Et endnu skridt

Når du køber en ny badedragt til strandsæsonen, skal du ikke glemme hudens udseende i armhulerne, i bikiniområdet og på benene. For permanent at slippe af med uønsket hår på disse områder af kroppen, er det ikke nødvendigt at jævnligt besøge skønhedssalonen, du kan simpelthen bruge karamelkrem til depilation og selv udføre de nødvendige procedurer.

Typer af karamel cremer

Der er fem typer cremer i denne serie. De har alle en lignende sammensætning af ingredienser:

 • Særlige stoffer (syrer), der ødelægger hårets aksel på overfladen af ​​kroppen;
 • olier, urteekstrakter og vitamintilskud, blødgør og fugter huden;
 • hårvæksthæmmende midler.

Cremer er forskellige i forskellige typer af olier og tilsætningsstoffer. Afhængigt af hvilken hudtype og kroppens område der er depileret, kan du vælge den type creme, der opfylder de angivne krav.

 1. Delikat fløde til bikini og underarm. Indeholder kakaosmør og shea smør. Takket være dette valg er huden i de mest følsomme områder af kroppen i lang tid blød og blød.
 2. Til følsom hud mod indvækst. Kombinationen af ​​tre olier: kakao, shea og avocado giver dig mulighed for omhyggeligt at beskytte og blødgøre selv den følsomme hud på fødderne. Og et ekstra additiv - papainekstrakt forhindrer indfødning af hår.
 3. Til depilation i brusebadet. Efter påføring af cremen på kroppen, kan du straks tage et bad. Det vigtigste er ikke at lede en strøm af vand direkte til de behandlede steder. Druefrøolie, der er en del af det, fugtiger og beskytter huden helt fra sine aggressive komponenter.
 4. Stærk 100% hårfjerning. Den forbedrede sammensætning af cremen giver dig mulighed for at fjerne selv meget kort hår, og en tandem af avocado og kakaoolier vil beskytte føttens hud mod de skadelige virkninger af syre. Efter sådan depilation vokser nye hår med afrundede og bløde spidser.
 5. Høj hastighed, 3 minutter. Den mest kraftfulde creme til depilation. Kakaosmør og vanilleekstrakt i dens sammensætning gør det muligt for dig at fjerne håret forsigtigt og hurtigt og fugtigt og blødgøre huden på de behandlede områder af kroppen.

Brugsanvisning Caramel creme

Ligegyldigt hvor nemt processen med at slippe af med uønsket hår med karamelkrem kan forekomme, er det vigtigt at følge disse regler:

 1. Ved anvendelse af karamel for første gang er det nødvendigt at afprøve allergiske reaktioner på forhånd. For at gøre dette påføres en lille mængde creme på den indre overflade af hånden og efterlades i ti minutter. Når tiden er gået, bliver området før den hårige hud renset og vasket med koldt vand. Hvis en dag senere på dette sted var der ingen irritation, så kan du fortsætte til hovedaflejringen.
 2. Den anvendte creme bør ikke tørre til slutningen af ​​sessionen. Derfor er alle trin i proceduren bedst udført i badeværelset med fugtig luft.
 3. Før starten af ​​depilation og umiddelbart efter det, kan du ikke tage et varmt bad eller bad, gå til en solbad eller solbade på stranden. Dampet eller nyligt garvet hud bliver meget følsom over for de aggressive komponenter i fløden, under hvilken indflydelsen kan forekomme alvorlig irritation eller kemisk forbrænding.
 4. I løbet af dagen efter depilation skal du afstå fra brug af alkoholholdige kosmetik. Alkohol er meget tør, hvilket også kan forårsage rødme eller skrælning på depilationsstedene.

Sikkerhedsforanstaltninger

Grundlaget for cremen Caramel indeholder potente kemikalier, så denne kosmetik kan ikke bruges til at fjerne hår i ansigtet. Hvis cremen ved et uheld kommer ind i øjnene og slimhinderne i næse, mund og kønsorganer, vask det berørte område med rigeligt koldt vand. For at undgå udseendet af alvorlig irritation på huden, bør ikke cremen på det behandlede område være længere end den tid, der er angivet i instruktionerne. Hold røret på et særskilt sted og væk fra børn.

Kontraindikationer

Absolut kontraindikation til brug af karamelcreme er eventuelle huddefekter.

 • maligne og godartede læsioner
 • udslæt af en allergisk, infektiøs eller viral karakter
 • sårskader.

Du kan heller ikke bruge kosmetik af denne art til gravide og ammende mødre.

Karamel Anmeldelser

På internettet, skrevet mange anmeldelser om serien af ​​cremer Caramel.

