10 tricks til dem, der barberer deres ben: hvordan man gør dem glatte i lang tid

Barbering er en simpel, effektiv og vigtigst, smertefri (i modsætning til epilation) måde at slippe af med hår på benene.

Med alle de ubestridelige fordele er der også ulemper. For eksempel manglen på langsigtet effekt, muligheden for at skære, hudirritation, indgroet hår. Men alt dette er let løst, hvis du barberer dine ben korrekt!

Nedenfor finder du 10 enkle tip, der hjælper dig med at undgå ubehagelige konsekvenser og opnå perfekt glathed på dine fødder!

1. Bath først, så barberer du!

Varm og damp, mens du ligger i badet (eller står under et varmt brusebad), gør flere ting på en gang: blødgør håret ikke kun på hovedet, men også på kroppen og åbner også porerne på huden. Nu bliver du meget nemmere og mere behagelig at barbere, og resultatet vil overstige alle dine forventninger.

2. Den rigtige barbermaskine eksisterer!

Ifølge undersøgelser af glatte ben kan du få, når du bruger en barberkniv med følgende egenskaber:

- Afrundet hovedform. Dette bidrager til en bedre pasning af maskinen til huden, og hjælper med at barbere af de korteste hår.

- Det flydende hoved hjælper med at gentage kurven på din krop, så du kan barbere håret selv på de mest utilgængelige steder.

- Et blødt og behageligt håndtag er en garanti for, at barbermaskinen ikke glider ud af dine hænder og ikke skærer din hud.

Med andre ord forlader billige primitive engangsmaskiner til mænd. Tilbring nogle penge på en god og bekvem barbering - behandle det som en investering i din egen skønhed.

3. Simple bevægelser.

Hvordan barberer du normalt dine ben? Uden at rive barbermaskinen, tager du hende fra anklen til knæet (som i billedet ovenfor) eller endda hofterne? Er du tilfreds med resultatet? Vi tror ikke. Sikkert skal du gå gennem det samme sted med en barbermaskine flere gange, irritere huden og risikere skade. For at forhindre dette, skal du prøve at flytte din fod i små, langsomme trin (2-3 cm hver), og tryk ikke for meget på maskinen.

4. Skum er ikke et legetøj!

Der er en opfattelse, at barberskum er et kommercielt træk, og det er i princippet ikke nødvendigt. Men det er hun, der vil tillade dig at nyde barbering dine ben. Skum moisturizes huden og giver glidning. Du kan købe et specielt barberskum. Du kan barbere gel det, måske endnu bedre. Men din balsam-hår balsam vil være en acceptabel mulighed. Normalt har de ganske passende konsistens og giver en god barbermaskine glide over kroppen.

Det vigtigste er ikke at bruge SOAP! Det vil give skum og endda glide, men i kombination med barbering vil det tørre huden, så ingen fugtighedscreme kan hjælpe dig. Og du vil undre dig over hvor disse rødme, irritation og kløe.

5. Body scrub - din bedste ven!

Huden opdateres løbende. Der er altid et lag af døde celler på overfladen af ​​kroppen. De påvirker kvaliteten af ​​barbering - de kan sidde fast mellem barberbladene. Som følge heraf skal glatheden glemmes. Vi anbefaler at skræl huden grundigt inden hver barbering. Det er bedst at bruge en ikke meget hård skrubbe med mellemstore partikler.

6. Mere bud, mere bud.

Aftershave hud er meget følsom og kræver særlig pleje. Prøv ikke at irritere hende. Gnid aldrig den glatte, barberede overflade med loofah eller endog et håndklæde. Vask dine hænder eller en meget blød svamp, og tør huden - blød det med et blødt håndklæde. Ellers venter du på sådanne problemer som irritation, rødme i huden og udslæt.

7. Overvej dine funktioner!

Reklame annoncerer, men du skal afhente produkter til barbering og hudpleje på grundlag af personlige behov. For eksempel, hvis din hud er tør, følsom og udsat for irritation, bør du ikke få alkoholholdige og aromatiserede produkter.

8. Glem ikke hofterne!

Mange kvinder barberer ikke håret på overbenene. Det antages, at håret er let, tyndt og næsten umærkeligt. Men se tæt på, og du kan opleve, at dette ikke er tilfældet i dit tilfælde! Prøven er meget enkel - hvis du ser disse hår godt i noget lys, så tro mig - manden vil også bemærke dem, hvilket ikke er meget behageligt. Men det vil være endnu mere ubehageligt for ham at føle dem, når han rører ved låret.

Se på denne horror og vær særlig opmærksom på området over knæene.

Lad ikke disse hår ødelægge dit ideelle billede - slippe af med dem!

9. Fugtgivende er nøglen!

Dine fødder har også brug for fugt. Giv dem lidt salighed - brug særlige fugtighedscreme og lotioner efter barbering. Dette vil reducere chancerne for indgroede hår og udslæt.

10. Ultraviolet beskyttelse af føttens hud.

Efter barbering vil din hud blive frataget beskyttende hår og blive mere modtagelige for sollys. Derfor skal du i tillæg til ansigt og skuldre glemme at lægge lidt creme med SPF på benene. Find et produkt, der ikke vil være fedtet og klæbrigt at anvende det var rart.

Brug vores tips og barbering dine ben vil ikke kun være lettere og hurtigere, men også meget pænere! Endelig giv mere råd. Det vigtigste ved barbering er regelmæssighed. Prøv at barbere dine ben hver dag, og du vil altid være smuk!

COSMOPOLITAN

Barbering af benene og ikke ødelægge huden: vigtige regler for hver

Mange af os gør det. Selvom du normalt gør hårfjerning i salonen, skal du bruge cremer eller voks, en dag sker, når bare en barbermaskine sparer dagen. Der er et par regler, der gør barbering mere effektiv og sikrere!

Sådan barberes benene

For kvinder opfandt de specielle barbermaskiner: med blødgøringsstrimler, gelpuder, køleeffekt og planteekstrakter. Men hvis du ikke følger alle trin i proceduren, kan håret vokse ind i huden, rødme og skrælle, og overfladen forbliver ufuldstændigt glat. Tjek om du gør alt rigtigt, mens du barberer dine ben derhjemme?

