Mandlige creme til udsmykning af intime områder

Måske for nogle kan det være en opdagelse, men mandlig depilation er ikke sådan en sjælden forekomst. I sidste ende snakker vi ikke kun om banal æstetik af udseende, men også om personlig hygiejne. Trods det faktum, at der er et humoristisk udtryk, at "en mand skal være lidt smukkere end en abe", skelnes moderne mænd med en følelse af god stil, netthed og selvfølgelig velplejet skønhed.

Et af hovedpunkterne er fjernelse af overskydende hår fra kroppen. Det handler ikke kun om intime områder, men også om benene, arme, ryg og andre områder af kroppen, som kan ses for tykt hår. I dag er mænd meget nemmere at tage sig af sig selv, fordi selv proceduren for depilering kan gøres selvstændigt hjemme ved hjælp af en speciel creme!

Særlige egenskaber

Dette værktøj - det er absolut ikke den kosmetiske creme, som du er vant til. Principen for dens handling er baseret på det faktum, at kemikalier i sammensætningen har en ødelæggende virkning på hårets ydre struktur, fuldstændigt at fjerne den.

Det kan forekomme, at processen med sådan depilation er meget lig den sædvanlige barbering, men den har sine egne egenskaber. På grund af den flydende form trænger cremen meget dybere ind i hårets struktur, men også i hudlaget. Derfor er huden efter glatning helt glat og der er ingen grimme sorte prikker på den, som er "trimning" af hår.

Men cremen trænger ikke direkte ind i pæren eller follikelet. Dette er en lille fejl, som forklarer det faktum, at håret begynder at vokse igen flere dage efter depilation med en creme og efter en normal barbering. I dag begynder der allerede på hylderne på butikkerne at fremstå midler, der har i sammensætningen af ​​yderligere stoffer, der bruges mod vækst af kropshår. Følgelig øges effektiviteten af ​​depilation, og den nødvendige frekvens af dens gennemførelse tværtimod reduceres.

Mandlig vegetation er mere holdbar og bæredygtig på grund af det høje niveau af kønshormonet - testosteron. I denne forbindelse har depilatory cremer designet til det stærkere køn en stærkere kemisk effekt. De har mange flere komponenter, der har en ødelæggende virkning på stoffet. Sådanne værktøjer kan være meget mere effektive end for eksempel en kraftig, dyre elektronisk depilator.

Selvfølgelig betyder denne struktur, at den kan forårsage alvorlig forbrænding af huden og lokal irritation. For at forhindre sådanne reaktioner øges indholdet af komponenter, der passer til dermis i cremen. De nærer det, fugter, normaliserer Ph-niveauet, genopfrisker og reducerer irritation generelt.

Derudover forårsager den særlige sammensætning af male depilation creme nogle nuancer i dens anvendelse:

 • Der er mange cremer, hvoraf producenterne hævder at de kan bruges i enhver situation. Faktisk kan dette middel kun anvendes på ren, tør hud. Før du udfører proceduren, skal du altid vaske de nødvendige områder og tørre dem grundigt med et håndklæde. Overdreven fugt eller rester af talg reducerer cremenes effektivitet og kan forårsage uønskede skarpe reaktioner på kemiske komponenter;
 • Til anvendelse, brug en speciel applikator. Det er nødvendigt at opnå det tyndeste og ensartede lag som muligt, da den kemiske aktivitet er ret høj;
 • For at fjerne cremen med rester af håret skal også være en speciel spatel. Prøv at reducere kontakten med hårfrit hud og hårfjerningsprodukter;
 • I slutningen skal området behandles med varmt rindende vand for at vaske rester og reducere irritation. Et håndklæde bør ikke tørre, og forsigtigt promakivat huden.

Vær også opmærksom på, at der er en hel del muligheder for cremen. For mænd er antallet af zoner, der kan behandles, stærkt forøget. Depilatory creme til mænd kan være beregnet ikke kun for intime områder, men også for ryggen eller til ansigtet.

struktur

Som nævnt ovenfor er princippet om depileringsmidler en kemisk reaktion, der har en ødelæggende virkning på hårets struktur. Selvfølgelig er der i denne situation en høj risiko for allergisk irritation, så du bør forstå, hvad der er inkluderet i hovedparten af ​​fløden. Som regel er den repræsenteret af følgende komponenter:

 • Fortyndingsmidler - dette er hovedbestanddelen, som er grundlaget for al fløden, og indeholder en emulsion af alle aktive stoffer. Takket være opløsningsmidlerne opnås den ønskede konsistens, cremen bliver lys og glat. Det kan være en naturlig olie eller glycerin, men vand er det mest almindelige fortyndingsmiddel, da det har neutrale kvaliteter og er overkommelig;
 • Den vigtigste aktive bestanddel er altid thioglycolat. Dette er et derivat af det kemiske kalium eller calcium, som har en ret skarp og ubehagelig lugt, hvorfor smagsstoffer ofte tilsættes til cremen. Thioglycolat har en unik egenskab at reagere med keratin - hovedelementet i hårstrukturen og ødelægge det. På grund af dette er der en udtalt virkning af depilation;
 • Sulfider, for eksempel barium eller strontium, har også en lignende virkning. Nogle kosmetiske virksomheder bruger stadig dem i produktion, selv om de har en mindre kraftig effekt, og de er meget mere tilbøjelige til at forårsage hudirritation. I denne henseende anbefales det altid at vælge cremer, hvor hovedkomponenten er kaliumthioglycolat;
 • Hydroxider anvendes som et yderligere element. De skaber et alkalisk miljø på overfladen af ​​hår og hud, hvilket er ideelt til omsætning af thioglycolat med keratin;
 • Såkaldte blødgøringsmidler er stoffer, der har en beskyttende virkning på de øverste lag af dermis. De skal være i sammensætningen, da de forhindrer en stærk virkning på huden på aggressive komponenter som alkali, thioglycolat eller sulfider. Oftest anvendes silikone eller æteriske olier som blødgøringsmidler;
 • Yderligere komponenter er nødvendige for at opretholde cremenes normale egenskaber. Disse kan være farvestoffer, emulgatorer, smagsstoffer og endda konserveringsmidler.

Oversigt over de bedste producenter

Et velplejet udseende er længe blevet betragtet som ikke noget specielt, men et normalt kulturelt fænomen, som ikke kun skal være en kvinde, men for enhver selvrespektende mand. At slippe af med de ekstra "tykkelser" i denne sag spiller en vigtig rolle, så man bør ikke være overrasket over, at flertallet af kosmetiske virksomheder er involveret i udvikling og produktion af cremer, der kan erstatte en komplet depilation procedure.

