Hvordan man permanent slippe af med kropshår med en creme?

Cream for hårfjerning for evigt - dette er sandsynligvis drømmen om hver kvinde. Ak, bare en drøm. For at slippe af med dette irriterende hår for evigt ved hjælp af en slags magisk creme vil det ikke lykkes - der er ingen sådan creme i naturen.

Så igen, tag op barbermaskinen? Igen irritationer, nedskæringer, indgroede hår og om få dage - nye hår, der går igennem og ødelægger en sådan glat og silkeagtig hud? Nej, nej og nej igen.

I dag er der mange måder at fjerne kropshår på. Men som regel er de af dem, der giver et garanteret resultat, ledsaget af alvorlige smerter. Men der er en behagelig undtagelse fra denne regel. Absolut smertefrit kan du fjerne uønsket vegetation med en specialiseret creme.

Hvad er en del af sådanne cremer?

Før du køber en creme, skal du omhyggeligt læse dens sammensætning. Så du kan straks identificere de komponenter, som du måske har en allergisk reaktion på.

De aktive ingredienser i sådanne cremer er calciumthioglycolat, natrium og keratin. De trænger dybt ind i hårstrukturen og ødelægger det. Disse stoffer virker på huden ret aggressivt. Efter deres anvendelse stiger pH-niveauet til 12. For at genoprette den naturlige syre-base balance indfører producenter yderligere komponenter i produktet, såsom:

1. Vitaminkompleks. Takket være deres tilstedeværelse bliver huden strålende og energisk.

2. Æteriske olier. Oftest findes der i sådanne cremer oliven, fersken, havtorn og mandelolier. De hjælper med at blødgøre huden, give den elasticitet og fløjlsagtig.

3. Urteekstrakter som kamille, hypericum eller aloe vera. De hjælper med at give hudfarve og sund farve. Samtidig forhindrer ekstraktet aldring af huden og bidrager til hurtig regenerering.

4. Forskellige komponenter af naturlig oprindelse. Disse omfatter mælk, alger, propolis, honning.

Hvad er fordele og ulemper ved depilatory cremer?

Baggrunden for cremen er baseret på princippet om ødelæggelse af hårstrukturen på grund af udsættelse for kemikalier. Blandt de vigtigste fordele ved sådanne midler kan fremhæves:

 • 1. Efter brug af det er der ingen ridser eller irritation på huden.
 • 2. Giver en positiv effekt, når den anvendes på hår af nogen længde.
 • 3. Velegnet til at fjerne hår fra enhver del af kroppen, herunder bikiniområdet.
 • 4. Følelsen af ​​glathed forbliver i op til 5 dage.
 • 5. Dens anvendelse er ikke forbundet med nogen smerte.
 • 6. Nogle producenter tilføjer til deres cremer komponenter, der sænker hårvæksten.
 • 7. Let at bruge, så det er nemt at bruge derhjemme.
 • 8. Det er relativt billigt.

Men selv dette tilsyneladende ideelle middel har sine ulemper. Hvis du holder det på huden længere end den tildelte tid, så er det helt muligt at få en kemisk forbrænding. Det er nødvendigt at strengt sikre, at cremen ikke falder på slimhinderne. Sådanne cremer har en skarp ubehagelig lugt, som ikke tilføjer glæden til processen med deres anvendelse. I nogle tilfælde kan sådanne stoffer forårsage en stærk allergisk reaktion. Anvend cremen er kun nødvendig med handsker, så det hurtigt beskadiger neglepladen.

Desuden har depilatory cremer et antal kontraindikationer:

 • 1. Forskellige hudsygdomme, såsom acne, herpes og så videre.
 • 2. Du må ikke anvende cremen på huden, hvor der er ridser eller åbne sår.
 • 3. Tilstedeværelsen af ​​fødselsmærker eller vorter.
 • 4. Bivirkninger kan være brugen af ​​cremen og under graviditet og amning. Dette kan påvirke din fremtidige baby negativt.
 • 5. Individuel intolerance over for enhver del af værktøjet. For at identificere forekomsten af ​​denne kontraindikation skal du foretage en lille test. For at gøre dette skal du anvende en lille mængde af produktet på et umærkeligt hudområde, blød det ud som angivet i instruktionerne for cremen og vask det af. Vær opmærksom på din kropps reaktion i løbet af dagen. Hvis du ikke har bemærket en negativ effekt, kan du på en sikker måde anvende cremen.

Moderne cremer til hårfjerning

I dag har kosmetiske butikker en temmelig bred vifte af lignende produkter. I en sådan sort er let at blive forvirret. En af de mest populære i øjeblikket er følgende mærker:

 • 1. Byly. Et kendetegn ved cremer af dette mærke er deres hurtige handling. For helt at slippe af med uønsket hår vil det kun tage ca. tre minutter. Sammensætningen af ​​denne creme er olien fra den hawaiianske nød. Dette stof har en fremragende blødgørende virkning og hjælper hudregenerering.
 • 2. Veet. Denne creme er egnet til at fjerne hår fra enhver del af kroppen, herunder armhulerne og bikiniområdet. En speciel spatel er fastgjort til røret med en creme, hvor epileringsprocessen er stærkt forenklet. Dette værktøj indeholder i sin sammensætning fugtgivende ingredienser. De gør huden glattere, blødere og mere attraktive. Derudover er ingredienser, der sænker hårvækst, blevet tilsat til cremen.

Veet Depilatory Cream Spray hævder ikke at være en magisk, men hvor nemt det hjælper med at slippe af med uønsket hår og hvor længe effekten af ​​glatte ben fortsætter - det ligner virkelig et mirakel!

Ingen smerte, ingen ståhej, og vigtigst af alt - hvilket resultat! Silke, glat hud, der bliver så lang, lang tid. Ikke underligt, at firmaet Veet anses for at være verdensførende inden for kosmetisk depilering, fordi dens udvikling ikke kun er rettet mod maksimal effektivitet, men også med maksimal komfort og brugervenlighed. Nu er det ikke nødvendigt at smøre fløden på problemområdet med en spatel i lang tid og kedeligt - det er nok at sprøjte sprayen, og det vil lægge sig i et helt jævnt tyndt lag. Og det virker så delikat, at det også kan bruges til følsom hud i armhulerne og bikinizonen.

Bare et par minutter er nok til at opnå det ønskede. Til dette behøver du kun:

 • Sprøjt let cremen let på det rette område af kroppen
 • vent 3-5 minutter for cremen at dukke op
 • Fjern cremen med Veet Perfect Touch spatelen.
 • vask af restene af fløden under bruseren.

Resultatet kan ses, mærkes og stryges, og stryges og stryges. Tross alt, hvor dejligt er silkefladen, og din hud vil se ud som den!

Fordelen ved Veet creme spray er, at det er i færd med at slippe af med uønsket hår, det plejer omsorgsfuldt for huden takket være naturlige ingredienser, som har evnen til at blødgøre og fugte huden, genoprette den naturlige fugtbalance i huden og som følge heraf bliver det overraskende blødt, glat og silkeagtig.

