Top 5 depilatory cremer

Razor, voks, epilator - hvad er en kvinde klar til at gå for at slippe af med uønsket hår og være smuk? I løbet af perfektionstiden må du ikke glemme depilation cremer - det bedste af dem vil blive diskuteret i denne anmeldelse!

Hvordan vælger man den bedste creme til depilation?

Depilatory cream er et glimrende alternativ til mange "inquisitorial" metoder til fjernelse af uønsket hår. Kun voksstrimler er noget værd - fra omtale af enhver mand klemmer alt inde. Og i tilfælde af cremer er det tilstrækkeligt at jævnt anbringe en depilatory creme med en speciel spatel eller med dine hænder, og fjern den resterende fløde efter en nste gang. Hurtig, smertefri og effektiv!

Universal depilatory cremer eksisterer ikke - det anbefales at bruge en creme, der er foreskrevet af producenten for hvert hudområde. Risikoen for at bruge en fodkrem som en antennepiller over overlæben kan blive irritation. Derfor læser du først og fremmest vejledningen, især inden du anvender cremen for første gang.

Og hvad depilation creme er bedre - vi læser i anmeldelsen!

Fløjl med lavendelolie
den mest populære creme til depilation

Anslået pris: 80 rubler.

Så lad os starte med den mest populære depilation creme. I dag betragter mange kvinder Velvet depilatory creme med lavendelolie for at være den bedste. Det største antal anmeldelser (og positive) tilhører dette særlige kosmetiske produkt. Af fordelene er prisen ret lav, mens udbredt udenlandske kosmetiske produkter koster 2-3-4 gange mere. Cremen er meget tyk, så den første gang du skal anvende den korrekt, skal du justere. Cremen ødelægger hårstrukturen, og effekten af ​​depilation varer i meget lang tid. Sættet indeholder en speciel spatel, hvor det ikke er svært at fjerne rester af fløden. Og ja, fløjlkrem indeholder lavendelolie.

Vores bedømmelse: 9 point ud af 10 (Hvorfor ikke "10": Lugt).

Anmeldelser: "Hvis vi taler om cremer til depilation, så er dette den mest overkommelige, høj kvalitet, blid og med alt dette effektivt. Efter irriterende enhver maskine efter en barbermaskine af et firma, eller hvis virkningen ikke varer længe, ​​anbefaler jeg stærkt dig at prøve fløjlkrem. "

"Jeg tog dyre depilatory cremer og indtrykket var ikke særlig godt, men Velvet. Bare glad for ham! Meget bedre end dyre creme. Det lægges jævnt, det absorberes af fugtgivende huden, beskadiger ikke, fjerner helt hår. ".

Depilatory Cream Sally Hansen Creme Hair Remover Kit
bedst til at fjerne uønsket ansigtshår

Anslået pris: 290 rubler.

Nogle kvinder er "heldige" for at have mindst en lille, men temmelig ubehagelig vegetation på deres ansigt, nemlig antennene over overlæben. Mange af dem plukkes enten med pincet eller med en speciel forår. Men måske skal du prøve Sally Hansen Creme Hair Remover Kit depilation creme?

Cremen indeholder E-vitamin, fugtiger huden og lindrer irritation. Handlingsprincippet er det samme som for andre depilatory cremer - påfør i gennemsnit 5 minutter og fjern derefter cremen med en våd vatpind. Det har ingen ubehagelig lugt, økonomisk. Den perfekte løsning til dem, der søger det bedste ansigtshår fjernelse produkt!

Vores bedømmelse: 10 point ud af 10.

Anmeldelser: "Effekten er elegant! Intet hår! Væk langsomt, genbrug depilationskremmen om en uge (og håret bliver meget tyndere og lettere). Jeg har brugt cremen i 4 måneder nu, og jeg er ikke alene - min mor og bedstemor trækker det på mig, så vi deler det i tre. Jeg anbefaler absolut! ".

Eveline
den bedste ultra hurtig depilatory creme

Anslået pris: 150 rubler.

Cremen er virkelig ultra hurtig! 3 minutter er nok til at fjerne uønsket hår. Ikke forårsager irritation og tør hud. Pakning er nok til 2 depilations. Ansøgningsprincippet: Påfør huden kun i 3 minutter og skyl. Lugten er lidt ejendommelig, men tolerabel. Mange kvinder bemærkede, at cremen nedsætter hårvæksten - sammenlignet med en barbermaskine, er effekten af ​​depilation 2 gange større.

Vores bedømmelse: 9 point ud af 10 (Hvorfor ikke "10": 5% af kvinderne forventede mere fra depilation med denne creme).

Anmeldelser: "Excellent depilatory cream. Fjerner hårstivhed selv på de mest utilgængelige steder. Det har en behagelig lugt, forårsager ikke irritation og rødme på huden. Efter påføring bliver der ikke noget kløe og skrækker ikke. Det virker hurtigt og effektivt, om fem minutter er der ingen spor af hårene! Efter depilation med fløde vokser håret ikke længe nok. "

Veet Depilation Spray Cream
ny på markedet for depilatory cremer

Anslået pris: 420 gn.

Depilation cream spray er noget nyt! Umiddelbart er det værd at bemærke, at positive tilbagemeldinger blev givet af de kvinder, der lærte at anvende det korrekt: nogle mennesker synd, at cremen er tilstrækkelig til depilation af kun et ben. Faktisk er der en tilstrækkelig mængde creme i beholderen. Anvend cremen bør være i en afstand på højst 5 cm fra foden - "deodorantprincip" er ikke egnet her. Det er rengjort med en speciel spatel, og det er ønskeligt at påføre en hård vaskeklud på depilationsstedet - en ekstra skrubbeffekt er tilvejebragt! Fjerner alt hår, tørrer ikke huden. Et godt alternativ til konventionelle depilatory cremer.

Vores bedømmelse: 8.5 point ud af 10 (Hvorfor ikke "10": Anvendelse af en creme spray kræver "fingerfærdighed").

Anmeldelser: "Jeg forsøgte en masse midler til depilation. Endelig fundet det mest effektive for mig selv - Veet creme spray. Det er meget praktisk - det er ikke nødvendigt i modsætning til fløden at vente længe: Det er nok at sprøjte på huden, hvor depilation er påkrævet, og vent et par minutter. Hold forsigtigt spatelen fastgjort til flasken og skyll med varmt vand. Huden efter det er fugtet og uden skrælning. "

"Baptiste" Agurk med Aloe Vera Extract
bedste depilatory creme til følsom hud

Anslået pris: 140 rubler.

Depilatory cream "Baptist" har fuld ret til at være i vores bedømmelse. For det første er den ideel til depilering på følsomme områder af huden, især bikiniområdet. For det andet er denne fløde blandt de top tre bedste husholdningsaffaldsprodukter.

