Avon depilatory cream

Hver pige på sommerens sommer vil have en perfekt glat hud. Avon depilatory cream vil være en førsteklasses assistent i denne virksomhed. I dag er dette kosmetiske selskab meget populært og eftertragtet af forbrugerne.

Avon Skin Så Soft depilation cremer kan om få øjeblikke slippe af med ben, arm, bikini og delikat hud.

Særlige egenskaber

Kvinder, der har følsom og overfølsom hud, er velbevidste om, hvor smertefuld og ubehagelig proceduren for at slippe af med uønsket hår er. Det er ingen hemmelighed, at en barbermaskine kan beskadige sart hud, forårsage irritation og betændelse. Ubehagelig smertefuld procedure med epilering med specielle anordninger forårsager rødme, hvilket er meget vanskeligt at slippe af med.

Derfor er depilatory cremer en succes for mange kvinder. Deres blide formel virker forsigtigt på huden, hvilket gør det glat og smidigt. Dette er værktøjet Avon Skin So Soft. Det har en ekstraordinær forsigtig handling. Dette værktøj vil forsigtigt lindre uønsket vegetation overalt på kroppen uden at irritere eller forårsage en allergisk reaktion.

Depilatory creme passer perfekt til følsom og delikat hud i bikiniområdet. Du vil ikke mærke det mindste ubehag under proceduren. Det fugtiger rent læderdækslet og giver også næring til det med de nødvendige nyttige komponenter. Pennolje, som er en del af produktet, genopretter det, hvilket gør det elastisk og glat.

Værktøjet er helt egnet til alle hudtyper. Det kan bruges til enhver tid på dagen, bekvemt for dig. For at opnå et mere effektivt resultat, skyl ikke agentet i 5-7 minutter. Metoden til anvendelse er meget enkel. Massage i ben, arme eller bikini.

"Perfekt glathed"

Nogle kvinder kan på grund af visse omstændigheder fremstå uønskede hår på ansigtet. Naturligvis forsøger hver dame at slippe af med dem så hurtigt som muligt. Men man bør ikke være for hurtig i denne sag, tværtimod bør man omhyggeligt og omhyggeligt henvende sig til valget af et produkt, der kan fjerne uønsket og ubehageligt hår i ansigtet.

Avon Depilatory Cream "Perfect Smoothness" for at lindre dig af en sådan "vegetation" og forsigtigt tage sig af den delikate hud i ansigtet. Produktet har en fugtgivende og beroligende effekt. En naturlig sammensætning forårsager ikke irritation eller betændelse. De vigtigste aktive ingredienser har en gavnlig virkning på hudens tilstand.

Disse komponenter er:

  • Aloe ekstrakt godt fugter, nærer huden, eliminerer kløe og irritation forbedrer blodcirkulationen, fremmer udveksling af lipider og proteiner i cellerne;
  • Sojaproteiner stimulerer stofskiftet på cellulært niveau, normaliserer proteiner og fedtstofskifte, bevarer fugt og regenererer huddækslet;

Hvordan gør depilatory cream

Kampen med overdreven vegetation i piger bruger en masse tid og kræfter. Razors er ikke egnet til alle på grund af irritation, men for at udholde smerten i håret, der trækkes ud af epilatoren kræver enorm viljestyrke. Derfor er depilatory creme til følsom hud og bikini zone blandt disse produkter særligt populære hos piger.

Princippet om drift

Sammensætningen af ​​midler til hårfjerning omfatter aktive kemiske komponenter. De spiser væk keratin, som er det vigtigste hårmateriale. Det øverste lag er beskadiget i en sådan grad, at det let fjernes fra overfladen af ​​huden og efterlader intet spor. Man skal huske på, at mange mærker af kosmetik bruger kemikalier, der er så stærke, at huden også er beskadiget i nogen grad.

  1. Det fuldstændige fravær af mekanisk skade på huden. Efter barbermaskinen er der dannet forskellige irritationer, som forårsager stor ulejlighed: kløe, smerte og efter akne arr kan forblive;
  2. Brugervenlighed. Det tager mindre end 5 minutter at fuldføre denne kosmetiske procedure;
  3. Holdbarhedseffekt. Razor efterlader en skarp spids af håret, som hurtigt begynder at stikke ud under overfladen af ​​epidermis. Depilatory cream renser huden næsten perfekt, hår efter at den har en afrundet finish;
  4. Depilatory creme til det intime område kan anvendes under graviditet, efter fødslen og amning. Det absorberes ikke i epidermis og vaskes hurtigt af overfladen.

Men der er nogle ulemper. For det første er fløjen måske ikke egnet til hårdt hår - på grund af den tykke base vil vegetationen forblive på huden næsten intakt, og opvaskemaskinen bliver simpelthen vasket af med vand. For det andet er sandsynligheden for bivirkninger ikke udelukket. Dette er udslæt, hævelse, kløe, feber.

Video: Sådan bruger du depilatory cream

bedømmelse

For at vælge den bedste depilatory creme til krop og ansigt, skal du se mange forskellige midler til dette handlingsprincip. Vi har samlet en vurdering af de mest kendte mærker:

skønhed

Depilation bikini område. Avon Depilation Product

På sommersøen bliver spørgsmålet om depilation mere og mere relevant, og selvfølgelig kan ingen moderne dame ignorere bikiniområdet. Der er flere måder at depilere dette område på, men fra mit synspunkt, da huden her er overfølsom, skal du være meget forsigtig med dette problem.
Så jeg vil gerne fortælle dig om mit eksperiment med depilation af bikiniområdet. Da jeg ikke stoler på skønhedssaloner i denne sag, såvel som på grund af min skamhed, forsøgte jeg at udføre denne procedure derhjemme.
Efter at have købt Avon Skin så Soft depilation creme (hårfjerning creme til bikini linje), begyndte jeg grundigt at studere instruktionerne til brug af dette værktøj. © https://lady.webnice.ru [-1.193.124.189.214.947.e08ea5eac4023fc74c05b98d1dade2a0]

Avon Skin så blødt (hårfjerningskrem til bikini linje)

  • blød formel fjerner hår i bikiniområdet i 2,5 minutter;
  • giver huden glathed og blødhed;
  • egnet til følsom hud;
  • Spatel inkluderet.