Desværre forlader effektiviteten af ​​mange cremer meget at være ønsket. Oftest skyldes dette overflod af negative hudreaktioner på midlet. Selvfølgelig er permanent at fjerne hår med en creme umuligt, men ikke alle producenter kan garantere en midlertidig virkning. Blandt mærkerne er der kun få, der virkelig tiltrækker opmærksomheden med deres kvalitet.

Veet er kendt som producent af en enorm række hudplejeprodukter. Derudover blev depilatory cremer populære for både kvinder og mænd. Et kendetegn ved Veet-produkterne er en ret blød og blid sammensætning, hvorfor proceduren udføres meget omhyggeligt.

Som en del af en standard hankrem overstiger antallet af blødgøringsmidler altid den andel af den vigtigste "destruktive komponent", som forresten er repræsenteret af thioglycolat, hvilket giver en god depilatorisk virkning.

Derudover har lineupen mange muligheder med ekstra komponenter til mere forsigtig pasning. De er ideelle til behandling af intime områder eller hud, der er for følsomt. Naturlige elementer som aloe juice eller grøn teekstrakt bruges som beskyttende ingredienser.

Cream "Cliven Young" - meget ofte betragtes som en værdig analog af en barbermaskine eller elektroniske depilator, når du har brug for en hurtig og kortvarig effekt af hårfjerning. Det adskiller sig fra andre midler til overkommelig pris.

Det kunne hævdes, at cremen ikke er god nok, da hårfjerning ikke er så dyb som vi gerne vil. Men denne mangel forklares og kompenseres af det høje niveau af blødgøringsmidler, takket være, at dette middel aldrig forårsager irritation, rødme og kløe i huden, som næsten alle depilation kremer synd.

Lægemidlet "Rivanol" er et andet overkommeligt apotek værktøj. Det bruges ofte ikke så meget til hårfjerning, men som en "cauterizing" sårhelende creme. Det skal bemærkes, at dets effektivitet er ret lavt, hvis du forsøger at fjerne tykt og stærkt hår.

"Rivanol" er velegnet til behandling af intime områder eller depilering af lungen "pistol" på ansigtet. Derfor anbefales det ofte ikke så meget for mænd, men for kvinder, der oplever ubehag på grund af udseendet af uønsket vegetation over overlæben. Men det er et ret simpelt, overkommeligt og sikkert værktøj.

Depilatory cream Collistar Mænd kan tilskrives eliten professionelle produkter. Det er forholdsvis dyrere, men viser samtidig høj effektivitet. Rensning af hele overfladen af ​​håret sker hurtigt, dybt og smertefrit. Takket være den ideelle kombination af ingredienserne for aktiv ingrediens og blødgøring lykkedes det, at fabrikanten fra Italien opnåede næsten perfekte resultater.

En anden god mulighed er Rica For Men. Et af de mest succesfulde valg i tilfælde af at du hurtigt skal fjerne hår fra brystet, hænderne, underarmene. Det er en klassisk mandlige depilator, derfor er det fokuseret på eliminering af stærkt og groft hår. Anbefales ikke til brug i intime områder, hvor huden er for øm og kan reagere med alvorlig betændelse for et sådant middel.

anmeldelser

Hidtil kan netværket imødekomme både positive og negative meninger om depotkremerne generelt. Som du kan se, er de vigtigste klager relateret til, at produktet brænder, når det påføres, hvilket forårsager alvorlig irritation og rødme i huden.

Ofte er dette resultatet af et forkert valg af et middel og dets funktion. Mange mænd, der for første gang står over for problemet med at fjerne vegetation på intime områder af huden, får den creme, der bedst bruges til at behandle brystet eller hænderne, da det har en for udtalt virkning. Det sker og omvendt - de forsøger at fjerne tykt hår fra brystet med midler til sart og tynd hud, hvilket selvfølgelig ikke giver den ønskede virkning.

I almindelighed kan cremen til hårfjerning med det rigtige valg og anvendelse gøre det nemt at bringe det intime område af en mand i et anstændigt og velplejet udseende. Separat er det værd at bemærke, at denne procedure er et godt alternativ til at gå til salonen, mens cremen er meget billigere.

I den næste video - en anmeldelse af mandlige creme til depilering af intime områder "Camo Depilation".

Grundlæggende om at vælge og anvende male depilation creme

I den moderne verden vil mænd ofte slippe af med unødig vegetation på kroppen. Årsagerne til hver er forskellige: overdreven svedtendens, ønsket om at være velplejede, som kræves af erhvervet, tiltrækker hårfjerningen af ​​de intime zoner partneren og andre. Da håret på mænds krop er tykkere end kvindernes, og pæren er dybere, er det nødvendigt at overveje valget af depilationskrem grundigt.

Hvordan vælger man?

Mænds hår vokser tykkere og hurtigere end kvinder. Male depilatory cream skal have komponenter, der kan:

 • opretholde pH-niveau
 • nære huden, lindre irritation
 • i stand til denatureringsproteiner.

Værktøjet påvirker hårets struktur og ødelægger deres aktive kemiske komponenter.

ansøgning

Depilatory cream påføres på ryg, ansigt, intime områder, hænder, ben, armhuler, øjenbryn. Cremen kan ikke påføres, hvis huden er beskadiget, revnet, brændt, såret eller i tilfælde af intolerance over komponenterne i et sådant værktøj. Tjek det let, spred et lille hudområde, vent lidt, hvis kløe, rødme (allergi) opstår, cremen kan ikke påføres.

Anvendelse af cremen er enkel:

 • Det hudområde, der skal forarbejdes, rengøres og tørres tørt.
 • Ved hjælp af en speciel spatel anbringes værktøjet på det ønskede område med et tyndt lag.
 • Lad i fem til ti minutter, afhængigt af instruktionerne i vejledningen.
 • Spatel indsamlet fra huden af ​​rester af hår og fløde.
 • Vask med vand, uden at anvende vaskemiddel, kun med en ren vaskeklud. Tør det.
 • Påfør huden spray, hvilket reducerer intensiv vækst af hår.
 • overdriv ikke produktet for ikke at brænde huden
 • Tidligere end tooghalvfems timer kan du ikke gentage hårfjerning;
 • ikke have sex efter epilering af intime områder i mindst to timer, indtil huden beroliger
 • Undgå direkte sollys på huden, hvor håret blev fjernet.

