Barbering Creme SVOBODA MEN CARE

Faktisk naturligt for alle mænd, forårsager processen med barbering af ansigtet huden en masse problemer. Det er kendt, at de fleste mænd begynder at irritere deres hud efter barbering, men få mennesker tror at dette går forud for. Specialister bemærker også, at med en børstet kniv fjerner den øverste del af huden, hvilket resulterer i første gang det blanke epidermislag bliver betændt.

Ideel redning og praktisk talt rehabilitering for huden er en efterberberingscreme med vitamin F, da disse kosmetiske midler virker på en kompleks måde, hvilket eliminerer eventuelle negative reaktioner. Højkvalitets efterbehandlende hudplejeprodukter indeholder antiinflammatoriske ingredienser, vitaminer og gavnlige stoffer til næring, fugt og beskyttelse af huden mod negative ydre påvirkninger.

Nyttige egenskaber ved cremer med vitamin F

I dag efter de traditionelle traditioner i de sidste år foretrækker de fleste mænd at bruge barberkrem med vitamin F-indhold, da dette vitamin er beregnet til at behandle og genoprette hudens integritet.

Forstå muligheden for at anvende sådanne cremer kan være, hvis du læser deres nyttige egenskaber, nemlig:

 • cremen absorberes hurtigt og nemt, trænger dybt ind i ansigtets hud;
 • eliminerer øjeblikkeligt hudirritation
 • genopfreder huden og forbedrer hudtonen;
 • behagelig køler huden, beroligende efter barbering;
 • efter påføring af cremen skinner huden ikke og bliver ikke olieagtig;
 • beskytter epidermis mod ultraviolet stråling;
 • fremskynder helingsprocessen af ​​skader og sår;
 • beskytter og nærer selv den mest følsomme og allergiske hud.

Til reference! Populariteten af ​​vitamin F-creme blev opnået i Sovjetunionen, siden da er efterspørgslen efter sådanne kosmetiske midler forblevet stædig.

Cream med dette vitamin virker som en antioxidant, der renser huden mod snavs, støv, fedt, kemiske komponenter og toksiner. Undersøgelser har bekræftet, at vitamin hjælper med at holde huden ung og elastisk og beskytter celler mod aldersrelaterede ændringer. De fleste kvinders cremer med vitamin F er i stor efterspørgsel, da de hjælper med at klare mange problemer og aldring.

Sammensætning og frigivelsesform

På hjemmemarkedet for mænds kosmetik er en lys repræsentant for aftershave cremen med vitamin F produktet fra Freedom fabrikken. Værktøjet er en effektiv regenerering og toning creme med helbredende og antiinflammatorisk virkning.

Følgende ingredienser anvendes i formuleringen af ​​et sådant kosmetisk middel:

 1. Vitamin F er et naturligt vitamin med kraftige fugtighedsgivende egenskaber, der passer til alle hudtyper. Vitamin beskytter epidermis mod udtørring og afskalning, såvel som fra mange faktorer med negative ydre påvirkninger. I medicin betragtes vitamin F som en effektiv antioxidant, såvel som antiallergisk middel.
 2. Vegetabilske olier bruges til at opnå en blød creme konsistens og blødgøre epidermis.
 3. Glycerin er en fugtgivende komponent, der bevarer fugt i hudområdet og forhindrer dets fordampning. Det hjælper med at opretholde hudens elastik og fasthed.
 4. Linolsyre er en fugtighedsgivende ingrediens, der beroliger huden og reducerer inflammation. Også dette stof beskytter epidermis mod for tidlig aldring.
 5. Allantoin er et helende antiinflammatorisk middel, der renser huden af ​​døde partikler og nærer selv den tørreste hud.
 6. Menthol køler behageligt huden efter barbering, toner og beroliger og vigtigst fremmer blodmikrocirkulationen. Dette fører igen til en indsnævring af hudens porer, normalisering af talgproduktionen.

Således kan vi konkludere, at sammensætningen af ​​aftershave cremen med vitamin F er uundværlig ikke kun for at beskytte huden efter barbering, men også for daglig og dyb pleje af det som helhed. Mange kvinder foretrækker også kosmetik med et sådant vitamin for at beskytte ansigtet mod tørhed, tab af elasticitet og elasticitet, fra tidlig ældning og udseende af rynker.

Hvilken effekt har de?

