Creme til kløe i det intime område: Hvordan vælger du et lægemiddel til apotek?

Kløe i det intime område er et ret ubehageligt fænomen, der skaber permanent ubehag for både kvinder og mænd. Nogle gange forekommer det uden sygdomme, og årsagen kan være ret banal og harmløs - for eksempel forkert valgte tøj eller vaskemidler.

Den moderne farmaceutiske industri tilbyder at fjerne kløen af ​​en hel liste over kvalitetsprodukter, herunder geler, cremer, salver og skylninger. Alle er forskellige i sammensætning, er designet til forskellige hudtyper og neutraliserer forskellige problemer på intime steder. Midler vælges individuelt, og for at undgå at tage fejl, skal du omhyggeligt læse instruktionerne til brug.

"Vagilak"

Gel "Vagilak" er et lægemiddel, der er beregnet til gennemførelse af daglig hygiejne hos kvinder og piger til forebyggelse og behandling af problemer med slimhinden i vagina og det ydre intime område.

Det anbefales at anvende de kurser, der starter fra den første menstruation for at undgå tørhed og kløe med hormonelle ændringer under modningen af ​​ægget. Gelen hjælper med at opretholde et konstant niveau af lactobaciller i det intime område af en kvinde, der forhindrer vaginal bakteriose og andre sygdomme.

Den vigtigste aktive bestanddel i gelen er mælkesyre. Hun er ansvarlig for at opretholde et konstant niveau af surhed og lokal immunitet i vagina. Lactobaciller af mælkesyre koloniserer slimhinden i den intime zone og derved regulerer dens fugt og beskyttelse, bidrager til hurtig genopretning fra irritation og kløe.

Ved korrekt brug af gelen observeres følgende forbedringer:

 • Moisturizing epitelet af de indre og ydre skaller i det intime område;
 • Eliminering af irritation og kløe;
 • Styrkelse af immuniteten i kønsområdet
 • Hurtigt opsving fra skade og irritation;
 • Forbedring af kvaliteten af ​​sexlivet.

Vaginal gel "Vagilak" kan anvendes til sådanne indikationer:

 • Tørhed og kløe i slimhinden i det intime område og vagina
 • Ændringer i surhed forbundet med overgangsalderen;
 • Dysbakteriose under antibiotisk behandling;
 • Anvendelse af orale præventionsmidler
 • Skader på slimhinden efter lægeundersøgelser;
 • Coleitis.

Anvendelsen af ​​gelen i behandlingen er reduceret til anvendelse på velrensede områder i det intime område ved hjælp af palmer, forsmurt med en lille mængde midler under daglig hygiejne. Efter behandling af kønsorganerne anbefales det at tørre hudområderne i 10 minutter.

"Vagilak-gel" har ingen kontraindikationer, bortset fra meget følsom hud med intolerance over for lægemidlets komponenter. Hvis der opstår tegn på allergi, skal behandlingen seponeres. Yderligere behandling er påkrævet.

"Laktatsid"

Farmakologisk middel udviklet til behandling af forskellige problemer i det intime område. Der produceres en hel række produkter med dette navn i form af geler, skylninger, cremer osv. For at reducere kløe og rødme, skal du vælge gelen "Laktotsid Soting". Det er universelt. Det kan bruges til enhver passende tid, det vil give dig en følelse af renlighed og komfort hver dag. Samtidig vil gelen lindre dig fra kløe, ubehagelig lugt og mange andre problemer forbundet med dysbiose i det intime område.

Den indeholder naturlig mælkesyre, der understøtter naturlig mikroflora, samt risprotein og arnica-ekstrakt, som fremmer heling af hudlæsioner. Gelen kan bruges ikke kun ved kløe, men også til den daglige pleje af det intime område.

Gel fremstilles med en bekvem dispenser til brug. Til meget følsom hud er en speciel "Lactacid Sensitive" designet, der indeholder bomuldsekstrakt, som beroliger den delikate hud i kønsorganerne og hjælper den med at modstå indflydelsen af ​​miljøfaktorer.

"Lactacid" kan bruges af gravide, ammende og unge til daglig hygiejne i det intime område. Kontraindikationer for lægemidlet er ikke, bortset fra den individuelle intolerance af de pågældende stoffer. Alle geler har en høj koncentration af terapeutiske komponenter, derfor skal de i overensstemmelse med instruktionerne fortyndes med vand umiddelbart før brug.

"Pimafutsin"

Cream mod inflammation i den intime zone "Pimafutsin" er beregnet til behandling af svampeinfektioner i kønsorganerne, både hos mænd og kvinder.

Den aktive bestanddel af lægemidlet er natamycin. Cremen kan først berolige kløen, hvis intime geler ikke hjælper, og så skal du konsultere en læge og fortsætte behandlingen under observation. I intet tilfælde kan det ikke selv medicineres i lang tid, det komplicerer yderligere terapi.

Kontraindikationer eksisterer for mennesker med intolerance over for de bestanddele af "Pimafucin". Bivirkninger fra brugen af ​​cremen er meget sjældne.

"Clotrimazol"

"Clotrimazole" - antimykotisk creme til kløe i vagina. Det er et antisvampemiddel med aktiv ingrediens clotrimazol. Cremen hæmmer opdelingen og væksten af ​​mikroorganismer i en kvindes krop og derved reducerer kløe.

Lægemidlet har alvorlige bivirkninger, såsom svimmelhed, åndenød, allergi, ubehag og anbefales ikke til selvbehandling.

"Vagis"

Cream "Vagisil" er ordineret til rødme og irritation af kønsorganer efter at have iført for småt tøj, tamponer, puder eller brug af lavkvalitets vaskemidler.

De vigtigste aktive ingredienser i cremen er overfladeaktive og laureth. Derudover indeholder den vitaminerne A, D og E.

Lysformlen beskytter kvindelige kønsorganer mod ydre irritationer, lindrer ubehag, rødme og irritation, eliminerer lugte og efterlader ikke fedtede mærker på tøj. Du kan bruge gravide og teenagere fra 12 år.

Kontraindikeret anvendelse i tilfælde af intolerance over for kremen.

"Aktovegin"

Actovegin-creme anvendes med succes til at lindre brænde og rødme, med tør hud og sår.

Det væsentligste aktive stof er deproteiniseret hæmoderivat, opnået fra kalvens blod. Hjælpestoffer: glyceryl, vand, benzalkoniumhydrochlorid, momnostearat, macrogol, cetylalkohol. Lægemidlet forbedrer og fremskynder processen for vævsregeneration, og stimulerer også deres genopretning.

Varigheden af ​​behandlingen er 10-14 dage. Efter helbredelse af revner på huden forbliver ingen ar.

Cremen er kontraindiceret til brug af personer med intolerance over for hovedstoffet. Brugen af ​​creme under graviditet bør kun udføres under tilsyn af en læge.

Opbevare lægemidlet skal være i køleskabet med en tæt skruet hætte.