Sådanne cremer har mange fordele: omkostninger, smertefri, effektiv, rig sortiment, komfortabel og bekvem anvendelse, der er ingen risiko for skade.

De mest populære cremer, der har fået en masse positive tilbagemeldinger, er pålidelige og testede:

 • Cream-gel Veet (Tyskland) er populær, du kan købe i apoteker, supermarkeder. Cremen ødelægger pæren og gør håret svagere efter hver hårfjerning hos mænd; derudover blødgør, nærer, toner huden. Sammensætningen omfatter aloe vera, hvilket nedsætter hårvæksten. Ansøg om seks minutter. Kan bruges i bruseren.
 • Cliven Young (Italien). Sammensætningen omfatter vegetabilske olier, som lindrer irritation, lindrer huden. Fjernelse af vegetation sker hurtigt og effektivt. Genopliver vandforsyningen.
 • Tanita for mænd (Polen). Cremen er velegnet til hårfjerning af intime områder hos mænd. Effektiv, det virker hurtigt, fugter og fjerner betændelse fra det område, hvor hårene blev fjernet. Sammensætningen omfatter aloe vera, vitaminer C, E.
 • COLLISTAR Mænd (Italien). Fjerner hurtigt hår på brystet, ryg, arme, ben, fugter, lindrer de behandlede områder, sænker hårvækst.
 • Forfængelighed for mænd (Polen). Ansøg om ti minutter. Effektiv, bekvem for hårfjerning i intime områder, sænker hårvæksten.
 • Bio Care Homme (Italien). Det indeholder urte ingredienser, der beroliger huden efter epilering. Fjerner forsigtigt uønsket hår fra mænd, blødgør, toner huden.
 • VIGORDEPIL (Daen, Spanien). Depilatory cream har en unik formel, der består af: søde mandler, hvedeproteiner, silke. Specielt designet til strukturen af ​​mænds hår. Fremkalder ikke allergiske reaktioner, irritationer. Med hver brug af hårvækst sænker, fjernes hurtigt, smertefrit. Takket være den bløde tekstur er det nemt at anvende på det område, hvor vi skal foretage fjernelsen i femten minutter. I følsomme områder ikke relevant.

Vælg det produkt, som passer dig bedst, vil ikke forårsage irritation, og brugen vil være behagelig. For at fjerne hår på følsomme steder, kan du vælge en mere blid creme. For at fjerne unødvendig vegetation fra ryggen, arme, ben, brug effektive midler.

Ved brug af depilation creme vil den mandlige krop se smuk, glat og altid velplejet.

Mandfløde til udsmykning af intime zoner: tips om valg og anvendelse

Bekæmpelse af vegetation er en af ​​de vigtige komponenter i kropspleje, både for kvinder og mænd. Tilhængerne af glat, klar hud er velbevidste om, hvor svært det er at klare uønsket vegetation, især på ømme hudområder i lyskeområdet. Mandlige creme til depilering af intime områder - et middel til at slippe af med pubic hår uden smerte og ubehag. Du bør dog ikke uforsigtigt behandle denne type hårfjerning, da den er baseret på den kemiske proces med ødelæggelse af uønsket vegetation.

FAST ARTIKEL NAVIGATION

Positive aspekter af hårfjerning intime områder

Skeptikere kan argumentere: de siger, hvorfor fjern håret fra kroppen, fordi naturen er kommet op med en sådan person? Måske er der et sandkorn i deres ord, men sådanne fakta vidner veltalende for epilering:

 • Manglen på vegetation giver kroppen et æstetisk velplejet udseende.
 • Hårintimerede zoner skaber et gunstigt miljø for udviklingen af ​​skadelige bakterier, derfor reducerer deres fravær sandsynligheden for inflammatoriske processer og andre sygdomme.

Og funktionen til at beskytte kønsorganerne mod eksterne negative påvirkninger med civilisationsudviklingen tog tøjet på.

Redaktionelt styre

mangler

Hårfjernelsesmetoden for depilation creme har desværre nogle ulemper. Det kan forårsage irritation og skrælning af huden. Og i tilfælde af intolerance over for nogen af ​​komponenterne, selv en allergisk reaktion. Derfor bør en mand, før han beslutter om depilering af intime områder med en creme, omhyggeligt læse sammensætningen af ​​produktet og være sikker på at udføre en test på et lille område af kroppen.

I tilfælde af rødme eller udslæt fra denne metode til hårfjerning er bedre at nægte.

Prinsippet om cremen

Hårfjerning ved hjælp af cremen betragtes som den mest humane måde og er heller ikke så dyr som nogle typer af denne procedure. De intime zoners vegetation er udsat for kemiske virkninger af cremerens bestanddele, som har til formål at ødelægge keratin - hårets hovedbygningsmateriale.

Som følge af blot få minutters eksponering er hårets struktur ødelagt indefra, og det er kun for blot at fjerne dem fra hudoverfladen med en speciel scapula.

Hvordan adskiller en mandlig depilatory creme sig fra en kvindelig?

Mandlige creme til depilering af intime områder har en særlig forbedret sammensætning. Dette skyldes det faktum, at mandhår har en lidt anden struktur end kvindelig: den er meget hårdere, og det er desuden i stand til at vokse hurtigere.

Mænds creme indeholder flere stoffer til protein denaturering. Og deres handling kompenseres af yderligere komponenter for at blødgøre og fugtgøre huden.

Populære mærker

Som regel er kendte mærker, der har specialiseret sig i fremstilling af depilatoriske cremer, ikke efterladt uden opsyn af mænd. Repræsentanter for det stærkere køn tilbydes produkter specielt designet til dem.

COLLISTAR Depilatory Cream For Men

Creme til hårfjerning lavet i Italien. Designet specielt til følsom mandlig hud. Eliminerer vegetationen i løbet af få minutter og reducerer væsentligt sin efterfølgende vækst. Det kan bruges på alle, selv de mest følsomme områder af huden: på ansigtet, i armhulerne, i ljummen.

Udgifterne til depilation creme af dette selskab er ret høj, i gennemsnit skal du betale omkring 1.500 rubler for det.

Cream-gel Veet

Værktøjet er lavet i Tyskland. Den har en let struktur, blødgør og toner huden. Cremen ødelægger ikke kun den del af håret der ligger på overfladen af ​​huden, men trænger også ind i hårpæren og ødelægger den. Som følge heraf bliver håret med regelmæssig brug tyndere, deres vækst falder markant.

