Top 5 depilatory cremer

Razor, voks, epilator - hvad er en kvinde klar til at gå for at slippe af med uønsket hår og være smuk? I løbet af perfektionstiden må du ikke glemme depilation cremer - det bedste af dem vil blive diskuteret i denne anmeldelse!

Hvordan vælger man den bedste creme til depilation?

Depilatory cream er et glimrende alternativ til mange "inquisitorial" metoder til fjernelse af uønsket hår. Kun voksstrimler er noget værd - fra omtale af enhver mand klemmer alt inde. Og i tilfælde af cremer er det tilstrækkeligt at jævnt anbringe en depilatory creme med en speciel spatel eller med dine hænder, og fjern den resterende fløde efter en nste gang. Hurtig, smertefri og effektiv!

Universal depilatory cremer eksisterer ikke - det anbefales at bruge en creme, der er foreskrevet af producenten for hvert hudområde. Risikoen for at bruge en fodkrem som en antennepiller over overlæben kan blive irritation. Derfor læser du først og fremmest vejledningen, især inden du anvender cremen for første gang.

Og hvad depilation creme er bedre - vi læser i anmeldelsen!

Fløjl med lavendelolie
den mest populære creme til depilation

Anslået pris: 80 rubler.

Så lad os starte med den mest populære depilation creme. I dag betragter mange kvinder Velvet depilatory creme med lavendelolie for at være den bedste. Det største antal anmeldelser (og positive) tilhører dette særlige kosmetiske produkt. Af fordelene er prisen ret lav, mens udbredt udenlandske kosmetiske produkter koster 2-3-4 gange mere. Cremen er meget tyk, så den første gang du skal anvende den korrekt, skal du justere. Cremen ødelægger hårstrukturen, og effekten af ​​depilation varer i meget lang tid. Sættet indeholder en speciel spatel, hvor det ikke er svært at fjerne rester af fløden. Og ja, fløjlkrem indeholder lavendelolie.

Vores bedømmelse: 9 point ud af 10 (Hvorfor ikke "10": Lugt).

Anmeldelser: "Hvis vi taler om cremer til depilation, så er dette den mest overkommelige, høj kvalitet, blid og med alt dette effektivt. Efter irriterende enhver maskine efter en barbermaskine af et firma, eller hvis virkningen ikke varer længe, ​​anbefaler jeg stærkt dig at prøve fløjlkrem. "

"Jeg tog dyre depilatory cremer og indtrykket var ikke særlig godt, men Velvet. Bare glad for ham! Meget bedre end dyre creme. Det lægges jævnt, det absorberes af fugtgivende huden, beskadiger ikke, fjerner helt hår. ".

Depilatory Cream Sally Hansen Creme Hair Remover Kit
bedst til at fjerne uønsket ansigtshår

Anslået pris: 290 rubler.

Nogle kvinder er "heldige" for at have mindst en lille, men temmelig ubehagelig vegetation på deres ansigt, nemlig antennene over overlæben. Mange af dem plukkes enten med pincet eller med en speciel forår. Men måske skal du prøve Sally Hansen Creme Hair Remover Kit depilation creme?

Cremen indeholder E-vitamin, fugtiger huden og lindrer irritation. Handlingsprincippet er det samme som for andre depilatory cremer - påfør i gennemsnit 5 minutter og fjern derefter cremen med en våd vatpind. Det har ingen ubehagelig lugt, økonomisk. Den perfekte løsning til dem, der søger det bedste ansigtshår fjernelse produkt!

Vores bedømmelse: 10 point ud af 10.

Anmeldelser: "Effekten er elegant! Intet hår! Væk langsomt, genbrug depilationskremmen om en uge (og håret bliver meget tyndere og lettere). Jeg har brugt cremen i 4 måneder nu, og jeg er ikke alene - min mor og bedstemor trækker det på mig, så vi deler det i tre. Jeg anbefaler absolut! ".

Eveline
den bedste ultra hurtig depilatory creme

Anslået pris: 150 rubler.

Cremen er virkelig ultra hurtig! 3 minutter er nok til at fjerne uønsket hår. Ikke forårsager irritation og tør hud. Pakning er nok til 2 depilations. Ansøgningsprincippet: Påfør huden kun i 3 minutter og skyl. Lugten er lidt ejendommelig, men tolerabel. Mange kvinder bemærkede, at cremen nedsætter hårvæksten - sammenlignet med en barbermaskine, er effekten af ​​depilation 2 gange større.

Vores bedømmelse: 9 point ud af 10 (Hvorfor ikke "10": 5% af kvinderne forventede mere fra depilation med denne creme).

Anmeldelser: "Excellent depilatory cream. Fjerner hårstivhed selv på de mest utilgængelige steder. Det har en behagelig lugt, forårsager ikke irritation og rødme på huden. Efter påføring bliver der ikke noget kløe og skrækker ikke. Det virker hurtigt og effektivt, om fem minutter er der ingen spor af hårene! Efter depilation med fløde vokser håret ikke længe nok. "

Veet Depilation Spray Cream
ny på markedet for depilatory cremer

Anslået pris: 420 gn.

Depilation cream spray er noget nyt! Umiddelbart er det værd at bemærke, at positive tilbagemeldinger blev givet af de kvinder, der lærte at anvende det korrekt: nogle mennesker synd, at cremen er tilstrækkelig til depilation af kun et ben. Faktisk er der en tilstrækkelig mængde creme i beholderen. Anvend cremen bør være i en afstand på højst 5 cm fra foden - "deodorantprincip" er ikke egnet her. Det er rengjort med en speciel spatel, og det er ønskeligt at påføre en hård vaskeklud på depilationsstedet - en ekstra skrubbeffekt er tilvejebragt! Fjerner alt hår, tørrer ikke huden. Et godt alternativ til konventionelle depilatory cremer.

Vores bedømmelse: 8.5 point ud af 10 (Hvorfor ikke "10": Anvendelse af en creme spray kræver "fingerfærdighed").

Anmeldelser: "Jeg forsøgte en masse midler til depilation. Endelig fundet det mest effektive for mig selv - Veet creme spray. Det er meget praktisk - det er ikke nødvendigt i modsætning til fløden at vente længe: Det er nok at sprøjte på huden, hvor depilation er påkrævet, og vent et par minutter. Hold forsigtigt spatelen fastgjort til flasken og skyll med varmt vand. Huden efter det er fugtet og uden skrælning. "

"Baptiste" Agurk med Aloe Vera Extract
bedste depilatory creme til følsom hud

Anslået pris: 140 rubler.

Depilatory cream "Baptist" har fuld ret til at være i vores bedømmelse. For det første er den ideel til depilering på følsomme områder af huden, især bikiniområdet. For det andet er denne fløde blandt de top tre bedste husholdningsaffaldsprodukter.

Anvendelsesprincippet er ikke anderledes end andre cremer: Anvend og vent 5 minutter, fjern med en speciel spatel. Mange kvinder berømmer især hende - behagelig, fjerner helt resten af ​​cremen og uønsket hår. Cream "Baptiste" har ikke en ubehagelig lugt, overdriver ikke huden. Effekten af ​​depilation varer ca. 10 dage. En god kombination af pris og kvalitet!

Vores bedømmelse: 10 point ud af 10.

Anmeldelser: "Baptiste creme" Komiteen blev behageligt overrasket, og straks til mange - hårene gik straks væk (uden at genbruge det). Der var ikke nogen ubehagelig følelse på huden, enten i øjeblikket med cremen eller senere. Derudover er det generelt behageligt at bruge denne creme - der er en bekvem spatel i sættet, og den har en let mærkbar duft af frisk agurk, og ikke en slags tung kemi, som andre cremer havde. Og prisen kan ikke, men glæde sig. Så jeg anbefaler det til alle! For bikinilinjen er perfekt. "

Hvad skal man vælge?

Hver af de præsenterede depilation cremer vil tilfredsstille anmodningen fra enhver kvinde, der stræber efter skønhed. Velvet creme, der længe har bevist sig på markedet for kosmetik, er ideel til ben - der er garanteret forsigtig afsmøring og fugtig hud! Sally Hansen Creme Hair Remover Kit er det bedste til ansigtet - det eliminerer ubehagelig vegetation, misfarger håret, der vokser efter depilation og gør det mindre synligt. For hurtig selvpleje anbefaler vi Eveline creme - nu er du ikke sen for en dato! Depilatory cream er effektiv i 3 minutter, i hvilket tidsrum fjerner det alt hår og giver blød hud. Lovers af nye produkter kan anbefale Veet creme spray - smukke glatte ben vil blive misundelig for mange kvinder! Og den mest interessante opdagelse på markedet for kosmetik til depilation er den indenlandske fløde "Baptist" Agurk med Aloe Vera. Billig, egnet til følsom hud og bikini zone, har en behagelig aroma - nu er det blevet lettere at blive smukkere!

