Depilation cream Fito depilation - anmeldelser

"Phytodepilator" - creme til depilering af følsomme områder.
- Det har en helt naturlig sammensætning og forårsager ikke irritation;
- Effektivt reducerer hårvækstraten
- Arbejder til bikiniområdet, underarmsben, ben, arme og andre kropsdele;
- Handlinger på hår af stivhed og struktur.

Tilmeld dig for at forlade en anmeldelse.
Det tager mindre end 1 minut.

I øjeblikket er det den mest optimale depilationskrem i forholdet mellem kvalitet og skade.
For mit hårde hår blev der brugt ret skadelige cremer, var lugten fra dem "kemisk", men det fungerede godt, selv om jeg led af ømme follikler og hud kløe. Her er selv disse negative aspekter ikke: Hårfjerning er den mest delikate, cremen er ikke giftig, men fjerner håret lige så effektivt som de farligere modstykker.
På hyppigheden af ​​hårvækst påvirker han ikke, men det er ret individuelle træk. Du kan holde fløden i ca. 20 minutter, og der bliver ingen brænding, kløe og irritation er endnu mere. Fjernet, fange selv små hår. Resten fjernes let - vask kun med sæbe og vand. Til profylakse kan du bruge balm efter depilation, men selv uden dem er intet slemt med benene ikke, cremen er meget delikat.

Med Fito Depilation udfører jeg kun depilation en gang om måneden. Dette er mere end nok. For efter cremen vokser håret langsomt, bliver det meget tyndt og livløst.
Før depilering er det bedre at dyrke hår mindst 5-7 mm, ellers vil proceduren være mindre effektiv. Relativt langt hår forsvinder hurtigere, og hvilket er meget vigtigt, med en rod. Cream står på huden i 7-8 minutter. Vask det med en skraber, lige under bruseren. Hvis der er noget hår tilbage, hjælpe dem med at falde af med en svamp.
De første 3-4 minutter efter depilering er huden lidt lyserød (dette er normalt), der var jo friktion. Så går alt hurtigt, der er ingen irritation (pimple). Hud uden et enkelt hår, glat og endda skinnende.
Fytodepilatoren fjerner ikke kun "overskydende vegetation" godt, men sørger også for huden (den indeholder olier). Jeg bruger det på benene, i armhulerne. Jeg foretrækker at forædle bikini med sukker, det viser sig mere effektivt, om end smertefuldt.
Jeg kan godt lide depilatory cream. Jeg bruger omkring 2 år. Der er ingen særlige klager.

Efter den første anvendelse varer effekten i ca. 2 og en halv uge, hvorefter håret er meget blødere og mere bøjeligt end efter shugaring og især barbering. Senere brugte jeg denne creme omkring en gang om måneden, måske lidt mindre. Her afhænger selvfølgelig meget af organismens individuelle egenskaber, men i mit tilfælde er effekten langsigtet. Da der ikke er kemikalier i sammensætningen, forårsager cremen ikke irritation, brænder ikke, der er ingen kløe, der er en behagelig kold prikken.
Hår fjerner ikke altid første gang, du skal "svede" lidt. Resterne af fløden kan simpelthen ikke fjernes med vand, du skal bruge sæbe, men selv med det er det ikke let. Men i resten - effektivt og uden smerte, hvad er der mere brug for?

Med en phytodepilator glemte jeg hvad det betyder at udføre depilation hver 4. dag. Virkelig! Jeg bestiller cremen allerede 5 gange. Og jeg bemærkede, at jo oftere du bruger det (det vil sige uden at skifte til andre måder, og endnu mere så maskinen), jo længere er interpilationstiden.
Hvis jeg først skulle bruge cremen en gang om ugen, nu efter 4 måneder, udfører jeg proceduren kun en gang om måneden. Måske er dette den vigtigste fordel ved PhytoDepilatoren.

Denne creme er meget forskellig fra de sædvanlige cremer, jeg købte i butikken før.
Uden en skarp lugt tørrer ikke huden. Derfor bruger jeg det i bikiniområdet, mens jeg aldrig har bemærket irritation. Ægte glathed varer maksimalt 2 uger, men jeg har det altid, selv efter shugaring. Hårene er meget aktive, sandsynligvis kun med en laser at brænde, så det en gang for alle. Men mens midlerne ikke tillader det, bruger jeg derfor flere budgetmidler.
Sættet indeholdt en spatel, ikke dårlig, men hjørnerne er skarpe, så jeg købte en anden separat. Ellers er alt fint, jeg sætter 5.

Jeg bruger en phytodepilator 3 gange.
Nå hvad kan jeg sige - fløde som fløde. Der er ikke noget særligt ved det. Det eneste kendetegn ved det er kun, at cremen ikke har en ubehagelig rancid duft.
Brug fytodepilator godt. Konsistensen af ​​cremen er tæt, fed. Huden ligger jævnt, hvilket gør det muligt at fjerne de fleste hår. Hvorfor mere, fordi jeg ikke ville have det, men cremen bliver ikke af med alle hårene. Den stærkeste vil stadig forblive på huden. Metoden til at bruge den er ret standard.
Påfør efter 15 minutter, fjern spatelen og klar. Irritation på cremen sker ikke med sjældne undtagelser. Fytodepilatoren er universel med hensyn til depilation områder.
Jeg sætter det på min shins og bikini område. Resultatet er både i det og i andre tilfælde. På bikiniområdet skal cremerlaget være større, fordi hårene er hårde og tykke.
Hvorfor det hedder PHYTO, kan stadig ikke forstå. Som en del af en masse kemikalier og kun et par naturlige. Generelt creme som creme.