Der er en mannlig creme-gel Veet omkring 1000 rubler.

Cliven ung

Creme lavet i Italien. Den indeholder naturlige vegetabilske olier, glycerin og lanolin. Handler hurtigt og effektivt. Kan endda bruges på tør hud, der er tilbøjelig til irritation.

Det er lidt billigere end de to foregående produkter, ca. 500-600 rubler.

Tanita til mænd

Dette er billigere creme lavet i Polen. Velegnet til udtørring af følsom hud. Handler hurtigt og effektivt. Det irriterer ikke huden på grund af aloe vera indeholdt i det og vitaminerne C og E.

Forfængelighed for mænd

Et meget billigt produkt til mænd lavet i Polen. Ifølge producenten indeholder i sin sammensætning ekstrakt af Centella asiatiske plante, takket være, at det fugtiger huden i lang tid.

Tips til valg og anvendelse derhjemme

Mænd, der beslutter at udføre de intime områder med en fløde hjemme, er det nyttigt at lytte til nogle tips:

 • Gem ikke ved at købe et billigt produkt. En god depilatory creme kan ikke være billig, og oftest kommer med en spatel til hårfjerning og hudplejeprodukter efter proceduren.
 • Køb ikke en udgået produkt. Det er ikke sikkert at bruge dette værktøj.
 • For at fjerne pubic hår, få kun cremen med notatet: "For intime områder."
 • Køb ikke et produkt på emballagen, hvis sammensætning ikke er angivet, eller der er ikke nogen detaljeret instruktion på russisk.
 • Forlad aldrig cremen længere på kroppen end den angivne tid i instruktionerne! Selvom resultatet var langt fra forventet. Det er bedre at gentage proceduren om et par dage.

Du kan lære mere om male depilation fra videoen.

Mandlig Hårfjerning Creme

Det antages at slippe af med uønsket hår - kun kvindelig besættelse. Det ser ud til, at denne dogma er forældet i vores samfund. Men ifølge statistikker er dette spørgsmål interesseret i begge køn.

Alle ved, at mænds kroppe er dækket af hår. I nogle vokser de kun i ansigtet, i armhulerne og i skindområdet. Men andre kendetegnes af øget vegetation. Det betyder, at håret af sådanne repræsentanter for det stærkere køn vokser på ben, arme, bryst og endda tilbage. Nogle mennesker kan lide det. De overvejer endda overdreven hårdhed at være et tegn på seksualitet. Men der er også mænd, der er mindre begejstret for deres overdrevne vegetation. Og kvinders mening spiller en vigtig rolle i dette spørgsmål, hvoraf mange, under indflydelse af modeblade, foretrækker i stigende grad barberede mænds kroppe. Ligegyldigt hvor forskellige meninger og meninger er af mennesker, taber den rigelige vegetation sine positioner hvert år. At have "primitive rødder" er ikke mere moderne i dag.

Årsager til vegetation fjernelse

I dag stræber alle til det ideelle, fordi et attraktivt udseende er grundlaget for billedet af enhver vellykket person. Derfor kan "shaggy" nogle gange fremmedgøre andre fra en person, uanset hvor klog og avanceret han er.

Men et attraktivt udseende er ikke den vigtigste grund til at popularisere ønsket om at fjerne hår på din krop. Hovedårsagerne er:

 • hudirritation;
 • fagligt behov
 • modetrends osv.

Hver af disse grunde fortjener en separat afkodning og kommentar.

Så hudirritation. I princippet er dette problem ret almindeligt - huden har altid været kendetegnet ved dens overfølsomhed over for eksterne virkninger. Som regel vises irritation på nakken såvel som efter skæring under barbering og indgroede hår. Derfor foretrækker nogle repræsentanter for det stærkere køn at lade lyset være uberørt i flere dage for at undgå de smertefulde konsekvenser af barbering. Sandt nok er deres udseende ikke altid til deres sjælskammerat. Dette kan forklares ved, at manperspektivet er meget ofte forskelligt fra kvinden.

Professionelt behov. Ved første øjekast kan en sådan grund ikke være tilstrækkelig nok. Men der er situationer, hvor tilstedeværelsen eller fraværet af hår er en af ​​betingelserne for adgang til arbejde. Som regel er disse erhverv, hvor udseende er i første omgang.

Modetrends. I dag forsøger mange mennesker, især unge mennesker, at følge med på mode. Derfor, ofte uden at vide det, gør de alt, hvad redaktørerne af blanke magasiner dikterer for dem.

Alien udtalelse. Nogle repræsentanter for det stærkere køn er ikke i stand til selv at træffe beslutninger og er let påvirket af andre. Derfor er der situationer, hvor beslutningen om at slippe af med vegetationen på kroppen er lavet under påvirkning af en persons mening.

Alligevel er der intet galt med at fjerne overdreven hårdhed. Det vigtigste er, at en sådan beslutning var bevidst, frivillig og naturligvis ikke skade det generelle velfærd.

Kropshår fjernelse creme til en mand

Metoder og metoder til fjernelse af mandlige hår

I dag er der 2 vigtigste måder at slippe af med uønsket vegetation:

Efter at have stoppet valget ved depilation, får en mand mulighed for midlertidigt at glemme, hvad det betyder at barbere hver dag. Sandt nok, med denne metode forbliver hårsækkene i kroppen. Derfor vil vegetationen igen over tid blive følt. Men samtidig kan du ved hjælp af en depilationskrem eliminere ekstra besvær og smerte ved andre procedurer.

Men med epilering hele vejen rundt. Denne procedure vil medvirke til permanent at slippe af med overdreven hår. Dette resultat opnås af den grund, at under proceduren fjernes ikke kun håret, men også hårpæren. Derfor vil håret i fremtiden ikke minde om sig selv mere.

Laser hårfjerning til mænd

Typer af hårfjerningskrem til mænd

Som allerede nævnt er der i den moderne verden mange mænd, der bekymrer sig om deres udseende. Men ikke alle vil finde tid til at løbe rundt i salonen og gennemgå hårfjerningsprocedurer. Male depilatory cream er et godt og bekvemt værktøj designet til at hjælpe i kampen mod overdreven vegetation. Desuden er cremen også et af de mest overkommelige produkter. Det vil være en stor hjælper for dem, der ønsker at give deres krop et attraktivt udseende.

