Øjenbrynskorrigeringsmetode tråd

Øjenbryn korrektur tråd er let, hvis du kender alle hemmeligheder proceduren. Med denne enkle enhed kan du oprette en smuk og klar linje. Gennemført denne slags korrektion siden oldtiden. På nuværende stadium af teknikken vinder stigende popularitet, da det har fordele.

1 Nødvendige materialer

Øjenbrynskorrektion, udført af tråden, selv om den har en lang historie, men for moderne kvinder, der bor i Europa, er dette en nyhed. Denne metode anvendes oftest i skønhedssaloner, men du kan selv gennemføre proceduren. For at gøre dette er det nok at studere alle de finesser og lære at anvende dem.

Til det resultat, der blev opnået derhjemme, skete ikke fra salonen, du skal omhyggeligt forberede. Alle materialer skal vælges korrekt. Hovedværktøjet er en tråd. I skønhedssaloner vælger fagfolk normalt en bomulds arabisk tråd. Dette skyldes, at denne type er meget holdbar.

Hvis proceduren udføres i hjemmet, anbefales det at foretrække en tråd fremstillet af bomuld, desuden naturlig, det skal desuden være fladt, glat og slidstærkt. I de østlige lande anvendes silketråd mest, men det er svært at arbejde, da det er underlagt stærk glide.

Bevæbnet behov og understøttende materialer, der reducerer smertegrænsen under proceduren. Til dette har du brug for: isbiter, bomuldspuder eller tamponer, nærende creme. For den bedste effekt skal du passe på et godt og behageligt spejl. Det skal være stort og forstørre. Hvis dagslys ikke er nok, anbefales det at arrangere yderligere belysning. For at overholde den korrekte, forudvalgte formular, skal du tage en blyant. Med den udfører de modellering, hvorefter de klarer at lave en perfekt linje.

2 Teknik

Øjenbryn modellering ved hjælp af en tråd udføres på grundlag af en specielt udviklet teknik. Hun giver mulighed for at gennemføre proceduren kvalitativt og uden særlig indsats. Før du starter begivenheden, skal du forberede huden. Det skal afkøles og opvarmes derefter. Den første til at bruge isterninger. De bør være forberedt på grundlag af en afkogning af medicinske urter, såsom kamille, johannesurt eller salvie.

Terninger trækkes langs huden nær øjenbrynene, indtil der opstår ubehagelige fornemmelser. Så skal du tage bomuldspindepind, som var fugtet i varmt vand. De skal vedhæfte til det behandlede område i 20-30 sekunder. Køleproceduren bør ikke tage mere end 2-3 minutter.

Øjenbrynene skal være tørre, for det er bedre at behandle hårene med en særlig serviet. Nogle eksperter anbefaler brugen af ​​en nærende creme, der behandler huden før proceduren.

Det er bedst at bruge bomuldstråd. Dens længde skal være omkring 50 cm. Enderne skal binde sammen og derefter krydse tråden. Derefter skal du få 2 identiske løkker. De skal arbejde med begge hænder.

2 fingre indsættes i hver loop - indeks og stor. De skal konvergere og afvige igen, så en af ​​løkkerne forbliver større i størrelse, og den anden - mindre. Sidste og udføre fjernelse af det tilsigtede hår. Det skal investeres i en sådan løkke. Korrektionen skal udføres omhyggeligt for ikke at skade huden og ikke at bryde hårsækkenet.

Det er nødvendigt at arbejde under øjenbryn. Fjernelsen skal finde sted i rækkefølge med behovet for at flytte fra næsen til templet. Korrekt udføre proceduren fra første gang fungerer muligvis ikke. For at alt skal gå så effektivt som muligt, skal du erhverve færdigheder. Gør øjenbryn med en tråd gør det muligt at udføre proceduren 1 gang i 4 uger. Dette skyldes det faktum, at det fjernede hår vokser kun efter 1 måned. Hertil kommer, hver gang vækstraten bliver langsommere.

3 Udfører derhjemme

Mange skønhedssaloner tilbyder deres kunder en øjenbrynskorrektion ved hjælp af tråd. Hvis du vil spare penge, kan proceduren udføres hjemme alene. Mastering af en piges teknik tager ikke meget tid og kræfter. Den eneste ulempe, som er den største ulempe, er den uafhængige brug af værktøjet, som du bør prøve.

Arbejdsordningerne og teknikken til brug af tråde har ingen egenskaber og falder sammen med den rækkefølge, der anvendes i specialiserede saloner. Hvis en kvinde ikke har en sådan praksis, bør du ikke straks foretage forsøg med øjenbryn. Først skal du mestre princippet om at arbejde med værktøjet, for det er enhver anden del af hudbeklædningen, som hår vokser, egnet. Inden manipulationen påbegyndes, er det nødvendigt at desinficere huden og materialet. Grundlaget er nødvendigt for at lukke hudens porer efter proceduren. For at lindre dig selv af smerte, bør du forberede en isterning.

Hvis udførelsen ikke var meget god eller det forkerte hår blev fjernet, vil en sort øjenbrynskorrektionspenke komme til undsætning. Færdigheder til at plukke øjenbryn på denne måde kommer med tiden. Derfor er processen hver gang hurtigere og bedre.

For en pige, der aldrig tidligere har justeret sine øjenbryn, er det bedst at gå til en specialiseret salon for første gang. Der er det nødvendigt at omhyggeligt overvåge mesterens handlinger og huske dem for at gentage alle manipulationerne hjemme uden nogen hjælp.

I hjemmet skal arbejdspladsen være ordentligt organiseret og udstyret. Takket være det store spejl og den gode belysning vil kvaliteten af ​​det udførte arbejde give glæde. Resultatet vil ikke give det, der opnås efter en professionel kosmetologs arbejde.

4 Fordele ved proceduren

Korrekt brug af tråden kan du i høj grad forenkle proceduren og få et glimrende resultat. Hvis du bruger denne teknik hele tiden, så bliver hårets struktur gradvist blødere, de bliver tyndere. Denne metode eliminerer sandsynligheden for infektion og udviklingen af ​​den inflammatoriske proces. Teknikken 100% sparer pigen fra risikoen for skade på hårsækkene. Dette er vigtigt, fordi det ikke fremkalder væksten af ​​indgroede hår.

Metoden giver dig mulighed for samtidig at fjerne flere hår, hvilket er særligt bekvemt for at slippe af med uønsket hår mellem øjenbrynene. Anvendelse af tråden, du kan perfekt fjerne selv lysfluff, som vokser under panden linjen, pincet vil ikke kunne gøre dette. Denne type hårfjerning er ideel til piger med overfølsom hud. Efter det sker næsten ingen hudirritation.