1. Bray om morgenen

Om morgenen er huden mere elastisk og elastisk, og sandsynligheden for skade er meget lavere end om aftenen.

2. Smelt huden

Før du begynder at barbere, læg dig ned i et varmt bad eller ben smelte med varmt vand fra bruser. Dette vil blødgøre hårene og gøre huden mere elastisk. Dette er vigtigt for et af følgende trin.

3. Behandles med skrubbe

Dampet hud deles nemt med keratiniserede celler og udsætter hårets nederste del. Hvis du forsømmer dette stadium, forlader du håret på stumpens overflade, som begynder at stikke efter 12 timer.

4. Påfør skum eller barbergel

Mange piger bruger barbering gel, sæbe eller shampoo. Dette er en stor fejl! Kun specialprodukter til barbering omhygger huden og håret så tæt som muligt, giver en barbermaskine glide langs selve basen af ​​håret og berolige huden under barberingsprocessen.

5. Bray i retning af hårvækst, ikke imod

Ved første øjekast lyder det ulogisk, men det er en garanteret måde at undgå hårindvækst på. Kun "i kørselsretningen" og aldrig - "imod ulden." Når du bevæger dig i den forkerte retning, traumatiserer du huden, der dannes en mikrobolt på stedet for hårskæring, og voksende hår kan blive indgroet.

6. Overdrive det ikke

Hvordan barberer man benene? For hver del af huden skal du gå en barbermaskine nøjagtigt en gang. Hvis barbermanden har svigtet, er det tid til at skifte knivene eller købe en ny. Når du bruger en barberkniv flere gange på huden, er du næsten garanteret at skade toplaget, og dit hår... ja, de vil vokse.

7. rolig hud

Efter barbering, selv under alle forhold, er huden irriteret. Påfør en kølecreme eller et specielt "after shave" -produkt på det. Vigtigt: Brug ikke alkoholbaserede produkter for at undgå kløe og rødme.

Sådan barberes benene og plejer dem efter barbering

Barbering ben er ikke den mest foretrukne procedure for kvinder. Mange, i stedet for at nyde glathed og fløjlsagtig hud, lider af irritation, sår og grimt udseende af benene. Hvorfor det sker, og hvordan man undgår disse ubehagelige konsekvenser, vi snakker.

Leg hårfjerning metoder

Hvis du bruger en epilator, er håret grebet af mikro tang og trukket ud af roden. En barberkniv med et skarpt blad skærer håret til roden. Og i virkeligheden, og i så fald forbliver hårsækken i huden, som er ansvarlig for produktionen af ​​hårdannende celler. Derfor er barbering og depilation med en epilator ikke en metode til endelig hårfjerning. Den eneste måde at endelig slippe af med dem er at bruge en diode laser. Laserstrålen absorberet af hårets melanin ødelægger sin pære, som stopper produktionen af ​​hårdannende celler.

Hvorfor efter barbering ben irritation

Hver kosmetisk procedure, herunder barbering, har gode og dårlige sider. Den største fordel ved hårfjerning med en barbermaskine er fraværet af synligt hår og procedurens hastighed. Desværre varer effekten ikke længe, ​​efter 1-3 dage begynder håret at vokse. For at holde dine fødder glatte, skal du barbere regelmæssigt.

Hårinkrop er også almindeligt. Dette er ofte forbundet med brugen af ​​epilatoren, som i stedet for at skære håret bryder dem, hvilket får dem til at svække og krølle, for hvilket de senere ikke har styrken til at bryde gennem huden og begynde at vokse dybere. Dette manifesteres af rødme, ømhed, alvorlig kløe på dette område og i sidste ende betændelse. I nogle skyldes dette en genetisk tendens til indgroede hår, i andre på grund af dårlig efterberetning.

En meget almindelig forekomst efter barbering af benene er betændelse i hårsækkene. Årsagen til dette er en bakteriel infektion, der kan skyldes skader på huden af ​​en barbermaskine. Oftest forekommer det på grund af gram-negative bakterier og stafylokokker. Inflammation af hårsækkene manifesteres af små smertefulde blærer på huden, undertiden fyldt med purulent indhold. Forsøg ikke at knuse dem! Så forværrer du situationen endnu mere, og du kan bære infektionen. Det anbefales at desinficere dem og smøre med antibiotisk salve.

Sådan barberes benene

Barbering af benene skal være rigtigt. Så du reducerer risikoen for uønskede virkninger efter proceduren, såsom rødme, blødning, smerte eller kløe. Du kan selv gøre proceduren hjemme. Det tager kun 10-15 minutter.

Regler for korrekt barbering:

 1. Fod hud skal være ren.
 2. Tag et varmt bad før proceduren. Det vil gøre huden og håret blødere, hvilket i høj grad letter barberingen.
 3. Påfør gel og skum på dine fødder. Dette vil forbedre rakhyvel glide, reducere risikoen for nedskæringer og forhindre irritation.
 4. Huden skal være lidt strakt. Dette vil ikke kun give en mere præcis og præcis barbering, men også reducere risikoen for nedskæringer.
 5. Skyl barberingen med hår og skum i lejlighedsvis rent vand.
 6. Raket bør rettes mod hårvækst, hvis du har meget følsom hud eller i modsat retning. Ofte er dette et individuelt spørgsmål, og du bør vælge den metode der passer bedst til dig.
 7. Efter barbering skal du desinficere din hud, for eksempel med hydrogenperoxid påført på en bomuldsstykke. Brug aldrig alkoholbaseret medicin. Virkningen vil være det modsatte af hvad der var beregnet - huden bliver irriteret, tør og kløende.
 8. Efter 10-15 minutter påfør en fugtighedscreme på dine fødder. Det vil have en beroligende effekt, og du vil undgå følelsen af ​​tæthed i huden og udseendet af irritationer.
 9. Aftershave barbermaskine skal omhyggeligt saniteres. Hvis du bruger en engangs maskine, må du ikke bruge den flere gange. Sådanne indretninger er ikke i stand til at løsne hovedet og foretage en grundig desinfektion. De bakterier, der udvikler sig på det, kan forårsage infektioner ved den næste hudkontakt.
 10. Barbermaden skal opbevares på et rent og tørt sted og desinficeres inden hver efterfølgende brug.

