Oversigt over VOX for Depilation og Shugaring

Til dato tilbyder et bredt udvalg af værktøjer til at slippe af med unødvendig vegetation. VOX mærkeprodukterne er ret populære.

Fabrikanten præsenterer en bred vifte af forskellige produkter, hvoraf hver kvinde kan vælge den mest passende til hende. Det kan være voksstrimler VOX, mousse, fløde eller pasta.

VOX Depilation Tools

VOX mærke produktlinjen er repræsenteret af flere typer af depilation produkter. Fås i:

Voksstrimler er gode til at fjerne uønsket vegetation på benene og i bikiniområdet. Strimlerne er baseret på vanilleekstrakt, som har en omsorgsfuld effekt på huden.

Voksen trænger dybt ind i porerne, hvilket bidrager til bedre hårfjerning. Efter påføring bliver huden helt glat og silkeagtig. Pakken indeholder 6 dobbeltstrimler til kroppen og 4 til den intime zone samt to servietter for at fjerne rester af voks.

Depilatory mousse sælges i cylindre. Indeholder shea smør. Det er let at anvende, der er egnet til at slippe af med overskydende vegetation på alle problemområder. Pakken indeholder også en speciel svamp.

VOX depilatory creme er et egnet værktøj til aflejring af benene og det intime område. Værktøjet hjælper med at fjerne hår så tæt som muligt på roden, hvilket holder resultatet op til 2 gange længere i forhold til barberingen.

Sammensætningen indeholder glycerin, som gør det muligt at anvende cremen selv for følsom hud. Den bløde tekstur bidrager til den lette anvendelse af stoffet, og en behagelig lugt gør processen meget behagelig.

Sukkerpasta VOX til depilation (shugaring) giver dig mulighed for effektivt at udføre depilation derhjemme. Værktøjet hjælper med at fjerne hår med pæren. Fremgangsmåden kan udføres både på benene og i bikiniområdet.

Pastaen giver dig mulighed for at slippe af med uønskede hår i flere uger, mens processen med at fjerne dem er næsten smertefri. Ud over fjernelse af uønskede hår er der en omhyggelig virkning på huden.

Anmeldelser af pasta til shugaring VOX viser sine betydelige fordele. Pastaens sammensætning er helt naturlig, så brugen er sikker og forårsager ikke bivirkninger. Brugen af ​​midler er mulig med alle hudtyper.

VOX voks i en krukke indeholder naturlige tandkød og bivoks, beriget med ekstrakter af calendula og vanille. Udover at fjerne uønskede hår har værktøjet en omsorgsfuld effekt på huden, nærer og blødgør dem. Proceduren med brug af voks er meget enkel, hvilket effektivt hjælper med at fjerne lige korte hår. Resultatet opbevares i 4 uger. Dette værktøj er ideel til hårfjerning i det intime område. Voks af dette mærke kan påføres uden særlige strimler.

Applikationsfunktioner

VOX voksstrimler anvendes tilsvarende på strimler fra andre producenter. Følgende trin skal følges under proceduren:

 1. Til en begyndelse bliver båndene lidt opvarmede i hænderne.
 2. Derefter skal de limes til problemområdet og lidt glat.
 3. Med en skarp bevægelsesstrimmelstrimmel mod hårvækst.

Måske gentages brugen af ​​en stribe, indtil det tidspunkt, hvor det ophører med at fange hårene.

Moussen påføres huden i et tyndt, tæt lag, som let gøres ved at trykke på ventilen og holde det, indtil belægningsområdet er helt dækket. Dens anvendelse er ikke kontraindiceret i bikiniområdet, men i dette tilfælde kan det ikke anvendes direkte på det behandlede område.

Til at begynde med sprøjtes stoffet på armen og påføres derefter til det intime område og undgår kontakt med slimhinderne. Produktets eksponeringstid afhænger af anvendelsesområdet og hårets hårdhed og varierer fra 5 til 10 minutter. Efter at stoffet er fjernet med en svamp, og den behandlede overflade vaskes grundigt med vand.

Når du bruger cremen, skal du følge følgende trin i proceduren:

 • anvende cremen på problemområdet ved hjælp af en speciel spatel, der er inkluderet i sættet;
 • tager ca. 5 minutter;
 • fjern agenten med hårene ved hjælp af en spatel;
 • fjern rester af stoffer, vask det behandlede område med vand.

Fremgangsmåden til udførelse af shugaring ved hjælp af sukkerpasta af dette mærke er ret simpel og forårsager ikke vanskeligheder til hjemmebrug. Til gennemførelse er det kun nødvendigt at læse vejledningen omhyggeligt.

Det er vigtigt! Før du udfører en shugaring er det nødvendigt at forberede huden. Det skal rengøres grundigt, så der ikke er snavs tilbage på overfladen.

Trin for trin

Processen består af følgende på hinanden følgende trin:

 • I første omgang er pastaen lidt opvarmet. Dette kan gøres ved hjælp af en mikrobølgeovn eller i et vandbad. Stoffet skal være blødt i konsistens, men ikke spredt og bør ikke være varmt;
 • proceduren kan udføres i to varianter af teknikeren: bandage, ved hjælp af stof eller papirstrimler og manuel uden hjælpeværktøj
 • med en håndbog tages en lille smule pasta og strækkes på den behandlede overflade mod hårets vækst og fjernes derefter med en skarp bevægelse i retning af deres vækst. Brugen af ​​denne mængde pasta er mulig gentagne gange, indtil det tidspunkt, hvor det stopper at gribe hår;
 • Med et bandage påføres stoffet med et tyndt lag og en strimmel påføres ovenpå. På samme måde fjernes remsen med en manuel teknik i retning af hårvækst.

Processen med at udføre hårfjerning med voks er ret simpelt. For at gøre dette, lidt opvarmet i et vandbad, påføres agenten på huden med en speciel spatel, får lidt tid til at størkne og derefter fjernes med en skarp bevægelse.

Den største fordel ved voks af dette mærke er muligheden for anvendelse uden voksstrimler, som giver dig mulighed for at styre applikationsområdet, især på vanskelige steder.

