Øjenbryn form efter type: skema, fejl (PHOTO)

Øjenbrynens uregelmæssige form kan gøre det smukkeste ansigt grimt. Men den rigtigt udvalgte vil tilføre zest og gøre udseendet mere attraktivt. Korrekte øjenbryn - hele kunsten! For at forstå det, skal du gå i spejlet og objektivt vurdere fordelene og ulemperne og eksperimentere med en blyant. Siden For-Your-Beauty.ru vil hjælpe med dette!

indhold

Fejl i makeup og øjenbryn form

Før vi går videre til emnet, vil vi arbejde på fejlene: for eksempel anser berømtheder fejl.

I det første billede er buen for buet, ser asymmetrisk ud. Ikke egnet farve. På det andet billede passer øjenbrynene harmonisk ind i billedet.

Det første billede er for mørke øjenbryn til farve type Lindsay Lohan. Det ser tungere ud. Du bør vælge en lysere varm skygge.

Du og jeg vil ikke tillade irriterende fejl, og vi vil se ud som om vi lige kom ud af den bedste salon.

Øjenbryn efter ansigtstype. Ordninger med fotos

omgang

Et rundt ansigt er kendetegnet ved:

- omtrent samme længde fra midten af ​​ansigtet til de ekstreme punkter;

- Hage og kindben, bløde konturer er dårligt fremtrædende;

Øjenbryn på et rundt ansigt bør visuelt forlænge det. Effekten af ​​"indsnævring" er skabt takket være den sporede bløde bøjning. Absolut ikke egnet afrundet form, som visuelt fylder ansigtet.

2 muligheder for udformning:

 • Træk hårene under pause og over den sænkende hale. Så du vil øge bøjningen, hvis den er naturligt lille.
 • Giv øjenbrynene en sådan form, at deres baser forbliver tykkere end halerne, hvilket gør bruddet mere udtalt.

Når plukning ikke fjerner længden: korte øjenbryn ser vulgært ud. Juster kun skarpt ned ad spidserne.

oval

Den ovale ansigtstype anses for at være klassisk. Her skal du tage hensyn til strukturen af ​​øjne, næse, mund. Med perfekte ansigtsegenskaber er det nok at give en klassisk form, men hvis:

 • Ovalt ansigt er for langstrakt - blødgør det med lige linjer. Bøjningen skal ikke være for udtalt.
 • Massiv hage - lidt forlænge kanten af ​​øjenbryn.

Den korrekte oval i ansigtet understreges af de horisontale øjenbryn. Med dem bliver udseendet charme, bliver mere rovdyr, det ovale af ansigtet er lidt forkortet. Det vigtigste er ikke at overdrive det og ikke lade for lavt, ellers vil udseendet blive vredt. Sørg også for, at halen ikke falder ned. Tweak et par hår over det indre hjørne af øjet og begynder at tegne, foretrækker neutrale farver: grå, lysebrun.

Der er en formel til at vælge farven på øjenbryn: den skal være 2 nuancer mørkere end blondens hårfarve og 2 nuancer lettere end brunetternes hårfarve. Brunhårede vælger brune nuancer.

Hvis du ikke er sikker på at du kan tegne formularen korrekt, opdele den i 3 dele: 2/3 af næsebroen går forsigtigt op, 1/3 går forsigtigt ned fra pause, og går lidt længere end det yderste hjørne af øjet.

trekantede

Triangulære ansigtstræk:

- brede kindben og pande;

Vores opgave er at visuelt indsnævre kindbenene, "balance" panden og hagen. Tegn en ensartet, men udtalt øjenbryn bøjning, forlader klassens længde og bredde-mediet. Glatte linjer blødgør den skarpe hage. Undgå lige brede linjer. De vil gøre den øverste del af ansigtet tungt.

Firkantet ansigt

Firkantet ansigtstype er karakteristisk:

- brede pande og kindben;

- Den samme bredde af de øvre og nedre dele af ansigtet;

- lige og stærke linjer.

Vores opgave er at blødgøre tunge ansigtsegenskaber, gøre dem mere feminine. Øjenbrynsformer, uønskede på det runde ansigt, er velkomne på pladsen. Tegn et afrundet øjenbryn med en regnbueformet bøjning. Deres base skal være bred og omdannes jævnt til en retlinie over midten af ​​øjet, spidsen skal være lidt spids.

Ikke velkommen skarpe spidsfunktioner, tynde og korte linjer. Overdrive med "rundhed", du risikerer at give dit ansigt et fjollet udtryk.

Formen på øjenbrynene under hensyntagen til fordele og ulemper ved ansigtsegenskaber

Når billedet skiftes, er det vigtigt at overveje ikke bare ansigtsformen, men også dens egenskaber. Deep-set øjne med hængende vandrette øjenbryn eller bløde kinder med "strings" ser latterligt ud. Under korrektionen tager vi højde for egenskaberne ved personens udseende og bruger rådgivning fra stylister.

Så hvis:

 1. Ansigtsegenskaberne er skarpe, deres buede og glatte former vil blødgøre.
 2. Øjne dybt sæt - Gennemsnitlig tykkelse er passende. Bred vil gøre udsigten endnu mere lukket, og "strenge" er kun gode for fans af 20'erne af det 20. århundrede.
 3. Øjne tæt plantet - træk hårene ud af næsebroen, men overdrive det ikke. Den ideelle form indebærer en start over det indre hjørne af øjet.
 4. Øjnene ligger brede fra hinanden - træk øjenbryn med en blyant mod næsen.
 5. Ansigtsegenskaberne er store - brede øjenbryn er passende, hvis små mellemstore bredder.

Plukk hår med skarpe pincet med let afrundede spidser. Mal paint af høj kvalitet, købt i specialbutikker og juster gelen.

Se også:

Endelig vil vi demonstrere, hvordan den korrekte bøjning af øjenbrynerne ændres ansigt. Pigen har et firkantet ansigt for at "blødgøre" hjørnerne og strække hendes ansigt, hendes øjenbryn fik en mere buet og glat form med opadgående tips. Også løse hår dækker kindben, hvilket gør ansigtet mere langstrakt.

video

Har du besluttet, hvilken form passer dig? Del i kommentarerne!

GirlsArea

Du er her

Øjenbrynskorrektion: tykke brede øjenbryn

Sektioner:

Nogle gange kommer du op til spejlet med pincet i dine hænder og forstår - ikke alt er så simpelt. Der er situationer hvor den korrekte form og velplejede øjenbryn ikke opnår en simpel plukning. Nogenes øjenbryn er for tykke og brede, andre er for sjældne, de tredje er asymmetriske eller slet ikke synlige på grund af for lyse hår. Vi vil tale om, hvordan du retter sådanne fejl i øjenbrynene.