På grund af den brede vifte af effekter af aftershave creme med vitamin F anvendes aktivt af mænd og kvinder til forskellige formål. Dette forklares af den stigende liste over cremerens handlinger, nemlig:

 • grundlæggende ansigtshudpleje til alle andre lejligheder end barbering;
 • dyb fugtgivende og nærende huden, forhindrer flak;
 • eliminering af den inflammatoriske proces
 • Førstehjælp efter hudforbrændinger ved termiske virkninger og sollys samt irritation;
 • hurtig helbredelse af slid, udskæringer og skader på huden
 • beskyttelse af huden mod vind og frost (frostbit) i vintersæsonen;
 • pleje for fedtet hud, matting og sænkning af hudens fedtindhold;
 • brug af creme som en base for makeup.

Anvend creme med vitamin F kan være i forskellige situationer, det være sig en kvinde eller en mand. Det er ikke nødvendigt at begrænse dig til en barbering, der kan bruges til at genoprette huden i tilfælde af udslæt, allergi, irritation, betændelse, overdreven tørhed eller olieagtig hud mv.

tid

De fleste kosmetik med vitamin F er ikke kun beregnet til at beskytte huden efter barbering, men også for at løse mange andre problemer. Vitamin F cremer kan være kosmetiske og medicinske til behandling af hudsygdomme. De medicinske indikationer for vitamin F creme er som følger:

 • grædende eksem
 • atopisk dermatitis;
 • sår på underbenene;
 • atopisk dermatitis;
 • sprækker af dermis;
 • hudafskrabninger;
 • termiske og ultraviolette forbrændinger;
 • mælkepulver;
 • sår efter operationen.

Kosmetiske cremer kan bruges som daglig hudpleje til forebyggelse af aldersrelaterede ændringer og aldring, beskyttelse af huden efter barbering, frost eller sollys og vind samt en base for makeup.

Cream med denne sammensætning beskytter huden mod ardannelse og dannelse af ar, lindrer betændelse, hjælper med at slippe af med acne og hudorme, giver huden en mat selv skygge. Giver flere effekter på én gang - antiinflammatorisk, antipruritisk, epithelial, antioxidant, antiseptisk, regenererende virkning.

Anvendelsesmåde

Hver enkelt creme efter barbering med indholdet af dette vitamin involverer individuelle instruktioner i instruktionerne, beskrivelsen og sammensætningen. Generelt anbefaler eksperter at bruge en kosmetik som følger:

 • ansigt hud og børster skal vaskes med varmt vand og sæbe;
 • udfør derefter barberingsprocedurerne i henhold til det sædvanlige scenario;
 • rester af barberingsprodukter og hår skal vaskes med rindende vand;
 • våd din hud med et håndklæde og tør det
 • en lille mængde creme påføres på palmerne;
 • massage bevægelser creme gned i ansigtets hud.

Du kan anvende cremen ikke kun efter barbering af børsterne, men også i tilfælde af andre problemer og negative reaktioner, f.eks. Under forvitring, irritation, udslæt, tørhed eller omvendt med forøget fedtindhold.

Kontraindikationer

Den eneste kontraindikation til brugen af ​​en sådan creme med vitamin F er en individuel intolerance over for stofferne i sammensætningen og et overskud af dette vitamin i kroppen. Resten af ​​fløden kan påføres alle mennesker uanset alder, køn og hudproblemer. Du bør ikke bruge parallel kosmetik med E-vitamin, især når det kommer til fedtet hud, da dette kan føre til en forøgelse af fedtindholdet.

Priserne for barberingskrem med vitamin F kan variere betydeligt afhængigt af sammensætning, fabrikant og yderligere egenskaber. Hvis vi overvejer det indenlandske produkt Svoboda, vil prisen for et 80 gram rør kun være 40 rubler. Importeret creme koster meget højere, især hvis deres sammensætning suppleres med andre vitaminer og værdifulde tilsætningsstoffer.

konklusion

Efterberbere cremer med vitamin F er et godt alternativ til medicin og dyre kosmetiske hudplejeprodukter. Værktøjet har flere fordele - det er universelt og passer til alle hudtyper, er en multifunktionel creme til løsning af mange problemer, og vigtigst af alt beskytter det og beskytter epidermis efter hver barbering.

Anmeldelser af aftershave creme med vitamin F. Creme med vitamin F. "Frihed" - fabrik

Anmeldelser fra internettet om creme med vitamin "F" fabrik "Frihed" Moskva.

