Depilatory cream: hvordan man handler, hvordan man bruger det

På udkig efter en effektiv og bekvem depileringsmetode skal kvinder forsøge mange forskellige midler. Hvis det tidligere var barbermaskinen den mest populære, er der i dag mange andre praktiske metoder i skønhedens arsenal. Et godt alternativ til den mekaniske metode til fjernelse af overskydende vegetation er kemisk depilation med cremer. Det eneste der stopper det fra at bruge det er bekymring for selve cremenes sikkerhed. Forståelse af, hvordan depilation creme fungerer, vil bidrage til at klarlægge dette problem. I øjeblikket er der mange forskellige cremer til rådighed. Lova fiskeri creme til depilation, creme til depilation Evelyn, creme til depilation Baptiste - bare nogle af dem.

Hvordan det virker

Efter at have set reklamerne ser det ud til, at det efter at have påført huden ødelægger pæren, og håret falder ud. Seere er sikre på, at håret ikke vokser i tre dage, nogle hævder at en uge. Men brugerne hævder, at håret stadig begynder at vokse næsten umiddelbart efter depilation. Faktum er, at de kemikalier, der kommer ind i cremen, kun ødelægger hårets aksel, og mere specifikt keratin (det mekanisk stærke protein der udgør håret).

Operationsprincippet er som følger: de svækker forbindelsen mellem proteinkæderne inde i håret. Rødden af ​​cremen lider slet ikke. Hårsækken forbliver intakt, og håret begynder at vokse stille efter at have fjernet sin ydre del. Dette fører til, at håret vokser efter en sådan procedure. For at reducere intensiteten af ​​deres vækst og for at forhindre det hurtige udseende af ubehagelige børster, introducerer producenter specielle ingredienser i formlen af ​​cremer. Det kan være forskellige urteekstrakter, Ussuri humle, sojabønner, andre tilsætningsstoffer af plante- og kemisk oprindelse. De påvirker hårsækken og sænker hårvæksten. Et eksempel på en creme, der nedsætter hårvæksten, er fløjlpulvercreme. Hvis du vil slippe af med håret helt, skal du være opmærksom på de typer af hårfjerning for evigt. Her finder du flere oplysninger.

Videoen beskriver, hvordan depilation cremen virker:

Hvordan øge effektiviteten

Hår består hovedsageligt af keratin. Dette er hans proteinramme. Det thioglykoliske salt af natrium eller kalium, der er en del af depilationskremmen, har en destruktiv effekt på den. Under depilationproceduren ødelægger eller smeltes disse ingredienser i hårstrukturen. I det væsentlige virker cremen som en almindelig barbermaskine. Kun bladet skærer af vegetationen, og kremen løser det op. Men hårsækkenet forbliver uberørt alligevel.

Der er flere grupper i linjen af ​​depilation cremer:

 • universelle cremer;
 • hypoallergeniske formuleringer til delikat hud;
 • cremer til hårdt hår;
 • betyder med effekten af ​​hudpleje.

Alle er designet til brug på bestemte hudområder og har forskellige eksponeringstider. Jo kortere aldringstid på cremen på huden, desto højere er koncentrationen af ​​kemikalier i dens sammensætning.

Beauticians bruger professionelle cremer til depilation. De adskiller sig væsentligt i deres sammensætning fra konventionelle midler. Blandt ingredienserne i disse cremer er proteolytiske enzymer såsom:

Teknologien til at bruge sådanne værktøjer er forskellig fra den sædvanlige depilation ved hjælp af en creme. Huden med den påførte sammensætning opvarmes af infrarøde stråler. Denne procedure kan erstattes med en silicone bandage. Som et resultat trænger cremen i folliklen og ødelægger pæren. Dette fører til ophør af hårvækst. Sådanne depilations udføres hovedsageligt i salonen. De har en betydelig ulempe - høj pris.

På video: Sådan gør du depilation creme

fordele

Depilation med en creme har meget at gøre med barbering. Men stadig har denne metode en række væsentlige fordele, takket være, at den bliver stadig mere populær.

 • Enkelhed. Proceduren kan med succes udføres hjemme: det kræver ikke særlige færdigheder og ekstra udstyr.
 • Smertefri. Dette er den mest blide måde at blive depilation på.
 • Pris. Depilation creme er forholdsvis billigt. Når man sammenligner med laseraflejring, er prisen på cremen meget lavere. Men depilation med en barberkniv eller shugaring derhjemme vil koste mindre.
 • Lav skaderate. Huden under proceduren er ikke udsat for mekanisk stress. Dette gør det muligt at undgå udskæringer og andre mikrotraumas, som ved barbering.
 • Effektivitet. Det er muligt at fjerne hår hurtigt fra områder i et stort område.
 • Komfort i brug. Der er cremer og skum, der kan bruges i brusebadet. De behøver ikke hårfjerning og spatelcreme. Det er nok at vaske overskydende vegetation med en vandstrøm.
 • Hårets struktur ændres ikke. Nyt hår bliver ikke tykkere eller tykkere.

ulemper

Depilatory cremer, som andre kemikalier, kan forårsage en allergisk reaktion. Nøjagtigt at følge instruktionerne hjælper med at undgå sådanne manifestationer. Men hvis du beslutter dig for at bruge depilation creme for første gang, test din hud følsomhed over for virkningen af ​​dets komponenter. For at gøre dette skal du anvende cremen på albuebøjningen, hold i 5-10 minutter. Efter 24 timer skal du kontrollere tilstanden på huden på dette sted. Hvis alt er i orden, kan du fortsætte til depilation.

Videoen fortæller om fordele og ulemper ved depilation med creme:

Men dette er ikke det eneste negative af dette populære værktøj. Ulemperne omfatter også:

 • Kort effekt. Efter et par dage bliver vokset hår synligt på huden, og proceduren skal gentages.
 • Ujævn fjernelse af håret. Kemikalier påvirker hårets krop langs hele længden. Når håret fjernes med en spatel, kan det bryde sig ikke nær selve huden, men i enhver højde. At ødelægge strukturen af ​​tykt hår vil tage mere tid. Alt dette kan føre til udseende af områder med resterende hår.
 • Høj syre-basehastighed af creme. Depilatorisk sammensætning har en pH på 12. Dette er to gange det naturlige niveau af surhed i huden. Cremen kan forårsage kemiske forbrændinger og mikrotrauma, især hvis du øger den anbefalede eksponeringstid.
 • Udseende af indgroet hår er ikke udelukket.
 • Æstetisk effekt opfylder ikke altid forventningerne. Svarte pletter forbliver på huden, da cremen ikke virker på hårets rødder.
 • En depressiv virkning på huden og neglene. Fremgangsmåden skal udføres med handsker og undgå at få cremen på stoffet, der indeholder keratin (negle og hår). Du kan ikke anvende cremen på slimhinden og huden i nærheden af ​​øjnene.
 • Høje krav til opbevaring af cremen. Med de forkerte temperaturforhold reduceres værktøjets effektivitet kraftigt.
 • Ubehagelig lugt. Det varer lang tid - fra flere timer til dage er det svært at forkæle det med kosmetik.
 • Et stort antal kontraindikationer.

