Hvordan barberes en overskæg for første gang?

Et tip om at vokse op som en overskæg er tydelig i nogle teenagere så tidligt som 13 år. Ved en alder af 15 har en ud af fire unge piercing whiskers og en sjælden fluff på deres hages og kinder. De tilføjer ikke modig voksenalder, men udseendet af en ung mand har klart ikke gavn af det umodne ansigtshår. I denne alder er en teenagere imponeret over hans person fra samme alderpiger, derfor er ønsket om at barbere unge skud skudt fuldt ud berettiget.

Barberings aldersgrænser

Uklare aldersstandarder og anbefalinger, når det er muligt at begynde barbering til en moden mand, er ikke i hænderne på enten læger eller kosmetologer. Modningsprocessen begynder i hver ung mand på forskellige måder under hensyntagen til organismens individuelle karakteristika. En vigtig faktor er arvelighed. Forældre har brug for sammen med sin søn at beslutte sig for behovet for at barbere sin overskæg og ordentligt hjælpe ham med sin første erfaring ved eksempel. Beauticians opfordres til at begynde barbering i en alder af atten. Men hvis en teenager bogstaveligt irritere "tre hår" gjort deres vej på hagen, giver det mening at første barbering, og i 15 år.

De teenagere, der gør deres vej, kan forårsage ubehag og komplekser hos en ung mand.

Barbering til drenge under 14 år anbefales ikke af følgende grunde:

 1. huden på ansigtet af unge i denne alder er så følsom, at manipulationer med skarpe barbermaskiner kan fremkalde irritation af huden efter barbering og dens sygdom;
 2. mange unge mænd på ansigtets hud, som en for tidlig barbering kun forværrer.

På grund af ønskeligt at starte denne procedure, den sandsynlige negative virkninger af barbering på huden ansigt så sent som muligt, så selv hårene let hærdet.

Forberedelse til den første barbering

Undlad at behandle den kommende procedure for selvstændig barbering og lad det glide. Vejledning fra en voksen mand, en bror eller en far hjælper med til at forhindre, at barbermaden bliver mishandlet, så barbering for første gang er behageligt og behageligt. Voksne gutter ser med interesse de ældre mænd i familien, når de barberer børsterne eller afhenter deres overskæg, så de har visse ideer om barberingen.

Irritation kan forekomme på skæg af overskæg efter barbering de første par gange. Smør dit ansigt efter barbering med kosmetiske geler.

Lær hvordan du barberer korrekt i en separat artikel.

I denne situation er de unge mænd nødt til at forklare forskellen i plejen af ​​huden hos en ung mand og en voksen mand. Der skal lægges særlig vægt på behovet for at bruge enhver person, der har en anden barberingsenhed, gel, creme eller andet hudplejeprodukt. Fars barbermaskine og fløde teenager vil ikke fungere.

Hvordan vælger jeg den første barbermaskine til en dreng?

Hvad styres når man vælger en barbermaskine til drenge? I kampen mod genfældet stubben bruger mænd barbermaskiner i to kategorier:

 1. Straight Razors - open bladed apparater;
 2. Sikkerhedsskrabere, der ikke kan blive såret.

I hænderne på en professionel barber barberer det åbne barberblad meget effektivt end den klassiske T-formede maskine med rustfrit stålblade.

Hvis du bruger "forsigtighed", så for den sarte hud på ansigtet af en ung mand, ville dette være en ideel mulighed. Eksperter mener, at evnen til korrekt håndtere "forsigtighed" vil fjerne hårene på en gang i første gennemløb med minimal traume til huden drenge ansigt.

For en teenager, der begynder at barbere, er den uafhængige brug af et åbent skarpt blad, styret af en usikker hånd, fyldt med dybskåret skade og kraftig blødning. Mens den unge mand ikke udvikler i sig selv de raffinerede bevægelser, når man bruger sikre maskiner, anbefales det ikke at bruge "ængstelse".

Sikkerhed Razor Kategorier:

 • maskiner med sæt af skæreblad;
 • elektriske barbermaskiner.

Ved hjælp af den anvendte type skæreblade er maskinerne opdelt i to typer:

 • T-formede maskiner med dobbeltsidede blade;
 • barberhoved.
T-formet barbermaskin.