Korrektion på denne måde er praktisk at udføre til enhver tid på grund af manglende rødhed omkring panden linjer. Det skal bemærkes, at metoden gør det muligt at opnå gode resultater, når håret fjernes fra forskellige områder på kroppen. Det kan også være nyttigt for mænd. For mænd vil det være bekvemt og nemt at udføre skæg eller skægkorrektion. Det er bedre at bruge bomuldstråd. En tråd lavet af et andet materiale vil gøre processen vanskelig eller umulig.

Først til skønhedssalonen, til selvstændigt arbejde derhjemme, er det kun nødvendigt at korrigere formen på panden. Dette vil i høj grad forenkle opgaven.

5 kontraindikationer

Er alle piger tilladt at trække øjenbrynene ud ved hjælp af denne særlige teknik? Desværre har øjenbrynskorrektion med tråd ligesom enhver kosmetisk procedure kontraindikationer. Det kan ikke bruges, hvis der er en hængende vorte, en muldvarp eller anden lignende dannelse på huden på ansigtet i øjenbrynens vækstområde. Eksperter anbefaler ikke brugen af ​​det pågældende instrument, da der kan opstå alvorlige konsekvenser af fjernelsen af ​​formationen.

Med en tråd kan du ved et uheld røre ved huden, hvilket vil medføre smerte. Til øjenbrynskorrektion er pincet mere bekvemt i denne henseende, da det ikke er nødvendigt for ham at vænne sig til det i lang tid og at beherske arbejdsteknikken.

En af de vigtigste faktorer, der forhindrer den kosmetiske procedure ved brug af tråd, er tilstedeværelsen af ​​åreknuder i en kvinde. Desuden er designet af øjenbrynene på denne måde kontraindiceret i nærværelse af:

 • herpes;
 • solskoldning;
 • hudsygdomme, der er kroniske;
 • infektionssygdomme i huden.

For kvinder under graviditet eller under menstruation vil manipulation forårsage betydelig smerte.

6 piger på en note

Pluck øjenbryn på nogen af ​​de mulige måder du har brug for omhyggeligt, ikke at glemme de grundlæggende regler for korrektion. I begyndelsesfasen skal du bestemme konturen af ​​pande linjerne, som du vil have. De hår, der ikke er nøjagtigt påvirket af at anvende pulver, kan gøres lettere. I processen er det vigtigste ikke at overdrive det, for ikke at retouchere formen med en blyant.

For at udføre proceduren mest behageligt med ensartet dagslys. Spejlet skal være godt, så refleksionen i det ikke forvrænges. Arbejde med øjenbryn begynder først efter kæmning af dem med en speciel børste, som vil hjælpe dem med at give den ønskede form. Ingen grund til at skynde sig med korrektionen. Hvis du skynder dig, er der risiko for at bryde hårene, på grund af hvilke deres tips forbliver i huden. Hvis det ønskes, kan du male øjenbrynene. Farvning udføres først og derefter korrektion.

Ifølge nogle eksperter er korrektionen af ​​tråden bedre at starte med dampens damp. Du kan tage et varmt bad eller dampe ud i dit ansigt ved at læne sig over dampen. Sæt over varmt vand skal være omkring 10-15 minutter, så skal huden renses. Til dette er en tonic eller anden opløsning indeholdende alkohol, såsom calendula tinktur, egnet. Omhyggeligt behandlet hud er en forsikring mod infektioner i tilfælde af skade.

Meget ofte er piger bekymrede over den mulige forekomst af smerte under proceduren, samt sandsynligheden for betændelse på huden, der behandles. For at sikre maksimale forhold anbefales det at udføre modellering på det mest passende tidspunkt til dette. Øjenbrynskorrektionstråd bør ikke udføres med PMS, da smerten følges stærkere på dette stadium. Ingen grund til at udføre proceduren, og når kroppen er træt. Derudover vil det ikke være muligt at få et godt resultat, hvis kvinden er deprimeret, hendes immunitet svækkes og hendes dårlige humør.

Det anbefales ikke at ty til den pågældende behandling, hvis der er nogen skade, betændelse eller irritation på den behandlede hud. Der er en risiko for infektion, og den inflammatoriske proces vil kun forværres.

Beslutter at plukke øjenbryn, skal du huske om de vigtigste egenskaber ved metoden med en tråd: høj hastighed af udførelse, lav grad af smerte. Proceduren kræver lidt omkostning, da tråden kan findes i ethvert hjem.

Øjenbrynskorrigeringstråd: Funktioner i proceduren

Trindings er en almindelig øjenbryn depilation metode. Det udføres ved hjælp af en speciel snoet tråd. Dette er den ældste metode til hårfjerning - den blev brugt af smukke Ægypten og Østen, og ikke kun for øjenbrynsområdet. På nuværende tidspunkt er slibning kun for størstedelen kun for øjenbryn, da det giver den mest blide, smertefri og samtidig fjerner overskydende hår i dette område. Artiklen vil fortælle dig, hvordan du trækker øjenbryn med en tråd derhjemme: Vi lærer hvad det er, funktionerne i denne metode til fjernelse af hårfjerning, find ud af hvordan du kan gøre proceduren selv hjemme, hvad er dens fordele og kontraindikationer.

fordele

Der er betydelige fordele ved at fjerne uønskede hår i øjenbrynsområdet. Lad os fortælle om dem mere detaljeret.

 • Plukkende øjenbryn med en tråd fører ikke til forekomst af allergiske reaktioner: brænding, rødme, da der ikke anvendes kemiske præparater her.
 • Indgroede hår under korrektionen med tråd kan heller ikke være bange: proceduren eliminerer denne ubehagelige bivirkning ved epilering.
 • Selve proceduren er ikke så smertefuld som øjenbryn epilation med pincet eller især med varmt voks.
 • Denne procedure, mange mennesker svarer til skrubbeffekten. Tråd, trækker håret, trækker og huden, hvorfra den vokser. Som følge heraf er der en naturlig afskærmning af død hud.

Hvis vi ved hjælp af almindelige pincetter ofte ikke har mulighed for at fjerne tynde og lette hår, så er korrigeringsprocessen meget ren, når håret er helt fjernet. Dette er måske den vigtigste fordel ved øjenbrynskorrigeringstråd.

Efter øjenbrynskorrektion vokser håret ikke i lang tid. Nettoresultatet varer i fire uger. Denne fordel vil blive værdsat af travle kvinder af megacities, der har en evig mangel på tid.

Ved hjælp af en tråd kan du modellere øjenbrynene i enhver form. Tråden giver dig mulighed for at give øjenbrynene en klar og jævn form, som nogle gange er så svært at opnå ved konventionelle midler.

Som et resultat af at bruge øjenbrynskorrektion ved hjælp af en hårlinje, fortykker håret ikke og bliver ikke grovere.

