Hvordan man bruger vejen depilation creme: brugsanvisning

Hver pige er bekendt med en sådan procedure som depilation. I dag er der mange måder og midler til at fjerne uønsket vegetation på kroppen. Du kan bruge en barbermaskin, en epilator (den bedste epilator til bikini og benområdet er beskrevet her), og du kan også bede om hjælp på en specialiseret klinik. Der udføres hårfjerning ved hjælp af laser- og fotoepilation (læs om laserepilation for evigt). I hjemmet foretrækker mange kvinder at anvende speciel creme til depilation: Lova Lova (her kan du lære om priserne), creme til depilation Evelyn (priserne er angivet her), cremeafskiller Baptiste (læse anmeldelser), fløjlpillecreme (instruktioner her).

Stor efterspørgsel blandt kvinder begyndte at bruge en effektiv og smertefri metode til fjernelse af håret - Veet creme. Når du bruger det, vil du ikke kun fjerne uønskede hår, men også gøre din hud blød og silkeagtig.

Hvad er grundlaget for handlingsmetoderne

Hvad er princippet om depilation creme? Depilatory Veet fjerner hår i overensstemmelse med princippet om deres opløsning. På grund af det faktum, at vegetationen ikke afskæres, som under barberingen, falder væksten af ​​nyt hår og brystet på benene mærkes ikke. Som en del af den nye formel af fløden har en kompleks Hydro'Restor. Det fugtiggør ikke kun huden, men også bekymrer sig om det. Som følge heraf bliver huden glat og silkeagtig, og hårvæksten er markant reduceret.

Proceduren med depilation med Veet creme er absolut smertefri. Dette er den største fordel af fløden, som følge af, at dets høje popularitet af produkter opnås. Når du vælger denne depileringsmetode, kan du glemme unødig vegetation på din hud i et par uger. Opløsningen af ​​håret sker under indflydelse af den aktive komponent af produktet.

Hvis du sammenligner Veet creme med en barbermaskine, som kan forårsage mindre nedskæringer, så præsenterer det absolut ingen fare. Årsagen er, at værktøjet ikke har nogen ulemper. Depilatory cream har et meget højt pH-niveau. Det er flere gange højere end hudens naturlige pH.

Veet-producenterne tog hensyn til alle ønsker hos kunder og skabte værktøjer til en bestemt type hud. Tilgængelige produkter i følgende versioner:

 • Til følsom hud. Dens sammensætning indeholder sådanne komponenter som aloe vera og vitamin E. Når det anvendes, er det muligt at fugtige huden og genoprette epidermis celler uden at forårsage irritation.
 • Til tør hud. Kremens sammensætning sørger for sheasmør og lilyekstrakt. Udover at fjerne overskydende hår er det muligt at opnå intensiv hydrering og styrkelse af cellulære strukturer.
 • Til normal hudtype. Indeholder jasminekstrakt og lotus lotion. Værktøjet giver hudpleje og beskytter det mod forekomsten af ​​problemer.
 • Til normal og tør type. På grund af tilstedeværelsen af ​​æteriske olier og rosenkstrakt er der skabt en behagelig duft, fugtgivende og silkeevne af huden.

Hvilke dele af kroppen kan behandles?

Den præsenterede depilatory cream er i stor efterspørgsel i dag. Sådan popularitet skyldes ikke kun de gode egenskaber ved Veet-cremen, men også det faktum, at det kan bruges til at fjerne hår på enhver del af kroppen: i bikiniområdet under armene på benene. Det har meget hurtigt den nødvendige effekt, da den skal påføres i et tyndt lag.

Videoen beskriver hvilke dele af kroppen der kan behandles med Veet creme:

Bikiniområdet er et meget ømt område af den kvindelige krop. Mange piger siger, at når du bruger maskinen, er der rødme og irritation. Derfor er det meget svært at finde et virkelig effektivt og sikkert værktøj. Veet creme kan fjerne voks og må ikke skade huden. På grund af sin unikke sammensætning fugtiger den huden perfekt i bikiniområdet og beskytter den mod betændelse.

I dag, takket være Veet-cremen er det blevet muligt at udføre udtørring i forskellige områder af kroppen, selv i brusebadet. Nu behøver du ikke bruge ekstra tid på denne procedure, men du kan øjeblikkeligt kombinere forretning med fornøjelse. Det adskiller sig fra andre midler, fordi de har brug for at tørre huden, før de går ind i brusebadet.

En anden Veet-creme kan fremstilles som en spray. Det sprøjtes fra flasken på det ønskede område af kroppen. Det er ikke nødvendigt at påføre produktet med et tykt lag, samt ryst sprøjtebeholderen før påføring. Det må endda bruges op og ned. Denne depileringsmetode er ideel til det intime område og armhule. Men kun her er direkte sprøjtning ikke tilladt, først påføres sprayen på håndfladen og derefter på det behandlede område.

Anvendelsesmåde

På pakken er der en manuel tak, som enhver kvinde kan forstå teknikken til at anvende cremen på. Hvis noget er blevet uklart for dig, så foreslår vi at bruge følgende algoritme:

 1. Før du anvender produktet på det behandlede område af kroppen, skal huden dampes og fugtes, tag et bad. Sådanne aktiviteter vil gøre det muligt at rense huden på fedt og døde celler. Sørg for at bruge til dette formål skrubbe. Når huden er ren, tør det godt.
 2. Ved hjælp af en speciel spatel fordeles fløden jævnt over den behandlede overflade. Denne spatel kommer med Veet creme.
 3. Hold sammensætningen på huden bør ikke være mere end 5-10 minutter. Hvorfor så hurtigt? Bare i sammensætningen af ​​depilatoren er til stede thioglycolsyre. På så kort tid begynder det at udøve sin indflydelse og opløse håret.
 4. Vask af fløden med varmt vand.

I videoinstruktionerne til brug for herdet udsmidningscreme:

Efter en sådan manipulation vil huden forblive silkeagtig i yderligere 10-14 dage. Hvis du har bemærket, at håret begyndte at vokse allerede efter 5 dage, så har du sandsynligvis et hormonalt svigt, så du bør søge hjælp fra en læge.

Behandle indsendte creme kan ikke hud, hvor der er acne, mol, ar, solskoldning. Hvis du har barberet dine ben og 72 timer endnu ikke er gået, kan ikke Veet creme depileres. Det anbefales heller ikke at bruge det, forudsat den forrige gang din hud blev irriteret.

Hvis du tager medicin, der har en virkning på huden, skal du sørge for at rådføre sig med en specialist inden du anvender depilatory cream. Ellers kan der opstå alvorlige konsekvenser.

Depilation creme Veet i dag for alle kvinder forårsager kun glæde og positive følelser. I dag er det meget svært at vælge et værktøj, der ikke kun med succes fjerner unødvendig vegetation, men også giver en mild hudpleje. Kun indsendte creme vil medvirke til at opnå det ønskede resultat og ikke skade din krop. Her finder du anmeldelser om den bedste creme til depilation. Du kan også være interesseret i, hvordan du fjerner voks fra huden efter depilation. Læs også, hvilken depilatory cream for intime områder er bedre.

Depilatory Cream Vit

Veet Hvis du søger efter en enkel og effektiv måde at slippe af med uønskede hår i lang tid, skal du opdage Veet-produkter.

