Hvordan man vælger en hårfjerningscreme: sorter og kendte mærker

Hårfjerningskrem er det mest eftertragtede kemiske middel til at fjerne vegetation på kroppen.

Det blev først opdaget for 70 år siden, og siden da har depilationskremmen vundet kvindernes og mænds tillid på grund af smerteløshed i forhold til mekaniske fjernelsesmetoder og den længere effekt af glathed, i modsætning til anvendelse af en maskine. Derudover er disse værktøjer ret overkommelige hvad angår omkostninger.

Men på grund af populariteten på markedet er der et stort udvalg af produkter til hårfjerning, hvorfor en person, der ønsker at prøve denne metode for første gang, simpelthen bliver forvirret, når han vælger. Derfor vil det være nyttigt at blive bekendt med, hvilke former for hårfjerningskrem der findes. Overvej også de mest populære mærker af disse midler.

Typer af midler

Alle krops hårfjerningskrem kan opdeles i flere hovedkategorier afhængigt af forskellen i koncentrationen af ​​kemikalier:

 1. Aggressive midler. For at fjerne hår på intime steder og i bikiniområdet er konventionelle midler måske ikke egnede, da vegetationen er tykkere og grovere på disse steder. Ofte har håret på benene også en lignende struktur. Derfor for at slippe af med en sådan svær type vegetation, specielt udviklede cremer af stærkere virkning.
 2. Delikate produkter. Det er ikke ualmindeligt, at en person også har brug for disse stoffer. Det drejer sig som regel om områderne over læberne. Delikate cremer er egnede til at fjerne ansigtshår, som ikke efterlader forbrændinger, og det er vigtigt, fordi huden på ansigtet er mere følsom end for eksempel på benene. Det skal dog huske på, at hvis kemikalier i øjnene kommer i øjnene, kan du i det mindste få irritation.
 3. Hypoallergeniske produkter. Disse er specielle cremer, der er udviklet til ejere af særlig følsom hud, fordi de har en minimal effekt på overfladen af ​​dermis, selvom dette ikke påvirker fjernelseffekten. Hertil kommer, at hypoallergen cremer ikke indeholder dufte og farver, som, når de bruges, kan udlede en ikke særlig behagelig lugt.
 4. Universale retsmidler. Fra navnet er det allerede klart, at sådanne cremer er egnede til alle hudtyper. Denne hårfjerningsfløde er velegnet til både ansigt og ben, forskellen er kun i eksponeringstidspunktet. Men hvis du vil fjerne vegetationen, især hård, kan den ønskede effekt ikke opnås.

Berømte mærker og mærker

Som tidligere nævnt, kan hårfjerningscreme i dag have en anden sammensætning, som blev udviklet specifikt afhængigt af hudtype og graden af ​​hårdhed af vegetationen.

Der er også en creme til blegning af hår. Selv om dette værktøjs funktioner er noget anderledes, er effekten undertiden nok til at slippe af med synlig vegetation. Omkostningerne ved et bestemt værktøj kan variere afhængigt af sammensætning og mærke. De mest populære produkter omfatter følgende:

 1. Midler til fjernelse af ansigtshår. Den mest blide effekt er sådanne cremer som: Eveline "Ultranzhniy" (ca. 100 rubler), Veet "For følsom hud" (220-250 rubler)
 2. Mandlige depilator. Som du ved, er vegetation hos mænd bemærkelsesværdig for sin særlige stivhed og densitet. Men for den stærke halvdel af menneskeheden har producenter skabt så vidunderlige værktøjer som: Cliven Young (ca. 250 rubler), Creme Veet hårgel (850 rubler).
 3. Midler til eliminering af vegetation på bikini site: Karamel til følsom hud og mod indvækst (op til 100 rubler), Velvet med kamille (ca. 60 rubler), Avon Freshness og Tanita (op til 100 rubler).
 4. Forberedelser til fjernelse af hår på benene og i armhulerne: Veet SPA med Aloe Vera-effekten (170-200 rubler), VELVET SKIN (op til 100 rubler), Batistchokolade (ca. 80 rubler), Hair Away (450-500 rubler.) og det belgiske produkt Opilca (ca. 120 rubler.)
 5. Creme til blegning ansigtshår. Ofte kræves en delikat misfarvning af "antennerne" eller uønskede hår på hænderne. I sådanne tilfælde er Byly Hair Bleaching Cream (ca. 220 rubler) eller Brush-on Hair Remover fra producenten Sally Hansen (550-600 rubler) egnet.

Alle præsenterede mærker er kun en del af eksisterende velkendte og effektive kosmetiske produkter. Så det er nemt at vælge en afskærmning til din hudtype for bestemte områder. Men det er nødvendigt at straks fjerne den fejlagtige opfattelse, at nogle cremer er egnet til hårfjerning for evigt. Faktum er, at et sådant værktøj kun kan ødelægge den synlige del af håret og ikke fjerne håret for evigt, selv med langvarig brug.

Lad os opsummere

Mange kosmetiske virksomheder i dag er klar til at tilbyde en ret bred vifte af depilatory cremer. På den ene side er det godt, men på den anden side gør det svært at vælge en passende løsning.

Alle forstår, at hver persons hud responderer forskelligt på de aktive stoffer, der indgår i kosmetik. Det vil sige, en følsom og delikat hudtype kræver forsigtig pleje, og tør hud kræver fugtgivende. Det samme gælder for uønsket vegetation: Hårfjerning er hårdt og groft kræver mere aktive stoffer, der er en del af depilatoren, snarere end tynde.

Derfor er virksomheder tvunget til at gå på kompromis og tilbyder et stort antal produkter til forskellige hudtyper og hårstruktur. Derudover har fabrikanter forudset forbrugernes smag, tilføjer produkter med forskellige farver, dufte og andre nyttige tilsætningsstoffer.

I øjeblikket er den største del af forbrugermarkedet blevet vundet af sådanne kendte fabrikanter af depilators som Veet, Baptiste, Eveline, Velvet og Caramel.

Ved brug af creme er hårfjerning nødvendig for at udføre nødvendigvis at have studeret de vedlagte instruktioner og efter den givne anvendelsesmetode. Post-depilatory pleje er også vigtig.

Top 5 depilatory cremer

Razor, voks, epilator - hvad er en kvinde klar til at gå for at slippe af med uønsket hår og være smuk? I løbet af perfektionstiden må du ikke glemme depilation cremer - det bedste af dem vil blive diskuteret i denne anmeldelse!

Hvordan vælger man den bedste creme til depilation?

Depilatory cream er et glimrende alternativ til mange "inquisitorial" metoder til fjernelse af uønsket hår. Kun voksstrimler er noget værd - fra omtale af enhver mand klemmer alt inde. Og i tilfælde af cremer er det tilstrækkeligt at jævnt anbringe en depilatory creme med en speciel spatel eller med dine hænder, og fjern den resterende fløde efter en nste gang. Hurtig, smertefri og effektiv!

Universal depilatory cremer eksisterer ikke - det anbefales at bruge en creme, der er foreskrevet af producenten for hvert hudområde. Risikoen for at bruge en fodkrem som en antennepiller over overlæben kan blive irritation. Derfor læser du først og fremmest vejledningen, især inden du anvender cremen for første gang.