Anvendelsesprincippet er ikke anderledes end andre cremer: Anvend og vent 5 minutter, fjern med en speciel spatel. Mange kvinder berømmer især hende - behagelig, fjerner helt resten af ​​cremen og uønsket hår. Cream "Baptiste" har ikke en ubehagelig lugt, overdriver ikke huden. Effekten af ​​depilation varer ca. 10 dage. En god kombination af pris og kvalitet!

Vores bedømmelse: 10 point ud af 10.

Anmeldelser: "Baptiste creme" Komiteen blev behageligt overrasket, og straks til mange - hårene gik straks væk (uden at genbruge det). Der var ikke nogen ubehagelig følelse på huden, enten i øjeblikket med cremen eller senere. Derudover er det generelt behageligt at bruge denne creme - der er en bekvem spatel i sættet, og den har en let mærkbar duft af frisk agurk, og ikke en slags tung kemi, som andre cremer havde. Og prisen kan ikke, men glæde sig. Så jeg anbefaler det til alle! For bikinilinjen er perfekt. "

Hvad skal man vælge?

Hver af de præsenterede depilation cremer vil tilfredsstille anmodningen fra enhver kvinde, der stræber efter skønhed. Velvet creme, der længe har bevist sig på markedet for kosmetik, er ideel til ben - der er garanteret forsigtig afsmøring og fugtig hud! Sally Hansen Creme Hair Remover Kit er det bedste til ansigtet - det eliminerer ubehagelig vegetation, misfarger håret, der vokser efter depilation og gør det mindre synligt. For hurtig selvpleje anbefaler vi Eveline creme - nu er du ikke sen for en dato! Depilatory cream er effektiv i 3 minutter, i hvilket tidsrum fjerner det alt hår og giver blød hud. Lovers af nye produkter kan anbefale Veet creme spray - smukke glatte ben vil blive misundelig for mange kvinder! Og den mest interessante opdagelse på markedet for kosmetik til depilation er den indenlandske fløde "Baptist" Agurk med Aloe Vera. Billig, egnet til følsom hud og bikini zone, har en behagelig aroma - nu er det blevet lettere at blive smukkere!

Det vigtigste er at finde din egen fløde, som er den bedste til depilation.

Salve til hårfjerning

Over tid er stereotypen af ​​behovet for en blid, fløjlsagtig, behagelig lugtende, perfekt glat kvindelig hud. Absolut alt det retfærdige sex stræber efter dette. Nogle af dem hævder, at det giver dem ekstra komfort og selvtillid. Andre gør det for deres mænd. Under alle omstændigheder anvender moderne piger gentagne gange proceduren for at fjerne hår fra deres kroppe ved hjælp af forskellige metoder og teknikker til at opnå en vidunderlig effekt. Det nylige tekniske spring har vendt ideen om, hvordan man skal håndtere uønsket hår.

I dag er der et stort antal forskellige effektive måder, der kan hjælpe med at slippe af med vegetationen, ikke bare i lang tid, men for evigt! Disse omfatter voks hårfjerning, foto epilation, shugaring, laser hårfjerning.

Måder at fjerne kropshår

Hver af disse metoder er ikke i stand til at tilfredsstille alle kvinder. Alle har deres egne krav til proceduren. Desuden er ikke alle produkter i stand til at klare forskellige typer hår. Derfor er kvinder altid på jagt efter den perfekte mulighed for at klare opgaven uden for meget ubehag.

Enzym depilation

Denne form for depilation er brugen af ​​forskellige kemiske stoffer, der kan redde en kvinde mod overdreven hår på nogen del af kroppen. Disse stoffer kaldes enzymer, det vil sige enzymer der forstyrrer strukturen af ​​keratin (hudprotein). Derefter ødelægges intramolekylære forbindelser i selve hårsækkenet og fremkalder dens døende ud. Enzymetablering udføres ved hjælp af specielle tilberedninger af lokal handling, solgt i form af cremer og geler.

Salvepræparat. Hvad er det her?

Det moderne kosmetologimarked tilbyder forskellige cremer, salver, geler og emulsioner til hårfjerning ved hjælp af enzymer. Nogle producenter hævder at ved hjælp af deres mirakuløse midler kan du slippe af med overskydende vegetation for evigt. Men er det? Ak. Endnu ikke opfundet en sådan teknik, som ville tillade at glemme eksistensen af ​​hår. Efter lidt tid genopliver hårpæren igen og fortsætter sin hurtige vej. Men brugen af ​​sådanne cremeprodukter vil stadig hjælpe med at slippe af med håret i ganske lang tid. Desuden er det helt smertefrit.

Inden du tager dit valg i retning af sådanne stoffer, er det vigtigt at forstå, om de er sikre. Grundlaget for hver sådan creme er en kemisk komponent. I nogle tilfælde - hormoner, der giver dig mulighed for at bremse produktionen af ​​androgen (mandligt hormon).

Hvad angår den første type er det thioglycoliske salt af natrium den vigtigste aktive ingrediens. Det kan ikke kun ødelægge hårsædet selv, men også fremkalde hårindvækst, som igen er fyldt med konstant irritation og betændelse. Et sådant ætsende stof kan ikke kun fjerne hår, men også skade huden. Desuden kan det thioglycoliske salt forårsage en allergisk reaktion med et uønsket resultat.

Årsager til indgroet hår

Brugen af ​​hormonelle cremer kan strengt ordineres af en læge. Selvmedicinering kan resultere i dannelse af sår såvel som pustulære bumser. Derudover er brugen af ​​hormonelle cremer kontraindiceret til gravide eller ammende kvinder på grund af risikoen for skade på barnet. Og tro ikke, at kun en stærk hormonel creme kan permanent slippe af med problemet med overskydende hår!

Fordele ved hårfjerning cremer

Hvad er fordelene ved at bruge værktøjer til depilation?

 • hårfjerningsprocedure med depilatory creme er fuldstændig smertefri;
 • kræver ikke særlige anstrengelser eller krænkende handlinger
 • enzymaflejring (hårfjerning med creme, salve eller gel) kan bremse hårvækst i lang tid;
 • evnen til at bruge derhjemme uden at skulle kontakte en specialiseret salon
 • tager ikke meget plads, så det er bekvemt at tage på vejen;
 • Nogle lægemidler lover øjeblikkelige virkninger efter påføring.

Efter at have undersøgt alle fordelene ved denne metode, bør du ikke blindt begynde at handle, ignorerer begrænsningerne. Først og fremmest test for allergier, hvilket forårsager en vis mængde creme til albuebøjningen. Vent i ca. ti minutter og kontroller for ændringer i huden på huden. Hvis alt er i orden, kan du sikkert bruge dette værktøj til depilation. Hvis der er åbne sår, ridser eller betændelser i applikationsområdet, skal du udsætte salvens anvendelse indtil fuldstændig heling.

