5 bedste depilatory cremer 2018

På grund af sin brugervenlighed og lave pris er depilatory cremer altid meget populære. Producenter tilbyder en bred vifte af disse produkter til alle typer af epidermis og hår. En god depilatory creme bør behandle huden med omhu, fjerne alle hår effektivt og ikke forårsage negative virkninger. Det er baseret på disse parametre, såvel som baseret på kundefeedback "Købt klogt" lavede vurderingen af ​​de bedste depilation cremer.

Depilatory cream

Alle depilatory cremer virker på samme princip. Hver af dem indeholder alkali, der trænger ind i hårstangen. Aktive kemikalier ødelægger det protein, der udgør menneskehår - keratin. Midler påvirker kun den øverste del af håret uden at påvirke roten. Hele proceduren tager ikke mere end 10 minutter. For at mildne de aggressive virkninger på kemikaliers hud tilføjer producenterne omsorgsfulde ingredienser til deres produkter: olier, vitaminer, planteekstrakter.

fordele

Depilation creme er absolut smertefri. Du vil ikke føle brænding eller ubehag. Hvis dette sker, så er det mest sandsynligt, at dette mærke af creme ikke passer dig. Fjernelse af uønsket kropshår på denne måde er simpelt, proceduren tager ikke meget tid. Depilatory cream sælges i næsten ethvert supermarked eller kosmetik butik, så køb det er ikke svært. Det er værd at et sådant værktøj billigt.

mangler

Efter depilation med fløde, vil de nye hår vokse tilbage efter 3-5 dage. Dette er en meget kort tid i forhold til resultatet af voks eller shugaring. Cremen fjerner kun den øverste del af håret, og roden fortsætter med at skinne gennem huden. Derfor, hvis håret er sort eller meget mørkt, forbliver grimme mørke pletter på deres fjernelsessted. Cremen lugter dårligt, fordi det indeholder kemiske ingredienser, der opløser håret. Men nu tilføjer producenter forskellige duftstoffer for at drukne den ubehagelige lugt.

Depilation creme kan ikke fjerne hår på følsomme områder af huden. For eksempel i en dyb bikini zone eller under øjenbrynene. Produktets sammensætning er ekstremt aggressiv, så hvis du har tendens til allergi, er det bedre at vælge en anden metode til depilering. Cremen kan endda gøre en hud brænde, hvis du holder den længere, end den burde være.

Inden for 24 timer efter depilation anbefales det ikke at besøge stranden og garvning senge, antiperspirant, garvning og parfume produkter kan ikke bruges.

Hvilken fløde er bedre at vælge for depilation af intime områder

Depilatory cream giver dig mulighed for at udføre hårfjerningsaktiviteter hjemme alene. Der er mange sådanne midler, der adskiller sig i sammensætning og handlingsprincip.

Hvordan man bruger cremen

Sådanne cremer bør bruges meget omhyggeligt, som om de følger instruktionerne til brug. Og det er den eneste måde at undgå forbrændinger og beskadigelse af slimhinderne og huden.

Husk følgende instruktioner:

 1. Et par timer før og efter proceduren bør du ikke bruge sæbe og et alkoholbaseret produkt, hvilket kan medføre irritation.
 2. Påfør værktøjet med en speciel spatel i et tykt og jævnt lag. Sørg for, at cremen dækker alle hårene.
 3. Ved forarbejdning er det nødvendigt at overholde den strengt anbefalede tid.
 4. Efter depilering skal du bruge specielle fugtighedscreme. Dette vil fjerne rødme, huden vil komme hurtigere efter proceduren.

Depilatory cremer selv er opdelt i følgende typer:

 • langvarig handling, som bør opbevares på huden i ca. 10 minutter efter påføring. De bruges normalt til at fjerne hårde hår;
 • hurtig handling - egnet til fjernelse af tynd og let vegetation. De holdes på huden i 3-5 minutter;
 • Depilatory cremer til hud af forskellige typer: følsomme, tørre osv.;
 • til hurtig depilation i brusebadet.

Sådanne produkter er et glimrende alternativ til andre metoder til at fjerne hår på ansigt, ben og bikini område. Du skal vælge en creme afhængigt af hudens individuelle egenskaber, hårets farve og struktur.

Top 10 cremer til intim depilation - vi studerer bedømmelsen

For at vælge den relevante indstilling skal du først undersøge alle de tilgængelige indstillinger. Der er et stort antal sådanne produkter på markedet, men vi vil overveje de mest populære.

Veet Depilatory Cream er hurtig og nem at påføre og har en delikat tekstur. Dens største fordel er, at der ikke er behov for at vente længe, ​​hår kan fjernes om blot et par minutter. Den maksimale ventetid er 10 minutter. Efter påføring vil hårene blive blødere, umærkelige.

Sammensætningen af ​​cremeekstrakt aloe, som omhyggeligt bryr sig om huden. Værktøjet kan bruges til armhuler, ben, andre dele af kroppen, bikini område - du skal bare vælge den rigtige indstilling.

Veet Suprem Essence er til salg og kan bruges i brusebadet: Det påføres huden i tre minutter og vaskes derefter af med varmt vand. Velegnet til at fjerne hår på benene, arme. En af de mest effektive og dyre muligheder.

Sally hansen

Værktøjet kan endda bruges til følsom hud, fordi den indeholder E-vitamin, som fugter og lindrer rødme og irritation. Produktet har ingen lugt, og du kan fjerne det fra huden med en våd svamp. Ideel til fjernelse af ansigtshår.

Cliven

Hvis huden efter tørringen tørrer hurtigt, vil cremen fra Cliven hjælpe dig. På grund af det faktum, at sammensætningen har lanolin, glycerin og mandelfrøolie, gør cremen perfekt til fugt.

Velvet

Til salg kan du finde en bred vifte af muligheder fra Velvet. Sådanne cremer anses for at være ret effektive, mens de er billige.

Den mest budgetmulighed - Velvet Intim. Designet til at fjerne de hårdeste hår på benene og i det intime område. Påfør produktet til huden i mere end 5 minutter.

Hvis du har tør hud, er det bedst at bruge et middel baseret på rosenolie ekstrakt, og hvis du vil epilere på hud, der er udsat for irritation, er det bedre at vælge en mulighed med olivenolie. Også på salg er cremer baseret på mynte, mandel, silke. Der er ingen aggressive komponenter i produktet, men de køler også huden under proceduren, reducerer mængden af ​​hår, gør det mindre stift.

Silium

Denne creme virker forsigtigt på håret, har en fugtgivende effekt. Det kan bruges på alle områder af huden, selv på overfølsomme. Og alt takket være mallow, som forhindrer rødme, irritation.