Jeg er en kvinde og en aftershave creme synes mig ikke noget. Men det skete så, at jeg bruger dette enkle og billige værktøj fra en tidlig alder. Efter en morgenvask føler min hud en smule stramt. Når den sædvanlige ansigtscreme var forbi, og jeg brugte min creams creme. Derefter blev han stadig produceret i aluminiumrør. Den allerførste forsigtige applikation gav en fantastisk effekt.
For det første opstod en følelse af friskhed straks, som om efter en lang morgen gåtur. Jeg følte bogstaveligt talt blod rushing i mit ansigt, hvilket gør min hud frisk, fugtig og elastisk. Dette og i spejlet blev straks bemærkelsesværdigt - en let rødme dukkede op. Huden efter søvn fik en jævn skygge.
Sandheden er tæt på øjnene kan ikke anvendes - bare tårer af hagl på grund af den store mængde menthol indeholdt i cremen. Men det er generelt ikke dødeligt. Senere begyndte jeg at bruge cremen og påføres kun på huden omkring øjnene i meget små mængder. Det fjerner mørke cirkler under øjnene.
Et andet plus - huden er fugtet i lang tid. Jeg brugte cremen efter barbering, før jeg lavede makeup. Tunneller på det går meget glat. Og det beskytter huden mod at tørre ud under fundamentet i løbet af dagen. Ja, og denne makeup creme fjerner helt. Senere prøvede jeg mange forskellige dyre ansigt cremer designet til at fugt eller forhindre aldring. Fandt ikke noget bedre - ærligt. Serum og masker er gode, men de gav ikke et øjeblikkeligt resultat. Og nogle passede bare ikke.
Selvfølgelig er der nu mange kvalitetskrem til forskellige hudtyper og i forskellige aldre. Men selv deres priser sommetider bidder så meget, at jeg simpelthen ikke lykkedes at prøve nogle fristende tilbud.
Og alligevel - det er skræmmende at indrømme det, og jeg kan ikke sige sikkert - det forekom mig, at denne creme har anti-aging effekt. Faktum er, at jeg sammen med mine kolleger på arbejde og venner, der er yngre end mig ved 6 eller endog 8 år, altid lignede min alder. Og med min 14-årige datter blev vi nogle gange forvekslet med veninder. Selvfølgelig tager alderen sin bopæl - de gik ikke ubemærket af oplevelsen og problemerne. Derudover - hvad en synd at skjule - jeg ryger, som et lokomotiv, og jeg kan bare ikke afslutte denne idiotiske vane. Alligevel fortsætter aftershave cremen med at arbejde vidundere. Efter en søvnløs nat på en computer, se i spejlet uden makeup, enig - skræmmende. Jeg kigger ikke, før jeg bruger fløden.
Når alt kommer til alt, efter at cremen er påført, gennemtrænger følelsen af ​​ungdom og friskhed stort set alle celler i huden. Face oval er også en vigtig del af udseendet. Det forekommer mig eller ej - men også han synes at være ved at trække op. Men jeg er meget doven med hensyn til at se efter mig selv. Hvis jeg i hele mit liv prøvede at lave masker en eller to gange, gav det mig kun en ubehagelig følelse af, at jeg gjorde tøsning - jeg kan ikke stå så meget spildt for bare at se friskere og yngre! Og effekten skal siges ikke imponeret. I skønhedssalonen var det ikke. Men efterskæringscreme er det eneste, jeg med glæde på mit ansigt, hænder og hals om morgenen, om aftenen, efter badet og lige så - fordi det lugter godt. Så ved 43, bruger jeg sjældent kosmetik, ikke som i min ungdom! Og ikke bange for at blive offentliggjort. Intet - ingen bliver bange! Og de bliver behandlet som en "pige". Måske er det derfor, jeg skjuler aldrig min alder - men det er dejligt at du betragtes som yngre end dit pas siger.
Derudover har denne creme en helbredende virkning. Cream fjerner bumser, koldt på læberne eller vindløshed meget hurtigt. Jeg observerede ikke nogen bivirkninger. Jeg ved ikke, hvordan man skal forholde sig til disse underværker - prøv det, måske vil du kunne lide det.

Nå, jeg skal! Og her "faldt sammen". Ja, fløden er virkelig meget interessant. Hvad tilføjer de til det, undrer jeg mig over! Forresten hører jeg ofte fra andre entusiastiske udråb til hans ære!