For en teenager 15-16 år gammel, der endnu ikke er vant til at rage regelmæssigt, er det nødvendigt at minimere den irriterende virkning af skarpe knive på ansigtets hud. Ved brug af barberhoved afhænger procedurens komfort direkte af, hvor mange bladplaner der er i barberhovedet. For teenagere i alderen 14-16 år vil de rette fokusere på en barberkniv med tre til fem knive fra en velrenommeret producent.

Til delikat teenagehud er endog fem knive i barberhovedet lidt for meget, fordi et pas på hovedet med fem knive kan sammenlignes med de fem pas af en barberkniv med et enkelt blad. Overdreven skrabning af faktisk glat hud i ungdommen irriterer hende yderligere.

Du bør ikke blive involveret i antallet af skærekanter - en maskine af et velkendt mærke med tre blader af kvalitetsstål vil være i stand til at barbere en ung mand mere komfortabelt end de fem blade af en kinesisk forfalskning.

Den berømte "Gillette" med tre blade

Moderne elektriske barbermaskiner er opdelt af typen barbersystem:

 • net elektriske barbermaskiner skære børstehår med vibrerende knive skjult under et fleksibelt metalnet. Antallet af barberhoveder er højst tre;
 • roterende barbermaskiner ved hjælp af roterende knivehoveder. Normalt er roterende barbermaskiner udstyret med to eller tre barberhoveder.

Jo mere barberingshoveder, renere barbermaskinen. På hvordan man vælger en elektrisk barbermaskin, læs linket.

Der er to hovedtyper af elektriske barbermaskiner.

Ifølge effektiviteten af ​​barberingen giver eksperter og brugere ubetinget det første sted til en farlig barbermaskine, så følger sikre maskiner. Netto barbermaskiner er mere velegnet til følsom hud hos unge, fordi de beskadiger huden mindre end roterende enheder. Elektriske barbermaskiner tildelte kun den tredje position. Men når den unge mand skal bruge barbermaskinen for første gang alene, vil det være korrekt at tage hensyn til hans mening og vælge enheden efter hans præference. Den mest acceptable løsning betragtes som en elektrisk barbermaskine. At arbejde med hende minimerer risikoen for skade. Desuden kan barbering af overskæg og fluff på hagen beskadige det ydre beskyttende lag af huden, hvilket vil forårsage irritation og forårsage acne.

Kosmetiske barberingsprodukter

Særlig opmærksomhed bør rettes mod barberingsprodukter. En teenager i en alder af 14 år kan være skadet for kosmetik, idet de vurderer at være uacceptable for mænd. I dette tilfælde kan det forklares for ham, hvordan sårbar ung hud er, når den udsættes for skarpe kanter. Alligevel bruger selv voksne mænd med hærdet hud specielt såkaldt "betyder før og efter barbering", ikke at glemme at også anvende skum på kinderne, når de bruger en barbermaskine.

For en teenager barbering første gang, vil det være rigtigt at bruge en fugtgivende gel for at rengøre ansigtet. Du bør også tilføje creme- eller barbergel og efterbehandlingsprodukter til det sæt af tilberedte kosmetik. Den væsentligste forskel fra voksne mænds kosmetik er brugen af ​​efterbearbejdning af specielle balsam til forebyggelse af acne. Her er det nødvendigt at tage hensyn til de individuelle karakteristika ved den modne unge mands sundhed og vælge den optimale balsam til huden.

Efter barbering balsam for følsom hud af en teenager.

Første barberingsproces

Efter alle de forsigtige forberedelser var det tid for teenageren til at gå barbermaskinen gennem kanonen for første gang med egne hænder. Særlige teknikker, hvordan man bruger apparaterne og cremerne korrekt, er der mange.

Teenagers første barbering under farens kontrol

 1. Før barberingen skal du rengøre og blødgøre huden. I det enkleste tilfælde vil det være korrekt, hvis du vasker dit ansigt med varmt vand eller et håndklæde eller et serviet gennemblødt i varmt vand i dit ansigt et øjeblik.
 2. Påfør barberskum til fugtet hud og spred det i en barberingsbørste over de områder af dit ansigt, som du har tænkt dig at bruge med en barbermaskine.
 3. Et par minutter, det er ønskeligt at vente på skummet til at blødgøre huden. Derefter skal du ved hjælp af lette bevægelser barbere kun den penetrerede fluff og ikke forsøge at skrabe hele ansigtet med bladet for første gang.
 4. Ved afslutningen af ​​processen skal du skylle dit ansigt med køligt vand.
 5. Tørre tørret med et håndklæde, læg en balsam på huden.