Og hvad depilation creme er bedre - vi læser i anmeldelsen!

Fløjl med lavendelolie
den mest populære creme til depilation

Anslået pris: 80 rubler.

Så lad os starte med den mest populære depilation creme. I dag betragter mange kvinder Velvet depilatory creme med lavendelolie for at være den bedste. Det største antal anmeldelser (og positive) tilhører dette særlige kosmetiske produkt. Af fordelene er prisen ret lav, mens udbredt udenlandske kosmetiske produkter koster 2-3-4 gange mere. Cremen er meget tyk, så den første gang du skal anvende den korrekt, skal du justere. Cremen ødelægger hårstrukturen, og effekten af ​​depilation varer i meget lang tid. Sættet indeholder en speciel spatel, hvor det ikke er svært at fjerne rester af fløden. Og ja, fløjlkrem indeholder lavendelolie.

Vores bedømmelse: 9 point ud af 10 (Hvorfor ikke "10": Lugt).

Anmeldelser: "Hvis vi taler om cremer til depilation, så er dette den mest overkommelige, høj kvalitet, blid og med alt dette effektivt. Efter irriterende enhver maskine efter en barbermaskine af et firma, eller hvis virkningen ikke varer længe, ​​anbefaler jeg stærkt dig at prøve fløjlkrem. "

"Jeg tog dyre depilatory cremer og indtrykket var ikke særlig godt, men Velvet. Bare glad for ham! Meget bedre end dyre creme. Det lægges jævnt, det absorberes af fugtgivende huden, beskadiger ikke, fjerner helt hår. ".

Depilatory Cream Sally Hansen Creme Hair Remover Kit
bedst til at fjerne uønsket ansigtshår

Anslået pris: 290 rubler.

Nogle kvinder er "heldige" for at have mindst en lille, men temmelig ubehagelig vegetation på deres ansigt, nemlig antennene over overlæben. Mange af dem plukkes enten med pincet eller med en speciel forår. Men måske skal du prøve Sally Hansen Creme Hair Remover Kit depilation creme?

Cremen indeholder E-vitamin, fugtiger huden og lindrer irritation. Handlingsprincippet er det samme som for andre depilatory cremer - påfør i gennemsnit 5 minutter og fjern derefter cremen med en våd vatpind. Det har ingen ubehagelig lugt, økonomisk. Den perfekte løsning til dem, der søger det bedste ansigtshår fjernelse produkt!

Vores bedømmelse: 10 point ud af 10.

Anmeldelser: "Effekten er elegant! Intet hår! Væk langsomt, genbrug depilationskremmen om en uge (og håret bliver meget tyndere og lettere). Jeg har brugt cremen i 4 måneder nu, og jeg er ikke alene - min mor og bedstemor trækker det på mig, så vi deler det i tre. Jeg anbefaler absolut! ".

Eveline
den bedste ultra hurtig depilatory creme

Anslået pris: 150 rubler.

Cremen er virkelig ultra hurtig! 3 minutter er nok til at fjerne uønsket hår. Ikke forårsager irritation og tør hud. Pakning er nok til 2 depilations. Ansøgningsprincippet: Påfør huden kun i 3 minutter og skyl. Lugten er lidt ejendommelig, men tolerabel. Mange kvinder bemærkede, at cremen nedsætter hårvæksten - sammenlignet med en barbermaskine, er effekten af ​​depilation 2 gange større.

Vores bedømmelse: 9 point ud af 10 (Hvorfor ikke "10": 5% af kvinderne forventede mere fra depilation med denne creme).

Anmeldelser: "Excellent depilatory cream. Fjerner hårstivhed selv på de mest utilgængelige steder. Det har en behagelig lugt, forårsager ikke irritation og rødme på huden. Efter påføring bliver der ikke noget kløe og skrækker ikke. Det virker hurtigt og effektivt, om fem minutter er der ingen spor af hårene! Efter depilation med fløde vokser håret ikke længe nok. "

Veet Depilation Spray Cream
ny på markedet for depilatory cremer

Anslået pris: 420 gn.

Depilation cream spray er noget nyt! Umiddelbart er det værd at bemærke, at positive tilbagemeldinger blev givet af de kvinder, der lærte at anvende det korrekt: nogle mennesker synd, at cremen er tilstrækkelig til depilation af kun et ben. Faktisk er der en tilstrækkelig mængde creme i beholderen. Anvend cremen bør være i en afstand på højst 5 cm fra foden - "deodorantprincip" er ikke egnet her. Det er rengjort med en speciel spatel, og det er ønskeligt at påføre en hård vaskeklud på depilationsstedet - en ekstra skrubbeffekt er tilvejebragt! Fjerner alt hår, tørrer ikke huden. Et godt alternativ til konventionelle depilatory cremer.

Vores bedømmelse: 8.5 point ud af 10 (Hvorfor ikke "10": Anvendelse af en creme spray kræver "fingerfærdighed").

Anmeldelser: "Jeg forsøgte en masse midler til depilation. Endelig fundet det mest effektive for mig selv - Veet creme spray. Det er meget praktisk - det er ikke nødvendigt i modsætning til fløden at vente længe: Det er nok at sprøjte på huden, hvor depilation er påkrævet, og vent et par minutter. Hold forsigtigt spatelen fastgjort til flasken og skyll med varmt vand. Huden efter det er fugtet og uden skrælning. "

"Baptiste" Agurk med Aloe Vera Extract
bedste depilatory creme til følsom hud

Anslået pris: 140 rubler.

Depilatory cream "Baptist" har fuld ret til at være i vores bedømmelse. For det første er den ideel til depilering på følsomme områder af huden, især bikiniområdet. For det andet er denne fløde blandt de top tre bedste husholdningsaffaldsprodukter.

Anvendelsesprincippet er ikke anderledes end andre cremer: Anvend og vent 5 minutter, fjern med en speciel spatel. Mange kvinder berømmer især hende - behagelig, fjerner helt resten af ​​cremen og uønsket hår. Cream "Baptiste" har ikke en ubehagelig lugt, overdriver ikke huden. Effekten af ​​depilation varer ca. 10 dage. En god kombination af pris og kvalitet!

Vores bedømmelse: 10 point ud af 10.

Anmeldelser: "Baptiste creme" Komiteen blev behageligt overrasket, og straks til mange - hårene gik straks væk (uden at genbruge det). Der var ikke nogen ubehagelig følelse på huden, enten i øjeblikket med cremen eller senere. Derudover er det generelt behageligt at bruge denne creme - der er en bekvem spatel i sættet, og den har en let mærkbar duft af frisk agurk, og ikke en slags tung kemi, som andre cremer havde. Og prisen kan ikke, men glæde sig. Så jeg anbefaler det til alle! For bikinilinjen er perfekt. "

Hvad skal man vælge?