Efterberøringscreme med vitamin F fra Liberty-fabrikken

Dette værktøj er fra kategorien af ​​indenlandske Masthovs, og du bør helt sikkert finde ud af det, hvis du ikke ved det endnu.

Pris: ca. 50 rubler til en stor pakke, ca. 30 for en lille i RIO.

Mængde: I et stort rør på 80 g, i en lille husker jeg ikke, men så meget som to gange mindre.

Hvad de skriver: Indeholder vegetabilsk olie, glycerin, vitamin F, mentol. Fjerner irritation og blødgør huden, afkøles og genopfriskes, absorberes let uden at efterlade en fedtet glans. Interfererer med inflammatoriske processer og fremmer heling af mindre skader på huden.

Hvad vi har i praksis: Cream of light consistency, omtrent det samme som creme fra Pure Line. Det lugter af mentol, men ikke meget flot. Når det påføres, køler det godt, giver ikke nogen smerte, selv på stærkt irriteret hud. Det har simpelthen fantastiske restaurerende egenskaber!

Når jeg overdoserede en depilatory cream i bikiniområdet, og han vaskede huden bogstaveligt med sit øverste lag, vasket jeg det med tårer i mine øjne - det gjorde så meget ondt. Det var simpelthen umuligt at røre ved, hvad der var tilbage. Da jeg kom ud af brusebadet, anvendte jeg denne creme i et tykt lag. Smerten faldt straks, men om morgenen var alt fint - ingen smerte, normal hudfarve og reagerer normalt på berøring og undertøj. Baseret på denne situation konkluderer jeg, at det er egnet til brug efter forbrændinger. Hvis det dog anvendes til det tilsigtede formål, så også i en højde af fugtighedsbevarende og blødgøring af huden og voksende hår.

Bedømmelse: Absolut det bedste af alt, jeg kom på tværs af i dette område! Og forholdet mellem pris og kvalitet er særligt glædeligt.

Cream efter barbering "Frihed" med vitaminer E og F

Freedom after shave sampler ankom med vitaminer E og F til test. Jeg er glad for at dele mit indtryk af produktet.
Aftershiva sonde Svoboda Mænd Care

Jeg vil ikke give oplysninger om producenten, da Freedom-fabrikken ikke har brug for nogen anbefalinger. Det er værd at bemærke kun to ting: Jeg husker denne kosmetik godt i 80'erne, da jeg var barn. Og det andet punkt: Fabrikken arbejder fra midten af ​​XIX århundrede. Se producentens hjemmeside eller Wikipedia for detaljer.

Jeg begrænsede mig til en sampler, da jeg havde så mange aftersheivs, at jeg snart skulle åbne en parfume butik. Jeg beklager, at jeg ikke bad om at købe produktet i en normal pakke, da den overgår mange balsam og cremer. Men første ting først.

Sammensætning af Aftershiva Svoboda

Der er blødgøringsmidler eller befugtere som en del af sonden.

Glycerin En velkendt fugtighedscreme. Coco Caprylate Moderne luftfugter. Gør en følelse af glat hud. Isopropylpalmitat En forbindelse af palmitinsyre og isopropylalkohol. Fugtighedscreme, antioxidant. Urea Moisturizer, antimikrobielle og antifungal ingrediens. Linolsyre og linolensyre Dette er vitamin F. Fugtighedscreme. Allantoin Fugter. Fremmer sårheling.

Indeholder også E-vitamin, ekstrakter af kamille blomster, pebermynte og andre urte ingredienser. Parabener anvendes som konserveringsmidler. Nogle mennesker af en eller anden grund er bange for disse forbindelser.
Kremets sammensætning

Generelt giver sammensætningen af ​​spørgsmål, kommentarer eller bekymringer ikke anledning til.

Hvordan gør fløden

Det virker fint. Jeg klemte ud alle 4 ml fra prøveudtageren på en gang. Cremen er ikke meget tyk, men dette volumen er normalt nok til to anvendelser. Da det var umuligt at skubbe en ekstra aftershire tilbage i sonden, var det nødvendigt at sidde fast med en margen.

Først syntes cremen "frihed" ret fedt. Men 10 minutter efter påføring blev produktet fuldstændigt absorberet. Den fedtede glans forårsaget af den overskydende mængde af midlet forsvandt om 20 minutter.

