Vælge en creme til depilation af intime zoner: et overblik over populære producenter

Depilation er en procedure til fjernelse af den synlige del af håret, der ikke påvirker deres rødder. Hvis det er nødvendigt at fjerne uønsket vegetation i det intime område, vælger de fleste kvinder en creme til fjernelse af intime områder. Denne enkle, men effektive måde at fjerne hår på har følgende fordele:

 • relativ brugervenlighed;
 • rimelig pris;
 • hurtig handling;
 • ingen smerte
 • lille chance for irritation.

Anvendelsen af ​​depilationskrem har negative konsekvenser:

 • mulige allergiske reaktioner
 • vanskeligheden ved at fjerne mørkt og tykt hår
 • utilstrækkelig varighed af virkningen af ​​anvendelsen af ​​midler
 • ubehagelig lugt af de aktive komponenter i produktet.

Prinsippet om cremen

Produktets egenart er baseret på de kemiske virkninger af dets komponenter, der påvirker strukturen af ​​keratinhår. Efter lidt tid efter påføring af produktet rulles håret op og kan let fjernes med en spatel, der er fastgjort til produktet.

Brugen af ​​en creme i bikiniområdet er ikke i stand til helt at løse problemet med at fjerne uønsket vegetation (fordi den øvre del af håret er fjernet), men efter at have brugt det bliver håret lettere og blødere.

Er det muligt at fjerne hårfløde på intime steder

Mange kvinder er bekymrede over spørgsmålet om, hvorvidt det er muligt at anvende en depilatory cream i det intime område, da huden på dette område er særlig følsom og øm.

Metoden til at fjerne uønsket vegetation ved brug af en creme er sikker, underlagt instruktionerne om brug af produktet.

For at undgå forbrændinger og rødme anbefales det ikke at holde produktet på huden i mere end den tid, der er angivet i instruktionerne.

På trods af det faktum, at det ikke er muligt at garantere fuldstændig sikkerhed for brugen af ​​depileringsprodukter, er der ingen undersøgelser, der viser den negative virkning af depilering af det intime område med cremen på kvinders sundhed. Derfor er der ingen vægtige argumenter mod eliminering af uønsket vegetation i bikiniområdet gennem denne metode.

Kremvalgsregel

Når man vælger et middel til at fjerne uønsket vegetation i det intime område, bør en kvinde styres af nogle kriterier:

 • Formålet med produktet (præference bør gives til et specialiseret produkt, der anbefales til brug i bikiniområdet)
 • æstetiske præferencer (behagelig lugt, design og emballering af produktet);
 • Korrespondance af depilatorisk creme til intime områder til hudtype (det anbefales at bruge et produkt baseret på plantelægemidler, der beroliger og fugter irriteret hud);
 • naturlige bestanddele af produktet, der ikke forårsager allergiske reaktioner
 • Produktets dato for produktets udløbsdato.

Når man vælger en creme til intim depilering, skal kunderne være opmærksomme på kroppens individuelle egenskaber og muligheden for uønskede bivirkninger ved at bruge produktet.

Populære cremer til depilation i det intime område

Overvej fordele og ulemper ved populære cremer til depilation af det intime område.

 1. Creme Velvet Intim. Det har en overkommelig pris, forårsager ikke hudirritation på grund af dets naturlige sammensætning, har en behagelig lugt og tyk konsistens. Blandt ulemperne udsender køberne et lille volumen af ​​produktet, en ubehagelig padle til proceduren samt en lang eksponeringstid for produktet (fra 10 til 20 minutter).
 2. Creme Eveline 9 i 1. Indeholder urte ingredienser, der har en beroligende og fugtgivende effekt. Brugen af ​​værktøjet giver dig mulighed for hurtigt og effektivt at fjerne hår (eksponeringstid - fra 5 til 10 minutter). Købere bemærker, at produktet har en ubehagelig lugt og ikke skylles godt af med vand og kræver derfor brug af flydende sæbe.
 3. Veet creme til depilation af intimt område. Det har en behagelig lugt og naturligt indhold, der giver mulighed for hudpleje efter hårfjerningsproceduren. Påfør et tyndt lag på huden, så brugen er ret økonomisk. Sættet indeholder en scapula til udførelse af proceduren og midler til hudpleje efter depilering. Eksponeringstiden betyder fra 3 til 10 minutter på grund af den høje koncentration af aktive ingredienser.
 4. Epilex creme kan klassificeres som high cost depilators. Den grundlæggende komponent i produktet reducerer hårvæksten og ødelægger deres struktur. I den henseende bliver håret, der vokser efter fjernelse, tyndere og lettere.
 5. Cream Baptiste Agurk har en overkommelig pris, i sin sammensætning er der naturlige ingredienser. Produktet er hurtigvirkende (eksponeringstid - fra 5 til 10 minutter), det har en behagelig lugt, dets anvendelse forårsager ikke irritation. Produktet fjerner dog ikke hårdt hår nok, og når det anvendes, dannes en patina på huden, der kræver skylning.

Et middel til depilering af intime områder anbefales at vælge baseret på de enkelte kendetegn ved kvindens krop og dets præferencer.

Undladelse af at følge instruktionerne om brug af produktet i intime områder kan forårsage allergiske reaktioner.

Sådan udføres proceduren korrekt: trin for trin instruktioner

For at besvare spørgsmålet om, hvorvidt hår kan fjernes på intime steder ved hjælp af en creme, anbefales det at foretage en slags test til påvisning af allergiske reaktioner. Du bør forsøge at anvende produktet på et lille område af kroppen, og vask derefter dets rester. Det anbefales at starte aflejringsproceduren i tilfælde af irritation og rødme på kroppen efter 2 timer efter påføring af værktøjet.

Instruktioner for hårfjerning bør præsenteres i følgende trin.

 1. Rens huden med sæbe eller kropsvask og tør det tørre.
 2. Klem ud en lille mængde af produktet på den padle, der er fastgjort til produktet.
 3. Omhyggeligt og jævnt behandle de intime områder med et tyndt lag af produktet (den anbefalede tykkelse af cremerlaget varierer fra 1 til 3 mm). Ved anvendelse betyder det at minimere risikoen for negative reaktioner og undgå kontakt med produktet på slimhinderne.
 4. Vent til den anbefalede tid.
 5. Fjern cremen med en scapula (for at lette depilering anbefales det at fjerne cremen mod hårvækstretningen).
 6. Tag et brusebad efter proceduren for at fjerne rester fra det behandlede område.
 7. Hvis det er nødvendigt at anvende produktet i brusebadet, skal du anvende cremen før vask, og fjern derefter dets rester.
 8. Behandl depileringsområdet med hudpleje efter hårfjerning.

Fabrikanter anbefaler ikke at øge brugen af ​​cremen, fordi det kan føre til udseende af negative reaktioner: irritation, rødme, forbrændinger.

