Korrektion øjenbryn tatovering, når du skal komme til korrektion

Piger vil have en permanent øjenbryn makeup, for ikke at anvende det dagligt, for det gør de en tatovering. Men tanker om de negative konsekvenser efter proceduren opstår ikke, før de vises. Med det forkerte valg af salon eller mester er der risiko for, at du ikke kan lide effekten. Korrigerer denne korrektion øjenbryn tatovering. Men ikke alle ved, hvad korrektionen er for, og også hvor meget det er gjort.

Har jeg brug for en korrektion efter øjenbrynens tatovering

Ikke alle specialister gør deres job godt med det samme, så de skal rette dem efter en periode med opsving. Der kan være mange grunde til at korrigere øjenbrynens tatovering, men proceduren løser ikke altid problemet helt. I sådanne tilfælde skal du anvende tatoveringsfjernelse laser eller remuver.

Ved dette besøg korrigerer kosmetologen sin forstyrrelse, eller sørger for, at huden har helet ordentligt. I usædvanlige situationer, når rehabilitering ikke lykkes, vil specialisten ved dette besøg lære hende at kende og anbefale kunden de handlinger, han skal tage.

Tilmelding til korrektionen er ikke nødvendigvis den samme læge, for hvem du gjorde hovedtjenesten. Hvis du ikke kan lide hans arbejde, kan du ændre skønhedseksperten eller salonen.

Hvorfor har brug for en korrektion

Korrektion er kun navnet på genoptællingen. Mange mennesker tror, ​​hvorfor en korrektion er nødvendig i en måned. På den sørger kosmetologen for at alt er godt med virkningen af ​​din permanente tatovering, og han gjorde alt rigtigt. Som sidste udvej foretages der redaktioner, men det er ikke altid tilfældet.

Besøg mesteren er nødvendig, selvom du ikke kan se punktet. På den kan en specialist identificere nascent negative effekter, der skal stoppes hurtigst muligt. De kan ikke være synlige for pigen, men forekommer inde i hende.

Det er vigtigt for mesteren selv at være sikker på, at resultatet af tatoveringen helbreder sig ordentligt, som han er ansvarlig for det såvel som for dit helbred.

Ved udførelse af komplekse teknikker er det umuligt at tegne et billede helt i en session, så revisionen skal udføres under anden session. Det er bedre at have en tatovering i to faser end en, men læg pigmentet i de dybe lag af epidermis.

Hvornår skal du foretage en korrektion

Det første besøg foregår en måned efter hovedproceduren, da denne tid er tilstrækkelig til, at huden kan helbrede. Efter en periode med opsving skal du komme til receptionen, som ofte på grund af uhensigtsmæssig behandling, er resultatet ikke som forventet.

De resterende sessioner styres af kunden. Han har to måder:

 1. Tilmeld dig ikke for yderligere sessioner overhovedet. Dette sker, når en pige ønsker at sove helt tatoveringen helt, og så vil hun genoprette det. Dette er rimeligt, da det ikke altid er nødvendigt at bære lyse, klare nuancer på øjenbrynene, betyder naturlighed meget for mange.
 2. Besøg regelmæssigt kosmetologen for at opretholde resultatet efter tatoveringen. Således kan en kvinde holde sine øjenbryn i en velplejet form så meget som hun vil. Der er ingen begrænsninger i dette, da den periodiske korrektion efter tatovering ikke påvirker øjenbrynens sundhed. Det er ikke korrekt at gentage besøgene ofte, men en gang om året eller et halvt år. Denne gang er nok til at gøre skyggen lysere, men ikke helt i søvn. Så der vil ikke være meget forskel før og efter korrektion, men huden vil ikke blive udsat for introduktion af pigment ofte.

For spørgsmål om hvornår du skal opdatere tatoveringen, samt om der er en misforståelse, kan du til enhver tid besøge kosmetologen. Under dette besøg vil der blive diskuteret de problemer, du er interesseret i.

Ofte foreslår eksperter at rette op på et forkert job som dette: de maler over det med et beigefarvet pigment ovenpå, gemmer det arbejde, de ikke kunne lide. Dette gøres kun til gavn, da der ikke er noget godt resultat.

Efter lidt tid vises et lyst pigment, der var malet med en beigefarve, på toppen, og farverne blandes. Det ser værre ud end det var før korrigering af tatoveringen. Hvis din mester tilbyder dig denne procedure, er du ikke enig.

Desuden er skønhedernes argumenter ofte billeder af klienter med sådan en overlapning, men billeder tages straks efter tjenesten, så effekten sænker forværringen af ​​pigenes udseende.

Hvad korrigerer korrektionen

Når der er problemer med resultatet af tatoveringen, tænker kvinder straks på dens fjernelse, men det er den forkerte beslutning. Normalt når du vælger en god salon, korrigerer korrektionen alt:

 1. Ujævn farve. Piger står ofte over for et sådant problem, da en specialist med en lille mængde erfaring ikke altid distribuerer pigmentet korrekt over øjenbrynene. Hvis vi taler om fjerning, har de brug for en tilgang med glatte overgange, der ændrer skyggen til mørk. Sommetider er problemet et resultat af forkert pleje efter tatovering, så det er vigtigt at følge instruktionerne fra masteren. Hvis du skrælner skorpen på forhånd, bliver farven smurt, og en del af pigmentet går væk.
 2. Bleg farve. Nogle gange gør håndværkere specifikt farven et par nuancer lysere, så hele tiden varer længere. Men en for let skygge behøver kun at blive rettet, da den hurtigt vil forsvinde fra øjenbrynene. Hvis du oplever et problem med en unaturlig skygge, skal du ikke skynde dig for at reducere den eller male den med en beige farve. Dette er ofte en bivirkning af farvestof af dårlig kvalitet, sædvanligvis blå eller rødlig farve, den forsvinder efter en periode med genopretning.
 3. Arbejdets form eller stil. Sommetider anvender mesteren ikke den formular, som pigen ønsker. Dette kan ofte korrigeres ved at have erfaring og viden med hensyn til proceduren. Asymmetrien af ​​øjenbrynene opdages konstant i hverdagen, da de ikke er de samme fra fødslen: den ene er over det andet. Hvis kosmetologen ikke kender disse finesser, trækker han tatoverens kontur på den naturlige grænse, hvorfor det visuelle resultat ser asymmetrisk ud.

Du kan føje til listen i overensstemmelse med dine præferencer, hvis du har fundet et andet problem. Før du beslutter dig for en korrektion efter en tatovering, skal du kontakte en kosmetolog, da proceduren ikke altid vil gøre resultatet bedre.

Høring er bedre med en skønhedsekspert, der ikke har foretaget din procedure. For at gøre dette, lav en aftale til en anden kosmetologi, hvor en uafhængig mester vil give dig klare råd.

Øjenbrynspleje efter tatoveringskorrektion

Efter korrektion har øjenbryn brug for pleje, som efter tatovering. I begge procedurer anvendes pigment, hvilket delvis beskadiger ansigtets hud, så det har brug for tid til rehabilitering.

I de første tre dage behøver du ikke vaske dine øjenbryn, men kun for at tørre blodet eller dryppe med en bomuldsstynge dyppet i et antiseptisk middel. Make-up under restitutionsperioden er forbudt, da det forhindrer epidermis i at helbrede.