Korrektion af tykke brede øjenbryn

Hvis du har for tykke, brede, buske øjenbryn, skal du starte med at give dem en tyndere form - ved hjælp af pincet. Træk bare hårene ud på øjenbrynets nederste linje - dette vil gøre dem tyndere og visuelt øge øjenbrynens linje, hvilket gør udseendet mere åbent. Men at trække øjenbryn langs den øverste linje anbefales ikke, selv i dette tilfælde, du kan kun fjerne stærkt fornemme, særskilt voksende hår, der er forskudt fra øjenbrynet til panden (hvis det er tilfældet). Husk - for at reducere tykkelsen af ​​øjenbrynene behøver kun at følge fra bundkanten til midten. Men hvis dine øjenbryn "vokser sammen" på næsen, skal de adskilles ved at fjerne hårene, der går ud over startpunkterne på øjenbrynene.

Fra top til bund: 1 - tykke brede øjenbryn før korrektion; 2 - bestemmelse af den ønskede form for øjenbrynene. Grå farve i billedet viser det område, hvor hårene skal rives ud; 3 - øjenbryn efter korrektion.

Ud over den brede form er denne type øjenbryn ofte præget af for lange tykke hår, som i nogle tilfælde kan krølle og holde sig i forskellige retninger. For at give håret et smukt og velplejet udseende børste du dem i den rigtige retning med en speciel øjenbrynbørste og fiks den med gelen. Det hjælper med at holde hårene i den ønskede position i lang tid og giver dem en sund glans. Særlige gennemsigtige geler til øjenbryn og øjenvipper er lette at finde i butikkerne. For resten er geler til øjenbryn og øjenvipper ikke kun gennemsigtige, men også tonede - de vil være nyttige, hvis du er en sjælden ejer af brede og tykke, men samtidig meget lette øjenbryn.

Hvis den vanlige "styling" af ulydige øjenbryn ikke er nok, og øjenbrynene stadig ser ud til at være sjusket, skal hårene trimmes. Haircut tykke buske øjenbryn, især i første gang, er det bedre at udføre i salonen - så du vil undgå ubehagelige fejl og vil vide, hvordan det endelige resultat skal se ud. Hvis du stadig beslutter at risikere og klippe de lange hår på øjenbrynene på egen hånd, skal du sørge for at bruge en særlig kam til øjenbryn og tynde søm saks. I de første trin af korrektionen måtte du bestemme øjenbrynens ønskede form - for nemheds skyld og klarhed kan du trække sin linje med en lys kosmetisk blyant. Tag nu en pandekamme og kram håret lige op. Spidserne på hårene, der strækker sig fra toppen af ​​panden, skæres forsigtigt. Kombinere håret ned, gentag operationen på den anden side. Herefter sættes øjenbrynene i den rigtige retning og påfør gelen.

Når du korrigerer tykke brede øjenbryn i salonen, tilbyder de normalt et sæt procedurer, herunder voksning, kæmning og skæring, og hvis den økonomiske situation giver dig mulighed for at bruge lidt penge, er du velkommen til at stole på fagfolk. Eksperimenter derhjemme fører ofte til den modsatte virkning - for eksempel bøjning af hårene i den forkerte retning. Men med den korrekte korrektion vil effekten ikke holde dig venter - øjenbrynene vil se pæne og velplejede, og udseendet bliver mere venligt, ekspressivt og åbent.

Alt om øjenbrynskorrektion

Enhver pige vil gerne se attraktiv ud. Smuk makeup, den rigtige hudpleje, her er komponenterne i et uimodståeligt billede. Udseendet af øjenbryn er også vigtigt, fordi velplejede hår kan give et billede af fuldstændighed, formidle stemningen hos deres ejer, gøre ansigtet ekspressivt. Desværre har naturen ikke præsenteret alle repræsentanter for det rimelige køn med øjenbrynene ideelle fra fødslen, mange skal lære, hvad øjenbrynskorrektionen er.

Om proceduren

Først og fremmest skal du håndtere spørgsmålet om, hvad der er øjenbrynskorrektion. I et øjenbryn kan du regne med 600 hår, for at gøre dem rene, skal du trække nogle af dem, give den nødvendige kontur og gøre øjenbrynene helt symmetriske.

En professionel mester skal sikre, at symmetriske øjenbryn er ideel til ansigt, næse og øjne. For at gøre dette er der nogle regler for at vælge formen på øjenbrynene.

Vælg øjenbryn

Du kan finde mange muligheder for formularer, men du skal grundlæggende følge nedenstående regler.

For en oval eller rektangulær ansigtskontur er et øjenbryn uden bøjning med en hævet spids egnet. Bøjede øjenbryn betragtes som universelle, de er egnede til næsten enhver form for person, denne form er præget af en hævet hale og en smuk bøjning i den rigtige del af hårvækst.

Brovki "hus" vil dekorere et rundt ansigt, men det er vigtigt, at pause i midten var glat. For denne type kan du lave en høj bøjning. Løsningen til et firkantet ansigt vil være vandrette øjenbryn, de har ikke en pause, og linjen i hovedet og "halen" er på samme niveau. De kan også lidt afbalancere et langstrakt ansigt. Det er vigtigt, at resten af ​​typerne af denne formular vil gøre sullen.

Bestem ansigtsformen

Reglerne for valg af øjenbryn er klare, men ikke alle piger ved, hvilken type der skal tilskrives deres ansigt. Fremgangsmåden til bestemmelse af det er ret simpelt, og det kan gøres selvstændigt. Først skal du måle afstanden fra hagen til hårlinjen. Denne værdi skal divideres med 3, den bliver den første indikator.

Den anden værdi er afstanden fra næsens nederste linje til spidsen af ​​hagen. Nu vurderer vi de resulterende tal. Hvis tallene er lige, har du et ovalt ansigt, hvis den første indikator er større, så kan du tale om en firkant eller en langstrakt form. Hvis det er mindre, er ansigtet diamantformet.

Husk på, at en person ikke altid har en klar definition, ofte er der blandede typer, så er det bedre, at proceduren er professionel. Guiden vælger individuelt det formular, som du selv kan opretholde.

Når problemet med alle former er løst, er det værd at udforske korrektionsmetoder.

Om måder

Du kan ændre formen på øjenbrynene på forskellige måder. I salonerne er der professionelle procedurer, hvis teknologi er udviklet af højtstående specialister. Blandt dem kan du vælge en permanent makeup, der vil holde dine øjenbryn i den rigtige form i lang tid.

