Top 5 depilatory cremer

Razor, voks, epilator - hvad er en kvinde klar til at gå for at slippe af med uønsket hår og være smuk? I løbet af perfektionstiden må du ikke glemme depilation cremer - det bedste af dem vil blive diskuteret i denne anmeldelse!

Hvordan vælger man den bedste creme til depilation?

Depilatory cream er et glimrende alternativ til mange "inquisitorial" metoder til fjernelse af uønsket hår. Kun voksstrimler er noget værd - fra omtale af enhver mand klemmer alt inde. Og i tilfælde af cremer er det tilstrækkeligt at jævnt anbringe en depilatory creme med en speciel spatel eller med dine hænder, og fjern den resterende fløde efter en nste gang. Hurtig, smertefri og effektiv!

Universal depilatory cremer eksisterer ikke - det anbefales at bruge en creme, der er foreskrevet af producenten for hvert hudområde. Risikoen for at bruge en fodkrem som en antennepiller over overlæben kan blive irritation. Derfor læser du først og fremmest vejledningen, især inden du anvender cremen for første gang.

Og hvad depilation creme er bedre - vi læser i anmeldelsen!

Fløjl med lavendelolie
den mest populære creme til depilation

Anslået pris: 80 rubler.

Så lad os starte med den mest populære depilation creme. I dag betragter mange kvinder Velvet depilatory creme med lavendelolie for at være den bedste. Det største antal anmeldelser (og positive) tilhører dette særlige kosmetiske produkt. Af fordelene er prisen ret lav, mens udbredt udenlandske kosmetiske produkter koster 2-3-4 gange mere. Cremen er meget tyk, så den første gang du skal anvende den korrekt, skal du justere. Cremen ødelægger hårstrukturen, og effekten af ​​depilation varer i meget lang tid. Sættet indeholder en speciel spatel, hvor det ikke er svært at fjerne rester af fløden. Og ja, fløjlkrem indeholder lavendelolie.

Vores bedømmelse: 9 point ud af 10 (Hvorfor ikke "10": Lugt).

Anmeldelser: "Hvis vi taler om cremer til depilation, så er dette den mest overkommelige, høj kvalitet, blid og med alt dette effektivt. Efter irriterende enhver maskine efter en barbermaskine af et firma, eller hvis virkningen ikke varer længe, ​​anbefaler jeg stærkt dig at prøve fløjlkrem. "

"Jeg tog dyre depilatory cremer og indtrykket var ikke særlig godt, men Velvet. Bare glad for ham! Meget bedre end dyre creme. Det lægges jævnt, det absorberes af fugtgivende huden, beskadiger ikke, fjerner helt hår. ".

Depilatory Cream Sally Hansen Creme Hair Remover Kit
bedst til at fjerne uønsket ansigtshår

Anslået pris: 290 rubler.

Nogle kvinder er "heldige" for at have mindst en lille, men temmelig ubehagelig vegetation på deres ansigt, nemlig antennene over overlæben. Mange af dem plukkes enten med pincet eller med en speciel forår. Men måske skal du prøve Sally Hansen Creme Hair Remover Kit depilation creme?

Cremen indeholder E-vitamin, fugtiger huden og lindrer irritation. Handlingsprincippet er det samme som for andre depilatory cremer - påfør i gennemsnit 5 minutter og fjern derefter cremen med en våd vatpind. Det har ingen ubehagelig lugt, økonomisk. Den perfekte løsning til dem, der søger det bedste ansigtshår fjernelse produkt!

Vores bedømmelse: 10 point ud af 10.

Anmeldelser: "Effekten er elegant! Intet hår! Væk langsomt, genbrug depilationskremmen om en uge (og håret bliver meget tyndere og lettere). Jeg har brugt cremen i 4 måneder nu, og jeg er ikke alene - min mor og bedstemor trækker det på mig, så vi deler det i tre. Jeg anbefaler absolut! ".

Eveline
den bedste ultra hurtig depilatory creme

Anslået pris: 150 rubler.

Cremen er virkelig ultra hurtig! 3 minutter er nok til at fjerne uønsket hår. Ikke forårsager irritation og tør hud. Pakning er nok til 2 depilations. Ansøgningsprincippet: Påfør huden kun i 3 minutter og skyl. Lugten er lidt ejendommelig, men tolerabel. Mange kvinder bemærkede, at cremen nedsætter hårvæksten - sammenlignet med en barbermaskine, er effekten af ​​depilation 2 gange større.

Vores bedømmelse: 9 point ud af 10 (Hvorfor ikke "10": 5% af kvinderne forventede mere fra depilation med denne creme).

Anmeldelser: "Excellent depilatory cream. Fjerner hårstivhed selv på de mest utilgængelige steder. Det har en behagelig lugt, forårsager ikke irritation og rødme på huden. Efter påføring bliver der ikke noget kløe og skrækker ikke. Det virker hurtigt og effektivt, om fem minutter er der ingen spor af hårene! Efter depilation med fløde vokser håret ikke længe nok. "

Veet Depilation Spray Cream
ny på markedet for depilatory cremer

Anslået pris: 420 gn.

Depilation cream spray er noget nyt! Umiddelbart er det værd at bemærke, at positive tilbagemeldinger blev givet af de kvinder, der lærte at anvende det korrekt: nogle mennesker synd, at cremen er tilstrækkelig til depilation af kun et ben. Faktisk er der en tilstrækkelig mængde creme i beholderen. Anvend cremen bør være i en afstand på højst 5 cm fra foden - "deodorantprincip" er ikke egnet her. Det er rengjort med en speciel spatel, og det er ønskeligt at påføre en hård vaskeklud på depilationsstedet - en ekstra skrubbeffekt er tilvejebragt! Fjerner alt hår, tørrer ikke huden. Et godt alternativ til konventionelle depilatory cremer.

Vores bedømmelse: 8.5 point ud af 10 (Hvorfor ikke "10": Anvendelse af en creme spray kræver "fingerfærdighed").

Anmeldelser: "Jeg forsøgte en masse midler til depilation. Endelig fundet det mest effektive for mig selv - Veet creme spray. Det er meget praktisk - det er ikke nødvendigt i modsætning til fløden at vente længe: Det er nok at sprøjte på huden, hvor depilation er påkrævet, og vent et par minutter. Hold forsigtigt spatelen fastgjort til flasken og skyll med varmt vand. Huden efter det er fugtet og uden skrælning. "

"Baptiste" Agurk med Aloe Vera Extract
bedste depilatory creme til følsom hud

Anslået pris: 140 rubler.

Depilatory cream "Baptist" har fuld ret til at være i vores bedømmelse. For det første er den ideel til depilering på følsomme områder af huden, især bikiniområdet. For det andet er denne fløde blandt de top tre bedste husholdningsaffaldsprodukter.

Anvendelsesprincippet er ikke anderledes end andre cremer: Anvend og vent 5 minutter, fjern med en speciel spatel. Mange kvinder berømmer især hende - behagelig, fjerner helt resten af ​​cremen og uønsket hår. Cream "Baptiste" har ikke en ubehagelig lugt, overdriver ikke huden. Effekten af ​​depilation varer ca. 10 dage. En god kombination af pris og kvalitet!