Hudpleje efter brug af VOX produkter

Efter hårfjerning med voksstrimler er det nødvendigt at fjerne voksrester med specielle servietter eller med olivenolie. Derefter kan du anvende en fugtighedscreme.

Efter et par dage til forebyggelse af indvækst af hår bør behandles med en hudskrubbe.

Efter brug af creme og depilationsmousse anbefales det at fugte huden med en creme eller olie. Ca. en dag efter, at proceduren ikke anbefales at solbade.

Efter shugaring ved hjælp af pasta af dette mærke anbefales det at tage et bad, fjerne alle rester af stoffet. Anvend derefter en fugtighedscreme. Gentagen hårfjerning er kun mulig efter 10 dage.

Efter brug af voks anbefales det at fjerne resterne, for dette kan du bruge olivenolie. For at fugtige huden skal du anvende en nærende creme.

Det er vigtigt! Efter voksning anbefales det ikke at solbade på den første dag for at besøge saunaer, svømmebassiner. Overdreven sved bør undgås på grund af hvilken irritation kan opstå.

anmeldelser

Anmeldelser af VOX-linjen til depilering og epilering er for det meste positive. Kvinder noterer sig den høje kvalitet af produkter, lave omkostninger, attraktive duft af produkter, hvilket gør proceduren meget behagelig. Du kan efterlade dine kommentarer i kommentarerne under artiklen.

Der findes kun tvetydige anmeldelser om mousse til depilation af denne linje. Her er et par eksempler på, hvad de skriver om produkterne i dette mærke:

Catherine: "Jeg har altid brugt Veet voksstrimler, men når de ikke var tilgængelige, og min opmærksomhed blev tiltrukket af VOX-produkter. Prisen var to gange lavere. Jeg forsøger normalt ikke at spare på dette, da jeg ofte har været overbevist om, at lave priser normalt er forbundet med lav kvalitet. Voksen striber af dette mærke var imidlertid behageligt overrasket.

De påføres et blødt materiale, der omslutter alle områder af huden godt, så du kan fange alle hårene. Pakken indeholder strimler til både aflejring af benene og til det intime område. Imidlertid er der kun to tørklæder inkluderet i sætet, der er designet til at fjerne rester af stoffet efter proceduren, som kun er nok til de første gange. Efter epilering er huden glat og silkeagtig. Resterne af stoffet fjernes let, det er ikke nødvendigt at gøre noget for at slippe af med dem. Generelt er jeg meget tilfreds med produkterne, jeg vil også bruge den i fremtiden. "

Elizabeth: "Jeg kunne virkelig godt lide voksen i potten af ​​VOX-produkter. Sættet indeholder en speciel spatel med en smal og bred ende. Den brede del er beregnet til at lægge stoffet på benene, smalt for små dele af kroppen. Stoffet er meget nemt at anvende, og hele proceduren udføres meget simpelt - voksen påføres huden og efter hærdning fjernes den med en skarp bevægelse. Denne metode hjælper effektivt til at klare særlig tæt vegetation, resultatet opretholdes i lang tid. Dette produkt blev glædeligt overrasket, fordi ledere ikke kræver strimler. "

konklusion

VOX produktlinjen er repræsenteret af en bred vifte, hvor hver kvinde kan vælge det mest hensigtsmæssige værktøj baseret på personlige præferencer. Sammensætningen af ​​stoffer er helt naturlig, så de er egnede selv for personer med følsom hud, tilbøjelige til allergiske reaktioner.

Bedømt af "Olimpiya89" på VOX Depilatory Cream for Sensitive Skin

Navn: Olimpiya89. Type anmeldelse: neutral
Rating: 0 ud af 5 stjerner. 02-09-2018 19:58:16

høj flow, ude af stand til at klare bikiniområdet, ikke behagelig skulderblad, forfærdelig lugt

Jeg købte denne creme på prøve, som et alternativ til andre dyre cremer. Indtryk er todelt. Jeg fortæller alt i orden.

Cream købt til 195 p, der var en rabat i butikken, og at cremen kostede mig 165 p, en fantastisk pris.

Boksens størrelse er imponerende, resten af ​​fløden er meget mindre, og indholdet var ikke så stort at overføre så meget pap.

Scapulaen er ikke behagelig, cremen er påført meget hurtigt, men scapulaområdet er lille, så da du allerede fjernede cremen, tog det meget tid, foruden kanterne af scapula er ret skarpe og efterlader ridser. Det var problematisk at fjerne cremen på lårene, da scapulaen allerede var ophørt med at klare sig.

Creme 100 ml, generelt som alle andre mærker. Udgiften viste sig imidlertid at være meget stor, jeg havde ikke engang nok af dette rør til en fuldstændig procedure for at fjerne benene. Selvom andre mærker af creme stadig forblev. Kløftets tid er ca. 10 minutter, som angivet på pakken - mere end 15 minutter kan ikke holdes.

Nu om kvaliteten af ​​cremen. Cremen på skinnene klarte perfekt, nogle steder er der et par hår, men det er ligegyldigt. Men jo højere til bikini-zonen, jo værre han klarte. Men i selve bikiniområdet.. blev der ikke noget hår skadet. Som det var før depilationen, den måde det blev på. Derfor er det på dette sted nødvendigt at bruge andre midler.

Duften af ​​cremen er forfærdelig som hårfarve. Duften sætter sig i halsen hele dagen. Dette er selvfølgelig en minus, for hele dagen er der ubehag.

Meget mærkeligt konsistens af fløde, ligesom det samme som alle andre, men når jeg rense ud i creme spatel, så er denne creme er ikke vaskes af med kniven, hver gang de gennemsøge skovl hænder, Cream scorede alle af vasken, og derefter måtte vaske vasken, så alle snavsede, og smurt rundt omkring. Dette er selvfølgelig ikke særlig praktisk.