På den fjerde dag vil der være skorpe på øjenbrynene, som beskytter dem mod eksterne faktorer. Med et beskyttende lag skal du være forsigtig med ikke at rive den ud før tid for at forhindre infektion i at komme ind gennem den berørte hud.

Skorpen varer kun fire dage, på den tredje dag begynder kløe, som derefter intensiverer. Det forårsager begyndelsen af ​​det beskyttende lags afskalning på en naturlig måde. Lider denne følelse, at ridser dine øjenbryn er umuligt ikke ved et uheld at røre følsomme skræl.

Hvis du ved et uheld afskrækker det beskyttende lag, spred det med en antiseptisk helbredende salve for at forhindre forurening.

I den første uge slutter din omsorg, resten af ​​tiden, øjenbrynene helbreder sig selv. I løbet af hele genopretningsperioden er det umuligt at gå ud uden solcreme, samt at besøge badet, saunaen. Pludselige temperaturfald er skadelige for pigment, der er faldet under huden.

Generelt er opsvingstiden efter øjenbrynskorrigering den samme som efter tatovering, så mesterne giver nogle gange ikke instruktioner til klienten, da alle handlinger forbliver de samme.

En måned efter korrektionen skal du besøge mesteren igen, så han værdsætter det arbejde han har gjort. På dette besøg foreskriver han instruktioner til yderligere daglig pleje af øjenbrynene, fortæller om efterfølgende korrektioner.

Hvor ofte bliver øjenbryn rettelser foretaget

Den første korrektion foretages efter rehabiliteringsperioden efter tatoveringen. På den måde vurderer kosmetologen bare resultatet, og foretager små ændringer, hvis det er nødvendigt.

Derefter er valget dit - du kan slet ikke tildele korrektioner eller gøre dem hvert år eller gå til en anden kosmetologi, hvis du ikke kan lide arbejdet hos en specialist i din skønhedssalon.

Uden korrektioner falder den samlede efter to år. Med passende omhu og dyb indføring af pigmentet, stiger denne gang til 3-4 år. Ellers kan det falde.

fund

Der er ikke noget forfærdeligt om øjenbrynskorrigeringer, da de ikke nødvendigvis indfører en ny del af pigmentet. Fremgangsmåden gør det muligt for pigen at holde øjenbrynene velplejede når som helst.

Korrigeringsprisen er normalt to gange lavere end prisen på tatovering i kabinen. Gennemsnitsmærket er 2000 rubler. For ikke at bruge penge på korrektion af arbejde, skal du finde en god salon før øjenbrynens tatovering.

Det vil være nyttigt for dig!

For mange mennesker betragtes tatovering som et forsøg på kunstigt at pynte sig selv. Derudover er tatoveringen ofte...

På et tidspunkt, da øjenbrynens tatovering var på mode, ønskede mange kvinder at have det på...

Smukke øjenbryn - nøglen til succes for hver kvinde og pige. Men for at få denne succes...

Nu er der få, der ikke ved om øjenbrynens tatovering, da denne teknik er populær...

Øjenbryn tatovering er fashionabelt, smukt, praktisk og overkommelig. Ved første øjekast er proceduren ret simpel...

Er der brug for korrektion?

Som praktiserende mester med permanent makeup kommer jeg ofte over det faktum, at piger indstiller sig til en procedure med øjenbryn, øjne eller læber. I håb om at de ikke behøver korrektion af permanent makeup...

"Men tatoveringer er lavet uden korrektion."
- Det er rigtigt! Men har du virkelig brug for en tatovering på dit ansigt?!

Vores hud er et komplekst levende organ. Indfør et farvestof i huden, dette er gulvet i sagen. Den resterende halvdel af det succesfulde resultat afhænger af helingsprocessen.

Hvis du korrekt følger anbefalingerne fra mesteren for pleje af permanent makeup, så vil sandsynligvis farven stige ganske godt, men stadig ikke perfekt. Hvorfor? Alt er meget enkelt - pigmentet indført i huden er et fremmedlegeme til vores krop. Kroppen forsøger på alle måder at slippe af med en fremmed, han er ikke klar over, at det er så nødvendigt, og vi introducerede specifikt pigmentet))) Farvemætning efter helbredelse bliver lettere ved 40-60%, end umiddelbart efter proceduren. et par faktorer. For eksempel sover du altid på venstre side, på den anden - den tredje dag efter proceduren, når du vågner op, bemærker du, at skorpen fra venstre øjenbryn eller øjenlåg allerede er forsvundet. Det er tidligt, huden har ikke haft tid til at helbrede, en ny skorpe dannes der, og igen vil du miste farve. Når permanent makeup helbreder, vil dette sted være lettere + hvor det var tæt pulserende fartøj - og der tog malingen lidt lysere...

Det er muligt, at du efter helbredende permanent makeup ser i spejlet og beslutter at alt er fint, og du behøver ikke korrektionen. Nå, det er din ret, ingen kan tvinge dig til at foretage en korrektion. Men jeg vil ikke desto mindre anbefale, at du bruger din ret til den anden procedure med permanent makeup til en lavere pris.

Efter korrektionen på grund af pigmentkomprimeringen vil du kunne nyde høj kvalitet permanent makeup og bringe den ind i to gange så lang tid!

Korrektion vil give mulighed for at få et mere varigt resultat. Du kan bære en tatovering længere uden at opdatere.

Må ikke modløses, hvis pigmentet efter den første procedure med permanent makeup ikke lægger sig ret jævnt, vil mesteren rette alt for korrektionen. Normalt er der for et godt resultat en korrektion nok. I sjældne tilfælde er der behov for en anden korrektion. Tøv ikke med at spørge mesteren om den rette pleje af permanent makeup - mesteren og klienten i ét hold - et godt resultat er vigtigt for alle!

P. S. Ved at foretage en permanent make-up korrektion - du overbelaster IKKE, kun gennem den gradvise introduktion af pigment i huden, kan du få et varigt kvalitetsresultat.

Hvad kan korrigeres for korrektion?
Farve tatovering. Korrektionen kan gøre farven mere mættet. Lys op til 1-2 toner. Flere ændrer den oprindelige farve af permanent makeup (for at gøre det varmere eller koldt).
Tatoveringsformen. En let korrektion af formen er mulig - inden for rammerne af en rimelig måde: gøre øjenbrynene lidt bredere, ændrer svingningskurverne lidt, men det er umuligt at ændre øjenbrynens form drastisk. Det er muligt at ændre formen på læber eller pile på øjnene ved at øge området.

Korrektion af øjenbryn efter tatovering: funktioner og omkostninger ved proceduren

Korrektion af øjenbrynens tatovering udføres en måned efter proceduren, når skorpen helbreder. På dette tidspunkt er farven på pigmentet fuldt manifesteret, hudcellerne fornyes. Det er ønskeligt at foretage en korrektion med samme mester, prisen vil være to gange billigere end omkostningerne ved permanent makeup.