Hver af de præsenterede depilation cremer vil tilfredsstille anmodningen fra enhver kvinde, der stræber efter skønhed. Velvet creme, der længe har bevist sig på markedet for kosmetik, er ideel til ben - der er garanteret forsigtig afsmøring og fugtig hud! Sally Hansen Creme Hair Remover Kit er det bedste til ansigtet - det eliminerer ubehagelig vegetation, misfarger håret, der vokser efter depilation og gør det mindre synligt. For hurtig selvpleje anbefaler vi Eveline creme - nu er du ikke sen for en dato! Depilatory cream er effektiv i 3 minutter, i hvilket tidsrum fjerner det alt hår og giver blød hud. Lovers af nye produkter kan anbefale Veet creme spray - smukke glatte ben vil blive misundelig for mange kvinder! Og den mest interessante opdagelse på markedet for kosmetik til depilation er den indenlandske fløde "Baptist" Agurk med Aloe Vera. Billig, egnet til følsom hud og bikini zone, har en behagelig aroma - nu er det blevet lettere at blive smukkere!

Det vigtigste er at finde din egen fløde, som er den bedste til depilation.

Hvordan vælger man en hårfjerningskrem?

Hårfjerningskrem - det mest populære kemiske middel til at slippe af med uønsket vegetation på kroppen. Dette værktøj, opfundet i 1940, vandt begge kvinders tillid og en stærk halvdel af menneskeheden på grund af smertefriheden af ​​proceduren i forhold til mekanisk fjernelse (epilatorer), lang effekt (i modsætning til barbering med en maskine) og overkommelighed.

Typer af hårfjerning cremer

Som tidligere nævnt har hårfjerningskremmer til dato en anden sammensætning, som er designet til forskellige hudtyper og hårdhedsgrad. Prisen på hårfjerningsfløde varierer afhængigt af sammensætning og mærke:

 1. Creme til fjernelse af hår i ansigtet - har den mest blide og bløde sammensætning: Eveline "Ultranzhniy" (ca. 20 UAH), Veet "For følsom hud" (46-50 UAH)
 2. Hårfjerningskrem til mænd. Mænds hår er ofte tykkere og hårdere end kvinder, så nogle mærker producerer en særlig mænds hårfjerningsprodukter: Cliven Young (48 UAH), Veet "For MAN" (150 UAH)
 3. Creme til hårfjerning i bikiniområdet: Karamel (ca. 25 UAH), Tanita (23 UAH)
 4. Creme til hårfjerning på benene og i armhulen: VELVET SKIN (ca. 30 UAH), Hair Away (230 UAH), Veet SPA Aloe Vera (85 UAH), Opilca (Belgien, 40 UAH)

Men på trods af den høje effektivitet af den depilatory creme er den opfattelse, at den er i stand til at slippe af med uønsket hår, forkert forkert. Faktum er, at cremen kun ødelægger den synlige del af håret og påvirker ikke sin pære.

En anden myte om depilatory cremer er den opfattelse, at håret bliver hårdere efter hårdttræning og vokser hurtigere. Faktisk, hvis håret ikke bliver blødere og lettere, som lovet af producenten, ændrer deres struktur ikke entydigt.

Hvordan virker hårfjerning creme?

Cream til hårfjerning har en imponerende kemisk sammensætning, der er rettet mod ødelæggelsen af ​​hårstrukturen og har et højt pH-niveau, hvilket gør opløsningen af ​​hår mere effektivt. Natrium-, keratin-, kalium- eller calciumthioglycolat, som ofte er hovedkomponenterne i cremen, blødgør håret om nogle få minutter i en sådan grad, at dens synlige del let kan fjernes fra hudoverfladen.

På de områder, der behandles med creme, vokser håret ikke i flere dage, og nogle gange i flere uger.

Princippet om anvendelse af depilatory cream er meget simpelt:

 1. Hudbehandling (dampning).
 2. Sæt creme (fra 3 til 15 minutter afhængigt af dens version).
 3. Fjernelse af beskadiget hår med en blød klud eller en speciel scraper.

Det er værd at bemærke, at på trods af producenternes løfter bør der anvendes forsigtighedscreme til hårfjerning, fordi selv den mest harmløse depilator har et stort antal kemiske komponenter, der kan fremkalde en allergisk reaktion.

Dagen før aflejringsproceduren med en depilatory creme er det nødvendigt at teste produktet på et lille hårområde med en hovedbund og følge dens reaktion. Hvis huden bliver rød, er der en brændende eller kløe, passer denne fløde ikke til dig.

Undlad at trække konklusioner om cremer i almindelighed ved hjælp af værktøjet kun ét mærke. Test hver ny depilatory cream.

Vær opmærksom på sammensætningen (måske har det komponenter, der er uudholdelige), udløbsdato og instruktioner til brug af cremen.

Husk, at de hudområder, hvor depileringsproceduren blev udført, ikke skulle komme i kontakt med direkte sollys i de næste 24 timer - dette kan forårsage skade på huden og forbrændinger.

Kontraindikationer til brugen af ​​hårfjerningsfløde

Anmeldelser af hårfjerningskrem er forskellige: nogle mennesker bruger dem hele tiden, nogle på grund af det forkerte valg af værktøjer og derfor ubehagelige konsekvenser, foretrækker andre metoder til depilering.

Som med enhver kemisk sammensætning har hårfjerningsfløde et antal kontraindikationer:

 • Dermatologiske (hud) sygdomme.
 • Skader på huden.
 • Onkologiske formationer: ondartet og godartet (fibromas, mol).
 • Graviditet.
 • Individuel intolerance over for kremen.

Hårfjerningskrem er et populært og universelt middel til bekæmpelse af uønsket vegetation på kroppen, som har flere fordele: brugervenlighed, tilgængelighed, smertefrihed af depileringsproceduren, bekvem anvendelse på vanskelige steder og en forholdsvis langvarig virkning.

Hvordan vælger man den bedste hårfjerningskrem?

Hidtil er hårfjerningsfløde (eller skindkrem) blevet forbedret i en sådan grad, at alt afhængigt af dets sammensætning og formål kan alle finde det perfekte værktøj til sig selv.

Depilatory cremer af den nye generation er opdelt i flere typer:

 1. Universal cremer (egnet til enhver type og del af huden).
 2. Cremer til en mild hud (til en bikini zone og et ansigt).
 3. Cremer til hårdt hår (ben, akselområde).
 4. Hypoallergencremer (for ejere af overfølsom, allergisk udsat hud).

Hertil kommer, at næsten alle mærker, der producerer hårfjerningsfløde, indbefatter sammensætningen af ​​omsorgsfulde ingredienser (olier, planteekstrakter, vitaminer), som fugtiger og blødgør huden efter depileringsproceduren. Udover cremer lancerer producenterne også en række mousser, pulvere og hårfjerningsgeler.

Medicinsk ekspertredaktør

Portnov Alexey Alexandrovich

Uddannelse: Kiev National Medical University. AA Bogomoleter, specialitet - "Medicine"

8 bedste depilatory cremer

Glat krop uden vegetation til en kvinde - et af de umiddelbare behov. For at gøre dette skal du bruge barbermaskiner, epilatorer, shugaring, voksstrimler, men i dette tilfælde er smerte og ubehag garanteret efter proceduren. Du bør ikke torturere dig selv, for du kan simpelthen vælge den bedste skræmmende creme og nyde silkeagtig hud hver dag! Er du bange for at købe varer af lav kvalitet? Tjek denne bedømmelse, som indeholder de mest populære og effektive midler i henhold til kundeanmeldelser til hårfjerning i det intime område, armhuler, ben, hænder og ansigt.