Sammenfattende kan jeg selv lave en sådan konklusion om, at fløden er god, men kun til afbening af benet, til lårene og bikini-zonen, passer den ikke overhovedet, du skal bruge en creme af et andet mærke. Derfor er det bedre at bruge dyrere cremer, men at spare ved hjælp af VOX på shinområdet, så vil der være en god kombination, hvis du er klar til at klare de andre ulemper ved fløden, såsom duften eller vask af skallen og alt andet.

VOX Depilation Mousse - Skønhed kræver ofre eller tilsætte betaler to gange

værdighed

mangler

detaljer

Rigtige spørgsmål Jeg plejer at bruge epilator epilator Braun Silk-Epil 7, 5377, i den hyppige brug af epilatorer har også et minus, hårene begynder at vokse ujævnt og ofte virker som en vydernesh, og den anden er allerede begyndt at vokse, og det viser sig, at alle de samme alle ikke povydergivat det forbliver og vokser ujævnt, og det er irriterende. Derfor somme tider, så de vokser hele samme længde og på samme tid, bruger jeg stadig barbermaskiner, og nogle gange kremer, skum, mousses til depilation. Så denne gang besluttede jeg at trimme hårene og til dette formål købte jeg en mousse til VOX depilation. Langt gik til at vælge i butikken "Girlfriend" og af en eller anden grund valgte denne. Selvom jeg altid købte Veet til disse formål, ved jeg ikke, hvad der blev bedt om at købe det, jeg ville nok have noget nyt, og prisen fra VOX er billigere end Veet (den stingy betaler to gange).

VOX Depilatory Mousse sælges i en jernflaske. Pakken indeholder en svamp. Svampen er under låget, eller rettere i låget. Du tager det ud, men det er ikke meget krøllet, men hvis du forlader det i en time, genoprettes en anden formular.

Svampen er ikke en stor gul farve, moderat hård og tæt. Det er behageligt i hånden, men det er stadig lille. For disse formål bør svampen være større og mere behagelig end en svamp, men en spatelbladplast.

Min første brug af mousse faldt sammen med udgivelsen. Snarere mellem den frigivne. Uden at forlade badeværelset og tørre tørret med et håndklæde skal du ryste ballonen grundigt og anvende en mousse til VOX-depilation på benene, der dækker hele overfladen af ​​benene med et tyndt men tæt lag. Det er nemt at gøre dette, tryk på ventilen og hold den, indtil den aftagelige overflade er helt dækket. Praktisk plastventil med en kasse til en finger. Der er ikke behov for at gøre en særlig indsats.

og selve moussen kommer perfekt ud af flasken, da den er en mousse, så øges den ikke meget i volumen, når den kommer i kontakt med huden og iltet.

Der er ingen specifik brugstid i manualen. Håndbogen siger, at alt afhænger af typen af ​​hår, men du skal holde produktet på overfladen af ​​huden i mindst fem minutter og ikke mere end tyve minutter. Det tog syv minutter og besluttede at prøve at fjerne mousse fra et lille hudområde og se om der er et resultat. Der var ikke noget resultat. Hun ventede endnu femten minutter og besluttede at fjerne produktet fra huden. Jeg holdt ikke længere af flere grunde. Først og fremmest rullede moussen ikke meget og dækkede ikke hele overfladen længere, det var ikke fornuftigt at holde det længere. Det er trods alt helt klart. For det andet havde jeg en meget ubehagelig følelse på huden, nemlig brændende og stikkende. Ved hjælp af en svamp, som det er skrevet i instruktionerne, fjernede jeg moussen fra mine fødder. På svampen var der faktisk hår sammen med rester af mousse. Og vasket væk rester af mousse med en stærk vandstråle.

Efter påføring af sprøjtepistolen, skylles den ud ellers forbliver rester af mousse og tørres ud, hvilket yderligere vil blande sig i den ensartede sprøjtning af mousse.

Efter påføring blev huden glat, ligesom hår og små forsvandt, men min første fejl var at bruge mousse til VOX-depilering på garvede ben. Efter påføring blev mine ben rød og min hud stivnet. Følelser er ikke behagelige, og tan begyndte at skrælle af. Der var små revner i solen. Og hvis det ikke var for den fugtgivende gel spray med aloe slør ville Sun Look gå mig med lurvede og silkeagtige ben. GUN-spray til ansigt og krop SUN LOOK Beroligende efter solskoldning med aloe

Så prøvede jeg mousse og på huden uden garvning, men de smertefulde fornemmelser under ansøgningen forblev det samme. Bare brændende og tæthed i huden, men kan ikke peeling, men stadig ikke rart. Jeg har nok ubehagelige fornemmelser, når jeg depilerer med en epilator, jeg har ikke sådanne følelser, når jeg bruger Veet.

Min anden erfaring var at bruge mousse til VOX depilation i bikini steder. Da det er skrevet på pakken, at moussen er beregnet til udtørring af alle problemområder, besluttede jeg at prøve det her. Og her blev jeg ventet af den anden skuffelse. Sæt en mousse på problemområder og ventede. Jeg ventede en lang tyveogtyve minutter, endnu længere end når den blev brugt på mine fødder. MEN når jeg fjernede mousse med en svamp, forblev halvdelen af ​​hårene, og med en svamp fjernede jeg dem hårdt, med tryk blev jeg endelig irriteret, og efter vask med vand havde jeg også arbejdet med bladet. Som følge heraf irritation, rødme og kløe. På armhulerne forsøgte jeg ikke at risikere min hud på et følsomt sted.

VOX depilation mousse er absolut ikke egnet til depilation på intime steder, og håret gør ikke helt rent og irriterer huden. Sandsynligvis til disse formål var det nødvendigt at købe et særligt værktøj til depilation på intime steder, VOX har et sådant værktøj, men da moussen siger, at den passer til alt, så købte jeg ikke noget andet. Ja, og hos Veet havde jeg ikke sådanne problemer. Cremen var ideel til brug på benene og i bikiniområdet.

Lugt. Lugten af ​​mousse til hårfjerning, såsom ikke skarp, og selv begynde med behagelig, når kun anvendes på huden, men så bliver det skarpe og ubehagelige, og i lang tid holdt på huden, hvis du vaske af med almindeligt vand, men det er mindre af cremer, geléer, skum Til depilation, ikke hvilke dufte kan ikke kæmpe væk fra denne ubehagelige lugt.