Efter at have studeret vejledningen inde og ude og bevæbnet med en spatel, der var bundtet med selve cremen, gik jeg for at oprette et forsøg.
Instruktionerne læses: "Anvend en tilstrækkelig mængde creme på bikini-området med spatel, så de helt dækker rigtige spørgsmål område (dvs. alle hårene). Vent 2 til 5 minutter, fjern cremen med en spatel og skyll med varmt vand. "

Første minut efter påføring af cremen Jeg følte ikke noget, bare en svag lugt af ammoniak hit i næsen (fra de anmeldelser for at se, hvad andre creme til hårfjerning, for eksempel Veet, lugten er meget stærkere). Derefter begyndte det område, hvor cremen blev påført, at brænde lidt. Men ikke smertefuldt, men ret tolerant, bare lidt mere håndgribelig.
Jeg råder dig til at vente 5 minutter, så vil alle hårene blive fjernet nemt uden nogen synlig indsats fra din side. Undgå at få cremen på særligt følsomme steder. Dette er meget ubehageligt.
Jeg vil også gerne advare dig om, at du har brug for at anvende cremen med en spatel temmelig tykt lag, der ikke forbliver uberørt af håret, ellers kan huden ikke prodepilirovatsya, og det vil forblive hår.

Min personlige råd: efter enhver hårfjerning proces huden, hvad nogle særlige midler, såsom en lotion, creme eller olie for at undgå enhver irritation. Talcum hjælper mig godt.
Efter første gang bliver Avon Cream Depilation meget behagelig og forårsager ikke nogen ulejlighed.
Med hensyn til timingen af ​​"handlingen" betragter jeg dette som et rent individuelt spørgsmål. I mit eksempel varede depilation creme fra 5 til 7 dage.

Brugsanvisningen beskrev også bivirkninger i form af en brændende fornemmelse, en allergisk reaktion, alvorlig irritation mv. Men efter at have læst et tilstrækkeligt antal anmeldelser på internettet, og eksempelvis kan jeg sige, at sådanne tilfælde ikke blev observeret.
Jeg vil også gerne bemærke, at nogle piger bruger en hårfarve til hår fra de aksillære områder og ben. Og de kan virkelig godt lide det. Personligt har jeg hidtil kun anvendt denne creme til det tilsigtede formål. Der er 75 ml i det, så jeg tror, ​​at hvis de udskiller hele kroppen, vil røret ikke være nok i lang tid.

Generelt, en temmelig enkel, sikker, smertefri og overkommelig måde at depilere et bikini område på.

Avon: Skin So Soft Ansigtshår Fjernelse Cream (Test Drive)

I dag vil jeg gerne berøre et emne, der sjældent taler om, og hvis de gør det, er det ofte på en negativ måde. I princippet er det fra postens titel klart, at vi vil tale om det ekstra hår i ansigtet, især - pistolen over overlæben. For mig personligt var han aldrig et problem, før jeg begyndte at blogge og lave konkurrencer. Meget korte og næsten gennemsigtige hår i makrofotografering ser skræmmende store ud, og hvis en del af de jordiske kvinder selv forstår og accepterer dette, læser læsere, der vokser op på urealistisk og perfekt glans æstetik, purr næse, råber fu-fu-fu og sender billeder af "hårede monstre »Til de relevante samfund, hvor de lærer med gusto og ikke er flov over udtryk, hvordan man kan slippe af med denne skændsel. Derudover er der faktisk en del piger og kvinder, hvis hår er for mørkt og tykt, så selv en lille fluff ser ikke meget feminin ud, især på retfærdig hud.

Personligt ved jeg flere måder at håndtere problemet på:

- at fjerne pistolen på billedet er nok photoshop (eller rettere, dets korrekte og umærkelige brug)

- afklaring (der er specielle cremer og pastaer)

- du kan trække fluffen med pincet, hvilket er ret smertefuldt

- fjern med voksstrimler (aldrig aldrig, aldrig vil jeg det)

- Fjern med særlige midler (hårfjerningskrem).

Det var klart, at da jeg så i Avon-kataloget, ansigtshårfjernelse creme med Pennick meadowolie fra Skin So Soft serien, besluttede jeg straks, at jeg havde brug for det.

I et lille rør med et volumen på 15 ml med en behagelig næse (der findes ofte i lipglans) er der en hvid creme med en ret karakteristisk lugt (en person, der brugte depilationskremer vil forstå), selvom det er mindre hård end sige lignende produkter til benene.

Indvendig er en imponerende instruktion, som det stærkt anbefales at læse (og med god grund).

Før brug er det vigtigt at udføre en allergitest, fløden kan ikke holdes på huden i længere tid end 8 minutter, der bruges hyppigere end en gang om dagen og også på øjenbrynene, brystet og de intime dele af kroppen. Ellers er alt simpelt: Påfør et tykt lag af fløde på det ønskede område, vent 2,5 minutter, fjern derefter cremen fra et lille område med en våd klud. Hvis hårene fjernes let, skal du fjerne det fra resten af ​​overfladen, hvis ikke meget meget - lad i et par minutter, men ikke mere end 8 minutter i alt.

Efter at have læst alle disse advarsler besluttede jeg først at prøve cremenes virkning på fingrene, hvor jeg også har en fluff, som ofte går ud af sted på manikyret. Om fem minutter fjerner cremen uønskede hår, som begynder at vokse om 2-3 dage uden nogen indsats og konsekvenser. Brug af cremen påvirker ikke tykkelsen og tykkelsen af ​​de voksende hår (testet i seks måneder, så denne konklusion er ikke forhastet).

Og nu til håret på ansigtet. I titlen lovede jeg et testdrev, så der bliver billeder, som det er, skal folk med en særlig følsom åndelig organisation hurtigt rulle ned.

Faktisk ser fluffen over læben sådan ud under en omtrentlig skydning: ikke ligefrem horror, rædsel, men også ikke ideel, sved af læbestifter på en sådan baggrund ville være langt fra glamourøse.

Jeg påfører cremen direkte fra røret og markerer tiden:

Min hud over min læbe er meget øm og følsom, så temmelig snart er der en følelse af noget prikkende og prikkende, så jeg holder fløden i mere end 3 minutter. Derefter tager jeg af cremen sammen med hårene med en bomuldsspids lidt fugtet med termisk vand.

Og voila, helt ren hud uden unødvendig, bortset fra at en lille mærkbar rødme, som forsvinder om en time.

Ingen negative reaktioner, med undtagelse af den nævnte rødme, er blevet bemærket af mig. Jeg var lidt bange for, at der ville være nogle bumser eller irritationer, men der var ikke sådan noget. Rødhed, men ikke behagelig, passerer hurtigt og uden spor, og for min reaktive hud er det næsten normalt, især siden producenten advarede.