Efter barbering pleje

Efter barbering skal du desinficere dine fødder med et ikke-alkoholholdigt præparat, og påfør derefter en creme eller balsam for at berolige eller fugtiggøre den. Huden skal være fugtet efter hårfjerning, ellers efter barbering vil du føle kløe, du vil have rødme og irritation.

Hvis der forekommer ridser og blødninger, kan kaliumalum anvendes. Det er et naturligt mineral, der ligner en krystal, der tidligere blev kaldt "efter barbering." Det har en sur Ph, derfor har den en aseptisk og astringerende virkning. Det reducerer blødning og beskytter mod indtræk af bakterier i såret, hvilket letter og fremskynder helingsprocessen.

For at undgå udseende af indgroet hår skal du regelmæssigt skrælle efter barbering af benene. Vent et par dage, hvorefter du kan udføre den første procedure. Det anbefales at gøre det mindst en gang om ugen. Peeling exfoliates det øverste lag af epidermis, så hårene så nemt brydes igennem og vokser normalt og vokser ikke ind i huden. Til denne procedure kan du bruge en speciel sammensætning med granuler, som nemt kan købes hos enhver kosmetisk butik. Enzymskal er særligt gode - de renser huden forsigtigt og effektivt.

For at slippe af med rødme og irritation hjælper tea tree olie - det har antibakterielle egenskaber, har en beroligende effekt.

Hvordan man vælger kosmetik til fod hudpleje efter hårfjerning

På det kosmetiske marked er der mange produkter, der plejer huden på benene efter depilering. Se på sammensætningerne af plejeprodukter for at vælge den der vil have en beroligende og beroligende virkning på huden. Det skal indeholde stoffer som:

 1. Aloe - har antiinflammatorisk, fugtgivende, bakteriedræbende og regenererende virkning.
 2. Allantoin - reducerer irritation, eliminerer rødme, beroliger huden.
 3. Kamille - har en bakteriedræbende og antiinflammatorisk effekt, lindrer kløe og irritation.
 4. D-panthenol - fugter, holder vand inde i hudcellerne, regenererer, beroliger og fremskynder helbredelse.
 5. Hyaluronsyre - fugtiggør huden hårdt, lindrer irritationer.
 6. C-vitamin - fremskynder helbredelse.
 7. Kornblomstekstrakt - reducerer irritation og betændelse, har også anti-allergisk virkning.
 8. Plantain ekstrakt - har antiinflammatorisk og astringerende virkning.
 9. Grøn teekstrakt - fugter, blødgør og beroliger, har anti-bakterielle og antiinflammatoriske egenskaber, beroliger kløe og brændende.

Barbering hår kan gå glat og glat, hvis du tager hånd om din hud i overensstemmelse hermed. Det er værd at give hende lidt opmærksomhed, og du kan nyde hendes smukke udseende og glathed. Korrekt forberedelse af benets hud til depilation og omsorg for det efter barbering, vil du ikke støde på problemer som tæthed og tørhed, mindre sår, irritationer, betændelse og udseende af indgroet hår. Dine ben vil være helt glatte og smukke.

14 tips til en blød barbering

Der er mange moderne måder at fjerne uønsket vegetation fra enhver del af kroppen. Ikke desto mindre er den mest tilgængelige og fælles metode barbering. Men kvinder tiltrækkes ikke kun af denne fremgangsmådes bekvemmelighed, men også af smerteløshed.

Vi præsenterer dig tip med, hvilken barbering vil være endnu mere behagelig og vil hjælpe med at undgå nedskæringer og irritation.

 1. Barbering mens du tager et bad. Varmt vand åbner ikke kun folliklerne, men bløder også hårene godt. Det er den ideelle tid til barbering - direkte i bad eller bad eller inden for 5-10 minutter efter. Hvis du ofte ser på gamle film, har du måske bemærket, at før barbermaskinerne, inden de begynder at barbere klienten, lægger de en fugtig klud på hans ansigt. Dette, som du allerede har forstået, er netop at blødgøre ansigtshår. Så hvis du ikke har tænkt dig at tage et bad, kan du tage to stykker klud, vådte dem med varmt vand og lægge deres ben i et stykke tid.
 2. Start med peeling. Hvis du bruger lidt skrælning før barbering, så fjerner du ikke kun døde celler, men kan også barbere håret tættere på huden. En simpel vask af fødderne med en vaskeklud eller specielle handsker er også egnet som skrælning.
 3. Brug gel- eller barberskum. Sørg for at bruge barberingsprodukter. Bladene glider glat og let, hvilket vil reducere chancen for nedskæringer og irritation betydeligt. Hertil kommer, at midler til barbering gør huden renere. Man husker at i din barndom var der altid en barberingsbørste i dit badeværelse. Tidligere blev den brugt konstant under barbering, og ikke ved en tilfældighed. Hvis moderne geler eller barberskum stadig er gode og behandles med en børste - det vil fugtige huden endnu dybere og gøre barberingen endnu mere behagelig og smertefri.
 4. Brug af klimaanlægget. Hvis det pludselig viste sig, at der ikke er noget skum eller barbergel hjemme - du kan erstatte hårbalsammen. Men efter påføring på huden på fødderne er det bedre at vente 5 minutter, indtil det er fugtigt og fibrene blødgør.
 5. Barber mod hårvækst. Det bør kun bruges, hvis du ikke har for følsom hud på benene, ellers risikerer du at få alvorlig irritation. Men hvis denne metode er egnet, så efter barbering får du en superglat hud.
 6. Brug ikke kraft ved barbering. Hvis du skal trykke på barbermaskinen for at barbere hårene, betyder det, at det er tid for dig at skifte knivene - de gamle er allerede blevet sløv og vil rive hårene, hvilket vil medføre irritation og udseende af røde pletter efter barbering af benene.
 7. Vask dine fødder efter barberingen. Skylning med vand er ofte ikke nok til at vaske alt hår. Efter tørring har du mulighed for at se håret på strøelse, på strømpebuksen, i bukserne.
 8. Skynd dig ikke. Den mest almindelige årsag til nedskæringer under barberingen er farende. Giv dig selv 5 minutter at gøre dit arbejde i en afslappet atmosfære.
 9. Glem ikke dine ankler og knæ. Barbering af disse steder er svært, men muligt. Det er bedre at bøje benet på knæet for at stramme huden og barbere alt til enden.
 10. Gnid ikke dine ben efter barbering med en vaskeklud. Du lavede en meget god hud skrælning med en barbermaskine, fjerne nogle af den gamle hud. Derfor vil for hårdt gnidning med en hård vaskelugt forårsage irritation.
 11. Vask af barberingsprodukter med varmt og koldt vand. Varmt vand spyler perfekt gelerne og barberskummet og går gradvist til koldere vand, som ikke kun opdaterer huden, men hjælper også med hurtigt at lukke porerne.
 12. Naturtørring. Hvis du har tid, lad dine fødder tørre naturligt, så du helt sikkert ikke bliver irriteret. Hvis tiden er kort, skal du med et håndklæde kun blive vådt og under ingen omstændigheder gnide benets hud. Brug aftershave fodkrem, specielle produkter eller bare babyolie. Lotioner og body lotion kan forårsage irritation.
 13. Du må ikke barbere dine ben med det samme om morgenen. Din hud skal vågne op med dig. Barbering umiddelbart efter løft øger chancen for at tjene irritation. Vent mindst en halv time før du fortsætter med proceduren.
 14. Skift blades regelmæssigt. Moderne markedsføring er meget vanskelig - maskiner sælger billigt, og knive er dyre. Ikke kun er der lavet bløde stålblade, som efter flere anvendelser er stumpet.

