Depilatory creme til mænd: hvordan man vælger og anvender

For at redde mænd fra overdreven vegetation er der mange forskellige værktøjer. Nogle af dem er forbundet med at trække hår, ret smertefuldt og tage meget tid. Male depilatory creme er et glimrende alternativ til disse metoder.

Formål og funktioner

Mandlig hårfjerningskrem er designet til at fjerne uønsket hår fra forskellige områder af huden. Midler kan anvendes i alle zoner, herunder på et ansigt og følsomme steder i intime zoner. Princippet om virkningen af ​​et stof er, at de kemiske forbindelser i dets sammensætning ødelægger kutiklet og hårstangen, og det fjernes let fra huden. På grund af det faktum, at håret ikke er udsat for at trække ud, er proceduren helt smertefri.

Da mænds hår er meget grovere og tykkere end kvinders hår, har mænds hårfjerningspræparater en anden kemisk sammensætning med mere aktive komponenter. Derudover er folliklerne hos mænd placeret dybere, og hår vokser hurtigere, derfor er behovet for hårfjerning oftere. I denne henseende er der stor risiko for hudirritation. Derfor skal cremer til mænd indeholde nærende og omsorgsfulde ingredienser til huden.

På grund af det faktum, at huden på forskellige dele af kroppen af ​​mænd kan have forskellige følsomheder, er der cremer tilgængelige, der adskiller sig i fremgangsmåden:

 • midler til hårdt og groft hår;
 • midler til følsomme områder (intime områder, ansigts- og nakkeområder)
 • allergivenlige lægemidler til mænd med særlig følsom hud;
 • universal, som kan bruges uanset din hudtype og det behandlede område.

fordele

Epilation ved hjælp af en creme har mange fordele i forhold til andre metoder til hårfjerning.

 • Høj effektivitet. Under proceduren fjernes 100% af håret, nogle hår forbliver ikke på huden. Stoffer der påvirker pæren, fører til ødelæggelsen og efterfølgende vokser håret langsommere.
 • Let handling. Til epilering er der ikke behov for lange præparater, det er nok at anvende produktet og efter et par minutter fjerne det fra huden. Kræver ikke brug af ekstra værktøjer.
 • Proceduren tager et minimum af tid, hvilket er et stort plus for moderne mænd.
 • Omkostningseffektiv måde. Creamy hair removers er billige sammenlignet med andre hårfjerningsprodukter. For at udføre en procedure behøver du ikke bruge mange penge, som når du bruger andre metoder.
 • Som en del af cremen til mænd indeholder omsorgsfulde ingredienser, der fugter og nærer huden.
 • Cremer er tilgængelige i en bred vifte, som giver dig mulighed for at vælge den bedste mulighed for dig selv. Du kan vælge et præparat til behandling af det intime område eller underarm område afhængigt af dit ønske.

Brugen af ​​en creme til epilering kan tilskrives de få kontraindikationer af tilstedeværelsen af ​​forskellige typer af sår på huden og individuel intolerance over for de stoffer, der udgør præparatet, hvilket er ret sjældent.

Anbefalinger til brug

Når du bruger dette værktøj, skal du følge nogle anbefalinger for at fjerne hudirritation efter proceduren og dannelsen af ​​mikrotraumas:

 • Under epileringsproceduren skal cremen holdes på huden i ikke længere end den tid, der er angivet i instruktionerne, ellers kan der forekomme kemisk forbrænding;
 • Når du fjerner hår i områder af ansigtet, må du ikke lade produktet komme ind i øjnene;
 • under epilering af intime områder er det nødvendigt at udelukke indrykket af cremen på slimhinderne;
 • Efter operationen anbefales det at anvende fugtighedscreme eller præparater, der nedsætter hårets vækst på det behandlede område.
 • Brug straks efter afslutningen af ​​operationen ikke parfume og kosmetik, der indeholder alkohol;
 • Efter behandling af intime områder må du ikke bære for tætsluttende tøj til at undgå at gnide huden i følsomme områder;
 • en dag efter proceduren er det ønskeligt ikke at udsætte det behandlede område for direkte sollys.

Før epilering er nødvendig for at teste for en allergisk reaktion. Påfør en lille mængde af produktet på hudområdet i håndleddet. Vent et par minutter, hvis du ikke har rødme og andre hudreaktioner, kan du udføre operationen.

Gennemførelse af proceduren

Ved udførelsen af ​​hårfjerningsprocessen på en hvilken som helst del af kroppen er det nødvendigt at observere følgende aktionsrækkefølge:

 • Rens først det ønskede hudområde ved hjælp af dine sædvanlige rengøringsmidler. Du kan tage et brusebad, så tørt huden godt af med et håndklæde.
 • Brug en kosmetisk spatel, som er inkluderet i produktet, påfør et tykt lag af creme på det ønskede område. Prøv at alle hår er blevet behandlet ved hjælp af.
 • Efter den tid, der er angivet i vejledningen, vaskes stoffet med rigeligt varmt vand.
 • Tør huden godt, og anvend derefter et plejeprodukt til det.

Populære værktøjer

Mænds cremer til fjernelse af uønsket vegetation kan købes i apoteker eller afdelinger af kosmetik. Der er flere populære produkter fra mærker, der har bevist sig på markedet.

Veet creme

Kosmetisk fremstillet i Tyskland, som har en masse positive tilbagemeldinger. Det præget af høj effektivitet og varighed af resultatet. Den har en let tekstur, blødgør huden godt. Alsidig, kan bruges på ethvert ønsket område, kan bruges i det intime område. Indeholder aloe vera, hudpleje. Ved regelmæssig brug sænkes hårvæksten.

Cliven ung

Italiensk hårfjerner indeholdende vegetabilske olier. Giver en god og hurtig effekt. Lanolin, som er en del af cremen, fjerner helt irritation, og tilstedeværelsen af ​​glycerin gør huden jævn og blød.

Collistar mænd

Et italiensk præparat, der er egnet til mænds følsomme hud. Det kan påføres på alle dele af kroppen og fjerne hår på kort tid. Det sænker hårets vækst.

Tanita til mænd

Et godt budgetmiddel til polsk produktion. Kan bruges på følsom hud. Indeholder aloe vera og et vitamin kompleks, genoprette epidermis. Et billigt alternativ til mere kendte mærker.

Mandlige creme til udsmykning af intime områder

Måske for nogle kan det være en opdagelse, men mandlig depilation er ikke sådan en sjælden forekomst. I sidste ende snakker vi ikke kun om banal æstetik af udseende, men også om personlig hygiejne. Trods det faktum, at der er et humoristisk udtryk, at "en mand skal være lidt smukkere end en abe", skelnes moderne mænd med en følelse af god stil, netthed og selvfølgelig velplejet skønhed.

