Depilatory cremer. For uforsigtighed kan du betale sundhed.

Vidste du, at pH-værdien af ​​depilationskrem er den samme som for blegemiddel?

Ja, du forstod det rigtigt. Utvivlsomt har denne metode til depilation sine fordele. Det er enkelt, hurtigt, overkommeligt, bekvemt, smertefrit og effektivt. Trods mange rave anmeldelser er tingene ikke så glatte. Lad os se nærmere på denne mirakelkrem.

Depilatory cremer: sorter

I dag er det kosmetiske marked repræsenteret af cremer af forskellige mærker, hvoraf der er mere end et dusin. Blandt dem tildele midler til:
fuld body depilation;
hårfjerning fra ansigtet;
depilation af det intime område (bikini zone);
fjernelse af vegetation fra ben og arme
hårfjerning fra brystet (depilation for mænd);
aksillær depilation.

Også cremen er valgt efter hudtype: følsom, tør, normal.

Harm creme til depilation

Depilatory cremer er kendt for at opløse hårstangen med aggressive kemikalier, ofte kaliumthioglycolat eller barium og strontiumsulfider.
Thioglycolat er et stof med en meget stærk ubehagelig lugt, der virker på keratin, ødelægger det og opløser hår. Barium og strontiumsulfider har samme virkning, selv om de virker meget hurtigere end thioglycolat. Derfor kan hudirritation og forbrændinger forekomme hurtigere.

PH-niveauet i huden er 5,5, og pH-værdien for den depilatoriske creme er 12. Derfor er de triste konsekvenser:

hyppige allergiske reaktioner
kemiske forbrændinger
kløe, rødme, tør hud.

Som et eksempel - sammensætningen af ​​et af de depilatory cremer, som massemarkedet tilbyder i dag:

Aqua, Urea, Paraffinum Liquidum, Cetearyl Alkohol Acrylater Copolymer, Butylphenyl Methylpropional, Kalium Sorbat, Natriumbenzoat, CI 77891.

Imponerende, ikke? Konserveringsmidler, duftstoffer, emulgeringsmidler og endda blegemidler - sådan påvirker depilatoren dit hår og hud. Har du virkelig brug for det?

Cremen ødelægger sådant hårdt hår til dig, men huden absorberer det også. Forestil dig, hvordan din hud vil se ud efter en lang eksponering for en kemisk opløsning?

Depilatory cremer fabrikanter

Hvad er den bedste depilatoriske creme? Det er umuligt at besvare dette spørgsmål utvetydigt, da dette produkt er valgt til individuelle behov. Anmeldelser af cremer er også tvetydige, fordi cremer har som nævnt ovenfor mange ulemper. Lad os se på depilatory cremer af populære mærker.

№ 1 Veet

Wit er måske den mest populære linje af hårfjerningsprodukter hjemme. Det er de cremer, som mange piger begyndte at opdage depilation. Wit's linje er ret omfattende, der er endda depilatories for sjælen, såvel som voksstrimler og voks til brug derhjemme.
Men piger med følsom hud klager over, at hvide cremer er absolut ikke egnede til dem. Sammensætningen af ​​produkter omfatter olier og vitaminer, men dette negerer ikke de aggressive virkninger af depilatoren på huden.

№2 Eveline

Et andet populært mærke af hårfjerning cremer. Mange siger, at Evelyn cremer er meget mere effektive end andre populære mærker, mens deres omkostninger er meget lavere. Det er også bemærkelsesværdigt, at Evelyn mærke cremer opløser hår meget hurtigt, hvilket kun angiver én ting - produktets aggressive effekt på hår og hud.
foto

№3 Lady Caramel

Populære kosmetik til depilation af bikini og underarms, samt at klare fjernelsen af ​​zhetskikh hår. Sammen med effektiv hårfjerning kan karamel cremer forårsage meget stærke allergier i disse følsomme områder.

№4 Velvet

Velvet - en anden depilatory creme, som oftest bruges til sarte områder. I linjen er der produkter, der sænker hårvæksten. I begyndelsen af ​​artiklen talte vi allerede om, hvor hensigtsmæssigt det er at anvende sådanne højkemiske midler til den følsomme bikinizone.

Fordele og ulemper ved depilatory cremer

Lad os sammenligne fordelene og ulemperne ved at bruge depilatory cremer.

fordele:

Intet ubehag
Depilatory cream er meget nem at bruge. Du vil ikke føle smerte under proceduren - alt er hurtigt og bekvemt, og vigtigst af alt kan du fjerne dit hår derhjemme uden at besøge salonen.
Let at bruge
Hvordan man bruger cremen? Meget simpelt. Sammensætningen skal påføres huden i et par minutter afhængigt af det depilerede område og selve produktet, og fjern det med en speciel spatel. Hvert produkt ledsages af detaljerede instruktioner.
Lavpris produkt
Omkostningerne ved depilation creme er meget lavere end omkostningerne ved salon procedurer. Du kan købe depilatory cremer i ethvert supermarked.
foto

ulemper:

Kort effekt
Nye hår vil du bemærke inden for få dage efter brug af cremen.
Problemer med fjernelse af mørkt og hårdt hår
Depilation med cremer i piger med mørkt hår fører til et ikke meget smukt fænomen: Sorte pletter ses på stedet for det fjernede hår.
Ubehagelig lugt betyder
På grund af den rige kemiske sammensætning af depilatorerne har en meget stærk og skarp lugt, kan øjne vand. Et godt kosmetisk produkt, uanset om det er en hårfjerning eller ansigtscreme, vil aldrig have en stærk lugt.
Allergier og forbrændinger
Brug af depilatory cremer kan fremkalde stærke allergiske reaktioner, og hvis du bruger det forkert, kan du få en forbrænding.

Lad os opsummere

Som du kan se, er ulemperne ved at bruge depilatory cremer meget mere end fordele. Hvis du stadig fortsætter med at synde med denne metode til depilation, så er tiden til at tænke - dit helbred er bestemt ikke det værd. Især i dag er der så mange alternativer, men mere velegnede dem, for eksempel en hjemmepilator, voks eller sukkerforhaling.

Er depilation cremen skadelig eller ej?