 • 3. Eveline. Denne creme har den mildeste virkning på huden. Det er effektivt selv for fjernelse af meget korte hår. Selv kvinder med meget følsom hud kan sikkert bruge produktet. Det indeholder komponenter, der påvirker regenerering af huden.
 • 4. fløjl Dette værktøj er værdsat for dets lave omkostninger. Det er dog ikke ringere end dets dyrere kolleger i effektivitet. Gennem brugen af ​​denne creme kan du slippe af med selv de grove hårde hår. Værktøjet forårsager ikke irritation og forårsager ikke forbrændinger. I sammenligning med de andre har cremen en ikke så stærk lugt.
 • 5. Cliven. Denne creme indeholder hudpleje ingredienser som glycerin, mandelolie og lanolin. På grund af dette, efter proceduren bliver huden helt glat og fløjlsagtig. Cremen har en temmelig behagelig tekstur og moderat lugt.
 • 6. Sally Hansen. Dette værktøj kan ikke kaldes billigt, men det foretrækkes alligevel af mange kvinder. Dette skyldes dets milde handling og høj effektivitet. Det kan endda bruges på meget følsom hud. Inkluderet med fløden solgte en speciel børste, hvilket i høj grad forenkler processen med dens anvendelse. Huden forbliver glat i lang tid. Sandsynligheden for en allergisk reaktion minimeres.
 • 7. Silium. Dette værktøj kan bruges overalt på kroppen. Den indeholder mallow ekstrakt, som har en blødgørende og nærende virkning på huden.
 • 8. Shary. Dette værktøj er godt til at fjerne hårdt hår. Huden bliver glat og blød. Cremen har en meget hurtig virkning. På grund af sin mandelolie bliver huden hurtigt genoprettet og opnår et naturligt pH-niveau. Menthol har en behagelig køleeffekt. Efter brug af cremen er der en signifikant afmatning i hårvæksten.
 • 9. Opilca. Denne creme har en mild effekt, så det kan endda bruges til at fjerne hår på ansigtet og i bikiniområdet. Sammensætningen omfatter ingredienser, der har en nærende, blødgørende og fugtgivende virkning.

Sådan tilberedes en depilatory creme hjemme?

Midler til depilering har en kompleks kemisk sammensætning. Derfor forbereder du dig ikke som en effektiv creme, du lykkes ikke. Men i hjemmet kan du lave en slags depilatory cream. Der er flere ret effektive opskrifter:

1. Valnødder. Valnødskallen skal knuses grundigt. I det resulterende pulver tilsættes vand i små portioner, indtil du får en homogen opslæmning. Denne creme skal gnide huden 3 gange om dagen. Denne procedure bør udføres indtil det øjeblik, hvor håret endelig forsvinder.

På basis af valnød kan fremstilles og en anden creme. For at gøre dette blandes de knuste nødder med en spiseskefulde tjære. Dette middel skal have lov til at infuse i to uger. Den resulterende creme skal daglig gnides i huden.

2. Pine nødder. At lave en creme baseret på dem er ekstremt enkel. Det er nok at omdanne en håndfuld pinjekerner til mel og bland det med en lille mængde varmt vand. Det resulterende produkt gnides regelmæssigt i huden indtil det øjeblik, indtil håret helt forsvinder.

3. Quicklime. Dette stof kan perfekt stoppe væksten i kropshår. For at forberede cremen skal du tage 10 gram kalk og blande det med calciumsulfit, som sælges i ethvert moderne apotek. Rør ingredienserne grundigt, indtil det er glat. Påfør produktet på huden og vask det af efter en halv time.

Retsmidler for at slippe af med hår

Hvad en person kommer til at slippe af med unødvendigt kropshår! En masse eksisterende metoder til at løse dette problem hjælper virkelig, men de fleste af dem har en midlertidig virkning, og de følelser, der ledsager sådanne procedurer som voksning eller shugaring, kan ikke kaldes regnbue.

Især for de mennesker, der ikke er klar til at udholde smerte selv af hensyn til skønhed eller har kontraindikationer til sådanne metoder til hårfjerning, er der udviklet specielle værktøjer til at løse problemet med overskydende vegetation uden negative fysiske fornemmelser.

Denne gruppe omfatter cremer, geler, spray til hårfjerning, og deres handling er ofte meget mere effektiv end efter barbering, voksning eller shugaring.

Hair Remover Cream

Denne hårfjerningscreme er et glimrende værktøj, som består af forskellige ingredienser, der forhindrer folliklers udvikling og aktivitet, samt hæmmer væksten i håret.

Værktøjet trænger dybt ind i huden, op til pærerne, har ingen bivirkninger og kontraindikationer. Men før påføring er det nødvendigt at kontrollere huden for tolerabilitet.

Kremens struktur er meget behagelig, blød og blid, som giver dig mulighed for at anvende værktøjet på alle områder af kroppen. Sammensætningen omfatter også:

 • calendula æterisk olie;
 • feltkamille (ekstrakt fra det);
 • D-panthenol.

Naturlighed og blød tekstur giver dig mulighed for at bruge cremen til enhver form for hud og hår, fugtgivende og beroligende effekt på epidermis, og det er meget nemt at bruge det efter instruktionerne:

 1. ryst fløden i en ballon til en skummende tilstand;
 2. Påfør på et lille område af kroppen med en vatpind;
 3. vent 10 minutter (i et følsomt område - mindre);
 4. Før du fjerner cremen sammen med håret, masser forsigtigt huden for en dybere penetration af produktet til folliklerne;
 5. fjern rester med en bomuldsstynde gennemblødt i citronsyre;
 6. Gentag proceduren efter 2 dage.

Stop hårspray

Stop Hair Spray - et middel til at fjerne hår for evigt uden yderligere omkostninger for sådanne procedurer, som lovet af producenten. Depilering ved hjælp af dette værktøj tager lidt tid, hvilket undertiden er meget vigtigt, hvis du skal fjerne hår i nødstilfælde.

Stop hår lugter godt med mandler og ikke pletter tøj, dets sammensætning er sikker, det omfatter ikke hormonelle stoffer og andre elementer, der kan forårsage skade på huden. Solgt i en mængde på 125 ml, har flasken en praktisk sprøjte.

Spray Stop Hair virker således: dets handling er rettet direkte til follikelen og ikke til håret. Når komponenterne i produktet kommer ind i pæren, deaktiverer de sit arbejde, hvorefter håret gradvist holder op med at vokse. Men før sprøjten påføres, er det nødvendigt at give ham adgang til folliklerne, og for denne depilation skal dette værktøj foregå med en anden hårfjerning med fuld udløsning af pæren, så den forbliver åben. For at gøre dette vil plukning, voksning eller shugaring trække hvert hår sammen med roden.