Vores bedømmelse: 10 point ud af 10.

Anmeldelser: "Baptiste creme" Komiteen blev behageligt overrasket, og straks til mange - hårene gik straks væk (uden at genbruge det). Der var ikke nogen ubehagelig følelse på huden, enten i øjeblikket med cremen eller senere. Derudover er det generelt behageligt at bruge denne creme - der er en bekvem spatel i sættet, og den har en let mærkbar duft af frisk agurk, og ikke en slags tung kemi, som andre cremer havde. Og prisen kan ikke, men glæde sig. Så jeg anbefaler det til alle! For bikinilinjen er perfekt. "

Hvad skal man vælge?

Hver af de præsenterede depilation cremer vil tilfredsstille anmodningen fra enhver kvinde, der stræber efter skønhed. Velvet creme, der længe har bevist sig på markedet for kosmetik, er ideel til ben - der er garanteret forsigtig afsmøring og fugtig hud! Sally Hansen Creme Hair Remover Kit er det bedste til ansigtet - det eliminerer ubehagelig vegetation, misfarger håret, der vokser efter depilation og gør det mindre synligt. For hurtig selvpleje anbefaler vi Eveline creme - nu er du ikke sen for en dato! Depilatory cream er effektiv i 3 minutter, i hvilket tidsrum fjerner det alt hår og giver blød hud. Lovers af nye produkter kan anbefale Veet creme spray - smukke glatte ben vil blive misundelig for mange kvinder! Og den mest interessante opdagelse på markedet for kosmetik til depilation er den indenlandske fløde "Baptist" Agurk med Aloe Vera. Billig, egnet til følsom hud og bikini zone, har en behagelig aroma - nu er det blevet lettere at blive smukkere!

Det vigtigste er at finde din egen fløde, som er den bedste til depilation.

Velvet Depilatory Cream - anmeldelse

Natalia
Krasnodar aktiv deltager

Jeg vil fortælle dig om min opdagelse af året! Denne creme til depilation billig russisk mærke Velvet.

Jeg begynder med den imponerende creme til depilering af intime områder med kamille.

En komplet glæde! Jeg anvendte det ganske dybt, men det forårsagede ingen irritationer, forbrændinger eller andre problemer! Du skal holde i 15-20 minutter, fjern med en spatel (den er inkluderet - meget praktisk!). Det fjerner alt perfekt, beroliger huden, håret vokser ikke stikkende, men blødt. Effekten ligner normal barbering, men pluset er manglen på irritation, som jeg personligt holder op til 4 dage (også ved voksepilation), blødgøring og ingen prikker! :) De sletter også fluffen over overlæben. Små bumser ses af voksstrimler og tjære, og de fjernes ikke rent, men alt er fint her. Jeg udfører disse procedurer en gang om ugen. :)

Engang var der en lignende creme Veet - lidt af det flere gange - fjernet på steder og efterladt hamp.

Jeg prøvede også Velvet til følsom hud.

Fjerner også godt uden irritation.

Og fløjl med mynte.

Denne bruges på sine fødder. Det har en køleeffekt. Alt er rent, men forskellen i hårgenvækst med barbering og fløde er ubetydelig, det krymper ikke engang for en dag, men det er for alle individuelt. Jeg vil stadig ikke købe.

Prisen på cremer er ca. 60 g. En pakke til tykk belægning er nok til to gange.

Kommentar Feedback hjælpsom? Ja 57 · Nej 19

Clever Blog

Smart blog om skønhed og sundhed

Velvet Depilatory Cream

Tilsyneladende er emnet depilatory cremer nu ret relevant. Ærligt, jeg søger ikke specifikt websteder med depilatory cremer, de finder mig :). Det er bare, at de har aktiv propaganda overalt, på sociale netværk, på blogs og på betalte anmeldelser. Denne sag er ingen undtagelse. Antallet af sukkerholdige anmeldelser af depilation creme Velvet ruller bare over. Det er forståeligt at sælge mere, indtil folk ikke genkendte dette emne. Og denne gang viste det sig sig at være fløde Velvet til depilation. Jeg kan ikke fortælle og ikke advare dem, der først snuble på internettet for et websted, der sælger depilatory cream og tænkte at købe det.

Beskrivelse og sammensætning af cremen til depilering Velvet.

Webstedet kan straks ses øverst på løftet: 100% anholdelse af hårvækst, og det er dette middel, der er så meget som 86% mere effektivt end andre. Hvem ønsker ikke at slippe af med uønsket hår for evigt bare ved at bruge en creme? Dette er selvfølgelig et retorisk spørgsmål. Men vi er kloge piger, og vi ved, at depilation er fjernelsen af ​​den synlige kutane del af håret. Depilation fjerner kun hår midlertidigt, men ikke for evigt. Og ikke at forveksle med hårfjerning. Epilation er fjernelse af hår gennem ødelæggelsen af ​​en hårpære. Epilation adskiller sig fra depilation, fordi hårfjerning forekommer fra sin rod (pære), hvilket giver længere tid til ikke at ty til den næste hårfjerning. Depilation ved hjælp af creme rødder (pærer) af hår påvirker ikke. Så fra starten vil de narre os. Også på selve pakken Velvet creme, som jeg købte i en almindelig kosmetikbutik (jeg vil snart få en fuld samling af depilationskremer), er det skrevet, at gentagen brug fører til langsommere hårvækst, bare det.

HAIR REMOVER VELVET CREAM - ENKEL OG SIKKER EPILATION

 • Ringer ikke ALLERGIER
 • Passer til alle hudtyper
 • Passer til alle hårtyper
 • Hurtig effekt inden for tre minutter
 • KOMPOSERET MED SAFE COMPONENTS

Webstedet indeholder kun en komponent og dette ekstrakt af aloe. Selv på hjemmesiden er der et antydning af et certifikat, som du ikke kan se :) Generelt skal sådanne sider-sider advare dig straks. Faktum er, at alt dette er blevet gjort, kun med det formål at udnytte lykkelige mennesker, der tror på mirakel betyder. Og en endeløs handling for at stimulere dig til en hurtig ordre uden tøven.

Fabrikanten af ​​denne Velvet creme til depilation er LLC STELLA, en gruppe af virksomheder TIMEX (du kan følge linket og læse om producenten). Adresse: 142138, Rusland, M.O. Pololsky rn, d.Troitskoe. For større betydning blev "hårfjerningskrem" oversat til engelsk, og nu er det ikke bare fløjl depilation creme, nu lyder det vigtigt som Hair Remover Velvet og med det navn kan du sælge til 990 rubler.

Den reelle pris på Velvet creme og hvor man kan købe Velvet creme.

Historien er en-til-en, ligesom med den anerkendte Fito Depilation-creme på internettet. Prisen er helt den samme, 1980 gnidning. ingen rabat og 990 rubler. med rabat. Hvem vil bestille denne creme til depilation Velvet på stedet, du kan ikke bekymre dig, du får tid, handlingen er uendelig. Velvet creme har et volumen på 10o ml, ikke 50 ml, som i Fito Depilation. Ikke så krænkende, i hvert fald nok for et par gange.

