Top 5 depilatory cremer

Razor, voks, epilator - hvad er en kvinde klar til at gå for at slippe af med uønsket hår og være smuk? I løbet af perfektionstiden må du ikke glemme depilation cremer - det bedste af dem vil blive diskuteret i denne anmeldelse!

Hvordan vælger man den bedste creme til depilation?

Depilatory cream er et glimrende alternativ til mange "inquisitorial" metoder til fjernelse af uønsket hår. Kun voksstrimler er noget værd - fra omtale af enhver mand klemmer alt inde. Og i tilfælde af cremer er det tilstrækkeligt at jævnt anbringe en depilatory creme med en speciel spatel eller med dine hænder, og fjern den resterende fløde efter en nste gang. Hurtig, smertefri og effektiv!

Universal depilatory cremer eksisterer ikke - det anbefales at bruge en creme, der er foreskrevet af producenten for hvert hudområde. Risikoen for at bruge en fodkrem som en antennepiller over overlæben kan blive irritation. Derfor læser du først og fremmest vejledningen, især inden du anvender cremen for første gang.

Og hvad depilation creme er bedre - vi læser i anmeldelsen!

Fløjl med lavendelolie
den mest populære creme til depilation

Anslået pris: 80 rubler.

Så lad os starte med den mest populære depilation creme. I dag betragter mange kvinder Velvet depilatory creme med lavendelolie for at være den bedste. Det største antal anmeldelser (og positive) tilhører dette særlige kosmetiske produkt. Af fordelene er prisen ret lav, mens udbredt udenlandske kosmetiske produkter koster 2-3-4 gange mere. Cremen er meget tyk, så den første gang du skal anvende den korrekt, skal du justere. Cremen ødelægger hårstrukturen, og effekten af ​​depilation varer i meget lang tid. Sættet indeholder en speciel spatel, hvor det ikke er svært at fjerne rester af fløden. Og ja, fløjlkrem indeholder lavendelolie.

Vores bedømmelse: 9 point ud af 10 (Hvorfor ikke "10": Lugt).

Anmeldelser: "Hvis vi taler om cremer til depilation, så er dette den mest overkommelige, høj kvalitet, blid og med alt dette effektivt. Efter irriterende enhver maskine efter en barbermaskine af et firma, eller hvis virkningen ikke varer længe, ​​anbefaler jeg stærkt dig at prøve fløjlkrem. "

"Jeg tog dyre depilatory cremer og indtrykket var ikke særlig godt, men Velvet. Bare glad for ham! Meget bedre end dyre creme. Det lægges jævnt, det absorberes af fugtgivende huden, beskadiger ikke, fjerner helt hår. ".

Depilatory Cream Sally Hansen Creme Hair Remover Kit
bedst til at fjerne uønsket ansigtshår

Anslået pris: 290 rubler.

Nogle kvinder er "heldige" for at have mindst en lille, men temmelig ubehagelig vegetation på deres ansigt, nemlig antennene over overlæben. Mange af dem plukkes enten med pincet eller med en speciel forår. Men måske skal du prøve Sally Hansen Creme Hair Remover Kit depilation creme?

Cremen indeholder E-vitamin, fugtiger huden og lindrer irritation. Handlingsprincippet er det samme som for andre depilatory cremer - påfør i gennemsnit 5 minutter og fjern derefter cremen med en våd vatpind. Det har ingen ubehagelig lugt, økonomisk. Den perfekte løsning til dem, der søger det bedste ansigtshår fjernelse produkt!

Vores bedømmelse: 10 point ud af 10.

Anmeldelser: "Effekten er elegant! Intet hår! Væk langsomt, genbrug depilationskremmen om en uge (og håret bliver meget tyndere og lettere). Jeg har brugt cremen i 4 måneder nu, og jeg er ikke alene - min mor og bedstemor trækker det på mig, så vi deler det i tre. Jeg anbefaler absolut! ".

Eveline
den bedste ultra hurtig depilatory creme

Anslået pris: 150 rubler.

Cremen er virkelig ultra hurtig! 3 minutter er nok til at fjerne uønsket hår. Ikke forårsager irritation og tør hud. Pakning er nok til 2 depilations. Ansøgningsprincippet: Påfør huden kun i 3 minutter og skyl. Lugten er lidt ejendommelig, men tolerabel. Mange kvinder bemærkede, at cremen nedsætter hårvæksten - sammenlignet med en barbermaskine, er effekten af ​​depilation 2 gange større.

Vores bedømmelse: 9 point ud af 10 (Hvorfor ikke "10": 5% af kvinderne forventede mere fra depilation med denne creme).

Anmeldelser: "Excellent depilatory cream. Fjerner hårstivhed selv på de mest utilgængelige steder. Det har en behagelig lugt, forårsager ikke irritation og rødme på huden. Efter påføring bliver der ikke noget kløe og skrækker ikke. Det virker hurtigt og effektivt, om fem minutter er der ingen spor af hårene! Efter depilation med fløde vokser håret ikke længe nok. "

Veet Depilation Spray Cream
ny på markedet for depilatory cremer

Anslået pris: 420 gn.

Depilation cream spray er noget nyt! Umiddelbart er det værd at bemærke, at positive tilbagemeldinger blev givet af de kvinder, der lærte at anvende det korrekt: nogle mennesker synd, at cremen er tilstrækkelig til depilation af kun et ben. Faktisk er der en tilstrækkelig mængde creme i beholderen. Anvend cremen bør være i en afstand på højst 5 cm fra foden - "deodorantprincip" er ikke egnet her. Det er rengjort med en speciel spatel, og det er ønskeligt at påføre en hård vaskeklud på depilationsstedet - en ekstra skrubbeffekt er tilvejebragt! Fjerner alt hår, tørrer ikke huden. Et godt alternativ til konventionelle depilatory cremer.

Vores bedømmelse: 8.5 point ud af 10 (Hvorfor ikke "10": Anvendelse af en creme spray kræver "fingerfærdighed").

Anmeldelser: "Jeg forsøgte en masse midler til depilation. Endelig fundet det mest effektive for mig selv - Veet creme spray. Det er meget praktisk - det er ikke nødvendigt i modsætning til fløden at vente længe: Det er nok at sprøjte på huden, hvor depilation er påkrævet, og vent et par minutter. Hold forsigtigt spatelen fastgjort til flasken og skyll med varmt vand. Huden efter det er fugtet og uden skrælning. "

"Baptiste" Agurk med Aloe Vera Extract
bedste depilatory creme til følsom hud

Anslået pris: 140 rubler.

Depilatory cream "Baptist" har fuld ret til at være i vores bedømmelse. For det første er den ideel til depilering på følsomme områder af huden, især bikiniområdet. For det andet er denne fløde blandt de top tre bedste husholdningsaffaldsprodukter.

Anvendelsesprincippet er ikke anderledes end andre cremer: Anvend og vent 5 minutter, fjern med en speciel spatel. Mange kvinder berømmer især hende - behagelig, fjerner helt resten af ​​cremen og uønsket hår. Cream "Baptiste" har ikke en ubehagelig lugt, overdriver ikke huden. Effekten af ​​depilation varer ca. 10 dage. En god kombination af pris og kvalitet!

Vores bedømmelse: 10 point ud af 10.

