Depilation creme "Baptiste"

I strandsæsonen begynder pigerne at fjerne uønskede hår fra huden. Hvem bruger en barbermaskine til dette, hvem er en epilator, og nogen bruger en depilatory cream. Manglen på en barbermaskine er, at efter at have påført det på følsom hud, kan irritation forblive, så der bliver ikke tale om skønhed. Og på den smertefulde procedure for hårfjerning er det ikke bare hver pige der er enig.

Og det er ikke nødvendigt, når der er sådan en vidunderlig fløde til hårfjerning "Baptiste". Dette middel på huden vil have en delikat virkning, og hårene vil blive ødelagt meget effektivt, og absolut ingen smerte vil blive oplevet.

Dette produkt er en af ​​kosmetikerne i Red Line-mærket. Hovedkomponenten i denne depilationskrem er et ret aggressivt stof, der adskiller sig ved at det indeholder en stor procentdel af alkali (angivet ved pH-niveauet). Denne komponent er nødvendig for opløsningen af ​​hårets keratinkappe, og efter dette kan hårene let fjernes fra huden med cremen.

Det er klart, at aggressiv alkali vil irritere huden, mens depilatoren bliver påført det, og udviklerne har forudset dette ved at berige sammensætningsformlen med sparsomme ingredienser: naturlig olie og ekstrakter fra medicinske planter, der fugter huden godt og blødgør det.

Sådan bruges

Dette kosmetiske produkt er meget nemt at bruge, og effekten opnås meget hurtigt. Du skal bare følge instruktionerne og udføre de følgende trin konsekvent:

 • Påfør hårfarven på huden med en speciel spatel (det kommer med en creme). Depilation vil kun lykkes, hvis du anvender produktet bogstaveligt på hvert hår;
 • Lad cremen for den ønskede virkning på hårene i fem minutter;
 • Tag en scoop og rengør cremen i en lille del af huden - så du kan kontrollere, hvor godt aflejringen lykkedes. Hvis hårene kunne fjernes uden problemer, betyder det, at du kan fjerne hele den behandlede overflade. Hvis effekten ikke er god nok, hold cremen på huden i nogle få minutter;
 • Hvis hårene er for hårde, skal depilatoren påføres i tre lag, og efter påføring af det foregående lag skal du klare dig over fem minutter, og kun derefter anvende det næste lag. Når efter det tredje lag et andet fem minutter forsvinder, fjernes alle lag på en gang;
 • Vask kun afskærmningsapparatet ved hjælp af koldt rindende vand uden brug af vaskemidler.

Om fordele og ulemper

Fordelene ved Baptists depilatory cream har meget, herunder:

 • absolut smertefrihed, som gør det muligt at bruge sammensætningen til at slippe af med håret selv på huden med særlig følsomhed - i bikiniområdet;
 • ingen problemer efter depilationssessionen (den eneste undtagelse er den individuelle intolerance af et eller andet kemisk præparat). Hvis præparatet påføres på huden ved albuebøjningen, før testen udføres og sørger for, at der ikke er nogen allergisk reaktion, kan du være helt sikker på, at du efter behandlingen ikke vil have røde pletter eller irritation eller kløe. ;
 • Hastigheden af ​​hele processen - for at fjerne hår fra et eller andet sted, vil tage i alt ikke mere end tyve minutter;
 • den enkelhed, der adskiller alle udførte manipulationer, hvilket resulterer i behovet for at anvende sammensætningen med en pind på huden;
 • høj effektivitet ved behandling af hudoverfladen med overskydende vegetation - huden bliver helt af med hår.

Men Batist har også nogle ulemper:

 • selv om dette sker sjældent nok, er en allergisk reaktion på komponenterne stadig mulig;
 • en kort periode med virkning - nye hår vil vokse på den tredje dag;
 • efterfølgende indgroede hår. Delvis hjælper med at undgå denne skrubbe for hud, der skal behandles den tredje dag efter depilation.

I den næste video lærer du, hvordan du nemt og enkelt løser problemet med indgroet hår på kroppen efter depilation.

arter

Virksomheden producerer en depilatory cream med en serie på fem unikke muligheder:

 • honning duft;
 • med chokolade;
 • med agurk;
 • med yoghurt;
 • med rosenvand.

Hvert af de nævnte produkter er både en højkvalitets afskærmning og et fremragende hudplejeprodukt. Derudover har de hver sin egen lugt, hvilket gør sessionen slippe af med overskydende hår bliver endnu mere behageligt.

I formlen for hver af Baptiste-brandens ophængere er der bioaktive komponenter af naturlig oprindelse, som opnås både fra planter af hjemmemarked (humle og salvie) og fra papaya, hvis fødested er et af de eksotiske lande.

Chokolade depilatory creme til mørkt og hårdt hår fra Baptiste

tilbagekaldelse

Jeg begyndte at udforske depilatory cremer omkring 2 år siden. Så prøvede jeg først Veet fugtighedscreme og min glæde kendte ingen grænser. Og indtil for nylig købte den kun. Men når jeg gik til butikken, så jeg lyse munter kasser med en skindkrem til forskellige hudtyper og med forskellige "velsmagende" aromaer og til en pris mere end 3 gange mindre end jeg betalte for Veet. Selvfølgelig besluttede jeg straks, at jeg var nødt til at prøve, fordi selv om det viser sig, at bøden er af dårlig kvalitet, gør prisen det muligt ikke at fortryde det særligt. Da jeg var naturligt mørkhåret, og selv den konstante barbering ændrede hårets struktur på mine ben, besluttede jeg at tage det for mørkt og hårdt hår, fordi det er det sværeste at fjerne sådant hår. Efter at have kommet hjem, besluttede jeg selvfølgelig at prøve det. Jeg brugte det ikke med en spatel, men med mine fingre i et tyndt lag og besluttede at forlade det i 15 minutter, dvs. til det maksimale, fordi jeg var sikker på at i 5 minutter selv med de fleste nukleare midler kunne mit hår ikke fjernes))). Nå, her er hvad jeg kan sige om dette produkt:

- lugten er meget behagelig, depilatoren afgiver slet ikke som den samme Veet, men det lugter som smeltet mælkchokoladestang, eller mere præcist mælkekokoladecocktail, og efter brug forlader denne hud en let mærkbar lugt, mmm. )))

- Farven er lysebrun, næsten mælkchokolade.
- I de 15 minutter, hvor cremen var på min hud, var der ingen ubehag, dvs. det smagte ikke, det smagte ikke, det klødde ikke, men med Veet creme følte jeg alle disse fornemmelser, selvom jeg kun holdt det i 6 minutter.
- håret var helt pensioneret, og der var ingen røde irritationspunkter tilbage.
- huden er blød, fugtig, glat og smuk.
- hår begyndte at vokse på 3. dag efter depilation, for mig er det helt normalt, dvs. Jeg bemærkede ikke en reel afmatning i hårvækst, men det kan tage længere tid for dem at bruge.
- Forbruget af produktet er økonomny, da det er nok at anvende et tyndt lag, og konsistensen giver dig mulighed for jævnt at fordele cremen over hele overfladen af ​​benene.