Pas på skønheden i din hud med Veet depilation cremer

Pas på skønheden i din hud med Veet depilation cremer. Glat og silkeagtig hud op til 2 gange længere end efter barbering.

Opdag Veet voksstrimler.

Få en fornemmelse af glat hud i op til 4 uger.

Vil du altid være perfekt?

Opdag Veet Naturals Depilation Line med Shea Butter.

Hud og neglepleje

Veet depilatory creme er designet til at fjerne uønsket hår på benene, arme, i armhulerne og bikini-linjen, gælder ikke på ansigt, hoved, bryst, i lyskeområdet.

Depilatory cream Veet - brugsanvisning

Du kan ikke anvende cremen med acne, mol, ar, beskadiget, irriteret hud, solskoldning. Brug ikke fløden tidligere end 72 timer efter barberingsprocessen, samt i tilfælde af bivirkninger som følge af tidligere brug af skindkrem.

Når du tager medicin, der kan påvirke huden, anbefales det at konsultere din læge inden brug af cremen. Også dette bør gøres, hvis der er nogen hudproblemer.

 • Hvilken slags depilationskrem anses for bedst, og hvordan man vælger den rigtige til din hårtype, findes i denne artikel.
 • En nyskabelse inden for depilering er Elos, det er en enhed, der hjælper med at slippe af med hår og forhindrer indgroede hår. Flere oplysninger kan findes her.
 • Depilation kan gøres hjemme, det tager kun sukker, trin-for-trin instruktioner er i dette emne.

Før hver brug er det nødvendigt at udføre en følsomhedstest, der anvender cremen på et lille område af huden nøjagtigt på det sted, hvor det er planlagt at fjerne hår. Hvis der i løbet af dagen ikke var nogen negativ reaktion, kan værktøjet bruges.

Cremen bør påføres jævnt på huden med en spatel, så den helt dækker håret. Efter fem minutter skal du kontrollere, om cremen har arbejdet og rydder et lille område af huden med en spatel. Hvis håret nemt fjernes, kan hele cremen fjernes med en spatel. Om nødvendigt kan du lade cremen stå i huden i nogle få minutter, men ikke mere end 10 minutter i alt.

I tilfælde af ubehag eller brændende fornemmelse, fjern straks cremen og skyll huden med vand. Hvis symptomer på irritation vedvarer, konsulter en læge.

Det anbefales at afstå fra at bruge deodoranter og andre parfume på det depilerede område, og ikke at være i solen i 24 timer.

Anmeldelser af creme til depilation Veet

Anya:

I lang tid brugte jeg en almindelig barbermaskine. Men da dette ikke er nok i lang tid, besluttede jeg at prøve noget nyt. Af en eller anden grund faldt mit valg på Veet depilation creme (i blå emballage). Ikke læse anmeldelser på forhånd, jeg troede ligesom mange piger reklamen. Da jeg kom hjem, faldt jeg ind i badet, læste instruktionerne, sætte cremen på mine bens hud, holdt den i 5-8 minutter og fjernede cremen med en spatel. Hvad var min overraskelse da jeg så, at hårene forblev på huden. Samtidig var der en hel del af dem. Desuden blev jeg for første gang i mit liv konfronteret med problemet med et rødt udslæt (svarende til myggenbid) og sorte pletter på mine ben. Jeg havde en uge, ved en temperatur på +28 grader, at gå i jeans. Min hud er hård og ikke følsom, kan modstå meget. Jeg er bange for at forestille mig, hvad der vil ske med følsom hud. Jeg anbefaler stærkt dig ikke at tage denne creme til nogen.

Elina:

Jeg mødte dette vidunderlige redskab, da jeg var 11 år. 8 år er gået siden da, og jeg ved stadig ikke mere en mere følsom epilationsmetode. Forsøgte mange værktøjer (voksstrimler, barbermaskine, epilator, shugaring), men altid tilbage til denne creme. Jeg forstår ikke, hvorfor der er så mange negative anmeldelser... måske er nogen allergisk eller bare ikke kan bruge den? Jeg anbringer cremen på tør hud med et lag af mellemtykkelse, fordel det fra lårene til fødderne, vent ca. 6-7 minutter, mens huden ikke er urin, så drys mine ben med vand lidt og fjern håret hårdt med en svamp flere gange. Derefter omhyggeligt vaskes resten af ​​cremen og håret og fortsætter med at massere benene med en almindelig vaskeklud. Efter badet bruger jeg stadig den hårde skrubbe fra den økologiske butik "Kaffe og Chokolade", som endelig dræber lugten og sætter olie på mine fødder.

Alexander:

Victoria:

Jeg købte det og troede, at det ville tørre hele huden på mine ben, som almindelige cremer. Men nej, hun er blevet meget blødere. Cremen bør opbevares i ca. 5 minutter, ikke længere værd, fordi den tørrer huden. Det vaskes let af, håret fjerner godt! Det er også meget nemt at anvende, og det lugter godt.

Nick:

Hej alle sammen Jeg er overrasket over de negative anmeldelser, så jeg tror, ​​måske var jeg bare heldig. Denne fløde hjalp mig om sommeren, jeg brugte den i bikiniområdet og på mine ben uden problemer. Selv om huden er meget mere øm end på benene. Cremen påføres godt på huden. Jeg smed ud svampen i kittet og påfør cremen med en spatel, og med det rensede jeg det. Jeg bruger værktøjet i bruseren. Jeg holder omkring 5-6 minutter, jeg føler mig ikke brændende, kløe og andet ubehag, selv i bikiniområdet. Efter proceduren er der ingen bivirkninger. Håret fjernes godt, intet forbliver, huden efter glat og blid. En gang besluttet at prøve det for en dyb bikini, og alting er også fint. Den store minus er prisen, det er ikke det værd. Andre cremer er ikke mindre effektive, men meget billigere. Duften er dog dødelig som enhver anden depilatory creme. Jeg anbefaler dog det.

Olga:

Jeg bruger denne creme for nylig, jeg anvender den i bikiniområdet. Jeg køber creme til følsom hud. Fjerner håret godt, forudsat at det ikke er allergisk. Duften kan også tolereres. Efter proceduren skal du fugtige huden. Du kan ikke bruge den, hvis der er ridser eller irritation på huden - du kan få en kemisk forbrænding. Og gravide bør ikke i det mindste bruge min gynækolog. Minus - hvilket er uøkonomisk og lidt dyrt.

Maria:

Efter at have læst de kontroversielle anmeldelser om Creme Veet besluttede jeg stadig at købe det. Meget bange for allergier. Gud Gud, reagerede huden roligt. Efter at have ventet ti minutter, begyndte at skrabe. Ærligt forstod jeg ikke, hvilken fordel cremen har over en barbermaskin... 60 procent af håret blev fjernet. Resten måtte tilføjes. Efter cremen vokser håret så hurtigt som efter barbering, så reklamer siger, at "glatheden af ​​benene varer 2 gange længere." Mere Veet creme vil ikke købe, fordi jeg ikke kan se meningen i det overhovedet. Proceduren tager mere tid end en maskinbarbering, og det stinker ret ubehageligt.

