Facial depilatory cream

Glat og velplejet hud er et af de vigtigste kendetegn ved en moderne velplejede pige. Og ansigtet er ingen undtagelse. For at slippe af med overskydende hår på hendes ansigt bruger piger mange måder - fra plukning til salonprocedurer. Men en af ​​de mest effektive er stadig creme til ansigtsudsmidning.

Om depilatory creme til ansigtet, se videoen:

Depilation eller hårfjerning: hvad man skal vælge for ansigtet

En kvindes ansigt bør altid forblive velplejet. For at slippe af med uønskede hår på overlæben, kan du slippe af med og med hjælp fra epilatoren og udføre depilering. Lad os se, hvad der er den bedste måde.

Depilation er en nemmere måde at fjerne hår på. I løbet af denne procedure bliver du kun fri for hårakslen, som er synlig for fremmede. I dette tilfælde forbliver hårrotten på plads. Selvom du trækker hår ud med voks eller pincet, er det stadig ikke så effektivt - de vokser ved den sædvanlige hastighed og genoprettes på huden inden for en uge.

Epilation anses for mere effektiv. Denne procedure giver dig mulighed for at fjerne uønsket vegetation fra roden. Moderne metoder til hårfjerning giver dig mulighed for at undertrykke follikelets funktionalitet, med det resultat, at nye hår spire tidligst end i et par måneder.

Det er umuligt at utvivlsomt rådgive en af ​​disse metoder. Tross alt er hver pigers krop individuel, og det er meget vanskeligt at forudse dens reaktion på ydre stimuli eller sammensætningen af ​​et kosmetisk produkt. Ligesom hvor effektivt resultatet bliver. Derfor, inden du udfører en procedure, test dens virkning på et lille område af huden.

Handlingsmekanisme

Facial depilation creme er en af ​​de mindst smertefulde og sikre måder at fjerne overskydende hår. Derfor vælger mange piger det. Dette produkt er nu produceret af mange mærker. Men funktionsprincippet for dette værktøj er det samme næsten altid. Fremgangsmåden er baseret på kemisk depilering, det vil sige fjernelse af hår fra kroppen ved hjælp af kraftige kemiske komponenter. Ved brug af dette kosmetiske produkt fjernes kun hårets bund, ligesom ved barbering. Som du kan se, er proceduren så simpel som muligt, men ikke meget effektiv på lang sigt.

Fordele og ulemper

Denne fremgangsmåde til hårfjerning har sine fordele og ulemper. Fordelene frem for alt skyldes enkelheden - ved hjælp af denne creme kan du hurtigt og nemt slippe af med dit hår derhjemme. Desuden er denne procedure absolut smertefri. Ja og indgroede hår, efter at det ikke forbliver.

Ulemperne ved denne fremgangsmåde omfatter først og fremmest hudirritation. Men dette er en meget individuel reaktion, som ikke er vist af alle. For at undgå dette skal du kontrollere allergier ved at bruge en lille mængde af produktet på huden. En anden mulig ulempe er hudtørring. Hvis du regelmæssigt bruger denne creme, vil huden på dit ansigt tørre ud og begynde at skrælle af.

Nå, den sidste ulempe - lav effektivitet. Produktet fungerer selvfølgelig, men ikke for længe. Efter et par dage bliver håret tilbage. Hastigheden for genopretning af hår afhænger af kroppens individuelle egenskaber.

Procedureregler

Hvis du stadig beslutter at bruge dette produkt til at fjerne antennene over overlæben, skal hele proceduren udføres i henhold til reglerne. Først og fremmest, før denne procedure er det nødvendigt at rengøre ansigtet fra sminken og et lag støv, som ophobes på ansigtet i en dag. Så på området over overlæben skal du anvende et ret tykt lag af creme. I instruktionerne for produktet vil der blive skrevet, hvor mange minutter det skal opbevares på huden - følg instruktionerne, fordi hvis du overdriver produktet, kan rødmen forblive på huden.

Når den rigtige tid er gået, kan cremen vaskes af huden med varmt vand. Så at cremen ikke tørrer epidermis, skal den fugtes efter aflejringsproceduren. Ideelt set kan du ikke engang bruge en simpel creme og en fugtiggørende maske. Så komponenterne i produktet trænger dybere ind. Visse øjeblikke gælder også for de piger, der bruger denne metode til at fjerne overskydende ansigtshår regelmæssigt.

Med så hyppig brug tørrer huden hurtigere ud og kan se mindre velplejede og sunde end før anvendelsen af ​​produktet.

Husk først og fremmest at du ikke kan smøre ødelagte områder med dette værktøj. Hvis du har noget pimple på dit ansigt, eller hvis et uhelget sår bliver tilbage, så er det bedre at behandle det hele før du bruger depilatoren.

Hvis du anvender det med det samme, får du ikke kun ubehag ved brug af det, men også risikoen for at sprede infektionen over hele ansigtet. Også, så huden ikke tørrer ud, kan du ikke vaske dit ansigt med varmt vand. Begræns varmt vand. Derefter tørres ansigtet forsigtigt op, i stedet for at gnide det. Med stærk friktion kan der forekomme yderligere rødme på huden.

Hvad angår fugtighedscreme, er det bedre, hvis det produceres af samme mærke som den skræmmende creme. Dette er en fantastisk måde at undgå ekstra irritationer på. Pointen her er kompatibiliteten af ​​de komponenter, der udgør produktet. Hvis depilatoren og fugtighedscreme er lavet af forskellige virksomheder, vil reaktionen fra pigens hud være næsten umulig at forudsige.

Face depilatory creme: lær at vælge og bruge

Face depilatory creme er et godt valg for kvinder, der ikke ønsker at håndtere smertefulde procedurer for at fjerne uønsket hår. Shugaring, voks, laser hårfjerning eller simple pincet - alle disse metoder er i nogen grad forbundet med ubehagelige fornemmelser. Cremen behandler også problemet på få minutter og uden unødvendige problemer, minimerer huden hårdt.

Hvordan gør ansigtsdampning creme

Cremen tilhører en af ​​de mest delikate og smertefrie metoder til depilering af følsomme områder. Hvis du udelukker muligheden for allergi, bliver proceduren helt sikker. Det tager ikke meget tid, og aggressive komponenter simpelthen ikke har tid til at beskadige det øverste lag af overhuden, hvilket giver en skadelig virkning kun på håret.

Princippet om denne form for depilatories er det samme uanset det behandlede område. Cremen påvirker hårets struktur og ødelægger det på kort tid. Ingen af ​​sammensætningen af ​​et sådant lægemiddel kan ikke undvære kemikalier, som opløses keratin. Men mange eller få af dem afhænger udelukkende af mærke og kvalitet af produktet. Den mest almindeligt anvendte kombination er natrium og calciumthioglycolat. I et par af disse komponenter er i stand til at blødgøre hårene om et par minutter, som kan fjernes med en enkelt bevægelse. Samtidig påvirker cremen ikke folliklerne, så uønsket vegetation vises igen og "kræver" for at gentage proceduren.