Men disse er radikale foranstaltninger, og de mest populære er følgende metoder til fjernelse af overskydende hår:

 • Pluck hår med pincet. Dette er en af ​​de hurtigste og mest overkommelige måder. Denne enkelhed er den største fordel ved proceduren. Der er dog ulemper ved denne metode. For det første er det ømhed, og for det andet den hurtige genvækst af de fjernede hår. Proceduren varer 10-15 minutter, så den er altid tilgængelig.
 • Depilation voks. Normalt foregår proceduren i kabinen, fordi det er svært at gentage det hjemme, det kræver en vis færdighed, ellers risikerer man at fjerne for meget øjenbryn. I salonen vil mesteren anvende den opvarmede voks til det ønskede område af huden, læg et stykke klud ovenpå. Efter et stykke tid fjernes klappen. De vigtigste fordele ved denne metode er hurtighed og langsigtet effekt. Huden forbliver glat i lang tid. Men der er nogle ulemper: hvis vævet er for skarpt fjernet, kan epidermierne blive såret.
 • Triding eller øjenbryn korrektur tråd. Denne metode stammer fra øst og spredt over hele verden. Effekten af ​​proceduren fortsætter i tre uger, mens du slippe af med ikke kun udtalt hår, men også en næppe mærkbar pistol. Blandt manglerne kan identificeres procedurens varighed og kompleksitet. Men hvis du er i stand til at mestre det fuldt ud, vil korrektionen tage mindre end en halv time fra dig, og plukningen selv vil være helt smertefri.

Nu ved du, hvordan man får øjenbrynskorrektion, dens typer kan variere i småblade, men hovedkategorierne er navngivet.

Tips til at hjælpe dig med at justere dine øjenbryn med pincet:

Hvad du behøver at vide

Du kan prøve forskellige typer øjenbrynskorrektion, men der er grundlæggende regler for hver af dem. For at kunne rette formen på øjenbrynene skal du overholde dem.

Først og fremmest skal du gennemføre alle forberedende procedurer. Beslut på formularen, så kan du markere hovedpunkterne. Det er for dem, at du vil blive guidet og oprette en hårlinie.

Tegn en vandret linie gennem øjets hjørne og næsefløj, normalt for dette skal du blot lægge en blyant. Så du får startpunktet for panden. Træk derefter en linje gennem midten af ​​overlæben og midten af ​​øjets pupil, dette er bøjningspunktet. Vi finder "halen" ved at trække en linje fra næsens vinge til det yderste hjørne af øjet.

Nu kan du begynde at plukke sig selv. Børst ned med en børste i retning af alle hårene, der fjernes, kam resten opad. Træk et hår er bedre i retning af vækst, jo tættere på roden du tager fat i, desto mindre ubehag får du.

Det er bedst at skifte håret på den ene side og den anden side, hvilket vil gøre syningene øjenbrynene symmetriske.

Yderligere tip

Hvert tilfælde har sine egne nuancer, det gælder også proceduren for ændring af øjenbrynens form. Men baseret på mange eksperters erfaringer kan du give følgende tips:

 • Glem ikke desinfektion, når du bruger pincet, er det nødvendigt at sterilisere det. Det er også nødvendigt at tørre desinfektionsområdet af huden, der skal behandles.
 • Det er bedst at udføre korrektionen i dagslyslys. Prøv at organisere en arbejdsplads ved vinduet. Det samme gælder farvningsproceduren.
 • Vær ikke modløs, hvis du plukker ud et ekstra plot, du kan tynde det med en blyant eller en skygge.
 • Hvis du tager denne formular for første gang, anbefaler vi at sammenligne resultaterne "før" og "efter".
 • Hvis korrektionen udføres konstant, vil det ikke tage meget tid og forårsage ubehagelige fornemmelser.

På trods af at de fleste af procedurens funktioner allerede er blevet overvejet, har pigerne, der lige er begyndt at udføre det selv, stadig mange spørgsmål. Lad os prøve at kort gennemgå hver enkelt af dem.

Ofte stillede spørgsmål

Der er myter og vrangforestillinger omkring denne procedure, dels giver de frygt og spørgsmål.

Hvor ofte har du brug for at foretage en korrektion?

Der kan ikke være et enkelt svar på dette spørgsmål, det hele afhænger af væksten i dine hår. Du kan regelmæssigt rette og fjerne små hår, men en gang om 14 dage er det normalt nødvendigt at foretage en generel korrektion.

Hvor mange gør øjenbrynskorrektion efter voksning?

Hvis vi taler om metoderne til plukning, er voks den mest holdbare måde. Ved konstant brug af voksstrimler begynder hårene at vokse langsommere og mindre hyppigt. Derfor er minimumsperioden gemt, resultatet er to uger, da denne periode kun øges.

Hvor mange år kan du trække øjenbryn?

Kosmetologer anbefaler at starte efter 16 år, når kroppen næsten er dannet, og pigen er praktisk taget blevet til en pige. Men allerede i en alder af 13-14 blev unge kvinder interesseret i at tage sig af sig selv. Hvis øjenbrynene er for tykke eller ser ud til at være sjusket, kan du begynde at justere deres form.

Er det skadeligt at plukke øjenbryn?

Denne misforståelse har intet grundlag, og svaret på spørgsmålet er entydigt - "nej". Den eneste skade, der kan opstå, er forsømmelsen af ​​sikkerhedsforanstaltninger. Husk at du skal vælge en god salon eller det rigtige værktøj, når det kommer til at udføre proceduren selv.

Er der en bedre metode?

Dette spørgsmål er helt individuelt. Hver metode har sine fordele og ulemper, men for hver pige er der mere eller mindre bekvemme måder. Prøv hver af dem at træffe det rigtige valg.

Nu ved du alt, hvad du behøver at vide, før du starter øjenbrynskorrektion. Prøv, eksperiment, men glem ikke de grundlæggende regler. Så vil resultatet behage dig.

Se også: Korrektion og farvning af øjenbryn derhjemme (video)

Brede øjenbryn: typer, korrektion og design metoder

Mode er en grusom verden med sine egne regler og krav. I dag er en ting mode i morgen - det modsatte. Det skete med øjenbrynene. Tidligere i tendensen var tynde kanter, der lignede snore. Modedesigner skyndte sig til at plukke dem med juvelerens nøjagtighed, de mest radikale dem barberede rent og trak med en blyant. I dag er tendenser ændret. Prioriteten er bred, naturlige øjenbryn. Overvej hvem der passer til sådanne øjenbryn, hvad er deres egenskaber, hvordan man gør derhjemme, og hvad man skal søge om den hurtige vækst af hår.

Særlige egenskaber

De, der formåede at vokse øjenbryn og gøre dem brede, forsikre sig om, at de aldrig vil vende tilbage til tynde striber. Dette er ikke overraskende, fordi naturlige øjenbryn har en række funktioner, der er deres dyder.