Fordele ved hårfjerning cremer

Kontraindikationer omfatter også: højt blodtryk, blødningsforstyrrelser, blødning, maligne tumorer, akut inflammation og diabetes.

Når du køber en depilatory cream, studerer du omhyggeligt sammensætningen og fremgangsmåden. Nogle lægemidler giver ikke øjeblikkelige resultater. Den første positive effekt kan ses kun efter 3-4 uger. Hvis du er nødt til at slippe af med håret lige nu, skal du vælge en creme, med karakteristika, som en hurtig effekt er indikeret efter påføring.

Depilatory geler

Gel til hårfjerning bruges i kombination med andre metoder til hårfjerning (barbering eller voks hårfjerning), fordi de normalt indeholder menthol eller eukalyptus, hvilket kan skabe effekten af ​​svag afkøling. Dette hjælper med at reducere ubehag under fjernelse af hår. Derudover har sådanne geler tendens til at blødgøre hårde hår, hvilket letter processen med deres eliminering. Nogle geler, der indeholder boswellinsyre, kan fungere som et middel til at fjerne uønsket hår, ødelægge vegetationen og forhindre dets nye udseende. Naturligvis slippe af med hårene for godt, vil det ikke lykkes. En komponent som Boswellic-syre kan dog betydeligt bremse deres tilbagevenden. Desuden bliver voksende hår tyndt, blødt og livløst. Dette gør det endnu nemmere at slippe af med dem i fremtiden. Før du bruger en gel, skal du teste for en reaktion for at udelukke uventede negative virkninger.

Hudpleje efter depilering

Hårvækst på kroppen er en naturlig proces, og enhver overtrædelse af den er fyldt med selve hudens reaktion. Som regel kan der forekomme en lille rødme efter depilering. For at undgå dette er det meget vigtigt at pleje din hud efter vegetationsfjernelsesproceduren. For at gøre dette skal du bruge post-epilation creme med en fugtgivende og beroligende effekt.

Udsæt ikke det behandlede område for ultraviolette stråler i de første ti dage efter depileringssessionen. Begræns langvarig eksponering for vand på dette område, og damp det ikke.

Hvis du følger alle anbefalinger og begrænsninger, vil denne metode til fjernelse af overskydende vegetation kun give behagelige indtryk.

Vurdering cremer til depilation. Depilatory review

Kosmetiske virksomheder tilbyder en bred vifte af depilation cremer. Men hvilken af ​​dem bør vælges og ikke tabes ved køb?

Det er ingen hemmelighed, at hver hud reagerer individuelt på de aktive stoffer, der indgår i kosmetik. Så, følsom og følsom hud kræver blid pleje, tør-fugtgivende. Så med håret: For at fjerne groft og hårdt hår kræves der en større mængde aktive stoffer i depilatoren end for fine hår.

Derfor er producenterne nødt til at kompromittere og tilbyde en lang række afskallende cremer til forskellige hudtyper og struktur af afskårne hår, samtidig med at der tages hensyn til forbrugernes æstetiske smag - farven, duften af ​​produkter og hudens beroligende additiver.

De vigtigste firmaer, der er populære og begejstrede for tilhængere af depilatory cremer er Velvet, Veet, Baptiste, Eveline, Karamel.

Hvad angår prisklassen skiller Vit cremen til depilation sig klart ud, men ikke alle forbrugere er enige om, at kvaliteten af ​​produktet fra dette firma overstiger kvaliteten af ​​billigere produkter fra andre virksomheder. Lad os prøve at udklare fordele og ulemper ved populære værktøjer.

For at vælge den bedste creme til hver hudtype, hårstruktur, skal du vælge flere grupper af depilatory cremer. Separat kategori tildele skumkrem, der kan bruges i brusebadet.

De vigtigste udvælgelseskriterier for hver gruppe:

 1. Pas på hud,
 2. pris,
 3. Handlingshastighed

Siden varigheden af ​​resultatet efter at proceduren er rent individuelt og afhænger af hårets vækst, er cremenes eksponeringstid vanskelig at bestemme, nøjagtigt hvilken depilatorisk creme, der bremser hårvæksten bedre. Derfor blev dette kriterium ikke evalueret.

FOR SENSITIV HUD

Depilation creme til følsom hud Veet

Effekten opnås om 5 minutter på fine hår, men grovere opløses om 10 minutter. Det anbefales ikke at holde lægemidlet på huden i mere end 10 minutter, da du kan blive skadet.

Depilatoren er egnet til at fjerne hår fra hænder, underarm og bikini linjer.

Den indeholder det såkaldte Hydro'Restor-kompleks, som forhindrer tør hud efter proceduren og fugtgiver den.

Dette er et af de hurtigste cremer til at fjerne hår på følsom hud, der manifesterer sig godt i bikiniområdet, og i fremtiden bliver håret tyndere.

Minus - lugte. Ganske skarp og ubehagelig.

Pris - 44 UAH., 220 rubler.

Depilation creme Rød linje Baptiste agurk

Dette værktøj er egnet til følsom hud generelt og specielt bikiniområdet.

Duften af ​​produktet ligner meget saltvand, men lidt mættet.

Det begynder at virke på bare 5 minutter, men det er bedre at holde fløden i op til 10 minutter (alt afhænger af hudens følsomhed og hårbeklædningsstrukturen).

Depilation creme Eveline Ultra-Bio Bio-Depil 9 i 1

Det klare sig godt med sin opgave, bremser hårvæksten.

Takket være silkeproteiner og aloe-ekstrakt, det lugter og fugter huden.

Gyldig indtil 10 minutter.

Pris - 17 UAH., 95 rubler.

Depilatory cream Karamel til følsom hud mod indgroet hår

Ifølge handlingen mødes cremen til depilation Wit 3 minutter. Men for det samme resultat skal du holde et eller to minutter længere end Vit. Duften er også lidt værre, men det er meget billigere.

Pris - 12 UAH., 88 rubler.

TIL BIKINI:

Fløjlkrem til udsmykning af intime områder med kamille

Cremen er populær, fordi den fuldt ud svarer til priskvaliteten.

Det anbefales at ansøge om 10 minutter, den maksimale tilladte tid er 20 minutter.

Det er muligt, at man ikke kan klare alle hårene, men forårsager ikke irritation. Den mest modige af hans succes anvendes til dyb bikini. Men her skal du være yderst forsigtig.

En bekvem spatel er fastgjort til cremen, og cremenes volumen er 10 ml.

Indeholder calciumthioglycolat.

Pris - 48 rubler.

Creme til depilation af intime steder Avon "Freshness"

Lad os se det, duften af ​​cremen er langt fra lugten af ​​friskhed, selvom duften ikke er så skarp som den af ​​Vit.