Et af hovedpunkterne er fjernelse af overskydende hår fra kroppen. Det handler ikke kun om intime områder, men også om benene, arme, ryg og andre områder af kroppen, som kan ses for tykt hår. I dag er mænd meget nemmere at tage sig af sig selv, fordi selv proceduren for depilering kan gøres selvstændigt hjemme ved hjælp af en speciel creme!

Særlige egenskaber

Dette værktøj - det er absolut ikke den kosmetiske creme, som du er vant til. Principen for dens handling er baseret på det faktum, at kemikalier i sammensætningen har en ødelæggende virkning på hårets ydre struktur, fuldstændigt at fjerne den.

Det kan forekomme, at processen med sådan depilation er meget lig den sædvanlige barbering, men den har sine egne egenskaber. På grund af den flydende form trænger cremen meget dybere ind i hårets struktur, men også i hudlaget. Derfor er huden efter glatning helt glat og der er ingen grimme sorte prikker på den, som er "trimning" af hår.

Men cremen trænger ikke direkte ind i pæren eller follikelet. Dette er en lille fejl, som forklarer det faktum, at håret begynder at vokse igen flere dage efter depilation med en creme og efter en normal barbering. I dag begynder der allerede på hylderne på butikkerne at fremstå midler, der har i sammensætningen af ​​yderligere stoffer, der bruges mod vækst af kropshår. Følgelig øges effektiviteten af ​​depilation, og den nødvendige frekvens af dens gennemførelse tværtimod reduceres.

Mandlig vegetation er mere holdbar og bæredygtig på grund af det høje niveau af kønshormonet - testosteron. I denne forbindelse har depilatory cremer designet til det stærkere køn en stærkere kemisk effekt. De har mange flere komponenter, der har en ødelæggende virkning på stoffet. Sådanne værktøjer kan være meget mere effektive end for eksempel en kraftig, dyre elektronisk depilator.

Selvfølgelig betyder denne struktur, at den kan forårsage alvorlig forbrænding af huden og lokal irritation. For at forhindre sådanne reaktioner øges indholdet af komponenter, der passer til dermis i cremen. De nærer det, fugter, normaliserer Ph-niveauet, genopfrisker og reducerer irritation generelt.

Derudover forårsager den særlige sammensætning af male depilation creme nogle nuancer i dens anvendelse:

 • Der er mange cremer, hvoraf producenterne hævder at de kan bruges i enhver situation. Faktisk kan dette middel kun anvendes på ren, tør hud. Før du udfører proceduren, skal du altid vaske de nødvendige områder og tørre dem grundigt med et håndklæde. Overdreven fugt eller rester af talg reducerer cremenes effektivitet og kan forårsage uønskede skarpe reaktioner på kemiske komponenter;
 • Til anvendelse, brug en speciel applikator. Det er nødvendigt at opnå det tyndeste og ensartede lag som muligt, da den kemiske aktivitet er ret høj;
 • For at fjerne cremen med rester af håret skal også være en speciel spatel. Prøv at reducere kontakten med hårfrit hud og hårfjerningsprodukter;
 • I slutningen skal området behandles med varmt rindende vand for at vaske rester og reducere irritation. Et håndklæde bør ikke tørre, og forsigtigt promakivat huden.

Vær også opmærksom på, at der er en hel del muligheder for cremen. For mænd er antallet af zoner, der kan behandles, stærkt forøget. Depilatory creme til mænd kan være beregnet ikke kun for intime områder, men også for ryggen eller til ansigtet.

struktur

Som nævnt ovenfor er princippet om depileringsmidler en kemisk reaktion, der har en ødelæggende virkning på hårets struktur. Selvfølgelig er der i denne situation en høj risiko for allergisk irritation, så du bør forstå, hvad der er inkluderet i hovedparten af ​​fløden. Som regel er den repræsenteret af følgende komponenter:

 • Fortyndingsmidler - dette er hovedbestanddelen, som er grundlaget for al fløden, og indeholder en emulsion af alle aktive stoffer. Takket være opløsningsmidlerne opnås den ønskede konsistens, cremen bliver lys og glat. Det kan være en naturlig olie eller glycerin, men vand er det mest almindelige fortyndingsmiddel, da det har neutrale kvaliteter og er overkommelig;
 • Den vigtigste aktive bestanddel er altid thioglycolat. Dette er et derivat af det kemiske kalium eller calcium, som har en ret skarp og ubehagelig lugt, hvorfor smagsstoffer ofte tilsættes til cremen. Thioglycolat har en unik egenskab at reagere med keratin - hovedelementet i hårstrukturen og ødelægge det. På grund af dette er der en udtalt virkning af depilation;
 • Sulfider, for eksempel barium eller strontium, har også en lignende virkning. Nogle kosmetiske virksomheder bruger stadig dem i produktion, selv om de har en mindre kraftig effekt, og de er meget mere tilbøjelige til at forårsage hudirritation. I denne henseende anbefales det altid at vælge cremer, hvor hovedkomponenten er kaliumthioglycolat;
 • Hydroxider anvendes som et yderligere element. De skaber et alkalisk miljø på overfladen af ​​hår og hud, hvilket er ideelt til omsætning af thioglycolat med keratin;
 • Såkaldte blødgøringsmidler er stoffer, der har en beskyttende virkning på de øverste lag af dermis. De skal være i sammensætningen, da de forhindrer en stærk virkning på huden på aggressive komponenter som alkali, thioglycolat eller sulfider. Oftest anvendes silikone eller æteriske olier som blødgøringsmidler;
 • Yderligere komponenter er nødvendige for at opretholde cremenes normale egenskaber. Disse kan være farvestoffer, emulgatorer, smagsstoffer og endda konserveringsmidler.

Oversigt over de bedste producenter

Et velplejet udseende er længe blevet betragtet som ikke noget specielt, men et normalt kulturelt fænomen, som ikke kun skal være en kvinde, men for enhver selvrespektende mand. At slippe af med de ekstra "tykkelser" i denne sag spiller en vigtig rolle, så man bør ikke være overrasket over, at flertallet af kosmetiske virksomheder er involveret i udvikling og produktion af cremer, der kan erstatte en komplet depilation procedure.

Desværre forlader effektiviteten af ​​mange cremer meget at være ønsket. Oftest skyldes dette overflod af negative hudreaktioner på midlet. Selvfølgelig er permanent at fjerne hår med en creme umuligt, men ikke alle producenter kan garantere en midlertidig virkning. Blandt mærkerne er der kun få, der virkelig tiltrækker opmærksomheden med deres kvalitet.

Veet er kendt som producent af en enorm række hudplejeprodukter. Derudover blev depilatory cremer populære for både kvinder og mænd. Et kendetegn ved Veet-produkterne er en ret blød og blid sammensætning, hvorfor proceduren udføres meget omhyggeligt.

Som en del af en standard hankrem overstiger antallet af blødgøringsmidler altid den andel af den vigtigste "destruktive komponent", som forresten er repræsenteret af thioglycolat, hvilket giver en god depilatorisk virkning.

