Sådan bruges depilatory cream

Hvordan man bruger creme til depilation, ikke alle kvinder ved. Selv om alt er ret simpelt, fordi det er en af ​​de enkleste hårfjerningsprodukter. Men på trods af dette har dens effektivitet længe været bevist. Vi vil forstå mere om alle nuancer af at bruge dette værktøj.

De vigtigste træk ved cremen til depilation

I starten er det meget vigtigt at bestemme forskellen mellem begrebet "depilation" og "epilation". Proceduren kaldes depilation i tilfælde af, at pæren efter bevaringen bevares og depilation - hvis den er fuldstændig ødelagt. Virkningen af ​​den depilatory creme er at ødelægge hårets overfladestruktur, pæren forbliver intakt og intakt. Derfor bør den langsigtede effektivitet ikke tælle. Maksimumsperioden er ca. 7 dage.

Alkalisk er til stede i depilationskrømen, som har en destruktiv virkning på hovedkomponenten i håret (keratin). Dette er en meget hurtig proces.

For huden udgør denne creme ingen særlig fare, undtagen i tilfælde af ukorrekt brug af produktet.

Typer af depilatory cremer

Afhængigt af anvendelsesområdet er alle depilatoriske cremer opdelt i fire hovedgrupper:

 • Behandling af ben og arme
 • til bikini og dybe bikini områder;
 • for den aksillære zone
 • fjernelse af hår fra ansigtet.

Denne adskillelse skyldes tilstedeværelsen i cremen af ​​kemiske aktive stoffer, som kan være både aggressiv og blødere.

I indkøbsprocessen er det værd at læse de anbefalinger og sammensætning, der er angivet på pakken, omhyggeligt.

Positive og negative egenskaber

Før du begynder at bruge depilation cremen, skal du forstå dens egenskaber, hvilket måske ikke altid er positivt.

De vigtigste positive egenskaber ved depilatory cream:

 1. Let at bruge, og derfor tilgængelig for enhver kvinde.
 2. Proceduren medfører ikke smertefulde fornemmelser.
 3. Den mindste sandsynlighed for hårets indvækst.

Det er også nødvendigt at angive negative egenskaber:

 1. Kortvarig effekt.
 2. Mulig manifestation af allergiske reaktioner.
 3. Huden bliver tørrere.
 4. I kontakt med slimhinde forårsager forbrændinger.

Procedureregler

For korrekt brug af cremen til depilation er det vigtigt at overholde de grundlæggende regler og anbefalinger. I dette tilfælde behøver du ikke bekymre sig om kvaliteten af ​​proceduren. Slutresultatet vil helt sikkert overraske dig med dets høje effektivitet. Så mere om proceduren:

 1. Forrensning af huden. Dette vil kræve regelmæssig vaskeklud og brusegel. Takket være disse komponenter ryddes huden af ​​akkumuleret fedt og snavs. Hvis dette element springes over, kan virkningen af ​​depilatory creme være ineffektiv, da snavsede stoffer vil blande sig i reaktionens fulde forløb.
 2. Afløbsbehandling af kropsdele. Dette vil kræve et rent og tørt håndklæde for at tørre den rensede overflade.
 3. Anvendelse af creme. Det lag af stof, der påføres hårene, skal være glat og ikke for tykt. Den tid, der skal opretholdes, ligger i området fra 10 til 15 minutter. For en mere præcis indikator skal du først gøre dig bekendt med instruktionen, som nødvendigvis er knyttet til produktet.

Nogle anbefalinger

Værktøjet er oftest velegnet til alle, men før du begynder at bruge en depilatory cream, skal du lave en følsomhedstest. Der er mennesker, der ikke tolererer visse stoffer på grund af fysiologiske egenskaber.

Ved hændelse af stof på hænder er det nødvendigt at vaske dem i hastende rækkefølge. Det er strengt forbudt at røre ansigtet på dette tidspunkt, fordi der er et giftigt stof i cremen, der kan forårsage forbrændinger på slimhinden. Det samme gælder for hovedet.

Men på trods af alle forholdsregler er det et meget godt og effektivt værktøj til fjernelse af hårfjerning. Takket være ham bremses efterfølgende hårvækst betydeligt.

Kontraindikationer

Der er nogle kontraindikationer, der kategorisk forbyder brugen af ​​depilatory cream:

 • forskellige hudsygdomme;
 • onkologiske sygdomme;
 • fødemærker eller andre lignende formationer inden for hårfjerning;
 • hudskade;
 • graviditet.

Der er nogle undtagelser under graviditeten. Du kan vælge en særlig creme, der ikke har en negativ indvirkning på kroppen.

Sådan vælger du den rigtige cremeafdriver

Hvert af kvindernes hud har sine egne egenskaber. Valget af creme bør udføres individuelt. Der er grundlæggende nuancer af valg:

 1. Universal middel egnet til enhver hud. Bruges til enhver del af kroppen. For at træffe det rigtige valg, er det nødvendigt hver gang at udføre en slags eksperiment, som bestemmer den mest passende type.
 2. Løsningen for følsom hud omfatter stoffer med mindre aggressiv virkning, men samtidig bliver det ikke mindre effektivt.
 3. Øget hårfjerningscreme indeholder stoffer, der har en aggressiv effekt. Og det gælder ikke bare håret, men også huden. Derfor anbefales dette stof ikke til følsom og følsom hud.
 4. Cremer, der giver yderligere hudpleje, er mest efterspurgte. Ud over stoffer, der ødelægger hårets struktur, indeholder de også olier af vegetabilsk oprindelse, som har en beroligende og beroligende virkning.
 5. Hypoallergen betyder stor for hud, der er tilbøjelig til allergiske reaktioner. Hoveddelen af ​​denne creme består kun af stoffer af naturlig oprindelse.

For at besvare spørgsmålet om hvor ofte du kan bruge en depilatory creme, bør du prøve det på dig selv. I mangel af nogen reaktion på dette stof kan du sikkert bruge det regelmæssigt.

konklusion

For sikker brug af cremen til depilation skal du gøre dig bekendt med de grundlæggende regler og anbefalinger. Det er også lige så vigtigt at træffe det rigtige valg af et stof, der passer til din hudtype. Men det er vigtigt at huske om kontraindikationer, fordi hvis du ignorerer dem, kan du skade kroppen.

Er det muligt at fjerne håret permanent?

 • Forsøgte alle mulige måder at fjerne håret på?
 • På grund af overdreven vegetation føler du dig usikker og ikke smuk.
 • Du er bange for at vente på den næste henrettelse, idet du husker at du bliver nødt til at udholde igen.
 • Og vigtigst af alt - effekten varer kun få dage.