Korrektion er nødvendig for at rette synlige defekter og ændre pigmentfarvemætningen efter helbredelse af skorstenen. Det udføres normalt af den samme mester, der lavede tegningen. Under den første session skal specialisten forklare, hvorfor en efterfølgende korrektion er nødvendig, hvornår man skal registrere den. Ved afslutningen af ​​korrektionen af ​​alle fejl bliver kanten endelig, og den resulterende farve opbevares i 3-4 år.

Indikationer for justering

Tatoveringskorrektion er en obligatorisk procedure, der udføres ca. en måned efter indførelsen af ​​pigmentpræparatet med nåle. Det gøres normalt i samme salon efter aftale med mesteren. Efter at have undersøgt hudtype, alder og valgt farve kan en specialist reducere eller øge det tidsinterval, der er nødvendigt for fuldstændig heling af punkteringer.

Nogle kunder spekulerer på, hvorfor denne procedure er nødvendig efter et par uger. Nogle stopper tillægsgebyret, andre ønsker ikke at udholde smerten, for at bruge fritid.

Uden yderligere pigmentering kan ingen garantere, hvor længe tatoveringen varer, uanset om det vil være lige og præcist.

Indikationer for genbesøg:

 • Gør korrektioner, når farven er for intens eller lys, ændrer den resulterende nuance ved at tilføje lysstyrke.
 • Forøgelse af området med maling hammering, bøjning, form eller kontur korrektion.
 • Juster mønsteret, hvor skyggen er blevet mere blege på grund af ukorrekt pleje af skorpen.
 • Korrektion af asymmetri, mindre guidenfejl forårsaget af hurtig udseende af puffiness.

Forandringer sker under lokalbedøvelse, smerten er ikke så stærk som den første gang. Hvis det ønskes, kan klientens kontur gøres klarere eller bleg, ændre en lille form, helt score en anden yndlingsfarve. Nedenstående billede viser, hvordan kanterne ser ud efter gentagen justering af en erfaren specialist.

Hjemmepleje

For at korrektionen af ​​tatoveringen skal lykkes, er det nødvendigt at pleje de behandlede områder af huden korrekt, for at opfylde alle krav til anvendelse af salver og hygiejne. Det anbefales normalt at bruge Boroplus, Redningsmand, Traumil-S til fjernelse af puffiness. En tørret skorpe kan ikke blive revet af, skåret af med negle, kæmmet, ellers vil en infektion komme under huden. Forkert pleje vil føre til svinning af pigmentet, dets delaminering, udseendet af farveløse skaldede pletter.

Alle disse anbefalinger bør overholdes selv efter korrektioner for ikke at krænke billedets integritet, for ikke at skade den klare kontur. Professionelle advarer dig normalt om, hvor meget tid der skal tages forholdsregler. Den gennemsnitlige helbredelsesperiode for korrigerede øjenbryn er 2-3 uger.

Disse dage er det forbudt:

 • Svømme, gå til badet, den varme sauna, swimmingpoolen eller motionsrummet.
 • For at vådte huden, gnid det med dine hænder.
 • Brug enhver makeup produkter, scrubs, cremer, peels.
 • Solbade i solen, gå til solarium umiddelbart efter pigmentering.

Det er nødvendigt at tage anti-herpes medicin, hvis der er en sandsynlighed for herpes på grund af lav immunitet. Indtil hævelsen sænker, anbring en desinfektionssalve, vask punkterne med en svag opløsning af chlorhexidin hver 3-4 timer. Det er nødvendigt at vaske meget omhyggeligt, det er tilrådeligt at bruge våde alkoholfrie klud i stedet for vand.

Den vigtigste betingelse - at gøre permanent makeup og dens efterfølgende justering er kun nødvendig fra en betroet professionel.

Hvis mesteren har de rette færdigheder, værdsætter hans ry, vil han udføre alle trin i overensstemmelse med reglerne. Den eneste ulempe er, at salonproceduren er meget dyrere end en ven derhjemme. Men kvaliteten af ​​arbejdsansøgninger sker normalt ikke, hvilket er vigtigt i et sådant tilfælde som opretholdelse af skønhed. Desuden foretages ompigmentering til halv pris, hvilket sparer penge. Et eksempel på en kvalitetstatuering er vist på billedet.

Omkostninger ved session

Mange piger drømmer om at lave øjenbryn tatoveringer, men de ved ikke, hvor meget denne procedure vil koste, hvorfor du skal rette teksten eller foretage ændringer. Nogle frygter, at korrigerende foranstaltninger vil koste dem for meget, de vil kræve hyppig behandling til salonen for at opretholde en smuk øjenbryn. Enhver medarbejder i salonen vil fortælle om omkostningerne ved tjenesten, forklare, hvorfor en sådan ændring er nødvendig, konsultere om priser.

Det er ikke nødvendigt at korrigere kontur eller farve for ofte, kun en gentaget session i 3-4 uger er nok.

Omkostningerne ved arbejde varierer afhængigt af kabinen, dens nærhed til centrum, metrostation, forstad. I store byer kan tatovering koste meget mere og koste 4000-6.000 rubler til piger. I periferien er det muligt at finde en mester, der er villig til at anvende konturen til 3000-3500 rubler. Korrektion udføres for et halvt gebyr, prisen varierer omkring mærket af 2000 rubler. Ifølge reglerne er proceduren udført for den samme medarbejder i salonen, der injicerede pigmentet, valgt den passende skygge. Efter sessionen skal browsere få et smukt udseende, ønsket skygge og form.

Øjenbrynskorrigering efter tatovering

Permanent øjenbryn makeup - en procedure der ligner en tatovering, det kaldes normalt en tatovering. Et farvestof injiceres i lag af huden under hårene, forbedrer eller giver en ny øjenbryn form.

I modsætning til tatoveringen anvendes permanente pigmenter i permanent makeup, der hurtigt fjernes fra huden, så proceduren skal gentages hvert par år.

Husk at huden skal komme sig, en let betændelse og hævelse vil gøre. På dette tidspunkt bliver ulemperne ved den resulterende farve og fordeling af farvestoffet, såvel som de nødvendige justeringer af øjenbrynlegemet, mærkbare.

Hvad er den gentagne korrektion af øjenbrynstatoen

Har jeg brug for en korrektion efter øjenbrynens tatovering

Tatoveringsprocessen er forbundet med skader på huden, så det er vigtigt at vide, hvad man skal gøre, så øjenbrynene heler hurtigt og uden problemer.

På nuværende tidspunkt anvendes forskellige cremer og salver, som har desinficerende egenskaber og hjælper huden med hurtigt at genvinde og få et sundt udseende. Denne proces tager flere dage, normalt ikke mere end fem.

De første 2 dage, 3-4 gange om dagen, skal du anvende øjenbryn med en tatovering med en bomuldspinne fugtet med chlorhexidin. Efter fem minutter kan du anvende en sårhelende creme, som lægen vil rådgive dig, for eksempel Bepanten plus.

På dette tidspunkt kan du ikke vaske, huden renses med våde klud, hvilket undgår øjenbrynsområdet.

Hvad er forbudt efter permanent øjenbryn makeup

 1. svømning anbefales ikke
 2. besøge badet eller saunaen, samt udføre ansigtsdampning,
 3. solbade i solen eller i et solarium,
 4. hud skorpe kan ikke slettes af dig selv, sørg for at vente, indtil de forsvinder af sig selv.
 5. en uge efter ansøgning er tatoveringen forbudt at anvende kosmetik.