Relaterede artikler

16 tricks og tips til at se yngre ud

Hvordan slippe af med dobbelt hage?

Årsager til skæl og behandlingsmetoder

1 kommentar

Påfør straks efter barbering 2,5-5% benzoylperoxid til huden for at reducere rødme og irritation. Benzoylperoxid blev oprettet for at behandle acne, men i dag er det et populært barberingsmiddel.

Top 11 Barberingstips for at undgå almindelige fejl

11 simpelt liv hacking, som gør barberingen flere gange mere effektiv

Vi er sikre på, at de fleste piger ikke kan holde barbering på benene, og de er nemme at forstå. Men hvad nu hvis du forsøger at gøre denne proces meget pænere og mere effektiv?

Hvordan man forenkler denne mindst foretrukne kvindelige ritual? Det viser sig, at både professionelle skønhedseksperter og internetbrugere har mange nyttige tips til at barbere deres ben, og vi har samlet de 11 bedste livshacker, som i høj grad letter denne proces.

1. Barber altid dine ben før sengetid.

Ifølge skønhedseksperter er det bedst at barbere dine ben, før du går i seng. Faktum er at i søvn svulmer benene lidt, hvilket får hårene til at gå tilbage i folliklerne. Så hvis du ved et uheld savner flere hår under barberingen, bliver de ikke synlige næste morgen. Rigtig magi!

2. Damp din hud med olivenolie inden barberingen.

Olie vil blødgøre håret og gøre barberingen mere glat, samt reducere irritation og risiko for nedskæringer. De mest følsomme områder, såsom armhuler, vil takke for det!

3. Undgå tør barbering!

Sandsynligvis havde du allerede oplevet det på din egen oplevelse, men endnu en påmindelse vil ikke være overflødig - en tør barbering er dødelig for din hud. Brug altid barberkrem til at blødgøre en skarp barberkniv over huden. Hvis barberkrem er for dyrt, kan du...

4. Udskift barberkrem med hårbalsam

Hvis du pludselig løber tør for barberkrem (eller du bare synes undskyld for at sænke penge på dyre kvindelige cremer), brug en hårbalsam. Han vil klare barberingen ikke værre, og vil også gøre din hud blød og give en behagelig aroma.

5. Barber dine ben efter et brusebad.

Udover at barbere benene inden sengetid, prøv altid at udføre denne proces i slutningen af ​​brusebadet. Varmt vand udvider porerne, hvilket i høj grad letter barberingen.

6. Start altid barbering fra bunden.

For at gøre denne proces mere effektiv, skal du altid barbere hårvæksten. Start derfor i bunden af ​​din fod og gradvist stige op.

7. Bøje dine knæ.

Knæområdet kan være svært at barbere, så det anbefales at bøje dem for effektivitet og for at undgå nedskæringer. Sidde i badeværelset, mens du barberer særligt vanskelige områder, vil dette i høj grad lette processen!

8. Brug en skrubbe før barberingen.

Ved hjælp af en skrubber fjerner du det øverste lag af døde hudceller, som giver dig en renere og mere jævn barbering. Forresten kan en god skrubbe være tilberedt hjemme - bland bare olivenolie med sukker og anvend i cirkulære bevægelser på benene. Men vi råder dig ikke til at exfoliere din hud efter barbering - på det tidspunkt bliver det for følsomt, og en skrubbe kan kun øge irritationen.

9. Tør ikke din hud helt af.

Mange kvinder brugte til at tørre med et håndklæde, indtil huden er helt tør, men skønhedseksperten "Venus" siger om dette: "Gnid ikke huden for meget, og fjern ikke al fugt fra det. De ekstra vanddråber absorberes, mens du påfører en fugtighedscreme på huden, hvilket vil hjælpe med til at undgå skrælning af friskbervede ben og give dem en smuk glød. "

10. Rengør barbermaskinen med babyolie.

Det viser sig, at babyolie kan have flere anvendelser. Rengør din barbermaskine med olie og blut forsigtigt med en klud - dette vil hjælpe barbermaskinen længere.

11. Brug kolde kompresser til ubehag.

Hvis du efter alle ovennævnte processer og barberingstikker oplever ubehag, beroliger din hud med en kold kompress, hvilket vil reducere brænding og irritation.

Sådanne enkle lifehacks vil hjælpe med at lindre dette irriterende kvindelige ritual og gøre det meget mere effektivt. Det er på tide at fortælle dine venner!