Moderne kosmetiske virksomheder forsøger konstant at tage sig af deres kunder. Derfor tager udviklingen af ​​en creme hensyn til alle hudens egenskaber. I de åbne rum på markedet kan du finde disse typer cremer til hårfjerning hos mænd:

 • universal, som er velegnet til alle og anvendes på nogen del af kroppen;
 • retsmidler for sart hud, som regel er intime områder og ansigt;
 • cremer til hårdt hår (især ben og armhuler);
 • allergivenlige lægemidler, der er ideelle til det stærkere køn med overfølsom hud, der er tilbøjelig til allergiske reaktioner.

Fordele og ulemper

Ligesom ethvert hudplejeprodukt er mænds depilationskrem til intime zoner og har ikke kun sine fordele og ulemper.

Fordelene ved værktøjet:

 • i modsætning til maskinen beskadiger ikke huden;
 • har en høj indtrængningsevne (op til 1 mm), fjerner derfor det meste af håret;
 • egnet til næsten enhver del af kroppen;
 • giver en følelse af glathed og lyshed, der varer længere end ved brug af en barbermaskine;
 • giver dig mulighed for nemt og bekvemt at bruge derhjemme;
 • forskellige overkommelige omkostninger.
AVON Facial Hair Removal Cream

ulemper:

 • manglende overholdelse af tidsrammen kan du blive brændt
 • nogle produkter har en ubehagelig lugt;
 • mulig allergisk reaktion
 • solskoldning kan forsvinde;
 • der er mulighed for at skade slimhinden i kontakt med den. Derfor anbefales det ikke at anvende cremen på det dybe bikiniområde og i læben.
Kropshår Fjernelse Creme

Den moderne verden er vant til at ændre sig. Derfor tilpasser folk hurtigt til alt nyt. Så for mænd er depilation ikke længere nyheder. Desuden er det muligt at sige et bestemt kriterium, som er et af hovedkriterierne ved vurderingen af ​​et succesfuldt billede. Derfor, hvis en mand besluttede sig for en sådan procedure, betyder det, at det er vigtigt for ham. Og alt, hvad der er tilbage for ham, er at finde et pålideligt værktøj, der kan hjælpe med at løse dette problem.

Male Depilatory Cream

Indhold [skjul]

Male depilatory cream er et fremragende værktøj til at slippe af med uønsket hår på kroppen. Til dato tænker flere og flere repræsentanter for det stærkere køn om deres udseende. Tilstedeværelsen af ​​vegetation på kroppen, selv om den understreger brutalitet og naturlighed, men det stærkere køn anvender i stigende grad depilation.

Depilation vil ikke blot bringe kroppen til et æstetisk udseende, men også tiltrække kvinders opmærksomhed. Denne proces vil ikke være så dårlig, hvis du bruger en mandlig depilatory creme. Efter at have hentet det korrekt kan du sikkert fjerne hår på alle steder.

struktur

Mandhår er meget tykkere og stærkere end kvindelig. Det tager ikke så meget tid at genoprette det i kroppen, derfor indeholder sammensætningen af ​​den male depilation creme mere aktive stoffer, der har egenskaberne:

 1. Opretholde pH
 2. Protein denaturering;
 3. Kalm og ernæring - naturlige planteekstrakter (mentol, mynte) og olier (kakao, shea, kokos) anvendes.

Hvordan man vælger

Hovedreglerne for valg er den personlige bærbarhed af komponenterne. Før du køber, skal du lægge et lille stof på kroppens område. Hvis rødmen vises om et par minutter, er det bedre ikke at bruge dette produkt.

Anmeldelser af midler er forskellige. Nogen fordømmer stærkt en form for fløde, og en anden person bruger det med stor glæde. Derfor kan du selvfølgelig læse andre folks kommentarer om den valgte løsning, men det er bedre og mere effektivt at prøve det selv.

Mandlige ansigtscreme er nok et af de få, der er mest efterspurgt blandt mænd, men selv når det vælges og anvendes, bliver der ofte lavet fejl.

ansøgning

Nogle af de vigtigste anvendelsesområder er ryg, ansigt, intim zone, arme og ben. Før du anvender stoffet, er det vigtigt at kontrollere huden for følsomhed og mindre skade, så der ikke er nogen irritation efter.

Ansøgningen er ret simpel:

 1. Vi distribuerer med et specielt spatel et tyndt lag på det ønskede område og vent et par minutter (ventetiden er angivet på pakken og varierer fra 5 til 10 minutter).
 2. Efter den ønskede tid vaskes med vand. På grund af værktøjets aktive komponenter ødelægger hårets struktur fuldstændigt, og derfor er det efter afslutningen af ​​processen ikke muligt at se sorte pletter og hårrester.
 3. Efter proceduren anbefales det ikke at bruge andre alkoholbaserede kosmetik i to timer.

Sørg for at se videoen om depilation:

Gode ​​cremer

Cream Veet cream-gel til depilation

 • Huden vil forblive glat i lang tid;
 • Ansøgningstid 6 minutter;
 • Fjern og fjern hår hurtigt og effektivt
 • Kan bruges i bruseren.

Værktøjet nærer og toner godt på grund af dets lyse struktur. Det har en behagelig lugt og har beskyttende egenskaber, som med regelmæssig brug reducerer hårvæksten betydeligt.

Omtrentlig pris: 950 rubler.

Cliven Young Male Depilatory Cream

Produktet baseret på vegetabilske olier fjerner ikke kun smertefrit hår, men giver også blødhed i huden. Desuden vil værktøjet helt fugtgøre det på grund af de aktive stoffer, der genopliver vandforsyningen.

Handler hurtigt og giver ingen irritation og uden at forstyrre hudens tilstand.

Omtrentlig pris: 195 rubler.

Depilation Cream COLLISTAR Men

Let at anvende, fantastisk til brug over hele kroppen. Ødelægger ikke den naturlige vandbalance. Det virker forsigtigt, efter brug er der ingen irritation.

Hvordan man bruger manuel depilatory creme

Ikke kun den kvindelige krop kræver pleje, men også hanen. Nu er flere og flere repræsentanter for det stærkere køn aktivt at bekæmpe overdreven vegetation ved hjælp af en barbermaskine til dette. Men ikke mange mænd bruger en creme til depilation, men med sin hjælp kan du opnå en lignende virkning. Denne metode til hårfjerning er hurtig, smertefri og billig.

Hvordan gør depilatory cream

For at forstå handlingsprincippet for depilation creme skal du forstå dets komponenter og de effekter, de har på huden og håret.

