Facial depilatory cream

Moderne kosmetologi giver dig mulighed for at slippe af med unødvendigt ansigtshår, hår på en delikat og sikker måde - ved hjælp af specielle cremer. Hvor pålidelige er disse cremer og hvordan virker de på huden?

Handlingsprincip for ansigtsdampcreme

Uønsket og uæstetisk ansigtshår kan ødelægge stemningen hos både mænd og kvinder. For det meste hårvækst skyldes mængden af ​​testosteron. For at løse dette problem skal du bruge specielle cremer til depilering af ansigtsområdet.

Denne creme indeholder et højt indhold af kemikalier, som bidrager til opløsningen af ​​keratin i håret. Det er sådan, at smertefrit fjernelse af regrown hairs finder sted, og fremtidens vækst er hæmmet. Effektiviteten af ​​pæren er ikke afhængig af kremens virkning, så du bliver nødt til at gentage proceduren senere. Varigheden af ​​cremen afhænger af kroppens individuelle egenskaber, hårets væksthastighed og cremenes sammensætning.

Depilatory cremer er et meget godartet middel til huden, fordi proceduren tager kort tid, og aggressive stoffer har ikke tid til at beskadige strukturen. Dette er et tilpasset og sikkert værktøj, som kan bruges på sådanne synlige områder som ansigtet - huden vil ikke overdrive, skaden på det øvre lag af epidermis er minimal.

Hvordan vælger du den rigtige ansigtsdampcreme

Forskellige mærker tilbyder cremer med forskellig sammensætning, gavnlige stoffer, olier og dufte. Blandt tilsætningsstoffer er vitaminer, tinkturer og plantesafter, urteekstrakter, essentielle og vegetabilske olier. Ofte kommer til kosmetikbutikken opmærksom på den lyse, iøjnefaldende emballage, og først og fremmest - til indholdet af cremen.

Depilatory cremer til ansigtet består af ingredienser svarende til konventionelle creme til hårfjerning. Forskellen ligger i andelen af ​​aktive stoffer - ansigtets hud er tyndere og følsomme, så du kan ikke bruge en creme til hår på benene for hende. Typisk omfatter depilatorisk ansigtscreme følgende ingredienser:

 • natriumforbindelser;
 • keratin;
 • calcium og kaliumthioglycolat;
 • vegetabilske ekstrakter, ekstrakter, æteriske olier.

De tre første ting arbejder på hårfjerning, alle andre komponenter af naturlig oprindelse bidrager til at opretholde et sundt udseende og tilstand af huden.

Ofte blandt ingredienserne er stoffer som olivenolie, aloe juice, ekstrakter af papaya, hop, morbær silke, shea smør, salvie ekstrakt, tahiti olie og endda specielle kosmetiske guld.

Købet af en depilatory creme er baseret på de enkelte karakteristika af bærerenes hud. Til tør hud egnede fugtighedscreme med højt indhold af olier. Til olieholdig og kombination - med nældekstrakt, kamille, calendula. Olivenolie er god for alle.

Sådan bruges ansigtsdampcreme

Cremen påføres til ren, vasket hud i ansigtet i nærvær af uønsket hår, for eksempel på overlæben til afhugning af antennerne. Tåle for en vis tid virkningerne af cremen på pærerne og vaskes med ansigtsvask, fjern cremen med en speciel spatel eller svamp. Padleen eliminerer cremen og samtidig lette fjernelsen af ​​de dele, der ikke er adskilt fra hudoverfladen. Bevægelserne udføres omhyggeligt mod hårets vækst og forsøger ikke at skade huden, for ikke at ridse den med en akavet ryk.

Efter eksponering af depilatorisk fløde bliver ansigtet meget følsomt, derfor er det vigtigt ikke kun at rense det kvalitativt, men også at berolige og nære det med nyttige stoffer. For at gøre dette skal du smøre huden med tonic og anvende en nærende creme - dag eller nat.

Fordele og ulemper ved fjernelse af ansigtscreme

Facial depilation er ikke altid en mulighed. Nogen er allergisk over for cremen, nogen forventer en længere effekt fra laser hårfjerning. Men hver af metoderne til hårfjerning har sine positive og negative sider.

Fordelene ved facial hair depilation creme er som følger:

 • creme hjælper virkelig til hurtigt og forsigtigt at slippe af med uønsket hår;
 • virker på et stort hudområde
 • giver glathed og fløjl på grund af det store antal blødgørende olier og stoffer i sammensætningen;
 • runder enderne af håret og gør dem svage, ubemærket;
 • fløde er overkommelig;
 • forårsager ikke irritation og allergi i de fleste tilfælde;
 • nem at bruge - selv et barn kan klare det
 • tillader ikke virkningen af ​​indgroet hår.

Men selv en sådan delikat middel har sine ulemper, som skal overvejes, når man vælger en creme:

 • håret bliver mørkt og bliver synligt, i hvert fald hår vokser tilbage, nye udgifter til fløde vil være påkrævet;
 • ikke altid behagelig lugt;
 • sandsynlighed for allergi over for ingredienser;
 • fjerner ikke tykt og mørkt hår (især til brunetter af den østlige type).

Selv med sådanne minuser er depilatory creme en af ​​de mest blide måder at fjerne hår på. Sammenlignet med voks eller shugaring, værktøjsmaskiner eller plukning - dette er den blødeste måde.

De mest populære facial depilation cremer

Valget af ansigtscreme er nu helt bredt i enhver butik. Sandt nok er det ikke værd at risikere og tage en creme designet til ben eller bikini zone. Håret i disse steder er grovere, tykkere, så sammensætningen af ​​denne creme kan være mere aggressiv. Det er bedre at bruge en speciel creme til ansigtsområdet.

Blandt hitsne af moderne kosmetiske butikker kan man kalde mærker som Eveline. Et stort udvalg af cremer i depilationslinjen i dette mærke giver dig mulighed for at vælge den mest passende mulighed. Easy Depil creme er populær - det er en af ​​de bedste ansigtscreme cremer. Det har en løs, luftig tekstur, som hurtigt løser håret om et par minutter.

Desuden er Veet Hair Lightening cremer og andre Veet serien depilatory cremer efterspurgt. Forskellige fra andre mærker af en anden fløde baseret på kamille og aloe - Hairoff. Det har et godt ry Brush-on Hair Remover creme lavet i Italien.

Kundeanmeldelser og talrige tests har også vist, at hudlæger, håret ikke mere pack, er den mest blide creme med en gavnlig effekt. Det genopretter hudens struktur, som modtager depilationsspændingen, men hæmmer samtidig væksten af ​​hårsækkene. Dette bidrager til opnåelsen af ​​den ønskede effekt - eliminering af uønskede hår uden negative konsekvenser for udseendet. Også cremen indeholder mange nyttige ekstrakter, der har en spektakulær og nærende virkning på huden, hvilket gør denne creme simpelthen uundværlig i kosmetikens sæt af hver kvinde.