LiveInternetLiveInternet

-kategorier

 • 1000. +1 tip (299)
 • Tips til alle lejligheder (98)
 • Lille tricks god madlavning (84)
 • Mistress note (120)
 • Personlig Udvikling (83)
 • Hukommelsesudvikling (48)
 • Livstips (13)
 • Time Management (11)
 • Kommunikationsfærdigheder (9)
 • Hurtiglæsning (3)
 • Danse (77)
 • Latina (26)
 • Zumba Dancing Slimming (16)
 • Go-Go (5)
 • Dansemner (5)
 • Club danser (2)
 • Orientalsk dans (25)
 • FAQ (78)
 • FAQ video (20)
 • LiRu (2)
 • Design (6)
 • Memo (24)
 • Vores mindre brødre (656)
 • Hunde (35)
 • "De lever - som en kat med en hund" (25)
 • Mit dyr (5)
 • Fra kattens liv -1 (154)
 • Fra katte-2's liv (35)
 • Interessant om katte (62)
 • Killinger (18)
 • Katte (billeder) (232)
 • Til katteejere (37)
 • Disse herlige dyr (75)
 • På World Wide Web (327)
 • Muskelsamling (32)
 • Hvilke fremskridt har nået. (8)
 • Jeg vil gerne vide alt (114)
 • Kreativ skrivning (17)
 • Myter og fakta (36)
 • Bevidst kan du ikke tænke på (3)
 • Passionære Mordasti (44)
 • Fantastiske - tæt! (14)
 • Showbiz (40)
 • Alt om alting (39)
 • Liv i glæde (657)
 • Live Easy (186)
 • Ritualer, fortune fortælling, omens (126)
 • Helligdage, traditioner (97)
 • Money Magic (72)
 • Mand og kvinde (46)
 • Simoron (36)
 • Numerologi, horoskop (28)
 • For sjælen (25)
 • Feng Shui (17)
 • Esoterisk (2)
 • Palmistry (1)
 • Helligdomme (5)
 • Trofæets alfabet (103)
 • Sundhed (793)
 • Hjælp dig selv (362)
 • Selvmassage i henhold til alle regler (82)
 • Sygdomme (70)
 • Qigong, Tai Chi Chuan, Taichi (62)
 • Akupressur, Zoneterapi (39)
 • Alderdom er ikke en glæde? (26)
 • Traditionel medicin (9)
 • Vision korrektion (5)
 • Orientalsk medicin (2)
 • Live godt (132)
 • Traditionel medicin (45)
 • Rensning af kroppen (41)
 • Sidste cigaret (24)
 • Israel (144)
 • Byer (34)
 • Promised Land (10)
 • Nyttig information (5)
 • Izravideo (19)
 • Foto rapporter (11)
 • Yoga (210)
 • Yoga komplekser (123)
 • Yoga løser problemer (43)
 • Øvelser (30)
 • Asanas (9)
 • Yoga til fingre (mudra) (7)
 • Tips (2)
 • Skønhed uden magi (1153)
 • Ansigtsgymnastik, øvelser (219)
 • Luksuriøst hår (133)
 • Japansk skønhed, asiatiske teknikere (80)
 • Massage teknologi (60)
 • Ungers hemmeligheder (57)
 • Original Manicure (20)
 • Stien til strålende hud (111)
 • Kosmetiske taske (55)
 • Immaculate Makeup (105)
 • Problemer (40)
 • Kunsten at være smuk (33)
 • Stil (131)
 • Pleje (280)
 • Opskrifter (768)
 • Bagning (93)
 • Garnér (18)
 • Den første skål (12)
 • Etnisk køkken (6)
 • Dessert (53)
 • Snacks (118)
 • Dejprodukter (83)
 • At spise arkiveret (51)
 • Kød (113)
 • I en fart (31)
 • Drikkevarer (75)
 • Grøntsager og frugter (115)
 • Opskrifter (25)
 • Fisk, skaldyr (34)
 • Salater (60)
 • Saucer (8)
 • Vilkår (16)
 • Nyttige websteder (11)
 • Foto (8)
 • Fotoredaktører (3)
 • Strømforsyning (7)
 • Nyttige links (7)
 • Programmer (11)
 • I livet griner. (132)
 • Video Sjov (33)
 • Foto sjovt (2)
 • Legetøj (25)
 • Åh, de børn. (27)
 • Prikolyushechki (29)
 • Bare fantastisk! (15)
 • Needlewoman (209)
 • Strikning (21)
 • Nålarbejde (11)
 • Reparationer (3)
 • Gør det selv (83)
 • Vi skaber trøst (37)
 • Syning (70)
 • Digte og Prosa (245)
 • Lyrics (151)
 • Ordsprog (67)
 • Aphorisms, citater (22)
 • Prosa (4)
 • Populære udtryk (1)
 • Perfekt krop (629)
 • Bodyflex, oxysize (120)
 • Pilates (40)
 • Aerobic (25)
 • Callanetics (21)
 • Milena. Fitness (18)
 • Gymnastiksal (17)
 • Kropstransformering (5)
 • Anatomi (1)
 • Tips (69)
 • Sport (Video) (88)
 • Stretching (40)
 • Øvelser (231)
 • Photo World (63)
 • Kunstnere (5)
 • Natur (5)
 • Foto (16)
 • Fotografer og deres værker (31)
 • Blomster (8)
 • Photoshop (5)
 • Udfordre overskydende vægt (549)
 • Fanget i kostvaner (62)
 • Power Laws (118)
 • Spis for at leve. (76)
 • HLS (16)
 • Produkter (73)
 • Tabe sig intelligent (126)
 • Stien til det ideelle (103)

-video

-musik

-Søg efter dagbog

-Abonner via e-mail

-Regelmæssige læsere

11 fejl, vi laver, når vi barberer benene

Benene på en kvinde er en af ​​de mest attraktive dele af hendes krop. Mange mænd skal først og fremmest være opmærksomme på benene. Hvis din hud er glat og fløjlsagtig, med en pæn pedicure på benene, vil dette ikke forlade nogen ligeglade.