Kira

Efter at have læst alle anmeldelser besluttede jeg at tilføje min mening. Jeg har brugt Veet creme til følsom hud i mange år. Jeg bruger det udelukkende i lyskeområdet (dyb bikini), selv om instruktionen er forbudt. Hold fløden altid 10 minutter (maksimum), og aldrig var der ingen irritation. Måske en smule, hvis cremen kommer på slimhinden, men efter at have fjernet cremen, passerer den straks. Jeg anvender cremen med min finger, fordi jeg ikke kan anvende den med en spatel, og en stor mængde overskridelser (for tykt lag) frigives. Men efter det skal du straks vaske dine hænder, fordi denne creme virker på neglene på omtrent samme måde som på håret - det blødgør og blødgør dem straks. Jeg fjerner cremen med en spatel, forsigtigt skraber den af, skyll den derefter af med varmt vand og tør det med et hårdt håndklæde for at fjerne alt hårrester. Jeg kan ikke se et alternativ til denne creme til denne procedure. Jeg var imidlertid meget overrasket, da jeg læste om hudlæsionen på mine hænder over. På en eller anden måde forsøgte jeg også at anvende denne creme på mine hænder, og forfærdelig irritation og rødhed begyndte også, og efter vask af nogle steder blev der dannet en skorpe i form af et skur. Jeg ved ikke hvorfor.

Depilation Cream Veet

Kemisk depilering betragtes som et værdigt alternativ til enhver form for mekanisk fjernelse af uønskede hår fra kroppen og ansigtet. Denne metode er i stor efterspørgsel, fordi den er smertefri, hurtig og karakteriseret ved et højt effektivitetsniveau. Alle disse kvaliteter er til stede i Veet depilation creme, som er udviklet af den berømte britiske producent Reckitt Benckiser.

fordele

Veet depilation creme kombinerer et stort antal fordele, hvis sammenlignet med andre metoder til depilation af et bikini område og andre problemområder af kroppen. De mest nyttige kvaliteter til eliminering af uønsket hår omfatter:

 • hårfjerning er smertefrit. Du vil ikke føle ubehagelige fornemmelser, der forårsager ubehag, i modsætning til at bruge voksstrimler eller en epilator;
 • Produktet fjerner forsigtigt hår fra huden. Brugen af ​​en barberkniv ledsages ofte af nedskæringer, irritation eller skrælning af dermis. Brug af Veet creme er sikker, hvis du følger reglerne, der er angivet i ansøgningsvejledningen;
 • fløde har ingen bivirkninger. Ofte er der anmeldelser fra skuffede piger, der klager over irritation og allergiske reaktioner. Sådanne fænomener er forbundet med analfabeter eller ved erhvervelse af udløbne varer. Hvis du tester for allergiske reaktioner, inden du anvender dig, og vælger en fløde af høj kvalitet, vil du ikke støde på sådanne effekter;
 • kirurgisk hårfjerning. Denne ejendom refererer til den største fordel ved dette lægemiddel. For at eliminere uønsket vegetation med en epilator eller en barbermaskine, vil du have brug for en stor del tid. Anvendelse af cremen refererer til en kort procedure, ventetiden er 3-6 minutter baseret på de enkelte karakteristika;
 • nem brug. Virkningen af ​​cremen er meget let. Du behøver kun at anvende en vis mængde af stoffet på håret, hvilket sikrer ensartet fordeling. Derefter kan du ved hjælp af en speciel spatel fjerne hår.
 • besparelser. Selvom Veet-linjen har en høj pris, er prisen meget lavere end de priser, som skønhedssaloner fastsætter for deres procedurer.

struktur

De vigtigste elementer i formuleringen af ​​enhver Veet creme er de samme. Værktøjet består af følgende komponenter:

 • urinstof. Det refererer til antallet af fugtighedscreme af naturlig oprindelse, som kan trænge dybt ind i cellerne i dermis og mætte den med den nødvendige fugtighed. Det blødgør huden godt og forbedrer dets beskyttende kvaliteter;
 • kaliumthioglycolat, som er et vigtigt aktiv for stoffet. Det er ansvarlig for ødelæggelsen af ​​hårproteiner sammen med blødgøringen af ​​dets struktur. På grund af hans handlinger begynder håret at dø og falde ud;
 • Calciumhydroxid er en alkalisk komponent, der regulerer produktets pH, som betragtes som et konserveringsmiddel;
 • talkumpulver, der bruges som blødgøringsmiddel. Det er ansvarligt for at absorbere fugt og forhindrer hudirritation;
 • glycerin, som virker som en fugtighedscreme. Dette stof forekommer meget ofte i kosmetiske præparater;
 • Sobitola, som også er en luftfugter.

Ud over de ovennævnte komponenter komplementeres cremenes sammensætning af forskellige fortykningsmidler, konserveringsmidler og duftstoffer. Hvert Veet-værktøj indeholder sit eget hjælpeelement, der er designet til en bestemt hud eller handling. For f.eks. Følsomt epitel er der en creme, der indeholder aloesaft sammen med vitaminer fra gruppe E. Sådanne elementer øger epithelets beskyttende kvaliteter.

For ejere af tør dermis egnet værktøj, der indeholder liljeekstrakt, sammen med Shea smør. De giver huden ernæring og fugtighed, tillader ikke udseende af tørhed, skrælning, som ofte gør sig følte efter fjernelse af vegetation på kroppen. Til normal dermis anvendes en sammensætning af lotus lotion og jasmin ekstrakt.

Hvordan gør det

Virkningen af ​​den depilatory cream Veet sigter mod at fjerne hår ved at opløse. På grund af det faktum, at vegetationen ikke er skåret af, som det sker under barberingen, er væksten af ​​nye hår ikke så hurtig. Af denne grund er børstehårene på huden ikke så mærkbare.

Den avancerede formel af creme består af den komplekse "Hydro'Restor". Det hjælper med at fugt og pleje huden, som det bliver glat og silkeagtig, og hårvæksten bliver mindre aktiv. Depilatory cream virker smertefrit, hvilket er dets største fordel. De piger, der valgte dette produkt, kunne glemme uønsket hår i to uger.

Hvis du laver en sammenligning af cremen og barbermaskinen, som du kan få små stykker, bærer den ingen fare. Lægemidlet har ikke forskellige ulemper, det har et forhøjet pH-niveau, hvilket er meget højere end hudens naturlige indikatorer. Veet-producenten var i stand til at tage hensyn til alle sine kunders behov og har udviklet en creme til hver hudtype.

Kontraindikationer

Veet Depilatory Cream har nogle kontraindikationer, der bør overvejes, så den harmløse procedure ikke skader dig:

 • dette stof kan ikke bruges til at fjerne hår i hovedbunden, såvel som på brystet;
 • det er umuligt at anvende midler på den skadede hud og også under forskellige hududslæt;
 • Brug ikke depilatoren tidligere end tre dage efter den sidste procedure;
 • Hvis du bruger lokale lægemidler, bør du konsultere en specialist om brugen af ​​Veet creme;
 • Det er også forbudt at bruge stoffet, hvis du har en individuel intolerance over for noget element, der er til stede i sammensætningen.

Et stort antal kvinder undrer sig over brugen af ​​cremen under graviditeten. Fabrikanten hævder, at cremen ikke udgør nogen skade for fosteret, så det kan bruges i den fødedygtige periode.

Produktlinje

Producenten producerer cremer ikke kun for hver hudtype, men også for forskellige områder af kroppen. Det er til det enkelte formål med hvert produkt cremer fra Veet er så populære. Det er nødvendigt at udføre valget af et præparat på basis af hudintegumentet, og også et sted, hvor der er uønskede hår.