Generelt, da jeg vendte tilbage for at fotografere Fito Depilation cremen med den virkelige pris, så jeg Velvet creme ud for det. Og det koster 99,90 rubler. Jeg ved ikke, hvem der tog det fra nogen til ideen, at sælge depilationskrem til 990 rubler, med den reelle pris på 40-100 rubler. Men så er det umuligt! Så pas på.

Og endnu et plus, udover det faktum at du sparer dine penge, så du ikke spinder vente på levering fra 2-14 dage, kan du bare købe Velveteen creme i butikken og bruge det til din fornøjelse samme dag.

Formålet med denne artikel er ikke at huske Velvet, at det er dårligt og ikke bør købes, men at advare dig, før du beslutter dig for at købe noget på sådanne tvivlsomme steder. Men forvent ikke et mirakel fra depilationskremmen. Sådanne cremer stopper ikke væksten af ​​uønsket hår og er velegnede til dem, der ikke kan barberes med en barbermaskine, hvilket kan forårsage irritation, og dem, der har lidt tid, og benene skal bringes i orden. Eller du kan prøve det nye depilationskompleks MINI BIKINI X6.

Video anmeldelse af cremen til depilation Velvet.

Ærlig talt prøvede jeg det ikke, jeg klarer mig perfekt med epilering med shugaring og phyto-resin (jeg fortæller dig om disse metoder i en separat artikel). Men hvem er interesseret i anmeldelser om Velvet creme til depilation, kan du se videoen. Pigen fortæller om hans indtryk af to cremer til depilation i de første fem minutter. Den første er fløde Velvet, den anden er fløde Evelin.

Nå, de der stadig brugte Velvet creme og andre depilation cremer, skriv dine indtryk i kommentarerne.

Velvet Depilatory Cream

Depilation er en meget ansvarlig proces. Inden du vælger et depileringsmiddel, skal du prioritere dig selv for at få præcis, hvad der opfylder alle krav. Naturligvis tænker kosmetologerne på alle de små ting, men hvert kosmetisk produkt har sine egne egenskaber, og Velvet Depilatory Cream i denne henseende er ingen undtagelse.

Vælg en depilatory creme til enhver del af kroppen.

Vi overholder kravene. Det er ønskeligt, at værktøjet var universelt, det vil sige egnet til at fjerne hår fra forskellige dele af kroppen.

Processen skal ikke kun være smertefri, det ville være bedre, at det ikke var nødvendigt at udføre det for ofte.

Læs anmeldelser om cremen, du kan få disse oplysninger og trække de relevante konklusioner. Og undervisningen vil gøre det muligt for dig at forstå, hvad der er inkluderet i sammensætningen, fordi ingrediensens vegetabilske oprindelse også er velkommen. Det er også vigtigt, at sammensætningen ikke forårsager forbrændinger og andre spor, og huden efter behandling så smuk ud.

Hvorfor mange mennesker vælger depilatory cream "Velvet"

Afhugningsprocessen skal bringe positive følelser.

Alle ovennævnte krav vil blive opfyldt, hvis du har en depilatory cream "Velvet". Udover den allerede nævnte, har dette produkt en meget vigtig egenskab for piger. Efter det bliver de voksende hår bløde og fluffy. Der er ingen sådan sort hat hadede modekvinder.

Men hvad med den mest følsomme hud? Og dette problem er løst. Fjernelse finder normalt sted uden smerte, men nogle gange efter depilation skal du bruge en anden smertelindrende creme.

Hvis du vælger en creme til depilation, skal du være opmærksom på sorten. Der er en creme til intime steder eller tør hud. I hver af dem er der specielle komponenter. Anvendelsen af ​​depilatoriske lægemidler var et gennembrud i kosmetologi. Nu har du ikke brug for barbermaskiner og pletter, alt er meget simpelt, du skal bare vælge den rigtige sammensætning og forblive så smuk og attraktiv i alt i lang tid. Prisen på midler giver dig mulighed for at gøre dette.

Anna 11/02/2014 15:41

Jeg prøvede forskellige depilation cremer, men af ​​en eller anden grund var jeg ikke tilfreds med resultatet. Konstant var der irritation af huden på benene, følte kløe. Jeg blev rådgivet i skønhedssalonen for at købe fløjlpillecreme, da jeg begyndte at bruge det, blev jeg glædeligt overrasket. Huden blev glat og smerten fra depilationen var væk. Hvad er mest overraskende, håret, som vokser senere, bliver blødere og ikke som børster. Jeg er tilfreds med denne fløde, nu køber jeg kun den.

Irina 31-10-2014 15:42

Jeg bruger hele tiden fløjl depilation fløde. Åh, hår fjerner hundrede procent, huden bliver blød, glat, der er ingen irritation, ingen udslæt. Jeg er glad!

Tatyana 10/31/2014 2:24 PM

Jeg plejede at bruge en epilator til hårfjerning, men jeg følte, at det var forfærdeligt ubehag. Udover det faktum, at det ikke er en behagelig procedure, dukkede også et problem med indgroede hår. På råd fra en ven købte en creme til hårfjerning Velvet. Nu anbefaler jeg det til alle mig selv - det er smertefrit, huden er glat, intet indgroet hår, og håret der vokser er slet ikke hårdt, ikke som efter en barbermaskine. Mit hår vokser ikke meget hurtigt, så det er nok for mig at bruge cremen en gang om måneden.

Velvet Depilatory Cream

Uønsket vegetation på benene i armhulerne i bikiniområdet på ansigtet er et reelt problem for moderne kvinder. Det er svært at argumentere med naturen, så du skal lægge stor vægt på at opretholde glat og silkeagtig hud. Der er omkring ti forskellige metoder til at håndtere vegetation på kroppen. Nogle er kommet ned til os fra den fjerne fortid og fortsætter med at forbløffe med effektivitet, langsigtede resultater. Shugaring, ELOS-hårfjerning, laser, voksfjerning, brug af en mekanisk epilator, elektroepilation er de vigtigste måder at fjerne hår på. Hver af dem har en betydelig ulempe - smerten i løbet af sessionen. Ikke hver skønhed har en smertegrænse, der kan modstå sådan ubehag, især når det kommer til hårfjerning på følsomme områder af kroppen.

Takket være den hurtige teknologiske udvikling har forskere skabt et nyt middel til at slippe af med uønsket hår - depilatory cream. Anvendelsen af ​​depilation creme giver dig mulighed for hurtigt, pålideligt og vigtigst af alt - sikkert slippe af med uønsket vegetation på ben, armhuler, bikini område, ansigt, hænder mv. Dette præparat består af komponenter af kunstig oprindelse, men klare sig godt med at fjerne hår. Moderne retsmidler er beriget med ekstrakter af helbredende urter, ekstrakter fra frugter, planter, blomster, takket være, at de har en positiv effekt på huden og sørger for pleje under og efter epilering.

Depilation uden irritation

Velvet - depilation creme, skabt ikke så længe siden, men har allerede formået at vinde fordelene ved mange af de svagere køn. På grund af den sikre sammensætning, høj effektivitet og langvarige resultater, foretrækker de fleste kvinder ham. Feedback om brugen af ​​fløde til fjernelse af vegetation er for det meste positiv. Kun få få ser ikke den forventede effekt, men det er ikke overraskende. En type epidermis reagerer straks på komprimeringens komponenter, mens den anden har fuldstændigt intet svar.