Derudover har lineupen mange muligheder med ekstra komponenter til mere forsigtig pasning. De er ideelle til behandling af intime områder eller hud, der er for følsomt. Naturlige elementer som aloe juice eller grøn teekstrakt bruges som beskyttende ingredienser.

Cream "Cliven Young" - meget ofte betragtes som en værdig analog af en barbermaskine eller elektroniske depilator, når du har brug for en hurtig og kortvarig effekt af hårfjerning. Det adskiller sig fra andre midler til overkommelig pris.

Det kunne hævdes, at cremen ikke er god nok, da hårfjerning ikke er så dyb som vi gerne vil. Men denne mangel forklares og kompenseres af det høje niveau af blødgøringsmidler, takket være, at dette middel aldrig forårsager irritation, rødme og kløe i huden, som næsten alle depilation kremer synd.

Lægemidlet "Rivanol" er et andet overkommeligt apotek værktøj. Det bruges ofte ikke så meget til hårfjerning, men som en "cauterizing" sårhelende creme. Det skal bemærkes, at dets effektivitet er ret lavt, hvis du forsøger at fjerne tykt og stærkt hår.

"Rivanol" er velegnet til behandling af intime områder eller depilering af lungen "pistol" på ansigtet. Derfor anbefales det ofte ikke så meget for mænd, men for kvinder, der oplever ubehag på grund af udseendet af uønsket vegetation over overlæben. Men det er et ret simpelt, overkommeligt og sikkert værktøj.

Depilatory cream Collistar Mænd kan tilskrives eliten professionelle produkter. Det er forholdsvis dyrere, men viser samtidig høj effektivitet. Rensning af hele overfladen af ​​håret sker hurtigt, dybt og smertefrit. Takket være den ideelle kombination af ingredienserne for aktiv ingrediens og blødgøring lykkedes det, at fabrikanten fra Italien opnåede næsten perfekte resultater.

En anden god mulighed er Rica For Men. Et af de mest succesfulde valg i tilfælde af at du hurtigt skal fjerne hår fra brystet, hænderne, underarmene. Det er en klassisk mandlige depilator, derfor er det fokuseret på eliminering af stærkt og groft hår. Anbefales ikke til brug i intime områder, hvor huden er for øm og kan reagere med alvorlig betændelse for et sådant middel.

anmeldelser

Hidtil kan netværket imødekomme både positive og negative meninger om depotkremerne generelt. Som du kan se, er de vigtigste klager relateret til, at produktet brænder, når det påføres, hvilket forårsager alvorlig irritation og rødme i huden.

Ofte er dette resultatet af et forkert valg af et middel og dets funktion. Mange mænd, der for første gang står over for problemet med at fjerne vegetation på intime områder af huden, får den creme, der bedst bruges til at behandle brystet eller hænderne, da det har en for udtalt virkning. Det sker og omvendt - de forsøger at fjerne tykt hår fra brystet med midler til sart og tynd hud, hvilket selvfølgelig ikke giver den ønskede virkning.

I almindelighed kan cremen til hårfjerning med det rigtige valg og anvendelse gøre det nemt at bringe det intime område af en mand i et anstændigt og velplejet udseende. Separat er det værd at bemærke, at denne procedure er et godt alternativ til at gå til salonen, mens cremen er meget billigere.

I den næste video - en anmeldelse af mandlige creme til depilering af intime områder "Camo Depilation".

Grundlæggende om at vælge og anvende male depilation creme

I den moderne verden vil mænd ofte slippe af med unødig vegetation på kroppen. Årsagerne til hver er forskellige: overdreven svedtendens, ønsket om at være velplejede, som kræves af erhvervet, tiltrækker hårfjerningen af ​​de intime zoner partneren og andre. Da håret på mænds krop er tykkere end kvindernes, og pæren er dybere, er det nødvendigt at overveje valget af depilationskrem grundigt.

Hvordan vælger man?

Mænds hår vokser tykkere og hurtigere end kvinder. Male depilatory cream skal have komponenter, der kan:

 • opretholde pH-niveau
 • nære huden, lindre irritation
 • i stand til denatureringsproteiner.

Værktøjet påvirker hårets struktur og ødelægger deres aktive kemiske komponenter.

ansøgning

Depilatory cream påføres på ryg, ansigt, intime områder, hænder, ben, armhuler, øjenbryn. Cremen kan ikke påføres, hvis huden er beskadiget, revnet, brændt, såret eller i tilfælde af intolerance over komponenterne i et sådant værktøj. Tjek det let, spred et lille hudområde, vent lidt, hvis kløe, rødme (allergi) opstår, cremen kan ikke påføres.

Anvendelse af cremen er enkel:

 • Det hudområde, der skal forarbejdes, rengøres og tørres tørt.
 • Ved hjælp af en speciel spatel anbringes værktøjet på det ønskede område med et tyndt lag.
 • Lad i fem til ti minutter, afhængigt af instruktionerne i vejledningen.
 • Spatel indsamlet fra huden af ​​rester af hår og fløde.
 • Vask med vand, uden at anvende vaskemiddel, kun med en ren vaskeklud. Tør det.
 • Påfør huden spray, hvilket reducerer intensiv vækst af hår.
 • overdriv ikke produktet for ikke at brænde huden
 • Tidligere end tooghalvfems timer kan du ikke gentage hårfjerning;
 • ikke have sex efter epilering af intime områder i mindst to timer, indtil huden beroliger
 • Undgå direkte sollys på huden, hvor håret blev fjernet.

Sådanne cremer har mange fordele: omkostninger, smertefri, effektiv, rig sortiment, komfortabel og bekvem anvendelse, der er ingen risiko for skade.

De mest populære cremer, der har fået en masse positive tilbagemeldinger, er pålidelige og testede:

 • Cream-gel Veet (Tyskland) er populær, du kan købe i apoteker, supermarkeder. Cremen ødelægger pæren og gør håret svagere efter hver hårfjerning hos mænd; derudover blødgør, nærer, toner huden. Sammensætningen omfatter aloe vera, hvilket nedsætter hårvæksten. Ansøg om seks minutter. Kan bruges i bruseren.
 • Cliven Young (Italien). Sammensætningen omfatter vegetabilske olier, som lindrer irritation, lindrer huden. Fjernelse af vegetation sker hurtigt og effektivt. Genopliver vandforsyningen.
 • Tanita for mænd (Polen). Cremen er velegnet til hårfjerning af intime områder hos mænd. Effektiv, det virker hurtigt, fugter og fjerner betændelse fra det område, hvor hårene blev fjernet. Sammensætningen omfatter aloe vera, vitaminer C, E.
 • COLLISTAR Mænd (Italien). Fjerner hurtigt hår på brystet, ryg, arme, ben, fugter, lindrer de behandlede områder, sænker hårvækst.
 • Forfængelighed for mænd (Polen). Ansøg om ti minutter. Effektiv, bekvem for hårfjerning i intime områder, sænker hårvæksten.
 • Bio Care Homme (Italien). Det indeholder urte ingredienser, der beroliger huden efter epilering. Fjerner forsigtigt uønsket hår fra mænd, blødgør, toner huden.
 • VIGORDEPIL (Daen, Spanien). Depilatory cream har en unik formel, der består af: søde mandler, hvedeproteiner, silke. Specielt designet til strukturen af ​​mænds hår. Fremkalder ikke allergiske reaktioner, irritationer. Med hver brug af hårvækst sænker, fjernes hurtigt, smertefrit. Takket være den bløde tekstur er det nemt at anvende på det område, hvor vi skal foretage fjernelsen i femten minutter. I følsomme områder ikke relevant.

