Når efter tatovering øjenbryn vil blive etableret og farven vil blive vist

Øjenbrynens endelige farve som følge af en tatovering efter proceduren kan og bør vurderes under hensyntagen til mange faktorer. Hver type udseende har individuelle træk i huden, som du vil lære videre.

Farve hudtyper til makeup

For at bestemme den endelige virkning af øjenbrynskorrektion ved anvendelse af permanent tatovering, er det nødvendigt at bestemme den korrekte farve efter hudtype. Beauticians identificere fire grundlæggende typer, som bestemmer hvor meget lysstyrke vil være, efter hvilken periode farven vil fremstå som et resultat af tatovering, permanent øjenbrynskorrektion.

De vigtigste fire typer omfatter huden med forholdet af årstiden: vinter, forår, sommer, efterår. Vintertypen er den letteste, den viser den mest intense skygge af pigment, som mesteren bruger, når han udfører en tatovering. I dette tilfælde kan farven justeres ved brug af lidt fortyndede nuancer. Fortynding af malerelementet bruges til at opnå virkningen af ​​realisme og naturlighed efter den endelige korrektion.

Forårstype er en blødere skygge, der indeholder mere pigmentering og kan påvirke farven på det permanente i ansigtets epidermis. Før og efter den kosmetiske procedure til modellering af udseendet er det nødvendigt at overholde vigtige elementer af pleje for at opnå den ønskede effekt. En tur til mesteren om en måned, når skyggen er helt afspejlet, er nødvendig.

Sommer udseende på den mørkeste hudstruktur, det vil sige, har den største pigmentering. Denne type kræver individuelt udvalg af farver til maling og introduktion af tatoveringsinjektioner. Farven er indstillet i lang tid og kan kræve en anden procedure efter udløbet af helbredelsesperioden.

Efterårstypen er kendetegnet ved sine grønt, upræcise funktioner, med hvilke yderligere ekspertrådgivning er også nødvendigt med hensyn til udvælgelsen af ​​den optimale tatoveringspigmentvariant. Øjenbrynens farve vil svinge lidt i retning af en mørkere nuance, så du bør selvfølgelig afhente, test farveelementet på et umærkeligt hudområde.

Øjenbrynens endelige farve som følge af tatoveringen efter proceduren kan og bør vurderes under hensyntagen til mange faktorer

Tatoveringsteknikker til forskellige typer

Når en foreløbig analyse og konsultation udføres om typen udseende, udvælgelse af formen af ​​øjenbryn før proceduren, er teknikken til at udføre en tatovering også udvalgt og diskuteret. Det kan være hardware, manuel, hår, med en anden form for linjer - skråt, lige, naturligt, 3d.

Afhængig af klientens "kolde" eller "varme" type udseende vælger mesteren ikke kun farven, men også applikationsteknikken. En vigtig rolle afspilles af tætheden af ​​det vaskulære netværk, tykkelsen af ​​hudbelægningen og alderen. Efter alder er valget af teknologi baseret på behovet for at skjule fejl - rynker, ar, stregmærker, andre ting. Selvom ung hud kan indeholde nok ubehagelige "overraskelser", som klienten ønsker at skjule, udfører en tatovering. Tilstedeværelsen af ​​uregelmæssigheder, acne, rynker, ar afhænger også af, hvor længe det tager en specialist at fuldføre en højkvalitetsoperation.

Allerede 7-15 dage efter at have besøgt salonen eller tatoveringskontoret, kan klienten vurdere, hvor godt arbejdet blev gjort.

Den endelige nuance vil dog stadig være uklar, da den kun kan reflektere med hensyn til helbredelse og naturlig pigmentering, når måneden passerer.

Det er vigtigt! Informer master om de tidligere kosmetiske operationer, korrektioner. Hvis du injiceres med Botox eller præparater, der indeholder vandreture Botox, såvel som andre midler, kan formen på øjenbrynene ændres lidt.

Perioder med helbredelse og pleje

Intervention i kroppen med brug af en nål kræver en proces med cellereparation og komplet heling. Perioder kan opdeles i fire hovedfaser, som omfatter:

 • Den fase af den primære heling af "såret" - crusting, sekretion af ichor, tumor, rødme. Denne periode med øjenbryn restaurering varer ikke i lang 1-3 dage efter at have besøgt en tatovering kosmetolog.
 • Den anden fase - op til 7 dage - huden vender sig gradvist til sit naturlige udseende, rødme, svulsten forsvinder, ichorum ikke længere skiller sig ud, epidermis er strammet, en tørhed er mulig. Det er vigtigt! Når du vil ridse et betændt sted, bør du ikke gøre det.
 • Den tredje betingede periode varer op til 15 dage fra datoen for proceduren. Det opstår, efter at de tørrede skorper begynder langsomt, forsvinder naturligt. Inden for en fjorten dage kan du roligere tage vandprocedurer, bruge de grundlæggende midler til daglig pleje af dig selv. Men at besøge badet bør afskediges alligevel.
 • Den fjerde sidste periode med genoprettelse øjenbryn afhænger også, som alle tidligere, på de enkelte personers egenskaber. Det varer op til en måned fra datoen for tatoveringen. Det er fra denne periode, at det mest afhænger af hvor længe du endelig kan se den resulterende farve.

Under helingsprocessen anbefales det, at man nøje overholder anbefalingerne fra mastere og specialister.

Du må ikke besøge bade og saunaer, brug ikke kosmetik, pas på sol og kulde, ikke skrubbe og rør ikke så meget som muligt med dine hænder til det sted, hvor tatoveringen anvendes.

Det afsluttende resultats manifestation

I en måned kan du sikkert gå til din mester for at vurdere den opnåede type, kvalitetskontrol af arbejdet samt en mulig korrektion. Vær ikke bange og bekymre dig ikke, hvis noget ikke passer dig. Alt kan løses. På trods af hvor meget tid du oprindeligt havde brug for for at opnå den ønskede virkning af tatoveringen, vil resultatet stadig glædeligt overraske dig.

Det skal bemærkes, at hver person har iboende individuelle karakteristika for organismen. I nogle tilfælde kan cellerne aktivt afvise pigmentet. Dette sker, hvis epidermis er tilbøjelig til at udskille overskydende talg eller allerede har udtalt pigmentering. Under mindst en måned eller efter længere tid kan og / eller formularen og formularen blive underlagt korrektion fra en specialist.

Husk! Slutresultatet af at tatovere dine øjenbryn afhænger ikke kun af arbejdet udført af herrerne, men også på din pleje efter operationen. Hvor meget tid og procedurer er der brug for til dette - også individuelt. Farven, såvel som formularen, samt det overordnede udseende afhænger af mange faktorer, som kun en specialist med god træning og erfaring på dette område kan tage i betragtning. Kommer til at evaluere resultatet og den mulige "efterbehandling" for at opnå den maksimale ønskede effekt, tøv ikke med at sige, at du ikke er tilfreds. Alt kan rettes ved at gentage proceduren.

Hvordan vises pigmentet efter tatoveringen

Overraskelse, og i nogle tilfælde forvirring forårsager i mange klienter, der har lavet permanent makeup, resultatet af farvegengivelsen af ​​pigmentet efter den første procedure.

Pigmentets "Arbejde": Forventning og Virkelighed

Gå til den permanente makeupsalon til en tatovering af øjenbryn, læber eller øjenlåg, hver kvinde forventer, at hun om to timer kommer ud med et perfekt resultat.

Det er disse forventninger, der forårsager frustrationer, der kommer i de første dage efter proceduren. Dette skyldes det faktum, at mange klienter ikke fuldt ud forstår princippet om farvningspigmentets "arbejde".

"Arbejde" pigment på forskellige trin efter proceduren

Tattoo, som en procedure til modellering af udseendet, sørger for ensartet indføring af farvestofpigmentet på den behandlede overflade (læber, øjenbryn, øjenlåg) i de øverste lag af dermis. Dybden af ​​penetrationen af ​​pigmentet for at opnå resultatet skal et optimalt resultat være mindst 0,7 til 1 mm.