 • Giver udtryksfuldt udseende. Naturlige buer - en fantastisk mulighed for usynlig makeup, nøgen version. Med brede øjenbryn er det ikke nødvendigt at bringe og male øjnene lyst. Mindste skygger, eyeliner, et lag af mascara. Det blev bare at se naturligt og ekspressivt på samme tid.
 • Evnen til at eksperimentere med formularen. En stor mængde fantasi er noget, vi ofte ikke fanger. Det vigtigste er ikke at overdrive det. En nidkær plukning og endnu mindre barbering kan forårsage balding af buerne. For et harmonisk udseende er det nok at lave to manipulationer - for at give en glat bøjning og løfte spidsen.
 • Perspektiv i form af farver. Du behøver ikke at tro, at sort er den eneste farveindstilling. Brede tykke øjenbryn kan være forskellige i tint palette. Den sidste tendens er fremhævningen af ​​enkelte hår.
 • Brug af mulighederne for tatovering. Når der er nok materiale til panden mesteren, er det uvurderligt. Store øjenbryn åbner store muligheder for at anvende tatovering. I dette tilfælde får du et meget smukt, naturligt udseende.
 • Bredbuer er ikke egnede for alle. Og det er også deres værdighed, da typen og formen skal vælges afhængigt af mange forhold. Det ser godt ud med store øjne, fulde læber, ekspressive kindben. Med heterogen tone, runde ansigt, betændelse, rødme, olieagtig hud med forstørrede porer, tynde linjer, er piger bedre til at vælge tyndere og tynde typer.

Type og form

Brede øjenbryn - det generelle koncept. Den indeholder flere klassifikationer efter type og form.

Eksperter identificerer følgende former:

 • "huse". Bøjet form, der kræver ekstrem pleje. Overdrivelse er udtrykket af konstant overraskelse til personen tilvejebragt.
 • Lige linjer Kunne visuelt udvide ansigtet, passe tynde piger.

LiveInternetLiveInternet

-kategorier

 • 1000. +1 tip (299)
 • Tips til alle lejligheder (98)
 • Lille tricks god madlavning (84)
 • Mistress note (120)
 • Personlig Udvikling (83)
 • Hukommelsesudvikling (48)
 • Livstips (13)
 • Time Management (11)
 • Kommunikationsfærdigheder (9)
 • Hurtiglæsning (3)
 • Danse (77)
 • Latina (26)
 • Zumba Dancing Slimming (16)
 • Go-Go (5)
 • Dansemner (5)
 • Club danser (2)
 • Orientalsk dans (25)
 • FAQ (78)
 • FAQ video (20)
 • LiRu (2)
 • Design (6)
 • Memo (24)
 • Vores mindre brødre (656)
 • Hunde (35)
 • "De lever - som en kat med en hund" (25)
 • Mit dyr (5)
 • Fra kattens liv -1 (154)
 • Fra katte-2's liv (35)
 • Interessant om katte (62)
 • Killinger (18)
 • Katte (billeder) (232)
 • Til katteejere (37)
 • Disse herlige dyr (75)
 • På World Wide Web (327)
 • Muskelsamling (32)
 • Hvilke fremskridt har nået. (8)
 • Jeg vil gerne vide alt (114)
 • Kreativ skrivning (17)
 • Myter og fakta (36)
 • Bevidst kan du ikke tænke på (3)
 • Passionære Mordasti (44)
 • Fantastiske - tæt! (14)
 • Showbiz (40)
 • Alt om alting (39)
 • Liv i glæde (657)
 • Live Easy (186)
 • Ritualer, fortune fortælling, omens (126)
 • Helligdage, traditioner (97)
 • Money Magic (72)
 • Mand og kvinde (46)
 • Simoron (36)
 • Numerologi, horoskop (28)
 • For sjælen (25)
 • Feng Shui (17)
 • Esoterisk (2)
 • Palmistry (1)
 • Helligdomme (5)
 • Trofæets alfabet (103)
 • Sundhed (793)
 • Hjælp dig selv (362)
 • Selvmassage i henhold til alle regler (82)
 • Sygdomme (70)
 • Qigong, Tai Chi Chuan, Taichi (62)
 • Akupressur, Zoneterapi (39)
 • Alderdom er ikke en glæde? (26)
 • Traditionel medicin (9)
 • Vision korrektion (5)
 • Orientalsk medicin (2)
 • Live godt (132)
 • Traditionel medicin (45)
 • Rensning af kroppen (41)
 • Sidste cigaret (24)
 • Israel (144)
 • Byer (34)
 • Promised Land (10)
 • Nyttig information (5)
 • Izravideo (19)
 • Foto rapporter (11)
 • Yoga (210)
 • Yoga komplekser (123)
 • Yoga løser problemer (43)
 • Øvelser (30)
 • Asanas (9)
 • Yoga til fingre (mudra) (7)
 • Tips (2)
 • Skønhed uden magi (1153)
 • Ansigtsgymnastik, øvelser (219)
 • Luksuriøst hår (133)
 • Japansk skønhed, asiatiske teknikere (80)
 • Massage teknologi (60)
 • Ungers hemmeligheder (57)
 • Original Manicure (20)
 • Stien til strålende hud (111)
 • Kosmetiske taske (55)
 • Immaculate Makeup (105)
 • Problemer (40)
 • Kunsten at være smuk (33)
 • Stil (131)
 • Pleje (280)
 • Opskrifter (768)
 • Bagning (93)
 • Garnér (18)
 • Den første skål (12)
 • Etnisk køkken (6)
 • Dessert (53)
 • Snacks (118)
 • Dejprodukter (83)
 • At spise arkiveret (51)
 • Kød (113)
 • I en fart (31)
 • Drikkevarer (75)
 • Grøntsager og frugter (115)
 • Opskrifter (25)
 • Fisk, skaldyr (34)
 • Salater (60)
 • Saucer (8)
 • Vilkår (16)
 • Nyttige websteder (11)
 • Foto (8)
 • Fotoredaktører (3)
 • Strømforsyning (7)
 • Nyttige links (7)
 • Programmer (11)
 • I livet griner. (132)
 • Video Sjov (33)
 • Foto sjovt (2)
 • Legetøj (25)
 • Åh, de børn. (27)
 • Prikolyushechki (29)
 • Bare fantastisk! (15)
 • Needlewoman (209)
 • Strikning (21)
 • Nålarbejde (11)
 • Reparationer (3)
 • Gør det selv (83)
 • Vi skaber trøst (37)
 • Syning (70)
 • Digte og Prosa (245)
 • Lyrics (151)
 • Ordsprog (67)
 • Aphorisms, citater (22)
 • Prosa (4)
 • Populære udtryk (1)
 • Perfekt krop (629)
 • Bodyflex, oxysize (120)
 • Pilates (40)
 • Aerobic (25)
 • Callanetics (21)
 • Milena. Fitness (18)
 • Gymnastiksal (17)
 • Kropstransformering (5)
 • Anatomi (1)
 • Tips (69)
 • Sport (Video) (88)
 • Stretching (40)
 • Øvelser (231)
 • Photo World (63)
 • Kunstnere (5)
 • Natur (5)
 • Foto (16)
 • Fotografer og deres værker (31)
 • Blomster (8)
 • Photoshop (5)
 • Udfordre overskydende vægt (549)
 • Fanget i kostvaner (62)
 • Power Laws (118)
 • Spis for at leve. (76)
 • HLS (16)
 • Produkter (73)
 • Tabe sig intelligent (126)
 • Stien til det ideelle (103)

-video

-musik

-Søg efter dagbog

-Abonner via e-mail

-Regelmæssige læsere

Øjenbryn form korrektion: brede øjenbryn

At skabe den rigtige øjenbryn bøjning egnet til formen af ​​ansigtet er en hel videnskab. Og ikke alle kvinder var i stand til at mestre det. Men få mennesker er opmærksomme på, at naturlige, brede øjenbryn og vægt på dem denne sæson er en af ​​de førende skønhedstendenser.