Jeg har købt en phytodepilator i et halvt år. En gang om måneden er min hårfjerningsprocedure standard. : Jeg har nok poser til at fjerne alt og alle. Hænder, armhuler, hofter, bikini. Generelt forlader jeg badet, glat og behageligt at røre ved. Cremen er den mest almindelige i udseende, huden trækker, håret fjerner om tre minutter, du ved selv den hårdeste du ved hvor. Men det lugter ikke så skarpt som kemisk affald, hvorfra endda hovedet gør ondt.
Fito Depilation lugter godt og blidt med blomster og frugter. Efter tre sådanne procedurer bemærkede jeg, at hver gang jeg måtte fjerne mindre og mindre hår, syntes de at være tyndt og blevet lysere. især på bagsiden af ​​låret og i armhulerne. Jeg er meget tilfreds med denne kendsgerning, nu køber jeg produktet med endnu mere entusiasme. Sandt, formatet er ubelejligt, du skal hele tiden presse noget, det ville være bedre at placere værktøjet i et rør.

Cremen, i modsætning til mange andre som det, lugter meget rart! Duften spredes ikke i hele lejligheden, forsvinder hurtigt. Fytodepillator af ret tæt konsistens. Jeg anbringer det med mellemlaget på skinnene, men i bikiniområdet skal du påføre et tykt lag på grund af hårets struktur. Men generelt kan strømmen kaldes økonomisk. Efter påføring af cremen på huden mærkes en svag afkøling, hvilket varer indtil du fjerner det. Skraber fjerner flødenes rester, så går du gennem de behandlede områder under brusebadet med en ekstra vaskeklud. Fremgangsmåden er helt smertefri. Resultatet af depilation er godt. 90% af hårene var fuld af roten, jeg fjernede resten med pincet. Der er ingen hudirritation, men jeg behandler desuden mine fødder med en særlig mælk efter depilation. Depilation tilbringer hver anden uge. Håret på benene blev virkelig tyndere, pigmenteringen er svagere. Cremen er god, det er perfekt at fjerne håret af enhver størrelse og på ethvert sted, men prisen er dog klart for høj.

Af fordelene - det virker hurtigt og efterlader ikke effekten af ​​"bier bidt." En god producent, der står foran. Jeg anvender kun på ankler og hænder, plus regelmæssige armhuler. På bikinizonen risikerer man ofte ikke - der er irritationer. Jeg forsøgte flere gange på ferie, det ser ud til, at der ikke var stærk irritation. Af manglerne - ikke særlig stor emballage, dyr. Der er ingen tørhed i huden efter hårfjerning i det tilsvarende område, så jeg bruger ikke cremen "efter depilation" med det samme for ikke at tilstoppe porerne. Brug den næste dag, fordi jeg ikke tror, ​​at nogle ekstra fugtighedsfremkaldende cremer varer lang tid. Der er ingen smerte, når den bruges, det tinder ikke engang. Nogle minus - ikke så godt vasket af. Håret vokser ikke igen da, men i mit tilfælde er der aldrig nogen indvækst af hår, jeg bruger regelmæssigt skrubber, og jeg scruber altid før depilation og om dagen. Hun bemærkede ikke en særlig nedgang i hårvækst, måske i 2-3 dage længere og endnu sjældnere. Jeg bruger normalt denne creme, når der som følge af en pause er overskud, alt kan være lang og smertefuldt at fjerne med en epilator. Efter brug af cremen er benene og resten glatte og glatte, men efter 5-6 dage anvender jeg den gennemtrængende vegetation med en epilator efter behov. Hvis resten er ude af huset i et par uger - jeg bærer ikke epilatoren med mig og depilerer med fløde alt.

Jeg købte for cirka to måneder siden til behandling af følsomme områder (underarms, bikiniområder), hvor det er umuligt at bruge en elektrisk epilator. Det plejede at bruge den gamle sovjetiske metode (det vil sige barbermaskinen), men effekten er mildt kortvarig og irritationer opstår ofte. Før maj besluttede man at prøve en ny metode (eller lidt glemt, fordi nogle creme forsøgte omkring 6 år siden, og der var en frygtelig irritation). Cremen bruges kun til armhulerne og bikiniområdet, i overensstemmelse med instruktionerne. Konsistensen er normal, ikke flydende.
Jeg følte ikke at brænde eller stramme huden, det var også let at fjerne (det er på trods af at jeg har meget hår). Men så behandlede jeg det med midler efter depilation, hvilket nedsætter hårvæksten (jeg gør det altid). I konkurrencen "razor - Phytodepilator" ligger de fleste runder bag Phytodepilatoren (det eneste der tager mindre tid at behandle med en barberkniv, men det skal gøres oftere). Der var ingen irritation, selv om jeg solede to dage efter behandlingen. Håret i de behandlede områder mindede ikke om sig selv i ferien, som jeg kunne lide.
Af minerne ville jeg notere en lille pakke (dog er det til nogen som i en kuffert, bare hvis det bare er praktisk at sætte et par stykker).

For mig er depilering af forskellige områder af min krop en meget vanskelig proces. For mange depilationskrem har jeg en forfærdelig allergi, huden klør og får en rød farvetone. Dette er alt sammen ikke meget flot. Phytodepilator kunne godt lide sammensætningen. Og det faktum, at det passer til alle dele af kroppen, der er genstand for hårfjerning. Jeg anvender på dampet hud, cremen har en struktur, der fjerner selv hårene i bikiniområdet (for mig er dette det sværeste sted), hvor mit hår næsten ikke fjernes af sådanne produkter. Jeg forlod fløden i 10 minutter, hvorefter jeg uden at stoppe begyndte at vaske af med en speciel spatel (spatelen er ikke inkluderet i kittet). Overraskende, intet kløende og kløende. Det vigtigste er ikke at overdrive produktet på huden. Så bliver alt fint. Huden efter proceduren var blød, glat, intet hår tilbage indgroet, nej. Cremen har fjernet alt rengjort. Naturligvis måtte jeg svede for at fjerne det helt fra huden og vaske det godt, ligesom enhver anden creme af lignende formål. Det eneste, jeg ikke kunne lide, var lugten. Måske vil det virke ret almindeligt for mange, men for mig viste det sig at være specifikt. Og så er alt ikke dårligt.