Shary

Denne creme hjælper med at fjerne selv de hårdeste hår, og takket være komponenterne i sammensætningen afkøles huden efter epilering.

Opilca

Dette værktøj er ret populært på grund af dets lange og hurtige effekt. Og takket være kamillen, som er en del af, egnet til den mest følsomme hud. Det kan også bruges til depilering af intime zoner.

Eveline

Det hjælper med hurtigt at fjerne uønsket hår, fugt, genopretter huden efter proceduren. En anden fordel kaldes en temmelig demokratisk pris.

batist

Det betragtes som et af de bedste cremer af den indenlandske produktion. Værktøjet tørrer ikke ud i huden, virkningen varer i 7-10 dage, der er ingen ubehagelig kemisk lugt. Det kan kaldes en fremragende løsning til en meget overkommelig pris, og producenten tilbyder flere muligheder:

 • chokolade - til mørke og hårde hår;
 • yoghurt eller agurk - til følsom hud.

Tanita

Cremer fra denne producent er efterspurgt efter mange piger. De er ideelle til depilation i det intime område, fordi hårene effektivt fjernes og ikke forårsager irritation.

Fordele og ulemper

De vigtigste fordele ved at bruge depilation creme er:

 1. Cremen virker blødere end de andre muligheder, mens den trænger ind i huden og påvirker hårene.
 2. Du kan bruge geler til hår af nogen længde, og du kan fjerne uønsket vegetation fra alle dele af kroppen, herunder bikiniområdet.
 3. På grund af blødheden af ​​brugen af ​​cremen vil det ikke forårsage ubehag, og huden vil blive fugtet på grund af de komponenter, der udgøres.
 4. For at bruge cremen er enkel: påført, ventet, vasket af med vand.
 5. Rimelig overkommelig pris.

Men der er også ulemper, som du bør vide på forhånd. Ulemperne ved at bruge cremer til depilation omfatter:

 1. Lugten betragtes som en af ​​de største ulemper, fordi dette produkt på trods af duftens masse har en meget ubehagelig stærk lugt.
 2. Det anbefales ikke at bruge sådanne produkter ofte, på trods af at mange af dem er egnede til følsom hud.
 3. Resultatet varer ca. 10 dage - alt afhænger af hårets type. Under alle omstændigheder slippe af med håret i lang tid vil ikke fungere.
 4. Efter brug kan indgroede hår forekomme, så efter 2-3 dage efter påføring skal du forsigtigt skrabe huden.
 5. Da cremen ødelægger neglepladens struktur, skal proceduren udføres i handsker.

I vores materiale vil du lære om indviklingen i at udføre hårfjerning af intime zoner derhjemme.

Her vil vi fortælle dig om de mest effektive midler til sved og fod lugt.

Hvilket middel til garvning er bedre i stand til at klare deres opgave? Læs i vores materiale.

Det er vigtigt at huske om en række kontraindikationer:

 1. Du bør ikke bruge sådanne værktøjer, hvis der er bumser, rødme, pustler, herpes, slid.
 2. Kremer og geler anvendes ikke i nærvær af mol, vorter, godartede tumorer.
 3. Det er uønsket at anvende formuleringer, hvis der er intolerance over for enkelte komponenter, fordi det er så vigtigt at læse sammensætningen omhyggeligt.
 4. Ved graviditet og amning skal du bruge forsigtighed.

Når du vælger en creme, skal du styre dine personlige præferencer, hudens individuelle egenskaber.

Top 5 depilatory cremer

Razor, voks, epilator - hvad er en kvinde klar til at gå for at slippe af med uønsket hår og være smuk? I løbet af perfektionstiden må du ikke glemme depilation cremer - det bedste af dem vil blive diskuteret i denne anmeldelse!

Hvordan vælger man den bedste creme til depilation?

Depilatory cream er et glimrende alternativ til mange "inquisitorial" metoder til fjernelse af uønsket hår. Kun voksstrimler er noget værd - fra omtale af enhver mand klemmer alt inde. Og i tilfælde af cremer er det tilstrækkeligt at jævnt anbringe en depilatory creme med en speciel spatel eller med dine hænder, og fjern den resterende fløde efter en nste gang. Hurtig, smertefri og effektiv!

Universal depilatory cremer eksisterer ikke - det anbefales at bruge en creme, der er foreskrevet af producenten for hvert hudområde. Risikoen for at bruge en fodkrem som en antennepiller over overlæben kan blive irritation. Derfor læser du først og fremmest vejledningen, især inden du anvender cremen for første gang.

Og hvad depilation creme er bedre - vi læser i anmeldelsen!

Fløjl med lavendelolie
den mest populære creme til depilation

Anslået pris: 80 rubler.

Så lad os starte med den mest populære depilation creme. I dag betragter mange kvinder Velvet depilatory creme med lavendelolie for at være den bedste. Det største antal anmeldelser (og positive) tilhører dette særlige kosmetiske produkt. Af fordelene er prisen ret lav, mens udbredt udenlandske kosmetiske produkter koster 2-3-4 gange mere. Cremen er meget tyk, så den første gang du skal anvende den korrekt, skal du justere. Cremen ødelægger hårstrukturen, og effekten af ​​depilation varer i meget lang tid. Sættet indeholder en speciel spatel, hvor det ikke er svært at fjerne rester af fløden. Og ja, fløjlkrem indeholder lavendelolie.

Vores bedømmelse: 9 point ud af 10 (Hvorfor ikke "10": Lugt).

Anmeldelser: "Hvis vi taler om cremer til depilation, så er dette den mest overkommelige, høj kvalitet, blid og med alt dette effektivt. Efter irriterende enhver maskine efter en barbermaskine af et firma, eller hvis virkningen ikke varer længe, ​​anbefaler jeg stærkt dig at prøve fløjlkrem. "

"Jeg tog dyre depilatory cremer og indtrykket var ikke særlig godt, men Velvet. Bare glad for ham! Meget bedre end dyre creme. Det lægges jævnt, det absorberes af fugtgivende huden, beskadiger ikke, fjerner helt hår. ".

Depilatory Cream Sally Hansen Creme Hair Remover Kit
bedst til at fjerne uønsket ansigtshår

Anslået pris: 290 rubler.

Nogle kvinder er "heldige" for at have mindst en lille, men temmelig ubehagelig vegetation på deres ansigt, nemlig antennene over overlæben. Mange af dem plukkes enten med pincet eller med en speciel forår. Men måske skal du prøve Sally Hansen Creme Hair Remover Kit depilation creme?