Depilation i spørgsmål og svar

Hvad er voksning?

Voksning er en slags voksaflejring.

Hvad er en shugaring?

Shugaring er en type af depilation med brugen af ​​sukkerpasta, som passerer på samme måde som voks, men giver mindre smerte. Den særprægede shugaring er, at hårene fjernes i retning af deres vækst.

Hvad er triding?

Triding er en form for depilation, hvor håret fjernes af en silketråd.

Hvilken type depilation er egnet til benene?

Til ben er enhver form for depilation egnet, bortset fra triding. Benens hud over knæene er meget følsom, så metoden bør være mindre smertefuld.

Hvilken type depilation passer til bikiniområdet?

Den bedste måde for denne zone er voksning. Dette vil ikke kun forhindre irritation, men vil også glæde dig over dens effektivitet.

8 bedste depilatory cremer

Glat krop uden vegetation til en kvinde - et af de umiddelbare behov. For at gøre dette skal du bruge barbermaskiner, epilatorer, shugaring, voksstrimler, men i dette tilfælde er smerte og ubehag garanteret efter proceduren. Du bør ikke torturere dig selv, for du kan simpelthen vælge den bedste skræmmende creme og nyde silkeagtig hud hver dag! Er du bange for at købe varer af lav kvalitet? Tjek denne bedømmelse, som indeholder de mest populære og effektive midler i henhold til kundeanmeldelser til hårfjerning i det intime område, armhuler, ben, hænder og ansigt.

Depilatory cream - hvilket selskab er bedre at vælge

Sådanne værktøjer er billige og populære, så næsten alle producenter fremstiller omsorgsfuld kosmetik producerer dem. Nogle virksomheder i USA, Polen og Rusland har fået et godt ry:

 • Avon er et amerikansk selskab, der følger princippet om "direkte salg". For at møde hendes produkter i stationære butikker er det ikke altid muligt, sandsynligvis bliver du nødt til at bestille varer fra en firmarepræsentant.
 • Velvet - under dette mærke er der implementeret en ret temmelig stor serie af forskellige produkter til fjernelse af hårfjerning. De indeholder mange aktive ingredienser af naturlig oprindelse.
 • Eveline er et firma til produktion af pleje og dekorative kosmetik. Dens produkter er populære i mere end 70 lande i verden, mens priserne for det er helt passende.
 • Veet - i sit sortiment er der alt, hvad der er nødvendigt for effektiv depilation. Virksomheden fremstiller epilatorer, voksstrimler, cremer til normal og følsom hud, brusebadsprodukter og sprøjter.
 • Baptiste - mærket tilhører fabrikken "Rød farve", der ligger i Odintsovo. I producentens linje er der produkter med olier, yoghurt, chokolade, agurk mv. Naturlige ingredienser, prisen starter fra 80 rubler.
 • Phytocosmetics - dette russiske firma producerer naturlig kosmetik baseret på urte ingredienser fra forskellige dele af verden. At oprette opskrifter, der anvendes af de seneste udviklinger af videnskabsmænd, der leverer professionelt niveau kropspleje sammen med skønhedssaloner.
 • Oriflame er et internationalt kosmetikfirma, der opererer i direkte salgsmodus. Det er ikke så nemt at købe sine produkter i butikker, for det meste er varer bestilt på internettet eller fra distributører.

Sammenligning af metoder til fjernelse af krops hårfjerning

Nedenfor giver vi en tabel med fordele og ulemper ved hver mulighed:

Face depilatory creme: lær at vælge og bruge

Face depilatory creme er et godt valg for kvinder, der ikke ønsker at håndtere smertefulde procedurer for at fjerne uønsket hår. Shugaring, voks, laser hårfjerning eller simple pincet - alle disse metoder er i nogen grad forbundet med ubehagelige fornemmelser. Cremen behandler også problemet på få minutter og uden unødvendige problemer, minimerer huden hårdt.

Hvordan gør ansigtsdampning creme

Cremen tilhører en af ​​de mest delikate og smertefrie metoder til depilering af følsomme områder. Hvis du udelukker muligheden for allergi, bliver proceduren helt sikker. Det tager ikke meget tid, og aggressive komponenter simpelthen ikke har tid til at beskadige det øverste lag af overhuden, hvilket giver en skadelig virkning kun på håret.

Princippet om denne form for depilatories er det samme uanset det behandlede område. Cremen påvirker hårets struktur og ødelægger det på kort tid. Ingen af ​​sammensætningen af ​​et sådant lægemiddel kan ikke undvære kemikalier, som opløses keratin. Men mange eller få af dem afhænger udelukkende af mærke og kvalitet af produktet. Den mest almindeligt anvendte kombination er natrium og calciumthioglycolat. I et par af disse komponenter er i stand til at blødgøre hårene om et par minutter, som kan fjernes med en enkelt bevægelse. Samtidig påvirker cremen ikke folliklerne, så uønsket vegetation vises igen og "kræver" for at gentage proceduren.

Højkvalitets depilatory creme bekæmper effektivt uønsket ansigtshår

Det skal bemærkes, at varigheden af ​​resultatet efter en sådan depilation er strengt individuel og ikke kun afhænger af det valgte produkt, men også på kroppens egenskaber og hastigheden af ​​hårvæksten. Selvom med langvarig brug af fløden, vil hårene før eller senere begynde at vokse med mindre entusiasme, nogle gange forlænge agentens virkning i uger.

Fordele og ulemper

Denne metode til afhaling af ansigtet er ikke egnet til alle. Som i tilfælde af valg af en anden metode har brugen af ​​cremen sine fordele og ulemper. Den mest almindelige af sidstnævnte - irritation og muligheden for allergiske reaktioner på komponenterne i produktet. Andre ulemper er at:

 • de fleste cremer har en ubehagelig og undertiden endog akid lugt;
 • håret er fjernet kun på det tidspunkt (alle individuelt, hvis nogle kan gå i flere uger uden spor af "antenner", så den anden, allerede de udstråler 3-4 dage efter operationen);
 • hvis du overdriver det (brug ikke i henhold til vejledningen), kan en forbrænding forblive på ansigtet;
 • oftest er stoffet ikke egnet til overdrevent følsom hud;
 • med mørke og tykke hår behandler fløde med vanskeligheder.

Det er vigtigt at huske. Det er tilrådeligt at gøre en testallergotest hver gang efter køb af midler, selvom du tidligere har brugt det.

Men på trods af de ovennævnte ulemper er brugen af ​​depilatory cremer fortsat en af ​​de mest velegnede metoder til at fjerne uønsket ansigtshår. Det er ikke smertefuldt og ikke så tidskrævende som for eksempel at plukke hvert hår med pincet.