Den største betydning af mange makeup kunstnere nu vedhæftes til øjenbrynens øvre linje - den såkaldte zaloy. Det menes at det er umuligt at røre og deformere den naturlige hal, da dette kan føre til en forandring af ansigtsudtrykket fuldstændigt (undertiden til en negativ). Fremgangsmåden ved trimningen giver dig mulighed for at gøre øjenbrynens hårfjerning uden at krænke en sådan vigtig hovedbøjning.

Mange damer foretrækker at give øjenbrynene et stærkt buet udseende - "hus". Denne form giver ansigtet en lidt overrasket søde udtryk, giver dig mulighed for at understrege kindbenene, trækker det ovale. Trådkorrektion er den mest effektive og effektive måde at give denne øjenbryn på denne fashionable form. Træet giver en naturlig vinkel til bøjningen - den der ser smukkeste ud.

Øjenbrynskorrektionstråd - metoden er meget enkel. Til implementeringen behøver du ikke købe dyrt udstyr: du behøver ikke købe lige elementære pincet. Du skal blot tage den sædvanlige sytråd, som findes i hvert hjem. En meget enkel plukningsteknik kan styres ved at praktisere et par timer.

Hvis du udfører proceduren regelmæssigt, kan du over tid ikke behøve øjenbrynskorrigering overhovedet. Efter hver procedure bliver hårsækkene svagere, producerer mere og tyndere hår, indtil deres styrke helt løber ud.

Metoden er den mest tilgængelige for alle. Der er ingen grund til at rejse overalt for at bekymre sig om tilstedeværelsen af ​​pincet: et stykke tråd kan findes overalt.

ulemper

Slibeproceduren har også sine svagheder. Lad os fortælle mere om dem.

At trække øjenbrynene ved hjælp af en tråd er ret svært for begyndere. Selv om der faktisk ikke er noget kompliceret i proceduren, for at korrekt og hurtigt udføre øjenbrynskorrektion med tråde, har du stadig brug for dygtighed og erfaring. Begyndere lider ofte af at give øjenbrynerne den ønskede form.

Ved udførelsen af ​​proceduren er det vigtigt at tage højde for flere vigtige nuancer, der kan være vanskelige i starten:

 • du skal følge grænsen angivet med en blyant
 • tage højde for tykkelsen af ​​selve tråden;
 • graden af ​​spænding.

Alle disse øjeblikke bliver selvfølgelig tydelige med tiden, men i første omgang kan de medføre alvorlige vanskeligheder i arbejdet.

Selvom korrektionsgarnet og mere sparsomt end pincet, men nogle gange forårsager håndgribelig smerte. Hvis huden er meget tynd og følsom, så kan der også komme blod på steder, hvor hårene trækkes ud.

Efter korrektion med en tråd kan du ikke straks farve dine øjenbryn, som du skal vente til hudens irritation aftager, og de mikroskopiske huller, der forbliver fra de trukket hår, er trukket.

Kontraindikationer

Som enhver anden kosmetisk procedure har øjenbrynshandelen også egne kontraindikationer. Så find ud af, hvem der ikke kan gøre denne procedure.

I tilfælde af krænkelse af hudens integritet i øjenbrynene er deres korrektion (herunder tråden) forbudt. Sådanne overtrædelser omfatter:

 • sår;
 • hudafskrabninger;
 • koger;
 • vabler;
 • bumser og åbenlyse irritationer.

Tilstedeværelsen af ​​mol og fremspringende papillomer nær øjenbrynene eller direkte på dem pålægger alvorlige begrænsninger af proceduren. Det anbefales ikke at forstyrre tumorer, selvom de er godartede, derfor er det bedre at ikke risikere.

Hudsygdomme såsom psoriasis, eksem og andre er også faktorer, der forbyder korrektion af tråden.

Det er alle kontraindikationer. Andre kategorier af borgere kan gøre øjenbrynens formgivning, herunder gravide kvinder.

Tips til at hjælpe dig med at trække øjenbrynens tråd hjemme:

Påkrævede inventar

Hvilke elementer og enheder vil være nødvendige for selvstændigt at udføre proceduren i huset derhjemme.

Den første ting du har brug for er selvfølgelig selve tråden. I sammensætningen skal der være økologisk bomuld eller silke. Tag en stærk tråd, så den ikke rives. Desværre har ofte sytråd ikke tilstrækkelig styrke, så tråden med en lille tilføjelse af silke eller nylon skal være mere nyttigt.

Tag og forstørre spejl. Under proceduren skal du se øjenbrynene i nærbillede for at se præcis hvilken side du skal klemme hårene på.

Forbered desinfektionsmiddel. Selvfølgelig er selve proceduren sikker, men de ekstra forholdsregler har ikke været skadelige for nogen. Derudover forbliver et mikroskopisk hul altid fra de udtrukne hår, som nogle specielt snigende mikrober kan komme ind i. Behandling af bakteriedræbende sammensætning garanterer manglen på betændelse og irritation efter proceduren.

For at reducere risikoen for bakterier skal du bære tynde gummihandsker før proceduren. De vil desuden give bedre greb med tråden, da de ikke glider og ikke sveder.

For at foreskrive den ønskede form for øjenbrynene, tag en kosmetisk blyant, som normalt opsummerer øjnene. For at sikre, at øjenbrynens form er glat og korrekt, skærpen blyanten godt inden mærkning. Og det er bedre, at blyanten er den kontrasterende farve på øjenbrynene, ellers kan nuancerne fusionere, og du vil ikke mærke den ønskede grænse.

procedure

Før du begynder at fjerne øjenbryn med tråd, skal du forberede alle de nødvendige ting og placere dem i adgangszonen. Fra tråden skal du klippe et stykke 50-55 cm lang og binde, så tråden har form som en cirkel. Så hvordan man trækker ud øjenbryn med en tråd uafhængigt i husforholdene: Vi starter.

etaper

 • Vask dine hænder grundigt med sæbe og vand for at minimere risikoen for infektion. Klare øjenbryn fra en blyant, fedt og forurening ved hjælp af kosmetisk lotion. Behandl dine øjenbryn og en zone på 3 cm omkring dem med en desinficerende forbindelse. Forresten vil banal hydrogenperoxid, som er i mange boliger, også være egnet til desinfektion.
 • Markér øjenbrynens form med en skarp blyant. Forsøg ikke at gøre øjenbryn tråd eller for bred. Overholde reglen om det gyldne middel, og afvig ikke for langt fra den naturlige form.
 • Plukningsteknikken er enkel: Tag tråden med begge hænder og læg den mellem tommelfingeren og pegefingeren i begge hænder. Vrid tråden 6-10 gange i midten: så du får et par løkker. Funktionsprincippet er som følger: Det er nødvendigt at stramme tråden, løsne den og flytte fingrene i forskellige retninger. Drejede løkker i midten trækker øjenbrynhår ud, som falder ind i dem.