Virksomheden kalder varigheden af ​​cremen 2,5 minutter, hvilket ser ud til at være et rekord hurtigt sammenlignet med alle andre depilatories. Som følge af anvendelsen er det imidlertid afsløret, at cremen skal bevares (mere end 10 minutter) og påføres med et meget tykt lag for at få et anstændigt resultat.

Måske dette øjeblik og underminerede produktets autoritet - der er mange anmeldelser, at cremen forårsager allergier.

Volumen - 75 ml, i et sæt er der en spatel.

FOR FACE:

Cream depilator til ansigt Brush-on Hair Remover Creme til ansigt fra Sally Hansen

Dette middel har vist gode resultater efter brug uden at forbrænde huden.

Børsten til at sætte midler indgår i pakken.

Silium Depilatory Cream til ansigt, krop og følsom hud med mallow

Creams oprindelsesland - Italien.

Det virker forsigtigt og er egnet til at fjerne hår fra ansigtet såvel som på delikate områder af kroppen, såsom bikini og underarm.

Sættet indeholder creme (150 ml), spatel og lotion (10 ml).

Depilation Cream på ansigtet Hairoff

Blandingen består af aloe, kamille og vitamin E. Dette værktøj kan bruges på enhver del af ansigtet, undtagen øjenbryn, øjne og øjenvipper.

Hvis der er pimples, sår, vorter eller en åreknuder på huden, er det bedre ikke at anvende cremen på disse områder.

Gør i 3-5 minutter, anvend kun blandingen på tør hud.

Det har en behagelig lugt. En ubehagelig børste til påføring på huden er fastgjort til cremen.

Depilatory Cream Byly

Pakken indeholder 5 poser med creme 2 ml og 5 klud for at genoprette huden efter hårfjerning.

Vent efter 5 til 7 minutter efter påføring af produktet. Derefter rengøres produktets krop med varmt vand (spatel anvendes ikke).

Det ser ud til, at her er det - en drøm: det gør ikke ondt for at fjerne håret, og hårene vokser ikke grove efter depilation som med en barbermaskine. Men denne creme er meget farlig for huden. Det er næsten umuligt at undgå rødme, der vil hjemsøge hele den første dag efter proceduren.

TIL TØRRE HUD:

Veet tør hudafsmøring creme

Producenter lover effekten efter 3 minutter efter påføring. Men som praksis viser, bør dette mirakel kun tælles med ejerne af fine hår. I gennemsnit vises effekten efter 5 minutter. I intet tilfælde skal du eksperimentere med denne creme på ansigtet, brystet, hovedet og det dybe bikiniområde - de aktive komponenter vil efterlade forbrændinger på sart hud, især hvis produktet kommer på slimhinden.

Indeholder fugtgivende kompleks Hydro'Restor, komponenter, der nedsætter hårvæksten og gør det blødere, alkali og thioglycolat. Lily ekstrakt og Shea smør fungerer også som beroligende ingredienser.

En analog til normal hudtype med lotusmælk og jasminekstrakt og følsom hud er også tilgængelig.

Volumenet af et rør er 100 ml, spatelen går ind i et sæt.

Selv om cremen tager mere tid end de lovede 3 minutter til et godt resultat, er det stadig den hurtigste. Antallet af aktive ingredienser, som giver dig mulighed for hurtigt at opnå glat hud, kan medføre samme hurtige aggressive allergier. Derfor er det meget vigtigt at lave en forhåndstest for cremenes tolerabilitet.

Pris - fra 25 UAH., 170 rubler.

Velvet Depilation Cream With Mint Extract

Velegnet til tør hud på ben, underarm og bikini linjer. Effekten fremkommer efter 10-15 minutters påføring. Hold ikke værktøjet mere end 20 minutter.

Dens højdepunkt er, at huden efter proceduren forbliver en let fornemmelse af kulde. Derfor er selv en lille rødme eller brændende fornemmelse dæmpet.

Volumen - 100 ml, fastgjort temmelig behagelig spatel.

TIL NORMAL HUD:

Depilation Cream Veet

Producenter lover effekten efter 3 minutter efter påføring. Men som praksis viser, er dette mirakel værd at tælle kun på ejerne af fine hår. I gennemsnit er effekten synlig efter 5 min. Du bør ikke eksperimentere med denne creme på ansigtet, brystet, hovedet og det dybe bikiniområde - de aktive komponenter vil efterlade forbrændinger på sart hud, især hvis produktet kommer på slimhinden.

Indeholder fugtgivende hudkompleks Hydro'Restor, komponenter, der nedsætter hårvæksten og gør det blødere, alkali og thioglycolat. Jasmine ekstrakt og lotus lotion fungerer også som beroligende ingredienser.

En analog til tør hud og følsom hud er også tilgængelig.

Volumenet af et rør er 100 ml, en spatel er inkluderet i sættet.

Dagen før brug er det afgørende at lave en test for cremenes bærbarhed.

Pris - 42 UAH., 225 rubler.

UNIVERSAL:

Depilatory Cream Veet Suprem'Essence

Dens særegenhed er rosen aroma, samt æteriske olier, der anvendes som fugtighedscreme.

Igen lover producenterne resultaterne i 3 minutter. Vi anbefaler at holde cremen lidt længere, mindst 5 minutter. Bemærk, at fabrikanten angiver maksimal eksponeringstid for cremen er 6 minutter - det anbefales ikke at holde cremen længere.

Velegnet til fjernelse af hår fra ben, arme, bikini linjer og underarm på tør og normal hud.

Volumen er 90 ml, skovlen er inkluderet i pakken. Indeholder alkali og thioglycolat.

Pris - 46 UAH., 208 rubler.

Depilation cream Velvet Slår ned hårvæksten

Effekten af ​​cremen starter fra 10 minutter. Den maksimale eksponeringstid er 20 minutter. Rørets volumen - 100 ml.

Dette værktøj kan fjerne hår fra arme, ben, armhuler og bikini linjer.

Dens fordel er prisen. Sammensætningen omfattede mikropartikler af silke, papaya og ananasekstrakter samt komponenter, der hæmmer hårvækst.

Effekten af ​​cremen er ganske loyal over for huden, så det forårsager ikke allergiske udslæt selv på sart hud. Vi opfordrer dog dig til at gøre, inden du bruger testen om individuel tolerance af blandingen.

Depilator Beauty Formula Velvet Udjævning

Har sine fans. Og måske giver det ikke langsommere hårvækst, som lovet på pakken, men det er blidt mod huden og passer til bikinizonen.

Hold værktøjet på 10-15 minutter afhængigt af hudens og hårets struktur. Forlad ikke værktøjet på kroppen i mere end 20 minutter.

Viser gode resultater på hårde sorte hår.

Pakken indeholder en behagelig bølgeformet padle.

SWISS Depilation Cream med Mint & Aloe

Fabrikanten er den samme som producerer fløde Velvet.

Varer ca. 10-15 minutter. Den maksimale tid er 20 minutter.