Hudpleje efter hårfjerningskrem

Afhugning af det intime område kræver omhyggelig pasning af områdets følsomme hud. Derfor anbefales kvinden efter proceduren at bruge et beroligende middel, der kommer med depilatory creme til det intime område.

For at forhindre indvækst af hår i huden er det nødvendigt:

 • daglig behandle depilation området med fugtighedsgivende og beroligende produkter;
 • ugentlig, mindst 2 gange, behandle huden med en skrubbe.

I tilfælde af hår indgroet i huden, bør du konsultere en læge.

Kontraindikationer

Det anbefales ikke at anvende creme til depilering af det intime område i følgende tilfælde:

 1. Tilstedeværelsen af ​​tumorer på huden i de intime zoner.
 2. Individuel intolerance betyder (det anbefales at købe et produkt med naturlige ingredienser).
 3. Kommende besøg i solarium eller solbadning (hårfjerning udføres 2 dage før de planlagte procedurer).
 4. Tilstedeværelsen af ​​kræft.
 5. Forekomsten af ​​allergiske reaktioner under forsøgsansøgning af midler til et lille område af kroppen.
 6. Tilstedeværelsen af ​​betændelse eller beskadigelse af de intime områder.

Kan jeg bruge cremen til depilering af intime områder under graviditeten?

Da graviditet er en vigtig periode for forventede mødre, opfordres kvinder til at tage ansvaret for ansvaret for at slippe af med uønsket vegetation i bikiniområdet. Der er et behov for at vælge et naturligt, sikkert og effektivt produkt til depilering af intime steder, mens barnet venter.

Kremets kemiske sammensætning udgør ikke en fare for en gravid kvinde, fordi den ikke trænger dybt ind i huden, og selve afpudsningsproceduren ikke forårsager den forventende mor smertefulde fornemmelser.

Brug af produktet af gravide kvinder kræver overholdelse af følgende betingelser:

 • udførelse af proceduren i et ventileret rum (betingelsen skal være opfyldt ikke kun for gravide kvinder, der lider af toksikose)
 • Tidligere test af allergiske reaktioner (selvom en kvinde brugte produktet før graviditet);
 • grundig hudpleje, dens fugtgivende efter depilation.

En gravid kvinde bør være forberedt på behovet for at gentage hårfjerningsproceduren hyppigt, da de vokser hurtigt på grund af udsving i hormonelle niveauer.

Forudsat at instruktionerne om brug og anvendelse af et kvalitetsmiddel er nøje fulgt, er depilatory cream en mild måde at fjerne uønsket vegetation i bikiniområdet under graviditeten.

anmeldelser

Nedenfor er anmeldelser af nogle købere om midlerne til at fjerne bikiniområdet.

Diana, 24 år gammel, Barnaul

Jeg bruger creme til depilation af bikiniområdet Velvet Intim i 5 år. Tilfreds med resultatet: ikke mere brug af barberskære. Hyppig barbering af det delikate område fremkaldte udseende af irritation og rødme i huden. Efter barbering voksede hårdt og mørkt hår hurtigt.

Først købte jeg dyre depilatorer, men så bemærkede jeg, at billigere analoger ikke virker værre, og de er meget billigere. Jeg var overrasket over, at Velvet Intim depilatoren kom til min følsomme hud.

Inna, 32 år gammel, St. Petersborg

Jeg synes, at Veet creme er den mest hurtige og effektive. Jeg købte et værktøj til depilating et bikini område på råd fra en ven. Resultatet er tilfredsstillende. Værktøjet er af høj kvalitet, har en delikat tekstur og en behagelig lugt, fjerner uønsket vegetation hurtigt og effektivt. Efter påføring af produktet bliver håret tyndere og blødere, og huden bliver glat og silkeagtig.

Prisen er ikke lav, men emballagen er økonomisk, varig nok. Forsøgte og billigere modparter betyder, men var utilfreds med resultatet og en allergisk reaktion.

Marina, 29 år gammel, Rostov-til-Don

Jeg kunne ikke beslutte at begynde at bruge depilatory cream i lang tid, og da jeg prøvede, blev jeg overrasket over det hurtige og effektive resultat. Nu bruger jeg ikke barberskære, da håret efter dets anvendelse hurtigt vokser og bliver stift, og huden er beskadiget og tør.

For at fjerne hår i intime områder begyndte jeg at bruge Epilex creme. Når du bruger det, er der ingen smerte og irritation. Værktøjet er dyrt, men fungerer hurtigt. Effekten af ​​ansøgningen varer en uge. Jeg var tilfreds med resultatet, jeg vil bruge det hele tiden.

Daria, 33 år gammel, Saratov

Begyndte at bruge depilatoren efter lang pine med en barbermaskine, voksstrimler og elektrisk epilator. Jeg kan godt lide det faktum, at du kan udføre proceduren hjemme alene og ganske let.

Den mest velegnede depilator, der kan bruges i bruseren. Fjernelse tager ikke meget tid, cremen vaskes let af. For mig er det vigtigt, at huden ikke tørrer, og cremen klarer sig med denne opgave.

Hvordan man bruger cremen til afhugning af intime områder

Intim hygiejne er et meget følsomt problem. Dette gælder især valg af metoder til at slippe af med uønsket hår i det intime område. Hvis du stadig vælger metoden til smertefri fjernelse af hårfjerning. Så skal du vide, hvordan du skal bruge cremen til depilation.

Meget tynd hud kræver øget omhu og opmærksomhed. At håndtere et sart problem er ret svært: en barbermaskine forårsager ofte alvorlig irritation, voksning med depilation ledsages af uudholdelig smerte.

Det er den eneste, ikke så besværlige løsning - creme til depilering af intime områder: det er smertefrit og truer ikke med irritation af ømme hudområder.

Handlingsprincippet af depilatory cremer

Virkningen er meget mild og effektiv. Sammensætningen indeholder aktive kemikalier, som bidrager til svækkelsen af ​​hårstrukturen.

Påvirker produktet direkte på hårakslen, blødgør det. Ved hjælp af en speciel spatel fjernes den fra overfladen af ​​det behandlede område sammen med hår.

Handlingen gælder som regel kun for den synlige del af håret uden at påvirke roddelen. Nogle typer af cremer kan påvirke dets struktur, selv en millimeter dybt ind i huden. På grund af dette er hårene der vokser tilbage så ikke så hårde.

Derudover indeholder cremen i dets sammensætning blødgørende og beroligende ingredienser: vitaminer, olier, kølemidler, forskellige ekstrakter.
Derfor forårsager processen med hårfjerning ikke smertefulde og ubehagelige fornemmelser. Efter proceduren bliver huden blød, glat, uden rødme.