Salver til behandling af kløe på intime steder

"Boromentol"

Salve er et "distraherende" middel indeholdende mentol; efter påføring på problemområder køler de ned og reducerer udseendet af kløe. Ovnens sammensætning omfatter også borsyre, som har antiinflammatoriske egenskaber. Lægemidlet bruges til overgangsalderen og kløe på baggrund af dermatitis.

"Nezulin"

Salve "Nezulin" bruges til kløe fra øget tørhed af slimhinden under overgangsalderen, irritation, allergier og andre ubehagelige lidelser i kønsorganerne.

Salven indeholder i sin sammensætning de essentielle olier af sådanne planter: basilikum, mynte og lavendel. Derudover indeholder salven et ekstrakt af celandine og kamille samt panthenol.

Ingen kontraindikationer.

"Gistan"

Salve "Gistan" består af et antihistaminstof, planteekstrakter og æteriske olier.

Lægemidlet har antimykotisk, antiinflammatorisk og antipruritisk virkning. Salve har en skadelig virkning på svampe og allergener. Kontraindiceret til personer med allergi over for dets komponenter.

"Fenistil"

Salve "Fenistil" på få minutter eliminerer allergiske reaktioner og ubehag. Der er ingen begrænsninger for brug.

Som du kan se, er der en bred vifte af stoffer mod denne sygdom. Hvis du ønsker det, kan du omhyggeligt studere instruktionerne og vælge den medicin, der passer til din hudtype og problem.

Men enhver fejl kan føre til mere alvorlige konsekvenser. Af denne grund vil den mest rimelige mulighed være at konsultere en specialist. Så du slippe af med årsagen til problemet hurtigt og uden risiko for helbred.

Healing creme eller salve til intime områder

Der er situationer, hvor det er nødvendigt at anvende en helbredende creme til intime områder. Huden på disse steder er meget øm og sårbar. Det kan forblive skadet efter sygdom, revner og slid kan forekomme fra vaskeriet. Når du skrider skridtet og lysken ved uforsigtig bevægelse, er det nemt at skade din hud.

fugtighedscreme

I apoteker og kosmetiske butikker kan du finde specielle fugtighedscreme til intime steder, som bruges efter depilation, barberer sådanne sarte områder. Der er nok lignende produkter til salg. Derfor skal du sørge for at kunne vælge noget. De bør bruges straks efter barbering af håret for at undgå yderligere irritation.

Sårhelende salve

Til helbredelse af sår er revner der cremer og salver baseret på forskellige komponenter. Præsenteret et ret stort udvalg. Du kan vælge det rigtige produkt til kvalitet og pris.

Til behandling af små stykker og ridser i et så delikat område, brug følgende midler.

Solcoserylgel (salve) er egnet til behandling af forskellige sår, forbrændinger, nedskæringer. Det hjælper med at klare skader på huden i lysken og perineum.

Lægemidlet dækker såret med en tynd film, der beskytter det åbne skadede område mod virus, bakterier og svampe. Fremmer helbredelse uden dannelse af ar og ar.

Egnet til brug under graviditet, hvilket er meget vigtigt, for i denne periode er der ofte problemer i det intime område af forventede mødre.

Den aktive ingrediens i Solcoseryl er et ekstrakt fra kalvens blod, opnået ved hæmodialyse. Denne komponent stimulerer produktionen af ​​sit eget kollagen, fremskynder helingsprocessen, køler lidt af behandlingsområdet.

Salve sættes 2 gange om dagen med vaskede hænder på en ren overflade. Cover med en steril gazeforbinding.

Actovegin salve - en analog af det tidligere lægemiddel.

Levomikol salve er et meget effektivt middel. Indeholder et antibiotikum, hvilket gør processen med at stramme snitene hurtigere.

Det hjælper med at bekæmpe infektion, hjælper med purulente sår af høj kompleksitet, helbreder dybe nedskæringer og første graders forbrændinger. Der er en ensartet og hurtig stramning af sårets kanter. Lægemidlet påføres 1-3 gange om dagen på en ren, tør overflade.

Protak creme - et beskyttende stof til det intime område. Påfør med lette skader, scuffs, små betændelser, revner. Skaber en beskyttende film på såroverfladen, fugtiger huden epidermis, har en antibakteriel virkning, beskytter mod infektion. Bidrar til den hurtige ardannelse.

Påfør en lille smule creme på tørt rent hud, gnid i bløde, blide bevægelser, indtil den er helt absorberet.

Pantestin gel har en antimikrobiell virkning, har en helbredende og regenererende virkning. Sammensætningen indbefatter stoffet dexpanthenol, som stimulerer regenereringsprocesserne, fremmer hurtig helbredelse af skader.

Også i sammensætningen er en kraftig antiseptisk Miramistin, som virker på en bred vifte af bakterier, på nogle typer svampe. Komponenterne af lægemidlet supplerer hinanden og har en generel virkning.

Gelens stoffer trænger ind i de dybere lag af huden, takket være hvilken hurtig og effektiv heling der finder sted.

Gel påføres 1-2 gange om dagen indtil fuldstændig heling.

Bepanten og Redningsmanden til undsætning

D-Panthenol salve - dette stof håndterer krænkelser af hudens integritet forårsaget af forskellige årsager.

Værktøjet normaliserer cellulær metabolisme, øger styrken af ​​kollagenfibre og derved øger hudens evne til at regenerere. I tilfælde af skader på huden og dybe væv kræver kroppen en ekstra mængde pantothensyre, som dette lægemiddel indeholder. Stoffet trænger ind i alle lag i huden. Det har en lille antiinflammatorisk effekt. Kan erstattes af Bepanten.

Livredder Balm - er et komplekst stof. Milk lipider har en blødgørende, regenererende, nærende virkning på huden. På huden danner en beskyttende film, på grund af hvilken mindre fugt fordampes. Lipider er i stand til at fugtgøre epidermis, accelerere ardannelsen.

Havtorn olie, en del af balsam, har en antioxidant effekt, regenererer hudceller.

Bivoks er et antiseptisk, blødgørende og beskyttende stof.

Terpentiner lindre betændelse, bedøvelse, indsnævre blodkar, stimulere.

Echinacea ekstrakt er en god antioxidant og immunstimulerende middel.

Lavendelolie beroliger huden, lindrer irritation. Det er en stærk antiseptisk.

Balm Rescuer har en kompleks virkning på sår, revner. Det har mange effekter. Den kliniske effekt er meget hurtig, terapeutisk effekt forekommer inden for få timer efter brug. Tilsammen supplerer hinanden alle komponenter af lægemidlet følgende virkninger:

 • regenererende;
 • beroligende;
 • antibakterielle;
 • helbredelse;
 • beskyttelse;
 • fugtgivende;
 • smertelindring.

Som alle salver anvendes balsammen på en ren, tør overflade. En lille mængde. Derefter dækket med et bandage eller gasbind og klistret på toppen med et gips for bedre effekt. Den næste dosis kan bruges, når du ændrer dressingen eller når du absorberer balsammen.