Stylist Lindsey Alexander, der var ansvarlig for sminke på Sophia Webster, gav lyd til sine øjenbryn med skygger med en grå undertone. "Jeg bruger aldrig rød farve: det ser unaturligt ud," siger hun.
Makeup artist Sam Bryant anbefaler ikke at spille med lydstyrken, men med længden af ​​øjenbrynene, tegner dem med pæne, korte børstestrøg.
En anden måde at give dine øjenbryn den rigtige udseende er voksbaserede produkter. De kæmper deres øjenbryn og forsøger at løfte dem fra rødderne. For at understrege øjenbrynene, børste Chloés makeupartist, Diana Kendal, dem med en børste og så påførte et uventet trick: hun blegede et lille fersken-beige fundament over dem. Dette skabte det nødvendige lysstykke.


fordele

Utvivlsomt har brede øjenbryn mange fordele. For det første giver sådanne buer udtryk for udseendet. Du behøver ikke at male dine øjne for stærkt, lægge mørke skygger, tegne lange pile og dække øjenvipper med mange lag mascara - nu kan du se naturligt ud og stå ud af mængden. Bare gøre bågen tykkere.

For det andet giver tykke øjenbryn givet af naturen dig mulighed for at eksperimentere med formularen og give masser af fantasi. Bare overdriv det ikke, fordi overdreven plukning kan føre til delvis skaldethed af buer. Det er nok at give dem en blød bøjning og lidt hæve spidserne. En sådan oversigt vil dekorere en pige med enhver form for udseende og gøre det helt enkelt. Bare krølle dine brede øjenbryn - du kan fjerne for meget, og også ødelægge formularen. Desuden vil hårene være frække og hårde. Vær stolt over at du har brede buer og plejer dem regelmæssigt.


Vi udvider de forskellige former for øjenbryn

Pigerne har en funktion: hvis vi har brede øjenbryn, vil vi gøre dem tyndere, hvis det er for smalt - vi ønsker at udvide. Som du ved, er det meget nemmere og hurtigere at trække ekstra hår ud end at "vokse" dem. Så vær ikke glad for at plukke, bare juster formen lidt, hvis du har en naturlig øjenbryn

 • Først bestemmer hvor dine brede øjenbryn begynder - "hovedet" skal placeres nøjagtigt over det indre hjørne af øjet.
 • Så skal du bøje. Punktet for stigningen i buen ligger lige bag eleven.
 • "Hale" vil lidt gå ud over det yderste hjørne af øjet og forsigtigt forsvinde.

Hvis du ikke har for store buer af natur, vil dekorative kosmetik bidrage til visuelt at give dem tykkelse og volumen.

Gør øjenbryn lysere og bredere vil hjælpe specielle øjenbrynskygger, men du kan bruge de sædvanlige øjenskygger. Det vigtigste ved valg af en skygge er at huske at det skal være en skygge mørkere end din naturlige farve. Sandt nok gælder denne regel kun for brunehårede kvinder og brunetter. Hvis du er ejer af blondt hår, bør du give præference for chokolade og beige nuancer. Mørke pander ser særligt godt ud på garvet hud. Men pas på, følg foranstaltningen!

For at skabe et ultrakompakt billede, behøver du kun en flad børste med et skråt spids, en særlig øjenbryn børste og en fast hånd. Før du kommer ned til erhvervslivet skal du markere den ønskede form med en eyeliner eller øjenbryn. Fjern om nødvendigt et par hår med pincet. Men glem ikke den gyldne regel for øjenbryn form korrektion: hår kan kun fjernes på næsen og over det øvre øjenlåg, rør ikke øjenbrynens øvre del. Tyndning og forkortelse øjenbryn er ikke det værd, hvis du ønsker at opnå et naturligt udseende.

 • løft hår op med en særlig kam;
 • med øjenbrynskygger, påført med en skrå børste, giver dem en mere mættet skygge og lysvolumen (du skal male ikke kun børsterne, men også huden);
 • Læg øjenbrynene i lodret stilling med voks.

Denne teknik er velegnet til piger med en lige bue eller i form af målevinger. Det er usandsynligt, at en sådan styling vil se godt ud på "huse" og "regnbue".

Lad os prøve at lave brede øjenbryn fra "huse" og tynde buer i form af en regnbue.

 1. Det første skridt er at justere udseendet af øjenbrynene lidt, og fjerne overdreven rundhed. For at gøre dette, kam hårene strengt op, udsætte øjenlågene.
 2. Tag en skarpt skærpet konturpenne og tegn en række hår med korte streger. Under bruddet er det nødvendigt at lave mindre lange streger og fange den meget øjenbryn. På spidserne kan du forlænge stregerne, så de kan handle ud over buen. Vi tegner kun nedenunder.
 3. Kram hårene ned.
 4. Skygger eller mørkt pulver, gå på øjenbrynens øverste linje.
 5. Placer hårene på vækst.
 6. Pulver hele øjenbryn med et mørkt pigment.
 7. Og igen trække hårene med tynde børstestrøg.
 8. Hvis det er nødvendigt, fastgør øjenbrynene med gel.

På denne måde får du visuelt brede øjenbryn. Men pas på - denne mulighed er acceptabel for piger med store funktioner. På piger med et lille ansigt ser de groteske ud. For ikke at overdrive det med makeup skal du udelukke blyanten til fordel for skyggerne, farvet gel og pulver.


Hvordan man skal bære

Hvis naturen har givet dig tykke øjenbryn, skal du lære at bære dem.

 • Bredden kan justeres ved moderat udtynding, lysskæring og kamning;
 • For at slippe af med daglig sminke, male hårene med slidstærkt maling eller henna, vedligeholde skyggen med farvet gel eller pulver;
 • I den varme årstid skal du bare rette øjenbrynene med farveløs voks;
 • brede øjenbryn er perfekt kombineret med pile, røgfyldte makeup, ubemærket rødme og læber a la "nøgen"; hvis du er en fan af lyse nuancer af læbestift, husk at i dette tilfælde øjnene skal laves til et minimum.

Store pander er bedst til kvinder med store øjne, fremtrædende kindben og fulde læber. Hvis du har fine funktioner, er det nødvendigt at tynde og forkorte hårene. Derudover må du ikke glemme, at buen er et element af et holistisk billede, og ikke dets centrale del. Derfor bør de ikke trække al opmærksomhed for sig selv, optisk reducere øjnene.