I de fleste tilfælde, der er beregnet til depilation ansigtscreme ikke forårsager irritation: de er meget mindre aggressive i forhold til deres modstykker til andre dele af kroppen

Desuden har den depilatory creme flere fordele:

 • hurtigt og smertefrit fjerner hår;
 • Det skelnes af en overkommelig pris: Den gennemsnitlige pris for en creme varierer fra 100 til 500 rubler (afhængigt af produktets mærke og volumen);
 • ekstremt nem at bruge, er der ingen grund til at lære anvendelsesteknikkerne (som ved shugaring eller voksning);
 • den fordeles både på et ret lille område og straks over hele området med uønsket hår (dette påvirker ikke dets effektivitet);
 • forårsager ikke indfødning af håret;
 • Sammensætningen indeholder ikke kun den berygtede "kemi", men også et stort antal blødgørende olier og beroligende komponenter, som hjælper huden med at se bedre ud;
 • Med langvarig brug kan hårets ender blive svage og uklare.

Kan depilatory creme nedsætte hårvæksten

Som regel indeholder depilatoriske cremer til ansigtsområdet ikke så meget hårvæksthæmmende komponenter som nærende hudstoffer. Så højst sandsynligt vil de ikke vokse langsommere. Skærmens handling er rettet ikke på pæren, men ved den synlige del af håret. Men hvis du bruger det hele tiden og i temmelig lang tid, så er der en mulighed for, at behovet for proceduren vil opstå mindre ofte.

Hvordan vælger man et passende værktøj

For ikke at miste valget af depilatory cream er det vigtigt at prioritere korrekt. Du bør ikke gribe udelukkende på kendte mærker eller være opmærksom på det smukke emballage design. Varer med udløb (eller tæt på det) afvises straks som potentielt farlige for helbred og hud. Det andet punkt, som simpelthen ikke kan ignoreres, er produktets sammensætning. Cremen bør ikke være fyldt med et stort antal kemikalier og komponenter, der ikke er kendte til køberen. Ellers vil det være et klart faktum af lav kvalitet. Sædvanligvis indbefatter sammensætningen af ​​produktet følgende ingredienser:

 • natriumforbindelser;
 • keratin;
 • calcium og kaliumthioglycolat;
 • vegetabilske ekstrakter (tinkturer og saft);
 • ekstrakter;
 • æteriske olier
 • vitaminer.

De tre første ting på listen er det minimum, der kræves for at fjerne uønsket hår. De resterende komponenter skal ideelt set være naturlige og har til formål at beskytte, nære og fugtgivende huden.

Nogle gange tilsættes parfumerede dufte til cremer for at give produktet en mere behagelig lugt.

Det er vigtigt at huske. Du kan ikke bruge en universal depilatory creme til at fjerne ansigtshår! Efter alt, mellem midlerne er der en forskel, der kan mærkes for følsom hud. Særlig fløde er mere delikat, da det reducerer andelen af ​​aggressive komponenter.

Desuden bør en passende creme matche hudtype. Ejere af tør er værd at se nærmere på fugtighedscreme og dem, der indeholder et stort antal forskellige olier. Og ekstrakter af kamille, calendula og nål vil være nyttige til olieagtig eller kombinationshud.

Hvordan man bruger stoffet

En bestemt creme kan have sine egne egenskaber og kræver forskellige regler, som skal overholdes under dens anvendelse. Der er ingen enkelt instruktion (på ansøgning og eksponeringstidspunkt) for alle tilfælde, for at undgå problemer må du omhyggeligt læse teksten på produktpakken eller i indlægssedlen.

En let rødme af huden umiddelbart efter depilation med en creme anses for normal - normalt forsvinder den inden for få minutter.

Men der kan stadig spores noget fælles og obligatorisk blandt reglerne for brug af stoffet:

 • Påfør cremen på en tør, forrenset fra kosmetik og snavs på huden;
 • området omkring øjnene er meget ømt, så undgå kontakt med depilatoren;
 • Fjern bløde hår bedst med en speciel spatel;
 • Det anbefales ikke at bruge et værktøj til øjenbrynskorrektion;
 • Resterne af fløden skal vaskes uden brug af rensemidler eller sæbe (normalt varmt vand);
 • Det er muligt at udføre depilation af et sted ikke mere end en gang om dagen.

Nøjagtige glatte bevægelser af de specielle bladorganer fjernes i retning mod hårets vækst. Første gang efter proceduren vil huden være meget følsom, herunder irritation, så det er yderst vigtigt at afslutte aflejringen korrekt:

 1. Rester skal fjernes omhyggeligt og vaskes væk.
 2. Ansigtet skal tørres med en blød tonic eller afkogning af kamille.
 3. Det anbefales at anvende en fugtighedscreme eller baseolie (mandel, oliven, abrikos osv.) Til det behandlede område.

Egenskaber af cremen i forskellige områder af ansigtet

Der er ingen særlige forskelle mellem brugen af ​​depilatory creme til ansigtet på hagen og for at bekæmpe antennerne. Det hele afhænger af hårets struktur (tynd eller tykt), hudegenskaber og det tilladte tidsinterval, der er angivet i instruktionerne.

Hvor huden er tyndere og følsom (hals og område over læben), er et tykt lag af fløde bedre ikke at anvende og ikke holde i lang tid. På steder tættere på templerne er hårene mørkere. Det betyder, at det tager lidt mere tid at fjerne dem. Hvis der er lidt uønsket vegetation, så er det fornuftigt at bruge en vatpind, der fordeler produktet direkte på hårene.

Kontraindikationer og anbefalinger

Mange faktorer kan påvirke kvaliteten af ​​en depilatory creme, herunder ukorrekte opbevaringsforhold. Altid foretage en allergisk test af det købte produkt (uanset om det tidligere blev brugt). I dette tilfælde redder du helt sikkert dig selv fra mulige forbrændinger og irritation af ansigtet. Anmeldelser af samme creme kan være tvetydige - årsagen til alle organismernes individuelle egenskaber.

Sammen med dette er der generelle tilfælde, hvor denne depileringsmetode er kontraindiceret:

 • hudlæsioner (åbne sår, ridser, revner, udslæt, forbrændinger osv.);
 • dermatologiske sygdomme;
 • overdreven hudtørhed, skrælning
 • enhver form for kræft;
 • Tilstedeværelse af mol eller vorter i det behandlede område
 • individuelle intolerance af komponenterne.

Brugen af ​​creme til fjernelse af hår på ansigtet bør også opgives for gravide kvinder, og lakterende kvinder bør behandles med stor forsigtighed, når de vælger et produkt.

Mulige konsekvenser

Efter kemisk depilation med en creme kan der forekomme en svag hævelse, prikken eller rødme. De holder normalt fra 2-10 minutter til flere timer, hvorefter de passerer uden spor. Men nogle gange er der mere alvorlige tilfælde med flere grunde:

 • dårlig kvalitet produkt;
 • komponentallergi;
 • lang eksponeringstid.

Det er værd at bemærke, at den første genstand ofte bliver årsagen til den anden. Som følge heraf bliver huden rød eller hvidlig, med "pimples" eller et udslæt. Hvis hævelsen ikke passerer i lang tid, kan dette også indikere tilstedeværelsen af ​​en allergi over for cremen. Hvis resultatet af de negative virkninger var en forlænget effekt af produktet på huden, så er det bestemt en kemisk forbrænding.