Fabrikanten producerer en hel række værktøjer "Velvet" til depilation:

 • depilatory cream "Velvet" til følsom hud;
 • depilatory creme, der bremser hårvæksten
 • Velvet depilatory creme med kamille ekstrakt, designet til brug i bikini området;
 • kosmetisk stof til hårfjerning med lavendelolieekstrakt, lilla, melonaroma, jasminekstrakt, vilde blomster, tropisk frugt, mynteekstrakt;
 • lotion "Velvet" efter depilation.

Velvet Depilatory Cream er velegnet til enhver form for epidermis, hår.

Regelmæssig brug vil svække hårene, gøre dem tyndere, sjældent, lettere. Gentagne depileringsprocedurer vil kun være nødvendige efter 5-6 dage.

Yderligere ekstrakter, ekstrakter vil sørge for epidermis, forhindre udseende af irritation, betændelse, rødme selv i områder med den mest følsomme hud.

Velvet Depilatory Cream er velegnet til enhver form for epidermis, hår.

Velvet creme og dens egenskaber:

 • øjeblikkelig virkning
 • enkelhed og brugervenlighed;
 • behagelig lugt;
 • forårsager ikke irritation, rødme, betændelse
 • selv egnet til bikiniområdets følsomme epidermis, ansigt;
 • forsinker udseendet af nye hår;
 • nærer, fugter, genopretter det øvre lag af epidermis;
 • tillader ikke udvikling af en allergisk reaktion;
 • egnet til alle typer hår, herunder sort, hård, kopier;
 • gunstig pris;
 • et hundrede procent resultat.
Depilation Cream 5 i 1 Velvet

Velvet Depilatory Cream, uanset type, har samme rørstørrelse. Ingen anden pris. Hver dame kan vælge den rigtige mulighed baseret på personlig præference.

Sådan bruges

Lad os dvæle på, hvordan man bruger cremen. Instruktioner til brug, der indgår i depilatory cream-pakken, opfordrer til at overholde følgende regler til brug:

 1. Forrens rengøringsområdet med sæbe.
 2. Påfør cremen i et tyndt lag med den medfølgende scraper.
 3. Forlad i fem til ti minutter. I nogle tilfælde kan det tage mere tid. For at kontrollere resultaterne, skrubbe i et lille område af huden. Hvis hårene er væk - kan du rydde alt. Det anbefales ikke at holde længere end 20 minutter.
 4. Skyl resterne af med rindende vand.
 5. Påfør fløjl lotion efter depilation.

Et positivt resultat er ikke længe i kommer. Fejlfrit hud på ben, underarm, ansigter, hænder, bikini område vil glæde mindst 5 dage. Og ingen irritation og rødme.

For blid, tynd, allergisk udsat epidermis, er velveteen depilation creme egnet til følsom hud. Hvis lokal betændelse efter depilering er et hyppigt problem, skal du være opmærksom på det.

Applikationsfunktioner

Hårfjerning creme fløjl TM til depilation er simpel, fordi du ikke behøver at have særlige kosmetiske færdigheder. Det er nødvendigt at overholde følgende regler for anvendelse af depilatoriske midler:

Velvet Depilatory Cream med Pearl Crumb

 • må ikke anvendes på den beskadigede epidermis (i tilfælde af udslæt, udskæringer, sår, forbrændinger);
 • anbefales ikke at anvende på området af åreknuder i nedre ekstremiteter;
 • en dag efter proceduren udelukker eksponering for direkte sollys
 • Besøg ikke badet, saunaen, swimmingpoolen;
 • Overfør massage for et par dage fremover;
 • før brug, test for allergier. En lille smule depilator smøre på indersiden af ​​albuebøjningen, vent en halv time. Hvis der er en negativ reaktion, kassér brug.

Ved overholdelse af alle anbefalinger vil Velvet Depilation Cream kun give positive følelser i lang tid. Gamle hår vil straks gå væk, og nye bliver tyndere, sjældent, lettere.

Depilatory cream "Velvet": ansøgningsfunktioner og anmeldelser

En sjælden pige i dag drømmer ikke om en glat hud. Derudover er nogle mænd også interesserede i dette problem. Desværre bringer de fleste metoder til fjernelse af uønskede hår ubehag. Men der er smertefri måder. For eksempel brugen af ​​depilatory cremer. Et af disse produkter kaldes Velvet. Sidstnævnte har et godt omdømme, men inden du anvender det, er det nødvendigt at gøre sig bekendt med nuancerne ved brug.

Hvad er en fløde "Velvet"

Velvet creme er en kosmetik, hvis handling er rettet mod at fjerne uønsket hår på ansigt og krops hud.

struktur

Den vigtigste aktive komponent af depilatory cream "Velvet" er et stof med alkalisk natur - kaliumthioglycollat. På grund af tilstedeværelsen af ​​sidstnævnte i sammensætningen af ​​midlerne bliver hårproteinerne ødelagt. Uønsket vegetation bliver gradvis tyndere og lysere, hvorefter den let fjernes med en speciel spatel.

Sammensætningen af ​​depilatory cremer "Velvet" er også beriget med følgende stoffer:

 • Ekstrakter af urter og blomster vokser i markerne. Disse komponenter bidrager til mætning af hudceller med gavnlige stoffer. Plantekstrakter lindrer irriteret epidermis og giver produktet en lækker aroma.
 • Aloe vera ekstrakt. Stoffet har en god effekt på for tør og følsom hud. Interessant nok forhindrer aloe vera dannelsen af ​​indgroet hår. Aloe vera ekstrakt, som er en del af fløjl depilation cremer, nærer epidermis celler med fugt
 • Tropisk frugtkoncentrat. Komponenten bremser væksten af ​​uønsket vegetation, lyser og blødgør hår.
 • Jasmine ekstrakt Beroligende komponent, takket være hvilken fremgangsmåde bliver mere behagelig. Jasmine beroliger huden og nærer den med nyttige stoffer, derfor er depilation cremen med tilsætningen af ​​denne komponent også bekymret for epidermis
 • Ekstraktion af mynte. Det toner cellerne i epidermis, sænker væksten af ​​uønsket hår og hjælper også med at slappe af huden. Desuden ligner mynte tyngde i benene efter en lang arbejdsdag. Således takket være en procedure kan flere problemer løses med det samme. Mynte toner perfekt huden, således at sidstnævnte, efter depilation er afsluttet, med en creme med et ekstrakt af denne plante bliver mere elastisk
 • Pearl Proteiner. Gør epidermis mere øm og give udstråling til huden.
 • Lavendel ether. Bidrager til fjernelse af kløe og irritation, der opstår i forbindelse med depilation. Lavendel har en behagelig aroma og effektivt lindrer irritation.
 • Ferskenekstrakt. Blødgør huden og forhindrer rødme.

Hver af de fløjl depilation cremer indeholder unikke komponenter som følge af, at produktet bliver virkelig specielt.