Og nu svar på spørgsmålet: passer det dig? Er det muligt at klare dette? Og hvor mange penge har du allerede "lækket" til ineffektive midler og procedurer? Det er rigtigt - det er tid til at stoppe med dem! Er du enig? Derfor besluttede vi at offentliggøre vores abonnent Alina Borodinas historie, hvor hun fortæller i detaljer, hvordan hun slap af problemet med overdreven vegetation i 1 dag for evigt! Læs mere >>

Hvordan man bruger depilatory cream?

Skønhedseksperter giver en masse anbefalinger og tips om, hvordan man bruger en depilatory cream. Hvert værktøj kræver nøjagtige instruktioner, der skal følges, ellers vil du i stedet for glat velplejet hud få et skuffende resultat med sorte prikker eller hårrester.

Før proceduren skal du vide, hvordan depilation cremen virker på huden. Ubehagelige fornemmelser og uforståelige symptomer vil forårsage frygt, men ofte er en sådan virkning tilladt. En stor fordel ved at bruge depilation cremen er fraværet af indgroet hår efter proceduren, samt du behøver ikke anæstesi før du fjerner håret. Metoden er helt smertefri. Ulempen er, at ingen creme kan fjerne de to dage børster, men det vil helt klare længere hår. Dernæst vil vi fortælle dig, hvordan man vælger og bruger en depilatory cream.

Bedste depilatory cremer

Cremer eller gel til depilation er populære blandt kvinder på grund af deres højeffektivitet, hurtige effekter på uønsket hår, ekstra hudfugtgivende og langsommere hårvækst. En del af keratinpræparatet har en negativ effekt på håret og beskadiger basen, hvorefter uønsket vegetation nemt kan fjernes. Cremen virker på grund af det faktum, at dets sammensætning ødelægger proteinbindinger i håret, og det betyder tilstedeværelsen af ​​stærke kemiske forbindelser i den. Hvilken fløde kan betragtes som god for dig, du kan finde ud af, bare ved at prøve værktøjerne selv. Brug populære mærker på markedet. Start med budget muligheder, købe et nyt rør hver gang. Således vil du finde din ideelle creme til fjernelse af kropshår.

 1. I første omgang blandt producenterne, den velkendte virksomhed - fabrikant af depilatory cremer og kropspleje Veet. Værktøjet påvirker håret inden for fem minutter efter påføring. Håret vokser to gange langsommere og bliver tyndt og svagt. Præparatets sammensætning omfatter aloe-ekstrakt, som hjælper med at blødgøre huden efter depilering derhjemme og lindre irritation.
 2. Budget og bevist blandt kvinder aktivt ved hjælp af denne metode til hårfjerning, depilatory cream Eveline. Måske er dette kun din mulighed, prøv det.
 3. Dyre og effektive cremer til depilation Sally Hansen anvendes på følsom hud, forårsager ikke allergiske reaktioner. Det er bekvemt at anvende præparater, da den specielle børste er inkluderet i pakken. Håret vokser ikke tilbage, huden holder et glat velplejet udseende i flere uger.
 4. Cliven til hærdende hår virker godt med uønskede hår. Komponenter - glycerin, blødgøring og fugtgivende hud, mandelolie, hjælper med at lindre irritation, lanolin - nærer huden og reducerer væksten i hårvækst. Regelmæssig brug gør huden silkeagtig, og proceduren er en behagelig nødvendighed.
 5. Når man vælger en creme til depilation, styres kvinderne af effektiviteten af ​​midlerne og omkostningerne. Velvet betyder for depilation opfylde kravene til brugere af svagere køn. Efter et korrekt brugt stof er der ingen fornemmelse af tørhed eller irritation af huden, håret fjernes uden rester ved hjælp af en speciel spatel, der følger med den. Ugle sorte prikker forekommer ekstremt sjældent.
 6. Folkesager, der er forberedt til depilering derhjemme, kan bruges regelmæssigt. Kombiner en teskefuld ammoniak og ricinusolie, tilsæt en dråbe jod - et glimrende forberedelse til fjernelse af håret er klar. Lav blandingen før proceduren, den må ikke opbevares.

Instruktioner til brug creme

Anvendelsen af ​​depilationskrem forekommer i flere faser. Korrekt udført procedure garanterer fremragende resultater. Du skal vælge cremer til depilation af arme og ben, ansigt, underarm eller intimt område. Fabrikanter angiver på emballagen, hvilken zone der behandles. Gem ikke cremen under hårfjerningsproceduren. Påfør det med et godt olieagtigt lag på huden, så det virker ved 100%. Ellers risikerer du ikke at være tilfreds med resultatet, eller du bliver nødt til at smøre det igen.

Vær yderst forsigtig med enhver depilation creme. Det påvirker ethvert hår. Under proceduren må du ikke røre håret på hovedet, øjenbrynene og øjenvipper. Ellers risikerer du at beskadige dem og forlade skaldede pletter.

 1. Tager et bad eller et bad. Gel eller skum hjælper med at rense det område, der skal behandles.
 2. Huden kan ikke tørres af med en hård håndklæde, du kan blive våd og efterlade våde områder, hvor du skal bruge stoffet.
 3. Advarsel! Påfør en lille smule creme på håndleddet eller albuen bøjes og vent et stykke tid (angivet i instruktionerne). I tilfælde af en alvorlig allergisk reaktion kasseres aflejringsproceduren med en creme.
 4. Anvendelse af en creme til depilation derhjemme sker ved hjælp af en speciel scapula. Middellaget er et par millimeter. Du kan finde ud af den tid, du har brug for til udsættelse for stoffet fra instruktionerne eller på emballagen af ​​cremen.
 5. Fjernelse af cremen før, han har ikke tid til at påvirke håret, og vedligeholdelse af det længere kan du blive skadet eller en smertefuld forbrænding.
 6. Selv den bedste creme eller gel kan forårsage en allergisk hudreaktion på ingredienserne. Det er nødvendigt at vaske det straks af med rigeligt vand og sæbe og gøre en blid massage med beroligende middel.
 7. Efter 15-20 minutter skal du fjerne stoffet med en speciel spatel. Fjernelse sker korrekt mod vækst, det hjælper med til fuldstændigt at fjerne uønsket vegetation og forhindre udseende af indgroet hår.
 8. Vask det behandlede område med varmt vand med skum eller sæbe.
 9. Umiddelbart efter depilering anbefales det ikke længere at udsætte sollys eller besøge en solbad. Vent mindst 24 timer før solbadning.