Depilatory cream - hvilket selskab er bedre at vælge

Sådanne værktøjer er billige og populære, så næsten alle producenter fremstiller omsorgsfuld kosmetik producerer dem. Nogle virksomheder i USA, Polen og Rusland har fået et godt ry:

 • Avon er et amerikansk selskab, der følger princippet om "direkte salg". For at møde hendes produkter i stationære butikker er det ikke altid muligt, sandsynligvis bliver du nødt til at bestille varer fra en firmarepræsentant.
 • Velvet - under dette mærke er der implementeret en ret temmelig stor serie af forskellige produkter til fjernelse af hårfjerning. De indeholder mange aktive ingredienser af naturlig oprindelse.
 • Eveline er et firma til produktion af pleje og dekorative kosmetik. Dens produkter er populære i mere end 70 lande i verden, mens priserne for det er helt passende.
 • Veet - i sit sortiment er der alt, hvad der er nødvendigt for effektiv depilation. Virksomheden fremstiller epilatorer, voksstrimler, cremer til normal og følsom hud, brusebadsprodukter og sprøjter.
 • Baptiste - mærket tilhører fabrikken "Rød farve", der ligger i Odintsovo. I producentens linje er der produkter med olier, yoghurt, chokolade, agurk mv. Naturlige ingredienser, prisen starter fra 80 rubler.
 • Phytocosmetics - dette russiske firma producerer naturlig kosmetik baseret på urte ingredienser fra forskellige dele af verden. At oprette opskrifter, der anvendes af de seneste udviklinger af videnskabsmænd, der leverer professionelt niveau kropspleje sammen med skønhedssaloner.
 • Oriflame er et internationalt kosmetikfirma, der opererer i direkte salgsmodus. Det er ikke så nemt at købe sine produkter i butikker, for det meste er varer bestilt på internettet eller fra distributører.

Sammenligning af metoder til fjernelse af krops hårfjerning

Nedenfor giver vi en tabel med fordele og ulemper ved hver mulighed:

Salve til hårfjerning

Over tid er stereotypen af ​​behovet for en blid, fløjlsagtig, behagelig lugtende, perfekt glat kvindelig hud. Absolut alt det retfærdige sex stræber efter dette. Nogle af dem hævder, at det giver dem ekstra komfort og selvtillid. Andre gør det for deres mænd. Under alle omstændigheder anvender moderne piger gentagne gange proceduren for at fjerne hår fra deres kroppe ved hjælp af forskellige metoder og teknikker til at opnå en vidunderlig effekt. Det nylige tekniske spring har vendt ideen om, hvordan man skal håndtere uønsket hår.

I dag er der et stort antal forskellige effektive måder, der kan hjælpe med at slippe af med vegetationen, ikke bare i lang tid, men for evigt! Disse omfatter voks hårfjerning, foto epilation, shugaring, laser hårfjerning.

Måder at fjerne kropshår

Hver af disse metoder er ikke i stand til at tilfredsstille alle kvinder. Alle har deres egne krav til proceduren. Desuden er ikke alle produkter i stand til at klare forskellige typer hår. Derfor er kvinder altid på jagt efter den perfekte mulighed for at klare opgaven uden for meget ubehag.

Enzym depilation

Denne form for depilation er brugen af ​​forskellige kemiske stoffer, der kan redde en kvinde mod overdreven hår på nogen del af kroppen. Disse stoffer kaldes enzymer, det vil sige enzymer der forstyrrer strukturen af ​​keratin (hudprotein). Derefter ødelægges intramolekylære forbindelser i selve hårsækkenet og fremkalder dens døende ud. Enzymetablering udføres ved hjælp af specielle tilberedninger af lokal handling, solgt i form af cremer og geler.

Salvepræparat. Hvad er det her?

Det moderne kosmetologimarked tilbyder forskellige cremer, salver, geler og emulsioner til hårfjerning ved hjælp af enzymer. Nogle producenter hævder at ved hjælp af deres mirakuløse midler kan du slippe af med overskydende vegetation for evigt. Men er det? Ak. Endnu ikke opfundet en sådan teknik, som ville tillade at glemme eksistensen af ​​hår. Efter lidt tid genopliver hårpæren igen og fortsætter sin hurtige vej. Men brugen af ​​sådanne cremeprodukter vil stadig hjælpe med at slippe af med håret i ganske lang tid. Desuden er det helt smertefrit.

Inden du tager dit valg i retning af sådanne stoffer, er det vigtigt at forstå, om de er sikre. Grundlaget for hver sådan creme er en kemisk komponent. I nogle tilfælde - hormoner, der giver dig mulighed for at bremse produktionen af ​​androgen (mandligt hormon).

Hvad angår den første type er det thioglycoliske salt af natrium den vigtigste aktive ingrediens. Det kan ikke kun ødelægge hårsædet selv, men også fremkalde hårindvækst, som igen er fyldt med konstant irritation og betændelse. Et sådant ætsende stof kan ikke kun fjerne hår, men også skade huden. Desuden kan det thioglycoliske salt forårsage en allergisk reaktion med et uønsket resultat.

Årsager til indgroet hår

Brugen af ​​hormonelle cremer kan strengt ordineres af en læge. Selvmedicinering kan resultere i dannelse af sår såvel som pustulære bumser. Derudover er brugen af ​​hormonelle cremer kontraindiceret til gravide eller ammende kvinder på grund af risikoen for skade på barnet. Og tro ikke, at kun en stærk hormonel creme kan permanent slippe af med problemet med overskydende hår!

Fordele ved hårfjerning cremer

Hvad er fordelene ved at bruge værktøjer til depilation?

 • hårfjerningsprocedure med depilatory creme er fuldstændig smertefri;
 • kræver ikke særlige anstrengelser eller krænkende handlinger
 • enzymaflejring (hårfjerning med creme, salve eller gel) kan bremse hårvækst i lang tid;
 • evnen til at bruge derhjemme uden at skulle kontakte en specialiseret salon
 • tager ikke meget plads, så det er bekvemt at tage på vejen;
 • Nogle lægemidler lover øjeblikkelige virkninger efter påføring.

Efter at have undersøgt alle fordelene ved denne metode, bør du ikke blindt begynde at handle, ignorerer begrænsningerne. Først og fremmest test for allergier, hvilket forårsager en vis mængde creme til albuebøjningen. Vent i ca. ti minutter og kontroller for ændringer i huden på huden. Hvis alt er i orden, kan du sikkert bruge dette værktøj til depilation. Hvis der er åbne sår, ridser eller betændelser i applikationsområdet, skal du udsætte salvens anvendelse indtil fuldstændig heling.

Fordele ved hårfjerning cremer

Kontraindikationer omfatter også: højt blodtryk, blødningsforstyrrelser, blødning, maligne tumorer, akut inflammation og diabetes.

Når du køber en depilatory cream, studerer du omhyggeligt sammensætningen og fremgangsmåden. Nogle lægemidler giver ikke øjeblikkelige resultater. Den første positive effekt kan ses kun efter 3-4 uger. Hvis du er nødt til at slippe af med håret lige nu, skal du vælge en creme, med karakteristika, som en hurtig effekt er indikeret efter påføring.