Allergi til depilatorisk creme manifesteres oftest som udslæt eller rødme

For meget koncentration af de aktive stoffer i cremen kan medføre skade på de øvre lag af epidermis, selvom proceduren er udført i henhold til vejledningen. Dette er især farligt for kvinder med følsom hud. I en sådan situation kan effekten af ​​"stramhed" af det drivede område overholdes. Der er også mulighed for revner eller endda sår. Forkert valgt creme kan forværre tilstanden af ​​tør hud, så det bliver mærkbart flammende.

Det er vigtigt at huske. Et ansigt er en synlig del af kroppen, en "facade" af en person, som ikke kan skjules. Af denne grund må man ikke glemme forsigtighed: Før du bruger ophængeren, anbringes en lille mængde af den på albuens indre fold. Cremen bør ikke brænde eller knibe. Efter at have fjernet det, skal du observere huden i flere timer. Hvis der ikke er udslæt, rødme, kløe eller andre tegn på en allergisk reaktion, kan du bruge det på dit ansigt.

I sjældne tilfælde forekommer irritation kun 2-3 dage efter proceduren.

For at minimere sandsynligheden for uønskede konsekvenser skal du omhyggeligt overvåge følelserne i processen med at påføre værktøjet: Hvis fløden efter påføring ikke smelter lidt, men brænder mærkbart, skal den straks vaskes af. Du kan lindre huden og lindre irritation ved hjælp af panthenol, abrikosolie eller frisk kamilleafkogning.

Video: En gennemgang af effektive cremer for at fjerne "antennerne"

Fotogalleri: populære ansigtsprodukter til ansigtsbehandling

anmeldelser

Jeg vil ikke sige, at jeg har en meget stærk overskæg, men ved nærmere undersøgelse er der stadig mærkbare hår, som jeg besluttede at fjerne. Der var et valg at tage strimler af voks, men det syntes mig, at det var smertefuldt, i modsætning til fløde. Jeg købte Byly creme, der fjerner ansigtshår over læben. Det kom ud til mig i 163 s. Det er relativt billigt, hvis man overvejer at der er fem bulkposer af creme og fem klud med aloe til fugtgivende huden efter proceduren.

Jeg gjorde alt efter instruktionerne. Resultat: Efter proceduren er håret over læben væk, huden er hævet og rødt indeni, hvor cremen var, og aftog ikke i ca. en time. Næste dag var resultatet smukt: der var ingen hår. Men denne lykke viste sig at være kort - efter fire dage viste stedet bare knapt (men stadig mærkbare) hår, korte små. Meget hurtigt tror jeg.

Jeg besluttede at gentage proceduren, men jeg var ikke tilfreds med resultatet, så TROIKA-vurderingen! Tilsyneladende er korte hår fjernet, og sår optrådte efter depilation. Så jeg ved ikke, om jeg har en sag eller fløde til min hud, jeg forstod ikke.

Mrs.Madeleine

http://irecommend.ru/content/odnoznachno-ne-dlya-vsekh-0

Tiden går, og vanen med at slippe af med den mørke kanon omkring munden forbliver. Og med tiden Depilation Cream Byly Depil hjælper mig med dette.

Hårfjerning har altid været et problem for mig. Huden er meget følsom, du ser ikke på den måde og det begynder straks at gøre ondt. Hverken barberkniv eller voksstrimler var velegnede til ansigtet, for efter dem var der en ubehagelig irritation og nogle gange små blå mærker. Og cremen virker meget forsigtigt og smertefrit. Konsistensen er blød og moderat tyk, spredes ujævnt på huden og knap knap.

Jeg bruger ikke meget tid på proceduren. Alt går hurtigt og smertefrit. En uge senere gentager jeg alt på en ny måde, da effekten falder, og igen vokser hårene. Men kun egnet til bløde hår, for eksempel på hænderne. Jeg anbefaler at teste for en allergisk reaktion før brug!

Mika14

http://irecommend.ru/content/u-menya-usy-ostavlyat-ili-ubirat-vot-v-chem-vopros-rezultat-do-i-posle

Jeg plejede at have en "fluff", men ikke så mærkbar... og for nylig begyndte jeg at se, at hårene er mørke og lange. Selvfølgelig begyndte det med tiden at irritere. Jeg læste anmeldelserne og besluttede at prøve Avon ansigt depilation creme. Jeg gjorde alt efter instruktionerne, jeg kontrollerede for allergier - intet. Som et resultat smurt jeg, holdt i to minutter. To! Intet ubehag. Jeg begyndte at rense med en bomuldsstuds - jeg følte en prikkende fornemmelse (ved du hvad der sker, hvis du rører glasuld? Nå, jeg løb bare ind i det i min barndom, og jeg husker den følelse), men jeg skyllede mit ansigt med vand...

På den første dag rødede rødmen lidt, men det blev værre: der var tørhed, tæthed, og når man flyttede læber, var det en følelse af, at huden nu er revnet. På den tredje dag var der en stærk irritation.

Generelt er dette min erfaring, og der beslutter du dig. Jeg kan bare ikke forstå en ting mere - det er stadig et ansigt, og det er ikke så groft hår som andre dele af kroppen. Hvordan kan du lave en sådan aggressiv creme og hvorfor? Selv den sædvanlige depilatory creme er ikke så aggressiv.

Dashkes

http://irecommend.ru/content/sozhgla-sebe-kozhu-i-izurodovala-litsoa-voloski-ostalis-uzhasnoe-foto

Jeg købte en creme til fjernelse af overskæg fra Avon, i et lille rør - 15 ml, som skulle være nok i lang tid. Jeg var for doven til at tjekke for allergier, fordi ingen af ​​produkterne i denne serie forårsagede nogen negativ. Jeg vil ikke være for doven mere - cremen har fjernet hår, men sammen med det har det forårsaget en forbrænding. Gemt abrikosolie.

Værktøjet blev anvendt strengt i et og et halvt minut, det er meget mindre end angivet i instruktionerne. Bogstaveligt fra de første sekunder begyndte det at brænde mærkbart, men jeg tolererede det. Forgæves var det nødvendigt at vaske straks af. Efter at den tildelte tid var gået, fjernede jeg cremen med et serviet sammen med alle de unødvendige hår, der faldt af sig selv ("aa! Kemisk angreb!" - sagde håret og hoppede ud af deres huse). Til forsvar for midlerne vil jeg sige at i to uger efter det tænkte håret ikke engang på at vokse.

Jeg anbefaler ikke denne creme, men jeg indrømmer fuldt ud, at min erfaring er bare en individuel reaktion. Generelt er det eneste, jeg ville sige med en sådan anmeldelse: Du bør ikke gå glip af en så vigtig ting som en foreløbig prøve... selvom alle de andre midler i serien med næsten samme sammensætning er flotte. Cremen er virkelig stærk. Jeg gentager, at jeg ikke havde en sådan reaktion på andre midler til depilation, heller ikke fra Avon eller nogen anden, og min hud er tynd og følsom.