Det vigtigste er at finde din egen fløde, som er den bedste til depilation.

Face depilatory creme: lær at vælge og bruge

Face depilatory creme er et godt valg for kvinder, der ikke ønsker at håndtere smertefulde procedurer for at fjerne uønsket hår. Shugaring, voks, laser hårfjerning eller simple pincet - alle disse metoder er i nogen grad forbundet med ubehagelige fornemmelser. Cremen behandler også problemet på få minutter og uden unødvendige problemer, minimerer huden hårdt.

Hvordan gør ansigtsdampning creme

Cremen tilhører en af ​​de mest delikate og smertefrie metoder til depilering af følsomme områder. Hvis du udelukker muligheden for allergi, bliver proceduren helt sikker. Det tager ikke meget tid, og aggressive komponenter simpelthen ikke har tid til at beskadige det øverste lag af overhuden, hvilket giver en skadelig virkning kun på håret.

Princippet om denne form for depilatories er det samme uanset det behandlede område. Cremen påvirker hårets struktur og ødelægger det på kort tid. Ingen af ​​sammensætningen af ​​et sådant lægemiddel kan ikke undvære kemikalier, som opløses keratin. Men mange eller få af dem afhænger udelukkende af mærke og kvalitet af produktet. Den mest almindeligt anvendte kombination er natrium og calciumthioglycolat. I et par af disse komponenter er i stand til at blødgøre hårene om et par minutter, som kan fjernes med en enkelt bevægelse. Samtidig påvirker cremen ikke folliklerne, så uønsket vegetation vises igen og "kræver" for at gentage proceduren.

Højkvalitets depilatory creme bekæmper effektivt uønsket ansigtshår

Det skal bemærkes, at varigheden af ​​resultatet efter en sådan depilation er strengt individuel og ikke kun afhænger af det valgte produkt, men også på kroppens egenskaber og hastigheden af ​​hårvæksten. Selvom med langvarig brug af fløden, vil hårene før eller senere begynde at vokse med mindre entusiasme, nogle gange forlænge agentens virkning i uger.

Fordele og ulemper

Denne metode til afhaling af ansigtet er ikke egnet til alle. Som i tilfælde af valg af en anden metode har brugen af ​​cremen sine fordele og ulemper. Den mest almindelige af sidstnævnte - irritation og muligheden for allergiske reaktioner på komponenterne i produktet. Andre ulemper er at:

 • de fleste cremer har en ubehagelig og undertiden endog akid lugt;
 • håret er fjernet kun på det tidspunkt (alle individuelt, hvis nogle kan gå i flere uger uden spor af "antenner", så den anden, allerede de udstråler 3-4 dage efter operationen);
 • hvis du overdriver det (brug ikke i henhold til vejledningen), kan en forbrænding forblive på ansigtet;
 • oftest er stoffet ikke egnet til overdrevent følsom hud;
 • med mørke og tykke hår behandler fløde med vanskeligheder.

Det er vigtigt at huske. Det er tilrådeligt at gøre en testallergotest hver gang efter køb af midler, selvom du tidligere har brugt det.

Men på trods af de ovennævnte ulemper er brugen af ​​depilatory cremer fortsat en af ​​de mest velegnede metoder til at fjerne uønsket ansigtshår. Det er ikke smertefuldt og ikke så tidskrævende som for eksempel at plukke hvert hår med pincet.

I de fleste tilfælde, der er beregnet til depilation ansigtscreme ikke forårsager irritation: de er meget mindre aggressive i forhold til deres modstykker til andre dele af kroppen

Desuden har den depilatory creme flere fordele:

 • hurtigt og smertefrit fjerner hår;
 • Det skelnes af en overkommelig pris: Den gennemsnitlige pris for en creme varierer fra 100 til 500 rubler (afhængigt af produktets mærke og volumen);
 • ekstremt nem at bruge, er der ingen grund til at lære anvendelsesteknikkerne (som ved shugaring eller voksning);
 • den fordeles både på et ret lille område og straks over hele området med uønsket hår (dette påvirker ikke dets effektivitet);
 • forårsager ikke indfødning af håret;
 • Sammensætningen indeholder ikke kun den berygtede "kemi", men også et stort antal blødgørende olier og beroligende komponenter, som hjælper huden med at se bedre ud;
 • Med langvarig brug kan hårets ender blive svage og uklare.

Kan depilatory creme nedsætte hårvæksten

Som regel indeholder depilatoriske cremer til ansigtsområdet ikke så meget hårvæksthæmmende komponenter som nærende hudstoffer. Så højst sandsynligt vil de ikke vokse langsommere. Skærmens handling er rettet ikke på pæren, men ved den synlige del af håret. Men hvis du bruger det hele tiden og i temmelig lang tid, så er der en mulighed for, at behovet for proceduren vil opstå mindre ofte.

Hvordan vælger man et passende værktøj

For ikke at miste valget af depilatory cream er det vigtigt at prioritere korrekt. Du bør ikke gribe udelukkende på kendte mærker eller være opmærksom på det smukke emballage design. Varer med udløb (eller tæt på det) afvises straks som potentielt farlige for helbred og hud. Det andet punkt, som simpelthen ikke kan ignoreres, er produktets sammensætning. Cremen bør ikke være fyldt med et stort antal kemikalier og komponenter, der ikke er kendte til køberen. Ellers vil det være et klart faktum af lav kvalitet. Sædvanligvis indbefatter sammensætningen af ​​produktet følgende ingredienser:

 • natriumforbindelser;
 • keratin;
 • calcium og kaliumthioglycolat;
 • vegetabilske ekstrakter (tinkturer og saft);
 • ekstrakter;
 • æteriske olier
 • vitaminer.

De tre første ting på listen er det minimum, der kræves for at fjerne uønsket hår. De resterende komponenter skal ideelt set være naturlige og har til formål at beskytte, nære og fugtgivende huden.

Nogle gange tilsættes parfumerede dufte til cremer for at give produktet en mere behagelig lugt.

Det er vigtigt at huske. Du kan ikke bruge en universal depilatory creme til at fjerne ansigtshår! Efter alt, mellem midlerne er der en forskel, der kan mærkes for følsom hud. Særlig fløde er mere delikat, da det reducerer andelen af ​​aggressive komponenter.

Desuden bør en passende creme matche hudtype. Ejere af tør er værd at se nærmere på fugtighedscreme og dem, der indeholder et stort antal forskellige olier. Og ekstrakter af kamille, calendula og nål vil være nyttige til olieagtig eller kombinationshud.

Hvordan man bruger stoffet

En bestemt creme kan have sine egne egenskaber og kræver forskellige regler, som skal overholdes under dens anvendelse. Der er ingen enkelt instruktion (på ansøgning og eksponeringstidspunkt) for alle tilfælde, for at undgå problemer må du omhyggeligt læse teksten på produktpakken eller i indlægssedlen.

En let rødme af huden umiddelbart efter depilation med en creme anses for normal - normalt forsvinder den inden for få minutter.

Men der kan stadig spores noget fælles og obligatorisk blandt reglerne for brug af stoffet:

 • Påfør cremen på en tør, forrenset fra kosmetik og snavs på huden;
 • området omkring øjnene er meget ømt, så undgå kontakt med depilatoren;
 • Fjern bløde hår bedst med en speciel spatel;
 • Det anbefales ikke at bruge et værktøj til øjenbrynskorrektion;
 • Resterne af fløden skal vaskes uden brug af rensemidler eller sæbe (normalt varmt vand);
 • Det er muligt at udføre depilation af et sted ikke mere end en gang om dagen.

Nøjagtige glatte bevægelser af de specielle bladorganer fjernes i retning mod hårets vækst. Første gang efter proceduren vil huden være meget følsom, herunder irritation, så det er yderst vigtigt at afslutte aflejringen korrekt:

 1. Rester skal fjernes omhyggeligt og vaskes væk.
 2. Ansigtet skal tørres med en blød tonic eller afkogning af kamille.
 3. Det anbefales at anvende en fugtighedscreme eller baseolie (mandel, oliven, abrikos osv.) Til det behandlede område.

Egenskaber af cremen i forskellige områder af ansigtet

Der er ingen særlige forskelle mellem brugen af ​​depilatory creme til ansigtet på hagen og for at bekæmpe antennerne. Det hele afhænger af hårets struktur (tynd eller tykt), hudegenskaber og det tilladte tidsinterval, der er angivet i instruktionerne.