Brug af colognes af en teenager er yderst uønsket, da alkoholfraktionen kun tørrer huden.

Video: Sådan barberes.

I starten rådes unge mænd til at barbere efterhånden som håret vokser. Du kan barbere oftere, næsten daglig, det bliver ikke værre. Når barberingsproceduren er behagelig, helbreder den huden og reducerer risikoen for spredning af acne. Konstant barbering lærer den unge mand til rydder og disciplin, han bliver gradvist til en mand.

Hvor gamle er drenge at begynde barbering?

Alt i livet fortsætter. Drengen gradvist fra barnet bliver en ung mand. Alderen 13-14 begynder pubertet, ændringer i kroppen vises. I en ung mand bliver stemmen ikke hårdt, men håret på ansigtet begynder at vokse.

Umiddelbart opstår spørgsmålet: "Fra hvilken alder skal drenge barbere sig?". Mange forældre tvivler på, hvornår boy skal kunne barberes. Der er anbefalinger fra læger om at starte denne procedure ikke tidligere end 18 år, men i nogle situationer begynder teenagere at gøre det tidligere

Den mest ideelle alder til barbering

Der er ikke noget præcist svar på dette spørgsmål. Hver organisme er individuel. Nogen begynder at vokse op tidligere, nogen senere. Arvelighed har stor indflydelse Derfor, for at bestemme i hvilken alder et barn kan barbere det første hår, skal forældrene følge med det.

Der er en fælles standard og anbefalinger fra kosmetologer. Eksperter mener, at den mest ideelle alder for at begynde barbering er, når en ung mand kommer til 18 år.

Men mere og mere ofte blandt unge i alderen 14-15 år vises vegetationen på ansigtet i form af en blød "kanon", og drengene vil ikke fremstå i denne form i samfundet. De mener, at det ikke er æstetisk behageligt at gå foran kvinder, piger og venner.

I denne situation kan du begynde at barbere og op til 18 år, men du bør ikke ty til proceduren før 14 år. Teenagers hud er stadig øm, og hvis det er for tidligt at begynde barbering, kan mange problemer opstå.

Sådan begynder du barbering

Hvis den unge mand ikke desto mindre kom til den konklusion, at fluffen på hans ansigt ødelægger hans "liv", så er det nødvendigt at vælge den rigtige barbermaskin inden man fortsætter med at barbere. Teenagerens hud er stadig øm, de første hår er bløde, så du bør helt sikkert bruge specielle barberende geler. De fugt og blødgør ikke kun barnets hud, men også på grund af dem bliver der en fiksering i hårsækkene.

Farens apparater og cremer vil helt sikkert ikke fungere her. Du har brug for en gel til ung, blød hud. Ellers kan du forårsage irritation og forskellige ubehagelige konsekvenser. Det er nødvendigt at barbere teeneren med en let bevægelse kun fluffen selv og forsøge ikke at skrabe bladet over hele hans ansigt.

Før du begynder en ung mand at barbere, er følgende vigtigt:

 • du skal omhyggeligt vælge midlerne før og efter barberingen;
 • foretrækker en multi-blade razor, den er sikker og har mikrokamme systemer, påvirker ikke huden mekanisk, en ungs hud vil opleve lindring og komfort;
 • elektriske barbermaskiner er sikrere, hudkontakt vil ikke være, så drengen bliver beskyttet mod nedskæringer.

Barbermaskinen betragtes som mere hård, på den måde skæres hårene på niveauet af det ydre lag af celler, huden bliver glat. Men for en teenager er dette uacceptabelt, hans hud vokser stadig hos ham, hun er blød i sig selv. På denne måde kan du bryde det beskyttende lag af huden, hvilket betyder, at ikke kun irritationer vil dukke op, men også akne kan dukke op.

Når barberingen er færdig, skal du sørge for at bruge en gel eller efter barbering. Ideel - barbering spiritus på basis af alkohol. Ung hud er tilbøjelig til acne. Forkert omsorg vil kun forværre situationen.

Hvis huden er meget følsom, og der er en masse acne og acne, så skal du vælge midlerne omhyggeligt, og det er ønskeligt, at de laves på urteinfusioner.