Tanniner og forskellige aktive ingredienser - alt dette er en del af stoffet, som hjælper til virkelig at stoppe hårvækst for evigt. Men for at opnå den fulde virkning skal Stop Hair Spray anvendes 1 gang i 3 dage. Mulig rødhed, der opstår efter depilation, betragtes som en normal reaktion og forsvinder inden for en time.

Sammenlignet med konventionelle midler, om det er nogen anden creme, gel eller spray, fjerner Hair Hair permanent permanent med 100% garanti. Forberedelse af depilation med dette værktøj kræver ikke, undtagen mekanisk hårfjerning ved andre metoder. Det skal bruges som dette:

 1. sætte på problemområdet;
 2. vent 10 minutter;
 3. fjern sprøjten fra huden, skyl det behandlede område med vand;
 4. gør det samme 1 gang 3 dage.
 • vand;
 • tannin;
 • calciumhydroxid;
 • parfumer;
 • polyacrylamider;
 • calciumthioglycolat.

Det er uønsket at bruge Stop Hair spray til kvinder under amning, til personer under 18 år og i tilfælde af hudproblemer på stedet for den planlagte depilation.

Hud så blød creme

Avon er en speciel creme til fjernelse af hår fra ansigtet, der kan klare overflødig vegetation i dette område nemt og hurtigt. Hud så blødgør huden silkeagtig og ren, og hyperemi (rødme) inden for en time kan betragtes som en normal reaktion, der ikke kræver interventioner.

Skin Beroligende Cream Skin So Soft har en hudvenlig sammensætning:

 • Heksehasel virginia ekstrakt (til forbedring af hudfleksionen, sænker hårvæksten, toning huden, plus en antibakteriel virkning);
 • pil hvidt ekstrakt (til toning og reparation af celler, antioxidant);
 • sojaproteiner (for at normalisere fedt- og proteinmetabolisme, genoprette og forbedre hudens beskyttende egenskaber);
 • Aloe ekstrakt (for at blødgøre huden, reducere betændelse og irritation).

Du skal bruge cremen sådan:

 1. test for allergi
 2. rense ansigtets hud
 3. påfør med et tykt lag i 8 minutter;
 4. vask af med vand uden brug af sæbe, tørre tørre;
 5. Påfør en fugtighedscreme.

Hvis håret er hårdt af naturen, er det tilrådeligt at blødgøre det før depilation ved at sætte det med vand og tørre det. Dette vil i høj grad lette cremenes arbejde.

Vigtigt: brug hud Så blød creme til andre dele af kroppen er forbudt!

Andre midler

Andre midler kan bruges til at fjerne kropshår, for eksempel gel. Principen for dens handling er ødelæggelsen af ​​hovedbundens struktur.

Produktet påføres huden i 5-6 (maks. 10 minutter), hvorefter det fjernes med en speciel spatel. Virkningen efter en sådan procedure varer cirka en uge, og med konstant brug bliver hårene gradvist lysere, tynde, bliver næsten usynlige.

Før brug skal du teste for allergier. Det skal huskes, at den depilatory gel er også et kemisk middel, så dets brug bør ikke være hyppige.

Bemærk: Fjernelse af geler kan ikke bruges til at depilere et dybt bikiniområde. For at afslutte dette følsomme område skal du finde andre (specielle) midler.

Folkerecept til hårfjerning

Populariteten af ​​folkemetoder til at slippe af med uønsket hår falder ikke lige med det konstante udseende på kosmetologimarkedet, flere og flere nye depileringsprodukter. Uanset hvor hårdt producenterne prøver, har hårfjerning med folkemidlet retsmidler mange adhærenter, der kun vælger "naturlige" måder at løse problemet med overdreven vegetation:

 1. Borsyre (opløsning). Dette er nok en af ​​de billigste og altid tilgængelige muligheder. For at fjerne håret kræves 3% syre, hvis vandige eller alkoholopløsning ødelægger folliklerne. Derefter begynder hårene at blive misfarvede og tynde, efterhånden forvirrende væk og ophøre med deres vækst. Syren (mere præcist dets opløsning med vand) påføres med en tampon gennemblødt i det på det ønskede område i flere uger i træk. Umiddelbart efter tørring gentages det at anvende opløsningen flere gange, og i slutningen af ​​proceduren anvendes et fugtighedsbevarende middel til huden. Borsyre har følgende sammensætning: hydrogen, oxygen og borforbindelser.
 2. Gurkemeje. Denne form for depilation kom til os fra Indien, krydderiets land. Gurkemeje er ikke kun en krydret urt af ingefær familien, men også en god måde at slippe af med hår og hudpleje. En sådan opskrift er meget populær: tag 1 spsk. l. tør gurkemeje og rock salt, bland dem op og hæld i noget vand for at få en stram pasta. Påfør blandingen på huden og vent til tørring, så skyll det lige. Gurkemeje virker ikke straks: langsomt og gradvist bliver håret tyndere og forsvinder derefter. Du kan bruge denne opskrift til mennesker med enhver form for hår og hud. Gurkemeje har en værdifuld og rig sammensætning: fedtstoffer, vitaminer C, K, B, proteiner, kulhydrater, en masse fosfor, jern, vand, calcium. Værktøjet er ikke kun sikkert, men også nyttigt.
 3. Soda. Hårfjerning med sodavand er en meget enkel procedure: For at få den løsning, du har brug for, skal du tage 1 tsk. l. sodavand, fortynd det i et glas kogende vand og lad det køle af. Derefter dypp en bomuldsuld eller en ren klud i opløsningen og påfør det ønskede område natten over. Gentag 5-7 dage (efter denne gang vil det være mærkbart, hvordan håret begynder at falde ud). Soda-opløsning hjælper med at slippe af med uønsket vegetation, men det er meget tør hud, så en konstant fugtgivende behandling er nødvendig.

Uanset hvad der er valg af hårfjerningsprodukter, er det vigtigste, at det ikke kun er effektivt, men også sikkert. Derfor jo mere naturligt produktet er desto større er effekten af ​​ikke blot den depilatoriske effekt på det, men også de håndgribelige fordele for huden.

Permanent hårfjerning produkter

Hver mand elsker at røre sin elskede kvindes sarte hud. Og kvinden selv er glad for at være glat ikke kun for hendes elskede mand, men også for sig selv.

En velplejede kvinde er en rigtig smuk kvinde. Det tiltrækker blik, gør smil og glød bare fra indersiden.

Hemmeligheden er enkel - at dele med unødvendigt hår på din krop og ansigt. Hvordan fjerner man uønsket hår derhjemme? Og og helst, for altid? Så...

Hirsutisme - på medicinsk sprog kaldes øget vegetation på kroppen eller på ansigtet.

De vigtigste problemområder på kroppen og på ansigtet er:

 • området mellem næse og overlæbe
 • hageområde
 • øjenbryn område
 • fingre
 • fødder
 • bikini område
 • brystvorten område
 • hårstien ligger under navlen
 • hænder
 • kinder
 • armhulerne
 • hår vorter på alle dele af kroppen og ansigtet.