Jeg fjernede også håret på min overlæbe, jeg kunne også godt lide alt. Hold cremen mindre end stående. Som følge heraf vokser håret ikke blødt blødt, dvs. ingen irritation, dvs. de blev lysere end de var, de blev bemærkelsesværdige efter ca. 1,5 uger, og vigtigst af alt, på trods af at jeg har problemhud, der er tilbøjelig til tilstopning af porerne, var der ingen bumser, i modsætning til voksning.

Det betyder generelt meget tilfreds. Jeg vil bruge det hele tiden. Jeg anbefaler til alle piger med mørkt, hårdt hår, der er trætte af irritation og tørret hud efter barbering med maskinen, såvel som dem, der har hår, der vokser fra epilation. Budget løsning med fremragende resultater.

Forresten er der et stort udvalg af cremer til forskellige hudtyper. Måske vil alle kunne afhente noget for sig selv. Hav en god shopping!

Nu med en agurk

Jeg blev en gang interesseret i linjen af ​​depilation cremer under varemærket Baptiste, som billige polske kosmetik skuffet, og langbenede damer på æskerne kigger til eksperimenter, og producenten holder stadig priserne lave. Jeg kan ikke sige, at jeg blev en fan, men jeg sætter mine ben under fløden, nogle gange er jeg tilfreds med resultatet, og nogle gange sender jeg de crusty til den sorte liste.

Nyt forsøg - depilation creme "Baptiste" agurk med agurkekstrakt og Aloe Vera, der er erklæret som en creme til følsom hud og bikini zone.

Jeg holdt det ikke længe, ​​jeg fjernede hurtigt den tilbudte skraber, og der var ingen irritationer og tørhed, selv om jeg brugte cremen efter depilering. Jeg tror, ​​at hvis jeg klarte mine ben, så kan Baptist Agurk med Agurk og Aloe Vera-ekstrakt klare bikiniområdet til depilation, derfor kan jeg sikkert anbefale.

Depilatory cream "Baptiste"

Depilatory cream "Baptiste": billig og smagfuld

Som en berømt designer sagde, kræver skønhed ikke ofre, men penge. Selv om udseendet af benene og andre steder helt uden vegetation kræves af begge sider (i forbindelse med depilation).

I forfølgelsen af ​​resultatet satser de fleste repræsentanter for den smukke halvdel af menneskeheden enten på mærket eller på det, de allerede har forsøgt. Men nogle gange, efterhånden som vi svinder for en lille svaghed / grådighed, kaster vi stadig en anstændig flaske eller et rør af en lille kendt depilator fra supermarkeddisken, styret af princippet "hvad hvis det passer". Internet anmeldelser om depilation creme af TM "Krasnaya Liniya" "Baptiste" taler om det som et meget vellykket eksperiment.

"Baptiste": en række arter

Linjen af ​​cremer fra "Baptiste" er først og fremmest kendetegnet ved dens mangfoldighed. Ud over mere eller mindre velkendte smag kan du finde helt uventede behagelige aromatiske løsninger. Så blandt de "Batista" er der sådanne cremer:

 • "Honning";
 • "Agurk";
 • "Silk";
 • "Yoghurt";
 • "Frugt";
 • "Chokolade";
 • "Med arganolie";
 • "Med rosenvand";
 • sæt til depilation bikini og ben.
Depilation creme linje fra Baptiste

Cream-after-hair removal kan også findes, men der er ikke så mange af dem som skildrene selv.

Faktisk er sammensætningen af ​​cremer næsten ens, med undtagelse af parfume-komponenten til mere glæde fra proceduren og efter den. Det er godt, når huden lugter på chokolade eller yoghurt.

De kemikalier, der fjerner hår, er ikke kendt for forbrugeren. Meget mere interessant "aktiv komponent". Ifølge fabrikanten og påskriften på pakken, efter at have brugt fløden, sænkes hårvæksten. Sammensætningen af ​​denne "aktive ingrediens", som nedsætter hårvæksten, omfatter et helt kompleks af naturlige elementer (ekstrakter af papaya, humle, salvie osv.).

Den øjeblikkelige virkning at håret holder op med at vokse efter en depilation procedure ved hjælp af ethvert middel fra Batist er naturligvis tvivlsomt. Efter langvarig brug kan du dog se resultatet. Der er anmeldelser af denne effekt, men ikke så mange. Måske har du heldig. Professionelle kosmetologer anbefaler i sådanne tilfælde brugen af ​​hele produktlinjen - depilatory cream og hudplejeprodukt efter proceduren. Således gør ét værktøj sit job, og den anden retter resultatet.

Depilation creme "Baptiste" med agurkekstrakt og Aloe Vera

Til alle lejligheder

Line for depilation "Baptiste" er præsenteret i et ret stort sortiment. Kort sagt er de vigtigste anført nedenfor:

 • "Agurk agurk". Midler til fjernelse af hår fra bikiniområdet. Velegnet til følsom hud. Efter proceduren er der en behagelig lugt af agurk og friskhed. Også huden bliver fugtet takket være aloe vera-ekstraktet, der er en del af det.
 • "Baptiste chokolade." Designet specielt til mørkt og hårdt hår. Ideel til aflejring af damer ben, der brugte en barbermaskine eller engangs maskine før.
 • "Yoghurt". Velegnet til tør og følsom hud. Ud over det aktive kompleks, der bremser væksten af ​​hår, er der jojobaolie og yoghurt. Anmeldelser anbefales at bruge til tyndt og blont hår, fordi det er meget blidt. Men med et bikiniområde er det bedre ikke at risikere det.
 • "Silk". Det har silkeekstrakt og E-vitamin. Et lignende middel efter depilering er præsenteret i denne serie.

Den vigtigste opgave for forbrugeren i dette tilfælde - bare find din egen. Hvis du nærmer dig dette mål grundigt, vil det være en første opgave at læse anmeldelser af dem, der allerede har prøvet det.