Det fjerner effektivt hår, selvom det nogle gange ikke klare alle.

Også forårsager allergier, hvis du overholder den anbefalede eksponeringstid for blandingen.

Pris - 40 rubler.

Depilatory cream Baptiste creme-depilator Baptiste-yoghurt

Gælder for 5-15 minutter.

Det har en neutral lugt.

Pakken indeholder et rør med 125 ml fløde og scapula.

Velegnet til tørre og følsomme hudtyper, men dårligt opløses hårde hår.

Velvet. Depilatory cream:

 • med jasmin
 • med ferskenekstrakt
 • med rosenolie;
 • 2 i 1 Depilation + pleje med ekstrakter af tropiske frugter;
 • med lavendelolie

Handlingsprincippet er det samme for alle, ligesom sammensætningen (med undtagelse af hudens beroligende og helbredende tilsætningsstoffer - ferskenekstrakt, rosenolie osv.), Emballagevolumen og spatel. Alle er også i samme priskategori.

Vi bemærker kun, at ifølge brugerens tilbagemelding med lavendelolie og jasmin er effekten noget blødere. Dette gør det muligt at anvende disse cremer på følsom og delikat hud.

Baptiste CHOCOLATE depilatory creme til mørkt og hårdt hår

Pakningsvolumen - 100 ml, skovlen er inkluderet i pakken.

Farven på fløden er temmelig ikke-standard-beige. Når den påføres, blandes den med hudfarven, så du ikke kan skjule fra lukkede i fjerntliggende hjørner af badeværelset og endda gå ud med det... ind i køkkenet.

Gælder for 5-15 minutter. Denne periode er nok til at klare grove grove hår.

Shea smør og kakao ekstrakt tilsættes til sammensætningen, som hjælper med forsigtigt at pleje enhver hud.

Anbefales ikke til brug på følsomme områder, da cremen er ganske aktiv.

I SINEN:

Sådanne depilatorier er typisk egnede til forskellige hudtyper, mens du vasker håret på hovedet, fjerner depilatoren dem fra andre dele af kroppen - alt på samme tid!

Depilatory Cream i brusebadet Veet Suprem'Essence

Fabrikanter rådes til at anvende værktøjet, inden du tager et brusebad i 1 minut, og hold derefter i 2 minutter mens du tager et brusebad. Hvis hårene ikke fjernes med en svamp efter 3 minutter, er det værd at holde lægemidlet op til 3 minutter, men ikke mere.

Denne creme er designet til depilation på ben, bikini linje, hænder samt underarm området på tør og normal hud.

Duften af ​​ros er tilsat til produktet, såvel som æteriske olier, der fugter huden. Indeholder også alkali og thioglycolat.

Emballagens volumen er 135 ml. Inkluderet er en dobbeltsidig svamp.

Pris - 51 UAH., 173 rubler.

Veet depilatory creme i brusebadet

Designet til tørre og følsomme hudtyper. Det kan bruges på ben, arme, bikini område, underarm område og... alt, ingen andre steder.

Pakningen indeholder 150 ml af produktet og en dobbeltsidig svamp.

Resultatet manifesterer sig i 3-6 minutter efter påføring af cremen på huden. For tør hud er det værd at holde blandingen i 3 minutter, og en følsom en lidt længere - 6.

Cream til hårfjerning på følsom hud omfatter aloe vera og vitamin E, i et middel til tør hud - Shea smør med Lily ekstrakt. De indeholder også Hydro'Restor, alkali og thioglycolat.

Pris - 82 UAH., 342 rubler.

Velvet Depilatory Cream med Pearl Crumb

Sættet omfatter ikke kun depilatory cream, men også creme-gel efter hårfjerning.

Effekten er lidt stærkere end fløjl "Softening", men i samme applikation. Efter at depilatoren er blevet vasket væk, er det nødvendigt at anvende en beroligende creme-gel.

Det kan bruges i brusebadet, i sig selv har en vandtæt formel.

Volumen: 100 ml afskallende creme og 75 ml creme-gel til brug efter depilering.

TIL MENNESKER:

Da mænd er ejere af tykt hår lavet af hårde hår, er også depilator-komponenten stærkere. I betragtning af at depilation i midten af ​​det stærkere køn endnu ikke har nået en sådan apogee som en kvinde, er der få specialiserede cremer til en anstændig pris. Forestil dig et lille udvalg.

Cream-hair removal gel til mænd Veet

Fløden virker i 6 minutter og er velegnet til udtørring af skuldre og bryst, ben og arme såvel som ryg. Det omfatter også komponenter, der sænker hårvæksten.

En flaske volumen er 200 ml.

VANITY MAN Hårfjerningskrem til mænd

Cremen klæber med hårdt og kort hår i forskellige dele af huden.

Sammensætningen indeholder et ekstrakt af Centella Asiatica. Det fremmer den hurtige heling af epidermis, fugter og nærer huden med næringsstoffer.

Handlingstid er 10 minutter.

Nederste linje skal alle vælge hvad der passer til hans hud. Hvis vi analyserer midlerne fra producenterne, så kan vi trygt sige, at manglen på depilators består af:

Hvid - i pris og i lugt,

Velvet - i vanskeligheder med at finde denne creme,

Eveline - denne depilation creme viser ikke gode resultater på hver hud,

Batiste - kan forårsage ubehagelige allergiske reaktioner,

Karamel er ikke så effektiv som vi gerne vil.

8 bedste depilatory cremer

Glat krop uden vegetation til en kvinde - et af de umiddelbare behov. For at gøre dette skal du bruge barbermaskiner, epilatorer, shugaring, voksstrimler, men i dette tilfælde er smerte og ubehag garanteret efter proceduren. Du bør ikke torturere dig selv, for du kan simpelthen vælge den bedste skræmmende creme og nyde silkeagtig hud hver dag! Er du bange for at købe varer af lav kvalitet? Tjek denne bedømmelse, som indeholder de mest populære og effektive midler i henhold til kundeanmeldelser til hårfjerning i det intime område, armhuler, ben, hænder og ansigt.