Cremen indeholder E-vitamin, fugtiger huden og lindrer irritation. Handlingsprincippet er det samme som for andre depilatory cremer - påfør i gennemsnit 5 minutter og fjern derefter cremen med en våd vatpind. Det har ingen ubehagelig lugt, økonomisk. Den perfekte løsning til dem, der søger det bedste ansigtshår fjernelse produkt!

Vores bedømmelse: 10 point ud af 10.

Anmeldelser: "Effekten er elegant! Intet hår! Væk langsomt, genbrug depilationskremmen om en uge (og håret bliver meget tyndere og lettere). Jeg har brugt cremen i 4 måneder nu, og jeg er ikke alene - min mor og bedstemor trækker det på mig, så vi deler det i tre. Jeg anbefaler absolut! ".

Eveline
den bedste ultra hurtig depilatory creme

Anslået pris: 150 rubler.

Cremen er virkelig ultra hurtig! 3 minutter er nok til at fjerne uønsket hår. Ikke forårsager irritation og tør hud. Pakning er nok til 2 depilations. Ansøgningsprincippet: Påfør huden kun i 3 minutter og skyl. Lugten er lidt ejendommelig, men tolerabel. Mange kvinder bemærkede, at cremen nedsætter hårvæksten - sammenlignet med en barbermaskine, er effekten af ​​depilation 2 gange større.

Vores bedømmelse: 9 point ud af 10 (Hvorfor ikke "10": 5% af kvinderne forventede mere fra depilation med denne creme).

Anmeldelser: "Excellent depilatory cream. Fjerner hårstivhed selv på de mest utilgængelige steder. Det har en behagelig lugt, forårsager ikke irritation og rødme på huden. Efter påføring bliver der ikke noget kløe og skrækker ikke. Det virker hurtigt og effektivt, om fem minutter er der ingen spor af hårene! Efter depilation med fløde vokser håret ikke længe nok. "

Veet Depilation Spray Cream
ny på markedet for depilatory cremer

Anslået pris: 420 gn.

Depilation cream spray er noget nyt! Umiddelbart er det værd at bemærke, at positive tilbagemeldinger blev givet af de kvinder, der lærte at anvende det korrekt: nogle mennesker synd, at cremen er tilstrækkelig til depilation af kun et ben. Faktisk er der en tilstrækkelig mængde creme i beholderen. Anvend cremen bør være i en afstand på højst 5 cm fra foden - "deodorantprincip" er ikke egnet her. Det er rengjort med en speciel spatel, og det er ønskeligt at påføre en hård vaskeklud på depilationsstedet - en ekstra skrubbeffekt er tilvejebragt! Fjerner alt hår, tørrer ikke huden. Et godt alternativ til konventionelle depilatory cremer.

Vores bedømmelse: 8.5 point ud af 10 (Hvorfor ikke "10": Anvendelse af en creme spray kræver "fingerfærdighed").

Anmeldelser: "Jeg forsøgte en masse midler til depilation. Endelig fundet det mest effektive for mig selv - Veet creme spray. Det er meget praktisk - det er ikke nødvendigt i modsætning til fløden at vente længe: Det er nok at sprøjte på huden, hvor depilation er påkrævet, og vent et par minutter. Hold forsigtigt spatelen fastgjort til flasken og skyll med varmt vand. Huden efter det er fugtet og uden skrælning. "

"Baptiste" Agurk med Aloe Vera Extract
bedste depilatory creme til følsom hud

Anslået pris: 140 rubler.

Depilatory cream "Baptist" har fuld ret til at være i vores bedømmelse. For det første er den ideel til depilering på følsomme områder af huden, især bikiniområdet. For det andet er denne fløde blandt de top tre bedste husholdningsaffaldsprodukter.

Anvendelsesprincippet er ikke anderledes end andre cremer: Anvend og vent 5 minutter, fjern med en speciel spatel. Mange kvinder berømmer især hende - behagelig, fjerner helt resten af ​​cremen og uønsket hår. Cream "Baptiste" har ikke en ubehagelig lugt, overdriver ikke huden. Effekten af ​​depilation varer ca. 10 dage. En god kombination af pris og kvalitet!

Vores bedømmelse: 10 point ud af 10.

Anmeldelser: "Baptiste creme" Komiteen blev behageligt overrasket, og straks til mange - hårene gik straks væk (uden at genbruge det). Der var ikke nogen ubehagelig følelse på huden, enten i øjeblikket med cremen eller senere. Derudover er det generelt behageligt at bruge denne creme - der er en bekvem spatel i sættet, og den har en let mærkbar duft af frisk agurk, og ikke en slags tung kemi, som andre cremer havde. Og prisen kan ikke, men glæde sig. Så jeg anbefaler det til alle! For bikinilinjen er perfekt. "

Hvad skal man vælge?

Hver af de præsenterede depilation cremer vil tilfredsstille anmodningen fra enhver kvinde, der stræber efter skønhed. Velvet creme, der længe har bevist sig på markedet for kosmetik, er ideel til ben - der er garanteret forsigtig afsmøring og fugtig hud! Sally Hansen Creme Hair Remover Kit er det bedste til ansigtet - det eliminerer ubehagelig vegetation, misfarger håret, der vokser efter depilation og gør det mindre synligt. For hurtig selvpleje anbefaler vi Eveline creme - nu er du ikke sen for en dato! Depilatory cream er effektiv i 3 minutter, i hvilket tidsrum fjerner det alt hår og giver blød hud. Lovers af nye produkter kan anbefale Veet creme spray - smukke glatte ben vil blive misundelig for mange kvinder! Og den mest interessante opdagelse på markedet for kosmetik til depilation er den indenlandske fløde "Baptist" Agurk med Aloe Vera. Billig, egnet til følsom hud og bikini zone, har en behagelig aroma - nu er det blevet lettere at blive smukkere!

Det vigtigste er at finde din egen fløde, som er den bedste til depilation.

6 bedste cremer til bikini depilation

Feature Rating

Problemet med at fjerne uønsket hår taber ikke relevans fra oldtiden. Selv det gamle Egypts skønhed ledes af Nefertiti og søgte måder at bekæmpe den øgede vegetation på kroppen. Siden da er fremskridt gået langt fremme. Arsenal af moderne fashionistas, der søger den ideelle i en glat og fløjlsagtig hud, er fyldt med alle mulige teknikker -. Pincet, epilator, barbermaskine voksning, sukker pasta, fotografisk, elektrisk og laser hårfjerning, IPL, etc. Listen over de mest eftertragtede nummer og cremer hårfjerning.