Vælg det produkt, som passer dig bedst, vil ikke forårsage irritation, og brugen vil være behagelig. For at fjerne hår på følsomme steder, kan du vælge en mere blid creme. For at fjerne unødvendig vegetation fra ryggen, arme, ben, brug effektive midler.

Ved brug af depilation creme vil den mandlige krop se smuk, glat og altid velplejet.

Mandlige creme til udsmykning af intime områder

Moden til en glat krop uden overskydende hår nået i XXI århundrede og til mænd: Nu mere og mere ofte repræsentanterne for den stærkere køn udvej til vegetation fjernelse procedurer, herunder i de intime zoner, og nu dette vil overraske ingen. Ikke alle metoder til hårfjerning er imidlertid velegnede til mænd, fordi deres hår er meget tykkere end kvindens: Depilation betragtes som den mest blide metode, hvilket er særligt godt for det følsomme bikiniområde. Hvad er den mandlige creme anderledes end kvinden og hvordan man bruger den korrekt, læs videre.

Fordelene ved hårfjerning creme

For det intime område anbefales det ikke mænd at bruge voks eller sukkerpasta, fordi det er for grove effekter. Selvfølgelig kan du prøve, men kun ved at stole på en professionel mester, ellers risikerer du at blive efterladt uden... alvorlig skade. Derudover vil det under alle omstændigheder være meget smertefuldt, fordi mænds hår i den intime zone "sidder" dybere, de er stærkere, tættere og er ikke så let epileret som kvindens hårfjerning. Hvis du stadig beslutter dig for en sådan procedure, skal du bruge cremen til anæstesi Emla. Med ham vil proceduren for epilering under alle omstændigheder være mindre smertefuld.

Rakemaskinen er heller ikke egnet til alle. Irritation, kløe og endda hår vokser tilbage dagen efter. Derudover kan du skære dig selv.

Depilatory cream har ikke alle disse ulemper:

 • Det er praktisk at bruge det;
 • Der er ingen risiko for skade;
 • Epileringsproceduren tager 5-10 minutter, og det er helt smertefrit;
 • Håret vil ikke vokse tilbage så hurtigt som en barbermaskine, selvom det er hurtigere end efter voksning eller sukkerepilation;
 • Ikke en stor fløde pris.

Oversigt over mænds depilatory cremer

Industrien har længe produceret en speciel mænds depilatory cream, som adskiller sig fra kvinders ved en højere koncentration af aktive og beroligende stoffer. Imidlertid kan kvindelige hårplejemidler komme op, alt afhænger af de enkelte karakteristika.

Her er nogle berømte cremer, der kan anvendes til mænd til intime områder:

 • Cliven Young er en mandlig depilatory cream, der forsigtigt fjerner uønsket vegetation og samtidig fugter og beroliger huden. Forårsager ikke irritation.
 • Collistar Men - det kan bruges selv på følsom hud.
 • Cream-gel Veet til mænd, som du kan bruge lige i brusebadet.

Udover disse kan mænd forsøge alle andre beroligende cremer fra Velvet, Eveline osv. Det vigtigste er, at produktet passer til dig. Hvis man forårsager irritation eller ikke tager håret, så prøv en anden, fordi der desværre endnu ikke er kommet et universelt middel.

Princippet om mandlige creme

Når de påføres huden, begynder de aktive stoffer straks at påvirke. De trænger igennem hvert hår og ødelægger det fra indersiden, som om de er opløst. Som følge heraf svækkes det, og så fjernes det meget let fra huden med en spatel eller spatel. Virkningen af ​​cremen forekommer på niveauet af kælderen membran i epidermis. I tilfælde af barbering afskærer håret blot bladet fra epithelets overflade.

Foto: Dybde af depilationskrem på hår.

Også agenten virker på den indre del af håret, som er under huden. På grund af dette vil effekten af ​​sådan hårfjerning vare længere end efter fjernelse af vegetationen med en barberkniv (i gennemsnit ca. en uge). Ved regelmæssig brug af depilatory cream vil hårene gradvist begynde at vokse langsommere, blive svagere og mere ubemærket, derfor skal epileringsproceduren gentages mindre og mindre.

Instruktioner til brug

Instruktioner til brug for depilation creme i det intime område er meget enkel. Men før du kommer ned til erhvervslivet, skal du sørge for at gennemføre en test. For at gøre dette skal du lægge en lille mængde af produktet på huden (helst på albuen), vent 60 minutter eller mere og kontroller for irritation. Hvis alt er i orden, og der ikke er rødme, brændende eller kløe, så kan du fortsætte til depilationen.

 1. Rens huden. Det er tilrådeligt at tage et brusebad, det vil hjælpe fløden til hurtigt at klare sin opgave. Efter tørretørring skal du tørre huden med et desinfektionsmiddel, såsom chlorhexidin.
 2. Påfør cremen med den spatel, der kommer i sættet til aflejringsområdet. Produktets lag skal helt dække håret. For at spare penge, kan du først barbere pubis med en elektrisk barberkniv eller trimmer.
 3. Vent på den tid, der er angivet i instruktionerne, normalt 5-10 minutter. Overdrive ikke stoffet på huden, ellers kan du få en kemisk forbrænding.
 4. Fjern rester af lægemidlet sammen med håret med samme spatel (mod hårvækst).
 5. Skyl huden grundigt med vand og påfør din foretrukne aftershave gel.

Som du kan se, er der intet galt med denne procedure, bare følg instruktionerne og se reaktionen fra din krop. Hvis du i epileringsprocessen pludselig føler en stærk brændende fornemmelse, smerte eller andre ubehagelige følelser, skal du straks fjerne produktet fra huden og vaske det med rigeligt vand. Hvis irritation vedvarer, konsulter en læge. Imidlertid er sammensætningen af ​​sådanne depilationskremer ret aggressive komponenter, fordi de forestiller sig, at de spiser væk på hårene. Af samme grund bør sådanne produkter ikke bruges, især til intime steder, oftere end en gang hver anden uge.

Forsøg ikke at anbefale en test på et lille hudområde før proceduren.