Tip! Udfør proceduren omhyggeligt og omhyggeligt. Det er vigtigt, at hårene, der er inde i konturen, skitseret i blyant, ikke falder ind i løkken. Ellers vil det ikke fungere for at give en klar og jævn kontur. Og du kan helt ødelægge mønsteret af øjenbryn. Fjern hårene i retning af deres vækst, men ikke imod. Ellers kan du ikke få de mest behagelige fornemmelser, og selv smerter er mulige for personer med følsom hud. Hertil kommer, at trække hår ud i retning af deres vækst, forhindrer du deres efterfølgende indvækst.

 • Straks efter afslutningen af ​​proceduren behandles huden med en antiseptisk opløsning. Hvis du ser en lille rødme eller irritation, så ved, at dette er en reaktion af følsom hud, og det vil snart passere.

Som du kan se, involverer proceduren ikke noget kompliceret. Alle handlinger er elementære og enkle. Det vigtigste - at lære at hurtigt og dygtigt bruge en tråd, bare tilslutte de ønskede hår. Med den relevante erfaring udføres proceduren i minutter. Derudover kan den bruges til at fjerne antennerne over overlæben, som også ofte forgifter de smukke damers liv.

anbefalinger

For at beherske visdom af hårfjerning ved hjælp af en tråd, er det bedst at tilmelde en gang til mesteren, der ejer denne kunst. Efter en klar demonstration af slibningen kan du lære meget bedre, hvordan du selv udfører denne procedure.

Nyttige tips

Det vigtigste ved trinding er, hvor godt du drejer tråden og graden af ​​spænding. Hvis du aldrig har gjort denne procedure selv, anbefales det at du ikke starter browseren med det samme. Det er bedre at begynde at øve, trække håret over overlæben, og først da, når du har fingerfærdighed og forstå hvordan du holder og stram tråden, fortsæt til korrektion af øjenbryn.

Hvis proceduren forårsager alvorlig smerte, anbefales det at smøre det behandlede område med gel med lidokain, "Emla" eller andet tilgængeligt lokalbedøvende middel.

Et par dage efter behandling afstå fra skinnende øjenbryn, selv med en blyant. Denne begrænsning har til formål at minimere den mulige infektion i åbningen, indtil hullerne fra folliklerne trækkes ud. Du kan dog smøre hårene med ricinus eller burdockolie for at give dem skinne og mere tydeligt: ​​sådan behandling vil ikke forårsage skade.

Før proceduren anbefales det at anvende en lidt nærende creme på huden omkring øjenbrynene for at blødgøre det og gøre proceduren mere smertefri. Hvis hårene er meget hårde, anbefales det at dampe ud i ansigtet og være særlig opmærksom på øjenbrynene. Efter denne procedure kan hårene trækkes ud med meget mindre indsats. Tømmen af ​​timian, pebermynte eller kamille tilsat til dampkompositionen desinficerer desuden hudoverfladen og endog mætter den med næringsstoffer.

Så vi har overvejet trækets egenskaber - korrektion af øjenbrynens form ved hjælp af en almindelig tråd. Som du kan se, har proceduren ubestridelige fordele, derfor passer den til alle kvinder uden undtagelse. Med denne enkle og overkommelige metode kan du nemt bringe dine øjenbryn i rækkefølge, hvor og hvornår du vil.

Se også: Sådan trækkes du ud med øjenbryn med en tråd selv (video)

LiveInternetLiveInternet

-kategorier

 • 1000. +1 tip (299)
 • Tips til alle lejligheder (98)
 • Lille tricks god madlavning (84)
 • Mistress note (120)
 • Personlig Udvikling (83)
 • Hukommelsesudvikling (48)
 • Livstips (13)
 • Time Management (11)
 • Kommunikationsfærdigheder (9)
 • Hurtiglæsning (3)
 • Danse (77)
 • Latina (26)
 • Zumba Dancing Slimming (16)
 • Go-Go (5)
 • Dansemner (5)
 • Club danser (2)
 • Orientalsk dans (25)
 • FAQ (78)
 • FAQ video (20)
 • LiRu (2)
 • Design (6)
 • Memo (24)
 • Vores mindre brødre (656)
 • Hunde (35)
 • "De lever - som en kat med en hund" (25)
 • Mit dyr (5)
 • Fra kattens liv -1 (154)
 • Fra katte-2's liv (35)
 • Interessant om katte (62)
 • Killinger (18)
 • Katte (billeder) (232)
 • Til katteejere (37)
 • Disse herlige dyr (75)
 • På World Wide Web (327)
 • Muskelsamling (32)
 • Hvilke fremskridt har nået. (8)
 • Jeg vil gerne vide alt (114)
 • Kreativ skrivning (17)
 • Myter og fakta (36)
 • Bevidst kan du ikke tænke på (3)
 • Passionære Mordasti (44)
 • Fantastiske - tæt! (14)
 • Showbiz (40)
 • Alt om alting (39)
 • Liv i glæde (657)
 • Live Easy (186)
 • Ritualer, fortune fortælling, omens (126)
 • Helligdage, traditioner (97)
 • Money Magic (72)
 • Mand og kvinde (46)
 • Simoron (36)
 • Numerologi, horoskop (28)
 • For sjælen (25)
 • Feng Shui (17)
 • Esoterisk (2)
 • Palmistry (1)
 • Helligdomme (5)
 • Trofæets alfabet (103)
 • Sundhed (793)
 • Hjælp dig selv (362)
 • Selvmassage i henhold til alle regler (82)
 • Sygdomme (70)
 • Qigong, Tai Chi Chuan, Taichi (62)
 • Akupressur, Zoneterapi (39)
 • Alderdom er ikke en glæde? (26)
 • Traditionel medicin (9)
 • Vision korrektion (5)
 • Orientalsk medicin (2)
 • Live godt (132)
 • Traditionel medicin (45)
 • Rensning af kroppen (41)
 • Sidste cigaret (24)
 • Israel (144)
 • Byer (34)
 • Promised Land (10)
 • Nyttig information (5)
 • Izravideo (19)
 • Foto rapporter (11)
 • Yoga (210)
 • Yoga komplekser (123)
 • Yoga løser problemer (43)
 • Øvelser (30)
 • Asanas (9)
 • Yoga til fingre (mudra) (7)
 • Tips (2)
 • Skønhed uden magi (1153)
 • Ansigtsgymnastik, øvelser (219)
 • Luksuriøst hår (133)
 • Japansk skønhed, asiatiske teknikere (80)
 • Massage teknologi (60)
 • Ungers hemmeligheder (57)
 • Original Manicure (20)
 • Stien til strålende hud (111)
 • Kosmetiske taske (55)
 • Immaculate Makeup (105)
 • Problemer (40)
 • Kunsten at være smuk (33)
 • Stil (131)
 • Pleje (280)
 • Opskrifter (768)
 • Bagning (93)
 • Garnér (18)
 • Den første skål (12)
 • Etnisk køkken (6)
 • Dessert (53)
 • Snacks (118)
 • Dejprodukter (83)
 • At spise arkiveret (51)
 • Kød (113)
 • I en fart (31)
 • Drikkevarer (75)
 • Grøntsager og frugter (115)
 • Opskrifter (25)
 • Fisk, skaldyr (34)
 • Salater (60)
 • Saucer (8)
 • Vilkår (16)
 • Nyttige websteder (11)
 • Foto (8)
 • Fotoredaktører (3)
 • Strømforsyning (7)
 • Nyttige links (7)
 • Programmer (11)
 • I livet griner. (132)
 • Video Sjov (33)
 • Foto sjovt (2)
 • Legetøj (25)
 • Åh, de børn. (27)
 • Prikolyushechki (29)
 • Bare fantastisk! (15)
 • Needlewoman (209)
 • Strikning (21)
 • Nålarbejde (11)
 • Reparationer (3)
 • Gør det selv (83)
 • Vi skaber trøst (37)
 • Syning (70)
 • Digte og Prosa (245)
 • Lyrics (151)
 • Ordsprog (67)
 • Aphorisms, citater (22)
 • Prosa (4)
 • Populære udtryk (1)
 • Perfekt krop (629)
 • Bodyflex, oxysize (120)
 • Pilates (40)
 • Aerobic (25)
 • Callanetics (21)
 • Milena. Fitness (18)
 • Gymnastiksal (17)
 • Kropstransformering (5)
 • Anatomi (1)
 • Tips (69)
 • Sport (Video) (88)
 • Stretching (40)
 • Øvelser (231)
 • Photo World (63)
 • Kunstnere (5)
 • Natur (5)
 • Foto (16)
 • Fotografer og deres værker (31)
 • Blomster (8)
 • Photoshop (5)
 • Udfordre overskydende vægt (549)
 • Fanget i kostvaner (62)
 • Power Laws (118)
 • Spis for at leve. (76)
 • HLS (16)
 • Produkter (73)
 • Tabe sig intelligent (126)
 • Stien til det ideelle (103)