 • Hvad er attraktiv voksning dyb bikini voksning, samt alle sine mangler, vil du finde i artiklen.
 • Shugaring dyb bikini: funktioner i proceduren og dens fordele, du kan se her.

Fordelene ved Depilatory Cream

Cremen har en række fordele, både før barbermaden og den varme voks. Hvis du lister sine fordele, får du en temmelig imponerende liste:

 • Gentag effekt på den følsomme hud på følsomme områder af vores krop;
 • Smertefri procedure, i modsætning til voks fjernelse af hår
 • De komponenter, der er inkluderet i det, fjerner ikke kun hår, men giver også næring til huden;
 • Ingen ubehagelige konsekvenser: rødme og kløe;
 • Produktet kan forprøves for muligheden for en allergisk reaktion;
 • Proceduren tager ikke meget tid;
 • Let at bruge: Depilation kan gøres selvstændigt hjemme;
 • Køb kræver ikke store omkostninger.

Hvordan vælger man en creme til intim depilation?


Hvis du for første gang skal gøre depilation af et bikiniområde med en creme eller allerede har prøvet denne metode, men ikke er tilfreds med produktet, skal du gøre dig bekendt med nogle af nuancerne for et sådant køb:

 • Når du vælger, skal du være opmærksom på hvilket område det er beregnet til depilation. Et normalt hårfjerningsprodukt kan forårsage alvorlig irritation for følsomme områder af kroppen. Produktet skal være egnet til følsom hud.
 • Læs omhyggeligt oplysninger om udløbsdatoer. En udgået produkt vil kun forårsage skade. Den kemiske sammensætning påvirker ikke kun hårene, men også huden selv. Konsekvenserne kan være meget forskellige: fra enkle allergier til den inflammatoriske proces.
 • Cremer varierer i pris afhængigt af producent, udstyr og eksponeringsmetode. Billige muligheder ofte kun beskæftiger sig med bløde downy hår. Et kvalitetsprodukt skal arbejde på hår af hårdhed. Sættet bør omfatte: en speciel spatel eller svamp for at fjerne sammensætningen, lotion eller olie til hudpleje efter proceduren.
 • Køb ikke produkter af tvivlsom produktion. Ved at spare på produktet, kan du genoprette hudens sundhed i lang tid. Pakken skal indeholde fuldstændige oplysninger om producenten, sammensætningen, anvendelsesmåden, udstyret, udløbsdatoer og forholdsregler.

Sådan forbereder du dig på selvdestillation

For at udføre proceduren for hårfjerning er det ikke nødvendigt at løbe til salonen. Den sikre struktur og specialudstyr giver dig mulighed for nemt og hurtigt at klare opgaven selv.

 • Inden proceduren gennemføres, er det nødvendigt at teste for allergier. Påfør cremen på et lille område af huden og vask af efter et par minutter.
  Hvis der i løbet af en eller to timer ikke var nogen manifestationer i det behandlede område, kan du sikkert gå videre til proceduren.
 • Før proceduren skal du grundigt rengøre kroppen med rengøringsmidler. Huden skal være helt tør og ren.
 • Fordel det jævnt i et tyndt lag.
 • Vent et stykke tid. Brugsanvisningen skal angive det antal minutter, der kræves for at opnå effekten.
 • Brug en speciel spatel, fjern forsigtigt sammensætningen mod retningen af ​​hårvækst.
 • Efter proceduren skal du tage et bad for at fjerne resterne helt fra kroppen.
 • Hvis produktet er beregnet til udskylning i brusebadet, fordel det med en speciel svamp et par minutter før vandprocedurer påføres, så skylles grundigt.
 • Påfør nærende olie eller lotion til de behandlede områder.

Regler for brug af creme til udsmykning af intime områder

For at proceduren skal kunne lykkes, skal du følge nogle regler:

 • Brug ikke creme til den dybe bikini procedure. Dens kemiske sammensætning kan have en skadelig virkning på slimhinden.
 • Sørg for at teste for allergier før brug!
 • For at forhindre, at enkelte hår vokser ind i huden, brug en blød skrubbe før og flere dage efter depilering.
 • Sørg for, at efter proceduren er der ingen rester tilbage.
 • Smør regelmæssigt følsom hud af sarte områder med en blødgørende.
 • Lær hvordan du gør permanent hårfjerning hjemme takket være vores artikel.
 • Photoepilation: Ofte stillede spørgsmål og kommentarer til dem, du finder her.
 • Vil du vide, om der er forskel på hårfjerning og depilation, læs artiklen på siden: //quclub.ru/udalenie-volos/epilacia/v-chem-paznica.html

Pas på intime områder efter depilation

 • Efter proceduren vil hårfjerning i de intime områder kræve særlig pleje. Sørg for at behandle følsom hud med specielle produkter, som som regel indgår i sættet til depilation.
 • Virkningen af ​​den kemiske sammensætning påvirker huden negativt, og derfor vil det i de næste 24 timer kræve yderligere næring og hydrering. Brug til plejeolier, lotioner.
 • For at forhindre problemet med indfødning af hår, før proceduren og den tredje dag efter det, behandl bikiniområdet med en blød skrubbe. Med det kan fine hår "komme ud" til overfladen.
 • Efter brug af skrubben skal du sørge for at smøre de behandlede områder med en stor mængde blødgøringscreme. Dette vil hjælpe med at undgå tørhed, irritation, rødme og kløe.

Depilatory cream er en glimrende løsning til hårfjerning i følsomme områder. Og glem ikke det faktum, at der i sammensætningen er kemikalier.
Vær derfor forsigtig og lyt til vores råd om, hvordan du udfører proceduren og den efterfølgende pleje. Pas på dit helbred!

Depilatory creme til intime steder

Den smukke halvdel af menneskeheden stræber efter perfektion. Ofte går denne vej i kampen mod naturen: Ved hjælp af kostvaner kæmper vi med overskydende vægt og dårlig metabolisme ved hjælp af kosmetiske produkter - vi forynger ved hjælp af forskellige midler forsøger vi at slippe af med unødvendig vegetation. Piger slippe af med hår over hele kroppen eller selektivt (ben, arme, ansigt osv.), Idet der lægges særlig vægt på bikiniområdet.

Hvorfor fjerne hår på et intimt sted

De fleste piger tænker ikke engang om at fjerne hår på et intimt sted. Den ideelle bikini zone er ikke kun udviklingen i den moderne livsstil.

Fjernelse af uønsket hår på intime steder hjælper med at slippe af med bakterier, der akkumuleres på håret, især hvis hygiejnereglerne ikke følges meget omhyggeligt.

Hår, der er synligt fra under tøj eller trusser fra badedragt, giver ikke bikiniområdet noget æstetisk udseende. I intime forhold tilføjer overskydende vegetation heller ikke seksualitet til en kvinde.