Kontraindikationer

Det er strengt forbudt at anvende hårfjerningsfløde i følgende tilfælde:

 • onkologisk sygdom;
 • skadet eller beskadiget hud
 • Tilstedeværelsen af ​​hudsygdomme;
 • et stort antal mol, alder pletter, vorter.

Depilation creme under graviditet

Drægtighedsperioden hos kvinder medfører den højeste hårvækst. Du ønsker at se smukke og velplejede selv i denne position. Shugaring eller voks strimler er strengt forbudt, men det er helt muligt at bruge en hjemmelavet creme til hårfjerning under graviditeten.

Før proceduren skal du ventilere rummet, kroppen under graviditeten er særlig følsom over for lugte. Du kan lade vinduet stå åbent, og sørg for, at der ikke er noget udkast. Det anbefales ikke at anvende produktet på alle områder med uønsket hår, det er bedre at behandle en separat zone hver dag.

Kontrol af huden for en allergisk reaktion er nødvendig. Vi skrev om dette i instruktionerne ovenfor. Hvis huden ikke er meget rød, ikke dækket af udslæt, er der ingen andre forstyrrende symptomer, du kan bruge cremen.

Når du vælger et middel til at fjerne hår under graviditeten, skal du følge anvisningerne omhyggeligt. Den bedste creme til fjernelse af hår til gravide bør ikke indeholde dufte. Du kan vælge et produkt med en naturlig sammensætning, der ikke forårsager irritation og fugter huden.

Under graviditeten vokser håret hurtigere, de skal fjernes hver 3-5 dag. Efter fødslen vil situationen forbedres, og proceduren kan udføres sjældnere.

Ben creme depilation

Brugen af ​​fodkrem til hårfjerning hjælper med at slippe af med langt tykt hår. Værktøjet skal være specielt konstrueret til behandling af vegetation på benene. Hårets struktur på ansigtet, i bikini eller armhule er anderledes.

 1. Før proceduren, damp dine fødder i et bad eller dække dem med et varmt, fugtigt håndklæde og vent 3-5 minutter. Fødernes hud skal være ren, uden olieagtig glans. Du kan lave en god skrubbe derhjemme fra malet kaffe og din foretrukne brusegel. For at gøre dette kan du blot tilføje til gelen ikke en stor mængde kage fra brygget kaffe.
 2. Påfør cremen over hele længden af ​​benene, forsøger ikke at påvirke bikiniområdet. Vent på den tid, der er angivet i instruktionerne. Brug en spatel til at fjerne cremerlaget med vegetationen. Benets hår er hårdt;
 3. Efter hårfjerning skal vasken af ​​benene vaskes under en strøm af varmt vand og påfør en speciel gel efter depilering. Dette vil hjælpe med at lindre irritation, forhindre voksende hår, give yderligere ernæring og beskyttelse.
 4. For en tur efter proceduren anbefales at bære bukser lavet af naturstof. Lint bør ikke være på dem - irritation af den behandlede hud på benene vil helt sikkert fremstå. Undgå at besøge solariumet eller stranden i mindst 24 timer efter proceduren. Ultraviolette stråler vil have negativ indflydelse på benets hud, som har været genstand for depilation.
 5. Benets hud kan være fri for hår derhjemme en gang om ugen. En regelmæssig og veludført procedure vil sænke hårvæksten, de bliver tynde og svage. I nogen tid, især om vinteren, kan du stoppe med at bruge depileringsprodukter, så din hud kan hvile.

Brug af instruktionerne til midler til depilation, lytte til anbefalinger fra kosmetologer, der opfylder alle krav. Uønsket vegetation på kroppen forsvinder, og huden efter depilation med en creme vil altid være glat, velplejet og sundt.

Depilatory cream - regler og brugstider

Uliana Bochkareva • 06/26/2018

Skønheden i kvinders hud består ikke kun af skrælning og fugtgivende, men også om korrekt fjernelse af uønsket hår. Depilatory cream løser problemet hurtigt og effektivt.

Hvorfor bruge depilatory cream

Hårfjerning på kroppen - en ubehagelig opgave. Barbering og elektriske epilatorer forårsager ofte irritation og betændelse, og shugaring og voks er smertefulde, om end effektive procedurer. Cremen anses for at være en sikker og smertefri mulighed for at få glat hud.

Stofferne i fløden blødgør og ødelægger håret, hvorefter det nemt fjernes: fjern kun cremen med en spatel. Der er flere former for frigivelsesmidler: creme, spray og skum. Det er nødvendigt at vælge et produkt efter din egen hudtype. Så er effekten maksimal.

Der er tre typer af retsmidler:

 • til normal hud;
 • til følsom hud;
 • til tør hud.

Metoden har kun to minuser - prisen og den individuelle intolerance.

Sådan bruges depilatory cream

På trods af brugervenlighed er der stadig nyanser.

Creme selektion

Først skal du vælge den rigtige creme til det behandlede område. Da hår på kroppen, afhængigt af området, afviger i tæthed og tekstur, er der en depilatory creme med en vis sammensætning for hver enkelt sag.

Efter køb skal du foretage en test: Sæt en dråbe fløde på indersiden af ​​albuen eller bag øret. Efter at have opretholdt en time eller to, bestemme om inflammation, rødme og andre ubehagelige fornemmelser forekom på huden. Hvis alt er i orden, så kan du fortsætte til de følgende faser.

Hudpræparation

Det er nødvendigt at skrubbe huden, men ikke før proceduren, men mindst en dag. Før proceduren skal du behandle området med et mildt affedtningsmiddel: en særlig lotion før depilering, eller hvis proceduren udføres efter et brusebad med vand og sæbe. Du kan bruge en blød svamp eller svamp.

Udsættelse

På tørt renset hud anbringes midler over hårets vækst i et lige tykt lag. På bumser, sår og irritation for at påføre cremen kan det ikke.

Holdetid

Hver producent skal angive den anbefalede brugstid på pakken. Hvis fløden er vasket tidligere, så vil nogle hår forblive. Og hvis du overdriver det, er der risiko for at få kemisk forbrænding i huden. Skyl af fløden på forhånd, når der er ubehag, der ikke kan tolereres.

Hudrensning

Cremen fjernes fra huden ved hjælp af en spatel eller svamp, der er fastgjort til den. Gør det effektivt mod hårvækst. Efter huden skal vaskes med rindende vand med en mild brusegel eller babysæbe. Hvis du har brug for fugt, kan du anvende en creme med panthenol.

Hvor ofte kan jeg bruge en depilatory cream

Ikke mere end 1-2 gange om ugen. Dette gælder især for følsom hud. Mange højkvalitets cremer, som firmaet Veet, omfatter beroligende og regenererende ingredienser. Det hjælper huden med at genvinde hurtigere mellem behandlingerne.