Emballagen er smuk. På emballagen af ​​alle mulige indskrifter. Herunder beskrives detaljeret metoden for anvendelse, og selv med billeder. Der er en fortegnelse over forsigtighedsforanstaltninger (så meget som et helt afsnit, læs og ikke vil bruge). Oprindelsesland - Spanien, distributør, udløbsdato og sammensætning (ikke på russisk), Udløbsdato og bortskaffelsesmetode (alle de samme cylinder under tryk).

Det er værd at Mousse til VOX depilation er ikke dyrt kun to hundrede og førog ni rubler.

Jeg vil bestemt ikke købe et sådant værktøj.
Da jeg ikke vil rådgive alle meget individuelt, vil jeg heller ikke afholde nogen. Måske nogen dette produkt og passer. Jeg bestemt - nej.
konklusion:
Skønhed kræver ofre eller miser betaler to gange
Vær smuk og sund!

Top 5 depilatory cremer

Razor, voks, epilator - hvad er en kvinde klar til at gå for at slippe af med uønsket hår og være smuk? I løbet af perfektionstiden må du ikke glemme depilation cremer - det bedste af dem vil blive diskuteret i denne anmeldelse!

Hvordan vælger man den bedste creme til depilation?

Depilatory cream er et glimrende alternativ til mange "inquisitorial" metoder til fjernelse af uønsket hår. Kun voksstrimler er noget værd - fra omtale af enhver mand klemmer alt inde. Og i tilfælde af cremer er det tilstrækkeligt at jævnt anbringe en depilatory creme med en speciel spatel eller med dine hænder, og fjern den resterende fløde efter en nste gang. Hurtig, smertefri og effektiv!

Universal depilatory cremer eksisterer ikke - det anbefales at bruge en creme, der er foreskrevet af producenten for hvert hudområde. Risikoen for at bruge en fodkrem som en antennepiller over overlæben kan blive irritation. Derfor læser du først og fremmest vejledningen, især inden du anvender cremen for første gang.

Og hvad depilation creme er bedre - vi læser i anmeldelsen!

Fløjl med lavendelolie
den mest populære creme til depilation

Anslået pris: 80 rubler.

Så lad os starte med den mest populære depilation creme. I dag betragter mange kvinder Velvet depilatory creme med lavendelolie for at være den bedste. Det største antal anmeldelser (og positive) tilhører dette særlige kosmetiske produkt. Af fordelene er prisen ret lav, mens udbredt udenlandske kosmetiske produkter koster 2-3-4 gange mere. Cremen er meget tyk, så den første gang du skal anvende den korrekt, skal du justere. Cremen ødelægger hårstrukturen, og effekten af ​​depilation varer i meget lang tid. Sættet indeholder en speciel spatel, hvor det ikke er svært at fjerne rester af fløden. Og ja, fløjlkrem indeholder lavendelolie.

Vores bedømmelse: 9 point ud af 10 (Hvorfor ikke "10": Lugt).

Anmeldelser: "Hvis vi taler om cremer til depilation, så er dette den mest overkommelige, høj kvalitet, blid og med alt dette effektivt. Efter irriterende enhver maskine efter en barbermaskine af et firma, eller hvis virkningen ikke varer længe, ​​anbefaler jeg stærkt dig at prøve fløjlkrem. "

"Jeg tog dyre depilatory cremer og indtrykket var ikke særlig godt, men Velvet. Bare glad for ham! Meget bedre end dyre creme. Det lægges jævnt, det absorberes af fugtgivende huden, beskadiger ikke, fjerner helt hår. ".

Depilatory Cream Sally Hansen Creme Hair Remover Kit
bedst til at fjerne uønsket ansigtshår

Anslået pris: 290 rubler.

Nogle kvinder er "heldige" for at have mindst en lille, men temmelig ubehagelig vegetation på deres ansigt, nemlig antennene over overlæben. Mange af dem plukkes enten med pincet eller med en speciel forår. Men måske skal du prøve Sally Hansen Creme Hair Remover Kit depilation creme?

Cremen indeholder E-vitamin, fugtiger huden og lindrer irritation. Handlingsprincippet er det samme som for andre depilatory cremer - påfør i gennemsnit 5 minutter og fjern derefter cremen med en våd vatpind. Det har ingen ubehagelig lugt, økonomisk. Den perfekte løsning til dem, der søger det bedste ansigtshår fjernelse produkt!

Vores bedømmelse: 10 point ud af 10.

Anmeldelser: "Effekten er elegant! Intet hår! Væk langsomt, genbrug depilationskremmen om en uge (og håret bliver meget tyndere og lettere). Jeg har brugt cremen i 4 måneder nu, og jeg er ikke alene - min mor og bedstemor trækker det på mig, så vi deler det i tre. Jeg anbefaler absolut! ".

Eveline
den bedste ultra hurtig depilatory creme

Anslået pris: 150 rubler.

Cremen er virkelig ultra hurtig! 3 minutter er nok til at fjerne uønsket hår. Ikke forårsager irritation og tør hud. Pakning er nok til 2 depilations. Ansøgningsprincippet: Påfør huden kun i 3 minutter og skyl. Lugten er lidt ejendommelig, men tolerabel. Mange kvinder bemærkede, at cremen nedsætter hårvæksten - sammenlignet med en barbermaskine, er effekten af ​​depilation 2 gange større.

Vores bedømmelse: 9 point ud af 10 (Hvorfor ikke "10": 5% af kvinderne forventede mere fra depilation med denne creme).

Anmeldelser: "Excellent depilatory cream. Fjerner hårstivhed selv på de mest utilgængelige steder. Det har en behagelig lugt, forårsager ikke irritation og rødme på huden. Efter påføring bliver der ikke noget kløe og skrækker ikke. Det virker hurtigt og effektivt, om fem minutter er der ingen spor af hårene! Efter depilation med fløde vokser håret ikke længe nok. "

Veet Depilation Spray Cream
ny på markedet for depilatory cremer

Anslået pris: 420 gn.

