Den bedste efterskærmning til mænd: creme, lotion eller cologne

På grund af den enorme tilbedelse af kvindelig kosmetik mærker mange ikke et beskedent sæt mænds plejeprodukter. Selvom det mandlige publikum ikke længere har brug for kosmetik, hvorved du kan bevare billedet, visuel appel og stil, samtidig med at du opretholder ungdoms- og hudtone. Det er kendt, at hver enkelt mennesker bruger oftest foran et spejl af en grund - barbering.

En mand under barbering vil ikke være uden to grupper af kosmetik - produkter til barbering (for eksempel skum) og efter det (balsam, lotion osv.). Det er værd at tale særskilt om hvilke bedste efterskæringsprodukter, der hjælper med at beskytte huden mod irritation. På grund af det store udvalg af sådanne lotioner, geler og cremer, kan en mand ikke umiddelbart vælge et egnet produkt til sig selv. Og du skal vælge omhyggeligt, fordi det handler om at beskytte huden mod skade.

Hvorfor brug efter barberingsprodukter?

Ansigtspleje er nødvendig for enhver person, uanset køn eller alder. Og hvis vi taler om mænd, der regelmæssigt barberer stubbe, bør pleje styrkes og kompleks, da brugen af ​​en barbermaskin af rakhyvletype øger hudirritation og mindre skader. Enhver efterskærmning for mænd er genoplivningen af ​​epidermis.

Uanset hvilken slags maskine en mand bruger til at barbere stubben på hans ansigt. Hver sådan procedure ledsages af barbering ikke kun hårene, men også det øvre lag af epidermis. Derefter er miljøet udsat for øm hud, som endnu ikke er klar til kontakt med miljøet. Som følge heraf føler næsten alle mænd tør og irriteret hud.

Korrekt udvalgt og den bedste efterskærmning til mænd er designet til at beskytte det åbne område af huden efter barbering. Lotioner og balm bidrager til hudens dybe hydrering, dannelsen af ​​et beskyttende lag, forbedrer iltforsyningen, fremskynder metaboliske processer. Midler efter barbering kan være forskellige for alle typer hudvæske eller med en tæt tekstur.

Typer af hudplejeprodukter

Som nævnt tidligere bør eftershave kosmetik nøje vælges, da den er designet til at beskytte, ro og genoprette huden efter en så stressende procedure. Funktionerne af sådanne midler er forskellige - fremskynde helingen af ​​skader og sår, fugtgivende og blødgør epidermis, ernæring og beskyttelse. Enhver valgt efter barbering produkt til mænd kan være af forskellige typer, for eksempel:

Hver form for frigivelse involverer pleje af en bestemt hudtype. Sensitive hud accepterer værdifulde formuleringer med vitaminer og kosttilskud, såsom en balsam eller fløde. For tør hud er det bedre at bruge geler og lotioner med en let og hurtigt absorberet tekstur. Men for fedtet hud er det bedre at bruge cologne, tyk creme eller tørrende gel.

Top midler rating

Mange mænd kan ikke bestemme, hvad der er den bedste aftershave lotion eller balsam, fløde eller cologne. Eksperter på dette område kan rådgive, og det er muligt ved forsøg og fejl at vælge selv den ideelle formel af kosmetik. Til gengæld har eksperterne lavet deres top-rating af de 10 bedste aftershave-produkter til mænd. Det omfatter følgende produkter:

 1. Reparation efter barbering balm - 4VO'O Distinct Man efter barbering balsam med en bekvem flaske og dispenser, samt en fristende chokolade og brandy lugt.
 2. Sensi-Baume Mineral - Mineralbalsam fra firmaet Vichy Homme med en let, ikke fedtet tekstur og køleeffekt.
 3. Maca Root - balsam fra Body Shop, fugtgivende og blødgør huden, forhindrer irritation.
 4. Spa Care for Him er en god balsam mod hudirritation fra Pevonia Botanica, som dyber nærer og beskytter huden.
 5. Energiladning - lotion fra det berømte mærke Nivea For Men, forfriskende med en let duft og fugtgivende effekt.
 6. Hydra Energetic - en anden populær lotion fra det globale mærke L'Oréal Men Expert, der nærer epidermis dybt og omhyggeligt.
 7. Brutia Uomo er en behagelig lugtende lotion fra Frais Monde, som er ens i konsistens og brug til spray og cologne.
 8. Hudforsyninger til mænd efter shave healer - lotion fra producenten Clinique-konsistens, der ligner mælk eller balsam.
 9. Aquatic Lotion - Lotion til normal hudtype fra producenten Biotherm Homme, som har en gel og cremet tekstur, fugtgivende og nærende huden indtil næste barberingsprocedure.
 10. Clarins After Shave Soother - ClarinsMen brand lotion til hud komfort, irritation og tørhed med en ikke-fedtet og toning konsistens.