Anais Lyudmila

http://irecommend.ru/content/pochemu-volodka-szheg-usy-ch-2

Ja, ja, så kendt for mange problemer - overskæg, overskæg eller endda et overskæg! Nogen er forfærdeligt kompleks, man er ikke opmærksom på dem. Godt eller foregiver... Når jeg tænkte på det, var jeg træt af at slette denne frygt i mine fotos i Photoshop, jeg besluttede at jeg måtte kæmpe. Ja, det var meget skræmmende, mor var bange for, at tyk og sort mandsk mustppe ville vokse op, internettet indeholdt modstridende meninger... Men det var Sally Hansen Creme Hair Remover Kit cremen, der blev rost, så mit valg faldt på det.

Du har ingen idé om, hvordan HVORDAN dine hænder rystede, da jeg først anvendte det! Bekymret over, hvad der vil ske, hvis det ikke virker. At den næste dag vil vokse langt sort hår-overskæg! Men resultatet var meget godt! Alt gik væk, og den næste uge var jeg glad for min perfekte hud. I en uge optrådte hår. Jeg vil ikke sige, at de er blevet tyndere og livløse. Nej, det samme. Men disse hår var kun synlige, da makrooptagelse, alt i livet var stadig godt! Nogen skriver, at effekten varer i 2 uger. Men jeg gør stadig denne procedure hver uge.

Og piger, pas på! Den uge overdrev jeg det og blev rød. Efter et par dage var huden skællende frygtelig. Proskrabila og det ser ud til at være lettere, takket være cremen med panthenol! I almindelighed er cremen meget god, men det forekommer mig, at det er alt kemi, og det tørrer huden. Derfor har jeg allerede bestilt en særlig forår, jeg vil slette det med magt, selv om det er mere smertefuldt, men mere pålideligt.

Ann_recommends

http://irecommend.ru/content/moi-spasitel-ot-strashnogo-kompleksa

Effektiviteten af ​​kemisk depilering afhænger af hudens egenskaber, hårets struktur og væksthastighed. Hvis du stadig beslutter at købe en creme for at fjerne uønsket ansigtshår, fokuser du ikke så meget på brandets berømmelse som på selve produktets sammensætning. Et kvalitetsprodukt uden unødvendig kemi vil gøre proceduren sikker, og den allergiske vil hjælpe med at undgå eventuelle ubehagelige konsekvenser.

Hvad depilatory creme i ansigtet er bedre at bruge - 4 bedste depilatories

Alle piger vil have en perfekt glat, følsom hud - primært på ansigtet. Hvis en kvinde har ekstra hår på hendes ansigt, så spildes det mærkbart udseende.

Ved udførelsen af ​​depilationen på pigens ansigt bruger de ikke stærke præparater, som sammen med rødderne fjerner hår. I denne situation fjerner kvinder kun de ydre dele af hårene.

Hvis en pige udfører depilation derhjemme, bruger hun en creme til at depilere hendes ansigt.

Depilation af ansigtshår med en creme: virkningsmekanisme og andre aspekter

I øjeblikket produceres kvindens ansigtscreme (depilator) i mange kosmetiske virksomheder. I denne situation kan enhver pige vælge den ønskede afskærmning.

Denne depilatory facial fjerner håret ved at udsætte de kemiske komponenter for huden (kemisk depilation).

Ved brug af sådanne kosmetiske midler fjerner pigerne hår lige over hudens niveau - mens hårets rødder (løg) forbliver på ansigtet. Derfor har cremeaflejringer både positive og negative egenskaber.

Fordele ved proceduren

Hårfjerningskrem har følgende positive egenskaber:

ulemper

Depilatory creme til ansigtshår har følgende ulemper:

For at undgå dannelse af hudallergier skal en kvinde anvende en creme på huden i underarmens indre område og ikke vaske det af i flere minutter.

Hvis huden bliver rød - betyder det, at pigens krop ikke tåler visse komponenter i dette værktøj.

Ethvert middel til at fjerne hår fra ansigtet har en ansøgningsinstruktion, som enhver pige skal gøre sig bekendt med - inden man begynder at anvende cremen på huden.

Under ansigtsplejen med en creme udfører pigen følgende handlinger:

Brugstips

Hvis en pige regelmæssigt fjerner hår fra hendes ansigt med en creme - depilator, så skal hun følge sådanne anbefalinger fra læger:

Kosmetik fra en producent af kosmetik supplerer som regel hinanden i forskellige komponenter;

Midler - Depilatories fra forskellige producenter har forskellige egenskaber og komponenter. I en sådan situation kan pigens ansigt lide meget - hudens reaktion på interaktionen mellem 2 forskellige cremer er svært at forudsige;

Pigen skal også følge reglerne for opbevaring af ophængere. I tilfælde af krænkelse af opbevaringsforhold - for eksempel lukker en kvinde slangen - krøen forværres og bliver ineffektiv.

Top cremer: Byly guld og depil, Veet, Avon, Eveline, Sally hansen, Floresan og andre

I øjeblikket sælger et apotek eller et supermarked et stort antal forskellige depilatorer. Ifølge hudplejepersonale er følgende de mest effektive ansigtsbehandlere:

Opilca - meget god mulighed for kvinder med følsom hud

Opilca Depilatory Cream er egnet til at fjerne ansigtshår - et lignende middel til Schwarzkopf er meget populært blandt piger.

Dette lægemiddel har følgende egenskaber:

Creme til fjernelse af ansigtshår sine fordele, ulemper, brugsregler

foto facial hårfjerning creme Hvis du kan klare uønsket kropshår ved hjælp af en række metoder, så kan ikke alle fjerne dem på deres ansigt derhjemme.

For at fjerne ansigtshår er kardinalmetoder, der fjerner dem fra roden, strengt forbudt.

Men de eksisterer stadig, og en af ​​dem er en særlig creme til fjernelse af hår.

Det kan findes i enhver kosmetik butik og fra forskellige mærker.

indhold

Fordele og ulemper

Lys fluffy ansigtshår forårsager ikke mange problemer for den kvindelige halvdel af befolkningen. Men sorte små mustaches eller endda et skæg giver en chokerende følelse. For at fjerne sådanne ubehagelige mangler er det selvfølgelig ønskeligt at vende sig til en endokrinolog, men før et besøg eller en vigtig dato kan du fjerne dem med en creme.