Hvor huden er tyndere og følsom (hals og område over læben), er et tykt lag af fløde bedre ikke at anvende og ikke holde i lang tid. På steder tættere på templerne er hårene mørkere. Det betyder, at det tager lidt mere tid at fjerne dem. Hvis der er lidt uønsket vegetation, så er det fornuftigt at bruge en vatpind, der fordeler produktet direkte på hårene.

Kontraindikationer og anbefalinger

Mange faktorer kan påvirke kvaliteten af ​​en depilatory creme, herunder ukorrekte opbevaringsforhold. Altid foretage en allergisk test af det købte produkt (uanset om det tidligere blev brugt). I dette tilfælde redder du helt sikkert dig selv fra mulige forbrændinger og irritation af ansigtet. Anmeldelser af samme creme kan være tvetydige - årsagen til alle organismernes individuelle egenskaber.

Sammen med dette er der generelle tilfælde, hvor denne depileringsmetode er kontraindiceret:

 • hudlæsioner (åbne sår, ridser, revner, udslæt, forbrændinger osv.);
 • dermatologiske sygdomme;
 • overdreven hudtørhed, skrælning
 • enhver form for kræft;
 • Tilstedeværelse af mol eller vorter i det behandlede område
 • individuelle intolerance af komponenterne.

Brugen af ​​creme til fjernelse af hår på ansigtet bør også opgives for gravide kvinder, og lakterende kvinder bør behandles med stor forsigtighed, når de vælger et produkt.

Mulige konsekvenser

Efter kemisk depilation med en creme kan der forekomme en svag hævelse, prikken eller rødme. De holder normalt fra 2-10 minutter til flere timer, hvorefter de passerer uden spor. Men nogle gange er der mere alvorlige tilfælde med flere grunde:

 • dårlig kvalitet produkt;
 • komponentallergi;
 • lang eksponeringstid.

Det er værd at bemærke, at den første genstand ofte bliver årsagen til den anden. Som følge heraf bliver huden rød eller hvidlig, med "pimples" eller et udslæt. Hvis hævelsen ikke passerer i lang tid, kan dette også indikere tilstedeværelsen af ​​en allergi over for cremen. Hvis resultatet af de negative virkninger var en forlænget effekt af produktet på huden, så er det bestemt en kemisk forbrænding.

Allergi til depilatorisk creme manifesteres oftest som udslæt eller rødme

For meget koncentration af de aktive stoffer i cremen kan medføre skade på de øvre lag af epidermis, selvom proceduren er udført i henhold til vejledningen. Dette er især farligt for kvinder med følsom hud. I en sådan situation kan effekten af ​​"stramhed" af det drivede område overholdes. Der er også mulighed for revner eller endda sår. Forkert valgt creme kan forværre tilstanden af ​​tør hud, så det bliver mærkbart flammende.

Det er vigtigt at huske. Et ansigt er en synlig del af kroppen, en "facade" af en person, som ikke kan skjules. Af denne grund må man ikke glemme forsigtighed: Før du bruger ophængeren, anbringes en lille mængde af den på albuens indre fold. Cremen bør ikke brænde eller knibe. Efter at have fjernet det, skal du observere huden i flere timer. Hvis der ikke er udslæt, rødme, kløe eller andre tegn på en allergisk reaktion, kan du bruge det på dit ansigt.

I sjældne tilfælde forekommer irritation kun 2-3 dage efter proceduren.

For at minimere sandsynligheden for uønskede konsekvenser skal du omhyggeligt overvåge følelserne i processen med at påføre værktøjet: Hvis fløden efter påføring ikke smelter lidt, men brænder mærkbart, skal den straks vaskes af. Du kan lindre huden og lindre irritation ved hjælp af panthenol, abrikosolie eller frisk kamilleafkogning.

Video: En gennemgang af effektive cremer for at fjerne "antennerne"

Fotogalleri: populære ansigtsprodukter til ansigtsbehandling

anmeldelser

Jeg vil ikke sige, at jeg har en meget stærk overskæg, men ved nærmere undersøgelse er der stadig mærkbare hår, som jeg besluttede at fjerne. Der var et valg at tage strimler af voks, men det syntes mig, at det var smertefuldt, i modsætning til fløde. Jeg købte Byly creme, der fjerner ansigtshår over læben. Det kom ud til mig i 163 s. Det er relativt billigt, hvis man overvejer at der er fem bulkposer af creme og fem klud med aloe til fugtgivende huden efter proceduren.

Jeg gjorde alt efter instruktionerne. Resultat: Efter proceduren er håret over læben væk, huden er hævet og rødt indeni, hvor cremen var, og aftog ikke i ca. en time. Næste dag var resultatet smukt: der var ingen hår. Men denne lykke viste sig at være kort - efter fire dage viste stedet bare knapt (men stadig mærkbare) hår, korte små. Meget hurtigt tror jeg.

Jeg besluttede at gentage proceduren, men jeg var ikke tilfreds med resultatet, så TROIKA-vurderingen! Tilsyneladende er korte hår fjernet, og sår optrådte efter depilation. Så jeg ved ikke, om jeg har en sag eller fløde til min hud, jeg forstod ikke.

Mrs.Madeleine

http://irecommend.ru/content/odnoznachno-ne-dlya-vsekh-0

Tiden går, og vanen med at slippe af med den mørke kanon omkring munden forbliver. Og med tiden Depilation Cream Byly Depil hjælper mig med dette.

Hårfjerning har altid været et problem for mig. Huden er meget følsom, du ser ikke på den måde og det begynder straks at gøre ondt. Hverken barberkniv eller voksstrimler var velegnede til ansigtet, for efter dem var der en ubehagelig irritation og nogle gange små blå mærker. Og cremen virker meget forsigtigt og smertefrit. Konsistensen er blød og moderat tyk, spredes ujævnt på huden og knap knap.

Jeg bruger ikke meget tid på proceduren. Alt går hurtigt og smertefrit. En uge senere gentager jeg alt på en ny måde, da effekten falder, og igen vokser hårene. Men kun egnet til bløde hår, for eksempel på hænderne. Jeg anbefaler at teste for en allergisk reaktion før brug!

Mika14

http://irecommend.ru/content/u-menya-usy-ostavlyat-ili-ubirat-vot-v-chem-vopros-rezultat-do-i-posle

Jeg plejede at have en "fluff", men ikke så mærkbar... og for nylig begyndte jeg at se, at hårene er mørke og lange. Selvfølgelig begyndte det med tiden at irritere. Jeg læste anmeldelserne og besluttede at prøve Avon ansigt depilation creme. Jeg gjorde alt efter instruktionerne, jeg kontrollerede for allergier - intet. Som et resultat smurt jeg, holdt i to minutter. To! Intet ubehag. Jeg begyndte at rense med en bomuldsstuds - jeg følte en prikkende fornemmelse (ved du hvad der sker, hvis du rører glasuld? Nå, jeg løb bare ind i det i min barndom, og jeg husker den følelse), men jeg skyllede mit ansigt med vand...

På den første dag rødede rødmen lidt, men det blev værre: der var tørhed, tæthed, og når man flyttede læber, var det en følelse af, at huden nu er revnet. På den tredje dag var der en stærk irritation.

Generelt er dette min erfaring, og der beslutter du dig. Jeg kan bare ikke forstå en ting mere - det er stadig et ansigt, og det er ikke så groft hår som andre dele af kroppen. Hvordan kan du lave en sådan aggressiv creme og hvorfor? Selv den sædvanlige depilatory creme er ikke så aggressiv.

Dashkes

http://irecommend.ru/content/sozhgla-sebe-kozhu-i-izurodovala-litsoa-voloski-ostalis-uzhasnoe-foto

Jeg købte en creme til fjernelse af overskæg fra Avon, i et lille rør - 15 ml, som skulle være nok i lang tid. Jeg var for doven til at tjekke for allergier, fordi ingen af ​​produkterne i denne serie forårsagede nogen negativ. Jeg vil ikke være for doven mere - cremen har fjernet hår, men sammen med det har det forårsaget en forbrænding. Gemt abrikosolie.

Værktøjet blev anvendt strengt i et og et halvt minut, det er meget mindre end angivet i instruktionerne. Bogstaveligt fra de første sekunder begyndte det at brænde mærkbart, men jeg tolererede det. Forgæves var det nødvendigt at vaske straks af. Efter at den tildelte tid var gået, fjernede jeg cremen med et serviet sammen med alle de unødvendige hår, der faldt af sig selv ("aa! Kemisk angreb!" - sagde håret og hoppede ud af deres huse). Til forsvar for midlerne vil jeg sige at i to uger efter det tænkte håret ikke engang på at vokse.