Den øgede vegetation af hår på kroppen og på ansigtet skyldes følgende grunde:

 1. modningstiden for de genitalhormonale ændringer opstår, som i menneskekroppen afslører, hvad der tidligere var skjult i det. Nogle piger har endda et overskæg.
 2. klimatiske periode - hormonelle ændringer dominerer det mandlige hormon androgen. Dette fører til øget hårvækst. Dette er en af ​​de mest populære og almindelige årsager til stærk hårvækst.
 3. hirsutisme - overdreven hårvækst hos kvinder efter type mand. Terminal hår er hårdt, langt mørkt hår. Du skal først konsultere en læge, og kun derefter fortsætte med at fjerne overskydende hår.
 4. arvelighed
 5. hormonel ubalance
 6. polycystisk ovarie
 7. Tilstedeværelsen af ​​mandlige hormoner hos kvinder
 8. tager visse medicin.

Der er følgende nyttige måder at bekæmpe hårvækst på:

elektrolyse

Denne metode er eliminering af uønsket hår ved at anvende elektrisk strøm til hårsækken. Bruges til denne specielle enhed kaldet elektrofilmator. Svag strøm ved hjælp af denne enhed brænder hårsække. Denne metode kan anvendes både hjemme og i kosmetisk salon. Derudover skal det bemærkes, at elektrolyse er den eneste måde at fuldstændigt miste hår på. Desuden sker dette via en eller flere sessioner. Effektiviteten og hastigheden af ​​proceduren afhænger af kvindens krops egenskaber. Blandt manglerne kan man kun regne med, at proceduren er smertefuld og tidskrævende.

BARBERING

Denne metode til at slippe af med håret hjælper med at slippe af med den del af hårbeklædningen, der rager ud over overfladen af ​​huden. Indledningsvis påføres en gel eller en særlig barberkrem på hudoverfladen. Derefter skæres håret af ved hjælp af en barbermaskine. Efter proceduren anbefales det ikke at anvende lotion med alkohol til irriteret hud. Det er tilrådeligt kun at fugte det. Fordelen ved denne procedure ligger i hastighed, smertefrihed og billighed. Ulempen ved denne procedure er hyppig barbering, da håret begynder at fremstå på den anden og tredje dag. Hertil kommer, at hårets struktur bliver hårdere, grovere.

EXECUTION WAX

Denne metode anvendes i vid udstrækning i skønhedssaloner. Det bruger et stort udvalg af voks og deres temperatur. Det hele afhænger af typen af ​​hud, hårets struktur. Samt fra aflejringsområdet. For eksempel bruges naturlig bivoks til store områder. Anti-inflammatorisk voks med tilsætning af kamilleekstrakt anvendes til følsom, delikat hud. Voks, som har en blødgørende egenskab og virkning med rosenkstrakt. Korrekt udvalgte voks opvarmes til menneskets kropstemperatur - ca. 31 otte til toogfyrre grader. Resultatet bliver sparet afhængigt af hårets type på hårlinjens struktur. Den gennemsnitlige tid vil være mellem to og fire uger. Denne procedure er enkel, kan udføres både i skønhedssaloner og selvstændigt hjemme. En minus af denne metode bestemmes af det faktum, at pæren kan forblive i live, og derfor vil hårvæksten fortsætte.

VIBROEPILYATSIYA

Denne metode er baseret på at trække forskellige uønskede hår mekanisk ud. Før du starter proceduren, skal du tørre enheden med alkohol eller alkoholbaseret lotion. Dette gøres for at undgå infektion. Efter proceduren skal du anvende en creme eller gel for at lindre irritation og rødme. Det skal huskes, at enheden ikke bør røre for tæt på huden, da det kan skade og beskadige huden. Fordelen med denne procedure er, at håret vokser meget senere. En ulempe er en smertefuld proces og en lang procedure.

CREAMS DEPILATORS

Denne metode er også effektiv, hvis du vil slippe af med uønsket hår. Depilatory cremer virker på samme måde som en barbermaskine. Den kemiske sammensætning af cremer gør håret livløst, og de forsvinder. Denne procedure er god, fordi det kan gøres hjemme, at processen er ret hurtig og smertefri. Ulempen ved denne metode til at slippe af med unødvendigt hår kan kun være en allergisk reaktion på cremen til hårtab på kroppen eller invirkning af depilatorisk creme på grund af dets sammensætning. Det er nødvendigt at vælge den rigtige creme.

KOLOMASKA

Denne metode består i, at der anvendes specielt pulver på huden med hovedbunden. Hæld derefter blandingen på toppen i en smeltet form. Den består af specielle harpikser, voks, såvel som paraffin. Den resulterende masse er dækket af slidstrimler af vævspapir. Derefter forlade i femten til tyve minutter for at fuldføre hærdning. Næste - fange hårene hårdt med en gips og forsigtigt, men fjern hurtigt håret. Efter proceduren er rødmen mulig. Derfor er det nødvendigt at smøre rødmet og irriteret hud med salver og fugtighedscreme i to til tre dage.

SUKKERMETODE

Denne procedure udføres ved anvendelse af en koncentreret sukkeropløsning og citronsaft. Denne blanding kan laves hjemme. Du kan tage voks, varme det og tilsæt vand med sukker, valnød, honning og urter. Men i skønhedssalonen er sukkerblandingen lavet af specielle elite kosmetiske ingredienser. Den resulterende blanding smeder jævnt på hårområdet. Derefter dækker toppen med bomuldsklud og lad den brygge og hærde. Derefter dramatisk rive stoffet sammen med hårene. Glat hud uden hår er lavet i lang tid! En måned er sikkert! Se opskriften til shugaring pasta hjemme her.

AFSLUTNINGSTRAADE

Denne procedure udføres groft set på ikke-moderne måder. Der tages en bomuldstråd, et hår er fanget, og der laves cirkulære bevægelser, det unødvendige hår fjernes. Og så over hele overfladen. Således fjernes håret unødvendigt, blodcirkulationen stimuleres. Sandt nok er proceduren smertefuld og muligvis irritation.

GRIPPERS, PARTICLES OG GRANULES

Denne metode omfatter massage og fjernelse af unødvendige hår. I begyndelsen er hudoverfladen dækket med et tyndt lag af en speciel antibakteriel creme. Herefter rengøres de med cirkulære handsker ved hjælp af blide, bløde bevægelser. Vanter skal være med pimpstenformet sprøjte. Dette værktøj er godt, fordi det fjerner et lag af døde celler, samt polerer ru områder. Derefter påføres en speciel creme på huden, der indeholder specielle fytoelementer og komponenter, der forhindrer hårvækst. Resultatet er, at efter fem til seks procedurer bliver håret næsten gennemsigtigt og tyndt.

HAULDING TIPPING

Plucking er en ret simpel og smertefri procedure, der kan udføres både hjemme og i skønhedssaloner. Denne metode kan anvendes til overskydende hår nær øjenbryn, næse og hage. Det er kun nødvendigt at huske, at plukning fører til det faktum, at håret tydeligt tykner.

