Depilatory cream Baptiste


På trods af at processen med at fjerne uønsket hår ikke er en nem procedure og ikke altid er billig, er der metoder, hvormed depilering kan gøres hurtigt og nemt. Disse omfatter brug af speciel kosmetik.

Hårfjerningskremmen "Baptiste" er efterspurgt og populær blandt piger som et billigt og effektivt middel.

Fabrikanten tilbyder flere sorter af depilation creme, som hver er designet til forskellige dele af kroppen og en anden type hår. For at finde ud af, præcis hvilket middel der bedst købes, og hvordan man bruger det korrekt, bør du lære mere om dette kosmetiske produkt.

Kremets sammensætning og princippet om dens virkning

Et særpræg ved den depilatory cream "Baptiste" er en helt naturlig sammensætning, der sikrer sikkerhed, når den påføres huden. Den aktive ingrediens, der virker på håret, er alkali i fløden, så brugen skal være forsigtig, og følg vejledningen. Blandt andre ingredienser kan nævnes:

 • naturlige olier
 • glycerol;
 • vand;
 • smagsstoffer og nogle andre hjælpestoffer.

Takket være denne sammensætning giver den en let anvendelse af cremen "Baptiste" på huden og fjernelse af alt uønsket hår fra overfladen. I dette tilfælde påvirkes hårpæren ikke, og når der anvendes et kosmetisk præparat, opstår der ikke smertefulde fornemmelser.

Fordele og egenskaber ved brug

Depilatory cream har længe været en populær alternativ metode til at slippe af med overskydende vegetation, fordi det har mange fordele i forhold til andre midler. Blandt disse fordele omfatter de vigtigste:

 • lethed og hastighed af depilation på ethvert passende tidspunkt;
 • smertefri procedure
 • effektivitet - resultatet varer 4-5 dage
 • hudpleje og langsom hårvækst;
 • sikkerhed, mangel på irritation, nedskæringer.

Selvfølgelig påvirker en sådan række fordele, at flere og flere piger foretrækker at bruge cremen "Baptist" til selvpleje. Desuden er kosmetiklinjen repræsenteret af et bredt udvalg til forskellige kvinder. Det er vigtigt at bruge dette lægemiddel korrekt for at opnå maksimal effekt. Brugsekvensen omfatter følgende trin:

 1. Hudvask og tør.
 2. Påfør et tyndt lag creme til huden med en spatel, som er inkluderet i sættet.
 3. Lad cremen stå på huden i 5-7 minutter.
 4. Fjern værktøjet skal også bruge en spatel, og vask derefter rester af køligt vand. Det anbefales ikke at bruge brusegeler eller andre rensemidler.
 5. Påføres på huden cremen efter depilering.

Brug af cremen "Baptiste" er ikke særlig vanskelig, selv piger, der lige er begyndt at søge den optimale metode til at slippe af med hår, vil kunne nyde resultaterne.

Hvordan vælger man et passende værktøj

Hvis du skal købe "Baptiste" depilation creme, er det vigtigt at forstå præcis, hvor det vil blive brugt, og hvilken type kosmetisk produkt er bedst egnet til dette. Producenten tilbyder flere muligheder:

 • "Agurk" - indeholder komponenter, der blødgør huden, derfor er den velegnet til at fjerne bikiniområdet, underarmene og ansigtshårfjernelsen;
 • "Chokolade" - designet specielt til fjernelse af mørkt hårdt hår, som for eksempel har været barbering i lang tid;
 • "Yoghurt" - en creme, der er designet til tør og følsom hud, fjerner forsigtigt og effektivt hår fra følsomme områder af kroppen;
 • "Silke" - indeholder vitamin E og silkeekstrakt i sammensætningen, det nærer huden og bekymrer sig om det og sikrer perfekt glathed og blødhed;
 • "Honning" - designet til normal hud og effektiv fjernelse af hår på hænder og fødder, hvilket giver huden en behagelig aroma af honning.

Efter at have bestemt, hvilken slags creme der er brug for, vil det være nemt at købe et passende værktøj og nyde hver enkelt procedure. Brug kosmetik "Baptiste" enkelt og effektivt, og glat og velplejet hud vil give tillid og tiltrækningskraft til enhver pige.

Anmeldelser af cremen "Baptiste"

Elena, 28 år gammel
For at fjerne håret på mine ben forsøgte jeg mange forskellige kosmetiske produkter. Nogle var ineffektive, andre havde en frygtelig lugt. Men i løbet af de sidste par måneder har jeg brugt Baptiste serien af ​​kosmetik. Jeg købte flere rør til forskellige dele af kroppen på en gang, og jeg er meget tilfreds med resultatet. Specielt som "Yoghurt" creme fjerner hurtigt hår, efterlader en følelse af friskhed og blødhed på huden.

Tatyana, 33 år gammel
Efter flere år med at barbere håret på mine ben, syntes det mig, at mine børster ikke kunne overvindes med noget. Og for nylig rådede en ven cremen til depilation "Baptiste". Jeg købte straks et "Chocolate" rør og besluttede at teste effektiviteten. Efter at have brugt det, kan jeg ikke gentage proceduren i en uge, mit hår begyndte at vokse langsommere. Og efter en måned ugentlige procedurer synes det mig, at de bliver tyndere og blødere. Og chokoladeens aroma giver et godt indtryk.