Tabel: Hovedkomponenter af en depilatory cream

Depilatory creme påvirker ikke hårroten og fjerner kun dens ydre del. Ved hjælp af specielle stoffer baseret på alkali er keratinet (naturligt protein) flydende. Som følge heraf fjernes vegetationen sammen med cremen.

Depilatory cream fjerner håret dybere end en barbermaskine, så huden forbliver glattere længere

Typer af depilatory cremer

Depilatory cremer er opdelt i typer baseret på følsomheden af ​​hud og hårstivhed:

 • Universal. Velegnet til forskellige hudtyper. Det kan bruges overalt på kroppen. Tæt manhår, det er ikke egnet på grund af dets lave effektivitet.
 • Til opslamning af kroppen. Det bruges til at fjerne hår i de mest følsomme eller følsomme områder. Beskader ikke huden.
 • Mættet. Bruges til at fjerne hårdt hår. Det passer ikke kun for kvinder, men også for mænd. Designet til underarm område eller benområde. Det anbefales ikke at anvende det på ømme hudområder.
 • Til den intime zone. Værktøjet er kendetegnet ved en delikat sammensætning. Velegnet til begge køn, der er tilbøjelige til allergi. Denne creme indeholder et stort antal blødgøringsmidler.
 • For mænd. Midler til at bekæmpe stive hår. Det kan bruges til at fjerne uønsket vegetation i brystet, ryggen eller skuldrene på ansigtet såvel som i det intime område.

Når du vælger en depilatory creme, skal du overveje, hvilket område du skal bruge på det.

Forskel mellem mandlige retsmidler fra kvinder

På grund af effekten af ​​testosteron er mænds hår grovere og hårdere end kvinder, og vokser også hurtigere. Derfor indeholder depilatory creme til mænd flere komponenter til denaturering (tab af naturlige egenskaber) af protein. Andelen af ​​ingredienser med blødgørende og fugtgivende egenskaber er også højere.

Male depilatory cremer indeholder normalt specielle stoffer, der sænker hårvæksten. Disse omfatter ekstrakter:

Bord: populære depilatory cremer til mænd

Fotogalleri: populære mænds depilatory cremer

Hvordan man bruger manuel depilatory creme

Før du bruger depilation cremen, test for allergier. For at gøre dette skal du anvende en lille mængde penge på håndledets bagside. Vent et par minutter. Hvis der ikke opstår en brændende eller rødme i huden, kan du anvende afskallende creme til det tilsigtede formål.

Brug en skrubbe før depilation giver dig mulighed for at glemme indgroet hår.

Algoritmen til brug af cremen er som følger:

 • Læs omhyggeligt brugsanvisningen.
 • Nå damp huden og gøre skrælning. Dette vil medvirke til at eliminere hårindvækst.
 • Påfør cremen for at tørre og rense huden med en speciel spatel. Hun kommer sædvanligvis sammen. Coat hårene i behandlingsområdet fuldstændigt: Den eneste måde at opnå den ønskede effekt på.
 • Efter at have ventet på den tid, der er angivet i instruktionerne, skal du fjerne agenten fra huden ved hjælp af en scraper. Hold fløden på huden mere end det, der er angivet i instruktionerne, ikke: det kan forårsage forbrændinger.
 • Fjern resten af ​​fløden med varmt rindende vand.
 • Påfør et plejeprodukt til tør, ren hud. Det er også tilrådeligt at bruge stoffer, der nedsætter hårvæksten.

Forlad ikke cremen på huden længere end angivet i instruktionerne, fordi det kan forårsage rødme, irritation og forbrændinger

 • Overvåg tilstanden af ​​huden. Hvis irritationen ikke går væk inden for 5 timer, så kontakt din hudlæge for at få råd.
 • Brug ikke kosmetik i behandlingsområdet i 24 timer.
 • Må ikke bade i åbne vandlegemer og undgå direkte sollys på det område, der er drænet.
 • Det er tilrådeligt at bære løse tøj. Foretrækker naturlige stoffer.
 • Fjern ikke hår i det behandlede område i 3 dage efter påføring af depilatory cream.
 • Forbind ikke intimitet tidligere end 2 timer efter proceduren.

I løbet af dagen efter depilering anbefales det ikke at anvende kosmetik på huden.

Kontraindikationer

Depilatory cream kan ikke bruges, hvis du har:

 • individuel intolerance over for cremerne
 • øget kropstemperatur;
 • åreknuder
 • i behandlingsområdet er der vorter, mol, ridser, slid, acne;
 • der er sygdomme i huden.

Hvis der er skader på huden, må du ikke blandes med creme.

Fordele og ulemper ved fremgangsmåden

Depilation creme har sine fordele og ulemper.

Fordelene er:

 • lave omkostninger;
 • brugervenlighed;
 • hud ernæring og hydrering;
 • minimal risiko for krænkelse af hudens integritet
 • Mulighed for anvendelse i vanskelige områder
 • smertefri;
 • Optimal varighed af proceduren i tide
 • evnen til at fjerne hår af enhver længde.

Depilatory cream er i stand til at fjerne hår af enhver længde

 • mulige allergier
 • risikoen for at vænne sig til cremerens komponenter, hvilket vil medføre tab af effektivitet;
 • kortsigtet effekt (overstiger ikke 7 dage);
 • dræning af huden med regelmæssig brug.

Er det muligt ved hjælp af depilatory cream at slippe af med håret for evigt

Eliminer uønsket vegetation for evigt med depilatory cream kan ikke. Du kan kun stoppe væksten og midlertidigt fjerne sin tilstedeværelse på kroppen. Men med regelmæssig og langvarig brug af håret kan det blive meget tyndere og nogle gange stoppe med at vokse.

anmeldelser

Jeg forsøgte engang at gøre det intime område som en gave til den 25. til min elskede. Hun havde spurgt mig i lang tid, og nu med gaven, behøver jeg ikke gider. Generelt stemte stemningen med stjernerne. Jeg købte en creme pakke med en spatel og begyndte at anvende produktet, men før det af en eller anden grund besluttede jeg at vådt mit hår. I sidste ende, efter at have holdt det i 5 minutter, fik jeg ikke noget. Jeg besluttede ikke at give op: Jeg fjernede alle rester af fløden, tørrede den med en hårtørrer og salvede igen, denne gang begyndte hårene at krølle og forsvinde for vores øjne. Derefter blev de skrabet med en spatel og vasket kroppen. To dage blissede ud, det var meget flot fra hans glatte krop, men da begyndte melet, da håret begyndte at vokse. Jeg tør ikke længere gøre det, selvom pigen sagde, at der er specielle produkter, der passer til huden efter depilation, men jeg havde dem ikke på det tidspunkt.