 • Nogle brugere kritiserer hårdt denne creme og klager over fremkomsten af ​​den stærkeste allergiske reaktion efter brug. Selvom fabrikanten af ​​fløden advarer om behovet for at teste for en allergisk reaktion inden for 24 timer, før de påføres sine produkter.
 • Den anden - lignede bare hans kemiske lugt, selvom han vagtslugt ligner karamel.
 • Tredje - var skuffet over sine angivne egenskaber i lang tid for at slippe af med uønsket hår. Og problemet løses simpelthen, hvis du først vælger den rigtige type creme.
  Men de fleste af anmeldelserne er positive.

Hvis du nøje følger alle producentens anbefalinger og vælger den rigtige creme til din hudtype og depilationszone, kan du få hundrede procent resultat i form af fuldstændig hårfjerning uden irritation på huden.

Hvordan slippe af med overskydende hår hurtigt og uden problemer

Hej venner.
"Lady Caramel" - det bedste af depilatory cremer, jeg nogensinde har brugt. Dette gælder for enhver af dens underarter: 3 minutter, for intime områder og andre. Lige professionelt og hurtigt klare uønsket vegetation på kroppen. Producent PE "Pharmaceutical Factory" NPO "Elfa" Ukraine, Zhytomyr region, Korosten.

I boksinstruktionen (snarere reklame) og en spatel. Tuba forseglet med folie. Cremen lugter godt. Det er hvidt og tykt.

Helt ærligt sagt, "voksede jeg" den nødvendige længde af håret for at fjerne alt ved hjælp af en epilator. Her, en gang og i mindst tre uger, "rene" ben. Men i sidste øjeblik kollapsede hun og tog den sidste kasse af denne creme ud. I sommeren 2015, hvis jeg ikke tager fejl, købte jeg alt, hvad der var i apoteket. Resterne af kasserne er 5 eller 6 forskellige cremer. Heldigvis tillod prisen på 17 Hryvnia. Jeg huskede, hvordan det gør ondt, trækker mit hår ud, og om en og en halv time tager denne foruroligende proces mig. Mens cremen giver næsten øjeblikkelig resultat.

Så lykkedes det mig at sætte cremen på det andet ben. Det er der sket med hår i 4, maksimalt 5 minutter.

Jeg venter et par minutter. Selv gennem cremen kan man se, at håret har mistet sin form, stærkt deformeret. For at opnå perfekt renhed kan alt fjernes i én bevægelse.

Irritation, peeling og indgroet hår har aldrig været, fra en enkelt creme-serie karamel. Og hår vokser ikke så hurtigt som en barbermaskin. Og huden er renere og endda skinnende. behageligt at røre ved. Efter en brug i røret er der stadig lidt penge. Denne gang smedte jeg det helt alt sammen med et meget tykt lag. Men tidligere nok og mindre fløde.

Nu ser jeg det ikke på salg, og det forventes tilsyneladende ikke. Det forstyrrer mig. Faktisk koster det ud over en sådan smarte effekt 4 gange billigere end forskellige "Vit" der. Og på en eller anden måde købte jeg en fløde fra "Biokona", så han stinkede forfærdeligt og slet ikke et enkelt hår, men jeg holdt det i 40 minutter allerede.

Jeg ved ikke engang, om der er en passende udskiftning af dette produkt på markedet nu. I mellemtiden skal du bruge en barbermaskine eller beslutte dig for en epilator.
Tak for din opmærksomhed.

Depilation creme Lady Caramel: anmeldelser forsøgt

Og hvad kun repræsentanter for det svagere køn ikke forsøgte at slippe af med overskydende vegetation på kroppen. Og barber og pluk. Nu kan moderne hardwareteknikker også tilbyde flere måder at fjerne hår på. Men hver forsøger at finde en billig, smertefri og effektiv metode. Der er sådanne metoder! For eksempel Lady Caramel Depilation Cream, som anmeldelser finder du nedenfor.