Anmeldelser: "Baptiste creme" Komiteen blev behageligt overrasket, og straks til mange - hårene gik straks væk (uden at genbruge det). Der var ikke nogen ubehagelig følelse på huden, enten i øjeblikket med cremen eller senere. Derudover er det generelt behageligt at bruge denne creme - der er en bekvem spatel i sættet, og den har en let mærkbar duft af frisk agurk, og ikke en slags tung kemi, som andre cremer havde. Og prisen kan ikke, men glæde sig. Så jeg anbefaler det til alle! For bikinilinjen er perfekt. "

Hvad skal man vælge?

Hver af de præsenterede depilation cremer vil tilfredsstille anmodningen fra enhver kvinde, der stræber efter skønhed. Velvet creme, der længe har bevist sig på markedet for kosmetik, er ideel til ben - der er garanteret forsigtig afsmøring og fugtig hud! Sally Hansen Creme Hair Remover Kit er det bedste til ansigtet - det eliminerer ubehagelig vegetation, misfarger håret, der vokser efter depilation og gør det mindre synligt. For hurtig selvpleje anbefaler vi Eveline creme - nu er du ikke sen for en dato! Depilatory cream er effektiv i 3 minutter, i hvilket tidsrum fjerner det alt hår og giver blød hud. Lovers af nye produkter kan anbefale Veet creme spray - smukke glatte ben vil blive misundelig for mange kvinder! Og den mest interessante opdagelse på markedet for kosmetik til depilation er den indenlandske fløde "Baptist" Agurk med Aloe Vera. Billig, egnet til følsom hud og bikini zone, har en behagelig aroma - nu er det blevet lettere at blive smukkere!

Det vigtigste er at finde din egen fløde, som er den bedste til depilation.

Face depilatory creme: lær at vælge og bruge

Face depilatory creme er et godt valg for kvinder, der ikke ønsker at håndtere smertefulde procedurer for at fjerne uønsket hår. Shugaring, voks, laser hårfjerning eller simple pincet - alle disse metoder er i nogen grad forbundet med ubehagelige fornemmelser. Cremen behandler også problemet på få minutter og uden unødvendige problemer, minimerer huden hårdt.

Hvordan gør ansigtsdampning creme

Cremen tilhører en af ​​de mest delikate og smertefrie metoder til depilering af følsomme områder. Hvis du udelukker muligheden for allergi, bliver proceduren helt sikker. Det tager ikke meget tid, og aggressive komponenter simpelthen ikke har tid til at beskadige det øverste lag af overhuden, hvilket giver en skadelig virkning kun på håret.

Princippet om denne form for depilatories er det samme uanset det behandlede område. Cremen påvirker hårets struktur og ødelægger det på kort tid. Ingen af ​​sammensætningen af ​​et sådant lægemiddel kan ikke undvære kemikalier, som opløses keratin. Men mange eller få af dem afhænger udelukkende af mærke og kvalitet af produktet. Den mest almindeligt anvendte kombination er natrium og calciumthioglycolat. I et par af disse komponenter er i stand til at blødgøre hårene om et par minutter, som kan fjernes med en enkelt bevægelse. Samtidig påvirker cremen ikke folliklerne, så uønsket vegetation vises igen og "kræver" for at gentage proceduren.

Højkvalitets depilatory creme bekæmper effektivt uønsket ansigtshår

Det skal bemærkes, at varigheden af ​​resultatet efter en sådan depilation er strengt individuel og ikke kun afhænger af det valgte produkt, men også på kroppens egenskaber og hastigheden af ​​hårvæksten. Selvom med langvarig brug af fløden, vil hårene før eller senere begynde at vokse med mindre entusiasme, nogle gange forlænge agentens virkning i uger.

Fordele og ulemper

Denne metode til afhaling af ansigtet er ikke egnet til alle. Som i tilfælde af valg af en anden metode har brugen af ​​cremen sine fordele og ulemper. Den mest almindelige af sidstnævnte - irritation og muligheden for allergiske reaktioner på komponenterne i produktet. Andre ulemper er at:

 • de fleste cremer har en ubehagelig og undertiden endog akid lugt;
 • håret er fjernet kun på det tidspunkt (alle individuelt, hvis nogle kan gå i flere uger uden spor af "antenner", så den anden, allerede de udstråler 3-4 dage efter operationen);
 • hvis du overdriver det (brug ikke i henhold til vejledningen), kan en forbrænding forblive på ansigtet;
 • oftest er stoffet ikke egnet til overdrevent følsom hud;
 • med mørke og tykke hår behandler fløde med vanskeligheder.

Det er vigtigt at huske. Det er tilrådeligt at gøre en testallergotest hver gang efter køb af midler, selvom du tidligere har brugt det.

Men på trods af de ovennævnte ulemper er brugen af ​​depilatory cremer fortsat en af ​​de mest velegnede metoder til at fjerne uønsket ansigtshår. Det er ikke smertefuldt og ikke så tidskrævende som for eksempel at plukke hvert hår med pincet.

I de fleste tilfælde, der er beregnet til depilation ansigtscreme ikke forårsager irritation: de er meget mindre aggressive i forhold til deres modstykker til andre dele af kroppen

Desuden har den depilatory creme flere fordele:

 • hurtigt og smertefrit fjerner hår;
 • Det skelnes af en overkommelig pris: Den gennemsnitlige pris for en creme varierer fra 100 til 500 rubler (afhængigt af produktets mærke og volumen);
 • ekstremt nem at bruge, er der ingen grund til at lære anvendelsesteknikkerne (som ved shugaring eller voksning);
 • den fordeles både på et ret lille område og straks over hele området med uønsket hår (dette påvirker ikke dets effektivitet);
 • forårsager ikke indfødning af håret;
 • Sammensætningen indeholder ikke kun den berygtede "kemi", men også et stort antal blødgørende olier og beroligende komponenter, som hjælper huden med at se bedre ud;
 • Med langvarig brug kan hårets ender blive svage og uklare.

Kan depilatory creme nedsætte hårvæksten

Som regel indeholder depilatoriske cremer til ansigtsområdet ikke så meget hårvæksthæmmende komponenter som nærende hudstoffer. Så højst sandsynligt vil de ikke vokse langsommere. Skærmens handling er rettet ikke på pæren, men ved den synlige del af håret. Men hvis du bruger det hele tiden og i temmelig lang tid, så er der en mulighed for, at behovet for proceduren vil opstå mindre ofte.

Hvordan vælger man et passende værktøj

For ikke at miste valget af depilatory cream er det vigtigt at prioritere korrekt. Du bør ikke gribe udelukkende på kendte mærker eller være opmærksom på det smukke emballage design. Varer med udløb (eller tæt på det) afvises straks som potentielt farlige for helbred og hud. Det andet punkt, som simpelthen ikke kan ignoreres, er produktets sammensætning. Cremen bør ikke være fyldt med et stort antal kemikalier og komponenter, der ikke er kendte til køberen. Ellers vil det være et klart faktum af lav kvalitet. Sædvanligvis indbefatter sammensætningen af ​​produktet følgende ingredienser:

 • natriumforbindelser;
 • keratin;
 • calcium og kaliumthioglycolat;
 • vegetabilske ekstrakter (tinkturer og saft);
 • ekstrakter;
 • æteriske olier
 • vitaminer.