Lech, 33 år gammel

http://ilcosmetic.ru/uhod-za-telom/depilyatsiya/krem-depilyator-dlya-muzhchin.html

Jeg elsker min krop, så jeg forsøger altid at have alt i min krop. Jeg bruger cremer til depilation for nylig, før jeg barberede, efter at en mave dukkede op, blev det svært at gøre det. Så jeg er hooked på en mere gunstig løsning - cremer. De skal vælge, som konsulenten forklarede mig, med fokus på tykkelsen og tykkelsen af ​​håret. Personligt valgte jeg Collistar Men. Han passer mig helt. Jeg holder det længere i et par minutter, referencesignalet til at fjerne hår er deres zigzag twisting. Efter flere gange gør depilationen det på maskinen.

Igor, 45 år gammel

http://ilcosmetic.ru/uhod-za-telom/depilyatsiya/krem-depilyator-dlya-muzhchin.html

Mange mænd til depilation gør sjov. Selv ville hun sandsynligvis have fordømt kvinden for hendes ubekæmpede udseende, men betragter sig over det. Jeg er professionelt engageret i svømning, så jeg var først nødt til at barbere dem, så kroppen glødede langs vandoverfladen bedre. Der er praktisk taget ingen tid til at udføre voksepilation eller barbere hele kroppen, så jeg arbejder med cremer. Meget bekvemt betyder altid hjælp. Nu tænker jeg på laser hårfjerning, dette er mit næste skridt.

Max, 28 år gammel

http://ilcosmetic.ru/uhod-za-telom/depilyatsiya/krem-depilyator-dlya-muzhchin.html

Nu begynder mænd i stigende grad at beskæftige sig med vegetation på kroppen. Nogle bruger til denne depilatory cremer. De giver et mere langsigtet resultat end en barbermaskine, og også irriterer ikke huden.

Depilation - et tegn på en moderne, velplejede mand

Det ville ikke være en underdrivelse at sige, at mandlig depilation er et meget populært fænomen i dag. Ifølge skønhedssaloner og kosmetiske klinikker er det ikke bare for kvinder, men også for mænd at slippe af med hår. I løbet af det sidste årti har billedet af den ideelle mand ændret sig. Tiderne da man troede at en mand skulle være lidt smukkere end en abe, blev langt efterladt.

Hvad skubber mænd til depilation?

De vigtigste faktorer, der fik mænd til at fjerne uønsket hår, ifølge statistikkerne er som følger:

 • Ønsket om at behage din partner. Faktisk kommer initiativet ofte netop fra kvinden, der udtrykte sit ønske om udseende af sin ledsager.
 • Hygiejne. Rigelig hår i forskellige zoner giver en masse ulejlighed og ubehag, fremkalder øget svedtendens.
 • Godt vedligeholdt look. Strikning af hår føjer næppe til attraktiviteten hos en mand. At se modigt betyder ikke at være håret. Moderne modige mand bør være velplejede.
 • Arbejde forpligter. For dansere, atleter og andre erhverv er dette nødvendigt.

Blandt mænd er depilering af sådanne zoner som ryg-, nakke-, armhule-, skuldre-, bryst- og lyskeområde i den største efterspørgsel.

Hvad er metoderne til hårfjerning?

Epilation af mænd som helhed adskiller sig lidt fra det af det retfærdige køn. I øjeblikket er der en bred vifte af typer hårfjerning fra forskellige zoner.

Daglig barbering fører til hudirritation, mulig inflammation og simpelthen dæk, og det tager meget tid. Det er farligt at fjerne hår med en barberkniv på intime steder: skibene i ljummen ligger tæt på hudoverfladen.

Hvis du får ondt med et skarpt blad, vil blodet flyde tilstrækkeligt langsomt. Efter at have brugt en barberhår vokser håret hurtigt og strukturen bliver hårdere.

Skarpe hår skæres ind i huden og fremkalder et ubehageligt problem - indvækst, hvilket er svært at kæmpe på intime steder. Mange begår fejlagtigt barbermaden i retning mod hårets vækst, hvilket er forkert. Ved hjælp af en barbermaskine bør du arbejde med maskinen udelukkende i retning af hårvækst, hvilket vil hjælpe med at undgå hudirritation og efterfølgende hårindvækst.

Shugaring (sukker hårfjerning), som voksning, bruges sjældent af mænd til hårfjerning og er kun egnet til ejere af en høj smerte tærskel. Dette er en meget smertefuld måde. Men det er i stand til at fjerne hår fra alle områder af kroppen og ansigtet, herunder intime.

Laser og fotoepilation er mindre smertefulde i denne henseende. Tæt vegetation er i stand til at overvinde nøjagtigt lasermetoden. Denne type er meget effektiv, egnet til at fjerne hår fra alle områder. Det tager 5-7 procedurer at glemme behovet for hårfjerning i lang tid.

Når fotoepilation rødhed er en hyppig forekomst, for at eliminere, hvad du skal anvende en speciel creme. Blandt manglerne - de høje omkostninger ved proceduren. Men det opnåede resultat er uden tvivl det værd. Det er disse metoder, der kan overvinde tykke, mørke, hårde mandlige hår og stubbe.

Creme til hårfjerning

I modsætning til kvinder vil få mænd vove sig på hårfjerning hjemme, så de fleste bliver kunder af skønhedssaloner. Men der er en måde at fjerne hår derhjemme, som enhver kan klare, selv en nybegynder inden for depileringsområdet.

Depilatory cream er et effektivt og overkommeligt produkt. Fraværet af smerte ved brug gør cremen den mest optimale blandt andre metoder til fjernelse af hår. Du kan låne en depilatorisk fløde fra din kæreste, men det er bedre at købe en specialiseret mandlig depilatory creme.

Dens forskel fra kvinden er, at den er designet til at fjerne hår, der er sværere i struktur, hvilket er karakteristisk for mænd. Husk på, at ansigtscreme vil være ineffektivt for at fjerne hår, for eksempel i lyskeområdet. Læs omhyggeligt emballagen og kig efter detaljer.

Det anbefales også at stoppe depilationen med creme, hvis huden er beskadiget, skærer, ridser og betændelse for ikke at forværre situationen. Omfanget af depilatory cream er universelt, velegnet til alle områder: ansigt, ryg, ben, arme, skuldre, intimt område mv.