Depilatory geler

Gel til hårfjerning bruges i kombination med andre metoder til hårfjerning (barbering eller voks hårfjerning), fordi de normalt indeholder menthol eller eukalyptus, hvilket kan skabe effekten af ​​svag afkøling. Dette hjælper med at reducere ubehag under fjernelse af hår. Derudover har sådanne geler tendens til at blødgøre hårde hår, hvilket letter processen med deres eliminering. Nogle geler, der indeholder boswellinsyre, kan fungere som et middel til at fjerne uønsket hår, ødelægge vegetationen og forhindre dets nye udseende. Naturligvis slippe af med hårene for godt, vil det ikke lykkes. En komponent som Boswellic-syre kan dog betydeligt bremse deres tilbagevenden. Desuden bliver voksende hår tyndt, blødt og livløst. Dette gør det endnu nemmere at slippe af med dem i fremtiden. Før du bruger en gel, skal du teste for en reaktion for at udelukke uventede negative virkninger.

Hudpleje efter depilering

Hårvækst på kroppen er en naturlig proces, og enhver overtrædelse af den er fyldt med selve hudens reaktion. Som regel kan der forekomme en lille rødme efter depilering. For at undgå dette er det meget vigtigt at pleje din hud efter vegetationsfjernelsesproceduren. For at gøre dette skal du bruge post-epilation creme med en fugtgivende og beroligende effekt.

Udsæt ikke det behandlede område for ultraviolette stråler i de første ti dage efter depileringssessionen. Begræns langvarig eksponering for vand på dette område, og damp det ikke.

Hvis du følger alle anbefalinger og begrænsninger, vil denne metode til fjernelse af overskydende vegetation kun give behagelige indtryk.

Hårfjerningskrem: handling og brugsregler

For at slippe af med overskydende vegetation er alle midler gode. En creme, der fjerner håret, vil lindre dig fra smerten ved epilering og de ubehagelige følelser af barbering. Et sådant værktøj er nemt at bruge, overkommeligt og praktisk taget ikke nogen kontraindikationer.

Artiklens indhold:

Siden den glatte krop kom ind i mode, begyndte en række midler til at bekæmpe hår. De fleste procedurer er smertefulde, ubehagelige eller for dyre. Depilatory cream gunstigt med fravær af ubehag og tilgængelighed.

Producenter af anti-hårprodukter er en bred vifte af specielle geler, skum og cremer. De kan bruges på næsten alle dele af kroppen. Når du vælger en lignende kosmetik til dig selv, skal du være opmærksom på følgende:

 • For hvilken del af huden er det beregnet. For ansigtet vil hænder, ben og intime områder være forskellige sammensætninger. Du bør ikke bruge et rør til hele kroppen, især til bikiniområdet. Der er meget følsom hud, og du kan få forbrændinger i slimhinden.
 • For forskellige hår struktur vil være forskellige cremer. Mørke og hårde er mere modstandsdygtige over for kemiske angreb. Lys til at fjerne lettere, de har brug for en blød sammensætning for ikke at beskadige huden.
 • Tiden for proceduren kan være anderledes. For dem der altid har travlt, har producenterne udviklet hurtige efterbehandlere.
 • Sørg for at undersøge sammensætningen, nægte at købe, hvis pakken angiver den komponent, der forårsager allergier.

Erfaringerne fra kvinder, der bruger depilatories, tyder på, at prisen på dette produkt ikke altid angiver kvalitet.

Inden proceduren skal du være allergisk og læse instruktionerne. Uklare kontraindikationer er graviditet og amning. Pas på områder med mol og papillomer. Undgå udtørring hvis der er udslæt på huden.

Overhold anvisningerne for et bestemt rør nøjagtigt, de kan afvige ens fra en fabrikant.

Generelle regler for hårfjerning fløde:

 1. På tærsklen til proceduren vaskes ikke med alkalisk sæbe. Brug ikke alkoholbaseret kosmetik, såsom parfume.
 2. Cremen påføres med en spatel eller handsker. Laget skal være glat og tykt.
 3. Overhold varigheden af ​​eksponering anbefales af fabrikanten.
 4. Efter indånding skal der anvendes blødgøringsmidler og fugtighedscreme til de behandlede områder.

Virkningen af ​​proceduren varer 2-4 dage, så hårene begynder at vokse tilbage. Er der en creme, der fjerner hår fra roden? Dette værktøj er endnu ikke udgivet, hvis du vil udvide glatheden i huden op til 10 dage, skal du bruge voks eller sukkerpasta.

Cream depilation er en simpel og sikker procedure. Vær opmærksom på valget, tage hensyn til dine behov, og resultatet vil ikke vare lang tid.

Hvordan man permanent slippe af med kropshår med en creme?

Cream for hårfjerning for evigt - dette er sandsynligvis drømmen om hver kvinde. Ak, bare en drøm. For at slippe af med dette irriterende hår for evigt ved hjælp af en slags magisk creme vil det ikke lykkes - der er ingen sådan creme i naturen.

Så igen, tag op barbermaskinen? Igen irritationer, nedskæringer, indgroede hår og om få dage - nye hår, der går igennem og ødelægger en sådan glat og silkeagtig hud? Nej, nej og nej igen.

I dag er der mange måder at fjerne kropshår på. Men som regel er de af dem, der giver et garanteret resultat, ledsaget af alvorlige smerter. Men der er en behagelig undtagelse fra denne regel. Absolut smertefrit kan du fjerne uønsket vegetation med en specialiseret creme.

Hvad er en del af sådanne cremer?

Før du køber en creme, skal du omhyggeligt læse dens sammensætning. Så du kan straks identificere de komponenter, som du måske har en allergisk reaktion på.

De aktive ingredienser i sådanne cremer er calciumthioglycolat, natrium og keratin. De trænger dybt ind i hårstrukturen og ødelægger det. Disse stoffer virker på huden ret aggressivt. Efter deres anvendelse stiger pH-niveauet til 12. For at genoprette den naturlige syre-base balance indfører producenter yderligere komponenter i produktet, såsom:

1. Vitaminkompleks. Takket være deres tilstedeværelse bliver huden strålende og energisk.

2. Æteriske olier. Oftest findes der i sådanne cremer oliven, fersken, havtorn og mandelolier. De hjælper med at blødgøre huden, give den elasticitet og fløjlsagtig.

3. Urteekstrakter som kamille, hypericum eller aloe vera. De hjælper med at give hudfarve og sund farve. Samtidig forhindrer ekstraktet aldring af huden og bidrager til hurtig regenerering.

4. Forskellige komponenter af naturlig oprindelse. Disse omfatter mælk, alger, propolis, honning.

Hvad er fordele og ulemper ved depilatory cremer?