 • Sættet "Intimitet ikke at byde på" er originalt, og ingen af ​​de kendte mærker har helt sikkert en. Sættet indeholder "Agurk" (silke), "Silke" (efterplejende creme) og en rensende skrubbe til fødderne. Udvælgelsen er helt original.
 • Et sæt "charmerende ben" - består af en depilator "Yoghurt", "Silke" - efter proceduren, en skrubbe til fødderne "Bløde hæle". Du kan sige - omfattende pleje om benene.

Generelt, at overføre alle midler til depilation og efter "Baptist" ikke giver stor mening, er det vigtigste at kende deres mangfoldighed og forskellige principper for drift.

Applikationsfunktioner

Enhver baptist har en ansøgningsvejledning, hvor alt er tydeligt skrevet, og nogle ting kan endda fortolkes som "instruktioner til dummies." Det du bør være opmærksom på er hovedelementet - "thioglycollate". Dette er et reagens, som faktisk fjerner hår, og da det har en meget udtalt "duft", kan cremen ikke lugte ret behageligt på trods af alle parfume komponenter.

Brug af creme til fjernelse af hår Baptiste

En af fordelene ved dette stof er dets mindre toksicitet og mere "forsigtig" holdning til huden. Derfor, kemiske forbrændinger med korrekt brug - truer ikke. MEN! Efter en allergisk test og holde sig til midlertidige instruktioner, er det ikke værd at sætte det på nogen zone i 20 minutter.

Fordele, ulemper, anmeldelser

Efter at have systematiseret brugeranmeldelser om denne depilator er der flere fordele:

 • omkostninger - absolut en budget mulighed. Et rør er nok til et gennemsnit på 2-4 anvendelser;
 • sortiment - til enhver smag og behov. Efter depilering pleje produkter - komplet;
 • evnen til at vælge en depilator, der er mest egnet til den type hår;
 • udbredelse - findes i næsten enhver butik.
Kemiske forbrændinger med korrekt brug - truer ikke.

Mangel. Som enhver anden er cremen ikke egnet til alle. Derfor kræves en allergitest.

Behagelig og effektiv procedure for dig! Og glem ikke at forlade din tilbagemelding og kommentarer, pludselig vil nogen komme til nytte.

Depilatory cream "Baptist": ansøgning og anmeldelser

Fjernelse af uønsket hår med særlige cremer i dag betragtes som en af ​​de sikreste måder at depilation. Der er en bred vifte af lignende produkter. En af dem hedder "Baptiste". Sidstnævnte bruges af mange, men ikke alle ved om nuancerne ved at bruge produktet.

Hvad er en creme "Baptiste"

Creme "Baptiste" er et kosmetisk produkt designet til at fjerne uønsket vegetation på forskellige dele af kroppen.

Linjen af ​​cremer "Baptiste" til depilation har et godt udvalg af værktøjer

struktur

Interessant nok er cremen "Baptiste" helt sammensat af naturlige ingredienser. Takket være denne funktion er produktet sikrere for huden end dets modstykker. Den vigtigste aktive bestanddel af produktet er alkali. Cremen indeholder også følgende stoffer:

 • naturlige olier
 • glycerol;
 • vand;
 • smagsstoffer;
 • andre hjælpestoffer.

Værktøjets princip er baseret på alkaliets egenskaber. Sidstnævnte misfarver og svækker håret, så det hurtigt og smertefrit falder. Follikelen er ikke aktiveret under proceduren, derfor påvirker cremen ikke pæren.

Nyttige egenskaber

Ud over dets hovedtræk har den skræmmende creme "Baptiste" følgende hudvenlige funktioner:

 • Fremmer langsommere vækst af uønskede hår. Ved regelmæssig brug af fløden bliver den nyvoksende vegetation mindre mærkbar. Faktum er, at agenten gradvist svækker proteinets struktur, hvorfor det er svært at bemærke de hår, der vises med det blotte øje.
 • Det gør huden blød og silkeagtig. Vegetabilske olier, der udgør produktet, fyld cellerne med næringsstoffer. På grund af dette bliver epidermis mere berørt.
 • Fugtiggør huden celler dybt. Glycerin i cremen beriger vævene med fugt, hvilket positivt påvirker udseende af epidermis.
 • Giver en mærkbar følelse af friskhed. Smagsstoffer og olier, som er komponenter i cremen, har en behagelig lugt og bidrager til udseendet af behagelige fornemmelser under proceduren.

Typer af depilatory cremer "Baptiste"

Nu omfatter linjen af ​​depilatory cremer "Baptiste" seks hovedprodukter:

 1. Agurk. Værktøjet er designet til normal og følsom epidermis. Oftest bruges produktet i det intime område. Agurk creme indeholder aloe vera ekstrakt, som det gør det helt roligt og fugter huden. Værktøjet forhindrer også dehydrering af celler på grund af tilstedeværelsen af ​​grønne grøntsager i dens sammensætning. Produktet håndterer fjernelse af hår af enhver type. Agurk creme er den mest effektive af "Baptist" linje af depilation produkter.
 2. Yoghurt. Cremen er specielt designet til at fjerne uønsket vegetation på tør og følsom hud. Værktøjet har en udtalt fugtgivende effekt. Af minerne - en skarp lugt og mangel på 100% effektivitet. Produktet er egnet til at fjerne hår af enhver type. Yoghurtcreme fra Batiste-linjen skelnes af sin delikate tekstur og behagelig aroma.
 3. Chokolade. Produktet indeholder yderligere ingredienser: sheasmør og kakaoekstrakt. Sidstnævnte hjælper med at blødgøre og nære huden. Værktøjet er designet til at eliminere uønsket mørk vegetation. Hårde hår er sværere at fjerne end lyse. Derfor skal du først bruge et specielt produkt. Behageligt plus af creme - chokolade aroma, end produkter til depilation kan sjældent prale. Værktøjet viser de bedste resultater i eliminering af hård vegetation på benene og i det intime område. Chokoladecreme fra serien "Baptiste" er designet til at fjerne mørkt hår
 4. Honning. På grund af den høje koncentration af honning i sammensætningen har produktet en positiv effekt på epidermis, aktivt nærende og fugtgivende det. Huden efter proceduren er meget behagelig at røre ved. Dette er et stort plus, da værktøjet oprindeligt var beregnet til depilation. Produktets minus er dårlig fjernelse af uønsket vegetation (fløden forlader ofte intakte hår). Honningcreme "Baptiste" fjerner ikke kun uønsket hår, men også dybt nærer huden
 5. Frugt. Værktøjet er designet til at fjerne uønsket vegetation på tør og følsom hud. Produktet indeholder ekstrakter af frugt: papaya og passionfrugt. Takket være de nyeste celler under proceduren er fyldt med vitaminer. Frugtcreme er designet til tør og følsom epidermis.
 6. Med rosenvand. Værktøjet indeholder i sin sammensætning ekstrakter af papaya, humle og salvie. Disse stoffer nedsætter hårvæksten væsentligt, således at depilering kan udføres sjældnere. Det naturlige rosenvand indeholdt i cremen bidrager til:
  • fornyelse af epidermis;
  • Beskyt huden mod aggressive miljøpåvirkninger;
  • forhindre irritation
  • cellehydrering. Creme med rosa vand fra linjen "Baptiste" hjælper med at bremse hårvækst