Sådan bruger du cremen i forskellige områder

Ud over sammensætningen adskiller cremen til forskellige dele af kroppen sig i anvendelsesmetoderne.

Bikini område

Cremen hjælper med at opnå perfekt glathed, undgå indgroede hår og hudbetændelse. Hår efter påføring betyder, at det bliver tyndere og blødere end efter maskinen.

Værktøjet påføres i et tykt, jævnt lag. Ved dyb depilation på intime steder er det nødvendigt at beskytte slimhinderne mod at få cremen med et serviet eller et særligt tøj. Brænden kan opnås selv fra det mest velegnede produkt. Efter at have ventet på tid, fjern cremen og hårene med en spatel.

Ved at fjerne håndzonen kan du bruge en universel creme. Proceduren udføres på en standard måde.

Denne del af kroppen tager flere penge, hvilket ikke er meget rentabelt. Egnet universel creme til depilering, og det er bedre at give fortrinsstilling til olier. Benens hud er tør, så det er værd at behandle det med en skrubbe på forhånd.

Dette er et følsomt område, hvor der kun anvendes en speciel creme. Hud og hår på ansigtet er tyndere end på kroppen. Cremen påføres strengt på de behandlede områder og undgår området omkring øjnene og slimhinderne.

armhulerne

Armhulen er tyk og huden er tynd. Vælg et kvalitetsprodukt og hold det ikke længere end den tildelte tid.

Hvorfor depilatory creme fjerner ikke hår

 1. Huden er lidt affedtet - det forhindrer stoffer i at opløse keratin.
 2. Brugt fløde til en anden zone. Ansigtsbehandling vil sandsynligvis ikke klare armhulerne, fordi den er beregnet til fine hår.
 3. Tiden er ikke fuldt vedligeholdt.
 4. Dårlig produkt.

Hvilken skade er depilatory cream

Du kan fjerne hårfløde i lang tid, hvis det ikke forårsager allergier, og du gør alt i henhold til vejledningen.

Når du køber et nyt produkt, lav en allergitest.

Kan jeg bruge cremen til gravide?

Hvis testen for allergier viste et negativt resultat, kan du bruge denne creme under graviditeten. Det er endnu bedre end en barbermaskine, fordi det er sikrere at fjerne hår med en creme, når det er akavet med en stor mave. Særlige midler til graviditet eksisterer ikke, så vælg produkter af tillidskendte mærker, som du stoler på.

Fjernelse af hår med en creme gør det muligt at rydde sig op hurtigt hvor som helst. Resultatet vil glæde sig længere end en barbermaskine, og følelsen fra proceduren er mere behagelig end fra andre metoder.

Hvordan man ansøger depilatory cream for at fjerne hår?

Depilatory cream er en meget bekvem og effektiv metode til fjernelse af uønsket hår, hvilket ikke kræver meget tid og giver ingen ubehag. Kernen i proceduren er at anvende et specielt middel, der opløser keratin i håret, hvilket bidrager til dets fuldstændige destruktion. Således er alle hårene placeret over overfladen af ​​huden adskilt fra sin base og let fjernet.

Depilation med cremer er en helt simpel procedure, der nemt udføres uafhængigt hjemme i brusebadet. Som forberedelse til det er det nok at udføre flere enkle trin, der gør processen så let som mulig og opnår optimale resultater. Depilatoren kan bruges ikke kun til at fjerne hår fra overfladen af ​​ben og arme, men også til intim epilation og underarm.

Fordelene ved Depilatory Cream

Den største fordel ved depilation ved hjælp af specialiserede cremer - med det rigtige valg af midler, er proceduren absolut smertefri. På trods af den direkte påvirkning, ikke kun på hårene, men også på huden, forårsager det depilatoriske produkt ingen ubehagelige fornemmelser og udføres uden det mindste ubehag.

Depilation med en creme er en ret hurtig procedure, der ikke tager for lang tid. Afhængigt af producenten af ​​det kosmetiske produkt og dets formål kan hele processen tage så lidt som 5 til 20 minutter. Mange cremer er sammensat af specielle olier, som ikke kun har en mild indflydelse på huden, men også en fugtgivende effekt.

Den store fordel ved cremer til fjernelse af uønsket hår fra kroppen er, at denne metode er i modsætning til langt de fleste andre metoder til depilering og hårfjerning.

Mange producenter af cremer føjer til sammensætningen af ​​depilation cremer særlige stoffer, der kan bremse hårvæksten.

ulemper

På trods af det store antal fordele ved denne hårfjerningsmetode er der flere ulemper, der kan opstå ved brug af værktøjet:

 • Effekten af ​​cremen kan ikke være nok til at opløse meget tykke og hårde hår. De kan blive mærkbart svækket af virkningen af ​​de aktive ingredienser i cremen, men de vil forblive på plads og vil ikke falde ud;
 • På særligt følsomme områder, såvel som på steder med meget tynd hud, kan irritation eller endda kemisk forbrænding forekomme, hvis cremen ikke er korrekt valgt eller har været anvendt for længe;
 • Effekten af ​​de fleste midler varer ganske kort tid - fra 4 til 7 dage. Undtagelsen er phyto-depilatory cream og Baptiste med den angivne varighed af hårvækst på en måned;
 • Måske et gradvist fald i effektiviteten af ​​cremen, når du bruger det samme mærke i lang tid. Dette skyldes det faktum, at hårene kan udvikle afhængighed af depilatorens aktive stof.

Vilkår for brug for depilation creme

Enhver certificeret creme til depilation har en manual, der har ansøgningstid og anvendelsesmuligheder. Hvis disse foranstaltninger ikke følges, er det ikke kun muligt at opnå det ønskede resultat og ikke fjerne alle uønskede hår, men også for at få irritation på huden eller endda kemisk forbrænding. Også instruktionerne siger, om det er muligt at bruge cremen i ansigtet, til depilering af intime områder eller det passer til andre dele af kroppen.

Hudpræparation

Før du bruger cremen til depilation, anbefales det at forberede huden til processen. Dette er nødvendigt for at undgå mulige bivirkninger, samt at gøre processen så komfortabel og enkel som mulig.

Før påføring af cremen anbefales at tage et brusebad eller et varmt bad og grundigt rengøre den behandlede overflade. Dette kan gøres med sæbe eller shower gel, men brug ikke skrubber for at forhindre overdreven skade på det øvre lag af epidermis. Rensning bør udføres for at fjerne snavs og affedt hårene for den bedste virkning af depilation creme. Derefter skal du tørre alt tørt, så der ikke er vanddråber tilbage.