Lige godt med begge svage hår på benene og med mere stive i bikiniområdet. Det lugter usædvanligt, men generelt lugter denne duft mig ikke. Den er gyldig i 5-10 minutter, nogle gange forlader jeg det i 15 minutter. Alt hår dør ud og falder ud. Irritation forårsager ikke. Hår efter brugen af ​​cremen vokser med samme hastighed, men i sig selv bliver mindre mærkbar, deres farve er ikke så sort.
Jeg udfører proceduren med depilation en gang om ugen om sommeren og en gang om 2 uger om vinteren. Tilfreds med cremen. Det kom perfekt til mig. Kun forbruget er stort, fordi det er ønskeligt at dække det depilerede område med et tykt lag under et tyndt lag fløde, ikke alle hår er fjernet. P / S En detaljeret undersøgelse af dets sammensætning. Cremen er kun halvt naturlig, men det er ikke dårligt for denne type produkt.

Clever Blog

Smart blog om skønhed og sundhed

Depilatory cream Fito Depilation (Depilation Extra Cream) snyd eller ej?

For nylig kom internettet på tværs af en nyheds-tip om et hårfjerningsværktøj kaldet "Fito Depilation" (også Fito Grow, aka Depilation Extra Cream). Det står skrevet, at dette er et russisk patenteret middel til at slippe af med uønsket hår uden smerte og i lang tid. Sandt nok så denne anmeldelse meget utroligt og betalt for. Selvfølgelig blev det interessant for mig, for som enhver pige, jeg vil have min hudglathed, skal opretholdes i lang tid, og proceduren for at slippe af med håret var så smertefuldt som muligt. Selvom jeg blev vant til epilering med sukkerpasta, phyto harpiks og epilator. Men jeg virkelig, virkelig ønsker at slippe af med håret en gang for alle.

I tilbagekaldelsen var der et link til webstedet for denne Fito Depilation-produkt til depilation (for de interesserede er webstedet let søgt af enhver internet-søgemaskine). Der var en andel, og prisen var 990 rubler. rabat uden rabat 1980 gnidning. (handlingen foregår, som jeg senere forstod, på daglig basis). Alt beskrives ganske smukt og fristende, og du har lyst til det uden tøven at bestille denne creme til dig selv og med forventning om at vente på det. Som jeg altid siger til mig selv: "roen ned Tjek alt ud først. Ingen steder vil han ikke løbe væk fra dig. " Derfor indsamlede jeg mine tanker, jeg overset hjemmesiden nærmere. Og jeg var foruroliget over, at der som sådan ikke var skrevet noget om selve cremen, der er ingen oplysninger om sammensætningen, der er ikke noget billede af dette produkt, og det er ikke skrevet, hvad du vil vinde til sidst: hvor meget, hvad er inkluderet i ordren og hvordan man bruger det hele. Generelt har jeg mange spørgsmål. Nedenfor er et uddrag fra webstedet, der beskriver produktets charmer:

FitoDepilation hurtigt og sikkert slippe af med uønsket hår! FitoDepilation ™ ved, hvordan man gør huden glat og silkeagtig.

Med det kan du bære de mest åbne tøj uden frygt for hurtigt voksende hår, akavede røde prikker efter barbering eller stak voks efter epilering.

Fordi Fito Depilation ™ er et videnskabeligt udviklet produkt med en række aktive ingredienser, der afbryder cellefollikulær aktivitet, og med langvarig brug reducerer væksten af ​​uønsket kropshår!

- Komponenter siver ind i hårsækken
- Effektivt reducere hårvæksten
- Fito Depilation arbejder for bikiniområdet, underarmsben, ben, arme og andre kropsdele.
- Softer struktur end andre skindkrem
- Handlinger på hår af stivhed og struktur

Du vil barbere meget sjældnere! Med Fito Depilation ™ er det 82% mindre sandsynligt end i øjeblikket gør...

En dag, vær ikke overrasket, når du slet ikke skal barbere!

Jeg skal altid, inden du bestiller noget på internettet, indsamle oplysninger om dette produkt eller enheden, læs mange anmeldelser.

De fleste anmeldelser om Fito Depilation (og Depilation Extra Cream) var positive: alle er tilfredse med depilationskrem, hår vokser ikke med en måned, der er ingen irritation mv. Men der er en ulempe - du kan kun købe denne creme på internettet. Efter at have gået dybt ind i at indsamle oplysninger, kom jeg på tværs af helt forskellige anmeldelser: at dette er en skilsmisse, at du kan købe fito depilation creme i apoteker og butikker for 50 rubler. Tilstedeværelsen af ​​sådanne anmeldelser fik mig til at tænke mere. Jeg besluttede at kontakte repræsentanten fra webstedet og bede ham om. Forladt dit telefonnummer på ordreformularen. Manden ringede tilbage efter ca. 15 minutter. Samtale med repræsentanten så sådan ud (vi vil udelade hilsen og farvel):

Mig: Fortæl mig, hvad er sammensætningen af ​​dit produkt, da jeg ikke så nogen oplysninger på webstedet? Hvad får jeg i ordren, hvilken slags produkt får jeg. Er det en depilatory creme eller en slags pulver, og hvad er dens volumen?