Nyttige egenskaber

Ud over at fjerne uønsket vegetation, har fløjlpulver cremer andre egenskaber, der er nyttige til epidermis:

 • Styrkelse af cellemembranen. På grund af denne egenskab ser huden med regelmæssig brug af produktet mere elastisk ud. Den komponent, der er ansvarlig for at styrke cellemembranen, er en urteekstrakt.
 • Blødgør overdrevent tør epidermis. De ingredienser, der udgør produktet (perleproteiner, aloe vera-ekstrakt osv.) Fugtiggør og foder hudcellerne aktivt. På grund af dette bliver den behandlede overflade ikke kun glat, men også strålende.
 • Yderligere ernæring af hudceller. Produktet indeholder ferskenekstrakt og perleproteiner. Disse ingredienser bidrager til mætning af huden med næringsstoffer.
 • Forebyggelse af kløe og irritation. Fløjl indeholder aloe vera i dets sammensætning, som produktet giver en ekstra beroligende behandlet effekt zone.

Virkningen efter fjernelse af uønsket vegetation med Velvet creme varer fra to til fem dage.

Typer af depilatory cremer "Velvet"

Linjen af ​​depilatory cremer "Velvet" omfatter følgende produkter:

 • Til følsom epidermis. Ideel til hud, der er udsat for konstant irritation og tørhed. Produktet indeholder vitaminer (A, E) og næringsstoffer (olivenolie, kamille), takket være, at cremen beskytter epidermis mod de negative virkninger af miljøet og giver vævene ekstra forsigtighed. Lægemidlet til følsom hud er egnet til afhugning af det intime område. Velvet creme sælges i en pink pakke
 • 2-i-1. Det er en separat serie af kosmetiske produkter til depilation. Blandt midlerne fra 2-i-1-serien er følgende de mest populære:
  • Med mynteekstrakt. Fremmer langsommere hårvækst. Desuden forhindrer værktøjet indvækst af sidstnævnte. Produktet har en behagelig lugt. Yderligere virkninger: ernæring og toning af epidermale celler. Depilatory cream "Velvet" med mynte har en behagelig og forfriskende duft
  • Med et ekstrakt af urter og blomster vokser i markerne. Cremen er designet til at fjerne hår på nogen del af epidermis. Undtagelsen er ansigtshud. Produktet giver næring til vævene og mætter dem med vitaminer.
  • Med aloe vera ekstrakt. Cremen fugtigt og effektivt beroliger det behandlede område. Effekten efter påføring af cremen med aloe-ekstrakt varer længere. Velour creme med aloe ekstrakt fugtiger huden yderligere
  • Med eksotiske frugtekstrakter. Produktets særegenhed er, at efter en brug er en allergisk reaktion eller irritation ekstremt sjælden. Cremen har en behagelig aroma og delikat tekstur.
 • At fjerne uønskede hår i bikiniområdet. Cremen hedder "Intim". Produktet indeholder ekstrakt af kamille og verbena. Sidstnævnte forhindrer forekomsten af ​​betændelse og irritation i slutningen af ​​sessionen. Velvet creme til intim depilation er specielt designet til at eliminere uønsket vegetation i følsomme områder
 • Til tør epidermis. Produktet er beregnet til dehydreret hud. Cremen forhindrer epidermis i at tørre ud på grund af tilstedeværelsen af ​​roseter i dens sammensætning. Desuden kæmper værktøjet effektivt med den eksisterende rødme og irritation. Depilation creme "Velvet" med rosenolie er designet til at fjerne uønsket hår på tør hud

Sådan appliceres depilation cremer "Velvet"

Før du bruger depilationskremer fra Velvet-linjen, skal du være fortrolig med produktets egenskaber.

Nuancer af brug for det intime område

Creme til behandling af hud fra uønskede hår i det intime område bør vælges så omhyggeligt som muligt. Faktum er, at huden i følsomme områder er kendt for sin unikke følsomhed. Til det intime område passer den følgende fløde fra linjen "Velvet":

 • Velvet til det intime område. Produktet er specielt designet til at fjerne uønsket vegetation på delikate områder af kroppen. Værktøjet bidrager til forsigtig fjernelse af hår, mens risikoen for ubehag og irritation er minimal. Desuden forsvinder cremen signifikant udbredelsen af ​​vegetationen, så proceduren kan udføres sjældnere.
 • Velvet til følsom hud. Produktet er beregnet til følsom, tilbøjelig til irritation af epidermis. Det betyder, at værktøjet er ideelt til delikat områder. Cremen indeholder uraffineret olivenolie og kamille. Sidstnævnte har en antiinflammatorisk virkning, hvilket er meget vigtigt, når proceduren gennemføres i følsomme områder.
 • Velvet med wildflower ekstrakt. Sidstnævnte giver blid hudpleje under sessionen. Produktet beriger epidermis celler med næringsstoffer og kæmper mod overdrevent hurtig hårvækst. Den følsomme hud i den intime zone efter proceduren vil forblive glat og smuk. Sidstnævnte betyder, at der ikke vil være irritation på den behandlede overflade. Cream "Velvet" med et ekstrakt af vilde blomster er designet til udtørring af følsom hud

Det rigtige valg af produkt betyder ikke, at bikini-zonen er vellykket affilieret. For at en session skal være så smertefri og effektiv som muligt, bør følgende nyanser overvejes:

 • Cremen er ikke beregnet til brasiliansk depilation (dyb bikini). Brugen af ​​et produkt til et sådant formål kan resultere i udbrud af slimhinder eller alvorlig irritation.
 • Ved påføring af cremen på overfladen af ​​huden anbefales det at bruge en speciel spatel. Faktum er, at det på denne måde er nemmere at kontrollere aflejringsprocessen.
 • Overdrive ikke cremen. Det er fyldt med svære forbrændinger og betændelse.
 • Ved afslutningen af ​​sessionen, brug et middel til at berolige huden.

Instruktioner til brug

For at udføre effektiv depilation skal du følge følgende trin i sessionen:

 1. Først og fremmest skal du vælge den passende creme i overensstemmelse med hudens individuelle egenskaber.
 2. Sørg for at gennemgå de oplysninger, der er angivet i indsætningen. Sidstnævnte er normalt inde i pakken med cremen. Faktum er, at instruktionerne kan angive sådanne nuancer for at bruge værktøjer, som du ikke finder på internettet.
 3. Huden skal først rengøres: Brug en mild sæbe eller brusegel. Må ikke være over brugen af ​​skrubbe. Takket være sidstnævnte vil hårene stige og depilering bliver mere effektiv.
 4. Spatel, som er inkluderet i sættet betyder at fjerne uønskede hår, påfør cremen på hudoverfladen med et jævnt tykt lag. Påfør den skræmmende creme på huden mere bekvemt ved hjælp af en spatel, som er inkluderet
 5. Efter 10 minutter skal du kontrollere om produktet har fungeret. Saml lidt creme med en spatel. Hvis der er hår på instrumentet, så kan du fuldføre proceduren. For at gøre dette skal du fjerne rester af produktet med en speciel spatel. Hvis der ikke er hår på spatelen, vent endnu 5 minutter, men ikke længere. Depilatory cream kan fjernes ikke kun med en spatel, men også med bomuld
 6. Vask den resterende fløde med vand ved stuetemperatur.
 7. Smør den behandlede hudoverflade med en let beroligende lotion eller en almindelig fugtighedscreme.