Alina: "Jeg har allerede brugt denne creme allerede. Jeg anvender et tykt lag på armhulerne og bikini. Jeg er meget tilfreds med resultatet, på grund af barbermaskinen har jeg en forfærdelig irritation. Og fra fløden er der ingen allergisk reaktion. "

Catherine: "Jeg er helt tilfreds med prisen og kvaliteten. Jeg bruger også cremen efter depilation fra samme serie. Huden er meget fløjlsagtig og glat, som en baby. "

Evgenia: "Jeg bruger al min fritid til børn. Derfor har jeg ikke tid til at passe mig selv. Lady karamel til mig er en fremragende måde ud af situationen. 5 minutter og alt er klar! "

Tatyana: "Jeg forsøgte en gang. Renser håret godt. Huden er fugtet. Men duften er bare uudholdelig! Mest sandsynligt vil jeg skifte med hinanden. "

Positive og negative punkter i dette værktøj

Emnet for depilation retsmidler er ikke kun påvirket. Denne fløde har trods alt betydelige fordele:

 • Smertefri.
 • Brugervenlighed.
 • Lav pris på tid til udførelse af depilation, hurtigt resultat.
 • Muligheden for at udføre proceduren i hjemmet.
 • Muligheden for at slippe af med hår i områder med delikat hud.
 • Ernæring hud nyttige stoffer, der udgør stoffet.
 • Langsom hårvækst på grund af virkningerne af dets bestanddele.

Små fejl i cremeaffileringsmetoden er også tilgængelige. Dette er en mulig allergisk reaktion og øget syre-base balance. For at undgå kløe og hudirritation skal du først lave en test på indersiden af ​​albuen. Du skal blot anvende lidt og skylle efter et par minutter.

Hvis du har nogen reaktion, så er denne creme bedre ikke at bruge. Prøv stoffer af forskellige mærker, sammensætningen indeholder en række forskellige komponenter.

Hvordan er hårfjerning færdig?

De aktive kemikalier, der udgør produktet, ødelægger keratin. Dette svækker hårstrukturen. Håret bliver blødt, virkningen på pæren forekommer ikke. Den specielle spatel fjerner den skræmmende sammensætning sammen med den bløde vegetation. Samtidig vil de resterende hårets ender i huden ikke være skarpe. Dette giver ekstra glathed til huden.

På grund af kakaosmør og vanillecreme blødgør Lady Caramel huden. Efter proceduren vil du føle en særlig blødhed, ømhed og silke i den behandlede hud.

Sådan ansøger du

I ethvert kosmetisk værktøj er der brugsanvisning. Men generelt er processen den samme for sådanne stoffer.

 1. Sørg for at teste for hudreaktion.
 2. Vask kroppen og tør den tørre.
 3. Påfør cremen til huden med en speciel spatel med et tyndt lag, så hårene er helt dækket af det. Du bør ikke bruge denne metode i zonen af ​​dyb bikini, for ikke at irritere slimhinderne.
 4. Hold den ønskede tid.
 5. Fjern sammensætningen med en spatel mod hårvækst.
 6. Vask behandlede områder grundigt.
 7. Påfør en nærende creme eller lotion.
 8. Mellem behandlinger, brug en skrubbe for at slippe af med indgroet hår.

Højkvalitets fløde giver dig mulighed for at slippe af med hår i op til to uger. Ved konstant brug bliver håret tyndere, det vokser langsommere.

LiveInternetLiveInternet

-Søg efter dagbog

-Abonner via e-mail

-statistik

Depilatory cream lady caramel anmeldelser

Tilbagemelding om "Elf Lady Caramel" kategori pleje kosmetik. Objektive anmeldelser og personlige udtalelser fra besøgende til webstedet anmeldelser nummer? - CityKey.net

Det vil blive fremstillet af lægemiddelfabrikken "Elfa" (Zhytomyr region, Ukraine). Jeg kan godt lide nogle produkter fra denne fabrik, nogle der ikke er meget gode, men jeg kan slet ikke lide dem. Men den depilatory creme er fremragende. Jeg købte en potent. I et kasse med en creme og en plastikspatel. Anvendelsesprincippet er yderst simpelt.

På det ønskede område af huden (jeg har dette ben under knæene) påfør et tykt lag af creme. Læs hele anmeldelsen >>
Jeg, som enhver kvinde, vil være velplejede og smukke. Men med barnets fremkomst er det meget svært at allokere tilstrækkelig tid til sig selv.

Epilation er en meget nødvendig proces, og det tager meget tid, især når det kommer til epilering af et bikiniområde. Jeg besluttede at prøve cremen til hårfjerning Lady Caramel high-speed. Som reklame siger, har kun 3 minutter og en måned ikke brug for at tænke på fjernelse af håret. Så tænkte jeg. Hvad er ikke en god erstatning for barbermaden. Forresten var jeg meget ked af det.

Fordelene ved denne creme. Læs hele anmeldelsen >>

Ja, og problemer med dem (Alle er favorit Vit (prøvet flere typer), forårsager udslæt. Eveline udslæt forårsager ikke, men fjerner hår hårdt. Men vi blev på en eller anden måde venner med Lady Caramel fra Elves) Prisen er normal, let.