Alle de listede produkter er blevet gentagne gange testet for effektivitet og overholdelse af løfter fra producenter. De fleste af dem besidder ledende stillinger i efterspørgslen i lang tid. Du skal vælge det rigtige produkt hvad angår pris og kvalitet med hensyn til ligestilling og ligestilling.

Hvad er bedre at vælge?

Det er svært at afgøre, hvilke produkter der er bedre end deres børsnoterede produkter. Først og fremmest skal du være opmærksom på hudens type og den kosmetiske konsistens. Et kvalitetsprodukt skal mærkes på emballagen for hvilken type hud det passer. Du kan også studere anmeldelser af dermatologer og mænd på internettet til et bestemt værktøj for at forstå, hvordan producentens løfter falder sammen med virkeligheden.

Du kan skelne produkter efter type og handlingsprincip af hver, for eksempel:

 • colognes og lotioner giver en antiinflammatorisk effekt, men de er ikke egnede til tør hud på grund af indholdet af alkohol og tanniner;
 • cremer og gelé fugtiggør, nærer med vitaminer og planteekstrakter og er egnet til tør og normal hud i ansigtet;
 • Balsams og geler - er gennemsnittet mellem cremen og lotionen derfor egnet til kombination og olieagtig hud.

Højkvalitets kosmetik indeholder vitaminer og mineraler, urtetilskud og naturlige økologiske ingredienser. Til den varme sæson og udsættelse for solens ultraviolette stråler er egnede gelignende forbindelser, der beskytter huden. En god creme bliver hurtigt absorberet i huden og giver ingen skinn på huden, og du bør ikke vælge produkter med en udtalt parfume, da der er mange dufte og kemiske additiver, som irriterer huden.

konklusion

Hver mand, der regelmæssigt barberer sit ansigt, fjerner stubben, ved sikkert, hvor vigtigt det er at beskytte og genoprette huden efter et sådant stress. For at gøre dette skal du vælge en kvalitet efter barberingsprodukt fra en pålidelig producent. På grund af det store udvalg af producenter og produkter er det svært at vælge, hvorfor kendte eksperter inden for dette område udgør anbefalinger og bedste ratings. Præsenterede ratingfonde mindsker rækkevidden af ​​søgning.

10 bedste aftershave produkter

Feature Rating

Enhver mand med jævne mellemrum tvunget til at barbere stubben på hans ansigt. For nogle skyldes dette kjolekode på arbejdspladsen, andre ligesom glat hud. Under alle omstændigheder kan denne procedure ledsages af nedskæringer og irritationer. Især for at slippe af med ubehagelige fornemmelser, tilbyder kosmetiske virksomheder mange forskellige midler efter barbering. De mest populære af disse er alkoholbaserede lotioner. De opfrisker ikke kun godt, men har også en antiinflammatorisk effekt. For flere årtier siden blev kun denne type produkt indført i butikker. Men moderne producenter har taget højde for funktionerne i følsom hud og begyndte at producere geler, cremer og aftershave balm specifikt til hende.

Alle fonde har deres ulemper og fordele. For eksempel forårsager lotioner smerter, når de anvendes til udskæringer, og cremen kan tilstoppe porer. Derfor er det vigtigt at vælge de mest hensigtsmæssige midler. For at gøre dette skal du overveje følgende punkter:

 • Geler har en fremragende fugtgivende virkning;
 • Vælg en lotion eller en balsam, hvis du har olieagtig hud;
 • Cremen er ideel til følsom hud;
 • Med en tendens til irritation, foretrækker produkter, der indeholder salicylsyre;
 • Tilstedeværelsen i aloe-ekstraktets sammensætning er en betydelig fordel;
 • Værktøjet skal have en behagelig lugt, fordi det kan mærkes hele dagen.

Under barberingen udsættes uforberedt hud på grund af afskæring af det øvre lag af epidermis. Derefter er der en utrolig tørhed og irritation. Efter barbering produkter er designet til at bekæmpe disse ubehagelige fornemmelser. Vi valgte de bedste produkter ifølge købere.

