Sådan trækkes øjenbrynene korrekt og smukt ud - trin for trin instruktioner

Korrekt valgt øjenbryn form er en budget måde at omdanne en kvindes udseende. Desuden er det muligt at udføre denne procedure selv hjemme, uden at ty til en mesters ydelser. Smukke øjenbryn gør ansigtet mere proportionelt og ser udtryksfuldt ud. De understreger let alle dydene i dit udseende og skjuler nogle fejl. Kunsten at pleje øjenbrynene kan lære enhver pige, det er værd at vide visse regler.

Funktioner af øjenbrynskorrektion derhjemme

Som i skønhedssalonen, for at pluk øjenbrynene smukt og korrekt, skal du:

 1. Vælg formen og længden af ​​øjenbryn.
 2. At trække hår ud ved hjælp af en af ​​de eksisterende teknikker.
 3. At udføre behandling af kosmetik.

Hvordan pluk øjenbryn korrekt? Til betegnelsen af ​​konturen anvendes ethvert praktisk objekt, såsom en tynd stav, for eksempel en nål eller en blyant. Sæt staven så den ene ende berører næsens vinge, og den anden med øjenets indvendige hjørne - dette bestemmer begyndelsen af ​​øjenbrynbue. Dens afslutning bestemmes, hvis linjen lægges fra næsens vinge til ydersiden af ​​øjet. For at bøje øjenbrynet smukt bør du fastgøre staven fra næsekanten gennem øjenpulverets centrum - dette er stedet for brydning.

Hvordan vælger man den rigtige form for typen person

Ved at justere øjenbrynslinierne er det muligt at ændre ansigtet radikalt, ikke kun for det bedre, men også for værre. Derfor, for at trække hårene ud nødvendigvis være i betragtning af ansigtets form. Baseret på dette er tykkelsen af ​​brow brows valgt. Så til ansigt med små, fine funktioner passer ikke for store øjenbryn, fordi de ser ud som grove, grimme. Tykke øjenbryn går kun til piger med store træk.

 • Ovalt ansigt. Kvinder af denne type udseende bør trække øjenbrynene ud og skærpe dem til ydersiden. Hvis du forsøger at blødgøre ansigtsgenstande, hvilket gør det mere aflangt, skal du danne en glat kurve på øjenbryn. Et smalt ansigt er velegnet lige, ikke for tynde øjenbryn, hvilket gør det lidt rounder. Hvis pigens kæbe og kindben er symmetriske, og hagen er massiv, er det bedre at øge øjenbrynslinjen ved hjælp af en mørk blyant.
 • Runde. Den ideelle mulighed er en lille kink i en afstand af 1/3 af længden fra ydersiden af ​​øjnene og den klassiske buede form på øjenbrynene. Det afrundede ansigt vil omdanne de høje øjenbryn, som formindsker tykkelsen tættere på halen. Men det er ikke værd at hæve armene for højt, hvis du ikke vil have et konstant overrasket ansigt. Varianterne af runde former er udelukket - de runder ansigtskonturerne endnu mere.
 • Square. I dette tilfælde er det vigtigt at skabe en yndefuld form for øjenbryn for at blødgøre de skarpe funktioner på ydersiden. For kvadratiske piger er aflange øjenbryn med en hævet del efter bøjningen egnede. Og ved enden af ​​øjenbrynens bue skal dens bredde falde.
 • Trekantet. Den skal danne en glat bøjning, en let afrundet form og en kort øjenbrynlængde. De aflange arme bryder visuelt proportionaliteten af ​​ansigten til "trekanten" form.

Forberedelse af proceduren

For at give øjenbrynerne den ønskede form, skal du have et spejl, eyeliner, pincet (pincet), en antiseptisk og bomuldsstynder. En meget vigtig rolle er spillet ved korrekt belysning. Ideelt, juster øjenbrynens kontur i dagslys, sidder ved vinduet. Før du trækker øjenbrynene hjemme, bør du kende de grundlæggende procedurer:

 • Forbered de nødvendige værktøjer, behandl tang med et antiseptisk middel.
 • Vask dine hænder med sæbe og vand.
 • Rens ansigtets hud, vasket med en blød kosmetik.
 • Fukt ansigtet med en nærende fløde og undgå området omkring øjnene.
 • Behandl øjenbrynens hud med et let, ikke fedtet lotion. Blot resten med en bomuldsstykke.
 • Hvis det ønskes, maler du øjenbrynene med speciel maling - det sparer tid på daglig makeup og gør billedet mere levende. Mørkehårede piger kan bruge sort maling, lysebrun til ansigtsbrune farve på øjenbrynene.

Øjenbrynskorrigeringsskema

 1. Markér med eyeliner hvor begyndelsen og toppen af ​​øjenbrynet vil være, bevæg let konturen.
 2. Kram hårene med en speciel børste eller en ren børste af mascara i retning af deres vækst.
 3. Fortsæt til øjenbrynskorrektion ved hjælp af pincet. Start i bunden og tag et hår med pincet. Træk øjenlågshuden til siden og træk hårene ud med en skarp rykke.
 4. Den første er at trække hårene væk, der vokser langt fra øjenbryn, og juster derefter øjenbrynens kontur direkte.
 5. Træk ikke for mange hår, ellers bliver øjenbrynene meget tynde. Fjern dem gradvist, så de selv får mulighed for at arbejde på armenes symmetri.
 6. Den afsluttende fase af proceduren bør være en antiseptisk hudbehandling.

Sådan laver du det perfekte øjenbryn: trinvise instruktioner

Sjældne heldige piger kan prale med en perfekt udtrykt øjenbryn form, som regel blandede typer er mere almindelige. Hvordan trækkes hår ud for at skabe en ideel form, der visuelt balancerer ansigtsegenskaber og skaber et harmonisk billede for en kvinde? I hjemmet er der kun to metoder til rådighed for at rette browserne - ved hjælp af pincet og tråd. Fjernelse af overskydende hår ved hjælp af voks eller ved hjælp af en kniv kan udelukkende udføres af mestere på skønhedssaloner.

Gør øjenbryn "hus"

Mange piger foretrækker den fashionable form for "house", men de tror, ​​at det er urealistisk at lave det selv. Det er en fejl, at denne stil udelukkende er underlagt en erfaren mester. Enhver pige vil være i stand til at klare denne opgave, det er kun nødvendigt at kende faseplanet for at skabe den valgte formular. Hvordan trækker du ud øjenbrynens "hus"?

 1. Markér, hvor øjenbrynens indvendige punkt ligger. For at gøre dette skal du lægge en lang blyant på indersiden af ​​øjenlåget, så det berører næsens vinge. Yderpunktet bestemmes ved at påføre en blyant fra næsens vinge til det yderste hjørne af øjet. At få den rigtige bøjning er mulig ved at tegne en linje fra det samme udgangspunkt gennem elevens midtpunkt.
 2. Markér de opnåede punkter let med en blyant, farv på den ønskede form, og fortsæt med at plukke overskydende hår.
 3. Stylister anbefaler at trække kun den nederste del af hårene ud uden at påvirke øvre, for ikke at stimulere deres vækst. Øjenbryns hår (i næsebroen) skal fjernes - du vil gøre dit ansigt åbent og venligt.
 4. Efter korrektion skal området omkring øjenbrynene behandles med et antiseptisk middel og smøres med en fugtighedscreme. Hvis øjenlågene efter proceduren ser bløde ud, skal du sætte en isterning på dem.