Anvendelse af depilatory cremer "Baptiste"

Før du anvender cremer til hårfjerning "Baptiste", skal du lære om nuancerne af deres brug.

Nuancer af brug for den intime zone

Huden i det intime område er følsomt. Derfor anbefales det, at du vælger et produkt med særlig pleje ved aflejring af sådanne dele af kroppen. Hvad angår serien "Baptiste", er følgende produkter egnet til at fjerne uønsket vegetation i delikate steder:

Agurkcreme er den mest effektive af hele linjen, så det kan fjerne selv de hårdeste hår. Sidstnævnte er ikke ualmindeligt for bikiniområdet. Husk dog, at du ikke bør bruge agurk med særlig følsom hud. Faktum er, at produktet primært er beregnet til normal epidermis og kan forårsage irritation i følsomme områder.

Frugt og yoghurt cremer er ideelle til brug i bikiniområdet. Produkterne indeholder ekstra blødgøringsmidler og nærende ingredienser, der vil give dig en behagelig og behagelig procedure. Derudover er produkter med frugt og yoghurt designet specielt til følsom hud. Men det er nødvendigt at tage højde for, at midlerne ikke altid fjerner hårene helt. I dette tilfælde skal du anvende cremen med et tykkere lag under den næste depilation.

Gentag proceduren ikke med det samme, selvom ikke alle vegetationer er blevet elimineret. Så du fjerner ikke de resterende hår og tjener en forbrænding.

Valget af midler er ikke det eneste du skal vide for depilation i det intime område. For at gøre proceduren i følsomme områder effektiv og smertefri, følg disse regler:

 • Lav ikke dyb bikini creme til depilation. Et sådant forsøg truer med at forårsage alvorlig irritation eller endda forbrænding til slimhinderne.
 • Ved anvendelse af produktet skal du bruge en speciel spatel, ikke fingre.
 • Overdrive ikke cremen, vask det bedre før.
 • Efter proceduren skal du bruge en beroligende lotion eller creme til at forhindre rødme af epidermis.

Instruktioner til brug

Den særprægede af cremerne i "Baptiste" -linjen er, at produkterne er meget nemme at bruge. For at fjerne uønsket vegetation med succes skal du udføre følgende trin:

 1. Rens din hud: Tag et brusebad med gel. Det er også tilrådeligt at bruge en skrubbe til at løfte hårene. Takket være dette bliver proceduren mere effektiv.
 2. Tør huden med et håndklæde.
 3. Smør epidermis med creme ved hjælp af en speciel spatel. Prøv at sikre, at produktet helt dækker hvert hår. Depilatory cream er nemmere at bruge med en speciel scapula (spatel).
 4. Efter 5 minutter skal du bruge spatelen igen. Denne gang skal du kontrollere, om produktet har fungeret. Skub forsigtigt værktøjet mod håret. Hvis sidstnævnte er let adskilt, fuldfør proceduren: saml al fløde med en spatel og skyl det behandlede område med rigeligt vand (uden rengøringsmidler). Ellers holdes cremen i et par minutter, men ikke længere.
 5. Smør de behandlede områder med en beroligende lotion eller gel ved afslutningen af ​​proceduren.

Hvis hårene er for hårde og dårligt fjernet, skal du bruge følgende trick: Anvend først produktet med et lag, og efter 5 minutter fedtes det behandlede område igen. Spyl det foregående lag er ikke nødvendigt. Ved afslutningen af ​​proceduren fjernes cremen fuldstændigt.

Mulige konsekvenser

Forkert brug af cremer til hårfjerning "Baptiste" kan føre til følgende konsekvenser:

 • Irritation. Opstår hvis huden er for følsom og tør. Hvis irritation (rødmen, kløe) allerede har optrådt, skal du straks holde op med at bruge produktet og konsultere en hudlæge. Lægen vil foretage den korrekte diagnose og ordinere behandling. Faktum er, at irritation kan være tegn på kemisk forbrænding, så pas på eventuelle ændringer i din hud efter proceduren.
 • Burns. Hovedårsagen - den uansvarlige holdning til produktets anvendelsestidspunkt. Hvis overeksponeret creme fortsætter med at udføre sin funktion. Værktøjet virker aggressivt på huden, så udseendet af en forbrænding er ikke ualmindeligt. I en sådan situation er det nødvendigt at vaske det behandlede område, og smør derefter epidermis med en sårhelende creme.
 • Indgroede hår Hvis du oplever et lignende problem, er det bedre at kontakte en kosmetolog. Men hvis der ikke er en sådan mulighed, prøv følgende: Brug et varmt håndklæde, damp de behandlede områder og anbring en skrubbe. Efter flere sådanne procedurer bør hårene komme ud. Du kan undgå problemet med indgroet vegetation, hvis du tager et varmt bad før depilation og påfører huden på huden.
 • Allergi. Opstår i tilfælde af menneskelig intolerance over for komponenterne i værktøjet. Hvis en allergisk reaktion allerede har manifesteret sig, skal du straks stoppe med at anvende cremen.

Video: Hvordan slippe af med indgroede hår

Sikkerhedsforanstaltninger

For at undgå ubehagelige konsekvenser ved brug af hårfjernings cremer "Baptiste", følg forsigtighedsreglerne:

 • Sørg for at gennemføre en test for individuel intolerance over for sammensætningen: Smør den indvendige overflade af albuen med et produkt. Hvis der inden for en dag ikke er nogen negativ reaktion, er du velkommen til at bruge værktøjet.
 • Undgå at ignorere instruktionerne i pakken. Som regel beskriver indsatsen brugen af ​​det produkt, du har købt.
 • Udfør ikke proceduren med udløbet creme. Dette er fyldt med uforudsigelige resultater eller slet ingen virkning.
 • Hvis huden er irriteret eller betændt, må du ikke depilere den på nogen måde.
 • Hvis du lider af hormonelle sygdomme, skal du konsultere din læge inden du anvender cremen.
 • Den første dag efter sessionen må du ikke bære stramt tøj. Prøv også at undgå ikke-naturlige ingredienser.
 • Gå ikke til solariumet og ikke solbade dagen efter depilation.
 • Prøv at minimere farvekosmetik de første par dage efter proceduren.
 • Udfør ikke den næste session tidligere end i tre dage.