Folkemidler til permanent hårfjerning

Den første vej:
Tag lidt citronsyre og to hundrede gram sukker. Rør og tilsæt 3 spiseskefulde filtreret vand. Derefter anbefales det at sætte den resulterende blanding i brand. Det er nødvendigt at opnå en pastaagtig blanding. Så anbefales denne masse at blive påført hårområdet med et tyndt lag. Vent venligst. Men efter tørring skal skarpt fjernes.

Den anden vej:
Det er nødvendigt at tage et universalglas cedertræer i skallen. Fyld dem med en halv liter vodka. Derefter skal den hældes i et mørkere kar og lade det komme i en måned. En måned senere anbefales det at tørre denne tinktur af huden efter at have fjernet unødvendigt hår. Som et resultat vil håret blive mindre hyppigt og vil være blødere og lettere.

Den tredje vej:
Få en løsning af "Rivanol" - en ud af tusind. Det anbefales at tørre dagligt med disse opløsningsområder, hvor hårvækst er uønsket. Efter et stykke tid vil du bemærke, at du ikke længere er generet af det ekstra hår på din krop eller på dit ansigt.

Fjerde måde:
Det anbefales at tage frugt af hestekastanje. Det vil tage et universelt glas frugt. Det er nødvendigt at fjerne skræl fra hestekastanje og efter rengøring hæld to kopper kogt vand. Så skal du slukke og røre med jævne mellemrum. Så når vandet er fordampet, anbefales det at afkøle den resulterende masse og anvende på uønsket hår.

Femte måde:
Tag valnødeskaller og brænd det. Efter det er det nødvendigt at opløse den resulterende aske i en lille mængde varmt vand. Og så anbefales det at anvende blandingen på uønsket hår. Denne procedure skal gentages tre eller fire gange på en dag, det anbefales at udføre proceduren, indtil håret forsvinder fuldstændigt.

Den sjette måde:
Det er nødvendigt at forberede en afkogning af dope almindelige. For at gøre dette har du brug for et hundrede og halvtreds gram dope almindelig og en liter filtreret vand. Det anbefales at holde lidt på ilden og så påføre uønsket hår. For at gøre dette kan du bruge en bomuldspinne eller disk. Det anbefales at anvende til fuldstændig forsvinden af ​​uønsket hår.

Syvende måde:
Det anbefales at blande en lille mængde vand sammen med kaliumpermanganat. Med denne løsning er det nødvendigt at producere dampbad i det område, hvor det uønskede hår er. Det anbefales at udføre denne procedure hver dag i tyve minutter. Hår rødder bør falde gennem tiden.

Ottende vej:
Det er nødvendigt at forberede den følgende løsning. Bland ca. 2 gram jod og ca. 35 gram medicinsk alkohol. Bland også separat to gram ammoniak og fem gram ricinusolie. Derefter blandes de resulterende to opløsninger. Vent, indtil den resulterende blanding er misfarvet. Derefter anbefales det at anvende det uønskede hårlag to gange om dagen. Effekten kan ses efter to eller tre uger. Du bliver overrasket, men håret forsvinder i meget lang tid, og nogle - for altid.

Niende metode:
Det er nødvendigt at hælde 40 gram frø frø sammen med et hundrede gram vegetabilsk olie. Frø skal oprindeligt poundes. Det anbefales i ca. to uger at lade frøene være alene i olien. Derefter filtreres infusionen og hældes i en separat beholder, men med låg. Det er nødvendigt at påføre uønsket hår ikke mere end to gange på en dag. Påfør forsigtigt, helst indtil fuldstændig fjernelse af hår.

Tiende vej:
Det er nødvendigt at hælde 40 gram urtefrø med et hundrede gram solsikkeolie. Urtefrø bør oprindeligt pundes. Efter blanding af de nødvendige ingredienser anbefales det at insistere i otte uger. Spænd og smør problem håret med denne opløsning i ca. otte uger. I dette tilfælde er det ønskeligt, at frøene var friske. Effekten er ikke lang i kommer. Håret bliver færdigt.

Ellevte måde:
Tag et hundrede gram presset juice fra mælkeblæret og bland det med 50 gram hydratiseret kalk. Tilsæt 50 gram aloe juice. Det er nødvendigt at lade stå i omkring to eller tre timer. Glem ikke at røre med jævne mellemrum. Efter forberedelsen af ​​opløsningen anbefales det at gnide i området uønsket hår. Du kan endda forlade løsningen i ti eller femten minutter. Og skyll derefter med vand. Derefter er det ønskeligt at smøre cremen eller petroleumgelen. Husk at for meget af denne løsning ikke kan anvendes. Undgå også ansigtet.

Tolvte metode:
Tag frøene af dope sædvanlige. Det er nødvendigt at male dem. Derefter hæld medicinsk alkohol eller vodka til konsistensen af ​​sur creme tyk. Det anbefales derefter at lade opløsningen stå i ca. tre uger. Og brug derefter til det tilsigtede formål - at sprede sig på uønsket hår.

Trettende måde:
Tag en plante McCan. Det anbefales at brænde det før dannelse af aske. Og så skal du gnide ind i problematiske hårområder på din krop eller ansigt. Effekten er ikke lang i kommer.

Fjortende måde:
Tag de unge skud af den vilde vinvin. Klem saften ud af dem. Det anbefales at smøre de resulterende safthårsområder. Du kan endda gnide vinens saft i huden for at fjerne overskydende hår. Det er tilladt at bruge på mere ømme dele af kroppen eller på ansigtet.

Femtende måde:
Det anbefales at tage en femten procent opløsning af hydroperit (peroxid). Du kan erstatte det med tre fortyndede tabletter i en lille mængde vand. Bland derefter med femten dråber ammoniak. Brug en vatpind eller bomuldsstynge, og befugt det i den resulterende opløsning, smør hårets hårfjerning. Derefter anbefales det at gentage smøringen, når der dannes hvidblomst. Gør det omkring tre eller fire gange. Du kan ikke skylle i lang tid. Mindst to timer, mindst fire. Du kan endda forlade om natten. Husk og glem ikke at permanent fjernelse af hår med et peroxid derhjemme er nødvendigt for at bære handsker, fordi løsningen stikker. Efter proceduren anbefales det at vaske den hvide blomst med varmt vand. Og så, hvis du ikke vil tørre ud huden, brug en fugtighedscreme.

Den sekstende måde:
Lav to spiseskefulde fyrretræer, der oprindeligt blev knust. Et universalglas kogt filtreret vand. Det anbefales at sætte opløsningen i et vandbad i ca. femten til tyve minutter. Derefter afkøles bouillon og spændes godt. Brug en wadded disk eller en wadded tampon. Damp det i en opløsning og anvend det rigeligt på problem hår områder. Effekten fremstår ret hurtigt.