Det kan tage op til 3-4 uger for huden at komme helt tilbage. Resultatet fra første gang viser sig som regel ikke at være ideelt, du skal foretage korrektioner.

Forstå, at korrektionen udført tatovering er nødvendig, kan du af følgende grunde:

 • i den resulterende form viste øjenbryn unøjagtigheder eller huller;
 • ikke tilfreds med øjenbrynens farve eller vil have en lysere skygge
 • pigmentet er ujævnt fordelt over øjenbrynets område

Alle disse mangler kan observeres selv efter en erfaren mesters arbejde: Et sted har huden opfattet pigmentet værre, eller det tager et par flere finish at få det perfekte billede.

En god herre advarer selv om behovet for efterfølgende korrektion.

Afhængigt af hudens regenerative evner tager det 3 til 4 uger at helbrede tatoveringen helt. I slutningen af ​​helingen er alle ulemperne ved den første procedure tydelig og om du har brug for øjenbrynskorrektion.

Der er en anden type korrektion - "opdater": tatoveringen er opdateret og bliver igen lys og udtryksfuld, mens den angivne form på øjenbryn ikke ændres.

Denne procedure udføres i perioden fra tre måneder til to år på kundens anmodning.

Øjenbryn tatovering korrektion

Korrekt tatovering kan være på to måder - for at fjerne de ekstra farvede steder og male nye.

 1. Hvis vi taler om færdiggørelsen af ​​den nyligt afsluttede tatovering, tilføjer mesteren blot et farvestof til de steder i øjenbryn, som viste sig at være mindre farvede.
 2. Hvis klienten ikke er tilfreds med den resulterende form for øjenbryn, skal vi huske, at farvestoffet injiceret under huden kan fjernes.

Til denne procedure anvendes laserkorrektionsteknologi, hvor laserstrålen "udbrænder" pigmentet og bringer det ud, misfarvning af huden på dette sted.

Denne proces giver dig mulighed for at "slette" ikke er tilfreds med øjenbrynernes omrids og derefter anvende en ny tatovering i overensstemmelse med den påtænkte formular.

Det er altid muligt at ændre farven på øjenbrynene ved hjælp af pigmentet i en anden farve.

Det er værd at bemærke, at øjenbrynernes permanente sminke samt dets korrektion er uønskede i nogle tilfælde:

 • med svær diabetes
 • i nærværelse af sygdomme, der fører til et fald i blodkoagulation;
 • modtagelighed for udviklingen af ​​keloid ar, der kan forekomme på beskadiget hud
 • onkologiske sygdomme;
 • Aids eller hepatitis
 • graviditet og amning.

Sørg for at konsultere din læge, før du beslutter dig for at udføre proceduren.

Hvor skal man lave øjenbrynens tatoveringskorrektion og hvad er prisen

Som regel kommer patienten til at justere tatoveringen til den specialist, der gjorde det. Ofte mener mastrene, at justeringen er det sidste trin i arbejdet for at rette øjenbrynens form og ikke tage et særskilt tillæg for det.

Hvis patienten ikke kunne lide mesterens arbejde, og han vender sig til et andet kosmetikrum med henblik på korrektion, vil dette allerede blive betragtet som en separat procedure.

Dens omkostninger kan starte fra 2000 rubler, men den nøjagtige pris kan kun bestemmes efter at have afklaret alle de nuancer, der skal udføres.

Hvornår, hvorfor og hvordan er øjenbrynens tatoveringskorrigering færdig (39 billeder)

For at øge deres tiltrækningskraft bruger kvinder kosmetik, men den daglige anvendelse tager meget tid, hvilket især om morgenen ofte ikke er nok. Derfor er den virkelige frelse permanent makeup, som f.eks. Øjenbryn. Det er dog ikke evigt, og efter en vis tid er der derfor brug for en korrektion af øjenbrynstatoveringen, som vil genopfriske en smuk dames udseende.

I foto-øjenbrynene før og efter tatovering

Denne artikel beskriver detaljeret, hvad øjenbrynskorrigering og øjenbrynens tatovering er, det vil sige dette er en slags instruktion, som du vil vide, hvornår det er nødvendigt at udføre en genoprettelsesprocedure.

Kort om tatoveringen

Til at begynde med, lad os tale om, hvad denne procedure er, hvilket næsten er umuligt at gøre med dine egne hænder.

Så hun betyder:

 • brugen af ​​en særlig farveblanding;
 • blandingen injiceres under huden til en dybde på 0,8 millimeter;
 • bestemmer dybden af ​​mesteren med fokus på tætheden af ​​en kvindes hud.

Af den måde ligner denne teknologi noget på en konventionel tatovering, men indebærer brugen af ​​en særlig en:

 • applikationsteknikker
 • udstyr;
 • farvestoffer.

Hertil kommer, at huden er skadet minimalt. Ja, og for fuldstændig fjernelse af maling har du brug for en relativt kort tid.

Den maksimale periode, der kræves for den komplette "pleje" af farvestoffet, er tre år og afhænger af:

 • på typen af ​​maling;
 • på hudens egenskaber.

Tattoo øger signifikant kvinders attraktivitet

Vær opmærksom. Efter proceduren er huden på behandlingsstedet redder, små hævelsesformer. Men hvis alt blev gjort korrekt, vender huden efter tre dage tilbage til normal.

Prisen på øjenbrynens mikroblading afhænger af salonen, hvor den holdes - jo mere "elite" er etableringen, jo højere koster. Selvfølgelig behøver du ikke stole på de saloner, hvis pris er for lav.

Kontraindikationer og forbud

Selve proceduren er næsten smertefri og sikker, men den har også visse kontraindikationer. Det kan især være farligt i mindst tre tilfælde.

Proceduren har en række kontraindikationer og forbud.

Korrektionsoplysninger

Nu vil vi fortælle om hvor meget tid der er brug for korrektion for tatovering øjenbryn. Alt er simpelt - hvis alt gik godt, kunne du lide resultatet, så genopfyldning af farvestofpigmentet skulle ske om et halvt år.

Korrektioner skal udføres med bestemte tidsintervaller.

Hvis du ikke er tilfreds med resultatet, behøver du ikke at skynde dig for at besøge mesteren igen:

 • For det første vil farven ses om cirka to til tre uger - så er det muligt at bestemme, hvor præcist det er nødvendigt at besøge.
 • For det andet tager en komplet helbredelse af huden mindst en måned - det er ikke nødvendigt at udføre en opdatering før.

Vær opmærksom. Hver persons hud har sine egne egenskaber. Derfor vil det samme farvepigment blive manifesteret forskelligt i forskellige kvinder. Naturligvis vil tidspunktet for korrektionen være anderledes.

Nogle tvivler på, om der skal foretages korrektion efter tatovering af øjenbryn - det er ikke bare nødvendigt, men nødvendigt:

 • for at forny farven
 • for at ændre intensiteten af ​​skyggen;
 • for at rette fejlen af ​​mesteren, hvis nogen.