Anvend en speciel spatel på et tyndt lag fløde i 5-10 minutter (den nøjagtige tid er angivet på pakken) og skyl med vand - dette er hele hemmeligheden med glat hud. Cremen virker som følger: Det gennemsyrer under huden, det ødelægger den øverste del af håret. På grund af dette er nyt hår ikke så stikkende som efter barbering, og er mindre mærkbart. Cremen ødelægger næsten håret helt, så der på overfladen ikke er noget hår og sorte pletter, hamp.

Funktioner af depilering af intime zoner

Intim område epilation er en kosmetisk procedure for dem, der ikke har noget imod at eksperimentere med deres egen krop. Det kan opdeles i to typer:

 • Den første, såkaldte type - bikini. Når håret fjernes strengt langs linnens kontur. Fremgangsmåden er meget smertefuld, så smertelindring er oftest gjort;
 • Den anden type er brasiliansk hårfjerning. En mere radikal løsning. Håret fjernes i hele det intime område, med undtagelse af som regel skrotområdet. På sådan en sjælden modig tur. Fremgangsmåden er smertefuld, derfor er det som i den første type værd at ty til anæstesi.


Blandt fordelene ved mandlig depilation i lyskeområdet er manglen på regelmæssig barbering, entusiastiske komplimenter fra den kvinde, han elsker, samt forbedret hygiejne. I varmen er det særligt værdifuldt.

Men der er ulemper. Læger kalder ikke at glemme naturen og huske at håret ligger i det intime område af en grund. Det er vigtigt at forhindre overophedning af de mandlige kønsorganer, ellers truer det i fremtiden med mulig infertilitet.

Grundlæggende om at vælge og anvende male depilation creme

I den moderne verden vil mænd ofte slippe af med unødig vegetation på kroppen. Årsagerne til hver er forskellige: overdreven svedtendens, ønsket om at være velplejede, som kræves af erhvervet, tiltrækker hårfjerningen af ​​de intime zoner partneren og andre. Da håret på mænds krop er tykkere end kvindernes, og pæren er dybere, er det nødvendigt at overveje valget af depilationskrem grundigt.

Hvordan vælger man?

Mænds hår vokser tykkere og hurtigere end kvinder. Male depilatory cream skal have komponenter, der kan:

 • opretholde pH-niveau
 • nære huden, lindre irritation
 • i stand til denatureringsproteiner.

Værktøjet påvirker hårets struktur og ødelægger deres aktive kemiske komponenter.

ansøgning

Depilatory cream påføres på ryg, ansigt, intime områder, hænder, ben, armhuler, øjenbryn. Cremen kan ikke påføres, hvis huden er beskadiget, revnet, brændt, såret eller i tilfælde af intolerance over komponenterne i et sådant værktøj. Tjek det let, spred et lille hudområde, vent lidt, hvis kløe, rødme (allergi) opstår, cremen kan ikke påføres.

Anvendelse af cremen er enkel:

 • Det hudområde, der skal forarbejdes, rengøres og tørres tørt.
 • Ved hjælp af en speciel spatel anbringes værktøjet på det ønskede område med et tyndt lag.
 • Lad i fem til ti minutter, afhængigt af instruktionerne i vejledningen.
 • Spatel indsamlet fra huden af ​​rester af hår og fløde.
 • Vask med vand, uden at anvende vaskemiddel, kun med en ren vaskeklud. Tør det.
 • Påfør huden spray, hvilket reducerer intensiv vækst af hår.
 • overdriv ikke produktet for ikke at brænde huden
 • Tidligere end tooghalvfems timer kan du ikke gentage hårfjerning;
 • ikke have sex efter epilering af intime områder i mindst to timer, indtil huden beroliger
 • Undgå direkte sollys på huden, hvor håret blev fjernet.

Sådanne cremer har mange fordele: omkostninger, smertefri, effektiv, rig sortiment, komfortabel og bekvem anvendelse, der er ingen risiko for skade.

De mest populære cremer, der har fået en masse positive tilbagemeldinger, er pålidelige og testede:

 • Cream-gel Veet (Tyskland) er populær, du kan købe i apoteker, supermarkeder. Cremen ødelægger pæren og gør håret svagere efter hver hårfjerning hos mænd; derudover blødgør, nærer, toner huden. Sammensætningen omfatter aloe vera, hvilket nedsætter hårvæksten. Ansøg om seks minutter. Kan bruges i bruseren.
 • Cliven Young (Italien). Sammensætningen omfatter vegetabilske olier, som lindrer irritation, lindrer huden. Fjernelse af vegetation sker hurtigt og effektivt. Genopliver vandforsyningen.
 • Tanita for mænd (Polen). Cremen er velegnet til hårfjerning af intime områder hos mænd. Effektiv, det virker hurtigt, fugter og fjerner betændelse fra det område, hvor hårene blev fjernet. Sammensætningen omfatter aloe vera, vitaminer C, E.
 • COLLISTAR Mænd (Italien). Fjerner hurtigt hår på brystet, ryg, arme, ben, fugter, lindrer de behandlede områder, sænker hårvækst.
 • Forfængelighed for mænd (Polen). Ansøg om ti minutter. Effektiv, bekvem for hårfjerning i intime områder, sænker hårvæksten.
 • Bio Care Homme (Italien). Det indeholder urte ingredienser, der beroliger huden efter epilering. Fjerner forsigtigt uønsket hår fra mænd, blødgør, toner huden.
 • VIGORDEPIL (Daen, Spanien). Depilatory cream har en unik formel, der består af: søde mandler, hvedeproteiner, silke. Specielt designet til strukturen af ​​mænds hår. Fremkalder ikke allergiske reaktioner, irritationer. Med hver brug af hårvækst sænker, fjernes hurtigt, smertefrit. Takket være den bløde tekstur er det nemt at anvende på det område, hvor vi skal foretage fjernelsen i femten minutter. I følsomme områder ikke relevant.

Vælg det produkt, som passer dig bedst, vil ikke forårsage irritation, og brugen vil være behagelig. For at fjerne hår på følsomme steder, kan du vælge en mere blid creme. For at fjerne unødvendig vegetation fra ryggen, arme, ben, brug effektive midler.

Ved brug af depilation creme vil den mandlige krop se smuk, glat og altid velplejet.

Hovedårsagerne til rødme i nakken?

Laser hårfjerning derhjemme - et smertefrit trin til perfekt glat hud