Men på trods af en så stor liste over mangler fortjener denne metode til depilering opmærksomhed. Det kan dog kun bruges af dem, der ikke har kontraindikationer, som omfatter:

 • graviditet og amning
 • skader på huden
 • hudsygdomme (dermatitis af forskellig art, acne, eksem, herpes, koger, psoriasis);
 • godartede læsioner på huden (vorter, papillomer, mol, fibromas);
 • onkologi.

Hvordan man bruger eller hvordan man ansøger

Korrekt brug af cremen vil gøre huden glat og silkeagtig. For proceduren skal du:

 • depilatory creme;
 • scapula (normalt kommer med fløde);
 • body scrub;
 • bruser gel;
 • fugtighedscreme efter depilation.

Efter at have bestået testen for cremenes følsomhed, kan du fortsætte med proceduren. Depilationsteknologi består af flere faser.

 1. Damp huden ved at tage et bad eller en bruser.
 2. Fjern døde hudceller og fedtpartikler med en shower gel. Sæbe kan ikke bruges. Det tørrer huden for meget.
 3. Påfør en skrubbe, behandle dem områder, der vil blive udsat for depilation.
 4. Fjern kratrest og tør huden med et håndklæde.
 5. Påfør et tyndt lag creme til huden.
 6. Vent, indtil cremen fungerer (eksploateringstiden er angivet på pakken med cremen). Normalt er cremer designet i 5-15 minutter.
 7. Fjern cremen med blødgjort hår med en plastik eller gummi spatel.
 8. I stedet for en spatel kan du bruge en svamp eller et håndklæde. Derefter fjernes håret i en cirkulær bevægelse.
 9. Skyl af rester, tør huden med et håndklæde.
 10. Påfør fugtigheds- og anti-inflammatorisk creme, gel eller mousse. Det må ikke indeholde alkohol og stærke syrer.
 11. Du kan bruge midlerne til at bremse hårvækst.

Proceduren kan gentages ikke tidligere end i 72 timer. Derudover anbefales det ikke at gå ud i solen i 24 timer. Husk, høj kvalitet creme, og overholdelse af teknologien i dens anvendelse vil bidrage til at undgå mange problemer. I dette tilfælde spiller prisen ikke altid en stor rolle. I lavpris segmentet er der et meget anstændigt middel til depilation.

Hvis du bruger veet depilation creme, her finder du instruktioner til brug.

Sammenligning med andre arter

Depilatory cremer sammenlignes ofte med barbering. De har virkelig meget til fælles. Forskellene i eksponeringsmetoder - barbermaskinen fjerner håret mekanisk, cremen - kemisk. Begge metoder påvirker ikke hårsækken.

Barbering er den billigste måde at depilere på. Det giver dig mulighed for hurtigt at behandle betydelige hudområder. Ingen grund til at vente, indtil cremen fungerer, men resultatet er det samme som for cremen. Men cremen har en vigtig fordel.

Kirurger før operationer fjerner altid hår fra huden, hvor de laver snit. Dette skyldes de høje krav til sterilitet. Hvis de tidligere var til depilation, brugte de kun en barbermaskine, men i dag er den næsten fuldstændig erstattet af cremer. De giver dig mulighed for at fjerne hår uden at skade huden. Enhver udskæring er en åben vej til infektion.

Videoen fortæller dig hvad der er bedst for en barberkniv eller skræmmende creme:

Elektriske depilatories virker også hurtigt og effektivt, men fornemmelserne ved at bruge dem er ikke behagelige. Depilator trækker hår ud og gør det hurtigt og effektivt. Hvis du bruger en elektriske depilator regelmæssigt, bliver huden vant og smerten er næsten ikke følt. Men alt afhænger af din smertegrænse.

Shugaring, hårfjerning og voksning er også smertefulde procedurer. Men resultatet af sådan depilation ser ganske attraktivt ud: Der er ingen sorte prikker, men du kan gøre det hjemme. Efter proceduren kan der forekomme rødmen af ​​huden, som passerer hurtigt, især hvis du bruger specielle midler. Her kan du læse, hvordan du gør voksafhaling hjemme. I tilfælde af voksaflejring kan proceduren forblive spor af voks. Hvis du står over for et sådant problem, læs derefter, end fjern rester af voks efter depilation. Til depilation i bikini zonen kan du bruge voksstrimler.

Alle former for depilation er mere overkommelige end salonepilation med elektrisk strøm og laser eksponering. Gode ​​resultater giver en kombination af flere måder. Indledningsvis kan depilationen foregå i salonen, og så holdes huden i orden ved hjælp af cremen. Af den måde anvendes denne metode ikke kun af kvinder, men også af mænd. Depilatory creme til mænd er også populær.

Hvordan virker den depilatory creme

Hver moderne kvinde kæmper med overskydende vegetation på alle dele af hendes krop. De nuværende modetrends samt dagens skønhedskanoner tvinger kvinder i hele verden til at fjerne deres hår ved hjælp af alle mulige metoder. Mange hårfjerningsprocedurer er smertefulde eller simpelthen ineffektive. Hver af dem har sine fordele og ulemper. Sikkert ville alle pigerne få en slags alternativ, som i praksis ville blive sammenlignet med epilatoren og for smertefrihed - med maskinen. Denne metode har længe eksisteret. Dette er en depilatory cream spray, som mange kvinder er bekendt med. På internettet kan du finde et stort antal anmeldelser. Hvor effektiv er denne metode, hvordan virker den, vil den kunne erstatte andre irriterende hårfjerningsmetoder, samt hvilke fordele og ulemper det har? Før du køber et sådant værktøj skal du kende sine fordele og ulemper.