Depilatory cream yoghurt "Baptiste" - nem og hurtig depilation

Jeg kom til depilation cremer efter lange smerter, og for mig blev denne metode den mest problemfri: det er nemt, hurtigt og smertefrit, og det betyder ikke noget, at du skal gentage denne procedure systematisk.

Det eneste, jeg var ubehagelig - duften af ​​disse cremer.

Så, "Baptiste" -serien cremer er de mest ikke-flygtige depilatory cremer, som jeg netop har mødt. Og hvis du også tager højde for deres meget overkommelige pris, ser jeg ikke engang på nogen Veet.

Om den langsommere vækst af hårproducenten forekommer det mig, løj lidt - som de voksede og voksede. Hvad angår pleje og fugtgivende, er det svært at sige, min hud er virkelig tør og følsom, men jeg får ikke noget værre af dette middel, jeg bemærkede ikke nogen skrælning eller irritation på huden efter den depilatoriske creme "Baptist".

Jeg er tilfreds med cremenes hastighed - jeg holder den på huden i ikke mere end 10 minutter.

Volumenet af dette rør er nok for mig til to applikationer, da jeg kun anvender cremen på benene. Skulderbladet er behageligt, hårdt nok til helt at fjerne "skræmmende creme-skræmmende creme" fra huden, men det ridser ikke huden.

Cremen selv har ikke en meget stærk ubehagelig lugt, konsistensen er tyk, har en lidt lyserød farve.

Foto "før" og "efter" Jeg vil ikke skrive, jeg er ikke så modig endnu, undskyld.

Chokolade depilatory creme til mørkt og hårdt hår fra Baptiste

tilbagekaldelse

Jeg begyndte at udforske depilatory cremer omkring 2 år siden. Så prøvede jeg først Veet fugtighedscreme og min glæde kendte ingen grænser. Og indtil for nylig købte den kun. Men når jeg gik til butikken, så jeg lyse munter kasser med en skindkrem til forskellige hudtyper og med forskellige "velsmagende" aromaer og til en pris mere end 3 gange mindre end jeg betalte for Veet. Selvfølgelig besluttede jeg straks, at jeg var nødt til at prøve, fordi selv om det viser sig, at bøden er af dårlig kvalitet, gør prisen det muligt ikke at fortryde det særligt. Da jeg var naturligt mørkhåret, og selv den konstante barbering ændrede hårets struktur på mine ben, besluttede jeg at tage det for mørkt og hårdt hår, fordi det er det sværeste at fjerne sådant hår. Efter at have kommet hjem, besluttede jeg selvfølgelig at prøve det. Jeg brugte det ikke med en spatel, men med mine fingre i et tyndt lag og besluttede at forlade det i 15 minutter, dvs. til det maksimale, fordi jeg var sikker på at i 5 minutter selv med de fleste nukleare midler kunne mit hår ikke fjernes))). Nå, her er hvad jeg kan sige om dette produkt:

- lugten er meget behagelig, depilatoren afgiver slet ikke som den samme Veet, men det lugter som smeltet mælkchokoladestang, eller mere præcist mælkekokoladecocktail, og efter brug forlader denne hud en let mærkbar lugt, mmm. )))

- Farven er lysebrun, næsten mælkchokolade.
- I de 15 minutter, hvor cremen var på min hud, var der ingen ubehag, dvs. det smagte ikke, det smagte ikke, det klødde ikke, men med Veet creme følte jeg alle disse fornemmelser, selvom jeg kun holdt det i 6 minutter.
- håret var helt pensioneret, og der var ingen røde irritationspunkter tilbage.
- huden er blød, fugtig, glat og smuk.
- hår begyndte at vokse på 3. dag efter depilation, for mig er det helt normalt, dvs. Jeg bemærkede ikke en reel afmatning i hårvækst, men det kan tage længere tid for dem at bruge.
- Forbruget af produktet er økonomny, da det er nok at anvende et tyndt lag, og konsistensen giver dig mulighed for jævnt at fordele cremen over hele overfladen af ​​benene.

Jeg fjernede også håret på min overlæbe, jeg kunne også godt lide alt. Hold cremen mindre end stående. Som følge heraf vokser håret ikke blødt blødt, dvs. ingen irritation, dvs. de blev lysere end de var, de blev bemærkelsesværdige efter ca. 1,5 uger, og vigtigst af alt, på trods af at jeg har problemhud, der er tilbøjelig til tilstopning af porerne, var der ingen bumser, i modsætning til voksning.

Det betyder generelt meget tilfreds. Jeg vil bruge det hele tiden. Jeg anbefaler til alle piger med mørkt, hårdt hår, der er trætte af irritation og tørret hud efter barbering med maskinen, såvel som dem, der har hår, der vokser fra epilation. Budget løsning med fremragende resultater.

Forresten er der et stort udvalg af cremer til forskellige hudtyper. Måske vil alle kunne afhente noget for sig selv. Hav en god shopping!