Højkvalitets depilatory creme bekæmper effektivt uønsket ansigtshår

Det skal bemærkes, at varigheden af ​​resultatet efter en sådan depilation er strengt individuel og ikke kun afhænger af det valgte produkt, men også på kroppens egenskaber og hastigheden af ​​hårvæksten. Selvom med langvarig brug af fløden, vil hårene før eller senere begynde at vokse med mindre entusiasme, nogle gange forlænge agentens virkning i uger.

Fordele og ulemper

Denne metode til afhaling af ansigtet er ikke egnet til alle. Som i tilfælde af valg af en anden metode har brugen af ​​cremen sine fordele og ulemper. Den mest almindelige af sidstnævnte - irritation og muligheden for allergiske reaktioner på komponenterne i produktet. Andre ulemper er at:

 • de fleste cremer har en ubehagelig og undertiden endog akid lugt;
 • håret er fjernet kun på det tidspunkt (alle individuelt, hvis nogle kan gå i flere uger uden spor af "antenner", så den anden, allerede de udstråler 3-4 dage efter operationen);
 • hvis du overdriver det (brug ikke i henhold til vejledningen), kan en forbrænding forblive på ansigtet;
 • oftest er stoffet ikke egnet til overdrevent følsom hud;
 • med mørke og tykke hår behandler fløde med vanskeligheder.

Det er vigtigt at huske. Det er tilrådeligt at gøre en testallergotest hver gang efter køb af midler, selvom du tidligere har brugt det.

Men på trods af de ovennævnte ulemper er brugen af ​​depilatory cremer fortsat en af ​​de mest velegnede metoder til at fjerne uønsket ansigtshår. Det er ikke smertefuldt og ikke så tidskrævende som for eksempel at plukke hvert hår med pincet.

I de fleste tilfælde, der er beregnet til depilation ansigtscreme ikke forårsager irritation: de er meget mindre aggressive i forhold til deres modstykker til andre dele af kroppen

Desuden har den depilatory creme flere fordele:

 • hurtigt og smertefrit fjerner hår;
 • Det skelnes af en overkommelig pris: Den gennemsnitlige pris for en creme varierer fra 100 til 500 rubler (afhængigt af produktets mærke og volumen);
 • ekstremt nem at bruge, er der ingen grund til at lære anvendelsesteknikkerne (som ved shugaring eller voksning);
 • den fordeles både på et ret lille område og straks over hele området med uønsket hår (dette påvirker ikke dets effektivitet);
 • forårsager ikke indfødning af håret;
 • Sammensætningen indeholder ikke kun den berygtede "kemi", men også et stort antal blødgørende olier og beroligende komponenter, som hjælper huden med at se bedre ud;
 • Med langvarig brug kan hårets ender blive svage og uklare.

Kan depilatory creme nedsætte hårvæksten

Som regel indeholder depilatoriske cremer til ansigtsområdet ikke så meget hårvæksthæmmende komponenter som nærende hudstoffer. Så højst sandsynligt vil de ikke vokse langsommere. Skærmens handling er rettet ikke på pæren, men ved den synlige del af håret. Men hvis du bruger det hele tiden og i temmelig lang tid, så er der en mulighed for, at behovet for proceduren vil opstå mindre ofte.

Hvordan vælger man et passende værktøj

For ikke at miste valget af depilatory cream er det vigtigt at prioritere korrekt. Du bør ikke gribe udelukkende på kendte mærker eller være opmærksom på det smukke emballage design. Varer med udløb (eller tæt på det) afvises straks som potentielt farlige for helbred og hud. Det andet punkt, som simpelthen ikke kan ignoreres, er produktets sammensætning. Cremen bør ikke være fyldt med et stort antal kemikalier og komponenter, der ikke er kendte til køberen. Ellers vil det være et klart faktum af lav kvalitet. Sædvanligvis indbefatter sammensætningen af ​​produktet følgende ingredienser:

 • natriumforbindelser;
 • keratin;
 • calcium og kaliumthioglycolat;
 • vegetabilske ekstrakter (tinkturer og saft);
 • ekstrakter;
 • æteriske olier
 • vitaminer.

De tre første ting på listen er det minimum, der kræves for at fjerne uønsket hår. De resterende komponenter skal ideelt set være naturlige og har til formål at beskytte, nære og fugtgivende huden.

Nogle gange tilsættes parfumerede dufte til cremer for at give produktet en mere behagelig lugt.

Det er vigtigt at huske. Du kan ikke bruge en universal depilatory creme til at fjerne ansigtshår! Efter alt, mellem midlerne er der en forskel, der kan mærkes for følsom hud. Særlig fløde er mere delikat, da det reducerer andelen af ​​aggressive komponenter.

Desuden bør en passende creme matche hudtype. Ejere af tør er værd at se nærmere på fugtighedscreme og dem, der indeholder et stort antal forskellige olier. Og ekstrakter af kamille, calendula og nål vil være nyttige til olieagtig eller kombinationshud.

Hvordan man bruger stoffet

En bestemt creme kan have sine egne egenskaber og kræver forskellige regler, som skal overholdes under dens anvendelse. Der er ingen enkelt instruktion (på ansøgning og eksponeringstidspunkt) for alle tilfælde, for at undgå problemer må du omhyggeligt læse teksten på produktpakken eller i indlægssedlen.

En let rødme af huden umiddelbart efter depilation med en creme anses for normal - normalt forsvinder den inden for få minutter.

Men der kan stadig spores noget fælles og obligatorisk blandt reglerne for brug af stoffet:

 • Påfør cremen på en tør, forrenset fra kosmetik og snavs på huden;
 • området omkring øjnene er meget ømt, så undgå kontakt med depilatoren;
 • Fjern bløde hår bedst med en speciel spatel;
 • Det anbefales ikke at bruge et værktøj til øjenbrynskorrektion;
 • Resterne af fløden skal vaskes uden brug af rensemidler eller sæbe (normalt varmt vand);
 • Det er muligt at udføre depilation af et sted ikke mere end en gang om dagen.

Nøjagtige glatte bevægelser af de specielle bladorganer fjernes i retning mod hårets vækst. Første gang efter proceduren vil huden være meget følsom, herunder irritation, så det er yderst vigtigt at afslutte aflejringen korrekt:

 1. Rester skal fjernes omhyggeligt og vaskes væk.
 2. Ansigtet skal tørres med en blød tonic eller afkogning af kamille.
 3. Det anbefales at anvende en fugtighedscreme eller baseolie (mandel, oliven, abrikos osv.) Til det behandlede område.