Ubehagelige konsekvenser

Hvis du ikke tager højde for nuancerne ved at anvende fløjlpillecreme, kan følgende negative konsekvenser fremkomme efter den udførte procedure:

 • Burn. Oftest forekommer på grund af overeksponering af produktet på huden. Vær ikke skødesløs på tidspunktet for påføring af cremen. Bemærk 10 minutter eller endda indstil dig selv et vækkeur. Faktum er, at aggressive stoffer, der er i produktets sammensætning, fortsætter med at virke efter den nødvendige tid til hårfjerning. Hvis forbrændingen allerede har optrådt, skylles straks det berørte område med rigeligt vand og påfør en creme designet til at helbrede sår.
 • Irritation. Synes på den alt for følsomme og tørre epidermis. I dette tilfælde skal du suspendere brugen af ​​værktøjet og kontakte en specialist. Sidstnævnte vil fastslå arten af ​​irritationen og skrive stofferne for at løse problemet. Husk, at et øjeblikkeligt besøg hos lægen vil hjælpe dig med at forhindre spredning af rødme.
 • Indgroede hår. Med et sådant problem anbefales det straks at kontakte en specialist: en hudlæge eller en kosmetolog. Uafhængigt beskæftiger sig med indgroede hår er svært. Men hvis der ikke er mulighed for at besøge lægen, skal du prøve at fastgøre et varmt håndklæde til det behandlede område og bruge en skrubbe. Ingroede hår bør falde ud. Hvis dette ikke sker, gentag proceduren 3-4 gange mere med en pause på flere dage.
 • Allergisk reaktion. I en sådan situation er det presserende at stoppe med at bruge produktet.

Sikkerhedsforanstaltninger

For at undgå de ubehagelige virkninger ved at fjerne uønsket hår med cremer fra Velvet-linien skal du følge disse retningslinjer:

 • Hvis der opstår ubehag eller forbrænding under proceduren, vaskes produktet straks af huden. Hvis fornemmelserne kun er næppe synlige, er det normalt. Men i det tilfælde, hvor smerten bliver udtalt, kan du ikke tolerere.
 • Test produktet før brug: Anvend lidt creme på indersiden af ​​albuen og vent en dag. Hvis rødmen og udslæt ikke vises, er du velkommen til at anvende værktøjet.
 • Må ikke solbade eller besøge solsenge i 24 timer efter depilation med en creme. Ultraviolette stråler påvirker epidermis aggressivt, hvilket er meget følsomt efter proceduren.
 • Brug ikke kosmetik, der indeholder ikke-naturlige ingredienser til en dag. Det er bedre at nægte brugen af ​​plejeprodukter til at beskytte sig mod udseende af rødme.
 • Brug ikke cremen på den berørte hud.
 • Når du renser huden, skal proceduren ikke være for aktivt at gnide den. På denne måde vil du skabe betingelser for forekomsten af ​​irritation under sessionen.
 • Prøv ikke at bruge produktet mere end en gang om ugen.
 • Gentagelsesproceduren kan udføres ikke tidligere end i 3-4 dage.
 • Brug ikke en udgået produkt. Konsekvenserne kan være uforudsigelige: fra en fuldstændig mangel på resultat til en alvorlig kemisk forbrænding.

Kontraindikationer

Depilatory cremer "Velvet" har følgende kontraindikationer:

 • individuel intolerance over for komponenterne i produktet
 • Tilstedeværelsen af ​​alvorlig skade på epidermis: forbrændinger, sår mv.
 • hudsygdomme: eksem, dermatitis, psoriasis osv.

Velvet er bedre for kvinderne nr. Depilation mislykkedes. Cream Velvet er ikke ANBEFALET. Komposition.

En gang hundrede lovede jeg sandsynligvis ikke at bruge en depilatory creme, men jeg gør stadig en fejl hvert par år.

Jeg har følsom hud og alle de cremer, som jeg har forsøgt, forårsager irritation.

Men jeg læser hele tiden om et effektivt middel, jeg vil straks prøve.

Udover IR fløjl blev min hjerne pulveriseret af en ven - en vidunderlig, vidunderlig, billig

Jeg besluttede at købe det som et ekspresværktøj, når jeg f.eks. Ikke vil forstyrre med shugaring. Generelt ønskede jeg sandsynligvis at eventyr

Så Velvet Depilatory Cream til følsom hud.

Pris: 100 rubler.

Volumen: 100 ml.

Inde i boksen er et rør af fløde og en skraber, som jeg plantede et sted.

Flavor.

For sådanne midler er ret acceptable, er der en creme med en mere kraftig smag.

Sammenhæng.

Creme tyk, tæt, hvid.

Fabrikanten anbefaler at bruge en test på albuen, inden du bruger cremen, men jeg savnede disse oplysninger forbi mine ører, jeg var ivrig efter at begynde at kontrollere de belønnede midler.

Anvendelsesmåde.

Alt er let og enkelt.

Forresten er cremen forbruget højt, røret varer maksimalt tre gange.

Jeg smørrede med fløde, og i princippet i femten minutter oplevede jeg ikke noget ubehag, men hvis det kun lugtede langt fra mig af shanelka

Efter at have opretholdt den tildelte tid fjernede jeg cremen med en spatel og derefter med vand.

Resultat.

1. Cremen virker ikke ren - hår forbliver.

2. Min følsom hud i chok - alvorlig irritation.

3. Jeg forventede et mere langsigtet resultat.

Komposition.

Selvfølgelig kan jeg ikke anbefale denne creme, især til piger med følsom hud. Jeg fik ingen effekt undtagen irritation.

Og jeg kan ikke give ham mere end en enhed: den er ikke effektiv, hans irritation er ikke blevet forhindret, hans hår vokser meget hurtigt.

Instruktioner til brug af cremen til depilering Velvet

Cream Velvet til depilation er designet til forsigtigt at fjerne uønsket hår på benene og i det intime område. Der findes flere typer retsmidler. Når man vælger et kosmetisk produkt, bør man være opmærksom på sådanne parametre som de individuelle kendetegn ved huden af ​​det rimelige køn, tilstedeværelsen af ​​en udtalt tendens til allergi.