Derfor bør du ikke tvivle på, om det er nødvendigt at gøre øjenbrynens tatoveringskorrektion - før eller senere skal du søge professionel hjælp igen, selvom mesteren ikke oprindeligt informerede dig om behovet for en sådan procedure.

Specifikke datoer

Dette afsnit beskriver mere specifikt, hvor meget der skal gøre øjenbrynens tatoveringskorrektion.

Så du kan kontakte mesteren:

 • så snart huden er genoprettet
 • pigment fordelt jævnt under huden.

Det vil sige efter ca. 25-28 dage (i løbet af denne periode er huden fuldstændig restaureret) og op til tre eller fire måneder (når malingen begynder at lysne mærkbart).

Vær opmærksom. Det er vigtigt ikke at gå glip af den periode, hvor pigmentet lyser. Ellers skal du ikke længere foretage en korrektion, men en komplet anvendelse af maling. Som nævnt ovenfor, er det ofte, hvis korrektionen blev udført til tiden, fuldskala genanvendelse af maling, ikke nødvendigvis tidligere end et halvt år.

Den korrekte timing af korrektionen vil indikere master.

Korrektion er også nødvendig for at sikre ensartet pigment under huden.

Denne type tatovering restaurering / fornyelse udføres:

 • når huden er helt helbredt
 • beskyttende skorper falder af sig selv;
 • steder med ujævn anvendelse og distribution af farvestoffet vil være tydeligt synlige.

Korrektionsprocessen indebærer yderligere farvning af de områder, hvor pigmentet er fordelt ujævnt, med det resultat, at øjenbrynens nuance bliver ensartet.

Også gennem denne procedure kan du:

Du skal dog forstå, at din valgte farve, skygge, vil være anderledes, efter at mesteren kommer ind under huden.

Årsagerne til dette kan være flere:

 • hudegenskaber;
 • funktioner i kost og menu;
 • type sminke påført osv.

Tidlig korrektion vil give dig mulighed for altid at se charmerende ud

Husk at hvis du ikke vil have det til at blive lysere end før, så undgå ofte og langvarig:

 • forblive i direkte sollys;
 • Besøgende puljer, bade;
 • svømmer i åbent vand.

I slutningen

Nu ved du, hvad øjenbrynskorrektion er nødvendig for efter tatovering, når det skal gøres og til hvem der skal overlade denne procedure. Yderligere video i denne artikel giver dig mulighed for bedre at lære processens funktioner, og hvis du stadig har spørgsmål, tøv ikke med og spørg dem i kommentarerne.

Korrektion øjenbryn tatovering: hvad er gjort

Alle kvinder bruger kosmetik til at korrigere ufuldkommenheder og øge deres tiltrækningskraft. Men daglig anvendelse af kosmetik tager meget tid, hvilket mangler om morgenen før arbejde eller skole. Det tager meget tid at passe på øjenbrynene, da dette er en vigtig del af makeup. Derfor bruger nogle en tatovering. Men permanent makeup er kortvarig, det kræver justering over en periode. Besøger mesteren rettidigt til korrektion opdaterer du udseendet og forlænger livet af øjenbrynens tatovering.

Hvorfor skal jeg foretage korrektion øjenbryn tatovering

Korrigering af tatoveringen er en nødvendig procedure, som udføres en måned efter injektionen af ​​farvestofpigmentet med en nål, det er straks, så snart huden genoprettes, da øjenbrynfarven blev lidt lettere. Gå ikke glip af afklaringsperioden. Ellers er det nødvendigt at udføre proceduren for fuldstrenget tatovering igen, og ikke dens korrektion. Med hjælp af korrektion bringer mesteren arbejdet til den ideelle tilstand:

 • udfylder farvestoffernes huller, som syntes af en eller anden grund;
 • justerer farven som ikke kunne opnås efter den første session
 • ændrer kontur og størrelse af tatoveringen, for eksempel gør tipene af øjenbrynene klarere.

Fashion til tatovering dukkede op i slutningen af ​​det tyvende århundrede, og den første til at bruge permanent makeup var stjernerne. Hans hjemland er Taiwan. Det var her, der maler og apparater til deres ansøgning dukkede op.

Det skal bemærkes, at korrektionen af ​​øjenbrynens tatovering er påkrævet! Når huden har helet, vil skorsterne forsvinde, steder hvor farven har lagt sig ujævnt vil være synlig, og nogle områder er farvet anderledes. Og herren vil rette alle disse mangler.

Med hjælp af korrektionen bringer mesteren tatoveringen til perfektion

Klienten skal tage højde for, at den valgte tone vil være anderledes, når farvestoffet injiceres i huden. Dette forklares nemt af egenskaberne af hud, mad, kosmetik og sæbe, som du bruger. Selv livsstilen påvirker farven på øjenbrynene.

Øjenbryn tatovering korrektion metoder

Fix mislykkede permanente makeup øjenbryn kan være to metoder. Den første metode er at fjerne overskydende maling i nogle områder, og den anden er at farve nye dele af øjenbryn.

Øjenbryn farvekorrektion

En måned efter helbredelse er farven pigmentets farvestof oftest umættet og opfylder ikke dine forventninger. Nogle gange vises en helt anden farve - unaturligt, for eksempel lilla, grå, orange eller grøn. Farvestoffet kan ændre sin skygge gradvist, så sort kan blive grå og brun, bliver til pink.

Pigmentets opførsel afhænger af hudens farvetype, kroppens individuelle reaktion og farvestoffets kvalitet. Ofte forekommer sådanne transformationer med pigmenter, der er designet til tatoveringer, så for tatovering øjenbryn skal du kun bruge et specielt farvestof. Forresten anbefales det ikke at bruge sort farve, da den falder til blå efter helbredelse. Erfarne fagfolk vil aldrig bruge det, når de arbejder med øjenbryn.

Fjern unaturlige make-up nuancer med en laser. Afhængig af farvemætningen afhænger af antallet af procedurer. Pigmenter af kolde farver, der er placeret i det øvre hudvæv, slettes hurtigst muligt. Men de varme nuancer, der ligger dybere, korrigerer meget vanskeligere og længere. Det synlige resultat opnås efter de allerførste procedurer for anvendelse af en laser, når pigmentets farve stadig er lys og intensivt absorberer lysstrålens kvanta.

Unaturlige nuancer af tatovering fjernet med en laser

Der er en anden måde at fjerne unødvendigt pigment fra huden - det er at bruge en remuver (dette er et særligt stof, der aggressivt neutraliserer farvestoffet fra huden). Han har en stor ulempe. Når det interagerer med huden, beskadiger dette lægemiddel det, og ar kan forblive. Derfor er denne mulighed bedre ikke at bruge, på trods af at den giver en hurtig effekt.

Nogle eksperter korrigerer tatoveringen af ​​øjenbrynene ved at overlappe det svarte pigment med et lag af hvid eller beige farve, det vil sige på toppen af ​​en mørk skygge kører de i en lys. Denne metode til øjenbryn reparation er uønsket. Det giver en midlertidig virkning, da lysfarvestoffet meget hurtigt erhverver en gullig farvetone, og det er umuligt at fjerne en sådan farve selv ved hjælp af en lasermetode.

