Sådan trækkes øjenbrynene korrekt og smukt ud - trin for trin instruktioner

Korrekt valgt øjenbryn form er en budget måde at omdanne en kvindes udseende. Desuden er det muligt at udføre denne procedure selv hjemme, uden at ty til en mesters ydelser. Smukke øjenbryn gør ansigtet mere proportionelt og ser udtryksfuldt ud. De understreger let alle dydene i dit udseende og skjuler nogle fejl. Kunsten at pleje øjenbrynene kan lære enhver pige, det er værd at vide visse regler.

Funktioner af øjenbrynskorrektion derhjemme

Som i skønhedssalonen, for at pluk øjenbrynene smukt og korrekt, skal du:

 1. Vælg formen og længden af ​​øjenbryn.
 2. At trække hår ud ved hjælp af en af ​​de eksisterende teknikker.
 3. At udføre behandling af kosmetik.

Hvordan pluk øjenbryn korrekt? Til betegnelsen af ​​konturen anvendes ethvert praktisk objekt, såsom en tynd stav, for eksempel en nål eller en blyant. Sæt staven så den ene ende berører næsens vinge, og den anden med øjenets indvendige hjørne - dette bestemmer begyndelsen af ​​øjenbrynbue. Dens afslutning bestemmes, hvis linjen lægges fra næsens vinge til ydersiden af ​​øjet. For at bøje øjenbrynet smukt bør du fastgøre staven fra næsekanten gennem øjenpulverets centrum - dette er stedet for brydning.

Hvordan vælger man den rigtige form for typen person

Ved at justere øjenbrynslinierne er det muligt at ændre ansigtet radikalt, ikke kun for det bedre, men også for værre. Derfor, for at trække hårene ud nødvendigvis være i betragtning af ansigtets form. Baseret på dette er tykkelsen af ​​brow brows valgt. Så til ansigt med små, fine funktioner passer ikke for store øjenbryn, fordi de ser ud som grove, grimme. Tykke øjenbryn går kun til piger med store træk.

 • Ovalt ansigt. Kvinder af denne type udseende bør trække øjenbrynene ud og skærpe dem til ydersiden. Hvis du forsøger at blødgøre ansigtsgenstande, hvilket gør det mere aflangt, skal du danne en glat kurve på øjenbryn. Et smalt ansigt er velegnet lige, ikke for tynde øjenbryn, hvilket gør det lidt rounder. Hvis pigens kæbe og kindben er symmetriske, og hagen er massiv, er det bedre at øge øjenbrynslinjen ved hjælp af en mørk blyant.
 • Runde. Den ideelle mulighed er en lille kink i en afstand af 1/3 af længden fra ydersiden af ​​øjnene og den klassiske buede form på øjenbrynene. Det afrundede ansigt vil omdanne de høje øjenbryn, som formindsker tykkelsen tættere på halen. Men det er ikke værd at hæve armene for højt, hvis du ikke vil have et konstant overrasket ansigt. Varianterne af runde former er udelukket - de runder ansigtskonturerne endnu mere.
 • Square. I dette tilfælde er det vigtigt at skabe en yndefuld form for øjenbryn for at blødgøre de skarpe funktioner på ydersiden. For kvadratiske piger er aflange øjenbryn med en hævet del efter bøjningen egnede. Og ved enden af ​​øjenbrynens bue skal dens bredde falde.
 • Trekantet. Den skal danne en glat bøjning, en let afrundet form og en kort øjenbrynlængde. De aflange arme bryder visuelt proportionaliteten af ​​ansigten til "trekanten" form.

Forberedelse af proceduren

For at give øjenbrynerne den ønskede form, skal du have et spejl, eyeliner, pincet (pincet), en antiseptisk og bomuldsstynder. En meget vigtig rolle er spillet ved korrekt belysning. Ideelt, juster øjenbrynens kontur i dagslys, sidder ved vinduet. Før du trækker øjenbrynene hjemme, bør du kende de grundlæggende procedurer:

 • Forbered de nødvendige værktøjer, behandl tang med et antiseptisk middel.
 • Vask dine hænder med sæbe og vand.
 • Rens ansigtets hud, vasket med en blød kosmetik.
 • Fukt ansigtet med en nærende fløde og undgå området omkring øjnene.
 • Behandl øjenbrynens hud med et let, ikke fedtet lotion. Blot resten med en bomuldsstykke.
 • Hvis det ønskes, maler du øjenbrynene med speciel maling - det sparer tid på daglig makeup og gør billedet mere levende. Mørkehårede piger kan bruge sort maling, lysebrun til ansigtsbrune farve på øjenbrynene.

Øjenbrynskorrigeringsskema

 1. Markér med eyeliner hvor begyndelsen og toppen af ​​øjenbrynet vil være, bevæg let konturen.
 2. Kram hårene med en speciel børste eller en ren børste af mascara i retning af deres vækst.
 3. Fortsæt til øjenbrynskorrektion ved hjælp af pincet. Start i bunden og tag et hår med pincet. Træk øjenlågshuden til siden og træk hårene ud med en skarp rykke.
 4. Den første er at trække hårene væk, der vokser langt fra øjenbryn, og juster derefter øjenbrynens kontur direkte.
 5. Træk ikke for mange hår, ellers bliver øjenbrynene meget tynde. Fjern dem gradvist, så de selv får mulighed for at arbejde på armenes symmetri.
 6. Den afsluttende fase af proceduren bør være en antiseptisk hudbehandling.

Sådan laver du det perfekte øjenbryn: trinvise instruktioner

Sjældne heldige piger kan prale med en perfekt udtrykt øjenbryn form, som regel blandede typer er mere almindelige. Hvordan trækkes hår ud for at skabe en ideel form, der visuelt balancerer ansigtsegenskaber og skaber et harmonisk billede for en kvinde? I hjemmet er der kun to metoder til rådighed for at rette browserne - ved hjælp af pincet og tråd. Fjernelse af overskydende hår ved hjælp af voks eller ved hjælp af en kniv kan udelukkende udføres af mestere på skønhedssaloner.

Gør øjenbryn "hus"

Mange piger foretrækker den fashionable form for "house", men de tror, ​​at det er urealistisk at lave det selv. Det er en fejl, at denne stil udelukkende er underlagt en erfaren mester. Enhver pige vil være i stand til at klare denne opgave, det er kun nødvendigt at kende faseplanet for at skabe den valgte formular. Hvordan trækker du ud øjenbrynens "hus"?

 1. Markér, hvor øjenbrynens indvendige punkt ligger. For at gøre dette skal du lægge en lang blyant på indersiden af ​​øjenlåget, så det berører næsens vinge. Yderpunktet bestemmes ved at påføre en blyant fra næsens vinge til det yderste hjørne af øjet. At få den rigtige bøjning er mulig ved at tegne en linje fra det samme udgangspunkt gennem elevens midtpunkt.
 2. Markér de opnåede punkter let med en blyant, farv på den ønskede form, og fortsæt med at plukke overskydende hår.
 3. Stylister anbefaler at trække kun den nederste del af hårene ud uden at påvirke øvre, for ikke at stimulere deres vækst. Øjenbryns hår (i næsebroen) skal fjernes - du vil gøre dit ansigt åbent og venligt.
 4. Efter korrektion skal området omkring øjenbrynene behandles med et antiseptisk middel og smøres med en fugtighedscreme. Hvis øjenlågene efter proceduren ser bløde ud, skal du sætte en isterning på dem.

