Top 5 depilatory cremer

Razor, voks, epilator - hvad er en kvinde klar til at gå for at slippe af med uønsket hår og være smuk? I løbet af perfektionstiden må du ikke glemme depilation cremer - det bedste af dem vil blive diskuteret i denne anmeldelse!

Hvordan vælger man den bedste creme til depilation?

Depilatory cream er et glimrende alternativ til mange "inquisitorial" metoder til fjernelse af uønsket hår. Kun voksstrimler er noget værd - fra omtale af enhver mand klemmer alt inde. Og i tilfælde af cremer er det tilstrækkeligt at jævnt anbringe en depilatory creme med en speciel spatel eller med dine hænder, og fjern den resterende fløde efter en nste gang. Hurtig, smertefri og effektiv!

Universal depilatory cremer eksisterer ikke - det anbefales at bruge en creme, der er foreskrevet af producenten for hvert hudområde. Risikoen for at bruge en fodkrem som en antennepiller over overlæben kan blive irritation. Derfor læser du først og fremmest vejledningen, især inden du anvender cremen for første gang.

Og hvad depilation creme er bedre - vi læser i anmeldelsen!

Fløjl med lavendelolie
den mest populære creme til depilation

Anslået pris: 80 rubler.

Så lad os starte med den mest populære depilation creme. I dag betragter mange kvinder Velvet depilatory creme med lavendelolie for at være den bedste. Det største antal anmeldelser (og positive) tilhører dette særlige kosmetiske produkt. Af fordelene er prisen ret lav, mens udbredt udenlandske kosmetiske produkter koster 2-3-4 gange mere. Cremen er meget tyk, så den første gang du skal anvende den korrekt, skal du justere. Cremen ødelægger hårstrukturen, og effekten af ​​depilation varer i meget lang tid. Sættet indeholder en speciel spatel, hvor det ikke er svært at fjerne rester af fløden. Og ja, fløjlkrem indeholder lavendelolie.

Vores bedømmelse: 9 point ud af 10 (Hvorfor ikke "10": Lugt).

Anmeldelser: "Hvis vi taler om cremer til depilation, så er dette den mest overkommelige, høj kvalitet, blid og med alt dette effektivt. Efter irriterende enhver maskine efter en barbermaskine af et firma, eller hvis virkningen ikke varer længe, ​​anbefaler jeg stærkt dig at prøve fløjlkrem. "

"Jeg tog dyre depilatory cremer og indtrykket var ikke særlig godt, men Velvet. Bare glad for ham! Meget bedre end dyre creme. Det lægges jævnt, det absorberes af fugtgivende huden, beskadiger ikke, fjerner helt hår. ".

Depilatory Cream Sally Hansen Creme Hair Remover Kit
bedst til at fjerne uønsket ansigtshår

Anslået pris: 290 rubler.

Nogle kvinder er "heldige" for at have mindst en lille, men temmelig ubehagelig vegetation på deres ansigt, nemlig antennene over overlæben. Mange af dem plukkes enten med pincet eller med en speciel forår. Men måske skal du prøve Sally Hansen Creme Hair Remover Kit depilation creme?

Cremen indeholder E-vitamin, fugtiger huden og lindrer irritation. Handlingsprincippet er det samme som for andre depilatory cremer - påfør i gennemsnit 5 minutter og fjern derefter cremen med en våd vatpind. Det har ingen ubehagelig lugt, økonomisk. Den perfekte løsning til dem, der søger det bedste ansigtshår fjernelse produkt!

Vores bedømmelse: 10 point ud af 10.

Anmeldelser: "Effekten er elegant! Intet hår! Væk langsomt, genbrug depilationskremmen om en uge (og håret bliver meget tyndere og lettere). Jeg har brugt cremen i 4 måneder nu, og jeg er ikke alene - min mor og bedstemor trækker det på mig, så vi deler det i tre. Jeg anbefaler absolut! ".

Eveline
den bedste ultra hurtig depilatory creme

Anslået pris: 150 rubler.

Cremen er virkelig ultra hurtig! 3 minutter er nok til at fjerne uønsket hår. Ikke forårsager irritation og tør hud. Pakning er nok til 2 depilations. Ansøgningsprincippet: Påfør huden kun i 3 minutter og skyl. Lugten er lidt ejendommelig, men tolerabel. Mange kvinder bemærkede, at cremen nedsætter hårvæksten - sammenlignet med en barbermaskine, er effekten af ​​depilation 2 gange større.

Vores bedømmelse: 9 point ud af 10 (Hvorfor ikke "10": 5% af kvinderne forventede mere fra depilation med denne creme).

Anmeldelser: "Excellent depilatory cream. Fjerner hårstivhed selv på de mest utilgængelige steder. Det har en behagelig lugt, forårsager ikke irritation og rødme på huden. Efter påføring bliver der ikke noget kløe og skrækker ikke. Det virker hurtigt og effektivt, om fem minutter er der ingen spor af hårene! Efter depilation med fløde vokser håret ikke længe nok. "

Veet Depilation Spray Cream
ny på markedet for depilatory cremer

Anslået pris: 420 gn.

Depilation cream spray er noget nyt! Umiddelbart er det værd at bemærke, at positive tilbagemeldinger blev givet af de kvinder, der lærte at anvende det korrekt: nogle mennesker synd, at cremen er tilstrækkelig til depilation af kun et ben. Faktisk er der en tilstrækkelig mængde creme i beholderen. Anvend cremen bør være i en afstand på højst 5 cm fra foden - "deodorantprincip" er ikke egnet her. Det er rengjort med en speciel spatel, og det er ønskeligt at påføre en hård vaskeklud på depilationsstedet - en ekstra skrubbeffekt er tilvejebragt! Fjerner alt hår, tørrer ikke huden. Et godt alternativ til konventionelle depilatory cremer.

Vores bedømmelse: 8.5 point ud af 10 (Hvorfor ikke "10": Anvendelse af en creme spray kræver "fingerfærdighed").

Anmeldelser: "Jeg forsøgte en masse midler til depilation. Endelig fundet det mest effektive for mig selv - Veet creme spray. Det er meget praktisk - det er ikke nødvendigt i modsætning til fløden at vente længe: Det er nok at sprøjte på huden, hvor depilation er påkrævet, og vent et par minutter. Hold forsigtigt spatelen fastgjort til flasken og skyll med varmt vand. Huden efter det er fugtet og uden skrælning. "

"Baptiste" Agurk med Aloe Vera Extract
bedste depilatory creme til følsom hud

Anslået pris: 140 rubler.