De tre første ting på listen er det minimum, der kræves for at fjerne uønsket hår. De resterende komponenter skal ideelt set være naturlige og har til formål at beskytte, nære og fugtgivende huden.

Nogle gange tilsættes parfumerede dufte til cremer for at give produktet en mere behagelig lugt.

Det er vigtigt at huske. Du kan ikke bruge en universal depilatory creme til at fjerne ansigtshår! Efter alt, mellem midlerne er der en forskel, der kan mærkes for følsom hud. Særlig fløde er mere delikat, da det reducerer andelen af ​​aggressive komponenter.

Desuden bør en passende creme matche hudtype. Ejere af tør er værd at se nærmere på fugtighedscreme og dem, der indeholder et stort antal forskellige olier. Og ekstrakter af kamille, calendula og nål vil være nyttige til olieagtig eller kombinationshud.

Hvordan man bruger stoffet

En bestemt creme kan have sine egne egenskaber og kræver forskellige regler, som skal overholdes under dens anvendelse. Der er ingen enkelt instruktion (på ansøgning og eksponeringstidspunkt) for alle tilfælde, for at undgå problemer må du omhyggeligt læse teksten på produktpakken eller i indlægssedlen.

En let rødme af huden umiddelbart efter depilation med en creme anses for normal - normalt forsvinder den inden for få minutter.

Men der kan stadig spores noget fælles og obligatorisk blandt reglerne for brug af stoffet:

 • Påfør cremen på en tør, forrenset fra kosmetik og snavs på huden;
 • området omkring øjnene er meget ømt, så undgå kontakt med depilatoren;
 • Fjern bløde hår bedst med en speciel spatel;
 • Det anbefales ikke at bruge et værktøj til øjenbrynskorrektion;
 • Resterne af fløden skal vaskes uden brug af rensemidler eller sæbe (normalt varmt vand);
 • Det er muligt at udføre depilation af et sted ikke mere end en gang om dagen.

Nøjagtige glatte bevægelser af de specielle bladorganer fjernes i retning mod hårets vækst. Første gang efter proceduren vil huden være meget følsom, herunder irritation, så det er yderst vigtigt at afslutte aflejringen korrekt:

 1. Rester skal fjernes omhyggeligt og vaskes væk.
 2. Ansigtet skal tørres med en blød tonic eller afkogning af kamille.
 3. Det anbefales at anvende en fugtighedscreme eller baseolie (mandel, oliven, abrikos osv.) Til det behandlede område.

Egenskaber af cremen i forskellige områder af ansigtet

Der er ingen særlige forskelle mellem brugen af ​​depilatory creme til ansigtet på hagen og for at bekæmpe antennerne. Det hele afhænger af hårets struktur (tynd eller tykt), hudegenskaber og det tilladte tidsinterval, der er angivet i instruktionerne.

Hvor huden er tyndere og følsom (hals og område over læben), er et tykt lag af fløde bedre ikke at anvende og ikke holde i lang tid. På steder tættere på templerne er hårene mørkere. Det betyder, at det tager lidt mere tid at fjerne dem. Hvis der er lidt uønsket vegetation, så er det fornuftigt at bruge en vatpind, der fordeler produktet direkte på hårene.

Kontraindikationer og anbefalinger

Mange faktorer kan påvirke kvaliteten af ​​en depilatory creme, herunder ukorrekte opbevaringsforhold. Altid foretage en allergisk test af det købte produkt (uanset om det tidligere blev brugt). I dette tilfælde redder du helt sikkert dig selv fra mulige forbrændinger og irritation af ansigtet. Anmeldelser af samme creme kan være tvetydige - årsagen til alle organismernes individuelle egenskaber.

Sammen med dette er der generelle tilfælde, hvor denne depileringsmetode er kontraindiceret:

 • hudlæsioner (åbne sår, ridser, revner, udslæt, forbrændinger osv.);
 • dermatologiske sygdomme;
 • overdreven hudtørhed, skrælning
 • enhver form for kræft;
 • Tilstedeværelse af mol eller vorter i det behandlede område
 • individuelle intolerance af komponenterne.

Brugen af ​​creme til fjernelse af hår på ansigtet bør også opgives for gravide kvinder, og lakterende kvinder bør behandles med stor forsigtighed, når de vælger et produkt.

Mulige konsekvenser

Efter kemisk depilation med en creme kan der forekomme en svag hævelse, prikken eller rødme. De holder normalt fra 2-10 minutter til flere timer, hvorefter de passerer uden spor. Men nogle gange er der mere alvorlige tilfælde med flere grunde:

 • dårlig kvalitet produkt;
 • komponentallergi;
 • lang eksponeringstid.

Det er værd at bemærke, at den første genstand ofte bliver årsagen til den anden. Som følge heraf bliver huden rød eller hvidlig, med "pimples" eller et udslæt. Hvis hævelsen ikke passerer i lang tid, kan dette også indikere tilstedeværelsen af ​​en allergi over for cremen. Hvis resultatet af de negative virkninger var en forlænget effekt af produktet på huden, så er det bestemt en kemisk forbrænding.

Allergi til depilatorisk creme manifesteres oftest som udslæt eller rødme

For meget koncentration af de aktive stoffer i cremen kan medføre skade på de øvre lag af epidermis, selvom proceduren er udført i henhold til vejledningen. Dette er især farligt for kvinder med følsom hud. I en sådan situation kan effekten af ​​"stramhed" af det drivede område overholdes. Der er også mulighed for revner eller endda sår. Forkert valgt creme kan forværre tilstanden af ​​tør hud, så det bliver mærkbart flammende.

Det er vigtigt at huske. Et ansigt er en synlig del af kroppen, en "facade" af en person, som ikke kan skjules. Af denne grund må man ikke glemme forsigtighed: Før du bruger ophængeren, anbringes en lille mængde af den på albuens indre fold. Cremen bør ikke brænde eller knibe. Efter at have fjernet det, skal du observere huden i flere timer. Hvis der ikke er udslæt, rødme, kløe eller andre tegn på en allergisk reaktion, kan du bruge det på dit ansigt.

I sjældne tilfælde forekommer irritation kun 2-3 dage efter proceduren.

For at minimere sandsynligheden for uønskede konsekvenser skal du omhyggeligt overvåge følelserne i processen med at påføre værktøjet: Hvis fløden efter påføring ikke smelter lidt, men brænder mærkbart, skal den straks vaskes af. Du kan lindre huden og lindre irritation ved hjælp af panthenol, abrikosolie eller frisk kamilleafkogning.

Video: En gennemgang af effektive cremer for at fjerne "antennerne"

Fotogalleri: populære ansigtsprodukter til ansigtsbehandling

anmeldelser

Jeg vil ikke sige, at jeg har en meget stærk overskæg, men ved nærmere undersøgelse er der stadig mærkbare hår, som jeg besluttede at fjerne. Der var et valg at tage strimler af voks, men det syntes mig, at det var smertefuldt, i modsætning til fløde. Jeg købte Byly creme, der fjerner ansigtshår over læben. Det kom ud til mig i 163 s. Det er relativt billigt, hvis man overvejer at der er fem bulkposer af creme og fem klud med aloe til fugtgivende huden efter proceduren.