Til bikiniområdet

Cremen har fået en enorm popularitet, fordi bikiniområdet er så følsomt og følsomt, at det kun bør være betroet af en betroet producent, som er Veet. Selv i oldtiden var afskaffelsen af ​​hår et presserende problem, som kvinderne i det gamle Egypten kæmpede hårdt for. Hidtil er depilering af intime områder en integreret procedure for hver pige. Med sin hjælp opretholdes hygiejne, er der en følelse af større ønske.

I bikini-zonen er der mange nerveender, såvel som når man går på lyskeområdet, er der friktion. En barbermaskine på et sådant sted ville ikke være den bedste løsning, fordi dens anvendelse ledsages af udseende af irritation og kløe. Resultatet af barbering vil kun være godt først den første dag, siden den næste dag vil de skårne hår begynde at vokse, ødelægge hele det perfekte billede. Hvis vi tilføjer her det øjeblik, at barberingen indebærer en vis fingerfærdighed, så bliver det klart, at for intime områder af kroppen, bør en anden mulighed vælges for at eliminere overskydende vegetation.

Veet creme er perfekt til denne procedure. Du skal kun omhyggeligt studere manualen. Produktet skal påføres forsigtigt, idet man undgår kontakt med slimhinde. For nemheds skyld er der monteret en speciel paddle applikator. Cremen kan efterlades på huden i fem til syv minutter, derefter fjernes med en spatel og skylles med varmt vand.

På 5-7 minutter vil de aktive ingredienser have tid til at virke, men en længere eksponering for stoffet kan forårsage forbrændinger. For de bedste resultater anbefales det at købe post-epilation lotion. Andre mærker anbefales ikke af eksperter for at undgå allergiske reaktioner eller andre bivirkninger. Resultatet af proceduren varer i to uger, og nye hår bliver tynde og ikke så mærkbare på huden.

I brusebadet

Veetcreme er en rigtig "bombe" blandt midlerne til at eliminere uønsket vegetation og er udviklet specielt til kvinder, der fører en aktiv livsstil. Da de ikke altid har nok ledig tid, har producenterne fået et nyt værktøj, der kan bruges mens man tager et bad. Denne fløde karakteriseres af det største antal positive kommentarer og vandt mange fans.

Cremen adskiller sig fra den sædvanlige depilator, idet det kun er nødvendigt at anvende på tør hud før du tager et bad. Produktets handling begynder direkte under vandstrømmen. Inkluderet med værktøjet er en svamp med to sider. Den bløde del skal bruges til påføring af cremen, og den hårde del af den hvide farve skal fjernes fra huden.

Veet har en vandafvisende tekstur, der ligner vandtæt mascara. Af denne grund kan stoffet forblive på huden, når der tages vandprocedurer uden at blive vasket af under en vandstrøm. Fabrikanten anbefaler at holde cremen på kroppen i fem eller seks minutter.

Ligesom alle andre typer produkter fremstilles bruser serien i flere typer, baseret på hudtype:

 • Til følsom dermis tilbyder producenten et produkt med liljeekstrakt og sheasmør;
 • til følsomt epitel - med aloe vera og vitaminer fra gruppe E;
 • Der er også en serie til tør og normal dermis.

Cream Veet til depilation af intime områder

Den mest blide metode til at fjerne uønsket hår i bikiniområdet er depilation ved hjælp af specielle midler: cremer, skum, spray. Huden i dette område er så følsom og øm, at ethvert middel eller metoder til at håndtere uønsket vegetation ikke vil fungere her. Brug af barbermaskine er ikke den bedste løsning til bikiniområdet, da irritation, indgroede hår og lige så små stykker ikke overhovedet er det, vi ønsker for det intime område. For problemet med at fjerne uønsket vegetation kan du bruge et fremragende værktøj - depilatory cream til bikiniområdet.

Funktionsprincippet er simpelt: en specielt udviklet sammensætning baseret på milde alkalier, der falder på hårakslen, opløser keratin (hovedkomponenten i håret).

Depilatory Cream Veet Naturals med Shea Butter

Mange produkter trænger ikke dybt ind i huden, men påvirker kun selve håret, men nogle, herunder Veet-depilationskremmen, påvirker selve pæren. Efter regelmæssig brug vokser håret i bikiniområdet langsommere, og hudens glathed varer længere.

Veet Media Oversigt

Huden i de intime zoner er et særligt, delikat sted. Det er her, der har sin egen specificitet: huden har mange nerveender og svedkirtler, næsten intet subkutant fedt. Også i den inguinale zone er en stor samling af lymfeknuder. Alt dette gør valget af midler til kvindelig intim depilering ret vanskelig. For eksempel vil den høje følsomhed i dette område forstyrre voks- eller sukkerhårfjerning. Enig: følsomheden på benene og i lysken er meget anderledes. Det er vigtigt at vælge en creme, ikke kun for effektiv fjernelse af håret, men også med en blød, beroligende effekt på en sådan delikat hud.

Ubehagelige fornemmelser af brændende, tør hud efter anvendelse af depilatory cremer fra den gamle generation i fortiden. Og mange brugere kan kun gætte eller lytte til den specifikke kemiske duft af sådanne retsmidler fra historierne om moms. Midler "Vit" til fjernelse af hår er cremer, skum og spray. Men samtidig er de forenet af en ting: høj effektivitet på grund af sammensætning af høj klasse. Korrekt udvalgte ingredienser - nøglen til vellykket depilation og skønhed i huden på intime områder. Veet-linjen til hårfjerning i disse områder takket være komponenter som plantekomponenter (aloe vera, kamille, calendula), æteriske olier (shea, oliven, lavendel), kølekomponenter (mentol, te-træ) giver ikke kun glat hud uden overskydende hår men også tage sig af tilstanden af ​​huden efter proceduren. Midler til depilation i brusebadet har sådan en fordel: Du kan ikke bruge tid særskilt på at målrette skønhed, men kombinerer helt en behagelig procedure med at tage et brusebad med løsningen af ​​en æstetisk opgave - fjernelse af uønsket hår. Talrige anmeldelser af taknemmelige kunder om cremerne i den "nye generation" - bekræftelse af dette.

Værktøj Anmeldelser

Cream "Vit" har fået fortjent popularitet hos kunderne. Bikini hårfjerning har aldrig været så let og produktiv:

Depilation cream Hvid - i brusebadet, for følsom hud,

Inna, Moskva: Jeg forsøgte Veet at fjerne hår i brusebadet. Nu behøver du ikke allokere tid til denne procedure. Moderne, hurtig, høj kvalitet. Ja, og aromaen "Vit" tilfreds.

Anna, Perm: Efter elektroforstærkeren, voks- og sukkerfjerningen troede jeg, at det var umuligt at fjerne uønsket hår uden smerte. Men hvad var min overraskelse da jeg prøvede cremen "Vit"! Huden er glat i lang tid, og ingen smerter. Og til hårfjerning i bikini zone - et eventyr. Jeg er meget glad, jeg vil prøve hele linjen "Vit".

Olya, Kiev: Jeg bruger konstant depilatory cremer og har allerede vænnet sig til det fremragende resultat og den specifikke lugt, de har. Men cremen "Vit" var glad: duften er uskarpe og ret behagelige. Jeg anbefaler.