Indførelsen af ​​pigmentet er den første fase af proceduren. I de første timer efter færdiggørelsen skelnes det indførte pigment af en dybere mætning (med 1,5 - 2 toner) fra dens basisfarve, som mesteren demonstrerer til klienten i palettekataloget, inden arbejdet påbegyndes.

Et par timer efter afslutningen af ​​proceduren er de behandlede områder af huden dækket af en scab-skare, der er dannet som følge af beskadigelse af hudoverfladen og beskytter dem mod indtrængen af ​​mikroorganismer, der forårsager purulente formationer. Formet skorpe skjuler pigmentens farvetone, og på dette tidspunkt er det visuelt ubestemt.

Efter et par dage begynder skorpen dannet efter proceduren at forsvinde, og du kan se den første manifestation af pigmentets farve. Men dette er ikke det endelige resultat, da det afhænger af hver enkelt persons hud og hendes reaktion på virkningerne af lys og ultraviolet stråling.

I nogle tilfælde kan det forekomme, at der ikke er pigment i det behandlede område af huden overhovedet efter scab-afvisning. Dette skyldes det faktum, at skindens tætte struktur har forhindret lysets indtrængning, som er den vigtigste katalysator for pigmentudvikling, til den behandlede overflade af huden. Derfor begynder pigmentet faktisk at "arbejde" - manifesterer sig kun efter skorpeformen.

Forøgelsen i pigmentskygns intensitet forekommer inden for tre til fire, og i nogle tilfælde med lav lysfølsomhed i huden, op til fem til seks uger. I hvert tilfælde er denne indikator individuel og afhænger af kundens personlige karakteristika og det valgte pigment.

Det endelige resultat af første fase er dannet af den sjette uge efter introduktionen af ​​pigmentet.

Finalen er tæt!

Anden fase er korrektionen. Under korrektionen introducerer masteren den nødvendige ekstra mængde pigment for at tilføje og udligne farveintensiteten over hele området af det behandlede område.

Efter denne procedure finder et lignende stadium af hudhelbredelse sted, med dannelse og afvisning af en scab. Farven på pigmentet, som vil blive synlig efter skorpen er kommet ned, vil være ekstremt tæt på det endelige resultat, som vil manifestere sig fuldt ud om 10-15 dage.

Så - har ikke travlt med at blive skuffet efter indtryk af første fase af proceduren, det forventede resultat vil helt sikkert fremstå, kun lidt senere.

Hvad skal man gøre, hvis tatoveringen af ​​øjenbrynene var for mørk

Selvfølgelig ønskede du lyse øjenbryn, derfor gik du til en tatovering. Men lyst, betyder ikke sort som om natten! Det er det, som tatovering nu ligner dig, men ikke travlt! Måske er for lidt tid gået, og snart vil overskydende pigment komme ud, eller måske skal du gøre en indsats. Under alle omstændigheder er for mørk permanent makeup fixbar!

Hvornår kan jeg vurdere resultatet

Umiddelbart efter proceduren bliver farven på øjenbrynene mørkere end planlagt, men senere vil øjenbrynene lyse til den ønskede skygge.

Dette vil ske på den femte dag. I løbet af den første uge efter sessionen lækker huden sig, hvorefter skorpe forlades. Derefter ændres farven.

Endelig vil det være muligt at evaluere resultatet af tatoveringen kun en måned efter dets ansøgning. Hvis pigmentet er falmet for meget eller er ujævnt fordelt, vil der blive krævet en korrektion.

Hvorfor ændrer farven

Farven ændres af flere grunde:

 • under huden blandes farvestoffet med lymfeet og mørkner fra det;
 • under proceduren får malen ikke kun under huden, men også på den. Vedvarende pigment, som forbliver på hudoverfladen, ser mørkere ud af flere toner. Det vil forlade med skorpe efter helbredelse.

I helingsprocessen i stedet for tatoveringen dannes der et nyt lag af fornyede hudceller. Gennem dette lag ser pigmentet lysere ud.

Efter at skorsterne er gået, kan de første resultater vurderes. Derefter lyser farven.

Hvor meget effekten vil ændre sig

Hvor meget pigmentfarven ændres afhænger af klientens individuelle egenskaber: tilstanden og densiteten af ​​huden, stofskiftet og andre faktorer.

I unge piger kan ændringen være ganske stærk (op til et par toner). Jo ældre kvinden, jo langsommere cellefornyelsen og stofskiftet, jo tyndere hud. Minimale browsere vil være lysere halvtonetone.

I nogle tilfælde, efter udledning af pigment skorper er slet ikke synlige. Den vises igen inden udgangen af ​​måneden.

Nogle gange kan forskellige dele af huden reagere forskelligt på pigmentet. På grund af dette kan tatoveringen af ​​øjenbrynene lyse ujævnt, og en korrektion vil være påkrævet.

Farven efter helbredelse kan ikke ændres helt. Det vil alligevel lyse. Dette er en naturlig proces med cellefornyelse efter skade.

En del af malingen vil gå sammen med døde hudpartikler (skorster) i helingsprocessen.

Er det muligt at lette tatoveringen

Selvom du gjorde proceduren med en god mester, kan noget gå galt. Hvis en måned efter den første procedure, passer resultatet stadig ikke til dig, vær ikke ked af det. Du kan stadig rette det.

I kabinen

En måned efter den første session er en korrektion tildelt. Gentag proceduren vil rette formularen, udfylde for lette områder og justere farven.

Masters anbefaler alligevel at foretage en korrektion i en måned, selvom du er helt tilfreds med både farve og form. Virkningen af ​​proceduren i dette tilfælde vil være mere vedholdende og vil vare længere.

Lighten tatoveringen kan være senere. Til dette bruger mesteren en laser- eller tatoveringsfjerner. En anden mulighed er at hugge et lysere pigment over den gamle.

Lidt lysere tatoveringen øjenbryn kan være hjemme. For at gøre dette skal du bruge følgende metoder:

 • kemiske peeling (for eksempel glycolsyre);
 • eksfolierende produkter, skrubning, gommage;
 • forblive i den lyse sol;
 • hydrogenperoxidopløsning (et par dråber på et glas vand, gælder i 15-20 minutter);
 • ricinusolie (gælder på øjenbrynene dagligt).

Hvad man ikke skal gøre

Det vigtigste, der ikke kan gøres, er at forsøge at fremskynde de naturlige processer.

Du kan ikke rive af skorpe, de skal bevæge sig væk alene. Hvis de forsøger at "hjælpe", kan pigmentet undertiden gå.

Det er umuligt at male øjenbryn i de første dage efter en tatovering, så det er muligt at bringe en infektion. Det er ikke længere op til skønheden og den rigtige tone.

Du kan ikke forsøge uafhængigt at påvirke øjenbrynens farve inden for en måned efter proceduren. De vil lyse sig selv. Hvis du træffer yderligere foranstaltninger til dette, vil farven være uforudsigelig.

Sådan opnår du den perfekte skygge

Først og fremmest skal du omhyggeligt nærme sig valg af mester og salon. Kundevurdering spørgsmål. Bemærk venligst at de fleste billeder tages straks efter proceduren, så tonen og mønsteret ikke er helt det, der vil være i slutningen. Det er godt, hvis mesteren har en portefølje af værker med billeder taget 2-4 uger efter den første procedure.

Tonen vælges afhængigt af hud og hårfarve. Så for blondiner er den ideelle farve en eller to toner mørkere, og for brunetter er den tæt på hårets farve.

Øjenbryn tatovering. Hvordan øjenbrynene ser straks ud efter proceduren og i en måned. resultater

Hvordan man ser øjenbryn umiddelbart efter tatoveringsproceduren

Ofte lige efter permanent tatovering af øjenbryn forbliver skønhedssalonens kunder utilfredse med procedurens resultat, da det adskiller sig væsentligt fra den ønskede, og denne kendsgerning har sine egne grunde.