Jeg gjorde alt efter instruktionerne. Resultat: Efter proceduren er håret over læben væk, huden er hævet og rødt indeni, hvor cremen var, og aftog ikke i ca. en time. Næste dag var resultatet smukt: der var ingen hår. Men denne lykke viste sig at være kort - efter fire dage viste stedet bare knapt (men stadig mærkbare) hår, korte små. Meget hurtigt tror jeg.

Jeg besluttede at gentage proceduren, men jeg var ikke tilfreds med resultatet, så TROIKA-vurderingen! Tilsyneladende er korte hår fjernet, og sår optrådte efter depilation. Så jeg ved ikke, om jeg har en sag eller fløde til min hud, jeg forstod ikke.

Mrs.Madeleine

http://irecommend.ru/content/odnoznachno-ne-dlya-vsekh-0

Tiden går, og vanen med at slippe af med den mørke kanon omkring munden forbliver. Og med tiden Depilation Cream Byly Depil hjælper mig med dette.

Hårfjerning har altid været et problem for mig. Huden er meget følsom, du ser ikke på den måde og det begynder straks at gøre ondt. Hverken barberkniv eller voksstrimler var velegnede til ansigtet, for efter dem var der en ubehagelig irritation og nogle gange små blå mærker. Og cremen virker meget forsigtigt og smertefrit. Konsistensen er blød og moderat tyk, spredes ujævnt på huden og knap knap.

Jeg bruger ikke meget tid på proceduren. Alt går hurtigt og smertefrit. En uge senere gentager jeg alt på en ny måde, da effekten falder, og igen vokser hårene. Men kun egnet til bløde hår, for eksempel på hænderne. Jeg anbefaler at teste for en allergisk reaktion før brug!

Mika14

http://irecommend.ru/content/u-menya-usy-ostavlyat-ili-ubirat-vot-v-chem-vopros-rezultat-do-i-posle

Jeg plejede at have en "fluff", men ikke så mærkbar... og for nylig begyndte jeg at se, at hårene er mørke og lange. Selvfølgelig begyndte det med tiden at irritere. Jeg læste anmeldelserne og besluttede at prøve Avon ansigt depilation creme. Jeg gjorde alt efter instruktionerne, jeg kontrollerede for allergier - intet. Som et resultat smurt jeg, holdt i to minutter. To! Intet ubehag. Jeg begyndte at rense med en bomuldsstuds - jeg følte en prikkende fornemmelse (ved du hvad der sker, hvis du rører glasuld? Nå, jeg løb bare ind i det i min barndom, og jeg husker den følelse), men jeg skyllede mit ansigt med vand...

På den første dag rødede rødmen lidt, men det blev værre: der var tørhed, tæthed, og når man flyttede læber, var det en følelse af, at huden nu er revnet. På den tredje dag var der en stærk irritation.

Generelt er dette min erfaring, og der beslutter du dig. Jeg kan bare ikke forstå en ting mere - det er stadig et ansigt, og det er ikke så groft hår som andre dele af kroppen. Hvordan kan du lave en sådan aggressiv creme og hvorfor? Selv den sædvanlige depilatory creme er ikke så aggressiv.

Dashkes

http://irecommend.ru/content/sozhgla-sebe-kozhu-i-izurodovala-litsoa-voloski-ostalis-uzhasnoe-foto

Jeg købte en creme til fjernelse af overskæg fra Avon, i et lille rør - 15 ml, som skulle være nok i lang tid. Jeg var for doven til at tjekke for allergier, fordi ingen af ​​produkterne i denne serie forårsagede nogen negativ. Jeg vil ikke være for doven mere - cremen har fjernet hår, men sammen med det har det forårsaget en forbrænding. Gemt abrikosolie.

Værktøjet blev anvendt strengt i et og et halvt minut, det er meget mindre end angivet i instruktionerne. Bogstaveligt fra de første sekunder begyndte det at brænde mærkbart, men jeg tolererede det. Forgæves var det nødvendigt at vaske straks af. Efter at den tildelte tid var gået, fjernede jeg cremen med et serviet sammen med alle de unødvendige hår, der faldt af sig selv ("aa! Kemisk angreb!" - sagde håret og hoppede ud af deres huse). Til forsvar for midlerne vil jeg sige at i to uger efter det tænkte håret ikke engang på at vokse.

Jeg anbefaler ikke denne creme, men jeg indrømmer fuldt ud, at min erfaring er bare en individuel reaktion. Generelt er det eneste, jeg ville sige med en sådan anmeldelse: Du bør ikke gå glip af en så vigtig ting som en foreløbig prøve... selvom alle de andre midler i serien med næsten samme sammensætning er flotte. Cremen er virkelig stærk. Jeg gentager, at jeg ikke havde en sådan reaktion på andre midler til depilation, heller ikke fra Avon eller nogen anden, og min hud er tynd og følsom.

Anais Lyudmila

http://irecommend.ru/content/pochemu-volodka-szheg-usy-ch-2

Ja, ja, så kendt for mange problemer - overskæg, overskæg eller endda et overskæg! Nogen er forfærdeligt kompleks, man er ikke opmærksom på dem. Godt eller foregiver... Når jeg tænkte på det, var jeg træt af at slette denne frygt i mine fotos i Photoshop, jeg besluttede at jeg måtte kæmpe. Ja, det var meget skræmmende, mor var bange for, at tyk og sort mandsk mustppe ville vokse op, internettet indeholdt modstridende meninger... Men det var Sally Hansen Creme Hair Remover Kit cremen, der blev rost, så mit valg faldt på det.

Du har ingen idé om, hvordan HVORDAN dine hænder rystede, da jeg først anvendte det! Bekymret over, hvad der vil ske, hvis det ikke virker. At den næste dag vil vokse langt sort hår-overskæg! Men resultatet var meget godt! Alt gik væk, og den næste uge var jeg glad for min perfekte hud. I en uge optrådte hår. Jeg vil ikke sige, at de er blevet tyndere og livløse. Nej, det samme. Men disse hår var kun synlige, da makrooptagelse, alt i livet var stadig godt! Nogen skriver, at effekten varer i 2 uger. Men jeg gør stadig denne procedure hver uge.

Og piger, pas på! Den uge overdrev jeg det og blev rød. Efter et par dage var huden skællende frygtelig. Proskrabila og det ser ud til at være lettere, takket være cremen med panthenol! I almindelighed er cremen meget god, men det forekommer mig, at det er alt kemi, og det tørrer huden. Derfor har jeg allerede bestilt en særlig forår, jeg vil slette det med magt, selv om det er mere smertefuldt, men mere pålideligt.

Ann_recommends

http://irecommend.ru/content/moi-spasitel-ot-strashnogo-kompleksa

Effektiviteten af ​​kemisk depilering afhænger af hudens egenskaber, hårets struktur og væksthastighed. Hvis du stadig beslutter at købe en creme for at fjerne uønsket ansigtshår, fokuser du ikke så meget på brandets berømmelse som på selve produktets sammensætning. Et kvalitetsprodukt uden unødvendig kemi vil gøre proceduren sikker, og den allergiske vil hjælpe med at undgå eventuelle ubehagelige konsekvenser.

Anmeldt af "Irina 1984" på Avon Hair Removal Cream på ansigtet "Upåklagelig glathed"

Navn: Irina 1984. Type anmeldelse: neutral
Rating: 0 ud af 5 stjerner. 02-09-2018 20:10:53

For mange år siden besluttede en lille pige at barbere fluffen over hendes læbe. Hvorfor? Og djævel kender hende.