I den moderne verden stræber kvinderne sig om at være smukke hele livet. Tattooing, skønhedsbehandlinger, anti-aging remedies, saunaer, sport hjælper med at holde kroppen i form og forbliver attraktiv for mænd. Det retfærdige køn vil opnå en glat hud. For dette har gennem århundrederne været anvendt forskellige metoder. Med udviklingen af ​​videnskab og teknologi er proceduren for fjernelse af uønsket hår forbedret. Der er nye udviklinger rettet mod at reducere smertetærsklen, hvilket øger varigheden af ​​intervallet mellem processer. Opdagelsen af ​​laseren, strømmen af ​​lysstråler, ultralyd, samt deres undersøgelse tjente som udvikling af nye kosmetiske procedurer ved hjælp af hardware metoder.

Metoder til fjernelse af uønsket vegetation er opdelt i to grupper. Den første - ødelægger hårsækkenet, forhindrer fremkomsten af ​​nyt hår. Den anden - fjerner kun den synlige del af hårene.

Procedurer for at slippe af med uønsket hår for altid dyrt. De mest almindelige er brugen af ​​epilatoren, voksfjerning, shugaring, brugen af ​​en barbermaskine, en depilatorisk creme. Sidstnævnte har en kemisk sammensætning. Kvinder er ofte interesserede i spørgsmålet - er depilation creme skadelig? Kosmetologer svarer - det hele afhænger af organismens egenskaber, sundhedstilstanden, fordi hver person er individuel.

Ansøgningsproces

Før du vælger en procedure for depilation ved hjælp af værktøjet, skal du være fortrolig med anmeldelser, kontraindikationer, fordele og ulemper ved proceduren. Selve processen består i at anvende præparatet på et tidligere rengjort hårfjerningsområde med et specielt hæftemateriale, et tyndt lag. Forlad værktøjet på det tidspunkt, som fabrikanten angiver i instruktionerne på pakken. Det tager normalt en periode på 15 til 25 minutter. Afhængigt af producenten. Efter udløbet af tiden, fjern rester fra huden med en hæftning, skyl med rindende vand. Det område, der er depileret af cremen, kræver ekstra pleje. Særlige olier, lotioner er inkluderet. Behandlingen udføres i løbet af tidsrummet mellem procedurerne. Det blødgør huden, hjælper med at håndtere problemet med indgroet hår. Cremen fjerner den synlige del af håret over overfladen af ​​huden. Der er stoffer, der trænger ind i huden med nogle få millimeter. Depilatory cremer over tid ødelægge hovedbundens struktur. Håret bliver blødt, mindre mærkbart, ligner visuelt ned. Proceduren giver dig mulighed for at slippe af med uønsket vegetation i flere dage. Efter to dage begynder hårene at bryde ud. Fordelen ved metoden er en lav smerte tærskel. Det giver ikke smerter hos kvinder under brug.

Hvordan vælger du den rigtige creme?

Depilatory cream varierer i sin kemiske sammensætning afhængigt af depileringsområdet. Det er ingen hemmelighed, at hårstivhed på alle områder er anderledes. Når du vælger en depilation creme, bestemme i hvilket område du vil tage det. Klassificerede midler med formål for:

 • til arme, ben;
 • bikini områder;
 • aksillær hulrum;
 • ansigtsdel.

Det anbefales at konsultere en kosmetolog for første gang under proceduren, han vil fortælle dig de vigtigste punkter, hvordan man vælger en depilatory cream. Det skal huskes - depilering af det dybe bikiniområde er forbudt. Den kemiske sammensætning af værktøjet kan bryde slimhinden. Før du udfører proceduren, skal du sørge for, at den valgte agent ikke forårsager allergiske reaktioner. For at gøre dette skal du lægge stoffet på huden, lad være i 10 minutter, hvis reaktionen ikke er påvist, kan du starte hårfjerning. Anmeldelser af kvinder viste, at metoden er en succes, især i forhold til en barbermaskine. Glem ikke at kemiske komponenter tørrer ud i huden, kan påvirke dem negativt.

fordele

Metoden dukkede op i det gamle Egypten. Grundlæggeren er dronning Nefertiti. Hun formåede at blande den smeltede voks, honning (blødgør huden), ekstrakter fra planten (med en smertestillende effekt). Komponenter, i modsætning til moderne produkter, havde en naturlig natur, derfor førte de ikke komplikationer. I den moderne verden for 35 år siden optrådte en hårfjerningscreme, der tillader hårfjerning på alle områder undtagen den dybe bikini. Hvorfor elsker kvinder denne metode så meget? Svaret er simpelt. Dens vigtigste fordele er:

 • brugervenlighed, proceduren udføres uafhængigt hjemme

Sammensætningen af ​​lægemidlet trænger ind i huden og ødelægger over tid hårets struktur. Reduceret stivhed, tykkelse af hår.

mangler

Metoden har ingen væsentlige ulemper. Det vigtigste er at vælge de rigtige midler, første test for allergiske hudreaktioner. Det eneste negative - graden af ​​fjernelse af uønsket vegetation fra første gang når fra 80% til 95%. Nogle hår vil kræve yderligere plukning, genanvendelse af agenten.

Kontraindikationer

Skadeligt middel til depilation eller ej? Indikatorer afhænger af en række kontraindikationer, hvor stoffet ikke anbefales at bruge. Først og fremmest skal du være opmærksom på dit helbred. Det er forbudt at anvende metoden til depilation, når:

 • onkologiske sygdomme af enhver art;
 • Tilstedeværelsen af ​​sår, udskæringer, skader på huden;
 • sygdomme i skjoldbruskkirtlen (diabetes mellitus), venøs insufficiens, åreknuder, især med tendens til dannelse af sår;
 • fødselsmærker, godartet vækst;
 • tendens til allergiske reaktioner
 • graviditet, amning.

Inden brug af lægemidlet anbefales det at konsultere en hudlæge.

Kontraindikationer under graviditet

Læger forbyder brugen af ​​depilation med en creme under graviditeten. Skadelige kemiske komponenter, der udgør stoffet. Den hormonelle baggrund for hver kvinde varierer i løbet af denne periode. Mulig forøgelse af uønsket vegetation, aktivering af vækst. Depileringsproceduren bliver mere følsom, smertens tærskel stiger. Komponenterne i præparatet kan trænge ind under huden og skade barnet. Graviditet kan fremkalde en allergisk reaktion på de kremer, som du tidligere brugte uden visse problemer. Under amning kan stoffer komme ind i blodet og overføres til barnet gennem mælk. Producenter producerer creme specielt designet til brug af kvinder under graviditet. For at ødelægge hårene er der imidlertid brug for en aktivator, der vil udløse fjernelsen af ​​stangen. Det er bedre at afstå fra depileringsmetoden under graviditeten.