Umiddelbart efter tatoveringen af ​​øjenbrynene er deres form ikke så elegant, og tykkelsen og farven kan først frustreres. Men vær ikke ked af det! Dette er en ganske normal effekt for den indledende fase.

Hvis proceduren efter øjenbryn ikke passer til den resulterende farve, kan du rette den i løbet af en måned under korrektionen

Det skal huskes, at permanente tatovering øjenbryn ikke giver en øjeblikkelig effekt. For at øjenbrynene skal kunne erhverve den ønskede form og farve, skal noget tid passere for at helbrede, eller med andre ord skal øjenbrynene "komme over" og helt komme sig.

Som regel tager processen med at helbrede tatoveringen af ​​øjenbryn efter proceduren omkring 4 eller 5 uger og kan vurderes om en måned.

Under helbredelsesperioden sammen med skorpeene forsvinder overskydende tykkelse. Øjenbrynens farve ændres også, da pigmentet ikke vises umiddelbart.

Glem ikke også, at permanent makeup, som enhver operation, forårsager overfladisk ødem, på grund af hvilken formen på øjenbrynene kan forvrænges, og der er brug for tid til fuld genopretning.

Vær opmærksom! Inden du går til skønhedssalonen, skal du absolut anmode om tilbagemelding på institutionens kvalifikationsniveau og de kosmetologer, der arbejder der. Vurdere kvaliteten af ​​tjenesten, overholdelse af sanitære standarder, bede om certifikater for levering af kosmetiske tjenester.

Naturlige effekter af øjenbrynens tatovering i den første uge efter proceduren

Permanent øjenbryn tatovering er pigmentering af det øverste lag af huden - epidermis. Som en regelmæssig tatovering skal denne procedure gå igennem en helbredelsesperiode, hvor naturlige virkninger opstår:

 • rødme og betændelse i huden
 • hævelse og kløe;
 • spotting af ichor;
 • udseende af skorper;
 • overdreven mættet farve tatovering;
 • forvrængning af øjenbrynens form og størrelse.


Vær opmærksom! Før en tatovering vil en professionel, erfaren kosmetolog spørge om sundhed, kroniske sygdomme, blodtilstand og allergier for at undgå komplikationer. Hvis der er kontraindikationer, kan proceduren for tatovering annulleres.

Komplikationer der opstår efter øjenbrynens tatovering

Øjenbryn tatovering efter proceduren og efter en måned, som regel ikke forårsager alvorlige komplikationer eller, i antallet af tilfælde, de er meget ubetydelige.

Det mest almindelige tilfælde af komplikation kan tilskrives en øget allergisk reaktion, både til farvestofpigmentet selv og til den fysiske virkning (piercing) af huden.


Ofte anbefaler master tatovering i sådanne tilfælde et kursus antihistaminer, som fjerner dette problem eller minimerer det.

Komplikationer kan også opstå ved forkert øjenbryn hudpleje i de første dage efter permanent.

Manglende overholdelse af hygiejne, vask med kloriseret vand, drikalkohol og anvendelse af kosmetik kan forårsage alvorlig betændelse, hævelse og alvorlig kløe. Konsekvensen heraf kan i fremtiden være tatovering af dårlig kvalitet med slørede former og den forkerte skygge.

Hvordan pleje øjenbryn i de første 7 dage efter tatovering

Øjenbryn tatovering umiddelbart efter proceduren og i den første uge kræver konstant pleje for at få positive resultater i en måned.

I de første par dage på øjenbryns hud, der udsættes for tatovering, vises ichor, som skal vaskes meget forsigtigt med en neutral sæbe (helst børn), tørres med et håndklæde, forsigtigt gennemblødt og smurt med en creme til helbredelse.

Efterfølgende, når sømningen tørrer op, vises skorper på øjenbrynens hud. Krustene kategorisk kan ikke rive! Ellers kan du medføre infektionen, gøre et sår, og ensartetheden af ​​farvning af øjenbrynene vil blive brudt.

Skorpen skal smøres med cremer "Panthenol", "Bepantin" eller "Solcoseryl", som fremmer aktiv heling af øjenbrynens hud og har en antibakteriel virkning. I den første periode anbefales det at anvende mandel, fersken eller sesamolie på øjenbrynens hud.

Alle effekter på ansigtets hud i denne tidsperiode bør minimeres.

Hvad sker der med øjenbrynene en uge efter proceduren

En uge efter proceduren forsvinder ødem og rødme omkring tatoveringslinjerne, hvis de passer ordentligt.

Skorpen i slutningen af ​​den første uge begynder at falde og det foreløbige resultat af permanent makeup er synlig.

Øjenbrynens farve er endnu ikke blevet identificeret, men man kan se ensartetheden af ​​browning langs længden af ​​øjenbrynene. Hvis ødemet er helt forsvundet, er formen på øjenbrynene, bøjningen og deres bredde allerede tydelige.

I løbet af denne tidsperiode er der en aktiv heling af overfladen af ​​epidermis, små sår er trukket ind, og en genoprettelsesproces pågår.

Hvilken yderligere omhu er nødvendig for øjenbryn efter tatovering

For at øjenbrynens hud skal heles helt, kræves intensiv pleje og overholdelse af skønhedsekspertens anbefalinger i løbet af måneden. De er enkle, men skal udføres regelmæssigt og stringent:

 • Øjenbryn tatovering efter proceduren, og efter en måned kræver hygiejne. For at undgå infektion bør øjenbrynens hud rengøres med lotion (ikke alkoholisk!), Neutralt tonisk eller kogt vand.
 • Gnid ikke øjenbrynene med et håndklæde, og tør, sveden lidt fugtigheden.
 • Brug helbredende cremer eller salver. Om sommeren skal du sørge for at bruge solcreme, og om vinteren skal du bruge cremer eller salver med vitaminer.
 • Beskyt øjenbryns hud mod for meget varme eller kulde.
 • I helbredelsesperioden kan du ikke bruge kosmetik, du kan ikke farve og trække ud øjenbrynene.

Hvad du ikke kan gøre under helbredelsen af ​​øjenbryn efter tatovering

Øjenbryn tatovering efter proceduren og efter en måned foreslår særlige henstillinger. I løbet af ugen efter tatoveringen anbefales ikke:

 • når skorpe optræder, selvstændigt og tvangt rive dem væk;
 • Det anbefales ikke at prøve tint eller pulver øjenbryn;
 • Det er forbudt at vådte øjenbrynene, gnide dem med et håndklæde og røre ved dem;
 • Det anbefales ikke at uafhængigt justere øjenbrynene, trække hår ud, male med en korrigerende eller kosmetisk blyant;
 • i de første dage efter tatovering bør enhver termomekanisk og ultraviolet effekt på tatoveringsområdet undgås;
 • Det anbefales at nægte at besøge saunaen, dampbadet, solariumet og stranden;
 • Når man plejer huden, anbefales det ikke at bruge alkoholholdige lotioner.

Pas på! Øjenbryn tatovering efter proceduren og efter en måned kræver enkle, men obligatoriske regler for pleje. Manglende overholdelse af disse betingelser kan forårsage alvorlig betændelse og hævelse af huden i tatoveringsområdet og påvirker yderligere kvaliteten af ​​hele proceduren og behovet for gentagen mikroblading.

Hvordan ser øjenbrynene ud en måned efter tatovering

En måned efter tatoveringen er øjenbrynens hud fuldt restaureret, og nu kan du evaluere alt det udførte arbejde. På dette tidspunkt er alle manglerne i valg af form og farve blevet tydelige.

For en bæredygtig effekt har du brug for 2 eller 3 besøg hos en kosmetolog, hvorefter øjenbrynene forbliver de samme som en måned efter tatoveringen i lang tid.

Men i sjældne tilfælde, en måned efter proceduren, kan der forekomme uønskede fejl, der bedst kan korrigeres af din mester.