Aftersheyv har en behagelig køleeffekt. Det er kort. Duften er behagelig, maskulin og frisk. Hovednotatet forekom mig en appelsin eller en anden citrus.

Produktet fra "Freedom" lugter helt huden og fjerner rødmen. En halv time efter proceduren glemte jeg, at jeg barberede. Men der var en lille duft af appelsin.

Forresten er min hud kombineret. På området barbering med tendens til tørhed. Og følsom: Ved de mindste friheder, med en barbermaskine eller makeup reagerer det med betændelse.

Svoboda Men Care Efter Shave Cream Test Findings

Der er tre konklusioner. For det første, når jeg bruger min aftersheyva, skal du sørge for at købe et helt rør af "Frihed". For det andet var jeg engang overbevist om, at et kvalitetsprodukt ikke bør være dyrt, sælges i udenlandske onlinebutikker eller produceres i begrænsede mængder. Massemarked taxier. For det tredje kunne jeg lide fløde fra "Frihed" mere end balsam fra Proraso.

Uventet og positiv effekt af efter barberingskrær Freedom

Gå til butikken for en efterberbere creme til min mand, og ikke vide præcis hvad jeg skal købe, jeg spurgte sælgeren om råd: Jeg ønskede at tage et godt og ikke for dyrt produkt (et naturligt ønske for hver kvinde). Til sidst blev jeg anbefalet efter barbercreme frihed med vitamin F og jeg, idet jeg tvivlede lidt (det er meget billigt, at det kan være godt) besluttede alligevel at tage. Og ikke skuffet. Nej, ikke engang det: Til skuffelsen var jeg klar, men det faktum, at cremen overskred selv de vildeste forventninger, var meget overrasket over mig.

Han kunne virkelig godt lide sin mand. Da det indeholder menthol, har cremen effekten af ​​at forfriske huden og fjerne fornemmelsen af ​​at brænde og prikke efter barbering.

Men på dette er hans dyder ikke overstået. Ved begyndelsen af ​​koldt vejr har mine hænder meget hård hud. Og for at sætte det i orden skal du lave en hel række særlige procedurer, som jeg lejlighedsvis gør. Men på en dag, "inden jeg nåede" min egen håndfløde, smedte jeg dem hurtigt med min mands fløde, og jeg indså, at det var det, jeg havde brug for: cremen absorberede hurtigt i huden, fugtede det bemærkelsesværdigt, det blev meget blødere og varede i lang tid.. Derefter begyndte jeg at bruge cremen specifikt til at tjekke denne kvalitet. Faktisk efter en uge med at bruge cremen blev hændernes hud blød, hvilket jeg var meget tilfreds med, fordi jeg formåede at opnå dette uden nogen særlig indsats.

Jeg køber creme ikke for første gang, nu for to sammen med min mand, kun til forskellige formål. Den eneste, men ikke signifikante, ulempe, som jeg kunne mærke til, er den ikke meget behagelige lugt af cremen, ret skarp. Men du bliver hurtigt vant til det og holder op med at bemærke.

Freedom Shaving Cream

Læs mere - www.svobodako.ru
Billige barberingsprodukter.

Kommentarer

Beskidt sæbefrihed, ifølge den gamle opskrift var det bedre.

Jeg ved ikke, hvorfor du så roser denne fløde. Den samme Nivey for 100r på et hoved over det. du har en slags meget tyndt skum på videoen, mens du modvilligt whipping og dette beløb ville være nok for mig at gå et pas!

Nivey er dårligt. Hendes skum er meget tykt og tørrer hurtigt, håret barberer ikke flush med huden. Meget bedre cremer Svoboda, polsk Eveline (kun med aloe-ekstrakt!), Tysk Balea.

Jeg anbefaler en god fløde til alle

For mig lugter denne creme af teknisk fedt.

Også for mig!)) Men hans skum er smukt!

Jeg har konstant creme på mit ansigt, jeg tror jeg kan prøve det, selv om det ikke tørrer. Sandsynligvis er mine porer dybe, og huden er tør. Ja, og måske har cremen mere tryk og et tykkere lag.

Prøv polsk Evelin med aloe vera ekstrakt (jeg anbefaler ikke dette mærkes andre cremer, jeg kan ikke lide kvaliteten), eller tyske Balea. http://irecommend.ru/content/krem-dlya-britya-eveline-s-aloe-vera-dlya-chuvstvitelnoi-kozhi https://m.hmarka.ua/ru/product/2606-krem-dlya-britya -balea-sensitiv-dlya-chuvstvitelnoj-kozhi-100 ml /

+Dismont DeSire creme skal være 1-1,5 cm strimmel (med mandelmøtrik), og det vil spare den forkerte andel med vand, når pisket. Jeg anbefaler også dig at udskifte barberingsbørsten.