Repræsentant: Vores produkt er fuldt certificeret. Den har en blødere sammensætning end konventionel depilatory cream. Gælder for alle former for hårstivhed på alle områder af kroppen. Volumen 50 ml.

Jeg: God. Så fortæl mig, hvor meget denne depilationskrem er nok til mig. Og hvornår vil han helt slippe af med uønsket hår?

P: Dette volumen er nok til dig en gang (og det er tusind rubler!). For eksempel på to armhuler. Du kan bestille 5 rør til 4 000 rubler. Hvis du bruger det hele året, så vil det slippe af med alt hår.

Jeg havde straks nogle spørgsmål i mit hoved: "Hvorfor er certifikatet ikke angivet på webstedet? Hvor mange af disse cremer skal jeg købe i et år? "Og jeg blev ikke alene ved spørgsmålet om, at du kan købe den samme fløde i butikken til 50 rubler. Jeg besluttede at tjekke. Og hvad tror du i den tredje butik fandt jeg det, eller rettere dem. Depilatory body cream 50 ml - 39.20 gnid, Depilation creme til bikini og underarms 25 ml - 36.60 gnid. og et rør af creme 100 ml - 39.90 gnid. firmaet "fito kosmetik". Sachets en til en som på et enkelt billede af cremen på stedet. Kun jeg har med avocado og aloe vera, og på stedet med kamille. Men essensen ændres ikke. Der var ingen grænse for min frustration. Hvor mange piger fik det?

Jeg kontrollerer også, hvem producenten er. For det første leder jeg efter det officielle websted. Jeg ser også på, hvad firmaet producerer og på hvilken adresse. Ofte er disse oplysninger placeret nederst på siden, som mange ikke går der, desværre. I vores tilfælde er denne LLC TD "Blue Vezhka." Hvis du kører ind i søgemaskinen "Blue Vezhka", kan du se mange interessante ting. For eksempel sælger de ikke kun depilator Fito Depilation cremen, men også honning til vægttab, ure, nøgleringe, spray til hårvækst, absolut power ring (virkelig en kopi af en ring fra en film om hobbits :)) og mange andre junk. Generelt er alt dette en slags tilknyttet program til at tjene penge. Til hvem det er interessant, kan du søge efter dig selv, jeg vil ikke dvæle på dette i detaljer.

Generelt var jeg endnu en gang overbevist om, at miraklet af midler ikke sker (den samme historie med Velvet Depilatory Cream). Depilatory cream, det er i Afrika depilatory cream, der ikke ødelægger hårsækken. Depilatory cream arbejder med den synlige del af håret og fjerner kun håret i et stykke tid. Dette er en slags alternativ til barbermaskinen til dem, der ikke kan lide at bruge knive, få udskæringer og irritation på huden. Derfor er det kun for dig at beslutte at tro på ordet alle de oplysninger, du ser eller bruge tid på at tjekke det, hvilket i sidste ende vil hjælpe dig med at bruge dine penge klogt eller gemme dem. Og selvfølgelig er det igen kun for dig at beslutte at bestille denne creme på hjemmesiden eller købe den i en butik.

Selvfølgelig forsøgte jeg en billig depilationskrem, som jeg købte i butikken for kun 39 rubler af hensyn til interesse. Hår fjernet uden problemer, irritation jeg ikke bemærkede og indgroede hår opstår ikke. Det er ikke nok besværligt. Til sammenligning depilerede jeg et område af armhulen med en creme, og den anden med en epilator. Nå, epilatoren viste sig hurtigere (måske er min hånd allerede fuld, og området er mindre end for eksempel ved benene). På området efter depilationskrem voksede håret med 3 eller 4 dage, og i store mængder. På epilatorområdet blev håret tættere på slutningen af ​​ugen og af mængden mindre end tre gange.

Måske har nogen bestilt eller prøvet en depilatory cream, dele din oplevelse hos os. Og i hvilken epilation og depilation kæmper du med uønskede hår? Personligt foretrækker jeg hjemme shugaring og epilator for forskellige dele af kroppen, og plejede at voks voks.

Tilsætning: Første gang jeg glemte at tage et foto fra butikken med den reelle pris af fito-depilationskrømen eller snarere den depilatorcreme fra Fito Cosmetic. Og hvem kan ikke tro på, at han virkelig er så billig, jeg var ikke doven, gik og tog et billede)

fito depilation i en almindelig butik

På billedet ses også Velvet depilation cremen, som koster 99 rubler i butikken, og på internettet sælger vi det igen til 1000.

Jeg fandt også en video anmeldelse (video nedenfor) fra en pige fra Sochi, jeg råder dig til at se på det. Og først blev jeg på videoen, hvor den samme pige roser cremen og et link til hjemmesiden for købet nedenfor. Jeg synes det er mærkeligt på en måde, så roser, så scolds. Og det viser sig, at de har kopieret deres videooversigt og skåret ud alle de "ekstra", så folk, der er i tvivl om at købe eller ej, finder denne slags "larmende og ægte" anmeldelse af Fito Depilation og deres tvivl forsvundet.

Generelt, når du er i tvivl, kigge længere og mere end et par anmeldelser. Det er bedre at bruge lidt mere tid end at give dine penge til nogen ukendt.

Hvis artiklen var nyttig for dig, tøv ikke med og del den med dine venner på sociale netværk;)

Hvis du efter at have læst artiklen ikke tror på mig (hvad du har ret til) og vil uafhængigt kontrollere, om Fito Depilation hjælper med at slippe af med hår, kan du købe det her.