Ligenthen og Argosulfan kan også anvendes.

Ligenthen gel er et multikomponent lægemiddel. Anvend som et lokalt antibakterielt middel på grund af indholdet af antibiotika. Gelen har en forlænget lokalbedøvelsesvirkning (i sammensætningen er der lidokain). Godt lindrer smerten, bekæmper hurtigt mikroorganismer.

Argosulfan har også en kompleks virkning på forskellige typer skader. Anvendes som et antiinflammatorisk, smertestillende, sårhelende middel. Det beskytter et sår mod indtrængen af ​​en bakteriel infektion i den, kæmper mod mikroorganismer, som allerede er faldet og udviklet inflammation. Foruden sulfanilamid har sølvioner også bakteriedræbende egenskaber.

Præparatet påføres både under påføring og på den åbne overflade, som er forbehandlet med et antiseptisk middel. Det skal være tørt. Ansøg fra 1 til 3 gange om dagen.

Salve for kløe og irritation af huden på intime steder.

Kløften forårsager altid ubehag og irriterende fornemmelser, især når det forekommer i et intimt sted. Denne specifikke hudreaktion ledsages ofte af irritation og forfærdelig brændende fornemmelse. For at slippe af med sådanne scabies hjælper salven fra kløe og hudirritation på intime steder, men stadig et ømt sted kræver mere opmærksomhed og behandling. Fordi et sådant symptom ofte taler om forskellige sygdomme, der skal behandles først.

Kløe i det intime område

Kvinder har større risiko for irritation i den intime zone, men det betyder ikke, at mænd ikke udsættes for kløe. Bare kløe kan være et symptom på forskellige sygdomme, som påvirker den smukke halvdel af menneskeheden. Udelukkende mandlige lidelser, der forårsager en temmelig ubehagelig brændende fornemmelse, ikke så meget.

Over for sådanne ubehagelige fornemmelser er det i starten nødvendigt at finde ud af deres sande rod. Kløe kan skyldes personlig hygiejne, der ikke overholdes, samt alvorlige gynækologiske sygdomme. Lægen kan nøjagtigt bestemme kilden efter en grundig undersøgelse af patienten. Efter at hovedfaktoren er blevet afklaret, er det nødvendigt at håndtere dets eliminering, hvorfor det irriterende symptom forsvinder.

Under behandlingen af ​​en bestemt sygdom, for ikke at irritere den brændende fornemmelse, kan du bruge forskellige salver til kløe, fløde, og det er forbudt at ignorere hygiejnereglerne.

Årsager til kløe

Fælles faktorer, der fremkalder kønsirritation og kløe:

 • Svampeinfektioner (mykose, candidiasis).
 • Infektionssygdomme: pyelonefritis, hepatitis.
 • Infektion med parasitter: helminths, scabies (scabies), pubic lice (pediculosis).
 • STD'er: genital herpes, gonoré, chlamydia og andre sygdomme.
 • Sygdomme i prostata og æggestokke.
 • Atrofi af de vaginale vægge.
 • Forstyrrelse af de endokrine kirtler: overgangsalderen, fedme, diabetes.
 • Overtrædelser af den naturlige struktur af vagina: gabende vulva, beskadigelse af slimhinden, udeladelse af væggene.
 • Allergiske reaktioner. Allergens der forårsager kløe i det intime område:
 1. lægemidler og vaginale præparater;
 2. pakninger, især smagsstoffer;
 3. kondomer;
 4. intime hygiejneprodukter;
 5. pulver bruges til at vaske tøj osv.
 • Hypotermi.
 • Psykiske lidelser: stress, neurose.
 • Krænkelse af hygiejnen.

Således kan et kløende symptom være forårsaget af forskellige faktorer. Og det fremgår som følge af udviklingen af ​​inflammatoriske processer, som skyldes ændringer i biokenosen (krænkelse af mikroflora).

En almindelig årsag til genital kløe hos mænd er prostatitis (betændelse i prostata) eller balancen (betændelse i penisens hoved). Kvinder vil kløe i kønsområdet også på grund af betændelse. Kun i deres tilfælde forårsager de brændende colpitis eller vaginitis (inflammation i vagina), vulvitis (inflammation i labia og klitoris) eller vulvovaginitis (en sygdom der kombinerer vulvitis og vaginitis).

Alle årsager til genital kløe kan opdeles i fire grupper:

 1. Lokale eksterne påvirkninger.
 2. Patologi af kønsorganerne.
 3. Sygdomme i indre organer og systemer.
 4. Sygdomme i den mentale komponent.

Den fjerde gruppe af sygdomme, der forårsager kløe i det intime område, kan tilskrives irritation under menstruation, under graviditet, efter fødslen, med hormonel ubalance, herunder overgangsalderen mv.

Diagnose af genital kløe

Med genital kløe bliver huden tør og rød. Derudover kan der være slid og ridser, i værste fald - sårende sår.

Allerede under undersøgelsen kan enhver specialist oprette en foreløbig diagnose, men for at bekræfte det er det nødvendigt at bestå test. Herpes, candida, Trichomonas osv. Findes hovedsageligt i smøremidler.

Med infektioner og betændelser er huden i det intime område altid våd, der er også hævelse af labia og deres erhvervelse af en mere intens farve, og de bliver ret grove. Også ofte præsentere ubehagelig lugt.

Candidiasis har følgende manifestationer:

 • hævelse;
 • kløe og brændende
 • osteagtig udledning
 • smerte ved urinering
 • smerte under samleje.

Genital kløe behandling

Det er vigtigt at vide, at i tilfælde af kløe i den intime zone er det simpelthen dumt at specifikt behandle kløe med nogen salve. Vi skal klart forstå, at den forfærdelige brænding ikke vil passere, hvis ikke forsøge at fjerne sin kilde. Men på samme tid er det muligt at lindre et irriterende symptom ved hjælp af forskellige procedurer, en antipruritisk creme eller salve.