Baptiste Depilatory Cream: høj kvalitet til en lav pris

Depilation creme er en af ​​de mest overkommelige metoder til at opnå glathed i forskellige dele af kroppen. Procedurens enkelhed, lave omkostninger, mangel på smerte og øjeblikkelige resultater gør depilatory cream på en attraktiv måde sammen med andre metoder til fjernelse af uønsket vegetation. Veet, Velvet og Baptiste var de mest anerkendte produktproducenter.

Det handler om ham

Hvis du er træt af børsterne, der vises næste morgen efter barbering, og når du arbejder med en epilator, flyver gnister fra dine øjne, hvis voks eller sukkerpasta tager meget tid, og der er ingen penge til hårfjerning med en laser, er depilation med fløde det, du har brug for.

Virkningsprincippet er baseret på den kemiske sammensætning af cremen, som letterligt ødelægger hårene. Ved hjælp af en speciel spatel, der er inkluderet i sættet, fjernes de sammen med flødenes rester. Depilatory cream er nemt slettet fra huden med varmt vand.

Depilatory cream har mange fordele:

 • Hurtighed. På bare 10 minutter bliver din hud silkeagtig og behagelig at røre ved.
 • Enkelhed. Anvendelse af cremen forårsager ikke vanskeligheder. I overensstemmelse med instruktionerne vil du helt sikkert ikke fejllægge sekvensen.
 • Omkostninger. I gennemsnit svækker prisen omkring 150-200 rubler.
 • Range. Næsten hver eneste repræsentant for kosmetikmarkedet har i sin arsenal en række depilatoriske cremer. Så der er masser at vælge imellem baseret på personlig præference. Derudover er der typer cremer til forskellige hudtyper og kropsområder.
 • Effektivitet. Alle uønskede hår kan fjernes: Lys og tynd eller mørk og hård. Det er kun nødvendigt at vælge cremen korrekt for den ønskede aflejringszone.
 • Blødhed. Håret bliver blødere end efter brugen af ​​barberskære. Derfor er hård hamp og stubbe ikke bange.
 • Smertefri. Fraværet af smerte er et vægtigt argument til fordel for depilatory cream, hvilket skelner det fra epilatoren, for eksempel ved andre kendte metoder.
 • Pleje. Komponenterne af disse cremer har en nærende og fugtgivende effekt på huden. Derfor er forbrændingen af ​​fløden samtidig en afgangsprocedure.

Da alting er for positivt, er det ikke den meget ideelle metode til depilation, du tror, ​​og du vil være helt rigtig i dine tvivl. Denne teknik er trods de mange fordele ikke uden negative aspekter.

Cremer fremkalder ofte allergier. Derfor, før du bruger det, er det nødvendigt at foretage en test. For at gøre dette påføres en lille smule creme på huden og vaskes i overensstemmelse med den tid, der er angivet i instruktionerne. Som eksperter anbefaler, baseret på forskningsdata, kan der forekomme en allergisk reaktion inden for 24 timer. Derfor kan man først efter 24 timer bedømme, om du er allergisk over for nogen af ​​bestanddelene i depilatorisk fløde.

Ulempen kan betragtes som et kort resultat i sammenligning med sådanne hårfjerningsteknikker som voksning eller shugaring, som også anvendes hjemme. Depilatory cream giver glathed i op til tre dage, hvorefter du kan mærke regrown hår på hudoverfladen og til berøring. Anvendelsen af ​​en hæmmercreme, hvis virkning sigter mod at bremse væksten af ​​hår, kombineret med en depilatorisk creme giver et længerevarende resultat, men generelt er effekten stadig temmelig kortvarig.

Depilatory cream er uønsket til brug på ansigtet og den dybe bikini zone. At komme på sådan følsom hud og slimhinder kan forårsage en negativ reaktion. Husk stadig, at depilatory cream er et kemisk middel.

I tilfælde af manglende overholdelse af instruktionerne, hvis du for eksempel længe på huden i længere tid risikerer du at indtage en forbrænding og alvorlig irritation. Tror ikke, at jo længere - jo mere effektive. Dette er forkert. Følg anvisningerne tydeligt.

Alternativt middel

Tidligere blev kun hængende cremer som Veet og Velvet hørt meget. Men i sidste ende kan et stigende antal positive anmeldelser findes på et så mærke som Batiste. Dette er en fremragende alternativ løsning til dyre og mere velkendte værktøjer.

Linjen indeholder flere forskellige depilatory cremer:

 • "Chokolade";
 • "Agurk";
 • "Yoghurt";
 • Med arganolie;
 • Med rosenvand.

Chokolade creme depilator er uundværlig for at slippe af med mørke og hårde hår. Dens Shea smør og kakaoekstrakt blødgør huden og mætter den med næringsstoffer. Vurderingerne fremhævede chokoladeets dejlige lækker aroma, som giver processen med hårfjerning fornøjelse, hvilket gør den endnu mere behagelig og afslappende.

Anmeldelser anbefaler især at prøve på personlig oplevelse "agurk" creme depilator. Det er egnet til at fjerne uønskede hår fra det følsomme område og bikiniområdet. Den indeholder ekstrakter af agurk, humle, aloe vera, papaya, salvie, forfriskende og fugtgivende huden. Dette værktøj vil forsigtigt tage sig af den delikate hud på det delikate område. Ud over at slippe af med hår, kombinerer cremen samtidig funktionen af ​​inhibitoren. Det sænker hårets vækst, hvilket giver et længere resultat.

Omkostningerne ved alle ovennævnte skræmmende cremer fra Baptiste er 80 rubler pr. 100 ml. Enig, dette er en betydelig fordel, der opmuntrer købet. Og som anmeldelserne hævder, påvirker de lave omkostninger ikke kvaliteten, effektiviteten af ​​cremen blev allerede kontrolleret af tusindvis af piger.

Nyheden af ​​serien er depilatory cream med arganolie og rosenvand. Arganolie har beskyttende egenskaber. Det blødgør og beroliger huden, nærer cellerne.