-video

-musik

-Søg efter dagbog

-Abonner via e-mail

-Regelmæssige læsere

Tripping - øjenbrynskorrigeringstråd. Lære sammen

Glatte buede øjenbryn gør en kvindes ansigt attraktiv. Det bliver mere åbent. Derfor har kvinder altid forsøgt at opretholde den perfekte form på øjenbrynene på alle mulige måder. Orientalske kvinder bruger garn til at lave smukke øjenbryn. Det europæiske navn for denne procedure er triding. Teknikken er præget af høj effektivitet, og denne kendsgerning har spillet for sin popularitet.

Fordelene ved denne type hårfjerning er ubestridelige:

 • brugen af ​​tråden sikrer sig infektion af enhver infektion
 • udtalt eksfolierende virkning - ved hjælp af tråden fjernes ikke kun unødvendige hår, men også døde hudceller;
 • der er ikke noget problem med hårindvækst, da deres pærer ikke påvirkes af tråden;
 • klare de mest vanskelige dele af øjenbrynene;
 • Irriterer ikke huden, selv med høj følsomhed;
 • du kan foretage en rettelse, når du vil - der vil ikke være rødhed;

Under tegn på "minus" vises smertefuld procedure. Men det er ikke en behagelig procedure at plukke med pincet, og vi husker alle, at "skønhed kræver ofre"!
Proceduren, men smertefuld (især når du gør det for første gang), er meget hurtig. Du bliver ikke nødt til at udholde plukning i lang tid, som det sker, når du bruger pincet.
Men på trods af dette afhænger fornemmelsen af ​​smertetærsklen, og det er forskelligt for hver person. Hvis proceduren er udført korrekt, er huden ikke meget skadet.

Den ledende plus korrektion tråd er dens tilgængelighed. Lav smukke øjenbryn ved hjælp af en tråd, kvinder kan og hjemme. Og ikke værre end de professionelle i forskellige skønhedssaloner.
Det vigtigste er at forstå underfundigheden af ​​proceduren.


Vi skal bruge:

For det første at starte modellering øjenbryn - du skal vælge en kvalitet tråd. Masters i korrektionen ved hjælp af bomuld med en høj procentdel af styrke. Det hedder arabere.
Også i skønhedssaloner bruger en særlig kosmetisk tråd. Det er en sammenlægning af de tyndeste kapron-tråde, som med hurtig kontakt med huden nemt kan fange de ønskede hår og med en skarp spænding trækker dem.

For det andet, selvfølgelig ikke at gøre uden et spejl. Stop valget helst på den, der stiger.

For det tredje, for at øjenbrynskorrektionen skal gå gennem tråden grundigt, skal du have god belysning. Du kan installere en lampe.

Forbered en fugtighedscreme for ansigtet, en skål varmt vand, bomuldspuder, isterninger.

Øjenbrynskorrektion floss derhjemme

Ved plukning af pincet behandles huden med is, hvilket reducerer smerten. Når du korrigerer med en tråd, fungerer denne metode ikke, fordi våde hår absolut ikke vil holde fast i tråden.

Metode 1: Med cremeforberedelse

Før korrektionstråden skal forberede huden til proceduren. Smør plukningsområdet med en fugtighedscreme. Lad det bløde i, vent et par minutter, så blød bomuldspudene med varmt vand og læg det på øjenbrynene. Dette er nødvendigt for at fjerne rester af cremen, som ikke havde tid til at blive absorberet.

Det er fortsat at bestemme den ønskede form for øjenbrynene. Og derefter rette det med en blyant.

Overvej dine alder og individuelle ansigtsegenskaber. For eksempel vil bueformede "strenge" af øjenbryn gøre dig ældre ved at tilføje alder, og endda - visuelt indsnævrede øjne.
På et bredt ansigt bør øjenbryn ikke være smalle og gå ud over øjets linje mere end to millimeter. De skal have en klar afslutning, men se naturligt ud.
Gør øjenbrynene lidt kortere og løfter deres ender, du kan lidt forøge det brede ansigt og indsnævre for at gøre det visuelt bredere.
Du kan ændre den rektangulære form, visuelt gøre den oval, hvis du en smule reducerer øjenbrynens bøjning.
Som du kan se, kan du med en enkelt korrektion drastisk ændre hele dit billede.
For detaljer, se Gør smukke øjenbryn.

Når du har besluttet på formularen, kan du fortsætte til korrektionen.
Næste fase arbejder med tråden.

1. Så, du har brug for halvtreds centimeter tråd. Slap af den nødvendige mængde tråd, binde og drej den.
I øvrigt er det ønskeligt, at der var en hel tråd med hånden, da den kan gå i stykker til enhver tid.

2. Det er nødvendigt at binde dens ender, tage begge sider og vride det to eller tre gange. Det er nødvendigt at to løkker danner.