Hvorfor barberer du ikke i en tidlig alder

Barbering drenge, der er under 14 år kan ikke. Der er flere grunde:

 • Når en teenagers krop lige er begyndt at danne, er huden stadig øm, elastisk;
 • en ungs hud er meget følsom, og enhver indblanding og forskellige manipulationer kan forårsage irritation og hudsygdomme;
 • i en ung alder, når acne normalt forekommer på huden, kan for tidlig barbering forværre og sprede bums.

Det er ønskeligt, at den første barbering var under ledelse af en voksen. Ungdommer har ofte ingen idé om, hvad der kan forårsage forkert håndtering af huden. Lad dem ikke én gang og se hvordan alt blev gjort af far, kun i denne situation bør man ikke forveksle hudpleje for en voksen mand og en dreng.

Det er vigtigt, at den unge mand har sine egne individuelle barbermaskiner og parfume sæt. Hvis du har problemer med huden, så som et middel til barbering, kan du bruge alkoholtinktur af calendula eller kamille.

Hvis der efter det første forsøg på at slippe af med overskydende hår på huden, irritation eller acneudslæt har spredt sig endnu mere, er der behov for behandling med zink eller anden antiinflammatorisk salve.

På grund af det faktum, at barbering kan påvirke teenagerens hud negativt, bør du ikke skynde sig på denne procedure og om muligt fortsætte med det så sent som muligt, når håret er lidt groft. Det er bedre, hvis forældrene ikke lader situationen tage deres kurs, men forberede den unge mand på forhånd og fortælle ham, hvordan man bedst kan gøre alt og hvad man skal bruge.

Den ideelle alder for den første ungdommelige barbering

I en vis alder begynder drenge at lægge mærke til vegetationen på deres ansigt. Nogen tager straks barbermaskinen i stykker, og der er ikke nogen opmærksom på dette i for lang tid. Hvilken alder er den mest velegnede til en ung manns første barbering, og hvilke punkter i denne proces bør tages i betragtning?

Alder for den første barbering

Puberty hos drenge begynder normalt på 11-12 år, i sjældne tilfælde kan dette stadium starte tidligere. Denne periode er også karakteriseret ved udseendet af vegetation. Så tidligt som 13-14 år kan en teenager støde på en kanon på hans ansigt i overlæben. Drengene reagerer forskelligt på denne proces, men under alle omstændigheder er hvert tegn på hans opvækst utrolig vigtigt for en teenager.

Med udseende af hår på ansigtet vil nogle fyre straks fjerne dem med en barbermaskine. Det er godt, hvis en dreng kan henvende sig til sine forældre til rådgivning, men nogle gange bestemmer han alt selv. Fra manglende viden kan unge mænd skade deres hud, især hvis det er problematisk og følsomt. Derfor vil det ikke være overflødigt for forældre at foretage en forebyggende samtale med deres søn, så på tidspunktet for pistens udseende på hans ansigt ville han stille spørgsmål til dig og ikke til venner, der er så uvidende som han selv.

Lad os vende tilbage til spørgsmålet om at bestemme den ideelle alder for den første barbering. Det skal bemærkes, at der ikke vil være noget definitivt svar på dette spørgsmål. Der er ikke et sådant mønster, at du i dag blev 15, og i morgen tager du en barbermaskine. Udviklingen af ​​organismen foregår individuelt: i nogle drenge forekommer stub allerede i en alder af 14, mens den i andre er kun tættere på 18 år.

Udseendet af den første pistol er ikke en grund til at begynde barbering. Selvfølgelig vil drengen selvfølgelig styrke denne proces for at blive ældre. Det er nødvendigt at minde ham om i øjeblikket at med hver barbering bliver børsterne mørkere og hårdere, hvilket betyder, at han meget snart skal rake hver dag.

For tidligt barbering kan få konsekvenser. En teenagers hud er øm og følsom, og en sådan aggressiv effekt som barberblad kan påvirke hendes tilstand negativt. Hertil kommer, at hvis gutten lider af acne, acne eller andre inflammatoriske processer på ansigtets hud, så kan du ved hjælp af en barberkniv "sprede" denne glæde til hele ansigtet og forværre processen.