Den bedste aftershave gel til mænd

3 Gillette Series Sensitive Skin

Den populære producent af barberprodukter Gillette er en følsom hudgel med fremragende beroligende virkning. Fås i et usædvanligt format - 75 ml emballage i den mest kompakte størrelse. Flasken er meget praktisk at holde i din hånd og tage med dig på vejen. Sensitive Skin skaber en friskhed umiddelbart efter barberingen. Gelen fugtiger huden huden og beroliger den.

Værktøjet er fantastisk til daglig brug. Holder sund hud uden irritation selv ved hyppig barbering. Det har en mynte lugt. Efterlader ikke mærker på ansigtet. De vigtigste fordele er: behagelig følelse efter påføring, fravær af rødme, lys tekstur, optimale omkostninger. Mangler ikke fundet.

2 Natura Siberica Ice Yak og Yeti

Natura Siberica Ice Yak og Yeti After Shave Gel er designet til den bedste pleje af mænds hud. Produktet beroliger det så hurtigt som muligt og forhindrer irritation. Det har tekstur af mellemfedt, som straks absorberes og efterlader ingen rester. Indeholder yakmælk, der fylder huden med næringsstoffer. Fås i en mængde på 150 ml, den har en frisk mentol smag.

Gelen indeholder Shea smør, panthenol, vitaminer, vilde hellebore ekstrakt, som sammen har en tonic, beroligende og antiseptisk virkning. Umiddelbart efter påføring er der en køleeffekt. Fordelene er den ideelle sammensætning, fremragende tilstand af huden efter påføring, de bedste anmeldelser, lav pris. Mangler ikke fundet.

Under barberingen er mænds hud under enorm stress. For at få hende til at se roligt og hydreret efter proceduren, skal du vælge det rette middel. Hver af dem har sine fordele og ulemper. Vi fandt ud af, hvad der betyder, at efter barbering er det bedre at vælge.

Naturlig kosmetik til mænd efter barbering - nøglen til sund hud

Ansigtet er kort for hver person. For den stærke halvdel af menneskeheden er sund hud af afgørende betydning. Hvis det ikke er tilstrækkeligt hydreret, kan der forekomme irritation, hvilket forårsager ubehagelige fornemmelser. For at forhindre dette sker, bør du tage sig af kvaliteten af ​​ansigtsplejen.

Hvilken efterskærmning for mænd skal jeg vælge?

 • Balsam - forhindrer kontaminering og multiplikation af bakterier;
 • lotion - bruges til desinfektion, anbefales til fedtet hud;
 • Mælk - renser og toner følsom hud;
 • creme - fugt og blødgør, fjerner følelsen af ​​tørhed;
 • gel - desinficerer, dækker huden med en beskyttende film.

I dag kan alle mennesker sikre en behagelig barbering og ordentlig hudpleje uden at forlade lejligheden. Det er nok at gå til computeren og bestille de rigtige aftershave-produkter i online-butikken.

Hvorfor skal jeg købe kun certificeret shaving kosmetik?

Det øverste lag af epidermis af en mand, i modsætning til kvinden, har en større tendens til forurening. Under barberingen kan du få mikroskader og alvorlige nedskæringer. Hvis du anvender et ubekræftet produkt på dit ansigt i en ikke-kerneforretning, er det let at bringe en alvorlig infektion. Konsekvenserne vil være uforudsigelige, og behandlingen er dyr.

Hvorfor er det værd at købe produkter fra os?

Katalogbutikken Men007 præsenterer kun naturlige kosmetik til mænd efter barbering fra de officielle mærker: D.R.Harris, Assa Carr, Proraso, Penhaligon`s. Vi er officielle, og for nogle producenter og den eksklusive distributør, som giver kunden mulighed for at være sikker på kvaliteten af ​​købet. Et rigt udvalg af varer giver dig mulighed for at købe præcis de midler, der opfylder dine krav.

Vælg de rigtige mænds kosmetik som gave? Du kan også bestille gaveindpakning her. Vi leverer de indkøbte varer til den angivne adresse om 1-2 dage i Moskva og regionen i 1-4 dage inden for Den Russiske Føderations område.

Se attraktiv ikke kun moderne, men overkommelig. Se selv!

Kosmetik til mænd: Efter barberingsprodukter

Anmeldelser af kosmetik i kategorien "After Shave"

350-450 rubler) har en behagelig lugt. (Adidas lykkedes ikke i benene).
Det kan ikke være bedre.
Hendes mand har følsom hud, tilbøjelig til irritation.
+ Ingen irritation.

Vi anbefaler dig at læse:

© 2000-2018, 7ya.ru, Medie Registreringsbevis El. Nr. FS77-35954.