Samlet på bare tre minutter får vi helt ren og glat hud, så du kan lave fejninger som i et blankt blad:

Anslået pris: 35 UAH

Jeg vil også gerne bemærke, at linjen har skindkrem til benene og bikiniområderne, der er velegnede til følsom hud.

Er du opmærksom på ansigtshår? Kæmper du med problemet, og hvordan føler du dig om de "hårede" kampe? Prøvede midlerne til denne serie?

ps. Irena I Beauty We Trust har skrevet på et lignende emne med et Braun Face sæt på en blog.

Hvordan gør depilatory cream

Kampen med overdreven vegetation i piger bruger en masse tid og kræfter. Razors er ikke egnet til alle på grund af irritation, men for at udholde smerten i håret, der trækkes ud af epilatoren kræver enorm viljestyrke. Derfor er depilatory creme til følsom hud og bikini zone blandt disse produkter særligt populære hos piger.

Princippet om drift

Sammensætningen af ​​midler til hårfjerning omfatter aktive kemiske komponenter. De spiser væk keratin, som er det vigtigste hårmateriale. Det øverste lag er beskadiget i en sådan grad, at det let fjernes fra overfladen af ​​huden og efterlader intet spor. Man skal huske på, at mange mærker af kosmetik bruger kemikalier, der er så stærke, at huden også er beskadiget i nogen grad.

  1. Det fuldstændige fravær af mekanisk skade på huden. Efter barbermaskinen er der dannet forskellige irritationer, som forårsager stor ulejlighed: kløe, smerte og efter akne arr kan forblive;
  2. Brugervenlighed. Det tager mindre end 5 minutter at fuldføre denne kosmetiske procedure;
  3. Holdbarhedseffekt. Razor efterlader en skarp spids af håret, som hurtigt begynder at stikke ud under overfladen af ​​epidermis. Depilatory cream renser huden næsten perfekt, hår efter at den har en afrundet finish;
  4. Depilatory creme til det intime område kan anvendes under graviditet, efter fødslen og amning. Det absorberes ikke i epidermis og vaskes hurtigt af overfladen.

Men der er nogle ulemper. For det første er fløjen måske ikke egnet til hårdt hår - på grund af den tykke base vil vegetationen forblive på huden næsten intakt, og opvaskemaskinen bliver simpelthen vasket af med vand. For det andet er sandsynligheden for bivirkninger ikke udelukket. Dette er udslæt, hævelse, kløe, feber.

Video: Sådan bruger du depilatory cream

bedømmelse

For at vælge den bedste depilatory creme til krop og ansigt, skal du se mange forskellige midler til dette handlingsprincip. Vi har samlet en vurdering af de mest kendte mærker:

Depilatory creme til følsom hud "Friskhed"

Stillinger 1 Side 9 af 9

interview

Share12010-06-10 12:01:59

  • Indsendt af: Lissie
  • mua, beautylover, mannequin
  • Sted: M.O.↔Msk.
  • Registreret: 2007-07-22
  • Invitationer: 0
  • Beskeder: 9397
  • Respekt: ​​+6998
  • Positiv: +5142
  • Køn: Kvinde
  • Alder: 33 [1985-03-03]
  • præmier:
  • .: Frøken nysgerrighed, Frøken Cosmoshoppingmaniac, Frøken Lille Havfrue '10
  • Brugt på forummet:
    2 måneder 4 dage
  • Sidste besøg:
    2018-09-02 21:29:02

Depilatory creme til følsom hud "Friskhed"

Afstemningsresultater (periodisk opdateret):
nægtede at stemme - 0 personer
1 point - person
2 point - folk
3 point - folk
4 point - folk
5 point - folk
I alt: stemte - folk. gennemsnitlige score -

Share22010-07-01 08:19:10

  • Indsendt af: Kat
  • Aktivt medlem
  • Beliggenhed: Yaroslavl
  • Registreret: 2007-04-27
  • Invitationer: 0
  • Beskeder: 4048
  • Respekt: ​​+2950
  • Positiv: +1344
  • Alder: 40 [1978-08-03]
  • Præmier: Miss Information, Februar's Bedste Avatar
  • .:
  • Brugt på forummet:
    1 måned 14 dage
  • Sidste besøg:
    2016-12-07 17:28:16

Blev hans maksimale tilladte tid (10 minutter).
Der var ingen irritation, selv når man lavede en dyb bikini.
Bare på sådanne steder bør anvendes meget omhyggeligt, for ikke at falde, hvor det ikke bør være.
Hvis det samme faldt, fjernes forsigtigt med en finger.
Generelt kunne jeg lide fløden: selv om håret ikke vokser meget langsommere end efter en barbermaskine,
men i det mindste er det ikke ridse eller ridse.

Share32010-07-23 14:42:21

  • Indsendt af: Eithery
  • Aktivt medlem
  • Beliggenhed: Ukraine, Severodonetsk
  • Registreret: 2009-01-16
  • Invitationer: 0
  • Beskeder: 295
  • Respekt: ​​+370
  • Positiv: +269
  • Køn: Kvinde
  • Alder: 29 [1988-10-26]
  • ICQ: 428938290
  • Præmier: Frøken Innovation
  • .:
  • Brugt på forummet:
    22 dage 0 timer
  • Sidste besøg:
    2013-04-04 23:06:47

Det eneste negative er en ubehagelig lugt, og alt andet er arrangeret - bedre end en barbermaskine, håret vokser lidt langsommere og lidt blødere, slet ingenting!

Share42010-07-28 13:51:40

  • Indsendt af: Натулик
  • Livet er godt og lever godt :)
  • Beliggenhed: Simferopol
  • Registreret: 2007-09-12
  • Invitationer: 0
  • Beskeder: 2172
  • Respekt: ​​+3860
  • Positiv: +2473
  • Køn: Kvinde
  • Alder: 40 [1977-12-24]
  • ICQ: 363540327
  • præmier:
  • .:
  • Brugt på forummet:
    22 dage 13 timer
  • Sidste besøg:
    2018-02-07 16:15:13

Sæt 4 kun på grund af lugten, resten af ​​fløden ved 5.
Jeg vil også sige, at jeg vil tage den, men brug den ikke til benene (ellers vil hele cremen slutte 2-3 gange), kun for bikiniområdet siden efter barbering begyndte min irritation altid, da hårene begyndte at vokse, og efter fløden var der ikke engang et antydning af det.