Når du vælger en depileringsmetode, være opmærksom på dine individuelle egenskaber. Vær opmærksom på dit helbred. Når du er nyskabende, skal du kontakte en kosmetolog. I øjeblikket er der mange alternative metoder til hinanden. Hvis man ikke passer, skal du bruge den anden.

Depilatory cremer: Farer og bivirkninger

Forfatterens oversættelse fra Sphinx depilation salon

Oversættelse: Anastasia Nazarova, redaktør af bloggen til sphinx depilation salon

Hårfjerningskrem er nemme at bruge til både mænd og kvinder. Hår på hænder, ben, i bikiniområdet og på ansigtet kan nemt fjernes ved hjælp af forskellige cremer, der sælges i apoteker eller butikker. På trods af det store udvalg af sådanne cremer har de alle de samme bivirkninger, som kan være meget farlige, og som du bør være opmærksom på, før du køber en creme til depilation.

irritation

Brug af en depilatory creme kan forårsage alvorlige allergiske reaktioner. På grund af dette anbefaler producenter af cremer først at prøve cremen på et lille område af huden for at sikre, at cremen ikke forårsager irritation eller betændelse. En kemisk syreforbrænding, der opstår, når du selv holder fløden på din hud, forårsager lidt brænding, betændelse og rødme. Sandsynligheden for øget irritation øges, hvis cremen påføres på skadet eller for følsomt hud.

Lugt og ubehag

Kemikalier (syrer) indeholdt i depilatory cremer har en skarp lugt, der er meget vanskeligt at opretholde, især når cremen påføres på hudområder i næsen, for eksempel på overlæben. Denne lugt kan forblive på huden i flere timer. For mennesker med overfølsomhed i luftvejene eller dem, der lider af sygdomme som astma eller allergi, er denne lugt særlig farlig. Desuden kan brugen af ​​en sådan creme forårsage ulejlighed, især hvis cremen påføres store hudområder, når du skal vente en bestemt tid for cremen til at virke, og du bør ikke røre ved noget.

Manglende effektivitet

Depilatory cremer kan ikke være effektive i alle tilfælde, især hvis du er indehaver af tykt hårdt hår. I dette tilfælde skal du muligvis anvende cremen mere end én gang, hvilket øger sandsynligheden for forbrændinger, irritation og betændelse. Effektiviteten af ​​cremer reduceres også, hvis din hud ikke er tilstrækkeligt renset, eller du er ejer af olieagtig hud. Effekten af ​​hårfjerningsfløde varer meget kort tid i modsætning til metoderne til hårfjerning, når hårene trækkes ud fra roden. Derfor skal du gentage denne procedure meget ofte for at holde din hud glat, hvilket forårsager betydelig hudskade.

Imidlertid kan ikke kun depilatory cremer være skadelige og farlige for din hud. Om risikoen for andre måder at fjerne hårfjerning på, læs artiklen: Farerne og risiciene ved forskellige måder at fjerne hår på.

LiveInternetLiveInternet

-kategorier

 • dyb bikini hårfjerning hjemme (46)
 • sukker bikini hårfjerning (45)
 • Laser hårfjerning bikini billeder (45)
 • Hvor meget er bikiniområdet hårfjerning (45)
 • dyb bikini hårfjerning derhjemme (45)
 • voksende dyb bikini (45)
 • epilering af bikini område efter (45)
 • laser hårfjerning dyb bikini pris (45)
 • shugaring bikini hårfjerning (45)
 • Bikini hårfjerning før og efter billeder (45)
 • omkostningerne ved bikini hårfjerning (45)
 • gøre bikini hårfjerning (45)
 • epilator hårfjerning bikini (45)
 • brasiliansk bikini hårfjerning (45)
 • epilation bikini område anmeldelser (45)
 • epilering af bikini område i salonen (45)
 • epilering af et bikiniområde derhjemme (45)
 • voksning dyb bikini voks (45)
 • bikini voksning (45)
 • hvor meget koster en bikini hårfjerning (45)
 • laser hårfjerning bikini dybe anmeldelser (45)
 • hvordan man fjerner bikini hårfjerning (45)
 • bikini hårfjerning Moskva (45)
 • voksende bikini område (45)
 • epilation bikini dyb pris (45)
 • bikini hårfjerning i salonen (45)
 • bikini hårfjerning billeder (45)
 • epilering af bikini-området videoer (45)
 • epilation zone bikini pris (45)
 • laser hårfjerning bikini pris (45)
 • dyb bikini hårfjerning videoer (45)
 • hårfjerning bikini (45)
 • hjem bikini hårfjerning (45)
 • Bikini voksning (45)
 • epilering dyb bikini anmeldelser (45)
 • hjem bikini hårfjerning (45)
 • dyb epilering af bikini område (45)
 • laser hårfjerning bikini anmeldelser (45)
 • Laser hårfjerning i bikini område (45)
 • voksende bikini voks (45)
 • bikini hårfjerning videoer (45)
 • Laser hårfjerning dyb bikini (45)
 • epilation bikini pris (45)
 • epilation bikini anmeldelser (45)
 • laser hårfjerning bikini (45)
 • dyb bikini hårfjerning (45)
 • epilering af et bikiniområde (45)
 • bikini hårfjerning (45)
 • laser hårfjerning bikini pris (0)

-Søg efter dagbog

-Abonner via e-mail

-statistik

Er depilation cremer skadelige?

Er depilation cremer skadelige?

Er håret depilation creme skadeligt?

Depilatory cream er en simpel og overkommelig måde at holde styr på din krop uden at gøre nogen særlig indsats. Lad os se hvor dårlig det er. Så den kemiske metode til fjernelse af overskydende hår skader ikke i de fleste tilfælde. Men glem ikke, at forsømmelse og manglende overholdelse af vejledningen vil sikre dig de skadelige virkninger og brænde fra depilation cremen.

Derfor er du nødt til at vide, hvordan du bruger depilation cremen korrekt, så der ikke er nogen forbrændinger.