Galina, Kharkov: Intim depilation har altid været et ømt emne for mig. Evige nedskæringer, irritation. Og den stikkende pindsvin på den anden dag... og alt er i en cirkel. Men når jeg prøvede Veet, ville jeg ikke handle det for et enkelt hårfjerningsprodukt. Tross alt er huden i de intime zoner ikke stedet at eksperimentere.

Fordele og ulemper ved at bruge hårfjerningskrem

Talrige anmeldelser af dem, der allerede har brugt denne metode til fjernelse af hår, er meget veltalende. I nogle nuancer overgår cremen "Vit" de voks- og sukkerepilationer, der har været så populære i det seneste. Her er nogle af fordelene ved dette værktøj:

 • blød og blid effekt. Og hvis det er så følsomt over for et så følsomt område som en bikini, kan du sikkert bruge den på andre dele af kroppen. Men ikke omvendt: cremer til fjernelse af hår på benene har en mere aggressiv sammensætning;
 • absolut mangel på smerte, hvilket ikke altid er muligt at sige om voks- eller sukkerepilation
 • garanti mod nedskæringer og mikrotraumas i huden
Hårfjerning resultat med Veet depilatory creme
 • bekvemmelighed og hastighed. Bare et par minutter - og Veet for sarte områder vil forsigtigt rense din hud af uønsket hår derhjemme;
 • evnen til at købe på et apotek eller en kosmetisk butik. Depilation har aldrig været så let og overkommelig;
 • effektvarighed op til 7-10 dage;
 • Ved regelmæssig brug af depilationskremer i intime områder bliver håret tyndere og langsommere.

Desværre har denne metode til hårfjerning nogle ulemper:

 • særlig lugt - Kremens sammensætning indeholder alkali og dets forbindelser. Men produkter fra Veet-sortimentet har en let aromatisering, hvilket gør proceduren mere behagelig;
 • risikoen for allergiske reaktioner (irritation, udslæt, kløe, rødme);
 • Hårfjerner i intime områder (især dyb bikini) anbefales ikke til brug under graviditet og amning.
Kosmetikere og dermatologer forbedrer konstant depilatory cremer.

Moderne kosmetologi holder trit med tiderne. Kosmetikere og dermatologer forbedrer konstant depilatory cremer. Snart vil de overvinde ulemperne ved denne metode. Og vi har allerede mulighed for at nyde resultatet af simpel depilering hjemme takket være "Vit" produktlinjen.

Depilation Cream Veet


Hårfjerning med depilation creme er en noget risikabel virksomhed, da kemiske agenser nødvendigvis er en del af disse produkter, og dette gør denne metode øjeblikkelig ikke tilgængelig for alle. Imidlertid er der blandt de moderne udviklinger inden for depilering flere og flere cremer, der bærer langt mindre fare for huden og er mere gunstige i deres virkninger på det. Et af disse produkter er Veet Hair Removal Cream.

beskrivelse

Kosmetisk mærke Veet er en serie produkter til fjernelse af uønsket hår. Denne maskine og epilatorer, og voksstrimler og cremer. Cremen af ​​dette firma i de senere år er ved at få fart i sin popularitet med et stigende antal kvinder, der ikke ønsker at udholde ubehag under depilation fra brug af andre midler.

Veet giver huden ikke blot glathed uden ekstra hår, men også blød pleje, forsigtig pasning.

Cremen løser hårkonstruktioner på hudoverfladen, trænger ind og virker delvis på folliklerne, som hårene ikke vokser stiv, bliver tyndere, svagere, og deres vækst falder gradvist ned.

Dette skyldes sammensætningen af ​​cremer Wit:

 • vand;
 • urea (en naturlig fugtighedscreme, der beskytter huden mod udtørring på grund af kemikalier i fløden);
 • flydende paraffin;
 • æteriske olier og planteekstrakter til næring og pleje af huden;
 • calciumhydroxid til regulering af niveauet af Ph (konserveringsmiddel);
 • glycerin og sorbitol (stærke fugtighedscreme);
 • talkum, eliminerer irritation og absorberer overskydende fugtighed;
 • kaliumthioglycolat - den vigtigste aktive ingrediens, der opløse hårstrukturen
 • parfumerede parfume, konserveringsmidler, emulgatorer og fortykningsmidler.

Da cremen Vitens sammensætning indeholder meget kemi kræver værktøjet nøje overholdelse af instruktionerne og har ikke kun fordele, men også ulemper, som er bedre kendt, selv før de beslutter at bruge dette produkt.

Styrker og svagheder

Eventuelle anmeldelser om produktet, både positive og negative, er ikke dannet fra bunden, de er altid baseret på brugs erfaring. Her er de meninger, som Veet Cream har samlet om sig selv:

Godbidder

 • rimelig pris (i gennemsnit koster Wit 300-350 rubler);
 • der er ingen trussel om mekanisk skade på huden;
 • absolut smertefri;
 • nem at bruge;
 • hurtig (3-6, maksimum - 10 minutter);
 • effekt 1-1,5 uger (vinder betydeligt i forhold til værktøjsmaskiner);
 • blødgør huden
 • selvom duften er kemisk, men ikke så meget som i andre cremer;
 • Det er acceptabelt at anvende under graviditet og fodring (men med forsigtighed og bedre efter at have fået godkendelse fra lægen) og i ungdomsårene (under forældrenes kontrol).
 • Wit er velegnet til alle zoner (undtagen ansigt, bryst, hoved og dyb bikini);
 • Du kan finde en passende mulighed for enhver hudtype;
 • Der er cremer Wit, der er skabt specielt til sjælen eller i form af en spray - at vælge imellem.

ulemper

Ingen betyder, selv den tilsyneladende sikreste, har ikke udelukkende positive anmeldelser. Veet stod ikke til side:

 • Mulig allergi for cremerens komponenter (sørg for at teste før påføring);
 • et rør varer i gennemsnit kun 4-5 gange (ved forarbejdning af store områder);
 • kan forårsage mørkdannelse af blondt hår;
 • fjerner ikke altid kvalitativt tykt hårdt hår
 • kan ikke bruges på samme sted flere gange i træk, hvis ikke alle hårene fjernes (og proceduren kan gentages mindst 3 dage senere);
 • kan ikke bruges til at fjerne hår på ansigt, bryst, dybt intimt område og hoved.

Heldigvis for brugerne er ulemperne ved værktøjet betydeligt mindre end fordelene. Måske gør dette cremen så populær ikke kun blandt kvinder, men også blandt mænd.

Ulemperne indbefatter imidlertid følgende kontraindikationer:

 • hudproblemer (uddannelse, skade, sygdom);
 • overfølsomhed over for agenset
 • intolerance over for enkelte komponenter
 • negative reaktioner på andre depilatory cremer i fortiden;
 • tager stoffer, der påvirker tilstanden af ​​huden (kun efter tilladelse fra lægen).

Brug af cremen kan medføre visse konsekvenser som følge af manglende overholdelse af procedurens regler eller ignorering af kontraindikationer:

 • Brug af produktet uden forudgående test kan føre til allergi;
 • anvendelse på ubehandlet olieagtig hud - til mangel på indtrængning af cremen indenfor og hurtigt hårgenvækst;
 • gentaget på samme sted i træk (især på armhulen eller bikiniets sarte hud) - forbrændinger og irritation;
 • Hvis der er hormonforstyrrelser, vil det nye synligt hår blive tydeligt synligt allerede på dag 5.