Mange år gik efter det, og hun besluttede at slippe af med whiskers over hendes overlæbe.

Sad historie med en god afslutning.

Hvordan jeg købte mine første voksstrimler og hvad der fik mig til at fjerne uønsket vegetation, kan du læse her.

Sammenlign voksstrimlerne og cremen, fordele og ulemper:

Minus voksstrimler

Smerte, jeg blev ikke vant til denne smerte i tre år, jeg skal indsamle mine tanker og styrke, før jeg slår af denne stribe.

Hele håret er ikke fjernet, alligevel er der nogle tilbage, og de skulle trækkes ud med pincet.

Jeg har fået nogle ar på min læbe på grund af uerfarenhed, efter at jeg har trukket den en gang, i intet tilfælde skal jeg trække det igen på samme sted, kommer huden ud.

De indgroede hår, desværre er de på ansigtet, disse små bumser, som skulle vælges, efter det forlod blodmærker.

Plus voksstrimler

Hårene forsvinder i lang tid, i mit tilfælde i 2 uger.

Derefter vokse tyndere, mindre mærkbar.

Mange af pærerne er allerede døde, håret er blevet mindre, nogle gange går jeg endda med pincet, der er ikke brug for voksstrimler.

Lad os nu tale om depilation creme.

Minus Depilatory Cream

Efter 2 minutter brændte alt så hårdt, at jeg troede, at ikke kun mit hår ville forsvinde, men hele huden. Selv efter fjernelse af cremen var det nødvendigt at anvende Bepanten for at berolige huden.

Plus creme til depilation

Hårene er helt fjernet fra ansigtet, huden er glat og glat, ligesom en baby, jeg var meget glad for, at efter voksstrimlerne var der stadig hår, de, der ikke trækkede helt eller brød ud, forblev, hvis du kan sige det, børster.

Nu lidt om cremen.

Kremushek kommer i en kasse.

Der er en manual, der skal læses før brug.

Jeg kunne godt lide rørets næse, den er skrånende, og det er meget bekvemt for dem at fordele cremen.

Cremen har en konsistens svarende til tykk, fed sur fløde, så denne fløde spredes ikke, ligger tæt og forbliver på plads hele tiden, mens vi holder det på ansigtet.

Cream med hår fra ansigtet skal rengøres med en fugtig klud, fordelene ved huset, jeg fandt servietter, og hvis du ikke har det, skal du købe, så der er også nogle minus i det.

Jeg vil ikke vise mig selv, hvordan jeg brugte cremen, og hvor meget hår jeg faldt af, jeg tror, ​​at alle forstår og forestiller sig, hvordan det hele sker.

Ved køb, anbefaler jeg det nu til alle, men efter et stykke tid vil jeg tilføje min egen anmeldelse: Hvor hurtigt håret vokser efter cremen og som det bliver hårdere eller blødere, vil jeg sammenligne det efter brug af voksstrimler og fløde.

_________________ Jeg supplerer min anmeldelse den 19. maj __________________________

Dette er en solid HORN, på grund af denne creme vågnede jeg alle hårsækkene, næste dag efter brug var der stubbe, jeg har aldrig haft dette efter at have brugt voksstrimler. Nu venter jeg på, at industrien fjerner dem igen med voksstrimler.

Sort hår vokser allerede, selv om mit hår, tyndt og tyndt, har længe været voksende.

Synlig sort hårstubbe, jeg ser virkelig ud som en mand, skamme sig for at gå ud.

Så for mig er der intet bedre end voksstrimler. Denne fløde vil gå til skraldespanden, køb aldrig igen.

Avon: Skin So Soft Ansigtshår Fjernelse Cream (Test Drive)

I dag vil jeg gerne berøre et emne, der sjældent taler om, og hvis de gør det, er det ofte på en negativ måde. I princippet er det fra postens titel klart, at vi vil tale om det ekstra hår i ansigtet, især - pistolen over overlæben. For mig personligt var han aldrig et problem, før jeg begyndte at blogge og lave konkurrencer. Meget korte og næsten gennemsigtige hår i makrofotografering ser skræmmende store ud, og hvis en del af de jordiske kvinder selv forstår og accepterer dette, læser læsere, der vokser op på urealistisk og perfekt glans æstetik, purr næse, råber fu-fu-fu og sender billeder af "hårede monstre »Til de relevante samfund, hvor de lærer med gusto og ikke er flov over udtryk, hvordan man kan slippe af med denne skændsel. Derudover er der faktisk en del piger og kvinder, hvis hår er for mørkt og tykt, så selv en lille fluff ser ikke meget feminin ud, især på retfærdig hud.

Personligt ved jeg flere måder at håndtere problemet på:

- at fjerne pistolen på billedet er nok photoshop (eller rettere, dets korrekte og umærkelige brug)

- afklaring (der er specielle cremer og pastaer)

- du kan trække fluffen med pincet, hvilket er ret smertefuldt

- fjern med voksstrimler (aldrig aldrig, aldrig vil jeg det)

- Fjern med særlige midler (hårfjerningskrem).

Det var klart, at da jeg så i Avon-kataloget, ansigtshårfjernelse creme med Pennick meadowolie fra Skin So Soft serien, besluttede jeg straks, at jeg havde brug for det.

I et lille rør med et volumen på 15 ml med en behagelig næse (der findes ofte i lipglans) er der en hvid creme med en ret karakteristisk lugt (en person, der brugte depilationskremer vil forstå), selvom det er mindre hård end sige lignende produkter til benene.

Indvendig er en imponerende instruktion, som det stærkt anbefales at læse (og med god grund).

Før brug er det vigtigt at udføre en allergitest, fløden kan ikke holdes på huden i længere tid end 8 minutter, der bruges hyppigere end en gang om dagen og også på øjenbrynene, brystet og de intime dele af kroppen. Ellers er alt simpelt: Påfør et tykt lag af fløde på det ønskede område, vent 2,5 minutter, fjern derefter cremen fra et lille område med en våd klud. Hvis hårene fjernes let, skal du fjerne det fra resten af ​​overfladen, hvis ikke meget meget - lad i et par minutter, men ikke mere end 8 minutter i alt.

Efter at have læst alle disse advarsler besluttede jeg først at prøve cremenes virkning på fingrene, hvor jeg også har en fluff, som ofte går ud af sted på manikyret. Om fem minutter fjerner cremen uønskede hår, som begynder at vokse om 2-3 dage uden nogen indsats og konsekvenser. Brug af cremen påvirker ikke tykkelsen og tykkelsen af ​​de voksende hår (testet i seks måneder, så denne konklusion er ikke forhastet).

Og nu til håret på ansigtet. I titlen lovede jeg et testdrev, så der bliver billeder, som det er, skal folk med en særlig følsom åndelig organisation hurtigt rulle ned.

Faktisk ser fluffen over læben sådan ud under en omtrentlig skydning: ikke ligefrem horror, rædsel, men også ikke ideel, sved af læbestifter på en sådan baggrund ville være langt fra glamourøse.