Metoder til fjernelse af pubic hair

Der er mange måder, hvorpå du kan slippe af med hår på intime steder. Hver pige skal selv vælge en passende og passende måde for hendes fjernelse af skindhår. Afhugning af intime steder (fjernelse af den synlige del af håret) er mekanisk (ved hjælp af en razor, pincet) og kemisk (forskellige depilatory cremer).

· Brug en barbermaskine. Den nemmeste og smertefri måde at fjerne hår på, herunder skamhår. Ved intim depilering på denne måde anbefales det at bruge engangsmaskiner med en fugtighedsgivende indsats for at undgå infektion. Du bør også bruge specielle cremer, geler, der fremmer en bedre razor slip. Dette vil medvirke til at minimere mulige nedskæringer. Desværre skal denne procedure ofte anvendes, da resultatet er kortvarigt: børsten kan fremstå meget dagen efter barberingen.

· Brug depilatory cream. Denne metode til depilation er den mest smertefri og mest almindelige. Brug blot cremen med et tykt lag på håret, vent et stykke tid, og fjern det sammen med håret med en speciel spatel.
Princippet om depilation cremer er som følger: De særlige kemiske elementer, der udgør sammensætningen, bidrager til opløsningen af ​​keratin og derved blødgør håret. De aktive ingredienser i cremen ødelægger kun det ydre hår og har ingen effekt på pæren. Den største fordel ved denne metode er fraværet af sår og nedskæringer efter depilering. Ulempen er, at det ikke anbefales at anvende en sådan creme til "internt" hår på intime steder, det vil sige ved siden af ​​slimhinden.

Nyttige tips. Alle muligheder for at fjerne tørre lunger på tæerne og på fodsålen.

Depilation Cream Review

Når du bruger cremen til depilering af intime steder, er det værd at tage kun de med en note, at de er beregnet til bikiniområdet. Depilatory cremer til den intime zone er blødere og mere blide, de indeholder mere fugtighedsgivende elementer. Nogle producenter tilføjer forskellige vitaminer, urteekstrakter, vegetabilske olier og andre nyttige ingredienser til sådanne cremer. Det hjælper med at gøre cremen mere blødere, fugtiger huden og reducerer betændelsen.

Det moderne marked for kosmetiske produkter tilbyder et stort antal depilationskremer af forskellige mærker. De adskiller sig både i omkostninger og i oprindelseslandet, såvel som i nogle af de komponenter, der indgår i deres sammensætning. En af de mest populære depilation cremer er Veet, Eveline, Sally Hansen, Velvet, Cliven produkter, nu vil vi forsøge at forstå, hvilke af disse cremer er bedre.

Depilation Cream Veet

Denne depilatory creme er i stor efterspørgsel. I favoritter skyldes det, at det kan påføres i et tyndt lag, og tiden for dens handling er ret hurtig. Veet er velegnet til følsom hud og forårsager ikke irritation. Sætet til depilation i bikiniområdet omfatter: en depilatory creme, en speciel og praktisk spatel til påføring, en beroligende creme efter depilering af intime steder. Den gennemsnitlige pris er 350 rubler.

Depilatory cream "Sally Hansen"

Denne creme til depilation af bikiniområdet er ret dyrt (den omtrentlige pris er 540 rubler), men er populær blandt piger med meget følsom hud. Det er mindre irriterende for huden, da det indeholder et stort antal fugtighedsgivende ingredienser. Ud over cremen leveres Sally Hansen med en speciel applikatorbørste.

Velvet Depilatory Cream

Cream Velvet refererer til budgetmidler til depilation. Den gennemsnitlige markedsværdi af dette produkt er ca. 60 rubler. På trods af omkostningerne er cremen ret effektiv. Cremen har en tyk tekstur og en behagelig lugt. Forårsager ikke irritation. Velvet sælges med en spatel.

Depilatory cream Eveline 9 i 1

Denne creme har 9 tegn på effektivt at slippe af med uønsket hår. Det er effektivt, sikkert, hjælper med at bremse hårvækst, fugter huden, forårsager ikke irritation og giver glat hud. Den gennemsnitlige pris for en sådan depilatory creme er 95 rubler.

Ved at vælge en creme til depilation bør bikini kontaktes med særlig ansvar, da selv den dyreste creme kan forårsage irritation.

Andre former for hårfjerning i et intimt sted

 1. Epilation (hårfjerning med roden) udføres ved hjælp af voks eller sukker (shugaring), samt ved hjælp af professionelle kosmetiske teknikker (laser hårfjerning, fotoepilering og elektrolyse).
 2. voksning (voksning). Uønsket hår fjernes ved at påføre varmt voks på det. Derefter påføres en speciel strimmel på overfladen af ​​huden og glider af med voks og hår. Irriteret hud bør smøres med et særligt lindrende middel. Metoden til voksning er ret smertefuldt.
 3. shugaring. Proceduren er ikke så smertefuld som voksning, men teknikkerne er ens. Betydningen af ​​shugaring er, at overskydende vegetation fjernes ved hjælp af tyk sukker sirup.
 4. epilering ved hjælp af specielt kosmetisk udstyr (fotoepilation, laserepilation, elektrolyse). Sådanne metoder giver mulighed for flere procedurer for at slippe af med uønsket vegetation for evigt. Procedurer udføres ved hjælp af en laser, foto blink eller eksponering for en elektrisk hårpære. Ovennævnte procedurer er dyre, så ikke alle piger har råd til dem.

Alle disse metoder til hårfjerning, herunder brugen af ​​en depilatory creme, er også velegnede til mænd. Lad os fortælle dig en stor hemmelighed - for mænd har håret samme struktur som for kvinder!

Et øjeblik. En simpel opskrift på ansigtsskrælning med calciumchlorid - bedstemors metode er gyldig nu.

Indikationer og kontraindikationer af magnetisk terapi, kosmetologisk procedure med magnetfelt.

Uanset hvilken metode du bliver kvitt hår på et intimt sted, du vælger, bør du se hvordan din hud reagerer på en bestemt procedure. Hvis der ikke er irritation eller tørhed, er huden fløjlsagtig og øm, så er metoden velegnet til dig, og hvis tværtimod - prøv en anden metode til at slippe af med uønsket hår i bikiniområdet.

Oversigt over cremer til depilering af intime områder + instruktioner

Mange kvinder, og for nylig vil flere og flere mænd have glat og smuk hud på intime steder. Blandt de mange hårrensere i dette område er en af ​​de mest populære en intim depilation creme. Der er både fordele og ulemper ved dets brug, og derudover er der nuancer, du skal vide, før du køber dette værktøj. Læs mere om brugen af ​​depilatory cremer, læs videre.

Hvad er intimatoriske creme intime zoner?