Action cream for at fjerne vegetation

Depilatory cream i brusebadet er en kemisk måde at slippe af med vegetationen. Ofte er hovedkomponenten, som også kaldes det aktive stof, calciumthioglycolat. Det ødelægger alle cysteinbindende aminosyrer, der udgør proteinet i alt hår. Denne handling fører til, at hele hårets struktur er fuldstændig ændret. Som følge heraf kan vegetationen fjernes mekanisk. Virkningen af ​​et sådant middel varer fra ca. flere dage til en uge.

Du er nødt til at forstå, at en mindre handlingstid skyldes det faktum, at den skræmmende creme spray fjerner hår uden pære. Handlingen er rettet mod overfladisk vegetation og beskadiger ikke hårsækkene selv. På grund af dette varer resultatet af hårfjerning op til en uge.

Depilatory creme i brusebadet

Ved korrekt brug af depilationskrem i sjælen kan det ikke skade dig og din krop. Men under hele proceduren er det nødvendigt at handle udelukkende i henhold til vejledningen, som gør det muligt at undgå skader. Før brug skal du foretage en test for udseendet af en allergisk reaktion, og efter - for at starte proceduren for fjernelse af vegetation.

Fordele ved fremgangsmåden

Depilatory cream er et godt alternativ til salon smertefulde hårfjerningsprocedurer. De vigtigste fordele ved at bruge det er, at det:

 • enkelt og hurtigt. Enhver kvinde kan selvstændigt hjemme gøre jævne ethvert område af kroppen uden stor indsats;
 • billige. Sammenlignet med mange metoder til at håndtere vegetation er denne metode et økonomisk værktøj. En pakke er nok til omkring 3 epilationer;
 • smertefri. Fjernelse af hår selv på de mest følsomme områder af huden, vil du ikke føle ubehag eller smerte;
 • sikker. Brugen af ​​denne type hårfjerning vil spare dig for enhver mekanisk skade, der kan opstå i andre metoder til depilation;
 • virker på hår af enhver længde. Nu behøver du ikke vente, indtil dine hår vokser tilbage. Han vil være i stand til at fange nogen, selv de korteste hår;
 • beskadiger ikke hårstrukturen. Dette værktøj påvirker ikke tykkelsen eller stivheden af ​​børstehårene;
 • fjerner nemt hår selv i de vanskeligste og ujævne dele af din krop;
 • De fleste af værktøjerne indeholder et væld af omsorgsfulde komponenter, som positivt påvirker hudens tilstand.

Ulemper: De største ulemper ved at bruge et sådant værktøj

I bredden af ​​internetressourcer er anmeldelser opdelt i 2 lejre: en person taler udelukkende om fordelene ved denne creme, mens andre kun ser ulemper i den.

Ved korrekt brug af depilationskrem i sjælen kan det ikke skade dig og din krop.

Men som andre midler til depilation er naturlægemiddelkremspiller et individuelt produkt. Du kan kun være overbevist om dets effektivitet først efter test på dig selv.

Så ulemper ved at bruge værktøjet:

 • kortsigtet resultat. Det beskadiger ikke hårsækkenet, og derfor vil stubben efter proceduren komme på blot et par dage;
 • kan forårsage en allergisk reaktion, pigmenteringsforstyrrelser i nogle områder af huden, irritation og betændelse. Derfor, før du bruger dette værktøj, er det nødvendigt at lave en følsomhedstest;
 • anmeldelser af ejere af tykke hår angiver muligheden for ujævn fjernelse. På fine hår vises resultatet øjeblikkeligt;
 • derudover mange klager over indgroede hår og mørke pletter;
 • Depilatory cremer har ofte en swipe med parfume. Dette kan være meget irriterende for nogle.

Kontraindikationer

Som nævnt ovenfor, med korrekt brug af cremen er det ikke skadeligt for huden. Men inden du anvender det, skal du omhyggeligt kontrollere hudområdet for udslæt, irritation, betændelse og andre dermatologiske reaktioner samt mekanisk skade på huden. Brugen af ​​sådanne midler på disse områder er forbudt, fordi stofferne i cremen kan skade den svækkede hud. Derudover kan du ikke anvende cremen på muldvarp eller vorter. Når de depilerer dem bedre at holde sig fast for at undgå enhver reaktion i huden. Dette kan utvivlsomt også henføres til minuserne af denne procedure, fordi bogstaveligt talt hver person har sådanne formationer.

Derudover hævder mange kvinder og deres anmeldelser, at dets anvendelse kan have negativ indvirkning på mælken hos ammende mødre. Derfor er det nødvendigt at undgå det under graviditet og amning.

Fordele og ulemper ved at bruge hårfjerningskrem

Utvivlsomt, før proceduren er det nødvendigt at sikre sig, at midlerne er personlige overførsler for at undgå ubehagelige overraskelser. Følg vejledningen under epilering: Hold din krop ikke længere end den angivne periode. Udfør proceduren så mange gange som anbefalet af producenten.

Depilatory cream Veet til følsom hud - anmeldelse

Deep bikini og ben - fremragende! + detaljeret sammenligning af shugaring, depilation creme og barbermaskine. Alle fordele og ulemper - og min favorit :)

Disse spørgsmål er selvfølgelig en personlig og ligefrem intim affære for alle, men jeg vil gerne fortælle dig om dette middel - især i sammenligning med andre metoder til at slippe af med hår på alle steder, hvor det ikke er dårligt)

Så jeg bruger en barbermaskin til at fjerne hår under mine arme og ben, til et bikiniområde, jeg besøger en kosmetolog, til shugaring eller voksning.

Søg efter en tredje, alternativ måde beder mig om. dovenskab! Gå igen til skønhedseksperten, brug tid på din fridag og. udholde smerten. Men detaljerne i alle metoderne og deres sammenligning - i slutningen af ​​gennemgangen.

GENEREL INFORMATION FRA PRODUCENTEN

Pris - 81 UAH (i netværket "Cosmo")

Volumen - 100 ml

Producent - Frankrig

Udnævnelse - ben, arme, underarm område og bikini linje

Endnu vigtigere, forholdsregler i brugen af ​​midler. Her er de vigtigste:

 • Forlad ikke cremen på huden i mere end 10 minutter
 • Må ikke anvendes i hoved, ansigt, kønsorganer, brystkirtler, slimhinder
 • Der skal være mindst 72 timer mellem depileringsprocedurerne.