Baggrunden for cremen er baseret på princippet om ødelæggelse af hårstrukturen på grund af udsættelse for kemikalier. Blandt de vigtigste fordele ved sådanne midler kan fremhæves:

 • 1. Efter brug af det er der ingen ridser eller irritation på huden.
 • 2. Giver en positiv effekt, når den anvendes på hår af nogen længde.
 • 3. Velegnet til at fjerne hår fra enhver del af kroppen, herunder bikiniområdet.
 • 4. Følelsen af ​​glathed forbliver i op til 5 dage.
 • 5. Dens anvendelse er ikke forbundet med nogen smerte.
 • 6. Nogle producenter tilføjer til deres cremer komponenter, der sænker hårvæksten.
 • 7. Let at bruge, så det er nemt at bruge derhjemme.
 • 8. Det er relativt billigt.

Men selv dette tilsyneladende ideelle middel har sine ulemper. Hvis du holder det på huden længere end den tildelte tid, så er det helt muligt at få en kemisk forbrænding. Det er nødvendigt at strengt sikre, at cremen ikke falder på slimhinderne. Sådanne cremer har en skarp ubehagelig lugt, som ikke tilføjer glæden til processen med deres anvendelse. I nogle tilfælde kan sådanne stoffer forårsage en stærk allergisk reaktion. Anvend cremen er kun nødvendig med handsker, så det hurtigt beskadiger neglepladen.

Desuden har depilatory cremer et antal kontraindikationer:

 • 1. Forskellige hudsygdomme, såsom acne, herpes og så videre.
 • 2. Du må ikke anvende cremen på huden, hvor der er ridser eller åbne sår.
 • 3. Tilstedeværelsen af ​​fødselsmærker eller vorter.
 • 4. Bivirkninger kan være brugen af ​​cremen og under graviditet og amning. Dette kan påvirke din fremtidige baby negativt.
 • 5. Individuel intolerance over for enhver del af værktøjet. For at identificere forekomsten af ​​denne kontraindikation skal du foretage en lille test. For at gøre dette skal du anvende en lille mængde af produktet på et umærkeligt hudområde, blød det ud som angivet i instruktionerne for cremen og vask det af. Vær opmærksom på din kropps reaktion i løbet af dagen. Hvis du ikke har bemærket en negativ effekt, kan du på en sikker måde anvende cremen.

Moderne cremer til hårfjerning

I dag har kosmetiske butikker en temmelig bred vifte af lignende produkter. I en sådan sort er let at blive forvirret. En af de mest populære i øjeblikket er følgende mærker:

 • 1. Byly. Et kendetegn ved cremer af dette mærke er deres hurtige handling. For helt at slippe af med uønsket hår vil det kun tage ca. tre minutter. Sammensætningen af ​​denne creme er olien fra den hawaiianske nød. Dette stof har en fremragende blødgørende virkning og hjælper hudregenerering.
 • 2. Veet. Denne creme er egnet til at fjerne hår fra enhver del af kroppen, herunder armhulerne og bikiniområdet. En speciel spatel er fastgjort til røret med en creme, hvor epileringsprocessen er stærkt forenklet. Dette værktøj indeholder i sin sammensætning fugtgivende ingredienser. De gør huden glattere, blødere og mere attraktive. Derudover er ingredienser, der sænker hårvækst, blevet tilsat til cremen.

Veet Depilatory Cream Spray hævder ikke at være en magisk, men hvor nemt det hjælper med at slippe af med uønsket hår og hvor længe effekten af ​​glatte ben fortsætter - det ligner virkelig et mirakel!

Ingen smerte, ingen ståhej, og vigtigst af alt - hvilket resultat! Silke, glat hud, der bliver så lang, lang tid. Ikke underligt, at firmaet Veet anses for at være verdensførende inden for kosmetisk depilering, fordi dens udvikling ikke kun er rettet mod maksimal effektivitet, men også med maksimal komfort og brugervenlighed. Nu er det ikke nødvendigt at smøre fløden på problemområdet med en spatel i lang tid og kedeligt - det er nok at sprøjte sprayen, og det vil lægge sig i et helt jævnt tyndt lag. Og det virker så delikat, at det også kan bruges til følsom hud i armhulerne og bikinizonen.

Bare et par minutter er nok til at opnå det ønskede. Til dette behøver du kun:

 • Sprøjt let cremen let på det rette område af kroppen
 • vent 3-5 minutter for cremen at dukke op
 • Fjern cremen med Veet Perfect Touch spatelen.
 • vask af restene af fløden under bruseren.

Resultatet kan ses, mærkes og stryges, og stryges og stryges. Tross alt, hvor dejligt er silkefladen, og din hud vil se ud som den!

Fordelen ved Veet creme spray er, at det er i færd med at slippe af med uønsket hår, det plejer omsorgsfuldt for huden takket være naturlige ingredienser, som har evnen til at blødgøre og fugte huden, genoprette den naturlige fugtbalance i huden og som følge heraf bliver det overraskende blødt, glat og silkeagtig.

 • 3. Eveline. Denne creme har den mildeste virkning på huden. Det er effektivt selv for fjernelse af meget korte hår. Selv kvinder med meget følsom hud kan sikkert bruge produktet. Det indeholder komponenter, der påvirker regenerering af huden.
 • 4. fløjl Dette værktøj er værdsat for dets lave omkostninger. Det er dog ikke ringere end dets dyrere kolleger i effektivitet. Gennem brugen af ​​denne creme kan du slippe af med selv de grove hårde hår. Værktøjet forårsager ikke irritation og forårsager ikke forbrændinger. I sammenligning med de andre har cremen en ikke så stærk lugt.
 • 5. Cliven. Denne creme indeholder hudpleje ingredienser som glycerin, mandelolie og lanolin. På grund af dette, efter proceduren bliver huden helt glat og fløjlsagtig. Cremen har en temmelig behagelig tekstur og moderat lugt.
 • 6. Sally Hansen. Dette værktøj kan ikke kaldes billigt, men det foretrækkes alligevel af mange kvinder. Dette skyldes dets milde handling og høj effektivitet. Det kan endda bruges på meget følsom hud. Inkluderet med fløden solgte en speciel børste, hvilket i høj grad forenkler processen med dens anvendelse. Huden forbliver glat i lang tid. Sandsynligheden for en allergisk reaktion minimeres.
 • 7. Silium. Dette værktøj kan bruges overalt på kroppen. Den indeholder mallow ekstrakt, som har en blødgørende og nærende virkning på huden.
 • 8. Shary. Dette værktøj er godt til at fjerne hårdt hår. Huden bliver glat og blød. Cremen har en meget hurtig virkning. På grund af sin mandelolie bliver huden hurtigt genoprettet og opnår et naturligt pH-niveau. Menthol har en behagelig køleeffekt. Efter brug af cremen er der en signifikant afmatning i hårvæksten.
 • 9. Opilca. Denne creme har en mild effekt, så det kan endda bruges til at fjerne hår på ansigtet og i bikiniområdet. Sammensætningen omfatter ingredienser, der har en nærende, blødgørende og fugtgivende virkning.

Sådan tilberedes en depilatory creme hjemme?

Midler til depilering har en kompleks kemisk sammensætning. Derfor forbereder du dig ikke som en effektiv creme, du lykkes ikke. Men i hjemmet kan du lave en slags depilatory cream. Der er flere ret effektive opskrifter:

1. Valnødder. Valnødskallen skal knuses grundigt. I det resulterende pulver tilsættes vand i små portioner, indtil du får en homogen opslæmning. Denne creme skal gnide huden 3 gange om dagen. Denne procedure bør udføres indtil det øjeblik, hvor håret endelig forsvinder.