Dette er et ret praktisk værktøj, der ligner en almindelig fløde og indeholder i sin sammensætning aktive kemikalier, der ødelægger strukturen af ​​den synlige del af håret. Du sætter cremen på det ønskede område, vent et par minutter (normalt fra 5 til 10), hvorefter en speciel spatel "fjerner" svækkede hår.

Der er også en speciel creme til depilering af intime steder, som adskiller sig fra den sædvanlige sammensætning. Den indeholder en større mængde blødgørende og fugtgivende ingredienser, da huden på sådanne steder er mere følsom og tyndere, og den har brug for ekstra beskyttelse. Det er nødvendigt at bruge en creme til bikiniområdet, hvor det er indiceret, at det passer til intime områder, ellers er der stor sandsynlighed for at få irritationer, allergier og endda kemiske forbrændinger.

Typer af cremer til intim udhuling

Kig efter populære mærker som Veet, Eveline, Velvet, Sally Hansen.

Der er også mænds cremer specielt skabt til den stærke halvdel af menneskeheden til intim depilation. De er forskellige fra "kvindelige", fordi de indeholder mere aktive stoffer, fordi mænds hår er meget tykkere og stærkere end kvindernes.


Video: PLUSES og MINUSES at bruge creme til fjernelse af hår fra Yanina Z

Mange virksomheder fremstiller sådanne produkter, og det er umuligt at sige præcis, hvad der passer til dig. Dette bestemmes af individuelle faktorer, så du vil sandsynligvis nødt til at prøve flere forskellige cremer, inden du finder "din egen".

De mest populære mærker af cremer

 1. Veet. Dette værktøj anses for at være et af de bedste. Det håndterer perfekt uønsket vegetation, mens den ikke er irriterende og ikke beskadiger den delikate hud i den intime zone. Påfør det på et tyndt lag og derved opnå en god creme besparelse. Eksponeringstid - 5-10 minutter. Veet creme har en behagelig lugt, lindrer og fugter huden. Kittet indeholder også en creme efter depilation og en spatel. Derudover kan du købe et produkt fra Veet-linjen for at bremse hårvæksten, med hvilken din hud vil forblive glat i længere tid.
 2. Eveline. Eveline 9 i 1 Depilatory Cream er også velegnet til bikiniområdet. Det virker forsigtigt og harmløst, forebygger irritation, og fjerner godt overskydende hår.
 3. Velvet. Dette værktøj er blandt de billigste, men det fungerer godt. Efter det vil der ikke være irritationer og allergier, og effekten af ​​depilation kan sammenlignes med barbering - håret bliver fjernet, men om en dag eller to begynder de at vokse igen.
 4. Sally Hansen. Dette er en forholdsvis dyr fløde, men ifølge anmeldelser er den mere effektiv til bikiniområdet. Håret fjernes hurtigt og "rent", efter brug - ingen irritation og rødme.

Der er mange andre depilatory cremer, der har lignende egenskaber. Prøv forskellige værktøjer, se resultatet, og dermed finder du den perfekte til dig selv.

Instruktioner til brug af cremer

Før du bruger fløden til depilering af intime steder, skal du sørge for at teste for allergier. Undlad at forsømme dette råd, fordi huden i bikinizonen er meget følsom, det er let at traumatisere, og så vil du ikke ende med problemer. Derudover skal du være opmærksom på, at cremen ikke kommer på slimhinderne! Resultatet vil være beklageligt, du kan brænde det mest ømme område i din krop.

Processen med at bruge cremen er beskrevet detaljeret her. Du finder instruktioner til brug af produktet, gør dig bekendt med fordele og ulemper ved proceduren, lær hvordan du korrekt forbereder huden.

Video: Vejledning til brug af cremen fra brugeren Julia Primorskaya

Hudpleje efter depilation med en creme

Da bikiniområdet er mest følsomt på kroppen, kræver det konstant og omhyggelig pleje, især efter depileringsprocedurerne. Sørg for at bruge dagligt til intime områder af beroligende og fugtgivende produkter på en naturlig basis.

Siden nogle gange efter fjernelse af uønsket vegetation begynder hårene at vokse. Pas på på forhånd for at forhindre dette. To gange om ugen behandles huden på intime steder med en blød skrubbe. Skrubning plus regelmæssig fugtgivende er den bedste måde at forhindre indgroet hår på.

Hvis de indgroede hår stadig vises, er det bedst at konsultere en læge for at fjerne dette problem. Huden på disse steder er meget sårbar, hvis du vælger sårene selv, så bliver du nødt til at slippe af med grimme pigmentpletter i lang tid. Den gode nyhed er dog, at sandsynligheden for indgroede hår ved brug af cremer til depilation er meget lille.

Tips og tricks fra forfatteren

Må ikke misbruge depilatory cremer i det intime område. Prøv at gøre denne procedure ikke mere end en gang om ugen, bedre - mindre. Konstant eksponering for kemi kan påvirke følsom hud og slimhinder.

Hold ikke produktet på huden i længere tid end angivet i instruktionerne! Dette er fyldt med alvorlige irritationer og kemiske forbrændinger, som permanent ødelægger dit humør. I tilfælde af problemer er du velkommen til at kontakte din læge. Trods alt er sundhed vigtigere end noget andet, og sundhed i et intimt område - jo mere. Elsk dig selv og vær smuk!

Depilatory cream for intime områder: hvordan man vælger og ansøger?

Et velplejet bikiniområde er i dag en drøm ikke kun for alle kvinder, men også for mange mænd. Samtidig er depilation en af ​​de mest ubehagelige procedurer for at opretholde skønheden. Til dens gennemførelse anvendes en række geler, cremer, sukkerpasta, voks osv.

Intim depilation creme: fordele

Intim depilation creme fremkalder ikke irritationer, og dets anvendelse forårsager ikke rødme. Men inden brug er det anbefalet at lave en test for følsomhed og allergi.

For at du kan nyde glat og klar hud af en bikini i lang tid, følg disse regler:

 • Påfør produktet jævnt til det ønskede område, spred det med en speciel spatel, lad den være i den tidsperiode, der er angivet i instruktionerne. Hold aldrig sammensætningen længere end anbefalet, ellers kan hudirritation medføre;
 • Efter fløde vaskes med varmt vand med en blød svamp;
 • Tør huden af ​​bikini med et håndklæde, forsøger at virke så forsigtigt som muligt.

Cream til intim depilation fjerner ikke hår i lang tid, men samtidig har denne metode sine væsentlige fordele. Det forårsager ikke smertefulde fornemmelser, i modsætning til voksning, efterlader ikke irritation, som normalt barbering med en maskine.

Hudpleje efter depilering omfatter grundig fugtgivende behandling af det behandlede område med specielle midler: cremer, geler, olier.

Hvilken fløde er bedre at vælge?