Baseret på råd fra kosmetologer er det bedst at begynde at barbere et ansigt ikke tidligere end 18 år. I denne alder bliver guternes hud mere moden og mindre modtagelig for ydre påvirkninger. Forsøg at afholde teeneren fra barbering, hvis han er under 14, selvom fluffen er tilstrækkeligt mærkbar. I denne alder er beslutningstagningen mere individuel og afhænger selvfølgelig af ungdommens ønske. Alderen på grund af at bruge en barbermaskine til at fjerne ansigtshår er i høj grad bestemt af arvelighed. Dette skal også overvejes, når man beslutter at begynde barbering.

Den bedste mulighed er, når en fyr begynder at barbere ansigtet tættere på flertalsalderen. Hvis vegetationen er meget aktiv, så fra 14-15 år. Indtil denne alder er det ønskeligt at lide, hvis vi kun taler om pistolen, og ikke om fuldstrengede børster, hvilket er yderst sjældent i denne alder. Tal derfor med den unge mand og argumenterer for, hvorfor du ikke skal skynde dig for at begynde barbering.

Første barberingsprocedure

Når hårfjerning stadig er påkrævet, skal du tage en ansvarlig tilgang til denne procedure. Det er ønskeligt, at den første barbering var under ledelse af en voksen. Ungdommer har ofte ingen idé om, hvad en uhyggelig barbering kan henvende sig til huden. De må ikke engang og så som faderen barberet eller hans ældre bror, men i denne situation må man ikke forveksle hudpleje af en voksen mand og en dreng. Den første ting at overveje er den unge huds følsomhed og dens sårbarhed. Du skal købe et individuelt barbersæt. Den bør bestå af en ny barbermaskine, et barberingshjælp og en aftershave.

Brug ikke paternal barberingstilbehør. For det første er barbermaskinen en strengt personlig ting og kan ikke deles, og for det andet skal barberingshjælpene vælges individuelt. Geler og lotioner til mænd er ikke egnede til teenage hud.

Razors er engangsbrug og genanvendelig. Det er bedre at vælge en barbermaskine med udskiftelige dyser, som har flere blade. De reducerer sandsynligheden for nedskæringer, ikke så meget skade på huden. Elektrisk barbermaskine er ikke den bedste mulighed for en teenager, fordi den beskadiger hudens stratum corneum mere. Det er bedre at opgive denne mulighed.

Sørg for at bruge barberingsprodukter. Det er bedst, hvis det er en gel til følsom eller teenage hud. Efter barbering er det nødvendigt at anvende en alkoholbaseret tonic eller lotion. Dette er vigtigt, fordi forkert pleje vil føre til betændelse i ansigtet. Når der opstår inflammatoriske elementer, kan du bruge calendula tinktur, chlorhexidinopløsning og panthenol spray.

Barberingsproceduren skal begynde ved dampning af huden. Barbering kan startes efter bad eller bad, hvilket letter lettere fjernelse af hår med det laveste niveau af hudtrauma. Derefter skal du påføre gelen (skum) og begynde barbering. Maskinførings software retning af hårvækst og den eneste måde. Ellers vil indgroede hår fremkomme, hvilket fører til inflammatoriske processer i områder med indgroning af hår. Hvis betændelse har optrådt, skal du bruge antiinflammatoriske lægemidler. Barbering af en teenager bør kun foretages med en let bevægelse kun fluffen selv og forsøge ikke at skrabe bladet på ansigtets hud.

Den optimale alder til barbering er rent individuelt. Du bør ikke skynde dig med det for at undgå negative konsekvenser. Og det er yderst vigtigt at udføre barberingsprocessen korrekt for ikke at skade en teenagers følsomme hud.

Sådan lærer du en teenager at barbere korrekt: nyttige ekspert tips

Børn vokser altid uventet op, og en dag vil din søn bede dig om at købe en barbermaskine til ham. Imidlertid er denne enhed alene ikke nok.

Victoria Alekseevna Tolstonosova, dermatocosmetolog, trichologist (Uro-Pro International Medical Center, Ekaterininskaya Clinic, Krasnodar), fortalte Letydor, hvordan man forbereder en teenagers hud før barbering, hvilke kosmetiske produkter skal bruges før og efter proceduren, bedre end barbering - med en maskine eller en elektrisk barbermaskine, og også hvordan man behandler huden i tilfælde af et snit.