3. På begge sider indsætter fingrene - tommelfingre og pegefinger i de dannede sløjfer.

4. Gå derefter til øjenbrynene. Hårfjerningsprocessen er saks typen.
Centret, nemlig interlacing mellem 2 tråde anvendes i uønskede hår. I et løkke udvider vi pegefingeren og tommelfingeren, på den anden side falder sløjfen tilsvarende, og den midterste ene skifter mod den mindre løkke, hårene kommer ud!

Og hvis man ser på stedet for sammenvævning af 2 tråde, vil dine hår være der.

Nu skal processen gå hurtigere - skifte fra en sløjfe til en anden, vi strækker en sløjfe og den anden.

Teknikken består i, at tråden er stærkt spændt, dens sløjfe kastes i hårene, der trækkes ud med en skarp bevægelse. Traditionelt holder østlige kvinder den ene ende med deres tænder, men det er kun praktisk, når de modellerer en anden persons øjenbryn og ikke selv. Hvis du gør dig selv, skal du holde den med dine hænder.

5. En trådstreng i hårvækstzonen bevæges gradvist og smider den over overskydende hår og trækker den. På grund af denne procedure trækkes hårene ud.
Det er bedre at gribe for små sektioner end for store.

6. Korrektion af øjenbryn med en tråd udføres på deres nederste kant - jeg har opfyldt sådanne anbefalinger på en række steder. Det er dog bedre at prøve første gang at trække hårene over øjenbrynet, hvor der er mere plads til arbejde. Hvis der er uønskede hår på overlæben, kan du prøve det.
Har tilpasset sig til at gå under øjenbryn, men gør ikke meget skarpe bevægelser - du kan fange den delikate hud og så kan der være en blå mærke.

7. Fra næsebroen, der bevæger sig til templerne. Det område, hvor hårfjerningen blev udført, vil være glat og blid. Trods alt trækker tråden næsten alle hårene.

8. Efter øjenbryn er formkorrektionsproceduren afsluttet, påfør isbiter og smør derefter med fugtighedscreme igen.

Den anden metode med dampning

Forskellen er ved at forberede proceduren. Det begynder ikke med anvendelse af cremen, men med dampens damp. Du kan klare øjenbrynskorrektionen til det tidspunkt, hvor du lige tog et bad, og du kan dampe dit ansigt ved at sidde over en skål varmt vand i 10-15 minutter. Derefter skal du rense huden. Tør grundigt det sted, der skal behandles med en tonic, som indeholder alkohol eller anden alkoholholdig opløsning. For eksempel tinktur af calendula. Denne procedure affedter huden og sikrer sig mod infektion i tilfælde af skade.

Korrigere formen på øjenbrynene, træk kun hårene ud i retning af deres vækst. På grund af dette kan du undgå hudskade, reducere smerte.

Diagrammet viser trådenes retning afhængigt af øjenbrynens plukningsområde.

Efter proceduren afkøles og fugtes huden. Du kan bruge en isterning eller et specielt kølevæske til at fjerne hævelsen og rødheden i huden. Efter dette anbringes en fugtighedscreme i epileringsområdet.


Metoden for øjenbrynskorrigeringstråd er meget enkel og effektiv. Formen på øjenbrynene bliver straks meget udtryksfuld, fordi sammen med de store hår er nedtrykket trukket ud, som ikke kan fjernes med pincet.

I praksis ser det sådan ud:

For at beherske denne metode har du brug for en vis færdighed og erfaring. Det er ikke nødvendigt at kaste denne sag ved det første mislykkede forsøg, indtil jeg fik det på hende, ikke kort tid gået. Ikke panik! du skal være i stand til at gøre alt, det vigtigste er tålmodighed!


Hvordan man reducerer smerte?

For at minimere smerte under proceduren og for at undgå udseende af betændelse efter det, er det nødvendigt at vælge den rigtige proceduretid.

 • Brug aldrig det under PMS eller i de første dage af menstruation, i løbet af denne periode er kvindens krop mest modtagelige for smerte.
 • Tag ikke øjenbryn styling, hvis du er træt efter en hård dags arbejde. På dette tidspunkt er kroppen udarmet og kræver hvile, hvilket betyder, at immunforsvaret svækkes. Sandsynligheden for infektioner og inflammatoriske processer øges.
 • Udfør ingen manipulationer med øjenbryn, hvis der allerede er betændelse eller irritation på overfladen af ​​huden i øjenbrynsområdet. Denne procedure vil kun forværre den inflammatoriske proces.
 • Hovedregelen til at reducere smerter - grundigt dampende huden før proceduren. Når porerne er så åbne som muligt, bliver håret fjernet meget lettere, hvilket betyder, at det ikke gør ondt.

Hvor længe varer effekten?

Øjenbrynens form efter korrektionen af ​​tråden vedvarer i ca. en måned. Derefter vokser håret tilbage. Det ændrer ikke sin struktur (stol ikke på dem, der siger, at de fjernede hår vokser mere subtile og umærkelige). Nogle gange, efter at have trukket hår ud, opstår der en lille rødme, men de passerer hurtigt. For at forhindre hudirritation i at sprede sig, og der ikke forekommer infektion, brug antiseptika til huden efter proceduren.

Metoden til triding er også egnet til at fjerne uønskede hår på kroppen og ansigtet. I gennemsnit vokser øjenbrynshår om få uger. Og derfor skal du udføre hårfjerningstråd, du har kun en gang om måneden. Og for at se velplejede øjenbryn, skal du give dem en lille del af opmærksomhed hver dag: kam, og anbring burkolie.

For at forme øjenbrynene med en tråd har kvinder lært længe siden. Men først nu, efter mange år, er denne metode steget til tronen af ​​popularitet og efterspørgsel. Europæiske damer er aktivt mastering det.
Baseret på materialer nakrasilas.ru, 3ladies.ru

Værdsætter fordelene ved øjenbrynskorrigeringstråd!

Øjenbrynskorrigeringstråd - 9 enkle trin med fotos og video

Den smukke form for øjenbryn fra naturen er en ægte stolthed hos en moderne pige. Men ideelle naturlige bøjninger er ret sjældne. Øjenbrynskorrigering med en tråd (triding) gør det muligt hurtigt og praktisk smertefrit at overføre den ønskede vinkel til denne linje og forhindre de "nødvendige" hår at blive trukket ud.

Fordele og ulemper ved triding

På trods af det enorme arsenal af alle mulige teknikker og værktøjer, der hjælper med at bekæmpe overskydende vegetation i øjenbrynene, bruger piger oftest kun pincet. Det er bekvemt at bruge og giver dig mulighed for at trække det ønskede hår forsigtigt ud og beskadige huden minimalt. Men hvis vi taler om en seriøs korrektion af f.eks. Akkrete øjenbryn eller meget tykt hår, er det meget mere praktisk at bruge voks eller tråd.