Depilatory cream "Baptist" har fuld ret til at være i vores bedømmelse. For det første er den ideel til depilering på følsomme områder af huden, især bikiniområdet. For det andet er denne fløde blandt de top tre bedste husholdningsaffaldsprodukter.

Anvendelsesprincippet er ikke anderledes end andre cremer: Anvend og vent 5 minutter, fjern med en speciel spatel. Mange kvinder berømmer især hende - behagelig, fjerner helt resten af ​​cremen og uønsket hår. Cream "Baptiste" har ikke en ubehagelig lugt, overdriver ikke huden. Effekten af ​​depilation varer ca. 10 dage. En god kombination af pris og kvalitet!

Vores bedømmelse: 10 point ud af 10.

Anmeldelser: "Baptiste creme" Komiteen blev behageligt overrasket, og straks til mange - hårene gik straks væk (uden at genbruge det). Der var ikke nogen ubehagelig følelse på huden, enten i øjeblikket med cremen eller senere. Derudover er det generelt behageligt at bruge denne creme - der er en bekvem spatel i sættet, og den har en let mærkbar duft af frisk agurk, og ikke en slags tung kemi, som andre cremer havde. Og prisen kan ikke, men glæde sig. Så jeg anbefaler det til alle! For bikinilinjen er perfekt. "

Hvad skal man vælge?

Hver af de præsenterede depilation cremer vil tilfredsstille anmodningen fra enhver kvinde, der stræber efter skønhed. Velvet creme, der længe har bevist sig på markedet for kosmetik, er ideel til ben - der er garanteret forsigtig afsmøring og fugtig hud! Sally Hansen Creme Hair Remover Kit er det bedste til ansigtet - det eliminerer ubehagelig vegetation, misfarger håret, der vokser efter depilation og gør det mindre synligt. For hurtig selvpleje anbefaler vi Eveline creme - nu er du ikke sen for en dato! Depilatory cream er effektiv i 3 minutter, i hvilket tidsrum fjerner det alt hår og giver blød hud. Lovers af nye produkter kan anbefale Veet creme spray - smukke glatte ben vil blive misundelig for mange kvinder! Og den mest interessante opdagelse på markedet for kosmetik til depilation er den indenlandske fløde "Baptist" Agurk med Aloe Vera. Billig, egnet til følsom hud og bikini zone, har en behagelig aroma - nu er det blevet lettere at blive smukkere!

Det vigtigste er at finde din egen fløde, som er den bedste til depilation.

Depilatory cream Veet til følsom hud - anmeldelse

Deep bikini og ben - fremragende! + detaljeret sammenligning af shugaring, depilation creme og barbermaskine. Alle fordele og ulemper - og min favorit :)

Disse spørgsmål er selvfølgelig en personlig og ligefrem intim affære for alle, men jeg vil gerne fortælle dig om dette middel - især i sammenligning med andre metoder til at slippe af med hår på alle steder, hvor det ikke er dårligt)

Så jeg bruger en barbermaskin til at fjerne hår under mine arme og ben, til et bikiniområde, jeg besøger en kosmetolog, til shugaring eller voksning.

Søg efter en tredje, alternativ måde beder mig om. dovenskab! Gå igen til skønhedseksperten, brug tid på din fridag og. udholde smerten. Men detaljerne i alle metoderne og deres sammenligning - i slutningen af ​​gennemgangen.

GENEREL INFORMATION FRA PRODUCENTEN

Pris - 81 UAH (i netværket "Cosmo")

Volumen - 100 ml

Producent - Frankrig

Udnævnelse - ben, arme, underarm område og bikini linje

Endnu vigtigere, forholdsregler i brugen af ​​midler. Her er de vigtigste:

 • Forlad ikke cremen på huden i mere end 10 minutter
 • Må ikke anvendes i hoved, ansigt, kønsorganer, brystkirtler, slimhinder
 • Der skal være mindst 72 timer mellem depileringsprocedurerne.

Ingredienser: Aqua, Urea, Kalium, Thioglycolat, Paraffinum Liquidum, Cetearylalkohol, Calciumhydroxid, Talc, Ceteareth-20, Glycerin, Sorbitol, Parfum, Kaliumhydroxid, Magnesiumtrisilicat, Propylenglycol, Litiummagnesiumsyntese, Limonene, Citrus Aurantium Dulcis Olie, Citrus Grandis Skræl Olie, Benzyl Salicylat, Acrylater Copolymer, Butylphenyl Methylpropional, Linalool, Hydrated Silica, Methylchloroisothiazolinon, Methylisothiazolinone, CI 77891.

Mine erfaringsapplikationer

Cremen selv har en let kemisk lugt, tyk tekstur og hvid farve. Når den anvendes i udseende, ligner en baby creme.

Du skal anvende et temmelig tæt lag, uden at mangle områder for at fjerne alle hårene.

Som jeg allerede har nævnt ovenfor valgte jeg depilatory cream som et alternativ til shugaring proceduren. Derfor valgte jeg denne creme til følsom hud.

Handlet - i overensstemmelse med instruktionerne. Jævnt påført cremen - og ventede.

Nysgerrigheden mislykkedes efter de første par minutter. Jeg forsøgte at fjerne cremen med en spatel - under det er alt som før, ingen effekt. Frustreret, jeg besluttede at vente 10 minutter. Og - se og se! Sammen med fløden fjernede scapula alle hårene! Helt rent.

Efter fløden forstår jeg grundigt vandet, behandlede huden med et beroligende middel.

Inspireret af resultatet besluttede jeg at sætte benene i orden på samme tid. I samme lige lag anvendte creme og ventede.

Det var ikke så let med dem, fordi tibia har strammere hår, hærdet med en barbermaskine.

For at fjerne dem ved hjælp af en creme måtte jeg trykke hårdt hårdt med en spatel - for ikke at gå glip af noget. På hvilke steder blev jeg så båret væk, at jeg selv forlod et par ridser. Men vi vil afskrive på uerfarenhed)

Som følge heraf fandt benene også deres glathed.

Endelig, som lovet, en sammenligning af måder at fjerne hår på.