Udskrivning af meddelelser fra konferencer er forbudt uden et link til webstedet og forfatterne af meddelelserne selv. Genudskrivning af materialer fra andre dele af webstedet er forbudt uden skriftligt samtykke fra firmaet ALP-Media og forfatterne. Redaktionel udtalelse kan ikke falde sammen med forfatterens mening. Forfatterens og udgiverens rettigheder er forbeholdt. Teknisk support og IT-outsourcing leveres af KT-ALP.

Om projektet | Konkurrencer | Social Directory | referencer

© 2000-2018, 7ya.ru, Medie Registreringsbevis El. Nr. FS77-35954.

Udskrivning af meddelelser fra konferencer er forbudt uden et link til webstedet og forfatterne af meddelelserne selv. Genudskrivning af materialer fra andre dele af webstedet er forbudt uden skriftligt samtykke fra firmaet ALP-Media og forfatterne. Forfatterens og udgiverens rettigheder er forbeholdt. Teknisk support og IT-outsourcing leveres af KT-ALP. Redaktionel udtalelse kan ikke falde sammen med forfatterens mening.

Top 10 kosmetik til mænd

Så mærkeligt som det lyder, bruger ikke kun kvinder kosmetik - det er også efterspurgt blandt mænd. Det er selvfølgelig ikke den slags kosmetik, som den kvindelige halv dag til dag bruger i hendes hverdag. Imidlertid er hovedopgaven for sådanne produkter rettet mod at løse de samme opgaver - fugtgivende, blødgøring, beskyttelse mv. Med en enkelt justering relateret til strukturen af ​​mænds hud.

Der er mange toppe blandt kosmetik til kvinder i netværket (de bedste læbestifter, korrektorer, liners og foundation cremer), så vi besluttede at lave de 10 bedste kosmetik til mænd, hvor eksperter, der ikke var ligeglade med deres udseende, var det stærkere køn.

Sisley Oily Male Skin Lotion

Sisley Tropical Lotion lotion, der er baseret på astringent og rensende egenskaber ved sjældne tropiske harpikser: myrra, røgelse og benzoinharpikser, er sjældent for sådanne balsamegenskaber, der nemt kan klare en ubalance af olieagtig hud. Derfor, hvis din hud er som en oliefarve, så vil denne 3-i-1 mirakelkrem komme i brug. Den indeholder en cocktail af ingredienser, der hjælper med at synligt reducere ufuldkommenheder, forbedre hudens kvalitet og rydde op med overskydende strålende talg.

Elemis Hydra-Boost serum til træt hud

Overarbejde og søvnløse nætter efterlader et smertefuldt aftryk på din hud? Rig på vitaminer E, omega-6-9 fedtsyrer, fugtiger dette lette serum øjeblikkeligt huden og nærer huden samtidig med, at rynker minimeres. Overvej det en slags Red Bull, bare for huden.

Clinique glad for mænd - mænds brusegel

Den amerikanske producent af kosmetik til mænd formåede at kombinere en storslået shampoo og en duftende shower gel i en flaske. Tykt skum og forfriskende parfume duft renser helt håret, giver det volumen og hud, blødgør og fugter det. Du kan bestemme din hudtype og købe Clinique mænds kosmetik uden problemer i indenlandske kosmetiske onlinebutikker.

Mænds deodorant Old Spice

Meget populært, ikke kun takket være kreativ reklame, hans vedholdende og samtidig påtrængende mænds duft, blev han en uundværlig kosmetik i de fleste mænds arsenal. At vælge en god deodorant er en ganske vanskelig opgave: Man kan være for svag, den anden for skarp, og den tredje til at forlade ubehagelige pletter - det vigtigste er her at finde den meget "midterste". Old Spice håndterer alle opgaver perfekt og er overkommelig.

REN Evercalm Ultra Comfort Mask til følsom hud

Følsom hud er ret vanskelig om vinteren (læs: ordentlig hudpleje om vinteren), men da temperaturen stiger, forekommer der en række yderligere faktorer, som bidrager til hurtig tørring. Denne maske beroliger, blødgør og fugter, forstærker hudens naturlige beskyttelsesbarriere og hjælper den med at klare stress i sommerdagen.

Ultimate Lip Balm Biotherm Mand Lip Balm

Mænd har også flagerende og knækkende læber, ligesom kvinder. Dette er især mærkbart om vinteren i dårligt vejr, når ansigtet er mest modtageligt for lave temperaturer og vejrforhold, og i varm sommer, i tiden for den mest aktive sol. Biotherm Balsam er det bedste læbeplejeprodukt til mænd. Den er velegnet til hårde og ikke meget mænd, fordi den ikke har skinne, lugter, absorberer hurtigt og genopretter læber. Om vinteren er det bedst at bruge det, i stedet for simpelt hygiejnisk læbestift.