Ingen kvinde, uanset hvilket land hun bor i eller hvilke religioner hun professerer, vil ikke tillade sig at ønske sig til hendes udvalgtes. Den smukke halvdel af menneskeheden er skabt for at beundre hende. Det giver dig mulighed for at bære dig selv i dine arme og give til gengæld al sin skønhed og ømhed. Smukt kvindelig udseende er ikke givet hende lige sådan.

Dette er et langt hårdt arbejde, hvor glat silkeagtig hud spiller en vigtig rolle. Det er som et hårklipp, som aldrig vil se godt ud, hvis håret er tørt og splittet.

Kvindernes hud kræver pleje. Hvis du går til salonen og holder i din telefon nummeret på din personlige skønhedsekspert, er det fint. Men der er øjeblikke, hvor det af en eller anden grund går til en professionel, er umuligt.

Så kommer en kemisk metode til hårfjerning til redning - det er en depilatory cream.

Virkningen af ​​denne metode er virkningen og yderligere ødelæggelse af hårstrukturen. Cremen virker på det første lag af huden, fordi resultatet varer fra 2-3 dage til en uge. Håret er så svagt, at du kan fjerne dem med en simpel bevægelse af hånden i forbindelse med en gummispatel.

Harm og fordele ved depilation cremer

Midler til depilering ved kemiske midler findes i fem konsistenser: geler, mousses, cremer, pulvere og sprayer. Hver af dem har sine egne egenskaber, som man bør finde på forhånd fra vedlagte instruktioner. Men de har alle samme fordele og ulemper.

Fordele ved brug af depilation creme

Ulemper ved at bruge et kemisk stof

Fabrikanterne lover at du skal bruge følgende procedure ikke mindre end 72 timer, det vil sige tre dage. Pas på, nogle sygdomme tillader dig ikke at udføre sådanne procedurer. Disse omfatter hudproblemer, graviditet og amning, mekanisk skade, onkologi og endda fødselsmærker.

Anvendelsesmetode til depilation creme

Betingelser, der skal overholdes, er angivet i instruktionerne. Hvis du læser linerne, lærer du hvordan du bruger depilation cremen uden rødme eller blærer. Du kan kun bruge cremen efter test til allergiske reaktioner. For at gøre dette skal depilatory cream påføres den depilated i fremtiden sektion, vent op til 15 minutter og skyl. Hvis huden ikke er beskadiget, er den skræmmende creme rigtig for dig.

I manualen vil du også lære om stoffets farer, metoder til drift og tidspunktet for hårfjerningsprocessen.

Instruktioner. Til depilation creme har du brug for:

Hvordan du opnår et glat resultat af din hud er et rent personligt anliggende. Forsøg ikke at eksperimentere, tage vare på dit helbred og lytte til professionelle udtalelser. Du kan såre dig selv, fordi den skræmmende creme stadig er et kemikalie.

Handle klogt og smukt, og vigtigst af alt er ufarlige resultater garanteret.

Video: depilation creme - en reel anmeldelse.

Depilatory cream: anvendelse, skade

Æstetisk udseende af en kvinde er ikke kun en stilfuld frisure, malet negle, evnen til at bruge dekorative kosmetik. Han betyder hudpleje.

Hygiejneprocedurer omfatter:

 • Fjernelse forurening
 • Hud ernæring og hydrering
 • Fjernelse af uønsket hår

Kvinderne i det antikke Grækenland opnåede silke på forskellige måder. Det var de første græske kvinder, der lærte at plukke og barbere unødvendig vegetation. Moderne skønheder har forsøgt alle metoder til at slippe af med hår: maskine, voks, shugaring, klæbende strimler.

Depilatory cream begyndte at blive udbredt af damer fra slutningen af ​​det 19. århundrede. Fremgangsmåden til fjernelse af hår under påvirkning af et kemisk stof er smertefrit. Efter depilation vokser håret ikke tilbage inden for syv dage.

Hvad sker der med hårene som følge af depilation creme?

Hårstrukturen indeholder cystein, en svovlholdig aminosyre. Under påvirkning af flødenes øgede surhed, blødgør hårcellerne, bliver bøjelige, kan de let fjernes fra huden ved hjælp af en silikone (plastisk) ske.

Effekten af ​​depilation er forholdsvis mindre end hårfjerning. Dette skyldes det faktum, at ved fjernelse af unødvendig vegetation ved hjælp af fløde, lider ikke pæreapparatet i hårrotten.

Eksponering for kemikalier forekommer på overfladen af ​​huden, cremen kommer ikke ind i hårsækken selv.

Hvorfor foretrækker kvinder depilatory cream?

Blandt de forskellige metoder til fjernelse af uønsket hår vælger kvinder ofte denne særlige metode til depilering. Hvorfor? Cremen, som ødelægger overskydende vegetation på huden, har en række positive aspekter.

 1. Pengebesparelser

Moderne barbermaskiner er ret dyre. Ændring af knive anbefales en gang om ugen. Et rør af depilation creme erstatter ti sessioner af hårfjerning med en barbermaskine. Andre aflejringsmetoder er meget dyrere i skønhedssaloner.

 1. Integriteten af ​​huden er ikke forstyrret.

Brug af knive er farligt. Sjældent, når en kvinde kan fjerne hår uden udskæringer og ridser.

 1. Let at bruge

Ved korrekt brug af fløden kan der bruges selvstændigt hjemme.

 1. Afhaling af vanskelige områder

Maskinen gør ikke altid "jævnt" jobbet i armhulerne, i bikiniområdet, og især på pigernes ansigt. Cremen kan nemt klare irriterende hår i enhver zone i huden.

 1. Smertefri procedure

Andre metoder til fjernelse af hårfjerning indebærer tilstedeværelse af smerte. Ved anvendelse af et kemisk middel er smerte og ubehag fraværende.

 1. Fjerner vegetation af enhver størrelse.

Maskine, voks, karamelpasta kan ikke klare hår, hvis længde er mindre end 1 mm.

Cremen kan trænge ind i epidermis op til 0,05 mm, hvilket giver et højt kvalitetsresultat af depilation: Fraværet af sorte pletter på huden, "hamp", der er tilbage efter at have klippet håret med en barberkniv.