Fjernelse af hår uden pincet med tråd

Hvordan trækker du ud øjenbryn uden pincet? Hvis der ikke er nogen pincet på hånden, er det muligt at fjerne overskydende hår på ansigtet med en enkel tråd. Denne metode til depilation er længe blevet brugt af skønheder fra Indien. Fordelene ved denne metode for øjenbrynskorrektion er procedurens hurtighed og smertefrihed. Og selv om det vil tage lidt tid at udvikle evnen til at plukke hår med en tråd, vil du efterfølgende være glad for at have oplevelsen.

 1. Klip tråden omkring 60 cm i længden, knæk en knude, forbinder dens ender (du får en cirkel). Sæt tråden om fingrene i begge hænder, så et rektangel dannes, når det placeres.
 2. Vrid midten af ​​tråden 8 gange, så hænderne danner bogstavet "X" og står modsat hinanden. Midt på tråden bliver snoet.
 3. Smæk fingrene i højre hånd, og til venstre, tværtimod, spred det. Sørg for at den snoet del af tråden bevæger sig mod højre hånd. Smæk derefter fingrene i din venstre hånd og spred dem til højre. Den snoet tråd bevæger sig til venstre. Gentag denne handling, indtil tråden begynder at bevæge sig let.
 4. Trådens snoet længde bevæger sig til den del af ansigtet, hvor hårene trækkes ud. For et fast greb af hårene glider det snoede afsnit langsomt langs panden. Når håret kommer i trådens knude, skal du rykke det med en skarp bevægelse. For større klarhed kan du finde online hvordan du trækker øjenbrynene ud med en streng video.

Hvordan trækker du ud øjenbrynene smertefrit

 • Øjenbryn alternation. For at reducere smerten under proceduren, fjern hårene først på den ene side og derefter på den anden. Pluk et par hår på et øjenbryn, et par på den anden - dette vil give din hud en hvile.
 • Flyt i retning af vækst. Træk øjenlågshuden til siden, og tag hårene tættere på bunden.
 • Anæstesi med is. Fastgør isbiter til dem, før du starter øjenbrynskorrektionen. Dette "fryser" huden, hvilket reducerer smerten i proceduren betydeligt.
 • Brug af baby gel når du tænder. Anbring et bedøvelsesmiddel på hudområdet nær øjenbryn, hold i et par sekunder og tør det af. Huden er lidt følelsesløs, som giver dig mulighed for at trække hårene helt smertefrit ud.

Video tutorials: hvordan man plukker øjenbryn smukt

Skønheden hos en moderne kvinde består af mange små ting - en smuk makeup, sund hud, en velvalgt frisyre. Alle midler og metoder til pleje af udseende udgør en særlig mosaik af det kvindelige billede. En af de vigtigste dele af dette puslespil er den smukke form for øjenbrynene. Hvordan bestemmer man den optimale type pandebuer i overensstemmelse med deres udseende? Efter at have set den foreslåede video, vil du lære alle nuancer af den korrekte plukning af øjenbryn derhjemme.

Grundlæggende regler for øjenbrynskorrektion derhjemme

I menneskekroppen er alt tænkt ud til den mindste detalje. For eksempel er udnævnelsen af ​​øjenbryn - buede linjer bestående af hår - at redde øjnene fra sol, snavs og vand. Små partikler sidder fast i dem uden at trænge ind i synet. Vand eller sved, der strømmer ned fra panden, bøjer rundt om øjenbrynene og dermed øjenområdet.

En anden vigtig funktion i øjenbrynene er udtrykket af følelser. Vi kan løfte eller flytte musklerne, der er ansvarlige for at ændre buenes position. Således viser en person sine følelser: overraskelse eller vrede, glæde eller beundring.

Det sædvanlige billede af mænd og kvinder, som har udviklet sig gennem århundrederne, kan ikke forestilles uden øjenbryn. De udfører også en æstetisk funktion, der giver udtryk for udseendet. Ofte justerer det retlige køn formen af ​​buerne. De kan gøre en lignende anmodning til salonen eller gøre øjenbrynskorrektion selv. Under alle omstændigheder er der visse regler, der hjælper med at omdanne ansigtet.

Hvordan bestemmer du den ønskede form?

Korrekt øjenbrynskorrektion begynder, når du bestemmer den rette bøjning for dit ansigt. Så du kan ikke kun understrege fordelene positivt, men også skjule de eksisterende ulemper.

 • Den trekantede ansigtsform vil se godt ud med afrundede bløde øjenbryn. Men gør ikke den ovale for høj. Det er nødvendigt at holde sig til en lige, let afrundet linje.
 • Hvis du har et rundt ansigt, kan du opnå effekten af ​​sin forlængelse, hvis du opretter en buet form. Undgå en skarp pause med et stort fald. Ellers indtryk af teatralske eller cirkus makeup. En let dråbe, lidt spids på yderkanten, skal vises i en afstand på ca. 2/3 fra det indvendige hjørne.
 • Et firkantet ansigt er udarbejdet på omtrent samme måde som en runde. Den eneste forskel er, at bruddet skal placeres ca. midt i øjenbrynslinjen - så kindbenene og hagen vil blødgøre.
 • Den ovale form bliver mere afrundet, hvis øjenbrynbuerne har en blød kurve uden kinks. Den lidt spidsede spids af det ydre hjørne ser elegant ud.
 • Et langstrakt ansigt bliver visuelt rounder og bliver blødt i tilfælde, når øjenbryn er trukket næsten lige linje. Dette er en visuel udvidelse af det ovale.

Korrektionsstrin

Mange piger beslutter ikke at bruge penge på salonprocedurer, men at rydde op alene. Korrektion af øjenbryn derhjemme giver mulighed for at opnå gode resultater. Det er kun nødvendigt at omhyggeligt studere materialet og finde ud af, hvad de grundlæggende procedureregler er.

Første fase

Først skal du bestemme, hvor øjenbrynene begynder og slutter, og stedet for deres midterste. Dette kan ikke forstås af øjet, skal styres af visse principper.

Tag en langstrakt tynd genstand: en strik eller en blyant (ikke en pen) vil fungere fint. Fastgør det til ansigtet lodret, så det berører næsens vinge og øjets hjørne, som kaldes internt. Hvor genstanden kommer i kontakt med øjenbryn, og der er begyndelsen.

Ved at rette blyanten gennem øjets hjørne, som er tættere på øret og næsens vinge, kommer vi til enden af ​​buen. Midten - det sted hvor øjenbryn bøjer - beregnes som følger. Når du passerer gennem næsekanten, skal du vedhæfte objektet til elevens område. Det sted, hvor kontakten med øjenbryn opstår, er bøjningens sted.

Hovedstadiet

Tale om, hvordan man retter korrektionen af ​​øjenbrynene hjemme, er det umuligt at ikke nævne bedøvelse. Uden det, især for første gang, kan armen falde, og formen vil vise sig at være ufuldkommen. For at reducere følsomheden og reducere ubehagelige følelser, spred dine øjenbryn med en baby eller fedtholdende creme. Efter en kvart time skal du fjerne den med en bomuldsstykke eller et håndklæde og anvende isterninger til det område, du forbereder i 2 minutter.

Der er flere måder at fjerne uønskede hår på. I skønhedssalonen kan du depileres med voks eller sukkerpasta. I hjemmet er det uønsket at bruge denne metode, især uden dygtighed og erfaring. Et forkert træk - og du risikerer at forblive uden øjenbryn overhovedet. Under alle omstændigheder skal du justere arbejdet med pincet.