Det er vigtigt at forstå nøgleforskellen mellem depilation og epilering. Under den første periode forstår den midlertidige fjernelse af hår. Selv med regelmæssig behandling er der ingen skade på hårsækkenet, hvilket betyder at hårene vokser i samme volumen. Struktur og farve forbliver uændrede. Epilation er processen med at udvinde hår med en pære. Follikelskade fører til langsommere hårvækst, og i nogle tilfælde afhænger det af metoden, at du kan slippe af med dem for godt.

Depilatory cremer, som navnet bliver tydeligt, har en midlertidig virkning. Blandt de vigtigste fordele frem for andre metoder til hårfjerning - er den enkelhed og hastighed af proceduren, smertefri, relativt billige, etc. De kan bruges til at fjerne hår på ansigt, hænder, fødder, mave, armhuler og selv den intime område..

Vi præsenterer din opmærksomhed på bedømmelsen af ​​de bedste depilation cremer, hvis handling er rettet mod at skabe en perfekt glat bikini linje. Ved udarbejdelsen af ​​bedømmelsen blev følgende kriterier taget i betragtning:

 • brugeranmeldelser;
 • prispolitik;
 • ekspertudtalelser - hudlæger og kosmetologer.

Bedste billige depilatory cremer

Traditionelt tilhører depilatory cremer budgetmetoderne til fjernelse af uønskede hår. Og som anmeldelser viser, betyder billig ikke altid dårlig. Blandt økonomiske midler er sådanne mærker som Velvet, Batiste og Fitocosmetics i stor efterspørgsel.

Et kendetegn ved depilatory cremer designet til det intime område er en sikker sammensætning. Huden i det delikate område er yderst følsomt. Der er en høj sandsynlighed for at udvikle allergiske reaktioner - rødme, kløe, skrælning. Før du bruger fløden til det tilsigtede formål, udfør en allergitest - anvend lidt penge og overvåg reaktionen i løbet af dagen. For at forhindre indvækst af hår, skal du ikke glemme regelmæssige skrubbeprocedurer. Overvej at forbrændinger er mulige ved kontakt med slimhinder. Brug ikke til dybe bikinier, fjern hårene op til trusser.

3 Fitocosmetics

Den skræmmende creme af den organiske olie linje fra Fitokosmetik forbløffer med ekstremt lave omkostninger. De, der tør at prøve, taler om den ret høje effektivitet af lægemidlet i kampen med hårene i bikinizonen. Tiltænkt sammensætning til følsom hud. Før brug er det bedst at teste for at undgå allergier.

Et særkende for denne linje betyder er en overvægt af anlægskomponenter -. Kamille, salvie, vejbred, buckthorn, etc. Med Urter muligt at reducere hudirritation. Også phyto-depilator har en behagelig lugt. Brugere noterer et behageligt skraberblad, men dets stivhed syntes overdreven for nogle - selvfølgelig ikke for følsom hud. I forhold til rørets volumen er der nok penge i gennemsnit 3-4 gange.

 • lav pris;
 • beriget med sund urter sammensætning;
 • behagelig lugt.
 • stiv skulderblad
 • ikke som for dyb bikini.

2 Baptiste

En serie af depilation cremer fra russisk kosmetik kaldet Batiste erobrede indenlandske brugere med høj effektivitet, hvilket opnås til en relativt overkommelig pris. Batist "Agurk" er designet til følsom hud. Det kan bruges til depilation af armhulerne og bikiniområdet. Cremen forårsager ikke irritation. Minimal risiko for allergiske reaktioner.

Med hensyn til trowel-bladet blev meninger i anmeldelser delt. Nogle fandt det meget bekvemt, mens andre fandt det helt uegnet. Duften blev genereret af diskussionen: fra ekstremt skarp til behagelig - som de siger "Til smag og farve..."!

 • lave omkostninger;
 • høj kvalitet hårfjerning;
 • forårsager ikke hudirritation og allergier
 • ubehagelig spatel;
 • kan ikke bruges til dyb bikini.

At skabe en glat bikini zone er ikke kun muligt i skønhedssaloner. Hjemme er en af ​​de mest populære metoder shugaring (sukkerpasta). Denne metode er ofte kontrasteret med voksning (voksaflejring). I nedenstående tabel kan du finde ud af fordelene og ulemperne ved disse såvel som andre populære depileringsprocedurer.

Typer af uønsket hårfjerning

8 bedste depilatory cremer

Glat krop uden vegetation til en kvinde - et af de umiddelbare behov. For at gøre dette skal du bruge barbermaskiner, epilatorer, shugaring, voksstrimler, men i dette tilfælde er smerte og ubehag garanteret efter proceduren. Du bør ikke torturere dig selv, for du kan simpelthen vælge den bedste skræmmende creme og nyde silkeagtig hud hver dag! Er du bange for at købe varer af lav kvalitet? Tjek denne bedømmelse, som indeholder de mest populære og effektive midler i henhold til kundeanmeldelser til hårfjerning i det intime område, armhuler, ben, hænder og ansigt.

Depilatory cream - hvilket selskab er bedre at vælge

Sådanne værktøjer er billige og populære, så næsten alle producenter fremstiller omsorgsfuld kosmetik producerer dem. Nogle virksomheder i USA, Polen og Rusland har fået et godt ry:

 • Avon er et amerikansk selskab, der følger princippet om "direkte salg". For at møde hendes produkter i stationære butikker er det ikke altid muligt, sandsynligvis bliver du nødt til at bestille varer fra en firmarepræsentant.
 • Velvet - under dette mærke er der implementeret en ret temmelig stor serie af forskellige produkter til fjernelse af hårfjerning. De indeholder mange aktive ingredienser af naturlig oprindelse.
 • Eveline er et firma til produktion af pleje og dekorative kosmetik. Dens produkter er populære i mere end 70 lande i verden, mens priserne for det er helt passende.
 • Veet - i sit sortiment er der alt, hvad der er nødvendigt for effektiv depilation. Virksomheden fremstiller epilatorer, voksstrimler, cremer til normal og følsom hud, brusebadsprodukter og sprøjter.
 • Baptiste - mærket tilhører fabrikken "Rød farve", der ligger i Odintsovo. I producentens linje er der produkter med olier, yoghurt, chokolade, agurk mv. Naturlige ingredienser, prisen starter fra 80 rubler.
 • Phytocosmetics - dette russiske firma producerer naturlig kosmetik baseret på urte ingredienser fra forskellige dele af verden. At oprette opskrifter, der anvendes af de seneste udviklinger af videnskabsmænd, der leverer professionelt niveau kropspleje sammen med skønhedssaloner.
 • Oriflame er et internationalt kosmetikfirma, der opererer i direkte salgsmodus. Det er ikke så nemt at købe sine produkter i butikker, for det meste er varer bestilt på internettet eller fra distributører.