Fjernelse af hår uden pincet med tråd

Hvordan trækker du ud øjenbryn uden pincet? Hvis der ikke er nogen pincet på hånden, er det muligt at fjerne overskydende hår på ansigtet med en enkel tråd. Denne metode til depilation er længe blevet brugt af skønheder fra Indien. Fordelene ved denne metode for øjenbrynskorrektion er procedurens hurtighed og smertefrihed. Og selv om det vil tage lidt tid at udvikle evnen til at plukke hår med en tråd, vil du efterfølgende være glad for at have oplevelsen.

 1. Klip tråden omkring 60 cm i længden, knæk en knude, forbinder dens ender (du får en cirkel). Sæt tråden om fingrene i begge hænder, så et rektangel dannes, når det placeres.
 2. Vrid midten af ​​tråden 8 gange, så hænderne danner bogstavet "X" og står modsat hinanden. Midt på tråden bliver snoet.
 3. Smæk fingrene i højre hånd, og til venstre, tværtimod, spred det. Sørg for at den snoet del af tråden bevæger sig mod højre hånd. Smæk derefter fingrene i din venstre hånd og spred dem til højre. Den snoet tråd bevæger sig til venstre. Gentag denne handling, indtil tråden begynder at bevæge sig let.
 4. Trådens snoet længde bevæger sig til den del af ansigtet, hvor hårene trækkes ud. For et fast greb af hårene glider det snoede afsnit langsomt langs panden. Når håret kommer i trådens knude, skal du rykke det med en skarp bevægelse. For større klarhed kan du finde online hvordan du trækker øjenbrynene ud med en streng video.

Hvordan trækker du ud øjenbrynene smertefrit

 • Øjenbryn alternation. For at reducere smerten under proceduren, fjern hårene først på den ene side og derefter på den anden. Pluk et par hår på et øjenbryn, et par på den anden - dette vil give din hud en hvile.
 • Flyt i retning af vækst. Træk øjenlågshuden til siden, og tag hårene tættere på bunden.
 • Anæstesi med is. Fastgør isbiter til dem, før du starter øjenbrynskorrektionen. Dette "fryser" huden, hvilket reducerer smerten i proceduren betydeligt.
 • Brug af baby gel når du tænder. Anbring et bedøvelsesmiddel på hudområdet nær øjenbryn, hold i et par sekunder og tør det af. Huden er lidt følelsesløs, som giver dig mulighed for at trække hårene helt smertefrit ud.

Video tutorials: hvordan man plukker øjenbryn smukt

Skønheden hos en moderne kvinde består af mange små ting - en smuk makeup, sund hud, en velvalgt frisyre. Alle midler og metoder til pleje af udseende udgør en særlig mosaik af det kvindelige billede. En af de vigtigste dele af dette puslespil er den smukke form for øjenbrynene. Hvordan bestemmer man den optimale type pandebuer i overensstemmelse med deres udseende? Efter at have set den foreslåede video, vil du lære alle nuancer af den korrekte plukning af øjenbryn derhjemme.

Sådan retter du øjenbrynene hjemme?

Øjenbryn spiller en meget vigtig rolle. De rammer øjnene og gør øjnene åbne og ekspressive. Men hvad nu hvis formularen er langt fra ideel? Vil hjælpe med at korrigere øjenbrynskorrektion. Og for at gennemføre det er det ikke nødvendigt at gå til mesteren. Hvis du kender nogle regler og hemmeligheder, kan du få den perfekte form derhjemme.

Vi er fast besluttede på formularen

Før du går direkte til justering af øjenbryn, skal du beslutte dig for valget af deres form. Dette er meget vigtigt, fordi det kan give dig mulighed for at ændre ansigtsegenskaber og forbedre dit udseende væsentligt. Der er flere måder at vælge den perfekte form på:

 • Ifølge ansigtets form. Denne metode er den mest effektive, da det ikke kun giver mulighed for at rette øjenbrynene, men også bogstaveligt forvandle dit ansigt. Ejere af den runde form passede hævede øjenbryn med en udtalt bøjning. Hvis ansigtet er firkantet (det vil sige kindbenene er grove), så vil den buede form gøre den mere feminin og afrundet, og det er ønskeligt at løfte buerne. Konturen skal være ret bred. Hvis ansigtet er ovalt, kan øjenbrynene enten afrundes og hæves lidt eller næsten vandret. Ejerne af diamantformen bør skabe en blød kurve og en ret bred kontur. Hvis ansigtet er hjerteformet, skal øjenbrynene have en blød bueformet bøjning og tykkelse tæt på den naturlige. Med en langstrakt øjenbryn skal de horisontale øjenbryn foretrækkes.
 • Med en blyant eller en anden langstrakt genstand. Udgangspunktet, når du bruger denne metode, vil være din næse, eller rettere sin vinge (fordybningen ligger direkte over næseboret), vil alle målinger udføres fra den. For at finde begyndelsen af ​​øjenbryn (det sted, hvor basen eller det såkaldte hoved vil være placeret), skal du forbinde vingen til det indre hjørne af øjet. Hvor objektet skærer med øjenbryn, sæt et mærke. Dette er kun udgangspunktet. Næste skal du forbinde næsens vinge med din elev. Det punkt, hvor objektet vil forbinde med øjenbryn, markere. Du har bestemt det sted, hvor linjen løftes og bøjes så meget som muligt. For at finde slutningen skal du forbinde hovedpunktet (det vil sige vingen) med det yderste hjørne af øjet. Dette bliver slutningen af ​​din pande.
 • Prøve metode. Denne metode synes at være den enkleste, men det er faktisk ikke helt sådan. For at bruge det skal du forberede en blyant og blot tegne forskellige konturer for det og derefter vurdere dit udseende. For at gøre øjenbrynene glatte og symmetriske, kan du bruge stencils. Hvis du ikke kan vælge, skal du bede om hjælp, for eksempel en kæreste.
 • Specialisthjælp. Erfarne stylister er velbevandrede i alt, der er forbundet med skabelsen af ​​et ideelt billede. Så du kan gå til en salon eller skønhed studio og konsultere en mester, der er involveret i øjenbryn korrektion.
 • Brug af specielle programmer. Der er mange computerprogrammer, der giver dig mulighed for at skabe det perfekte billede. Find et program til valg af en passende formular, upload dit billede, og du vil modtage flere muligheder, hvorfra du kan vælge den bedste.
 • Du kan se billeder af piger, der har de samme funktioner og former i ansigtet og den samme type udseende, som du har.

Korrekt korrektion

Så hvordan udføres øjenbrynskorrigering derhjemme? Der er flere måder, og det er værd at bo på hver enkelt af dem mere detaljeret.

Brug af kosmetik

Så hvilket betyder kan du bruge?