På basis af valnød kan fremstilles og en anden creme. For at gøre dette blandes de knuste nødder med en spiseskefulde tjære. Dette middel skal have lov til at infuse i to uger. Den resulterende creme skal daglig gnides i huden.

2. Pine nødder. At lave en creme baseret på dem er ekstremt enkel. Det er nok at omdanne en håndfuld pinjekerner til mel og bland det med en lille mængde varmt vand. Det resulterende produkt gnides regelmæssigt i huden indtil det øjeblik, indtil håret helt forsvinder.

3. Quicklime. Dette stof kan perfekt stoppe væksten i kropshår. For at forberede cremen skal du tage 10 gram kalk og blande det med calciumsulfit, som sælges i ethvert moderne apotek. Rør ingredienserne grundigt, indtil det er glat. Påfør produktet på huden og vask det af efter en halv time.

Permanent ansigtshår fjerner

Tykt og frodigt hår - emnet for kvindelig stolthed. Men de der vokser på kroppen, ansigt er en reel hovedpine. Er der et værktøj til at fjerne hår permanent? Kvinder er aktivt anvendt bevist bedstemødre metoder og salon procedurer. Den første er midlertidig, den anden hjælper med at glemme behovet for hårfjerning i lang tid. Parlor procedurer er ikke tilgængelige for alle, så pigerne vælger ofte billigere måder.

Er det muligt at fjerne hår permanent?

Det er vigtigt at konsultere en kosmetolog før man beslutter sig for proceduren for at fjerne uønsket hår på ansigt og krop. De mest velprøvede metoder, der anvendes i saloner - forskellige typer hardware epilering. Resultatet opnås på grund af effekten af ​​varme, strøm eller impulsive udladninger af elektrisk, lysenergi på hårsækkene. Alle typer hårfjerning af hardware hjælper med at løse et problematik på kort tid.

Opskrifter til hårfjerning derhjemme

En masse opskrifter fra uønsket hår akkumuleret traditionel medicin. De er meget hurtige, men har ingen varig virkning. Fordelene ved folkelige måder: Spar penge, tid, evnen til at lave improviserede midler og bruge hjemme i enhver indstilling. Arsenalen er så stor, at enhver kvinde vælger den mulighed der passer til hende. Fortæl dig hvordan man kan slippe af med uønskede hår folkemekanismer.

 1. Ant olie. Sænker hårvæksten, svækker dem og sætter folliklerne i søvnfasen. Metoden kan bruges til alle dele af kroppen og på det mest følsomme sted - bikiniområdet. Først skal du fjerne hår ved hjælp af pincet, voks, epilator, og smør derefter problemområder med det. Efter 4 timer tørres den resterende olie med en serviet. Effekten er mærkbar efter 1-2 behandlinger. Til optimale resultater er det nødvendigt med daglig påføring af agenset, indtil fuldstændig fjernelse af uønsket vegetation.
 2. Shugaring. Denne gamle metode indebærer brugen af ​​sukker for at fjerne vegetation. Du skal fylde det med vand, tilsæt citronsyre, bring massen til en tyk karamellignende konsistens. Den ideelle tilstand er, når værktøjet viser sig at rulle bolden. Den resulterende maske påføres på benene og rives af efter fuldstændig afkøling. Syrup klarer sig godt med kort hår. Efter 2-3 procedurer vil huden blive vant til smerten, og du vil være i stand til at gøre shugaring på benene, armhulerne, på intime steder.
 3. Wax. Metoden er praktisk til hjemmetablering. Du skal købe voksplader, varme dem og anvende dem på bestemte områder med en speciel pind. Når det er køligt, fjern det med en hurtig bevægelse mod hårvækst. I den varme tilstand er voksen praktisk talt smerteløs, så den bruges selv i bikiniområdet. I slutningen af ​​en lidt ubehagelig procedure er det tilrådeligt at tage et koldt brusebad for at berolige huden. For vellykket hårfjerning kræver en vis hårlængde - ca. 3-4 mm.

Hydrogenperoxid

Hydrogenperoxid fra uønsket hår er meget udbredt i hverdagen. Du bør vide, at resultatet kun er muligt ved brug af 5-10% af stoffet. Peroxidkomponenten - hydroperc blegrer håret, ødelægger pæren gradvist. Brug option: 50 ml peroxid, flydende ammoniak (10 dråber), lidt hvedemel. Blandingen påføres huden, alderen i ca. 25 minutter og vaskes af. Brug hver anden dag i et par uger.

Kaliumpermanganat

Pærerne falder ud efter brug, og huden bliver blød og øm. Der kræves et lang kursus - ca. 1 måned. Det er vigtigt at forberede løsningen korrekt: Tilsæt lidt penge (ca. ved knivens spids) til et glas kogt afkølet vand, bland forsigtigt og lad det brygge. For at fjerne vegetationen på dine fødder skal du hælde den tilberedte blanding i en spand vand, sidde i dette bad i ca. 20 minutter. Til depilation af et bikiniområde er det værd at blødgøre bomuldspinde i en løsning, anvende dem på pubis.

Dope olie

Denne giftige plante indeholder alkaloider. Sidstnævnte bidrager til ophør af hårvækst og ødelæggelsen af ​​løgene. Apoteket sælger alkoholtinktur og olie fra denne urt. For at løse problemet er det tilrådeligt at bruge olie, men efter at have dampet huden. Hastigheden af ​​hårtab afhænger af den menneskelige krops egenskaber: den ene er nok til flere procedurer, andre skal røre rundt i 3-4 måneder. Den optimale session er 30 dage, 2 gange om dagen.

Til hårfjerning skal du have sodavand, vand, et bandage (vatpind, bomuldspude), en gips (madfilm), vand. Det er nødvendigt at koge vand, afkøle det, opløs 1 tsk af hovedkomponenten i et glas væske. Det næste skridt er at fugte bomuldsstykker (tamponer) i en løsning, fastgør dem til problemområdet, rul dem op med noget, lad kompressoren stå i flere timer. Derefter fjernes og påføres nærende creme. Proceduren kan variere fra 3 til 10 gange. Dette beløb er nok til blødgøring og tab af vegetation på kroppen.

Metoden er radikal, ikke den mest almindelige på grund af de eksisterende ulemper. Kursets varighed - 2-3 uger to gange om dagen. Du skal blande 1,5 ml jod, medicinsk alkohol (30 ml), ammoniak (2 ml), enhver baseolie, for eksempel ricinusolie (6 ml). Den resulterende blanding påføres med en vatpind to gange dagligt i 10-15 minutter. Metoden passer ikke til ejere af problemhud, hvis der er åbne sår, acne. Ved farvning anbefales det at vaske af med sæbe.

gurkemeje

Resultatet af brugen afhænger hovedsageligt af hårets struktur, på deres skygge og på kroppens egenskaber. Det anbefales at bruge gurkemeje efter fuldstændig fjernelse af vegetation på kroppen. Det er nødvendigt at blande 3 spsk. l. krydderier, 1 spsk. l. vand, fordel slammet på huden, lad i en kvart time. Efter tiden skal du fjerne masken med vand og tørre de behandlede områder med serum eller sur mælk. Kursets varighed varierer fra et par dage til en måned.