Og det sidste: at dyrke øjenbryn, glem ikke hygiejne og regelmæssig pleje. Aldrig sove i makeup, brug ikke for billig / lav kvalitet / udgået kosmetik, samt produkter der ikke passer dig.

Øjenbryn former efter ansigttype. Hvordan man laver smukke øjenbryn

Facial features, frisure, hårfarve fortælle meget om en kvinde. Øjenbryn er ingen undtagelse. Eksperter er i stand til at bestemme karakter, temperament, livsstil for en pige med øjenbryn.

Smukke øjenbryn gør ansigtet ekspressivt

En person er født med en vis øjenbryn, men det svarer ikke altid til hans udseende. Kosmetologer foreslår at rette fejlen i naturen og korrigere formen af ​​øjenbryn til forskellige ansigtsformer.

De vigtigste typer af personer, deres egenskaber

For korrekt at danne en linje med øjenbryn, bestemmer eksperter graden af ​​runde, ansigtsstørrelsen: find ud af dens form.

Når du vælger øjenbrynens linje, skal du tage højde for ikke kun ansigtets individuelle form, men også størrelsen af ​​næse, hævelse og bredden af ​​læberne.

Der er kun 7 af dem, og de svarer til geometriske former:

 • Rektangel: Ansigtet er kendetegnet ved en lige, høj pande og bred hage; udtalte superciliary buer og kindben.
 • Oval: Afviger fra rektangulær type ved bløde linjer. Kindbenene er lidt bredere end andre dele af ansigtet. Funktioner varierer ikke vinkel. Den ovaltype af ansigtet betragtes som klassisk.
 • Diamantformet ansigtstype: lyse kindben, høj, afrundet pande, indsnævret ovalformet hage.
 • Trapezium: klare, lyse kindben, lige men ikke bred pande; Ansigtsbredden falder gradvist fra hagen til panden.
 • Trekant: Ansigtsstørrelsen falder gradvist fra panden til hagen. Formen ligner en inverteret trekant apex ned.
 • Firkant: Bredden og længden af ​​ansigtet er omtrent ens. Funktionerne er skarpe: lige og brede pande, fremtrædende kindben, lige hake.
 • Rund form: alle konturer er glatte. Ansigtsformen svarer til den firkantede form, men linjerne langs konturen glattes. Den bredeste del er kindbenene.

Ansigtsformen bestemmes visuelt eller med en blød linjal, der måler dens længde og bredde. Frisører maskerer uønskede træk ved deres udseende ved hjælp af en frisyre, og kosmetologer udfører den passende form for øjenbryn.

Øjenbryn former til forskellige ansigtstyper

Øjenbryn kan visuelt ændre ansigtets type og udtryk: Åbn kindbenene eller gør dem usynlige, skift højden på panden eller glat ud i spidsen af ​​hagen.

Eksperter giver nogle anbefalinger til korrektion af øjenbryn, alt efter ansigtets form.

Øjenbrynskorrektion med pincet i salonen - anmeldelse

Korrektion af WIDE øjenbryn til en stille HORROR i kun 250 rubler! Min historie om at besøge salonen, hvorfor mesteren er meget vigtig, samt hvor lang tid det tog at vokse!

Jeg var forbløffet i en alder af 17 da jeg var i 11. klasse (2015).

Derefter behandlede hun huden på kosmetikcentret i kosmetikcentret, hvor der ud over skønhedseksperten selv også var mestere i negle design, øjenvipperudvidelser, øjenbryn, der generelt udgjorde alle en skønhedssalon.

Så på en af ​​sessionerne stirrede kosmetologen i mit ansigt i lang tid og tilbød derefter at besøge "brovist" i det næste rum, var jeg enig.

✩ Her er mine brows FØR du besøger:

Øjenbrynene er brede, man kan sige tyk, smeltet ved næsebroen, men der plukkede jeg lejlighedsvis dem ud. Øjenbrynene maler ikke og tynde ikke, så bar et brag, så de er ikke særlig iøjnefaldende.

Eyebrows AFTER:

Jeg havde en øjenbryn form, plukket og trimmet hår. Ikke plettet, plukket med pincet. Jeg fortalte mesteren at hårene er lette og øjenbrynene ikke er synlige i ansigtet, som jeg blev anbefalet til at købe en gennemsigtig øjenbryngel og læg øjenbryn på dem. Så det gjorde jeg.

Bemærk venligst, hvor langt afstanden mellem øjenbrynene er blevet.

Jeg kunne godt lide formularen, forlod kontoret efter proceduren, jeg hørte et hav af entusiastiske kommentarer, sandsynligvis fra alle skønhedssalonsmedarbejderne. Og da jeg aldrig har behandlet øjenbrynens tema og ikke har gjort noget med dem, troede jeg, at dette er 100% lige i min form, og jeg har brug for at støtte det.

I salonen fik jeg at vide, at du kan trække dig hjemme, men det er bedre at komme til dem, hvis der ikke er lidt erfaring. Jeg var bange for at røre ved mine øjenbryn, men hårene voksede meget hurtigt, og jeg begyndte at plukke dem uden for det "nye" øjenbryn, hvor der ikke var plads til dem nu. Så gik hun flere gange for at gentage proceduren med mellemrum på 1-2 måneder.

I samme periode var der 2 hændelser, der berørte mit liv:

1) Jeg begyndte at vokse pande og panden blev åben, mine øjenbryn, der ikke var synlige under panden, kunne ses.

2) dekorative kosmetik dukkede op i mit liv, og jeg begyndte at gøre op lidt efter lidt.

Disse 2 begivenheder viste sig at være indbyrdes forbundne, og jeg begyndte at tynde mine øjenbryn med en blyant. Det viste sig ikke meget)

✩ Efter tre besøg besluttede jeg at forlade dette venture og justere mine øjenbryn alene alene hjemme. Jeg holdt denne formular indtil 2017, dvs. omkring 2 år.

Så kom forståelsen, at øjenbrynene ligger meget langt fra hinanden, jeg kunne ikke lide formularen, jeg begyndte at skamme mig for mine øjenbryn. Efter et stykke tid besluttede jeg at dyrke øjenbryn.

I voksenprocessen indså jeg, at de såkaldte "sovende" hår på nogle steder dukkede op, og derfor havde øjenbrynene skaldede pletter, hårene fra oven og under voksede ikke, eller 1-2 stykker voksede.

✩ Efter et halvt år lykkedes det mig at vokse en pandebase:

Således tog det mig et år at vokse øjenbryn.

✩ før / efter:

✩ I 2 år har jeg ikke besøgt herrer og har selv lavet øjenbryn.