Hvordan og hvad der kan bruges til at fjerne forskellige kønsorganer:

 1. I tilfælde af svampebrænding skal begge seksuelle partnere behandles. Der er forskellige præparater til bekæmpelse af svampe: tabletter og kapsler, cremer og salver samt forskellige suppositorier. I dette tilfælde har behandling for mænd og kvinder deres forskelle.
 2. Mænd er ordineret cremen "Clotrimazole", den skal anvendes flere gange om dagen på penis, og specifikt på hovedet. Takket være denne creme kommer tilbagesøgning om en uge, og med den forsvinder den forfærdelige kløe. I nogle tilfælde er det hensigtsmæssigt at anvende Flucanazol én gang.
 3. Behandling for kvinder fokuserer på den interne brug af forskellige stoffer, herunder for at styrke immunsystemet. Grundlæggende foreskrevet vaginalt suppositorium, "Pimafucin" og "Clotrimazole." Når kvinder begynder at blive bedre, bør de begynde at tage medicin, der normaliserer det vaginale miljø.
 4. Kløe forårsaget af kønsinfektioner, såsom Gardnerella, er ret almindeligt. Den dårlige ting er, at dens tegn på mænd ikke forekommer i lang tid. Derfor, hvis den resulterende kløe i kønsområdet hos kvinder er afsløret af symptom på gardnerellose, er det derfor nødvendigt at behandle begge partnere på samme tid. Behandlingsforløbet er ikke mindre end 10 dage. Tildele "tinidazol", "clindamycin". Større effektivitet giver piller "Metronidazol."
 5. Med trichomoniasis, som plager kvinder oftere, er stoffet Trihopol effektivt. Det tages en uge to gange om dagen. I kronisk form for infektion kan behandlingen forlænges, eller lægen ordinerer andre lægemidler.
 6. I genital herpes forekommer en brændende fornemmelse under et svækket immunsystem. Derfor er alle de lægemidler, som lægen foreskriver, rettet mod at styrke immuniteten og behandlingen af ​​den underliggende sygdom.
 7. Slap af med scabies forårsaget af parasitter (som pubic lice eller mider), er kun muligt ved hjælp af en specialist på dette område. Kun lægen vil ordinere særlige lægemidler til lokal brug. Samtidig skal patienten overvåge deres egen hygiejne, hygiejne alt tøj, håndklæder, sengelinned osv. Derhjemme, og barbermaskiner og vaskeklude bør erstattes bedre.
 8. Du kan klare atlet ved at bruge kompleks behandling, herunder stoffer til intern og ekstern brug og andre aktiviteter. Til dette formål er antihistaminer beregnet, for eksempel Claritin eller Suprastin, samt specielle salver til kløe på intime steder. Stoking renses med perler med sølvnitrat. Når blister forsvinder, er det nødvendigt at begynde at tage antifungale stoffer. Nystatin salve eller Nystatin tabletter hjælper meget. Nystatin ordineres ofte for at bekæmpe candidiasis.
 9. I tilfælde af allergisk kløe bør antihistaminer anvendes, fordi de kan undertrykke de autoimmune processer i kroppen, der er årsagen til kløe. Effektivt lindrer irritation Dermoveit salve, det kan påføres selv på sarte baby hud.
 10. Efter fyrre, kan kløe i det intime område af kvinder skyldes atrofi af genitalorganernes væv og deres rynker (vulvarkraurose). Kravosis af vulva betragtes som en sikker sygdom med mange ubehag og forfærdelige fornemmelser. I første omgang kan kun kløe mærkes, og i sidste fase en skarp brændende fornemmelse på grund af vulkanens blødende omslag. For at slippe af med kløe bør du bruge en salve baseret på hormonforberedelser. Den mest effektive måde at fjerne scabies på er at bruge en laserstråle. Laseren virker på de syge vævsområder, selvfølgelig udføres en sådan procedure udelukkende af specialister i klinikken, når andre metoder ikke hjælper eller sygdommen er for avanceret.

anbefalinger

Genital kløe forårsager mange problemer forbundet med irritation på grund af gnidning af kønsorganernes fine væv. Absolut slippe af med dette brændende, du kan kun ved at besøge klinikken. Lægen vil diagnosticere og ordinere det rigtige behandlingsforløb. Men der er en række regler, som hjælper dig med at lindre patientens tilstand:

 1. Det er nødvendigt at øge antallet af udvaskninger.
 2. Det er nødvendigt at holde sig til en allergivenlig kost.
 3. Hvil mere.
 4. Mindre at være i varmen.
 5. Udskift syntetiske undertøj med naturligt.
 6. Brug ikke strømpebukser under kløe.
 7. Allerede i det mindste en gang brugt en barbermaskine, er det værd at smide ud og til den næste barberingsproces at anvende en ny barbermaskine.
 8. Undgå samleje for hele behandlingsforløbet.
 9. Påfør babypulver, antipruritiske cremer og salver.

Folkelige retsmidler

Der er forskellige folkemetoder til at slippe af med kønsorganisering:

 • I hjemmet laves en salve af propolis til kløe på intime steder, det er let at forberede og effektivt i praksis.
 • Vask med kogt vand og vaskesæbe er passende i tilfælde, hvor kløe skyldes en overtrædelse af hygiejnebestemmelserne.
 • Forskellige douching: mælk og hvidløg, sodavand eller gulerodssaft.
 • Skuffer med mangan.
 • Forskellige urteinfusioner: decoctions of chamomile, celandine, succession.
 • Fir salve med sprøjte sodavand.

Du kan forsøge at overvinde kløe hjemme, men det er stadig bedre at være en tilhænger af professionel behandling. Da lægen ikke vil beskæftige sig med eliminering af symptomet og behandling af en specifik sygdom, manifesteret i form af brænding og irritation.

Hvordan slippe af med irritation på et intimt sted hos kvinder

Udseendet af irritation i det intime område kan ødelægge stemningen hos enhver kvinde. Der er mange årsager til udseende af tørhed, irritation og kløe. Hvis disse fænomener er systemiske, er det nødvendigt at konsultere en gynækolog for at bestemme årsagen til problemet.

Forsøg på at slippe af med ubehagelige symptomer på egen hånd kan alvorligt skade dit helbred, da ubehag i dette område ofte indikerer tilstedeværelsen af ​​alvorlige sygdomme.

Årsager til irritation

Den enkleste årsag til ubehag er ofte fejl i udførelsen af ​​hygiejneprocedurer, brugen af ​​personlig plejeprodukter eller undertøj af dårlig kvalitet. I dette tilfælde løses problemet hurtigt, mere alvorlige ubehagsfaktorer:

 • hormonelle lidelser (graviditet, overgangsalder, diabetes og andre sygdomme);
 • svampeinfektion;
 • bakteriel infektion;
 • allergiske reaktioner
 • pubic lice;
 • trichomoniasis.

Enhver af disse årsager kan forårsage rødme i det intime område, med utilstrækkelig fugt, begynder huden i det intime område at afskrække.

Ofte opstår irritation i det intime område, når du bruger deodoriserede puder, når du reagerer på vaskemiddel eller vaskemiddel. I dette tilfælde er det bedre at bruge pulvere designet til vask af baby tøj, hypoallergen pads og undertøj uden syntetiske tilsætningsstoffer.

Hvordan slippe af med kløe på et intimt sted

Apotekskæder tilbyder en lang række værktøjer til at slippe af med irritation i det intime område. Salver, geler og forberedelser til intim hygiejne gør det muligt at genoprette den forstyrrede balance af den vaginale mikroflora og slippe af med mulige infektioner.

Hvis irritation og rødme skyldes udtørring, er det bedst at bruge: Bepanten, zinksalve, enhver fed fløde. Til barbering skal du bruge en individuel barberingsmaskin. Brugen af ​​voksstrimler og shugaring i dette område forlader meget ofte ubehagelige fornemmelser.