CREAM FOR DEPILATION VS. Shugaring

Shugaring i kabinen tager cirka 30 minutter, cremen kan håndteres om 20 minutter.

Shugaring er en temmelig smertefuld procedure (håret fjernes mekanisk sammen med rødderne), mens du bruger cremen, er der ikke noget ubehag.

Efter shugaring, kommer huden til liv "i flere dage - hævelsen aftager, huden flager af. Cremen har næsten ingen virkning på hudtilstanden.

Shugaringa er stabil nok i mindst 20 dage - huden forbliver glat. Cremen giver effekten af ​​dagen til 3-4, så er der en lys børstehår - maksimalt en uge bliver nødt til at gentage proceduren.

Shugaring et bikini område i kabinen koster et gennemsnit på 200 UAH. Proceduren med cremen koster 10 gange billigere.

CREAM FOR DEPILATION VS. SHAKED MACHINE

Maskinen kan styres om 10 minutter, med cremen bliver nødt til at bruge dobbelt så meget tid.

Barberingsprocessen er smertefri, den vigtigste ting at bruge med barbergel. Depilatory cream giver heller ikke noget ubehag.

Efter kontakt med bladet bliver huden indsnævret, det øvre lag af epidermis er beskadiget. Som en del af depilation cremen er der aloe, så efter proceduren kan du føle dig godt tilpas uden ekstra midler.

Separat vil jeg gerne gøre opmærksom på hårets tilstand. Maskinen gør dem hårde, med konstant brug vokser ægte børster. Mens cremen (som sukkerpasta under shugaring) svækker hårene, bliver de tyndere og blødere.

Efter barbering med maskinen vises børsterne allerede i 2-3 dage efter fjernelse af cremen, og hårene begynder at dukke op efter 4-5 dage.

Der er maskiner til forskellige smag og punge, priserne varierer fra 10 til. Depilation creme Veet koster omkring 20 USD.

DOMMEN

Selvfølgelig er der ingen perfekt måde at slippe af med uønsket hår - så uden smerte og i lang tid.

Depilatory cream, som for mig, er et kompromis mellem shugaring og en barbermaskine. Proceduren er ikke så dyr og smertefuld, men effekten varer meget længere.

Derfor planlægger jeg at fortsætte med at bruge denne creme, men jeg nægter neppe andre metoder til hårfjerning.

8 bedste depilatory cremer

Glat krop uden vegetation til en kvinde - et af de umiddelbare behov. For at gøre dette skal du bruge barbermaskiner, epilatorer, shugaring, voksstrimler, men i dette tilfælde er smerte og ubehag garanteret efter proceduren. Du bør ikke torturere dig selv, for du kan simpelthen vælge den bedste skræmmende creme og nyde silkeagtig hud hver dag! Er du bange for at købe varer af lav kvalitet? Tjek denne bedømmelse, som indeholder de mest populære og effektive midler i henhold til kundeanmeldelser til hårfjerning i det intime område, armhuler, ben, hænder og ansigt.

Depilatory cream - hvilket selskab er bedre at vælge

Sådanne værktøjer er billige og populære, så næsten alle producenter fremstiller omsorgsfuld kosmetik producerer dem. Nogle virksomheder i USA, Polen og Rusland har fået et godt ry:

 • Avon er et amerikansk selskab, der følger princippet om "direkte salg". For at møde hendes produkter i stationære butikker er det ikke altid muligt, sandsynligvis bliver du nødt til at bestille varer fra en firmarepræsentant.
 • Velvet - under dette mærke er der implementeret en ret temmelig stor serie af forskellige produkter til fjernelse af hårfjerning. De indeholder mange aktive ingredienser af naturlig oprindelse.
 • Eveline er et firma til produktion af pleje og dekorative kosmetik. Dens produkter er populære i mere end 70 lande i verden, mens priserne for det er helt passende.
 • Veet - i sit sortiment er der alt, hvad der er nødvendigt for effektiv depilation. Virksomheden fremstiller epilatorer, voksstrimler, cremer til normal og følsom hud, brusebadsprodukter og sprøjter.
 • Baptiste - mærket tilhører fabrikken "Rød farve", der ligger i Odintsovo. I producentens linje er der produkter med olier, yoghurt, chokolade, agurk mv. Naturlige ingredienser, prisen starter fra 80 rubler.
 • Phytocosmetics - dette russiske firma producerer naturlig kosmetik baseret på urte ingredienser fra forskellige dele af verden. At oprette opskrifter, der anvendes af de seneste udviklinger af videnskabsmænd, der leverer professionelt niveau kropspleje sammen med skønhedssaloner.
 • Oriflame er et internationalt kosmetikfirma, der opererer i direkte salgsmodus. Det er ikke så nemt at købe sine produkter i butikker, for det meste er varer bestilt på internettet eller fra distributører.

Sammenligning af metoder til fjernelse af krops hårfjerning

Nedenfor giver vi en tabel med fordele og ulemper ved hver mulighed:

Hvordan vælger man en hårfjerningskrem?

Hårfjerningskrem - det mest populære kemiske middel til at slippe af med uønsket vegetation på kroppen. Dette værktøj, opfundet i 1940, vandt begge kvinders tillid og en stærk halvdel af menneskeheden på grund af smertefriheden af ​​proceduren i forhold til mekanisk fjernelse (epilatorer), lang effekt (i modsætning til barbering med en maskine) og overkommelighed.

Typer af hårfjerning cremer

Som tidligere nævnt har hårfjerningskremmer til dato en anden sammensætning, som er designet til forskellige hudtyper og hårdhedsgrad. Prisen på hårfjerningsfløde varierer afhængigt af sammensætning og mærke:

 1. Creme til fjernelse af hår i ansigtet - har den mest blide og bløde sammensætning: Eveline "Ultranzhniy" (ca. 20 UAH), Veet "For følsom hud" (46-50 UAH)
 2. Hårfjerningskrem til mænd. Mænds hår er ofte tykkere og hårdere end kvinder, så nogle mærker producerer en særlig mænds hårfjerningsprodukter: Cliven Young (48 UAH), Veet "For MAN" (150 UAH)
 3. Creme til hårfjerning i bikiniområdet: Karamel (ca. 25 UAH), Tanita (23 UAH)
 4. Creme til hårfjerning på benene og i armhulen: VELVET SKIN (ca. 30 UAH), Hair Away (230 UAH), Veet SPA Aloe Vera (85 UAH), Opilca (Belgien, 40 UAH)

Men på trods af den høje effektivitet af den depilatory creme er den opfattelse, at den er i stand til at slippe af med uønsket hår, forkert forkert. Faktum er, at cremen kun ødelægger den synlige del af håret og påvirker ikke sin pære.