 • Mascara. Det ligner den mest almindelige mascara, men er som regel forskellig i farver (fordi øjenbryn ikke skal være for mørke). Det er meget nemt at anvende, det gøres ved hjælp af en applikatorbørste. Men i fordelingen af ​​sammensætningen skal du prøve ikke at røre fibrene mod huden for at få en pæn kontur. Med meget sjældne hår vil denne metode for øjenbrynskorrektion ikke være effektiv.
 • Tonede geler. Sådanne værktøjer kan udføre flere funktioner på én gang. For det første giver de en rig tone. For det andet kæmper de hår og derved giver øjenbrynene en regelmæssig og pæn form. For det tredje kan geler indeholde fastgørelseskomponenter, hvilket også sikrer bevarelsen af ​​en given form i flere timer eller endda i en hel dag.
 • Blyant. Dens anvendelse er effektiv i tilfælde, hvis hårene er meget sjældne eller næsten ikke vokser, fordi et sådant værktøj primært maler huden. For at gøre konturen ren, kan du bruge en stencil. Desuden anbefaler eksperter at justere begge øjenbryn på samme tid og gradvist. For det første trækkes baserne ud, derefter de centrale områder, og så spidserne. Dette giver dig mulighed for at opnå perfekt symmetri.
 • Øjenbrynskygge. De skaber en blød og knap synlig kontur, så de passer til sjældne øjenbryn, men ikke for næsten fraværende. Sænk forsigtigt applikatoren i skyggen, og lav derefter en kontur med en let, men skarp bevægelse.

farve

Korrektion af øjenbryn gennem deres farvning er velegnet til dem, der har meget lyst hår og næsten umærkeligt mod huden. Selvfølgelig kan du i dette tilfælde også bruge kosmetik, men malerne er modstandsdygtige, hvilket gør det muligt at glemme øjenbrynsminning i flere uger og ikke bekymre dig om, at farven kan falme i regnen eller for eksempel under svømning i poolen eller i vandet.

Vigtige regler for farvning:

 • Vælg den rigtige skygge. Hvis håret er lys, skal øjenbrynens farve være en eller to toner mørkere. Mørkhåret, tværtimod bør man vælge nuancer en eller to toner lettere end krøller.
 • Før du læser omhyggeligt, læs vejledningen. Følg alle anbefalinger.
 • Efter proceduren, prøv ikke at vaske med sæbe, så farven holder længere.

Brug pincet

Øjenbrynskorrigering derhjemme med pincet er måske den mest almindelige og populære metode.

Et par regler og vigtige punkter:

 • Før proceduren er det ønskeligt at desinficere pincet.
 • Markér derefter konturen for ikke at fjerne overskydende hår.
 • Start trække ud. At trække hårene har brug for deres vækst, for ikke at skade folliklerne. Og forsøg ikke at tage et par hår på en gang, så proceduren er så smertefri som muligt. Og også behandle kun den nederste del (over øjenlåg), det er bedre at ikke røre den øverste del.

Tråd brug

For at justere formen på øjenbrynene ved hjælp af tråden, skal du mestre nogle færdigheder og øve lidt.

Korrigeringens hovedfaser:

 1. Forbered en længde af tråd omkring 50-60 centimeter lang.
 2. Tie dens ender, skære alt overskydende.
 3. Drej nu tråden flere gange for at lave en otte.
 4. Sæt løkkerne på indekset og tommelfingeren af ​​begge hænder.
 5. Opløs fingrene på din venstre hånd, så venstre sløjfe bliver større. Klem højre håndflade.
 6. Placer en stor løkke over højre øjenbryn, tryk det på hårene, så de er i trekanten.
 7. Begynd at klemme den venstre håndflade og samtidig placere fingrene på højre hånd. Hårene vil blive gevind og fjernet.

Nyttige tips

Anbefalinger, der vil gøre korrektionen effektiv, sikker og endog fornøjelig:

 1. Hvis du bruger en tråd eller pincet, så træk hårene, så for at undgå smertefulde eller ubehagelige fornemmelser kan du dumpe behandlingsområdet. For at gøre dette skal du bruge lokale bedøvelsesmidler, såsom gel, fløde eller spray.
 2. Korrektion skal være med tilstrækkelig belysning, det vil gøre formen perfekt og pæn.
 3. Hvis du vælger en traumatisk korrigeringsmetode, det er plukning, så er det bedst at udføre det om aftenen før sengetid. Derefter vil hævelsen og rødheden, der opstod efter proceduren, have tid til at passere natten over.
 4. Tag ansvaret for valget af de midler, der anvendes til korrektionen, for ikke kun øjenbrynens tone, men også hudens tilstand og selv dit helbred afhænger af deres kvalitet.
 5. For at få den korrekte form og forhindre fejl, skal du først tegne omridset ved hjælp af for eksempel en blyant. Først derefter fortsæt til en fuldstændig korrektion.
 6. Hvis du ikke har fundet en passende korrektionsmetode, så prøv et par og vælg den bedste.

Nu vil øjenbrynskorrektion derhjemme være effektiv, smertefri og sikker.

5 tricks til at hjælpe med at rette øjenbrynene hjemme: detaljerede instruktioner

Øjenbrynene skifter så voldsomt og viser utilfredshed, så rejser sig op og viser overraskelse. Med deres hjælp kan du forstå, hvilken slags følelser et ansigt viser. Men hele sminket afhænger af øjenbrynens type og form. Følg vejledningen for at justere øjenbrynene korrekt hjemme.

1. Overvej modetrends.

Ofte ser man på ansigtet, så tager man straks opmærksom på øjenbrynene. Deres form, farve, densitet - kan være meget anderledes, men øjenbryn skal altid være velplejede, smukke. Derfor skal du nøje overvåge deres tilstand og tage hensyn til modetrends, og de siger - øjenbrynene skal se naturligt ud.

Gør smukke og fashionable øjenbryn er ikke så svært som det ser ud til. Du skal bare altid kende foranstaltningen. Ofte behøver du bare at trække et sted og et sted at tegne. Gentag på de enkelte funktioner i øjenbrynene.

 • Ejere af tykke og brede øjenbryn gør det slet ikke svært. Ofte er piger med mørkt hår og brune øjne kendt for sådanne øjenbryn.
 • Hvis øjenbrynene er sjældne og lyse, kræver de mere opmærksomhed - tegning og udfyldning af formularer, farve hår.

2. Pulver øjenbryn før korrektion.

Hvis du ikke har tid til at besøge salonen, så kan du oprette en smuk form derhjemme. Erfarne eksperter anbefaler at justere øjenbrynene til hårvækst (ikke så smertefuldt). Øjenbryns hår er dækket af udskillelse af talgkirtler, hvorfor pincet ofte hopper ud. For at reducere slip, før du starter proceduren, kan du simpelthen let pulver øjenbryn.

3. Marker formen på forhånd

 • For at forstå, hvor længe øjenbryn passer til ansigtet, skal du bruge en populær metode. Du skal tage en blyant og fastgøre den til næsens vinge, så den passerer gennem ydersiden af ​​øjet. Så du kan nemt se grænserne for øjenbrynets ende.
 • For at forstå, hvor begyndelsen af ​​øjenbrynene er nødvendig for at fastgøre en blyant til næsens vinge og bestemme skæringspunktet med øjenbryn.
 • For at markere den maksimale bøjning, skal du igen forbinde den tilsvarende vinge af næsen og iris i øjet, mens du ser lige ud i spejlet.