Der er mange producenter, der producerer cremer til intim depilation. Blandt dem er Veet, Velvet, Eveline, Cliven, SallyHansen, Opilca, Shary, Silium, Avon særlig populære. Hver af cremerne er gode på sin egen måde. For at bestemme den ideelle løsning skal du prøve at evaluere hver af dem.

 • Veet. Det er en af ​​de mest populære og højkvalitets cremer. Det er økonomisk at bruge, det er nødvendigt at holde det i minimum. Voksende hår bliver blødere, irriterer ikke huden. Den gennemsnitlige omkostning af midler 450 rubler.
 • Sally Hansen. Ikke hver pige har råd til denne fløde, og det er ikke så nemt at finde det. Efter påføring overholdes ikke tørhed og irritation af huden. Håret fjernes hurtigt, resultatet forbliver i lang tid. Foruden creme er den praktiske børste til tegning inkluderet i pakken. Den gennemsnitlige pris varierer fra 700 rubler.
 • Cliven. Uden megen indsats kan du slippe af med håret i bikiniområdet. Cremen indeholder glycerin, lanolin og mandelolie. Efter proceduren forbliver glat og fløjlsagtig hud i lang tid. Den gennemsnitlige pris varierer fra 300 rubler.
 • Velvet. Relativt billig fløde, men samtidig effektiv. Takket være ham kan du fjerne selv det hårdeste hår, mens du opretholder resultatet i lang tid. Efter påføring er der ingen forbrændinger og irritationer. Den specielle spatel eller en bekvem svamp er inkluderet i kremepakken. Den gennemsnitlige pris for fløden er 90 rubler.

Creme til depilation af intime zoner Veet: anmeldelser

 • Marina: Veet creme er min favorit. Han har længe vundet min tillid og kærlighed. Han bekæmper effektivt hår i det intime område. Efter brug er der ingen irritationer, hårene vokser ikke. Brug altid cremen i bruseren. Generelt er jeg glad for det.
 • Vasilisa: For ikke så længe siden købte jeg Veet intime depilation creme i en butik. Jeg kan sige, at han ikke imponerede på mig. Håret er ikke helt fjernet, jeg var nødt til at bringe til glathed med en barberkniv. Den allerførste dag begyndte nye hår at spire, på trods af at fabrikanten lover glat hud i op til 3 dage!
 • Kristina: Jeg har brugt Veet depilation cremer i lang tid. Jeg kan godt lide dem meget. Især til intim depilering. Værktøjet bekæmper effektivt uønsket hår og bryr sig om huden. Jeg ville ikke handle ham for noget.

Se også:

Depilatory cream er en glimrende løsning på problemet med hårfjerning i følsomme områder. Den største fordel ved denne procedure er hastighed, effektivitet og smertefrihed. Vælg cremer afhængigt af dine præferencer og hudtype. Når du depilating følger alle reglerne og ikke ignorere den efterfølgende pleje af det delikate bikini område.

Depilatory creme til intime steder

Den smukke halvdel af menneskeheden stræber efter perfektion. Ofte går denne vej i kampen mod naturen: Ved hjælp af kostvaner kæmper vi med overskydende vægt og dårlig metabolisme ved hjælp af kosmetiske produkter - vi forynger ved hjælp af forskellige midler forsøger vi at slippe af med unødvendig vegetation. Piger slippe af med hår over hele kroppen eller selektivt (ben, arme, ansigt osv.), Idet der lægges særlig vægt på bikiniområdet.

Hvorfor fjerne hår på et intimt sted

De fleste piger tænker ikke engang om at fjerne hår på et intimt sted. Den ideelle bikini zone er ikke kun udviklingen i den moderne livsstil.

Fjernelse af uønsket hår på intime steder hjælper med at slippe af med bakterier, der akkumuleres på håret, især hvis hygiejnereglerne ikke følges meget omhyggeligt.

Hår, der er synligt fra under tøj eller trusser fra badedragt, giver ikke bikiniområdet noget æstetisk udseende. I intime forhold tilføjer overskydende vegetation heller ikke seksualitet til en kvinde.

Metoder til fjernelse af pubic hair

Der er mange måder, hvorpå du kan slippe af med hår på intime steder. Hver pige skal selv vælge en passende og passende måde for hendes fjernelse af skindhår. Afhugning af intime steder (fjernelse af den synlige del af håret) er mekanisk (ved hjælp af en razor, pincet) og kemisk (forskellige depilatory cremer).

· Brug en barbermaskine. Den nemmeste og smertefri måde at fjerne hår på, herunder skamhår. Ved intim depilering på denne måde anbefales det at bruge engangsmaskiner med en fugtighedsgivende indsats for at undgå infektion. Du bør også bruge specielle cremer, geler, der fremmer en bedre razor slip. Dette vil medvirke til at minimere mulige nedskæringer. Desværre skal denne procedure ofte anvendes, da resultatet er kortvarigt: børsten kan fremstå meget dagen efter barberingen.

· Brug depilatory cream. Denne metode til depilation er den mest smertefri og mest almindelige. Brug blot cremen med et tykt lag på håret, vent et stykke tid, og fjern det sammen med håret med en speciel spatel.
Princippet om depilation cremer er som følger: De særlige kemiske elementer, der udgør sammensætningen, bidrager til opløsningen af ​​keratin og derved blødgør håret. De aktive ingredienser i cremen ødelægger kun det ydre hår og har ingen effekt på pæren. Den største fordel ved denne metode er fraværet af sår og nedskæringer efter depilering. Ulempen er, at det ikke anbefales at anvende en sådan creme til "internt" hår på intime steder, det vil sige ved siden af ​​slimhinden.

Nyttige tips. Alle muligheder for at fjerne tørre lunger på tæerne og på fodsålen.

Depilation Cream Review

Når du bruger cremen til depilering af intime steder, er det værd at tage kun de med en note, at de er beregnet til bikiniområdet. Depilatory cremer til den intime zone er blødere og mere blide, de indeholder mere fugtighedsgivende elementer. Nogle producenter tilføjer forskellige vitaminer, urteekstrakter, vegetabilske olier og andre nyttige ingredienser til sådanne cremer. Det hjælper med at gøre cremen mere blødere, fugtiger huden og reducerer betændelsen.

Det moderne marked for kosmetiske produkter tilbyder et stort antal depilationskremer af forskellige mærker. De adskiller sig både i omkostninger og i oprindelseslandet, såvel som i nogle af de komponenter, der indgår i deres sammensætning. En af de mest populære depilation cremer er Veet, Eveline, Sally Hansen, Velvet, Cliven produkter, nu vil vi forsøge at forstå, hvilke af disse cremer er bedre.