Arbejde med en depilatory creme som et kemisk middel skal udføres med yderste omhu og opmærksomhed for dit helbred, og kun da kan du forvente et rigtig godt resultat.

Hvordan man vælger

Start valget af Veet depilatory creme, du skal gøre det samme som når du vælger andre. Det er nødvendigt at tage hensyn til det påtænkte behandlingsområde, hudens individuelle følsomhed og dens type generelt, erfaringen med at bruge andre cremer tidligere (hvis der er, og hvad reagerede derpå), medicinering på tidspunktet for depilering og generel sundhed (kontraindikationer).

Med hensyn til hudtyper præsenterer veet en bred vifte af cremer til hver af dem:

 1. til følsom hud - aloe vera creme med vitamin E;
 2. til normal - med lotusmælk og jasminekstrakt
 3. til tør - med liljeekstrakt og sheasmør;
 4. til tør og normal - med rosenkstrakt og æteriske olier.

Disse muligheder er egnede til behandling af enhver del af kroppen (undtagen de forbudte zoner i hovedet, lysken, ansigtet og brystet). Men når du arbejder med bikiniområdet, skal du opfylde et vigtigt krav: Anvend ikke cremen på slimhinden i de intime områder for at undgå alvorlige irritationer eller forbrændinger.

Sådan bruges

Afhængigt af hvilken depilationskrem der vælges (en klassisk version, til brusebad eller creme-spray), kan proceduren variere lidt:

Klassisk version (fløde i et rør)

Velegnet til behandling af ben, hænder, bikini og underarm, men bør først testes for allergi: læg dråbe creme på håndled eller albue, se i 12-24 timer, og hvis der ikke er nogen negativ reaktion på huden, kan du fortsætte:

 1. Påfør cremen med en spatel fra sættet i et jævnt lag på ren, tør hud (i bikiniområdet falder ikke på slimhinden);
 2. Efter ca. 5 minutter skal du kontrollere et lille område af det område, der skal behandles for kvalitet (fjern lidt creme fra spatelkanten, og hvis alle hårene er gået sammen med det påførte middel, kan du fjerne alt andet);
 3. Vent om muligt den maksimale tilladte tid til at holde cremen på huden - 10 minutter;
 4. fjern cremen sammen med håret med samme spatel;
 5. vask resten af ​​med vand uden sæbe (ellers vil de alkaliske komponenter af vaske- og rengøringsmidler reagere med cremenes ingredienser);
 6. Ansøg efter depilation lotion eller creme;
 7. 24 timer efter proceduren, undgå sollys og brug ikke parfume.

Til notatet: mange kvinder forsøger at slippe af med håret over læben eller på hagen ved hjælp af en creme, på trods af at brugen på ansigtets hud er forbudt af instruktionen. Og selv om håret her er rigtig godt fjernet, er huden i denne zone ikke klar til virkningerne af sådanne aggressive midler som depilatory cremer, uanset hvor god og mild de er. Selv eksisterende i cremenes sammensætning kan mange nyttige ingredienser ikke altid beskytte huden mod kemikalier, derfor er der en vis risiko.

Brusekød

Generelt er instruktionerne for depilation i brusebadet det samme, men der er nogle finesser:

 1. Påfør en fløde, der er jævnt malet, af svampen fra sættet, og gnid ikke ind i huden (i det intime område gælder ikke slimhinden);
 2. vask hænderne godt
 3. vent 1-2 minutter og tag under brusebadet;
 4. et par minutter sender ikke specifikt en vandstråle på fløden;
 5. Efter et par minutter skal du tørre cremen af ​​med svampens stive side i cirkulære bevægelser (med følsom hud i kroppen, underarm eller bikini - blødere farvede sider);
 6. dag uden sol og parfume.

Creamspray

Her har også sine egne instruktioner til brug:

 1. sørg for, at huden er tør
 2. tag ballonen i en hvilken som helst position (den fungerer endda på hovedet, hvilket er særligt bekvemt ved behandling af armhuler og bikinier, men når du behandler intime områder, prøv ikke at falde på slimhinden);
 3. Sprøjt jævnt, holder en dåse 5 cm fra kroppen og holder den op og ned (jo mere rigelige jo bedre);
 4. For tør hudtype, hold produktet i 3-6 minutter, for følsom hud - i 5-10 minutter;
 5. Ved forarbejdning af underarms eller bikinier sprayes sprayen i håndfladen og påføres området
 6. Rens huden med en spatel;
 7. Skyl det behandlede område og dysen grundigt.

At have en glat og velplejet hud er ikke noget problem nu, det vigtigste er korrekt at bestemme valget af et egnet produkt, og Veet creme til hårfjerning er i denne forstand en god mulighed.

anmeldelser

Sofia Markova, 35 år gammel.
Jeg er ikke enig i udsagnet om, at skønhed kræver ofre. Derfor ønsker jeg ikke at opleve smerte under den æstetiske proces med at målrette skønheden. Så jeg fjerner kun håret med en depilerende creme (jeg havde allerede valgt Vit i lang tid). Det passer mig i alle henseender: det gør ikke ondt og er effektivt, men desværre bør de ikke fjerne hår fra deres ansigter. Og resten jeg kan lide alt.

Valeria Kosinskaya, 17 år gammel.
Mor gav mig for nylig hvid hårfjerning fløde, og han syntes omgående mig. Jeg hørte, at voksstrimler eller sukkerpasta - det gør ondt. Måske kommer jeg senere til dem, men så langt er denne mulighed meget bekvemt for mig. Benene er glatte, ser velplejede, næsten som i reklame. Forsøgt på det intime område - effekten er den samme. Derfor, mens kun Wit.

Evgenia Seregina, 31 år gammel.
Jeg forstår slet ikke hvor de dårlige anmeldelser kommer fra Veet creme. Han fjerner alt godt (godt, måske i tilfælde af hårdt og løst hår, han klare ikke, men det er en separat samtale). Piger, brug bare behovet for at kunne, og gør alt omhyggeligt og på faden. Og smør ikke dig selv i træk, hvis du er kontraindiceret! Og at du vil blive smurt, og så skrabbe klager. Dette er en stor fløde, og ingen vil overbevise mig personligt om det.

Elizaveta Mikhailova, 38 år gammel.
Jeg købte mig selv denne kremchik (Veet) til behandling af et intimt område, da mere stive midler som voks eller sukkerpasta ikke er bestemt for mig. Nu er alle glade: Effekten er længere end fra maskinen flere gange, og det gør slet ikke ondt. Lugten er lidt kemisk, men det er mindre for mig. Så jeg lavede mit valg, og når røret er forbi, vil jeg købe et nyt produkt - hårfjerningsfløde lige i brusebadet.

Veet creme og depilation spray

Blandt de mange hårfjerningsprodukter er Veet en af ​​de mest populære. Denne artikel vil diskutere hvilke positive kvaliteter Veet depilation creme har, hvordan man bruger det, hvilke typer cremer og spray er og hvilke områder af kroppen de er beregnet til.

"Veet" er en anden produktlinje til fjernelse af uønsket vegetation, blandt andet du kan finde voksstrimler, voks, sprøjter og cremer. Sidstnævnte besætter et særligt sted, siden er et kompromis for dem, der er bange for smerte og vil bruge så lidt tid som muligt på proceduren.