Syttende metode:
Tag en spiseskefuld honning og saft med en halv citron. Det anbefales at blande og opvarme blandingen. Derefter er det nødvendigt at anvende den resulterende blanding i varm form på hudens problematiske håroverflade. Gør denne procedure mindst tre eller fire gange om en uge. Denne metode til at slippe af med uønsket hår kræver lang tid.

Den attende vej:
Tag omkring fem gram nudelfrø og et hundrede gram vegetabilsk olie. Det anbefales at sætte et mørkt sted i to uger. Det anbefales at lade opløsningen stå i en glasskål. Det er nødvendigt efter det rette tidspunkt at spænde og hælde i et andet fartøj, men med en kork eller med et låg. Det anbefales at smøre hudens problematiske håroverflade på kroppen eller på ansigtet.

Nittende metode:
Det anbefales at tage en teskefuld spiselig sodavand. Derefter skal det blandes med et universalglas kogt filtreret vand. Derefter omrøres godt og afkøles til 36 grader. Brug en bomuldsstykke eller gasbind og klæb det rigeligt i opløsning. Hårproblemområdet smøres fortrinsvis med husholdnings sæbe, og derefter sættes en fugtig gaze klud. Det anbefales at holde det på hårfladen i omkring tolv timer. Spild ikke opløsningen. Næste dag gentages proceduren. Gør denne metode i mindst tre eller fire dage i træk, men ikke mere end tolv dage i træk.

P. S. Det anbefales ikke at fjerne hår permanent hjemme med peroxid siden Det kan i høj grad skade huden og ikke give det ønskede resultat!

Pas på dig selv, slippe for evigt for unødvendigt og hadede dit hår, vær smuk og glad!

Body Hair Loss Cream

Cream for hårfjerning for evigt - dette er sandsynligvis drømmen om hver kvinde. Ak, bare en drøm. For at slippe af med dette irriterende hår for evigt ved hjælp af en slags magisk creme vil det ikke lykkes - der er ingen sådan creme i naturen.

Så igen, tag op barbermaskinen? Igen irritationer, nedskæringer, indgroede hår og om få dage - nye hår, der går igennem og ødelægger en sådan glat og silkeagtig hud? Nej, nej og nej igen.

I dag er der mange måder at fjerne kropshår på. Men som regel er de af dem, der giver et garanteret resultat, ledsaget af alvorlige smerter. Men der er en behagelig undtagelse fra denne regel. Absolut smertefrit kan du fjerne uønsket vegetation med en specialiseret creme.

Hvad er en del af sådanne cremer?

Før du køber en creme, skal du omhyggeligt læse dens sammensætning. Så du kan straks identificere de komponenter, som du måske har en allergisk reaktion på.

De aktive ingredienser i sådanne cremer er calciumthioglycolat, natrium og keratin. De trænger dybt ind i hårstrukturen og ødelægger det. Disse stoffer virker på huden ret aggressivt. Efter deres anvendelse stiger pH-niveauet til 12. For at genoprette den naturlige syre-base balance indfører producenter yderligere komponenter i produktet, såsom:

1. Vitaminkompleks. Takket være deres tilstedeværelse bliver huden strålende og energisk.

2. Æteriske olier. Oftest findes der i sådanne cremer oliven, fersken, havtorn og mandelolier. De hjælper med at blødgøre huden, give den elasticitet og fløjlsagtig.

3. Urteekstrakter som kamille, hypericum eller aloe vera. De hjælper med at give hudfarve og sund farve. Samtidig forhindrer ekstraktet aldring af huden og bidrager til hurtig regenerering.

4. Forskellige komponenter af naturlig oprindelse. Disse omfatter mælk, alger, propolis, honning.

Hvad er fordele og ulemper ved depilatory cremer?

Baggrunden for cremen er baseret på princippet om ødelæggelse af hårstrukturen på grund af udsættelse for kemikalier. Blandt de vigtigste fordele ved sådanne midler kan fremhæves:

 • 1. Efter brug af det er der ingen ridser eller irritation på huden.
 • 2. Giver en positiv effekt, når den anvendes på hår af nogen længde.
 • 3. Velegnet til at fjerne hår fra enhver del af kroppen, herunder bikiniområdet.
 • 4. Følelsen af ​​glathed forbliver i op til 5 dage.
 • 5. Dens anvendelse er ikke forbundet med nogen smerte.
 • 6. Nogle producenter tilføjer til deres cremer komponenter, der sænker hårvæksten.
 • 7. Let at bruge, så det er nemt at bruge derhjemme.
 • 8. Det er relativt billigt.

Men selv dette tilsyneladende ideelle middel har sine ulemper. Hvis du holder det på huden længere end den tildelte tid, så er det helt muligt at få en kemisk forbrænding. Det er nødvendigt at strengt sikre, at cremen ikke falder på slimhinderne. Sådanne cremer har en skarp ubehagelig lugt, som ikke tilføjer glæden til processen med deres anvendelse. I nogle tilfælde kan sådanne stoffer forårsage en stærk allergisk reaktion. Anvend cremen er kun nødvendig med handsker, så det hurtigt beskadiger neglepladen.

Desuden har depilatory cremer et antal kontraindikationer:

 • 1. Forskellige hudsygdomme, såsom acne, herpes og så videre.
 • 2. Du må ikke anvende cremen på huden, hvor der er ridser eller åbne sår.
 • 3. Tilstedeværelsen af ​​fødselsmærker eller vorter.
 • 4. Bivirkninger kan være brugen af ​​cremen og under graviditet og amning. Dette kan påvirke din fremtidige baby negativt.
 • 5. Individuel intolerance over for enhver del af værktøjet. For at identificere forekomsten af ​​denne kontraindikation skal du foretage en lille test. For at gøre dette skal du anvende en lille mængde af produktet på et umærkeligt hudområde, blød det ud som angivet i instruktionerne for cremen og vask det af. Vær opmærksom på din kropps reaktion i løbet af dagen. Hvis du ikke har bemærket en negativ effekt, kan du på en sikker måde anvende cremen.

Moderne cremer til hårfjerning

I dag har kosmetiske butikker en temmelig bred vifte af lignende produkter. I en sådan sort er let at blive forvirret. En af de mest populære i øjeblikket er følgende mærker:

 • 1. Byly. Et kendetegn ved cremer af dette mærke er deres hurtige handling. For helt at slippe af med uønsket hår vil det kun tage ca. tre minutter. Sammensætningen af ​​denne creme er olien fra den hawaiianske nød. Dette stof har en fremragende blødgørende virkning og hjælper hudregenerering.
 • 2. Veet. Denne creme er egnet til at fjerne hår fra enhver del af kroppen, herunder armhulerne og bikiniområdet. En speciel spatel er fastgjort til røret med en creme, hvor epileringsprocessen er stærkt forenklet. Dette værktøj indeholder i sin sammensætning fugtgivende ingredienser. De gør huden glattere, blødere og mere attraktive. Derudover er ingredienser, der sænker hårvækst, blevet tilsat til cremen.