Bestseller til mænds dufte - Montblanc Legend

Den ubestridte salgs leder blandt eliten mænds parfume, perfekt til alle aldre. Den rigelige sammensætning af ingredienser er i stand til at imponere med sine udsøgte lugte selv gourmeter i dette område. Denne parfume tilhører gruppen af ​​parfume, der blev født første gang i 2011 og har stadig ikke lige stor blandt brødrene.

Efter barbering balm Acqua di Parma Colonia

Det bedste middel efter barbering, kan reducere irritation og tone huden efter barbering. Denne balsam lukter ikke kun godt (woody og musky noter), men også aktivt bevarer hudhydrering og har en behagelig lugt.

Carthusia Olive Wood Razor

Den bedste barbermaskine til mænd, lavet i "oldsulny" design, men samtidig med alt, hvad der er nødvendigt for en behagelig og glat barbering. Kaster du plastisk razors hver måned? Stop straks. Denne dobbeltskårne sikkerheds barbermaskine fra elite-parfumerne fra Carthusia-mærket, der er udskåret af italiensk oliventræ, inspireret af vintage design, bliver et stilfuldt værktøj, der vil bringe en lille gammeldags chik til ethvert badeværelse.

Bergamot Beard Oil af The English Beard Oil Company

Den bedste måde at passe på et tykt skæg. Blødgør, tæm og administrer dit "frække" skæg med denne duftende, helt naturlige olie fra et nyt engelsk mærke, der fokuserer på udviklingen af ​​professionelle skægplejeprodukter. At have et pænt, tykt skæg er nu meget stilfuldt, fordi hun for hver mand symboliserer individualitet, unik stil og fyldig karakter.

Test af værktøjer efter barbering. Del I

Rolig, kun rolig!

Vores overskrift på mandlige kosmetik fortsætter med at udvikle sig og glæde - min, jeg er ikke bange for dette ord, medforfatter Alexey, i sveden af ​​hans ansigt, er testmidler, der er designet til at gøre livet lettere for mænd og utroligt fornemme dem. I dag vil vi tale om midlerne til at berolige huden efter barbering. Ord til Alexey.

For nylig skrev jeg om barberingsprodukter, og nu er det tid til aftershave kosmetik. Ja, ja, du var ikke forkert, for det sidste har jeg gjort en bedrift og lært, at midlerne til og efter barbering også er kosmetik. Bestemt, hm, succes.

Og nu lad os komme ned til forretningen.

After-Shave Gel, The Art of Shaving

Min tidligere bekendtskab med dette mærke var meget flot, så da jeg åbnede kassen i de velkendte blå og stribede farver, forventede jeg allerede noget godt.

Jeg må straks sige, at vi ser fremad, mine forventninger var berettigede. Det første vi ser er selvfølgelig emballage. Jeg taler ikke om ovennævnte konventionelle boks, men om fartøjet indeholdende vores gel. Normalt er sådanne ting enten i rør eller i dåser eller i plastflasker - dette er alt sædvanligt og almindeligt. Umiddelbart bliver vi mødt af en ret massiv gennemsigtig glasflaske med en rav gel inde. Det ser usædvanligt og elegant ud, men samtidig som en mand. Hvis tøjet bliver mødt, er mødet absolut vellykket.

Men jeg barberede og det var på tide at prøve det i praksis. Lavendel-duftende gel bliver let og forsigtigt påført huden, forfriskende og fjernelse af irritation, men ikke køling af det. Kun i steder med nedskæringer vises en let mentol-køling effekt. Fornemmelserne er behagelige, gelen absorberes hurtigt, og efter lidt tid glemmer du allerede, at du faktisk barberet. Men følelsen af ​​friskhed bevares, hvilket er dejligt. Plus stopper han hurtigt blødninger i sårene, hvis de var.

Gruppen viste sig bestemt at være umagen værd. Jeg vil bruge det med stor glæde, som jeg råder dig til (hvis mænd læser denne blog, kan jeg ikke lide det samme for pigerne, men jeg tør ikke tilbyde: "Kun ren alkohol!").

Omtrentlig pris - 1500 rubler.