Egenskaber af cremen i forskellige områder af ansigtet

Der er ingen særlige forskelle mellem brugen af ​​depilatory creme til ansigtet på hagen og for at bekæmpe antennerne. Det hele afhænger af hårets struktur (tynd eller tykt), hudegenskaber og det tilladte tidsinterval, der er angivet i instruktionerne.

Hvor huden er tyndere og følsom (hals og område over læben), er et tykt lag af fløde bedre ikke at anvende og ikke holde i lang tid. På steder tættere på templerne er hårene mørkere. Det betyder, at det tager lidt mere tid at fjerne dem. Hvis der er lidt uønsket vegetation, så er det fornuftigt at bruge en vatpind, der fordeler produktet direkte på hårene.

Kontraindikationer og anbefalinger

Mange faktorer kan påvirke kvaliteten af ​​en depilatory creme, herunder ukorrekte opbevaringsforhold. Altid foretage en allergisk test af det købte produkt (uanset om det tidligere blev brugt). I dette tilfælde redder du helt sikkert dig selv fra mulige forbrændinger og irritation af ansigtet. Anmeldelser af samme creme kan være tvetydige - årsagen til alle organismernes individuelle egenskaber.

Sammen med dette er der generelle tilfælde, hvor denne depileringsmetode er kontraindiceret:

 • hudlæsioner (åbne sår, ridser, revner, udslæt, forbrændinger osv.);
 • dermatologiske sygdomme;
 • overdreven hudtørhed, skrælning
 • enhver form for kræft;
 • Tilstedeværelse af mol eller vorter i det behandlede område
 • individuelle intolerance af komponenterne.

Brugen af ​​creme til fjernelse af hår på ansigtet bør også opgives for gravide kvinder, og lakterende kvinder bør behandles med stor forsigtighed, når de vælger et produkt.

Mulige konsekvenser

Efter kemisk depilation med en creme kan der forekomme en svag hævelse, prikken eller rødme. De holder normalt fra 2-10 minutter til flere timer, hvorefter de passerer uden spor. Men nogle gange er der mere alvorlige tilfælde med flere grunde:

 • dårlig kvalitet produkt;
 • komponentallergi;
 • lang eksponeringstid.

Det er værd at bemærke, at den første genstand ofte bliver årsagen til den anden. Som følge heraf bliver huden rød eller hvidlig, med "pimples" eller et udslæt. Hvis hævelsen ikke passerer i lang tid, kan dette også indikere tilstedeværelsen af ​​en allergi over for cremen. Hvis resultatet af de negative virkninger var en forlænget effekt af produktet på huden, så er det bestemt en kemisk forbrænding.

Allergi til depilatorisk creme manifesteres oftest som udslæt eller rødme

For meget koncentration af de aktive stoffer i cremen kan medføre skade på de øvre lag af epidermis, selvom proceduren er udført i henhold til vejledningen. Dette er især farligt for kvinder med følsom hud. I en sådan situation kan effekten af ​​"stramhed" af det drivede område overholdes. Der er også mulighed for revner eller endda sår. Forkert valgt creme kan forværre tilstanden af ​​tør hud, så det bliver mærkbart flammende.

Det er vigtigt at huske. Et ansigt er en synlig del af kroppen, en "facade" af en person, som ikke kan skjules. Af denne grund må man ikke glemme forsigtighed: Før du bruger ophængeren, anbringes en lille mængde af den på albuens indre fold. Cremen bør ikke brænde eller knibe. Efter at have fjernet det, skal du observere huden i flere timer. Hvis der ikke er udslæt, rødme, kløe eller andre tegn på en allergisk reaktion, kan du bruge det på dit ansigt.

I sjældne tilfælde forekommer irritation kun 2-3 dage efter proceduren.

For at minimere sandsynligheden for uønskede konsekvenser skal du omhyggeligt overvåge følelserne i processen med at påføre værktøjet: Hvis fløden efter påføring ikke smelter lidt, men brænder mærkbart, skal den straks vaskes af. Du kan lindre huden og lindre irritation ved hjælp af panthenol, abrikosolie eller frisk kamilleafkogning.

Video: En gennemgang af effektive cremer for at fjerne "antennerne"

Fotogalleri: populære ansigtsprodukter til ansigtsbehandling

anmeldelser

Jeg vil ikke sige, at jeg har en meget stærk overskæg, men ved nærmere undersøgelse er der stadig mærkbare hår, som jeg besluttede at fjerne. Der var et valg at tage strimler af voks, men det syntes mig, at det var smertefuldt, i modsætning til fløde. Jeg købte Byly creme, der fjerner ansigtshår over læben. Det kom ud til mig i 163 s. Det er relativt billigt, hvis man overvejer at der er fem bulkposer af creme og fem klud med aloe til fugtgivende huden efter proceduren.

Jeg gjorde alt efter instruktionerne. Resultat: Efter proceduren er håret over læben væk, huden er hævet og rødt indeni, hvor cremen var, og aftog ikke i ca. en time. Næste dag var resultatet smukt: der var ingen hår. Men denne lykke viste sig at være kort - efter fire dage viste stedet bare knapt (men stadig mærkbare) hår, korte små. Meget hurtigt tror jeg.

Jeg besluttede at gentage proceduren, men jeg var ikke tilfreds med resultatet, så TROIKA-vurderingen! Tilsyneladende er korte hår fjernet, og sår optrådte efter depilation. Så jeg ved ikke, om jeg har en sag eller fløde til min hud, jeg forstod ikke.

Mrs.Madeleine

http://irecommend.ru/content/odnoznachno-ne-dlya-vsekh-0

Tiden går, og vanen med at slippe af med den mørke kanon omkring munden forbliver. Og med tiden Depilation Cream Byly Depil hjælper mig med dette.

Hårfjerning har altid været et problem for mig. Huden er meget følsom, du ser ikke på den måde og det begynder straks at gøre ondt. Hverken barberkniv eller voksstrimler var velegnede til ansigtet, for efter dem var der en ubehagelig irritation og nogle gange små blå mærker. Og cremen virker meget forsigtigt og smertefrit. Konsistensen er blød og moderat tyk, spredes ujævnt på huden og knap knap.

Jeg bruger ikke meget tid på proceduren. Alt går hurtigt og smertefrit. En uge senere gentager jeg alt på en ny måde, da effekten falder, og igen vokser hårene. Men kun egnet til bløde hår, for eksempel på hænderne. Jeg anbefaler at teste for en allergisk reaktion før brug!