En anden, original og vinder popularitet sidst er den østlige metode. Det består i brugen af ​​to tråde, som er snoet på en særlig måde, fjerner uønskede hår. Denne metode har sine fordele: Der er næsten ingen smerte, alt sker hurtigt, det hornede lag af epidermis skræller af. Men for at gøre øjenbrynskorrigering derhjemme på denne måde er det ikke så simpelt: erfaring er nødvendig. Du kan lære af mesteren i kabinen, tage private lektioner eller lære teknikken af ​​videokurser fra internettet. Under alle omstændigheder er det næsten umuligt at fjerne hår med en tråd første gang.

Den nemmeste og tidstestede metode er pincet med pincet. Det er tilgængeligt for alle, enkle. Kun et godt værktøj er nødvendigt: Ideelt, ikke medicinsk, men specialiseret, som kan købes i afdelingerne af professionel kosmetik og udstyr. Sådanne pincetter har ikke mellemrum mellem benene, det har nok tynde kanter til at fange selv tynde og korte hår ved siden af ​​huden.

To yderligere betingelser for vellykket arbejde med øjenbryn er et godt lys og et praktisk spejl. Fremgangsmåden udføres bedst om morgenen eller eftermiddagen, da selv den klareste lampe ikke giver den rigtige belysning. At vælge et spejl, være opmærksom på den stigende kopi: så du kan se og justere alt, selv de mindste og umærkelige nuancer.

Plukningsteknikken er ikke vanskelig. Med den ene hånd skal du tage pincetten, den anden trækker lidt på huden. Grib et hår og træk kraftigt i retning af sin vækst. Se konstant om i spejlet, se resultatet og ikke lade det trække for meget ud.

Gentagen korrektion udføres som nye hår vises. Hvis de regelmæssigt trækkes ud, bliver de tyndere, blegne og vokse langsommere.

Sluttrin

Når du er færdig med at plukke, skal du behandle dine øjenbryn og huden omkring dem med et antiseptisk middel. Derefter anbringes en beroligende creme. Det kan indeholde aloe, kamille, calendula. Den bedste mulighed - at forberede værktøjet selv.

Hvis du selv gjorde øjenbrynskorrektionen, virkede det ikke ideelt, der syntes små "fejl", den eneste vej ud er at male dem. For at gøre dette skal du bruge en høj kvalitet øjenbryn blyant. De holder ikke en sammenhængende linje og sætter straks streger, der maskerer mangler. Som regel kan en sådan fejl i plukning fra 2-3 gange undgås.

Nogle piger vælger ikke en korrektion, men en tatovering af øjenbryn. Dette er en bekvem teknik, som giver langsigtet effekt, men det kræver et højt niveau af færdighed fra en specialist, nøjagtighed og nøjagtighed af implementeringen.

Spørgsmålet om hvordan man gør øjenbrynskorrektionen kan undersøges af hver pige. Mastering af teknikken er ikke let, det vigtigste er ikke at trække mere ud end nødvendigt. Derfor behøver du ikke at skynde dig. Det er bedre at pre-markere ved begyndelsespunkterne, bøje og ende af øjenbryn, som du har markeret med en blyant.

Øjenbrynskorrektion derhjemme

Smukt buede øjenbryn giver en unik charme til en kvindes ansigt. Desværre kan ikke alle prale af de naturligt perfekte øjenbryn. Men heldigvis kan deres form let korrigeres. Og for dette er det ikke nødvendigt at søge hjælp i skønhedssaloner.

Hvordan bestemmer du din type person?

Der er et meget stort antal variationer af øjenbrynformer, men kun fem vigtigste:

 1. Runde - denne formular blødgør ansigtsudtrykket visuelt, hjælper med at "skjule" de udprægede egenskaber;
 2. Buet - ret spektakulær form Det giver ansigtet en følelse af tillid;
 3. Lige - visuelt gør ansigtet mere ovalt og kort;
 4. Øjenbryn med en pause - give deres ejere større beslutsomhed. Også en skarp pause forynger lidt ansigtet;
 5. Øjenbryn med en blød pause - giver ansigtet større femininitet.

For korrekt at bestemme hvilken form for øjenbryn der er bedst for dig, er det nødvendigt at fastslå præcis, hvilken form dit ansigt er. Til dette skal du lave en lille test:

 • Mål dit ansigt med en linjal fra hårlinjen til hagen;
 • Opdel det resulterende tal med 3;
 • Mål fra bunden af ​​hagen til næsens bund.

svar:

 • Hvis nummeret du modtog i andet afsnit er mere end nummeret i det tredje, er formen på dit ansigt sandsynligvis firkantet og langt;
 • Hvis nummeret du modtog i andet afsnit er mindre end nummeret i tredje, er formen på dit ansigt runde eller rhombic;
 • Hvis disse to tal er omtrent ens, er dit ansigt ovalt eller hjerteformet.

Vi vælger formen på øjenbrynene på typen af ​​person

Du har allerede bestemt typen af ​​dit ansigt, så vil vi give dig nogle anbefalinger om valg af formen på øjenbryn:

  1. Til en rund ansigtstype er brudte øjenbryn bedst med korte tips og en høj lift. Denne formular vil visuelt forlænge dit ansigt og gøre det slankere. Men gør ikke bruddet meget skarpt, eller brynene vil være urentable for at fremhæve ansigtsrundheden. Det er ikke nødvendigt at lave et rundt øjenbryn, det vil yderligere understrege rundheden af ​​ansigtet.
 1. For et langstrakt ansigt er de vandrette og lige øjenbryn bedst egnet. Så dit ansigt vil blive mere afrundet. Øjenbryn med en pause vil ikke være egnet til denne type ansigt, de vil stærkt understrege dens længde.
 2. Til en firkantet ansigtstype er høje buede øjenbryn eller kinks bedst. De glatter visuelt ud af kæbens massivitet. For denne type person passer øjenbryn af en tynd rund form ikke overhovedet.
 3. For et hjerteformet ansigt ville den ideelle mulighed være afrundede øjenbryn, som aflede opmærksomheden fra den skarpe hage. Denne type ansigt er helt uhensigtsmæssigt vandrette lige øjenbryn, hvilket vil forstyrre den generelle balance af ansigtsegenskaber.
 4. Til en rhomboid type ansigt er bøjede øjenbryn med en top eller brudt øjenbryn bedst. Denne form for visuel sd
 5. elaet
  Dine kindben og whisky er allerede. Rette øjenbryn er helt upassende for et sådant ansigt, de vil visuelt gøre det endnu bredere.
 6. Til en oval-type ansigt vil enhver øjenbryn form gøre. Bare behøver ikke at gøre en meget høj løft ved øjenbryn, det vil give dig et vredt eller overrasket udseende.

Sådan nærmer du processen og hvad er der brug for?

Når du har bestemt typen af ​​dit ansigt og formen på det øjenbryn, der passer dig bedst, fortsætter vi direkte til korrektionen. I moderne kosmetologi er der flere måder at udføre denne procedure på:

 1. Den asiatiske måde - udføres med en tråd. Fordelen ved denne metode er dens delikatesse, det forårsager næsten ikke irritation på huden. Men denne metode kræver god dygtighed og færdigheder. Korrektion på denne måde kan gøres uafhængigt, men i første omgang er det bedre at afslutte et lille kursus med en professionel kosmetolog. Eller læs litteraturen og se træningsvideoen for at forstå essensen af ​​denne metode. Foto- og videoinstruktioner kan nemt findes på internettet.
 2. Vaxkorrektion bruges oftest kun i saloner; hjemme er denne procedure ret vanskelig at udføre. Gør det selv, risikerer du at forblive uden øjenbryn overhovedet.
 3. Tweezing med pincet er en traditionel metode til øjenbrynskorrektion. Det bruges ofte både i saloner og hjemme. Denne metode har trods alt to betydelige fordele: tilgængelighed og enkelhed. Den største ulempe er, at de fjernede hår vokser ganske hurtigt.