4. Overvej ansigtets form

 • De, der har sænket øvre øjenlåg eller et "runde" ansigt ovalt, bør øge deres øjenbryn.
 • "Tegn det ovale" ansigt? Så fjern hårene på øverste linje.
 • Trekantet eller firkantet ansigt? Formålet med en blid bøjning af øjenbrynene, uden en høj stigningsvinkel.
 • Glem også hårene på næsen. De skal alle fjernes.

5. Nuancer af korrektion

 • Først måler du panna specials. maling og kun derefter form.
 • Når du vælger farven på øjenbrynene, afviser skyggen af ​​hårrødderne. Blondiner maler øjenbryn på tone mere mørkt, brunhåret tone i tone eller lidt lysere, brunetter i sort.
 • Vask dine hænder med sæbe og behandl med et flydende antiseptisk middel for at forhindre bakterier i at komme ind i follikelet.
 • Før fjernelse proceduren er bedst at dæmpe huden. Det kan være en isterning.
 • Før du trækker et hår, skal du let trykke på huden i nogle få sekunder.
 • Det var ikke muligt at slippe af med ubehagelige fornemmelser efter hårfjerning, påfør en kølepresse - et stykke bomuld gennemblødt i køligt vand.
 • Efter proceduren er det nødvendigt at behandle øjenbryn med alkohol og læg et lille lag antiseptisk creme (Boro Plus). Så du kan undgå rødme på huden.

Hvis du efter korrektionen ikke kunne lide formen, så er det bedre at vente mindst en måned for hårene at genvinde igen, grene, så kan du forsøge at skabe dem igen. Vi anbefaler en lys massage og bruge Alerana øjenbryn vækst stimulerende eller ricinusolie.

For dem, der ikke er sikre på, at de vil være i stand til at arrangere deres øjenbryn alene, skal de kontakte de fagfolk, de hjælper med at foretage en korrektion med alle funktionerne.

Sikker på, du kunne lide vores instruktioner! Del nyttig information med venner, de vil være taknemmelige for dig! Kig på emnet: Fejl i design af øjenbrynene, på grund af hvilke du ser 2-3 år ældre.

Sådan gør du øjenbrynskorrektion selv hjemme

Øjenbryn - en kvindes kort. Ikke alle fra fødslen kan prale af deres perfekte form og farve. Derfor er øjenbrynskorrektion simpelthen nødvendigt for at give et godt indtryk af dig selv.

1 Procedurefunktioner

Alt hvad angår øjenbrynene: Formen, bredden og tykkelsen - påvirker pigens ansigt. De repræsenterer personen, sætte sin karakter. Dette er hvad du skal bekymre dig om hver dag, ligesom om hår styling og pæne, ordentlig makeup. Fordi selv den smukkeste og professionelle makeup kan ødelægge sløvede linjer.

Disse hårkonturer over øjnene giver ansigtet æstetik, hvilket gør det mere spektakulært og lyst. Men du skal passe på dem: justering, dekoration med rhinestones, piercing eller tatovering.

Derudover udfører bueformede linjer en beskyttende funktion, der beskytter øjnene mod sollys og fugt. Regn eller sved falder ikke på de slimede øjne, og strømmer ned i øjenbrynene, hold deres vej i retning af templet eller næsebroen, hvilket hjælper med at undgå øjenirritation.

Øjenbryn er en fantastisk måde at udtrykke dine følelser på og "læse" andres følelser. Kommunikerende bevæger vi ubevægeligt dem, skaber et sprog af ansigtsudtryk, hvormed man kan bedømme den interne tilstand.

Korrekt øjenbrynskorrektion begynder med et udvalg af deres korrekte form for en bestemt person.

2 Formularvalg

Ved at vælge formen af ​​ideelle øjenbryn skal vi først overveje og analysere funktionerne i vores ansigt, form, og ikke glemme øjenbrynens linjer. Baseret på hovedtyperne af ansigter identificerede make-up artister de tilsvarende øjenbrynformer:

 1. Dem, der har et rundt ansigt, har brug for en linje med en bøjning, med en bred begyndelse, en højt forhøjet midter og en moderat tynd ende. Ingen grund til at give en rund form, baseret på ansigtets kontur. Hvis de modelleres korrekt, med en pause, vil de være i stand til at understrege og genoplive pigens ansigt.
 2. Ejere af det ovale ansigt skal fokusere på de vandrette øjenbryn. De kan være lidt afrundede, men ikke for høje. Modelleringsfunktioner på denne måde skal du gøre dem lidt tyndere end naturlige. Husk at brede, vandrette linjer kan gøre en person streng og ru.
 3. Den firkantede form af ansigtet vil blive gjort mere attraktivt ved buede buer oprejst. Denne form af ansigtet er absolut ikke i harmoni med de tynde linjer i øjenbrynene. De buede linjer er universelle øjenbryn, der ser mest naturlige ud på ansigtet. Desuden kan hver give en lignende form, selv om der ikke er nogen specielle færdigheder i dette.
 4. Den bedste variation af øjenbrynene til trekantede - lidt hævede øjenbryn med en glat glat bøjning. arbejder på denne kontur, skal du trække linjen meget omhyggeligt: ​​det skal ikke være for at falde, for så vil ansigtet se meget trist ud. Eksperter kategoriserer kategorisk vandrette øjenbryn med en lignende ansigtsform.
 5. Dem, der har et langt ansigt, kan trygt eksperimentere med lige linjer med øjenbryn. Denne formular vil visuelt runde ansigtsegenskaberne.

3 Byg en perfekt lysbue

Øjenbrynskorrigering derhjemme består af 3 faser: forberedende, direkte korrektion og endelig.

Den forberedende fase begynder med at bestemme længden. Først skal du kaste dine øjenbryn og sætte en børste. Dette vil hjælpe med at bestemme begyndelsen, pause og slutningen så præcist som muligt. For at gøre dette skal du tage en blyant, stick eller tråd.

Øjenbryns startpunkt er kontaktpunktet mellem tråden og øjenbryn, tråden trækkes fra næsens vinge gennem øjenets indvendige hjørne.

Enden er en tråd fra siden af ​​næsen gennem øjets yderste hjørne.

Bøjningspunktet er hvor linjen passerer gennem midten af ​​eleven fra næsens laterale område.

Det er vigtigt at huske, at når man bygger en ideel kontur, skal dens tip være på samme niveau som udgangspunktet eller lidt højere. Ellers vil udseendet virke trist.

Det næste trin er øjenbrynskorrektion. Det starter med, at i 15 minutter smøres hårene med en fedtet creme for at lette smerten. Derefter fjernes cremen med en serviet, og der påføres noget koldt på det nødvendige område i 2-3 minutter.

4 læringsmetoder

Hvordan man laver øjenbrynskorrektion? Øjenbryn korrigeres på flere måder: med pincet (klassisk), orientalsk, ved hjælp af voks eller med en permanent sminkeprocedure.

Hver kvinde beslutter selv, hvilken vej man skal vælge.