Skønhed og den ideelle tilstand af benene kan kun opnås ved konstant pleje. Glat, jævn hud er ikke let for sine ejere. Siden begyndelsen har kvinder forsøgt på alle mulige måder at slippe af med onde hår. Moderne metoder til hårfjerning er meget mere forskelligartede. Men den mest populære er barbering ben

Hvordan man lærer at barbere benene


Trin 4: Hudbehandling
Når du er færdig med barbering, skal du ikke skynde dig med at tørre dig selv med et håndklæde. Behandl dine ben med en efterberbere creme eller lotion, når din hud stadig er våd. Hvis du ikke har en særlig efterskærmning, kan du bruge en hvilken som helst kropscreme. Det vil fugtige huden og berolige det, lindre irritation og kløe.

 • Rabe dine ben hurtigt. Du ved allerede, hvordan man barberer dine ben. Skynd dig er ikke nødvendigt her. Vil du få et godt resultat, og hold det i lang tid? Barber benene langsomt.
 • Barber dine ben, hvis din hud allerede er irriteret og betændt. Hvis du gør dette, vil du kun fjerne det beskyttende lag i huden og kun øge irritationen. Smerte, brændende, du er garanteret, der er sandsynlighed for hudinfektion.
  I dette tilfælde er det bedre at afstå fra barbering, indtil irritationen er gået. Brug et par dage bukser trods alt.
  Ingen sådan mulighed? Brug den elektriske barbermaskine.
 • Tag et bad eller en brusebad efter barberingen, og tør straks af og kig. Vi har allerede sagt, at det er bedre at tage et brusebad, før proceduren begynder, og at anvende efterskæringsproduktet på våd hud. Så det vil bevare mere fugtighed.
 • Brug en blunt barberkniv. Så du spilder kun tid, styrke og nerver. Nogle mennesker råder dig til at ændre barberkniven en gang om ugen, men ikke alle barberer så ofte - væksten i håret er anderledes for alle.
  Skift bladet efter 3-4 barbering.
 • Barber før du går til stranden. Mange forsøger at barbere deres ben lige før de går til solbade, i betragtning af at huden bliver glattere.
  Lad din hud hvile i mindst 12 timer, før du går ud i solen.
  Og hvis du ikke bare vil solbade, men svømme i havet, barber dine ben ikke mindre end en dag fra stranden. Saltvand på huden kan forårsage en brændende fornemmelse.
 • Barber om aftenen. Både mænd og kvinder bedre barberer om morgenen. På dette tidspunkt er huden mere elastisk end på noget andet tidspunkt på dagen. Dette gør det lettere at glide.
 • Barber "tør". Nogle piger, når de har absolut ingen tid, udøve en hurtig barbering på tør hud. Derefter vasker de hår af med koldt vand og løber på forretning.
  Vær ikke som dem. Selvom du har hårdt brug for at barbere dine ben, men der ikke er et barberings værktøj til rådighed, skal dit hår absorbere vand i mindst tre minutter. Hvis håret er tørt, er det meget svært at barbere dem, barbermaskinen bliver stump og huden bliver betændt.
 • Tør dine fødder med et hårdt håndklæde og påfør cremen på tør hud. Fødderne skal være lidt våde og anvende creme på våd hud!
 • Brug sæbe i stedet for barberskum. Hvis der ikke er skum i hånden, kan du bruge sæbe en gang. Men hvis du gør det hele tiden, vil du hurtigt forstå, hvorfor kosmetologer ikke rådes til at bruge sæbe før barbering. Sæbe er meget tør hud, og barbermaskinen fjerner også toplaget.
  Konsekvenserne er irritation, rødme, kløe.
  Kilde af

Brug disse tips, og prøv at undgå fejl, så dine ben bliver glatte og forførende.

Sådan plejer du dine fødder efter barberingen

Sådan plejer du dine fødder efter barberingen

Smukke glatte ben - drømmen om hver kvinde. Og nu, når du kan bære en kort nederdel og fange beundrende blik af mænd, kræver ben særlig pleje. Når alt kommer til alt, ønsker vi alle at prale af strålende og garvet hud og ikke skjule irritationen efter barbering under bukserne. Undgå dette er let, hvis du ved, hvordan man plejer dine fødder efter barberingen.


Huden på benene er naturligvis ikke så følsom som i bikinizonen eller i armhulerne, men er også skadet ved barbering. For at minimere skade skal du sørge for at bruge en skarp barberkniv. Så snart bladene bliver kedelige, skal de ændres. For det første klipper en knust knivskarpe huden og efterlader udskæringer og slid. For det andet skal hun bruge flere gange på kroppen for helt at barbere håret. Så, og irritationen vil blive stærkere. Gem derfor ikke på nye knive.

Sådan plejer du dine fødder efter barberingen

Sådan plejer du dine fødder efter barberingen


Til barbering, brug særlige skind eller geler. Sæbe, som ofte bruges af piger, når man barberer deres ben, meget tør hud. Det betyder, at følsom hud er mere skadet. Derudover indeholder geler og skum stoffer, som reducerer inflammation og forhindrer udslæt af udslæt.


Brug ikke efter barbering af alkoholkrem. De tørrer huden, som allerede er traumatiseret af barbermaden. For at minimere irritation skal du anvende et beroligende middel på huden efter barberingen. Tværtimod skal hud beskadiget ved barbering være fugtet, beskyttet og genoprettet. Panthenol skum fungerer godt, hvilket bidrager til hurtig genopretning og helbredelse af huden. Du kan bruge det sædvanlige værktøj efter garvning eller brænde salve.

Hvordan pleje huden på fødderne foto

Sådan plejer du dine fødder efter barberingen


Du kan gøre et effektivt middel til irritation efter barbering og uafhængigt. Tag et blad af aloe, hugg det og bland det med en sked af hudolie (fx fersken, druesaftenolie eller oliven). Påfør denne blanding på føttens hud. Du vil straks mærke dens virkning - det lindrer hurtigt brænding og smerte, fordi det behandler og beroliger skarlagent, og olien fugtiger huden godt. Blandingen skal efterlades i 20 minutter, og derefter skylles.