Da metoden til "plukning med pincet" oftest bruges hjemme til øjenbrynskorrektion, vil vi fokusere mere på det.

Så hvad har du brug for denne procedure:

 • Øjenbryn pincet;
 • Et spejl, lidt bedre, bedre;
 • Bomuld pads;
 • Desinfektionsmiddel;
 • Børster til børstning af hår og styling øjenbryn.

Trin for trin instruktioner til korrektion af øjenbryn derhjemme:

  1. Bestem længden af ​​øjenbrynene - for dette skal du vedhæfte en linjal eller blyant til næsens vinge i retning af det indre hjørne af øjet. Krydsets krydsningspunkt med øjenbryn er begyndelsen. Og sætte blyanten på fløjen af ​​næsen til den ydre øjenkrog, vil du definere slutningen af ​​øjenbrynene;
 1. Øjenbryns højeste punkt bør være bøjningsstedet;
 2. Inden du fortsætter med korrektionen, desinficere alle instrumenter godt. Træk derefter øjenbrynshuden med den ene hånd til siden, og den anden, tag pincetten. Den mest hensigtsmæssige måde er at holde pincet i en spids vinkel til øjenbryn med tre fingre - indeks, stort og medium. Hvert hår bør greb på selve basen og trækkes ud i retning af sin vækst med en hurtig og skarp bevægelse.
 3. Træk ud hår er kun nødvendigt fra undersiden af ​​øjenbryn, uden at røre den øverste del. Pluck øjenbryn har brug for et hår, selvom de er ret sjældne.
 4. Efter afslutningen af ​​proceduren behandler øjenbryn og hud omkring den med en alkoholopløsning. Og så påfør en beroligende creme med kamille eller glycerin.

Tips og praksis

Vi vil give dig nogle tip om, hvordan du bedre og mindre traumatisk udfører øjenbrynskorrektion:

 • Rør ikke øjenbrynene, hvis du har betændelse i huden nær øjnene for at undgå infektion.
 • Plug ikke øjenbrynene inden menstruationscyklusens start, i løbet af denne periode er huden meget følsom;
 • Øjenbryn plukning kræver god belysning, så brug denne procedure om dagen ved vinduet eller ved at tænde en kraftig lampe;
 • Hvis du overdimenterer det en lille stund, plukker du, prøv at maskere det mislykkede område med en kosmetisk blyant, det skal kun være i overensstemmelse med dit øjenbryn;
 • På ydersiden af ​​øjenbryn kan hårene misfarves med hydrogenperoxid. For at gøre dette skal du tilføje et par dråber ammoniak i peroxid, og derefter anvende en bomuldspindel forsigtigt på opløsningen på hårene. Vent et par minutter, indtil du føler en lille prikkende fornemmelse, og skyll derefter med vand;
 • Lovet om smukke øjenbryn er regelmæssig pleje. Derfor oftere vil du udføre korrektionen, jo lettere bliver det at gennemgå denne procedure.

Interessant video om emnet:

Almindelige øjenbrynskorrigeringsfejl

Hvis du kunne lide vores artikel, og du har nogle tanker om dette, kan du dele med os! Det er meget vigtigt for os at kende din mening!

5 tricks til at hjælpe med at rette øjenbrynene hjemme: detaljerede instruktioner

Øjenbrynene skifter så voldsomt og viser utilfredshed, så rejser sig op og viser overraskelse. Med deres hjælp kan du forstå, hvilken slags følelser et ansigt viser. Men hele sminket afhænger af øjenbrynens type og form. Følg vejledningen for at justere øjenbrynene korrekt hjemme.

1. Overvej modetrends.

Ofte ser man på ansigtet, så tager man straks opmærksom på øjenbrynene. Deres form, farve, densitet - kan være meget anderledes, men øjenbryn skal altid være velplejede, smukke. Derfor skal du nøje overvåge deres tilstand og tage hensyn til modetrends, og de siger - øjenbrynene skal se naturligt ud.

Gør smukke og fashionable øjenbryn er ikke så svært som det ser ud til. Du skal bare altid kende foranstaltningen. Ofte behøver du bare at trække et sted og et sted at tegne. Gentag på de enkelte funktioner i øjenbrynene.

 • Ejere af tykke og brede øjenbryn gør det slet ikke svært. Ofte er piger med mørkt hår og brune øjne kendt for sådanne øjenbryn.
 • Hvis øjenbrynene er sjældne og lyse, kræver de mere opmærksomhed - tegning og udfyldning af formularer, farve hår.

2. Pulver øjenbryn før korrektion.

Hvis du ikke har tid til at besøge salonen, så kan du oprette en smuk form derhjemme. Erfarne eksperter anbefaler at justere øjenbrynene til hårvækst (ikke så smertefuldt). Øjenbryns hår er dækket af udskillelse af talgkirtler, hvorfor pincet ofte hopper ud. For at reducere slip, før du starter proceduren, kan du simpelthen let pulver øjenbryn.

3. Marker formen på forhånd

 • For at forstå, hvor længe øjenbryn passer til ansigtet, skal du bruge en populær metode. Du skal tage en blyant og fastgøre den til næsens vinge, så den passerer gennem ydersiden af ​​øjet. Så du kan nemt se grænserne for øjenbrynets ende.
 • For at forstå, hvor begyndelsen af ​​øjenbrynene er nødvendig for at fastgøre en blyant til næsens vinge og bestemme skæringspunktet med øjenbryn.
 • For at markere den maksimale bøjning, skal du igen forbinde den tilsvarende vinge af næsen og iris i øjet, mens du ser lige ud i spejlet.

4. Overvej ansigtets form

 • De, der har sænket øvre øjenlåg eller et "runde" ansigt ovalt, bør øge deres øjenbryn.
 • "Tegn det ovale" ansigt? Så fjern hårene på øverste linje.
 • Trekantet eller firkantet ansigt? Formålet med en blid bøjning af øjenbrynene, uden en høj stigningsvinkel.
 • Glem også hårene på næsen. De skal alle fjernes.

5. Nuancer af korrektion

 • Først måler du panna specials. maling og kun derefter form.
 • Når du vælger farven på øjenbrynene, afviser skyggen af ​​hårrødderne. Blondiner maler øjenbryn på tone mere mørkt, brunhåret tone i tone eller lidt lysere, brunetter i sort.
 • Vask dine hænder med sæbe og behandl med et flydende antiseptisk middel for at forhindre bakterier i at komme ind i follikelet.
 • Før fjernelse proceduren er bedst at dæmpe huden. Det kan være en isterning.
 • Før du trækker et hår, skal du let trykke på huden i nogle få sekunder.
 • Det var ikke muligt at slippe af med ubehagelige fornemmelser efter hårfjerning, påfør en kølepresse - et stykke bomuld gennemblødt i køligt vand.
 • Efter proceduren er det nødvendigt at behandle øjenbryn med alkohol og læg et lille lag antiseptisk creme (Boro Plus). Så du kan undgå rødme på huden.