Video: Bare en interessant vidos til mænd)

Hudpleje efter kemisk depilation bikini

Da denne procedure er ret aggressiv, og huden på intime steder er følsom, er det afgørende at sikre god pleje af det:

 1. Straks efter hårfjerning skal du tørre det igen med et desinfektionsmiddel for at eliminere risikoen for, at mikrober kommer ind i porerne;
 2. Brug ikke kemiske eller alkoholholdige stoffer i flere timer;
 3. Efter proceduren, og derefter regelmæssigt brug beroligende og fugtgivende cremer;
 4. Hvis du vil have effekten efter at fjerne uønsket vegetation for at vare længere, få dig en god fløde, der nedsætter hårvæksten.

Vi håber, at denne artikel hjalp dig med at finde en mandlig hårfjerningsfløde og lære at bruge det!

Hvordan man bruger manuel depilatory creme

Ikke kun den kvindelige krop kræver pleje, men også hanen. Nu er flere og flere repræsentanter for det stærkere køn aktivt at bekæmpe overdreven vegetation ved hjælp af en barbermaskine til dette. Men ikke mange mænd bruger en creme til depilation, men med sin hjælp kan du opnå en lignende virkning. Denne metode til hårfjerning er hurtig, smertefri og billig.

Hvordan gør depilatory cream

For at forstå handlingsprincippet for depilation creme skal du forstå dets komponenter og de effekter, de har på huden og håret.

Tabel: Hovedkomponenter af en depilatory cream

Depilatory creme påvirker ikke hårroten og fjerner kun dens ydre del. Ved hjælp af specielle stoffer baseret på alkali er keratinet (naturligt protein) flydende. Som følge heraf fjernes vegetationen sammen med cremen.

Depilatory cream fjerner håret dybere end en barbermaskine, så huden forbliver glattere længere

Typer af depilatory cremer

Depilatory cremer er opdelt i typer baseret på følsomheden af ​​hud og hårstivhed:

 • Universal. Velegnet til forskellige hudtyper. Det kan bruges overalt på kroppen. Tæt manhår, det er ikke egnet på grund af dets lave effektivitet.
 • Til opslamning af kroppen. Det bruges til at fjerne hår i de mest følsomme eller følsomme områder. Beskader ikke huden.
 • Mættet. Bruges til at fjerne hårdt hår. Det passer ikke kun for kvinder, men også for mænd. Designet til underarm område eller benområde. Det anbefales ikke at anvende det på ømme hudområder.
 • Til den intime zone. Værktøjet er kendetegnet ved en delikat sammensætning. Velegnet til begge køn, der er tilbøjelige til allergi. Denne creme indeholder et stort antal blødgøringsmidler.
 • For mænd. Midler til at bekæmpe stive hår. Det kan bruges til at fjerne uønsket vegetation i brystet, ryggen eller skuldrene på ansigtet såvel som i det intime område.

Når du vælger en depilatory creme, skal du overveje, hvilket område du skal bruge på det.

Forskel mellem mandlige retsmidler fra kvinder

På grund af effekten af ​​testosteron er mænds hår grovere og hårdere end kvinder, og vokser også hurtigere. Derfor indeholder depilatory creme til mænd flere komponenter til denaturering (tab af naturlige egenskaber) af protein. Andelen af ​​ingredienser med blødgørende og fugtgivende egenskaber er også højere.

Male depilatory cremer indeholder normalt specielle stoffer, der sænker hårvæksten. Disse omfatter ekstrakter:

Bord: populære depilatory cremer til mænd

Fotogalleri: populære mænds depilatory cremer

Hvordan man bruger manuel depilatory creme

Før du bruger depilation cremen, test for allergier. For at gøre dette skal du anvende en lille mængde penge på håndledets bagside. Vent et par minutter. Hvis der ikke opstår en brændende eller rødme i huden, kan du anvende afskallende creme til det tilsigtede formål.

Brug en skrubbe før depilation giver dig mulighed for at glemme indgroet hår.

Algoritmen til brug af cremen er som følger:

 • Læs omhyggeligt brugsanvisningen.
 • Nå damp huden og gøre skrælning. Dette vil medvirke til at eliminere hårindvækst.
 • Påfør cremen for at tørre og rense huden med en speciel spatel. Hun kommer sædvanligvis sammen. Coat hårene i behandlingsområdet fuldstændigt: Den eneste måde at opnå den ønskede effekt på.
 • Efter at have ventet på den tid, der er angivet i instruktionerne, skal du fjerne agenten fra huden ved hjælp af en scraper. Hold fløden på huden mere end det, der er angivet i instruktionerne, ikke: det kan forårsage forbrændinger.
 • Fjern resten af ​​fløden med varmt rindende vand.
 • Påfør et plejeprodukt til tør, ren hud. Det er også tilrådeligt at bruge stoffer, der nedsætter hårvæksten.

Forlad ikke cremen på huden længere end angivet i instruktionerne, fordi det kan forårsage rødme, irritation og forbrændinger

 • Overvåg tilstanden af ​​huden. Hvis irritationen ikke går væk inden for 5 timer, så kontakt din hudlæge for at få råd.
 • Brug ikke kosmetik i behandlingsområdet i 24 timer.
 • Må ikke bade i åbne vandlegemer og undgå direkte sollys på det område, der er drænet.
 • Det er tilrådeligt at bære løse tøj. Foretrækker naturlige stoffer.
 • Fjern ikke hår i det behandlede område i 3 dage efter påføring af depilatory cream.
 • Forbind ikke intimitet tidligere end 2 timer efter proceduren.

I løbet af dagen efter depilering anbefales det ikke at anvende kosmetik på huden.

Kontraindikationer

Depilatory cream kan ikke bruges, hvis du har:

 • individuel intolerance over for cremerne
 • øget kropstemperatur;
 • åreknuder
 • i behandlingsområdet er der vorter, mol, ridser, slid, acne;
 • der er sygdomme i huden.

Hvis der er skader på huden, må du ikke blandes med creme.

Fordele og ulemper ved fremgangsmåden

Depilation creme har sine fordele og ulemper.

Fordelene er:

 • lave omkostninger;
 • brugervenlighed;
 • hud ernæring og hydrering;
 • minimal risiko for krænkelse af hudens integritet
 • Mulighed for anvendelse i vanskelige områder
 • smertefri;
 • Optimal varighed af proceduren i tide
 • evnen til at fjerne hår af enhver længde.

Depilatory cream er i stand til at fjerne hår af enhver længde

 • mulige allergier
 • risikoen for at vænne sig til cremerens komponenter, hvilket vil medføre tab af effektivitet;
 • kortsigtet effekt (overstiger ikke 7 dage);
 • dræning af huden med regelmæssig brug.