En anden myte om depilatory cremer er den opfattelse, at håret bliver hårdere efter hårdttræning og vokser hurtigere. Faktisk, hvis håret ikke bliver blødere og lettere, som lovet af producenten, ændrer deres struktur ikke entydigt.

Hvordan virker hårfjerning creme?

Cream til hårfjerning har en imponerende kemisk sammensætning, der er rettet mod ødelæggelsen af ​​hårstrukturen og har et højt pH-niveau, hvilket gør opløsningen af ​​hår mere effektivt. Natrium-, keratin-, kalium- eller calciumthioglycolat, som ofte er hovedkomponenterne i cremen, blødgør håret om nogle få minutter i en sådan grad, at dens synlige del let kan fjernes fra hudoverfladen.

På de områder, der behandles med creme, vokser håret ikke i flere dage, og nogle gange i flere uger.

Princippet om anvendelse af depilatory cream er meget simpelt:

 1. Hudbehandling (dampning).
 2. Sæt creme (fra 3 til 15 minutter afhængigt af dens version).
 3. Fjernelse af beskadiget hår med en blød klud eller en speciel scraper.

Det er værd at bemærke, at på trods af producenternes løfter bør der anvendes forsigtighedscreme til hårfjerning, fordi selv den mest harmløse depilator har et stort antal kemiske komponenter, der kan fremkalde en allergisk reaktion.

Dagen før aflejringsproceduren med en depilatory creme er det nødvendigt at teste produktet på et lille hårområde med en hovedbund og følge dens reaktion. Hvis huden bliver rød, er der en brændende eller kløe, passer denne fløde ikke til dig.

Undlad at trække konklusioner om cremer i almindelighed ved hjælp af værktøjet kun ét mærke. Test hver ny depilatory cream.

Vær opmærksom på sammensætningen (måske har det komponenter, der er uudholdelige), udløbsdato og instruktioner til brug af cremen.

Husk, at de hudområder, hvor depileringsproceduren blev udført, ikke skulle komme i kontakt med direkte sollys i de næste 24 timer - dette kan forårsage skade på huden og forbrændinger.

Kontraindikationer til brugen af ​​hårfjerningsfløde

Anmeldelser af hårfjerningskrem er forskellige: nogle mennesker bruger dem hele tiden, nogle på grund af det forkerte valg af værktøjer og derfor ubehagelige konsekvenser, foretrækker andre metoder til depilering.

Som med enhver kemisk sammensætning har hårfjerningsfløde et antal kontraindikationer:

 • Dermatologiske (hud) sygdomme.
 • Skader på huden.
 • Onkologiske formationer: ondartet og godartet (fibromas, mol).
 • Graviditet.
 • Individuel intolerance over for kremen.

Hårfjerningskrem er et populært og universelt middel til bekæmpelse af uønsket vegetation på kroppen, som har flere fordele: brugervenlighed, tilgængelighed, smertefrihed af depileringsproceduren, bekvem anvendelse på vanskelige steder og en forholdsvis langvarig virkning.

Hvordan vælger man den bedste hårfjerningskrem?

Hidtil er hårfjerningsfløde (eller skindkrem) blevet forbedret i en sådan grad, at alt afhængigt af dets sammensætning og formål kan alle finde det perfekte værktøj til sig selv.

Depilatory cremer af den nye generation er opdelt i flere typer:

 1. Universal cremer (egnet til enhver type og del af huden).
 2. Cremer til en mild hud (til en bikini zone og et ansigt).
 3. Cremer til hårdt hår (ben, akselområde).
 4. Hypoallergencremer (for ejere af overfølsom, allergisk udsat hud).

Hertil kommer, at næsten alle mærker, der producerer hårfjerningsfløde, indbefatter sammensætningen af ​​omsorgsfulde ingredienser (olier, planteekstrakter, vitaminer), som fugtiger og blødgør huden efter depileringsproceduren. Udover cremer lancerer producenterne også en række mousser, pulvere og hårfjerningsgeler.

Medicinsk ekspertredaktør

Portnov Alexey Alexandrovich

Uddannelse: Kiev National Medical University. AA Bogomoleter, specialitet - "Medicine"

Egenskaber ved valget af hårfjerningskrem

Depilatory cream - en behagelig måde at fjerne hår derhjemme. Metoden er smertefri, hurtig og overkommelig. Vælg det rigtige produkt fra den store rækkevidde, opgaven er ikke let, fordi hårfibers og hudens struktur er forskellig, såvel som egenskaberne ved selve produkterne.

 • 1. Udvælgelseskriterier
 • 1.1. Cremer
 • 1.2. geler
 • 1.3. salver
 • 2. Fordele og ulemper
 • 3. Creme rating
 • 3.1. Top 3 Universal
 • 3.2. Top 3 for følsom hud
 • 4. Kontraindikationer
 • 5. Ofte stillede spørgsmål og svar på dem.
 • 5.1. Kan gravide fjerne hårkrem?
 • 5.2. Hvilken hårfjerningskrem er billig og effektiv?
 • 5.3. Bruges depilatory cream i brusebadet?
 • 5.4. Er creme egnet til at fjerne uønsket kropshår på mænd?
 • 5.5. Er depilation creme skadelig?
 • 5.6. Hvor god er effekten?
 • 5.7. Hvor meget creme skal anvendes?
 • 5.8. Jeg har irritation efter en kemisk epilator, hvad skal jeg gøre?

Udvælgelseskriterier

Kemiske depileringsmidler er opdelt i tre typer. Hver har sine egne egenskaber.

Cremer

Depilatory cream er den mest almindelige form for produktet. Den vigtigste aktive ingrediens i cremen er natriumthioglycolsalt. Det er dette element, der ødelægger hårstrukturen, men handlingen er kun rettet mod den synlige del af den.

Ud over det aktive stof kan en creme til kemisk depilering indeholde plejende ingredienser, der er gavnlige for huden: olier, planteekstrakter. For at fjerne uønsket hår med et sådant værktøj behøver du ikke at have nogen specielle færdigheder. Nok til omhyggeligt at studere instruktionerne og følge de enkle trin.