Hvis du efter korrektionen ikke kunne lide formen, så er det bedre at vente mindst en måned for hårene at genvinde igen, grene, så kan du forsøge at skabe dem igen. Vi anbefaler en lys massage og bruge Alerana øjenbryn vækst stimulerende eller ricinusolie.

For dem, der ikke er sikre på, at de vil være i stand til at arrangere deres øjenbryn alene, skal de kontakte de fagfolk, de hjælper med at foretage en korrektion med alle funktionerne.

Sikker på, du kunne lide vores instruktioner! Del nyttig information med venner, de vil være taknemmelige for dig! Kig på emnet: Fejl i design af øjenbrynene, på grund af hvilke du ser 2-3 år ældre.

Øjenbrynskorrektion - hvordan man pluk øjenbryn

Hvordan vælger du øjenbrynens form

Før du går videre til korrektionen af ​​øjenbrynene og vælger den korrekte linje af deres bøjning, er det nødvendigt at bestemme ansigtets form. Når alt kommer til alt, passer en bestemt type ansigt til den rigtige form for øjenbrynene. Med sin hjælp kan du visuelt rette den ovale, for eksempel gøre det runde ansigt mere aflangt, og den aflange en - forkorte.

2. Runde ansigt. For at give ansigtet en oval form, er det nødvendigt at visuelt gøre det lidt snævrere og længere. Linjen af ​​øjenbrynens form er modelleret med en lille kink, lidt skarphed ved yderkanten. Frakturen skal foretages i en afstand på ca. 2/3 af det indre hjørne.

3. Kvadratisk ansigt. Øjenbryn er lavet næsten identisk, som for et rundt ansigt bliver kun en pause tættere på midten. Det er ikke nødvendigt at skarpe det, ellers vil øjenbrynene ligne "huse", hvilket giver ansigtet et lidt overrasket udseende.


4. Ovalt ansigt. Et sådant ansigt kan afrundes visuelt, hvis du formler dine øjenbryn med en blød kurve uden udtalt kinks. Ved yderkanten kan linien være lidt skærpet, dvs. gøre tyndere.

5. Stret ansigt. Ansigtet har en langstrakt oval, for at rulle den op, gøre den mere feminin, øjenbrynene skal arrangeres i form af lige linjer.

Når typen af ​​ansigt er bestemt og en passende øjenbrynform er valgt, kan du fortsætte til korrektionen.

Øjenbrynskorrektion derhjemme

Øjenbrynskorrektion forekommer i 3 trin: forberedende, direkte korrektion (fjernelse af overskydende hår) og endelig.

Hårfjerning udføres med voks, tråd eller pincet. I hjemmet bør voksning undgås, fordi uden færdigheder kan du forblive uden øjenbryn overhovedet. Det er bedre at overlade dette arbejde til mesteren i kabinen. Det er meget bekvemt at fjerne hår med en tråd. Denne metode til fjernelse af håret kaldes asiatisk eller orientalsk. Han er gradvist ved at vinde popularitet, fordi har flere fordele. For det første er hårfjerning meget hurtig, næsten uden at irritere huden. For det andet fjernes døde hudceller sammen med hårene, dvs. eksfoliering forekommer.

Sandt nok har denne metode en ulempe - det kræver færdigheder og erfaring. Du kan lære af mesteren i kabinen, tage et par betalt lektioner eller se demonstrationsvideoer. Hvis du ikke har færdigheder endnu, er den metode, der er bevist gennem årene, fortsat - øjenbrynskorrektion med pincet.

Hvis du stadig har formået at trække "overskydende" ud, og på dette sted scorede patches, kan de på slutningen af ​​depilationen blive forklædt med blæk eller blyant. Efterfølgende korrektion udføres med vækst af nye hår.

Du kan tilføje den ønskede nuance med en blyant. Det er bedre ikke at tegne en solid linje, men at anvende små slagtilfælde. Sjældne øjenbryn er bedre at male med mascara. Hvis øjenbrynerne ikke har brug for farvning, kan du rette deres form og tilføje skinne med en særlig transparent gel.

Øjenbrynskorrigering med tatovering

Tattoo refererer til justering af øjenbrynene, som udføres ved hjælp af permanent makeup. Det hjælper med at give dine øjenbryn den perfekte form, selv i tilfælde, hvor korrektionen med pincet og enkel farvning ikke vil hjælpe. For eksempel, hvis øjenbrynene er naturligt meget sjældne, lyse eller asymmetriske. Essensen af ​​proceduren er at fylde cellerne i stratum corneum med et farvestofpigment, der ligner tatovering. Først trækker mesteren øjenbrynens form med en blyant, og hvis klienten godkender det, fortsætter han direkte til tatoveringen, dvs. introduktion under huden af ​​en særlig maling. Fremgangsmåden er lidt smertefuld, så hvis det ønskes, udfør en lysbedøvelse. Hvis nogle "indfødte" hår er efterladt tatoveringslinjen, bliver de simpelthen fjernet med pincet.

Øjenbryn form korrektion (35 billeder) - alt om proceduren

Udseendet af øjenbrynene skal passe til ansigtets form, gøre udseendet mere ekspressivt og se harmonisk ud. I dag er det nemt at lære at justere formen på øjenbrynene, hemmeligheder og tips fra professionelle håndværkere er også tilgængelige til hjemmebrug. Du kan give håret et optimalt udseende både i salonen og hjemme, og derefter opretholder du resultatet.

Pæne hår er en vigtig tilføjelse til ethvert billede.

Funktioner korrektion og form valg

Øjenbrynformning og øjenbrynskorrektion er et vigtigt skridt i dannelsen af ​​det kvindelige billede, fordi øjnene er udtrykkelige og den generelle opfattelse af ansigtet og endda følelser afhænger af dem. Uklædte og uklædt hår farve ikke nogen, så selv for tykke og brede øjenbryn kræver passende pleje.

Rene øjenbryn kræver regelmæssig pleje.

 • Valg af den rigtige form.
 • Forberedelsesværktøjer og hud.
 • Hårfjerning på en bekvem måde med dine egne hænder eller i salonen.
 • Efterfølgende kontrol og fjernelse af overskydende hår.

Det er vigtigt!
Hvis den form du vælger er forskellig fra den naturlige, skal den efterfølgende pleje af de voksende hår være regelmæssig og grundig.
For at fjerne overskydende vegetation i dette tilfælde kan du ty til mere holdbare metoder til depilering - voks eller hårfjerningstråd.

Foto af depilation med en tråd, der giver dig mulighed for at gemme resultatet længere

Hvilken formular skal du vælge?

Det er ikke let at vælge den rigtige form, der passer til ansigtet, ikke skaber effekten af ​​overraskelse eller overdreven sværhedsgrad, samt fremhæver udseendet. For at gøre dette er det nødvendigt at tage ikke kun ansigtets opbygning i betragtning, men også forsøge at genskabe den ønskede effekt med makeup for at være sikker på et vellykket resultat.

Du kan vælge den passende øjenbryn form på forhånd.

Den første ting at overveje er den type person:

Gode ​​råd!
I verden er der få mennesker, der kan identificere en klar ansigtsform, og blandede typer er almindelige.
I dette tilfælde bør hårets konturer vælges individuelt.

Når du vælger øjenbrynens form og bøjning, skal du tage hensyn til ansigtets individuelle karakteristika.

Hvordan bestemmer du den ønskede form?