Beskrivelse af kosmetikproduktet

Velvet depilatory creme kan være af flere typer:

 • depilation tool Velvet Intim. Det bruges til at fjerne hår i det intime område. Produktet indeholder ikke "aggressive" komponenter, der kan forårsage rødme eller kløe i det behandlede område af kroppen. I kosmetikproduktet Velvet til depilering af intime områder er der ingredienser som verbena ekstrakt og ekstrakt fra kamille lægemiddel. Værktøjet har en udpræget anti-inflammatorisk effekt.
 • Velvet depilatory creme til følsom hud. Produktets sammensætning, der hovedsageligt er udviklet til det rimelige køn med delikat hud, indeholder olivenolie, der er udstyret med fugtighedsgivende egenskaber. I fløjlkrem til udsmidning af følsom hud er der også kamille, som hjælper med at eliminere betændelse på kroppen;
 • fløde, der har rosenolie. Produktet er primært designet til tør hud. Rosenolie i produktet forhindrer peeling og betændelse. Værktøjet har en udpræget antiseptisk virkning;
 • creme designet til at stoppe hårvækst. Det er designet til ubehagelige hår, der er vanskelige at depilere. Præparatet indeholder komponenter som ananas og papaya ekstrakt;
 • creme lavet på basis af vilde blomster ekstrakt. Værktøjet hjælper med at bremse hårvæksten, giver huden en følelse af glathed og fløjlsagtig. Det kosmetiske produkt er egnet til at fjerne hår ikke kun på benene og i bikiniområdet, men også på andre områder af kroppen (med undtagelse af ansigtet);
 • kosmetisk produkt, som indeholder et ekstrakt af mynte. Værktøjet hjælper med at reducere sandsynligheden for indgroede hår. Det har en behagelig aroma, har en tonisk og nærende virkning på huden;
 • Fløjl indeholdende aloe ekstrakt. Den medicinske plante er kendt for sine gavnlige egenskaber. Cream beroliger huden efter depilation, hjælper med at fjerne irritation. Den resulterende effekt fortsætter i lang tid.

Fordele og ulemper med Velvet creme

Følgende fordele ved produktet skal fremhæves:

 • brugervenlighed;
 • behagelig, diskret lugt;
 • overkommelig pris.

Derudover forbedrer cremen tilstanden af ​​det øverste lag af huden. Men det kosmetiske produkt har også relative ulemper. Værktøjet anbefales ikke at holde huden længere end den tildelte tid. Dette kan forårsage forbrændinger.

Sådan appliceres cremen

Hvor mange minutter skal jeg anvende Velvet depilation creme, hvordan man bruger produktet?

Produktet påføres benene og det intime område med et ret tykt lag: det skal dække alle hårene.

Efter 15 minutter anbefales det at forsigtigt fjerne cremen med en lille spatel, som er inkluderet i produktpakken.

Derefter skylles det behandlede område med en tilstrækkelig mængde rent vand for at fjerne resterende kosmetiske produkter.

Et andet spørgsmål er relevant: Er det nødvendigt at forbehandling benene og bikinizonerne, inden du bruger Velvet Depilation Cream? Svaret på dette spørgsmål er ikke vanskeligt. For det første bør en kvinde tage et brusebad for at fjerne urenhederne på huden. Derefter tørres kroppen tør.

Det er vigtigt! Repræsentanten for det retfærdige køn anbefales at bestå en følsomhedstest, før du påfører cremen.

Forholdsregler og kontraindikationer

Velvet depilatory creme er i henhold til brugsanvisningen forbudt at gælde for de dele af kroppen, hvor der er slid, allergisk udslæt eller ridser. Kvinder, der lider af forskellige hudsygdomme, bør være forsigtige, når de bruger produktet.

Depilation cream Fløjl bør ikke udføres mere end tre gange om måneden.

Særlige egenskaber ved hudpleje efter depilering

Anmeldelser af creme til depilation Velvet generelt positivt. Men en kvinde bør følge visse anbefalinger til kropspleje efter at have fjernet uønsket hår.

I 24 timer efter depilering må du ikke bruge deodoranter, parfume, kosmetik indeholdende alkohol. I løbet af denne tid bør du begrænse dit ophold i solen.

For at bremse hårets vækst kan du bruge en creme gel, hvoraf en af ​​bestanddelene er bomuldsekstrakt. Det giver huden et sundt og velplejet udseende.

Ekstrakter af bomuld af naturlig oprindelse har en udtalt blødgørende og beroligende egenskaber. Derudover indbefatter cremenes sammensætning aloe. Denne plante har antimikrobielle og antibakterielle virkninger på det behandlede område.

Og her er der skrevet, hvordan Phyto depilation creme virker.

anmeldelser

For eksempel er her nogle anmeldelser. Du kan dele din mening i kommentarerne i artiklen.

Marina, 25 år: "I lang tid kunne jeg ikke beslutte mig for valg af midler til fjernelse af overskydende vegetation i bikiniområdet. Alle tidligere anvendte cremer forårsagede rødme og kløe. Men efter påføring af fløjl følte jeg ikke nogen uønskede virkninger, og min hud blev blød og silkeagtig. "

Anna, 32 år gammel: "Jeg har tynd og følsom hud. Derfor oplever jeg betydelige vanskeligheder med valget af kosmetik til fjernelse af uønsket hår. Min søster rådede mig til at købe Velvet, som indeholder kamille og olivenolie. Det var bare perfekt til min sarte hud. "

Evgenia, 27 år gammel: "Jeg har lidt grovt og hårdt hår på mine ben. Tidligere brugte jeg en regelmæssig barbermaskine, men så fandt jeg denne metode til at fjerne uønsket hår ineffektivt. Jeg valgte Velvet med rosenolie, som har antiseptiske egenskaber. Og jeg fortryder ikke mit køb! "

Alevtina, 35 år gammel: "Min hud er meget følsom. For nylig besluttede jeg at prøve fløjlkrem indeholdende mynte. Værktøjet er økonomisk. Det kan bruges til at fjerne uønskede hår, ikke kun på benene, men også i det intime område. Irritation efter brug af cremen forekommer ikke. Produktet har en behagelig køleeffekt. "

Inna, 31: "Tidligere brugte hun dyre midler til depilation. Men nu i håndtasken "økonomi sang romancer": Jeg indsamler penge til at købe et hus i landsbyen. Det er nødvendigt at spare på kosmetik. Nyligt besluttet at købe Velvet til tør hud. Værktøjet slog mig lige: Efter afskallet var huden silkeagtig i lang tid. "

konklusion

Afslutningsvis er det værd at bemærke, at Velvet depilation creme, vurderinger af hvilke kan læses på nogen af ​​de populære kvinders websteder, fjerner uønskede hår perfekt.

For at forbedre produktets effekt kan du desuden bruge en speciel creme gel med bomuldsekstrakt. Det påføres benene og bikiniområdet efter depilation.

Velvet creme - et effektivt værktøj til depilation

På trods af det store udvalg af moderne produkter til fjernelse af uønsket hår er det nogle gange meget svært at vælge en effektiv. Det mest sikre og effektive depilatory cream brand Velvet er overvejet. Dens unikke sammensætning fjerner kun hår, men har også en mild virkning på huden. Som følge heraf er der ingen irritation, rødme. Hvis du foretrækker voks til fløde, så læs hvordan du gør voksaflejring.

Produkt Feature

Velvet Depilatory Cream giver dig mulighed for sikkert at fjerne al uønsket vegetation i ethvert område af kroppen. Du kan endda glemme hårde hår. Det præsenterede produkt forbeholder ikke sig nogen konsekvenser i form af forbrændinger, irritation. Som en del af fløden er der komponenter, der gør det muligt at opløse hårene, så skyllesporet forlader din krop og unødvendig vegetation. Tilstedeværelsen af ​​urteekstrakter fremmer blid hudpleje.