Ingredienser: Aqua, Urea, Kalium, Thioglycolat, Paraffinum Liquidum, Cetearylalkohol, Calciumhydroxid, Talc, Ceteareth-20, Glycerin, Sorbitol, Parfum, Kaliumhydroxid, Magnesiumtrisilicat, Propylenglycol, Litiummagnesiumsyntese, Limonene, Citrus Aurantium Dulcis Olie, Citrus Grandis Skræl Olie, Benzyl Salicylat, Acrylater Copolymer, Butylphenyl Methylpropional, Linalool, Hydrated Silica, Methylchloroisothiazolinon, Methylisothiazolinone, CI 77891.

Mine erfaringsapplikationer

Cremen selv har en let kemisk lugt, tyk tekstur og hvid farve. Når den anvendes i udseende, ligner en baby creme.

Du skal anvende et temmelig tæt lag, uden at mangle områder for at fjerne alle hårene.

Som jeg allerede har nævnt ovenfor valgte jeg depilatory cream som et alternativ til shugaring proceduren. Derfor valgte jeg denne creme til følsom hud.

Handlet - i overensstemmelse med instruktionerne. Jævnt påført cremen - og ventede.

Nysgerrigheden mislykkedes efter de første par minutter. Jeg forsøgte at fjerne cremen med en spatel - under det er alt som før, ingen effekt. Frustreret, jeg besluttede at vente 10 minutter. Og - se og se! Sammen med fløden fjernede scapula alle hårene! Helt rent.

Efter fløden forstår jeg grundigt vandet, behandlede huden med et beroligende middel.

Inspireret af resultatet besluttede jeg at sætte benene i orden på samme tid. I samme lige lag anvendte creme og ventede.

Det var ikke så let med dem, fordi tibia har strammere hår, hærdet med en barbermaskine.

For at fjerne dem ved hjælp af en creme måtte jeg trykke hårdt hårdt med en spatel - for ikke at gå glip af noget. På hvilke steder blev jeg så båret væk, at jeg selv forlod et par ridser. Men vi vil afskrive på uerfarenhed)

Som følge heraf fandt benene også deres glathed.

Endelig, som lovet, en sammenligning af måder at fjerne hår på.

CREAM FOR DEPILATION VS. Shugaring

Shugaring i kabinen tager cirka 30 minutter, cremen kan håndteres om 20 minutter.

Shugaring er en temmelig smertefuld procedure (håret fjernes mekanisk sammen med rødderne), mens du bruger cremen, er der ikke noget ubehag.

Efter shugaring, kommer huden til liv "i flere dage - hævelsen aftager, huden flager af. Cremen har næsten ingen virkning på hudtilstanden.

Shugaringa er stabil nok i mindst 20 dage - huden forbliver glat. Cremen giver effekten af ​​dagen til 3-4, så er der en lys børstehår - maksimalt en uge bliver nødt til at gentage proceduren.

Shugaring et bikini område i kabinen koster et gennemsnit på 200 UAH. Proceduren med cremen koster 10 gange billigere.

CREAM FOR DEPILATION VS. SHAKED MACHINE

Maskinen kan styres om 10 minutter, med cremen bliver nødt til at bruge dobbelt så meget tid.

Barberingsprocessen er smertefri, den vigtigste ting at bruge med barbergel. Depilatory cream giver heller ikke noget ubehag.

Efter kontakt med bladet bliver huden indsnævret, det øvre lag af epidermis er beskadiget. Som en del af depilation cremen er der aloe, så efter proceduren kan du føle dig godt tilpas uden ekstra midler.

Separat vil jeg gerne gøre opmærksom på hårets tilstand. Maskinen gør dem hårde, med konstant brug vokser ægte børster. Mens cremen (som sukkerpasta under shugaring) svækker hårene, bliver de tyndere og blødere.

Efter barbering med maskinen vises børsterne allerede i 2-3 dage efter fjernelse af cremen, og hårene begynder at dukke op efter 4-5 dage.

Der er maskiner til forskellige smag og punge, priserne varierer fra 10 til. Depilation creme Veet koster omkring 20 USD.

DOMMEN

Selvfølgelig er der ingen perfekt måde at slippe af med uønsket hår - så uden smerte og i lang tid.

Depilatory cream, som for mig, er et kompromis mellem shugaring og en barbermaskine. Proceduren er ikke så dyr og smertefuld, men effekten varer meget længere.

Derfor planlægger jeg at fortsætte med at bruge denne creme, men jeg nægter neppe andre metoder til hårfjerning.

LiveInternetLiveInternet

-Søg efter dagbog

-Abonner via e-mail

-statistik

Depilatory cream for hvor længe effekten varer - Hvordan det virker, og hvor længe effekten varer efter depilation med creme

fabrika-nt.ru

WAX STRIPS FOR AFFORDRING - HAIR ARMAGEDDON?

Depilatory cream for hvor meget effekt

For nylig blev barbering betragtes som den nemmeste og mest overkommelige metode til fjernelse af hår. Men kosmetologien udvikler sig, og der udvikles nye teknikker, som i lang tid kan slippe af med vegetationen. Der er mange gode måder at fjerne vegetation i forskellige dele af kroppen. Der er kemiske, mekaniske metoder til opnåelse af det ønskede resultat. Mange kvinder fjerner deres hår alene. Til disse formål foretrækker de at bruge depilatory cremer. Men for andre damer forbliver det et mysterium, hvordan depilation cremen virker. Lad os prøve at finde ud af det.

Fordele og ulemper ved cremer

Hvis en creme bruges til at slippe af med vegetationen på kroppen, så har den som enhver anden vare sine fordele og ulemper. Det er værd at bemærke, at hver type af depilatorisk creme har en anden virkning på huden. Dette forklares af organismens individuelle karakteristika (hudtype, modtagelighed for sammensætningen af ​​produktet).

Den creme, der hjælper med at slippe af med hår, har følgende fordele:


 • vegetationsfjernelsesproceduren tager ikke meget tid. Der er cremer, du kan bruge, mens du tager et bad, det er endnu mere praktisk. Selv barbering med en maskine tager længere tid;
 • Effekten af ​​en depilatory cream gælder for forskellige dele af kroppen med et universelt formål med produktet;
 • proceduren giver en god effekt, fordi når du påfører cremen kan du se om hudområdet er blevet behandlet eller ej;
 • Den største fordel kan kaldes fraværet af smerte under depilation. Depilation er behagelig, uden nedskæringer og irritationer;
 • depilatory cream er nem at bruge. Til selvstændig anvendelse af depilation kan creme anses for den mest succesfulde mulighed.