Som forberedelse til depilering er det vigtigt at teste det valgte produkt på et lille hudområde for at forhindre den mulige manifestation af en allergisk reaktion på nogle af de komponenter, der udgør depilationskremmen. Det er især vigtigt at kontrollere, om det vil blive brugt på særligt følsomme og intime steder: bikini område, underarms.

proces

Uanset hvilken fabrikant af creme og hvilken sammensætning den har, består hele processen med depilation af 4 hovedtrin:

 • Anvendelse af depilator på problemområder og dens ensartede fordeling over hele overfladen. Cremen skal helt dække alle hårene, der skal fjernes;
 • Venter på 3 til 15 minutter. På dette tidspunkt er der en aktiv indflydelse af kemiske komponenter på hårets indre struktur. Varigheden afhænger af typen af ​​depilationskrem og de individuelle egenskaber ved hud og hår;
 • Fjernelse af depilator med hår. I de fleste tilfælde leveres en speciel scapula med cremen, som kan bruges til forsigtigt at skrabe stoffet ud af huden og afskære svækkede hår. Nogle producenter anbefaler at vaske afskæringscreme kun med en blød svamp uden sæbe og uden at bruge en scapula;
 • Rensning af huden af ​​rester. Det er vigtigt at fjerne stoffet med massefylde, så det ikke forårsager irritation i dette område.

Kontraindikationer til proceduren

Hovedkontraindikationen til denne procedure er den individuelle intolerance over for de depilatoriske cremer og en allergisk reaktion på stoffets elementer. Du kan tjekke dette med en foreløbig test i et par minutter på et lille område af kroppen kort før påføring af cremen på problematiske hår. Det er især vigtigt at foretage en rettidig analyse, hvis der er en tendens til allergi i nogen af ​​dens manifestationer, såvel som før man ansøger om intime steder.

Det er vigtigt ikke at glemme, at du ikke kan bruge depilatorisk creme, hvis der er hudsygdomme, eller hvis epidermis er ødelagt: der er betændelser, sår og ridser og irritationsfokus. Denne kontraindikation skyldes det faktum, at cremenes sammensætning kan virke meget aggressivt og er i stand til at forøge området for læsionen og forårsage kemisk forbrænding på de beskadigede områder.

Under graviditeten kan følsomheden over for ydre påvirkninger øges betydeligt, derfor er det også nødvendigt at anvende en depilatorisk creme med forsigtighed.

Onkologer anbefaler ikke at anvende ætsende stoffer på mol, for ikke at provokere deres unormale udvikling. Derfor anbefales det at undgå steder med lignende mærkning ved anvendelse af en depilationskrem. Du kan heller ikke bruge depilatories i onkologi.

Det er vigtigt at huske at depilatory cream ikke er egnet til at fjerne uønsket hår fra slimhinder, ansigt og brystvorter, men det kan bruges i det intime bikini og armhulen.

Depilatory cream: hvordan man bruger det og hvordan det virker

Kemisk hårfjerning er en af ​​de mest smertefri måder at gøre huden glat af. Nogle mennesker er forsigtige med at bruge dette værktøj, i betragtning af det farlige. For at få et godt resultat uden allergiske reaktioner er det vigtigt at vide om reglerne for anvendelse af depilatory cream.

 • 1. Er depilationskrømen og handlingsprincippet skadeligt?
 • 2. Fordele og ulemper ved værktøjet
 • 3. På hvilke zoner anvendes produktet
 • 4. Generelle regler for depilation
 • 5. Yderligere generelle anbefalinger
 • 6. Fejl ved brug af depilation creme
 • 7. Kontraindikationer
 • 8. Hjemmelavet afskallende creme
 • 8.1. Opskrift nummer 1
 • 8.2. Opskrift nummer 2
 • 9. Ofte stillede spørgsmål
 • 9.1. Hvad skal man gøre, hvis man efter brugen af ​​cremen brænde dukkede op?
 • 9.2. > Hvad skal man gøre, hvis kremen er alvorlig irritation?

Er depilation creme skadelig, og hvordan virker det?

Mange kvinder ved, hvordan depilation cremen virker og taler godt om det. Den består af specielle kemiske komponenter, som falder på huden, ødelægger hårets aksel og sænker væksten. Kosmetologer og producenter hævder, at depilatory cream er sikkert og har naturlige ingredienser i sammensætningen.

Fordele og ulemper ved værktøjet

Før du bruger depilation cremen, skal du vurdere fordele og ulemper ved lægemidlet. Fordelene er følgende:

 • lave omkostninger;
 • brugervenlighed giver dig mulighed for at udføre proceduren derhjemme;
 • fløde klare effektivt med kort og uklare hår;
 • Fraværet af smerte selv i følsom hud;
 • Det påføres alle synlige dele af kroppen (undtagen dyb bikini).

Ulemperne ved kemisk hårfjerning er minimal, især hvis du følger reglerne.

 • Depilatoren fjerner ikke sorte pletter og indgroede hår, der kan forblive fra at bruge en barbermaskine;
 • mulig allergisk reaktion på komponenterne, så det er vigtigt at teste sammensætningen før påføring
 • huden forbliver glat i lang tid.

Hvilke zoner bruger produktet?

Depilation creme kan påføres på alle dele af kroppen, bortset fra den dybe bikini zone. Kontakt med slimhinde forårsager kemisk forbrænding. Der bør lægges særlig vægt på valget af depilatory creme til ansigtet. Du bør købe produkter, der kun bruges til denne zone.

Generelle regler for depilation

I kassen med værktøjet er der altid en instruktion, hvori den er skrevet i detaljer om reglerne for anvendelse af cremen til depilering. Og der kan du finde information om kontraindikationer, ansøgningstid og sammensætning.

Før du bruger depilation cremen, er det nødvendigt at teste for allergier. Normalt anvendes en dråbe stof på håndleddet. Du bør holde cremen for depilation, med fokus på den tid, der er angivet på pakken. I mangel af irritation, acne og rødme, kan du begynde at gøre depilation.

Før du bruger produktet, skal huden dampes i et varmt bad eller brusebad. Dette præparat vil gøre det muligt for den hårdende sammensætning at trænge bedre ind i hårrødderne. Det anbefales også at bruge en skrubbe for at fjerne det hornede lag af epidermis.

Sammensætningen anbringes kun på tør hud, så området der skal epilirueres skal forsigtigt gennemblødes med et blødt håndklæde og drysses med talkumpulver.

I sig selv tager proceduren ikke meget tid, værktøjet er jævnt fordelt gennem huden og forbliver gyldigt i den tid fabrikanten angiver. Du bør ikke holde det længere end den foreskrevne tid, for ikke at forårsage unødvendig irritation.