Depilatory cream "Baptiste"

Depilatory cream "Baptiste": billig og smagfuld

Som en berømt designer sagde, kræver skønhed ikke ofre, men penge. Selv om udseendet af benene og andre steder helt uden vegetation kræves af begge sider (i forbindelse med depilation).

I forfølgelsen af ​​resultatet satser de fleste repræsentanter for den smukke halvdel af menneskeheden enten på mærket eller på det, de allerede har forsøgt. Men nogle gange, efterhånden som vi svinder for en lille svaghed / grådighed, kaster vi stadig en anstændig flaske eller et rør af en lille kendt depilator fra supermarkeddisken, styret af princippet "hvad hvis det passer". Internet anmeldelser om depilation creme af TM "Krasnaya Liniya" "Baptiste" taler om det som et meget vellykket eksperiment.

"Baptiste": en række arter

Linjen af ​​cremer fra "Baptiste" er først og fremmest kendetegnet ved dens mangfoldighed. Ud over mere eller mindre velkendte smag kan du finde helt uventede behagelige aromatiske løsninger. Så blandt de "Batista" er der sådanne cremer:

 • "Honning";
 • "Agurk";
 • "Silk";
 • "Yoghurt";
 • "Frugt";
 • "Chokolade";
 • "Med arganolie";
 • "Med rosenvand";
 • sæt til depilation bikini og ben.
Depilation creme linje fra Baptiste

Cream-after-hair removal kan også findes, men der er ikke så mange af dem som skildrene selv.

Faktisk er sammensætningen af ​​cremer næsten ens, med undtagelse af parfume-komponenten til mere glæde fra proceduren og efter den. Det er godt, når huden lugter på chokolade eller yoghurt.

De kemikalier, der fjerner hår, er ikke kendt for forbrugeren. Meget mere interessant "aktiv komponent". Ifølge fabrikanten og påskriften på pakken, efter at have brugt fløden, sænkes hårvæksten. Sammensætningen af ​​denne "aktive ingrediens", som nedsætter hårvæksten, omfatter et helt kompleks af naturlige elementer (ekstrakter af papaya, humle, salvie osv.).

Den øjeblikkelige virkning at håret holder op med at vokse efter en depilation procedure ved hjælp af ethvert middel fra Batist er naturligvis tvivlsomt. Efter langvarig brug kan du dog se resultatet. Der er anmeldelser af denne effekt, men ikke så mange. Måske har du heldig. Professionelle kosmetologer anbefaler i sådanne tilfælde brugen af ​​hele produktlinjen - depilatory cream og hudplejeprodukt efter proceduren. Således gør ét værktøj sit job, og den anden retter resultatet.

Depilation creme "Baptiste" med agurkekstrakt og Aloe Vera

Til alle lejligheder

Line for depilation "Baptiste" er præsenteret i et ret stort sortiment. Kort sagt er de vigtigste anført nedenfor:

 • "Agurk agurk". Midler til fjernelse af hår fra bikiniområdet. Velegnet til følsom hud. Efter proceduren er der en behagelig lugt af agurk og friskhed. Også huden bliver fugtet takket være aloe vera-ekstraktet, der er en del af det.
 • "Baptiste chokolade." Designet specielt til mørkt og hårdt hår. Ideel til aflejring af damer ben, der brugte en barbermaskine eller engangs maskine før.
 • "Yoghurt". Velegnet til tør og følsom hud. Ud over det aktive kompleks, der bremser væksten af ​​hår, er der jojobaolie og yoghurt. Anmeldelser anbefales at bruge til tyndt og blont hår, fordi det er meget blidt. Men med et bikiniområde er det bedre ikke at risikere det.
 • "Silk". Det har silkeekstrakt og E-vitamin. Et lignende middel efter depilering er præsenteret i denne serie.

Den vigtigste opgave for forbrugeren i dette tilfælde - bare find din egen. Hvis du nærmer dig dette mål grundigt, vil det være en første opgave at læse anmeldelser af dem, der allerede har prøvet det.

 • Sættet "Intimitet ikke at byde på" er originalt, og ingen af ​​de kendte mærker har helt sikkert en. Sættet indeholder "Agurk" (silke), "Silke" (efterplejende creme) og en rensende skrubbe til fødderne. Udvælgelsen er helt original.
 • Et sæt "charmerende ben" - består af en depilator "Yoghurt", "Silke" - efter proceduren, en skrubbe til fødderne "Bløde hæle". Du kan sige - omfattende pleje om benene.

Generelt, at overføre alle midler til depilation og efter "Baptist" ikke giver stor mening, er det vigtigste at kende deres mangfoldighed og forskellige principper for drift.

Applikationsfunktioner

Enhver baptist har en ansøgningsvejledning, hvor alt er tydeligt skrevet, og nogle ting kan endda fortolkes som "instruktioner til dummies." Det du bør være opmærksom på er hovedelementet - "thioglycollate". Dette er et reagens, som faktisk fjerner hår, og da det har en meget udtalt "duft", kan cremen ikke lugte ret behageligt på trods af alle parfume komponenter.