I modsætning til andre velkendte depileringsprodukter har facial hårfjerningsfløde følgende positive aspekter:

 • creme til hårfjerning på ansigtet foto Det fjerner hår smertefrit, og hvis du følger alle de regler, der er angivet i instruktionerne, vil det ikke efterlade irritation.
 • Ved kemisk eksponering fjernes hårene efter en vis tid. Klimaets eksponeringstid afhænger af dets mærke og er angivet i instruktionerne.
 • Højkvalitets fløde tørrer ikke huden og klipper ikke. Den består af specielle fugtighedsgivende ingredienser, der forsigtigt plejer den delikate hud i ansigtet.
 • Hår efter depilation vokser efter 5-6 dage. De er tynde, ikke grove og må ikke "prick" som det sker efter at have brugt en barbermaskine.
 • Efter proceduren vokser håret ikke ind i huden, hvilket er den utvivlsomt positive kvalitet af cremen.
 • Depilatory cream koster lidt og er også forbrugt økonomisk. I dette tilfælde kan du finde et værktøj baseret på personlige ønsker.

På trods af en række positive egenskaber har creme til depilering af ansigtshår stadig en række negative kvaliteter.

 • For det første er en depilatory creme et kemikalie, som kan forårsage uønskede virkninger som kemiske forbrændinger.
 • For det andet er procedurens varighed relativt kort. Der er måder hvorpå håret vil vokse tilbage efter 7 dage eller endda 2-3 måneder.
 • creme til fjernelse af hårfjerning på ansigtet foto For det tredje kan regelmæssig brug af depilationskrem forstyrre syrebasen i huden. Dette vil i sidste ende føre til tørhed, udseende af irritation og et fald i beskyttende funktioner generelt.
 • For det fjerde har ikke alle kvinder en creme på grund af den individuelle intolerance af de komponenter, der udgør det.

Det er også værd at fremhæve en anden faktor. Det kan ikke tilskrives ikke til positive, ikke til negative kvaliteter. Dette er noget, som ikke hver fløde kan bruges om sommeren. Men nu er det ikke svært at vælge et værktøj, der kan anvendes uanset årstiderne.

Sådan ansøger du

For ikke at skade huden, skal du følge de instruktioner, der skal medtages i sæt til cremen. Kun i dette tilfælde er risikoen for bivirkninger udelukket. Vi skal trods alt ikke glemme, at cremen er den samme kemi.

Brugen af ​​ansigtshårfjerningskrem i almindelighed ser sådan ud:

 • ansigtshårfjerning creme foto Før proceduren skal du vaske alle kosmetik med makeup remover, og skyll derefter dit ansigt med rent vand og tør det tørt ud.
 • Ved hjælp af applikatoren i kittet anbringes et relativt tykt lag af midlet. Dybest set lagets tykkelse er 2-3 millimeter.
 • Når eksponeringstiden er udløbet, skal de uønskede hår fjernes ved hjælp af samme applikator. Eksponeringstiden kan variere fra 3 til 15 minutter afhængigt af produktets mærke.
 • Når håret fjernes, skal det bevæge sig mod deres vækst. Hvis dette ikke er muligt, så parallelt, men ikke for.
 • Efter fjernelse skal rester af cremen vaskes af med rigeligt varmt vand og tørre ansigtet med et håndklæde, så det forbliver tørt.
 • Efter proceduren kan du anvende en creme, der nedsætter hårvækst eller fugtgivende, hvilket forhindrer tør hud.

Ved brug af creme til depilation er det værd at huske følgende forsigtighedsforanstaltninger. på følgende måde:

 • Undgå kontakt med øjne og mund.
 • Lov efter reglerne beskrevet i vejledningen.
 • Før ikke kun den første brug, udfør en test for en allergisk reaktion. Til dette har du brug for lidt creme til at gnide ind i huden ved bøjningen af ​​albuen. Hvis rødme og kløe - nej, kan cremen påføres i andre områder.
 • Brug cremen til det tilsigtede formål, og anvend ikke et værktøj, der ikke er beregnet til at fjerne ansigtshår.
 • Afstå fra brug, hvis der er betændelse, irritation og pustler på huden.
 • Anvend ikke på det behandlede område kosmetik samt de, der indeholder alkohol i 24 timer fra tidspunktet for proceduren.

Samtidig anbefaler eksperter ikke at udføre proceduren for depilation på mindre end 2 dage efter at have besøgt en garvningslokale.

Det er strengt forbudt at bruge en creme til fjernelse af hår i ansigtet, hvis der er atypiske mol i zonen, især dermatitis og andre patologiske processer.

Hvordan man vælger

Nu på salg kan du finde et stort antal cremer til hårfjerning på ansigtet. Det er dette, der fører til de uerfarne moderne pigers og kvinders dumhed. Fortvivl ikke, fordi cremen er nemmere at vælge, end det kan synes ved første øjekast.

I dag er cremer fra sådanne mærker populære:

 • Eveline.
 • Veet.
 • Sally Hansen.
 1. Midler fra det første mærke kan sikkert tilskrives budgetkategori. Men det betyder ikke, at cremen ikke virker. For at fjerne hår på ansigtet, skal du vælge det "under kodenavnet" 9in1. Ansigtshår fjernelse creme foto Det er han, der er egnet og beregnet til at arbejde med dette område. Ifølge anmeldelserne tørrer denne creme ikke huden, og instruktionerne angiver, at den har en antiinflammatorisk virkning.
 2. Cremen fra det andet mærke kommer i flere versioner. Kan have en eller anden lugt, der afbryder kemiens duft. Men ifølge kvinder er det ikke egnet til behandling af følsom hud. Men fløden af ​​dette mærke er populær blandt mange repræsentanter for den smukke halvdel af befolkningen. Det er relativt billigt, økonomisk forbrugt og fungerer godt på hår af mellemhårdhed.
 3. Det tredje produkt kan findes med en applikator eller med en børste. Det antages, at det er bedre med en klassisk applikator, samt en fugtighedscreme inkluderet i sættet. Og det kommer stadig til nytte, da selve værktøjet tørrer huden lidt og strammer den. Det har en skarp lugt, men du kan modstå det. Varigheden af ​​effekten er så meget som 7 dage!

Desværre har hvert værktøj sine egne fordele og ulemper. Ligegyldigt hvor ønskeligt, men har endnu ikke opfundet hårfjerningsfløde for evigt. Derfor bør du være tilfreds med hvad du har, men fortvivl ikke og prøv at finde den bedste creme, både for huden og for budgettet.

Facial depilatory cream

Glat og velplejet hud er et af de vigtigste kendetegn ved en moderne velplejede pige. Og ansigtet er ingen undtagelse. For at slippe af med overskydende hår på hendes ansigt bruger piger mange måder - fra plukning til salonprocedurer. Men en af ​​de mest effektive er stadig creme til ansigtsudsmidning.

Om depilatory creme til ansigtet, se videoen:

Depilation eller hårfjerning: hvad man skal vælge for ansigtet

En kvindes ansigt bør altid forblive velplejet. For at slippe af med uønskede hår på overlæben, kan du slippe af med og med hjælp fra epilatoren og udføre depilering. Lad os se, hvad der er den bedste måde.

Depilation er en nemmere måde at fjerne hår på. I løbet af denne procedure bliver du kun fri for hårakslen, som er synlig for fremmede. I dette tilfælde forbliver hårrotten på plads. Selvom du trækker hår ud med voks eller pincet, er det stadig ikke så effektivt - de vokser ved den sædvanlige hastighed og genoprettes på huden inden for en uge.