Veet Depilatory Cream Spray hævder ikke at være en magisk, men hvor nemt det hjælper med at slippe af med uønsket hår og hvor længe effekten af ​​glatte ben fortsætter - det ligner virkelig et mirakel!

Ingen smerte, ingen ståhej, og vigtigst af alt - hvilket resultat! Silke, glat hud, der bliver så lang, lang tid. Ikke underligt, at firmaet Veet anses for at være verdensførende inden for kosmetisk depilering, fordi dens udvikling ikke kun er rettet mod maksimal effektivitet, men også med maksimal komfort og brugervenlighed. Nu er det ikke nødvendigt at smøre fløden på problemområdet med en spatel i lang tid og kedeligt - det er nok at sprøjte sprayen, og det vil lægge sig i et helt jævnt tyndt lag. Og det virker så delikat, at det også kan bruges til følsom hud i armhulerne og bikinizonen.

Bare et par minutter er nok til at opnå det ønskede. Til dette behøver du kun:

 • Sprøjt let cremen let på det rette område af kroppen
 • vent 3-5 minutter for cremen at dukke op
 • Fjern cremen med Veet Perfect Touch spatelen.
 • vask af restene af fløden under bruseren.

Resultatet kan ses, mærkes og stryges, og stryges og stryges. Tross alt, hvor dejligt er silkefladen, og din hud vil se ud som den!

Fordelen ved Veet creme spray er, at det er i færd med at slippe af med uønsket hår, det plejer omsorgsfuldt for huden takket være naturlige ingredienser, som har evnen til at blødgøre og fugte huden, genoprette den naturlige fugtbalance i huden og som følge heraf bliver det overraskende blødt, glat og silkeagtig.

 • 3. Eveline. Denne creme har den mildeste virkning på huden. Det er effektivt selv for fjernelse af meget korte hår. Selv kvinder med meget følsom hud kan sikkert bruge produktet. Det indeholder komponenter, der påvirker regenerering af huden.
 • 4. fløjl Dette værktøj er værdsat for dets lave omkostninger. Det er dog ikke ringere end dets dyrere kolleger i effektivitet. Gennem brugen af ​​denne creme kan du slippe af med selv de grove hårde hår. Værktøjet forårsager ikke irritation og forårsager ikke forbrændinger. I sammenligning med de andre har cremen en ikke så stærk lugt.
 • 5. Cliven. Denne creme indeholder hudpleje ingredienser som glycerin, mandelolie og lanolin. På grund af dette, efter proceduren bliver huden helt glat og fløjlsagtig. Cremen har en temmelig behagelig tekstur og moderat lugt.
 • 6. Sally Hansen. Dette værktøj kan ikke kaldes billigt, men det foretrækkes alligevel af mange kvinder. Dette skyldes dets milde handling og høj effektivitet. Det kan endda bruges på meget følsom hud. Inkluderet med fløden solgte en speciel børste, hvilket i høj grad forenkler processen med dens anvendelse. Huden forbliver glat i lang tid. Sandsynligheden for en allergisk reaktion minimeres.
 • 7. Silium. Dette værktøj kan bruges overalt på kroppen. Den indeholder mallow ekstrakt, som har en blødgørende og nærende virkning på huden.
 • 8. Shary. Dette værktøj er godt til at fjerne hårdt hår. Huden bliver glat og blød. Cremen har en meget hurtig virkning. På grund af sin mandelolie bliver huden hurtigt genoprettet og opnår et naturligt pH-niveau. Menthol har en behagelig køleeffekt. Efter brug af cremen er der en signifikant afmatning i hårvæksten.
 • 9. Opilca. Denne creme har en mild effekt, så det kan endda bruges til at fjerne hår på ansigtet og i bikiniområdet. Sammensætningen omfatter ingredienser, der har en nærende, blødgørende og fugtgivende virkning.

Sådan tilberedes en depilatory creme hjemme?

Midler til depilering har en kompleks kemisk sammensætning. Derfor forbereder du dig ikke som en effektiv creme, du lykkes ikke. Men i hjemmet kan du lave en slags depilatory cream. Der er flere ret effektive opskrifter:

1. Valnødder. Valnødskallen skal knuses grundigt. I det resulterende pulver tilsættes vand i små portioner, indtil du får en homogen opslæmning. Denne creme skal gnide huden 3 gange om dagen. Denne procedure bør udføres indtil det øjeblik, hvor håret endelig forsvinder.

På basis af valnød kan fremstilles og en anden creme. For at gøre dette blandes de knuste nødder med en spiseskefulde tjære. Dette middel skal have lov til at infuse i to uger. Den resulterende creme skal daglig gnides i huden.

2. Pine nødder. At lave en creme baseret på dem er ekstremt enkel. Det er nok at omdanne en håndfuld pinjekerner til mel og bland det med en lille mængde varmt vand. Det resulterende produkt gnides regelmæssigt i huden indtil det øjeblik, indtil håret helt forsvinder.

3. Quicklime. Dette stof kan perfekt stoppe væksten i kropshår. For at forberede cremen skal du tage 10 gram kalk og blande det med calciumsulfit, som sælges i ethvert moderne apotek. Rør ingredienserne grundigt, indtil det er glat. Påfør produktet på huden og vask det af efter en halv time.

Folkemidler til permanent hårfjerning

Den første vej:
Tag lidt citronsyre og to hundrede gram sukker. Rør og tilsæt 3 spiseskefulde filtreret vand. Derefter anbefales det at sætte den resulterende blanding i brand. Det er nødvendigt at opnå en pastaagtig blanding. Så anbefales denne masse at blive påført hårområdet med et tyndt lag. Vent venligst. Men efter tørring skal skarpt fjernes.

Den anden vej:
Det er nødvendigt at tage et universalglas cedertræer i skallen. Fyld dem med en halv liter vodka. Derefter skal den hældes i et mørkere kar og lade det komme i en måned. En måned senere anbefales det at tørre denne tinktur af huden efter at have fjernet unødvendigt hår. Som et resultat vil håret blive mindre hyppigt og vil være blødere og lettere.

Den tredje vej:
Få en løsning af "Rivanol" - en ud af tusind. Det anbefales at tørre dagligt med disse opløsningsområder, hvor hårvækst er uønsket. Efter et stykke tid vil du bemærke, at du ikke længere er generet af det ekstra hår på din krop eller på dit ansigt.

Fjerde måde:
Det anbefales at tage frugt af hestekastanje. Det vil tage et universelt glas frugt. Det er nødvendigt at fjerne skræl fra hestekastanje og efter rengøring hæld to kopper kogt vand. Så skal du slukke og røre med jævne mellemrum. Så når vandet er fordampet, anbefales det at afkøle den resulterende masse og anvende på uønsket hår.