Brug af creme til fjernelse af hår Baptiste

En af fordelene ved dette stof er dets mindre toksicitet og mere "forsigtig" holdning til huden. Derfor, kemiske forbrændinger med korrekt brug - truer ikke. MEN! Efter en allergisk test og holde sig til midlertidige instruktioner, er det ikke værd at sætte det på nogen zone i 20 minutter.

Fordele, ulemper, anmeldelser

Efter at have systematiseret brugeranmeldelser om denne depilator er der flere fordele:

 • omkostninger - absolut en budget mulighed. Et rør er nok til et gennemsnit på 2-4 anvendelser;
 • sortiment - til enhver smag og behov. Efter depilering pleje produkter - komplet;
 • evnen til at vælge en depilator, der er mest egnet til den type hår;
 • udbredelse - findes i næsten enhver butik.
Kemiske forbrændinger med korrekt brug - truer ikke.

Mangel. Som enhver anden er cremen ikke egnet til alle. Derfor kræves en allergitest.

Behagelig og effektiv procedure for dig! Og glem ikke at forlade din tilbagemelding og kommentarer, pludselig vil nogen komme til nytte.

Typer af depilation creme "Baptiste"

Depilation procedure er en af ​​de særlige finesser at pleje din krop til en rigtig moderne kvinde. Glatte ben anses for at være det samme stærke argument for at opnå succes for enhver virksomhed, såvel som et skarpt sind, kompetence, ressourcefærdighed. I øjeblikket er der mange typer af depilation: voks, enzymaflejring, shugaring (her finder du pastaopskriften).

Cream "Baptiste" - det mest effektive, højkvalitets og mest overkommelige værktøj til at fjerne uønsket vegetation i benene og bikiniområdet.

ansøgning

Den bedste halvdel af universet suppleres af selvtillid, skønhed og uimodståelighed fra det allerførste minut i praksis med at bruge stor fløde. Det er dette værktøj til depilation, der vil give dig en uforglemmelig fornøjelse fra selve processen og beundring for kvalitetsresultatet af det arbejde, der er gjort for at tage sig af din virksomhed.

Sammensætningen har til formål at forsinke den yderligere vækst af uønsket hår effektivt. De kvaliteter, der repræsenterer fløden på det internationale marked, er: brugervenlighed, praktisk, langsigtet. Højdepunktet af cremen er et 2 i 1 system: depilation + pleje.

 1. Påfør cremen "Baptiste" på hudoverfladen ved hjælp af en speciel spatel.
 2. Lad i 5 minutter.
 3. Kontroller resultatet efter den tildelte tid er udløbet: Rens det lille område af huden med en spatel. Hvis hårfjerning er let, fortsæt for at fuldføre udtørring.
 4. Vask af med koldt vand. Det er forbudt at vaske af med vaskemidler!

Hvis der opstår vanskeligheder, forlader yderligere minutter.

Hvis håret er hårdt, påfør cremen i tre lag, intervallet er 5 minutter. Slet alt efter de sidste 5 minutter.

For maksimal effekt skal alle hår være dækket.

Fantastisk glathed og ømhed i din hud dag efter dag vil være en behagelig gave til dig i lang tid.

På videoen - Baptiste depilation creme:

Sikkerhedsforanstaltninger

 1. Før du bruger depilatoren, anbring en lille smule creme i området med albuebøjningen, lad i 10 minutter og skyll grundigt. Hvis du ved udløbet af dagen ikke fik ubehaget i at bruge cremen, kan du sikkert udføre afskallingen med dette værktøj.
 2. For sikkerheden og for at forhindre den inflammatoriske proces må produktet ikke påføres områder med beskadiget hud. I tilfælde af forbrænding skylles hurtigt med vand.
 3. Undgå at få cremen i dine øjne. Hvis dette sker, skylles straks med rigeligt vand.
 4. skjul produktet på et sted, der ikke er tilgængeligt for barnet.
 5. Hold ikke fløden i mere end 15 minutter på huden.

Lær hvordan du slippe af med en stor bums på næsen.

Cream "Baptiste" er ikke kun et effektivt, højkvalitets og overkommeligt middel til at gennemføre forarbejdningsprocessen, men også den bedste måde at tilbyde hudpleje på, som kan overraske dig med en række "smag" aromaer.

De mest almindelige typer af creme "Baptiste":

"Chokolade" creme er designet til at fjerne hår med en mørk farve og en hård struktur. Det har den delikate effekt at fjerne uønsket vegetation ledsaget af en storslået chokoladearoma.

Den særprægede af cremen i en beroligende og nærende virkning på huden. Dette er fordelene ved kakaoekstrakt og sheasmør, som supplerer den grundlæggende konsistens med ekstrakter af salvie, humle og papaya blade.

Rørets volumen - 100 ml.

"Agurk" creme har evnen til at blødgøre plejen af ​​dit følsomme hud- og bikiniområde. Det fugtiger huden helt. Som en del af epilatoren er creme til bikini-zonen præsenteret: ekstrakter af salvie, papaya og humleblad, samt aloe vera og agurk. Alle komponenter i denne sammensætning har en blødgørende, fugtgivende og forfriskende virkning på din hud.

Rørets volumen - 100 ml.