Jeg påfører cremen direkte fra røret og markerer tiden:

Min hud over min læbe er meget øm og følsom, så temmelig snart er der en følelse af noget prikkende og prikkende, så jeg holder fløden i mere end 3 minutter. Derefter tager jeg af cremen sammen med hårene med en bomuldsspids lidt fugtet med termisk vand.

Og voila, helt ren hud uden unødvendig, bortset fra at en lille mærkbar rødme, som forsvinder om en time.

Ingen negative reaktioner, med undtagelse af den nævnte rødme, er blevet bemærket af mig. Jeg var lidt bange for, at der ville være nogle bumser eller irritationer, men der var ikke sådan noget. Rødhed, men ikke behagelig, passerer hurtigt og uden spor, og for min reaktive hud er det næsten normalt, især siden producenten advarede.

Samlet på bare tre minutter får vi helt ren og glat hud, så du kan lave fejninger som i et blankt blad:

Anslået pris: 35 UAH

Jeg vil også gerne bemærke, at linjen har skindkrem til benene og bikiniområderne, der er velegnede til følsom hud.

Er du opmærksom på ansigtshår? Kæmper du med problemet, og hvordan føler du dig om de "hårede" kampe? Prøvede midlerne til denne serie?

ps. Irena I Beauty We Trust har skrevet på et lignende emne med et Braun Face sæt på en blog.

Anmeldt af "Irina 1984" på Avon Hair Removal Cream på ansigtet "Upåklagelig glathed"

Navn: Irina 1984. Type anmeldelse: neutral
Rating: 0 ud af 5 stjerner. 02-09-2018 20:10:53

For mange år siden besluttede en lille pige at barbere fluffen over hendes læbe. Hvorfor? Og djævel kender hende.

Mange år gik efter det, og hun besluttede at slippe af med whiskers over hendes overlæbe.

Sad historie med en god afslutning.

Hvordan jeg købte mine første voksstrimler og hvad der fik mig til at fjerne uønsket vegetation, kan du læse her.

Sammenlign voksstrimlerne og cremen, fordele og ulemper:

Minus voksstrimler

Smerte, jeg blev ikke vant til denne smerte i tre år, jeg skal indsamle mine tanker og styrke, før jeg slår af denne stribe.

Hele håret er ikke fjernet, alligevel er der nogle tilbage, og de skulle trækkes ud med pincet.

Jeg har fået nogle ar på min læbe på grund af uerfarenhed, efter at jeg har trukket den en gang, i intet tilfælde skal jeg trække det igen på samme sted, kommer huden ud.

De indgroede hår, desværre er de på ansigtet, disse små bumser, som skulle vælges, efter det forlod blodmærker.

Plus voksstrimler

Hårene forsvinder i lang tid, i mit tilfælde i 2 uger.

Derefter vokse tyndere, mindre mærkbar.

Mange af pærerne er allerede døde, håret er blevet mindre, nogle gange går jeg endda med pincet, der er ikke brug for voksstrimler.

Lad os nu tale om depilation creme.

Minus Depilatory Cream

Efter 2 minutter brændte alt så hårdt, at jeg troede, at ikke kun mit hår ville forsvinde, men hele huden. Selv efter fjernelse af cremen var det nødvendigt at anvende Bepanten for at berolige huden.

Plus creme til depilation

Hårene er helt fjernet fra ansigtet, huden er glat og glat, ligesom en baby, jeg var meget glad for, at efter voksstrimlerne var der stadig hår, de, der ikke trækkede helt eller brød ud, forblev, hvis du kan sige det, børster.

Nu lidt om cremen.

Kremushek kommer i en kasse.

Der er en manual, der skal læses før brug.

Jeg kunne godt lide rørets næse, den er skrånende, og det er meget bekvemt for dem at fordele cremen.

Cremen har en konsistens svarende til tykk, fed sur fløde, så denne fløde spredes ikke, ligger tæt og forbliver på plads hele tiden, mens vi holder det på ansigtet.

Cream med hår fra ansigtet skal rengøres med en fugtig klud, fordelene ved huset, jeg fandt servietter, og hvis du ikke har det, skal du købe, så der er også nogle minus i det.

Jeg vil ikke vise mig selv, hvordan jeg brugte cremen, og hvor meget hår jeg faldt af, jeg tror, ​​at alle forstår og forestiller sig, hvordan det hele sker.

Ved køb, anbefaler jeg det nu til alle, men efter et stykke tid vil jeg tilføje min egen anmeldelse: Hvor hurtigt håret vokser efter cremen og som det bliver hårdere eller blødere, vil jeg sammenligne det efter brug af voksstrimler og fløde.

_________________ Jeg supplerer min anmeldelse den 19. maj __________________________

Dette er en solid HORN, på grund af denne creme vågnede jeg alle hårsækkene, næste dag efter brug var der stubbe, jeg har aldrig haft dette efter at have brugt voksstrimler. Nu venter jeg på, at industrien fjerner dem igen med voksstrimler.

Sort hår vokser allerede, selv om mit hår, tyndt og tyndt, har længe været voksende.

Synlig sort hårstubbe, jeg ser virkelig ud som en mand, skamme sig for at gå ud.

Så for mig er der intet bedre end voksstrimler. Denne fløde vil gå til skraldespanden, køb aldrig igen.

Ansigtshår fjernelse creme: anmeldelser

Kvinder har altid været meget krævende på deres udseende. At være på toppen er en vane, der har stramt indtastet det daglige liv, hvilket medfører ulejligheden. Så arrangeret af naturen, at menneskekroppen er dækket af hår. Nogen bærer mere: de er næsten umærkelige eller næsten ikke-eksisterende. Sådanne heldige piger er desværre ganske få. Et særligt problem med kvinder var og forbliver ansigtshår. Hun forkæler udseendet og forstyrrer hendes tilstedeværelse på sådan en subtil og ømt krop. Den enkleste metode til at håndtere dem er en ansigtshår fjernelse creme.

Depilatory cream er en gave til enhver ung dame. Et sådant middel til personlig pleje er billig og økonomisk overkommelig. Derfor giver mange kvinder ham præference. Især når det kommer til ansigtet. Faktisk er ikke så mange teknikker egnede til denne delikate og åbne hud. Hvis du kan bruge en billig og vred barbermaskine på dine ben, så er der ingen måde på dit ansigt.

Til ansigtsbehandling og andre små hårområder i huden bliver brugen af ​​cremer den mest relevante og enkle måde. For det første bruges små penge. For det andet tager det lidt tid for proceduren. Desuden behøver du ikke at gå overalt. Siddende stille hjemme, om 5 minutter er det nemt at klare overskydende hår.

Depilatory creme til fjernelse af ansigtshår er en metode til kemisk virkning på dets struktur. Den cremede konsistens omfatter stoffer, der bogstaveligt talt opløser det, fjerner det fra hudens overflade. Processen foregår takket være et alkalisk pH-medium. De stoffer, der er indeholdt i det, er i stand til at ødelægge proteinstrukturer. Dette sker med håret.

Men enhver alkali, selv den blødeste, er skadelig for huden. På grund af dette er sammensætningen af ​​kosmetik beriget med blødgørende midler. Facial Hair Removal Cream indeholder endnu mere omsorgsfulde og beroligende ingredienser. Under alle omstændigheder er det en blanding af kemiske forbindelser rettet mod ødelæggelsen af ​​håret. Ikke alle hud favoriserer selv de sikreste formuleringer. Før brug skal et lille område testes for at sikre, at der ikke er nogen allergisk reaktion eller overdreven irritation.