For at overfladen af ​​kroppen skal være silkeagtig, skal maskinen vente, indtil stubben vokser, og derefter barberer den. Cremen kan bruges uden at vente på hårvækst.

 1. fugtgivende tilsætningsstoffer

Cremen indeholder ingredienser, som kan bevare den naturlige fugt i dermis. Således tørrer huden ikke efter proceduren. For en varig virkning indeholder mange kemiske hårfjerningspræparater komponenter, der sænker hårfollikernes arbejde. Hår vokser længere.

Skader depilation creme dig?

I verdensomspændende damer hævder damerne om de skadelige kvaliteter af et kemisk middel. På den ene side er piger positive over brugen af ​​hårfjernings salve. På den anden side nævner mange damer kun de negative aspekter ved at bruge dette værktøj.

Faktisk er ulemperne ved at anvende cremen til stede.

Intet varigt resultat

For at fjerne hårdt langt hår er det påkrævet at påføre cremen i flere trin. Nogle hår er ikke fjernet ved den første eksponering for et kemikalie. Lys vegetation har en fin struktur, så den fjernes fra første gang i enhver zone.

Bivirkninger

Ved forkert hudpleje efter depilation er udseendet af "indgroet hår" muligt.

For at maksimere effekten af ​​cremen bør du regelmæssigt rense huden med kosmetiske skrubber.

I dette tilfælde vil problemet med indgroet hår ikke forstyrre en kvinde.

allergi

Depilatory cream bør vælges under hensyntagen til kroppens individuelle egenskaber. For at udelukke rødme, kløe, udslæt, udføres en test på hudens følsomhed over for stoffets komponenter. Hvordan gennemfører man en test?

Brug handsker. Påfør en lille mængde af det kemiske middel til området af epidermis på indersiden af ​​håndleddet. Efter ti minutter vurderer du resultatet: Tilstedeværelsen af ​​rødme, kløe, flager i cremerens applikationsområde angiver en allergisk reaktion. Anvendelse af produktet anbefales ikke.

Whitening hudområde

Under indflydelse af aggressive komponenter i produktet kan huden på applikationssteder ændre farve: den bliver lysere i en halv tone. Defekten er mest mærkbar om sommeren på huden efter solskoldning.

Kemisk forbrænding

I tilfælde af overtrædelse af reglerne for brug af cremen lider huden af ​​langvarig udsættelse for kemikalier. For at forhindre forekomsten af ​​bivirkninger bør man ikke overvurdere fløden på huden mere end den angivne tid.

Når det ikke anbefales at bruge depilatory cream?

 • Krænkelse af hudens integritet (nedskæringer, sår)
 • Fødsler, vorter, papillomer, hududslæt
 • Under svangerskabet
 • amning

Depilation: generelle anbefalinger

 1. Behandl depileringszonen med et kosmetisk produkt, der ikke indeholder en alkoholbase.
 2. Cremen fordeles jævnt i behandlingsområdet: Produktet påføres hårvækst.
 3. Bemærk tiden (angivet i kommentarerne til stoffet).
 4. Silikonske til at holde på huden mod hårvækst: at samle rester af cremen, faldt hår.
 5. For at skylle stoffet brug renset vand: kogt eller under filteret.

Efter proceduren anbefales ikke at besøge skønhedssaloner til køb af kunstig solbrunte.

Ultraviolet stråling påvirker huden udsat for kemikalier.

Depilation zoner

 1. Axillære huler

Armhulen er blid og udsættes for øget risiko for skade. Depilation udføres så præcist som muligt.

 • Axillær hud skal affedtes med kosmetik.
 • Vask de resterende hygiejneprodukter væk fra sved under rindende vand.
 • Sække armhulenes område med et tørt håndklæde.
 • Påfør et kemikalie for at fjerne hår.
 • Bemærk tid (angivet i instruktionerne).
 • Fjern løs hår med en silikone pind (mod hårvækst).
 • Behandl overfladen med renset vand.
 1. Depilation af intime zoner

Advarsel: Cremen bruges kun til overfladebikini områder. Kontakt med kemikalier med slimhinden i kønsorganerne kan blive en alvorlig forbrænding.

 • Værktøjet påføres den klassiske metode på den behandlede hud.
 • Følg vejledningen ved at anvende et kemisk præparat på indersiden af ​​låret, lysken foldes, uden at røre labia spatelen.
 • Efter den angivne tid, udfør en hygiejnisk procedure, vask grundigt af flødenes rester.

Til følsom hud anbefales intime hygiejneprodukter i op til tre dage ikke.

 1. Facial depilation

Når du køber en kosmetik til fjernelse af uønskede hår i området nasolabialt trekant, skal du være opmærksom på sammensætningen af ​​produktet. Det anbefales at købe en afskallende creme, der passer til hudtype.

OBS: Ansigtets hud er følsom. For at undgå bivirkninger må du ikke holde fløden på overfladen i lang tid.

Teknikken til udførelse af depilation er klassisk. Efter proceduren skal du beskytte huden mod direkte sollys.

Do-it-yourself depilation creme hjemme: opskrift

Før du forbereder en kosmetik til at fjerne uønsket vegetation, skal du overveje nogle af nuancerne:

 • Overhold dosis af ingredienser så meget som muligt.
 • Fremstil den rigtige beregning af produktets forhold.
 • Før du bruger lægemidlet til at teste for allergier.
 1. "Jodtinktur." Hæld en teskefuld castorica, en pipette af jod, 2 ml ammoniakopløsning i en glasbeholder. I slutningen tilføj et halvt glas vodka, moonshine eller alkohol. Gnid området med høj vegetation to gange om dagen.
 1. "Lime Depilator". Køb i en specialiseret butik calciumsulfit, designet til konserves. Hæld i en keramisk skål en teskefuld hydreret kalk. Bland med calciumsulfit. Eksponeringstid: 25 minutter. Den kemiske sammensætning anbefales ikke til brug i bikiniområdet, i den nasolabiale trekant, armhuler.
 1. "Soda creme til depilation af ben". Proceduren udføres om aftenen før sengetid. I en beholder hæld 20 g sodavand, hæld pulveret med varmt vand, bland. Blandingen påføres huden. Feet wrap med et stof af naturlige fibre (bomuld, hør). Om morgenen skylles opløsningen under rindende vand. Behandl din hud med en kosmetisk fugtighedscreme.