Depilation cream spray er noget nyt! Umiddelbart er det værd at bemærke, at positive tilbagemeldinger blev givet af de kvinder, der lærte at anvende det korrekt: nogle mennesker synd, at cremen er tilstrækkelig til depilation af kun et ben. Faktisk er der en tilstrækkelig mængde creme i beholderen. Anvend cremen bør være i en afstand på højst 5 cm fra foden - "deodorantprincip" er ikke egnet her. Det er rengjort med en speciel spatel, og det er ønskeligt at påføre en hård vaskeklud på depilationsstedet - en ekstra skrubbeffekt er tilvejebragt! Fjerner alt hår, tørrer ikke huden. Et godt alternativ til konventionelle depilatory cremer.

Vores bedømmelse: 8.5 point ud af 10 (Hvorfor ikke "10": Anvendelse af en creme spray kræver "fingerfærdighed").

Anmeldelser: "Jeg forsøgte en masse midler til depilation. Endelig fundet det mest effektive for mig selv - Veet creme spray. Det er meget praktisk - det er ikke nødvendigt i modsætning til fløden at vente længe: Det er nok at sprøjte på huden, hvor depilation er påkrævet, og vent et par minutter. Hold forsigtigt spatelen fastgjort til flasken og skyll med varmt vand. Huden efter det er fugtet og uden skrælning. "

"Baptiste" Agurk med Aloe Vera Extract
bedste depilatory creme til følsom hud

Anslået pris: 140 rubler.

Depilatory cream "Baptist" har fuld ret til at være i vores bedømmelse. For det første er den ideel til depilering på følsomme områder af huden, især bikiniområdet. For det andet er denne fløde blandt de top tre bedste husholdningsaffaldsprodukter.

Anvendelsesprincippet er ikke anderledes end andre cremer: Anvend og vent 5 minutter, fjern med en speciel spatel. Mange kvinder berømmer især hende - behagelig, fjerner helt resten af ​​cremen og uønsket hår. Cream "Baptiste" har ikke en ubehagelig lugt, overdriver ikke huden. Effekten af ​​depilation varer ca. 10 dage. En god kombination af pris og kvalitet!

Vores bedømmelse: 10 point ud af 10.

Anmeldelser: "Baptiste creme" Komiteen blev behageligt overrasket, og straks til mange - hårene gik straks væk (uden at genbruge det). Der var ikke nogen ubehagelig følelse på huden, enten i øjeblikket med cremen eller senere. Derudover er det generelt behageligt at bruge denne creme - der er en bekvem spatel i sættet, og den har en let mærkbar duft af frisk agurk, og ikke en slags tung kemi, som andre cremer havde. Og prisen kan ikke, men glæde sig. Så jeg anbefaler det til alle! For bikinilinjen er perfekt. "

Hvad skal man vælge?

Hver af de præsenterede depilation cremer vil tilfredsstille anmodningen fra enhver kvinde, der stræber efter skønhed. Velvet creme, der længe har bevist sig på markedet for kosmetik, er ideel til ben - der er garanteret forsigtig afsmøring og fugtig hud! Sally Hansen Creme Hair Remover Kit er det bedste til ansigtet - det eliminerer ubehagelig vegetation, misfarger håret, der vokser efter depilation og gør det mindre synligt. For hurtig selvpleje anbefaler vi Eveline creme - nu er du ikke sen for en dato! Depilatory cream er effektiv i 3 minutter, i hvilket tidsrum fjerner det alt hår og giver blød hud. Lovers af nye produkter kan anbefale Veet creme spray - smukke glatte ben vil blive misundelig for mange kvinder! Og den mest interessante opdagelse på markedet for kosmetik til depilation er den indenlandske fløde "Baptist" Agurk med Aloe Vera. Billig, egnet til følsom hud og bikini zone, har en behagelig aroma - nu er det blevet lettere at blive smukkere!

Det vigtigste er at finde din egen fløde, som er den bedste til depilation.

Cream Vox til depilation

I kampen for glat, silkeagtig, blød hud bruger moderne kvinder alle former for metoder til at fjerne ansigtshår, underarms arme, ben, bikiniområde. Hidtil er der ca. ti måder at fjerne hår på: voks, laser, sukkerfjerning (shugaring), ELOS-hårfjerning, standard barbering, brug af en mekanisk epilator, specielle depilatory cremer. Hver pige vælger den mest passende mulighed for sig selv, afhængigt af typen og tilstanden af ​​epidermis og hår.

Depilation creme er meget populær. I dette tilfælde er det bedste værktøj Vox depilation creme, lavet af et spansk selskab i Valencia.

Øjeblikkelig bortskaffelse af hår overalt på kroppen.

Vox serien er et sæt af udstyr til at slippe af med irriterende vegetation: creme, voks, mousse til hårfjerning, samt gel og mælk, der anvendes efter hårfjerningsperioden.

Vox serien er et sæt værktøjer til at slippe af med irriterende vegetation.

Det siger producenten af ​​Vox-produktet. Svar fra de repræsentanter, der har forsøgt på sig selv den givne produktion, tvetydig. Nogle damer bemærkede ikke nogen virkning, andre var meget tilfredse med et sådant uventet resultat. Vox Depilatory Cream har en blød tekstur. Sammensætningen omfatter essentielle olier, ekstrakter af lægeplanter, vitamin E. Denne sammensætning giver den nødvendige pleje til epidermis under og efter epilering.

Instruktioner til brug

Sådan bruges:

 • Rengør overfladen af ​​huden.
 • Brug en speciel spatel, belæg den kremede stof med et tyndt lag.
 • Lad være i fem minutter, og prøv derefter at fjerne produktet i et lille område. I nogle tilfælde anbefales det at vente ca. 10 minutter. Men ikke mere!
 • Brug ovennævnte spatel, fjern stoffet fra overfladen.
 • Skyl resten af ​​med rindende vand.
 • Påfør lotion eller Vox gel, der passer til epidermis efter depilering.