Hvis årsagen til irritation i det intime område er en svampeinfektion (for eksempel vaginal candidiasis), vil salve Clotrimazol eller Pimafucin hjælpe. Salve Pimafutsin kan anvendes under graviditet og under amning.

Når en infektion er fundet, er kompleks behandling nødvendig, og salver alene er ofte ikke nok til fuldstændig helbredelse. I dette tilfælde vælger lægen et individuel behandlingsregime, og du bør gennemgå et fuldt behandlingsforløb, hvorefter det er nødvendigt at aflevere gentagne tests, der bekræfter dets effektivitet.

Når hormonforstyrrelser ofte forekommer rødme i området med pubis og perineum, opstår der tørhed og kløe. Ubehag ledsages af skrælning af huden på et intimt sted. Så skal du bruge stoffer med kortikosteroider. Sådanne salver bruges ofte til kløe på intime steder, som f.eks. Cinaflan, lindrer de hurtigt ubehagelige symptomer.

Hvis årsagen til de ubehagelige symptomer er overgangsalderen, kan du bruge salven Vagisil, Gistan, Nezulin mod tørhed i den intime zone. Alle blødgør, befugter og lindrer irritation og løser hurtigt et sart problem. Kløe i skeden opstår ofte med mangel på kvindelige hormoner. I dette tilfælde er der tilskrevet tillæg, der indeholder østrogen.

Med trichomoniasis - en inflammatorisk sygdom forårsaget af protozoer, bekæmper Metrogil salve godt, Clotrimazole har aktivitet mod trizomonad, indførelsen af ​​vaginal salve tamponer hjælper med at løse problemet.

I gynækologi, til behandling af vaginal vaginose, anvendte tamponer med salve Levomikol. Antibiotikumet, som er den vigtigste bestanddel af salven, hjælper med at fjerne bakterielle infektioner. Antibakterielle salver er kun foreskrevet som led i kompleks terapi.

Hvis irritation i det intime område, er brændende og kløe forårsaget af en allergisk reaktion, kan Fenistil eller Zinocap bruges til at lindre symptomer. Disse cremer er effektive mod rødme, har en antihistamin effekt.

Det skal huskes, at i tilfælde af en bakteriel eller svampeinfektion, bør behandling udføres med den seksuelle partner. Uafhængigt vælge behandlingsplanen og at bestemme den nøjagtige årsag til problemet er umuligt, universel salve til intime områder, er i stand til at løse alle mulige problemer eksisterer ikke, så det er nødvendigt at se en læge, gennemgår laboratoriediagnostik og nøjagtig følge alle anbefalingerne fra den sagkyndige.

Til hygiejneprocedurer er det bedre at bruge specielle midler til intim hygiejne, f.eks. Lactocid, bør du ikke konstant bære stramt undertøj lavet af syntetiske materialer. I hverdagen er det bedre at bruge undertøj lavet af naturlige fibre. For ikke at krænke den vaginale mikroflora er det ikke nødvendigt at udføre brusebad uden lægeens recept.

Daglige hygiejneprocedurer, bytte af undertøj, fravær af afslappede seksuelle forhold, regelmæssig (mindst 2 gange om året) besøg hos gynækologen er en reel mulighed for at undgå intime problemer og bevare dit eget helbred.

Relaterede artikler

Sandsynligvis har vi alle haft kløe og irritation på huden. Inten kløe kan påvirke...

Moderne salve til behandling af intim kløe

En af årsagerne til ubehag hos en mand eller en kvinde er kløe i den intime zone. Dets udseende indikerer ikke altid forekomsten af ​​en inflammatorisk proces eller infektionssygdom.

Antipruritiske salver til den intime zone hjælper med hurtigt at fjerne det ubehagelige symptom. Selv specialister, inden de modtager alle patientprøver, kan ordinere lægemidler, der ikke skader, men vil blive rettet mod at lindre tilstanden.

At vælge en creme til kløe på intime steder uden anbefalinger fra en specialist, er det nødvendigt at overholde princippet: komponenterne bør ikke skade endnu mere.
Derfor vælger du salven blandt de forskellige antiallergiske og antihistaminer, er det nødvendigt at huske organismens individuelle egenskaber.

Salve for irritation i intime steder

Inden behandlingen ordineres, skal specialisten bestemme kilden til sygdommen. Kløe kan skyldes både smitsomme og ikke-smitsomme årsager. I det første tilfælde kan udslæt af udslæt og kløe forårsages af barbering, irritation efter depilering, ukorrekt hygiejne under menstruation eller iført tæt og ubehageligt undertøj.

I dette tilfælde anbefales det at bruge salver til kløe og hudirritation, for eksempel Sinaflan, for at fjerne ubehag på intime steder. Denne creme til kløe har antiinflammatorisk virkning. Påfør på ren hud. For at reducere den brændende fornemmelse på intime steder og for hurtigt at opnå den ønskede effekt ved påføring af salven anbefales det at opgive forskellige kosmetik. Det anbefales at opretholde hygiejne simpelthen ved hyppig udvaskning og ved brug af rene håndklæder.

Hvis kløe opstod på grund af mikroskader, er det nødvendigt at bruge en sårhelende gel designet specielt til det intime område.

Med sygdommens infektiøse karakter kræves der lægemidler af passende virkning, som foreskrives på basis af de opnåede tests. Et af de hyppigt ordinerede lægemidler er Pimafucin-antisvampcreme, som effektivt beskæftiger sig med de fleste svampe.

Creme til kløe i skeden

En af de sarte kvinders problemer er kløe i skeden. For at diagnosticere i dette tilfælde er enhver sygdom kun mulig efter laboratorietest. Hvis der foruden kløe også er udskillelser, så er det umuligt at komme forbi med en kvindelig antiinflammatorisk fløde til den intime zone. Ud over det faktum, at perineum er ridset, kan der være en brændende fornemmelse på et intimt sted under urinering.

Afhængigt af symptomerne, der forårsagede sygdommen, kan en specialist ordinere:

 • Vagisil er et kompleks af lægemidler, der er effektivt til at eliminere symptomerne på thrush. Det er et glimrende værktøj til at opretholde god hygiejne i det intime område;
 • Ginokomfort - udpeget i genopretningsperioden efter antibiotikabehandling, bidrager til normaliseringen af ​​den vaginale mikroflora;
 • Ginovofort - er et antisvampemiddel, er ordineret til candidiasis;
 • Dalatsin - antibakterielt lægemiddel, som er tilgængeligt i form af suppositorier og creme. Det anbefales at bruge begge typer lægemidler på samme tid;
 • Candide - dette lægemiddel er effektivt til behandling af candidiasis og dermatitis, som blev fremkaldt af gærsvampe;
 • Metragil er et antibakterielt og antimikrobielt lægemiddel, der har demonstreret fremragende effektivitet i behandlingen af ​​forskellige infektioner;
 • Clindacin og Clindamycin - når en bakteriel vaginose detekteres, ordineres et bredspektret antibiotikum.