Rose vand genopretter huden på grund af regenererende egenskaber, bidrager til bevarelsen af ​​vandbalancen. Sættet leveres med imprægneret klud, som desuden tager sig af huden efter depilering. Disse afskallende cremer koster også 80 rubler. Men deres volumen er noget mindre - 90 ml.

Typer af depilation creme "Baptiste"

Depilation procedure er en af ​​de særlige finesser at pleje din krop til en rigtig moderne kvinde. Glatte ben anses for at være det samme stærke argument for at opnå succes for enhver virksomhed, såvel som et skarpt sind, kompetence, ressourcefærdighed. I øjeblikket er der mange typer af depilation: voks, enzymaflejring, shugaring (her finder du pastaopskriften).

Cream "Baptiste" - det mest effektive, højkvalitets og mest overkommelige værktøj til at fjerne uønsket vegetation i benene og bikiniområdet.

ansøgning

Den bedste halvdel af universet suppleres af selvtillid, skønhed og uimodståelighed fra det allerførste minut i praksis med at bruge stor fløde. Det er dette værktøj til depilation, der vil give dig en uforglemmelig fornøjelse fra selve processen og beundring for kvalitetsresultatet af det arbejde, der er gjort for at tage sig af din virksomhed.

Sammensætningen har til formål at forsinke den yderligere vækst af uønsket hår effektivt. De kvaliteter, der repræsenterer fløden på det internationale marked, er: brugervenlighed, praktisk, langsigtet. Højdepunktet af cremen er et 2 i 1 system: depilation + pleje.

 1. Påfør cremen "Baptiste" på hudoverfladen ved hjælp af en speciel spatel.
 2. Lad i 5 minutter.
 3. Kontroller resultatet efter den tildelte tid er udløbet: Rens det lille område af huden med en spatel. Hvis hårfjerning er let, fortsæt for at fuldføre udtørring.
 4. Vask af med koldt vand. Det er forbudt at vaske af med vaskemidler!

Hvis der opstår vanskeligheder, forlader yderligere minutter.

Hvis håret er hårdt, påfør cremen i tre lag, intervallet er 5 minutter. Slet alt efter de sidste 5 minutter.

For maksimal effekt skal alle hår være dækket.

Fantastisk glathed og ømhed i din hud dag efter dag vil være en behagelig gave til dig i lang tid.

På videoen - Baptiste depilation creme:

Sikkerhedsforanstaltninger

 1. Før du bruger depilatoren, anbring en lille smule creme i området med albuebøjningen, lad i 10 minutter og skyll grundigt. Hvis du ved udløbet af dagen ikke fik ubehaget i at bruge cremen, kan du sikkert udføre afskallingen med dette værktøj.
 2. For sikkerheden og for at forhindre den inflammatoriske proces må produktet ikke påføres områder med beskadiget hud. I tilfælde af forbrænding skylles hurtigt med vand.
 3. Undgå at få cremen i dine øjne. Hvis dette sker, skylles straks med rigeligt vand.
 4. skjul produktet på et sted, der ikke er tilgængeligt for barnet.
 5. Hold ikke fløden i mere end 15 minutter på huden.

Lær hvordan du slippe af med en stor bums på næsen.

Cream "Baptiste" er ikke kun et effektivt, højkvalitets og overkommeligt middel til at gennemføre forarbejdningsprocessen, men også den bedste måde at tilbyde hudpleje på, som kan overraske dig med en række "smag" aromaer.

De mest almindelige typer af creme "Baptiste":

"Chokolade" creme er designet til at fjerne hår med en mørk farve og en hård struktur. Det har den delikate effekt at fjerne uønsket vegetation ledsaget af en storslået chokoladearoma.

Den særprægede af cremen i en beroligende og nærende virkning på huden. Dette er fordelene ved kakaoekstrakt og sheasmør, som supplerer den grundlæggende konsistens med ekstrakter af salvie, humle og papaya blade.

Rørets volumen - 100 ml.

"Agurk" creme har evnen til at blødgøre plejen af ​​dit følsomme hud- og bikiniområde. Det fugtiger huden helt. Cremen indeholder: ekstrakter af salvie, papaya og humleblad, samt aloe vera og agurk. Alle komponenter i denne sammensætning har en blødgørende, fugtgivende og forfriskende virkning på din hud.

Rørets volumen - 100 ml.

"Yoghurt" depilatory cream vil give en forsigtig pasning til din hud. Designet til følsom og tør hud. Cremen indeholder: ekstrakter af salvie, papaya blade og humle samt jojobaolie og et mesterværk af naturen - naturlig yoghurt.

Hudens ben og bikiniområdet vil nyde ro og hydrering, og du vil blive glad for den uimodståelige virkning af glathed og ømhed.

Rørets volumen - 100 ml.

Prisen er overkommelig for hver kvinde, kvaliteten er høj. I butikker i Rusland kan du købe varer i kontanter svarende til 80 rubler.

anmeldelser

 • Marina, 31, Moskva: "Hver kvinde drømmer altid om et perfekt udseende. Cream Baptiste "Chokolade" for mig er en af ​​de bedste assistenter i processen med at skabe mit perfekte billede. Jeg har allerede brugt cremer af denne linje i 3 år, men det er denne aromatiske påfyldning, der giver et uforglemmeligt indtryk og elegant resultat. Benene glatte og ømme! Det første jeg lagde mærke til i butikken var prisen, det var for lavt i sammenligning. Men jeg blev glædeligt overrasket. Jeg foretrækker stadig denne creme! Overkommelig, praktisk, nem at betjene. Afhugningsproceduren tager meget lidt tid. Jeg anbefaler! "
 • Kenya, 27 år gammel, Novosibirsk: "Depilation er en delikat sag. Da jeg stadig var en elev, fik jeg fuldstændig skuffelse fra cremer til fjernelse af ubehageligt hår, så jeg var nødt til at opgive dem og skifte til de gamle metoder: Jeg brugte en opstiller og en barbermaskine. Lidt senere skiftede hun til voksaflejring og troede, at det var et rigtigt mirakel, som det var praktisk, og selve virkningen varer længere linjer. Men på en eller anden måde rådede min ven mig med en depilatory creme fra Baptiste serien, og jeg var glad! Det er meget bekvemt at bruge cremen: 5 minutter og dine ben er glatte og delikate. En anden positiv faktor er tilstedeværelsen af ​​en dobbelt virkning (depilation og pleje). Det faktum, at producenterne har taget sig af vores ben og bikini-område, er meget tiltrækkende og skaber en duftende linje af hudplejeprodukter: "Chokolade" til mørkt og hårdt hår med den virkning, at væksten bliver svagere, "Yoghurt" til tør og følsom hud, "Komkommer" "- især til bikini zone. Min favorit creme er med yoghurt smag. Meget velegnet til min hud. "
 • Natalia, 40 år gammel, Voronezh: "Hej! Jeg hedder Natalia, jeg vil gerne dele mine indtryk om cremerne i serien "Baptiste". Jeg er en brunette. En konsulent i butikken rådede dig til at prøve Batiste Chocolate. Dette er et helt budget fund, der overraskede mig lige efter jeg kom hjem. Først var jeg tilfreds med den dejlige lille pige på pakken og et ret stort rør af fløde. Produktet er let at anvende og spredes godt. Fyldningen af ​​røret ligner kun en chokoladesmag, og selv 5 minutter var ikke nok for mig. Først efter 12 minutter kunne jeg begynde at vaske. Men så var jeg glad! Benene er sarte og bløde, huden er fugtig og glat som silke. Jeg kunne virkelig godt lide resultatet. Alt i alt er jeg glad for det. Jeg anbefaler dig en billig og effektiv creme! "