Vox Depilation for følsom hud er en sikker måde at slippe af med uønsket hår på alle dele af kroppen. Læs brugsanvisningen, inden proceduren udføres. Følg alle beskrevne anbefalinger. Før første brug, test for allergier.

Spred en lille smule creme på indersiden af ​​albuen, lad i 20 minutter. Hvis der opstår en negativ reaktion, skal du annullere brugen.

Forholdsregler:

 • Hold ikke længere end 10 minutter;
 • i løbet af dagen efter depilation må der ikke anvendes deodoranter, aromatiske sprayer;
 • begrænse solbadning
 • besøg ikke badet, swimmingpoolen;
 • gentagende session er mulig 48 timer efter den forrige;
 • Anbefales ikke til brug på følsomme områder i ansigtet, bikini, brystet.

Kontraindikationer: åreknuder, forekomst af skade på epidermis (sår, slid, udslæt, ridser, forbrændinger, irritation, betændelse). Undgå brug efter solskoldning.

Gennemgang på VOX Depilatory Cream til følsom hud

elenagrom
26. juli 2015 kl. 03:38

Standard depilatory creme, selvom dyrere end normalt. Men det virker hurtigt, men det er beregnet til blide zoner. Her er bare disse blide zoner synes at indebære og blidt hår, som et overskæg over læben. Og de skriver, at det er til en bikini og underarm, fordi der er krøllet og hårdt hår. Og så hårdt kræver og hård depilation. VOX forårsager en negativ reaktion og irritation hos nogle, men ikke i mig, det forårsager desværre ikke noget for mig. Hårfjerning i tre minutter inklusive. Beklager, pengene er betalt.

Vær den første til at dele din mening! Din feedback vil hjælpe andre med at træffe det rigtige valg.

Tilføj en anmeldelse

Relaterede anmeldelser

Ønsker du at stille et spørgsmål, har du brug for yderligere oplysninger eller har du et forslag? Send os en besked ved hjælp af specialformularen herunder. Vi vil svare dig sikkert!

På grund af stigningen i antallet af skriftlige anmodninger vil svaret blive givet inden for 10 arbejdsdage.

Sukker pasta Vox til shugaring

En af de bedste muligheder for at fjerne overskydende vegetation på kroppen er Vox shugaring. Både fagfolk og forbrugere hævder, at det er denne sukkerblanding, der giver det bedste resultat.

Forskel på Vox pasta fra fløde

Vox shugaring pasta er et værktøj, der er efterspurgt ikke kun blandt professionelle håndværkere, men også blandt almindelige kvinder, der gør shugaring alene i hjemmet. Værktøjet giver dig den maksimale effekt.

Siden oldtiden forsøger damerne at fjerne hår på uønskede områder af kroppen. Derfor er mange værktøjer og værktøjer blevet udviklet. Først kom barbermaskinen. Ved første øjekast giver det en positiv effekt. Overfladen af ​​huden bliver af med hår og bliver glat. Men efter nogle få dage kommer hårene igen. Dette er den mest smertefri, men samtidig og ineffektive mulighed for hårfjerning.

En meget bedre effekt er voks eller sukkerblanding til depilering. Alligevel har ikke alle producenter taget hånd om brugervenlighed af sådanne værktøjer. Ofte har shugaring værktøjer en meget flydende base, som kun håndteres af en professionel uddannet i denne færdighed.

Kvinder, der aldrig har oplevet denne procedure, kan bruge Vox creme. Dette værktøj har en behagelig tekstur og kan bruges selv uden særlige færdigheder. Han overvåger perfekt hudens tilstand, så vi kan sige, at shugaring creme ikke kun er nødvendig for at opnå glat hud, men også godt for dets helbred.

fordele

Shugaring indebærer brugen af ​​speciel sukkerpasta. Denne metode til at håndtere uønsket hår er den mindst smertefulde. Det kan bruges til at fjerne hår på hænder, ben, i bikiniområdet, under armene og på ansigtet. Pastaen omslutter de øverste lag af huden og, når den fjernes, trækker håret ud sammen med roden. Derfor forekommer der ikke vækst i 2-3 uger efter proceduren.

Sammenlignet med andre depilationprocedurer er smerten her minimal. Mange positive anmeldelser fra Vox giver ret til at fremhæve de vigtigste fordele ved dette værktøj:

 1. Sukkerpasta er lavet på basis af naturlige og miljøvenlige materialer. Shugaring gel fra producenten Vox er velegnet til alle hudtyper. Processens høje effektivitet er den største fordel ved produktet.
 2. Fremgangsmåden til fjernelse af hårpasta passerer uden særlig træning. For ikke at skade din hud, skal du bare følge alle producentens anbefalinger, som er beskrevet detaljeret på pakken.
 3. På grund af pastaens naturlige bestanddele forekommer der ikke allergiske reaktioner, mens analoger kan bidrage til forekomsten af ​​udslæt og kløe ved brugen af ​​produktet.

Anbefalinger til brug

Der er mange kurser, der lærer at bruge sådanne værktøjer. Men hvis du bruger stoffet fra denne producent, er det ikke nødvendigt at deltage i lektionerne fra en professionel. Det er nok at læse instruktionerne til brug skrevet af producenten.

Før du begynder shugaring, skal du grundigt opvarme pastaen. Der er specielle lamper, men hvis der ikke findes sådanne i husstanden, kan du bruge en mikrobølgeovn. Sukkerpasta Vox har en blød tekstur i opvarmet tilstand. Det sælges normalt i beholdere på 250 ml. Nogle eksperter anbefaler at opvarme det i et vandbad, hvilket vil blive endnu mere effektivt.

Før du påfører gelen, skal du sørge for, at det ikke er for varmt, da du kan blive brændt. Hvis du overophedrer pastaen for meget, og den spredes, skal du vente et par minutter, indtil det køler lidt og er lidt sværere.

Vox kan påføres ved hjælp af 2 forskellige teknikker: bandage og manual. Mange pastaer indebærer at klæbe et stykke klud til mere bekvemt rive af produktet fra huden (bandage). Pasta Vox anvendes ofte manuelt (manuel teknik).