Depilation Cream Veet

Denne depilatory creme er i stor efterspørgsel. I favoritter skyldes det, at det kan påføres i et tyndt lag, og tiden for dens handling er ret hurtig. Veet er velegnet til følsom hud og forårsager ikke irritation. Sætet til depilation i bikiniområdet omfatter: en depilatory creme, en speciel og praktisk spatel til påføring, en beroligende creme efter depilering af intime steder. Den gennemsnitlige pris er 350 rubler.

Depilatory cream "Sally Hansen"

Denne creme til depilation af bikiniområdet er ret dyrt (den omtrentlige pris er 540 rubler), men er populær blandt piger med meget følsom hud. Det er mindre irriterende for huden, da det indeholder et stort antal fugtighedsgivende ingredienser. Ud over cremen leveres Sally Hansen med en speciel applikatorbørste.

Velvet Depilatory Cream

Cream Velvet refererer til budgetmidler til depilation. Den gennemsnitlige markedsværdi af dette produkt er ca. 60 rubler. På trods af omkostningerne er cremen ret effektiv. Cremen har en tyk tekstur og en behagelig lugt. Forårsager ikke irritation. Velvet sælges med en spatel.

Depilatory cream Eveline 9 i 1

Denne creme har 9 tegn på effektivt at slippe af med uønsket hår. Det er effektivt, sikkert, hjælper med at bremse hårvækst, fugter huden, forårsager ikke irritation og giver glat hud. Den gennemsnitlige pris for en sådan depilatory creme er 95 rubler.

Ved at vælge en creme til depilation bør bikini kontaktes med særlig ansvar, da selv den dyreste creme kan forårsage irritation.

Andre former for hårfjerning i et intimt sted

 1. Epilation (hårfjerning med roden) udføres ved hjælp af voks eller sukker (shugaring), samt ved hjælp af professionelle kosmetiske teknikker (laser hårfjerning, fotoepilering og elektrolyse).
 2. voksning (voksning). Uønsket hår fjernes ved at påføre varmt voks på det. Derefter påføres en speciel strimmel på overfladen af ​​huden og glider af med voks og hår. Irriteret hud bør smøres med et særligt lindrende middel. Metoden til voksning er ret smertefuldt.
 3. shugaring. Proceduren er ikke så smertefuld som voksning, men teknikkerne er ens. Betydningen af ​​shugaring er, at overskydende vegetation fjernes ved hjælp af tyk sukker sirup.
 4. epilering ved hjælp af specielt kosmetisk udstyr (fotoepilation, laserepilation, elektrolyse). Sådanne metoder giver mulighed for flere procedurer for at slippe af med uønsket vegetation for evigt. Procedurer udføres ved hjælp af en laser, foto blink eller eksponering for en elektrisk hårpære. Ovennævnte procedurer er dyre, så ikke alle piger har råd til dem.

Alle disse metoder til hårfjerning, herunder brugen af ​​en depilatory creme, er også velegnede til mænd. Lad os fortælle dig en stor hemmelighed - for mænd har håret samme struktur som for kvinder!

Et øjeblik. En simpel opskrift på ansigtsskrælning med calciumchlorid - bedstemors metode er gyldig nu.

Indikationer og kontraindikationer af magnetisk terapi, kosmetologisk procedure med magnetfelt.

Uanset hvilken metode du bliver kvitt hår på et intimt sted, du vælger, bør du se hvordan din hud reagerer på en bestemt procedure. Hvis der ikke er irritation eller tørhed, er huden fløjlsagtig og øm, så er metoden velegnet til dig, og hvis tværtimod - prøv en anden metode til at slippe af med uønsket hår i bikiniområdet.

Depilatory creme til intime steder

Altid brugt en barbermaskine til hårfjerning og jeg havde ingen problemer. Og i det sidste var der irritation fra det. Jeg besluttede at købe en depilatory cream. Og jeg havde spørgsmål. Hvad er den minimale hårlængde, som cremen kan fjerne? Hvor tyk er cremen? P. S. Jeg barberer hver anden dag (ben, armhuler, intime steder). Hår som ikke tykt, jeg er blond.

Hej, Violetta er med dig igen! Kvinder, der bryr sig om sig selv, ved, hvor svært det er at have en glat og ren hud. De største problemer er, at hårene vokser, hvor de ikke bør være. Kampen imod dem tager tid, og resultatet giver som regel kortsigtet. Jeg vil gerne dele min lille glæde med dig. Nu ved jeg, hvordan man kommer væk fra unødvendig "vegetation" hvor som helst på kroppen uden smerte! Efter at have prøvet alle de folkemæssige retsmidler, moderne metoder, såsom voks, barbermaskiner og andet nonsens, blev jeg endelig skuffet! Piger, INGEN HJÆLP.

Her er nogle anmeldelser om den økonomiske såpe på internettet. Læs! Det vil være interessant. De bedste mikrobiologiske indikatorer viste sig at være. sæbe "Økonomisk". Af en eller anden grund tvivlede jeg ikke på den "økonomiske" - dette brune stof vasker endda brændselsolie. hvor er bakterierne her? Og min svigermor lærte mig kyllingen, benene der er alle slags ting før madlavning, helt sikkert fra værterne. vask med sæbe. Hun er en meget flot kok og har lavet mad i 35 år. Så gik kun koldt vand ind i brusebadet, og sæbet blev udgivet som husholdningsvand. Men da faren kom for at få et hårklipp, blev frisørerne overrasket.

Her er nogle anmeldelser om den økonomiske såpe på internettet. Læs! Det vil være interessant.. De bedste mikrobiologiske indikatorer viste sig at være. sæbe "Økonomisk".. Af en eller anden grund tvivlede jeg ikke på den "økonomiske" - dette brune stof vasker endda brændselsolie. hvor er bakterierne her?. Og min svigermor lærte mig kyllingen, benene der er alle slags ting før madlavning, helt sikkert fra værterne. vask med sæbe. Hun er en meget flot kok og har lavet mad i 35 år.. Så gik kun koldt vand ind i brusebadet, og sæbet blev udgivet som husholdningsvand. Men da faren kom for at få et hårklipp, blev frisørerne overrasket.

På hylderne i mange husholdninger kan du stadig se de uklare, brunfarvede stykker vaskevaske. Dette produkt koster en krone, duften efterlader meget at ønske, med en overflod af moderne vaskemidler, ser det ud til, at dette produkt slet ikke er konkurrencedygtig på markedet.

Her er nogle anmeldelser om den økonomiske såpe på internettet. Læs! Det vil være interessant. De bedste mikrobiologiske indikatorer viste sig at være. sæbe "Økonomisk" Og min svigermor lærte mig en kylling, der er altid kyllingeben før madlavning. vask med sæbe. Hun er en meget flot kok og har lavet mad i 35 år. Så gik kun koldt vand ind i brusebadet, og sæbet blev udgivet som husholdningsvand. Men da faren kom for at få et hårklipp, var frisørene forbløffet: sådan tykt hår - og absolut ingen skæl! Alle forsøgte at finde ud af, hvordan han vasker sådan et hoved. Min klassekammerat.