I sjældne tilfælde er kroppen ekstremt negativ reaktion på indførelsen af ​​maling under huden. På grund af dette kan hår falde ud. Derfor bør du tage forskellige særlige præparater for at stimulere væksten.

Restaurering af planhed

Det er kendt, at huden i forskellige dele af panden har en ulig tæthed, så efter at skormen forsvinder, kan uberørte dele danne sig. Øjenbrynene ser unøjagtige ud, da belægningen er ujævn. Og korrektionen hjælper med at jæle alle fejl. Fremgangsmåden til genoprettelse af en ensartet belægning er indførelsen af ​​farvestoffet på de ufarvede områder. Korrektion vil bidrage til at glatte alle fejl. Herudover ved mesteren allerede, hvordan huden vil reagere, og tænder malingen til den ønskede dybde.

Øjenbryn form forandring

Desværre kan formen på øjenbrynene kun korrigeres med en stigningsmetode. Da det er lettere at lave et smalt øjenbryn bredt og ikke omvendt. Derfor, hvis du har brug for at gøre øjenbryn længere og bredere, så vil mesteren ikke være svært. Under proceduren vil han anvende pigmentet til de manglende områder. Og også let asymmetri er let korrigeret. Men hvis du har brug for at reducere øjenbryn, skal du enten vente til fuld fading eller fjerne tatoveringen med en lasermetode. En klar kontur af øjenbrynene kan korrigeres ved hjælp af fjerning, hvilket vil resultere i en mere naturlig form, mens konturen forbliver uændret.

For at gøre øjenbrynene bredere anvender mesteren under korrektionen pigmentet til de manglende områder

En lasermetode bruges også til at fjerne delvis pigment. Normalt for små tilpasninger til øjenbrynens form er en procedure tilstrækkelig.

Sænkning af øjenbrynens tatovering med ansigtsvæv

Det kan lyde mærkeligt, men nogle gange permanent makeup varer i ti år. Derfor, med alder, hudvæv falder ned, vises rynker. Og sammen med huden bliver tatoveringen også sænket, hvorved opmærksomheden rettes mod aldersrelaterede ændringer. Dette problem kan også løses ved hjælp af en laser, der overdrager dette arbejde til en kvalificeret mester.

Video: Øjenbryn tatovering korrektion

Øjenbryn heling efter korrektion

Ofte helbringer øjenbryn efter korrektion i to uger, men det afhænger af hudens individuelle egenskaber og pleje. På den første dag kan det virke som om øjenbrynene ser akavet ud. Men vær ikke ked af det. Efter piercing med en nål svulmer huden. Du vil føle smerte, men det er normalt, da hudvævet har gennemgået mekanisk indgreb. Efter et par dage vil hævelse og smerte passere, og der kommer en let mærkbar skorpe. På den første dag skal du konstant fugte øjenbrynene med et serviet dyppet i chlorhexidin. På den fjerde eller femte dag vil skorpen blive udtalt.

To dage efter tatoveringen vises en skorpe på øjenbrynene

På den syvende dag begynder skorpen gradvist at falde. Det er under ingen omstændigheder vigtigt at rive dem af, fordi du kan forårsage endnu mere skade på huden.

Efter en uge forsvinder skorpen dannet i små partikler gradvist

Efter et par dage vil partiklerne selv forsvinde helt. Og udseendet af øjenbrynene vil blive bedre. For hurtig helbredelse skal du behandle dine øjenbryn med olie hver dag.

Hvis mesteren korrekt udførte korrektionen af ​​tatoveringen, så vil øjenbrynene efter helbredelsen se naturligt og pænt ud.

Efter fuldstændig heling kræver øjenbryn ikke særlig pleje. Det vil være nødvendigt at afstå fra:

 • Besøgende bade, saunaer og svømmebassiner;
 • langvarig ophold i solen;
 • hyppigt ansigtsskrubbe.

Yderligere opdatering af øjenbrynens tatovering skal ske om to eller tre år.

Kontraindikationer til tatoveringen

Før proceduren med permanent makeup skal du gå til en konsultation med en læge, da tatoveringen af ​​øjenbrynene har kontraindikationer for:

 • alvorlig form for diabetes
 • Tilstedeværelsen af ​​sygdomme, der fører til et fald i blodkoagulationen
 • modtagelighed for udviklingen af ​​keloid ar, der kan forekomme på beskadiget hud
 • onkologiske sygdomme;
 • Aids og hepatitis;
 • graviditet og amning.

Valget af en specialist i korrektion af tatovering

Tilgang til valget af en specialist i tatovering skal være omhyggeligt, efter at have læst kundeanmeldelser, spørgende erfaring. Da kun en erfaren mester vil gøre et kvalitetsjob, idet der tages hensyn til kendetegn og ønsker hos en kvinde.

Øjenbrynstatovering udføres bedst af en erfaren mester for at undgå negative konsekvenser.

De første minder om proceduren for tatovering findes i de gamle egyptiske referencebøger. Cleopatra selv blev permanent anvendt med specielle pinde og naturlige farvestoffer.

Procedurerne i den oprindelige tatovering og dens korrektion udføres bedst af samme mester, da han allerede er bekendt med hudens egenskaber og dens reaktioner på farvestoffet. Derudover opkræver mange eksperter ikke for korrektion.

Du behøver ikke at opgive korrektionen af ​​øjenbryn, selvom du er tilfreds med arbejdet, for det første vil det forbedre deres udseende, og for det andet sænke fading af malingen. En smuk og kompetent permanent makeup giver dig mulighed for til enhver tid at være attraktiv.

Har jeg brug for øjenbryn-tatoveringskorrektion?

Øjenbryn tatovering er en procedure, selvom det giver dig mulighed for at se smukke ud, men for huden er det bogstaveligt sårbart. Efter påføring af tatoveringen er der dannet mikroraner, som gradvist helbreder.

Den allerførste dag efter tatoveringen vises skurv på øjenbrynene, som absolut ikke anbefales at blive afskåret: i 6-14 dage forsvinder de selv, og så kan indtryk af tatoveringen ændres til det bedre eller dårligere.

Disse skorper udfører også en beskyttende funktion: de holder så længe mikrofranen heler, og derfor forhindrer skorsterne indtrængen af ​​infektioner og infektion.

De første par dage ser pigmentet altid meget lysere ud, fordi øjenbrynene virker mørkere, skarpe. Så når skorpen går væk, og pigmentet bliver mindre intens. Og først da kan du bedømme, om du kan lide resultatet.

Men en høj kvalitet tatovering af øjenbryn kan gøres meget sjældent i en procedure (uden korrektion). I det overvældende flertal af tilfælde er korrektion nødvendig, og det betyder ikke, at mesteren har arbejdet dårligt: ​​Det er næsten en obligatorisk procedure, der hjælper med at bringe tatoveringen til perfektion.

Masters selv anbefaler at komme til korrektionen. Selvom kunderne i starten ikke ser dette som nødvendigt, er korrektionen værd at komme.

Hvorfor har jeg brug for en korrektion?

Korrektion efter tatoveringen udfører to funktioner:

 • det ændrer øjenbrynens form, huller i pigmenteringen er fyldte, som under den første procedure kunne overses på grund af microranoks;
 • administreret mere intens pigment, hvis der efter den første gang er det for lyst - det kan være som en fejl eller beroligelse mester (siden lys tatovering mørke gør lettere end omvendt), og individuel ejendommelighed af huden til opfattelsen af ​​pigmentet.