Mika14

http://irecommend.ru/content/u-menya-usy-ostavlyat-ili-ubirat-vot-v-chem-vopros-rezultat-do-i-posle

Jeg plejede at have en "fluff", men ikke så mærkbar... og for nylig begyndte jeg at se, at hårene er mørke og lange. Selvfølgelig begyndte det med tiden at irritere. Jeg læste anmeldelserne og besluttede at prøve Avon ansigt depilation creme. Jeg gjorde alt efter instruktionerne, jeg kontrollerede for allergier - intet. Som et resultat smurt jeg, holdt i to minutter. To! Intet ubehag. Jeg begyndte at rense med en bomuldsstuds - jeg følte en prikkende fornemmelse (ved du hvad der sker, hvis du rører glasuld? Nå, jeg løb bare ind i det i min barndom, og jeg husker den følelse), men jeg skyllede mit ansigt med vand...

På den første dag rødede rødmen lidt, men det blev værre: der var tørhed, tæthed, og når man flyttede læber, var det en følelse af, at huden nu er revnet. På den tredje dag var der en stærk irritation.

Generelt er dette min erfaring, og der beslutter du dig. Jeg kan bare ikke forstå en ting mere - det er stadig et ansigt, og det er ikke så groft hår som andre dele af kroppen. Hvordan kan du lave en sådan aggressiv creme og hvorfor? Selv den sædvanlige depilatory creme er ikke så aggressiv.

Dashkes

http://irecommend.ru/content/sozhgla-sebe-kozhu-i-izurodovala-litsoa-voloski-ostalis-uzhasnoe-foto

Jeg købte en creme til fjernelse af overskæg fra Avon, i et lille rør - 15 ml, som skulle være nok i lang tid. Jeg var for doven til at tjekke for allergier, fordi ingen af ​​produkterne i denne serie forårsagede nogen negativ. Jeg vil ikke være for doven mere - cremen har fjernet hår, men sammen med det har det forårsaget en forbrænding. Gemt abrikosolie.

Værktøjet blev anvendt strengt i et og et halvt minut, det er meget mindre end angivet i instruktionerne. Bogstaveligt fra de første sekunder begyndte det at brænde mærkbart, men jeg tolererede det. Forgæves var det nødvendigt at vaske straks af. Efter at den tildelte tid var gået, fjernede jeg cremen med et serviet sammen med alle de unødvendige hår, der faldt af sig selv ("aa! Kemisk angreb!" - sagde håret og hoppede ud af deres huse). Til forsvar for midlerne vil jeg sige at i to uger efter det tænkte håret ikke engang på at vokse.

Jeg anbefaler ikke denne creme, men jeg indrømmer fuldt ud, at min erfaring er bare en individuel reaktion. Generelt er det eneste, jeg ville sige med en sådan anmeldelse: Du bør ikke gå glip af en så vigtig ting som en foreløbig prøve... selvom alle de andre midler i serien med næsten samme sammensætning er flotte. Cremen er virkelig stærk. Jeg gentager, at jeg ikke havde en sådan reaktion på andre midler til depilation, heller ikke fra Avon eller nogen anden, og min hud er tynd og følsom.

Anais Lyudmila

http://irecommend.ru/content/pochemu-volodka-szheg-usy-ch-2

Ja, ja, så kendt for mange problemer - overskæg, overskæg eller endda et overskæg! Nogen er forfærdeligt kompleks, man er ikke opmærksom på dem. Godt eller foregiver... Når jeg tænkte på det, var jeg træt af at slette denne frygt i mine fotos i Photoshop, jeg besluttede at jeg måtte kæmpe. Ja, det var meget skræmmende, mor var bange for, at tyk og sort mandsk mustppe ville vokse op, internettet indeholdt modstridende meninger... Men det var Sally Hansen Creme Hair Remover Kit cremen, der blev rost, så mit valg faldt på det.

Du har ingen idé om, hvordan HVORDAN dine hænder rystede, da jeg først anvendte det! Bekymret over, hvad der vil ske, hvis det ikke virker. At den næste dag vil vokse langt sort hår-overskæg! Men resultatet var meget godt! Alt gik væk, og den næste uge var jeg glad for min perfekte hud. I en uge optrådte hår. Jeg vil ikke sige, at de er blevet tyndere og livløse. Nej, det samme. Men disse hår var kun synlige, da makrooptagelse, alt i livet var stadig godt! Nogen skriver, at effekten varer i 2 uger. Men jeg gør stadig denne procedure hver uge.

Og piger, pas på! Den uge overdrev jeg det og blev rød. Efter et par dage var huden skællende frygtelig. Proskrabila og det ser ud til at være lettere, takket være cremen med panthenol! I almindelighed er cremen meget god, men det forekommer mig, at det er alt kemi, og det tørrer huden. Derfor har jeg allerede bestilt en særlig forår, jeg vil slette det med magt, selv om det er mere smertefuldt, men mere pålideligt.

Ann_recommends

http://irecommend.ru/content/moi-spasitel-ot-strashnogo-kompleksa

Effektiviteten af ​​kemisk depilering afhænger af hudens egenskaber, hårets struktur og væksthastighed. Hvis du stadig beslutter at købe en creme for at fjerne uønsket ansigtshår, fokuser du ikke så meget på brandets berømmelse som på selve produktets sammensætning. Et kvalitetsprodukt uden unødvendig kemi vil gøre proceduren sikker, og den allergiske vil hjælpe med at undgå eventuelle ubehagelige konsekvenser.

8 bedste depilatory cremer

Glat krop uden vegetation til en kvinde - et af de umiddelbare behov. For at gøre dette skal du bruge barbermaskiner, epilatorer, shugaring, voksstrimler, men i dette tilfælde er smerte og ubehag garanteret efter proceduren. Du bør ikke torturere dig selv, for du kan simpelthen vælge den bedste skræmmende creme og nyde silkeagtig hud hver dag! Er du bange for at købe varer af lav kvalitet? Tjek denne bedømmelse, som indeholder de mest populære og effektive midler i henhold til kundeanmeldelser til hårfjerning i det intime område, armhuler, ben, hænder og ansigt.