Fremgangsmåde på særligt delikate områder af kroppen

Sukkerpasta Vox giver dig mulighed for at foretage en sikker procedure selv på de mest følsomme områder af huden. Som du ved, er de mest smertefulde områder bikini og underarms. På disse steder er huden meget tynd, så hårfjerning ledsages af ubehagelige fornemmelser. Huden er ret let at skade, hvis du ikke følger de generelle anbefalinger til proceduren.

Hårets længde på disse steder skal være fra 2 til 6 mm. For at starte shugaring i bikiniområdet skal en fod være på gulvet, og den anden skal placeres på afføringen. En lille klump af Vox skal spredes på tør, forberedt hud mod hårvækst. Værktøjet bør ikke dække mere end 2-3 cm lang hud. Derefter skal en skarp bevægelse rive af pastaen.

Det er umuligt at udføre proceduren flere gange på ét sted. Hvis ikke alle hårene er trukket ud, skal der gentages efter en vis tid.

Efter proceduren skal du tage et varmt brusebad og anvende en speciel creme. I dette tilfælde bør shugaring ikke udføres oftere end 1 gang om 10 dage, men normalt har håret stadig ikke tid til at vokse.

Anmeldelser af cremer til depilation

På denne side af siden kan du læse anmeldelser af de bedst sælgende depilatory cremer. Listen over cremer i sig selv er baseret på vores besøgende og kan ikke altid afspejle den virkelige virkelighed.

Men hvis du allerede har brugt noget af cremerne, så kan du finde det i ratinglisten og sørge for / blive skuffet over dens ægthed. I den nærmeste fremtid vil vi skabe en objektiv top depilatory cremer baseret på reelle anmeldelser. Send os dine anmeldelser på depilatory cremer, og vi vil gerne offentliggøre dem!

Hud læger hår ikke mere pakke er en gave til ejere af følsom hud. Allerede efter den tredje ansøgning, en reduktion i mængden af ​​hår, langsom vækst. Cremen beskadiger ikke huden, så den kan bruges i bikini og underarms området.

Veet (Vit) er et bevist værktøj. Mange piger begyndte deres bekendtskab med depiligors fra ham. Kremchik er stærk, som det fjerner håret godt, men er ikke egnet til sart hud og kan forårsage allergier.

Velvet (Velvet) - en blæser af blide zoner. Fjerner hår uden irritation og ubehag, allergier, brændende og tørhed.

Eveline Q10 + R 9in1 bio depil (Evelyn) - №1 depilator. Nå kæmper med vegetation på benene. I linjen - fløde til forskellige zoner.

Byly (Bili) - et naturligt middel, hvis du tror på producentens forsikringer. Dens lugt er behageligt, uskarpt, hvilket kan betragtes som en god fordel i sammenligning med analoger. Nogle bruger det til depilation over overlæben. Virkningstiden minimeres, og resultatet er mærkbart efter 10 minutter, således at cremen ikke beskadiger huden.

Depilator Cream Baptiste er tilgængelig i flere varianter, som giver dig mulighed for at vælge præcis det rigtige værktøj. Fjerner godt hår, tørrer ikke huden. Batiste "Agurk" - en af ​​variationerne.

Lowa Lowa (Lova Lova) - et godt værktøj til ejere af følsom hud. Det tørrer ikke, forsigtigt fjerner hår. Takket være de aktive blødgøringskomponenter bliver huden blød, hvilket eliminerer chancen for udbrud af indgroet hår.

Sally Hansen hårfjerner (Sally Hansen) - en hurtig løsning på ansigtshårproblemer. Værktøjet er designet til at opfylde hudens egenskaber og forårsager derfor ikke allergier og kemiske forbrændinger.

Phytocosmetics - creme til en overkommelig pris. Det klare sig godt med vegetation og fjerner overskydende hår inden for 15 minutter. Let at anvende. Det kan imidlertid forårsage allergier, så det anbefales at afprøve før brug. Anvendes også til mandlig kropsophilering, takket være en stærk komponent.

Depilation Cream Lady Caramel (Lady Caramel) er egnet til ejere af hud, der er tilbøjelige til irritation og tørhed. Leveres med en praktisk spatel. Med dette værktøj vil du aldrig gå glip af tidspunktet for fjernelse - det ændrer farven fra hvid, når den påføres pink, når du kan fjerne den.

Fito Grow (Phyto Growth) - creme, som gør det muligt at reducere behovet for hårfjerning betydeligt. Fukt huden under epileringsprocessen, forårsager ikke allergiske reaktioner. Kan bruges i bikiniområdet på grund af sin delikate handling.

Cliven (Cliven) - fløde, kendt for mange. Han er en slags klassiker. Det har en stærk lugt og en grønlig farve. Inkluderet - ergonomisk spatel. Velkæmper med tyndt hår, er ikke egnet til ansigt og armhuler, men er ideel i bikiniområdet.

Express - creme fra producenten Markell (Markell). Den lave pris og den gode præstation gjorde ham til en favorit blandt kvinder. Velegnet til hår af mellemhårdhed i bikiniområdet. Inkluderet - en behagelig spatel, der giver en behagelig anvendelse og fjernelse.

Epilex - budget og høj kvalitet creme fra den tyrkiske producent Farmasi. Det har en ejendommelig lugt, men fjerner håret godt. Den optimale ansøgningstid er 15-20 minutter. Håret bliver tyndere, deres vækst falder ned. Alt dette gør cremen til et værdigt alternativ til voks og maskine.

Stop Grow (Stop Growth) - en nyhed i "familie" af depilatory cremer. Velegnet til fint hår, irriterer ikke huden.

Deep Depil fra Floresan (Floresan) - et produkt, der vil glæde piger med delikat og irriteret hud. Fjerner forsigtigt vegetationen, blødgør huden. Den bløde struktur vil klare fine hår, men vil ikke fjerne hårdt armhule hår.