"Yoghurt" depilatory cream vil give en forsigtig pasning til din hud. Designet til følsom og tør hud. Cremen indeholder: ekstrakter af salvie, papaya blade og humle samt jojobaolie og et mesterværk af naturen - naturlig yoghurt.

Hudens ben og bikiniområdet vil nyde ro og hydrering, og du vil blive glad for den uimodståelige virkning af glathed og ømhed.

Rørets volumen - 100 ml.

Prisen er overkommelig for hver kvinde, kvaliteten er høj. I butikker i Rusland kan du købe varer i kontanter svarende til 80 rubler.

anmeldelser

 • Marina, 31, Moskva: "Hver kvinde drømmer altid om et perfekt udseende. Cream Baptiste "Chokolade" for mig er en af ​​de bedste assistenter i processen med at skabe mit perfekte billede. Jeg har allerede brugt cremer af denne linje i 3 år, men det er denne aromatiske påfyldning, der giver et uforglemmeligt indtryk og elegant resultat. Benene glatte og ømme! Det første jeg lagde mærke til i butikken var prisen, det var for lavt i sammenligning. Men jeg blev glædeligt overrasket. Jeg foretrækker stadig denne creme! Overkommelig, praktisk, nem at betjene. Afhugningsproceduren tager meget lidt tid. Jeg anbefaler! "
 • Kenya, 27 år gammel, Novosibirsk: "Depilation er en delikat sag. Da jeg stadig var en elev, fik jeg fuldstændig skuffelse fra cremer til fjernelse af ubehageligt hår, så jeg var nødt til at opgive dem og skifte til de gamle metoder: Jeg brugte en opstiller og en barbermaskine. Lidt senere skiftede hun til voksaflejring og troede, at det var et rigtigt mirakel, som det var praktisk, og selve virkningen varer længere linjer. Men på en eller anden måde rådede min ven mig med en depilatory creme fra Baptiste serien, og jeg var glad! Det er meget bekvemt at bruge cremen: 5 minutter og dine ben er glatte og delikate. En anden positiv faktor er tilstedeværelsen af ​​en dobbelt virkning (depilation og pleje). Det faktum, at producenterne har taget sig af vores ben og bikini-område, er meget tiltrækkende og skaber en duftende linje af hudplejeprodukter: "Chokolade" til mørkt og hårdt hår med den virkning, at væksten bliver svagere, "Yoghurt" til tør og følsom hud, "Komkommer" "- især til bikini zone. Min favorit creme er med yoghurt smag. Meget velegnet til min hud. "
 • Natalia, 40 år gammel, Voronezh: "Hej! Jeg hedder Natalia, jeg vil gerne dele mine indtryk om cremerne i serien "Baptiste". Jeg er en brunette. En konsulent i butikken rådede dig til at prøve Batiste Chocolate. Dette er et helt budget fund, der overraskede mig lige efter jeg kom hjem. Først var jeg tilfreds med den dejlige lille pige på pakken og et ret stort rør af fløde. Produktet er let at anvende og spredes godt. Fyldningen af ​​røret ligner kun en chokoladesmag, og selv 5 minutter var ikke nok for mig. Først efter 12 minutter kunne jeg begynde at vaske. Men så var jeg glad! Benene er sarte og bløde, huden er fugtig og glat som silke. Jeg kunne virkelig godt lide resultatet. Alt i alt er jeg glad for det. Jeg anbefaler dig en billig og effektiv creme! "

Depilatory cream "Baptist" er en pålidelig hjemmeprodukt, som er en af ​​de tre ledere blandt depilatory produkter. Cremen indeholder et stærkt biologisk kompleks, hvor de grundlæggende ingredienser er ekstrakter af salvie, papaya blade og humle. Også populær for alle med Lov Lova depilation (her er anmeldelser og pris), Velvet depilation creme (her beskrivelse og foto). Linket siger, hvilken slags depilation creme er bedre. Også skabt en mandlig fløde til udsmykning af intime områder.

Bjerge af yoghurt i biprodukter

Fordele:
Det klare fjernelse af uønsket hår. Billig.

ulemper:
Hurtigt forbruges.

Velkommen!
For hver pige er det vigtigt, at hendes ben er glatte og uden unødvendig vegetation)).
Jeg plejede at foretrække den nemmeste måde - barbering.
Men for nylig blev jeg træt af at vække en barbermaskine næsten hver dag.
Og besluttede at bruge depilatory cremer.
Tidligere, for ca. 6 år siden brugte hun velvet udelukkende.
Men efter at have set cremen Baptiste besluttede jeg at prøve det.
Købssted - Auchan.
Pris - 50 rubler.

Selvfølgelig er det svært at tro på, at yoghurt blev hældt i depilatoren)).
Jojobaolie skal fugtige og nære huden.

Emballagen er enkel og let at fastlægge, hvordan man påfører cremen.

Undlad at læse forsigtighedsreglerne.

Her er alt indholdet af pakken - creme og scapula.

Spatelen er meget god, det er bekvemt for hende at anvende og rense cremen.

Den selvlysende creme er tykkere, hvid-pink i farve, med duften der er forbundet med denne slags midler.
Jeg undskylder på forhånd for ben med regrown hår...