Sammenligning af metoder til fjernelse af krops hårfjerning

Nedenfor giver vi en tabel med fordele og ulemper ved hver mulighed:

De bedste depilatoriske cremer i 2018

I dag er der mange måder at slippe af med uønsket kropshår: for eksempel laser hårfjerning, voksstrimler, sukkerpasta, barbermaskine. En af de populære metoder er brugen af ​​depilation creme, som du kan udføre denne procedure derhjemme.

Hvordan virker stoffet

Cremen indeholder kemikalier, der virker på hårets struktur og gør det muligt at fjerne det mekanisk. Hårsækkene påvirkes ikke, så efter et stykke tid vil håret vokse tilbage.

Kendetegn ved cremer

Afhængig af følsomheden af ​​den behandlede overflade

 • Universal. Velegnet til ethvert område af kroppen. Men kan ikke klare hårdt mandligt hår.
 • Allergivenlig. Velegnet til personer med følsom hud, tilbøjelige til allergi. Det indeholder komponenter til blødgør huden, for eksempel kamille eller aloe.
 • Til bikini zone. Creme med en delikat sammensætning, der fugter huden. Kan ikke bruges til en dyb bikinizone, når stoffet kommer i løbet af proceduren på slimhinderne.
 • Til ansigtet. Dette værktøj beskadiger ikke epidermis, og specielle komponenter i sammensætningen gør aflejringsprocessen så mild og sikker som mulig.
 • For mænd. Fjerner hårdt hår på brystet, ryggen, i intime områder.
 • Professionelle cremer;
 • Hjem retsmidler. De har en sparsom sammensætning, men er ikke så effektive i sammenligning med fabriksanaloger.

Fordele og ulemper ved at bruge hårfjerningskrem

 • overkommelighed;
 • smertefri;
 • Proceduren varer ikke mere end 20 minutter;
 • Brugervenlighed;
 • Håret bliver ikke stiv og groft;
 • Kan bruges på vanskelige steder.
 • Produktet kan forårsage en allergisk reaktion;
 • Hår vokser tilbage om en uge;
 • Ved langvarig brug af et værktøj reduceres effektiviteten;
 • Mange cremer - specifik, "kemisk" lugt.

Generelle regler for anvendelse:

 • Før første brug skal du teste for muligheden for en allergisk reaktion: læg lidt penge på håndleddet på bagsiden og vente lidt. I mangel af negative tegn kan du bruge cremen.
 • Undlad at læse instruktionerne fra producenten: Koncentrationen af ​​de aktive stoffer kan variere på forskellige måder.
 • Du kan ikke forlade cremen på huden i længere tid end den tid, der er angivet i vejledningen, ellers øges risikoen for kemiske forbrændinger betydeligt.
 • Påfør cremen, skal være på ren hud, skyll med varmt vand uden brug af sæbe (kemiske stoffer kan reagere med affaldets komponenter).
 • Efter proceduren anbring en speciel gel eller balsam. Hvis rødmen har optrådt i hårfjerningssteder, og den ikke forsvinder inden for 5 dage, skal du konsultere en læge.

Det er vigtigt at vide

 • Det er forbudt at anvende værktøjet på slimhinderne, huden i øjnene og øjenlågene, på brystvorterne, i ørerne og næse.
 • Kan jeg bruge depilationskrem til gravide? Dette er et vigtigt spørgsmål, fordi fremtidige mødre også vil være velplejede og smukke. På trods af indholdet i dette værktøj af kemiske komponenter, under graviditet er det tilladt at bruge hårfjerning creme, fordi det ikke er på huden for længe. I tilfælde af tvivl er det værd at rådføre sig med en læge. Det er vigtigt at vælge produkter til følsom hud med tilstedeværelsen af ​​nærende og fugtgivende stoffer i sammensætningen. Du skal omhyggeligt studere instruktionerne og nøje følge det, og sørg for at holde en allergotest. Det er ikke nødvendigt at fjerne håret på hele kroppen på én gang. Det anbefales at ventilere rummet før og efter proceduren. For gravide kan det være hensigtsmæssigt at bruge en creme spray.
 • For dermatologiske problemer med huden (udslæt, eksem, psoriasis og andre), såvel som dets mekaniske skade (nedskæringer, ridser) kan cremen ikke anvendes. Værktøjet anvendes heller ikke til muldvarp og vorter.
 • Hold øje med udløbsdatoen for stoffet: Du skal slippe af med de udløbne midler.

Hvordan man vælger et værktøj til depilation

 1. Et vigtigt udvalgskriterium er det område, hvor det er nødvendigt at fjerne uønsket hår. Til steder med delikat og følsom hud vælges en speciel creme.
 2. Bestem hvilke funktioner der er de områder af huden, det hår, som du vil fjerne. Hvis det er tilbøjeligt til en allergisk reaktion, skal du søge et værktøj, der positionerer sig som allergivenligt. For at forstå, om cremen vil hjælpe, skal du tage højde for hårets specifikationer: Særlige midler er tilgængelige for hård og mørk vegetation.
 3. Vi studerer sammensætningen. Det er vigtigt, at det indeholder næringsstoffer, som beskytter huden mod de aggressive virkninger af kemiske komponenter i produktet.
 4. Vi sammenligner, hvor mange produkter af forskellige mærker koster. Ikke altid overkommelig pris indikerer lavkvalitetsværktøjer. Men du bør ikke købe den mest billige creme: Der er risiko for, at det ikke bliver meget effektivt.
 5. Brand popularitet er en anden vigtig indikator, der påvirker valg. Hvilket mærke er bedre at købe er en individuel sag, men for at undgå skuffelse er det værd at give fortrinsret til midler fra dokumenterede producenter, der er betroet af kunderne.
 6. På emballagen skal angives metode til anvendelse af midlerne, producentens adresse, sammensætning og holdbarhed.

Top producenter

I dag på butikken hylder en stor mængde midler til depilation af forskellige mærker. Definitivt sige, hvilket selskabs creme der er bedre, er svært: Produktets effektivitet er forskellig for forskellige brugere. Der er dog en række producenter, der producerer disse produkter og er populære hos forbrugerne.