Collistar Men (Collistar) - et alternativ til maskinen til det stærkere køn. Fjerner perfekt ansigtshår. På grund af de fugtgivende komponenter forsvinder problemet med indgroet hår. Ikke egnet til fortynding af kroppen.

Surgi (Surgi) - et fund for dem, der er trætte af den ujævne anvendelse af cremer. Roller applikator giver dig mulighed for hurtigt og jævnt at anvende en creme, der effektivt fjerner hår af mellemhårdhed. Tørrer ikke huden, forårsager ikke irritation, er økonomisk at bruge.

Vox (Vox) - depilation creme, designet specielt til at imødekomme behovet for følsom hud. Kan ikke bruges til ansigt på grund af aggressive komponenter.

Remediet for Avon (Avon) "Skin so soft" appellerer til piger, der er trætte af ineffektive cremer med hårde spatler til at fjerne og anvende produktet. Cremen har en rig og tyk tekstur, spredes ikke, og takket være det gummierede skulderblad er huden ikke skadet under fjernelsen af ​​cremen.

"Silk Beauty" fra Oriflame (Oriflame) er en opdateret version af en velkendt creme. Cream fjerner håret godt, har en behagelig lugt.

Delia (Delia) - hurtig, bekvem depilation creme. Velegnet til den mest følsomme hud. Fjerner håret hårdt i bikiniområdet.

Veet (Vit) Suprem Essence - en creme, der kan klare de hårdeste og tykkeste hår uden irritation, tørhed og allergier.

Veet creme (Vit) med shea smør - en gave til dem, der er trætte af den konstante kamp med vegetation, tørhed, irritation og allergier. Aktive ingredienser sænker deres vækst og forhindrer indvækst.

Belita Vitex (Belita-Vitex) - creme fjerner ikke kun helt hår, men også omsorg for huden. Den eneste ulempe er den specifikke lugt karakteristisk for alle cremer.

Veroline (Verolayn) - en flavourless creme. Den blide formel og specielt udviklede tekstur sikrer optimal anvendelse, især hvis du bruger den medfølgende specielle spatel.

Venus Depilation Cream (Venus) kan og bør bruges i brusebadet. Det er nemt at påføre, hurtigt skylles væk, fjerner alt hår: på arme og ben. Forårsager ikke irritation.

Anesthetisk depilation creme AstraZeneca Emla - frelse for dem, der ønsker at nyde glatheden af ​​huden, men er bange for voksning. Cream løser dette problem. Kun 20 minutter - og ingen smerter på grund af isen, der er en del af fløden.

Depilation creme Bocage - et værktøj kendt for mange. Dens sammensætning og kvalitet vil ikke forlade nogen ligeglade. Komfortabel spatel, fravær af irritation og perfekt glathed i huden - det er det, der gjorde cremen fortjent sådan popularitet.

Sugarnig er et relativt nyt ord i epilation. Handler om princippet om voks, men meget tættere fanger hårene, hvilket giver glimrende glathed og silke i huden.

Epil Sensitive (Epil) - en creme, der hjælper med at bekæmpe uønsket vegetation og er velegnet til følsom hud. Det tager sig af huden, blødgør og fugter det, forhindrer dannelsen af ​​indgroet hår.

VOX Strips nonwoven til depilation - reference

Pauline
St. Petersburg Aktiv deltager

Piger, dette er et italiensk mærke, der producerer en række midler til bekæmpelse af uønsket hår (striber, voks, sukker, skumgeler), betyder "efter" og relaterede produkter (striber, værktøjsmaskiner osv.)

Jeg købte kun disse strimler for at bruge fortykket pasta til shugaring, som ikke længere var egnet til manuel brug.

I pakning af 40 strimler på 22 * ​​7 cm, opdelt i 2 poser.

Strimlerne er tætte, slidstærke, deformeres ikke (ikke stræk og ikke krølle), ikke rive. Meget økonomisk (det tog 200 gram pasta og 4 strimler på skinnerne).

De bedste metoder til fjernelse og fjernelse af hår

Nu vil vi fortælle jer alt om hvordan og ved hjælp af hvad der skal slippe af med uønsket hår.

Og vigtigst af alt, ikke forveksle begrebet hårfjerning og depilation! Under epilation fjernes hårene sammen med pæren, mens depilationen kun fjerner den synlige del af håret. Så overvej alle mulighederne i rækkefølge.

Fra venstre mod højre: Venus omfavner følsom; Cannaan shugaring pasta; VOX body wax strips; depilatory creme til følsom hud VOX; Epilator Braun Silke Epil; Veet Naturals voksstrimler; varm voks til depilation Veet

Barberskrabere

Før du barberer, skal du bruge en barberingsgel, så barbermaskinen bliver bedre at glide på huden, og du vil undgå nedskæringer. Skyll huden i et par minutter, og fortsæt til barbering, vask af skummet ved afslutningen af ​​proceduren. Under barberingen skal du undgå stærkt pres på huden.

Hvem er egnet?

Til piger med følsom hud udsat for irritation.

Voksstrimler

Inden du bruger en voksstrimmel, skal du varme det mellem dine palmer. Anbring derefter straks på det ønskede hudområde, glat og fjern en sikker bevægelse mod hårvækst. Jo langsommere du river stripen af, jo værre vil resultatet være - nogle af hårene kan forblive eller ikke fjernes med pæren. Men at gentage epilering på samme tid på samme område anbefales ikke for at undgå rødme. Efter påføring af voksstrimlerne skal du bruge en beroligende hudcreme.

Hvem er egnet?

Piger med normal hud.

Fra venstre mod højre: VOX depilatory creme til følsom hud; VOX body wax strips; Cannaan shugaring pasta; barbering venus omfavnelse følsom

epilator

For at slippe af med hår i bikini og armhuler området, er det praktisk at bruge stylister. Hårene er nemme at fjerne på vanskelige steder, takket være de specielle dyser, der findes i sættet. Pleje tager ikke meget tid, og resultatet er nok i et par uger.

Hvem er egnet?

Piger med normal og følsom hud.

Depilation voks i patroner

Hals rødme og kløe - identificerende årsager og behandlingsmuligheder