Fito Depilation: Depilation Cream - anmeldelser

Hej alle, jeg ved ikke om dig, men jeg forbliver altid i forventning om sommeren, så jeg vil fortælle dig om de ting, der er afgørende for stranden sæson - Fito Depilation creme til depilation. Min mand gav mig dette mirakel. Først besluttede jeg at han simpelthen var sjov, fordi jeg også gav ham barberkrem til den sidste "mænds ferie" (min fantasi virker slet ikke). Nå, i hvert fald købte jeg et normalt kendt firma, men her en lille taske sådan. Jeg blev selv fornærmet i starten. Jeg troede, at han havde købt denne Fito Depilation på et billigt apotek til en overkommelig pris.

Jeg begyndte at søge på internettet for anmeldelser om Fito Depilation, ikke engang håber at dette sker. Min overraskelse havde simpelthen ingen grænser! Netop skrevet, har denne mængde information opdaget. Det viser sig, at jeg er det bageste mørke, og min mand søgte en omsorgsfuld, afhentet, bestilt specielt på det officielle websted (det han senere allerede tilstod mig). Og for at du også var opmærksom på nyhederne i verden med midler til bekæmpelse af uønsket hår, skynder jeg mig til at dele med dig alt, hvad jeg lærte mig selv.

Fordele ved Fito Depilation Cream

Jeg ved nu om dem førstehånds. Vil bare bemærke, at forskellen efter at have brugt denne depilator, mærkes med det samme. Så hvorfor anbefaler jeg at købe dig præcis Fito Depilation creme:

 • det er sikkert for følsom hud (ifølge anmeldelser er tilfælde af irritation og allergier yderst sjældne);
 • producenten anbefaler ikke at "skrubbe" det behandlede område, men vask det fjernede hår med en svamp (det vil sige at huden ikke er beskadiget);
 • komponenterne i cremen virker på hårsækken, den dør af, og de følgende hår vokser mindre og mindre;
 • Til forskellige områder af huden er der forskellige koncentrationer af Fito Depilation (de er tilgængelige i separate poser);
 • de resterende hår bliver tyndere, mister deres pigment, bliver sprøde og falder i sidste ende alligevel;
 • Kremens indholdsstoffer fugtiger huden, nærer den, beskytter mod betændelse og eliminerer dens symptomer.

Spørgsmålet om småposer er kontroversielt. Jeg har gentagne gange set, at Fito Depilation forårsager negative anmeldelser på grund af sin emballage. For eksempel "fange" i netværket sådanne anmeldelser:

Jeg tværtimod med små poser mere praktisk. Jeg bruger kun depilationen lejlighedsvis, "på vej ud" kan siges))) Så har jeg et stort rør, det tørrer. En lille - maksimalt et par gange. Jeg havde ingen problemer med ham. Jeg foldede det pænt, stablede det med et klip (jeg gør det altid med krydderier), og alt er fint, det ligger til sig selv, det venter på mig.

Min rigtige anmeldelse af cremen Fito Depilation

Da jeg fandt ud af, hvad en eksklusiv mand gav mig, prøvede jeg det med det samme. Jeg havde separate poser:

 • for kroppen (50 ml);
 • til bikini og underarms (25 ml).

Mine første poser var med avocadoolie. Så bestilte hun med kamille.

Der er ingen problemer med at bruge, alt er standard. Jeg spredte cremen på mine hænder, på mine ben, i bikini og armhulen. Kremen tekstur jeg virkelig kunne lide - blød, moderat tæt, spredes ikke og er let spredt. Jeg var glad for, at der ikke er nogen hård kemisk lugt end afskedere normalt synd.

Jeg har lidt hår på min krop og de er blonde, så jeg begyndte at vaske af efter 10 minutter. Hænder og fødder gnides kun med en vaskeklud. Mens de blev vasket væk, nærmede sig tiden for de andre sektioner (jeg planlagde at holde dem i 15 minutter). Der arbejdede jeg stadig som en skraber (forresten minus cremen - skraberen var ikke vedhæftet). Men den skraber, den vaskeklud - resultatet var det samme. Efter skrubberen gnides jeg også med en ekstra vaskeklud, fordi cremen stadig forblev som en film. Jeg har også hørt om dette fra anmeldelserne:

Jeg havde ikke irritationer, kun ringe rødme, hvis håret var tilbage, var de isoleret, næsten umærkelige. Det næste behov for at bruge cremen Fito Depilation opstod kun en uge senere. Jeg smurt rester og straks bestilte det næste par poser. Leveret dem, så vidt jeg husker om 10 dage. Men det ved jeg helt sikkert, at jeg på det tidspunkt endnu ikke havde vokset mit hår. Så den ønskede effekt var virkelig!

Sammensætningen af ​​cremen Fito Depilation

Det var selvfølgelig interessant for mig, på grund af hvilket sådant bemærkelsesværdigt resultat er opnået. Jeg fandt ud af, at cremen aktivt beskytter huden ved hjælp af følgende stoffer:

 • kamille ekstrakt, som fugter huden, beskytter den mod tørhed og betændelse, lyser håret.
 • Calendula olie, som fremmer bedre helbredelse af hudmikroskraber, har en antiseptisk virkning.
 • D-panthenol, som genopretter hudceller, normaliserer metabolisme, forbedrer blodcirkulationen, øger styrken af ​​kollagenfibre.

Bevæbnet med et forstørrelsesglas undersøgte jeg sammensætningen angivet på posen i små bogstaver. Navne der er helt komplekse og uklare. Men resultatet, som vi venter på, er hårets ødelæggelse.