Forresten er hårene på benene ikke mørke og ikke grove, på trods af hyppig barbering.
Cremen påføres uden problemer.

Udgiften er ret stor, men en Batista er nok for mig til to depilations.

Minutter gennem hæle forsøger at skrabe af cremen, det er klart, at han handlede.

Nu handler det om små ting - vi fjerner cremen med en spatel, vask mine ben under brusen og fugt, jeg gør det med babyolie.
Huden er ren og hårløs.

Personligt dyrker jeg hår i 5 dage.
Jeg er tilfreds med cremen, der var ingen negative reaktioner fra huden.
Jeg anbefaler creme depilator yoghurt baptiste.

Brug tid: 2 måneder

Udgivelsesår: 2016
Samlet indtryk: Ikke dårligt, meget godt til en sådan pris!

Depilation creme "Baptiste"

I strandsæsonen begynder pigerne at fjerne uønskede hår fra huden. Hvem bruger en barbermaskine til dette, hvem er en epilator, og nogen bruger en depilatory cream. Manglen på en barbermaskine er, at efter at have påført det på følsom hud, kan irritation forblive, så der bliver ikke tale om skønhed. Og på den smertefulde procedure for hårfjerning er det ikke bare hver pige der er enig.

Og det er ikke nødvendigt, når der er sådan en vidunderlig fløde til hårfjerning "Baptiste". Dette middel på huden vil have en delikat virkning, og hårene vil blive ødelagt meget effektivt, og absolut ingen smerte vil blive oplevet.

Dette produkt er en af ​​kosmetikerne i Red Line-mærket. Hovedkomponenten i denne depilationskrem er et ret aggressivt stof, der adskiller sig ved at det indeholder en stor procentdel af alkali (angivet ved pH-niveauet). Denne komponent er nødvendig for opløsningen af ​​hårets keratinkappe, og efter dette kan hårene let fjernes fra huden med cremen.

Det er klart, at aggressiv alkali vil irritere huden, mens depilatoren bliver påført det, og udviklerne har forudset dette ved at berige sammensætningsformlen med sparsomme ingredienser: naturlig olie og ekstrakter fra medicinske planter, der fugter huden godt og blødgør det.

Sådan bruges

Dette kosmetiske produkt er meget nemt at bruge, og effekten opnås meget hurtigt. Du skal bare følge instruktionerne og udføre de følgende trin konsekvent:

 • Påfør hårfarven på huden med en speciel spatel (det kommer med en creme). Depilation vil kun lykkes, hvis du anvender produktet bogstaveligt på hvert hår;
 • Lad cremen for den ønskede virkning på hårene i fem minutter;
 • Tag en scoop og rengør cremen i en lille del af huden - så du kan kontrollere, hvor godt aflejringen lykkedes. Hvis hårene kunne fjernes uden problemer, betyder det, at du kan fjerne hele den behandlede overflade. Hvis effekten ikke er god nok, hold cremen på huden i nogle få minutter;
 • Hvis hårene er for hårde, skal depilatoren påføres i tre lag, og efter påføring af det foregående lag skal du klare dig over fem minutter, og kun derefter anvende det næste lag. Når efter det tredje lag et andet fem minutter forsvinder, fjernes alle lag på en gang;
 • Vask kun afskærmningsapparatet ved hjælp af koldt rindende vand uden brug af vaskemidler.

Om fordele og ulemper

Fordelene ved Baptists depilatory cream har meget, herunder:

 • absolut smertefrihed, som gør det muligt at bruge sammensætningen til at slippe af med håret selv på huden med særlig følsomhed - i bikiniområdet;
 • ingen problemer efter depilationssessionen (den eneste undtagelse er den individuelle intolerance af et eller andet kemisk præparat). Hvis præparatet påføres på huden ved albuebøjningen, før testen udføres og sørger for, at der ikke er nogen allergisk reaktion, kan du være helt sikker på, at du efter behandlingen ikke vil have røde pletter eller irritation eller kløe. ;
 • Hastigheden af ​​hele processen - for at fjerne hår fra et eller andet sted, vil tage i alt ikke mere end tyve minutter;
 • den enkelhed, der adskiller alle udførte manipulationer, hvilket resulterer i behovet for at anvende sammensætningen med en pind på huden;
 • høj effektivitet ved behandling af hudoverfladen med overskydende vegetation - huden bliver helt af med hår.

Men Batist har også nogle ulemper:

 • selv om dette sker sjældent nok, er en allergisk reaktion på komponenterne stadig mulig;
 • en kort periode med virkning - nye hår vil vokse på den tredje dag;
 • efterfølgende indgroede hår. Delvis hjælper med at undgå denne skrubbe for hud, der skal behandles den tredje dag efter depilation.

I den næste video lærer du, hvordan du nemt og enkelt løser problemet med indgroet hår på kroppen efter depilation.

arter

Virksomheden producerer en depilatory cream med en serie på fem unikke muligheder:

 • honning duft;
 • med chokolade;
 • med agurk;
 • med yoghurt;
 • med rosenvand.