Jeg anbefaler ikke denne creme, men jeg indrømmer fuldt ud, at min erfaring er bare en individuel reaktion. Generelt er det eneste, jeg ville sige med en sådan anmeldelse: Du bør ikke gå glip af en så vigtig ting som en foreløbig prøve... selvom alle de andre midler i serien med næsten samme sammensætning er flotte. Cremen er virkelig stærk. Jeg gentager, at jeg ikke havde en sådan reaktion på andre midler til depilation, heller ikke fra Avon eller nogen anden, og min hud er tynd og følsom.

Anais Lyudmila

http://irecommend.ru/content/pochemu-volodka-szheg-usy-ch-2

Ja, ja, så kendt for mange problemer - overskæg, overskæg eller endda et overskæg! Nogen er forfærdeligt kompleks, man er ikke opmærksom på dem. Godt eller foregiver... Når jeg tænkte på det, var jeg træt af at slette denne frygt i mine fotos i Photoshop, jeg besluttede at jeg måtte kæmpe. Ja, det var meget skræmmende, mor var bange for, at tyk og sort mandsk mustppe ville vokse op, internettet indeholdt modstridende meninger... Men det var Sally Hansen Creme Hair Remover Kit cremen, der blev rost, så mit valg faldt på det.

Du har ingen idé om, hvordan HVORDAN dine hænder rystede, da jeg først anvendte det! Bekymret over, hvad der vil ske, hvis det ikke virker. At den næste dag vil vokse langt sort hår-overskæg! Men resultatet var meget godt! Alt gik væk, og den næste uge var jeg glad for min perfekte hud. I en uge optrådte hår. Jeg vil ikke sige, at de er blevet tyndere og livløse. Nej, det samme. Men disse hår var kun synlige, da makrooptagelse, alt i livet var stadig godt! Nogen skriver, at effekten varer i 2 uger. Men jeg gør stadig denne procedure hver uge.

Og piger, pas på! Den uge overdrev jeg det og blev rød. Efter et par dage var huden skællende frygtelig. Proskrabila og det ser ud til at være lettere, takket være cremen med panthenol! I almindelighed er cremen meget god, men det forekommer mig, at det er alt kemi, og det tørrer huden. Derfor har jeg allerede bestilt en særlig forår, jeg vil slette det med magt, selv om det er mere smertefuldt, men mere pålideligt.

Ann_recommends

http://irecommend.ru/content/moi-spasitel-ot-strashnogo-kompleksa

Effektiviteten af ​​kemisk depilering afhænger af hudens egenskaber, hårets struktur og væksthastighed. Hvis du stadig beslutter at købe en creme for at fjerne uønsket ansigtshår, fokuser du ikke så meget på brandets berømmelse som på selve produktets sammensætning. Et kvalitetsprodukt uden unødvendig kemi vil gøre proceduren sikker, og den allergiske vil hjælpe med at undgå eventuelle ubehagelige konsekvenser.

Facial depilatory cream

Glat og velplejet hud er et af de vigtigste kendetegn ved en moderne velplejede pige. Og ansigtet er ingen undtagelse. For at slippe af med overskydende hår på hendes ansigt bruger piger mange måder - fra plukning til salonprocedurer. Men en af ​​de mest effektive er stadig creme til ansigtsudsmidning.

Om depilatory creme til ansigtet, se videoen:

Depilation eller hårfjerning: hvad man skal vælge for ansigtet

En kvindes ansigt bør altid forblive velplejet. For at slippe af med uønskede hår på overlæben, kan du slippe af med og med hjælp fra epilatoren og udføre depilering. Lad os se, hvad der er den bedste måde.

Depilation er en nemmere måde at fjerne hår på. I løbet af denne procedure bliver du kun fri for hårakslen, som er synlig for fremmede. I dette tilfælde forbliver hårrotten på plads. Selvom du trækker hår ud med voks eller pincet, er det stadig ikke så effektivt - de vokser ved den sædvanlige hastighed og genoprettes på huden inden for en uge.

Epilation anses for mere effektiv. Denne procedure giver dig mulighed for at fjerne uønsket vegetation fra roden. Moderne metoder til hårfjerning giver dig mulighed for at undertrykke follikelets funktionalitet, med det resultat, at nye hår spire tidligst end i et par måneder.

Det er umuligt at utvivlsomt rådgive en af ​​disse metoder. Tross alt er hver pigers krop individuel, og det er meget vanskeligt at forudse dens reaktion på ydre stimuli eller sammensætningen af ​​et kosmetisk produkt. Ligesom hvor effektivt resultatet bliver. Derfor, inden du udfører en procedure, test dens virkning på et lille område af huden.

Handlingsmekanisme

Facial depilation creme er en af ​​de mindst smertefulde og sikre måder at fjerne overskydende hår. Derfor vælger mange piger det. Dette produkt er nu produceret af mange mærker. Men funktionsprincippet for dette værktøj er det samme næsten altid. Fremgangsmåden er baseret på kemisk depilering, det vil sige fjernelse af hår fra kroppen ved hjælp af kraftige kemiske komponenter. Ved brug af dette kosmetiske produkt fjernes kun hårets bund, ligesom ved barbering. Som du kan se, er proceduren så simpel som muligt, men ikke meget effektiv på lang sigt.

Fordele og ulemper

Denne fremgangsmåde til hårfjerning har sine fordele og ulemper. Fordelene frem for alt skyldes enkelheden - ved hjælp af denne creme kan du hurtigt og nemt slippe af med dit hår derhjemme. Desuden er denne procedure absolut smertefri. Ja og indgroede hår, efter at det ikke forbliver.

Ulemperne ved denne fremgangsmåde omfatter først og fremmest hudirritation. Men dette er en meget individuel reaktion, som ikke er vist af alle. For at undgå dette skal du kontrollere allergier ved at bruge en lille mængde af produktet på huden. En anden mulig ulempe er hudtørring. Hvis du regelmæssigt bruger denne creme, vil huden på dit ansigt tørre ud og begynde at skrælle af.

Nå, den sidste ulempe - lav effektivitet. Produktet fungerer selvfølgelig, men ikke for længe. Efter et par dage bliver håret tilbage. Hastigheden for genopretning af hår afhænger af kroppens individuelle egenskaber.

Procedureregler

Hvis du stadig beslutter at bruge dette produkt til at fjerne antennene over overlæben, skal hele proceduren udføres i henhold til reglerne. Først og fremmest, før denne procedure er det nødvendigt at rengøre ansigtet fra sminken og et lag støv, som ophobes på ansigtet i en dag. Så på området over overlæben skal du anvende et ret tykt lag af creme. I instruktionerne for produktet vil der blive skrevet, hvor mange minutter det skal opbevares på huden - følg instruktionerne, fordi hvis du overdriver produktet, kan rødmen forblive på huden.

Når den rigtige tid er gået, kan cremen vaskes af huden med varmt vand. Så at cremen ikke tørrer epidermis, skal den fugtes efter aflejringsproceduren. Ideelt set kan du ikke engang bruge en simpel creme og en fugtiggørende maske. Så komponenterne i produktet trænger dybere ind. Visse øjeblikke gælder også for de piger, der bruger denne metode til at fjerne overskydende ansigtshår regelmæssigt.

Med så hyppig brug tørrer huden hurtigere ud og kan se mindre velplejede og sunde end før anvendelsen af ​​produktet.

Husk først og fremmest at du ikke kan smøre ødelagte områder med dette værktøj. Hvis du har noget pimple på dit ansigt, eller hvis et uhelget sår bliver tilbage, så er det bedre at behandle det hele før du bruger depilatoren.

Hvis du anvender det med det samme, får du ikke kun ubehag ved brug af det, men også risikoen for at sprede infektionen over hele ansigtet. Også, så huden ikke tørrer ud, kan du ikke vaske dit ansigt med varmt vand. Begræns varmt vand. Derefter tørres ansigtet forsigtigt op, i stedet for at gnide det. Med stærk friktion kan der forekomme yderligere rødme på huden.

Hvad angår fugtighedscreme, er det bedre, hvis det produceres af samme mærke som den skræmmende creme. Dette er en fantastisk måde at undgå ekstra irritationer på. Pointen her er kompatibiliteten af ​​de komponenter, der udgør produktet. Hvis depilatoren og fugtighedscreme er lavet af forskellige virksomheder, vil reaktionen fra pigens hud være næsten umulig at forudsige.