Slap af med brænding og rød udslæt hjælper æterisk olie af mynte. Tilføj blot et par dråber i din vanlige body lotion og på huden på benene efter barbering. Æterisk olie vil afkøle huden, lindre kløe og rødme. Bare vær sikker på at teste for en allergisk reaktion ved at påføre lidt på albuebøjningen.

Sådan plejer du fødderne hudvideo


Så hårene ikke vokser ind og ikke ødelægge dine bens udseende, rengør huden en gang om ugen med en skrubbe eller hård vaskeklud. De fjerner døde celler i epidermis, så det bliver lettere for de voksende hår at "bryde igennem" uden at vokse ind i huden. Skrubbe skal bruges straks inden barberingen. Du kan bruge kaffe, honning og salt eller havre naturlige skrubber. De taler også huden og hjælper med at bekæmpe tegn på cellulite.


Gør barberingsproceduren om aftenen. Derefter vender huden tilbage til normal, og næste dag vil det være muligt at modtage komplimenter til dine slanke ben.

Hemmeligheden til glat hud: hvordan man barberer benene

Og sig ikke, at din barbering altid er perfekt.

Hårfjerning på kroppen, i modsætning til andre daglige aktiviteter som cykling eller svømning, er kun anderledes, fordi ingen lærer os, hvordan man gør det ordentligt. Selv populære YouTube-bloggere, der offentliggør videoer om, hvordan man barberer deres ben, kan ikke kaldes eksperter i denne sag med tillid.

Sikkert de fleste af os virker som denne: køb en barbermaskine, læg et stort lag creme og barbering - det er alt sammen. Men mange piger efter proceduren er bekymrede for kløe, rødme og indgroede hår.

Her er nogle enkle regler at følge, når du barberer dine ben:

 1. Tag en ren, skarp barberkniv

Brug altid en tør barberkniv, skarp og rustfri. Triste blader fører til udskæringer, så undgå gamle barbermaskiner for enhver pris!

Det er meget vigtigt at få fødderne våde på badeværelset eller i bruseren i et par minutter før barberingen. Varme og fugt vil hjælpe din hud til at blødgøre, hvilket giver en mere behagelig barbering.

 1. Påfør barberkrem

Gnid barberkrem i dine hænder, og anbring et tyndt jævnt lag på overfladen af ​​benene.

 1. Barber mod retningen af ​​hårvækst

Start fra din ankel, langsomt og forsigtigt køre razoret op (med bikinilinjen, forresten, skal du barbere modsat for hårvækst). Du behøver ikke at trykke hårdt - altid være forsigtig. Tag dig tid til at undgå nedskæringer.

 1. Skyl din barbermaskine

Efter et par streger bliver din barbermaskine dækket af creme. Skyl det med rent, varmt vand og fortsæt barberingen.

Så snart du barberer håret på dine ben, skal du skylle dem ud.

 1. Sørg for at du barberet alt

Nu hvor du har vasket dine fødder, løbe dine hænder over dem for at sikre, at du har fjernet hele dit hår. Hvis du finder nogle børstehår, skal du påføre barberkrem på områder med hår. Barber og skyll igen.

 1. Tør og fugt

Efter tørring skal du bruge lotion eller olie til at fugtige fødderne. Fugtgivende hjælper med at forhindre hudirritation, som nogle gange kan opstå efter barbering.

Hvis du finder en fejl, skal du vælge tekstfragmentet og trykke på Ctrl + Enter.

Kvinde barberkrem - en pålidelig assistent i kampen for en smuk krop

Barberkrem til kvinder - samme vigtige kosmetik som til mænd. De fleste mennesker forbinder en barbermaskine med en mand. Men kvinder er bekendt med alle de "charme" og konsekvenser af barbering.

Barberingsregler for kvinder

Hårfjerning med en barbermaskine er den mest almindelige metode til depilering. For at gøre det nemt og smertefrit, har du brug for:

 1. Forbered huden. Før barbering er det bedre at tage et bad. Varmt vand vil gøre huden elastisk og hårblød. Må ikke være i vandet i mere end 15-20 minutter. Fra denne hud kan rynke, og dette vil komplicere barbering, påvirke dets kvalitet.
 2. Lav en peeling. Behandl området af kroppen med en blød skrubbe.
 3. Brug barberprodukter (gel, skum, fløde). Påfør jævnt. For at absorbere det lidt og begynde at virke, skal det stå i 1-2 minutter.
 4. Brug en højkvalitets barbermaskine med et skarpt blad. Razor henviser til personlig hygiejne, så det er strengt forbudt at bruge en andens maskine.
 5. Razor bevægelser skal være pæne, mod hårvækst. For ikke at skade kroppen, kan du ikke trykke på maskinen og holde to gange på samme sted. Hvis det ikke var muligt at undgå nedskæringer, skal de behandles med peroxid eller et andet desinfektionsmiddel. For kvinder med meget følsom hud, en tendens til hår indvækst, rådgiver kosmetologer at barbere dem i retning af vækst.
 6. Brug en kosmetik efter barbering. Dette vil lindre huden fra irritation, hjælpe hende med at "berolige".

For ikke at lide af irritation på grund af barbering er det strengt forbudt:

 • udfør proceduren på tør, ikke hydreret hud;
 • barber hududslæt;
 • udfør proceduren før du går ud.

Ejere af problem eller følsom hud, der vælger middel til "for" og "efter" barbering, er bedre at give fortrins til de produkter, der ikke indeholder: menthol, pebermynte, alkohol og andre irriterende ingredienser. Brugen af ​​disse stoffer fremkalder rødme, udslæt, udbrud af indgroede hår.

Kosmetologer anbefaler at fjerne hår på følsomme områder ved brug af Gillette Venus satinplejeprodukter til sart hud.

Instruktioner til brug barbering cremer

Der er et stort antal forskellige kosmetiske præparater til barbering. Men få mennesker er interesserede i at bruge disse værktøjer korrekt.

 1. Læg let med hænderne eller i en lille beholder, inden du påfører kroppen, cremen eller barberingen.
 2. Påfør blødgøringsmiddel jævnt, let på ren, fugtig hud.
 3. Lad i et par minutter, så flødekomponenterne virker på hud og hår.
 4. Efter barbering vaskes rester af midlet med varmt vand uden brug af sæbe.