Share52010-07-29 12:43:58

  • Indsendt af: lgs13
  • Hej ny mig
  • Beliggenhed: Transnistrien
  • Registreret: 2009-04-26
  • Invitationer: 0
  • Beskeder: 3149
  • Respekt: ​​+2584
  • Positiv: +2521
  • Køn: Kvinde
  • Alder: 34 [1984-08-13]
  • Præmier: Frøken Snow Maiden'12, Miss velvilje
  • .:
  • Brugt på forummet:
    1 måned 18 dage
  • Sidste besøg:
    2017-01-10 21:47:44

Jeg sætter 5, fordi det klare sin opgave, og det faktum at hår vokser på den anden dag er normalt, fordi det er opgaven at fjerne håret på en blid måde og ikke for at forsinke væksten.

Share62010-08-06 18:20:25

  • Indsendt af: Charovnitsa *
  • Aktivt medlem
  • Fra: Rusland
  • Registreret: 2010-02-20
  • Invitationer: 0
  • Beskeder: 599
  • Respekt: ​​+424
  • Positiv: +800
  • Køn: Kvinde
  • Alder: 40 [1978-06-09]
  • Belønninger: Miss forsigtighed
  • .:
  • Brugt på forummet:
    17 dage 13 timer
  • Sidste besøg:
    2014-09-10 09:44:14

Minus - hurtigt brugt, såvel som en god depilator.

Share72010-08-29 16:49:17

  • Indsendt af: alexandra777
  • nybegynder
  • Registreret: 2010-05-10
  • Invitationer: 0
  • Beskeder: 29
  • Respekt: ​​+3
  • Positiv: +0
  • Brugt på forummet:
    7 timer 38 minutter
  • Sidste besøg:
    2012-06-19 00:33:59

Jeg kunne slet ikke lide det. Det er ikke depilation, det er som om det bare er barbert. Desuden bakker det mig stadig personligt.

Share82012-02-21 19:29:27

  • Indsendt af: T.Julia
  • Aktivt medlem
  • Beliggenhed: Ukraine, Donetsk region
  • Registreret: 2010-08-30
  • Invitationer: 0
  • Beskeder: 1146
  • Respekt: ​​+2287
  • Positiv: +2032
  • Køn: Kvinde
  • Alder: 31 [1986-10-12]
  • Præmier: Frøken Kusudama
  • .:
  • Brugt på forummet:
    1 måned 6 dage
  • Sidste besøg:
    2016-08-21 13:00:11

Han klare sig godt med sin opgave, hans hår bliver tyndere og langsommere, men her er duften, det er noget (selv om alle de arbejdere, jeg har prøvet, havde samme ubehagelige lugt).

Share92012-07-14 18:56:43

  • Forfatter: mouse-nurushka
  • Aktivt medlem
  • Beliggenhed: Hviderusland
  • Registreret: 2012-06-12
  • Invitationer: 0
  • Beskeder: 1153
  • Respekt: ​​+1955
  • Positiv: +2206
  • Køn: Kvinde
  • Alder: 38 [1980-05-30]
  • Præmier: Den mest ferie avatar'12
  • .:
  • Brugt på forummet:
    19 dage 6 timer
  • Sidste besøg:
    2014-07-05 20:42:01

Sæt på bikiniområdet, herunder en dyb bikini. Selvfølgelig fik jeg slimhinden. Det var lang tid, omkring 10 minutter. Jeg begyndte at klemme på slimhinden, men ikke meget. Alle hårene blev taget af, virkningen viste sig at være steder som efter barbering, og på steder var der lille hamp, måske en millimeter i længden. Spatelen er behagelig, med en gummikant, på trods af sin mærkelige form, er den nem at bruge. Cremen er vasket godt og vand med en svamp, det er muligt og uden en scapula, fordi du ikke kan krybe i området med en dyb bikini. Og så var der ingen irritation, på trods af at fløden begyndte at klemme. Og duften af ​​cremen er næsten ingen. Det er bare, når du vasker med hånden, dine negle er malet i en beskidt pink-orangfarve, og vandet er lidt malet i en pink-orange farve (jeg troede straks, at vi kunne gå i rustfrit vand), så så jeg, at neglene var malet, men den næste dag blev malingen fjernet fra neglene. Den farve effekt virkede ikke, men der var ingen farve på huden. Hår vokser med en normal hastighed, men de stikker ikke, og der er ikke indgroet hår.

Face depilatory creme: lær at vælge og bruge

Face depilatory creme er et godt valg for kvinder, der ikke ønsker at håndtere smertefulde procedurer for at fjerne uønsket hår. Shugaring, voks, laser hårfjerning eller simple pincet - alle disse metoder er i nogen grad forbundet med ubehagelige fornemmelser. Cremen behandler også problemet på få minutter og uden unødvendige problemer, minimerer huden hårdt.

Hvordan gør ansigtsdampning creme

Cremen tilhører en af ​​de mest delikate og smertefrie metoder til depilering af følsomme områder. Hvis du udelukker muligheden for allergi, bliver proceduren helt sikker. Det tager ikke meget tid, og aggressive komponenter simpelthen ikke har tid til at beskadige det øverste lag af overhuden, hvilket giver en skadelig virkning kun på håret.

Princippet om denne form for depilatories er det samme uanset det behandlede område. Cremen påvirker hårets struktur og ødelægger det på kort tid. Ingen af ​​sammensætningen af ​​et sådant lægemiddel kan ikke undvære kemikalier, som opløses keratin. Men mange eller få af dem afhænger udelukkende af mærke og kvalitet af produktet. Den mest almindeligt anvendte kombination er natrium og calciumthioglycolat. I et par af disse komponenter er i stand til at blødgøre hårene om et par minutter, som kan fjernes med en enkelt bevægelse. Samtidig påvirker cremen ikke folliklerne, så uønsket vegetation vises igen og "kræver" for at gentage proceduren.

Højkvalitets depilatory creme bekæmper effektivt uønsket ansigtshår

Det skal bemærkes, at varigheden af ​​resultatet efter en sådan depilation er strengt individuel og ikke kun afhænger af det valgte produkt, men også på kroppens egenskaber og hastigheden af ​​hårvæksten. Selvom med langvarig brug af fløden, vil hårene før eller senere begynde at vokse med mindre entusiasme, nogle gange forlænge agentens virkning i uger.