Der er ikke noget svært i dette, du skal bare konstant øve. Selvfølgelig kan det ikke vise sig med det samme, men alle lærer af deres fejl. En gang om ugen er det normalt en weekend inden starten af ​​en ny uge, jeg trækker ud, skærer og farveskærer mine øjenbryn med Estel-maling. De første 3 dage efter farvning stakker jeg kun mine øjenbryn med en gennemsigtig / tonet gel, så når maling kommer ud af huden, begynder jeg at tynde dem - enten med blyant eller skygger. Brug altid styling gel.

Jeg voksede øjenbryn med olier (først var det ricinus, men så stoppede det med at hjælpe, og jeg skiftede til en blanding af olier). Du bør også helt fjerne øjenbryn plukning på tidspunktet for dyrkning, hvert hår er vigtigt.

Eyebrows er dekoreret med skygger (i mit tilfælde er det en billedhugger) + styling gel:

Øjenbryn form korrektion (35 billeder) - alt om proceduren

Udseendet af øjenbrynene skal passe til ansigtets form, gøre udseendet mere ekspressivt og se harmonisk ud. I dag er det nemt at lære at justere formen på øjenbrynene, hemmeligheder og tips fra professionelle håndværkere er også tilgængelige til hjemmebrug. Du kan give håret et optimalt udseende både i salonen og hjemme, og derefter opretholder du resultatet.

Pæne hår er en vigtig tilføjelse til ethvert billede.

Funktioner korrektion og form valg

Øjenbrynformning og øjenbrynskorrektion er et vigtigt skridt i dannelsen af ​​det kvindelige billede, fordi øjnene er udtrykkelige og den generelle opfattelse af ansigtet og endda følelser afhænger af dem. Uklædte og uklædt hår farve ikke nogen, så selv for tykke og brede øjenbryn kræver passende pleje.

Rene øjenbryn kræver regelmæssig pleje.

 • Valg af den rigtige form.
 • Forberedelsesværktøjer og hud.
 • Hårfjerning på en bekvem måde med dine egne hænder eller i salonen.
 • Efterfølgende kontrol og fjernelse af overskydende hår.

Det er vigtigt!
Hvis den form du vælger er forskellig fra den naturlige, skal den efterfølgende pleje af de voksende hår være regelmæssig og grundig.
For at fjerne overskydende vegetation i dette tilfælde kan du ty til mere holdbare metoder til depilering - voks eller hårfjerningstråd.

Foto af depilation med en tråd, der giver dig mulighed for at gemme resultatet længere

Hvilken formular skal du vælge?

Det er ikke let at vælge den rigtige form, der passer til ansigtet, ikke skaber effekten af ​​overraskelse eller overdreven sværhedsgrad, samt fremhæver udseendet. For at gøre dette er det nødvendigt at tage ikke kun ansigtets opbygning i betragtning, men også forsøge at genskabe den ønskede effekt med makeup for at være sikker på et vellykket resultat.

Du kan vælge den passende øjenbryn form på forhånd.

Den første ting at overveje er den type person:

Gode ​​råd!
I verden er der få mennesker, der kan identificere en klar ansigtsform, og blandede typer er almindelige.
I dette tilfælde bør hårets konturer vælges individuelt.

Når du vælger øjenbrynens form og bøjning, skal du tage hensyn til ansigtets individuelle karakteristika.

Hvordan bestemmer du den ønskede form?

For at skabe et passende resultat er det ikke nødvendigt at bruge stenciler, linjaler og andre professionelle værktøjer. Opret en universel bueform vil hjælpe dig med almindelige eyeliner.

Til udvælgelsen kan du bruge både stenciler og tilgængelige værktøjer.

Instruktioner Optimale form øjenbryn:

 1. For at bestemme, hvor begyndelsen af ​​øjenbryn skal være, skal du lægge en blyant på næsens vinge, og hovedet skal rettes øverst parallelt med næsen.
 2. Bøjelinien kan bestemmes ved at fastgøre en blyant på næsens vinge og efter at have rettet den gennem elevens midte til hårlinjen.
 3. Bestem, hvor halen skal være ved at pege en blyant langs linjen "næsefløj - øjets yderste kant."

Blyanten skal placeres på linjerne 1, 2 og 3

Vær opmærksom!
"Hale" bør ikke være under "head", ellers vil udseendet være for kedeligt.
Det er bedre at gøre det på samme niveau med begyndelsen af ​​hårets vækst eller over det.

Hvis du ønsker at ændre stilen drastisk eller ikke har fjernet ekstra hår i lang tid, er det fornuftigt at kontakte mesteren i salonen straks. Prisen for proceduren er ikke særlig høj, mens du kan få det ønskede resultat, som i fremtiden kun kræver vedligeholdelse.

Kun en specialist ved præcis, hvordan man retter øjnene, så hvis man vil undgå fejl, er det bedre at straks stole på en bevist mester.

Hvis du ikke har tilstrækkelig erfaring, kan du straks kontakte salonen

Hvilke tricks vil være nyttige til korrektionen?

For at rette øjenbrynene korrekt kan du bruge nyttige tips og tricks, som ofte bruges af herrer i salonerne:

 • Pincet anvendes mest til korrektion. For at reducere smerte, kan du holde huden med isterninger eller godt damp det

Is vil reducere smerte

 • Det er almindeligt antaget, at hårene i øvre del af øjenbryn ikke kan plukkes. Denne begrænsning skyldes kun, at du nemt kan ødelægge den naturlige form, samt det faktum, at der vokser de tykeste hår, der er smertefulde at trække ud. Men hvis du på toppen af ​​vækstlinjen ser fine hår, der kun ødelægger det æstetiske udseende, kan du sikkert fjerne dem;

Om nødvendigt kan hårene i den øvre del også plukkes.

 • hvis enkelt, men mærkbare hår er også dannet på næsen, er det bedre at trække dem ud, ellers selv med en perfekt korrektion vil øjenbrynene ikke se rigtig godt ud. Og hvis hårene i denne zone er lette og upåklagelige, er det bedre at ikke røre dem;
 • Korrekt korrektion betyder ikke, at øjenbryn ikke har brug for makeup. Farvning med blyant eller skygge af den rigtige skygge samt brug af modelleringsvoks vil fylde den form, hvor øjenbrynene ikke er meget tykke af naturen og også gør håret mere pænt.

Makeup vil understrege formen af ​​hår

 • Masters anbefaler at kaste øjenbryn hver dag. Dette giver dig mulighed for at give dem den ønskede form, og stimulerer også hårene til en hurtigere vækst.

Du kan kamme hårene med en børstet mascara børste.

konklusion

Korrektion og udformning af øjenbryn giver dig mulighed for at give hårene et optimalt udseende baseret på personens præferencer såvel som funktionerne i hans ansigt. I dag, takket være vejledningen og professionelle værktøjer, kan denne procedure udføres hjemme.

Hvis du har spørgsmål om emnet, spørg dem i kommentarerne. Flere informative oplysninger, du finder i videoen i denne artikel.