Læs hele anmeldelsen >>

Efter min mening er ukrainske producenter ikke særlig succesfulde i kosmetologien, selvom jeg måske forsøgte lidt. Men en depilatory creme. Læs hele anmeldelsen >>

Jeg var heldig at denne proces er praktisk talt smertefri og uden konsekvenser for mig. Men nogle gange om sommeren, når epiliruesh og depiliruyus meget mere og mere, og jeg er bekymret over alle former for irritation og betændelse, især i særligt følsomme intime områder. I dette tilfælde køber jeg her en billig creme "Lady Caramel", som produceres af lægemiddelfirmaet "Elfa". Producenten lover at dette. Læs hele anmeldelsen >>

Jeg er lidt skeptisk til produkterne fra nationale producenter, men denne creme er ikke ringere end andre, alle kendte midler til depilation. Dette mærke kombinerer en række afpudsningsprodukter til forskellige hudarter, bruges til forskellige dele af kroppen samt flere hudplejeprodukter efter proceduren. Læs hele anmeldelsen >>

Depilation creme fra karamel! + PHOTO collager creme og min mening om denne type depilation

Alle elskere af glat hud, hej.

Dette emne for fjernelse for mig er nyt, og jeg ville aldrig have tænkt over det, hvis det ikke var for de mange anmeldelser om depilatory cremer for en sådan forfatter som.

Om hans forsøg med hårfjerning:

Fra 13 år begyndte jeg at barbere mit hår over hele min krop, da jeg er en brunette og mange brunetter vil forstå mig med hensyn til hvor meget hår vi har på vores krop. Det og min hårdhed steg ganske var. Efter at jeg brugte voks hjemme, kom jeg til epilatoren. På ansigtet blev jeg fri af hår ved hjælp af et specielt værktøj. Og alt ser ud til at være fint, men jeg barberede den "dybe bikini" zone, nemlig labia, hvor du forstår, følsomheden er uvirkelig. Så jeg kom til hårfjerning med en creme.

Det første du skal vide, før du går videre til fjernelsen ved hjælp af cremen - cremen er som barbering, kun mindre smertefuld. Derfor vil håret vokse tilbage efter barbering - mørkt hår, mængden af ​​hår efter barbering og den periode, hvor cremen fjerner håret, også fra barbering (ca. 3 dage).

Jeg starter det med dette, da jeg ikke har barberet mit hår overalt i mere end et år, bortset fra denne zone og for mig blev disse fornemmelser glemt. Nå, det er det. Vi vender nu til gennemgangen af ​​selve cremen.

Denne producent har tre produktlinjer - voks til depilation, depilatory cream og hudplejeprodukter efter epilering.

Selvfølgelig købte jeg fløden. Jeg købte det på Cosmo butik for 19 UAH (28 Hryvnia) til en rabat, men prisen er inden for 20 UAH (30 Hryvnia), hvor du køber den. Jeg købte to pakker på én gang, siden jeg gennemførte eksperimentet og tænkte på jambs fra første gang.

Jeg kom straks hjem og begyndte at studere og undersøge det fra alle sider. Først og fremmest gjorde jeg opmærksom på producentens løfter.

Som du kan se, er han meget fristende til at male alt. Næste på boksen er en metode til anvendelse.

Og efter metoden for anvendelse fortæller producenten os om anbefalinger og omhyggelig anvendelse, hvilket er meget vigtigt. Siden disse varer frasiger han sig ethvert ansvar for misbrug af cremen.

Nedenfor på kassen leder han sammensætningen af ​​cremen.

Og det allerførste punkt - det er klart, at du skal huske, om du bruger denne creme.

Denne orientering på boksen i to eksemplarer og dermed på to sprog - russisk og ukrainsk. Jeg bragte russisk.

Efter at have åbnet boksen så jeg endelig hele sættet, som er inkluderet i sæt af den unge depilator.

 • Reklame dine produkter;
 • En spatel, som er ret skarp, så tryk ikke hårdt, du kan skære dig selv;
 • Creme af 100 ml;

  Selvfølgelig tog jeg pakken med cremen i mine hænder og åbnede den. Cremen selv er ikke flydende, det minder mig om barberingsgel. Hvid forresten. Det ekstruderes let, men det er praktisk, at konsistensen er tyk.

  So. Det første jeg gjorde var at teste for allergier - jeg er allergisk og fandt det nødvendigt at fange resultatet før og efter.

  Som du kan se, er huden på den anden del af collagen hvid, for at være ærlig, var jeg bange for allergier. Men som du kan se, er alt godt, og jeg vil sige endnu mere - efter 24 timer og længere var der ingen allergi, ingen ringe rødme.