Typer af depilatory cremer Veet

Hver af disse cremer er velegnet til brug på benene, på armene, i armhulerne og langs bikinilinjen. Kan ikke bruges til lyskeområdet (dyb bikini), ansigt og bryst. Sørg for, at værktøjet ikke falder på slimhinderne.

Hvordan man bruger Veet depilation creme?

Vejledningen til Veet creme er meget enkel, og samtidig kræver det omhyggelig læsning og præcis overholdelse, ellers er negative konsekvenser i form af irritationer og kemiske forbrændinger i huden mulige. Bare gør som det står skrevet i instruktionerne, og depilationen finder sted med et bang!

 1. Før du bruger cremen "vit" hver gang det er nødvendigt at lave en allergitest. Først efter det kan du fortsætte med depilation.
 2. Først skal du rense huden mod snavs og kosmetik. Ideelt - tag et varmt brusebad.
 3. Påfør cremen på huden, så den helt dækker hårene. Det er bekvemt at anvende det ved hjælp af en spatel, der er inkluderet i kittet.
 4. Hold tiden nøjagtigt i overensstemmelse med instruktionerne - for forskellige cremer kan denne tid variere, men normalt - ikke længere end 10 minutter.
 5. Fjern cremen fra huden med en spatel mod hårvækst, og vask af rester af varmt vand i bruser.
 6. Du kan bruge cremen til at bremse hårvæksten efter depilation.
 7. I løbet af dagen må du ikke bruge kosmetik, deodoranter, parfumer på dette område af kroppen, ikke solbade i solen og undgå lang tid i vandet.
 8. Hvis der efter proceduren er irritation, forbrændinger eller andre ubehagelige konsekvenser, skal du kontakte din hudlæge.

Veet Depilation Spray

Udover de sædvanlige cremer i linjen er der også cremer, sprayer, meget bekvem og nem at bruge. Sprayer virker på samme måde som almindelige cremer, men de påføres forskelligt på huden. Du sprøjter dem bare på det rigtige område, hvilket sparer tid og får mulighed for at "komme" til vanskelige steder.

Der er to typer veet sprays til depilation:

 • den første er for følsom hud med aloe vera og vitamin E,
 • en anden spray til tør hud med sød mandelolie og shea smør.

Depilation creme i brusebad eller bad

Der er også en række cremer "Vit" til hårfjerning i brusebadet. Dette er meget praktisk, fordi Du bruger ikke ekstra tid på proceduren. Produktet skal påføres huden med en svamp, som er en del af pakken, vent et øjeblik eller to, så stå i brusebadet og lav de sædvanlige "bad" procedurer. Efter endnu tre til fem minutter, vask af cremen med hjælp af den samme svamp sammen med hårene.

Efter denne procedure, når du kommer ud af brusebadet, vil huden blive fugtet, ømt og glat! Kan bruges på armene, underarmene, på benene og langs bikinilinjen.

Veet mænds creme

Alle ovenstående værktøjer er skabt til den smukke halvdel af menneskeheden. Men moderne mænd anvender i stigende grad depilation, og især for dem "Vit" lavede creme-gel "Veet for men", som helt fjerner mænds hår.

Forskellen fra den "kvindelige" er i sammensætningen, hvor der er en større mængde aktive stoffer, fordi mænds hår er meget tykkere, tykkere og tættere end kvinders hår, henholdsvis er det vanskeligere at slippe af med dem. Vit creme er velegnet til arme, ben, bryst, ryg, skuldre og armhuler.

Sikkerhedsforanstaltninger

Når du bruger veet depilatory creme eller spray, husk at du har at gøre med et stærkt kemisk middel. Derfor kan du ikke bruge det ofte - oftere end en gang hver anden uge. Hvis du ignorerer dette råd, kan du selv med passende brug forvente alvorlig irritation.

I intet tilfælde kan du fjerne hår cremer Wit, hvis du har ridser, irritationer, sår og andre hudproblemer eller sygdomme. Det er også bedre at afholde sig fra sådan depilation i nærværelse af et stort antal mol, papillomer eller vorter.

Undgå indtagelse og kontakt med øjnene. Hvis dette sker, skal du straks kontakte en læge og tage en pakke veetcreme til depilation.

Du kan købe Veet depilation creme i Ozon online butik med gratis eller betalt levering. Måske er det mere rentabelt end at købe fløde i butikken i din by. Se på priserne og sammenlign. En anden ozon er 100% garanteret, ikke falsk.

Hvordan man bruger Veet hårfjerning cremer?

Kemisk depilering er et godt alternativ til mekaniske metoder til hårfjerning: barbering, elektrisk epilator og voksstrimler. Ligegyldigt hvor moderniseret en barbermaskine er, selv flydende knive afskærer de øvre epidermis celler, som er fyldt med irritation, mikroranium og foci af inflammation.

Depilation med Veet Creme har en helt anden mekanisme, håret fjernes på grund af den kemiske virkning af stoffet, der ødelægger keratin, henholdsvis, og strukturen. Sættet indeholder en bekvem plastikspatel, med hjælp af stoffet påføres depileringsområdet, og hun fjerner også resterne sammen med hårene efter proceduren. På grund af ødelæggelsen af ​​keratin bliver de tyndere og vokser langsommere end efter at have brugt en barbermaskine.

Cremen forlades i 3-5 minutter, fjernes med en spatel og skylles derefter med vand. Det indeholder Hydro'Restor-formlen, der bryr sig om huden under epilering. Som følge heraf bliver de efter silikering silkeagtig og glat til berøring. Du kan ikke gentage depilationen tidligere end 72 timer.

Veet-producenter har sørget for, at kvinder med forskellige hudtyper kan vælge den rigtige creme. Derfor er Veet tilgængelig i forskellige versioner.

1. Veet Depilatory Cream til følsom hud. Komponenterne af aloe vera og E-vitamin indeholdt i det fugt og genoprette epidermis celler, tillader ikke irritation.

2. Veet til tørtypebestandning indeholder sheasmør og lilyekstrakt. Parallelt med epilering finder intensiv hydrering og styrkelse af cellulære strukturer sted.

3. Veet til normal hud med jasminekstrakt og lotusmælk. Vedligeholdelse af huden og forebyggelse af problemer.

4. Veet for Suprem'Essence depilation for normal og tør type. Æteriske olier og rosenkstrakt giver huden en behagelig aroma og gør den glat og fugtet i lang tid.

Enhver kvinde, selv når man venter på et barn, kan bruge cremen, er det vigtigste at følge instruktionerne til brug. Da unge piger undertiden står over for problemet med overdreven vegetation efter 12 år, har de også lov til at bruge dette middel, men helst under tilsyn af deres forældre.

Creme til de intime zoner Veet

Værktøjet har tjent fortjent popularitet, fordi så delikate og følsomme steder kan stole på kun bevist mærke, som for eksempel Vit. Problemet med hårfjerning var fra oldtiden, de var involveret i dette i det gamle Egypten. Depilation bikini er blevet en nødvendighed for den moderne kvinde, det hjælper med at opretholde hygiejne og føler sig mere ønskeligt.