Farvets manifestation efter tatovering øjenbryn

Efter tatovering øjenbryn vises ikke farven straks. I første omgang bliver det meget lyst, det tager cirka 30 dage at se det endelige resultat. Afhængigt af hvordan din hud tager pigmentet, vil 40-60% af farven gå tabt.

Helbredelsesperioder

 • 1-5 dage - der er hævelse og rødme, kan asymmetri af øjenbryn på grund af hudtrauma være mærkbar. Farven i denne periode er lys og mørk, hvilket forklares af vaskulær reaktion.
 • 5-7 dage - Farvens intensitet falder, når det øverste lag af huden holder op med at skrælle, tatoveringsstedet bliver lys.
 • 15-30 dage - fuld helbredelse og manifestation af farve efter tatovering begynder

Det skal tages i betragtning, at pigmenteringen af ​​hver person er anderledes og afhænger af kroppens beskyttende reaktioner, så tatoveringen ser anderledes ud. Hvis efter 28 dage ikke vises nok, kan du kontakte mesteren for korrektion. Specialisten vil tilføje farve, rette formularen. Den supplerende procedure er en obligatorisk komponent, uden at tatoveringen anses for ufuldstændig. Under korrektionen raffineres farvemætning og symmetri af øjenbrynene.

Mange mennesker er meget bekymrede, når farven først er for lys, og efter en uge er den næsten usynlig i kontrast. Du skal vente på den endelige helbredelse og stabilisering for at besøge sin herre, som om nødvendigt vil udføre korrektionen.

Hvordan pleje øjenbryn efter tatovering?

Den første uge kræver konstant omhu for at få det forventede resultat en måned senere. Efter proceduren vil der i de første par dage opstå en sucker på huden, som skal forsigtigt tørres af med et serviet, uden at presse hårdt. Ellers vil det blive tildelt endnu mere. Du kan bruge en bomuldsstynge gennemblødt i et antiseptisk middel - Chlorhexidin, Miramistin. Tørring udføres op til 8 gange om dagen.

For at fjerne puffiness anbefaler kosmetologer at anvende sårhelende salver, som påføres tør hud efter at ichor er fjernet. Til dette formål kan du bruge "D-Panthenol" og "Bepanten", også bruge antiviralt lægemiddel med blødgørende virkning - oxolinisk salve.

Når maven tørrer, er det vigtigt at forhindre dannelse af skorper, der forekommer med forkert pleje. Det anbefales at smøre huden "Bepantenom", "Panthenol" eller "Solcoseryl" regelmæssigt. Salver fremmer hurtig helbredelse og har en antibakteriel virkning. I den første uge må du ikke udsætte for våd damp på det behandlede område, skal du ikke besøge badet og saunaen, tag ikke et varmt bad. Undgå fugt på øjenbrynene: Du kan ikke svømme i pools og åbne vand. Øjenbryn kan ikke gnides med et håndklæde, samt farvetone eller anvende kosmetik til korrektion.

Valget af pigment afhængigt af hudens farve

For at permanent øjenbryn makeup glæder dig, skal du vælge den rigtige farvefarve. For at gøre dette afgør mesteren hvilken hudtype der påvirker lysstyrken og perioden for farveudvikling efter tatovering.

 • Sommer type - mørk hud, kræver et individuelt udvalg af farver til farvning. Farven stabiliseres i lang tid, og der kan kræves korrektion efter helbredelsesperioden.
 • Efterårstype - gråhud. Konsultationsspecialist er nødvendig for det korrekte valg af pigment. Den endelige farve bliver lidt mørkere end originalen.
 • Vinter type - den letteste hud, det viser sig en rig skygge. Til korrektionen anvendes et fortyndet farvestof til opnåelse af en naturlig virkning.
 • Forårstype - lys hud, egen pigmentering kan påvirke farven på permanent makeup. For at opnå et kvalitetsresultat skal du nøje følge reglerne for pleje.

Mange er interesserede i hvor meget tid den endelige farve vises. Resultatet kan vurderes efter 28 dage, når skyggen er etableret. Hvis noget ikke passer, kan alt blive rettet. Individuelle egenskaber hos en person påvirker pigmentets absorption. Sommetider udskiller huden overskydende fedt og afviser aktivt farvestoffet. Resultatet kan også være en udpræget pigmentering af epidermis.

Øjenbryn tatovering og øjenbryn farve (42 fotos): Optimale kombinationer af permanent makeup

Med en permanent sminke af øjenbrynene vil mesteren gøre deres buer af ideel form egnet til en bestemt klient under hensyntagen til hendes ønsker og træk i ansigtet. Også makeup kunstner ved, hvordan man vælger farven på øjenbryn til tatovering permanent, mest succesfuldt. Efter alt, skabte han linjen vil vare 2-5 år.

Indførelsen af ​​farvestoffet er lavt, så billedet er gemt i et par år.

Bøjernes omrids er lavet af et specielt apparat, der injicerer et farvestof under huden til en dybde på kun 1 mm. Før du udfører denne procedure, skal du konsultere en kosmetolog, så den nye farve og form på panden linjer er ligesom og perfekt.

Hvordan vælger du en farve

Du kan selv vælge den mest passende tone, eksperimentere med skygger, blyanter, tonede geler. Så du kan tegne dine egne øjenbryn, du kan finde den mest vindende farve. Så vil mesteren afspejle det korrekt i tatoveringen for alle 5 år.

En erfaren kosmetolog ved at efter en permanent procedure, kan skyggen lidt ændre sig. Så for at opnå optimale resultater bør du i første omgang bruge en mere mættet mørk tone.

Kohler og typer af permanente

Hårmetoden er foretrukket: mesteren anvender mønsteret med individuelle hår.

Valget af nuancer afhænger af metoden til at anvende sådan makeup.

 1. Når hårmetoden tager hensyn til formen, retningen af ​​vækst af naturligt hår og deres tone. Passende, hvis klientens farvetype er lys, tilbøjelig til kontraster.
 2. Typen af ​​fjerning er mere naturlig. De korrigerer mislykket farve efter håret tatovering teknik øjenbryn.
 3. 3d effekt: dens teknologi ligner hår, men specialisten bruger flere tætte nuancer og højdepunkter med det samme. Herfra synes selv øjenbrynene med sparsomme naturligt forekommende hår smukke og ret tykke. Og omkostningerne ved proceduren er lidt højere.

Malinger til tatovering

Alle metoder er værdifulde netop unikke kombinationer af de krævede toner.

Når du udfører tatovering, skal du kun bruge sort, aske, grå og brun maling. Og allerede variationer fra deres blanding gør over 500 nuancer. De giver også den ønskede farve tatovering øjenbryn efter tatovering, individuelt valgt for hver klient.

 1. Malinger er baseret på mineraler eller planteekstrakter.
 2. Sammensætningen af ​​den sidste generation af farvestoffer plante komponenter er meget mere, da de giver de mest subtile naturlige nuancer.
 3. Undervisningen bekræfter tilstedeværelsen af ​​farvestabilisatorer her, så billedet ikke bliver blåt med tiden.
 4. Disse plantepigmenter er ikke holdbare, og deres ødelæggelseshastighed stiger stadig på grund af accelerationen af ​​metaboliske processer. Ansigtets hud fornyes hurtigere end på kroppen.

På billedet - permanente toner for at skabe en unik makeup.

Kombination med naturlige toner

Pandehuden er matchet med krøllerne:

 • brune øjenbryn harmonerer perfekt med varme gyldenbrune toner krøller;
 • med kold aske skinne af krøller - gråskalaer af øjenbryn;
 • makeup artister rådgive piger med naturligt blondt hår til at gøre deres øjenbryn 1 tone mørkere og naturlige brunetter lighter;
 • hvis hårene er tynde og sparsomme, så vil den mørke farve fremhæve denne mangel: buer - strenge ser ærligt ud unaturlige;
 • mørke browser understreger rynkerne og disproportionaliteten af ​​ansigtet.

Øjenbrynens farve bør være i harmoni med hudtonen og krøllerne.