 • Veet (mærket ejes af Reckitt Benckiser). Et af de mest populære navne blandt producenter af forberedelser til depilation.
 • Velvet. En serie af depilation og hudplejeprodukter efter hårfjerning fra det russiske firma Timex.
 • Eveline. Den polske producent Eveline Cosmetics producerer forskellige former for kosmetik til de indenlandske og udenlandske markeder, herunder en række af depilatory cremer (Q10 og Just Epil varemærker).
 • Opilka. Populært mærke af produkter for at slippe af med uønsket kropshår fra firmaet ShwarzcopfHenkel.
 • Baptiste (producent - russisk kosmetik selskab). Populære budgetserier, der ikke kun omfatter depilatory cremer, men også lotioner til påføring på huden efter proceduren og hårvæksthæmmere.

Højkvalitets depilatory cremer

Budgetmidler

Placeret af producenten som et middel til at fjerne hår på arme og ben, såvel som i bikini og underarms område. Velegnet til følsom hud. Virksomheden har specialiseret sig i kosmetik, der indeholder en stor mængde naturlige ingredienser, derfor er planteekstrakter (kamille, plantain, salvie og andre) til stede i sammensætningen. Udgiften af ​​midler er ret økonomisk: røret kan være nok til 3-4 anvendelser.

 • Billige midler;
 • Behagelig aroma
 • I sammensætningen er der vegetabilske ingredienser.
 • Skraber noget hårdt.

Gennemsnitlig pris: 90 rubler.

En af repræsentanterne for mærket "Baptiste", designet til følsom hud. Kombinationen af ​​rimelige priser og god kvalitet. Kan bruges til bikini område. I de fleste tilfælde forårsager det ikke irritation og allergisk reaktion på huden.

 • Lav pris;
 • Effektiviteten af ​​hårfjerning.
 • Ikke meget behagelig skulderblad;
 • For dyb bikini er ikke egnet.

Gennemsnitlig pris: 90 rubler.

Overkommelig og effektiv, denne creme fra den omfattende Velvet linje er meget populær blandt kunderne. Værktøjet er ret tyk konsistens falder på huden jævnt og godt fjerner hår.

 • Anatomisk formet blad;
 • budgettet;
 • Lavendelolie i sammensætningen.
 • Højt forbrug;
 • Langt vasket af.

Gennemsnitlig pris: 80 gnid.

Cremer til sarte områder

Delikat fløde indeholdende kamilleekstrakter forårsager ikke irritation og rødme. Velegnet til alle hudtyper. På grund af den handling, der er inkluderet i emballagen af ​​scapula forhindrer håret indvækst.

 • budgettet;
 • Blødgør huden
 • Fjerner godt hår.
 • Ikke meget behagelig skulderblad;
 • Ubehagelig aroma;
 • Hurtig gennemstrømning.

Gennemsnitlig pris: 100 rubler.

Designet til følsom og irriteret hud, så den kan bruges ikke kun til fødderne, men også til intime områder. Det omfatter coenzymer Q 10, der beskytter huden, samt silkeproteiner og aloe vera-ekstrakt.

 • Inden for 15 min lindrer uønsket hår;
 • Blødgør og nærer huden
 • Let at vaske af.
 • Ikke meget behagelig aroma.

Gennemsnitlig pris: 150 rubler.

Værktøjet hjælper med at klare uønsket ansigtshår. Den indeholder E-vitamin og irriterer ikke huden.

 • Gælder i 5 minutter;
 • Økonomisk.
 • Ikke solgt overalt;
 • Hvis du overdriver det, tørrer den huden.

Gennemsnitlig pris: 300 rubler.

Hårprodukter

Cremen er udpeget af producenten som et middel til mørkt og hårdt hår. Blandt dens komponenter er til stede og naturlige: kakaosmør og Shea, ekstrakter af salvie, humle og papaya.

 • Overkommelig pris;
 • Ingen begrænsninger på hårlængde;
 • Der er vegetabilske ingredienser i sammensætningen;
 • Fjerner effektivt hår.
 • Specifik aroma.

Gennemsnitlig pris: 90 rubler.

Cremen hjælper folk med at gøre huden glat og smuk. Dens varighed er 6 minutter efter ansøgning. Aggressive kemiske komponenter i sammensætningen kompenseres af de komponenter, der nærer og lindrer huden. Kan bruges mens du tager et bad.

 • Stærk effekt
 • Behagelig aroma
 • Høj pris

Gennemsnitlig pris: 1100 gnid.

Universale retsmidler

Det kan bruges til at fjerne vegetation fra alle dele af kroppen. Effektiv sammensætning omfatter pleje og nærende ingredienser, for ikke at forårsage irritation på huden på følsomme områder.

 • billig;
 • Effektiv og hurtig;
 • Fjernes let fra huden;
 • Anatomisk formet blad.
 • Allergotest kræves: Mulige reaktioner på følsomme steder.

Gennemsnitlig pris: 80 gnid.

Designet til at fjerne hår fra hud på ben, arme, bikini og underarm. Lotus mælk blødgør virkningerne af kemikalier.

 • Komfortabel spatel med silikone puder;
 • Økonomi;
 • Nice lugt.
 • uøkonomisk;
 • Gør det ikke altid godt med hårdt hår;
 • Ikke billigt.

Gennemsnitlig pris: 300 rubler.

Velegnet til gravide kvinder

Ultrafast creme, hvis varighed er angivet som 3 minutter. Ifølge brugerfeedback kan den virkelige effekt på langt hår ses efter 5-7 minutter. På grund af den forholdsvis korte kontakt med huden kan det anbefales at fornemme mødre. Fabrikanten anbefaler brugen af ​​fodkrem, men kunder bruger det med succes til bikiniområdet.

 • effektivitet;
 • Behagelig aroma
 • Uddrag af melon og aloe i sammensætningen;
 • Tilgængelighed.
 • Det vil tage længere tid at fjerne langt hår.

Gennemsnitspris: 185 rubler.

Selvom depilatory cremer ikke er i stand til at fjerne uønsket vegetation for evigt, er de meget populære hos kvinder. Sådanne værktøjer hjælper med hurtigt og smertefrit at udføre proceduren på badeværelset. Det er kun vigtigt at huske, at disse cremer ikke er harmløse, og læs omhyggeligt vejledningen til deres brug. Derefter vil de ikke forårsage skade og hjælpe med at gøre huden glat og smuk.

Egenskaber ved valget af hårfjerningskrem

Depilatory cream - en behagelig måde at fjerne hår derhjemme. Metoden er smertefri, hurtig og overkommelig. Vælg det rigtige produkt fra den store rækkevidde, opgaven er ikke let, fordi hårfibers og hudens struktur er forskellig, såvel som egenskaberne ved selve produkterne.