Er det muligt ved hjælp af depilatory cream at slippe af med håret for evigt

Eliminer uønsket vegetation for evigt med depilatory cream kan ikke. Du kan kun stoppe væksten og midlertidigt fjerne sin tilstedeværelse på kroppen. Men med regelmæssig og langvarig brug af håret kan det blive meget tyndere og nogle gange stoppe med at vokse.

anmeldelser

Jeg forsøgte engang at gøre det intime område som en gave til den 25. til min elskede. Hun havde spurgt mig i lang tid, og nu med gaven, behøver jeg ikke gider. Generelt stemte stemningen med stjernerne. Jeg købte en creme pakke med en spatel og begyndte at anvende produktet, men før det af en eller anden grund besluttede jeg at vådt mit hår. I sidste ende, efter at have holdt det i 5 minutter, fik jeg ikke noget. Jeg besluttede ikke at give op: Jeg fjernede alle rester af fløden, tørrede den med en hårtørrer og salvede igen, denne gang begyndte hårene at krølle og forsvinde for vores øjne. Derefter blev de skrabet med en spatel og vasket kroppen. To dage blissede ud, det var meget flot fra hans glatte krop, men da begyndte melet, da håret begyndte at vokse. Jeg tør ikke længere gøre det, selvom pigen sagde, at der er specielle produkter, der passer til huden efter depilation, men jeg havde dem ikke på det tidspunkt.

Lech, 33 år gammel

http://ilcosmetic.ru/uhod-za-telom/depilyatsiya/krem-depilyator-dlya-muzhchin.html

Jeg elsker min krop, så jeg forsøger altid at have alt i min krop. Jeg bruger cremer til depilation for nylig, før jeg barberede, efter at en mave dukkede op, blev det svært at gøre det. Så jeg er hooked på en mere gunstig løsning - cremer. De skal vælge, som konsulenten forklarede mig, med fokus på tykkelsen og tykkelsen af ​​håret. Personligt valgte jeg Collistar Men. Han passer mig helt. Jeg holder det længere i et par minutter, referencesignalet til at fjerne hår er deres zigzag twisting. Efter flere gange gør depilationen det på maskinen.

Igor, 45 år gammel

http://ilcosmetic.ru/uhod-za-telom/depilyatsiya/krem-depilyator-dlya-muzhchin.html

Mange mænd til depilation gør sjov. Selv ville hun sandsynligvis have fordømt kvinden for hendes ubekæmpede udseende, men betragter sig over det. Jeg er professionelt engageret i svømning, så jeg var først nødt til at barbere dem, så kroppen glødede langs vandoverfladen bedre. Der er praktisk taget ingen tid til at udføre voksepilation eller barbere hele kroppen, så jeg arbejder med cremer. Meget bekvemt betyder altid hjælp. Nu tænker jeg på laser hårfjerning, dette er mit næste skridt.

Max, 28 år gammel

http://ilcosmetic.ru/uhod-za-telom/depilyatsiya/krem-depilyator-dlya-muzhchin.html

Nu begynder mænd i stigende grad at beskæftige sig med vegetation på kroppen. Nogle bruger til denne depilatory cremer. De giver et mere langsigtet resultat end en barbermaskine, og også irriterer ikke huden.

Male Depilatory Cream

Indhold [skjul]

Male depilatory cream er et fremragende værktøj til at slippe af med uønsket hår på kroppen. Til dato tænker flere og flere repræsentanter for det stærkere køn om deres udseende. Tilstedeværelsen af ​​vegetation på kroppen, selv om den understreger brutalitet og naturlighed, men det stærkere køn anvender i stigende grad depilation.

Depilation vil ikke blot bringe kroppen til et æstetisk udseende, men også tiltrække kvinders opmærksomhed. Denne proces vil ikke være så dårlig, hvis du bruger en mandlig depilatory creme. Efter at have hentet det korrekt kan du sikkert fjerne hår på alle steder.

struktur

Mandhår er meget tykkere og stærkere end kvindelig. Det tager ikke så meget tid at genoprette det i kroppen, derfor indeholder sammensætningen af ​​den male depilation creme mere aktive stoffer, der har egenskaberne:

 1. Opretholde pH
 2. Protein denaturering;
 3. Kalm og ernæring - naturlige planteekstrakter (mentol, mynte) og olier (kakao, shea, kokos) anvendes.

Hvordan man vælger

Hovedreglerne for valg er den personlige bærbarhed af komponenterne. Før du køber, skal du lægge et lille stof på kroppens område. Hvis rødmen vises om et par minutter, er det bedre ikke at bruge dette produkt.

Anmeldelser af midler er forskellige. Nogen fordømmer stærkt en form for fløde, og en anden person bruger det med stor glæde. Derfor kan du selvfølgelig læse andre folks kommentarer om den valgte løsning, men det er bedre og mere effektivt at prøve det selv.

Mandlige ansigtscreme er nok et af de få, der er mest efterspurgt blandt mænd, men selv når det vælges og anvendes, bliver der ofte lavet fejl.

ansøgning

Nogle af de vigtigste anvendelsesområder er ryg, ansigt, intim zone, arme og ben. Før du anvender stoffet, er det vigtigt at kontrollere huden for følsomhed og mindre skade, så der ikke er nogen irritation efter.

Ansøgningen er ret simpel:

 1. Vi distribuerer med et specielt spatel et tyndt lag på det ønskede område og vent et par minutter (ventetiden er angivet på pakken og varierer fra 5 til 10 minutter).
 2. Efter den ønskede tid vaskes med vand. På grund af værktøjets aktive komponenter ødelægger hårets struktur fuldstændigt, og derfor er det efter afslutningen af ​​processen ikke muligt at se sorte pletter og hårrester.
 3. Efter proceduren anbefales det ikke at bruge andre alkoholbaserede kosmetik i to timer.

Sørg for at se videoen om depilation:

Gode ​​cremer

Cream Veet cream-gel til depilation

 • Huden vil forblive glat i lang tid;
 • Ansøgningstid 6 minutter;
 • Fjern og fjern hår hurtigt og effektivt
 • Kan bruges i bruseren.

Værktøjet nærer og toner godt på grund af dets lyse struktur. Det har en behagelig lugt og har beskyttende egenskaber, som med regelmæssig brug reducerer hårvæksten betydeligt.

Omtrentlig pris: 950 rubler.

Cliven Young Male Depilatory Cream

Produktet baseret på vegetabilske olier fjerner ikke kun smertefrit hår, men giver også blødhed i huden. Desuden vil værktøjet helt fugtgøre det på grund af de aktive stoffer, der genopliver vandforsyningen.

Handler hurtigt og giver ingen irritation og uden at forstyrre hudens tilstand.

Omtrentlig pris: 195 rubler.

Depilation Cream COLLISTAR Men

Let at anvende, fantastisk til brug over hele kroppen. Ødelægger ikke den naturlige vandbalance. Det virker forsigtigt, efter brug er der ingen irritation.

Mandfløde til udsmykning af intime zoner: tips om valg og anvendelse

Bekæmpelse af vegetation er en af ​​de vigtige komponenter i kropspleje, både for kvinder og mænd. Tilhængerne af glat, klar hud er velbevidste om, hvor svært det er at klare uønsket vegetation, især på ømme hudområder i lyskeområdet. Mandlige creme til depilering af intime områder - et middel til at slippe af med pubic hår uden smerte og ubehag. Du bør dog ikke uforsigtigt behandle denne type hårfjerning, da den er baseret på den kemiske proces med ødelæggelse af uønsket vegetation.