  Indtryk af dette sæt af depilatory cream:

  • Cremen brænder ikke, når den påføres huden.
  • Som sagt er konsistensen tæt, den spredes ikke, som den blev anvendt, så den vil holde.
  • Det er nødvendigt at anvende et tæt lag, men ikke mere end 1-2 mm, da hvis laget er stærkere, vil det være overførsel af cremen, hvilket alligevel ikke påvirker resultatet, og du kan ved et uheld komme på slimhinden, som jeg gjorde.
  • For at fjerne kropshår, i mit tilfælde fjernede jeg hår i bikini zone (dybt, jeg gentager), det tog mig 7 minutter. Må ikke holde, tro.
  • Helt alt håret gik tilbage fra det første, jeg behøvede ikke engang at smøre anden gang.
  • I modsætning til barbering voksede mit hår tilbage på dag 3, og om aftenen havde jeg et "skjold" fra barberingen.
  • Scapula er skarp, så pas på, tryk ikke hårdt på, ellers kan du skade huden og så følsom efter cremen.
  • Hvis du overdriver det og cremen hærder, kan der forekomme sår, men producenten skriver om dette med forsigtighed. så hvis det sker sker det kun din skyld.
  • Hvis cremen kommer på slimhinden, vil den korrodere huden. Verificeret. Derfor, hvis du arbejder, hvor jeg er, så luk stoffet på din hud, hvor der ikke er noget hår, ellers vil der være sår, hvis det falder. Det spiser dette middel meget godt.

  Som du kan se, er cremen ret anstændig. Ingen ulemper ved brug. For denne meget zone vil jeg nu konstant bruge den, indtil jeg skifter fuldstændigt til epilatoren.

  VERDICT: Jeg anbefaler fløden - et anstændigt produkt for små penge. For dem der ønsker at komme væk fra barbering, men epilatoren er ikke klar endnu, en god mulighed. Der er ingen kontraindikationer, da der ikke findes nogen, det eneste problem der kan overvinde dig er, at de ikke har overset noget, men selve cremen vil ikke være skylden for dette. Så prøv cremen, det er vejen ud.

  Glat hud til dig i lang tid, find dig selv en værdig erstatning til barbering.

  Mange tak for din opmærksomhed på anmeldelsen. Det er meget, meget flot til mig.

  Optag navigation

  Depilation creme fra karamel! + PHOTO collager creme og min mening om denne type depilation: 50 kommentarer

  Hvis du har den næste dag barberingstub, så har jeg allerede et par timer, og hvordan bestiller du det? Nu har jeg en barbermaskine mens)) og for sommeren vil jeg vende tilbage til depilatorierne)))

  Jeg har længe gået til voks)

  Du råder Natashechka - det betyder at du skal prøve!.

  Det bliver nødvendigt at opleve. Alt jeg vil beslutte mig for en shugaring

  Gennemgå digt, og ja selv sådan en visuel hører jeg selvfølgelig til dig

  SVET5S, Svetochka, åh, det plejede jeg også at have. Du har hurtigt brug for at gå med en barberkniv, lokke. Og voks eller en epilator til dig hvordan? På hans fødder, selvfølgelig komme væk fra barbermaden, det er sådan et utroligt arbejde. Og ved hjælp af en epilator vokser håret på mine ben 4 gange mindre. Da alle er her, så kig på dine fødder efter - det er før du går videre til epilatoren / voks. Og et par år efter at have brugt voks og derefter epilatoren. Som du kan se forskellen er signifikant. så tag det af. Og der, og der voksede håret over en måned. Vær ikke bange kun. Vita Aster, du er en god fyr, og her er jeg på epilatoren overalt, undtagen der. Og voksen passer mig ikke - blå mærker efter den. Evgenia27, Zhenya, dette er 100% bedre end barbering. tøv ikke engang. Tak fordi du stoler på mig. Affinity, prøv det. ohhh jeg kommer heller ikke til at beslutte mig om en shugaring. Alle hænder når ikke, men se, jeg vil gå. Jeg vil stadig bang denne "zone".

  Jeg bruger også creme på mine ben. Som for mig er den nemmeste, langtidsvirkende og smertefri måde. Og i bikiniområdet bruger jeg shugaring, "skaldet hoved" i en hel måned

  Jeg vil ikke bytte fløjl til noget

  ira_irisha, "skaldet" måned? dette er en drøm!