Depilatory creme på ansigtet

Hvis det betyder at voks, shugaring, laser og andre er fremragende til at slippe af med vegetationen på kroppen, kan de blive for aggressive eller uacceptable for ansigtets hud. Derfor bruges sikrere metoder ofte til at fjerne uønsket ansigtshår. En af dem er ansigtsdampning creme. Sammenlignet med andre procedurer beskadiger cremen ikke følsom hud, så du kan forsigtigt og forsigtigt fjerne uønsket vegetation, fugter og nærer huden.

For at vælge den rigtige creme til depilation på ansigtet, skal du overveje flere faktorer:

 • Kremets sammensætning (naturlige ingredienser, samt en fugtigheds- og blødgøringsbaseydelse);
 • holdbarhed;
 • brugsanvisninger (det skal klart fremgå, at værktøjet er egnet til at fjerne ansigtshår);
 • aromatisk base (der bør ikke være en skarp, ubehagelig lugt).

Hvordan man bruger?

For at opnå resultaterne efter ansigtsprofilen for at behage øjet, er det nødvendigt at følge nogle regler:

 1. Inden du bruger cremen i ansigtet, skal du kontrollere det på kroppen for en allergisk reaktion. Til dette formål er det bedre at bruge steder med mere følsom hud - i albuens eller penselens skæl.
 2. Hvis der ikke opstod et par minutter irritation og rødme, kan du anvende værktøjet på ansigtet.
 3. Først skal du vaske grundigt med sæbe eller gel og tørre dit ansigt med et håndklæde.
 4. Påfør et skinnende ansigtscreme på problemområderne med et tyndt lag.
 5. Det er ikke nødvendigt at anvende lægemidlet på beskadiget hud - sår, ridser, acne.
 6. Hold den sammensætning, du har brug for, nøjagtigt den periode, der er angivet i instruktionerne. Med en kortere eksponeringstid kan agenten muligvis ikke virke, med længere tid kan det forårsage irritation.
 7. Lad ikke cremen på slimhinderne i øjnene, munden, næsen.
 8. Efter den tid, der er tildelt til proceduren, skal værktøjet fjernes med en speciel spatel, sædvanligvis bundtet med en creme.
 9. Vask med koldt vand, vask af rester af midlerne.
 10. Behandl huden med en speciel creme efter depilation eller en velkendt fugtighedscreme.
 11. Efter depilering anbefales det ikke at solbade eller anvende dekorative kosmetik på problemområdet for en dag.

Fordele og ulemper ved depilation creme

En væsentlig ulempe ved depilatory cremer til ansigtet er, at håret vokser tilbage efter nogle få dage efter deres brug.

Hvis kosmetik til lokal depilering irriterer huden eller ikke har en positiv effekt, anbefales det at anvende alternative metoder til hårfjerning, såsom voks, shugaring eller laser.

Depilatory face cream har flere fordele:

 • enkelhed og brugervenlighed;
 • hastighed og effektivitet;
 • smertefri;
 • minimal hudirritation og skade
 • langsommere hårvækst
 • hudpleje.

Cremen påvirker ikke hårsækkenet og kun lidt svagere hårvæksten, men det nyligt voksende hår bliver lettere og tyndere

Veet depilatory cremer er endda egnet til følsom hud. Og på grund af tilstedeværelsen af ​​aloe vera i ekstraktet blødgør og forhindrer Veet Depilator huden. Fordelen ved Veet depilatory cremer er, at hårene fjernes efter blot få minutters eksponering og vokser derefter blødt og tyndt. Udover cremer i linjen af ​​Veet-depileringsprodukter udvikles også voksstrimler, der er ideelle til ansigtet. Takket være de æteriske olier og E-vitamin i sammensætningen af ​​Veet-strimlerne irriterer og tørrer man ikke huden. Ved regelmæssig brug af dette værktøj bliver hårene tyndere og bremser væksten.

Veet voks strimler er velegnede til normal og tør hud, de fjerner endda korte hår, effektivt blødgør og nærer epidermis.

Værktøjet bør ikke være på huden i mere end 10 minutter!

Blandt de mest populære midler til depilating et ansigt er mærket Byly værd at bemærke. Depilatory creme af dette selskab indeholder aloe vera ekstrakt, som hjælper med at forhindre allergi og irritation, effektivt blødgør og bekymrer sig for huden efter proceduren. Huden efter depilation er glat og øm.

Ideelt til ansigt og andre følsomme områder, Byly guldkrem med partikler af kolloidalt guld, der forsigtigt og forsigtigt fjerner hår og blødgør huden. Produktet er let at anvende takket være applikatoren, det vaskes i 5-7 minutter med rent vand. Byly giver dig mulighed for at undgå overskydende væsketab, tørrer ikke ud og opretholder hudens beskyttende egenskaber.

Eveline

En række værktøjer til afskæring af ansigtet Eveline er repræsenteret af flere typer cremer:

 • 3 i 1 - creme til depilering af intime områder, også egnet til ansigtet.
 • Eveline 9 i 1 fugtigheds- og blødgørende creme er velegnet til alle hudtyper. Handler hurtigt og effektivt. Efter påføring vises hårene ikke til 4 uger.

Sammensætningen af ​​disse midler bivoks, glycerin, forskellige kemisk aktive ingredienser, vand, hjælpestoffer og dufte. Fabrikanten advarer om, at cremen indeholder alkali. Derfor skal du være forsigtig med personer med overfølsomhed i huden og med tendens til allergi.

Af fordelene ved denne linje kan nævnes deres tilgængelighed og et mærkbart resultat. Blandt ulemperne er muligheden for allergiske reaktioner og forbrænding (hvis eksponeringstiden overskrides) samt en bestemt lugt, der ikke vil appellere til alle.

Det er ikke en nem opgave at finde det perfekte værktøj til ansigtsforhaling, og ikke alle kan bruge de ovennævnte cremer. Derfor skal du kontrollere det på kroppen for individuel tolerance inden du bruger et af disse værktøjer. I mangel af spor af irritation og rødme kan du trygt påføre cremen på ansigtet. Og hvilket mærke at give præference er din personlige beslutning og valg af din hud. Her er blot nogle få anmeldelser, der kan hjælpe med at bestemme valget.

LiveInternetLiveInternet

-Søg efter dagbog

-Abonner via e-mail

-statistik

Anmeldelser af depilatory cremer på ansigtet

For det første er den ideel til depilering på følsomme områder af huden, især bikiniområdet.
Anvendelsesprincippet er ikke anderledes end andre cremer: Anvend og vent 5 minutter, fjern med en speciel spatel.
Vores bedømmelse: 8.5 point ud af 10 (Hvorfor ikke "10": Anvendelse af en creme spray kræver "fingerfærdighed"). Sættet indeholder en speciel spatel, hvor det ikke er svært at fjerne rester af fløden.

Det største antal anmeldelser (og positive) tilhører dette særlige kosmetiske produkt. Cremen er meget tyk, så den første gang du skal anvende den korrekt, skal du justere. Efter påføring bliver der ikke noget kløe og skrækker ikke.
Hvad skal man vælge?
Hver af de præsenterede depilation cremer vil tilfredsstille anmodningen fra enhver kvinde, der stræber efter skønhed. Det er rengjort med en speciel spatel, og det er ønskeligt at påføre en hård vaskeklud på depilationsstedet - en ekstra skrubbeffekt er tilvejebragt!

Fjerner alt hår, tørrer ikke huden. Det har en behagelig lugt, forårsager ikke irritation og rødme på huden. For det andet er denne creme blandt de tre bedste indenlandske depileringsprodukter. Anmeldelser af depilatory cremer på ansigtet
De bedste depilatory cremer ifølge eksperter og kunde anmeldelser.

Det lægges jævnt, det absorberes af fugtgivende huden, beskadiger ikke, fjerner helt hår. ". Mange kvinder berømmer især hende - behagelig, fjerner helt resten af ​​cremen og uønsket hår. Så jeg anbefaler det til alle!

For bikinilinjen er perfekt. "
Depilatorisk creme Sally Hansen Creme Hair Remover Kit er bedst til at fjerne uønsket hår på ansigtet
Nogle kvinder er "heldige" for at have mindst en lille, men temmelig ubehagelig vegetation på deres ansigt, nemlig antennene over overlæben.
Anmeldelser: "Excellent depilatory cream.