Depilatory cream - hvilket selskab er bedre at vælge

Sådanne værktøjer er billige og populære, så næsten alle producenter fremstiller omsorgsfuld kosmetik producerer dem. Nogle virksomheder i USA, Polen og Rusland har fået et godt ry:

 • Avon er et amerikansk selskab, der følger princippet om "direkte salg". For at møde hendes produkter i stationære butikker er det ikke altid muligt, sandsynligvis bliver du nødt til at bestille varer fra en firmarepræsentant.
 • Velvet - under dette mærke er der implementeret en ret temmelig stor serie af forskellige produkter til fjernelse af hårfjerning. De indeholder mange aktive ingredienser af naturlig oprindelse.
 • Eveline er et firma til produktion af pleje og dekorative kosmetik. Dens produkter er populære i mere end 70 lande i verden, mens priserne for det er helt passende.
 • Veet - i sit sortiment er der alt, hvad der er nødvendigt for effektiv depilation. Virksomheden fremstiller epilatorer, voksstrimler, cremer til normal og følsom hud, brusebadsprodukter og sprøjter.
 • Baptiste - mærket tilhører fabrikken "Rød farve", der ligger i Odintsovo. I producentens linje er der produkter med olier, yoghurt, chokolade, agurk mv. Naturlige ingredienser, prisen starter fra 80 rubler.
 • Phytocosmetics - dette russiske firma producerer naturlig kosmetik baseret på urte ingredienser fra forskellige dele af verden. At oprette opskrifter, der anvendes af de seneste udviklinger af videnskabsmænd, der leverer professionelt niveau kropspleje sammen med skønhedssaloner.
 • Oriflame er et internationalt kosmetikfirma, der opererer i direkte salgsmodus. Det er ikke så nemt at købe sine produkter i butikker, for det meste er varer bestilt på internettet eller fra distributører.

Sammenligning af metoder til fjernelse af krops hårfjerning

Nedenfor giver vi en tabel med fordele og ulemper ved hver mulighed:

Facial depilatory creme: fordele og ulemper

Facial depilation creme hjælper med at fjerne hår på uønskede steder. Denne procedure er smertefri til sammenligning, brugen af ​​epilatorer og nogle andre metoder fremkalder udseende af ubehagelige fornemmelser.

Depilatoriske formuleringer indeholder komponenter, der ikke er farlige for mennesker. I dette tilfælde er den kemiske metode blandt de mest effektive og hurtige. Inden brug skal være opmærksom på kontraindikationer.

Handlingsprincip for ansigtsdampcreme

Produkter med dette formål har indvirkning på hårets struktur. Sammensætningen kan omfatte følgende stoffer:

 • keratin;
 • natriumthioglycolat;
 • kaliumthioglycolat;
 • natrium.

Takket være disse forbindelser øges produktets pH, hvorfor ansigtsbehandlingscreme, når den påføres, har en destruktiv effekt på håret: det blødgør tilstrækkeligt, så scraberen kan bruges. I de fleste tilfælde er dette værktøj inkluderet i sættet. Billige produkter til depilering tilbydes ofte uden det, og et sådant værktøj skal købes separat. Det kan dog let udskiftes, for eksempel er det tilladt at bruge en serviet.

Facial depilation betyder kun at påvirke den synlige del af håret, pærerne er ikke beskadiget, så håret på ansigtet vil ses igen efter et stykke tid. Depileringsmiddelet påføres i en kort periode, fjernes derefter, og de kemiske forbindelser har ikke tid til at trænge ind i huden. På grund af dette anses denne type produkt for at være harmløst for menneskers sundhed.

Hvis du regelmæssigt bruger depilatoriske midler, bliver hårene tyndere.

Ved langvarig brug kan de blive umærkelige eller forsvinde fuldstændigt. Men for at opnå et sådant resultat vil det tage lang tid. Ud over kemiske forbindelser kan sammensætningen omfatte næringsstoffer:

 • vitaminer;
 • æteriske olier
 • ekstrakter af forskellige planter.

Depilatory produkter indeholder komponenter af vegetabilsk oprindelse, som har tendens til at bremse hårvækst:

For at opnå det bedste resultat (hårfjerning og langsommere vækst) anbefales det at anvende stoffer, der indeholder den største mængde plantekomponenter med passende egenskaber. Du kan anvende depilatory cream som et ekstra værktøj, der hjælper med langsom hårvækst. Til dette formål appliceres det på huden efter depileringsproceduren. Så vil plantekomponenterne have en yderligere effekt på hårets struktur, som forbliver under huden.

Selv langvarig kontakt med skindprodukter vil ikke medføre tørring af de ydre dæksler, da produkter af denne type er designet specielt til ansigtpåføring. Det anbefales dog også at anvende fugtighedscreme efter proceduren.

Fordele og ulemper ved fjernelse af ansigtscreme

Depilatory ansigtscreme gør det muligt for kvinder at blive mere attraktive, fordi uønsket hår på overlæben ser uæstetisk ud, hvilket giver psykisk ubehag. Andre positive kvaliteter med lignende midler:

 • effektivitet i bekæmpelse af uønsket hår
 • ingen begrænsninger på arealet af det behandlede område af de ydre omslag
 • huden bliver glat Til sammenligning giver metoden til fjernelse af hår på ansigtet med en barbermaskine ikke det ønskede resultat, og den kemiske depilator virker på hele den synlige del af håret;
 • strukturen af ​​huden over læben er ikke beskadiget, tumorer vises ikke, det skyldes det faktum, at hårene efter fjernelsesproceduren ikke vokser med en depilator;
 • eksterne dæksler er ikke irriteret
 • overkommelig pris: depilatoren tilbydes til en lavere pris end eksisterende produkter (laser hårfjerning osv.);
 • enkel ansøgningsprocedure
 • langvarig virkning (varer 2-3 uger)
 • fraværet af intens smerte og endog de mindste ubehagelige fornemmelser;
 • På grund af tilstedeværelsen i sammensætningen af ​​forskellige urtebestanddele frembringer skindkrem en positiv virkning på huden;
 • evnen til at fjerne hår af forskellig tykkelse.

Depilator lidt fejl. Først og fremmest ses udseendet af en bestemt ubehagelig lugt efter procedurens afslutning. Depilatoren kan fremkalde en negativ reaktion i kroppen, fordi den indeholder kemikalier såvel som et stort antal urteingredienser, hvoraf mange er allergener.

En anden ulempe er behovet for regelmæssig brug. Hvis du ikke gentager proceduren efter et par dage, vil håret vokse tilbage.

Ansigtsbehandling afhjælper ikke godt med hårde, mørke hår.

I dette tilfælde kan det være nødvendigt at gentage proceduren.

Det antages, at depilation fører til en stigning i intensiteten af ​​hårvækst, fremkalder deres mørkdannelse. Dette er en myte, fordi sådanne agenter virker modsat: de bidrager til at tynde hår.

Hvem anbefales ikke?

En ansigtsbeholder er et universelt middel og kan bruges på forskellige hudtyper. Der er dog en række begrænsninger for brugen af ​​sådanne værktøjer:

 • krænkelse af integriteten af ​​de eksterne integreringer: sår, revner på grund af tør hud, forbrændinger, andre skader;
 • dermatologiske sygdomme, hvor acne, sår, soaking sår mv.
 • Tilstedeværelsen af ​​mol, papillomer eller andre formationer i det behandlede område, under påvirkning af mekaniske belastninger, for eksempel i tilfælde af fjernelse af blødgjort hår med en skraber, udsættes væksten for yderligere tryk, der kan fremkalde deres vækst og irreversible processer;
 • En anden kontraindikation til brugen af ​​depilatorisk creme er graviditet og amning; det antages, at sådanne produkter ikke absorberes i huden over en periode med kort kontakt med det, men depilatorer anbefales ikke at blive brugt under graviditet og amning;
 • udseendet af en individuel reaktion på nogen af ​​bestanddelene i den depilatoriske creme.