Cream depilator er fjernet sammen med hårene faldt ud ved hjælp af en speciel scapula, som er inkluderet i sættet. Resterne af sammensætningen vaskes med rindende vand uden brug af kosmetik.

Efter depilering kan du til en bedre effekt anvende gel på huden, hvilket nedsætter hårvæksten, og hvis det ikke er til stede, vil en almindelig fugtighedscreme, for eksempel med aloe-ekstrakt, være tilstrækkelig.

Yderligere generelle anbefalinger

 1. Stramt observere eksponeringstiden for depilation cremen. Ønsket om at forlade det længere kan have ubehagelige konsekvenser.
 2. Den aktive ingrediens vil gøre sit bedste arbejde på den forberedte hud.
 3. Du kan ikke fjerne hår med en creme, hvis huden har sår.
 4. I tre dage før proceduren og efter det er det forbudt at svømme i havet, vand eller pool samt solbadning.
 5. Kemisk depilering kan ikke bruges til at fjerne hår ofte, pause mellem sessioner bør være mindst 4 dage.
 6. Hvis der er tegn på allergi efter påføring af cremen på huden, skal den straks vaskes af og ikke vente på det krævede antal minutter.

Fejl ved brug af depilation creme

Nogle gange, efter at have fjernet cremen, finder kvinderne, at deres hår stadig er på deres krop. Et sådant problem står overfor dem, der ikke ved, om den korrekte brug af depilationskrem. Overvej de mest almindelige fejl og måder at forhindre dem på.

 1. For at spare penge køber nogle piger billige cremer fra ukendte firmaer. Vær ikke overrasket, hvis et værktøj med en ukendt sammensætning ikke kun fjerner hår, men også forårsager allergier. Derfor er det bedre at købe populære produkter med gode anmeldelser.
 2. Hold hårfjerning creme skal være strengt angivne tidspunkt, om farerne ved pereuserdstvovaniya nævnt tidligere, men alt for hurtig fjernelse af aktivt stof fører til det faktum, at han ikke kan handle, og follikler forblive på plads.
 3. Selvfølgelig er der universelle depilatory cremer, men de fleste er designet til en bestemt zone. Derfor, før du køber det, er det værd at læse for hvilket område et bestemt værktøj anvendes. Cream pistol på ansigtet kan bare ikke klare børsterne på benene.

Kontraindikationer

Kemisk depilering har en konkret virkning på huden og kroppen, derfor adskilles adskillige faktorer, hvis tilstedeværelse er kontraindiceret.

 • onkologiske sygdomme;
 • krænkelse af hudens integritet
 • skjoldbruskkirtel og diabetes;
 • tilstedeværelse af mol og andre formationer;
 • øget tendens til allergi
 • bør anvendes med forsigtighed under graviditet og amning, og det er bedre efter samråd med den observerende gynækolog.

Hjemmelavet Depilation Cream

Færdigfremstillede depilatory cremer sælges i butikkerne er ikke altid effektive eller forårsager allergier, så nogle kvinder bruger hjemmelavede produkter.

Opskrift nummer 1

Den første metode giver dig mulighed for at lave en cremet masse til fjernelse af hår. Først skal du forberede ingredienserne:

 • natriumsulfat - 10 g.;
 • kartoffelstivelse - 10 g;
 • glycerin - 5 g.;
 • 75-80 ml destilleret vand.

Alle komponenter blandes i samme beholder og påføres huden i 10 minutter, i slutningen af ​​denne tid skylles blandingen med rindende vand, og epileringszonen behandles med et antiseptisk og regenereringsmiddel.

Opskrift nummer 2

Den anden metode anvendes hyppigere, selvom den også betragtes som effektiv. Til dette har du brug for:

 • glas;
 • vand - 3 spsk. l.;
 • sukker - 2 el. l.;
 • honning - 2 spsk. l.;
 • citron.

I kapacitet hældes 3 spiseskefulde. l. varmt kogt vand tilsættes i 2 spsk. l. sukker og honning. Alle ingredienser blandes til glat og derefter presset citron. Når blandingen bliver gullig, dækket med låg, skal den afkøles. Ejere af hårdt hår kan erstatte citron med citronsyre.

Efter standardpræparationen af ​​legemet påføres huden deraf i 20 minutter, efter dennes udløb, produktet vaskes af med varmt vand under anvendelse af bomuldsstof. Efter sådanne manipulationer er det nødvendigt at anvende en fugtighedscreme. Efter manipulationerne vil glatheden af ​​huden glæde sig i en uge.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad skal man gøre, hvis man efter brugen af ​​cremen brænde dukkede op?

Udseendet af en forbrænding fra en creme til depilation er normalt forbundet med overeksponering. Se altid på emballagen, hvordan du bruger, og hvordan du efterlader sammensætningen på huden. For at fjerne rødme anbefales det at bruge regenererende cremer, for eksempel panthenol og fugtgivende geler. For at stabilisere staten er det vigtigt at drikke masser af væsker, samt undgå stramt tøj og direkte udsættelse for solen.

> Hvad skal man gøre, hvis kremen er alvorlig irritation?

Glatheden af ​​huden afhænger direkte af de individuelle egenskaber og kvaliteten af ​​det skræmmende produkt. Normalt lagres resultatet i 5 dage. Hos nogle kvinder tilpasser huden sig til komponenterne, og resultatet varer mindre tid hver gang.

Hvad er bedre at bruge en barberkniv eller depilatorisk fløde?

Mellem disse metoder til at håndtere overskydende hår, er det at foretrække at bruge depilatory creme, fordi det giver en længere effekt og tillader ikke dannelsen af ​​indgroet hår. Klassisk barbering bør vælges for gravide og allergiske mennesker.

Bliver håret strammere efter fløde og hvor hurtigt vokser de?

Kemiske komponenter påvirker folliklernes struktur, så efter langvarig brug tværer håret og væksten sænkes.

Hårfjerningskrem

Når sommeren kommer, tænker mange på depilation, især de intime områder. For ikke at få kemisk forbrænding og ikke at forkæle overfladen af ​​huden, er det nødvendigt at udføre træning. Om hvordan man gør det korrekt, hvordan man vælger en creme og bruger den korrekt, vil vi fortælle i artiklen.

Forberedelse til depilation creme

En dag før proceduren er det nødvendigt at skrubbe huden, hvor depilationen udføres. I bikiniområdet kan hårene forudskæres med en trimmer. Kort hår er lettere at fjerne. Efter skrubning skal der påføres en fugtighedscreme.

I løbet af dagen anbefales ikke:

 • solbadning;
 • Gå til solariumet;
 • Besøg badeværelset.