Gel for at fjerne uønsket hår i sin handling er ikke forskellig fra cremen. Det ødelægger også hårstrukturen uden at skade epidermis. Epilerende geler er meget mindre almindelige. Oftere kommer produkter på hylderne i butikken med påskriften - gel til depilering, der er designet til at lette barbering eller hudpleje efter epilering. Sådanne midler kan ikke fjerne hår, men bruges kun som hjælpemiddel. Du skal være forsigtig med ikke at forvirre formålet med gelen.

Epilerende salve sælges i et apotek. Sammensætningen indeholder hormonelle komponenter, som kraftigt sænker vækstfrekvensen af ​​follikler. Den bruges kun af medicinske grunde, for eksempel i tilfælde af hypertrichose. Prescribe salve med hormoner bør være en læge. Uafhængig brug af sådanne midler kan ikke være. De er særlig farlige under graviditeten.

De mest populære er depilating kompositioner i form af en creme.

Hvis du vælger en creme til depilation, skal du kende de nuancer, som produktet er anderledes af.

 1. Universal.
 2. For bestemte områder.
 3. Allergivenlig.
 4. Fokuserer på alle typer hår.
 5. Med et stort eller lille indhold af omsorgsfulde komponenter.
 6. Med en anden eksponeringstid (i gennemsnit fra 2 til 10 minutter).

Samt produkter varierer i volumen, holdbarhed og pris.

Hårfjerning cremer sker ikke for evigt. Kun lasermetoder, foto- og elektrisk depilation ødelægger roden. Virkningen af ​​den kemiske depilator varer 3, maksimalt 5 dage. For at holde dit hår fra at vokse længere, anbefales det at bruge en gel eller en væksthæmmende creme.

Fordele og ulemper

 • økonomisk;
 • det anvendes uafhængigt, til enhver passende tid;
 • smertefri;
 • huden er ikke beskadiget Der er praktisk taget ingen risiko for betændelse, irritation;
 • Du kan vælge et værktøj til alle områder af kroppen.
 • kortsigtet effekt
 • i sjældne tilfælde forårsager allergier
 • nogle ulejligheder med eksponering (det er nødvendigt at sikre, at stoffet ikke smøres).

Cremer rating

Gennemgangen vil bidrage til at orientere i sortimentet og vælge en effektiv depilationskrem til individuelle funktioner.

Hvordan slippe af med hår på benene: effektive metoder! Hvad er nogle frygtelige måder at slippe af med benhår?

Hvad kun moderne kvinder ikke vil gøre på jagt efter, hvordan man kan slippe af med hår på deres ben!

Og sagen er, at den delikate og silkeagtige hud på benene er anerkendt som en af ​​attributterne til kvindelighed og skønhed.

Lad os finde ud af, hvilke hårfjerningsmetoder der er bedst at bruge, og som er sundhedsfarlige.

Langt og slanke ben vinker alle mænd uden undtagelse.

Og på trods af at mange mænd ikke specielt kigger ind i vegetationens nærværelse på disse meget ben, bliver kvinder ikke trætte af forvirrende, opfinde hvordan man kan slippe af med hår.

Det er ønskeligt ikke at skade huden, for at få en hurtig og langsigtet effekt, også "for billig". Desværre kan du billigt forsøge at fjerne håret fra benene kun hjemme, da salonmetoderne er ret dyre.

Men før du slippe af med hår på dine ben, skal du være opmærksom på hastigheden af ​​deres vækst og overflod af "vegetation" på uønskede steder. Sommetider er overdreven hårdhed ikke kun en fysiologisk funktion, men en konsekvens af forstyrrelser i hormonsystemets funktion. Hvis håret begyndte at vokse pludseligt, mens det stadig bliver mørknet og brudt, så skal du straks konsultere en læge og analysere den hormonelle baggrund. Det er muligt, at hårdhedsproblemet efter sig selv vil forsvinde efter passende medicinsk korrektion.

Resten af ​​ejerne af den skæve af naturen "vegetation" på deres fødder bliver nødt til at finde den bedste måde for sig selv, hvordan man "vinder" den. Faktisk er der masser af måder, men er de alle sikre?

Hvordan slippe af med hår på ben: folkemusik retsmidler

Kære piger og kvinder! På udkig efter skønhed må du ikke tage fat på alt, pas på! Der er meget farlige "populære opskrifter", hvorefter selv genoplivning ikke hjælper!

Datura

En meget simpel opskrift, som tilbydes i forskellige fora og steder - for at lave et stort almindeligt kogende vand og gips med et bandage (bomuldspinne), en kølig bouillon til depileringsstedet. Den mest frygtelige ting i disse opskrifter er, at det ofte anbefales at tage et sit-down bad i en stærk løsning af græs for at fjerne hår fra den nederste del af kroppen.

Resultaterne tager virkelig ikke lang tid at vente: hud med rigelig "spindelvæv" af kapillærer, svær svimmelhed, opkastning, bevidstløshed og lammelse. Hvis du har tid til at udføre en hurtig rensning af blodet i genoplivning, så tager det mindst tre dage. Hvis du ikke reagerer i tide, så er endda et fatalt resultat muligt.

Og vigtigst af alt: vil det uønskede hår forsvinde efter en sådan procedure? Næppe!

Manganopløsning

Der er en teori om effektiviteten af ​​en opløsning af mangan til hårfjerning både på benene og i bikiniområdet. Hun gik fra henstillinger fra obstetrikere - efter fødslen, selv i dag er nogle kvinder ordineret gentagne hyppige udvaskning med en svag lyserød opløsning til desinfektion af sår. Erfarne kvinder, der har bestået denne vanskelige vej, fandt ud af, hvordan man kunne slippe af håret på deres ben, fordi efter disse procedurer begyndte håret at falde intensivt ud.

Ja, med hyppig brug af en opløsning af mangan, kan håret falde ud, men virkningen vil påvirke huden - det vil sandsynligvis mørkere i dele (især hvis mangan er overdosis), det bliver tørt og kan begynde at skrælle. Lad os se det, det er ikke den bedste ide at håndtere uønsket hår.

"Chatterbox"

Ja, der er enkle og tilgængelige for hvert stof, der kan påvirke hårets tilstand og vækst uden at forårsage særlig skade.