Nogle kvinder bruger, når man barberer mænds creme eller gel. De er ens i deres sammensætning og egenskaber til kvindelig barberkrem. Men de har en mere aggressiv effekt, har en udtalt aroma.

Cremer med vitaminer C og F

Velprøvet barberkrem til kvinder med en beriget sammensætning.

En positiv effekt på hudtilstanden er brugen af ​​produkter, der omfatter vitaminer F og C.

Vitamin F er et kompleks af umættede fedtsyrer. Det har antiinflammatorisk, sårhelende virkning.

Vitamin F Creme:

 • fremmer hurtig genopretning af epidermis;
 • hjælper med at slippe af med irritation
 • fugter;
 • øger beskyttelsesfunktionerne.

Regelmæssig brug af cremen opretholder elasticitet, friskhed i huden, sænker aldringen.

C-vitamin (ascorbinsyre) er en stærk antioxidant. Creme indeholdende det:

 • har en tonic effekt
 • fremskynder processen med cellegenvinding;
 • reducerer pigmentering;
 • fremmer produktionen af ​​naturligt kollagen;
 • Beskytter mod UV-lys.

Vitaminer C og F er en del af mange ansigts- og kropscremer. Deres brug er lige så gavnlig for både kvinder og mænd.

Retsmidler til hudirritation

En væsentlig ulempe ved barbering er den høj sandsynlighed for irritation. For at undgå dette skal du bruge specialværktøjer til at pleje huden efter hårfjerning. De påføres en ren, lidt fugtig krop.

Huden på forskellige dele af kroppen er anderledes. Derfor skal shaving kosmetik overholde.

Irritation efter hårfjerning på benene er sjælden. Men hvis det sker, kan du bruge barberskum eller en fugtgivende fodkrem.

I armhulerne er huden øm og let beskadiget. Enhver efterskærmning, men ikke alkoholbaseret, vil hjælpe med irritation i denne zone.

Bikiniområdet er mere modtageligt for de negative virkninger af barbering. På dette område af kroppen er det tilrådeligt at bruge allergivenlige kosmetik beregnet til følsom hud.

Ud over kosmetiske præparater, hurtigt slippe af med irritation vil hjælpe:

 • Hydrocortison salve;
 • 3% hydrogenperoxid;
 • afkogning af kamille eller kalendula
 • aloe juice

Veet depilating cremer og geler er fortjent populære hos kvinder. De fjerner ikke kun uønskede hår, men også plejer huden.

Barber korrekt med tilbehør og kosmetik efter råd fra hudlæger. Dette vil medvirke til at minimere risikoen for negative virkninger, bevare hudens skønhed og skønhed.

Er det muligt at fjerne håret permanent?

 • Forsøgte alle mulige måder at fjerne håret på?
 • På grund af overdreven vegetation føler du dig usikker og ikke smuk.
 • Du er bange for at vente på den næste henrettelse, idet du husker at du bliver nødt til at udholde igen.
 • Og vigtigst af alt - effekten varer kun få dage.

Og nu svar på spørgsmålet: passer det dig? Er det muligt at klare dette? Og hvor mange penge har du allerede "lækket" til ineffektive midler og procedurer? Det er rigtigt - det er tid til at stoppe med dem! Er du enig? Derfor besluttede vi at offentliggøre vores abonnent Alina Borodinas historie, hvor hun fortæller i detaljer, hvordan hun slap af problemet med overdreven vegetation i 1 dag for evigt! Læs mere >>

Efter Shave Cream frihed med Vitamin F - Review

Det bedste middel til røde prikker. Mine regler for barbering af ben

I dag vil jeg tale om min favorit i spørgsmålet om fod hudpleje efter barbering - Cream efter barbering med vitamin F "Frihed".

Da jeg begyndte at barbere mine ben, da jeg var teenager, havde jeg ingen hudproblemer.

Men for nogle år siden begyndte jeg at bemærke, at huden på mine ben begynder at blive dækket af røde prikker efter barberingen. Aftrukket på internettet, hvilket er godt for dette problem, hjælper creme med mælkesyre. Jeg fandt da for mig selv en lotion fra Johnsons baby. Ca. et år var jeg glad for min opdagelse, og denne lotion blev fjernet fra produktionen. Jeg var nødt til at kigge efter en erstatning.

Engang gik jeg til distriktsbutikken og så denne creme med vitamin F på hylden. Jeg huskede denne creme med det samme, fordi etiketdesignet ikke var ændret overhovedet i to årtier. Og hans pris er behagelig - 85 rubler. Købt med det samme.

Til reference er vitamin F kaldet skønhed vitamin. Det har antiinflammatoriske egenskaber og fremmer hudregenerering. Det er det, jeg har brug for til min hud.

Min mand bruger også denne creme. Det har meget følsom hud på ansigtet, tilbøjelig til at flakke, efter at barberingen er meget irriteret. Efter mange dyre mænds aftershave cremer valgte han min med vitamin F. Nu bruger vi sammen))

Og nu er mine regler for barbering af ben, måske vil de være nyttige for nogen.

1. Jeg barberer altid mine ben til natten, så huden kan komme sig

2. Jeg damper mine fødder i brusebadet, tænder varmt vand, så hårene bliver blødere og porerne åbner.

3. I næste trin kan du bruge en skrubbe eller gnide huden med en vaskeklud med sæbe eller brusegel. Dette forhindrer indgroede hår.

4. En meget vigtig ting! Barbermaden skal være ny, skarp. Skift dysen i tide. En kedelig barbermaskine kan beskadige huden og huden bliver irriteret efter proceduren.

5. Våd huden med et håndklæde, gnid det ikke.

6. Jeg anbringer en creme efter barbering med vitamin F på lidt fugtig hud. Kremet køler huden, på grund af dette lukker porerne. Huden er fuldstændig restaureret og ser godt ud!

Jeg håber, at nogen vil være nyttige mine oplysninger.

Sådan fjerner du irritation i ansigtet

Fem grunde til, at du ikke bør fjerne hår i det intime område