  Ærligt, din feedback var meget nyttigt for mig)

  Jeg havde erfaringerne med at bruge cremen, til bikini og læber zone, jeg kunne ikke lide det, så jeg køber det ikke længere, men tipet er nyttigt, måske kan jeg prøve fløden en anden gang

  Wow, hvad en detaljeret anmeldelse! Jeg prøvede ikke depilation cremen, men du interesserede mig

  Jeg brugte epilatoren i flere år (det var ondt i rædsel), men så skiftede jeg til cremer, fordi det er en mindre smertefuld måde at fjerne hår på alle dele af kroppen.

  En god fløde, der fjerner hår uden rødme. Bare et fund

  Clarice, Larisochka, åh, hvor rart at barbere er ondt. ærligt. ira_irisha, alt efter dine ord vil jeg gå der til shugaring. @ ngel, vi har ikke bare Velvet. Jeg forsøgte ikke ærligt. Affinity, og sig ikke. Margo Ch., Prøv, Margarita, det er bedre at barbere sikkert, og så vil du mestre voksen Haney, jeg ærlig oversatte armhulerne til epilatoren ja det gør ondt, men den "skaldede" uge 2 og vokser 3 gange mindre. Men prøv en bikini. Crema er også anderledes. Blueberry Jam, prøv det, men kun i den zone, hvor BREET, og derefter de zoner, hvor hårene er glatte, ikke vil ødelægge stivheden efter. Ksenia Krynski, det er godt, at du fandt din egen måde at fjerne. ketaminka, ja, du har ret. også budget.

  Jeg er kun bange for det mulige udseende af sår, han er så effektiv! Og så på mine fødder prøver jeg at bruge epilatoren).

  Jeg bruger også creme til svært tilgængelige steder. Forresten har jeg aldrig mødt en sådan. Men jeg vil gerne, jeg kan lide navnet. Jeg smør Velvet.

  Yasechka215, jeg er selv skylden. Jeg smurt "der" og lå ned, men jeg måtte slet ikke bevæge mine ben som jeg gjorde, så ville det ikke være gået nogen steder. Men sårene var små (4 ting) og helbredes om aftenen. Men dette er ikke skylden i fløden, advarer producenten. Dette er virkelig min uforsigtighed. MashaBezMedveda, Mashulik tiltrak mig også navnet. Jeg har ikke set Ukraine og fløjl, men jeg tror, ​​de ligner - ikke meget kendte mærker af cremer til lave priser.

  Jeg kan virkelig godt lide denne fløde, fordi håret på mine ben er meget lyst og tyndt))))

  Og straks efter fløden vokser jeg håret næste dag. Jeg forsøgte dette i bikini zone. Næste dag begyndte håret at vokse. Lige nu bruger jeg shugaring derhjemme.

  Jeg prøvede meget, men jeg kunne ikke lide en endnu. Jeg kigger nærmere på dette, fordi jeg er bleg-skinnet med meget mørkt, mærkbart og hurtigt voksende hår

  mda.. brunetter steg stadig håret Noget har ikke mødt et sådant selskab. Men på epilatoren beslutter jeg næsten aldrig

  Jeg har ingen problemer med mine ben og armhuler uden en shuruyu epilator, jeg har været vant til det i 4 år, og jeg føler slet ikke smerte. (Jeg fik kun det tredje gang, spyttede og gjorde det ikke længere) Jeg synes det er værd at prøve sådan en creme, tak for tipet

  A_girl, jeg forstår hvorfor, Katyun. sarry, Nagy, snart vil jeg modne ham. Mrs_serejkina, Dash, se på dig selv for noget, men under alle omstændigheder er barbering ikke en mulighed. Shanty, Natasha, hvorfor? Jeg begyndte med voks. Voks er lettere, og derefter skiftet til epilatoren. Da du overvejer mig lydhør, vil jeg anbefale dig at fjerne dit hår i denne måned for at prøve den 28. og 29. januar. Disse dage kan månen fjerne hår og de vil være mindre smertefulde. kontrolleret på dig selv. Her kan du forsøge at gøre det. Jessica86, åh. Som jeg forstår dig. Jeg arbejder også overalt med en epilator, undtagen der. hvor smertefuldt på kønslæberne. Jeg spurgte selv min elskede at gøre det, men han nægtede. så prøv fløde.

  Jeg så ikke en sådan creme til salg, jeg ville bestemt købe den.

  For at være ærlig, har aldrig brugt sådanne cremer, normalt voks eller epilator hjalp mig Men denne metode skal også testes

  Åh, jeg må købe, af en eller anden grund troede jeg, at han ikke var meget

  Tak for humor i tilbagekaldelsen! Anstændigt produkt, jeg vil forsøge at se.