Hver af stofferne har sine egne egenskaber og kontraindikationer. Selvoptagelse kan føre til forværring af sygdommen og overgangen til kronisk form.

Salve for kløe i lysken hos mænd

Ubehag i ljummen, rødme og brænding er et meget almindeligt fænomen, som mænd står overfor. Årsagen kan være blæseudslæt, allergisk reaktion, mangel på hygiejne, sauna, swimmingpool. Der er mange grunde til kløe, såvel som manifestationerne af dette symptom.

Når han henviser til en læge, vil han ordinere specielle salver til kløe på intime steder, såsom Clotrimazole eller Pimafucin. Behandlingen er foreskrevet baseret på kilden til problemet og de resulterende tests.

Creme til børn

Hvis et barn har trøst, blæseudslæt eller en allergisk reaktion, vil børnelæsen bede dig om at gennemgå en række laboratorietest og ordinere en kompleks terapi. Når en spredning opdages, kan clotrimazol ordineres, et lægemiddel, der vil lindre barnet fra lysten til at kløe.

Denne creme til kløe på intime steder vil berolige huden samt hjælpe med hurtigt at håndtere de fleste typer gær, der påvirker den sarte slimhinde i babyens hud, der forårsager rødme og kløe.

Opbevaringsforhold, holdbarhed og omkostninger

Næsten alle salver fra kløe på intime steder skal opbevares på et køligt sted uden for børns rækkevidde. Holdbarheden af ​​lægemidlet er angivet på emballagen og skal overholdes. I tilfælde af symptomer, som du tidligere har oplevet, er det ikke en grund til at bruge et lægemiddel, der var engang foreskrevet, da symptomerne i forskellige sygdomme kan være de samme.

Salver med udløbbar holdbarhed er strengt forbudt at bruge.

Alle cremer og salver varierer i sammensætning og aktivitetsspektrum. Prisen varierer afhængigt af producenten. Omkostningerne ved salver kan i gennemsnit være fra 20 til 700 rubler.

Hvordan løser du problemet med irritation i det intime område?

Den klimakteriske periode ledsages af en hel masse specifikke symptomer, hvoraf den ene er vaginal tørhed. Uden tvivl er overgangsalderen en uundgåelig naturlig periode i hver modne kvindes liv.

Dette betyder imidlertid ikke, at en kvinde skal komme til udtryk med alle dens manifestationer og udholde tørheden i den intime zone i overgangsalderen. Til dato, for at fugtige denne zone er mange specialværktøjer blevet udviklet: geler, cremer, stearinlys. Det vil sige, de vil blive diskuteret i denne publikation.

Hvorfor tørhed opstår med fremkomsten af ​​overgangsalderen

Som du ved, påvirker hormoner funktionen af ​​den kvindelige krop. Det vigtigste kvindelige hormon, østrogen, påvirker reproduktionsorganernes funktion. Herunder udviklingen af ​​et specielt smøremiddel af vaginal slimhinden og livmoderhalsen.

Denne specifikke slimhindevæske udfører flere meget vigtige funktioner:

 • fugter den vaginale slimhinder;
 • beskytter den mod patogene bakterier;
 • giver en kvinde med en følelse af komfort i det intime område, både under samleje og i ro.

Ved begyndelsen af ​​præmenopausen begynder æggestokkene at syntetisere mindre østrogen. Hormonmangel fører til, at smøringen i overgangsalderen produceres i mindre mængder, og kvinden begynder at føle sig vaginal tør.

Med denne tilstand af kroppen er vanskelig passage af samleje. Efter intimitet kan kvinder føle irritation eller kløe. Sådanne ubehagelige manifestationer bidrager til et fald i kvindens seksuelle aktivitet eller fuldstændig forladelse af det intime liv.

Hvad er de mulige konsekvenser

Mange kvinder er flov over at behandle problemet med ubehag i vagina til en læge og lider ubehagelige fornemmelser. Dette er fundamentalt forkert. For det første er tørhed i det intime område en typisk manifestation af overgangsalderen, som hver kvinde står overfor, uden undtagelser.

For det andet reducerer dette symptom ikke kun aktiviteten af ​​seksuel aktivitet, men reducerer også kvindernes overordnede immunitet.

For det tredje, hvis der ikke gøres noget på tørhed i den intime zone, så er der så alvorlige konsekvenser:

 • mikroskår er dannet på slimhinden, som efterfølgende vil vokse;
 • mulig udseende af candidiasis
 • øger risikoen for at udvikle infektionssygdomme, som over tid kan påvirke nabostillede organer.

Når en følelse af vaginal tørhed opstår, skal en kvinde derfor besøge sin gynækolog for at få råd om, hvilke fugtighedscreme der er bedre at vælge i henhold til kroppens individuelle egenskaber.

Hvad de er opmærksomme på, når de vælger et produkt til den intime zone

Køber et produkt til det intime område af irritation eller tørhed, det er nødvendigt at omhyggeligt studere sin sammensætning. Hvad skal jeg se efter først?

Vi kan udklare følgende betingede liste over obligatoriske komponenter:

Selv de mest "skræmmende" overgangsalder kan besejres hjemme! Bare glem ikke to eller tre gange om dagen.

 • mælkesyre - giver dig mulighed for at opretholde en optimal balance mellem mikrofloraen;
 • Panthenol - fugtiggør huden godt
 • medicinske planteekstrakter;
 • højt fedtindhold.

Det er vigtigt, at agenten for den intime zone har en neutral syre-base balance. Det bør ikke indeholde dufte, farvestoffer, aromatiske komponenter.

Hvad er gelerne for tørhed i det intime område

Fugtgivende gel er en blød emulsion, der har en vandig konsistens. De er meget nemme at bruge og høj kvalitet befugter hele det intime område af en kvinde i overgangsalderen.

Overvej hvilke typer geler er, og hvad er deres generelle brugsanvisninger:

 1. Gel til intim hygiejne - indeholder mælkesyre og naturlægemidler.
  Der er ingen sæbe i det, og derfor vasker det ikke meget. Det produceres i flasker med dispenser. Anvendes i hygiejneprocedurer, som i overgangsalderen varer mindst 2 gange om dagen. For at gøre dette presses en lille del af gelen på armen, og efter at være blevet fortyndet med vand påføres det med bløde bevægelser i det intime område. Produktet vaskes grundigt.
 2. Gel til tør overgangsalderen er beregnet både til påføring på kønsorganets overflade og i det indre kønsorgan, ved hjælp af en speciel applikator, der er knyttet til præparatet.
  Sådanne geler er hormonale og ikke-hormonelle. Sidstnævnte indeholder urte ingredienser, der har en antiseptisk og anti-inflammatorisk virkning.
 3. Gelens smøremidler - midler, der efterligner naturlig smøring under samleje.
  Nogle geler fra tørhed fungerer samtidig som smøremidler.

Hormonale lægemidler er i stand til at fjerne symptomet fuldstændigt, men de kan absolut ikke anvendes uafhængigt. Udpeger en sådan gel kun af en læge og altid efter en omfattende undersøgelse for at udelukke alle kontraindikationer, der skal anvendes.