En mand kommer til frisøren: - Barber mig på højeste niveau. Frisør spytter på børsten og begynder at sæbe bondenes ansigt. Hej hej! Jeg bad om den højeste kategori! - Og i bunden spytter vi på ansigtet.

Det har længe været at slå skum fra cremen direkte på ansigtet. Så læser jeg i mænds magasiner, at dette anbefales af specialister med pensel og ansigtsmassage opnås.

+Aleksandr Ponomaryov Faktisk i skålen føler du dig bedre skumform og det er lettere at fange forholdet mellem vand i skummet. + i ansigtet er ikke altid nok til 3 passager. På den anden side også praktiseres det nogle gange. Nu har jeg skiftet til sæbe, og det er allerede sværere at slå ham op til hans tilstand på hans ansigt.

Rakningsprodukter fra producenten Freedom, et katalog af vores butik

Under hver barberingsprocedure udsættes mænds hud for stor stress.

Barberingsprodukter fra producenten Freedom er designet specielt til intensiv hudhydrering under barberingen.

Rigelig og bæredygtig skumdannelse af barberkrem giver den mest komfortable barbering. Naturlig glycerin, som er en del af fløden, blødgør og lugter perfekt huden.

De aktive ingredienser omfatter en efterskæringscreme, der lindrer irritation og betændelse i huden.

Comilfo Shaving Gel hjælper med at opretholde en naturlig hud beskyttende barriere, der giver hud fasthed og elasticitet.

Online butik Dimmaks tilbyder at købe barberingsprodukter fra producenten Freedom store og små engros. Vores kunder kan selv bestille en bestilling gennem indkøbskurven eller kontakte vores leder.

Efter barbering creme med vitaminer F og E

Aftershave hud har brug for aktiv næring og hydrering. Kun i dette tilfælde forbliver det glat, overdriver ikke og er ikke dækket af irritationer og bumser. En god mulighed for hudplejeprodukter er en aftershave creme med vitaminer F og E. Du lærer hvordan dette produkt virker, og hvorfor ikke kun mænd kan lide det, men denne artikel.

Handling og fordele

Enkel barberkrem med vitaminer er et rigtig godt produkt, som mange kunder sætter på lige fod med dyre luksusplejeprodukter. Selv en billig løsning afhjælper fuldstændigt sin opgave på grund af, at den er beriget med et vitaminkompleks.

Dette produkt gør huden meget blød, behagelig at berøre og velplejede. Når du har brugt det, vil du ikke mærke tørhed eller overdreven tæthed. Og udad, vil dit ansigt se mere velplejede.

Cremen bruges ikke kun af mænd. Pigerne anvender også den efter afskalling på alle dele af kroppen for at beskytte huden og gøre den glat. Det kan også bruges på følsom baby hud. Hun er normalt meget udsat for manifestationen af ​​irritation og flak, så denne type epidermis har brug for god beskyttelse. Det kan godt give en god fløde, hvis sammensætning suppleres med vitaminer.

Denne type værktøj kan også være en god hjælper til at håndtere alle slags bumser og andre ufuldkommenheder på huden. Aftershave creme tørrer dem godt, og de går meget hurtigere.

Så generelt er aftershave creme med vitaminer F og E populær blandt både mænd og kvinder. Selv om kosmetologer siger, at disse vitaminer er beregnet til mænd, er de også egnet til at løse mange af de problemer, der står over for det svagere køn. Derfor bruger mange piger fra tid til anden dette produkt til at bekæmpe tør hud eller udslæt.

struktur

Effektiv effekt af vitamin beriget after shave creme sikrer sin korrekte sammensætning. Selvfølgelig kan de forskellige producenters nøjagtige sammensætning variere. Men der er visse komponenter, der skal være til stede i den.

Hovedkomponenterne i cremen er naturligvis vand og vitaminer. Men udover dem er der andre vigtige komponenter. For eksempel spiller glycerin en vigtig rolle. Denne komponent er ansvarlig for ansigtsblødhed efter barbering. Det nærer huden, beskytter den, gør den mere hydreret og glat.