Der er få ulemper, og de fremgår af analfabeterens anvendelse af lægemidlet:


 • i tilfælde af manglende overholdelse af de regler, der er fastsat i instruktionen, er det muligt at overdrive fløden på huden. Hudets område som følge af forsømmelse kan påvirkes;
 • Resultatet efter depilation varer cirka en uge. Effekten er længere end efter en barbermaskine, men mindre sammenlignet med epilering.

Blandt fordelene ved produktet er brugen af ​​en hårfjerningskrem i det intime område. Huden i dette område er meget følsom. Brugen af ​​cremen udfører to opgaver på én gang - fjernelse af vegetation og samtidig fodring af sart hud.

Korrekt brug

Valg af midler til fjernelse af hår, forudlæse annotationen til produktet. Instruktioner til brug af depilation creme omfatter følgende punkter:


 1. midler påføres på den tørre, rene og forberedte hud. Du kan tage et brusebad for at udvide hudens porer;
 2. Det er vigtigt at distribuere fløden korrekt på det behandlede område. For denne del af værktøjet presses ud på en speciel spatel (medfølger). Du kan ikke gnide produktet ind i huden, du behøver kun jævnt fordelt;
 3. læs i annotationen, hvor meget depilation creme fungerer, og overdrive det ikke mere end den angivne tid;
 4. efter stående minutter er det nødvendigt at fjerne rester af midlerne sammen med de forsvundne hår. For at gøre dette, med den samme spatel, der blev påført cremen, i retning mod hårets vækst, fjern forsigtigt sammensætningen sammen med vegetationen. Hvis du bruger en svamp i stedet for et skulderblad, skal bevægelserne være cirkulære;
 5. hudfrit område vaskes med varmt vand. Kun rent vand er nødvendigt, uden sæbe og geler;
 6. Når du anvender depilatory cream i brusebadet, behøver du ikke engang en spatel for at fjerne rester og hår. Alt er helt vasket af med vand.

Advarsler under brug

For at opnå det ønskede resultat skal du ikke kun følge de regler, der er foreskrevet i vejledningen, men også være opmærksom på forsigtigheden, når du bruger en depilator:


 • i løbet af sessionen, skal du sørge for at overholde de angivne i produktets annoteringstidspunkt. Hvis du ignorerer instruktionerne, kan du tjene en forbrænding;
 • Før du bruger det, skal du gøre dig fortrolig med, hvordan depilation cremen virker. Beskrivelsen indeholder instruktioner, i hvilke tilfælde afhjælpningen kan være skadelig eller uforudsete. Så, efter et intensivt ophold under solen eller i et solarium, er det bedre at opgive den kemiske depilator. Mange cremer giver en hvidblegningseffekt til hudbelægningen;
 • Prøv ikke at få fløden på hudens delikate slimhinder. At fjerne vegetation fra ansigtet og ved fjernelse af en dyb bikini, er det bedre at bruge andre midler til at fjerne hår;
 • Anvendelse af en creme for at slippe af med vegetation, glem ikke at bære handsker. Således beskytter du dine negle mod ødelæggelse;
 • da depilatory cream er et kemisk middel, bør det ikke anvendes til gravide kvinder og kvinder, der ammer;
 • Vær særlig forsigtig med gentagen brug af cremen, når du bemærker de resterende hår efter depilering. Under alle omstændigheder skal du opretholde et interval på fem dage, og kun derefter fortsætte til den anden procedure. Glem ikke at overvåge eksponeringstiden for sammensætningen til huden, ellers undgår du en forbrænding.

Efter afslutningen af ​​den kosmetiske begivenhed er at afstå fra solskoldning, varme bade, udflugter til saunaen. Om to dage vil alle de anførte handlinger blive tilgængelige.

Anvendelse på forskellige hudområder og funktioner

Depilatory cream kan påføres på arme, ben, i armhulerne, i bikiniområdet, underlivet, på brystet og i ansigtet.

Den enkleste metode til depilation, der bruger en creme, er fjernelse af vegetation på ben og arme. Mere omhyggeligt skal du behandle brugen af ​​creme på intime steder og armhuler. På disse steder er huden mere følsom og sårbar. Careless håndtering af hudens kemiske sammensætning er let at beskadige.

For at undgå uønskede konsekvenser, for at fjerne hår i armhulerne og i bikiniområdet, brug en creme, der er specielt designet til disse områder.

Når du fjerner armhuler, skal du ikke glemme at fjerne deodorantrester fra huden på forhånd. Tør derefter tørre, drys huden med talkumpulver.

Hvis du bruger en depilatory creme i ansigtet, skal du være særlig forsigtig. Anvend ikke sammensætningen tæt på slimhinderne (omkring øjnene og læberne). Ansigtet efter behandling har også brug for næringsstoffer, endda mere end nogen anden del af kroppen.

Creme selektion

For at besvare spørgsmålet om, hvad man skal kigge efter, når man vælger en depilatory cream, skal man bruge anbefalingerne, og når man vælger en creme, styres følgende produktegenskaber:


 1. hudeksponeringstid. Dette er et vigtigt punkt, især i forhold til følsomme områder (bikini, armhuler, ansigt). Jo mindre afhjælpe er på kroppen, jo bedre;
 2. Når du vælger, skal du styre din hudtype. På pakker er det normalt angivet, hvilken hud og hvilken del af kroppen produktet er beregnet til;
 3. universelle midler, der passer til ethvert område af huden, med undtagelse af ansigtet, sælges
 4. der er højhastighedskompositioner;
 5. Vær opmærksom på emballagen. Næsten hver fløde har en speciel spatel.

Nogle cremer ud over hovedfunktionen - depilation, samtidig fugte og nære huden.

Kontraindikationer

Depilatory cremer bør ikke anvendes til hudlæsioner. Hvis der er nogen neoplasmer på kroppen, så er det også umuligt at anvende lægemidlet, uanset deres natur.

En hvilken som helst sygdom inden for dermatologi er en kontraindikation for brugen af ​​depilatorisk creme. Dette gælder ikke kun eksem, sår, forskellige udslæt og psoriasis, men også acne.

Før du påfører cremen, skal du teste for en allergisk reaktion på produktet. For at gøre dette skal du bruge lidt penge på albuebukken. Hvis huden i en time ikke blev rød, og der ikke er nogen synlige tegn på irritation, så kan du bruge cremen.