Bikiniområdet er et specielt sted, der er mange nerveender på det, foruden lysken er hele tiden gnides mens man går. I dette tilfælde er brugen af ​​en barbermaskine ikke den bedste løsning, irritation og kløe er næsten helt garanteret. Effekten af ​​barbering er god bogstavelig talt kun den første dag, den aller næste dag begynder hårets spidser at dukke op, gnide huden og ødelægge æstetiket. Hvis vi tilføjer her det faktum, at barberende intime dele kræver en vis fingerfærdighed, bliver det indlysende, at for en bikini skal du søge efter en anden epileringsmetode.

Ideel i dette tilfælde er cremen, du skal bare læse vejledningen omhyggeligt. Veet spredes langsomt, for ikke at falde på slimhinden; Påfør en scoop applikator. Eksponering af lægemidlet - ikke mere end 10 minutter og fortrinsvis 5-7. I løbet af denne tid vil aktiviteten af ​​de aktive komponenter ophøre, og en længere eksponering for produktet kan være skadelig, selv før der forekommer forbrændinger. Fjern cremen med den samme applikator, skyll derefter med vand. Nå, hvis kittet er købt postepilating lotion, anbefaler eksperter ikke at bruge tilfældig kosmetik efter proceduren. Resultatet af depilation varer i 1,5-2 uger, det tynde hår, der begynder at vokse, er ikke umiddelbart bemærkelsesværdigt.

Depilation i brusebadet

Produktet betragtes som et gennembrud inden for depilering, designet til aktive og dynamiske kvinder, så de kan kombinere to ting i ét - tag et brusebad og gør depilation. Derfor har han de bedste anmeldelser og har fået en masse fans.

Forskellen mellem denne depilator er, at den er smurt på tør hud før du går i brusebadet, og den virker direkte under vandstrålerne. En dobbeltsidet svamp er fastgjort til den, den bløde farve er beregnet til anvendelse, og den hårde hvide svamp bruges til at fjerne Veet fra integumentet. Den vandafvisende struktur ligner en vandtæt mascara, så værktøjet hviler fast på kroppen og vaskes ikke af med væske. Det anbefales heller ikke at holde det længere end fem til seks minutter.

Ligesom traditionelle depilatory cream i brusebadet producerer Veet forskellige typer.

 • Til tør hud med sheasmør og liljeekstrakt.
 • Til følsomme, med E-vitamin og aloe vera-ekstrakt.
 • Til depilation i Suprem'Essence brusebad til tør og normal hud.

Du kan vælge indstillingen baseret på hudtype eller sæson, så ofte om vinteren bliver den normale hud tør, og om sommeren efter solskoldningsfølsom. Veet bør ikke anvendes på modermærker eller andre neoplasmer eller beskadigede områder.

Et andet Veet-format: som en spray. Det letter dets anvendelse og sparer dermed tid. Før du bruger, skal du sørge for, at huden er tør, og der er ingen tæpper eller andre ting i nærheden, hvis struktur kan blive beskadiget ved et uheld, det er jo et kemikalie, der fjerner hår.

En tynd fløde fløde sprøjtes fra flasken på overfladen, der skal behandles, og undgår tørre områder. Intet behov for et tykkere lag for et mere pålideligt resultat. Sprøjt bør ikke rystes før hårfjerningen påbegyndes. Desuden giver designet dig mulighed for at bruge det selv på hovedet. Til intime områder og armhuler bør du ikke anvende direkte påføring, først sprøjt sprayen på håndfladen. Før afvaskning afprøves en speciel spatel på et lille område for at se om depilatoren har arbejdet. Hvis hårene er let adskilt, vaskes det af. På huden er der ikke mere end seks til ti minutter.

Veet er også tilgængelig i tre versioner: Til tør, følsom hud og Suprem'Essence for normal og tør. Efter påføring af sprøjtedysen, skyl med vand, luk flasken tæt, og sørg for, at den ikke er våd.

Produktvisninger Vit

"Jeg var tilfreds med Veet-cremen til udtørring i brusebadet. Det er meget moderne! Ingen grund til at vente, indtil lægemidlet virker, smurt cremen og straks kan du i brusebadet! Overholde sine funktioner perfekt, efterlader ikke irritation. Jeg har altid elsket denne linje, men her er en interessant innovation. "

"Efter elektropletteringsmaskinen var irritation forblevet, så før jeg gik, besluttede jeg at prøve at fjerne bikiniområdet med Veet creme. Jeg troede, det ville være smertefrit og hurtigt. Uanset hvordan, jeg er nok overfølsom, men fra cremen begyndte en forfærdelig brændende fornemmelse! Vi må prøve på et lille plot! "

Elena, Moskva-regionen

"Jeg besluttede at forlade en anmeldelse, måske vil det hjælpe nogen. Forfærdeligt skuffet, købte Veet creme spray, nul fornemmelse. Nogle af hårene blev brudt og stak ud med hamp, og nogle syntes at vride. Jeg var nødt til at afslutte sit arbejde med en barbermaskine, spildte penge. "

"Jeg købte et nyt produkt - Suprem'Essence Depilation Cream. Det er behageligt Lugten er så god, selv forblev senere et stykke tid. Lidt på nogle steder faldt hårene ikke til ende, men jeg klagede ikke, de blev overladt lidt overhovedet, bare børstet med en barbermaskine. Huden er lidt tør, købte cremen efter depilation - også berettiget sig selv "

"Jeg var overrasket over at læse dårlige anmeldelser om Veet brand creme. Han hjalp mig helt, en smule irritation dukkede op. Men det er efter nogen depilation! Men håret blev fjernet helt smertefrit, hvilket også er meget værd. Alligevel er dette kemi, inden du anvender, tænk på om denne metode til fjernelse af hår er det rigtige for dig. "

"Personligt, med alle midler til kemisk depilering hjælper kun Veet mig. Sandt nok holder jeg det næsten dobbelt så længe som den angivne tid. Så fjerner han håret godt, og jeg har det ret hårdt. Men jeg vil gerne sige, at jeg har mørk og våd hud, så denne metode er ikke egnet til alle, mest sandsynligt. "

"Depilation med Veet creme er bare et eventyr! Jeg købte et produkt til følsom hud, og det klarte håret i bogstaveligt 5 minutter! Sandt nok har jeg et par af dem, og de er ret tynde. Huden er glat, håret voksede ikke i to uger. "

Som med alle kemiske produkter har Veet også kontraindikationer: eventuelle sygdomme og udslæt, pustler og irritation. For dem skal du først og fremmest konsultere en hudlæge. Især hvis det er en intim zone. Hvis der påbegyndes en brændende fornemmelse, kløe eller andre ubehagelige fornemmelser, begynder Veet straks at afvaskes, da det er tegn på individuel intolerance over for dets komponenter eller allergier.

Der er en myte om, at midlerne til depilation forårsager øget vækst. Men der er ingen ingredienser i Veet, der øger uønsket vegetation. Denne opfattelse er ofte forbundet med det faktum, at piger begynder at fjerne hår før alderen af ​​atten, når hormonel udvikling ikke er færdig, og forvirre årsagen til udseendet af overskydende hår. Faktisk er antallet af hårsække iboende i den menneskelige genetiske kode, og det er umuligt at gøre flere af dem.

For sikker brug er det vigtigt at læse instruktionerne og nøje følge alle sine punkter. Når du har læst advarslen, skal du afgøre, om den kemiske metode til depilation passer dig. Kun i mangel af kontraindikationer kan epilering med Veet creme være effektiv og behagelig.

Hvad er bioepilation?

Madlavning sukkerpasta til shugaring derhjemme: 5 opskrifter