Hvert af de nævnte produkter er både en højkvalitets afskærmning og et fremragende hudplejeprodukt. Derudover har de hver sin egen lugt, hvilket gør sessionen slippe af med overskydende hår bliver endnu mere behageligt.

I formlen for hver af Baptiste-brandens ophængere er der bioaktive komponenter af naturlig oprindelse, som opnås både fra planter af hjemmemarked (humle og salvie) og fra papaya, hvis fødested er et af de eksotiske lande.

Depilatory cream Baptiste

I et smukt kalejdoskop af midler til fjernelse af overskydende vegetation på kroppen er Baptiste depilation creme et af de første steder. Depilatories mærke Baptiste ideel til at fjerne hår på benene og til depilation af det følsomme bikini område. For ikke at opleve skuffelse, når du bruger værktøjet, behøver du bare at: forstå det store udvalg af Baptist-depilatorer, vælg den rigtige type værktøj og kender alle detaljerne i dens brug.

Baptiste Depilatory Cream Review

Producenten af ​​mærket "Baptist" er det verdensberømte russiske firma "Russian expansion", der er kendt for kosmetiske produkter af høj kvalitet. Selskabets bekymring om sine kunder er følt allerede efter den første brug af Baptiste-depilatoren. Da cremen indeholder et aggressivt alkalisk stof, der nedbryder hårstrukturen til basen, tilføjede producenterne urteekstrakter og naturlige olier til creme-kemisk sammensætning, hvilket gør huden mærkbart. Og det er ikke den eneste fordel.

Fordele ved Baptiste Depilatory Creams:

 • praktisk og langsigtet: et standard 100 ml rør varer til 9-10 applikationer;
 • brugervenlighed og højt resultat af perfekt depilation med efterfølgende langsommere hårvækst;
 • lave omkostninger gør cremen til en ægte budget gave, den gennemsnitlige pris er kun 50-80 rubler.

Baptiste-mærket adskiller sig også i det kosmetiske marked med sit sortiment af cremeafskærmere med forskellige formål, idet der tages hensyn til hudtype.

Typer af midler:

 • Yoghurtskræmmende creme skabt specielt til overfølsom hud. Den naturlige yoghurt og jojobaolie, der er inkluderet i sammensætningen, vil hurtigt genoprette vandbalancen i den tørre hud efter depileringsprocessen.
 • Chokolade depilatory creme er mere velegnet til brunetter, hvis hår er kendetegnet ved hårdhed og mørk farve.
 • Agurk - perfekt harmonerer med subtiliteten af ​​huden i det ømme bikiniområde.
 • Silk Baptiste er et universalmiddel - pleje efter depilation, det bruges til enhver del af kroppen, som silkeekstrakt og E-vitamin, der er til stede i sammensætningen, opdateres og blødgør selv betændt hud.

Hver af de depilatory cremer er udstyret med en unik duft, der ikke forlader kroppen i lang tid efter depilation procedure.

Instruktioner til brug

Batiste refererer til en hurtig depilator, og kræver ikke særlige færdigheder i ansøgningen. Det er nok at påføre en lille svamp med en speciel spatel, spred den jævnt over det ønskede område af kroppen og fjern efter fem minutter krem ​​med hårresterne med samme spatel og skyll derefter med lidt varmt vand. Irritation, ifølge forbrugeranmeldelser, er yderst sjælden. Værktøjet har vist sig at være et produkt uden kontraindikationer, men nogle af nuanserne af applikationen bør stadig være kendt og taget i betragtning.


Video: korte instruktioner til depilation creme

Sikkerhedsforanstaltninger

 • Før og efter aflejringsproceduren bør du ikke bruge sæbe i 24 timer for ikke at forårsage unødig skade på huden: der er nok alkali i selve cremen.
 • 12 timer før depilation, skal du gnide en dråbe fløde i dit håndled - ingen pletter og kløe betyder ingen allergi over for komponenterne.
 • For at undgå irritation må du ikke holde huden i huden i mere end 15 minutter, og du må heller ikke anvende produktet på allerede beskadiget hud.

Ved hjælp af ovenstående anbefalinger og tips vil det ikke være svært at opnå perfekt glathed og silke i huden. At dømme efter forbrugernes anmeldelser fortjener den skræmmende creme Baptiste stor ros. Nedenfor kan du give din feedback om dette produkt i kommentarerne.

Baptiste Depilatory Cream

Indhold [skjul]

Baptiste Depilatory Cream er et fremragende værktøj, der hjælper med at slippe af med uønsket hår på kroppen. Det har evnen til ikke kun at fjerne vegetation på visse dele af kroppen, men også forsigtigt bekymrer sig for huden. Hvert produkt fra Baptiste serien har en speciel aroma, et kompleks af aktive komponenter og en unik stilfuld emballage. Slap af uønskede hår med dette produkt.

effekt

Uønsket hår på kroppen er et konstant problem for hver kvinde. Vi kæmper regelmæssigt med irriterende "hamp", som konstant vokser. Nogle kvinder bruger til disse formål voks- eller salonprocedurer ved hjælp af hardwareteknologier, andre bruger en barbermaskine på gammeldags måde. En af de mest populære og ret effektive metoder til fjernelse af hår er fjernelse cremer.