Før du udfører depilation på denne dag, bør du ikke bruge parfume, kosmetik, hvis det kun er deodorant på det aksillære område. Brug løse bomuldsundertøj for at undgå hudafskrabning.

Hvordan får du smukt hår fra en vaskeklud på hovedet?
- Hårvækst over hele overfladen af ​​hovedet på kun 1 måned;
- Den organiske sammensætning er fuldstændig hypoallergenisk;
- Ansøg 1 gang om dagen
- Mere end 1 MILLION tilfredse købere af mænd og kvinder over hele verden!
Læs hele historien.

Alt afhænger af hvilken metode der er mere kendt.

Der er flere typer af depilation produkter:

Alle disse værktøjer er gode på deres egen måde og giver en varig effekt. Det vigtigste er at vælge producentens firma for at få et glimrende resultat.

Voks er sværere at anvende, det kræver professionalisme, men det er meget økonomisk. Cremen er nemmest at bruge, det er let på huden, men det er ofte nødvendigt at anvende flere lag for at det skal fungere rigtigt.

Der er en creme til meget følsom hud, de kan bruges til ansigtet, bikiniområdet og underarmene. Glem ikke, at et par spatler og et serviet med en fugtgivende lotion eller olie skal gå sammen med cremen.

Gel er den nemmeste metode til depilering, økonomisk, nemt afvaskes i brusebadet ved hjælp af en særlig vaskeklud, men det er dyrt.

Sådan bruges

Walkthrough:

 1. Skrub kroppen for at frigøre de indgroede hår;
 2. Trim lange hår (for eksempel på pubis), der forlader lidt mere end 1 mm. Til voks har du brug for en længde på ca. 3 mm;
 3. Påfør creme eller voks, afhængigt af valg. Vi opretholder den nødvendige tid ifølge instruktionerne;
 4. Fjern cremen med en spatel, hvilket gør bevægelser som en barberkniv. Vi rive voks mod hårets retning. Nogle depilatories har en meget kort eksponeringstid på kroppen, så overdriv det ikke;
 5. Vask grundigt af med en vandstrøm, helst med almindelig babysæbe;
 6. Duftstoffer bør ikke bruges til at undgå irritation;
 7. Hvis huden er rød eller tør, skal du anvende en fugtighedscreme. Nogle sæt tilføjer særlige servietter gennemblødt i olie. Du kan tørre det behandlede område med dem.

Sikkerhedsforanstaltninger

Sørg for at lave en hudprøve, inden du anbringer agenten til store områder. Derudover skal du opretholde tiden og ikke anvende cremen på slimhinderne. Hvis dette sker, skyll straks med vand.

Du kan ikke bruge værktøjet til fødderne på bikiniområdet, da det ikke er beregnet til følsom hud.

Beskyt huden efter depilation fra solen, irriterende cremer, produkter, parfume. Brug ikke gnidningstøj.

Hvordan man vælger

Flere fremragende depilatory cremer:

En af de bedste er VEET. Det fjerner hurtigt og nemt hår på kroppen og efterlader ingen irritation på huden. Der er flere typer produkter: voks, fløde og gel, men prisen er ret høj, mere end 500 rubler. Men den, der bruger dette firma noterer sig altid en behagelig aroma, manglende irritation og fremragende resultater.

Sally Hansen har også en høj pris, omkring 600 rubler. Men han er valgt af piger med delikat hud, der ikke kan bruge andre midler på grund af irritation. Ud over cremen indeholder en børsteapplikator.

Budget betyder Velvet. Det koster kun 50 rubler og har en spatel til at anvende indholdet. Tykt, med en behagelig lugt, kan det være lidt mere end gennemsnittet forbrug, men prisen er fængslende.

Eveline er en fremragende udstiller til en overkommelig pris, fra 90 til 150 rubler, afhængigt af mængden af ​​emballage. Kan også bruges til følsom hud såvel som bikini områder.

Vi behandler et bikiniområde

Generelt er samtalen med bikini-zonen adskilt. Hun er meget følsom og kan give en reaktion til den dyreste og højeste kvalitet creme, så her kan du vælge andre metoder:

Hvis cremen er egnet, skal du være forsigtig med slimhinderne. Det er bedre at lukke dem med bomuldspuder indefra. Efter depilation af bikini zone, skal du bruge fugtighedscreme, ikke solbade, skal du ikke besøge badet i en dag.

Oftest vælges VEET for epileringszonen, men Evelin har også etableret sig godt. Det vigtigste er at vælge produkter til følsom hud, der fjerner hår på 3 minutter. Hvis cremen kom op, så skal du ikke eksperimentere, det er bedre at bruge det samme.

Du kan kun fjerne hår på siderne af bikiniområdet og efterlade en strimmel ved siden af ​​slimhinderne. Og nogle gør fuld depilation efter type brasiliansk. Det er svært at gøre det alene fra første gang, fordi en kvinde ikke ser, hvor hun har anvendt cremen, så midlerne kan komme ind i følsomme områder.

Hvis der efter påføring af cremen strammer huden stærkt, så er det bedre ikke at vente på resultatet, så det straks vaskes af. Under procedurens normale forløb er det ikke nødvendigt at holde opstilleren i mere end 3 minutter. Derefter vaskes forsigtigt rester af produktet sammen med håret, skylles med PH med neutralt produkt og om nødvendigt påfører en fugtighedscreme.

Fordele og ulemper ved depilation creme

Depilation creme er meget hurtig, så det foretrækkes af mange kvinder.

Hvilke andre fordele:

 • Hårene er helt fjernet;
 • Hårvæksten sænker;
 • Kan bruges i ansigtet, i armhulerne, i bikiniområdet;
 • Ingen nedskæringer, irritation, huden forbliver glat i op til 2 uger.

Der er sådanne midler og ulemper, så du skal også tale dem:

 • Nogle gange er det ret dyrt;
 • Det forbruges hurtigt, hvis røret er lille;
 • Hvis huden er følsom, kan der være en smule rødme;
 • Hår kan vokse ind, så du skal bruge skrubber.
 • Vanskeligt at bruge på vejen, i modsætning til voksstrimler;
 • Håret vokser hurtigere end efter depilation med et elektrisk apparat.

Hvor ofte kan jeg bruge

Det kan bruges hver uge, men med hyppig udtørring vokser hårene langsomt, så ofte varer det i 14 dage.

Hvis der ikke er nogen irritation, kan den bruges mindst hver tredje dag. Sådanne produkter er designet til hyppig brug.

I modsætning til barbermaden ser benene efter fløden velplejede, og bikiniområdet klør ikke, klør ikke, hårene vokser langsomt tilbage. Da der ikke er nogen nedskæringer, er der mindre risiko for infektion, derfor er disse midler egnet til dem, der har tendens til sår af forskellige typer.