FAST ARTIKEL NAVIGATION

Positive aspekter af hårfjerning intime områder

Skeptikere kan argumentere: de siger, hvorfor fjern håret fra kroppen, fordi naturen er kommet op med en sådan person? Måske er der et sandkorn i deres ord, men sådanne fakta vidner veltalende for epilering:

 • Manglen på vegetation giver kroppen et æstetisk velplejet udseende.
 • Hårintimerede zoner skaber et gunstigt miljø for udviklingen af ​​skadelige bakterier, derfor reducerer deres fravær sandsynligheden for inflammatoriske processer og andre sygdomme.

Og funktionen til at beskytte kønsorganerne mod eksterne negative påvirkninger med civilisationsudviklingen tog tøjet på.

Redaktionelt styre

mangler

Hårfjernelsesmetoden for depilation creme har desværre nogle ulemper. Det kan forårsage irritation og skrælning af huden. Og i tilfælde af intolerance over for nogen af ​​komponenterne, selv en allergisk reaktion. Derfor bør en mand, før han beslutter om depilering af intime områder med en creme, omhyggeligt læse sammensætningen af ​​produktet og være sikker på at udføre en test på et lille område af kroppen.

I tilfælde af rødme eller udslæt fra denne metode til hårfjerning er bedre at nægte.

Prinsippet om cremen

Hårfjerning ved hjælp af cremen betragtes som den mest humane måde og er heller ikke så dyr som nogle typer af denne procedure. De intime zoners vegetation er udsat for kemiske virkninger af cremerens bestanddele, som har til formål at ødelægge keratin - hårets hovedbygningsmateriale.

Som følge af blot få minutters eksponering er hårets struktur ødelagt indefra, og det er kun for blot at fjerne dem fra hudoverfladen med en speciel scapula.

Hvordan adskiller en mandlig depilatory creme sig fra en kvindelig?

Mandlige creme til depilering af intime områder har en særlig forbedret sammensætning. Dette skyldes det faktum, at mandhår har en lidt anden struktur end kvindelig: den er meget hårdere, og det er desuden i stand til at vokse hurtigere.

Mænds creme indeholder flere stoffer til protein denaturering. Og deres handling kompenseres af yderligere komponenter for at blødgøre og fugtgøre huden.

Populære mærker

Som regel er kendte mærker, der har specialiseret sig i fremstilling af depilatoriske cremer, ikke efterladt uden opsyn af mænd. Repræsentanter for det stærkere køn tilbydes produkter specielt designet til dem.

COLLISTAR Depilatory Cream For Men

Creme til hårfjerning lavet i Italien. Designet specielt til følsom mandlig hud. Eliminerer vegetationen i løbet af få minutter og reducerer væsentligt sin efterfølgende vækst. Det kan bruges på alle, selv de mest følsomme områder af huden: på ansigtet, i armhulerne, i ljummen.

Udgifterne til depilation creme af dette selskab er ret høj, i gennemsnit skal du betale omkring 1.500 rubler for det.

Cream-gel Veet

Værktøjet er lavet i Tyskland. Den har en let struktur, blødgør og toner huden. Cremen ødelægger ikke kun den del af håret der ligger på overfladen af ​​huden, men trænger også ind i hårpæren og ødelægger den. Som følge heraf bliver håret med regelmæssig brug tyndere, deres vækst falder markant.

Der er en mannlig creme-gel Veet omkring 1000 rubler.

Cliven ung

Creme lavet i Italien. Den indeholder naturlige vegetabilske olier, glycerin og lanolin. Handler hurtigt og effektivt. Kan endda bruges på tør hud, der er tilbøjelig til irritation.

Det er lidt billigere end de to foregående produkter, ca. 500-600 rubler.

Tanita til mænd

Dette er billigere creme lavet i Polen. Velegnet til udtørring af følsom hud. Handler hurtigt og effektivt. Det irriterer ikke huden på grund af aloe vera indeholdt i det og vitaminerne C og E.

Forfængelighed for mænd

Et meget billigt produkt til mænd lavet i Polen. Ifølge producenten indeholder i sin sammensætning ekstrakt af Centella asiatiske plante, takket være, at det fugtiger huden i lang tid.

Tips til valg og anvendelse derhjemme

Mænd, der beslutter at udføre de intime områder med en fløde hjemme, er det nyttigt at lytte til nogle tips:

 • Gem ikke ved at købe et billigt produkt. En god depilatory creme kan ikke være billig, og oftest kommer med en spatel til hårfjerning og hudplejeprodukter efter proceduren.
 • Køb ikke en udgået produkt. Det er ikke sikkert at bruge dette værktøj.
 • For at fjerne pubic hår, få kun cremen med notatet: "For intime områder."
 • Køb ikke et produkt på emballagen, hvis sammensætning ikke er angivet, eller der er ikke nogen detaljeret instruktion på russisk.
 • Forlad aldrig cremen længere på kroppen end den angivne tid i instruktionerne! Selvom resultatet var langt fra forventet. Det er bedre at gentage proceduren om et par dage.

Du kan lære mere om male depilation fra videoen.

Mandlige ansigtsskærende creme


Mere for nylig blev vegetation på ansigtet anset for at være et tegn på brutalitet. Moden har dog ændret sig: nu foretrækker mænd enten kort stub eller glat hud. Repræsentanter for den stærke halvdel af menneskeheden søger aktivt måder at slippe af med stub eller give det et pænt udseende.

Depilatory creme kan være en glimrende mulighed for mænd, der ikke ønsker at besøge en skønhedssalon og foretrækker at få deres hår fjernet hjemme.
Fordele:

 • ingen smerte under depilation af ansigtshår;
 • spare tid: en kvart time er nok til at blive ejer af en glat hud;
 • en lang effekt, der varer i 5-10 dage (afhængigt af den valgte creme og organismens individuelle egenskaber).
 • creme kan fremkalde en alvorlig allergisk reaktion og endda en kemisk forbrænding. Sidstnævnte er særlig farlig for mænd med følsom hud: De bør især omhyggeligt undersøge producentens anvisninger og under ingen omstændigheder holde cremen i huden for længe;
 • Depilators har en karakteristisk lugt, der kan fortsætte på huden i flere timer.

Mandlige depilatorer er sværere at finde på det frie marked, de skal købes i specialforretninger, der tilbyder produkter til skønhedssaloner. Disse cremer er dyrere end kvinder. Du skal dog ikke redde: en kvindelig ansætter kan simpelthen ikke klare hårdt mandligt hår.

Male depilatory cream - en nem måde at slippe af med overskydende hår

Nogle mænd tror, ​​at den stormfulde vegetation på kroppen lægger vægt på at tilhøre et stærkt sex. Men der er dem der vil slippe af med det.