Victoria Alekseevna Tolstonosova

Ved hvilken alder at begynde barbering

Til at begynde med er den første barbering ikke så meget forbundet med den æstetiske side af problemet, som med det vigtige stadium, hvor drengen bliver en mand. At være teenagerens mor følte jeg helt, hvordan jeg ved at barbere de første hår på mit ansigt, blev min søn mere uafhængig og følelsesmæssigt at reagere på manifestationer af vogterskab fra min side. Ofte, efter at have set deres jævnaldrende, tager de unge mænd maskinen meget tidligt op og slipper af den første kanon, der går forud for voksen vegetation.

Desuden tror forældre stadig i vores land, at jo hurtigere deres hår er barbert, jo tykkere og stærkere bliver de. Derfor er myten om tidlig barbering stadig side om side med den opfattelse, at det er nødvendigt at barbere hovedet på et etårigt barn.

Så snart ansigtshår begynder at vokse aktivt og er fyldt med pigment, skal det begynde at barbere sig. I gennemsnit sker dette i intervallet mellem 14 og 16 år, og en teenagers hormonelle baggrund kan foretage justeringer. Derudover er der en anbefaling fra kosmetologer, hvorefter du stadig skal begynde barbering i en alder af 18 år.

Sådan forbereder du dig på den første barbering

Ideelt set vil der være en far ved siden af ​​en teenager på tidspunktet for den første ansigtshårfjerning. Han vil også forklare, at hver person skal have personlige barberingstilbehør samt barberingshjælpemidler.

Hvad skal du vide om den første barbering?

De grundlæggende regler om personlig hygiejne fra børns forældre lærer i barndommen. Men der kommer en tid, hvor drenge, der er fyldt 16 år, står over for et problem. Skal jeg begynde barbering, og hvordan man barberer et overskæg for første gang?

Det ser ud til at være svært i denne proces, men når en teenager skal håndtere dette alene, er det vigtigt at gøre alt rigtigt. Tværtimod giver irriteret hud ikke nogen fornøjelse. Forældre spørger i sin tur, hvor mange år du kan barbere det første syn på børster?

Typer af barbermaskiner

Mange 16-årige begynder at opleve problemer med barbering på grund af det forkerte valg af maskine. Unge mennesker tager normalt ikke hensyn til, hvilken type hud de har, hvor følsomme det er. Disse er de nødvendige parametre, hvormed værktøjerne vælges.

Moderne mænd, du kan sige heldig. Selv ved deres første "konflikt" med stubbe, kan de vælge mellem en række apparater og barbermaskiner. Når valget først var mellem en barbermaskine og en barbermaskine. Nu tilbydes både elektriske muligheder, værktøjsmaskiner og farlige barbermaskiner.

Hvad er barbermaskinen så farlig? Faktum er, at den bruger et skarpt bladblad. Hvis du ikke bruger det korrekt, kan du få alvorlige skader. Denne slags barbermaskine har imidlertid en række fordele, ikke for ingenting, som den anvendes efter så meget tid efter opfindelsen. En af de største fordele er et langt og skarpt skærpet blad. Med det kan du bruge flere gange på samme hudområde, og det vil ikke føre til irritation.

Den anden fordel er skærmens ensartethed. Hvis værktøjet begynder at blive stump, så stikker det jævnt over hele overfladen. Fra tid til anden er det værd at male det. Hvis du gør dette før hver barbering, vil hårene blive afskåret specielt let. Den tredje ubestridelige fordel er produktets holdbarhed. Hvis driften og opbevaringen udføres korrekt, kan lang levetiden for et sådant barberingsværktøj nå flere årtier.

Men ikke ulemper uden omkostninger. Først og fremmest er naturligvis fare. Hvis du ikke bruger produktet korrekt, kan du forblive med ar på ansigtet i stedet for glat rent hud. Dette er næppe første gang, det kan betragtes som en acceptabel løsning. Prøv det værd, når der vil være en vis oplevelse.

Konventionelle værktøjsmaskiner, mekaniske og elektriske versioner af barbermaskiner er rangeret som sikkerheds barbermaskiner. Det er de maskiner, der normalt anbefales for første gang. Dette er en af ​​de nemmeste, hurtigste og billigste muligheder. Det er nødvendigt at skelne mellem engangsmaskiner og muligheder med genanvendelige barberhoveder. Deres forskel ligger i selve navnet.