Matchende brow farve

Mættede sorte øjenbryn.

Lysebrune til mørke kastanjeskygger

 • chokolade;
 • mørk brun;
 • mørkegrå (afhængig af øjenfarve).

Sorte eller dybe brune bryn.

Ask eller med gråt hår

Tilføj en grå tone.

Ginger ton unaturlig, hvis øjnene ikke er brune.

 • Cool sort;
 • med mørk hud - rige sort;
 • når lys - mørkegrå, mørkebrune nuancer.

Brows med rødhårede.

Farvens manifestation

Eksperter præciserer, hvornår farven vises efter tatovering øjenbryn. De advarer om, at tonen er rigere end nødvendigt, og kun en uge senere vises den ønskede skygge. Derefter vises pigmentet uden blanding med lymf og blod, og den primære skorpe forsvinder.

Efter helbredelse lyder denne makeup: 30-50% af den oprindelige farve bevares.

Og den sekundære skrælning, når den beskadigede epidermis erstattes af nye celler, vil ende i en anden uge. Det er da farven vises efter tatovering øjenbryn.

Betingelser for en vellykket tatovering

Højkvalificering af en kosmetolog garanterer et fejlfrit valg af nuancer og deres korrekte anvendelse:

 1. Hvis den endelige farve er lettere end ønsket, vil specialisten forbedre den.
 2. For mørkt mønster er problematisk at fikse: det kan kun være lidt lysere ved gentagen fjerning.
 3. Hvis malingen flyder, hjælper laseren med at fjerne pletter.

Tip! I salonen er det værd at studere fotos med prøver, når man vælger farven og resultatet af at arbejde gennem hårene.

 1. En permanent sminke med et brunt pigment kan blive rødligt om et par år, og en mørkegrå kan blive blålig.
 2. Genoprettelsen af ​​farven på tatoveringen til farvekorrektion er mulig ved den første korrektion. Master fjerner pigmentets ufuldkommenheder på grund af produktionen af ​​antistoffer af kroppen.
 3. For yderligere korrektioner kan du forbedre mætningen af ​​tone og mønster.

Vedligeholdelsesanvisninger

Effektiviteten af ​​effekten med 50% vil give en kompetent opfølgningspleje, så spørgsmålet ikke opstår, hvorfor der ikke er farve efter tatoveringen af ​​øjenbrynene.

Vær opmærksom! I de første timer af sårene vises en væske - en sucker, og inden for en dag tørrer den med en skorpe. Korken skal falde i sig selv inden for 5-6 dage, ellers vil tegningen slippe af med det.

Principperne for grundpleje er som følger:

 1. Vi skal vaske og tørre hans ansigt forsigtigt. I dette tilfælde må såret ikke gennemblødes, det vil sige en sauna, et bad og en swimmingpool - mens det er forbudt.
 2. En anden måned er du nødt til at undgå solskoldning, så det skrøbelige pigment ikke brænder ud. På solrige dage, brug en beskyttende creme (SPF) og briller.
 3. Før heling skal du minimere brugen af ​​dekorative kosmetik.

konklusion

Øjenbryn sætter ansigtet udtryk, bestemmer den yderligere makeup. Derfor bør du stole på en kvalificeret mester i at vælge farven på fremtidige øjenbrynformer. Du kan forudvælge deres farve hjemme, eksperimentelt med kosmetiske blyanter.

Professionelle vælger farven på øjenbryn til hårfarve, mens lyst definerede øjenbryn altid er mørkere end krøller. Makeup-kunstnere rådgiver andre kriterier for at beundre den naturlige skønhed: blondiner - øjenbryn er 1 tone mørkere, og brunetter er 1 tone lysere end naturlige krøller. Dette er mest i overensstemmelse med den enkelte farvetype.

Videoen i denne artikel hjælper med at bestemme farveskemaet og stille spørgsmål i kommentarerne.

Stadier af øjenbryn helbredelse efter anvendelse permanent makeup

I den moderne verden er permanent makeup en glimrende måde for aktive piger, hvis dag er malet i minuttet. Takket være tatoveringen er det muligt at reducere tidspunkterne om morgenen foran spejlet til et minimum, fordi en del af sminken allerede er blevet anvendt, ikke vasket af, og det er kun for at tilføje de sidste detaljer. Blandt de mange procedurer for permanent make-up er der givet et særligt sted til øjenbrynens tatovering, idet opretholdelse af deres form og farve tager meget tid. Hvorvidt hver pige beslutter sig for at tatovere sig selv, men ved hvad der vil ske med hendes øjenbryn efter en sådan procedure, og hvor længe helingsprocessen varer, er det sikkert hver.

Stadier af helbredende øjenbryn tatovering

Øjenbrynens tatoveringsprocedure er forholdsvis smertefri, da den anvendes ved hjælp af lokale bedøvelsesmidler, men det under alle omstændigheder beskadiger huden væsentligt, hvilket betyder, at det vil tage lidt tid for øjenbrynene at helbrede fuldstændigt, og kun så vil det endelig være muligt at dømme effektiviteten og kvaliteten af ​​proceduren.

Gendannelsesperioden efter permanent makeup varer ca. en måned, og består af flere faser, hvor øjenbrynene vil ændre sig.

Den første dag efter tatoveringen - hvorfor så mørkt

Inden for en dag efter påføring af en tatovering på øjenbrynene, vil resultatet af proceduren være lidt som smukke billeder på netværket, og dette bør være klar. Øjenbryn efter proceduren er som regel for lyse, med rødme rundt og puffiness. Du bør ikke være foruroliget ved at finde lignende symptomer i dig selv, da de er helt naturlige, da de er betydelige skader på huden.

I processen med øjenbrynens tatovering sprøjtes pigmentpigmentet i en dybde på 0,5 mm afhængigt af den valgte teknik (pulver, hårmetode, fjerning) og beskadiger epidermis. Efter et sådant traume kan lymfevæske (sukrovitsa) frigives fra under huden, og der kan endda observeres en lille indikation af blødning. En sådan reaktion er helt normal, for med sådanne sekretioner er vores krop beskyttet mod bakteriernes indtrængning gennem sår.

På nuværende tidspunkt anbefaler eksperter at blotte sine øjenbryn med et serviet eller en bomuldspinne, men meget forsigtigt og forsigtigt for ikke at forårsage mere intens udledning, med hvilket pigment kan komme ud under huden.

Efter proceduren kan du behandle dine øjenbryn med ethvert antibakterielt middel, der ikke indeholder alkohol, da disse opløsninger tørrer den allerede beskadigede hud, hvilket betydeligt forlænger helingsprocessen. Tørre øjenbryn med sådanne stoffer er tilladt i de første dage op til 8 gange om dagen, afhængigt af hvor meget ichorus skiller sig ud.

Et andet ubehageligt symptom efter øjenbrynens tatovering er hævelse, som, hvis den korrekte behandling bliver taget, forsvinder om blot et par dage. For at lindre hævelse og sikre normal øjenbryn heling anbefales det at bruge specielle sårhelingmidler, som skal anvendes på tør hud.

Velegnet til øjenbrynpleje efter tatovering er:

 1. Balsam badevagter.
 2. Panthenol og andre produkter baseret på dexpanthenol.
 3. Oxolinisk salve.
 4. Salve Eton anvendes efter tatovering og anvendelse af kunstneriske tatoveringer.
 5. Kosmetisk oliegelé.

Fotogalleri: Farmaceutiske produkter til øjenbrynpleje efter tatovering

Sådanne produkter har en ret olieagtig base og hjælper med at blødgøre beskadiget hud, beskytter det mod bakterier og virkningerne af temperaturændringer. Anvend sådanne produkter på øjenbrynene skal bruge en vatpind eller omhyggeligt vasket, behandlet med antiseptiske hænder. Efter en halv time kan resten fjernes ved at tørre øjenbrynene med et væv.