Er hårfjerning med depilatory cream effektiv?

Irina Sage (19115), lukket for 9 år siden

Efter de fleste cremer havde jeg allergisk acne (selvom jeg normalt ikke lider af allergier), til min pels (som jeg aldrig troede på at forlade mig). Jeg nægtede fløde i lang tid. Jeg tænker på ELOS-epilering - forfærdeligt dyrt, men i det mindste effektivt (en ven af ​​Madame prøvede det på sig selv). Hidtil barberet dumt.

De er forskellige, fra billige til meget dyre. Virkningen er helt sikkert god. Huden er glat, men i nogle tilfælde er cremen meget bagning. Derfor ikke for alle steder egnet.

Og det er selvfølgelig værd at prøve. Og så er ord ord.

Cremen vil simpelthen fjerne håret, fordi jeg efter barbering råder dig til at købe en epilator, det vil fjerne hår fra roden i to uger, du vil glemme dette problem :)

det hele afhænger af hårets tykkelse, efter min mening har cremen den samme virkning som barbering, kun du skal være forsigtig med det, måske en allergisk reaktion på komponenterne. Efter alt spiser cremen kun i bunden af ​​håret uden at påvirke pæren

Jeg bruger billige indenlandske Velvet. Stod omkring 30 p. Jeg kan godt lide det.

Kemiske depilatorier er cremer indeholdende et trioglykol salt af kalium eller natrium. Dette stof svækker forbindelsen mellem keratinhårskalaer, som et resultat af hvilket de let ødelægges. Før kemisk depilering skal du påføre en lille smule creme på huden og lade den være i en halv time, og skyll derefter med vand. Hvis der opstår en allergisk reaktion, er det bedre at nægte brugen af ​​depilatory cream.

Depilatoren påføres jævnt på ren hud og lades i 10-15 minutter. Derefter fjernes massen sammen med håret med en speciel spatel, der sælges med en creme. Depilatory cremer, i modsætning til barbering, ødelægger ikke kun den ydre del af håret, men også den del af håret, som ligger dybt ind i huden (men selve roten er ikke beskadiget). Derfor vokser hårene efter kemisk depilation langsommere end efter barbering, deres tips er blødere.

Ud over de sædvanlige afskallende cremer til bikini zone og følsom hud er tilgængelige. For at berolige huden og sænke hårets vækst ved afslutningen af ​​proceduren, kan du anvende en speciel creme efter depilation, der nedsætter hårvæksten.

det er ikke umagen værd at bruge det fra hans hårstigning med endnu større frekvens og tæthed, så går du med filtstøvler))). Køb dig selv en voks eller en bedre depilator.

Depilation creme

Moderne mode kræver piger at slippe af med synligt hår på deres ben, armhuler, bikini område mv. Der er udviklet mange metoder til dette. Alle er opdelt i to store grupper: hårfjerning og depilering. Epilation indebærer at fjerne hårsaksen sammen med roden. Denne type omfatter fjernelse af voks, epilator, shugaring osv. Depilation indebærer fjernelse af kun den synlige del af børstehårene - kernen. Denne type omfatter barbering, skæring, fjernelse ved hjælp af særlige kemiske forbindelser.

Den første metode giver et længere og mere stabilt resultat, den nye seta vokser blød og mindre mærkbar. Det er dog smertefuldt. Den anden metode, afhængigt af metoden, har en mere eller mindre varig virkning. Kan forårsage irritation, men helt smertefri.

En af de bedste løsninger er depilation creme. De kemiske komponenter i sammensætningen ødelægger hårtekstur og "brænder" den. I modsætning til barbering forårsager denne metode ikke irritation (forudsat at der ikke er allergi for det). Nye hår bliver tynde og mindre synlige. Mens barberingen bliver tykkere og stivere, stryger børsterne ubehageligt. Midler er uerstattelige for sarte områder.

Veet creme til udsmykning af den intime zone, bikini og ansigt: Til følsom, normal og tør hud

Veet brand producerer en række værktøjer til depilation. Denne sammensætning, der er egnet til brug i brusebadet, og midler til tør depilering og sprøjter, nem at påføre og meget mere. Valget af depilationskrem til det dybe bikiniområde er et afgørende spørgsmål, da huden er meget følsom og normalt kun svarer til den mest delikate fjernelse. Det er bedst at vælge en sammensætning for følsom hud - den er velegnet til både ansigt og det intime område. Det har følgende fordele:


 1. Behagelig lugt;
 2. Langsom hårvækst;
 3. Hudpleje;
 4. Hurtig aktionstid;
 5. Delikat behandling af huden.

Depilation creme er ikke dyrt - omkring 300 rubler. Det bør bruges mindre hyppigt end en barbermaskine. Med moderat brug af en pakke er nok 2 til 3 gange.

Brug i bruseren: brugsanvisning

Det er ikke altid bekvemt at gå rundt i lejligheden med en creme, der påføres dine fødder - det bliver snavset, det begrænser dig i dine bevægelser mv. Ja, og proceduren for fjernelse af hår, de fleste mennesker bruger i brusebadet. Fordi virksomheden har udviklet en række passende værktøjer. Depilatory cream i brusebadet Veet kan bruges, mens du står under vandstrømme. Linjen indeholder følgende produkter:


 • Midler til brug i brusebad til tør hud er hurtige (kun 3 minutter) og et langvarigt resultat. Huden forbliver glat to gange så lang som barberingen, da sammensætningen fjerner håret tæt på roden, skaber ikke en spids vinkel, som under skåret;
 • Lægemidlet til følsom hud giver et langvarigt resultat. Beriget med E-vitamin og aloe vera-ekstrakt, hvorved den aktivt giver næring og fugtiger huden samt læger og genopretter det
 • Creme med en rose duft med shea ekstrakt egnet til tør og normal hud. Påvirker 3 minutter. Den anvendes i ethvert område, undtagen personen. Instruktioner for veet depilation creme lover at huden bliver mere glat og silkeagtig i forhold til selv andre Vit produkter.

Eksponeringstiden for sammensætningen er minimal - afhængigt af densiteten og andre egenskaber ved håret, er det 3 - 5 minutter.