Det skal dog huskes, at hvis der ikke er voksfortyndingsevner, er det bedre ikke at foretage vokskorrektion derhjemme, da der er en chance for at miste dine øjenbryn. Når man bliver spurgt hvordan man gør det korrekt, er det bedre at stole på dem, der er herrer i denne sag.

Det er meget bekvemt at fjerne hår med en tråd. Denne metode kom til os fra Asien, så kaldes den østlige. På grund af dens fordele bliver den gradvist populær. Med tråden kan du meget hurtigt fjerne hår, mens du ikke irriterer huden. Fjernelse af hårfjerning fjerner også døde hudceller.

Men for den østlige metode til hårfjerning, har du brug for evnen til hurtigt og klogt at klare arbejdet og oplevelsen. Betaler master et par lektioner og ser demo videoen, du kan lære denne metode. Når der ikke er nogen færdigheder og praksis i brugen af ​​tråd, bruger de den metode, der er bevist i årevis - de gør øjenbrynskorrigering med pincet.

Teknikken er meget enkel. Efter forberedelsesfasen, da vi besluttede os på formularen, begynder vi at trække hårene ud. Det anbefales at gøre dette i godt stærkt lys. Med den ene hånd trækker vi ud, og med den anden - strækker huden let. Håret skal trækkes ud med skarpe bevægelser en efter en ved deres base. Plukningen foregår på hårets vækst, men ikke imod det. For at justere og lave en perfekt kontur kan du først gå langs de øverste og nederste kanter af buen. Det er nødvendigt at stoppe med jævne mellemrum at kontrollere og evaluere arbejdet.

Hvis du pludselig trak noget ekstra ud og et sted var der en lumen, så efter depilation kan du gemme disse steder med en blyant eller blæk før genkorrektion, indtil nye hår vokser.

På det afsluttende stadium desinficeres huden. Epileringsstedet desinficeres med et alkoholholdigt middel, så påføres en creme med kamille på huden med en beroligende virkning.

Korrektionsprocessen omfatter ikke kun hårfjerning, men også farvning. Kosmetisk blyant kan give øjenbryn den ønskede nuance. Tekniske skitser - ikke solide linjer og streger. For sjældne øjenbryn bruge mascara. Og hvis der ikke er behov for at male dem, så kan du blot anvende en gennemsigtig gel, der vil konsolidere formen og give glans.

5 Øjenbryn tatovering

Kosmetologer anbefaler at gøre øjenbrynskorrektion derhjemme ved hjælp af permanent øjenbrynsminning. Tatoveringen ændrer ikke kun øjenbrynernes form og udseende, men også hele udseendet af en kvinde.

Først skal du rydde det nødvendige område af dekorative kosmetik og fedt. Når du har justeret de perfekte øjenbryn, skal du anvende en nærende creme omkring det behandlede område. Og så begynder du direkte at male.

Sådan laver du en tatoveringskorrektion:

 1. Sammenlign skyggen af ​​øjenbrynfarve og hårfarve. For at gøre dette kan malingen påføres bagsiden af ​​hånden.
 2. Malingen omhyggeligt justerer øjenbrynernes øvre og nedre konturer. Sørg for, at deres form, længden er den samme og den ønskede skygge opnået.
 3. Dyp nålen ind i apparatet for permanent og få den ønskede mængde af den valgte maling.
 4. Farve øjenbryn, der starter med den bredeste del. Nåle til at arbejde meget omhyggeligt uden at gå ud over den trukket kontur.
 5. Hvis du flytter nålen til slutpunktet, skal du behandle huden, der straks går gennem hele bredden af ​​det ønskede område.
 6. Øjenbrynens ender skal male over den tyndeste nål for at opnå en perfekt smuk form.

Denne permanente øjenbryn makeup udføres ved hjælp af fjerning, som kan udføres uafhængigt hjemme. Juster, hvis efter tatovering vil skyggen af ​​øjenbrynene se ud som om de er tegnet med blyant eller skygger.

Hårkorrigeringsmetoden er mere kompleks, hvilket kræver særlige færdigheder og tager længere tid.

Fordelene ved en tatovering er, at den er modstandsdygtig overfor slid og fugt, du glemmer hverdagens makeup med det, du spilder ikke noget ikke-kosmetisk tilbehør, og du får smukke, naturlige øjenbryn.

6 Bemærk

Vedligeholdelse og korrektion af øjenbrynene, glem ikke disse grundlæggende regler:

 • Læg ikke øjenbrynene for meget, da dette tilføjer alder;
 • med tykke, sammenfaldende øjenbryn er der risiko for at have et evigt truende og ugjædeligt ansigt;
 • øjenbryn fra et for højt "hus" vil give ansigtet et unødigt overrasket udseende;
 • daglig kæmning af hår - stimulering af deres vækst og lydighed
 • justere øjenbryn med pincet bør være på deres vækst;
 • Ved hjælp af en farveløs gel kan du rette øjenbrynene og fylde en blyant eller en skygge. Vælg farven efter farven på dit hår: Skyggen kan kun være et par nuancer lysere eller mørkere.

Lad ideelt set velplejede øjenbryn være dit højdepunkt og smukke ansigt design!

Øjenbrynskorrektion derhjemme: regler og fejl

Hvordan bestemmer du formen?

 • Hvis du vil vurdere, om tyndere øjenbryn vil fungere for dig, tegner du den ønskede form, bruger øjenbryngel, og mens den endnu ikke har fikset hår, skal du bruge en pegefinger og tommelfingre til at klemme den øvre og nedre øjenbryn. Øjenbryn ser ud til at være to gange tyndere, og du vil kunne vurdere, hvordan de ser ud før korrektionen.
 • Forfølg ikke tendenser. Hver pige har individuelle karakteristika, idet der tages hensyn til, hvilke øjenbryn, som den af ​​den model fra catwalken, kan se helt anderledes ud i livet. Først og fremmest skal du være opmærksom på det ovale af ansigtet og formen af ​​øjnene. Store lige øjenbryn med nedre ydre hjørner af øjnene vil gøre dine øjne ser trætte ud, og for buede øjenbryn vil give dig et forbløffet udtryk på dit ansigt.

Forbered huden korrekt

 • Skræl huden omkring øjenbrynene med en blød børste. Dette fjerner ikke blot de hornede partikler, men stimulerer også blodgennemstrømningen, hvilket betyder, at proceduren vil være mindre smertefuld. Hertil kommer, at når du gør øjenbrynskorrigering derhjemme, er det muligt at gøre det efter at have taget et brusebad, mens huden er dampet og blød.
 • Tør øjenbrynene af med en lotion eller antiseptisk. Forsigtig ikke dette stadium - det kan føre til betændelse og hævelse.

øjenbrynskorrektionstrin

 • Kæm dine øjenbryn i retning af deres vækst.
 • Brug hvid kayal til at angive den ønskede form for øjenbryn. Fjern overskydende hår uden for de angivne linjer.
 • Klem huden tæt på det hår, du vil fjerne. Hvis huden går efter det, kan det forårsage smerte.
 • Grib et hår så tæt på roden som muligt og trækker sig trygt i retning af sin vækst. Chaotisk plukning er ikke kun mere smertefuldt, men kan også føre til, at hårene begynder at vokse i forskellige retninger og vil være vanskelige at style.
 • Efter proceduren skal du tørre dine øjenbryn med lotion og afstå fra sminke i flere timer.