 • 1. Udvælgelseskriterier
 • 1.1. Cremer
 • 1.2. geler
 • 1.3. salver
 • 2. Fordele og ulemper
 • 3. Creme rating
 • 3.1. Top 3 Universal
 • 3.2. Top 3 for følsom hud
 • 4. Kontraindikationer
 • 5. Ofte stillede spørgsmål og svar på dem.
 • 5.1. Kan gravide fjerne hårkrem?
 • 5.2. Hvilken hårfjerningskrem er billig og effektiv?
 • 5.3. Bruges depilatory cream i brusebadet?
 • 5.4. Er creme egnet til at fjerne uønsket kropshår på mænd?
 • 5.5. Er depilation creme skadelig?
 • 5.6. Hvor god er effekten?
 • 5.7. Hvor meget creme skal anvendes?
 • 5.8. Jeg har irritation efter en kemisk epilator, hvad skal jeg gøre?

Udvælgelseskriterier

Kemiske depileringsmidler er opdelt i tre typer. Hver har sine egne egenskaber.

Cremer

Depilatory cream er den mest almindelige form for produktet. Den vigtigste aktive ingrediens i cremen er natriumthioglycolsalt. Det er dette element, der ødelægger hårstrukturen, men handlingen er kun rettet mod den synlige del af den.

Ud over det aktive stof kan en creme til kemisk depilering indeholde plejende ingredienser, der er gavnlige for huden: olier, planteekstrakter. For at fjerne uønsket hår med et sådant værktøj behøver du ikke at have nogen specielle færdigheder. Nok til omhyggeligt at studere instruktionerne og følge de enkle trin.

Gel for at fjerne uønsket hår i sin handling er ikke forskellig fra cremen. Det ødelægger også hårstrukturen uden at skade epidermis. Epilerende geler er meget mindre almindelige. Oftere kommer produkter på hylderne i butikken med påskriften - gel til depilering, der er designet til at lette barbering eller hudpleje efter epilering. Sådanne midler kan ikke fjerne hår, men bruges kun som hjælpemiddel. Du skal være forsigtig med ikke at forvirre formålet med gelen.

Epilerende salve sælges i et apotek. Sammensætningen indeholder hormonelle komponenter, som kraftigt sænker vækstfrekvensen af ​​follikler. Den bruges kun af medicinske grunde, for eksempel i tilfælde af hypertrichose. Prescribe salve med hormoner bør være en læge. Uafhængig brug af sådanne midler kan ikke være. De er særlig farlige under graviditeten.

De mest populære er depilating kompositioner i form af en creme.

Hvis du vælger en creme til depilation, skal du kende de nuancer, som produktet er anderledes af.

 1. Universal.
 2. For bestemte områder.
 3. Allergivenlig.
 4. Fokuserer på alle typer hår.
 5. Med et stort eller lille indhold af omsorgsfulde komponenter.
 6. Med en anden eksponeringstid (i gennemsnit fra 2 til 10 minutter).

Samt produkter varierer i volumen, holdbarhed og pris.

Hårfjerning cremer sker ikke for evigt. Kun lasermetoder, foto- og elektrisk depilation ødelægger roden. Virkningen af ​​den kemiske depilator varer 3, maksimalt 5 dage. For at holde dit hår fra at vokse længere, anbefales det at bruge en gel eller en væksthæmmende creme.

Fordele og ulemper

 • økonomisk;
 • det anvendes uafhængigt, til enhver passende tid;
 • smertefri;
 • huden er ikke beskadiget Der er praktisk taget ingen risiko for betændelse, irritation;
 • Du kan vælge et værktøj til alle områder af kroppen.
 • kortsigtet effekt
 • i sjældne tilfælde forårsager allergier
 • nogle ulejligheder med eksponering (det er nødvendigt at sikre, at stoffet ikke smøres).

Cremer rating

Gennemgangen vil bidrage til at orientere i sortimentet og vælge en effektiv depilationskrem til individuelle funktioner.

Hvilken creme er bedre at bruge til depilation?

Processen med at vælge en depilatory cream er ikke let. Det er trods alt nødvendigt at fokusere ikke kun på omkostningerne, men også på kvalitet. Ofte udfører selv dyre formuleringer ikke altid deres funktion med 100%. Som følge heraf opstår irritation, allergier og andre ubehagelige symptomer. Når du vælger en creme til depilation, er det nødvendigt at basere på de vigtigste kriterier, som vil blive diskuteret yderligere.

Tegn på kvalitet

Hver kvinde har sin egen hudtype. Det har sine egne egenskaber. At sige utvetydigt, hvilken depilatorisk sammensætning der er bedre, virker ikke. Dette spørgsmål er individuel. Creme producenter forsøger at imødekomme hver kvindes behov, takket være følgende sammensætninger kan findes på butikshylder:

 • universel;
 • til delikat hud
 • for hårdt hår
 • med hudpleje effekt
 • allergivenlige produkter.

Universelle retsmidler kan vælges af enhver kvinde, da de passer til enhver form for hud. For at bestemme den bedste creme til depilation er det nødvendigt at gennemføre en række eksperimenter og forstå, hvilke muligheder du bør stoppe ved.

Produkter designet til sart hud, har en speciel sammensætning. Det har ingen negativ indvirkning, men eliminerer helt uønsket vegetation. Hårdt hårcreme har en aggressiv effekt. Ofte efter påføring på huden findes symptomer på irritation. Brug ikke værktøjet til ejere af delikat hud.

For at reducere smerte under epilation kan du bruge specielle anæstesisprayer.

De fleste kvinder foretrækker depilatory cream med effekten af ​​hudpleje. Deres sammensætning antyder tilstedeværelsen af ​​vegetabilske olier. De har en beroligende og fugtgivende effekt. Af denne grund er prisen på produkter altid høj.

Hypoallergeniske formuleringer bør anvendes af kvinder, hvis hud er tilbøjelig til allergi. Cremen indeholder kun naturlige og miljøvenlige ingredienser. Dette produkt er ret dyrt.

Hver kvinde definerer den bedste creme til depilation for sig selv personligt. Det bør fokusere på resultatet af vegetation fjernelse og varigheden af ​​den opnåede effekt.

Videoen fortæller dig, hvilken depilatory cream der er bedre:

bedømmelse

Den største fordel ved enhver beroligende sammensætning er den hurtige og affektive fjernelse af håret, samtidig med at det giver en fugtgivende effekt. Den række produkter, der præsenteres i dag, er meget rig, hvilket i høj grad forenkler processen med et passende værktøj.