Når håret begynder at vokse, vil huden være fraværende forfærdelige sorte prikker, som når man bruger en barberkniv. Spidsen af ​​stangen bliver lys og blød. Derudover har fløjlkrem følgende fordele:

 • har høj effektivitet, analogt med andre forbindelser;
 • giver dig mulighed for at gøre huden glat og eliminerer alle hårene, selv de hårdeste;
 • forårsager ikke irritation af epidermis
 • ingen allergisk reaktion
 • sammensætningen har yderligere komponenter, på grund af hvilken hudpleje opnås
 • nem at anvende og anvende
 • leveres med en speciel spatel til nem fjernelse af håret;
 • lav pris.

Her kan du se en video af hvordan man laver en generel kropsmassage til en kvinde.

At vælge den rigtige sammensætning for din hudtype er meget vanskelig. Men det gælder ikke tilfældet, når Velvet creme bruges til epilering. Takket være en bred vifte kan du uden problemer vælge den rigtige løsning. Følgende typer produkter er tilgængelige:

 • creme 5 i 1;
 • for den intime zone
 • til delikat hud
 • til tør hud
 • til langsomt hårgenvækst.

Creme 5 i 1

Fremstillet ved at blive kan bruges til enhver hudtype. Når det påføres straks, er det muligt at opnå hurtig hårfjerning, sænke deres vækst, ikke forårsage irritation, forhindre hårintrowth og brug for følsom epidermis.

På et foto - creme til depilering Velvet 5 i 1:

Til det delikate område

Bikiniområdet er den mest ømme og følsomme del af kroppen. Det er svært at vælge en egnet afskallende creme. Sammensætningen af ​​Velvet giver dig mulighed for forsigtigt at fjerne vegetation, uden at forårsage rødme, forbrændinger, kløe, tørhed. For maksimal effekt anbefales det at bruge efter Velvet-sammensætningen. Til depilation af det intime område, kan du også bruge veet voksstrimler til bikiniområdet.

Til følsom epidermis

Hvis du vil prøve fløjl, men frygter, at irritation vil danne på din følsomme hud, kan du roe ned, fordi al din frygt er forgæves. På grund af tilstedeværelsen af ​​kamilleekstrakt kan du lindre betændelse, rødme og kløe. Olivenolie har en fremragende fugtgivende effekt på det behandlede område. Brugen af ​​en sådan creme er tilladt for piger, hvis hud lider af allergier, når man bruger forskellige kosmetiske midler.

Til tør epidermis

Tør hud forårsager ofte ubehag under epilering. For at forhindre dette, blev der udviklet en nærende oliebaseret nærende creme. Det har en beroligende og antiseptisk virkning. Ved afslutningen af ​​proceduren er der ingen peeling, ruhed, udslæt og irritation.

At hæmme hårvæksten

Meget ofte, piger klager over, at efter at have brugt en depilatory creme vokser deres hårvækst hurtigt. I dag kan ikke alle kvinder prale af små og lette hår. Derfor, især for dem der ikke bryder sig om vegetation, eliminerer Velvet Cream hurtigt alle problemer. Det klare hårde, sorte og grove hår uden kløe og ingen rødme. Ved at anvende denne sammensætning Velvet kan du glemme, at problemet forstyrrer dig i lang tid.

Vælg det rigtige værktøj er nødvendigt under hensyntagen til din huds personlige egenskaber og personlige præferencer.

Instruktioner til brug

For at opnå resultatet skal du følge brugsanvisningen korrekt. Hun foreslår følgende handlingsplan:

 1. Vælg den version af Velvet creme, der passer til din hud.
 2. At behandle den rydde hud med den præsenterede struktur. Påfør depilatory creme skal være et tykt lag. Til disse formål er det praktisk at bruge en speciel spatel, der er tilgængelig i pakken.
 3. Vent 10-15 minutter, alt afhænger af den bestemte epidermis. Tag scapula og hold forsigtigt huden, fjern hår, tryk ikke hårdt, ellers kan du skade huden.
 4. Fjern resten af ​​fløden med varmt vand. Hvis du har en beroligende lotion, bør du behandle deres hud efter proceduren. Hvis det er fraværende, så kan du bruge den sædvanlige fugtgivende sammensætning.

Hvis du mærker tinning, brændende, skal du straks fjerne sammensætningen med vand under anvendelse af cremen. Disse symptomer indikerer en allergisk reaktion eller irritation. For at undgå dette skal du bruge værktøjet, læg det på håndleddet og vent 10 minutter. Efter vurdering af tilstanden af ​​huden, hvis der ikke er tydelige tegn på irritation, er sammensætningen tilladt til brug.

I løbet af dagen efter depilering er huden meget følsom, så du skal omhyggeligt bruge andre kosmetiske midler, må ikke bruge irriterende creme og ikke solbade i solen og i solbadet. Du bør ikke anvende cremen på huden, hvor der er sår og ridser.

På videoen - instruktioner til brug af cremen til afsmøring Velour:

Hvad angår prisen, er Velvet-cremen på trods af dens høje effektivitet billig. Dens pris er 30-50 rubler, alt afhænger af typen af ​​din valgte sammensætning.

anmeldelser

 • Marina 21: "I meget lang tid kunne jeg ikke vælge et middel til at fjerne hår i bikiniområdet. Alle tidligere anvendte formuleringer forårsagede alvorlig irritation. Jeg besluttede at stoppe min opmærksomhed på fløden Velvet. Da jeg påførte det, følte jeg ikke noget brændende eller kløe. Hun ventede 10 minutter, skyllede væk. Alle hårene blev fjernet, og min hud udstrålede ømhed, silke. Der var slet ingen irritation. "
 • Alena, 32 år gammel: "Med min følsomme hud kan det være meget svært at vælge et depilatorisk middel. En ven rådede mig til at bruge Velvet creme. Den unikke sammensætning med kamilleekstrakt har en beroligende effekt. Efter brugen blev jeg glædeligt overrasket, fordi dette middel virkede perfekt på min hud, bortset fra dets hovedfunktion. Nu kan jeg ikke bekymre mig om, at jeg får udslæt, kløe og rødme. "
 • Elizabeth, 24 år gammel: "Jeg har meget hårdt og groft hår på mine ben. Da jeg brugte en barbermaskine, blev jeg efter tyrkning tortureret af disse sorte prikker. Jeg plejede at barbere mit hår hver dovenskab, da de regrown rødder var meget stikkende. Ved brug af Velvet creme indså jeg, hvad det er at gøre hårfjerning en gang om ugen. Da mit hår voksede tilbage, var det meget svært at føle, fordi det lignede en fluff. "

Velvet Depilatory Cream er et fremragende kosmetisk produkt, der har fået stor tillid blandt kvinder. Sådan popularitet skyldes den unikke sammensætning af cremen. Det kan bruges til bløde og tørre epidermier, til hårfjerning i bikiniområdet. Efter proceduren vil du ikke finde tegn på allergi eller irritation på huden. Vælg Velvet creme under hensyntagen til hudens egenskaber og dine personlige ønsker. Udover Velvet creme er Veet produkter efterspurgt. Læs, hvordan du bruger veet depilation creme. Her kan du læse, hvilken depilationskrem der passer til mænd. To mere populære muligheder: Eveline Depilation Cream og Lova Lova Depilation Creme. Her kan du se dens sammensætning.

Tegn og overtro om hår.

Armpit epilation regler eller hvordan man korrekt barberer armhulerne