Pas på at bruge produkterne fra denne gruppe kvinder med følsom hud og allergi.

Hvordan man bruger ansigtscreme?

Under proceduren skal du følge instruktionerne på værktøjet. Vilkår for brug for produkter af forskellige mærker kan variere. For eksempel kan nogle afskallende cremer vaskes af med en speciel gel til vask, andre derimod anbefales at fjernes med rent vand. Generelle regler for udførelse af depilering af en person derhjemme:

 • stoffet påføres på renset hud
 • I næste fase kan du fortsætte med fjernelse af uønsket hår med depilation creme, men det er kun tilladt at behandle området over overlæben, og for at forme øjenbrynene skal du vælge et andet middel;
 • tykkelsen af ​​det påførte lag af creme kan være anderledes og afhænger af antallet af hår, graden af ​​deres hårdhed - jo grovere er de, jo mere stof vil være nødvendigt for depilation;
 • du skal fladte det påførte lag med en spatel, takket være, at det vil jævnt påvirke alle hårene;
 • efter en tid (fra 3 til 10 minutter afhængigt af producentens anbefalinger) vaskes stoffet af;
 • Fjern afskallet med en skraber / spatel, skyll derefter huden med vand;
 • Når integrerne tørre, bør de behandles med en fugtighedscreme, det er ønskeligt at anvende produkter beriget med nyttige stoffer, vitaminer.

Hvis håret bliver tykt og har en høj grad af stivhed, kan du gentage proceduren, men dette skal ske senest en dag efter den første behandling med et depilator. Forholdsregler:

 • Anbring ikke stoffet på huden omkring øjnene;
 • behandling af slimhinder kan forårsage forbrændinger;
 • Det er vigtigt at holde øje med tiden, hvis det tager for lang tid at holde den skræmmende creme på huden, kan det forekomme skrælning og rødme;
 • Før brug skal du udføre testen: stoffet påføres et uigennemtrængeligt område af ansigtets hud, f.eks. På kindbenet eller templet, og efterlades i nogen tid og vaskes derefter af; Hvis ingen reaktion følges, kan du gå videre til behandling af problemområder.

Hvordan vælger du den rigtige ansigtshærdningskrem?

Når du vælger, skal du overveje følgende faktorer:

 1. Komposition. De fleste depilatory cremer indeholder et standard sæt kemikalier, men urte ingredienser kan være forskellige, hvilket bør overvejes, hvis en kvinde er udsat for allergiske reaktioner.
 2. Typer af planteekstrakter i sammensætningen - kun nogle af dem bidrager til inhibering af hårvækst.
 3. Andre egenskaber: fugtgivende, eliminering af irritation efter depilation på ansigtet, evnen til yderligere at blødgøre huden.
 4. Udnævnelse: Til et ansigt, en krop eller andre steder af eksterne integrier.
 5. Indstillinger. Produkter af mellem og høj priskategori tilbydes komplet med en scraper og en spatel til anvendelse af produktet. Til salg er der billigere depilatory cremer. De tilbydes uden ekstra værktøjer.
 6. Lugt. Hvis det er muligt, skal du kontrollere, hvordan det lugter betyder.
 7. Omkostninger.
 8. Mark. Orienteret til populære mærker, som ofte garanterer kvalitet.

Populære depilatory cremer

Udvalget af sådanne produkter vokser konstant. Brugere tildele produkter af flere mærker.

EVELINE COSMETICS

Depilation cream 9 i 1 er designet til at fjerne hår fra forskellige dele af kroppen. Det er et komplekst værktøj, der udfører flere funktioner på én gang: rensning, fugtgivende, depilering. Cremen er velegnet til forskellige hudtyper, der tilbydes i et 125 ml rør. Værktøjet påføres huden i 5 minutter. Hvis hårene er hårde, kan du lade det stå i 10 minutter. Fabrikanten anbefaler at rense huden efter fjernelse af cremen med rent varmt vand. Den gennemsnitlige pris er 100 rubler.

Under dette mærke er der en stor mængde af depileringsprodukter. Nogle af dem er designet til hårfjerning under brusebadet. Depilatory cremer er repræsenteret af følgende muligheder:

 • til følsom hud;
 • til tør hud
 • til normal hud;
 • shea smør;
 • Supreme Essence.

Den sidste type creme har en behagelig lugt, der gør huden fløjlsagtig. Prisen på produkter af dette mærke er flere gange højere. Så den gennemsnitlige pris for Veet depilation creme er 300 rubler.

Sally hansen

Ud over depilatoren indeholder kittet lotion med vitamin E. Den særlige lugt af cremen, ubehagelig. Produkterne fra dette mærke giver dog god hudpleje. Efter hårfjerning anbefales at bruge fugtgivende lotion. Den gennemsnitlige pris på 350 rubler.

Du kan købe varer af dette mærke af forskellige typer: med guldpartikler eller aloe vera-ekstrakt. Den første af mulighederne hjælper med at fremskynde regenerering af huden. Analog med aloe vera tilbydes som et sæt. Pakken indeholder 5 rør af depilationskrem og samme mængde våde klud i individuelle emballager. De er designet til at behandle huden efter hårfjerningsproceduren. Den gennemsnitlige pris på 200 rubler.

Depilatory cream af dette mærke er et ret effektivt middel, der ikke kun fjerner hår, men fremmer også hudregenerering, har antiinflammatoriske egenskaber. På grund af dette forringes tilstanden af ​​den ydre hud efter behandling ikke. Blandt hovedkomponenterne er Pennic meadow oil. Den gennemsnitlige pris for dette værktøj er 170 rubler.

anmeldelser

Alexandra, 34, Novomoskovsk

Jeg bruger Veet cremer af forskellige typer. Fuldt tilfreds med kvaliteten af ​​depilation. Duften er ikke den mest ubehagelige, men der er mere specifikke produkter fra andre mærker. Priskategori er gennemsnitlig, hvilket også er et plus på sådanne fonde. Mere egnet creme til følsom hud.

Galina, 29 år gammel, Nizhny Novgorod

Jeg begyndte at bruge dyre midler til depilation, da jeg forsøgte Eveline-produkter, kunne jeg lide det. Kvaliteten er ikke værre, kun lugten er ubehagelig, men det er ikke så stor ulempe, da det ikke varer længe.