Depilatory cream, som allerede nævnt, ødelægger hårstrukturen på overfladen af ​​huden. Efter påføring af produktet afsluttes proceduren inden for 5 minutter. Det hele afhænger af hårets struktur. Naturligvis opløses hårdere og mere robuste længere end svage og tynde. Hvis vi taler om ansigtets område, er det normalt karakteriseret ved en anden type hår. Dette er en slags "down", som hurtigt ødelægges af det alkaliske medium af cremen.

Det viser sig, at depilationen ved hjælp af den kemiske sammensætning svarer til barbering. Håret er ødelagt på overfladen af ​​huden, der forbliver inde i det (op til pæren) er helt sundt. Med den follikel, hvorfra håret stammer, sker der heller ikke noget. Den eneste forskel er, at barbermaskinen skærer, og kremen opløses. Dette påvirker den yderligere karakter af hårvækst. Når det barberes, bliver det tykkere, bliver hårdere, vokser hurtigere. Nogle gange fremkalder denne proces dannelsen af ​​to eller tre hår fra en follikel på en gang.

Depilatory cream, ved at opløse vegetationen, tværtimod gør sin struktur tyndere og blødere. Håret kommer ud igen, men det bliver ikke grovere. Ved hver gentagen procedure svækkes og lyser det kun. Derudover kan mange cremer prale af komponenter, der nedsætter hårvæksten.

Hvilken pige drømmer ikke om et langt mangel på hår på hendes krop og ansigt? Sandsynligvis vil hver, uden at tænke, sige farvel til dem for evigt, hvis det kun var muligt. Hvor meget tid med en perfekt glat hud kan give en creme til fjernelse af ansigtshår? Alt afhænger af kildedataene. Hvis intensiv hårvækst er genetisk inkorporeret, vil det ikke være i stand til at bremse meget. Nogle, og igen meget få heldige kvinder, glemmer den gentagne procedure i lang tid på grund af den langsomme vækst.

I gennemsnit vil de nyligt voksede hår i en uge være synlige. Det er værd at bemærke, at hvis proceduren udføres tålmodigt hver gang behovet er opstået, falder væksten betydeligt. Og hårene bliver tyndere og lette. Løfter af en glat epidermis i lang tid - snarere et eventyr end en realitet. Det er klart, at ansigtshårfjerningskrømen ikke helt kan eliminere problemet. For evigt vil din vegetation ikke forsvinde. Overfladisk hårfjerning kan trods alt ikke løfte et langt resultat på grund af at pæren forbliver sund.

På trods af procedurens kortsigtede virkning bliver hendes fans ikke mindre. Dette er stadig en ret almindelig metode til hurtigt og effektivt at slippe af med overskydende vegetation på ansigt og krop. Hvilke fordele får kvinder til at vælge kemisk depilering? Overvej de vigtigste:

 • smertefri;
 • Resultat inden for 3-5 minutter;
 • langsommere hårvækst
 • tilgængelighed;
 • evnen til at bruge uafhængigt og hjemme
 • manglende virkning af "børstehår" fra barbermaden.

Det er værd at bemærke, at for depilation af ansigtet er den eneste tilgængelige og hurtige metode til hårfjerning. For alle andre procedurer skal du kontakte en skønhedsekspert eller en skibsfører, hvilket kræver meget mere tid og penge. Desuden behøver hårene ikke vokse. De kan nemt fjernes uanset hvor lang tid de er.

Creme til fjernelse af ansigtshår tiltrækker de fleste kvinder opmærksomhed. Sandsynligvis få af dem, der endnu ikke har prøvet det. Men inden du seriøst tænker på brugen af ​​denne aflejringsmetode, bør du lære bekendtskabet med sine negative kvaliteter og mulige negative reaktioner af huden:

 • kortsigtet effekt (fra 3 til 7 dage);
 • irritation;
 • allergiske reaktioner
 • hud pH er forstyrret på grund af alkalisk eksponering, hvilket fører til et fald i beskyttende egenskaber og en tendens til tørhed og aldring.

På trods af at alle kemiske sammensætninger af cremer er grundigt dermatologisk testet, er det umuligt at sige præcis, hvordan en bestemt persons hud vil reagere på virkningerne af kaustiske alkalier. For at undgå allergiske reaktioner, før du anvender produktet i ansigtet, udfør en test på indersiden af ​​underarmen. Hvis huden ikke bliver rød, er der ingen negative konsekvenser, du kan sikkert gå videre til proceduren.

Det er værd at bemærke, at mængden af ​​tid under hvilken cremen er på huden, påvirker ikke effektens varighed. Du må ikke overdrive det længere end den anbefalede periode i instruktionerne. Dette kan forårsage alvorlig irritation, selv kemiske forbrændinger.

Valget af værktøjer til hårfjerning på markedet er enormt. En række mærker og priser indføres i en stupor. En kvinde er simpelthen tabt: hvilken er bedre og sikrere? Øjenfaldende cremer mærker Eveline, Byly, Avon, Surgi, Sally Hansen. Hver producent lover hurtig og effektiv facial hårfjerning. Men hvordan man vælger selv? Vi vil kende hvert mærke og anmeldelser om det separat:

 • Creme Eveline. Den er præsenteret i flere versioner: 9 i 1 og 3 i 1. Det første værktøj er designet til hurtig hårfjerning. Den består af omsorgsfulde ingredienser, som beskytter den sarte hud i ansigtet mod udtørring og irritation. Cream 3 in 1 er designet til meget følsom hud og indeholder aloe vera ekstrakt og silke proteiner. Eveline - ansigtshår fjernelse creme, anmeldelser af hvilke er meget gode. Brand er populært.
 • Cream Byly - et produkt fra den spanske producent. Det er kendetegnet ved høj kvalitet og god sammensætning. Svært med aloe vera beroliger huden og giver en mild udtørring. Inkluderet er en serviet for at genoprette det depilerede område. Byly Gold Facial indeholder kosmetisk guld og er ideel til følsom hud.
 • Avon Skin So Soft Facial Hair Removal Cream er en fantastisk og overkommelig mulighed for at kæmpe med overskæg eller fluff over læben. Værktøjet er tilgængeligt, og du kan også få rabat og bestille varer meget billigere, samtidig med at du sparer penge.
 • Sally Hansen er et af de dyreste og mest effektive midler, der lover et længere resultat.
 • Surgi - creme til fjernelse af ansigtshår fra USA. Fabrikanten hævder sin evne til at handle på hårroten, hvilket forårsager, at pæren dør. Det er værd at bemærke, at værktøjet er ret effektivt. Mange bemærker et fald i væksten.

Baseret på egenskaberne kan vi konkludere, at Avon og Avelyn facial hårfjerningsfløde er den mest kommercielt tilgængelige. De resterende mærker er noget dyrere, men de lover en længere effekt. Valget afhænger udelukkende af hudens individuelle egenskaber og dets reaktion på midlet. Nogle er kun egnede til dyre mærker, nogen tværtimod foretrækker budgettet. Andre bruger slet ikke cremer.