Depilatory cremer: et uddannelsesprogram for begyndere

Fjern fra kroppen af ​​uønsket "vegetation" ved hjælp af rigtige spørgsmål cremer foretrækkes af mange kvinder, der ikke ønsker at stille op med noget irritation tilbage efter brug af skraberen, ingen smerter - en konstant følgesvend af hårfjerning (metoder, hvor håret fjernes fra roden). Hvad er specificiteten af ​​denne metode, hvor effektiv og sikker er det?

Sammensætningen og princippet om drift

Hver hår på det menneskelige legeme indeholder en særlig protein - keratin, og hver har en hårfjerningsmiddel for den aktive bestanddel (sædvanligvis calciumthioglycolat), som ødelægger proteinet. Det vil sige under en kemisk agents handling, er hårstrukturen brudt, og den opløses bogstaveligt.

Processen påvirker ikke pæren, så frisk "vegetation" vises allerede om 3-5 dage. Men det aktive stof i creme stadig trænge dybt under huden, så den forbliver glat lidt længere end at bruge en barbermaskine, når håret er skåret lige over overfladen af ​​epidermis.

Ud over den aktive komponent omfatter cremen sædvanligvis:

 • blødgøringsmidler - stoffer, der mildner effekten på huden af ​​en aggressiv ingrediens
 • omsorgsfulde ingredienser (aloe, kamille, calendula osv.);
 • calcium- og natriumhydroxider, gennem hvilke mediet dannes, hvilket forbedrer effektiviteten af ​​den aktive bestanddel;
 • stabilisatorer tilsat for at forbedre værktøjets struktur;
 • konserveringsmidler, der forlænger produktets levetid.

Aggressive kemikalier i cremenes sammensætning og giver værktøjet en specifik, skarp lugt. Moderne producenter har lært at blødgøre denne "smag", jo dyrere produktet er, jo mere behageligt er det som regel lugter.

Anvendelsen af ​​depilatory cream har både indlysende fordele og ulemper. Det overordnede billede er angivet ved nedenstående tabel.

Tabel: fordele og ulemper ved fremgangsmåden

 • Smertefri procedure
 • mangel på irritation
 • evnen til at fjerne selv meget korte hår (ikke nødvendigt at vente til de vokser, som krævet, for eksempel shugaring eller voksning);
 • Over tid bliver hårene lettere, blødere, sparsomme;
 • muligheden for selvstændig brug derhjemme
 • processen med hårfjerning tager lidt tid;
 • En bred vifte af værktøjer giver dig mulighed for at finde den rigtige efter din individuelle anmodning.
 • Efter 3-5 dage skal proceduren gentages;
 • uøkonomisk forbrug (midler påført med et tykt lag på hele overfladen dækket af hår);
 • aggressive virkninger på huden;
 • for stiv og tykt hår må ikke gå væk.

For nogle år siden brugte jeg depilatory cremer. Et rør var nok for mig at "rense" mine ben, armhuler og bikini område. Vi var nødt til at gentage sessionen hver 4. dag, så der blev brugt mange penge på depilation den sommer. Så nægtede jeg at bruge produktet på mine fødder, hvilket forbedrede situationen lidt.

Video: Fordele og ulemper ved at bruge hårfjerningskrem

Kontraindikationer og bivirkninger

Langt fra den naturlige sammensætning af produktet ordinerer særlig pleje, når produktet anvendes. Det anbefales at nægte at anvende depilationskrem under graviditet og amning samt når:

 • dermatologiske patologier, inflammatoriske og infektiøse udslæt;
 • modtagelighed for allergiske reaktioner
 • respiratoriske sygdomme (herunder astma);
 • åben epidermis skade;
 • overdrevent tør og følsom hud.

I nogle tilfælde (ofte med ukorrekt brug) kan brugen af ​​produktet forårsage uønskede manifestationer:

 • forbrændinger;
 • pigmenteringsforstyrrelser i nogle dele af epidermis;
 • rødme, hudirritation.

Hvis der er en stærk brændende fornemmelse efter påføring af cremen, skal du straks vaske ud værktøjet uden at vente på slutningen af ​​den periode, der er angivet i instruktionerne.

Før du bruger depilation cremen skal du holde en allergotest. En lille smule penge at lægge på albuen i 3-5 minutter, vent en dag. Hvis huden ikke reagerer på uønskede reaktioner (irritation, rødme, skrælning, brænding osv.), Kan du bruge værktøjet.

Hvordan man vælger en creme

Når du vælger et værktøj, skal du overveje:

 • hudegenskaber - næsten alle producenter har en række produkter, der er velegnede til tør, følsom hud;
 • træk af hår - mørke hårde hår vil ikke blive fjernet af klassiske midler, du skal kigge efter specielt designet "til alvorlige tilfælde" formuleringer;
 • Det behandlede område - til armhulerne og bikiniområdet er der specielle serier af cremer til sarte områder, de er normalt dyrere, men også mere sikre for hud og slimhinder.
 • sammensætning - ud over stoffet i ødelæggeren bør cremen indeholde omsorgsfulde komponenter (vegetabilske olier, kamilleekstrakter, kalendula og andre urter, aloesaft osv.);
 • omkostninger - selv om prisen på en depilatory cream ifølge anmeldelser ikke altid er en indikator for dets kvalitet, er de billigste produkter ikke værd at købe: i de fleste tilfælde indeholder de ikke stoffer, der minimerer virkningen af ​​den aktive ingrediens på huden.

Hvad tilbyder moderne producenter? Tabellen nedenfor giver et overblik over de mest populære værktøjer.