For at skabe et passende resultat er det ikke nødvendigt at bruge stenciler, linjaler og andre professionelle værktøjer. Opret en universel bueform vil hjælpe dig med almindelige eyeliner.

Til udvælgelsen kan du bruge både stenciler og tilgængelige værktøjer.

Instruktioner Optimale form øjenbryn:

 1. For at bestemme, hvor begyndelsen af ​​øjenbryn skal være, skal du lægge en blyant på næsens vinge, og hovedet skal rettes øverst parallelt med næsen.
 2. Bøjelinien kan bestemmes ved at fastgøre en blyant på næsens vinge og efter at have rettet den gennem elevens midte til hårlinjen.
 3. Bestem, hvor halen skal være ved at pege en blyant langs linjen "næsefløj - øjets yderste kant."

Blyanten skal placeres på linjerne 1, 2 og 3

Vær opmærksom!
"Hale" bør ikke være under "head", ellers vil udseendet være for kedeligt.
Det er bedre at gøre det på samme niveau med begyndelsen af ​​hårets vækst eller over det.

Hvis du ønsker at ændre stilen drastisk eller ikke har fjernet ekstra hår i lang tid, er det fornuftigt at kontakte mesteren i salonen straks. Prisen for proceduren er ikke særlig høj, mens du kan få det ønskede resultat, som i fremtiden kun kræver vedligeholdelse.

Kun en specialist ved præcis, hvordan man retter øjnene, så hvis man vil undgå fejl, er det bedre at straks stole på en bevist mester.

Hvis du ikke har tilstrækkelig erfaring, kan du straks kontakte salonen

Hvilke tricks vil være nyttige til korrektionen?

For at rette øjenbrynene korrekt kan du bruge nyttige tips og tricks, som ofte bruges af herrer i salonerne:

 • Pincet anvendes mest til korrektion. For at reducere smerte, kan du holde huden med isterninger eller godt damp det

Is vil reducere smerte

 • Det er almindeligt antaget, at hårene i øvre del af øjenbryn ikke kan plukkes. Denne begrænsning skyldes kun, at du nemt kan ødelægge den naturlige form, samt det faktum, at der vokser de tykeste hår, der er smertefulde at trække ud. Men hvis du på toppen af ​​vækstlinjen ser fine hår, der kun ødelægger det æstetiske udseende, kan du sikkert fjerne dem;

Om nødvendigt kan hårene i den øvre del også plukkes.

 • hvis enkelt, men mærkbare hår er også dannet på næsen, er det bedre at trække dem ud, ellers selv med en perfekt korrektion vil øjenbrynene ikke se rigtig godt ud. Og hvis hårene i denne zone er lette og upåklagelige, er det bedre at ikke røre dem;
 • Korrekt korrektion betyder ikke, at øjenbryn ikke har brug for makeup. Farvning med blyant eller skygge af den rigtige skygge samt brug af modelleringsvoks vil fylde den form, hvor øjenbrynene ikke er meget tykke af naturen og også gør håret mere pænt.

Makeup vil understrege formen af ​​hår

 • Masters anbefaler at kaste øjenbryn hver dag. Dette giver dig mulighed for at give dem den ønskede form, og stimulerer også hårene til en hurtigere vækst.

Du kan kamme hårene med en børstet mascara børste.

konklusion

Korrektion og udformning af øjenbryn giver dig mulighed for at give hårene et optimalt udseende baseret på personens præferencer såvel som funktionerne i hans ansigt. I dag, takket være vejledningen og professionelle værktøjer, kan denne procedure udføres hjemme.

Hvis du har spørgsmål om emnet, spørg dem i kommentarerne. Flere informative oplysninger, du finder i videoen i denne artikel.

Øjenbrynskorrektion derhjemme

Kan du huske sætningen fra den foretrukne "Ryazanov" -film: "Det er trods alt uanstændigt, hvis du har så tykke øjenbryn"? Ja, charmerende Vera havde ret i at tilbyde Kalugina "at bekæmpe dette". Men tiden med overraskede hævede "tråde" er tidligere. I trenden - naturlig!

Hvis du er utilfreds med din formular, skal du ikke skynde dig at tilmelde dig mesteren. Gør øjenbrynskorrigering derhjemme, er ikke svært. Det vil tage dit ønske og nødvendige arsenal. Og start med et spejl!

Bestem ansigtets type

Runde ansigt

Undgå afrundede linjer, hvis du ikke vil vende dit ansigt til et visuelt hjælpemiddel til at studere geometriske organer. Den ideelle form er en nem pause i de klassiske øjenbryn. Lav spidsen kort og let spids.

Ovalt ansigt

Og i dette tilfælde vil geometrien hjælpe. Iagttager proportionerne mellem bredden, længden og højden af ​​buen, finder du din formular. Rett eller bueformet, med en blød kink, anses for korrekt for denne type.

Firkantet ansigt

Runde kanter giver dit udseende blødhed og charme. Den aflange form med en høj bøje ser smuk ud. Tynde og korte øjenbryn er strengt kontraindiceret, hvis du ikke har planer om at komme ind i troppen af ​​pantomime-aktører.

Triangulært ansigt

At skjule forskellen i proportioner mellem hagen og panden hjælper lidt hævede øjenbryn med en glat bøjning. Deres længde skal være medium.

Pæreformet eller trapezformet ansigt

I dette tilfælde er de øverste og nederste dele afbalanceret. Øjenbryn med en skarp bøjning - den rigtige mulighed. Afstand fra næse, så vidt muligt. Denne teknik vil udvide den øverste del af ansigtet.

Nu hvor du kender teorien, begynder at praktisere.

Øjenbrynskorrigering med pincet

Øjenbrynskorrektion foregår i tre faser: forberedende, korrektion og endelig.

Forberedende fase

Denne del af arbejdet er ansvarlig og interessant. Du selv bestemmer de vigtige punkter i din øjenbrynbue. Du behøver kun en blyant (eller brug en glat stav). Find begyndelsen af ​​øjenbryn: Læg blyanten fast i næsefløjens vinge, så den passerer i det indre hjørne af øjet og krydser øjenbryn. Dette skæringspunkt vil være starten på din perfekte pandebue. Og hårene, der ligger uden for dette punkt tættere på næsen, skal fjernes.

Find nu endepunktet: Læg blyanten fra næsens vinge til øjenbrynet og krydse øjets yderste hjørne. Ændring af blyantens retning (den nederste del af den forbliver ved næseboret, den er rettet mod øjenbryn og krydser den ydre kant af iris). Du vil markere det højeste punkt.

Hvis du har svært ved at bestemme den nødvendige linje, skal du tegne den med en blyant.

korrektion

Der er flere metoder til øjenbrynskorrektion, men plukning er en dokumenteret og pålidelig metode til hjemmebrug. Verochkin råd om brugen af ​​Raider, du behøver ikke.

 • kosmetiske pincet;
 • øjenbryn pensel;
 • bomuldspuder eller specialservietter.

Desinficer arbejdsprodukter, vask hænder med sæbe og vand. Pas på belysningen, fordi du skal fungere fint.

For at reducere smerte skal du anvende en moderat varm komprimering i et minut.

Metoden til plukning er enkel: Tag håret i roden og fjern det i retning af vækst. Dette bør gøres ved at stramme huden i retning af templet med din fri hånd. Fjern altid et hår ad gangen, selvom du har travlt. Ved at fange bundtet vil du ikke kun føle en vild smerte, men også risikere at falde i rækken af ​​grunge-fans, der tilbyder at kombinere piercinger med øjenbryn uden fragmenter.