Derfor skal kemikalier være til stede nødvendigvis. Her er hvad jeg fandt der i en detaljeret undersøgelse:

 1. Calciumthioglycolat. På grund af det skriver de på pakker med depilatorier, at de skal testes for følsomhed. Jeg plejer at "håbe tilfældigt", men faktisk skal en lille creme spredes på underarmen og vente i 5 minutter for at se om der vil være en allergisk reaktion eller anden overfølsomhed. Thioglycolat ødelægger keratin og opløses dermed hår, bidrager til deres tab.
 2. Natriumhydroxid. Det virker som en almindelig hjemmelavet sodavand, det vil sige, det skaber et alkalisk miljø for en mere effektiv effekt på håret. Sammenlignet med natrium har den en blødere effekt og irriterer ikke huden.

Her er en rigtig læge tips om Fito Depilation Jeg fandt på dette emne:

Elena P., kosmetolog

Jeg havde selv tænkt på at lave hårfjerning i salonen - laser eller voks - og nu har jeg helt glemt det. Hvorfor har jeg brug for sådanne vanskeligheder! Takket være en simpel creme er effekten næsten den samme og holder på i lang tid. Men ingen smerte, ingen lang genopretning, som efter laseren. Nu kun creme!

Fito grow creme: anmeldelser

Fito Depilation Cream er en innovativ formulering, der bruges til at fjerne uønsket hår. Værktøjet kan bruges af mennesker af ethvert køn - det er lige så effektivt at bekæmpe hår af enhver struktur og stivhed. Effektiviteten af ​​Fito Depilation creme er bekræftet af mange undersøgelser og mange positive anmeldelser. Læs mere om dette fantastiske værktøj i vores næste artikel.

Hvad er Fito Depilation og hvad er det til?

Hvilken pige ikke står over for problemet med overskydende kropshår, der er mange metoder til at håndtere dette. Men hvad skal man gøre, hvis der ikke er nogen penge til dyre procedurer, men du vil have et effektivt og langvarigt resultat? Hårfjerning tager normalt lang tid, huden bliver ofte irriteret og grov.

Under udviklingen af ​​Fito Depilation blev der taget højde for mange af ulemperne ved lignende produkter for at slippe af med hår. Den største opmærksomhed blev lagt på, at hårfjerning var smertefri, enkel, hurtig og også at huden efter proceduren forblev blød og øm.

Den vigtigste effekt af fløden er at gøre hårpæren svagere, hvilket vil nedbryde hele dækslet. Anvendelse af et værktøj er meget simpelt, og aflejringsprocessen finder sted ikke mere end 5 minutter.

Det er nok at påføre cremen, så saml det med en spatel og vask den behandlede hud grundigt. Selv efter 3 uger bliver resultatet synligt, selv håret, hvilket igen er blevet tyndt og mindre mærkbart.

Hvis du vil forbedre din hårs tilstand, skal du være særlig opmærksom på de shampooer, du bruger. En skræmmende figur - i 97% af shampooerne af berømte mærker er stoffer, som forgifter vores krop. Hovedkomponenterne, på grund af hvilke alle problemerne på etiketterne er betegnet som natriumlaurylsulfat, natriumlaurethsulfat, cocosulfat. Disse kemikalier ødelægger krøllens struktur, håret bliver skørt, taber elasticitet og styrke, farven falmer. Men det værste er, at denne filth kommer ind i leveren, hjertet, lungerne, ophobes i organerne og kan forårsage kræft. Vi anbefaler at bruge de midler, hvor disse stoffer er placeret. For nylig gennemførte eksperter fra vores redaktionelle medarbejdere en analyse af sulfatfrie shampooer, hvor førsteparten blev taget af midler fra firmaet Mulsan Cosmetic. Den eneste producent af helt naturlig kosmetik. Alle produkter er fremstillet under strenge kvalitetskontrol og certificeringssystemer. Vi anbefaler at besøge den officielle online butik mulsan.ru. Hvis du tvivler på din kosmetiks naturlige natur, skal du kontrollere udløbsdatoen, den bør ikke overstige et års opbevaring.

Takket være den fremragende creme til depilation, kan du føle dig tryg og tryg ved siden af ​​din yndlingsmand. Den opnåede tillid gør det muligt at eksperimentere med forskellige billeder uden frygt for, at overdreven hår vil gøre det svært at se perfekt ud.

Sammensætning Fito Depilation

Producenter af en unik fløde har i lang tid valgt og testede komponenter, som stræber efter at nå hovedmålet - fuld effektivitet og absolut naturlighed af sammensætningen. Desuden skal komponenterne være således, at de endelige omkostninger ved Fito Depilation creme er overkommelige for de fleste forbrugere.

Som følge heraf blev følgende komponenter inkluderet:

kamilleekstrakt. Det naturlige stof opnået fra kamilleblomster ved metoden med elektro-plasma-dynamisk ekstraktion har en hvidtningseffekt. På grund af indholdet af kamille ekstrakt, hårene igen vokser efter depilation bliver meget lettere. Kamille har en beroligende virkning på huden;

 • calendula olie Rig på vitaminer og mikroelementer - kalendula indeholder æteriske olier, organiske syrer, alkaloider, caroten, flavonoider og tandkød. Calendula, som kamille, har en blegende virkning, hvilket gør håret lettere og tyndere. Det har en gavnlig virkning på huden, fugtiger og nærer epidermis aktivt;
 • fersken smør. Stoffet indeholder mange nyttige syrer - palmitinsyre, oleinsyre, arachidonsyre, stearinsyre, linolsyre, æblesyre, vinsyre, citronsyre. Desuden indeholder ferskenolie sukkerarter, magnesium, iod, proteiner, enzymer, jern, calcium og kalium. På grund af dette har ferskenolie en foryngende virkning på huden og fremmer hurtig regenerering;
 • dexpanthenol. Det er et vitamin B5, som når det udsættes for huden, bliver til pantothensyre. Hovedfunktionen er normaliseringen af ​​tilstanden af ​​det øverste lag af huden. Dexpanthenol har en udtalt fugtigheds- og anti-inflammatorisk virkning, forhindrer manifestation af allergiske reaktioner.
 • Depilatory cream Fito Depilation er det nyeste kosmetiske produkt, som du hurtigt og længe kan glemme uønsket vegetation. Det er vigtigt, at når du bruger cremen, er huden mættet med nyttige stoffer og godt fugtet.