Det er umuligt at forestille sig cremenes sammensætning efter barbering og uden emulsionsvoks. Denne komponent indeholder alle ingredienserne i fløden sammen, og det er takket være ham, at der opnås en så god ensartet konsistens.

Linolsyre beskytter huden mod manifestationen af ​​mindre irritationer og skader. Det forsinker også aldringsprocessen. Derfor vil regelmæssig brug af denne creme gøre det muligt for dig at holde din hud ung og glat længere.

Og en sådan komponent som allantoin er en reel frelse for tørrede epidermier. Det blødgør det og fjerner meget forsigtigt alle døde celler fra overfladen og stimulerer regenerering af epidermis. På grund af tilstedeværelsen i sammensætningen af ​​denne komponent er porerne ikke blokeret, epidermierne går ikke op og ingen nye sår forekommer.

Barberkrem kan have en karakteristisk mentol smag. Få det ved at tilføje til sammensætningen af ​​menthol. Denne komponent hjælper med at indsnævre porerne og reducere aktiviteten af ​​talgkirtlen, hvorefter huden bliver mindre olieagtig.

Endelig er det værd at nævne hovedkomponenten - vitamin F. Det er han, der fugter huden så dybt som muligt. Det bliver mindre tørt og mere frisk.

Desuden beskytter denne komponent huden effektivt mod de negative virkninger af ultraviolette stråler. Derfor er det især nyttigt at bruge om sommeren.

Populære produkter

Måske er den mest berømte aftershave creme med vitaminer produceret af Freedom fabrikken. Denne fløde kan findes i apoteket for meget små penge. Men samtidig vil du blive overrasket over, hvor stærk den handling han har. Dette produkt anbefales at blive opbevaret i et hjemmedicinskist for at løse mange problemer - fra udslæt på en babys hud til behandling af forbrændinger og blå mærker.

Efterberøringscreme med vitamin F - små tricks til kvindelig skønhed

Aftershave creme med vitamin F fra Freedom Factory - repræsentant for det mandlige segment af omsorgsfulde kosmetik. Men for kvinder er der intet muligt eller forbudt, hvis det kommer til at forbedre udseendet, hvilket giver kroppen skønhed og ungdom. Derfor er dommen enkel - kvinder kan sikkert tage det ind i deres arsenal og bruge det som et effektivt redskab efter depilation og ikke kun. Men første ting først.

Hvad er specielt ved det

Fabrikanten hævder, at cremen har følgende egenskaber:

 • desinficerer huden efter barbering, minimerer irritation
 • beroliger og toner
 • fremmer helbredelse af små sår;
 • Det har en lille køleeffekt.

Cremen absorberes godt og efterlader ikke fedtet. Fremragende værktøj til en daglig morgentoilet, har en behagelig mentol lugt med hints af citrus og hav friskhed.

Dette er, hvad interesserede mennesker lover. Og hvad virkelig? Til stor glæde er alt sandt - fra det første til det sidste ord.

Kremens tekstur ligner et balsamlys, som om det er luftigt, absorberes inden for et par sekunder, hvilket efterlader ingen klæbrig rester eller olieagtig glans. Huden beroliger sig efter udførelsen, selv de mest "hårde" metoder til depilering. Irritation forekommer ikke, såvel som indgroede hår. Og det hele i en "hemmelig" komponent, der er en del af midlerne.

Komponenter betyder

Når du køber et kosmetisk produkt, skal du være opmærksom på sammensætningen. Og jo nærmere begyndelsen er komponenten, jo mere er det i sammensætningen. Vores dagens "helt" er repræsenteret af denne sammensætning:

 • renset vand
 • glycerin og glyceryl;
 • naturlig bivoks emulsion;
 • vitamin F (kompleks af linolsyre og linolensyrer);
 • allantoin;
 • mentol og parfume sammensætning;
 • kemiske komponenter og konserveringsmidler, uden hvilke der ikke er kosmetiske midler.

Men det vigtigste er, at der ikke er så mange sådanne kemiske komponenter, og de er ikke i toppen af ​​"rating". Af særlig betydning er komplekset af linolsyre og linolensyrer.

Dette er vitamin F. Hvad er dens fordel? Det må siges med det samme, at det ikke produceres af den menneskelige krop, men indtages udefra. Hovedsagelig fra mad og fra vegetabilske olier og fedtstoffer af animalsk oprindelse. Vi vil ikke overveje virkningen på hele organismen, på organernes og systemernes funktion. Vi er interesseret i hud.