Stop med jævne mellemrum at børste dit hår og overvåge fremtidige resultater.

Sluttrin

Det sidste stadium involverer desinfektion og visuel konsolidering af resultatet. Tør huden med din yndlingslotion eller tonic, og anvend derefter en beroligende creme på dette sted.

Nu er det stadig at tynde øjenbryn, hvis det er nødvendigt. Brug mascara eller kosmetisk blyant af den ønskede skygge. Hvis du ikke male øjenbrynene, skal du sætte dem ned med en gennemsigtig gel.

Nyttige tips

 • Pluck hår kun i bunden og i sjældne tilfælde øverst!
 • Du bør ikke starte øjenbrynskorrektion dagen før og i kritiske dage. I løbet af denne periode er huden meget følsom.
 • I inflammatoriske processer i overkanten af ​​ansigtet opgive også denne procedure for at undgå infektion.
 • Professionelle anser det bedste tidspunkt at rette midt på dagen. På dette tidspunkt reagerer huden mindre på smerte, som praksis viser.
 • Regelmæssig pleje - et løfte om smuk form. Gør øjenbrynskorrigering oftere. Denne procedure vil være hurtig og smertefri.

Andre øjenbrynskorrigeringsmetoder

Vokskorrektion

Denne måde er bedre at øve med mesteren, da det kræver visse færdigheder og færdigheder. Specialisten anvender den smeltede voks til områder, der kræver korrektion, og fjerner den og anvender en kølecreme. Der er voksstrimler til rådighed for at fjerne uønsket ansigtshår. Hvis du ikke er klar til at se dine ideelle øjenbryn på disse strimler, så skynd dig ikke for at købe dem.

"Tråd" korrektion

Denne metode kaldes også "asiatisk", da østlige kvinder ejer det perfekt. Det forårsager ikke irritation, der henviser til kategorien sart. I ønsket om at beherske en usædvanlig teknik skal du færdiggøre et specialkursus med en professionel eller grundigt studere den nødvendige litteratur.

Korrektion ved hjælp af tatovering

Tatovering vil forenkle den daglige makeup, men det anbefales, at enkle metoder til korrektion ikke giver den ønskede virkning. Hvis du er klar til at gå til salonen hver måned for korrektion, vil denne mulighed hjælpe med at spare tid, men ikke penge. Og alligevel: Selv den mest elegante tatovering øjenbryn ser ikke naturligt ud!

Husk at denne procedure anbefales fra 18 år og har kontraindikationer:

 • graviditet;
 • hypertension;
 • diabetes;
 • inflammatoriske sygdomme.

Øjenbrynspleje efter mislykket korrektion

Ja, øjenbryn har også brug for pleje, især hvis du overdimensionerer det med pincet.

hulrum

Med ujævn hårvækst, eller i tilfælde, hvor korrektionsproceduren også fangede dig, skal du ikke skynde dig i tatoveringssalonen. Øjenbryn blyant vil hjælpe dette problem. Lysslag i retning af hårvækst. Derefter børstes det med en børste, der glatter kanterne af designet og anvender en fixativ gel.

For at tømme områder af tykkelser så hurtigt som muligt, køb et særligt serum til vækst af øjenvipper og øjenbryn. Dens berigede sammensætning stimulerer hårsækkene, og du vil ikke mærke, hvordan problemet forsvinder. Men du kan komme videre med de billigere betyder, at vores bedstemødre og mødre har brugt succes. Castor olie! Dens unikke egenskaber bruges med succes til at tage sig af øjenbryn, øjenvipper og hår (for mere detaljer, se artiklen Castor og burdockolie til hår).

Har brug for lydstyrke!

Hvis naturen beklagede tætheden af ​​dine bryn, så har den moderne kosmetiske industri planlagt alt. Øjenbryns voks hjælper med at gøre dem visuelt tyk. For at børste hårene, prøv i opadgående retning. Makeup kunstnere anbefaler at bruge øjenskygger til sminke af sådanne øjenbryn, da deres pulverformige tekstur vil tilføje den nødvendige fluffiness.

Almindelige øjenbrynskorrigeringsfejl

Denne fejl er det første punkt, som det gøres oftere end andre! Skynd dig ikke for at gentage en af ​​de ekscentriske billeder af Madonna, hvis du har blondt hår, og din hånd når for en sort øjenbryn blyant. Stylister anbefaler at vælge en tone, der er mørkere med en eller to end naturlig hårfarve.

Skær ikke øjenbryn med neglesaks! Til dette formål har du brug for både et specielt værktøj og mesterens professionalisme.

Træk ikke en klar kant på øjenbrynene, så dit udseende ikke får aggressive træk. Kanten af ​​buebuerne bør være glatte uden skarpe hjørner.

Et andet godt råd til sidst: Du bør ikke lave grundlæggende ændringer i form af dine øjenbryn, fordi naturen har givet hver pige og kvinde det perfekte "sæt". Er det værd at argumentere for hende?

Øjenbrynskorrektion derhjemme

Det vigtigste aspekt på vejen til at skabe et perfekt billede er plejen af ​​øjenbryn. Kompetent designet øjenbryn giver udseendet udtryk, hjælper med at rette ansigtets form. Når de er sjusket, vil selv 30 minutter brugt på makeup ikke producere det ønskede resultat. Efter at have forstået, hvordan man får øjenbrynskorrigering derhjemme, vil en kvinde være uimodståelig og ikke bruge på rejser til øjenbryn.

Sådan pluk øjenbryn

At skabe en perfekt øjenbryn form med dine egne hænder er let. Først skal du forberede de nødvendige værktøjer. For at få en korrekt øjenbrynskorrigering derhjemme skal du:

 1. Bilateralt spejl. Lad en af ​​sine sider give et lidt forstørret billede. Det er nyttigt at udarbejde de mindste detaljer. Refleksion i reel skala vil ikke forstyrre det overordnede billede og blive båret væk, når du trækker ekstra hår ud;
 2. Lysstofrør. Det er bedst at udføre proceduren foran vinduet i godt naturligt lys. Strålerne skal falde i ansigtet vinkelret. Hvis dette ikke er muligt, må du ikke gøre det uden særlig baggrundsbelysning. Konventionelle belysningsindretninger tillader ikke at se alle fejlene. Når rummet lyser hurtigt trætte øjne;
 3. Børste eller kam hjælper med at trimme længden af ​​øjenbrynene;
 4. Pincet. Der er mange typer. Det mest bekvemme til hjemmebrug er følgende:
 • Lige og skrånende. Nogle af dem skal være i hver kvindes arsenal. Disse er klassiske synspunkter, som kun adskiller sig i tipens vinkel. I det første tilfælde er det lig 90 °, i det andet - 60-80 °. Og de to giver dig mulighed for at justere oversigts klarhed og fjerne uønskede hår uden for hovedkonturen. Valget afhænger af individuelle præferencer. Det anbefales at prøve flere forskellige modeller og forblive den mest bekvemme. Du bør købe tang med skarpe kanter. De tager fat i begynderhår
 • Pointy og nål-pincet vil være nyttigt for ejere af tykke øjenbryn af den østlige type. De vil hjælpe med at slippe af med indgroede hår. Hvis kanten er lys og tynd, kan du gøre uden skarpe pincet;
Pegede pincet fanger indgroede hår
 • Belyset pincet. Denne fashionable gadget er nyttig for dem, hvis vision ikke er ideel. Vågne øjne er også bedre at passe på, fjerne fra dem den ekstra belastning. En lommelygte er indbygget i mellem tangens ben, og lyssporet falder tydeligt på det område, der korrigeres;
 • Manicure saks til den sidste fase af registrering.