Fordele og ulemper

Denne metode til afhaling af ansigtet er ikke egnet til alle. Som i tilfælde af valg af en anden metode har brugen af ​​cremen sine fordele og ulemper. Den mest almindelige af sidstnævnte - irritation og muligheden for allergiske reaktioner på komponenterne i produktet. Andre ulemper er at:

  • de fleste cremer har en ubehagelig og undertiden endog akid lugt;
  • håret er fjernet kun på det tidspunkt (alle individuelt, hvis nogle kan gå i flere uger uden spor af "antenner", så den anden, allerede de udstråler 3-4 dage efter operationen);
  • hvis du overdriver det (brug ikke i henhold til vejledningen), kan en forbrænding forblive på ansigtet;
  • oftest er stoffet ikke egnet til overdrevent følsom hud;
  • med mørke og tykke hår behandler fløde med vanskeligheder.

Det er vigtigt at huske. Det er tilrådeligt at gøre en testallergotest hver gang efter køb af midler, selvom du tidligere har brugt det.

Men på trods af de ovennævnte ulemper er brugen af ​​depilatory cremer fortsat en af ​​de mest velegnede metoder til at fjerne uønsket ansigtshår. Det er ikke smertefuldt og ikke så tidskrævende som for eksempel at plukke hvert hår med pincet.

I de fleste tilfælde, der er beregnet til depilation ansigtscreme ikke forårsager irritation: de er meget mindre aggressive i forhold til deres modstykker til andre dele af kroppen

Desuden har den depilatory creme flere fordele:

  • hurtigt og smertefrit fjerner hår;
  • Det skelnes af en overkommelig pris: Den gennemsnitlige pris for en creme varierer fra 100 til 500 rubler (afhængigt af produktets mærke og volumen);
  • ekstremt nem at bruge, er der ingen grund til at lære anvendelsesteknikkerne (som ved shugaring eller voksning);
  • den fordeles både på et ret lille område og straks over hele området med uønsket hår (dette påvirker ikke dets effektivitet);
  • forårsager ikke indfødning af håret;
  • Sammensætningen indeholder ikke kun den berygtede "kemi", men også et stort antal blødgørende olier og beroligende komponenter, som hjælper huden med at se bedre ud;
  • Med langvarig brug kan hårets ender blive svage og uklare.

Kan depilatory creme nedsætte hårvæksten

Som regel indeholder depilatoriske cremer til ansigtsområdet ikke så meget hårvæksthæmmende komponenter som nærende hudstoffer. Så højst sandsynligt vil de ikke vokse langsommere. Skærmens handling er rettet ikke på pæren, men ved den synlige del af håret. Men hvis du bruger det hele tiden og i temmelig lang tid, så er der en mulighed for, at behovet for proceduren vil opstå mindre ofte.

Hvordan vælger man et passende værktøj

For ikke at miste valget af depilatory cream er det vigtigt at prioritere korrekt. Du bør ikke gribe udelukkende på kendte mærker eller være opmærksom på det smukke emballage design. Varer med udløb (eller tæt på det) afvises straks som potentielt farlige for helbred og hud. Det andet punkt, som simpelthen ikke kan ignoreres, er produktets sammensætning. Cremen bør ikke være fyldt med et stort antal kemikalier og komponenter, der ikke er kendte til køberen. Ellers vil det være et klart faktum af lav kvalitet. Sædvanligvis indbefatter sammensætningen af ​​produktet følgende ingredienser:

  • natriumforbindelser;
  • keratin;
  • calcium og kaliumthioglycolat;
  • vegetabilske ekstrakter (tinkturer og saft);
  • ekstrakter;
  • æteriske olier
  • vitaminer.

De tre første ting på listen er det minimum, der kræves for at fjerne uønsket hår. De resterende komponenter skal ideelt set være naturlige og har til formål at beskytte, nære og fugtgivende huden.

Nogle gange tilsættes parfumerede dufte til cremer for at give produktet en mere behagelig lugt.

Det er vigtigt at huske. Du kan ikke bruge en universal depilatory creme til at fjerne ansigtshår! Efter alt, mellem midlerne er der en forskel, der kan mærkes for følsom hud. Særlig fløde er mere delikat, da det reducerer andelen af ​​aggressive komponenter.

Desuden bør en passende creme matche hudtype. Ejere af tør er værd at se nærmere på fugtighedscreme og dem, der indeholder et stort antal forskellige olier. Og ekstrakter af kamille, calendula og nål vil være nyttige til olieagtig eller kombinationshud.

Hvordan man bruger stoffet

En bestemt creme kan have sine egne egenskaber og kræver forskellige regler, som skal overholdes under dens anvendelse. Der er ingen enkelt instruktion (på ansøgning og eksponeringstidspunkt) for alle tilfælde, for at undgå problemer må du omhyggeligt læse teksten på produktpakken eller i indlægssedlen.

En let rødme af huden umiddelbart efter depilation med en creme anses for normal - normalt forsvinder den inden for få minutter.

Men der kan stadig spores noget fælles og obligatorisk blandt reglerne for brug af stoffet:

  • Påfør cremen på en tør, forrenset fra kosmetik og snavs på huden;
  • området omkring øjnene er meget ømt, så undgå kontakt med depilatoren;
  • Fjern bløde hår bedst med en speciel spatel;
  • Det anbefales ikke at bruge et værktøj til øjenbrynskorrektion;
  • Resterne af fløden skal vaskes uden brug af rensemidler eller sæbe (normalt varmt vand);
  • Det er muligt at udføre depilation af et sted ikke mere end en gang om dagen.

Nøjagtige glatte bevægelser af de specielle bladorganer fjernes i retning mod hårets vækst. Første gang efter proceduren vil huden være meget følsom, herunder irritation, så det er yderst vigtigt at afslutte aflejringen korrekt:

  1. Rester skal fjernes omhyggeligt og vaskes væk.
  2. Ansigtet skal tørres med en blød tonic eller afkogning af kamille.
  3. Det anbefales at anvende en fugtighedscreme eller baseolie (mandel, oliven, abrikos osv.) Til det behandlede område.

Egenskaber af cremen i forskellige områder af ansigtet

Der er ingen særlige forskelle mellem brugen af ​​depilatory creme til ansigtet på hagen og for at bekæmpe antennerne. Det hele afhænger af hårets struktur (tynd eller tykt), hudegenskaber og det tilladte tidsinterval, der er angivet i instruktionerne.