  Jeg har ikke prøvet dette, jeg er altid tro mod mit fløjl)))

  Jeg har aldrig prøvet en fløde i dette område) jeg er bange for at opløse alt)))

  Jeg så dette i butikken, næste gang jeg helt sikkert vil købe den.

  Jeg har aldrig prøvet en depilatory cream. alt er kun voks. En interessant anmeldelse!

  Jeg prøvede kun Vit creme på en eller anden måde uden entusiasme, så nu skal denne testes på mig selv.) Pludselig vil vores kærlighed udvikle sig med cremer =))))

  Som altid, en detaljeret gennemgang, godt udført Natush, jeg har 2 spørgsmål til dig: 1) Hvad er smagen af ​​denne creme? Jeg prøvede fra Avon, den mest ubehagelige lugt 2) Hvorfor skrev du, at denne metode er mindre smertefuld end barbering? Er barbering skadet?

  Godt fjerner hår, værd at prøve))

  Jeg har en creme fra dette mærke efter depilation "mod indgroet hår", jeg kan også lide prisen og acceptabel

  Åh, og i går tog jeg også en creme til en bikini, bare et andet firma, men også billigt, jeg vil eksperimentere, træt af barbermaden

  Jeg har indtil videre kun forsøgt at fløjl og vit) Jeg skal se på dette)

  Det har længe været afgang fra depilatories, men jeg læser her, jeg læser, og snart vil jeg nok komme tilbage til dem.)

  Med mine skrå hænder for at komme på slimhinden, da der ikke er noget at gøre, er jeg bange for sådanne "intime" ophængere.

  Jeg er overalt på epilatoren

  Jeg bruger kun epilatoren) Cream kan ikke lide.

  God kremik, dømme efter din anmeldelse, jeg vil huske om ham for hver brandmand)

  Meget detaljeret og klart! Husk også denne creme

  Natasha, er du også allergisk? Og hvordan savnede jeg det? Cremen er ikke dårlig, og nuancerne kan nu undgås. Tak for tipsene (adskilt). Et sted kom han over til mig. Behov for at ændre din "jaded" Velvet

  Svetlana Yuryevna, hvis du finder det, kan du sikkert tage det. Candy10, for at være ærlig, er denne metode værre end voks og epilator 100%, men det er bedre at barbere. Derfor, hvis du holder epilatoren, så tror jeg, at fløden ikke skal prøves. Esa, da jeg heller ikke troede på ham. men nu glad. dikovinka1981, tak for at komme. Lilovaya Lisa, det er godt, at du fandt din creme. Shoshi, haha ​​forstår. Jeg havde sådan en panik fra epilatoren i en sådan zone, jeg var bange for, at jeg ville skære alt selv. men nej, alt er givet der. romashka89, Tatyana.Tatyanochka Wolf @, mange tak. Musaka, lapo4ka19072012, Wensdy prøve. kan lide det. GataNegra, mange tak. Det første spørgsmål - Gud takker, duften er som alle skindkrem er fraværende. Det har en lille blanding af dette, men det lugter for det meste som kakao. så efter at have vasket huden lugter du som kakao. Og under fjernelsen af ​​fløden fra flasken - med en blanding af duften af ​​alle cremerne. På det andet spørgsmål - og jeg har en barberingirritation, er det derfor, jeg skiftede til fløde / epilatorer / voks. Så det gør mig ondt at barbere. Borodina-550, som jeg forstår dig. Ned med barbermaskinen. AlyonkaLis, hvis flyttet til siden af ​​barbermaden, kom så tilbage. og hvis du gik væk i retning af voks / epilator, så løbe så langt som muligt fra fløden. Blondie Smart, så er det ikke værd at fare endnu. OlyaRa, overalt? Nå, du er en helt! Jeg så til dig for råd og hjælp! 555Yulyaka555, når jeg går overalt til epilatoren, smider jeg også fløden i den fjerne boks. Lisёnok, jeg håber, det vil være nyttigt for dig. fjerner stadig håret med det samme.

  Båd, mange tak. Pchola, ja, jeg er allergisk. Min hud er uvirkelig følsom. Lidt at alt er umiddelbart synligt. Og hvis jeg nærmede mig, så tror jeg andre vil gøre det også. Prøv det, måske passer det dig.

  Jeg havde en, bare ikke specifikt til en bikini, så vidt jeg husker, forstod jeg ikke hans evner.

  Elsker dette mærke

  Jeg har også en depilation creme i mit badeværelse, men mine hænder vil aldrig nå ham!