Veet creme

Veet depilatory cream: anvendelsesmåden findes her. Du kan fjerne håret efter et par minutter efter behandling af huden i det valgte område. Vokset vegetation bliver blød og tynd. Tilstedeværelsen af ​​aloe-ekstrakt spiller en stor rolle i blødgør huden efter manipulation. Prisen på den skræmmende sammensætning er 220 rubler.

Sally hansen

Selvom denne sammensætning har en høj pris, er dens popularitet ikke mindre. Det er forbundet med følgende fordele ved fløden:

 • Perfekt til følsom hud;
 • ingen allergier og tør hud efter proceduren
 • Inkluderet er en praktisk applikator;
 • effektiv fjernelse;
 • resultatet bliver sparet i lang tid;
 • efter påføring bliver huden blød og øm.

Produktionsomkostningerne er 350 rubler.

Cliven

Det præsenterede produkt hjælper med at løse problemet med uønsket kropshår. Den indeholder mandelolie, lanolin og glycerin. Cremen har en delikat aroma og en blød konsistens. Det har en hurtig effekt og et godt resultat. Efter manipulation bliver huden silkeagtig. Prisen på cremen er 180 rubler. Virksomheden fremstiller produkter ikke kun til kvinder, men også til mænd. Eksempel - Cliven Young mandlige depilatory cream.

Velvet

Depilation cream Fløjl tilhører kategorien budget. På trods af de lave omkostninger er disse produkter i stor efterspørgsel blandt kvinder netop på grund af deres effektivitet. Ved påføring kan cremen fjerne det hårdeste hår smertefrit. Efter ikke at bruge det, vil du ikke finde forbrændinger og irritation på din hud. Sammenlignet med andre depilatoriske sammensætninger forlader fløjlkrem ikke sorte pletter. Produktets konsistens er tyk og duften er behagelig. Inkluderet er en praktisk spatel. Produktet er kun 80 rubler.

Silium

Dette produkt har en mild virkning på huden. Velegnet til depilation i ethvert område af kroppen. Mallow er til stede i sin sammensætning. Cremen har en ikke-aggressiv effekt, så den kan anvendes selv til ejere af delikat hud. Efter proceduren er det muligt at fjerne alt håret og gøre huden blød. Omkostningerne ved sammensætningen - 250 rubler.

Shary

Dette middel anbefales til brug for at fjerne hårdt hår. Aflejringsprocessen udføres i to trin. Efter manipulation bliver huden glat, uden irritation og andre problemer. Sammensætningen har en hurtig effekt, beroliger og genopretter huden. Den indeholder mandelolie og mentol, som giver en køleeffekt. Du kan købe cremen til 180 rubler.

Opilca

Denne sammensætning er vanvittig populær blandt kvinder. Årsagen er dens alsidighed. Du kan anvende cremen til at fjerne hår på nogen del af huden. Omkostningerne ved varerne - 280 rubler. Dets vigtigste fordele er:

 • hurtig eliminering af uønsket vegetation, har en fugtgivende virkning;
 • Cremen kan bruges til depilering i følsomme områder, da det indeholder kamille, holdes effekten i lang tid.

Eveline 9 i 1

Hovedelementet i denne sammensætning er effektiv fjernelse af håret. Efter brug er det muligt at opnå et hurtigt resultat, sænke væksten af ​​vegetationen og fugt huden. Sammensætningen indeholder et bioekstrakt, der beskytter huden mod irritation. Tilstedeværelsen af ​​coenzymer Q10 + R spiller en stor rolle i hurtig genopretning af huden. Efter depilering forbliver epidermis glat. Prisen på cremen er 88 rubler. Her kan du finde anmeldelser om cremen til depilation Evelyn.

Swess

Det præsenterede produkt har den ønskede effekt efter 10-15 minutter. Det viser sig meget effektivt at slippe af med unødvendig vegetation på kroppen. Efter påføring er der ingen allergisk reaktion, men under forudsætning af, at du nøje overholder den nødvendige eksponeringstid for cremen. Værdifulde produkter - 40 rubler.

batist

Cream depilator Batiste har den ønskede effekt efter 5-15 minutter. Det har en neutral lugt. Kan bruges til udtørring af tør og delikat hud. Det løser meget hårde hår. Du kan købe den til 60 rubler.

Veet creme spray

Dette er en ny udvikling inden for depilatory cremer. Den positive virkning af dens anvendelse afhænger af, hvor godt du anvender produktet. Dette skal ske i en afstand af 5 cm fra depileringsområdet. Fjerner opløst hår med en scapula. Under proceduren kan du fjerne overskydende hår, må ikke overdrive huden. Det er værd at 420 rubler.

anmeldelser

 • Marina, 18 år: "I meget lang tid kunne jeg ikke vælge den bedste creme til depilation. Jeg har to favoritter i favoritter: Veet og Velvet. Jeg besluttede at eksperimentere og bruge en creme på det ene ben og den anden på den anden. Hvis vi overvejer varigheden af ​​proceduren, er det muligt at fjerne hårene hurtigere ved hjælp af Velvet creme. Med hensyn til hudens tilstand, aflejringsfeltet, har Veet en mere mild virkning. Huden efter det er mere øm og glat. "
 • Sofia, 29 år gammel: "Det var meget svært for mig at bestemme den bedste beroligende sammensætning. På hylderne i butikken er disse produkter meget bredt repræsenteret. Efter at have studeret grundigt sammensætningerne af alle produkter, kom jeg til den konklusion, at den bedste depilatoriske creme er Sally Hansen. Passer perfekt med sin opgave og efterlader intet spor af irritation på huden. "
 • Natalia, 32 år gammel: "Jeg har længe kigget efter en depilatory creme. Årsagen er, at jeg har delikat hud, og nogle gange er det meget svært at vælge et effektivt og forsigtigt middel. Men jeg besluttede mig for, at den bedste creme til følsom hud - Opilca. Efter at have brugt det blev min hud glat og silkeagtig, og der var ingen tegn på allergier på overfladen. "

Den bedste depilatory creme er ikke så let at bestemme. Det er vigtigt at tage hensyn til de enkelte kendetegn ved hver kvindes hud. Hvis du ikke kan beslutte og træffe det rigtige valg, så prøv at tage et par kompositioner og eksperimentere. Kun på denne måde vil du finde ud af, hvilken sammensætning der anses for bedst for dig. På linket finder du oplysninger om, hvordan du vælger den bedste creme til depilation af bikinizonen.

Epilation bikini voks

5 måder at lette eller misfarve håret på hænderne og hvordan man gør det korrekt