Rivanol opløsning

Antimikrobielt middel "Rivanol" på grund af dets sammensætning anvendes aktivt til hårfjerning. Borsyre og ethacridin ødelægger pærerne - ikke overraskende, at lægemidlet er under behandling i mange kvinder. På apoteket sælges den i form af en 1% opløsning. Lægemidlet bør påføres en bomuldsstuds og tørre problemområder 1 gang om dagen. Efter en uges brug begynder håret at lyse, tyndt, tyndt.

Hvilken slags hårfjerning fjerner hår for evigt

Hårfjerning er altid svært at forestille sig uden hardware kosmetologi. Sådanne former for hårfjerning er effektive, som foto, elektrisk og Elos hårfjerning. I hver follikel ødelæggelse sker under virkningen af ​​forskellige typer af energi. 100% af resultatet kan ikke garantere nogen form for hårfjerning, men efter dem kan en kvindes hår glemmes i mange år.

Elektrolyse - en måde at opnå imponerende resultater på. Under proceduren påføres en elektrisk strøm på folliklerne ved hjælp af en speciel nål. Hår rødder er fuldstændig ødelagt. For at opnå et stabilt resultat kræves 15 til 30 procedurer. Sessions er lange: hver follikel behandles i ca. et minut.

photoepilation

Resultaterne er omtrent det samme som laser hårfjerning. Skader på rødderne skyldes lys, der omdannes til termisk energi. Oftest anvendes proceduren til at reducere hårvækst. Photoepilation er sikker, ideel til lyshudede mennesker med mørkt hår. Metoden er effektiv til at fjerne vegetation på underlivet, hænder og andre overflader.

Elos epilation

Teknikken kombinerer fordelene ved fotoepilation og lasermodus. Under elosepilation påføres optisk og elektrisk energi, mens der anvendes et kølesystem. Passer til alle hudområder, hjælper med at slippe af med hår i flere sessioner. For benene vil det tage op til 8 procedurer, for resten af ​​kroppen - mindre. Elos-hårfjerning - et effektivt værktøj til fjernelse af hår.

laser

Når de fjernes med en laser, bliver folliklerne ødelagt af varme. Efter denne metode reduceres antallet af hår med 60-80%. Fremgangsmåden er hurtig - enheden påvirker samtidig flere hår. Laser hårfjerning udføres på intakte hudområder, der er velegnede til sarte områder. Afhængig af tykkelsen af ​​hår og hudtype kræves 4-6 procedurer. Denne service præsenteres i hver salon.

Depilatory cream

Lotioner, sprayer, depilatory cremer er nemme at bruge, men har en kortvarig effekt. Kosmetik til effektiv fjernelse af håret er ikke egnet for evigt, fordi Fjern hårsækken overfladisk uden at trænge ind i huden. Kremens komponenter bryder ned proteinerne i hårene og på grund af dette forsvinder de. Det er praktisk at bruge dem mod væksten af ​​hår på kroppen, nakke, ansigt, ryg, ben, bryst. Creme til hårtab er ideel til mænd og kvinder med følsom hud.

Hårfjerningsudstyr

Hårfjerningsudstyr er afgørende for kvinder. De hjælper med at passe sig selv og straks fjerne overskydende hår i forskellige dele af kroppen. Der er flere sorter, hver har betydelige fordele og ulemper. Alle løser hurtigt problemet med uønsket hår, men kan ikke slippe af med hende for evigt.

 • barbering barbermaskine;
 • elektrisk barbermaskine;
 • epilator;
 • groomer;
 • photoepilator.

Hårfjerner

Hvis du ikke ved hvordan man dræber hårsækken og hvordan man bruger hårfjerner, skal du prøve Hair Remover. Den er tilgængelig i en krukke med et volumen på 100 ml. Salven skal påføres overfladen, der skal behandles, tæt lukket med en film, vent 15-20 minutter, aftør resten med en klud. Fabrikanten anbefaler at anvende Hair Remover i 5 dage, så tag en pause i 3-4 uger og gentag kurset. Resultatet er garanteret.

Mekanisk fjernelse

En populær mekanisk metode til fjernelse af hår er plukning med pincet. Ekstra hår elimineres godt, selvom der er fare for hudirritation, poreblokering og inflammation i folliklerne. Usædvanlig måde - valnød hårfjerning. For at gøre dette har du brug for saften af ​​et umodent foster, de behandler det ønskede hudområde. "Bedstemor" metoder til at slippe af med håret ved hjælp af en tråd, fjedre giver en kort effekt af glat hud. For eksempel er det praktisk at fjerne fjernelsen af ​​antennerne fra kvinderne på hagen af ​​nogen af ​​dem, men du bør ikke regne med at gemme resultatet.

Video: Hvordan slippe af med ansigtshår for evigt

Ifølge statistikker har næsten 30% af kvinder i forskellige aldre ansigtshår. Årsagerne til dette kan være masse: en svigt i kroppen, en genetisk disposition, der tilhører en bestemt nationalitet, en forkert livsstil. Måder at løse problemet med overskydende hårvægt. Vi foreslår at blive bekendt med nogle virkelig effektive, nyttige tips og bruge dem efter visning.

Anmeldelser af hårfjerning resultater

Evgenia, 30 år: Jeg er sikker på, at folkemængdeopskrifter, cremer, geler og spray er nonsens. Ingen af ​​de anvendte metoder bragte et længe ventet resultat. For et år siden lavede hun laser hårfjerning i et af hudens sundhedssystemer. Jeg fik at vide at gå gennem 5 kurser med et interval på 4 uger. Vær ikke bange for smerter, kløe, komplikationer! Fjernelse af uønsket ansigtshår gik godt - et imponerende resultat.

Olga, 23 år: Op til 22 år gammel brugte hun kun en barberkniv og skindkrem. Ak, håret efter fjernelse voksede hurtigere og blev hårdt. Salonprocedurer, jeg ikke har råd til, så jeg besluttede at prøve folkemæssige retsmidler. Hydrogenperoxid var det mest effektive fjernelsesmiddel. Hår efter denne metode vokser meget langsommere, hvilket jeg er meget glad for. Peroxid kalder sikkert de vigtigste midler til at fjerne hår for evigt.

Veronica, 29 år gammel: Sådan fjerner du hår? Jeg tror, ​​at der ikke findes nogen bedre måde for kvinder end ammoniak, blandet med alkohol, jod og ricinusolie. Billig, effektiv og vigtigst, smertefri. Denne løsning smører huden hver gang jeg husker. Så jeg opnår hårblegning. Når der ikke er alkohol derhjemme, skal du erstatte den med vodka. Jeg råder dig til at bruge den populære måde til alle kendte kvinder.

Shugaring pasta Start epil - anmeldelser

Sådan fjerner du antennerne over læben en gang for alle. Måder at fjerne whiskers på ansigtet for kvinder. Sådan fjerner du antennerne over læben derhjemme.