  Hvordan virker Fito Depilation

  Da effektive værktøjer blev brugt til fremstilling af Fito Depilation, kan vi med sikkerhed sige, at effekten vil være fremragende og langvarig. Lad os se nærmere på, hvad der påvirker og hvor længe resultatet af dets brug vil være synligt.

  Hovedvirkningen ved at bruge depilation cremen er at naturligt fjerne overskydende hår. Dette skyldes, at alle de aktive ingredienser er specifikt rettet mod hårets struktur, de gør dem skøre og vigtigst påvirker deres pære.

  Roten bliver svækket, væksten bremses betydeligt, hvilket i sidste ende fører til en efterfølgende betydelig reduktion af håret på kroppen. Du kan uden frygt anvende produktet til enhver del af kroppen, der kræver det (det er også muligt at anvende på den dybe del af bikiniområdet).

  Da brugen er strengt rettet mod effekten af ​​depilation, så er huden minimeret, og det giver dig mulighed for at opretholde sin blødhed, naturlig fløjlsagtig. Nu kan du glemme irritationer og andre ubehagelige øjeblikke, som normalt ledsager andre metoder til bekæmpelse af hårfjerning.

  Fordele og fordele ved Fito Depilation

  Sammenlignet med andre lignende midler er fordelen åbenbar, da anmeldelser fra produkter ofte har negativ karakter. Som en del af de fleste af disse produkter indgår et stort antal kemikalier, der har en negativ indvirkning ikke kun på huden, men også på sundheden.

  Løst også problemet med det. at det er nødvendigt at bruge meget tid på at have glatte ben, et smukt bikiniområde og ikke afhente på grund af grim irritation i armhulerne.

  Nu er det tilstrækkeligt at bruge 10 minutter til udslip af alle problemområder, og resultatet vil vare mere end 2 uger.

  Den langvarige effekt er mest relevant i den varme årstid, når du vil nyde hver varm dag, mens du har dine yndlings smukke og åbne tøj.

  Effektiviteten af ​​cremen

  Efter udviklingen af ​​depilatory cream producers udførte en klinisk undersøgelse af innovativ sammensætning. Mere end hundrede kvinder fra alle aldersgrupper deltog i dem.

  Under undersøgelsen blev det fundet:

  • depilatory cream virker på alle hår på nogen del af kroppen med hundrede procent effektivitet;
  • efter to eller tre gange brugen af ​​cremen, får huden en behagelig blødhed, og elasticiteten forbedres til 60%;
  • Nyligt voksende hår efter en måned med at bruge Fito Depilation bliver tyndere med op til 30%;
  • mange kvinder med tør hud oplevede mere end 50% hydrering, med behovet for gentagne procedurer signifikant reduceret;
  • creme handlede anderledes på områder med forskellig intensitet af hårvækst: på armhuler - 50% på ben - 82% i bikiniområdet - 70%.

  Efter to måneders undersøgelser blev det konstateret, at 70% af kvinderne praktisk taget stoppede hårvæksten, og kun 2% af deltagerne viste ingen ændringer. Dette indikerer effektiviteten af ​​cremen "Fito Depilator" i 98% af brugen

  Fito Depilation: brugsanvisning

  Anvendelsen af ​​Fito Depilation er meget enkel, fordi en lille mængde af produktet skal omhyggeligt påføres på rene områder. Derefter skal du vente 5 minutter og fjerne det fjernede hår med den resterende fløde ved hjælp af en speciel spatel. Derefter er det nødvendigt at skylle de behandlede områder af kroppen.

  Depilatory cream: hår

  Kvinder vil sandsynligvis nyde udsigten til smertefri fjernelse af håret i bikiniområdet, og mænd, der lider af øget hårdhed på brystet, henholdsvis vil først og fremmest teste cremen på dette område. Cremen er nem at bruge til behandling af ethvert område - det er godt påført og virker meget hurtigt. Cremen trænger ind i hårsækkenet og virker indefra!

  Depilatory creme: til ansigt

  Mange piger og kvinder klager over ansigtshår, især i læbernes område, på de såkaldte "tendrils". Ja, dette problem er meget ubehageligt og sart. Ville ikke en pige barbere hver morgen? Barbering dit hår vil begynde at vokse endnu hurtigere! Og at gå konstant til salonen og fjerne hår med forskellige kemikalier er irrationel: dyr og farlig. Den bedste måde at løse dette problem på er at bruge en depilatory cream: du skal anvende cremen på området af interesse for at vente lidt og vaske det af. Resultatet bliver fantastisk - hårene vil helt forsvinde. Gentag proceduren vil ikke være snart, fordi denne creme stopper hårvæksten.

  Depilatory cream: Til følsom hud

  Hvor svært det er at slippe af med uønsket hår på følsom hud: Selv den skarpeste barbermaskine efterlader små udskæringer, og voksbehandlinger er ekstremt smertefulde, og ofte er der irritation efter påføring af det. Depilatory cream er en fremragende mulighed for følsom hud: det vil forsigtigt fjerne uønsket hår og tage sig af din hud! Uddragene af kamille og aloe vera blødgøre det.