Hvor meget spray er nok

Det er nemt at bruge kylling depilation creme. Sammensætningen påføres jævnt til området med uønsket vækst. Du behøver ikke at sørge for, at hårene er helt dækket af det. Det er nok, at kun deres rødder vil blive dækket. Efter den tid, der er angivet i instruktionerne, vaskes produktet af med rester af hår. Men denne elementære proces Veet blev endnu lettere ved at oprette en sprøjtefilm. Udviklede linjer for tør, følsom og normal hud.

Eksponeringsperioden for sammensætningen - 5 minutter. Cream for tør hud virker endnu hurtigere - 3 minutter. På trods af den korte eksponeringstid giver det et langvarigt resultat, hvilket sænker hårvæksten. Huden er aktivt næret og fugtet.

Sammensætningen opbevares i et tæt lukket hætteglas. Tør sprøjtepistolen tør, inden den lukkes.

Veet naturals gel anmeldelser, suprem essence

Veet facial depilatory creme har gode anmeldelser. Det bør dog bruges meget omhyggeligt. Da dette er en kemisk sammensætning, har den en række kontraindikationer. Det er bedre at opgive brugen på ansigtet med tendens til allergi, tynd eller følsom hud.

Men næsten alle kunder er tilfredse med resultatet af handlingen betyder Wit.

Depilatory cream

Vi kan forlade huset ikke færdigt, men aldrig med hårede ben! Problemet med hårfjerning er så presserende og populært, at det er umuligt at overse mindst én metode til at slippe af med uønsket hår.

Depilation creme er på andenpladsen, umiddelbart efter voksaflejring. Hvad er dens fordele og ulemper?

Cremen fjerner håret på grund af det høje PH, som om der opløses håret. Bemærk, at da hårets struktur i forskellige dele af huden er anderledes, findes der cremer med forskellige niveauer af PH. Derfor bør du ikke bruge en depilatory creme til ben i bikinizonen og omvendt - en creme til fjernelse af hår i bikinizonen til benene.

I kosmetiske udtag kan du finde produkter til sådanne kropsdele:

 1. Depilatorisk ansigtscreme.
 2. Værktøjet til armhulenes område.
 3. Creme for at fjerne vegetation på hænder og fødder.
 4. Intim depilation creme.
 5. Depilatory creme til mænd.

Det er bekvemt at bruge depilatory creme på komplekse overflader af kroppen, såsom armhulerne, ryggen og indersiden af ​​låret, ankelen og i følsomme områder, såsom bikiniområdet. Imidlertid er depilation creme ikke brugt til dyb bikini! Hvorfor? Mere om det senere.

Fordele, ulemper og kontraindikationer af depilatorisk creme

Fordele ved metoden:

 1. Forlader ikke ridser på huden, sammenlignet med en barbermaskine.
 2. Det kan trænge ind i porerne op til 1 mm, således at hårene fjernes fra hudoverfladen dybere med 1 mm (hvis calciumthiolglycolat er til stede i sammensætningen).
 3. Kan bruges med enhver hårlængde.
 4. Velegnet til bikini område.
 5. En følelse af glathed længere end barbering - fra 2 til 5 dage.
 6. Huden efter proceduren bliver glattere.
 7. Forår ikke smerte.
 8. I mange formuleringer af produkter tilføjer komponenter, der sænker hårvæksten.
 9. Enkel at udføre, så let at gentage derhjemme.
 10. Billig.

ulemper:

 1. Da sammensætningen indeholder aktive stoffer, der bryder ned proteinkæder, vil det sandsynligvis blive brændt, hvis du overdriver blandingen.
 2. Kontakt af depilatoren med slimhinden skal ikke tillades, ellers tynd, sart hud får en smertefuld forbrænding. Derfor anvendes depilatorier ikke i den dybe bikinizone og påføres ikke ansigtet på overlæben og til korrektion af øjenbryn.
 3. Ubehagelig lugt af creme.
 4. Anbefales ikke til brug mere end en gang hver 2. dag.
 5. Kan forårsage sensibilisering til følsom hud.
 6. Det er nødvendigt at udføre proceduren med handsker, da cremen sammen med håret ødelægger neglene.
 7. Sammen med unødvendigt hår hvide tan.

Kontraindikationer

 1. Det anbefales ikke at teste metoden for dem, der:
 2. Der er en hudsygdom (acne, udslæt, acne, eksem, koger, herpes).
 3. Helt integritet (ridser, sår).
 4. På stedet for hårfjerning er mol, vorter og andre godartede formationer.
 5. Individuel intolerance over for kremen.
 6. Fundet maligne tumorer.

Under graviditet og amning er mange afskallende cremer også forbudt af læger.

Sådan bruges depilatory cream

Hvis det for dig er den første procedure, så sørg for at lave en test på cremenes tolerabilitet. For at gøre dette skal du anvende en lille mængde af blandingen til det sted, hvor du yderligere fjerner håret. Hold fløden et par minutter (det samme antal minutter, som er angivet i brugsanvisningen), og skyll derefter. Hvis huden ikke reagerede med allergier eller forbrændinger i løbet af dagen, så kan du sikkert gøre afskallingen.

Før du anvender midlerne til at fjerne hår, skal du rengøre huden mod urenheder. Undgå dog alkohol og sæbe. Brug en lotion eller tonic uden alkohol.

Påfør nu en spatelapplikator på en tør hudcreme med et jævnt tykt lag. Sørg for, at anvendelsen af ​​produktet ikke udvikler sig til at gnide det i huden.

Lad produktet stå i 3-10 minutter (se den nøjagtige tid i instruktionerne!).

Brug derefter en speciel plastikspatel (eller svamp) til at fjerne de resterende creme sammen med håret mod deres vækst.

Resterne af cremen fra huden vaskes af med almindeligt vand.

Depilatorcreme har ikke altid tid til at klare håret i den tildelte tid i instruktionerne. Og stadig er det bedre ikke at overdrive det længere, ellers er der en mulighed for at få en ubehagelig hudforbrænding.

I nogle skønhedssaloner også udføre depilation fløde. Under proceduren bruger eksperter professionelle cremer til depilation. Deres sammensætning er noget anderledes end de traditionelle rør, der sælges i butikkerne. Efter påføring af blandingen påføres infrarød stråling på huden, hvorefter et silikonebånd sættes på. Hårpæren falder sammen under opvarmning. Ved de efterfølgende procedurer bliver mængden af ​​hår mindre, og hårets struktur bliver tyndt, indtil det bliver til en næppe mærkbar fluff. Imidlertid er risikoen for forbrændinger og allergier ikke reduceret.