Efter afslutningen af ​​bedøvelsen, der anvendes til smerte under proceduren, kan der være en nagende smerte. Særligt karakteristisk for dette symptom for piger med meget følsom hud og lav smerte tærskel. Hvis smerte er svært at udholde, kan du tage et bedøvelsesmiddel, som du normalt bruger, for eksempel Aspirin, Ketanov, Nurofen, No-shpu.

En allergisk reaktion på permanent makeup og sammensætningerne der anvendes til det, er yderst sjældne, da producenter af kvalitetsprodukter søger at opnå deres maksimale alsidighed og hypoallergenicitet. Men hvis øjenbrynene reagerede på permanent makeup med allergiske symptomer, bør du informere den mester, der udførte proceduren for tatovering. For at slippe af med allergier anbefales det at tage en antihistamin: Suprastin, Claritin, Lorotadin, etc.

Den grundlæggende regel, der bør følges strengt på den første dag efter proceduren med tatovering øjenbryn, er ikke at vaske eller vådte huden, hvor pigmentet blev injiceret. Det er tilladt at tørre ansigtet med våde klud eller en bomuldsstynge, men det er forbudt at berøre øjenbrynene med hænderne, især med snavsede. Derudover er det yderst uønsket at sove på maven på den første dag, står over for puden for ikke at smitte i øjenbrynene og ikke at skade huden endnu mere.

Den anden dag efter øjenbrynens tatovering - er alt lige begyndt

Vågne op dagen efter en tatovering af øjenbrynene bemærkede de fleste piger deres skarpe, endog chokerende mørkninger, som i mellemtiden har et helt logisk grundlag. Efter proceduren, og især i nattens søvn, står ichorus ud af øjenbrynene, og pigmentet injiceres delvist under huden. Under søvn patter ingen tatoveringen, lymfet tørrer på øjenbrynens overflade og begynder at danne en skorpe.

Du bør ikke være bange for sådanne manifestationer, da de indikerer en normal helingsproces, og du kan fortsætte med at pleje en ny tatovering svarende til den første dag. Øjenbryn hver anden time skal udslettes med en swab med en antiseptisk sammensætning uden alkohol, og efter fuldstændig tørring af huden skal du anvende den salve, der anbefales af masteren eller en af ​​dem, der er angivet i beskrivelsen af ​​den første dag efter tatoveringen.

I betragtning af at udløb af øjenbryn på den anden dag som regel er stoppet, er det muligt at udføre plejeprocedurer meget sjældnere, op til fire gange om dagen. Samtidig er det umagen værd at vente lidt mere tid med vasken, erstatte den med at tørre ansigtet med en bomuldsspids fugtet med mycelisk vand og uden at påvirke områderne med tatoo.

Hvis permanent makeup blev anvendt om sommeren eller vinteren, og temperaturforskellen i rummet og på gaden er for skarp, er det bedre at blive hjemme i flere dage. Temperaturændringer og eksponering for øjenbrynene i ultraviolet stråling kan påvirke helingsprocessen negativt. I mangel af muligheden for at blive hjemme, gå udenfor, skal du have ret brede solbriller, der dækker dine øjenbryn så meget som muligt.

I almindelighed, den anden dag efter permanent sminke, bliver ubehaget meget mindre - smerten forsvinder, puffiness sænker såvel som manifestationerne af en allergisk reaktion, hvis nogen.

Øjenbryn tatovering, tredje dag - endnu værre

Om morgenen den tredje dag efter tatoveringsproceduren sagde de fleste piger, at tilstanden af ​​øjenbrynene ikke kun forbedrede sig, men blev også meget værre. På denne dag er der ujævn farve og en mærkbar dannelse af skorper, hvoraf de fleste klæder deres hænder.

Det er yderst vigtigt på nuværende tidspunkt at begrænse dine impulser og ikke berøre skorpen, der dannes på øjenbrynene, da sådanne handlinger er fyldte med en række problemer.

Når afskalling af skorpe er muligt:

 1. Opdagelsen af ​​blødning og risikoen for infektion.
 2. Udvælgelse af ichor sammen med pigment fra under huden, hvilket vil føre til ujævn farve på øjenbryn efter helbredelse.
 3. Forlængelse af genopretningsperioden.

Dannelsen af ​​skorper er en af ​​de vigtige processer, hvormed vores krop forsøger at forsvare sig mod virkningerne af skader svarende til helbredelsen af ​​knæskæringer, når de falder fra en cykel. Hvis minderne om barndommen stadig er friske, ved du sikkert, at når du fjerner skorpe, forbedrer situationen ikke, og tværtimod er det signifikant forværret.

Der er mulighed for at fjerne skorpene fra øjenbrynene, ikke på din vilje, for eksempel i færd med at lægge tøj på over hovedet eller på en pude i din søvn. I sådanne situationer vil antiseptisk komme til undsætning, som skal behandles øjenbryn straks efter at du har mærket skader på skorpen.

Et behageligt øjeblik for piger på den tredje dag efter tatovering er, at du allerede kan vaske med vand uden risiko for at ødelægge dine øjenbryn, for nu er de pålideligt beskyttet af en skorpe. Det er også tilladt at anvende specielle midler til vask, men det er meget ønskeligt, at de ikke indeholder alkohol, som vil udtørre huden ved genoprettelsen.

Men at sætte dekorative kosmetik på de områder med en tatovering er stadig ikke det værd, for at eliminere risikoen for infektion er ikke fuldt helbredte sår. Pleje af øjenbryn på denne dag er den samme som i tidligere: behandling med et antiseptisk middel og påføring af en helbredende salve op til fire gange om dagen.

Fjerde-syvende dage efter proceduren - hvad er næste

Den fjerde dag efter tatoveringen er præget af begyndelsen af ​​kløeperioden, der ledsager skorsterne og processen med deres afstamning. Øjenbrynspleje anbefales at fortsætte i samme tilstand - antiseptisk og salve.

Fra og med denne dag begynder skorsterne gradvist at aftage, især i de steder, hvor det mindste pigment er blevet anvendt, og de erstattes af desquamation.

Den femte dag efter permanent makeup kan virke det mest ubehagelige, for i dag bliver kløen uudholdelig, men det indikerer, at helingsprocessen er helt normal. På denne dag er det værd at alle styrkerne kæmper for lysten til at ridse dine øjenbryn, da det er forbudt at gøre det med dine hænder og børster. Samtidig er det tilladt at fjerne skorpen omhyggeligt på de områder, hvor den allerede er praktisk taget forsvundet eller holdes på hårene, hvorefter det er nødvendigt at behandle huden med et antiseptisk middel. Alle øjenbryn manipulationer skal ske med rene hænder, og pleje forbliver det samme.

Afskallning af skorper ledsages af intens kløe.

Den sjette dag efter tatoveringen vil du behage aktivt skrælning af skorpen, som dog vil blive ledsaget af alvorlig kløe. Hvis der ikke er mere urin at udholde, med en vatpind, kan du forsigtigt trykke på øjenbryn, men du kan ikke gnide tatoveringen på det under alle omstændigheder. Det er bedre ikke at røre skorpen på denne dag, da du fjerner dem, er der risiko for ikke at holde tilbage og begynde at ridse dine øjenbryn.

På den syvende dag kan kløen stadig fortsætte, men for mange piger ved udgangen af ​​den første uge efter tatovering forbliver skorsterne slet ikke længere. Imidlertid er det ideelle resultat stadig langt væk, da helingsprocessen vil fortsætte med aktiv skrælning af huden. Peeling er en typisk reaktion på den hyppige anvendelse af et antiseptisk middel, som kan skjules og gradvist elimineres ved hjælp af en fugtighedscreme.