Cremer og stearinlys til at fugtiggøre vaginal slimhinde i overgangsalderen

Creme-baserede fugtighedscreme eller vaginale suppositorier bør kun ordineres af en læge. En salve eller creme til tørhed i det intime område ordineres normalt til en dame til permanent brug. Smøring af overfladen af ​​intime steder med en creme af en dame lykkes ikke kun at fjerne følelsen af ​​ubehag, men stimulerer også de naturlige processer til udvikling af et naturligt smøremiddel. Dermed forbedrer du dit sexliv.

Hertil kommer, at anvendelsen af ​​den creme til intimhygiejne i overgangsalderen eller vaginale stikpiller, hjælpe kvinder ikke kun slippe af vaginal tørhed, svie og kløe. De reducerer risikoen for at udvikle sådanne farlige sygdomme som bakteriel vaginose eller udeladelse af de vaginale vægge.

Kvinder bemærker, at regelmæssig brug af cremen fjerner den milde form for inkontinens. Instruktioner til brug af cremen til den intime zone angiver, at det er en god fugtighedscreme før og efter badning. Derfor anvendes cremen af ​​tørhed før svømning i poolen eller i havet. Den dame, der bruger et sådant værktøj, føler sig meget komfortabel på ferie.

Fonde, der er værd at være opmærksomme på

Det moderne farmaceutiske marked tilbyder en bred vifte af produkter, der tager sigte på at fjerne tørhed i det intime område af kvinder, der er i overgangsalder.

Vi vil kun fokusere på nogle få stoffer fra hver kategori, vi har gennemgået, der er populære hos kvinder.

Ikke-hormonelle geler

Gel Vagisan - betyder til daglig hygiejne. Basen af ​​gelen er mælkesyre, som opretholder et naturligt niveau af syre-base balance for vagina. Dette bevarer en sund vaginal mikroflora. Gelen lindrer lysfølelser af ubehag, tørhed, brænding og kløe.

Lad os lære de mest populære geler blandt kvinder at kende:

 1. Ginokomfort - producenten tilbyder to produkter, der har forskellige virkninger på grund af vegetabilsk komponent i sammensætningen.
  Ginocomfort fugtgivende, intim gel har følgende sammensætning: Mallow ekstrakt, samt kamille ekstrakt, mælkesyre, panthenol og bisabolol. Anvendelsen af ​​gelen eliminerer permanent følelsen af ​​tørhed i intime områder. Ginocomfort genopretter intim gel i stedet for mallow ekstrakt består af tea tree olie, som har en god antiseptisk, anti-inflammatorisk og antimikrobielle virkning. Værktøjet fremmer ikke kun regenerering af slidhinden i vagina, men effektivt fugtiger det, eliminerer brænding og kløe og forhindrer også skade. Ginocomfort geler kan anvendes som smøremidler. Begge midler indføres i vagina med en applikator 1-2 gange om dagen.
 2. Bliss - et middel til fugtgivende det intime område, som effektivt fjerner ubehagelige fornemmelser under tør vaginal slimhinde.
  På grund af det faktum, at gelen indeholder olieekstrakter af kamille og calendula, fremmer den helbredelsen af ​​slimhindekredsløb. Dens anvendelse forhindrer udseendet af ny skade på epitelet. Det anbefales at tage kurser på recept eller efter behov (efter at have besøgt poolen, før samleje, når der skiftes klima osv.). En lille mængde gel påføres kønsområdet. Kan bruges sammen med kondomer.
 3. Gynophyte er en vaginal gel, der effektivt fjerner fornemmelsen af ​​vaginal tørhed, brænding og kløe.
  Midler, har den hydrerende virkning (rigelig fugtning). Lavet på basis af glycerin og hydroxyethylcellulose. Glycerin moisturizes ikke kun slimhinden, men er i stand til permanent at bevare fugt i epitelet. Gel er bedre end andre midler erstatter det naturlige slim i postmenopausale perioden. Det anbefales at anvende efter at have besøgt poolen, før samleje eller for at fjerne følelsen af ​​ubehag. Som ordineret af lægen kan der anvendes kurser. Den introduceres ved hjælp af en speciel applikator.

Alle overvejede geler befugter effektivt vaginal slimhinden i overgangsalderen. Damer tildele disse midler på grund af den gode hydratiserende effekt.

Hormonale lægemidler

Gels kan bruges af kvinder, der ordineres kombination erstatning terapi. Hvis en dame har indikationer for vedvarende hormonbehandling, så til dette formål er det kombinerede tofasemedicin Femoston ofte ordineret.

Den indeholder to kvindelige hormoner - østrogen og progesteron. Femoston eliminerer effektivt mange climacteric symptomer, herunder vaginal tørhed, kløe, brændende fornemmelse og ubehag.

På tidspunktet for overgangsalderen er Femoston foreskrevet 1/10 eller Femoston 2/10. På præmenopausal stadium kan lægemidler ordineres: Pausogest, Kliogest eller Femoston 1/5. Men en kvinde kan bruge monoterapi - hun drikker piller, som kun omfatter det syntetiske hormon østrogen, og progesteron modtager topisk - ved hjælp af en hormonel gel.

Der skal lægges særlig vægt på det nye hormonelle lægemiddel Ovipol Clio. Dets aktive stof er hormonet østriol, som selektivt påvirker vaginaets vagina, blæreens livmoder osv. Ovipol Clio er et vaginalt suppositorium, som positivt påvirker slidens slimhinde. De er vant til at behandle organerne i det urogenitale system. Ovipol Clio-lys effektivt fjerner tørhed og kløe i det intime område.

Kvindernes sundhed kræver opmærksomhed til sig selv altid, og især i overgangsalderen. Ved præmenopausens stadium hjælper brugen af ​​en speciel hygiejnisk gel med at fjerne ubehag i det intime område. Fugtgivende gel til overgangsalderen lindrer en kvinde fra vaginal tørhed og de ledsagende manifestationer. Vi ønsker dig et godt helbred!

Fugtighedscreme til intim hygiejne i overgangsalderen

Vaginal tørhed er et uundgåeligt symptom på overgangsalderen. Mange kvinder betaler ikke nok opmærksomhed på denne kendsgerning og forsøger at klare det, men for at udholde tørhed er det unaturligt og farligt. For at fjerne disse ubehagelige symptomer er der specielle fugtighedscreme.

Hvordan man vælger midlerne til intim hygiejne for en kvinde over 50 år

Med udbrud af menopausal alder i den kvindelige krop reduceres produktionen af ​​hormonet østrogen gradvist, hvilket medfører visse konsekvenser. Ofte ledsaget af overgangsalder er slimhindenes tørhed og smerter i vagina. Årsagerne til sådanne lidelser er stress, antibiotika, dårlige vaner, manglende køn osv. Vaginal tørhed svækker immunforsvaret og øger risikoen for at udvikle inflammatoriske sygdomme. For at forbedre tilstanden er det nødvendigt at vælge de rigtige fugtighedscreme for intim hygiejne i overgangsalderen.