Depilatory cream - hvilket selskab er bedre at vælge

Sådanne værktøjer er billige og populære, så næsten alle producenter fremstiller omsorgsfuld kosmetik producerer dem. Nogle virksomheder i USA, Polen og Rusland har fået et godt ry:

 • Avon er et amerikansk selskab, der følger princippet om "direkte salg". For at møde hendes produkter i stationære butikker er det ikke altid muligt, sandsynligvis bliver du nødt til at bestille varer fra en firmarepræsentant.
 • Velvet - under dette mærke er der implementeret en ret temmelig stor serie af forskellige produkter til fjernelse af hårfjerning. De indeholder mange aktive ingredienser af naturlig oprindelse.
 • Eveline er et firma til produktion af pleje og dekorative kosmetik. Dens produkter er populære i mere end 70 lande i verden, mens priserne for det er helt passende.
 • Veet - i sit sortiment er der alt, hvad der er nødvendigt for effektiv depilation. Virksomheden fremstiller epilatorer, voksstrimler, cremer til normal og følsom hud, brusebadsprodukter og sprøjter.
 • Baptiste - mærket tilhører fabrikken "Rød farve", der ligger i Odintsovo. I producentens linje er der produkter med olier, yoghurt, chokolade, agurk mv. Naturlige ingredienser, prisen starter fra 80 rubler.
 • Phytocosmetics - dette russiske firma producerer naturlig kosmetik baseret på urte ingredienser fra forskellige dele af verden. At oprette opskrifter, der anvendes af de seneste udviklinger af videnskabsmænd, der leverer professionelt niveau kropspleje sammen med skønhedssaloner.
 • Oriflame er et internationalt kosmetikfirma, der opererer i direkte salgsmodus. Det er ikke så nemt at købe sine produkter i butikker, for det meste er varer bestilt på internettet eller fra distributører.

Sammenligning af metoder til fjernelse af krops hårfjerning

Nedenfor giver vi en tabel med fordele og ulemper ved hver mulighed:

Depilatory cremer: typer, fordele og ulemper

I lang tid forsøgte kvinder at finde den mest smertefri og effektive metode til fjernelse af hår. Epilation og depilation er designet til at udføre denne opgave. Depilatory cream - et værktøj, der hjælper med at eliminere generet vegetation. Denne procedure er smertefri og finder sted meget hurtigt.

Virkningsmekanismen af ​​cremen til depilation

En funktion af depilation cremen er, at den indeholder stoffer, der ødelægger hårstrukturen: salte og sulfider (barium og strontiumsulfider). Natriumhydroxid og / eller kaliumhydroxid kan anvendes. Komponenterne trænger ind i håret, ødelægger hovedelementet - keratin. Værktøjet fjerner kun en mærkbar del af håret.

Sammensætningen kan også være:

 • olie;
 • vitaminer C og D;
 • ekstrakt af mynte og mentol;
 • urteekstrakter.

De reducerer de aggressive virkninger af hovedkomponenterne og blødgør huden.

Depilatory cream er et glimrende værktøj til smertefri fjernelse af hår.

Valg af den rigtige creme

Forskellige producenter fremlagde mange værktøjer til at fjerne overskydende hår:

 • Bikini Max;
 • Depi;
 • Veet;
 • Velvet;
 • byly;
 • baptiste;
 • Lowa Lowa;
 • Sally Hansen hårfjerner;
 • Lady Caramel;
 • Fito Grow;
 • Cliven;
 • Hurtig;
 • Markell;
 • Epilex;
 • Stop Grow;
 • Deep Depil;
 • Collistar mænd;
 • Surgi;
 • Vox.

Ved køb af midler er det vigtigt at overveje følgende kriterier:

 • sammensætning (skal indeholde olier og vitaminer, der fugter huden)
 • producent (foretrække beviser for producenter, der har bevist sig på markedet)
 • tilgængelighed af dispenser (det vil være mere praktisk at bruge);
 • Tilstedeværelsen af ​​en spatel eller svamp (med deres hjælp vil det være nemt at påføre cremen og fjerne det).

Cremer til forskellige hudtyper og forskellige dele af kroppen er på markedet.

Vælg en creme fortrinsvis under typen af ​​hud og hår. Der er kosmetik til ejere af følsom og / eller tør hud. Der er universelle værktøjer, som (som angivet af fabrikanterne) skal være egnede for alle. Nogle gange indikerer fabrikanten, at cremen kun er egnet til ejere af tyndt blont hår, eller et værktøj kan bruges af piger med hårdt og mørkt hår.

For en bestemt zone

Ved køb af depilationsprodukter er det vigtigt at overveje den zone, du vil behandle. Proceduren kan være nødvendig for mænd og kvinder til fjernelse af antennen eller øjenbrynskorrektion. Men ikke alle cremer er egnede til at fjerne ansigtshår. Det er bedre ikke at bruge universelle cremer til at fjerne tendrils, de er stadig ret aggressive.

Sammensætningen af ​​ansigtscremer indbefatter signifikant mindre aktive ingredienser.

Universale depilatoriske sammensætninger er egnede til rensning af hænder og fødder af hår, da hårene i disse områder normalt er hårde, ret tykke.

Til hænder egnede universelle depilatory cremer

Depilator for at fjerne vegetation på maven skal indeholde så mange olier, vitaminer. Huden på maven er ret øm. Et almindeligt fænomen - et allergisk udslæt i dette særlige område. Det er bedre at stoppe valget på sammensætningerne egnet til følsom og delikat hud.

For hårfjerning på maven, skal du vælge den mest bløde creme

Når du fjerner hår i intime områder, skal du være så forsigtig som muligt. Depilatory cremer er uønskede i det dybe bikiniområde, der er stor risiko for, at sammensætningen falder på slimhinden i kønsorganerne. En sådan sammensætning vil forårsage en alvorlig forbrænding, så det er bedst at begrænse dig til en klassisk bikini. Hvis producenten angiver på produkterne, at cremen slet ikke kan bruges til at fjerne hår i det intime område, skal en sådan henstilling overholdes.

Til depilation i brusebadet

Der er cremer, som omfatter vandtætte komponenter, som tillader deres brug i brusebadet. Depilatories er opdelt i tre kategorier afhængigt af hudtype:

 • til tørre berigelse med olier, der fugtiger dermis;
 • til normal - med vitaminer og kamilleekstrakt
 • for følsomme - med vitamin E, aloe-ekstrakt.

Brug af depilatory cream er let. Brug en svamp, der kommer i sæt, påfør et jævnt lag på området med et jævnt lag (du behøver ikke gnide). Vent et minut, hvorefter du kan komme i brusebadet. Den hud, på hvilken produktet påføres, skal du vådt i første omgang. Derefter fjernes sammensætningen efter 6-10 minutter. Det er umuligt at anvende midler til fjernelse af hår fra et ansigt, en bryst og en intim zone.

Vilkår for brug

Når du har valgt den rigtige creme, kan du begynde at bruge den. Det anbefales at straks teste for allergier. For at gøre dette er der meget små penge på hånden i albuebøjningsområdet. Derefter skal du vente to timer. Hvis området ikke bliver rødt, vises ikke brænding og udslæt, kan du fortsætte med depilation.

Brug af depilatory cream er meget enkel, det vigtigste er at følge instruktionerne.

For at gøre proceduren så effektiv som mulig, to eller tre dage før depilation, skal du bruge bløde skrubber, der fjerner døde celler. Påfør cremen jævnt på et rent og tørt område (undtagen cremer, der er egnet til brug i brusebadet). Pakken viser, hvornår fløden skal fjernes. Over 20 minutter at holde sammensætningen ikke anbefales. Resultatet vil ikke være mere imponerende, og risikoen for at skade følsom hud vil stige.