Ligesom kvinder vælger mænd forskellige måder at fjerne uønsket hår på. For mange er proceduren i epilatoren, voksstrimler og andre metoder forbundet med at trække hår meget smertefuldt. De kan ikke gøre dem alene, der er ingen tid til salonprocedurer. Redder male depilatory creme: hurtig, overkommelig, smertefri!

Man og hårfjerning

Hver mand, der har taget hårfjerning, har sin egen grund, angivelsen til proceduren. De mest almindelige faktorer er følgende:

 1. Den afgørende rolle spilles af ønsket om at slippe af med overdreven svedtendring, fordi sveden vises på bagsiden, brystet, under armene og efterlader våde pletter på tøjet. Så tørrer de ud og hvide haloer vises på stoffet. Det sjusket udseende og den ubehagelige lugt af sved skubber mænd for at fjerne hår. Dette er især vigtigt for ledere, øverste ledere og andre, der altid er under kontrol.
 2. Profession kræver. Denne procedure er relevant for mange atleter, kokke, skuespillere.
 3. Glat hud giver dig mulighed for at se relief torso, muskelform, smukke udseende af den pumpede krop. Derfor unge, atletiske mennesker og udføre hårfjerning.
 4. Grooming tiltrækker det modsatte køn.
 5. Fjernelse af uønsket hår i lysken (delvis eller fuldstændigt) forstørrer seksuelt organ visuelt.
 6. Ønsket om at diversificere sexlivet, at overraske din partner.

På video - cremen til mandlig intim depilation:

Særlige egenskaber

Håret på mænds hud er tykkere og stærkere end kvinden, hårpæren ligger dybere. Tykt og de vokser hurtigere, skal depilering gøres oftere, og derfor er der større risiko for irritation. Derfor er han-værktøjet til depilation anderledes end kvinden. Det bruger stoffer, der er mere aktive til at deature proteiner, opretholder pH, nærer og lindrer huden. Kremens kemiske bestanddele giver ødelæggelsen af ​​hårstrukturen: de svækker og bliver let skrabet med en speciel spatel, som ofte sælges med cremen.

Den samme creme er muligvis ikke egnet til alle områder, hvor du skal fjerne hår, fordi huden kan være mere følsom på et sted og grovere - i en anden. Så skal du tage en anden creme! For det intime område og armhuler, områder med mere følsom hud, skal du vælge produkter med svagere handling, mere blid. I deres sammensætning er krævede fugtgivende ingredienser.

"Folkets" råd: Prøv cremen, som på hård hud virker godt (forårsager ikke irritation), hold "følsomme" områder mindre tid og vurder resultatet. Måske vil han tilfredsstille dig.

ansøgning

Mænd med fløde fjerner hår fra ryggen, underarmene, brystet, arme, ben, i det intime område.

Advarsel! Før du påfører cremen, skal du sørge for, at der ikke er mindre ridser, acne, forbrændinger, revner osv. På huden. Tag en følsomhedstest: Anvend cremen på et lille område og hold det på det rigtige tidspunkt. Hvis du tidligere føler en brændende fornemmelse - vask straks af og ikke brug. Prøven udføres bedst en dag før depilationen, det er så længe, ​​at man kan forvente en reaktion. Hvis irritation opstår, skal cremen erstattes med en analog af et andet mærke.

Næste trin:

 1. Påfør cremen med en speciel spatel (den sælges ofte sammen med produktet).
 2. For at opretholde det på huden anbefales af producentens tid.
 3. Med den samme spatel, der holder huden med din hånd, skal du forsigtigt skrabe af cremen sammen med håret fra det depilerede område.
 4. Vask af fløden med det faldne hår med vand, uden at anvende gelen (brug en ren, ingen sæbe, vaskeklud).

Find ud af hvad du skal gøre, hvis der er præster over hele kroppen.

Yderligere anbefalinger

 • Efter depilering anbefales det at anvende en fugtighedscreme eller hårvæksthæmmer til området: creme, spray osv.
 • I de næste par timer må du ikke bruge alkoholbaseret kosmetik.
 • Du behøver ikke at have seksuelle forhold lige efter depilering af intime zoner: Lad din hud slappe af og roen ned i et par timer.
 • Undgå kontakt med cremen og slimhinderne!
 • Overdriv ikke cremen længere end angivet: Der er fare for kemisk forbrænding.

Depilation kan kun gentages efter 72 timer!

Top producenter

 • Creme-gel Veet (Tyskland). Meget populært, du kan købe det i et apotek eller et supermarked. Et effektivt middel, håret begynder at "bryde igennem" kun efter tre dage. De er tyndere og svagere med hver efterfølgende brug, fordi cremen har en destruktiv virkning på hårsækken. Det anbefales at anvende på mange områder: bryst, ryg, ben, hænder, armhuler osv. Kremens tekstur er let, bortset fra det direkte formål at fjerne hår, produkttonerne og blødgør huden. Takket være aloe vera, sænker hårvæksten (med regelmæssig brug). Fabrikanten anbefaler at anvende den i 6 minutter. Hår vokser meget langsommere end ved barbering. Til salg er det til 950 rubler.
 • Cliven Young (Italien). Creme baseret på vegetabilske olier virker hurtigt og effektivt. Irritation og tørhed i huden godt eliminerer glycerin og lanolin, det nærer sin mandelolie. Du kan købe til 540 rubler.
 • Tanita for mænd (Polen). Handler hurtigt og effektivt. Velegnet til udtørring af følsomme hudområder, takket være vitaminer C, E, aloe vera. Disse ingredienser fugter og regenererer huden. Gennemsnitlig pris - 270 rubler.
 • COLLISTAR Men (Italy) er også velegnet til følsom hud. Ud over benene, armene, ryggen, kan du fjerne uønsket ansigtshår i ljummen for at behandle armhulerne. Cremen forsinker også hårvæksten. Fjerner dem i 4-6 minutter. Den gennemsnitlige pris er 1300 rubler.
 • Forfængelighed for mænd (Polen). Kan bruges overalt på kroppen. Den består af et ekstrakt af Centella Asiatica, som fugter huden godt og i lang tid. Pris - fra 150 rubler.

Depilation creme vælger alle individuelt. Det kan være nødvendigt at kontrollere effekten af ​​flere. Eller det kan være nødvendigt at vælge en creme til forskellige zoner. Heldigvis nu et godt valg: Du kan købe dem i en specialiseret kosmetisk butik, supermarked, apotek. Køb og test, der er altid en passende!

Er muligt. Du vil også have brug for en afslappende rygmassage teknik til en mand. Linket beskriver de typer af massage til mænd. Du kan også bruge mænds body lotion til hudpleje. Til hudpleje kan du bruge acne creme til mænd. Årsagerne til acne på mændens hæk er beskrevet her, acne på bagsiden af ​​en mand er her.

Hvordan fjerner håret på paven og omkring anus?

Bagepulver til hår: nyttig eller skadelig?