Hvor huden er tyndere og følsom (hals og område over læben), er et tykt lag af fløde bedre ikke at anvende og ikke holde i lang tid. På steder tættere på templerne er hårene mørkere. Det betyder, at det tager lidt mere tid at fjerne dem. Hvis der er lidt uønsket vegetation, så er det fornuftigt at bruge en vatpind, der fordeler produktet direkte på hårene.

Kontraindikationer og anbefalinger

Mange faktorer kan påvirke kvaliteten af ​​en depilatory creme, herunder ukorrekte opbevaringsforhold. Altid foretage en allergisk test af det købte produkt (uanset om det tidligere blev brugt). I dette tilfælde redder du helt sikkert dig selv fra mulige forbrændinger og irritation af ansigtet. Anmeldelser af samme creme kan være tvetydige - årsagen til alle organismernes individuelle egenskaber.

Sammen med dette er der generelle tilfælde, hvor denne depileringsmetode er kontraindiceret:

  • hudlæsioner (åbne sår, ridser, revner, udslæt, forbrændinger osv.);
  • dermatologiske sygdomme;
  • overdreven hudtørhed, skrælning
  • enhver form for kræft;
  • Tilstedeværelse af mol eller vorter i det behandlede område
  • individuelle intolerance af komponenterne.

Brugen af ​​creme til fjernelse af hår på ansigtet bør også opgives for gravide kvinder, og lakterende kvinder bør behandles med stor forsigtighed, når de vælger et produkt.

Mulige konsekvenser

Efter kemisk depilation med en creme kan der forekomme en svag hævelse, prikken eller rødme. De holder normalt fra 2-10 minutter til flere timer, hvorefter de passerer uden spor. Men nogle gange er der mere alvorlige tilfælde med flere grunde:

  • dårlig kvalitet produkt;
  • komponentallergi;
  • lang eksponeringstid.

Det er værd at bemærke, at den første genstand ofte bliver årsagen til den anden. Som følge heraf bliver huden rød eller hvidlig, med "pimples" eller et udslæt. Hvis hævelsen ikke passerer i lang tid, kan dette også indikere tilstedeværelsen af ​​en allergi over for cremen. Hvis resultatet af de negative virkninger var en forlænget effekt af produktet på huden, så er det bestemt en kemisk forbrænding.

Allergi til depilatorisk creme manifesteres oftest som udslæt eller rødme

For meget koncentration af de aktive stoffer i cremen kan medføre skade på de øvre lag af epidermis, selvom proceduren er udført i henhold til vejledningen. Dette er især farligt for kvinder med følsom hud. I en sådan situation kan effekten af ​​"stramhed" af det drivede område overholdes. Der er også mulighed for revner eller endda sår. Forkert valgt creme kan forværre tilstanden af ​​tør hud, så det bliver mærkbart flammende.

Det er vigtigt at huske. Et ansigt er en synlig del af kroppen, en "facade" af en person, som ikke kan skjules. Af denne grund må man ikke glemme forsigtighed: Før du bruger ophængeren, anbringes en lille mængde af den på albuens indre fold. Cremen bør ikke brænde eller knibe. Efter at have fjernet det, skal du observere huden i flere timer. Hvis der ikke er udslæt, rødme, kløe eller andre tegn på en allergisk reaktion, kan du bruge det på dit ansigt.

I sjældne tilfælde forekommer irritation kun 2-3 dage efter proceduren.

For at minimere sandsynligheden for uønskede konsekvenser skal du omhyggeligt overvåge følelserne i processen med at påføre værktøjet: Hvis fløden efter påføring ikke smelter lidt, men brænder mærkbart, skal den straks vaskes af. Du kan lindre huden og lindre irritation ved hjælp af panthenol, abrikosolie eller frisk kamilleafkogning.

Video: En gennemgang af effektive cremer for at fjerne "antennerne"

Fotogalleri: populære ansigtsprodukter til ansigtsbehandling

anmeldelser

Jeg vil ikke sige, at jeg har en meget stærk overskæg, men ved nærmere undersøgelse er der stadig mærkbare hår, som jeg besluttede at fjerne. Der var et valg at tage strimler af voks, men det syntes mig, at det var smertefuldt, i modsætning til fløde. Jeg købte Byly creme, der fjerner ansigtshår over læben. Det kom ud til mig i 163 s. Det er relativt billigt, hvis man overvejer at der er fem bulkposer af creme og fem klud med aloe til fugtgivende huden efter proceduren.

Jeg gjorde alt efter instruktionerne. Resultat: Efter proceduren er håret over læben væk, huden er hævet og rødt indeni, hvor cremen var, og aftog ikke i ca. en time. Næste dag var resultatet smukt: der var ingen hår. Men denne lykke viste sig at være kort - efter fire dage viste stedet bare knapt (men stadig mærkbare) hår, korte små. Meget hurtigt tror jeg.

Jeg besluttede at gentage proceduren, men jeg var ikke tilfreds med resultatet, så TROIKA-vurderingen! Tilsyneladende er korte hår fjernet, og sår optrådte efter depilation. Så jeg ved ikke, om jeg har en sag eller fløde til min hud, jeg forstod ikke.

Mrs.Madeleine

http://irecommend.ru/content/odnoznachno-ne-dlya-vsekh-0

Tiden går, og vanen med at slippe af med den mørke kanon omkring munden forbliver. Og med tiden Depilation Cream Byly Depil hjælper mig med dette.

Hårfjerning har altid været et problem for mig. Huden er meget følsom, du ser ikke på den måde og det begynder straks at gøre ondt. Hverken barberkniv eller voksstrimler var velegnede til ansigtet, for efter dem var der en ubehagelig irritation og nogle gange små blå mærker. Og cremen virker meget forsigtigt og smertefrit. Konsistensen er blød og moderat tyk, spredes ujævnt på huden og knap knap.

Jeg bruger ikke meget tid på proceduren. Alt går hurtigt og smertefrit. En uge senere gentager jeg alt på en ny måde, da effekten falder, og igen vokser hårene. Men kun egnet til bløde hår, for eksempel på hænderne. Jeg anbefaler at teste for en allergisk reaktion før brug!

Mika14

http://irecommend.ru/content/u-menya-usy-ostavlyat-ili-ubirat-vot-v-chem-vopros-rezultat-do-i-posle

Jeg plejede at have en "fluff", men ikke så mærkbar... og for nylig begyndte jeg at se, at hårene er mørke og lange. Selvfølgelig begyndte det med tiden at irritere. Jeg læste anmeldelserne og besluttede at prøve Avon ansigt depilation creme. Jeg gjorde alt efter instruktionerne, jeg kontrollerede for allergier - intet. Som et resultat smurt jeg, holdt i to minutter. To! Intet ubehag. Jeg begyndte at rense med en bomuldsstuds - jeg følte en prikkende fornemmelse (ved du hvad der sker, hvis du rører glasuld? Nå, jeg løb bare ind i det i min barndom, og jeg husker den følelse), men jeg skyllede mit ansigt med vand...