Hvad skal inkluderes i værktøjet

Når man køber fugtighedscreme, der er designet til at tage sig af det sarte område, skal kvinder være særlig opmærksomme på, hvad der er inkluderet i produktet. Hun skal:

 • indeholder mælkesyre, som gør det muligt at opretholde den optimale balance af mikroflora
 • har D-panthenol, havtorn olde, urteekstrakter;
 • være pH-neutral
 • indeholder ikke aromatiske stoffer, duftstoffer
 • omfatte højt fedtindhold
 • har et antibakterielt stof og vitamin E.

Intim sæbe til hygiejne skal være flydende, så polymererne i det ikke forårsager irritation og er lettere at vaske af med vand. Cremen til fugtgivende det intime område bør ikke indeholde farvestoffer. Produktet har som regel en delikat, delikat aroma som følge af tilstedeværelsen af ​​naturlige ingredienser (salvie eller kamilleekstrakt). For følsom hud, der er tilbøjelig til irritation, skal du vælge et produkt med aloe vera.

Hvilke stoffer til tørhed i det intime område bedre

Det moderne marked med omsorgsfulde midler omfatter et stort antal genstande, som hver især har sine egne indikationer og egenskaber ved ansøgningen. Derudover varierer deres pris meget afhængigt af producenten. Her er nogle af de mest populære og eftertragtede fugtighedscreme for intim hygiejne i overgangsalderen:

Aflaster smerter under seksuel kontakt. Hjælper med at eliminere vaginal tørhed.

Det har en stærk fugtgivende effekt. Fremmer udviklingen af ​​naturlig smøring.

Det anvendes kun efter lægeundersøgelse. Indeholder estradiol, som eliminerer tørhed.

Cream for tørhed i det intime område virker forsigtigt, passer perfekt til vaginal slimhinden.

Hjælper hurtigt med brændende fornemmelse. Normaliserer mikroflora.

Smøremidler

Når overgangsalder, læger anbefaler ikke at stoppe med at have sex. Regelmæssigt sexliv vil hjælpe med at holde vaginale vægge i god form. Selv et par dage af afholdenhed fra intimitet kan bidrage til tørhed og revner i vagina, hvilket gør det smertefuldt for en kvinde at have sex. Du kan løse problemet med et smøremiddel (smøremiddel), som har en lav pH. De mest populære på markedet er følgende smøremidler:

Ikke-hormonalt lægemiddel. Kompenserer let for manglen på vaginal naturlig sekretion.

Søde. Intim gel smøring med overgangsalderen

Intensivt fugtgiver og intensivt regenererer slimhinder. Det har helbredende egenskaber.

Flutschi Origina. Gel smøremiddel

Moisturizes vagina i lang tid. Gør det lettere at glide.

Enhver kvinde med overgangsalderen skal begynde at bruge intime hygiejneprodukter, samt vedvarende anvende passende cremer. Det er bedre at vælge produkter på råd fra en gynækolog. Der er specielle hormonpræparater, der fugtiger slimhinden perfekt og stimulerer den naturlige proces med slimproduktion. Du kan vælge en neutral, intim fløde, der hjælper med at eliminere ubehagelige symptomer. Liste over de mest populære værktøjer:

Cremen fugtiger slimhinderne. Opretter en beskyttende film og forhindrer irritation.

Beroligende creme med mælkeproteiner og shea smør. Fjerner godt irritation.

Stor fløde til fugtgivende intim zone. Hjælper med at øge slimhindernes elasticitet.

stearinlys

Suppositorier - en god måde at fugtige slidhindens slimhinder på. Stearinlys adskiller sig fra smøremidler, da de er i stand til at genoprette produktionen og udskillelsen af ​​vaginal slim i lang tid. Midlerne fjerner godt irritation og favoriserer fornyelsen af ​​slimhinden, samtidig med at tegn på vulvaratrofi reduceres (brænding, kløe, ubehag og spænding under samleje). De mest populære stoffer er:

På grund af dens fugtighedsgivende egenskaber lindrer den sig fra at brænde i lang tid.

Lægemidlet behandler microcracks og eliminerer vaginal tørhed. Forbedring sker i de første uger efter brug.

Stearinlys er et østrogenhormon af kort varighed. De hjælper med at genoprette normal vaginal mikroflora.

Sådan appliceres fugtighedscreme for det intime område

Når overgangsalder er vigtigt at overvåge vaginal hygiejne og vaske ud mindst to gange om dagen. I instruktionerne om brug af specielle præparater for at fjerne tørhed i det intime område anbefales det at bruge dem hver dag. Midler kan anvendes efter at have besøgt badet, poolen, saunaen. Metoden til anvendelse og dosering af fugtighedsgivende lægemidler, der kun er foreskrevet af en læge. Ordningen med at anvende intim fløde:

 • Før du bruger produktet, er det nødvendigt at udføre proceduren ved hjælp af en gel eller flydende sæbe med en neutral pH-værdi
 • til dette formål er det nødvendigt at fugte kønsorganerne med vand og derefter dråbe sæbe, gel, mousse eller skum på håndfladen og skummet;
 • så overfører vi alt til skeden, forsigtigt masserer, vasker væk;
 • Hænderne skal grundigt rengøres
 • Tag derefter cremen, klem på håndfladen;
 • jævnt fordelt over vaginal slimhinden;
 • For at behandlingen skal være effektiv, er det nødvendigt at indsætte en lille mængde creme ind i vagina med spidsen.

Bivirkninger og kontraindikationer

Intime fugtighedscreme er som regel sikkert for kvinder, selv om du altid bør konsultere en gynækolog inden du bruger dem. individuel intolerance af visse komponenter er mulig. Pas på at overvåge tilstanden af ​​vagina efter anvendelse af stofferne, og i tilfælde af rødme skal du helt stoppe med at bruge den. Forsigtighed bør anvendes, når:

 • diabetes;
 • vaskulær sygdom;
 • nyre- og leversygdomme;
 • onkologiske sygdomme.

Mulige bivirkninger:

 • hovedpine;
 • kvalme;
 • trykforøgelse
 • smerter i brystkirtlerne.

Eventuelle produkter, der hjælper med at slippe af med tørhed, kløe i det intime område, kan købes billigt på et apotek eller i specialiserede afdelinger i store butikker. Du bør kun vælge kvalitetsprodukter, der ikke indeholder farvestoffer og dufte. Prisen på intime hygiejneprodukter afhænger af fabrikantens type og mængde af produkter. Fugtighedscreme til intim hygiejne i overgangsalderen kan bestilles og købes fra online-butikken. I dette tilfælde kan deres omkostninger være lidt højere end på apotek siden bliver nødt til at betale fragt.

Hvordan slippe af med ansigtshår for evigt

Hvad er bedst for depilation - voks eller shugaring?