Ved udgangen af ​​den første uge forsvinder skorsterne helt. men perioden med peeling hud vil vare i nogen tid

Du bør ikke bruge kosmetik i denne periode eller lægge dine pande under solens stråler, ligesom du besøger en kosmetolog eller et solarium. For at forhindre infektionen i at blive med i helingsprocessen, er det også værd at forsinke svømning i pools og naturlige farvande. Udover at tage sig af øjenbrynene i genoprettelsesperioden efter permanent makeup er det vigtigt at overvåge dit helbred og beskytte dig mod virale og katarrale sygdomme, da svækkelse af den generelle immunitet kan påvirke øjenbrynernes regenereringstid. For at hjælpe dig selv i denne periode kan du tage et kursus med at tage et komplekst vitamin- og mineralpræparat.

Den anden uge efter tatoveringen - hvilken farve øjenbryn vil være

Den anden uge efter proceduren med permanent makeup vil være meget pænere end den første, fordi kløften gradvist stopper, ingen skorper længere, og du kan evaluere resultatet af guidenes arbejde. Med den rigtige pleje i den første uge bliver det nu klart, at øjenbrynene er klare og skyggen opnås. Samtidig er der en mulighed for, at farven ikke bliver helt den samme som den blev valgt i kabinen. På grund af hudens og kroppens individuelle egenskaber kan pigmentet skifte farve, blive grå eller omvendt gå ind i røde, blålige og endda lilla nuancer, og den er fuldstændig stabiliseret kun ved udgangen af ​​måneden.

Ujævnheden af ​​belægningen og øjenbrynens farve vil også blive mærket i den anden uge og kan være forbundet med både fejl i den permanente makeupmesters arbejde og med uhensigtsmæssig pleje, fjernelse af endnu ikke skrællede skorster, der kæmper dem i fasen af ​​deres kløe.

I denne periode kan du allerede begynde at bruge din yndlings kosmetik og kosmetik, men øjenbrynens zone påvirker dem minimalt. Tør dine øjenbryn med et antiseptisk middel kun to gange om dagen, hvorefter du ikke bør smøre dem med salve, men du skal stadig ikke sove med dit ansigt i en pude.

Alle de mangler, der ses i form af øjenbrynene, eller deres ensartethed og i farve, kan korrigeres under korrektionen, så for meget forstyrret, hvis dine øjenbryn stadig ikke er perfekte, er det ikke værd.

For to år siden gjorde jeg en procedure for tatovering af øjenbryn, men da jeg fuldt ud stole på mesteren, var jeg ikke særlig interesseret i oplysninger om, hvad der ventede på mig under deres helbredelse. Han overholdt reglerne om øjenbrynspleje, men ikke fuldt ud, og hver ny dag efter tatoveringen var fuld af overraskelser. Det første chok var for mørk farve efter proceduren, men mesteren forsikrede mig om, at mine øjenbryn ville betydeligt lysere. Efter at have vendt hjem fra salonen, da anæstetika stoppede, begyndte mine øjenbryn at gnide frygteligt, og mit hoved var smertestillende med dem, men jeg løst hurtigt dette problem ved hjælp af anæstesi.

Derefter var der skorpe og kløe, men brugen af ​​salven gjorde det lettere, og jeg rystede ikke af noget, og da skrælningen gik, lykkedes det mig at klare det med almindelig kosmetisk petroleumsgelé.

Jeg vil gerne sige at yderligere alt var let og glat, men jeg ventede på det næste chok. En god morgen i den anden uge efter tatoveringen blev jeg vågnet og så mine øjenbryn i lilla i spejlet. I det øjeblik var der ingen grænse for lidelsen, men der var håb om, at alt blev rettet under korrektionen. Derefter dækkede jeg mine øjne med briller eller lidt tonede mine øjenbryn med en blyant, da jeg ikke var fristet til at gå med lilla, og det var ikke muligt at forlade huset overhovedet. En måned senere gik jeg med glæde for en korrektion, hvor opsvingstiden efterfølgende var næsten den samme, bortset fra at nu var mine øjenbryn ikke ændret farve og blev perfekt. Nu forlader skyggen gradvist, og jeg vil uden tvivl genoprette tatoveringen, da den er praktisk, udover fuldstændig skjuler min naturlige øjenbryn asymmetri.

En måned efter tatoveringen - hvad der skete, og om en korrektion er nødvendig

Efter to uger kan nok aktiv pleje nu afslappes, siden de næste to uger vil øjenbrynene blive genoprettet alene, og resultatet af permanent makeup vil ikke ændre sig.

Mangler i mesterens arbejde, hvis nogen, vil nu være tydeligt synlige, såvel som konsekvenserne af uhensigtsmæssig pleje af øjenbrynene i deres helbredelsesperiode. Hvis skorstenen ved et uheld eller med vilje fjernes mekanisk, så vil øjenbrynens farve være betydeligt lettere end hovedbelægningen, og linjens og konturernes klarhed bliver umærkelig.

Alle mangler i tatoveringen i denne periode skal huskes, og rapportere dem til mesteren, hvem vil udføre korrektionen. Hvis resultatet af tatoveringen er helt utilfredsstillende, så er det værd at tænke på at ændre salonen og mesteren, eller delvist, eller endda helt fjerne tatoveringen med en remuver eller laser.

Under alle omstændigheder, selvom resultatet er helt tilfredsstillende, bør du gå til en korrektion, som med specielt lys og forstørrelse vil mesteren se meget mere end dig selv i spejlet og bringe din pande til det ideelle.

Video: hvordan man plejer øjenbryn efter tatovering

anmeldelser

Jeg tænkte på øjenbrynens tatovering i lang tid. Langt, meget lang tvivlet. Besluttet på denne procedure i vinter. Jeg lavede det som en fødselsdagsgave. Altid ønsket at ændre formen, fordi det ikke var som sådan. Forresten gjorde de mig hævede haler, som jeg aldrig ville have gjort uden en tatovering. Det viser sig, at halen af ​​det oprindelige øjenbryn er plukket ud (fem hår), og en ny er gennemboret ovenfra. Jeg er helt ærligt lidt oprørt. Øjenbryn på forskellige niveauer. Den ene er rejst, den anden er ikke. Dumpet denne fælles om, at jeg har et asymmetrisk ansigt som de fleste mennesker. I princippet var øjenbrynene trukket af mig aldrig engang. For resten af ​​helbredelsens skyld tog jeg fridage fra arbejdet. På den tredje dag begyndte en skorpe at dukke op. Øjenbrynens start lyste rødt, som jeg var så bange for. Fjerde dag Kosyachny fra min side. Hvis jeg før i dag smurt mine øjenbryn med en vandig opløsning af chlorhexidin, så fra den 4. jeg måtte begynde at smøre den med en særlig salve. Det var skrevet - anbring et tyndt lag. I min forståelse var det tynde lag ret tykt. Som følge heraf var næste morgen et tykt lag på øjenbrynene, og der dannedes en tykk skorpe, hvilket gjorde helingsprocessen langt længere og vanskeligere. Den sjette dag. Hvis andre har en skorpe på denne dag, begynder den at smuldre i hjørnerne. Syvende dag. Ingen skift. På ferie passer jeg ikke. Panik begynder. Ottende dag. Intet ændres. Kork på stedet. Dag ni. På grund af det faktum, at efter en dag at gå på arbejde, når hænderne konstant for øjenbrynene og trækker på den meget skorpe, der ikke kan gøres. Som et resultat ser jeg, at farven er som om mine øjenbryn lige var brændt som forbrændinger. Dag ti. Jeg afskåret bandet, malet i mørk farve. Næste dag skal du arbejde. Øjenbryn i stykker. Undskyld om det faktum, at jeg lavede en tatoveringsstart fra den ottende dag. Som en skaldet kat. Og okay, noget normalt kiggede ud, så nej, en slags stigma i stedet for øjenbryn. Den ellevte dag. Hun malede øjenbryn på arbejde og forsøgte at udfylde hullerne. Alle har selvfølgelig været opmærksomme. Men de troede, at jeg tegner så stærkt))) Trettende dag. Corky, endelig væk. Farve passer ikke. Formen er mere eller mindre. Venter på korrektion. På korrektionen finder jeg ud af, at på grund af det faktum, at jeg gik for langt med salven, gik det meste af farven ingen steder, og derfor er de så blegne. Der var rosa pletter på halerne. Som hun sagde, følelsen af ​​at neglene blev slæbt. Der er en sandhed. Jeg havde panik. Foretaget en korrektion Denne gang besluttede de at helbrede uden salve. Jeg tog dog fordel af hende, da min pande brød tør på grund af tørhed på den anden dag. Denne gang jeg ikke rørte noget, faldt alt af sig selv. Jeg gik på arbejde. Det er endnu bedre end at sidde på ferie. Hænderne klatrer ikke, hvor det ikke er nødvendigt. Tværtimod, indtil for nylig forsøger du at holde skorpen så der ikke er plads. Og forresten, efter korrektionen havde jeg ikke en sådan forskel mellem farven på tatoveringen og skrællen. Når farven påføres en anden gang, bliver den mere mættet. I enderne af øjenbrynene har jeg stadig et par lyserøde områder. Master lover at fjerne dem gratis. Nu går jeg med sådanne øjenbryn. Dybest set, glad. Ansigtet er ændret. Maling er ikke længere nødvendigt. Uden make-up-ansigt ser mere udtryksfuldt ud end tidligere. At rådgive en tatovering eller ej? For mig personligt var denne periode meget vanskelig. Hvis alt er virkelig dårligt med øjenbryn, så er det værd at gøre. Men meget omhyggeligt nærmer sig søgen efter mesteren. Selv om det smager og farve...