Instant Hydration Balm (Instant Hydration Balm) 3in1, Gillette

Det unikke ved dette produkt er anført på emballagen - den balsam beskyttende faktor SPF - 15, der beskytter huden mod UVA / UVB stråler (jeg forstår ikke dette, så det er skrevet på kassen). Desværre ødelagde May os ikke med solen, så jeg kunne ikke kontrollere effekten af ​​dette forsvar.

Med hensyn til selve balsammen er den i en konventionel beholder med et stik ved udløbet (som jeg altid skriver ned som plusser). Luften af ​​balsam er evig neutral Gellett, jeg føler ekstremt, at der er noget i det, men for hele sin størrelse kan min mands næse ikke genkende sådanne sarte aromaer.

Det påføres forsigtigt på huden, beroliger det, men fratager ikke menthol effekt, selvom det er lys. Fugtgivende huden har også et sted at være, men måske en smule overdreven. Hvis det tages for givet fra det foregående eksperimentelle emne og ikke er opmærksom på det, lider absorptionsmidlet. Men for folk med tør hud balm passer bare fint.

Balm er god som en barbering. Det udfører sine funktioner for at berolige huden ganske godt, men den beskyttende faktor i vores land ser muligvis lidt meningløs ud. Ikke vejret, og ikke folkene. Hvis vi har brug for det, vil vi stadig anvende solcreme alene uden håb om en barberingsbalsam.

Omtrentlig pris - 210 rubler.

Post-Shave Healer, Clinique

Helt ærligt, i begyndelsen blev jeg flov over ord healer, jeg behøver ikke at behandle noget, jeg er ikke så ondt. Selvom du husker de første eksperimenter med barbergel fra samme Clinique, så. Nå, okay, lad os komme til virksomhed og prøve denne "læge".

Emballagen er i dette tilfælde den sædvanlige plastikflaske i klinikernes evergrå farve, farven på tunge efterårs- vinterskyer. Så snart hætten blev skruet ud, ramte en stærk aloe lugt næsen. Jeg ved ikke hvordan nogen, men i barndommen ofte havde jeg en løbende næse og influenza behandlet med aloesaft, der voksede i potter hjemme, så er lugten efter "healer" efter min mening perfekt.

Men konsistensen i første omgang forvirrede mig - ikke en gel eller en balsam, men mælk. Jeg har aldrig brugt mælk. Så for ansigt til ansigt måtte jeg huske færdighederne hos en specialstyrker soldat. Ja, jeg lyver, jeg tog det bare og sætte det, hvorfor skulle vi forstyrre unødvendige cykler? Clinique, selvfølgelig, var i hans repertoire - "læge" fornøjelse ligger på ansigt, opdateres og fugter uden en antydning af køle- nedskæringer er spændt på ingen tid. Selvom det er ubelejligt at anvende det: Jeg har ikke lært at gøre det på en sådan måde, at det ikke strømmer mellem fingrene eller falder i vasken.

Hvis du tilpasser og lærer at anvende denne mælk på ansigtet, så vil dette produkt bare være perfekt. Så jeg tager en mesterklasse med Oksana. Og jeg giver ham dristigt råd til enhver, der har en kærlighed til aloe eller en tendens til at skære.

Omtrentlig pris - 1700 rubler.

Tre repræsentanter for shave-kosmetik gennemgås og præsenteres for folks domstol. Sammenfattende vil jeg sige, at Gillette er nyttig i høj grad bange for solen mænd med dryish hud og The Art of Shaving og Clinique - universelt nyttige værktøjer, der passer alle, det er meget godt, de er.

Jeg håber, at denne anmeldelse vil hjælpe dig med at reducere blodsudgydelser i badeværelserne!
Og hvad er dine mænd reddet af?

Efter barbering produkter

Anmod om et opkald tilbage

Lige fra dit telefonnummer, og vores konsulent vil kontakte dig fra mandag til fredag ​​fra kl. 10.00 til 19.00, lørdag og søndag fra kl. 11.00 til 17.00.

Checkout i 1 klik

Lige fra dit telefonnummer, og vores konsulent vil kontakte dig fra mandag til fredag ​​fra kl. 10.00 til 20.00, lørdag og søndag fra kl. 11.00 til 17.00.

Checkout i 1 klik

Lige fra dit telefonnummer, og vores konsulent vil kontakte dig fra mandag til fredag ​​fra kl. 10.00 til 20.00, lørdag og søndag fra kl. 11.00 til 17.00.

Det er meget nemt at få rabat!

Hvis du allerede har registreret på vores hjemmeside, skal du blot logge ind med dit brugernavn og din adgangskode.