Hold forsigtigt spatelen fastgjort til flasken og skyll med varmt vand. Og prisen kan ikke, men glæde sig. Den perfekte løsning til dem, der søger det bedste ansigtshår fjernelse produkt!
Anmeldelser: "Effekten er elegant! Intet hår! Væk langsomt, genbrug depilationskremmen om en uge (og håret bliver meget tyndere og lettere).

Endelig fundet det mest effektive for mig selv - Veet creme spray. Fordele og ulemper ved populære værktøjer.

Umiddelbart er det værd at bemærke, at positive tilbagemeldinger blev givet af de kvinder, der lærte at anvende det korrekt: nogle mennesker synd, at cremen er tilstrækkelig til depilation af kun et ben. Det har ingen ubehagelig lugt, økonomisk. Effekten af ​​depilation varer ca. 10 dage.
Anmeldelser: "Hvis vi taler om cremer til depilation, så er dette den mest overkommelige, høj kvalitet, blid og med alt dette effektivt. Pakning er nok til 2 depilations. Af fordelene er prisen ret lav, mens udbredt udenlandske kosmetiske produkter koster 2-3-4 gange mere.

Cream "Baptiste" har ikke en ubehagelig lugt, overdriver ikke huden. Kun voksstrimler er noget værd - fra omtale af enhver mand klemmer alt inde. Men måske skal du prøve Sally Hansen Creme Hair Remover Kit depilation creme?


Cremen indeholder E-vitamin, fugtiger huden og lindrer irritation. Cremen ødelægger hårstrukturen, og effekten af ​​depilation varer i meget lang tid.
Vores bedømmelse: 9 point ud af 10 (Hvorfor ikke "10": Lugt). Fjerner hårstivhed selv på de mest utilgængelige steder. Velvet creme, der længe har bevist sig på markedet for kosmetik, er ideel til ben - der er garanteret forsigtig afsmøring og fugtig hud! Sally Hansen Creme Hair Remover Kit er det bedste til ansigtet - det eliminerer ubehagelig vegetation, misfarger håret, der vokser efter depilation og gør det mindre synligt.

Ansøgningsprincippet: Påfør huden kun i 3 minutter og skyl. Mange af dem plukkes enten med pincet eller med en speciel forår. Efter irriterende enhver maskine efter en barbermaskine af et firma, eller hvis virkningen ikke varer længe, ​​anbefaler jeg stærkt dig at prøve fløjlkrem. "
"Jeg tog dyre depilatory cremer og indtrykket var ikke særlig godt, men Velvet.

Et godt alternativ til konventionelle depilatory cremer. Handlingsprincippet er det samme som for andre depilatory cremer - påfør i gennemsnit 5 minutter og fjern derefter cremen med en våd vatpind. Lovers af nye produkter kan anbefale Veet creme spray - smukke glatte ben vil blive misundelig for mange kvinder! Og den mest interessante opdagelse på markedet for kosmetik til depilation er den indenlandske fløde "Baptist" Agurk med Aloe Vera. Ikke forårsager irritation og tør hud. For hurtig selvpleje anbefaler vi Eveline creme - nu er du ikke sen for en dato!

Depilatory cream er effektiv i 3 minutter, i hvilket tidsrum fjerner det alt hår og giver blød hud. Derudover er det generelt behageligt at bruge denne creme - der er en bekvem spatel i sættet, og den har en let mærkbar duft af frisk agurk, og ikke en slags tung kemi, som andre cremer havde. Billig, egnet til følsom hud og bikini zone, har en behagelig aroma - nu er det blevet lettere at blive smukkere!


Det vigtigste er at finde din egen fløde, som er den bedste til depilation.
Vores bedømmelse: 9 point ud af 10 (Hvorfor ikke "10": 5% af kvinderne forventede mere fra depilation med denne creme). Og ja, fløjlkrem indeholder lavendelolie.

Jeg har brugt cremen i 4 måneder nu, og jeg er ikke alene - min mor og bedstemor trækker det på mig, så vi deler det i tre. Det virker hurtigt og effektivt, om fem minutter er der ingen spor af hårene! Efter depilation med fløde vokser håret ikke længe nok. "
Veet depilation cream spray - en nyhed på markedet for depilation cream
Anslået pris: 420 gn. Hurtig, smertefri og effektiv!


Universal depilatory cremer eksisterer ikke - det anbefales at bruge en creme, der er foreskrevet af producenten for hvert hudområde. Mange kvinder bemærkede, at cremen nedsætter hårvæksten - sammenlignet med en barbermaskine, er effekten af ​​depilation 2 gange større.
Og hvad depilation creme er bedre - vi læser i anmeldelsen!


Velvet med lavendelolie er den mest populære depilation creme
Så lad os starte med den mest populære depilation creme. Risikoen for at bruge en fodkrem som en antennepiller over overlæben kan blive irritation. Bare glad for ham!

Meget bedre end dyre creme. Det er meget praktisk - det er ikke nødvendigt i modsætning til fløden at vente længe: Det er nok at sprøjte på huden, hvor depilation er påkrævet, og vent et par minutter. Faktisk er der en tilstrækkelig mængde creme i beholderen. En god kombination af pris og kvalitet!


Anmeldelser: "Baptiste creme" Komiteen blev behageligt overrasket, og straks til mange - hårene gik straks væk (uden at genbruge det). Der var ikke nogen ubehagelig følelse på huden, enten i øjeblikket med cremen eller senere. I dag betragter mange kvinder Velvet depilatory creme med lavendelolie for at være den bedste. Og i tilfælde af cremer er det tilstrækkeligt at jævnt anbringe en depilatory creme med en speciel spatel eller med dine hænder, og fjern den resterende fløde efter en nste gang.
Eveline den bedste ultra hurtig depilatory creme
Cremen er virkelig ultra hurtig!

3 minutter er nok til at fjerne uønsket hår.
Anmeldelser: "Jeg forsøgte en masse midler til depilation.


Top 5 depilatory cremer
Barbering eller ikke barbering - det er spørgsmålet?
Razor, voks, epilator - hvad er en kvinde klar til at gå for at slippe af med uønsket hår og være smuk? I løbet af perfektionstiden må du ikke glemme depilation cremer - det bedste af dem vil blive diskuteret i denne anmeldelse!
Hvordan vælger man den bedste creme til depilation?
Depilatory cream er et glimrende alternativ til mange "inquisitorial" metoder til fjernelse af uønsket hår.

Derfor læser du først og fremmest vejledningen, især inden du anvender cremen for første gang. Huden efter det er fugtet og uden skrælning. "
"Baptiste" Agurk med Aloe Vera Extract er den bedste depilationskrem til følsom hud.
Depilatory cream "Baptist" har fuld ret til at være i vores bedømmelse. Anvend cremen bør være i en afstand på højst 5 cm fra foden - "deodorantprincip" er ikke egnet her.

Lugten er lidt ejendommelig, men tolerabel. Jeg anbefaler absolut! ".

Hvordan gør depilatory cream

Kampen med overdreven vegetation i piger bruger en masse tid og kræfter. Razors er ikke egnet til alle på grund af irritation, men for at udholde smerten i håret, der trækkes ud af epilatoren kræver enorm viljestyrke. Derfor er depilatory creme til følsom hud og bikini zone blandt disse produkter særligt populære hos piger.

Princippet om drift

Sammensætningen af ​​midler til hårfjerning omfatter aktive kemiske komponenter. De spiser væk keratin, som er det vigtigste hårmateriale. Det øverste lag er beskadiget i en sådan grad, at det let fjernes fra overfladen af ​​huden og efterlader intet spor. Man skal huske på, at mange mærker af kosmetik bruger kemikalier, der er så stærke, at huden også er beskadiget i nogen grad.

 1. Det fuldstændige fravær af mekanisk skade på huden. Efter barbermaskinen er der dannet forskellige irritationer, som forårsager stor ulejlighed: kløe, smerte og efter akne arr kan forblive;
 2. Brugervenlighed. Det tager mindre end 5 minutter at fuldføre denne kosmetiske procedure;
 3. Holdbarhedseffekt. Razor efterlader en skarp spids af håret, som hurtigt begynder at stikke ud under overfladen af ​​epidermis. Depilatory cream renser huden næsten perfekt, hår efter at den har en afrundet finish;
 4. Depilatory creme til det intime område kan anvendes under graviditet, efter fødslen og amning. Det absorberes ikke i epidermis og vaskes hurtigt af overfladen.

Men der er nogle ulemper. For det første er fløjen måske ikke egnet til hårdt hår - på grund af den tykke base vil vegetationen forblive på huden næsten intakt, og opvaskemaskinen bliver simpelthen vasket af med vand. For det andet er sandsynligheden for bivirkninger ikke udelukket. Dette er udslæt, hævelse, kløe, feber.