Epilation anses for mere effektiv. Denne procedure giver dig mulighed for at fjerne uønsket vegetation fra roden. Moderne metoder til hårfjerning giver dig mulighed for at undertrykke follikelets funktionalitet, med det resultat, at nye hår spire tidligst end i et par måneder.

Det er umuligt at utvivlsomt rådgive en af ​​disse metoder. Tross alt er hver pigers krop individuel, og det er meget vanskeligt at forudse dens reaktion på ydre stimuli eller sammensætningen af ​​et kosmetisk produkt. Ligesom hvor effektivt resultatet bliver. Derfor, inden du udfører en procedure, test dens virkning på et lille område af huden.

Handlingsmekanisme

Facial depilation creme er en af ​​de mindst smertefulde og sikre måder at fjerne overskydende hår. Derfor vælger mange piger det. Dette produkt er nu produceret af mange mærker. Men funktionsprincippet for dette værktøj er det samme næsten altid. Fremgangsmåden er baseret på kemisk depilering, det vil sige fjernelse af hår fra kroppen ved hjælp af kraftige kemiske komponenter. Ved brug af dette kosmetiske produkt fjernes kun hårets bund, ligesom ved barbering. Som du kan se, er proceduren så simpel som muligt, men ikke meget effektiv på lang sigt.

Fordele og ulemper

Denne fremgangsmåde til hårfjerning har sine fordele og ulemper. Fordelene frem for alt skyldes enkelheden - ved hjælp af denne creme kan du hurtigt og nemt slippe af med dit hår derhjemme. Desuden er denne procedure absolut smertefri. Ja og indgroede hår, efter at det ikke forbliver.

Ulemperne ved denne fremgangsmåde omfatter først og fremmest hudirritation. Men dette er en meget individuel reaktion, som ikke er vist af alle. For at undgå dette skal du kontrollere allergier ved at bruge en lille mængde af produktet på huden. En anden mulig ulempe er hudtørring. Hvis du regelmæssigt bruger denne creme, vil huden på dit ansigt tørre ud og begynde at skrælle af.

Nå, den sidste ulempe - lav effektivitet. Produktet fungerer selvfølgelig, men ikke for længe. Efter et par dage bliver håret tilbage. Hastigheden for genopretning af hår afhænger af kroppens individuelle egenskaber.

Procedureregler

Hvis du stadig beslutter at bruge dette produkt til at fjerne antennene over overlæben, skal hele proceduren udføres i henhold til reglerne. Først og fremmest, før denne procedure er det nødvendigt at rengøre ansigtet fra sminken og et lag støv, som ophobes på ansigtet i en dag. Så på området over overlæben skal du anvende et ret tykt lag af creme. I instruktionerne for produktet vil der blive skrevet, hvor mange minutter det skal opbevares på huden - følg instruktionerne, fordi hvis du overdriver produktet, kan rødmen forblive på huden.

Når den rigtige tid er gået, kan cremen vaskes af huden med varmt vand. Så at cremen ikke tørrer epidermis, skal den fugtes efter aflejringsproceduren. Ideelt set kan du ikke engang bruge en simpel creme og en fugtiggørende maske. Så komponenterne i produktet trænger dybere ind. Visse øjeblikke gælder også for de piger, der bruger denne metode til at fjerne overskydende ansigtshår regelmæssigt.

Med så hyppig brug tørrer huden hurtigere ud og kan se mindre velplejede og sunde end før anvendelsen af ​​produktet.

Husk først og fremmest at du ikke kan smøre ødelagte områder med dette værktøj. Hvis du har noget pimple på dit ansigt, eller hvis et uhelget sår bliver tilbage, så er det bedre at behandle det hele før du bruger depilatoren.

Hvis du anvender det med det samme, får du ikke kun ubehag ved brug af det, men også risikoen for at sprede infektionen over hele ansigtet. Også, så huden ikke tørrer ud, kan du ikke vaske dit ansigt med varmt vand. Begræns varmt vand. Derefter tørres ansigtet forsigtigt op, i stedet for at gnide det. Med stærk friktion kan der forekomme yderligere rødme på huden.

Hvad angår fugtighedscreme, er det bedre, hvis det produceres af samme mærke som den skræmmende creme. Dette er en fantastisk måde at undgå ekstra irritationer på. Pointen her er kompatibiliteten af ​​de komponenter, der udgør produktet. Hvis depilatoren og fugtighedscreme er lavet af forskellige virksomheder, vil reaktionen fra pigens hud være næsten umulig at forudsige.

Hvilken ansigt depilatory cream at vælge? Hvordan man bruger?

Ved hjælp af en depilatory creme i ansigtet er en enkel og pålidelig måde at slippe af med sort hår uden at skade huden. Men nogle af nuancerne i brug skal overvejes, før de anvender midlerne til ansigtet. Det er lige så vigtigt at stoppe valget på velprøvede kosmetik af høj kvalitet, hvis top er præsenteret i denne artikel.

Action depilatory creme til ansigt

De fleste ansigtsbehandlinger med hårfjerning indeholder hårde kemikalier, men deres korte varighed forhindrer dem i at bløde i huden og ødelægge celler. Men hårets struktur i løbet af denne tid har tid til at bryde. Cremen fjerner håret ved at udløse en kemisk reaktion. Imidlertid trænger stofferne i produktets sammensætning ikke ind i hårrødderne, men ødelægger kun den overfladiske del af håret. Den eneste forskel fra barbering med hensyn til effektivitet er blødere børster og effekten af ​​glat hud i 1-3 dage længere.

Men alle cremerne adskiller sig fra hinanden ved en ekstra handling, som afhænger af de komponenter, der udgør sammensætningen:

 • aloe-ekstrakt - hjælper med at lindre irritation og forhindrer dets udseende;
 • E-vitamin - forbedrer processen med regenerering af epidermis og bryr sig om huden;
 • Boswellia ekstrakt - danner hudbeskyttelse og forhindrer dets aldring;
 • guldpartikler - er inkluderet i sammensætningen af ​​dyre produkter, forynger huden og kæmper rynker;
 • Jojoba olie - genopretter metaboliske processer og beskytter mod solen;
 • Shea Butter eller Extract - beskytter mod kulde og dræber alle bakterier.

Efter brugen af ​​produktet vokser håret ikke fra 7 til 14 dage afhængigt af deres tekstur og de anvendte kosmetik.

Pros! Brugen af ​​hårfjerningsmidler har fordele ved andre metoder til udtørring. Det forårsager sjældent irritation, og selve processen ikke forårsager ubehag. Efter lidt tid, når hårene begynder at vokse, er de garanteret ikke at vokse ind i huden, som efter barbering eller voksning.

Men der er en procedure og ulemper: ofte begynder hårene at vokse så tidligt som 4-5 dage i brug, især hvis de var tykke. En anden ulempe ved fløden er en stigning i tørhed, så for piger med meget tør hud anbefales denne type afpildning ikke.