Nu forstår jeg hvorfor du skal foretage en korrektion.

Hvis efter den første procedure, når skorsterne falder ned, er mellemrum og fejl klart synlige, bør du ikke straks søge efter en anden mester: korrektionen kan rette alt. Undtagelsen er, hvis øjenbrynens form klart ikke er den ene, der blev aftalt, eller hvis en af ​​øjenbrynene er meget forskellig fra den anden.

Men det er sjældent, og hvis man udover at kommunikere med mesteren også studerer sin portefølje, vil det være let at undgå skuffelse: du kan bedømme om professionalisme fra billederne.

Men hvis efter korrigeringen nedbrydes skorsterne, og de områder, der tydeligt ikke er skyggefulde, forbliver, så skal du virkelig søge efter en anden specialist.
til menuen ↑

Hvornår skal det gøres?

Øjenbryn tatovering korrektion udføres fire til fem uger efter hovedproceduren. Hvorfor efter så meget tid? I løbet af denne periode har hudceller i området, hvor tatoveringen blev taget, tid til fuldt ud at komme sig, og du kan fortsætte med at arbejde uden frygt for dannelse af ar.

Dette er vigtigt at overveje, når du planlægger en tatovering. Derfor anbefales tatoveringen i november-december: da vil korrektionen ske i januar-februar, hvor solen heller ikke vil være meget aktiv.

Øjenbrynskorrektion varer meget hurtigere end selve tatoveringen, og en procedure er normalt tilstrækkelig. I sjældne tilfælde tager det to - så holder den anden efter fire uger, når huden genopstår.

Hvor mange tatoveringskorrektionsprocedurer vil blive påkrævet, ses i processen. Hele denne tid bør du undgå den lyse sol og bære solbriller, der dækker dine øjenbryn.

For at opretholde form og intensitet i tatoveringen er det nødvendigt at gentage proceduren hver 6-12 måneder.

Det er bedre at lave en korrektion på fredag ​​- som efter tatoveringen vil der være skorpe, og dette er ikke den mest attraktive detalje i billedet.

Om få dage - i weekenden - bliver de mindre mærkbare, og i mandags kan du gå på arbejde uden frygt for at diskutere dit udseende. Efter et par dage vil øjenbrynene være perfekte, og efter to eller tre år (4-6 procedurer) vil tatoveringen forblive for evigt.
til menuen ↑

Udstedelsespris

Omkostningerne ved øjenbrynskorrektion er altid billigere end prisen på tatovering, fordi mængden af ​​arbejde er mindre. Prisen kan kaldes umiddelbart efter korrektionen, og kan bestemmes efter det faktum, afhængigt af tid, indsats og pigment.

Faktisk er det en ting, når du bare skal tilføje intensitet til farven og en anden, når du skal bringe håret tatovering til perfektion: i dette tilfælde skal du forberede det faktum, at korrektionen vil blive lavet i lang tid, og prisen vil være ret høj.

Hvis prisen er tildelt til proceduren, starter den fra 500 rubler. Korrektion er altid billigere end selve tatoveringen. Men det er, hvis du gør det første og om nødvendigt det andet (hvor meget herren vil sige) - 1-2 måneder efter hovedproceduren.

Så tatoveringen er opdateret, det er nødvendigt at foretage en omhyggelig tegning af øjenbrynene, og prisen på en sådan service er faktisk prisen på tatoveringen fra bunden.

Hvor meget det koster afhænger af mængden af ​​arbejde og på mesterens prispolitik. Men ikke altid dyrt - det betyder godt. Du kan lave gode øjenbryn til 4000 rubler, og du kan gøre mislykket til 10.000.

Korrektion øjenbryn tatovering, når du skal komme til korrektion

Piger vil have en permanent øjenbryn makeup, for ikke at anvende det dagligt, for det gør de en tatovering. Men tanker om de negative konsekvenser efter proceduren opstår ikke, før de vises. Med det forkerte valg af salon eller mester er der risiko for, at du ikke kan lide effekten. Korrigerer denne korrektion øjenbryn tatovering. Men ikke alle ved, hvad korrektionen er for, og også hvor meget det er gjort.

Har jeg brug for en korrektion efter øjenbrynens tatovering

Ikke alle specialister gør deres job godt med det samme, så de skal rette dem efter en periode med opsving. Der kan være mange grunde til at korrigere øjenbrynens tatovering, men proceduren løser ikke altid problemet helt. I sådanne tilfælde skal du anvende tatoveringsfjernelse laser eller remuver.

Ved dette besøg korrigerer kosmetologen sin forstyrrelse, eller sørger for, at huden har helet ordentligt. I usædvanlige situationer, når rehabilitering ikke lykkes, vil specialisten ved dette besøg lære hende at kende og anbefale kunden de handlinger, han skal tage.

Tilmelding til korrektionen er ikke nødvendigvis den samme læge, for hvem du gjorde hovedtjenesten. Hvis du ikke kan lide hans arbejde, kan du ændre skønhedseksperten eller salonen.

Hvorfor har brug for en korrektion

Korrektion er kun navnet på genoptællingen. Mange mennesker tror, ​​hvorfor en korrektion er nødvendig i en måned. På den sørger kosmetologen for at alt er godt med virkningen af ​​din permanente tatovering, og han gjorde alt rigtigt. Som sidste udvej foretages der redaktioner, men det er ikke altid tilfældet.

Besøg mesteren er nødvendig, selvom du ikke kan se punktet. På den kan en specialist identificere nascent negative effekter, der skal stoppes hurtigst muligt. De kan ikke være synlige for pigen, men forekommer inde i hende.

Det er vigtigt for mesteren selv at være sikker på, at resultatet af tatoveringen helbreder sig ordentligt, som han er ansvarlig for det såvel som for dit helbred.

Ved udførelse af komplekse teknikker er det umuligt at tegne et billede helt i en session, så revisionen skal udføres under anden session. Det er bedre at have en tatovering i to faser end en, men læg pigmentet i de dybe lag af epidermis.

Hvornår skal du foretage en korrektion

Det første besøg foregår en måned efter hovedproceduren, da denne tid er tilstrækkelig til, at huden kan helbrede. Efter en periode med opsving skal du komme til receptionen, som ofte på grund af uhensigtsmæssig behandling, er resultatet ikke som forventet.

De resterende sessioner styres af kunden. Han har to måder:

 1. Tilmeld dig ikke for yderligere sessioner overhovedet. Dette sker, når en pige ønsker at sove helt tatoveringen helt, og så vil hun genoprette det. Dette er rimeligt, da det ikke altid er nødvendigt at bære lyse, klare nuancer på øjenbrynene, betyder naturlighed meget for mange.
 2. Besøg regelmæssigt kosmetologen for at opretholde resultatet efter tatoveringen. Således kan en kvinde holde sine øjenbryn i en velplejet form så meget som hun vil. Der er ingen begrænsninger i dette, da den periodiske korrektion efter tatovering ikke påvirker øjenbrynens sundhed. Det er ikke korrekt at gentage besøgene ofte, men en gang om året eller et halvt år. Denne gang er nok til at gøre skyggen lysere, men ikke helt i søvn. Så der vil ikke være meget forskel før og efter korrektion, men huden vil ikke blive udsat for introduktion af pigment ofte.