Tabel: Oversigt over populære værktøjer

 • Højkvalitets fugtgivende;
 • egnet til følsom hud;
 • overkommelig pris;
 • Nogle anmeldelser indeholder oplysninger om, at produktet sænker hårvæksten lidt.
 • Fremkalder ikke ubehag under proceduren
 • egnet til tør hud.
 • Omhyggeligt påvirker huden;
 • giver en god fugtgivende effekt;
 • mere egnet til lyse, tynde hår.
 • Velegnet til våd udtørring under brusebad;
 • handler hurtigt
 • Ikke egnet til følsom hud.
 • Velegnet til håndtering af følsomme områder;
 • har en behagelig aroma
 • giver en blødgørende virkning på huden;
 • forlader ikke klæbrig følelse.
 • Det er nemt at vælge et værktøj, der passer til hudtype og hårets hårdhedsgrad.
 • høj effektivitet;
 • hurtig handling;
 • omkostningerne er lidt højere end de fleste analoger;
 • i cremerne i et stort antal omsorgsfulde komponenter;
 • Et af de nye produkter er en depilatory creme i brusebadet, som fjernes med en særlig svamp, ikke en spatel.
 • Velegnet til følsom hud;
 • økonomisk forbrug
 • praktisk taget lugtfri
 • de fleste af midlerne fjernes med en fugtig svamp, som er mere behagelig for huden end at bruge en spatel.
 • Indeholder ingredienser (lanolin, glycerin, mandelolie), fugtgivende huden;
 • behagelig aroma;
 • bekvem konsistens
 • Effektiv mod mørkt hårdt hår.
 • Overkommelige omkostninger;
 • selv mørkt hårdt hår er fjernet;
 • brugt uøkonomisk
 • ubehagelig lugt.
 • Velegnet til overfølsom hud (mallow ekstrakt forhindrer irritation);
 • økonomisk forbrug
 • nem at anvende.

Video: Depilation Cream Review

Sådan ansøger du

Enhver flødeproducent ledsages af instruktioner, som beskriver en klar anvendelsesperiode for produktet, og disse anbefalinger bør følges nøje for at undgå bivirkninger.

regler

For at gøre brug af depilationskrem så sikker og effektiv som mulig skal du følge enkle retningslinjer:

 • et par timer før og efter proceduren må der ikke anvendes sæbe, brusegeler, body lotions, deodoranter;
 • Forlad ikke sammensætningen på huden længere end angivet i instruktionerne;
 • Brug ikke produktet til depilation af det dybe bikiniområde for ikke at skade slimhinden.
 • Anvend ikke lægemidlet på mol, vorter, papillomer;
 • vask hænderne grundigt med sæbe og vand efter brug af cremen;
 • Lad ikke midler komme ind i slimhinderne, hvis det sker, skylles straks med rigeligt varmt rindende vand.
 • Må ikke solbade i 1-2 dage efter sessionen, ikke besøge bade og saunaer;
 • Anvend værktøjet ikke mere end 1-2 gange om ugen.

Det anbefales ikke at anvende en depilatory creme løbende, da dette kan have en dårlig virkning på hudtilstanden.

Beskrivelse af proceduren

Normalt overholder brugen af ​​værktøjet følgende algoritme:

 1. tag et bad (uden vaskemiddel), tør det tørre
 2. Påfør cremen med et tykt lag med en spatel i retning af hårvækst;
 3. vent 3-10 minutter (se instruktioner for produktet);
 4. fjern fløden sammen med de ødelagte hår, en spatel, flytte scapula mod hårets vækst;
 5. vaske af restene af midlerne, tage varmt brusebad uden brug af sæbe eller brusegel;
 6. tørre tør, anbring en beroligende creme eller lotion på den behandlede hud.

Efter proceduren anbefales det at gå et stykke tid uden undertøj, så huden beroliger, har på badekåbe eller løst tøj lavet af naturlige materialer.

Video: Sådan appliceres depilation creme

anmeldelser

Jeg har brugt Velvet cremer i 10 år, den bedste kombination af pris og kvalitet. Generelt af alle forsøgte i bikini-zonen ikke forårsaget irritation og andre problemer, kun trimmer og depilationskrem. Men trimmeren efterlader hamp, men cremen fjerner håret perfekt. Depilatory cream er en kedelig affære, gælder, vent... 15 minutter, fjern cremen. Men så ingen problemer. Selvfølgelig vokser håret, og efter et par dage er der stubbe, maksimum, efter en uge skal proceduren gentages. MEN! ingen irritation, rødme eller indgroede hår! Hårfjerningspuden er meget behagelig, 100 gange bedre end den der går til Vit. Men hvis du er vant til en anden form, kan du bruge den fra en anden fløde. Flowhastigheden er lille, jeg har brug for et rør i 5-10 gange afhængigt af hyppigheden af ​​brugen. Jo oftere, jo mindre hår er vokset, jo mindre er behovet for en creme) logikken er enkel. Sørg for at dække toppen af ​​cremen med klæbende film. Så håret er bedre fjernet, strømmen er mindre, og der er ingen fare for, at cremen vil gå, hvor det ikke er nødvendigt eller vil blive smurt.

YulyaL

http://irecommend.ru/content/super-podkhodit-ne-tolko-dlya-depilyatsii-no-i-dlya-manikyura

I dag forsøgte jeg Vit med Aloe Vera og E-vitamin, en meget god fløde. Opbevares i ca. 10 minutter, og vaskes derefter gradvist i bikiniområdet og gentages så 2 gange. 99% af hårene gik på pension. Meget tilfreds med resultatet.

Olyasha

http://www.woman.ru/beauty/body/thread/3890975/

Jeg prøvede disse cremer en enorm mængde! Jeg købte både i Rusland og i Europa. Resultatet var ikke altid tilfredsstillende. Og nu kom jeg på tværs af dette creme-mærke Eveline Cosmetics. Jeg købte det i butikken kæreste - det nøjagtige navn "Ultranezhny creme til udsmidning af følsomme områder. Armhuler, hænder, bikini. Hun påførte cremen, ventede i 5 minutter og fjernede forsigtigt spatelen fra et lille område. Hårene forblev på plads) Instruktionerne siger, at hvis dette skete, skal du forlade cremen på huden, men ikke mere end 10 minutter fra ansøgningstidspunktet. Hun ventede endnu 5 minutter og fjernede al anvendt creme. Hårene trak sig tilbage, men ikke fuldstændigt) Resterne af cremen blev vasket af med en våd vaskeklud og vasket med vand ved stuetemperatur. Efter hele denne procedure var huden meget irriteret og betændt, i modsætning til alle krav og påskrifter på røret. Jeg eksperimenterede ikke med bikiniområdet. Hun frygtede endnu mere irritation end det var efter at anvende armhuler på huden. Jeg kan ikke sige, at jeg ikke kunne lide cremen, den udfører sine funktioner ganske godt, men for mig selv indså jeg, at jeg ikke burde lægge sådanne eksperimenter på min hud. Jeg vil fortsætte med at bruge de sædvanlige midler, som jeg brugte før jeg købte denne creme.