  Depilatory Cream: Underarm

  Armhuler - Kvinders og mænds svøbe: Hår vokser der konstant. Det ser ud til, at det kun barberes og nu om aftenen vises de igen og forårsager ulejlighed og ubehag. Hyppig barbering forårsager irritation, det er meget smertefuldt og ubehageligt. Underarm depilation creme er ideel: Påfør, hold i 5 minutter og skyll. Og du kan glemme dette sarte område i en uge.

  Depilatory cream: intime områder

  Det er ikke en hemmelighed for enhver, at den lurvede måde har nået menneskekroppen - nu er det umoderet at have vegetation på kroppen, både for kvinder og mænd. Og på de intime områder kan du ikke stamme - uden hår smukkere. Men problemet er, hvordan man kan slippe af med dem: en barbermaskine er farlig og ubehagelig, voks: smertefuld og ubehagelig, konventionelle cremer er ikke altid effektive.

  Exit - køb creme til depilation Fito Depilation og pleje af intime områder. Allerede efter den første ansøgning vil resultatet være synligt: ​​ingen hår, nedskæringer og irritationer. Takket være sin bløde tekstur og aktive ingredienser plejer cremen forsigtigt huden på de intime områder og beskytter den mod irritation og rødme. Efter brug af cremen behøver man ikke bruge sedativer eller naturlige olier (avocadoolie eller jojobaolie).

  Depilatory Cream: Bikini

  Bikiniområdet har brug for særlig pleje - huden her er meget sart og følsom. Moderne skønhedskrav kræver absolut glathed og mangel på hår. Du kan barbere håret med en barberkniv, hvilket er meget ubelejligt og ofte smertefuldt, ikke alt håret er fjernet, og derudover er der et problem med indgroet hår. Depilatory cream er også velegnet til bikini zone: en lille mængde creme skal fordeles jævnt i hele kroppen, vente 5 minutter, skyll og nyd resultatet. Igen vil resultatet vare meget lang tid - mindst en uge!

  Depilatory cream: hænder

  Mange mennesker kan ikke lide den øgede hårdhed på hænderne, og de beslutter at slippe af med det ved barbering. Hvorfor? Det er meget upraktisk og farligt! Det er bedre at købe en depilatory cream og bruge den på dine hænder. Håret på hænderne er ret hårdt og har en tæt struktur - cremen håndterer nemt med dem. Resultatet vises straks: Den glatte og bløde hud i hænderne vil glæde sin værtinde.

  Depilatory Cream: Body

  På et tidspunkt var de dage, hvor hårdækket tjente som beskyttelse mod kulde og infektioner, nu er det ubrugeligt for mennesket. Fra dækker af blanke magasiner ser glatte fatale skønheder og lige så glatte forførende skønheder. Hvordan vil du være lidt som dem. Body depilatory creme hjælper med at løse dette problem. Det eneste er, at hele kroppen vil kræve meget mere creme end for en bestemt zone, derfor er det bedre at bestille flere kopier på én gang.

  Depilatory cream: ben

  Hver kvinde barberer benene hver dag eller to. Og daglig barbermaskine efterlader nedskæringer. Selvom de helbreder hurtigt og efterlader ingen ar, får de stadig ikke glæde. En god mulighed - creme til depilation. Det er generelt meget enkelt og bekvemt at bruge hårfjerning fra benene: fem minutter og benene er glatte i lang tid.

  Depilatory creme: mand

  Depilation creme Fito Depilation klæder sig med hårdt hår. Cremen virker på hår af hårdhed og struktur, og som det er tilfældet med kvindernes blødere hår, er resultatet umiddelbart synligt: ​​håret bliver tyndere og kortere og forsvinder helt og holdent.

  Anmeldelser af creme Fito Depilation til depilation

  Victoria, 20 år Dette år gik mine venner og jeg til havet, så før rejsen ønskede jeg at finde et effektivt og billigt middel til depilation. I supermarkedet så jeg Fito Depilation på disken, dens omkostninger var små, så jeg købte den med det samme. Ankommer hjem besluttede at straks prøve det. Jeg var overrasket over, at det tog mig halvdelen af ​​tiden at fuldføre alle procedurerne. Jeg havde ingen allergier mod lægemidlet, og glatte ben glædede mig i ca. 3 uger.

  Alla, 32 år, jeg elsker mig med at bære nederdele og kjoler, så jeg sørger altid for, at mine ben ser perfekt ud. Ikke så længe siden opdagede jeg den store fløde Fito Depileis, som jeg allerede har brugt i et halvt år. Efter første gang blev hun forbløffet over resultatet, fordi effekten varede mere end 2 uger. Efterfølgende anvendelser var ret sjældne, fordi voksende hår var svagt og ubemærket. Nu anbefaler jeg til mine venner at kun bruge dette middel.

  Karina, 27 år gammel, jeg arbejder som flyvehjælper, og i vores forretning skal du altid se pænt ud uden fejl. I lang tid kæmpede problemet med overdreven hår på dig med en barbermaskine, men det efterlod en irritation og en ubehagelig følelse af tør hud. Mens jeg var hjemme, begyndte jeg at studere værktøjer, der ville hjælpe mig med at slippe af med denne mangel. Jeg kom på tværs af en annonce til Fito Depilation, om hvilken jeg læste anmeldelser, derfor bestilte jeg det. Jeg anvendte det dagen før jeg blev sendt på forretningsrejse, proceduren selv tog mig 10 minutter. Jeg var overrasket, men i 2 uger behøvede jeg ikke at genbruge cremen.

  Epilator for intime områder

  Ord akter