Er det muligt at gøre depilation på ansigtet? Fordele og ulemper ved cremer for at fjerne uønsket vegetation

I århundreder har kvinder kæmpet med ansigtshår, ved hjælp af mekanisk fjernelse og alle former for folkemægler. Problemet er relevant for denne dag, i øvrigt er antallet af kvinder med overskæg steget.

I dag kan du slippe af med ansigtshår på forskellige måder, men depilering med specielle cremer er den mest tilgængelige og bruges ofte. Det giver dig mulighed for smertefrit at fjerne overskydende hår på den følsomme hud i ansigtet, men som alle metoder har nogle nuancer.

Hvad er specielt med depilation creme i ansigtet?

Der er mange måder at fjerne overskydende hår på, betinget de kan opdeles i 2 grupper:

 • epilering - fjernelse af hårsaksen sammen med folliklen;
 • depilation - fjerner kun den synlige del af håret.

Epilation giver et længere resultat - vegetationen vises kun efter 2-3 uger, men har fejl i form af hudirritationer, betændelser og voksende hår.

Depilatory cream - et værktøj bestående af komponenter, der ødelægger hårstrukturen uden skade på epidermis. De første midler dukkede op for nogle århundreder siden, de var lavet af arsen, planteekstrakter, animalske afføring og andre stoffer. Sådanne midler var som regel ikke forskellige med et hurtigt resultat, og nogle gange forårsagede forgiftning.

Hvad består cremen til fjernelse af uønsket vegetation af, og hvordan virker det?

I dag er depilatory cream et effektivt og sikkert middel, underlagt reglerne for anvendelse. Calcium eller kaliumthioglycolat (alkali) virker som den vigtigste aktive komponent i dem, det er netop det der ødelægger hårstrukturen på få minutter. Ulempen ved denne hastighed er indlysende - alkali krænker lipidbalancen i huden og spiser dens øverste lag væk.

For at minimere denne effekt omfatter depilatorer til ansigtet:

 • Aloe vera ekstrakt - fugt og lindrer huden af ​​enhver type;
 • E-vitamin - fremskynder regenereringsprocesserne, fremmer hurtig helbredelse
 • lavendel og jojoba æteriske olier - lindre og blødgøre epidermis;
 • Boswellia ekstrakt - neutraliserer virkningen af ​​kemikalier på huden;
 • Pennolje - fjerner skadelige elementer fra hudceller, beskytter mod eksterne faktorer;

Nogle produkter indeholder guldpartikler, der forhindrer for tidlig aldring og skjuler fejl.

Handlingsprincippet for enhver creme til kvindelig depilering er alkalis evne til at ødelægge keratinet, som udgør håret. Under påvirkning af et kemikalie bliver håret blødt og let fjernet fra huden.

Varianter af hårfjerning cremer

Enhver kvinde kan fjerne ansigtshår på denne måde, men effektiviteten af ​​produktet er bedre for fairhårede piger med fine hår. Brunetter har tykkere håraksler, så det tager mere tid at blødgøre dem, hvilket ikke er meget godt reflekteret på huden.

En stor mængde af depilationsprodukter sælges i butikker og apoteker, men ikke alle er velegnede til at fjerne hår fra ansigtet. Konventionelle produkter indeholder mere aggressive komponenter, så deres anvendelse kan være usikre.

Til afhjælpning af problemområderne i ansigtet skal du vælge produkter specielt designet til dette formål eller produkter til følsomme områder og følsom hud. I dem er koncentrationen af ​​alkali mindre og mere blødgørende og omsorgsfulde komponenter, som forhindrer irritation.

Alle midler til depilating en person kan opdeles i 4 grupper:

 • cremer med hurtig virkning (ikke mere end 5 minutter) - passer til ejere af fine og lette hår;
 • midler til brunetter (fjern grove hår i 10-12 minutter);
 • cremer til forskellige hudtyper (tør, følsom, alder), afviger i en kombination af komponenter;
 • betyder modstandsdygtig over for fugt, til depilation i sjælen (de vil sætte pris på pigerne, der værdsætter hvert minut fritid).

Fordele og ulemper

Fordelene ved at bruge depilatory cremer over andre metoder til vegetation fjernelse er indlysende:

 • smerte er fuldstændig fraværende
 • hurtig handling - i 5-10 minutter forbliver der ikke et enkelt hår på huden;
 • brugervenlighed - cremen kan anvendes uafhængigt
 • huden behøver ikke yderligere genopretning, som for eksempel efter shugaring;
 • ingen stub under genvækst - cremen gør hårets spids afrundet, i modsætning til en barbermaskine, hvis kniv skærer den i en vinkel;
 • lav pris - selv en lille pakke af høj kvalitet creme er nok til flere procedurer.

Der er også ulemper:

 • ubehagelig alkalisk lugt
 • mulige allergier og irritation på følsom hud;
 • hårene vises igen i 2-4 dage;
 • huden i det behandlede område bliver tørre.

Der er en opfattelse, at håret efter ansigtscreme bliver hårdere på ansigtet, men det er ikke sandt. Værktøjet beskadiger ikke pæren, det påvirker ikke stangens egenskaber.

Sådan bruges værktøjet korrekt

Depilation på ansigtet med en creme er blandt de mest blide og enkle måder at slippe af med hår. For at gøre processen så effektiv og sikker som muligt, skal du overholde nogle regler:

På tærsklen til brugen af ​​noget nyt produkt anbefales det at påføre det på huden ved albuen eller underarmen. Dette vil gøre det muligt at evaluere interaktionen af ​​produktet med epidermis. Hvis en dag på dette sted er tegn på irritation, skal du erstatte cremen med en anden.

 1. Cremen påføres kun på den forberedte hud.

Sørg for at fjerne makeup, dampning og let afskalning, før du fjerner de fleste hår, og forhind dem i at vokse. Skrub bør indeholde meget fine partikler for ikke at skade huden.

 1. Huden skal være tør.

Inden du bruger cremen, lad huden lufttørre eller blive våd med et rent håndklæde (gnid ikke).

 1. Værktøjet er fordelt i et tyndt lag jævnt over hele overfladen.

I dette tilfælde skal du sørge for, at det ikke falder på læberne, i næse, øjne (dette kan ske med spray).

 1. Eksponeringstiden bør ikke være længere end angivet på pakken.

For første gang anbefales det at forlade cremen i den mindste tilladte tid. Hvis denne periode ikke er nok, skal du øge til maksimum.

 1. Fjern cremen med en speciel spatel.

Bomuldspude, klud eller blød vaskeklud. Det behandlede område vaskes med varmt vand, varmt kan ikke bruges, det vil øge blodgennemstrømningen og forårsage irritation. For kold væske fjerner ikke hele cremen fra huden.

 1. Derefter skal du vaske med en blød gel.

Du kan behandle huden med en fugtighedscreme. Indholdet af antiinflammatoriske komponenter i det er velkommen.