Et andet sovjetisk parfume produkt blev designet på en sådan måde, at den påvirker huden:

 • forbedring af væv trofisme;
 • fremme hurtig genopretning
 • øget modstandsdygtighed og elasticitet
 • stimulerer produktionen af ​​kollagen og elastin;
 • sænker aldringsprocessen.

Af den antioxidante virkning af vitamin F kan sammenlignes med vitamin C. Og hvorfor ikke bruge et sådant mirakel som en effektiv og vigtigst - et billigt middel efter depilation. Tross alt er kvindelige "repræsentanter" for dette segment flere gange dyrere, og effektiviteten giver ærlig talt noget, der ønskes for nogle.

Sådan bruges

Alt er meget simpelt. Depilation udføres i henhold til alle kanoner og regler: hudpræparation, behandling med et antiseptisk middel, den egentlige fremgangsmåde til depilering, behandling med en antiseptisk og påføring af cremen efter barbering.

Genbehandling med antiseptiske midler bør udføres med høj følsomhed og med metoder til hårfjerning forbundet med en høj risiko for mikrotrauma dannelse (shugaring, voksaflejring, husstandsepilator). Hvis dette er en banal barbering - straks fløde. Men det er ikke nødvendigt at stærkt gnide og massere. Spred lige jævnt over den ønskede overflade og lad det bløde. Konsistens af cremen bidrager til begge processers hastighed.

På grund af dets antioxidante egenskaber hjælper cremen perfekt mod rynker. Det kan bruges ikke kun efter fjernelsen af ​​antennerne, men også i kampen mod kragenes fødder. Anvend kun på ren hud og let "drive in" med fingerspidser i problemområdet.

Værktøjet har også en antiseptisk effekt, som gør det muligt at slippe af med acne, jævnligt påføre det med et mere tæt lag som en ansøgning til "eventets helt".

Solskoldning, peeling hud, kløe og rødme på grund af insektbid - kontrolleret. Denne fløde hjælper med at klare sådanne problemer.

Så vi bruger det med glæde og vi ser sunde og smukke ud.

Er det muligt at fjerne håret permanent?

 • Forsøgte alle mulige måder at fjerne håret på?
 • På grund af overdreven vegetation føler du dig usikker og ikke smuk.
 • Du er bange for at vente på den næste henrettelse, idet du husker at du bliver nødt til at udholde igen.
 • Og vigtigst af alt - effekten varer kun få dage.

Og nu svar på spørgsmålet: passer det dig? Er det muligt at klare dette? Og hvor mange penge har du allerede "lækket" til ineffektive midler og procedurer? Det er rigtigt - det er tid til at stoppe med dem! Er du enig? Derfor besluttede vi at offentliggøre vores abonnent Alina Borodinas historie, hvor hun fortæller i detaljer, hvordan hun slap af problemet med overdreven vegetation i 1 dag for evigt! Læs mere >>

Cream efter barbering "Frihed" med vitamin F

Hjælp produktet til at ringe op
1000 stemmer og komme ind på listen over testede produkter.

 • Se efter barberingskrem
 • Volumen: 82 g
 • Holdbarhed: 36 måneder
Alle specifikationer

Tak for din stemme!

venstre for at indsamle, så varerne fik
til listen over testede

Stem på deltagelse af varer i test

Inviter venner
stemme for varerne

Vi anbefaler kun at købe verificerede produkter.

Vi sender ikke oplysninger om priser og salgssteder for varer, der ikke er bestået, fordi vi ikke kan være sikre på deres kvalitet og sikkerhed.

Indenlandske producent, prisen køler huden. Fugtiger huden. Uden irritation.

Jeg vil gerne have sortimentet bredere

Der er ingen bedre aftershave creme endnu.

Nøglefunktioner

Produktionsoplysninger

I hele fabrikkens historie forbliver den strategiske politik for foreningen "Frihed" uændret - produktionen af ​​højeste kvalitet ved brug af moderne udstyr, indførelse af avancerede teknologier inden for kosmetisk produktion og ny videnskabelig udvikling. Et særpræg ved foreningen er en unik kombination af kosmetiske produkter af høj kvalitet og overkommelige priser.

Hvorfor har vi brug for hår under armene og mellem n0g?

Permanent hårfjerning gurkemeje: feedback fra abonnenter