Påfør cremen med en spatel eller svamp til hårvækst. Fjernet sammensætning mod hårvækst. Efter proceduren skal huden behandles med fløde, olie. Ofte kommer de sammen med hovedværktøjet. Brug af opstilleren helst ikke mere end 1 gang om ugen.

Gør fløde hjemme

Analogen af ​​næsten alle professionelle kosmetiske produkter kan laves hjemme. Der er flere måder at lave en depilatory cream med dine egne hænder på.

Til den første opskrift behøver du 10 g natriumsulfat, 10 g kartoffelstivelse, 5 g glycerin, 60 ml destilleret vand. Alle ingredienser blandes, påføres huden, efter 10 minutter skal sammensætningen vaskes af og huden smøres med fugtighedscreme.

Til den anden opskrift skal du 1 spsk. ske perhydrol og lanolin, 1/2 spsk. skeer af vaselin. Blandingen af ​​ingredienser påføres huden, efter 5 minutter fjernes den med en fugtig klud.

Efter indånding skal der påføres en nærende creme på huden.

Fremgangsmåden med depilation er forankret i den fjerne fortid. Tidligere blev arsen og hydratiseret kalk anvendt, som blev påført i en separat zone og blev fjernet ved hjælp af stof over tid.

De komponenter, der udgør hjemmemekanismer, er ret aggressive. Før sammensætningen er bedre, kan man rådføre sig med en hudlæge. Især hvis huden er følsom.

Er det muligt at fjerne håret permanent med hårfjerning eller sænke væksten?

Depilation indebærer ikke ødelæggelsen af ​​hårsækken. Med denne metode kan du ikke slippe af med håret for evigt.

Fabrikanter skriver på nogle værktøjer, at sammensætningen har ingredienser, der sænker hårvæksten. Kittet kan indeholde en creme, der skal påføres området efter proceduren. Det er nødvendigt at fugte huden, ernæring og langsom hårvækst.

Virkningen af ​​proceduren varer op til 5 dage. Resultatet kan afvige fra det angivne, hår kan begynde at vises på en dag.

Kontraindikationer

Anvendelsen af ​​depilation creme er en god løsning til piger, hvis hår er tyndt og blondt. Fremgangsmåden er en frelse for dem, der ikke sugared, voksning, men du kan ikke bruge disse kosmetik til alle. Det er nødvendigt at nægte proceduren, når:

 • Tilstedeværelse af udslæt, irritation, betændelse, sår og ridser;
 • onkologi;
 • Tilstedeværelsen af ​​tumorer i det behandlede område.

Når graviditet er at vælge de mest blide cremer

Graviditet - betinget kontraindikation til brug af cremer. Der er mulighed for udslæt på det behandlede område. I forvejen skal du præcisere, om sammensætningen er egnet til huden hos en gravid kvinde, der er overfølsom.

Mulige konsekvenser

Hvis din hud er for følsom, blev sammensætningen valgt forkert, eller anbefalingerne blev ignoreret, og der kan opstå negative konsekvenser efter proceduren. Ofte denne irritation: huden er dækket af små bumser, men efter påføring af en lotion, enhver beroligende, forsvinder irritationen. Disse lotioner overhører typisk dermis, efter brug skal du smøre det berørte område med en nærende creme.

En anden negativ konsekvens er en forbrænding. Der kan være alvorlig rødme, hævelse og blærer. Når sådanne konsekvenser opstår, er det vigtigt at få en aftale med en læge.

Forbrændinger kan forekomme på huden efter ukorrekt anvendelse.

Fordele og ulemper

Creme for at eliminere uønsket vegetation er blevet populær blandt piger på grund af de mange fordele:

 • absolut smertefrihed
 • brugervenlighed;
 • ingen blå mærker efter proceduren (som er mulige, hvis voksning eller shugaring ikke udføres korrekt);
 • du kan udføre proceduren derhjemme;
 • Depilation varer ikke længe.

Enhver metode til fjernelse af hår har sine ulemper, brugen af ​​depilatory cream er ingen undtagelse. De væsentligste ulemper ved fremgangsmåden:

 • Effekten af ​​brugen varer op til 5 dage;
 • mulig allergisk reaktion efter proceduren
 • cremen vil ikke være effektiv nok, hvis håret er meget stift og tykt (det kan ikke fjernes fuldstændigt og små "stubbe" forbliver);
 • Til regelmæssig brug skal fløden købes i store mængder, hvilket er dyrt.

Video: fordele og ulemper ved depilatory cremer

Sammenligning af strimler og depilationskrem

Anvendelsen af ​​voksstrimler er en fælles metode til bekæmpelse af uønsket hår, der har fordele og ulemper. Hårfjerning ved hjælp af en depilatory creme er absolut smertefri, men når du bruger voksstrimler, er stærke smertefulde fornemmelser mulige. Til forskel fra fløde er strimlerne velegnede til at fjerne hår på alle dele af kroppen, og effekten er længere - op til 4 uger.

Voksstrimler kan anvendes til depilering.

Ingen af ​​disse metoder vil medvirke til permanent at slippe af med helt al vegetation, men med regelmæssig brug af voksstrimler er det muligt, at pærerne kan blive traumatiseret, hvilket vil medføre forringet hårvækst. Og i en, og i et andet tilfælde er negative konsekvenser mulige, kan allergi for komponenterne i det anvendte middel forekomme. Der er mulighed for blå mærker ved brug af strimler (efter en forkert udført procedure).

Anmeldelser af hårfjerning produkter

Producenter præsenterede et stort antal kosmetik for at fjerne hår. Kvinder og mænd bruger disse værktøjer og deler deres meninger.

Feedback om Velvet:

Jeg har brugt depilatory cremer i flere år nu. Og fløjl cremer er uden konkurrence for mig. Hvorfor? For mig er dette den bedste kombination af pris og kvalitet. Jeg tog denne creme til 88 rubler, det er lidt dyrere end andre cremer. Standardvolumen 100 ml. I sammensætningen er der en ferskenolie. Hvad er det godt for huden? Healer, blødgør og nærer huden. Creme fjerner effektivt hår uden rester. Selv mørk og hård. Spatel er ikke særlig god, vask af med en vaskeklud. Jeg holder 20-30 minutter. Irritation er aldrig sket. Depilator bryr sig om huden. Efter påføring er huden glat og silkeagtig at røre ved. Jeg bruger det stadig til at korrigere formen på øjenbrynene og fjerne håret over overlæben. I det første tilfælde: Påfør forsigtigt en depilationskrem med en bomuldspindel til det overskydende hår, lad det være i 15 minutter, og skyll det forsigtigt med en spatel, skyl, smør huden med babycreme eller lavendelolie. I det andet: Jeg anbringer også en depilator til huden over overlæben med en pind, hold i 15 minutter, fjern forsigtigt cremen med en spatel, min hud og påfør baby cremen. Efter første brug voksede håret ikke i 6 dage nøjagtigt. Selvom jeg personligt skiftede til pincet, er det lettere og mere bekvemt for mig. Men alle vælger sig selv. Jeg anbefaler stærkt denne depilation creme!