Depilatory cream "Baptist" er en pålidelig hjemmeprodukt, som er en af ​​de tre ledere blandt depilatory produkter. Cremen indeholder et stærkt biologisk kompleks, hvor de grundlæggende ingredienser er ekstrakter af salvie, papaya blade og humle. Også populær for alle med Lov Lova depilation (her er anmeldelser og pris), Velvet depilation creme (her beskrivelse og foto). Linket siger, hvilken slags depilation creme er bedre. Også skabt en mandlig fløde til udsmykning af intime områder.

Depilatory cream "Baptiste"

Glat og delikat, som silke, hud er den ultimative drøm for mange kvinder, fordi det er muligt at finde en sådan ideel overflade kun ved at fjerne alt hår fra kroppen.

Glatte ben er garanteret.

Men i betragtning af at kropshår udfører en vigtig for en persons funktion med regulering af varmeoverførsel, er deres fjernelse fyldt med forstyrrelser af mange interne processer, hypotermi eller overophedning af kroppen. Og alligevel kan udøvelsen af ​​æstetik nemt tilfredsstilles ved hjælp af "Baptiste" depilationskrømen, med hvilken de lokale områder af kroppen kan bringes til en ideel tilstand: ben, bikiniområde, underarm område, hænder og ansigt.

Har jeg brug for depilation overhovedet

Depilation er udført af alle stjerner.

Det er ikke nødvendigt at fortælle, hvordan ubekæmpede kvindelige armhuler ser ud og lugter, men i princippet må en kvinde ty til afhjælpningsproceduren i flere tilfælde.

 1. I nogle for at slippe af med håret, for eksempel på ansigtet, som begyndte at mørkere, der skitserer antennernes kontur over overlæben og giver ubehag.
 2. I andre, efter fødslen, når kvinder i fødsel, som for første gang befinner sig i barselshospitalet, barberes kønssonen, og efterfølgende er det nødvendigt at holde bikini i konstant rækkefølge.
 3. De tredje tilfælde af overdreven hårdhed er forbundet med endokrine og hormonelle sygdomme, og depilering i sådanne situationer anvendes som en støttende æstetisk terapi.

I modsætning til epilering, som også giver dig mulighed for at slippe af med uønsket vegetation, er depileringsproceduren kun at fjerne den synlige del af håret uden at påvirke pæren. Ved hjælp af depilation med en creme eller voks kan du midlertidigt finde en glat, babylignende hud ved at fjerne synlige hår. Fremgangsmåden ved brug af cremen er smertefri og har et langvarigt resultat. Som det fremgår af anmeldelser af dem, der allerede har forsøgt creme "Baptiste", går glat hud efter proceduren i to uger.

Hvad er gode cremer "Baptiste"

Effektiv depilation med minimal omkostninger

"Baptiste" er en hel serie af depilatory cremer, der er effektive, tage lidt tid til at udføre proceduren, og vigtigst af alt er de ret budgetvenlige.

Serien præsenterer midler til retningsbestemt handling for ansigtet, til benene, til bikiniområdet, som også kan vælges efter hudtype, hvilket er meget praktisk og reducerer sandsynligheden for bivirkninger. Cremer "Baptiste" er tilgængelige ikke kun på grund af lave omkostninger. Du kan købe dem i enhver parfumeri- og kosmetisk butik eller apotek. Den særlige "Baptiste" -serien af ​​cremer er tilstedeværelsen af ​​naturlige bestanddele i sammensætningen, planteekstrakterne og olierne, som har en yderligere hudplejeeffekt.

Depilatory cream Baptiste


På trods af at processen med at fjerne uønsket hår ikke er en nem procedure og ikke altid er billig, er der metoder, hvormed depilering kan gøres hurtigt og nemt. Disse omfatter brug af speciel kosmetik.

Hårfjerningskremmen "Baptiste" er efterspurgt og populær blandt piger som et billigt og effektivt middel.

Fabrikanten tilbyder flere sorter af depilation creme, som hver er designet til forskellige dele af kroppen og en anden type hår. For at finde ud af, præcis hvilket middel der bedst købes, og hvordan man bruger det korrekt, bør du lære mere om dette kosmetiske produkt.

Kremets sammensætning og princippet om dens virkning

Et særpræg ved den depilatory cream "Baptiste" er en helt naturlig sammensætning, der sikrer sikkerhed, når den påføres huden. Den aktive ingrediens, der virker på håret, er alkali i fløden, så brugen skal være forsigtig, og følg vejledningen. Blandt andre ingredienser kan nævnes:

 • naturlige olier
 • glycerol;
 • vand;
 • smagsstoffer og nogle andre hjælpestoffer.

Takket være denne sammensætning giver den en let anvendelse af cremen "Baptiste" på huden og fjernelse af alt uønsket hår fra overfladen. I dette tilfælde påvirkes hårpæren ikke, og når der anvendes et kosmetisk præparat, opstår der ikke smertefulde fornemmelser.

Fordele og egenskaber ved brug

Depilatory cream har længe været en populær alternativ metode til at slippe af med overskydende vegetation, fordi det har mange fordele i forhold til andre midler. Blandt disse fordele omfatter de vigtigste:

 • lethed og hastighed af depilation på ethvert passende tidspunkt;
 • smertefri procedure
 • effektivitet - resultatet varer 4-5 dage
 • hudpleje og langsom hårvækst;
 • sikkerhed, mangel på irritation, nedskæringer.