YaMamaSveta

http://otzovik.com/review_3432020.html

Selv om jeg er ejer af lette øjenbryn fra fødslen, havde jeg aldrig tænkt på øjenbrynstatoen før. Jeg plejede at male mine øjenbryn i mange år med øjenbryn maling, men jeg havde normalt ikke nok farvemætning i lang tid, som følge af, at jeg hele tiden brugte forskellige blyanter. I starten kom jeg til mesterens lejlighed, han havde et værelse der, udstyret til hele virksomheden. Generelt startede vi... Han begyndte at stikke. Følelser, jeg vil bare sige, ikke det behagelige. Efter at mine øjenbryn var "på stedet" gav mesteren mig nogle instruktioner om øjenbrynspleje: 1. Tør mine øjenbryn med chlorhexidin (selv at gnide, gnid ikke stærkt) 2. At smøre dem med salve Jeg anbefalede "plus", men jeg smed det med almindeligt (jeg var nødt til at smøre det ofte, så mine øjenbryn ikke tørrede ud). 3. Må ikke vådt 4. Må ikke solbade 5. Må ikke bade i badet I alt tog hele proceduren ca. 1 time. Ikke så længe, ​​hvis du tæller hvor meget tid jeg har brugt med at tegne mine øjenbryn i mange år. Ved aftenen samme dag blev en øjenbryn tykkere end den anden, jeg var endda bange lidt af dette øjeblik, men hvad nu hvis det vil være sådan for evigt? (Men om morgenen den næste dag var øjenbrynene det samme, tilsyneladende var det en lille tumor. På den 2. dag viste en lille rødme sig, fortsatte jeg med at behandle chlorhexidin og smøre Bepanten. Jeg havde ikke pincet ved hånden, men jeg var i sommerhuset, udsatte proceduren med plukning på tidspunktet for hjemkomsten... På 3. dag ændrede mine øjenbryn lidt. Jeg plukkede alt overskydende ud og fortsatte med at smøre Bepanten. Som tidligere var chlorhexidin også altid der. Men nu var det muligt at se på folk, øjenbryn var mørkt, men ikke så land skør som de første to dage i landet). Et eller andet sted på den 5. dag begyndte "skorpen" at falde lidt efter lidt. Hovedbetingelsen er ikke at vælge dem! Selvfølgelig begyndte mine hænder og kløe at gøre dette, øjenbrynene konstant at ridse. Det vigtigste at holde)) Jeg forsøgte. På den 7. dag var skorsterne væk, og man kan sige, at alle de mest ubehagelige var forbi. Den farve, som du bliver nødt til at leve på i lang, lang tid, viser sig et sted i 3-4 uger. Generelt, i en måned sikkert. Efter 2,5 måneder forbliver øjenbrynerne det samme som i en måned. Så du kan fokusere på øjenbrynene "i en måned", som de er blevet, og de vil glæde deres ejer i nogen tid. Jeg er meget tilfreds med mine øjenbryn. Mest sandsynligt vil de piger, der har lidt deres liv fra manglen på tiltrængte egenskaber på deres ansigter som øjenbryn og hele tiden spiller dem tilbage, sandsynligvis forstår mig :).

ekagur

http://otzovik.com/review_3786377.html

I flere år tænkte jeg på tatoveringen, men tvivl lod mig ikke gå. Og hvad hvis mesteren bliver dårlig, skal du leve med det i lang tid. Og så faldt jeg ved et uheld over mesteren og blev straks forelsket i sit arbejde. Jeg besluttede at gøre det. Tatoveringsprocessen tog ca. 20 minutter. Efter proceduren brænder øjenbrynene omkring rødhed. Ydermere, som en markør malet. Plejeanbefalinger var som denne; de første to dage til at tørre chlorhexidin, de to andre uger til at smøre med bipantenom to gange om dagen. Det er umuligt at gnide, ridser, skrælle og skorpe. Hun advarede mig, når pigmentets skræl peeling off vil være meget lys. Den vises kun i en måned. Ved aften var anæstesen væk, og øjenbrynene begyndte at gøre ondt. Dag to Viste de første tip på skorpen. Øjenbryn er lidt opsvulmet, lever stadig ubehag ved berøring. Dag tre En skorpe dannet. Der er næsten ingen tumor. Jeg smeder bipanten, jeg venter. Ulemper leverer ikke. Dag fire Skorpen bliver tykkere. Øjenbryn trækker, efter at salve bliver lettere. Skorpen tror ikke engang på slazit. Jeg venter. Femte dag. Begyndte at klø det forfærdeligt. Skorpenes kanter begyndte at falde af. Jeg smeder videre, jeg venter. Den sjette dag. Skorpen falder langsomt af. Klø det hele forfærdeligt. Jeg drømmer om, hvornår det er overstået. Jeg smeder peger, jeg venter. Syvende dag ser alt forfærdeligt ud, kløende endnu mere. Skorpen er enorm. Men det blev sværere at flytte væk. Dag otte Den værste dag. Jeg ligner en skaldet kat. Det klør. På denne dag beklager jeg at have gjort tatoveringen. Hvor skorpen blev slukket, er pigmentet meget svagt. Jeg uddyber armene yderligere. Dag ni Alle skorper forsvandt. Endelig har min lykke ingen grænser, men det mest interessante er, at dine øjenbryn vil kløe i nogle få dage. Pigmentet er meget svagt. Formularen kan ikke lide. Der er tomme områder. Den samlede helingsproces tog mig 9 dage. Det var svært, især at blive offentliggjort. Da jeg i den ottende dag havde en DR. Håbet helbredelse ville være hurtigere. En uge efter, at skorsterne forsvandt, blev pigmentet mørkere. Så vil jeg få en rettelse, jeg vil rette op på alle manglerne på det, og det vil være muligt at leve i fred i flere år. Jeg kan virkelig godt lide resultatet lige nu. Jeg beklager ikke.

angela2901

http://otzovik.com/review_1750220.html

Afslutningsvis vil jeg gerne sige, at permanent makeup er en fantastisk løsning for dem, der naturligt har øjenbryn for lys eller ikke har den bedste form, såvel som i tilfælde, hvor de allerede er temmelig trætte til at tegne dem hver morgen. Samtidig er øjenbrynens tatovering ret traumatisk, hvor opsvinget efterhånden er langt og ikke det mest behagelige. Så før du beslutter dig for det, skal du omhyggeligt læse oplysningerne om, hvordan du plejer tatoverede øjenbryn og hvordan deres helingsproces går.

Depilation cream Fito depilation - anmeldelser

Acne opstod efter shugaring: årsager og behandling