Foto: Øjenbrynskorrigering er færdig (triding)

Depilering af denne zone er ikke en behagelig besættelse. Derudover kan det ikke gøres hjemme. Korrektion af øjenbryn med silketråd eller trilling er en god analog af voks eller sukkerbehandling.

Essensen af ​​metoden ligger i det faktum, at to tråde er sammensat og beslaglægger hår af enhver størrelse og tykkelse i et bestemt område. På grund af dette bliver hovedlinien af ​​vækst mest kontrast og klar i forhold til huden.

Fordele ved triding:

 1. Du kan slippe af med det tyndeste hår, som pincet ikke fanger. Selv de bedste tænger klare ikke altid med de "skadelige" tynde hår. Garnet klæber forsigtigt de korte og tynde skud, trækker dem fra roten;
 2. Denne procedure er også en ejendommelig skrubbe for øjenbrynområdet. Faktum er, at tråden, når den kommer i kontakt med håret, samtidig trækkes over huden. Så fjerner hun et antal døde celler fra overfladen, hvilket giver en peeling effekt;
 3. Browning betragtes som den sikreste procedure for at slippe af med uønsket ansigtshår på grund af det faktum, at det ikke danner indgroet hår. Hele processen med rive udføres langs vækstlinjen, ingen rynker i folliklerne eller bryder i hårene;
 4. Ifølge hastigheden af ​​sessionen kan denne teknik kun sammenlignes med voksaflejring med en varm blanding;
 5. Det plejede at være, at de øvre hår over øjenbrynene var ukrænkelige. Men nu afhænger det af dem, at linjen er generel. Makeup-kunstnere er den øvre vækstlinje, der giver særlig præference, når du placerer accenter i makeup. Tripping giver dig mulighed for nøjagtigt at give dem et smukt udseende og ikke røre hovedbøjningen;
 6. Dette er næsten den perfekte måde at skabe en husform på. På grund af lige linjer, der dannes af filamentsløjfer, opnås en meget naturlig vinkel.

Men proceduren har også nogle ulemper:

 1. Begyndere er svært at give den ønskede form. På trods af alle fotoinstruktioner og videoer er øjenbrynskorrektion med en tråd ret vanskelig at udføre. Det er vigtigt ikke at ændre bøjningens form, for at tage højde for trådens tykkelse og spændingsniveauet;
 2. Det gør ondt. Fornemmelserne er praktisk talt de samme som efter pincetten, så denne genstand er relativ. Selvom nogle anmeldelser hævder, at efter at håret blev trukket ud, viste endda blod og ichorum sig;
 3. Efter betændelse er mulig, er huden under beskadigelse af denne depilation. Hvis du også planlægger at farve øjenbryn, er det bedre at vente et par dage efter sessionen, fordi huden omkring hårene er for betændt. Det skal bemærkes, at i dette tilfælde kan korrektionen af ​​øjenbryn med voks udføres umiddelbart før maling.

Hvordan udføres øjenbrynskorrektion?

Korrektion af øjenbryn med en nylon eller silketråd er en procedure, der er svært at gøre for sig selv hjemme. I kabinen ligger prisen fra 3 til 7 dollars. Derfor er det bedre at besøge en specialist en gang, hvem vil vise dig, hvordan du trækker ud korrekt, og så prøv at trimme linjen selv.

Trin-for-trin video instruktion på øjenbryn plukning
https://www.youtube.com/watch?v=bJeo3yakcGA

og her er en anden video om den faktiske produktion:

Den vigtigste rolle under øjenbrynskorrektion afspilles af twist og trådspændingsteknikken. Eksperter anbefaler at vælge elastiske tovværk, floss, capron eller silke. Bomuld vil også fungere, men under arbejdet kan de briste. Den ønskede længde er valgt ud fra palmenes størrelse. Den optimale værdi er 20 centimeter.

Steg-for-trin instruktioner om, hvordan du drejer tråden for trilling (i 9 trin):

 1. Det er nødvendigt at binde de to frie ender sammen. For at gøre dette er det bedst at bruge en tredobbelt knude - dette vil tillade dig at stramme tråden i enhver retning uden frygt for at det vil blomstre;
 2. Den færdige løkke er snoet en gang. Det viser sig otte. Derefter snoet det fem gange i samme retning. Det viser sig tæt spolt spiral, som vil virke som en hårkrog;
 3. Den resulterende helix kontrolleres for mobilitet. For det første strækker tråden en vej og den anden. Samtidig skal vridningsstedet bevæge sig frit langs længden;
 4. Efter disse manipulationer lægges tråden på øjenbrynet på det sted, hvor det er planlagt at trække hårene ud og en korrektion begynder. Træning udføres bedst i et mindre følsomt område, siger, over overlæben;

Øjenbrynskorrektionsteknik

 • Det viste sig en loop med to trekanter. Alle hår, der skal trækkes ud, bør udelukkende placeres i en stor figur. Følgelig er den linje, der ikke påvirkes, lille;
 • Spiralen bevæger sig over den øvre vækstlinie, først fra midten til kanten. Efter fra midten til indersiden (næse). Det er nødvendigt at strengt følge bøjningens form og trådretningen for ikke at ødelægge resultatet.
 • Når helixen flyttes til venstre, arbejder venstre hånd, og højre hånd holder linjen under spænding. Når du flytter til højre - højre;

  Pige gør triting

 • Efter lignende handlinger udføres under bundlinjen;
 • Hvis der er nogle enkelt hår, er det bedre at hente dem med pincet.
 • Umiddelbart efter sessionen er huden rød og betændt. Nogle gange dannes der endda blodfletter eller sår. Dette skyldes de dybe tætte løg og tynde epidermier. For at eliminere sådanne negative manifestationer, umiddelbart efter sessionen, er det tilstrækkeligt at påføre en kold komprimering til det behandlede område og anvende et regenereringsmiddel.

  Anbefalinger til øjenbrynskorrigeringstråd:

  1. Hvis det i løbet af sessionen er meget smertefuldt, så er det bedre at smøre det behandlede område med "Emloi", Lidocaine-baseret gel eller et andet anæstetikum;
  2. Før du begynder at trille, skal du vaske dine hænder og tørre dine øjenbryn med et antiseptisk middel. Dette vil bidrage til at forhindre den inflammatoriske proces;
  3. For nemheds skyld kan du præsentere den ønskede kontur med en blyant. Alternativt kan hår, der skal forblive, ligge med voks;
  4. Hvis der opstår blod eller åbne sår, efter at folliklerne er trukket ud, skal de straks desinficeres og smøres med en gendannende balsam;
  5. I løbet af de første tre dage anbefales det ikke at lægge sminke på hårene eller farve dem. Det kan også fremkalde betændelse eller endda infektion;
  6. På samme tid kan du efter forarbejdning bruge ricinus eller burdockolie til at styrke de eksisterende løg og give øjenbrynens tæthed og glans.