Sensationel "talker": Bland 2 ml ammoniak, 35 ml medicinsk alkohol (ethanol), 5 ml ricinusolie og 1,5 ml jod, grundigt rystet. Sørg for at vente, indtil farven af ​​jod er væk, og blandingen bliver gennemsigtig. Det resulterende værktøj påføres huden efter proceduren, hårfjerning, det er bedre - et par gange om dagen. "Talker" hæmmer hårsækkene, håret holder op med at vokse. Opskriften er effektiv, men der er stor risiko for allergiske reaktioner og irritation, det er også umuligt at bruge til personer med tør hudtype.

Almindelig pimpsten

En gammel og ret effektiv måde, der kræver udholdenhed og tid. Pointe er dette: I hvert bad skal du gnide den dampede hud på benene i et par minutter med en pimpsten. Men det betyder ikke at nå sårene - vi taler om lette, pæne bevægelser. Hår forsvinder virkelig, men det vil kræve flere gentagelser af proceduren.

valnødder

Grøn peeling af nødder har en ødelæggende virkning på hårets rødder samt tinktur (afkok) af valnødskillevægge (kan være fyr). Håret holder op med at vokse, men proceduren skal udføres mange gange. Effekten accelereres, hvis du smører huden umiddelbart efter epilering.

Der er en nuance: den grønne skræl strammer stærkt og permanent den behandlede hud, så for sommeren er vejen for at sige mildt uegnet.

Hvordan slippe af med hår på ben: barbering og depilation

Sandsynligvis den mest populære måde at slippe af med benhår barberer benene. Effektiviteten af ​​hårfjerning med en barbermaskine er 100%. Det vigtigste i proceduren er kvaliteten af ​​barberprodukter (gel, fløde, skum, lotion) og selve barbermaskinen. Engangsbærer barberer også hår, men de gør det ujævnt og ikke dybt nok. Dette problem har ført til udseendet på markedet af specielle maskiner "til kvinder", som giver optimal barbering.

Metoden er meget hurtig, smertefri og ikke meget dyr. Men der er en ulempe. Efter barbering (selv den bedste barbermaskine) vokser håret hurtigt. Normalt vises børster efter to dage, og du skal gentage proceduren. Desuden kan selv en "sikker" maskine blive skadet dårligt ved ukorrekt håndtering. Og efter barbering i mange kvinder begynder håret at vokse ind i huden, og der kan danne blærer på dette sted.

Men med dygtig håndtering og ydmyghed med procedurens regelmæssighed bliver hun en vane, som at pudse tænderne og er taget for givet.

Efter barbering er det godt at smøre huden med en blanding af olivenolie og citron - det sænker hårvækst, lindrer irritation og holder huden øm.

Hvordan slippe af med hår på ben: depilatory cremer, voks, shugaring

Hvornår giver fløde mening?

Depilatory cream i dag sælges overalt, og valget er stort nok. Cremen giver dig mulighed for hurtigt at fjerne hår uden at beskadige huden på afråbningsområdet. Cremen fungerer som et opløsningsmiddel - håret bliver blødt og let løsnet fra roden.

Metoden, som regel smertefri, er at anvende cremen på de rigtige steder ved hjælp af en speciel spatel (medfølger i pakken), vent en bestemt tid angivet af producenten, og vask af stoffet med varmt vand. Effekten af ​​cremen varer lidt længere end en barbermands effekt.

Men som enhver anden metode har depilation creme funktioner. Cremerne indeholder den aktive ingrediens, svovl, hvilket giver dem en ubehagelig lugt og kan også i forbindelse med andre ingredienser forårsage hudintolerance eller allergier.

For at forhindre komplikationer er det bedre at gennemføre en følsomhedstest - påfør en fløde i et par timer på armens hud ved albuen. Hvis huden på dette sted ikke rødder, klør ikke og der er ingen udslæt, så kan cremen bruges sikkert.

Voks for at slippe af med hår på benene

Med et stærkt ønske om salonprocedurer kan hårfjerning med succes udføres hjemme, men der er nogle risici. Voksstrimler og den "professionelle" voks selv sælges i butikkerne i en bred adgang, men de skal kunne bruge dem. Først påføres voks på huden varmt, og på grund af uerfarenhed er det muligt at forbrænde dig selv dårligt. For det andet er proceduren meget smertefuld, og anæstetiske sprayer anvendes ofte i salonerne. For det tredje vokser håret i voks og pustler med ufuldstændig håndtering efter voksning.

Shugaring eller epilering med sukkerpasta

I hjemmet er shugaring også indledningsvis muligt for et par personer, der er interesserede i at slippe af med hår på deres ben, men flere og flere tilhængere vinder over denne metode. Dens fordel er i relativ billighed og effektivitet.

Pasta fremstilles som følger:

1. Bland et pund sukker, 40 ml citronsaft og 50 ml vand i en lille gryde (med låg)

2. Smør sukkeret i en lille ild under låget, i 6 minutter, bland det, dæksel låget igen;

3. Efter 6 minutter fjernes låget fra panden og pastaen koges, omrøres i yderligere 14-15 minutter, indtil farven er gul;

4. Hæld (nødvendigvis!) Det færdige produkt i en beholder med et tæt tilpasningslåg.

Hvis du forlader pastaen i en kasserolle, vil den fordøje og brænde.

Den færdige pasta sættes på huden og epilering udføres af den, og hvis konsistensen er sjælden, kan den bruges til epilering med strimler og rive dem sammen med hårene.

Kombineret metode

Super-effekt lover en kombination af hårfjerning (trækker) med anvendelse af depilation creme. Efter grundig behandling af de ønskede overflader ved hjælp af en epilator, shugaring, voks, eller som en sidste udvej, pincetter, påføres en depilationskrem på denne meget overflade på to timer. Enhver fløde fungerer i princippet, men Veet 3 Minutter virker bedst, især for følsomme områder. Efter denne behandling slutter hovedparten af ​​håret at vokse. Som sådanne procedurer udføres på "alderen" hår, vil de være mindre og mindre.

Men brug ikke cremen længere end angivet af producenten, da det kan forårsage en alvorlig kemisk forbrænding. Og alligevel: Metoden virker ikke på barberet hår, virkningen vil kun ske efter fuldstændig fjernelse sammen med den subkutane stamme.