På den første dag rødede rødmen lidt, men det blev værre: der var tørhed, tæthed, og når man flyttede læber, var det en følelse af, at huden nu er revnet. På den tredje dag var der en stærk irritation.

Generelt er dette min erfaring, og der beslutter du dig. Jeg kan bare ikke forstå en ting mere - det er stadig et ansigt, og det er ikke så groft hår som andre dele af kroppen. Hvordan kan du lave en sådan aggressiv creme og hvorfor? Selv den sædvanlige depilatory creme er ikke så aggressiv.

Dashkes

http://irecommend.ru/content/sozhgla-sebe-kozhu-i-izurodovala-litsoa-voloski-ostalis-uzhasnoe-foto

Jeg købte en creme til fjernelse af overskæg fra Avon, i et lille rør - 15 ml, som skulle være nok i lang tid. Jeg var for doven til at tjekke for allergier, fordi ingen af ​​produkterne i denne serie forårsagede nogen negativ. Jeg vil ikke være for doven mere - cremen har fjernet hår, men sammen med det har det forårsaget en forbrænding. Gemt abrikosolie.

Værktøjet blev anvendt strengt i et og et halvt minut, det er meget mindre end angivet i instruktionerne. Bogstaveligt fra de første sekunder begyndte det at brænde mærkbart, men jeg tolererede det. Forgæves var det nødvendigt at vaske straks af. Efter at den tildelte tid var gået, fjernede jeg cremen med et serviet sammen med alle de unødvendige hår, der faldt af sig selv ("aa! Kemisk angreb!" - sagde håret og hoppede ud af deres huse). Til forsvar for midlerne vil jeg sige at i to uger efter det tænkte håret ikke engang på at vokse.

Jeg anbefaler ikke denne creme, men jeg indrømmer fuldt ud, at min erfaring er bare en individuel reaktion. Generelt er det eneste, jeg ville sige med en sådan anmeldelse: Du bør ikke gå glip af en så vigtig ting som en foreløbig prøve... selvom alle de andre midler i serien med næsten samme sammensætning er flotte. Cremen er virkelig stærk. Jeg gentager, at jeg ikke havde en sådan reaktion på andre midler til depilation, heller ikke fra Avon eller nogen anden, og min hud er tynd og følsom.

Anais Lyudmila

http://irecommend.ru/content/pochemu-volodka-szheg-usy-ch-2

Ja, ja, så kendt for mange problemer - overskæg, overskæg eller endda et overskæg! Nogen er forfærdeligt kompleks, man er ikke opmærksom på dem. Godt eller foregiver... Når jeg tænkte på det, var jeg træt af at slette denne frygt i mine fotos i Photoshop, jeg besluttede at jeg måtte kæmpe. Ja, det var meget skræmmende, mor var bange for, at tyk og sort mandsk mustppe ville vokse op, internettet indeholdt modstridende meninger... Men det var Sally Hansen Creme Hair Remover Kit cremen, der blev rost, så mit valg faldt på det.

Du har ingen idé om, hvordan HVORDAN dine hænder rystede, da jeg først anvendte det! Bekymret over, hvad der vil ske, hvis det ikke virker. At den næste dag vil vokse langt sort hår-overskæg! Men resultatet var meget godt! Alt gik væk, og den næste uge var jeg glad for min perfekte hud. I en uge optrådte hår. Jeg vil ikke sige, at de er blevet tyndere og livløse. Nej, det samme. Men disse hår var kun synlige, da makrooptagelse, alt i livet var stadig godt! Nogen skriver, at effekten varer i 2 uger. Men jeg gør stadig denne procedure hver uge.

Og piger, pas på! Den uge overdrev jeg det og blev rød. Efter et par dage var huden skællende frygtelig. Proskrabila og det ser ud til at være lettere, takket være cremen med panthenol! I almindelighed er cremen meget god, men det forekommer mig, at det er alt kemi, og det tørrer huden. Derfor har jeg allerede bestilt en særlig forår, jeg vil slette det med magt, selv om det er mere smertefuldt, men mere pålideligt.

Ann_recommends

http://irecommend.ru/content/moi-spasitel-ot-strashnogo-kompleksa

Effektiviteten af ​​kemisk depilering afhænger af hudens egenskaber, hårets struktur og væksthastighed. Hvis du stadig beslutter at købe en creme for at fjerne uønsket ansigtshår, fokuser du ikke så meget på brandets berømmelse som på selve produktets sammensætning. Et kvalitetsprodukt uden unødvendig kemi vil gøre proceduren sikker, og den allergiske vil hjælpe med at undgå eventuelle ubehagelige konsekvenser.

Et endnu skridt

Udfyld sikkerhedskontrollen for at få adgang til makeup.com.ua

Hvorfor skal jeg udfylde en CAPTCHA?

Afslutningen af ​​CAPTCHA beviser, at du er menneske og giver dig midlertidig adgang til webegenskaben.

Hvad kan jeg gøre for at forhindre dette i fremtiden?

Det er ikke inficeret med en virus.

Hvis du er på netværket, kan du bede om enheder, der ikke er forbundet til netværket.

Cloudflare Ray ID: 456bca3493c28e37 • Din IP: 193.124.189.214 • Ydeevne sikkerhed ved Cloudflare

Anmeldelser af cremer til depilation

  • 3
  • 5/5
  • 0
  • 1
  • 5/5
  • 14
  • 6
  • 47
  • 4
  • 3/5
  • 3
  • 3
  • 4/5
  • 9
  • 6
  • 5/5
  • 13
  • 5
  • 5/5
  • 17
  • 1
  • 5/5
  • 8

Depilation Creme er et kosmetisk produkt designet til smertefrit fjernelse af uønsket hår fra overfladen af ​​kroppen. Virkningen af ​​brugen varer 1-3 dage.

Kremens aktive komponenter, når de er i kontakt med hårene, ødelægger deres struktur, hvorefter de adskilles fra roden. Værktøjet er et alternativ til barbermaskinen. Dens største ulempe er forhøjet pH, så det bør omhyggeligt anvendes af personer med følsom hud.