  Et endnu skridt

  Udfyld sikkerhedskontrollen for at få adgang til parfums.ua

  Hvorfor skal jeg udfylde en CAPTCHA?

  Afslutningen af ​​CAPTCHA beviser, at du er menneske og giver dig midlertidig adgang til webegenskaben.

  Hvad kan jeg gøre for at forhindre dette i fremtiden?

  Det er ikke inficeret med en virus.

  Hvis du er på netværket, kan du bede om enheder, der ikke er forbundet til netværket.

  Cloudflare Ray ID: 4560f8a585914e6c • Din IP: 193.124.189.214 • Ydeevne sikkerhed ved Cloudflare

  Depilation cream anmeldelse Lady karamel

  Helt populær er nu blevet en serie af produkter «Lady caramel». Praktisk taget i en hvilken som helst butik af hygiejneartikler er det muligt at finde denne eller den pågældende vare i den givne serie. Mit øje faldt på en depilatory cream for følsom hud. Du kan se, hvad der er skrevet på pakken, der indeholder kakaosmør, sheasmør, avocado og også papain, som forhindrer indfødning af hår.


  Der er en annonce inde i boksen, men jeg var skuffet over, at jeg ikke fandt instruktioner for at bruge denne creme på den. Men jeg så hvad andre produkter virksomheden tilbyder. Cremen selv er til stede i sættet, samt en plastikspatel, der er tilpasset til påføring og fjernelse af cremen.


  Nu specifikt om ansøgningsproceduren. Jeg brugte denne creme i alle zoner, og jeg kan sige resultatet. Hvad angår indvækst i håret, så jeg ikke noget lignende. Dette er et stort plus fløde. Håret vokser virkelig ikke, som lovet af producenten. Desuden er der i cremerne specielt i zoner, som til benene, stor for denne zone, men instruktionerne siger at anvende et tykt lag creme, hvilket betyder at hvis du bruger det til at fjerne hår på benene, er det næppe nok i lang tid. Til armhulsområdet var cremen perfekt til mig, håret blev fjernet første gang, jeg behøver ikke at rive noget ud. Men om bikini-zonen kan du have en lang samtale. Jeg tog en creme til følsom hud, men i annoncen så jeg, at der også er for bikini og underarms-området. Men i butikken var det desværre ikke. I bikiniområdet skal du stadig trimme, fordi cremen har en ubehagelig lugt af kemi, og det var en eller anden måde skræmmende at sætte det overalt. Og også i områder, hvor huden er meget følsom, ridser scapulaen lidt lidt, hvorefter den bliver rød, men det er ikke irritation, og om 10-30 minutter vil passere. Som et resultat kan jeg sige, at jeg kan sætte et stort plus til fløden, og fra manglerne vil jeg udelukkende udelukke lugten af ​​kemi såvel som en for ridset kniv. Nu vil jeg prøve alle produkterne i denne serie.

  Depilatory cream caramel anmeldelser

  Asdo:
  "Og hvis du er interesseret i en sådan maling til tøj, hvem har prøvet det? De skriver det fra."
  Modetrends 2017

  BESTiya:
  "Vil resultaterne fra juni til juli være? Eller er skønhedsbloggen på webstedet ikke relevant mere?"
  Resultaterne af den månedlige konkurrence MAY

  problema:
  "Mine poler) Nu har jeg bare brug for noget til styling, termisk beskyttelse og volumen)))" "
  hår styling kensuko

  problema:
  "Mine fordele) Jeg har himlen blå, jeg forbereder også et indlæg til ham) Lac."
  BRIGITTE BOTTIER neglelak

  problema:
  "Mine fordele) Navnet er sjovt) skal noteres, selvom jeg nu er fuld."
  Rensning ansigtsmaske

  problema:
  "Mine fordele) Jeg kan godt lide, hvad der ligner skinne, jeg kan lide sådan læbestift, men en skygge."
  Læbestift Jafra - dronning af kvinders hjerter

  problema:
  "Tak for plusserne = *) Ja, det sker for alle) Vi gik her i en uge."
  L `Box juni 2018

  Anaana13:
  "Selvfølgelig kan du)) men denne, som VelenaSweet fortæller mig, synes mig."
  Primer under makeup fra Giorgio Armani

  Anaana13:
  "Ooh... ja... Jeg ville absolut ikke noget imod at prøve det, hvis jeg ville have det."
  Peony Lip Balm af Loccitane

  Anaana13:
  "Tak!))))) Det ville være interessant at se på skyggerne og lakken)) (Nå, hvis den modnes."
  Udpakning af L'BOX - JUN / JUL

 • Creme, der bremser hårvæksten

  Armhulen på drømmebogen