Hvis du ikke bare behersker den klassiske øjenbrynskorrektion, men også voks- eller trådkorrektion (du bør læse om den teknik, du skal vælge her), bør du ikke tage op eksperimenter. For eksempel kan skødesløs håndtering af voks forlade dig uden øjenbryn. Ja, denne tendens eksisterer også, men det er usandsynligt, at det var det, du ønskede. Det er sikrere at besøge mesteren flere gange, observere sine handlinger og derefter opretholde resultatet derhjemme.

Har du selv øjenbrynskorrektion eller kontakt mesteren? Efterlad en kommentar.

Hvordan man laver øjenbrynskorrektion?

Sådan laver du en form med pincet

For nogle årtier siden var kvinder i vores land ikke opmærksomme på, hvad formen på deres øjenbryn eller fjernet et par udragende hår, for ikke at se ikke pænt ud. Hvis hårene var lette, sparsomme - jo bedre. Situationen er nu ændret dramatisk. Kvinder betaler ikke kun meget tid og opmærksomhed på øjenbrynskorrektion, men også deres bedste for at gøre dem mere synlige. For at gøre dette skal du bruge specielle farver, tatovering øjenbryn, endda en simpel blyant og skygge, som hjælper med at skabe volumen, farve og form. At have lige, attraktive, smukke og tykke kanter er nu så prestigefyldt som ejer af tykke og smukke krøller.

Hvis du bestemmer dig for, at den form, dine øjenbryn har i øjeblikket du ikke går, er det meget nemt at ændre det. Og du behøver ikke at gå til saloner, du skal bare være tålmodig og have de rigtige værktøjer til rådighed.

Hvis du beslutter dig for at foretage en korrektion hjemme for første gang, bør du vide det til at begynde med, uanset hvor underligt det lyder, skal du vokse øjenbryn. Faktisk er der intet svært i denne proces - kun et par uger bør ikke bruge pincet. I løbet af denne tid vil kanten erhverve sin oprindelige form, nedlagt af naturen selv. Selvfølgelig vil hårene ikke vokse så hurtigt som vi gerne vil, men så bliver du ejer af en storslået form.

Så snart hårene har nået deres maksimale vækst, og øjenbrynerne har erhvervet deres oprindelige form, bør du omhyggeligt undersøge dem. Dette gøres for at finde ud af, hvilken form der passer til dit ansigt. Hvis du vil have store former, så tykke som en almindelig blyant, bør du forstå, at ejeren af ​​blondt hår skal farves efter den korrekte formation. Eller daglig brug en blyant på toner tre eller fire mørkere end hårene selv. Den brede form for øjenbrynene går ikke til skrøbelige piger, der har sarte træk. Det ser latterligt ud og er ikke attraktivt. Omvendt går tynde øjenbryn, der tweeted med pincet i en næppe mærkbar tråd, eller lavet ved hjælp af tatovering, ikke til store damer med grove træk.

For korrekt at fjerne hår med pincet, skal du huske disse regler:

 • Fjern hår bør kun være for deres vækst, ellers i fremtiden kan det føre til unormal vækst, shaggy hår, som ikke ser meget attraktivt ud;
 • Korrektion med pincet skal kun foretages langs bundkanten: det øverste kredsløb kan ikke berøres med pincet. Du kan rette øjenbrynene med en tråd; Øjenbrynskorrektion med pincet skal kun laves langs bundkanten: Du kan ikke røre det øverste kredsløb med pincet. Du kan justere øjenbrynens tråd;
 • Før du begynder at justere, er det nødvendigt at markere grænserne for den nye formular med en blyant - og det er praktisk, og der er ingen chance for at trække for meget ud;
 • Alle instrumenter skal være sterile: næsten alle alkoholholdige produkter vil fungere;
 • Korrektion med pincet skal udføres om aftenen - hudbetændelser forsvinder natten over. Det anbefales også at påføre en blødgørende creme natten over;
 • I de første par timer at bruge en blyant og anvende sminke er forbudt, og du bør ikke gnide dine øjne.

Hvorfor gøre huset meget lettere end i kabinen?

Anvendelse på en ukendt skønhedssalon er næsten det samme som at spille russisk roulette. Desværre er den største ulempe ved mange skønhedssaloner ikke engang, at de kun kan nås efter aftale, men at de ikke er ligefrem professionelle medarbejdere. Samtidig gør sådanne "specialister" ikke kun øjenbrynskorrektion med pincet, men gør endda tatovering. Og den uregelmæssige form kan korrigeres med en blyant, så er tatovering af øjenbryn i dårlig kvalitet en ægte ulykke, der er lidt, der kan hjælpe.

Desuden er salonerne, der modtager efter aftale, nogle gange i nødstilstand, når mesteren ikke har tid til at afslutte arbejdet med en klient før ankomsten af ​​en anden. I hjemmet kan du gøre alt langsomt og omhyggeligt.

Hvorfor tatovering er bedre ikke at bruge?

Øjenbryn tatovering oplevede toppen af ​​sin popularitet for nogle år siden. Nu er han blevet erstattet af mode til naturlige, naturlige browsere, som kan gøres hjemme. Der er flere grunde til dette:

 • For det første ser selv den højeste kvalitet tatovering, lavet med hjælp fra moderne midler, ikke helt naturligt og smukt ud på nogle ansigter. Øjenbryn tatovering går ikke til ældre kvinder, og det er dem, der oftest bruger det;
 • Denne måde af "skabelse" er ikke for alle;
 • Hårfjerning med pincet er meget sikrere: chancen for at få en form for infektion er minimal, hovedsagelig fordi denne procedure er færdig hjemme;
 • Tatovering sker kun i kabinen, men det er nemt at foretage en korrektion derhjemme.
 • Tatovering beskadiger hår: Langvarig brug af denne metode sikrer fuldstændig ophør af hårvækst, derfor er det ikke længere muligt at returnere den naturlige form;
 • Det pigment, der indføres under huden, vil altid være af samme farve, mens du ved hjælp af en blyant kan ændre tonen.

Tatovering er en temmelig dyr og ikke særlig nyttig måde at gøre den nødvendige form på. Takket være den traditionelle øjenbrynskorrektion derhjemme kan du altid se smukke og naturlige ud.

Selvfølgelig har vejen til at fjerne hår med pincet også ulemper. Det vigtigste er ikke-varig virkning og ømhed. Nogle kvinder har meget stærke hårrødder, hvilket fører til smerte og irritation: tårer, nysen og mere kan ledsage denne proces.

Overtrædelse af reglerne for korrektion med pincet derhjemme kan forårsage unormal hårvækst. Desværre kan smukke og glatte øjenbryn fra første gang ikke altid vise sig, og selv en blyant vil ikke redde her. Dette gælder også for symmetri.

Hvis du altid vil have sunde øjenbryn, der gør dine øjne mere udtryksfulde, bør du kun bruge en høj kvalitet pencil.