Typer af depilatory cremer:

  • Universal - egnet til at fjerne forskellige typer hår overalt på kroppen.
  • Til delikat hud - designet til ansigtet, bikini område
  • Hypoallergenic - for ejere af følsomme, tilbøjelige til irritation, allergiske hudreaktioner.
  • Til hårdt hår - for at fjerne hårdt hår fra overkanten af ​​benene, underarmene.

Anvendelsesmåde for depilation creme:

  1. Forbered huden - rent, damp.
  2. Påfør produktet og hold huden i 3-15 minutter.
  3. Fjern cremen fra hudoverfladen med hårene ved hjælp af en speciel scraper eller skurepude.
  4. I løbet af dagen efter proceduren beskytter huden mod direkte sollys.

Fordele ved depilation creme:

  • Gentag på huden gør det fugtigt.
  • Effektivt fjerner alt hår, selv kort.
  • Smertefri procedure, efter gennemførelsen er der ingen irritation.
  • Let proces - kan udføres uafhængigt hjemme.

Kontraindikationer:

  • Skader på huddækslet (sår, udskæringer, forbrændinger).
  • Tilstedeværelsen af ​​dermatologiske sygdomme.
  • Gestationsperiode
  • Onkologiske sygdomme.
  • Individuel intolerance over for kremen.

Depilatory cream indeholder højt alkaliske stoffer, fugtgivende, beroligende og omsorgsfulde ingredienser.

Vores database har allerede samlet 15 anmeldelser af depilatory creams. Du kan også dele din mening med projektdeltagerne ved at tilføje en anmeldelse af depilation cremen i din kosmetiske taske.

Oversigt over Depilatory Cream for Avon Bikini Area

Avon-selskabet erklærede sig i slutningen af ​​det 19. århundrede, da California Perfume Company, der modtog dette navn, blev grundlagt af iværksætter David McConnell. I starten var virksomheden specialiseret i frigivelse af parfume. Disse var kun fem smag. Men efter kun et årti formåede virksomheden at åbne det første kosmetiklaboratorium på det amerikanske territorium. Det er der, at selskabets vigtigste forskningscenter nu er placeret.

I årenes løb steg antallet af produkter kun. I øjeblikket er det ikke kun kosmetik, men også plejeprodukter, tekstiler og meget mere. Herunder i produktlisten er der også en depilatory cream, som kan anvendes til bikini zone.

Depilatory muligheder

Navnlig tilbyder virksomheden to muligheder. Den første creme er fokuseret på bikiniområdet og endda egnet til følsom hud. Dette er en hårfjerning med eng pennic olie. Ifølge producenten bruger du en mild formel af dette værktøj i to og et halvt minut, så du kan fjerne hår fra bikiniområdet. På samme tid vil cremen desuden fugtiggøre huden.

Det andet hårfjerningsværktøj anvender også eng pennic ekstrakt og er fokuseret på bikini området. Men ejerne af følsom hud er bedre at give præference til sin forgænger. Begge muligheder udfyldes i form af et rør med 75 ml fløde, en spatel til fjernelse af håret samt instruktioner, der skal læses.

Razor sammenligning

I sammenligning med en barbermaskine, er Hair Remover creme naturligvis at foretrække, fordi den første mulighed for ofte efterlader huden irriteret, hvilket ikke er den bedste løsning til bikiniområdet.

Fordele ved Hair Remover i sammenligning med barbermaskinen:

  • ingen voksende hår
  • forårsager ikke irritation (i mangel af allergi over for de aktive komponenter i HR)
  • Hudens glathed kan nå flere uger;
  • brugervenlighed selv i svært tilgængelige områder.

Svar på HR-værktøjet varierer. Nogen som et resultat foretrækker denne metode til hårfjerning fra bikini-zonen, kan nogen ikke lide det samlede resultat. Nogle anmeldelser taler om ikke hundred procent hårfjerning.

Denne creme kan kun bruges i bikiniområdet. Og vi taler om klassiske muligheder. Brugen af ​​sådan Hårfjerner til dyb fjernelse af hår er forbudt. Husk at før dette brug er dette værktøj, som enhver anden hårfjerner, forpligtet til at foretage en følsomhedstest specifikt til din hud. For at gøre dette anbringes en lille mængde HR på huden på albuen i 5 minutter, hvorefter den vaskes af. Hvis værktøjet inden for 24 timer ikke giver negative virkninger på huden, kan den bruges.

Husk, at når du vælger HR, foretrækker du specialiserede cremer, der er fokuseret på et bestemt område.

Arbejde med creme

Cremen påføres i et tykt, tæt lag med en scapula, som tilbydes i et sæt HR-produkter. Hair Remover er alderen i to og et halvt minut, hvorefter med samme spatel hårfjerning udføres. Hvis hårfjerningen ikke er færdig, genmonteres HR til bikiniområdet. Modstår Hair Remover har også brug for 2,5 minutter. Men cremen i alt bør ikke være i bikini zonen i mere end otte minutter. Dette kan forårsage hudirritation.

Mange piger lægger vægt på nem brug af spatelen, som følger med HR-værktøjet. Hvis hårfjerning er svært, anbefaler fabrikanten at fordamme huden for at forenkle udgangen af ​​hår fra folliklerne.

Et af de negative aspekter af enhver hårfjerner er en stærk ammoniakluft. Desværre har fabrikanterne hidtil ikke lykkedes at maskere det. I sammenligning med metoder såsom shugaring eller voksaflejring mangler dette værktøj varigheden af ​​effekten. Det er dog helt smertefrit og sikrere i forhold til en barbermaskine, fordi ingen er forsikret mod nedskæringer, selv med alle de seneste udviklinger. Ifølge pigerne er et rør nok til omkring syv til ti applikationer.

konkurrent

En af de vigtigste konkurrenter af ovennævnte fløde er Veet produktlinjen. Det bruger komponenter, der har en kemisk ødelæggende virkning på keratin, som er ansvarlig for hårets struktur. Den er også udstyret med en plastikspatel.

Anvendelsen af ​​komponenter, som negativt påvirker keratin, fører til, at hår efterfølgende begynder at vokse langsommere på grund af dets udtynding.

På trods af de positive anmeldelser er HR-værktøjet fra Avon ikke særlig populært. Måske skyldes dette den smalle profilering af cremen, det vil sige muligheden for at bruge den kun i en zone.

Sjove billeder om shugaring (17 billeder)

Hvordan vokse øjenbryn: regler om pleje, effektive opskrifter, tips og anmeldelser