Den perfekte korrektion: hvordan man løser øjenbryn?

Tips og liv hacks fra en professionel

Grafiske, smukt definerede øjenbryn - en af ​​de seneste skønhedstendenser i de seneste år. Ikke desto mindre foretrækker mange piger stadig hjemmelavede eksperimenter med snor og pincet, som desværre ikke altid ender med succes. Om hvordan man hurtigt retter øjenbrynene, fortalte ELLE makeup artist Krygina Studio Ksenia Kaverina.

Ksenia Kaverina, makeup artist Krygina Studio

"Efter en mislykket øjenbrynskorrektion er der intet tilbage, men at være tålmodig, læg pincett til side og følg nogle enkle regler. Først og fremmest skal du købe en speciel øjenbryn børste: Den skal være elastisk nok til ikke kun at glatte håret, men også at massere huden grundigt. Gør det en regel at kamme dine øjenbryn hver dag i retning af hårvækst - det skal blive den samme vane, som f.eks. Børster i tænderne.

Du kan også tilføje specielle øjenbryn vækstolie til din daglige børstning: for eksempel ricinus, mandel, burdock, hvedekim og druesaft. Værktøjet skal påføres inden sengetid, gnide det med massagebevægelser, og om morgenen skylles grundigt med en sminkefjerner. Mens du vasker hovedet, kan en lille smule balsam også påføres øjenbryn. Flere gange om ugen gør det let at skrælle huden - så det bliver bedre at trænge ind i hårsækkene. For at gøre tingene lettere for dig, sæt en børste og olie på sengebordet for ikke at glemme dem før du går i seng.

Det sværeste i voksende øjenbryn er at vente på det øjeblik, hvor de fjernede hår vokser ved en fejl og fylder alle huller. I afventning af dette lykkelige øjeblik, masker "hullerne" ved hjælp af øjenskygger eller en blyant for øjenbryn. Fokus på deres naturlige form, fyld øjenbryn med skygger en tone lysere end hår. Så tegner vi hårene på de manglende steder med en tynd vokspenne, der passer til øjenbrynene. Det er vigtigt at bruge en vokspenne, da den skaber den mest naturlige effekt. Hvis du selvfølgelig har tykke øjenbryn, skal du anvende en gennemsigtig fixativ gel for at rette resultatet og farve mascara - hvis du vil øge øjenbrynens ekspressivitet. Om aftenen må du ikke glemme at rense dine øjenbryn fra kosmetik - de skal ligesom hvilehuller have brug for hvile.

Hvis du ikke er klar til at tilbringe tid om morgenen for at skabe smukke øjenbryn, er der altid permanent makeup (tatovering) eller øjenbrynudvidelser. Desværre vil ingen af ​​disse teknikker erstatte de savnede hår. Selvom tatoveringen er lavet af høj kvalitet og over tid ikke omdanner farvepigmentet til rødt, grønt eller blåt, vil dine øjenbryn stadig blive tonet regelmæssigt, så de ser naturlige ud. Opbygning er også en meget kortvarig teknik, der kun kort hjælper med at finde svaret på spørgsmålet om, hvordan man hurtigt kan løse mislykkede øjenbryn. Men makeup-kunstnere anbefaler kun at udnytte det som en sidste udvej, for eksempel på tærsklen til en vigtig begivenhed. Faktum er, at resultatet af proceduren varer ikke mere end 1-2 dage - når de vokser, er de kunstige hår fastgjort til huden med lim, derfor falder de meget hurtigt væk.

Hvis du alligevel ventede indtil det øjeblik, hvor alle de manglende hår i branchen, ikke haste for at starte selvkorrektion - er det bedre at kontakte en bevist mester for at hjælpe dig med at finde den rigtige form. Hvis dette ikke er muligt, så prøv at overholde følgende regler.

Før du begynder at fjerne hår, arm dig selv med en lys blyant og marker 3 vigtige punkter for at bygge dine øjenbryn. Den første er starten på øjenbryn. For at gøre dette skal du lægge blyanten på toppen af ​​næsens vinge (det sted, hvor piercing er gennemboret), mens du holder blyanten lodret. Ved krydset mellem blyanten og øjenbrynene sætter et punkt. Alle hårene, som blev bagved blyanten tættere på næsen, kan du sikkert trække ud.

Det andet punkt er panden bøjning. Igen skal du lægge blyanten på næsens øverste kant (stedet for piercing) - den skal se strengt op og gå gennem yderens yderside (samtidig med at udseendet skal være lige). Ved krydset mellem blyanten og øjenbrynet sættes en prik - på dette sted skal øjenbryn bøjes i overensstemmelse med dine proportioner af ansigtet.

For at bestemme det tredje punkt - øjenbrynens tip - hold blyanten nær det samme udgangspunkt (sted til piercing) og med kompas tegne en buet til yderste hjørne af øjet. Krydsets kryds med øjenbryn er dens endepunkt. Sørg for, at øjenbrynens spids ikke styres nedad kraftigt, ellers vil udseendet virke trist - det skal sigte mod det tidsmæssige hulrum.

Hvis du har store ansigtsegenskaber, høj pande, eller hvis du f.eks. Vil have din næse til at se mindre ud, er du velkommen til at vokse eller tegne brede øjenbryn. Kram hårene op, så øjenbrynene vises bredere og ansigtsgenstanden mere harmonisk. Hvis du tværtimod har miniaturefunktioner, bør du ikke vægte dem med brede øjenbryn. Undgå grafisk, tydeligt tegnet, som en øjenbryn. I tendensen "røgfyldte" øjenbryn (røgfyldte pande) med lidt slørede naturlige grænser og hår, kæmede opad for effekten af ​​ringe uagtsomhed.

Øjenbryn farve vælger, starter fra skyggen af ​​hår på hovedet. Husk at koldt øjenbrynstoner (grå, grafit) kan kaste dig et par år, så giv præference til en mere velkendt brun farvepalet. Ideelt set bør øjenbryn være en eller en halv lysere end hårets rødder. Hvis du har en kompleks farve af flere farver (ombra, shatush), så er en tone mørkere end den lyseste skygge af hår.

Under hjemlig øjenbrynskorrektion skal du kun fjerne de hår, der er klart ude af form. Efter farvning i et par dage er det også værd at afvise olie, hvilket bidrager til udvaskning af farvepigmentet. For at holde resultatet efter at have besøgt browseren så længe som muligt, så spørg din mester om at tage et billede før og efter øjenbrynskorrektion. Så du vil forstå præcis, hvor de ekstra hår blev fjernet, og hvor du bare skal dyrke dem. "

Hurst Shkulev Publishing

Moskva, st. Shabolovka, hus 31b, 6. indgang (indgang fra Horse Lane)

Hvordan vokse øjenbryn: regler om pleje, effektive opskrifter, tips og anmeldelser

Sammenligning af de bedste glattejerner Philips (2018)