Øjenbrynskorrektion - hvordan man pluk øjenbryn

Hvordan vælger du øjenbrynens form

Før du går videre til korrektionen af ​​øjenbrynene og vælger den korrekte linje af deres bøjning, er det nødvendigt at bestemme ansigtets form. Når alt kommer til alt, passer en bestemt type ansigt til den rigtige form for øjenbrynene. Med sin hjælp kan du visuelt rette den ovale, for eksempel gøre det runde ansigt mere aflangt, og den aflange en - forkorte.

2. Runde ansigt. For at give ansigtet en oval form, er det nødvendigt at visuelt gøre det lidt snævrere og længere. Linjen af ​​øjenbrynens form er modelleret med en lille kink, lidt skarphed ved yderkanten. Frakturen skal foretages i en afstand på ca. 2/3 af det indre hjørne.

3. Kvadratisk ansigt. Øjenbryn er lavet næsten identisk, som for et rundt ansigt bliver kun en pause tættere på midten. Det er ikke nødvendigt at skarpe det, ellers vil øjenbrynene ligne "huse", hvilket giver ansigtet et lidt overrasket udseende.


4. Ovalt ansigt. Et sådant ansigt kan afrundes visuelt, hvis du formler dine øjenbryn med en blød kurve uden udtalt kinks. Ved yderkanten kan linien være lidt skærpet, dvs. gøre tyndere.

5. Stret ansigt. Ansigtet har en langstrakt oval, for at rulle den op, gøre den mere feminin, øjenbrynene skal arrangeres i form af lige linjer.

Når typen af ​​ansigt er bestemt og en passende øjenbrynform er valgt, kan du fortsætte til korrektionen.

Øjenbrynskorrektion derhjemme

Øjenbrynskorrektion forekommer i 3 trin: forberedende, direkte korrektion (fjernelse af overskydende hår) og endelig.

Hårfjerning udføres med voks, tråd eller pincet. I hjemmet bør voksning undgås, fordi uden færdigheder kan du forblive uden øjenbryn overhovedet. Det er bedre at overlade dette arbejde til mesteren i kabinen. Det er meget bekvemt at fjerne hår med en tråd. Denne metode til fjernelse af håret kaldes asiatisk eller orientalsk. Han er gradvist ved at vinde popularitet, fordi har flere fordele. For det første er hårfjerning meget hurtig, næsten uden at irritere huden. For det andet fjernes døde hudceller sammen med hårene, dvs. eksfoliering forekommer.

Sandt nok har denne metode en ulempe - det kræver færdigheder og erfaring. Du kan lære af mesteren i kabinen, tage et par betalt lektioner eller se demonstrationsvideoer. Hvis du ikke har færdigheder endnu, er den metode, der er bevist gennem årene, fortsat - øjenbrynskorrektion med pincet.

Hvis du stadig har formået at trække "overskydende" ud, og på dette sted scorede patches, kan de på slutningen af ​​depilationen blive forklædt med blæk eller blyant. Efterfølgende korrektion udføres med vækst af nye hår.

Du kan tilføje den ønskede nuance med en blyant. Det er bedre ikke at tegne en solid linje, men at anvende små slagtilfælde. Sjældne øjenbryn er bedre at male med mascara. Hvis øjenbrynerne ikke har brug for farvning, kan du rette deres form og tilføje skinne med en særlig transparent gel.

Øjenbrynskorrigering med tatovering

Tattoo refererer til justering af øjenbrynene, som udføres ved hjælp af permanent makeup. Det hjælper med at give dine øjenbryn den perfekte form, selv i tilfælde, hvor korrektionen med pincet og enkel farvning ikke vil hjælpe. For eksempel, hvis øjenbrynene er naturligt meget sjældne, lyse eller asymmetriske. Essensen af ​​proceduren er at fylde cellerne i stratum corneum med et farvestofpigment, der ligner tatovering. Først trækker mesteren øjenbrynens form med en blyant, og hvis klienten godkender det, fortsætter han direkte til tatoveringen, dvs. introduktion under huden af ​​en særlig maling. Fremgangsmåden er lidt smertefuld, så hvis det ønskes, udfør en lysbedøvelse. Hvis nogle "indfødte" hår er efterladt tatoveringslinjen, bliver de simpelthen fjernet med pincet.

Hvordan man laver smukke øjenbryn i hjemmet: trin for trin med fotos

Øjenbrynene tiltrækker altid opmærksomhed på ansigtet, så hver pige søger at gøre dem rene og glatte. Kompetente korrigerede øjenbryn er i stand til at udjævne fejlene i ansigtet og med fordel lægger vægt på dens fordele. Nogle gange er det nok at ændre formen på øjenbrynene, og billedet er komplet.

For at gøre dette er det ikke nødvendigt at kontakte eksperterne, du kan korrekt justere øjenbrynene derhjemme. Desuden behøver du ikke erhverve nogen specielle enheder, du behøver kun højkvalitets pincet, en behagelig børste og eventuelt en blyant, hvis det bliver nødvendigt at ændre hårets farve. Hvis øjenbrynene er frække, skal du have saks ved hånden, en gelfiksering, samt en antiseptisk (i tilfælde af sår). Brow behandling foregår i tre trin: først er en bøjning af linjen planlagt, så ekstra hår er plukket ud, og øjenbryn er let tonet med sluttrinnet. Men overvej det mere detaljerede.

Hvad er variationerne af øjenbrynformer?

For korrekt korrektion af øjenbryn skal der tages hensyn til nogle vigtige faktorer: Ansigtsegenskaber, øjenbrynens form, retning af ydre hjørner mv. Vi bør ikke glemme de enkelte funktioner. Hvis du har en ru ansigtstræk, øjenbrynene er ikke for dig, og omvendt - tykke øjenbryn kan ødelægge billedet af raffinement. Vi foreslår at overveje flere muligheder for øjenbrynformer og bestemme hvilken der passer til dig.

 • Klassiske øjenbryn. Universal form, egnet til enhver form for person. Sådanne øjenbryn åbner øjenlågene, det er gavnligt at hæve dem og dermed lidt foryngende ansigtet.
 • Runde øjenbryn. Sådanne øjenbryn var i mod i sovjetiske tider, men selv nu har de ikke mistet deres relevans. Denne formular vil hjælpe visuelt blødgøre ru funktioner.
 • Lige smalle øjenbryn. Denne mulighed er designet til tynde kvinder, ved hjælp af smalle lige øjenbryn kan du visuelt "forøge" ansigtet og blødgøre den skarpe hage.
 • Trekantform. Eller øjenbryn "hus". Denne mulighed er for piger med et overvurderet center for brow-buer. Det bruges til at fjerne et overrasket udtryk fra ansigtet.
 • Broken form. En meget fashionabel mulighed for moderne kvinder. Øjenbryn "med en pause" giver ansigtet en naturlig, korrigerende fejl, og ser - ekspressivitet.

Hvordan pluk øjenbryn og smukt?