  Anmeldelser hævder, at øjenbrynskorrigering med voks er mere praktisk end flossing. Men denne orientalske metode giver mulighed for at tilvejebringe en ideel form ved hjælp af tilgængelige værktøjer. Den gennemsnitlige varighed af depilation er en halv time, når formningen er 20 minutter med en korrektion efter pincet.

  Øjenbrynskorrigeringsteknologi måde at tride på: afslør alle hemmeligheder

  Hvad er kernen i teknologien?

  Tråd 4-5 folder 8. På den ene side er fingrene konvergerende, i modsat fald divergerer de. Den resulterende spiral fanger uønskede hår og effektivt trækker dem ud. For at modellere øjenbrynene på denne måde har du brug for øvelse og tålmodighed. Processen er bedst anvendte bomuldsgarn. Vær forberedt på, at fra den første, måske fra den anden og endda fra tredje gang, vil du ikke være i stand til at udføre modellering i overensstemmelse med alle reglerne. Men efter regelmæssig praksis vil du nemt fjerne overskydende hår i øjenbrynområdet i sekunder.

  Hvad er øjenbrynskorrigeringstråden i dag, mange damer ved det, men i praksis anvendes metoden, ikke alle, og foretrækker de mere traditionelle måder. Vil du mestre teknikken? Så gå videre! Detaljerede instruktioner hjælper dig med at klare denne opgave.

  Sikkerhedsforanstaltninger

  Enhver kosmetisk procedure har en række kontraindikationer, og øjenbrynskorrektion er ingen undtagelse. Udskyder modellering, indtil huden genoprettes, hvis der er:

  • sår;
  • hudafskrabninger;
  • maligne eller godartede neoplasmer;
  • infektion;
  • herpes;
  • forbrændinger og anden skade på epidermis.

  Også, ikke engagere sig i hårfjerning i øjeblikke for forværring af en kronisk sygdom.

  Den første procedure kan gøres i kabinen, efter at have læst mesterens arbejde og beder ham alle dine spørgsmål. Denne tilgang giver dig mulighed for at lære førstehånds alle finesser og nuancer.

  Fordele ved triding

  Depilation med tråd er blevet praktiseret siden oldtiden. Orientalske kvinder har altid været berømte for deres tykke øjenbryn med en forførende bøjning, og alt takket være, at de ejede en teknik til at modellere tråden til perfektion. Piger fra en tidlig alder lærte at plukke brynene med en tråd, hvilket gav dem skønhed og charme. I dag er omsorg for øjenbrynene med hjælp af tråden meget populær. Metoden har en række fordele:

  • tråden opfanger flere ekstra hår på en gang, som følge af, at depilationen forekommer mange gange hurtigere;
  • harmlessness - kernen i metoden er at fjerne et hår i retning af vækst, som følge heraf er deres indvækst helt udelukket og hårsækkene er helt udryddet henholdsvis det nye hår vokser meget længere, og effekten af ​​proceduren varer i lang tid;
  • sikkerhed - brug af en tråd minimerer risikoen for infektion;
  • giver præcis og ideel form - korrektion med en tråd - den eneste måde at arrangere kanten med perfekt nøjagtighed i overensstemmelse med dit ønske;
  • universalitet - metoden passer til alle piger, du kan anvende den selvom du har super følsom hud;
  • ingen negative konsekvenser - din hud under processen er ikke skadet, rødmer eller svulmer ikke, så der kan foretages korrektion lige før du går ud
  • minimal smerte - en måde meget mere smertefri end at fjerne hår med pincet eller andre metoder;
  • både synlig og usynlig vegetation er plukket ud.

  Triding tillader ikke kun at fjerne overskydende hår, hvilket giver øjenbrynene en forførende form. Metoden er fantastisk til at slippe af med overskydende ansigtshår og effektivt fjerner overskæg og fluff.

  Steg-for-trin instruktioner, hvorefter du vil give dine øjenbryn den perfekte form

  Øjenbrynskorrektion ved hjælp af en tråd er en ideel variant, der ikke kræver økonomiske investeringer. Salonprocedurer - en dyr fornøjelse, som ikke alle piger har råd til. Efter at have mestret teknikken kan du betydeligt spare familiebudgetet og bruge penge på køb af en ny håndtaske, kjole eller makeup.

  Trin 1. Forberedelse

  Forbered først alt, hvad du har brug for:

  • tyk bomuldsgarn omkring 50-60 centimeter lang;
  • en blyant
  • forstørrelsesspejl;
  • desinfektionsmiddel;
  • saks;
  • øjenbryn pensel;
  • isterninger, hvis du har en lav smerte tærskel.

  Gå på et stykke is på overfladen, inden du fortsætter med proceduren. Dette vil hjælpe med at minimere smerte.

  Trin 2. Drej tråden

  Det vigtigste for effektiv korrektion er en korrekt bundet tråd:

  1. Tag et stykke tråd.
  2. Binde dens ender sammen for at danne en cirkel.
  3. Fjern de resterende løse spidser med en saks.

  Trin 3. Start processen

  1. Tegn den rette form ved hjælp af en blyant.
  2. Tag tråden med begge hænder.
  3. Fix mellem tommelfingeren og pegefingeren og drej de otte tre eller fire gange.
  1. Hold knuden stramt på dette tidspunkt - det vigtigste er at holde sig på plads og ikke bevæge sig.
  2. Som et resultat af perfekte manipulationer skal tråden have form af et timeglas. Hvis du havde en lignende figur, betyder det at du gjorde alt rigtigt.
  3. Hårene fjernes på grund af at vride tråden i midten. Når du fjerner håret på højre øjenbryn, bevæger du højre hånd, bevægelserne til venstre er ens.
  1. Arranger tråden, så hårene er i midten af ​​den snoet trekant.
  2. Sørg for, at tråden rører ved huden.
  3. Under træk af hår gør de mest pludselige og tillidsfulde bevægelser, ellers fungerer det ikke.
  4. Efter afslutningen af ​​proceduren skal du behandle overfladen med lotion for at undgå irritation af huden.
  5. Anvend helst en beroligende maske på dit ansigt.

  Korrektion med brug af tråd efter en øvelse vil du gøre med glæde. Tænd din yndlingsmusik og start, bevæbnet med trinvise instruktioner.

  Afslutningsvis

  Cotton trådmodellering er den mest overkommelige og billige måde at rette øjenbrynene hjemme. Alt du behøver er et stykke tråd, tålmodighed og praktiske færdigheder. Forbløffende har effekten af ​​proceduren en måned, så du behøver ikke at slippe af med vegetationen hver uge. Dine kanter vil holde en ideel form, og du vil være uimodståelig og selvsikker, fordi hver pige drømmer om dette.

  Depilation creme Fito Depilation

  Valg af mænds elektriske barbermaskine