Femte måde:
Tag valnødeskaller og brænd det. Efter det er det nødvendigt at opløse den resulterende aske i en lille mængde varmt vand. Og så anbefales det at anvende blandingen på uønsket hår. Denne procedure skal gentages tre eller fire gange på en dag, det anbefales at udføre proceduren, indtil håret forsvinder fuldstændigt.

Den sjette måde:
Det er nødvendigt at forberede en afkogning af dope almindelige. For at gøre dette har du brug for et hundrede og halvtreds gram dope almindelig og en liter filtreret vand. Det anbefales at holde lidt på ilden og så påføre uønsket hår. For at gøre dette kan du bruge en bomuldspinne eller disk. Det anbefales at anvende til fuldstændig forsvinden af ​​uønsket hår.

Syvende måde:
Det anbefales at blande en lille mængde vand sammen med kaliumpermanganat. Med denne løsning er det nødvendigt at producere dampbad i det område, hvor det uønskede hår er. Det anbefales at udføre denne procedure hver dag i tyve minutter. Hår rødder bør falde gennem tiden.

Ottende vej:
Det er nødvendigt at forberede den følgende løsning. Bland ca. 2 gram jod og ca. 35 gram medicinsk alkohol. Bland også separat to gram ammoniak og fem gram ricinusolie. Derefter blandes de resulterende to opløsninger. Vent, indtil den resulterende blanding er misfarvet. Derefter anbefales det at anvende det uønskede hårlag to gange om dagen. Effekten kan ses efter to eller tre uger. Du bliver overrasket, men håret forsvinder i meget lang tid, og nogle - for altid.

Niende metode:
Det er nødvendigt at hælde 40 gram frø frø sammen med et hundrede gram vegetabilsk olie. Frø skal oprindeligt poundes. Det anbefales i ca. to uger at lade frøene være alene i olien. Derefter filtreres infusionen og hældes i en separat beholder, men med låg. Det er nødvendigt at påføre uønsket hår ikke mere end to gange på en dag. Påfør forsigtigt, helst indtil fuldstændig fjernelse af hår.

Tiende vej:
Det er nødvendigt at hælde 40 gram urtefrø med et hundrede gram solsikkeolie. Urtefrø bør oprindeligt pundes. Efter blanding af de nødvendige ingredienser anbefales det at insistere i otte uger. Spænd og smør problem håret med denne opløsning i ca. otte uger. I dette tilfælde er det ønskeligt, at frøene var friske. Effekten er ikke lang i kommer. Håret bliver færdigt.

Ellevte måde:
Tag et hundrede gram presset juice fra mælkeblæret og bland det med 50 gram hydratiseret kalk. Tilsæt 50 gram aloe juice. Det er nødvendigt at lade stå i omkring to eller tre timer. Glem ikke at røre med jævne mellemrum. Efter forberedelsen af ​​opløsningen anbefales det at gnide i området uønsket hår. Du kan endda forlade løsningen i ti eller femten minutter. Og skyll derefter med vand. Derefter er det ønskeligt at smøre cremen eller petroleumgelen. Husk at for meget af denne løsning ikke kan anvendes. Undgå også ansigtet.

Tolvte metode:
Tag frøene af dope sædvanlige. Det er nødvendigt at male dem. Derefter hæld medicinsk alkohol eller vodka til konsistensen af ​​sur creme tyk. Det anbefales derefter at lade opløsningen stå i ca. tre uger. Og brug derefter til det tilsigtede formål - at sprede sig på uønsket hår.

Trettende måde:
Tag en plante McCan. Det anbefales at brænde det før dannelse af aske. Og så skal du gnide ind i problematiske hårområder på din krop eller ansigt. Effekten er ikke lang i kommer.

Fjortende måde:
Tag de unge skud af den vilde vinvin. Klem saften ud af dem. Det anbefales at smøre de resulterende safthårsområder. Du kan endda gnide vinens saft i huden for at fjerne overskydende hår. Det er tilladt at bruge på mere ømme dele af kroppen eller på ansigtet.

Femtende måde:
Det anbefales at tage en femten procent opløsning af hydroperit (peroxid). Du kan erstatte det med tre fortyndede tabletter i en lille mængde vand. Bland derefter med femten dråber ammoniak. Brug en vatpind eller bomuldsstynge, og befugt det i den resulterende opløsning, smør hårets hårfjerning. Derefter anbefales det at gentage smøringen, når der dannes hvidblomst. Gør det omkring tre eller fire gange. Du kan ikke skylle i lang tid. Mindst to timer, mindst fire. Du kan endda forlade om natten. Husk og glem ikke at permanent fjernelse af hår med et peroxid derhjemme er nødvendigt for at bære handsker, fordi løsningen stikker. Efter proceduren anbefales det at vaske den hvide blomst med varmt vand. Og så, hvis du ikke vil tørre ud huden, brug en fugtighedscreme.

Den sekstende måde:
Lav to spiseskefulde fyrretræer, der oprindeligt blev knust. Et universalglas kogt filtreret vand. Det anbefales at sætte opløsningen i et vandbad i ca. femten til tyve minutter. Derefter afkøles bouillon og spændes godt. Brug en wadded disk eller en wadded tampon. Damp det i en opløsning og anvend det rigeligt på problem hår områder. Effekten fremstår ret hurtigt.

Syttende metode:
Tag en spiseskefuld honning og saft med en halv citron. Det anbefales at blande og opvarme blandingen. Derefter er det nødvendigt at anvende den resulterende blanding i varm form på hudens problematiske håroverflade. Gør denne procedure mindst tre eller fire gange om en uge. Denne metode til at slippe af med uønsket hår kræver lang tid.

Den attende vej:
Tag omkring fem gram nudelfrø og et hundrede gram vegetabilsk olie. Det anbefales at sætte et mørkt sted i to uger. Det anbefales at lade opløsningen stå i en glasskål. Det er nødvendigt efter det rette tidspunkt at spænde og hælde i et andet fartøj, men med en kork eller med et låg. Det anbefales at smøre hudens problematiske håroverflade på kroppen eller på ansigtet.

Nittende metode:
Det anbefales at tage en teskefuld spiselig sodavand. Derefter skal det blandes med et universalglas kogt filtreret vand. Derefter omrøres godt og afkøles til 36 grader. Brug en bomuldsstykke eller gasbind og klæb det rigeligt i opløsning. Hårproblemområdet smøres fortrinsvis med husholdnings sæbe, og derefter sættes en fugtig gaze klud. Det anbefales at holde det på hårfladen i omkring tolv timer. Spild ikke opløsningen. Næste dag gentages proceduren. Gør denne metode i mindst tre eller fire dage i træk, men ikke mere end tolv dage i træk.

P. S. Det anbefales ikke at fjerne hår permanent hjemme med peroxid siden Det kan i høj grad skade huden og ikke give det ønskede resultat!

Pas på dig selv, slippe for evigt for unødvendigt og hadede dit hår, vær smuk og glad!

COSMOPOLITAN

Gør det ondt for at trække øjenbrynene ud for første gang