Du kan ikke holde den skræmmende creme mere end den tid, der er angivet i vejledningen, behandle huden med alkohol og brug værktøjet oftere 2 gange om ugen.

Hvis hårene vokser tilbage for hurtigt, kan du bruge agenter, der nedsætter deres vækst og ikke anvender nærende cremer på problemområder.

Efter depilation kan du ikke gå til solarium eller gå til stranden i 3 timer, ultraviolette stråler kan provokere udseendet af pigmentpletter.

Fra videoen kan du finde nogle anbefalinger til fjernelse af ansigtshår.

Mulige komplikationer og kontraindikationer

Hvis du bruger cremer til depilation forkert, forekommer der ubehagelige reaktioner på ansigtet:

 • rødme;
 • irritation;
 • forbrændinger;
 • inflammation;
 • følelse af stramhed;
 • kløe.

Sådanne konsekvenser er mulige, hvis du overtræder reglerne for brug, oftest er årsagen overstiger varigheden af ​​cremen på huden.

Hvis alle instruktioner følges, og huden har kløe eller rødme, skal du anvende en beroligende creme med kamille, aloe og erstatte den skræmmende creme med en ny.

Kontraindikationer for anvendelse af depileringsprodukter:

 • enhver skade på huden
 • graviditet og amning (aktive stoffer trænger gennem blodet gennem huden og kan skade barnet);
 • en nylig solbrænding - cremen vil lette huden i det behandlede område, dette område vil skille sig ud på ansigtet;
 • tilstedeværelsen af ​​mol, vorter og andre neoplasmer i det behandlede område;
 • intolerance over for en af ​​komponenterne i værktøjet.

Oversigt over populære værktøjer

Det er ikke et problem at købe ansigtsdråbecreme i dag, men udvælgelsesprocessens kompleksitet kan snarere kaldes, da der er mange midler til at løse et sådant delikat problem, de adskiller sig ikke kun i pris, men også i sammensætning og brugskarakteristika.

Populære hos kvinder er:

 1. Veet er en anerkendt leder inden for depilation produkter.

Virksomheden specialiserer sig på dette område, derfor en grundig tilgang til udviklingen af ​​formlen af ​​cremen. Retsmidler til ansigtshår er beriget med omsorgsfulde ingredienser og produceres i form af konventionelle cremer, geler og luftmousser.

 1. Sally Hansen er et amerikansk mærke, der fremstiller ansigtsbehandlende cremer.

De er egnede selv for følsom hud, E-vitamin indeholdt i dem gør proceduren behagelig. Det karakteristiske ved Sally Hansens produkter er fraværet af ubehagelig lugt.

 1. Velvet - en række budgetkrem produceret i Bulgarien.

Virksomheden er en serie produkter til forskellige typer hud og hår. På trods af lave omkostninger er effektiviteten af ​​Velvet ret høj.

 1. Eveline - en række cremer til fjernelse af hår fra den polske producents ansigt.

Agenter omfatter komponenter, der blødgør epidermis og sænker væksten af ​​nye hår. Især populære er cremer 9 i 1 og 3 i 1.

 1. Spansk fløde Byly med ekstrakter af aloe og andre planter.

Værktøjet fås i et sæt af 5 poser og tørretumbler gennemblødt i pleje komponenter.

Dette er ikke en komplet liste over midler til fjernelse af hår fra ansigtet. Når du køber, kan du følge denne rating eller vælge en anden. De vigtigste kriterier, der kræver opmærksomhed:

 • holdbarhed;
 • Emballageens integritet - når det udsættes for luft, oxiderer kremens komponenter og gør det ineffektivt;
 • anbefalinger om emballage (hudtype, anvendelsesformål).

Det er bedre at købe fløde i et apotek eller en stor butik.

Andre muligheder for delikat depilering

Du kan fjerne uønskede hår fra dit ansigt på andre måder, de har alle fordele og ulemper:

Vegetation fjernes fra roden i 2-3 uger, men med det øverste lag af huden. Metoden er smertefuld og forårsager irritation.

Epilering med sukkerpasta. Dette produkt indeholder gode ingredienser til huden, men mekanisk hårfjerning er smertefuld og irriterende for huden.

 1. Pincet - egnet til individuelle hår
 2. Laser eller elektrolyse.

Ødelæggelsen af ​​hårsækkene ved varmestråle eller strøm. Efter nogle få procedurer om ansigtshår kan man glemme for evigt. Der er ulemper: en lang periode med hudrehabilitering, risikoen for forbrændinger og overdreven pigmentering.

 1. Folkemetoder (hydrogenperoxid, valnød og andre).

Sænk hårvæksten, misfarve og tynde dem. En betydelig ulempe - de kræver regelmæssig brug i lang tid.

Cream Byly. Depilation review

Ligesom mange kvinder har jeg et lille overskæg. På trods af at de ikke er særlig mærkbare, men min mand ikke ser dem overhovedet, skræmmer de mig meget. Jeg har kæmpet med dem i lang tid, jeg har foretrukket at vokse (voksfjernelse).

For nylig er en tur til salonen blevet lidt dyr for mit budget, og jeg har ikke tid nok. Jeg kunne ikke fjerne alle hårene med mig selv med voksstrimler, så jeg besluttede at prøve cremen.

I en velkendt butik besluttede at blive på creme Byly (Spanien). Emballagen er designet til 5 gange, den har 5 pose og de samme klud.

Indholdet af posen er nok for en gang, jeg sætter den på, vent i 4-5 minutter og fjern plastikspatelen og vask mit ansigt. Jeg tørre huden med et serviet, jeg anvender ikke fløden - det er nok.

I min ungdom prøvede jeg de sædvanlige billige depilationskremer, der var et ubehageligt indtryk af dem - huden blev altid strammet, den rødmede og flakede. Efter Byly er der ikke sådan noget, huden er glat og blid, som om der ikke er gjort noget.

Jeg bruger cremen en gang om ugen, det giver mig mulighed for at være selvtillid.

På trods af den relativt høje pris (sammenlignet med andre midler) og et kort resultat (jeg har en uge), har Byly Creme mange fordele: Ingen smerter, irritation, ubehagelig lugt og kløe. Vigtigst, jeg sparer tid, fordi jeg gør depilation hjemme, bruger kun 10 minutter på det.

Arina Maximova, 30 år gammel

Med antenner og hår på hagen kan du klare dig hjemme hurtigt og helt smertefrit. Depilatory creme af dette delikat område bør indeholde maksimalt omsorgsfulde stoffer. For at undgå irritation skal du nøje følge instruktionerne og ikke bruge cremen mere end 2 gange om ugen.

Korrektion og maling af øjenbryn (42 billeder): Hvad skal man gøre og hvor skal man hen?

Underarm voksning