Hvis dette er din første gang på hjemmesiden, skal du registrere dig.

Kun almindelige kunder er tilgængelige yderligere rabatter på mere end 1000 produkter!

Mænds kosmetik til en behagelig barbering

Tak! Vi vil gerne vide, hvorfor du kunne lide denne artikel.

Tak! Vi vil gerne vide, hvorfor du ikke kunne lide denne artikel.

Exfoliating scrubs.
Den renere huden, jo lettere er det at barbere. Derfor er 1-2 gange om ugen nødvendigt at bruge specielle afskalningsskruber for at fjerne døde hudpartikler.

Barbering produkter

Regelmæssig sæbe tørrer huden, giver ikke en god glide og kan ikke blødgøre nok hår. Derfor er det meget vigtigt at bruge et af specialværktøjerne:

Barberkrem Det skal jævnt påføres børsterne med en barberbørste.

Shaving Gel. Det er meget nemt at påføre og dækker alle områder af huden, hvilket sikrer en perfekt glide.

Barberskum. Når den påføres, øges den i volumen og danner en tyk og blød skal.

Når du vælger et barberingsprodukt ud over dine personlige præferencer, skal du også overveje typen af ​​din hud og se efter det passende mærke på værktøjet.

Alkohol aftershave lotion

Under barberingen forbliver mikrokuttere ofte på huden, hvorigennem en infektion kan komme ind i kroppen. For at undgå dette skal huden være dekontamineret. Du skal bare huske på, at alkohol er meget tør hud, så overdriv det ikke og glem ikke at anvende en fugtighedscreme da.

Efter barbering balsamer og cremer

Uanset hvordan du twist det, barbering er en mikrostress for huden. For at berolige hende skal du bruge en balsam eller aftershave hver gang. De blødgør, fodrer og fugter kun huden, men beskytter den også mod eksterne miljøpåvirkninger.

Ligegyldigt hvor godt sminke er til barbering, det kan ikke erstatte en god barbermaskine! Glem ikke at engangs razors kan hjælpe på en tur, men er ikke egnet til regelmæssig brug. Tvivl og vil ikke straks købe en dyr løsning? Start med Gillette Mach 3 Turbo med et behageligt flydende hoved og tre højkvalitets knive. Du vil straks mærke forskellen!

Efter barbering produkter til mænd

1 704 gnid. 2 470 gnid.

bedste pris bestseller

2 406 gnid. 4 010 gnid.

1 762 gnid. 2 350 gnid.

1 812 gnid. 3 020 gnid.

1 482 gnid. 2 470 gnid.

4 875 gnid. 8 125 gnid.

1 674 gnid. 2 575 gnid.

1 762 gnid. 2 350 gnid.

742 gnidning. 990 gnid.

Mængde: 2

2 408 gnid. 3 490 gnid.

2 094 gnid. 3 490 gnid.

Alle felter er påkrævet

Websitet bruger cookies til at forbedre bekvemmeligheden af ​​besøgende og forbedre deres tjenester.

Aftershave creme - valgfuld subtilitet

Aftershave creme er en uundværlig egenskab i sminke af enhver moderne mand. Ja, ja, du behøver ikke at blive overrasket og snickerfully, mænd skal også have en kosmetolog. I det mindste de, der bekymrer sig om deres udseende. Og det er ikke en hyldest til mode, men en reel nødvendighed.

Moder Natur begavede mænd med vilde (i de fleste tilfælde) ansigtshår. Ikke alle repræsentanter for den stærke halvdel af menneskeheden ønsker at vise sig med skæg og overskæg. Derfor er vejen ud at barbere sig.

Denne proces eller rettere udføres ritualet mindst en gang om dagen. I sig selv giver det ikke ubehagelige fornemmelser (i tilfælde af korrekt valg af barberingstilbehør). Men konsekvenserne kan være meget forskellige afhængigt af en gentlemmens type hud.

Nedskæringer, ridser, skrælning, irritation, tørt ansigt giver meget ubehag. Ikke kun at det er meget ubehageligt fysisk, foruden også forkæler udseendet.

Den moderne kosmetiske industri producerer hele rækken af ​​mænd efter barberingskosmetik til pleje af enhver hudtype. Barbering cremer er meget populære.

Efter barbering produkter

Der er et helt arsenal af værktøjer til mænd, der vil hjælpe med at slippe af med ubehagelige følelser efter morgenritualet. Disse er lotion, balsam og cremer. Alle er værd at optage plads på hylden på badeværelset. Men hver mand vælger for sig selv de midler, der passer mest til ham. Lad os dvæle mere detaljeret om cremeformuleringer.