Selvfølgelig påvirker en sådan række fordele, at flere og flere piger foretrækker at bruge cremen "Baptist" til selvpleje. Desuden er kosmetiklinjen repræsenteret af et bredt udvalg til forskellige kvinder. Det er vigtigt at bruge dette lægemiddel korrekt for at opnå maksimal effekt. Brugsekvensen omfatter følgende trin:

 1. Hudvask og tør.
 2. Påfør et tyndt lag creme til huden med en spatel, som er inkluderet i sættet.
 3. Lad cremen stå på huden i 5-7 minutter.
 4. Fjern værktøjet skal også bruge en spatel, og vask derefter rester af køligt vand. Det anbefales ikke at bruge brusegeler eller andre rensemidler.
 5. Påføres på huden cremen efter depilering.

Brug af cremen "Baptiste" er ikke særlig vanskelig, selv piger, der lige er begyndt at søge den optimale metode til at slippe af med hår, vil kunne nyde resultaterne.

Hvordan vælger man et passende værktøj

Hvis du skal købe "Baptiste" depilation creme, er det vigtigt at forstå præcis, hvor det vil blive brugt, og hvilken type kosmetisk produkt er bedst egnet til dette. Producenten tilbyder flere muligheder:

 • "Agurk" - indeholder komponenter, der blødgør huden, derfor er den velegnet til at fjerne bikiniområdet, underarmene og ansigtshårfjernelsen;
 • "Chokolade" - designet specielt til fjernelse af mørkt hårdt hår, som for eksempel har været barbering i lang tid;
 • "Yoghurt" - en creme, der er designet til tør og følsom hud, fjerner forsigtigt og effektivt hår fra følsomme områder af kroppen;
 • "Silke" - indeholder vitamin E og silkeekstrakt i sammensætningen, det nærer huden og bekymrer sig om det og sikrer perfekt glathed og blødhed;
 • "Honning" - designet til normal hud og effektiv fjernelse af hår på hænder og fødder, hvilket giver huden en behagelig aroma af honning.

Efter at have bestemt, hvilken slags creme der er brug for, vil det være nemt at købe et passende værktøj og nyde hver enkelt procedure. Brug kosmetik "Baptiste" enkelt og effektivt, og glat og velplejet hud vil give tillid og tiltrækningskraft til enhver pige.

Anmeldelser af cremen "Baptiste"

Elena, 28 år gammel
For at fjerne håret på mine ben forsøgte jeg mange forskellige kosmetiske produkter. Nogle var ineffektive, andre havde en frygtelig lugt. Men i løbet af de sidste par måneder har jeg brugt Baptiste serien af ​​kosmetik. Jeg købte flere rør til forskellige dele af kroppen på en gang, og jeg er meget tilfreds med resultatet. Specielt som "Yoghurt" creme fjerner hurtigt hår, efterlader en følelse af friskhed og blødhed på huden.

Tatyana, 33 år gammel
Efter flere år med at barbere håret på mine ben, syntes det mig, at mine børster ikke kunne overvindes med noget. Og for nylig rådede en ven cremen til depilation "Baptiste". Jeg købte straks et "Chocolate" rør og besluttede at teste effektiviteten. Efter at have brugt det, kan jeg ikke gentage proceduren i en uge, mit hår begyndte at vokse langsommere. Og efter en måned ugentlige procedurer synes det mig, at de bliver tyndere og blødere. Og chokoladeens aroma giver et godt indtryk.

Depilatory cream Baptiste anmeldelser. Den bedste depilatory creme!

Hvilke piger er ikke bekymrede for overskydende vegetation på nogen del af kroppen? Jeg håber, at min anmeldelse vil hjælpe pigerne.

På et tidspunkt havde jeg mulighed for at prøve, sandsynligvis alle eksisterende værktøjer. Ud over salonprocedurer - med min hårvækst er der ingen penge nok til salon depilation procedurer...

Så væske voks og voks strimler - det er meget smertefuldt og ineffektivt, at håret ikke rent faktisk vises i tre uger, du har brug for mindst et par måneder af deres brug. Jeg forstår ikke hvem der er i stand til at udholde så meget smerte?

Det næste forsøg var køb af en elektrisk epilator. Det gør ondt, men ikke så meget som fra voksstrimler. Det tager meget tid, og det mangler meget med et barns udseende. Men jeg kunne virkelig godt lide resultatet! Hår virkede virkelig ikke 2-3 uger! Men da de begyndte at vokse var det uudholdeligt. Kender du begrebet indgroet hår? Dette er meget ubehageligt... og mit hår begyndte at vokse ind i huden. Jeg var nødt til at opgive epilatoren, jeg bruger det selvfølgelig, men kun en gang om året, før jeg går på ferie.

Der er ingen grund til at tale om barbermanden, hver pige har behandlet hende. Nå har jeg en forfærdelig irritation og kløe! Det er ikke rigtigt ikke at ridse dine ben, når de kløer forfærdeligt!

En ægte opdagelse (og jeg synes den bedste opfindelse til depilation) for mig var en depilatory cream. Ingen irritation, intet indgroet hår, ingen smerte! Effekten er nok i et par dage. Selvom det ikke er langt, men sammenlignet med barbering, er det det værd.

Så prøvede jeg mange forskellige cremer i lang tid, og til sidst fandt jeg det bedste! Depilatory cream Baptiste virker om 5 minutter, hvilket er vigtigt for moren til en lille rastløs dreng. Cremen er hvid, har en delikat tekstur og en behagelig aroma. Let at anvende på nødvendige områder. 5 minutter er nok til at påvirke håret I løbet af denne tid plejer jeg at lægge en maske på mit ansigt. J Komplet med en creme kommer med en spatel for at fjerne cremen, med hjælp er cremen let fjernet sammen med unødvendigt hår og let afvaskes med varmt vand. Ingen irritation og ubehag. Når håret begynder at vokse, er der ingen kløe, som efter barbering. Og en stor fordel ved denne creme er prisen. Det er 3 gange billigere end den annoncerede Vita, og ikke mindre effektivt.

Jeg anbefaler Bartiste depilatory creme til alle - de bedste anmeldelser om det. Køb - du vil ikke fortryde. Hvem brugte det - hvad er anmeldelserne? Eller en anden creme kan nogen anbefale?

Sådan barberes et bikiniområde uden betændelse

Sådan bruges vokspatroner til depilering