Kontraindikationer

Depilation cremen indeholder reagenser, der ofte forårsager allergier. Det er nødvendigt at udføre en test på værktøjet og sætte den på den delikate hud på albuens skæl. Hvis der ikke opstod noget på en dag, er du velkommen til at bruge den. Du kan ikke bruge produkter til sygdomme og patologiske forhold i kroppen:

 • akutte dermatologiske sygdomme;
 • åbne sår i depilationsområdet;
 • graviditet eller amning
 • allergisk over for en af ​​bestanddelene.

Hvis du oplever ubehagelige fornemmelser og blærer eller anden rødme i depileringsområdet, skal du afbryde proceduren.

Anmeldelser af effektive cremer

Der er mange producenter af creme til ansigtsbehandling. Deres omkostninger kan variere betydeligt. For budgetmærker, der fjerner håret godt og kan prale af positive brugeranmeldelser omfatter Avon, Caramel, Eveline. De nærer huden og blødgør den under depilation og udglatter effekten af ​​kemi.

Populær fløde til fjernelse af ansigtshår, der koster op til 500 rubler, men boksen varer i mindst 4 uger, hvis kun antennerne fjernes. Med hensyn til effektivitet overstiger produkterne ikke langt mindre annoncerede mærker. Men vurderinger er også for det meste positive.

Eveline

Gentle ansigtscreme, hvis omkostninger starter fra 100 rubler. Fjerner hurtigt hår, men forhindrer ikke deres videre vækst. Indeholder antiinflammatoriske komponenter i sammensætningen, fugtiger epidermis. I kremlinjen er der flere typer, der adskiller sig i omkostninger og antal aktive ingredienser i sammensætningen. Effektiviteten af ​​alle midler handler om det samme. Derudover kan du efter depilation bruge en balsam, der nedsætter hårvækst fra samme producent.

BODY NATUR ansigt depilation creme

Soft depilation creme fjerner forsigtigt hår på kroppen. Indeholder naturlige ingredienser - kamille ekstrakt, vitamin E. Specielt designet til sarte hudområder. Processen med at fjerne uønskede hår tager 5 minutter. I sætet er der servietter for at reducere ubehag.

Lady karamel med ferskenolie

Meget god budget fløde, som koster omkring 100 rubler. Fjerner godt hår. Takket være de olier, der er en del (olie af fersken, avocado, karitten) forårsager ikke irritation. Det har en behagelig lugt.

Depilators Byly

Det spanske mærke har en lidt højere pris, men praler med stor effektivitet. Cremen indeholder guldpartikler, der sænker aldringsprocessen. Det fugter huden godt. Derudover er der et produkt i produktlinjen for at genoprette syrebalancen i huden.

Velvet

Creme fra den bulgarske producent med lave omkostninger. I produktlinjen er der flere produkter, der indeholder yderligere stoffer: melon, aloe vera, lilla, vitaminer og kamille eller lavendel. Der er en speciel creme til hårdt hår med ananasekstrakt.

Sally hansen

Virksomheden producerer højkvalitetsprodukter med høj effektivitet, men omkostningerne starter fra 500 rubler. Sammensætningen omfatter næringsstoffer og hurtigtvirkende komponenter, der ødelægger hårets tekstur.

Video: Brug Sally Hansen ansigtsdampcreme. Fordele og ulemper med at bruge en unik lotion med en detaljeret gennemgang.

Creme forholdsregler

Før og under brug af præparater til fjernelse af ansigtshår, husk de grundlæggende regler:

 • Hold aldrig fløden længere end den angivne tid;
 • Brug ikke cremen, hvis du bruner i en solbad eller har en naturlig solbrænding, det whitens huden;
 • Anvend ikke produktet for tæt på slimhinden.
 • Lad ikke cremerne komme i kontakt med neglene, da deres sammensætning ødelægger pladerne.
 • Gentag ikke proceduren igen (straks), da dette kan medføre forbrænding.

Og husk at du kan vaske med varmt vand, gå i saunaen eller bruge skrubbe kun 2-3 dage efter proceduren.

Hudpleje efter proceduren

Efter påføring af cremen skal du omhyggeligt tage sig af din hud, hvis der ikke er nogen irritation:

 • Rids aldrig din hud, hvis kløe opstår, ikke gnid det med et håndklæde efter proceduren;
 • skyl ansigtet med køligt vand
 • Vask af rester med antibakteriel sæbe;
 • påføre klorhexidin efter vask
 • Brug en særlig creme eller lotion efter depilation.

Det er særlige produkter efter depilation, der lindrer negative konsekvenser og øger effektiviteten af ​​proceduren.

Brug kosmetik til hudpleje efter hårfjerningsproceduren, da det blødgør huden og bremser væksten af ​​nye hår. Derudover forhindrer irritation og rødme.

Hvis der opstod irritation umiddelbart efter proceduren, skal du huske nogle anbefalinger.

Sådan fjerner du irritation efter depilering

For at fjerne små bumser og stærk rødme skal man bruge specialværktøjer. Men spor af irritation kan ikke slettes eller presses ud! Selvom kløe forekommer, prøv ikke at ridse din hud, men følg anbefalingen:

 • Tør huden med en desinfektionsvæske eller alkohol, hvis den ikke er for tør (Miramistin og chlorhexidin passer bedst);
 • Påfør en lille mængde Panthenol for at fremskynde regenereringsprocessen. Fjern efter en halv time værktøjet med en klud;
 • hvis huden er meget følsom, brug en blanding af olivenolie og teetræ ether (2 dråber til 1 tsk olie);
 • så befugt epidermis med en hypoallergen baby creme;
 • Du kan bruge folkemetoder. Aloe brochurer, halveret, lindrer irritation.

Hvis der opstår kemisk forbrænding på huden, skal du bruge andre lægemidler til behandling af det.

Kemisk brændebehandling

En kemisk forbrænding er kendetegnet ved kraftig rødme af huden, brændende og kløe, nogle gange er der blærer med væske. Du kan fjerne det ved hjælp af specielle geler, der er designet til dette formål. For eksempel et værktøj baseret på aloe vera ekstrakt. Eller medicinsk salve.

Du kan også anvende et naturligt middel - kold mælk og gurkemeje, fortyndet til en tyk pasta. Salven påføres hver 3-4 timer på huden.

Hvis der opstår blod, skal du konsultere en læge. Hvis sårene begyndte at fejre, gør det samme! Du kan undgå forbrændinger, hvis du foretager en foreløbig test for allergier og nøje følger instruktionerne uden at krænke dem.

Depilation Creme er en simpel proces at fjerne hår fra ansigtet, der passer til de fleste piger og kvinder. Læs vejledningen og sammensætningen, identificer allergier, og hvis ikke, fortsæt med omhyggelig og effektiv fjernelse af håret.

Depilation af bikini zone hos mænd

De mest kraftfulde smertepiller