Ansøgningen skal udføres strengt i henhold til instruktionerne i vejledningen, som nødvendigvis er inkluderet i kittet. Før brug er det nødvendigt at udføre en test for modtagelighed af huden. For at gøre dette skal du anvende cremen på underarmens inderside og lade den stå i 3 minutter. Hvis der ikke er nogen rødme og synlige negative reaktioner, kan du søge på aflejringsområdet, efter at du har renset huden. Efter lagens fordeling ventes tiden fra 3 til 7 minutter som anbefalet. Spatel fjernede cremen med hårene. Vask huden med varmt vand og påfør et beroligende middel.

Undgå at få cremen på slimhinderne i øjnene, munden. Hold ikke længere end den anbefalede tid. Hvis der opstår negative reaktioner, søg lægehjælp. Depilating et ansigt med en creme kan være den bedste løsning på problemet med overskydende vegetation. Det vigtigste er at tage en ansvarlig tilgang til valg af midler og tilrettelæggelse af processen. Ikke krænk producentens anbefalinger. Husk, at når du tager til enhver kemisk sammensætning, skal du være forsigtig og forsigtig.

Gør det aldrig i kirken! Hvis du ikke er sikker på, om du opfører sig korrekt i en kirke eller ej, så gør du nok ikke den rigtige ting. Her er en forfærdelig liste.

13 tegn på, at du har den bedste mand Mænd er virkelig gode mennesker. Sikke en skam, at gode ægtefæller ikke vokser på træer. Hvis din anden halvdel gør disse 13 ting, så kan du med.

De 15 symptomer på kræft, som kvinder oftest ignorerer. Mange tegn på kræft ligner symptomerne på andre sygdomme eller tilstande, så de bliver ofte ignoreret. Vær opmærksom på din krop. Hvis du bemærker.

20 billeder af katte lavet på det rigtige tidspunkt Katte er fantastiske væsner, og alle ved om dette. Og de er utrolig fotogene og ved altid, hvordan de skal være på det rigtige tidspunkt i reglerne.

9 berømte kvinder, der blev forelsket i kvinder Viser interesse ikke i det modsatte køn er ikke usædvanligt. Du kan næppe overraske eller ryste nogen, hvis du tilstår.

10 charmerende stjernebørn, der i dag ser meget anderledes ud, tiden flyver, og en dag bliver små berømtheder voksen personligheder, der ikke længere er genkendelige. Søde drenge og piger bliver til en.

Læs videre →

Problemet med uønsket vegetation var altid relevant. Selv i den ældgamle Egypts æra søgte dens beboere de mest effektive måder at slippe af med overskydende hår. Tiden går, men nu stræber vi også efter at fjerne hår på visse dele af kroppen. Og det går bare ikke på banen: barbermaskiner, forskellige elektriske apparater, voks, i forskellige variationer, forskellige sammensætninger af naturlig og kemisk oprindelse. En af de mest effektive måder at fjerne hår på er brugen af ​​nye bedst sælgende depilatory cremer. Men er de rigtig gode?

Depilatory cremer er mere effektive end at bruge en barbermaskine, for eksempel. I sidstnævnte tilfælde kan børsterne ses allerede næste morgen. Cremen bevarer også effekten i lang tid, og nye hår vokser ikke hurtigt. Desuden kan depilatoriske formuleringer fjerne håret med det samme. Selvfølgelig kan voksstrimler prale af dette. Men når der påføres voks, er der fare for at få indgroede hår. Desuden gør det ondt. Og depilationskrem vil hurtigt og smertefrit fjerne uønsket vegetation uden ubehagelige overraskelser.

Men hvis du tænker på det, er denne sammensætning virkelig god? Ja, de er i stand til effektivt at klare deres opgave. Men hvor harmløse er de? Og hvis disse forbindelser er så gode til at fjerne hår, så hvilken virkning har de på huden? Jeg må sige, at dette problem er ret vigtigt, fordi når der påføres cremen i armhulerne, er områder med lymfeknuder handlingsmåden. Og det kan bare ikke passere uden spor for vores krop, ligesom ved at bruge en creme til at fjerne et bikiniområde. hvor huden er meget øm og sårbar.

Producenter anbefaler ikke forgæves at bruge en speciel test for hudreaktion, inden du bruger cremen. For at gøre dette skal du bruge værktøjet på albuebøjningen, hvor huden er følsom og vente en dag. Hvis reaktionen ikke manifesteres - i teorien kan du bruge cremen.

Mange forsømmer en sådan test og helt forgæves. Vi er trods alt alle individuelle, og kroppens reaktion på et bestemt middel, især af kemisk oprindelse, kan være fuldstændig uforudsigelig. I betragtning af at depilatoren løser hår, er det rimeligt at betragte det som et aggressivt redskab, som også kan skade kremet depilation og huden. Der er tilfælde, hvor depileringsprodukter forårsagede en allergisk reaktion, betændelse eller irritation og endda forbrændinger! Nå, hvis du bruger fløden, er det ikke i overensstemmelse med vejledningen, uden at du har på handsker - du kan blive uden negle. Efter alt, deres sammensætning ligner meget hårets sammensætning, og fordi værktøjet virker på dem i overensstemmelse hermed.

Så hvad sker der? Depilatory cream, hvis det forstås i detaljer, kan forårsage mere skade end godt. Ja, hvis det er et kemisk middel, der aggressivt påvirker de områder, der skal behandles. Men der er ikke desto mindre få villige til at opgive en effektiv og hurtig måde at slippe af med overskydende hår. Er det muligt at kombinere brugen af ​​sikkerheden med depilatorens effektivitet?

Det er muligt - hvis du bruger en creme, der består af naturlige ingredienser, som naturen selv har givet os. Disse produkter omfatter Skin Doctors creme. De indeholder planteekstrakter, som sikrer sammensætningen og dets fuldstændige sikkerhed.

Specialister i at skabe sikre depilatorier har forsøgt at finde naturlige ingredienser, der uden at skade huden bidrager til effektiv fjernelse af håret. Og de gjorde det. Desuden er det ved konstant brug af sådanne naturlige midler muligt ikke kun at midlertidigt slippe af med overskydende vegetation, men også at bremse væksten af ​​hår med fløde der. hvor de ikke er nødvendige. Du må indrømme: før en sådan effektivitet kun kunne drømmes om!

Et sikkert og moderne hårfjerningsprodukt bestående af naturlige ingredienser - noget, som alle, der ønsker at bringe sig tættere på fysisk perfektion, er påkrævet. Og nu er sådanne depilatory produkter blevet tilgængelige for absolut nogen.

Depilation i spørgsmål og svar

Depilation hjælper med at eliminere duften af ​​sved?

Ja, især i armhulerne.

Er det rigtigt, at sukkeraflejring hjælper med at gøre huden fløjlsagtig?

Ja, denne type afpudsning skrækker desuden huden.

Er det muligt at gøre depilation dagen før brylluppet?

Selv om sandsynligheden for irritation er lav, er det bedre ikke at risikere og gøre afskalningen to dage før fejringen.

Sukker depilation fremmer hår indvækst?

Nej, tværtimod vil sukkeraflejring bidrage til at undgå hårindvækst.

Er det sandt, at pasta til sukker kan tilberedes på egen hånd?

En sådan pasta vil ikke have meget effekt og kan skade din hud.

Sådan bruger du en laser epilator derhjemme

Sådan laver du en pasta til shugaring med honning