Her er nogle anmeldelser om den økonomiske såpe på internettet. Læs! Det vil være interessant. De bedste mikrobiologiske indikatorer viste sig at være. sæbe "Økonomisk". Af en eller anden grund tvivlede jeg ikke på "Økonomisk" - dette brune stof vasker endda sort olie. hvor er bakterierne her. Og svigermor lært mig kyllingen, der er altid nogle kyllingeben før madlavning. vask med sæbe. Hun er en meget flot kok og har lavet mad i 35 år.

Her er nogle anmeldelser om den økonomiske såpe på internettet. Læs! Det vil være interessant. De bedste mikrobiologiske indikatorer viste sig at være. sæbe "Økonomisk". Af en eller anden grund tvivlede jeg ikke på "Økonomisk" - dette brune stof vasker endda sort olie. hvor er bakterierne her. Og svigermor lært mig kyllingen, der er altid nogle kyllingeben før madlavning. vask med sæbe. Hun er en meget flot kok og har kogt sådan i 35 år. Derefter gik kun koldt vand ind i brusebadet, og sæbet blev udgivet som husholdning. Men da faren kom for at få et hårklipp, var frisørene overraskede: sådan tykt hår.

Her er nogle anmeldelser om den økonomiske såpe på internettet. Læs! Det vil være interessant.

Sandsynligvis kun vores bedstemødre på den gammeldags måde erhverver den, eller bruger den yngre generation også det i hverdagen? Hvorfor producerer producenter dette produkt, og butikkerne smider det på deres egne hylder? Hvorfor har vi brug for vaskesæbe, hvad er dens positive kvaliteter og ulemper? Hvad er tallene stemplet på "krop" af sæbe? Vi vil forsøge at besvare disse spørgsmål i vores artikel. Hvad betyder tallene på såpestangen? 72%, 70%, 65% er procentdelen af ​​fedtsyrer. Jo højere tallet på et stykke tøjvask, den.

Den, der først udtalte "Skønhed kræver ofre!" Sandsynligvis betød et afgørende kamp mod uønsket vegetation på hans krop.

Producentens anbefalinger + anmeldelser af mine deltagere (fra BB og fra andre forum) KØB! Men først vil jeg være opmærksom på, at jeg har brug for at følge instruktionerne for brug (det er meget detaljeret). Jeg vil fremlægge producentens anbefalinger, som blev diskuteret i emnet for mit køb (sendt spørgsmål til producenten). Piger, tag det ikke til arbejde, læs helt, så værktøjet har den maksimale virkning. Vi venter alle på denne effekt! 1) Det anbefales ikke at bruge under graviditet, laktation, da der ikke var frivillige blandt denne kategori af forbrugere. Det samme gælder for onkologiske sygdomme.

Længe siden kun folk fra det høje samfund kunne fjerne hår i bikinizonen. Imidlertid har både piger og drenge råd til denne bikini fotoepilation procedure. Der er forskellige måder at fjerne hår på intime steder. Nogle af dem kan gøres sikkert hjemme, og nogle - kun i skønhedssaloner. • Razor. I dag er maskinen den mest loyale assistent til piger og mænd i kampen mod uønsket hår i intime områder. Efter alt for barbering skal du kun bruge barber- og barberskum. Fordele: -.

Piger, hej alle sammen! Så 11 uger har banket os, snart, i ultralydet, er tiden ubarmhjertigt og ubønhørligt farende fremad. På dette tidspunkt er der gode nyheder: kvalme er væk, men desværre er der halsbrand. Okay, jeg taler ikke om det. I alle 11 uger scorede jeg på en måde på mig selv med hensyn til udseende, som i dag var meget bange i spejlet. Meget dårlig hud, godt, meget lige. Indtil B var jeg bestemt ikke et ideal, men nu er det noget: acne her og der.

Jeg havde konstant irritationer efter at have brugt maskinen på intime steder, og her købte jeg for nylig Boro Cream Plus på et apotek for 58 rubler, og der er ingen irritation over miraklet. Redningscreme, og er billig, og effekten er mere end de dyre cremer efter depilation.

Piger, fortæl mig det. Jeg har i dag købt en creme til depilation af intime steder, og jeg er bange for. Jeg har aldrig prøvet det, kun på mine ben gjorde jeg det. Nogen prøvede cremen til at fjerne hår i kønsområdet ?? Der opstår ikke irritationer da? For barnet er ikke farligt? Jeg brugte maskinen hele tiden, men nu virker det ikke, min mave er meget foruroligende, jeg barberede det sidste, så så jeg det i spejlet, ubeskriveligt!

Hej mine gudinder. Hvordan gik din? Og hvad angår personlig pleje?))) Alle er så gode! Jeg er virkelig stolt af dig. Hold det op, mine piger!))) HOVED POST HER I dag taler vi om kropspleje. Jeg tror, ​​at dette spørgsmål interesserer alle))) Kropspleje har meget til fælles med ansigtsbehandling. Kroppen skal også renses, fugtes, fodres, masseres, tones osv., Så vores hud forbliver elastisk, smidig og smuk i mange år. Forskellen i pleje af hud og krops hud er det for.

Piger, der brugte cremen til depilation på intime steder under graviditeten. Og på grund af maven kan man ikke se noget. Advisér hvilken der er bedre.

HVORDAN DU KAN BRUGE ØKONOMISK SOEP

Indlands sæbe er super. Pauline 22 maj 2010, 18:59 • Valg af varer Her er nogle anmeldelser om den økonomiske sæbe på internettet. Læs! Det vil være interessant. De bedste mikrobiologiske indikatorer viste sig at være. sæbe "Økonomisk". Af en eller anden grund tvivlede jeg ikke på "Økonomisk" - dette brune stof vasker endda sort olie. hvor er bakterierne her. Og svigermor lært mig kyllingen, der er altid nogle kyllingeben før madlavning. vask med sæbe. Hun er en meget flot kok og har kogt sådan i 35 år. Så gik kun koldt vand og sæbe i brusebadet.

Hej mine gudinder. Hvordan gik din? Og hvad angår personlig pleje?))) Alle er så gode! Jeg er virkelig stolt af dig. Hold det op, mine piger!))) HOVED POST HER I dag taler vi om kropspleje. Jeg tror, ​​at dette spørgsmål interesserer alle))) Kropspleje har meget til fælles med ansigtsbehandling. Kroppen skal også renses, fugtes, fodres, masseres, tones osv., Så vores hud forbliver elastisk, smidig og smuk i mange år. Forskellen i pleje af hud og krops hud er det for.

Hvordan kan jeg lindre hårfjerning i bikiniområdet?

Listen over de bedste geler til smerte under epilation i bikiniområdet