Har også brug for:

 • 4-6 bomuldsstynder,
 • isbiter
 • alkohol eller farveløs alkoholopløsning,
 • filterpose af farmaceutisk kamille,
 • chlorhexidin vandig opløsning 0,05%
 • creme til øjenlåg.

Det er vigtigt! Til proceduren var den mest komfortable, flittigt forberede huden. Et varmt brusebad eller dampbad til ansigtet vil hjælpe porerne til at åbne op, gøre håret blødere og mere bøjeligt.

Så skal du organisere en arbejdsplads. Alt hvad du behøver er lagt på ombordbordet, for ikke at spilde tidssøgning.

Vask hænderne grundigt med sæbe. Alle værktøjer behandles med en alkoholopløsning. Det anbefales ikke at bruge det til huden omkring øjnene. Dette er et særligt følsomt område, og alkohol kan forårsage tørhed og irritation. Chlorhexidin er egnet som et antiseptisk middel. En disk fugtet med væske påføres successivt til korrektionszonen og undgår friktion.

Øjenbryn form valg

Det næste trin er det mest afgørende. Det er på tide at bestemme, hvilken øjenbryn form der passer til dig. Før du går videre til skulpturen tegner du en skitse.

Korrektionslinjer holdes i lys blyant, så det er nemt at slette dem.

Det vil være nødvendigt at tegne flere linjer, hvis du gør det for første gang, lad dem ikke være betingede. Tag enhver kosmetisk blyant med en lys skygge.

Den første lige linje forbinder næsens vinge (punkt 1) og øjenbryns indre hjørne. Det skal være vinkelret på gulvet. Den anden linje går fra 1. punkt til yderste spids af øjenbryn. Den sidste vektor starter ved t. 1 og fører til midten af ​​buens øvre kant.

Ved hjælp af de resulterende punkter er øjenbryns krop lukket i et rektangel og opdelt i tre lige store dele. For at gøre øjenbrynene til et hus er øverste hjørne lavet i midten, og nederste hjørne er fra begyndelsen af ​​3. rektangel.

Det er nødvendigt at blive styret af ansigtets form og individuelle egenskaber:

 • Klumpede skønheder eller kvinder med en tung hage er forbudt at trække ud øjenbrynene. Her er en lille bøjning og en moderat bredde ideel;
 • Typen af ​​ansigt "rektangel" vil smukt supplere de trekantede browsere, og brede runde dem vil tilføje enkelhed og vil berøve forfinningen;
 • Med brede kindben undgås skarpe hjørner for ikke at se ud som en ond heltinde fra et eventyr;
 • Den klassiske form og bløde afrunding passer til den trekantede type;
 • Lige smalle øjenbrynstrimler udvider visuelt ansigtet;
 • For tætte øjenbryn kan give vrede udseende;
 • Når øjenbryn er plantet bredt, risikerer værtinde at se dumt ud.

Alle disse regler har undtagelser. Skal styres af deres egen smag og refleksion i spejlet.

Med omhu! Nogle gange giver øjenbrynens form en ansigtsudtryk en ekstra følelsesmæssig farve: høje linjer afspejler tragedie eller overraskelse, for lave linjer giver et træt eller dyster udseende.

Livet hacking for en moderne dame

Der er en nem måde at eksperimentere lidt på og finde dit ideal - det er øjenbryn stenciler.

Stencils kommer i forskellige former.

Du kan købe dem i online-butikken eller i afdelingen for kosmetik. Du kan gøre huset selv. Mønsteret af tynd plast anbringes tæt på kantstenen og fylder den åbne overflade med en lys kosmetisk blyant. Det er kun en lille tweak, og du kan fortsætte med proceduren. Metoden er uundværlig for at opnå perfekt symmetri.

Korrektionsfase

Umiddelbart inden arbejdet påbegyndes gnides huden over øjnene tre gange i træk med et stykke is. Dette vil reducere smerten.

Isterning holdes hvert 5. minut

Særlige børste øjenbryn kamme op og mod øret. To fingre i hans venstre hånd strækker området for slag. Pincetten tager forsigtigt hvert hår uden for skitsen.

Det er vigtigt! Pluck hår kun i retning af vækst. Det er ikke tilladt at fjerne 2-3 hår på samme tid. Bevægelser skal være hurtige og præcise.

Færdiggør oprettelsen af ​​billedet af en saks haircut. Øjenbryn kæmes endnu en gang, og for lange hår beskæres.

Browskæring vil fuldføre udseendet.

Når pistolen ud over hovedgrænsen er tilbage, er overfladen igen dekontamineret. Det er meget nyttigt at komprimere fra infusion af kamille. Denne plante har antiinflammatoriske egenskaber, er en mild analgetisk og har en sårhelende virkning.

For at forberede du har brug for 1 pakke med medicinsk kamille. Det hældes et glas kogende vand og insisterer på 20 minutter. Bomuldspuder sænkes i 2 sekunder i en svagt afkølet væske, så presses og sætte lotioner. Cirklerne er efterladt i ¼ timer.

Til sidst skal du anvende en fugtighedsgivende (nærende vinter) creme med lette bevægelser. Det vil berolige den skadede hud og fjerne rødmen.

Sådan justerer du øjenbryn med tråd

Håret blev trukket ud på denne måde i Indien og andre lande i øst, hvor hårhårene af kvinder er naturligt tykke. Det er velegnet, når du hurtigt skal fjerne mange hår, men ikke anvendelig til den kunstneriske udførelse af arbejdet.

Øjenbryn plukning

Enderne af en slidstærk bomuldstråd 50 cm lang er bundet sammen. Træk tråden på indekset og tommelfingeren af ​​to hænder og drej derefter 5 gange. Håndter venstre øjenbryn, bevæg fingrene i højre hånd og omvendt. På trods af de mange videohjælpemidler er det ret svært at gøre øjenbrynskorrektionen ved hjælp af denne metode. Du kan nemt ødelægge den ønskede formular. Denne metode er bedre egnet til professionel brug.

Fejlkorrektion

Øjenbrynarkitektur kræver en vis færdighed. Hvad skal man gøre, hvis processen er så forsinket, at overskydende hår har lidt, eller linjerne er asymmetriske? Daglig pleje vil hurtigt returnere tykkelsen.

Hver hårpære kan regenereres mange gange. Løgregenerering kan accelereres, hvis du smider pebertinkturen 4 gange om dagen ind i kanten.

Hurtigt vokse plukkede øjenbryn hjælper tinktur af varm peber

Contra! Individuel intolerance er mulig. Ansøg ikke om 3 dage efter korrektion. Brug ikke på en beskadiget overflade. Undgå øjenkontakt. Gravid og ammende anbefales ikke.

Så hårene var tykke, så velplejede og skinnende, holdt en rig skygge, de gnides med ricinusolie før de går i seng.

En simpel måde at se uimodståelig mod minimale omkostninger er øjenbrynskorrigering derhjemme. Klare indramning af øjnene - synes kun at være en vanskelig opgave. Den trinvise vejledning, der gengives flere gange, hjælper med at bringe handlinger til automatisme og hele tiden sparer den vigtigste ressourcetid.

Home Shugaring - 5 opskrifter

Sådan trækkes øjenbrynene korrekt og smukt ud - trin for trin instruktioner