Video: Sådan bruger du depilatory cream

bedømmelse

For at vælge den bedste depilatory creme til krop og ansigt, skal du se mange forskellige midler til dette handlingsprincip. Vi har samlet en vurdering af de mest kendte mærker:

Min-Krem

kosmetik fra A til Z

Deep depil creme depilatory ansigts anmeldelser

Jeg prøvede så hårdt, at jeg overdimensionerede det ((. Hår fjernet sammen med det øvre lag af epidermis, tak for ikke at komme til benet. Selvom yderligere 5 minutter og alt ville være muligt..

Jeg købte dette "mirakelmiddel" spontant i "Rainbow Smile". Og det er ikke, at jeg lider af ansigtsplantage (takk Gud, nej), men der er ingen grænser til perfektion, og en gang stod jeg foran et spejl, besluttede jeg at en lille mængde hår, der går lige under templet, er godt, klart for meget, og de skal fjernes. i første omgang trak jeg dem ud med pincet (hvilket er ret smertefuldt forresten), så barberede jeg dem med en barbermaskine (det gør ikke ondt, men denne forfærdelige hamp senere. Fu Fu). og så kom den afskallende fløde. på samme dag gik jeg til butikken og købte det første ledige rør med ordene "delikat" og "til ansigtet".

Proceduren blev udført strengt i henhold til instruktionerne (godt, det er rigtigt i overensstemmelse med det, selv gjorde en test for underarmen):

Så i orden:

1. Allergitest: Da jeg ikke havde en komplet procedure om aftenen, havde jeg slet ikke noget humør, jeg besluttede at udsætte denne "vigtige" begivenhed indtil i morgen, men i mellemtiden vil jeg lave en test, bare hvis du bare smeder lidt creme på min hud og vasker om et par minutter. Generelt smurt jeg en lille smule af denne creme tæt på kravebenet, holdt præcis 2 minutter på en timer. Jeg skyllede det af med varmt vand, på det udsmykkede område blev der straks opdaget en lille rødme, men i det hele taget intet kriminelt. da jeg ikke har noget hår på dette sted, og der ikke er noget at fjerne, besluttede jeg at kontrollere hovedfunktionen den allerførste dag. Forresten blev der ikke fundet allergier og betændelser på teststedet.

2. Depileringsprocedure med Deep Depill creme: Den følgende aften gennemførte jeg selve proceduren: Jeg fugtede overfladen, tørrede den med et håndklæde, læg cremen på problemområderne med et tykt lag (jeg måler det ikke selvfølgelig, men jeg tror det var 2-3 millimeter). efter 2 minutter forsøgte jeg at fjerne håret med en spatel.. de blev fjernet dårligt, i henhold til vejledningen i dette tilfælde bør afhjælpningen opbevares i yderligere 10-20 minutter. Jeg holdt i endnu 8 minutter.. Jeg kunne ikke tage det længere, fordi min hud begyndte at klemme forfærdeligt. og jeg besluttede at fjerne cremen med en spatel (som det står skrevet i instruktionerne). og så snart jeg spiste en spatel over dette område af huden, indså jeg, at nu var det ikke kun håret, der var blevet fjernet. der var en følelse af, at jeg sammen med cremen skrabede af denne spatel og hud sammen med musklerne.

Selvfølgelig forblev musklerne med mig og huden også... kun det øverste lag af huden blev beskadiget, men det var nok for mig at gå med de røde templer i næsten en uge, i de første 2 dage uden endda at kunne dække dem, som det var det gør ondt at røre ved dem.

Så hvad kan vi til sidst sige om dette produkt: Jeg tør ikke engang at male "PLUSES" og "MINUSES" som sædvanligt, da jeg ikke fandt nogen fordele her overhovedet..

1. Fjerner hår (ikke i de første 1-2 minutter, selvfølgelig, men i de næste 10 forbydes Gud i 20 minutter. Men i princippet fjerner den det.. producenten snyder ikke her, han sletter virkelig håret. Jeg nævnte ikke sandheden, at det ikke kun er hår, men det kan han allerede ikke bebrejde på cremen som sådan, men på den kendsgerning, at "din hud er bare det." Det kan være sandt, at jeg har en slags hud, der ikke er sådan, men jeg har denne helvede blanding mere på mig selv aldrig smøre det, hvis i 10 minutter brænder denne creme huden.. om 20 minutter, sandsynligvis musklerne..)),

2. Det lugter forfærdeligt.

Baseret på min mislykkede oplevelse anbefaler jeg bestemt ikke denne creme, og jeg vil ikke købe det mere personligt, men efter at jeg har skrevet denne anmeldelse har jeg allerede købt et rør for at gå til skraldespanden.

Håret fjerner godt, men på problemets ansigt ville jeg ikke bruge det. Foto før og efter :)

Heldigvis har jeg ingen vegetation på mit ansigt. Ikke et overskæg eller noget andet, men i hagen området begyndte jeg at bemærke nogle meget lys ned, hvilket i princippet ikke er synligt, men hvis du bruger pulver, ødelægger det billedet.

Butikken købte den første fløde til 100 rubler.

Jeg er ikke særlig venlig med midler af denne art, så jeg lavede en test for følsomhed på forhånd - jeg lagde en albue på bøjningen og dagen gik som denne.

Da det blev klart, at der ikke var allergi, havde jeg min hage beskæret. Hold i 15 minutter. Det lugter ligesom alle andre cremer, kaustiske, men ikke så udtalte. Der var ingen brændende fornemmelse, da cremen blev vasket væk, hagen var helt glat og fluffen forsvandt.

Men efter en uge i området for depilation begyndte en mærkelig irritation. Jeg har en mole der, sandsynligvis på grund af hendes hud rundt, som om de er dækket af nogle slags små humle. Det er ikke synligt, det forstyrrer ikke, men stadig er denne irritation netop på grund af denne creme. Min hud er i princippet problematisk, så jeg har ikke planer om at bruge denne ansigtsbehandling længere.

Men jeg fandt et andet sted, der krævede depilation, dette er decollete zone. Af en eller anden grund vokser hår altid i hulen, og det er forfærdeligt irriterende, hvis du har en halsringe.

Filmet hele processen

1 billede Før du kan se håret på huden. Den anden er i gang, den sidste er resultatet. Og mellemproduktet på papir viste, at håret virkelig er fjernet. Som du kan se, er håret ret håndgribeligt, men cremen er stadig håndteret, det vigtigste er at skrabe scapulaen godt.

Forresten var der ingen irritation i denne zone. Så det er besluttet at bruge dette produkt på den måde.

Alt vellykket fjernelse af irriterende hår!

Ideel til følsom hud!

100 gnide og ikke tabt!
Men først, lidt om emballage og forholdsregler. Emballagen er enkel, behagelig ferskenfarve. Inde i selve cremen og spatelen. Emballage, fløde og spatel. Cremen er godt presset ud, men strømmer ikke i en bekvem pakke. Pakning. Pakning. Det lugter specifikt som enhver creme til fjernelse af hår. Fløden strømmer ikke og smører ikke. Spatler med glatte, skarpe kanter, pæne og komfortable. Praktisk spatel med skarpe kanter. Retningslinjer for brug og forholdsregler udskrives på pakken. Beskrivelse. Forholdsregler. Anvendelsesmåde. Cremen kan holdes på ansigtet i 5 til 20 minutter, jeg havde personligt fem. Før du bruger cremen, er det nødvendigt at teste for allergier og vaske de behandlede områder med varmt vand. Efter epilering i 24 timer bør sæbe og alkoholholdige produkter ikke anvendes! Det anbefales at vaske de behandlede områder med varmt vand og brug fløden af ​​samme mærke, jeg brugte olie efter deponering af Planeta Organica.
Og nu om selve processen.
Som anbefalet i vejledningen vaskede jeg min hud med varmt vand og tørrede det med et håndklæde. Spatelen påførte cremen med et ret tykt lag, så det dækkede alle hårene. Noteret fem minutter. Cremen er behagelig på huden, strømmer ikke, knivskar ikke, er faktisk ikke følt. Creme på huden. Efter fem minutter forsøgte jeg at fjerne cremen fra kanten, jeg indså, at hårene forblev på fløden og fjernede alt. Spatel fjerner forsigtigt og rent cremen, meget behagelig. Fjernet creme. Ingen rødme og irritation. Resultatet oversteg alle mine forventninger! Jeg er bange for, at dette ikke ses på billedet, men cremen rensede ikke kun alle de store hår, men selv den mindste og tyndeste under næsen var der ikke en tilbage! Huden er perfekt glat og ren, uden ubehag, irritation og problemer. Som om der aldrig var nogen antenner
Før epilering og umiddelbart efter påføring af olien. Før epilering og umiddelbart efter påføring af olien. Før epilering og umiddelbart efter påføring af olien.
Enhver der ligesom mig tvivler på at fjerne hårene i ansigtet, vil det ikke være værre efter det, jeg anbefaler denne creme, det vil helt fjerne alt uden ekstra omkostninger og vigtigst af alt uden hudproblemer og irritationer!