Batiste er en linje af depilatoriske kosmetiske produkter, der udfører ikke kun hovedfunktionen, fjerner hår på kroppen, men giver også ekstra pleje til huden.

Positiv virkning og egenskaber ved Baptiste Depilation Cream:

 • Effektiv fjernelse af uønskede hår på kroppen, hænder, fødder.
 • Holder huden glat og silke langt længere end barberingen.
 • Langsom hårvækst.
 • Gør epidermis blød og silkeagtig.
 • Fugtgivende og nærende huden, der mætter cellerne med gavnlige elementer.
 • Det giver en fornemmelse af friskhed og komfort.
 • Under proceduren er der ingen smerte og ubehag.
 • Indeholder naturlige ingredienser, som sikkert påvirker huden.
 • Nem at bruge, virker meget hurtigt.
 • Forår ikke irritation og tør hud, som mange andre depilatorer.
 • Overkommelig og økonomisk.

Aromaer

I hjertet af hver fløde indeholder Baptiste et kompleks af aktive aktive ingredienser, der udfører hovedfunktionen - fjernelse af uønsket vegetation. De er kemikalier, der blødgør hårstrukturen og fjerner den fra epidermis.

Sortimentet af depilatory cremer af Baptiste er repræsenteret ved følgende smag:

 1. Chokolade. Det har en behagelig chokolade duft og giver proceduren en særlig atmosfære.
 2. Agurk. Indeholder i sin sammensætning aloe-ekstrakt og agurkesaft. Det har en forfriskende og beroligende effekt.
 3. Yoghurt. Designet til tør og følsom epidermis. Det har en nærende virkning, der gør huden blød og fløjlsagtig.
 4. Silke. Den indeholder silkeekstrakt og E-vitamin, giver friskhed og komfort under og efter proceduren.

Desuden tilbyder producenten sine kunder en rensende skrubbe til fødderne og barberingen. Du kan også købe interessante sæt, der består af et specielt sæt produkter Baptiste.

konklusion

Baptiste Depilatory Cream er en speciel kosmetik, der giver dig mulighed for hurtigt og effektivt at fjerne uønsket vegetation fra kroppens hud. Sortimentet af cremer er repræsenteret af forskellige dufte, hvilket efterlader behagelige indtryk og positive følelser fra depileringsproceduren.

Instruktioner til brug

Instruktioner til brug af Bastist depilation creme:

 1. Brug en speciel spatel til at påføre huden.
 2. Påfør den nødvendige mængde af depilator på huden, så den dækker alle hårene.
 3. Efter 5 minutter skal du kontrollere om cremen fungerer ved at rydde et lille område.
 4. Hvis de let fjernes, skal du fortsætte med rengøringen af ​​hele zonen.
 5. Hvis det er nødvendigt, kan du forlade produktet i nogle få minutter.
 6. Hold ikke cremen på huden i mere end 15 minutter - dette kan forårsage irritation.

Hvordan gør depilatory cream

Kampen med overdreven vegetation i piger bruger en masse tid og kræfter. Razors er ikke egnet til alle på grund af irritation, men for at udholde smerten i håret, der trækkes ud af epilatoren kræver enorm viljestyrke. Derfor er depilatory creme til følsom hud og bikini zone blandt disse produkter særligt populære hos piger.

Princippet om drift

Sammensætningen af ​​midler til hårfjerning omfatter aktive kemiske komponenter. De spiser væk keratin, som er det vigtigste hårmateriale. Det øverste lag er beskadiget i en sådan grad, at det let fjernes fra overfladen af ​​huden og efterlader intet spor. Man skal huske på, at mange mærker af kosmetik bruger kemikalier, der er så stærke, at huden også er beskadiget i nogen grad.

 1. Det fuldstændige fravær af mekanisk skade på huden. Efter barbermaskinen er der dannet forskellige irritationer, som forårsager stor ulejlighed: kløe, smerte og efter akne arr kan forblive;
 2. Brugervenlighed. Det tager mindre end 5 minutter at fuldføre denne kosmetiske procedure;
 3. Holdbarhedseffekt. Razor efterlader en skarp spids af håret, som hurtigt begynder at stikke ud under overfladen af ​​epidermis. Depilatory cream renser huden næsten perfekt, hår efter at den har en afrundet finish;
 4. Depilatory creme til det intime område kan anvendes under graviditet, efter fødslen og amning. Det absorberes ikke i epidermis og vaskes hurtigt af overfladen.

Men der er nogle ulemper. For det første er fløjen måske ikke egnet til hårdt hår - på grund af den tykke base vil vegetationen forblive på huden næsten intakt, og opvaskemaskinen bliver simpelthen vasket af med vand. For det andet er sandsynligheden for bivirkninger ikke udelukket. Dette er udslæt, hævelse, kløe, feber.

Video: Sådan bruger du depilatory cream

bedømmelse

For at vælge den bedste depilatory creme til krop og ansigt, skal du se mange forskellige midler til dette handlingsprincip. Vi har samlet en vurdering af de mest kendte mærker:

Home epilation - måder og tips

Hvordan man permanent slippe af med indgroet hår