Da huden i aflejringsprocessen allerede har gennemgået kemiske midler, er det ikke nødvendigt at torturere det yderligere med parfume midler efter proceduren. Fugt bedre det med termisk vand.

Det anbefales heller ikke at besøge solariumet eller stranden, badet eller saunaen de næste par dage efter proceduren.

Hvis du ikke er imponeret over forsigtigheden med at bruge depilatory cream, som fordelene, så skal du vide, hvordan du vælger et værktøj, der opfylder dine behov. Vi vil tale om dette i artiklen "Vurdering af depilatory cremer."

Depilatory cream - regler og brugstider

Uliana Bochkareva • 06/26/2018

Skønheden i kvinders hud består ikke kun af skrælning og fugtgivende, men også om korrekt fjernelse af uønsket hår. Depilatory cream løser problemet hurtigt og effektivt.

Hvorfor bruge depilatory cream

Hårfjerning på kroppen - en ubehagelig opgave. Barbering og elektriske epilatorer forårsager ofte irritation og betændelse, og shugaring og voks er smertefulde, om end effektive procedurer. Cremen anses for at være en sikker og smertefri mulighed for at få glat hud.

Stofferne i fløden blødgør og ødelægger håret, hvorefter det nemt fjernes: fjern kun cremen med en spatel. Der er flere former for frigivelsesmidler: creme, spray og skum. Det er nødvendigt at vælge et produkt efter din egen hudtype. Så er effekten maksimal.

Der er tre typer af retsmidler:

 • til normal hud;
 • til følsom hud;
 • til tør hud.

Metoden har kun to minuser - prisen og den individuelle intolerance.

Sådan bruges depilatory cream

På trods af brugervenlighed er der stadig nyanser.

Creme selektion

Først skal du vælge den rigtige creme til det behandlede område. Da hår på kroppen, afhængigt af området, afviger i tæthed og tekstur, er der en depilatory creme med en vis sammensætning for hver enkelt sag.

Efter køb skal du foretage en test: Sæt en dråbe fløde på indersiden af ​​albuen eller bag øret. Efter at have opretholdt en time eller to, bestemme om inflammation, rødme og andre ubehagelige fornemmelser forekom på huden. Hvis alt er i orden, så kan du fortsætte til de følgende faser.

Hudpræparation

Det er nødvendigt at skrubbe huden, men ikke før proceduren, men mindst en dag. Før proceduren skal du behandle området med et mildt affedtningsmiddel: en særlig lotion før depilering, eller hvis proceduren udføres efter et brusebad med vand og sæbe. Du kan bruge en blød svamp eller svamp.

Udsættelse

På tørt renset hud anbringes midler over hårets vækst i et lige tykt lag. På bumser, sår og irritation for at påføre cremen kan det ikke.

Holdetid

Hver producent skal angive den anbefalede brugstid på pakken. Hvis fløden er vasket tidligere, så vil nogle hår forblive. Og hvis du overdriver det, er der risiko for at få kemisk forbrænding i huden. Skyl af fløden på forhånd, når der er ubehag, der ikke kan tolereres.

Hudrensning

Cremen fjernes fra huden ved hjælp af en spatel eller svamp, der er fastgjort til den. Gør det effektivt mod hårvækst. Efter huden skal vaskes med rindende vand med en mild brusegel eller babysæbe. Hvis du har brug for fugt, kan du anvende en creme med panthenol.

Hvor ofte kan jeg bruge en depilatory cream

Ikke mere end 1-2 gange om ugen. Dette gælder især for følsom hud. Mange højkvalitets cremer, som firmaet Veet, omfatter beroligende og regenererende ingredienser. Det hjælper huden med at genvinde hurtigere mellem behandlingerne.

Sådan bruger du cremen i forskellige områder

Ud over sammensætningen adskiller cremen til forskellige dele af kroppen sig i anvendelsesmetoderne.

Bikini område

Cremen hjælper med at opnå perfekt glathed, undgå indgroede hår og hudbetændelse. Hår efter påføring betyder, at det bliver tyndere og blødere end efter maskinen.

Værktøjet påføres i et tykt, jævnt lag. Ved dyb depilation på intime steder er det nødvendigt at beskytte slimhinderne mod at få cremen med et serviet eller et særligt tøj. Brænden kan opnås selv fra det mest velegnede produkt. Efter at have ventet på tid, fjern cremen og hårene med en spatel.

Ved at fjerne håndzonen kan du bruge en universel creme. Proceduren udføres på en standard måde.

Denne del af kroppen tager flere penge, hvilket ikke er meget rentabelt. Egnet universel creme til depilering, og det er bedre at give fortrinsstilling til olier. Benens hud er tør, så det er værd at behandle det med en skrubbe på forhånd.

Dette er et følsomt område, hvor der kun anvendes en speciel creme. Hud og hår på ansigtet er tyndere end på kroppen. Cremen påføres strengt på de behandlede områder og undgår området omkring øjnene og slimhinderne.

armhulerne

Armhulen er tyk og huden er tynd. Vælg et kvalitetsprodukt og hold det ikke længere end den tildelte tid.

Hvorfor depilatory creme fjerner ikke hår

 1. Huden er lidt affedtet - det forhindrer stoffer i at opløse keratin.
 2. Brugt fløde til en anden zone. Ansigtsbehandling vil sandsynligvis ikke klare armhulerne, fordi den er beregnet til fine hår.
 3. Tiden er ikke fuldt vedligeholdt.
 4. Dårlig produkt.

Hvilken skade er depilatory cream

Du kan fjerne hårfløde i lang tid, hvis det ikke forårsager allergier, og du gør alt i henhold til vejledningen.

Når du køber et nyt produkt, lav en allergitest.

Kan jeg bruge cremen til gravide?

Hvis testen for allergier viste et negativt resultat, kan du bruge denne creme under graviditeten. Det er endnu bedre end en barbermaskine, fordi det er sikrere at fjerne hår med en creme, når det er akavet med en stor mave. Særlige midler til graviditet eksisterer ikke, så vælg produkter af tillidskendte mærker, som du stoler på.

Fjernelse af hår med en creme gør det muligt at rydde sig op hurtigt hvor som helst. Resultatet vil glæde sig længere end en barbermaskine, og følelsen fra proceduren er mere behagelig end fra andre metoder.

Årsager og symptomer på hårvækst på brystet hos piger og kvinder

Avon depilatory cream