"Bezusaya" kone, jeg kan godt lide meget mere !!)

"Bezusaya" kone jeg kan godt lide meget mere. - Manden fortalte mig, da flere dage efter depilationen, med daglys! "antenner" blev ikke fundet)

Jeg vil ikke sige, at jeg nogensinde har været meget kompleks på grund af dem, men hendes mand mærker dem altid og ignorerer dem ikke. =)

Gud Gud, det 21. århundrede i gården! =)))) og folk opfandt sådan et brugervenligt effektivt middel til at fjerne uønsket hår! Nu er kvinder så lette at passe på sig selv og se tillid uden smertefulde procedurer.

Konsistensen af ​​cremen er lidt tyndere end for eksempel en bred vifte af Velvet depilation cremer, hvilket nok er mere bekvemt, fordi denne creme er designet til ansigtet. Spatelen til fjernelse af cremen er forresten meget mere end det jeg er vant til, det fjerner produktet lettere og forsigtigt.

Frugtaromaen blev sandsynligvis slået under fersken, men som sædvanlig afbrydes den af ​​den intense lugt af ammoniak. Det er selvfølgelig lidt ubehageligt at føle det under næsen i et stykke tid, men det er ret acceptabelt! Og i andre dele af ansigtet er lugten næsten ikke følt.

For mig er denne creme ideel fordi fra voksstrimlerne under min næse næste morgen, vil vild irritation som følge heraf omdannes til små bumser, som helbreder derefter i 5 dage, og sporene af dem forbliver i flere måneder !! Kort sagt, denne mulighed er ikke en mulighed for mig! Du går uden antenner, for dem med pletter - hvilket er endnu mere slående end disse overskæg. (Selv om jeg ikke vil nævne min hud på en slags mega-lunefuld, men det er åbenbart, at dette område i overlæben er meget følsomt).

Selv efter at du har brugt fløden i stedet for de mere "grusomme" voksstrimler til huden, havde jeg den næste morgen lidt snurre på huden under min næse, men der var ingen synlig irritation og bumser !!)

Læs omhyggeligt vejledningen før brug! Brug ikke midler efter depilation !! Ellers risikerer du at blive irriteret. Skyl godt med varmt vand.

Brug denne fløde sige meget pænere end strimler. Smurt i 7-10 minutter, fjernet spatelen, og den er klar !! Mine er i princippet ikke meget tykt, men sort hår fjerner 100%. Allerede omkring en uge efter at depilation er gået, og håret endnu ikke er blevet dyrket!

Han fjernede også håret på kindbenene (tættere på ørerne), nu er hans ansigt blevet helt glat! Bedre udseende og makeup anvendt.

Til en pris meget behagelig pris som omkring 70 rubler. Volumen 50 ml. Jeg synes det er nok i lang tid.

Jeg ser ingen grund til at betale for dyre lignende penge. Anbefalet!

4 * Jeg sætter for det faktum, at jeg lige har lidt irritation.

Vi er venner ikke det første år! + ansøgningstips

Jeg bruger denne creme i omkring 4 år. Jeg bruger den til området over og under læberne, hagen. Jeg er en fairhair blonde, men i ansigtet er der en hvid fluff, der irriterer mig meget. Med denne fluff klarer denne fløde perfekt godt! Huden er så meget blød og blød. Jeg anvender ganske rigeligt på ren, tør hud, jeg holder det som hvornår. Nogle gange 10 minutter, og nogle gange 20)) Ingen forbrændinger, intet, pah pah pah, aldrig sket) Huden umiddelbart efter brugen bliver naturligvis rød, men normalt går det inden for 20 minutter. Maksimum i perioder med særlig følsomhed i huden kan begynde at kløe lidt, og rødmen sænker derefter længere end normalt (maksimum rødme varer et par timer). Prisen er lille - i min by lidt mere end 100 rubler per rør, brugt økonomisk, jeg har nok til et halvt år et eller andet sted (eller endnu mere), når det bruges en gang om ugen.

I løbet af års brug har jeg udviklet nogle regler for mig selv:

 • Anvend ikke cremen på dampet hud med åbne porer, det er for følsomt
 • Anvend ikke straks efter brug af depilatoren, ingen midler, selv fugtighedscreme. I hvert fald reagerede min hud negativt)

Jeg brugte denne creme ikke kun til læbeområdet, men også til at fjerne pistolen på andre dele af kroppen - det går godt, kun du skal øge tiden - ca. 30 minutter)

Sammenligning med striber "Veet" (foto)

Ærligt, jeg husker ikke engang til hvilken pris jeg købte denne voks hos Auchan, fordi Det var ganske lang tid, men jeg tror, ​​at det var værd at 80-100 rubler. Købt og åbnet ikke til i går.

Generelt har jeg brugt Veet strips til at fjerne overskæg i lang tid, men for nylig, efter at jeg gik i butikken bag dem, blev jeg bedøvet af prisen - 500 rubler Jeg huskede, at jeg havde nogle voks på lager, nægtede at købe.

Der var ingen tid, så jeg opvarmede ikke specifikt, læg kun et halvt minut på en håndklædestang i badeværelset, mens jeg læste instruktionerne og skåret i små strimler et stykke stofklæde fastgjort til

Huden på overlæben blev forbehandlet med chlorhexidin, aftørret, og voks blev påført fra røret. Metoden er meget praktisk, fordi Du kan se, hvor du skal fjerne og forbruge sparsomt. Det var svært for mig at distribuere, men jeg var selv skylden - det var nødvendigt at gøre temperaturen endnu et par grader højere. Jeg lagde en strimmel ovenpå, gned min finger langs hårets vækst og skarpt skåret i modsat retning.

Der var slet ikke nogen smerte (når du bruger Veet strips, er smerten meget håndgribelig).

Resultat: Kun meget tynde hår kom ud. Dette var i princippet nok for mig.

Hvad du ellers kunne lide: vask ikke voks fra huden (Veet skal fjernes, gnides med et serviet med olie, det er ikke meget behageligt at gøre på irriteret og lidt betændt hud). Han forbliver på stoffet.

Efter epilering af zonen over overlæben med Veet strips, efter en dag, vises to bumser ofte (selvom jeg anvender antiseptisk og tykt smør huden med baby creme efter) og efter denne frugt voks er alt fint.

Generelt fjerner Veet hår meget bedre, men der er flere problemer efter det.

Jeg anbefaler Floresan voks til dem, der har tynde hår af en fluffy type, de vil ikke rive tykke.

Vidunderlig fløde, fjernelse fra første gang.

Fix Price som en skrubbe - ubrugelig som en hårfjerningskrem - middelmådig

Det er ikke at bruge det samme og den samme allerede vellykkede og beviste skildrer, sjælen kræver eksperimentering! Og det ser ud til, at det indenlandske mærke Floresan ikke er dårligt. Og jeg tog prøve på disse grønne bokse, og velsignelsen af ​​Fix Price-ovskaya-prisen giver mulighed for forsøg.

Og det er det, vi finder i denne meget boks:

Hvad vi kunne lide - en pose creme efter hårfjerning. Og lad mig tænke, at han ikke nedbringer hårvæksten specielt, alligevel, ja, der er en behagelig chill, og omhu vil ikke være overflødig. Ingredienser:

Og nu om scrub cream selv

Brug: Jeg personligt trowel ubehageligt. Cremen i sig selv er ikke noget ekstraordinært, bortset fra at man efter at anvende en mint chill føltes. Hår fjerner medium, økonomisk forbrug kan ikke nævne. Hvorfor er der skrubber i det - jeg forstod det ikke. For det første er de få. For det andet, hvordan man gnider, hvis du konstant tænker - hvordan ville du røre det igen?

I alt - til prisen på Fix Price, er jeg klar til at forlade fire stjerner. Hvis det er dyrere, at være ærlig - det er en depilator for C klasse.

Sådan fjerner du fra hårdødsnitterne

Og du ved allerede, hvad du ellers kan gøre for perfekte øjenbryn undtagen permanent tatovering?