Vydrenochek

https://otzovik.com/review_4560624.html

Gennemgang af Depi creme til delikat hud:

Hej Købt på grund af forfremmelsen i butikken Sangi Style, to til prisen på en. Med olivenekstrakt, til følsom hud. For mig er lugten af ​​produktet ret vigtig, og cremen glæder mig med sin duft. Beskrivelse Nå, som alle lover lidt mere og smukt at male alt. Sammensætningen er på engelsk og selvfølgelig ujævn. Følg forsigtighedsreglerne på etiketten. Anvendes jævnt, flot blød tekstur. Forholdsvis godt fjerner hår. Men det er meget dårligt skyllet af og efterlader en fornemmelse af, at det ikke vasker ud til enden. På områder med mere følsom hud forårsaget en lille rødme. Behov for at være mere opmærksomme. Huden er glat og behagelig at røre ved. Boble nok til præcis to gange.

nefedova-anna

https://otzovik.com/review_1337050.html

Depilation ved hjælp af creme er en populær måde at fjerne kede vegetation i forskellige zoner. Det har en række væsentlige fordele, men sammensætningen bør vælges omhyggeligt og omhyggeligt for en bestemt zone og hudtype.

Instruktion: kemisk depilering med fløde

Kemisk depilering - fjernelse af uønsket hår på forskellige dele af kroppen. Til kemisk depilering anvendes normalt depilatory cream. Der er mange specielle cremer på markedet, der er i stand til forsigtigt og smertefrit at fjerne (opløse) hårstangen (for eksempel Velvet, Veet).

Kemisk depilering er den ideelle løsning til at slippe af med uønsket hår i det intime område, i brystområdet, samt på ansigt, ben og hænder. I øjeblikket kan du købe en depilatory creme til et bestemt område af kroppen (for eksempel et bikini område). Kemisk depilering kan påføres uden frygt (smerte) hjemme for at fjerne uønsket hår. Desuden kræver denne type uønsket hårfjerning ikke særlige færdigheder og truer ikke med at modtage skader, i modsætning til brugen af ​​en barbermaskine (læs her). Men inden påføring af cremen anbefales at afprøve følsomheden af ​​huden for at undgå bivirkninger (irritation, allergier).

Hvordan virker depilatory creme?

Depilatory cremer indeholder normalt thioglycolsyre, som opløse hårkeratin. Takket være denne syre ødelægger skindkremen den ydre del af håret uden at røre roten. Således kommer håret efter nogle få dage til igen.

En af ulemperne ved kemisk depilering er, at der under processen er en ubehagelig lugt.

Sterkere kemikalier i cremen kan irritere huden. Derfor anbefales det at læse instruktionerne nøje og følge vejledningen. Du kan ikke overskride den anbefalede tid under aflejringsprocessen (dvs. mere end 20 minutter).

Hvis du bruger en depilatory creme til at fjerne hår i det intime område, så er det i dette tilfælde umuligt for den at komme på kønsorganerne. Kemikalier kan forårsage irritation, genital kløe.

Kemisk udtømningsregler

Før depilering er det nødvendigt at teste følsomheden af ​​huden. For at gøre dette skal du anvende en lille smule creme på håndleddet eller albuebøjningen, hvis du efter 24 timer ikke har nogen ubehagelig følelse, så brug det fri at bruge din creme.

Før påføring af cremen anbefales at være opmærksom på tilstanden af ​​huden. Depilatory cream kan ikke anvendes, når der er rødme, irritation, udslæt, sår, ridser, skrælning på huden.

Hvis huden har nogle specifikke problemer, så skal du først i denne behandling. Hud under kemisk depilering skal være ren og sund. Ellers kan det føre til alvorlig forbrænding, irritation.

Hvis du har en brændende fornemmelse eller rødme, mens du bruger cremen, skal du straks vaske hele cremen fra huden. I tilfælde af kontakt med øjnene, skylles med rigeligt vand.

Ved depilering af intime områder skal der kun anvendes en speciel depilatory creme. Depilatories for intime områder har en mere delikat virkning end andre cremer, som giver dig mulighed for forsigtigt at fjerne hår i følsomme områder uden risiko for betændelse.

Regelbundne depilatories er lavet af stærke kemikalier, der kan forårsage forbrændinger (sart hud). Sådanne depilatorier er ideelle til at fjerne hår på ben eller arme, men er ikke egnede til det intime område.

hårfjerning

Ved hjælp af en speciel spatel (spatel) skal der påføres ubehagelige hår på en depilatorisk creme, efterlad cremen i 5-15 minutter. På dette tidspunkt vil der være en ubehagelig lugt, hvilket tyder på, at cremen gør det hylende arbejde.

Efter det skal du tage en spatel og fjerne cremen med opløste hår. Hvis du ikke er tilfreds med resultatet, skal du sætte yderligere 3 til 5 minutter. Forskellige cremer fungerer på forskellige måder, det afhænger af deres kemiske sammensætning. Imidlertid bør ingen afskallende creme opbevares på huden i mere end 20 minutter.

Hårfjerning ved kemisk depilering kan være mens du tager et bad eller før et brusebad. Denne metode til hårfjerning kan bruges til enhver tid på dagen.

I dag er der kommet mange nye produkter på markedet (depilationsskum, agenter, der sænker hårvæksten). Moderne depilatorier fjerner hår meget hurtigere, og de lugter også godt. For eksempel fjerner en Balea-depilator ikke kun hår effektivt, men indeholder også værdifulde ingredienser, der nærer og fugter huden. Depilatory creme i brusebadet Veet fungerer mens du tager et brusebad. Derudover indeholder cremen aloe og vitamin E, som blødgør og fugter huden.

Kemisk depilering: fordele, ulemper

Fordele: Den nemmeste og mest overkommelige metode til at fjerne uønsket kropshår. Depilation giver glat hud i flere dage (afhængigt af cremen). Denne procedure er hjemlig og absolut smertefri (læs her). Efter brug af cremen (afhængig af sammensætningen) er huden glat, delikat og lugter godt.

Ulemper: Depilatory cremer, da barberbladet kun fjerner hår på overfladen. Efter et par dage skal du fjerne håret igen. For at undgå udseendet af voksende hår, skal du regelmæssigt skrælle, skrubbe. Derudover bør en følsomhedstest udføres, da Der er en høj risiko for en allergisk reaktion.

Elektrolysenåle: stål, guld, wolfram og teflon

Hvordan man bruger Rivanol til fjernelse af hår