Cremen kan bruges til åreknuder og tromboflebit, mens mekanisk depilation er kontraindiceret her.

Det kan bruges på enhver overflade af kroppen, det klipper ofte med hårde hår og bryder ikke af dem, fjerner helt.

Strukturen omfatter ofte olier, forskellige pleje komponenter, så benene efter dem ser glatte og behagelige at røre ved.

anmeldelser

Jeg har brugt VEET i mere end 8 år. Jeg kan godt lide ham meget. Jeg hørte forskellige anmeldelser om ham, men jeg kan godt lide ham. Selvom duften er i det seneste svag. Men jeg lægger det på tør hud med et mellemlag, og så har jeg opretholdt den nødvendige tid, jeg vasker det af i brusebadet. Derefter anbringer jeg en chokoladekrat til at dræbe lugten. Jeg laver dem også depilation af bikini og underarms område. Selvfølgelig er der undertiden mindre irritationer, men her er jeg skyldig mig selv, så kom den ud i solen, så ramte den en ridse.

Jeg kan godt lide Eveline, det er endnu bedre end Opilka eller VEET. Gentag behagelig lugt, fremragende resultat. Og vigtigst af alt prisen! Jeg råder alle sammen.

Jeg prøvede Velvet. Startede med ham, men afviste på grund af den ubehagelige lugt. Nu bruger jeg batiste, meget tilfreds. Fjerner 100% lige hårde hår.

Kun hvid og i form af en spray, og duften er behagelig, og benene tørres kun med et serviet.

Sådan bruger du depilatory creme hjemme

Kvinder stræber altid efter at være den smukkeste. Ikke kun ansigt og hænder, men også andre dele af kroppen er nødt til at passe på. For at gøre dem glatte, er der mange procedurer. Et af de mest effektive værktøjer, der nemt kan anvendes hjemme, er en depilatory cream.

Depilatory cream: Hvad er der brug for, og i hvilke tilfælde er det brugt?

Fjern unødvendig vegetation på kroppen kan være en række forskellige metoder. En af dem - anvender en speciel creme - en depilator. Denne metode vælges af mange kvinder, da den har flere fordele:

 • lav pris;
 • nem at bruge;
 • smertefri procedure.

Cremen bruges selv på steder, hvor huden er tynd og sårbar. Ved hjælp af denne metode kan du gøre velplejede ikke kun benene.

Hvilke dele af kroppen kan jeg bruge til depilation?

Ofte købes en depilatory cream for at slippe af med overskydende vegetation på benene. Men dette middel gælder for andre dele af kroppen. Unødvendigt hår plager en kvinde i bikiniområdet og i armhulen. Huden her er meget tynd og delikat, hvis du bruger en barbermaskine, vil det helt sikkert forårsage irritation, så det er bedre at få en creme til depilering af intime områder. Dens sammensætning indeholder komponenter, der køler, lugter huden.

Om fotoepilation kan læres her.

Nogle damer skal slippe af med ansigtshår. Barbering her er uønsket, laseren kan føre til pigmentering. Face depilation creme forårsager ikke irritation, midler er tilgængelige selv i form af en spray.

Sådan bruger du cremen hjemme

Som led i dette værktøj er der kemikalier, der blødgør håret. Derfor lugter cremen så stærkt. For et godt resultat skal du bruge det korrekt:

 1. Før du bruger cremen skal du tage et brusebad og tørre huden tørt.
 2. Fordel værktøjet jævnt i et tyndt lag på huden. Den nemmeste måde at gøre dette på er med en spatel, som er inkluderet.
 3. Vent på den tid, der er angivet i instruktionerne.
 4. Fjern cremen med en spatel. Fjern cremen bedre mod hårvækst.
 5. Vask resten af ​​fløden af ​​med varmt vand.
 6. Skyll huden forsigtigt med et håndklæde.
 7. Om nødvendigt en time efter proceduren kan du anvende cremen.

Videoinstruktion om, hvordan man påfører cremen:

Nyttige tips om brug af depilation creme

 1. Cremen kan ikke påføres, hvis huden er beskadiget eller irriteret. Aggressive kemikalier kan gøre tingene værre.
 2. Instruktionerne skal angive, hvor længe værktøjet skal fjernes. Du kan ikke perederzhivat - det kan føre til allergi eller forbrændinger.
 3. For at undgå indvækst af hår (især i intime områder), kan en blød skrubbe bruges dagen før proceduren.
 4. Depilation creme kan ikke anvendes under graviditet og amning, hvis der er tumorer på huden (papillomer, modermærker, vorter).

Bedste Depilatory Cream

Depilatory cream "Velvet" med lavendel vil hurtigt slippe af med unødig vegetation og berolige huden. Giver glathed til huden i 4-6 dage.
Fjern håret på ansigtet med "Creme Hair Remover Kit" fra Sally Hansen. Den påføres i 5 minutter. Indeholder vitamin E og er lugtfri.
For hurtige resultater, brug creme spray Veet. Det skal sprøjtes på det ønskede område og vente 3-4 minutter.

Læs om hjemmet fjernelse her.

For følsomme, intime områder, der er beregnet til depilatory creme fra firmaet "Baptiste". Det fugter huden, det lugter godt.

Depilatory cream: produktpris

Sådanne værktøjer varierer ikke kun i kvalitet og sammensætning, men også i pris.
De mest overkommelige produkter - Velvet er ganske forskelligt, velegnet til følsom hud, prisen er fra 50 rubler.
Ikke meget høje omkostninger til cremer "Caramel" og "Batiste" - overstiger ikke 120 rubler.
Den velkendte depilatory cream "Veet" har en ret høj pris - 200-300 rubler.
Ikke alle har en creme til hårfjerning på firmaets side "Sally Hansen", "Silium", "Hairoff". For disse midler bliver nødt til at betale 300-550 rubler.

Depilatory cream: anmeldelser

Høj pris betyder ikke altid den samme kvalitet. For at finde "din" depilatory creme, er det nyttigt at læse udtalelser fra dem, der brugte det.

Depilatory cream: video

Der er mange måder at fjerne uønsket hår fra kroppen, og depilatory cream er kun en af ​​dem. Det er nemt at bruge derhjemme, det er en smertefri metode. Disse midler kan købes uden problemer, og deres priser er meget lavere end for salonprocedurer. Sandt nok er det nødvendigt at fjerne hår regelmæssigt, men ikke så ofte som efter barbering.
Sammenligning af billige cremer:

Sådan fixes øjenbryn form hjemme

Hvordan vælger man en god epilator?