 1. Aftershave cremen har i modsætning til sine "shopmates" en mere olieagtig og tæt tekstur, som taler til fordel for mænd med tør hud, der er tilbøjelig til irritation og flak.
 2. Det har en langvarig virkning, fugtiger og toner hudens celler dybt ind i dets dybe lag.
 3. Det kræver kun en applikation af produktet direkte efter proceduren på lidt fugtig hud for at bevare effekten af ​​friskhed og sikkerhed for hele dagen.
 4. Æteriske olier i aftershave cremen giver mulighed for at slippe af med irritation, flak og genoprette den beskadigede epidermis hurtigt nok.

Definitivt svar på spørgsmålet, hvad er den bedste creme til at vælge til behandling af hud efter barbering, hver mand skal svare sig selv. Alt afhænger af præferencer i dufte, hudtype og tilstand, tilstedeværelsen af ​​allergiske reaktioner på komponenterne i produktet og mange andre individuelle egenskaber.

Overvej de mest populære mærker, der producerer kosmetik til mænd og deres produkter.

 1. "Nivea For Men After Shave Cream" med en forbedret formel af Care Pro Tec - de bedste af deres repræsentanter i dette segment. Kriteriet "priskvalitet" glædeligt overrasket. Strukturen af ​​midler omfatter vitamin E og B5, som med fordel påvirke den beskyttende funktion af huden, bidrage til forbedrede egne beskyttende bestemmelser på det cellulære niveau ved at fjerne afskalning og irritation næsten med det samme, og hele dagen.
 2. "Ahava" creme fra israelske kosmetologer. Den består af vitamin-mineralske komplekser, der eliminerer tør hud, genopretter en beskyttende barriere. Mineralerne i Det Døde Hav bidrager til hurtig healing af mikrotraumas, hvilket forhindrer den patogene mikroflora i at formere sig, hvilket er meget vigtigt under klimatiske forhold. Aromaen af ​​træ og havbrise efterlader et behageligt spor for hele dagen.
 3. Aftershave creme "Estel Alpha Homme" - produkt fra den russiske producent. Det kraftige antibakterielle kompleks klæber godt med hudskade efter barbering, fjerner straks følelsen af ​​tæthed og brænding. Gendanner huden ved at stimulere produktionen af ​​sin egen elastin og kollagen. Det har en behagelig maskulin duft.
 4. Efter barbering creme "COOL MEN ULTRASENSITIVE" er beregnet til følsom hud, indeholder aloe vera ekstrakt, kamille, shea smør. Det har ingen farvestoffer og alkohol. Overholder de komplekse opgaver at passe på den følsomme og følsomme hud i ansigtet og beskytter den mod udsættelse for ultraviolet stråling.
 5. Efter barberingskrem "L'Oreal Men Expert Hydra Energetic Moisturizing behandling mod tegn på træthed" er et universelt middel, der varer i 24 timer. Den unikke sammensætning gør det muligt ikke kun at beskytte huden efter barberingsprocessen, men fjerner også de fem mest skarpe tegn på træthed, der ødelægger udseendet hos en moderne mand. Disse er cirkler under øjnene, sløvhed, tørhed og tæthed i huden, tab af tone og udseendet af de første rynker.

Dette er kun en dråbe i havet sammenlignet med den mangfoldighed, der er repræsenteret på markedet for varer i dette segment. Men hver mand skal selvstændigt vælge mellem de midler, der passer til ham perfekt. Nogle gange skal du ændre makeup flere gange, indtil du finder "din" aftershave creme. Men indsatsen er det værd.

Er det muligt at fjerne håret permanent?

 • Forsøgte alle mulige måder at fjerne håret på?
 • På grund af overdreven vegetation føler du dig usikker og ikke smuk.
 • Du er bange for at vente på den næste henrettelse, idet du husker at du bliver nødt til at udholde igen.
 • Og vigtigst af alt - effekten varer kun få dage.

Og nu svar på spørgsmålet: passer det dig? Er det muligt at klare dette? Og hvor mange penge har du allerede "lækket" til ineffektive midler og procedurer? Det er rigtigt - det er tid til at stoppe med dem! Er du enig? Derfor besluttede vi at offentliggøre vores abonnent Alina Borodinas historie, hvor hun fortæller i detaljer, hvordan hun slap af problemet med overdreven vegetation i 1 dag for evigt! Læs mere >>

Varm voks til Veet depilation

Shugaring derhjemme