For spørgsmål om hvornår du skal opdatere tatoveringen, samt om der er en misforståelse, kan du til enhver tid besøge kosmetologen. Under dette besøg vil der blive diskuteret de problemer, du er interesseret i.

Ofte foreslår eksperter at rette op på et forkert job som dette: de maler over det med et beigefarvet pigment ovenpå, gemmer det arbejde, de ikke kunne lide. Dette gøres kun til gavn, da der ikke er noget godt resultat.

Efter lidt tid vises et lyst pigment, der var malet med en beigefarve, på toppen, og farverne blandes. Det ser værre ud end det var før korrigering af tatoveringen. Hvis din mester tilbyder dig denne procedure, er du ikke enig.

Desuden er skønhedernes argumenter ofte billeder af klienter med sådan en overlapning, men billeder tages straks efter tjenesten, så effekten sænker forværringen af ​​pigenes udseende.

Hvad korrigerer korrektionen

Når der er problemer med resultatet af tatoveringen, tænker kvinder straks på dens fjernelse, men det er den forkerte beslutning. Normalt når du vælger en god salon, korrigerer korrektionen alt:

 1. Ujævn farve. Piger står ofte over for et sådant problem, da en specialist med en lille mængde erfaring ikke altid distribuerer pigmentet korrekt over øjenbrynene. Hvis vi taler om fjerning, har de brug for en tilgang med glatte overgange, der ændrer skyggen til mørk. Sommetider er problemet et resultat af forkert pleje efter tatovering, så det er vigtigt at følge instruktionerne fra masteren. Hvis du skrælner skorpen på forhånd, bliver farven smurt, og en del af pigmentet går væk.
 2. Bleg farve. Nogle gange gør håndværkere specifikt farven et par nuancer lysere, så hele tiden varer længere. Men en for let skygge behøver kun at blive rettet, da den hurtigt vil forsvinde fra øjenbrynene. Hvis du oplever et problem med en unaturlig skygge, skal du ikke skynde dig for at reducere den eller male den med en beige farve. Dette er ofte en bivirkning af farvestof af dårlig kvalitet, sædvanligvis blå eller rødlig farve, den forsvinder efter en periode med genopretning.
 3. Arbejdets form eller stil. Sommetider anvender mesteren ikke den formular, som pigen ønsker. Dette kan ofte korrigeres ved at have erfaring og viden med hensyn til proceduren. Asymmetrien af ​​øjenbrynene opdages konstant i hverdagen, da de ikke er de samme fra fødslen: den ene er over det andet. Hvis kosmetologen ikke kender disse finesser, trækker han tatoverens kontur på den naturlige grænse, hvorfor det visuelle resultat ser asymmetrisk ud.

Du kan føje til listen i overensstemmelse med dine præferencer, hvis du har fundet et andet problem. Før du beslutter dig for en korrektion efter en tatovering, skal du kontakte en kosmetolog, da proceduren ikke altid vil gøre resultatet bedre.

Høring er bedre med en skønhedsekspert, der ikke har foretaget din procedure. For at gøre dette, lav en aftale til en anden kosmetologi, hvor en uafhængig mester vil give dig klare råd.

Øjenbrynspleje efter tatoveringskorrektion

Efter korrektion har øjenbryn brug for pleje, som efter tatovering. I begge procedurer anvendes pigment, hvilket delvis beskadiger ansigtets hud, så det har brug for tid til rehabilitering.

I de første tre dage behøver du ikke vaske dine øjenbryn, men kun for at tørre blodet eller dryppe med en bomuldsstynge dyppet i et antiseptisk middel. Make-up under restitutionsperioden er forbudt, da det forhindrer epidermis i at helbrede.

På den fjerde dag vil der være skorpe på øjenbrynene, som beskytter dem mod eksterne faktorer. Med et beskyttende lag skal du være forsigtig med ikke at rive den ud før tid for at forhindre infektion i at komme ind gennem den berørte hud.

Skorpen varer kun fire dage, på den tredje dag begynder kløe, som derefter intensiverer. Det forårsager begyndelsen af ​​det beskyttende lags afskalning på en naturlig måde. Lider denne følelse, at ridser dine øjenbryn er umuligt ikke ved et uheld at røre følsomme skræl.

Hvis du ved et uheld afskrækker det beskyttende lag, spred det med en antiseptisk helbredende salve for at forhindre forurening.

I den første uge slutter din omsorg, resten af ​​tiden, øjenbrynene helbreder sig selv. I løbet af hele genopretningsperioden er det umuligt at gå ud uden solcreme, samt at besøge badet, saunaen. Pludselige temperaturfald er skadelige for pigment, der er faldet under huden.

Generelt er opsvingstiden efter øjenbrynskorrigering den samme som efter tatovering, så mesterne giver nogle gange ikke instruktioner til klienten, da alle handlinger forbliver de samme.

En måned efter korrektionen skal du besøge mesteren igen, så han værdsætter det arbejde han har gjort. På dette besøg foreskriver han instruktioner til yderligere daglig pleje af øjenbrynene, fortæller om efterfølgende korrektioner.

Hvor ofte bliver øjenbryn rettelser foretaget

Den første korrektion foretages efter rehabiliteringsperioden efter tatoveringen. På den måde vurderer kosmetologen bare resultatet, og foretager små ændringer, hvis det er nødvendigt.

Derefter er valget dit - du kan slet ikke tildele korrektioner eller gøre dem hvert år eller gå til en anden kosmetologi, hvis du ikke kan lide arbejdet hos en specialist i din skønhedssalon.

Uden korrektioner falder den samlede efter to år. Med passende omhu og dyb indføring af pigmentet, stiger denne gang til 3-4 år. Ellers kan det falde.

fund

Der er ikke noget forfærdeligt om øjenbrynskorrigeringer, da de ikke nødvendigvis indfører en ny del af pigmentet. Fremgangsmåden gør det muligt for pigen at holde øjenbrynene velplejede når som helst.

Korrigeringsprisen er normalt to gange lavere end prisen på tatovering i kabinen. Gennemsnitsmærket er 2000 rubler. For ikke at bruge penge på korrektion af arbejde, skal du finde en god salon før øjenbrynens tatovering.

Det vil være nyttigt for dig!

For mange mennesker betragtes tatovering som et forsøg på kunstigt at pynte sig selv. Derudover er tatoveringen ofte...

På et tidspunkt, da øjenbrynens tatovering var på mode, ønskede mange kvinder at have det på...

Smukke øjenbryn - nøglen til succes for hver kvinde og pige. Men for at få denne succes...

Nu er der få, der ikke ved om øjenbrynens tatovering, da denne teknik er populær...

Øjenbryn tatovering er fashionabelt, smukt, praktisk og overkommelig. Ved første øjekast er proceduren ret simpel...

Hvordan slippe af med ansigtshår for evigt

Hvordan farve øjenbryn med henna og hvor lang tid varer resultatet?