Viker

https://otzovik.com/review_5874092.html

For smertefølsomme piger er depilation creme en frelse. Men at vælge denne metode til hårfjerning bør give fortrinsret til produkter fra veletablerede producenter og følge vejledningen tydeligt. Derudover bør man konstant benytte sig af aggressive midler ikke i mange år for at bevare hudens ungdom og skønhed.

Depilatory cream - regler og brugstider

Uliana Bochkareva • 06/26/2018

Skønheden i kvinders hud består ikke kun af skrælning og fugtgivende, men også om korrekt fjernelse af uønsket hår. Depilatory cream løser problemet hurtigt og effektivt.

Hvorfor bruge depilatory cream

Hårfjerning på kroppen - en ubehagelig opgave. Barbering og elektriske epilatorer forårsager ofte irritation og betændelse, og shugaring og voks er smertefulde, om end effektive procedurer. Cremen anses for at være en sikker og smertefri mulighed for at få glat hud.

Stofferne i fløden blødgør og ødelægger håret, hvorefter det nemt fjernes: fjern kun cremen med en spatel. Der er flere former for frigivelsesmidler: creme, spray og skum. Det er nødvendigt at vælge et produkt efter din egen hudtype. Så er effekten maksimal.

Der er tre typer af retsmidler:

 • til normal hud;
 • til følsom hud;
 • til tør hud.

Metoden har kun to minuser - prisen og den individuelle intolerance.

Sådan bruges depilatory cream

På trods af brugervenlighed er der stadig nyanser.

Creme selektion

Først skal du vælge den rigtige creme til det behandlede område. Da hår på kroppen, afhængigt af området, afviger i tæthed og tekstur, er der en depilatory creme med en vis sammensætning for hver enkelt sag.

Efter køb skal du foretage en test: Sæt en dråbe fløde på indersiden af ​​albuen eller bag øret. Efter at have opretholdt en time eller to, bestemme om inflammation, rødme og andre ubehagelige fornemmelser forekom på huden. Hvis alt er i orden, så kan du fortsætte til de følgende faser.

Hudpræparation

Det er nødvendigt at skrubbe huden, men ikke før proceduren, men mindst en dag. Før proceduren skal du behandle området med et mildt affedtningsmiddel: en særlig lotion før depilering, eller hvis proceduren udføres efter et brusebad med vand og sæbe. Du kan bruge en blød svamp eller svamp.

Udsættelse

På tørt renset hud anbringes midler over hårets vækst i et lige tykt lag. På bumser, sår og irritation for at påføre cremen kan det ikke.

Holdetid

Hver producent skal angive den anbefalede brugstid på pakken. Hvis fløden er vasket tidligere, så vil nogle hår forblive. Og hvis du overdriver det, er der risiko for at få kemisk forbrænding i huden. Skyl af fløden på forhånd, når der er ubehag, der ikke kan tolereres.

Hudrensning

Cremen fjernes fra huden ved hjælp af en spatel eller svamp, der er fastgjort til den. Gør det effektivt mod hårvækst. Efter huden skal vaskes med rindende vand med en mild brusegel eller babysæbe. Hvis du har brug for fugt, kan du anvende en creme med panthenol.

Hvor ofte kan jeg bruge en depilatory cream

Ikke mere end 1-2 gange om ugen. Dette gælder især for følsom hud. Mange højkvalitets cremer, som firmaet Veet, omfatter beroligende og regenererende ingredienser. Det hjælper huden med at genvinde hurtigere mellem behandlingerne.

Sådan bruger du cremen i forskellige områder

Ud over sammensætningen adskiller cremen til forskellige dele af kroppen sig i anvendelsesmetoderne.

Bikini område

Cremen hjælper med at opnå perfekt glathed, undgå indgroede hår og hudbetændelse. Hår efter påføring betyder, at det bliver tyndere og blødere end efter maskinen.

Værktøjet påføres i et tykt, jævnt lag. Ved dyb depilation på intime steder er det nødvendigt at beskytte slimhinderne mod at få cremen med et serviet eller et særligt tøj. Brænden kan opnås selv fra det mest velegnede produkt. Efter at have ventet på tid, fjern cremen og hårene med en spatel.

Ved at fjerne håndzonen kan du bruge en universel creme. Proceduren udføres på en standard måde.

Denne del af kroppen tager flere penge, hvilket ikke er meget rentabelt. Egnet universel creme til depilering, og det er bedre at give fortrinsstilling til olier. Benens hud er tør, så det er værd at behandle det med en skrubbe på forhånd.

Dette er et følsomt område, hvor der kun anvendes en speciel creme. Hud og hår på ansigtet er tyndere end på kroppen. Cremen påføres strengt på de behandlede områder og undgår området omkring øjnene og slimhinderne.

armhulerne

Armhulen er tyk og huden er tynd. Vælg et kvalitetsprodukt og hold det ikke længere end den tildelte tid.

Hvorfor depilatory creme fjerner ikke hår

 1. Huden er lidt affedtet - det forhindrer stoffer i at opløse keratin.
 2. Brugt fløde til en anden zone. Ansigtsbehandling vil sandsynligvis ikke klare armhulerne, fordi den er beregnet til fine hår.
 3. Tiden er ikke fuldt vedligeholdt.
 4. Dårlig produkt.

Hvilken skade er depilatory cream

Du kan fjerne hårfløde i lang tid, hvis det ikke forårsager allergier, og du gør alt i henhold til vejledningen.

Når du køber et nyt produkt, lav en allergitest.

Kan jeg bruge cremen til gravide?

Hvis testen for allergier viste et negativt resultat, kan du bruge denne creme under graviditeten. Det er endnu bedre end en barbermaskine, fordi det er sikrere at fjerne hår med en creme, når det er akavet med en stor mave. Særlige midler til graviditet eksisterer ikke, så vælg produkter af tillidskendte mærker, som du stoler på.

Fjernelse af hår med en creme gør det muligt at rydde sig op hurtigt hvor som helst. Resultatet vil glæde sig længere end en barbermaskine, og følelsen fra proceduren er mere behagelig end fra andre metoder.

Anbefalinger om hvordan man kan slippe af med kropshår for evigt: folkemagasiner, salonprocedurer, hjemmelavede metoder

Hårfjerning mellem skinkerne