Hvordan slippe af med hår på benene: photoepilation og andre drastiske foranstaltninger

Hvis vi taler om drastiske foranstaltninger derhjemme, så er det en almindelig epilator, som er en barbermaskin, i stedet for et blad med mange pincet. De roterer hurtigt og trækker håret hårdt fra roden. Ikke alle kan bruge en epilator - kvinder med følsom hud og med meget hår vil ikke udholde smerten under proceduren.

Salon behandlinger

• Elektrolyse er også meget smertefuldt, men det garanterer manglen på hår i lang tid. Selv med endokrine lidelser, vil det heller ikke stå - håret vil vokse tilbage.

• Laserfjernelse. I dag er en af ​​de mest effektive og sikre metoder. Laser fjerner imidlertid ikke bleget og gråt hår, og det vil tage op til 10 procedurer (og de er ikke billige).

• Elos Motif HR - du kan sige innovation. Enheden fjerner ikke kun mørkt, men lyst og tyndt hår. Det påvirker både radioen og lysenergien på hårakslen, opvarmer den med pæren. Sidstnævnte er endelig ødelagt, og håret vokser ikke længere. Metoden er effektiv, men dyr.

• Fotoepilering - hårfjerning med højimpulslampe, der ødelægger hårsækkenet med varme. Du kan bruge næsten alt med nogen hårfarve og den mest følsomme hud.

Så smukke damer, der er ingen grund til fortvivlelse - handlingsområdet er meget bredt, og det er ikke alle måder at slippe af med hår på dine ben! Prøv det, og du vil helt sikkert finde en måde at gøre dine ben uimodståelige!

Hvilken fløde er bedre at vælge for depilation af intime områder

Depilatory cream giver dig mulighed for at udføre hårfjerningsaktiviteter hjemme alene. Der er mange sådanne midler, der adskiller sig i sammensætning og handlingsprincip.

Hvordan man bruger cremen

Sådanne cremer bør bruges meget omhyggeligt, som om de følger instruktionerne til brug. Og det er den eneste måde at undgå forbrændinger og beskadigelse af slimhinderne og huden.

Husk følgende instruktioner:

 1. Et par timer før og efter proceduren bør du ikke bruge sæbe og et alkoholbaseret produkt, hvilket kan medføre irritation.
 2. Påfør værktøjet med en speciel spatel i et tykt og jævnt lag. Sørg for, at cremen dækker alle hårene.
 3. Ved forarbejdning er det nødvendigt at overholde den strengt anbefalede tid.
 4. Efter depilering skal du bruge specielle fugtighedscreme. Dette vil fjerne rødme, huden vil komme hurtigere efter proceduren.

Depilatory cremer selv er opdelt i følgende typer:

 • langvarig handling, som bør opbevares på huden i ca. 10 minutter efter påføring. De bruges normalt til at fjerne hårde hår;
 • hurtig handling - egnet til fjernelse af tynd og let vegetation. De holdes på huden i 3-5 minutter;
 • Depilatory cremer til hud af forskellige typer: følsomme, tørre osv.;
 • til hurtig depilation i brusebadet.

Sådanne produkter er et glimrende alternativ til andre metoder til at fjerne hår på ansigt, ben og bikini område. Du skal vælge en creme afhængigt af hudens individuelle egenskaber, hårets farve og struktur.

Top 10 cremer til intim depilation - vi studerer bedømmelsen

For at vælge den relevante indstilling skal du først undersøge alle de tilgængelige indstillinger. Der er et stort antal sådanne produkter på markedet, men vi vil overveje de mest populære.

Veet Depilatory Cream er hurtig og nem at påføre og har en delikat tekstur. Dens største fordel er, at der ikke er behov for at vente længe, ​​hår kan fjernes om blot et par minutter. Den maksimale ventetid er 10 minutter. Efter påføring vil hårene blive blødere, umærkelige.

Sammensætningen af ​​cremeekstrakt aloe, som omhyggeligt bryr sig om huden. Værktøjet kan bruges til armhuler, ben, andre dele af kroppen, bikini område - du skal bare vælge den rigtige indstilling.

Veet Suprem Essence er til salg og kan bruges i brusebadet: Det påføres huden i tre minutter og vaskes derefter af med varmt vand. Velegnet til at fjerne hår på benene, arme. En af de mest effektive og dyre muligheder.

Sally hansen

Værktøjet kan endda bruges til følsom hud, fordi den indeholder E-vitamin, som fugter og lindrer rødme og irritation. Produktet har ingen lugt, og du kan fjerne det fra huden med en våd svamp. Ideel til fjernelse af ansigtshår.

Cliven

Hvis huden efter tørringen tørrer hurtigt, vil cremen fra Cliven hjælpe dig. På grund af det faktum, at sammensætningen har lanolin, glycerin og mandelfrøolie, gør cremen perfekt til fugt.

Velvet

Til salg kan du finde en bred vifte af muligheder fra Velvet. Sådanne cremer anses for at være ret effektive, mens de er billige.

Den mest budgetmulighed - Velvet Intim. Designet til at fjerne de hårdeste hår på benene og i det intime område. Påfør produktet til huden i mere end 5 minutter.

Hvis du har tør hud, er det bedst at bruge et middel baseret på rosenolie ekstrakt, og hvis du vil epilere på hud, der er udsat for irritation, er det bedre at vælge en mulighed med olivenolie. Også på salg er cremer baseret på mynte, mandel, silke. Der er ingen aggressive komponenter i produktet, men de køler også huden under proceduren, reducerer mængden af ​​hår, gør det mindre stift.

Silium

Denne creme virker forsigtigt på håret, har en fugtgivende effekt. Det kan bruges på alle områder af huden, selv på overfølsomme. Og alt takket være mallow, som forhindrer rødme, irritation.

Shary

Denne creme hjælper med at fjerne selv de hårdeste hår, og takket være komponenterne i sammensætningen afkøles huden efter epilering.

Opilca

Dette værktøj er ret populært på grund af dets lange og hurtige effekt. Og takket være kamillen, som er en del af, egnet til den mest følsomme hud. Det kan også bruges til depilering af intime zoner.

Eveline

Det hjælper med hurtigt at fjerne uønsket hår, fugt, genopretter huden efter proceduren. En anden fordel kaldes en temmelig demokratisk pris.

batist

Det betragtes som et af de bedste cremer af den indenlandske produktion. Værktøjet tørrer ikke ud i huden, virkningen varer i 7-10 dage, der er ingen ubehagelig kemisk lugt. Det kan kaldes en fremragende løsning til en meget overkommelig pris, og producenten tilbyder flere muligheder:

 • chokolade - til mørke og hårde hår;
 • yoghurt eller agurk - til følsom hud.