 1. Enhver øjenbrynskorrigering begynder med fjernelse af hår placeret på næsen. Dette skal gøres ikke kun for æstetik, men også for at fjerne udseendet af udtryk for dysterhed i ansigtet.
 2. Derefter skal du gå til bunden af ​​øjenbrynene, trække hårene ud, så linjen viste sig naturlig og pæn. Den første ting du skal fokusere på er glatheden af ​​browbukser, uden vinkler og overdreven rundhed.
 3. En vigtig nuance: Det er nødvendigt at arbejde med pincet i retning af hårvækst, så du vil reducere de smertefulde fornemmelser til det maksimale og i høj grad lette processen selv.
 4. Efter dette trin, kan det være, at et par hår ud fra den generelle baggrund, og fjerne dem meget ønskeligt, for ikke at ødelægge den glatte sving. I dette tilfælde vil saks til manicure hjælpe dig. Brug kun dem til at trimme de klæbende hår - og øjenbrynene vil straks se bedre ud.
 5. Nu skal du bare gå over de færdige buer med en børste (for at give den en ideel form) og smøre den med enhver antiseptisk (dette forhindrer mulig inflammation og fjern rødhed).
 6. For at rette effekten kan du rette formularen med en speciel øjenbryngel.

Hvordan rette øjenbryn med kosmetik?

Før du køber øjenbryn kosmetik, skal du beslutte, hvad du har brug for fra al den overflod af produkter, der tilbydes i dag. Dybest set er der tre muligheder: blyant, skygge og maling. Det afhænger selvfølgelig af øjenbrynens farve: en blyant er nok til nogen, nogen skal bruge skygger eller maling. En vigtig advarsel: Du bør begynde at male først efter omhyggelig øjenbrynskorrektion.

 • Blyant. Først og fremmest skal du huske på, at øjenbrynene kræver en speciel blyant, den er mere solid og har naturlige farver, fra en tyk sort skygge til et lysebrunt gamma. Blød eyeliner er bedre at bruge. Tonen skal vælges så tæt som muligt på øjenbrynens naturlige farve. Det er nødvendigt at tynde lige gennem hårene, uden stærkt tryk, efter lidt fugtning af skifer.
 • Shadow. Denne kosmetik bruges, hvis øjenbrynene er lyse. Skygger skal være kedelige, i hvert fald ikke pearlescent, ellers vil øjenbrynene se vulgært ud. Denne makeup børste påføres med en børste, hvorefter den er let pulveriseret for holdbarhed og eliminering af fedtindhold. At holde skyggerne på øjenbrynene bør være strengt langs linjen, således at pulverpartiklerne ikke falder på ansigtet.
 • Paint. En meget bekvem løsning er at male øjenbryn med kemisk maling, især når tiden er kort. Men i intet tilfælde er det et hårfarve, nemlig øjenbryn, for ikke at skade din hud. Køb maling i en specialbutik, læg forsigtigt på med en børste, og ti minutter senere fjern overskydende med en bomuldspinne dyppet i makeup remover. Farven varer op til tre uger.

Tips til øjenbrynskorrektion

For at give dine øjenbryn en pæn og naturlig form, tilbyder vi nogle vigtige anbefalinger. Med deres hjælp opnår du ikke kun den bedst mulige visuelle effekt, men du selv vil føle sig velplejede og komfortable.

 • Det er bedst at rette øjenbrynene inden sengetid, fordi huden på dette sted er meget øm, følsom og tynd, og der kan forekomme irritation efter plukning.
 • Træk hår er nødvendigt, efter at rydde huden, for ikke at bringe infektion. Brug en vatpind til enhver sminke.
 • Brug aldrig en barberkniv! Denne mulighed er også kortvarig - så du kan ødelægge formen på øjenbrynene permanent og gøre dem asymmetriske.
 • Rør ikke øjenbrynens øvre linje, i de fleste tilfælde behøver hårene på dette sted ikke fjernes. Det er bedre at først rådføre sig med en makeup artist.
 • Et værktøj til at fjerne overskydende hår skal først tørres af med en alkoholopløsning - desinfektion hjælper med at eliminere sandsynligheden for betændelse.
 • Hvis huden er olieagtig, bliver hårene fedtede, og pincet vil ikke trække dem ud, men bryde. For at undgå dette vil almindeligt pulver hjælpe, det vil dæmpe overskydende fedtindhold.
 • Når korrektionen er gennemført, skal du vaske med varmt vand og tørre dine øjenbryn med et beroligende middel. Ideel til en almindelig aloe.
 • Forsøg at regelmæssigt, mindst et par gange om ugen, smøre dine øjenbryn med ricinus eller burdockolie - dette vil styrke dem, lindre fra sløvhed og give naturlighed.

Hvordan man laver smukke øjenbryn hjemme

Har du besluttet at forsøge dig selv at give dine øjenbryn en pæn form? Derefter skal du bruge de nødvendige værktøjer. Standard sæt indeholder pincet, gel til formgivning, skygger med pensel, konturpenne, blød børste, lille saks og antiseptisk. Du kan også holde pulver og mascara ved hånden.

Hvis du vil behandle dine øjenbryn regelmæssigt uden hjælp fra en salon makeup artist, så er den bedste mulighed at købe et komplet sæt, som også omfatter manicure værktøjer. I korrigeringsprocessen beslutter du selv, hvilke pincetter der egner sig bedst til dig, eller hvilken børste bedst "interagerer" med dine øjenbryn.

 • Nu kan du gå videre til justering af øjenbrynene. Den første ting at begynde med er at børste dine øjenbryn op med en børste for at bestemme den ekstra længde.
 • Tag nu søm saks og skær forsigtigt de hår, der gik ud over øjenbrynens øje. Så du justerer formen og gør den mest naturlige.
 • Hvis du vil fjerne små hår, men du ikke kan afhente dem med almindelige pincet - brug vinklede tang, det hjælper med at fjerne problemhår.
 • Nu kan du gå tilbage til standard skarpe pincet, og med sin hjælp slippe af med større og ekstra hår, hvilket giver pandebuerne den form, du har brug for.
 • Derefter skal du bestemme det område, hvor væksten af ​​øjenbryns hår begynder. For at gøre dette skal du bruge en stav (du kan bruge en omvendt børste), den skal være fastgjort langs den ene side af næse og hjørne af øjet. Det sted, hvor tipet angiver, er starten på øjenbrynens vækst.
 • Ved brug af den samme børste skal du definere buen. Vi anvender staven, så den er placeret fra næsen til øjenbrynene, der strækker sig tæt på øjets pupil.
 • Det er kun at "beregne" øjenbrynens kant. Det bør være på det sted, hvor penselpidsen peger, hvis den påføres fra næsekanten og langs øjets yderste hjørne.
 • Alt, du har identificeret alle nødvendige nuancer for korrekt korrektion. Til sidst skal du bruge en blyant eller skygger til at give dine øjenbryn den ønskede nuance.

Knække hår, ujævn pande linje, for tykk form - det hele ser ud til at være sjusket og æstetisk grimt. Hvis du ikke lægger vægt på, hvordan øjenbrynene vokser, kan dette nemt ødelægge ethvert billede, selvom der anvendes en meget forsigtig sminke på ansigtet. Denne video viser tydeligt, hvordan man kan lave smukke øjenbryn på egen hånd.

Anmeldelser af aftershave creme med vitamin F. Creme med vitamin F. "Frihed" - fabrik

Gillette Razors: Producentoversigt