Tanita

Cremer fra denne producent er efterspurgt efter mange piger. De er ideelle til depilation i det intime område, fordi hårene effektivt fjernes og ikke forårsager irritation.

Fordele og ulemper

De vigtigste fordele ved at bruge depilation creme er:

 1. Cremen virker blødere end de andre muligheder, mens den trænger ind i huden og påvirker hårene.
 2. Du kan bruge geler til hår af nogen længde, og du kan fjerne uønsket vegetation fra alle dele af kroppen, herunder bikiniområdet.
 3. På grund af blødheden af ​​brugen af ​​cremen vil det ikke forårsage ubehag, og huden vil blive fugtet på grund af de komponenter, der udgøres.
 4. For at bruge cremen er enkel: påført, ventet, vasket af med vand.
 5. Rimelig overkommelig pris.

Men der er også ulemper, som du bør vide på forhånd. Ulemperne ved at bruge cremer til depilation omfatter:

 1. Lugten betragtes som en af ​​de største ulemper, fordi dette produkt på trods af duftens masse har en meget ubehagelig stærk lugt.
 2. Det anbefales ikke at bruge sådanne produkter ofte, på trods af at mange af dem er egnede til følsom hud.
 3. Resultatet varer ca. 10 dage - alt afhænger af hårets type. Under alle omstændigheder slippe af med håret i lang tid vil ikke fungere.
 4. Efter brug kan indgroede hår forekomme, så efter 2-3 dage efter påføring skal du forsigtigt skrabe huden.
 5. Da cremen ødelægger neglepladens struktur, skal proceduren udføres i handsker.

I vores materiale vil du lære om indviklingen i at udføre hårfjerning af intime zoner derhjemme.

Her vil vi fortælle dig om de mest effektive midler til sved og fod lugt.

Hvilket middel til garvning er bedre i stand til at klare deres opgave? Læs i vores materiale.

Det er vigtigt at huske om en række kontraindikationer:

 1. Du bør ikke bruge sådanne værktøjer, hvis der er bumser, rødme, pustler, herpes, slid.
 2. Kremer og geler anvendes ikke i nærvær af mol, vorter, godartede tumorer.
 3. Det er uønsket at anvende formuleringer, hvis der er intolerance over for enkelte komponenter, fordi det er så vigtigt at læse sammensætningen omhyggeligt.
 4. Ved graviditet og amning skal du bruge forsigtighed.

Når du vælger en creme, skal du styre dine personlige præferencer, hudens individuelle egenskaber.

Ben depilation

En kvinde skal være fejlfri i alt. Først og fremmest vedrører det udseende. Slank figur, sundt hår, hud og negle - dette er standarden for ægte skønhed. Samtidig spiller kvindens legeme, især benene, en stor rolle. For at bevare silken og glatheden af ​​deres hud er det nødvendigt at bruge en masse indsats og tid.

Hovedproblemet hos mange kvinder er tilstedeværelsen af ​​uønsket hår på deres ben, men takket være moderne teknologier i kosmetik er det blevet nemt at klare denne opgave. Depilation af ben hjælper med at komme ind i kampen med naturen.

Depilation er en effektiv måde at fjerne hår på, takket være, at du altid kan have velplejede og smukke ben. Denne procedure er særlig relevant i den varme årstid, når det retlige køn skal gå uden strømpebukser. I dag er der mange muligheder for depilation, de kan gøres både selvstændigt hjemme og bruge tjenester fra specialister i saloner.

Forskelle fra epilering

Så arrangeret af naturen, at hver pige fra fødslen har vegetation på hendes krop, men moderne kosmetologi sover ikke og kæmper aktivt med dette problem. Nu for fjernelse af hår på benene ved hjælp af to effektive metoder - hårfjerning og hårfjerning. Begge metoder er meget populære, da de er tilgængelige i pris og gør huden helt glat i en kort periode. Selv om det samtidig bør bemærkes, at depilering og hårfjerning har betydelige forskelle mellem sig selv og er karakteriseret ved individuelle egenskaber.

Epilation udføres sædvanligvis på follikulært niveau ved anvendelse af et specielt apparat, der er helt sikkert for menneskers sundhed og bidrager til deaktivering af hårvækst. Takket være denne teknik fjernes ikke kun hår, men også dets rod.

Med hensyn til depilation er denne metode meget mere primitiv og mindre effektiv. Under proceduren fjernes kun en del af håret på overfladen af ​​huden, roden forbliver uheldig, og vækstprocessen genoprettes over tid. En af de mange anvendte typer af depilation anses for barbering. Derudover bruger kvinder også kemisk depilering, det vigtigste værktøj, hvor der er salver, cremer og aerosoler. Uanset hvilken type depilation der vælges, påvirker den under alle omstændigheder kun den øvre del af hårene og ledsages ikke af smertefulde fornemmelser.

Fordele og ulemper

For at få huden til at se perfekt ud, skal kvinderne arbejde hårdt. Det er muligt at opnå perfektion hjemme, men det er bedst at gøre det i specialiserede saloner. Således vil resultatet være fremragende, og så bliver du ikke nødt til at lide konsekvenserne i form af hudirritationer. Depilation udføres på flere måder, som hver især har sine fordele og ulemper:

 • Barbermanden. I dag er der mange progressive muligheder for depilation, men på trods af dette har barbermaskinen ikke mistet sin relevans. Hver pige har en barbermaskine i badeværelset, hvilket gør det muligt at fjerne overskydende hår fra benene til enhver tid på dagen. Takket være barbermaskinen skæres kun vegetationernes overflader, men hårets rødder forbliver uberørte. De vigtigste fordele ved barbering er:
  • Nem og hurtig at bruge;
  • Smertefri procedure
  • Tilgængelighed. Denne type depilation betragtes som den billigste, og derfor har alle råd til det. Alt, hvad der kræves til barbering med en maskine, er tilstedeværelsen af ​​barberskum og barberskum.
  • Spar tid. En sådan depilation kræver ikke yderligere træning og kan gøres uafhængigt uden at gå hjem.

Bleaching (lightening) uønsket hår - anmeldelse

Skal mænd barbere deres ben