Når du barberer en engangsopsætning, bliver bogstaveligt to eller tre gange bladet helt dumt, og det vil kun være rigtigt at smide det væk. Til den genbrugelige mulighed skal du købe flytbare kassetter, men de holder meget længere. I princippet er det for første gang, især hvis du er i tvivl om, at maskinen er en god mulighed for dig, er det bedre at bruge en engangspost.

Mekaniske barbermaskiner har også en lav pris med en ret høj barbering. Ulemperne omfatter behovet for hyppig udskiftning af blade, såvel som fraværet af beskyttelsesstrimler.

Sandsynligvis i 16 år er el-barbermaskine en af ​​de mest acceptable alternativer. Det er praktisk, praktisk og hurtigt. Når du arbejder med en elektrisk barbermaskin, beskytter du automatisk mod irritation, du kan kun skade din hud med stor indsats, og selv en teenager kan for første gang barbere korrekt. Imidlertid har sådanne muligheder deres ulemper.

Logisk er netværksafhængighed. Og kvaliteten af ​​barbering forlader undertiden meget at ønske, især når det kommer til grove, male børster. Derfor er det ofte nødvendigt at gentage det samme område gentagne gange.

I øjeblikket er det alle populære typer barbermaskiner, som mænd bruger hver dag. Mere detaljeret er det værd at overveje versionen med maskinen, da populariteten af ​​dette barbermaskinerværktøj er størst.

Vi bruger maskinen korrekt

For at bruge el-barbermaskinen behøver du ikke nogen specielle færdigheder, bare tilslut den til netværket. Men med en ren barbering med hjælp fra maskinen har dens problemer, skal du bruge dette objekt korrekt. Og derfor er det meget vigtigt at udføre tre trin:

 • forberedelse (vask, ved hjælp af barberingsprodukter);
 • barber direkte
 • postuhod.

Før du begynder på selve barberingen, skal du gå gennem en simpel forberedende fase. Det kræver grundig vask med varmt vand. Den høje temperatur vil bløde børsterne og forberede huden. Samtidig vil specielle barbercremer yderligere forenkle proceduren.

Efter vask af et lille håndklæde eller terry klud anbefales at fugte med varmt vand og lave en slags komprimere, klemme ud overskydende vand. Et par minutter rundt om ansigtet vil være nok til at åbne follikel og forenkle hårfjerning.

Den anden del af præparatet er brugen af ​​gel- eller barberskum. Dette trin kan ikke overses. Værktøjet skal påføres håndfladen og jævnt fordelt over alle områder af ansigtet, som du planlægger at behandle. Hvis palmen virker ubehageligt, prøv en børste. Professionelle bruger børsten til at distribuere specielle formuleringer.

Til barbering, især først, skal du kun bruge friske barbermaskiner med skarpe kanter. Det meste af skaden under barberingen skyldes brugen af ​​stumme maskiner. Barbering skal starte fra kinderne til siden af ​​hagen. Det er vigtigt at følge den retning, hvor håret vokser. Hvis du bruger den modsatte retning til barbering, så kan du stå over for et sådant problem som indgroede hår.

Efter at have behandlet hele overfladen, skal du ikke glemme behovet for at fugte huden. Når alt det resterende skum vaskes, skal du bruge en creme eller en særlig efterskærmning. Det er bedst at vælge muligheder for følsom hud, som normalt sker i ungdomsårene. Dette trin vil spare dig for irritation. Og også lade huden genoprette sig hurtigt.

Hvis du efter første gang ikke er tilfreds med resultatet (det er ikke altid muligt at fjerne håret hårdt væk i retning af hårvækst), kan du forsøge at ændre lidt vinklen, hvor maskinen bruges. Dette vil effektivt fjerne lige hår, der vokser vinkelret på huden.

Hvis den hud, hvor behandlingen udføres med fri hånd, er lidt spændt, så kan der opnås bedre resultater. Skyl maskinen grundigt efter hver behandling. Faktisk er barbering let. Især hvis du træner dig selv til at gøre dette lige fra begyndelsen.

I hvilken alder kan du begynde at barbere et overskæg?

Til dato er der ingen ensartede anbefalinger fra læger og kosmetologer, i hvor mange år skal du begynde at barbere din overskæg. Hver sag er anderledes, når man beslutter, om man skal barbere ansigtshår.

Genetik har stor indflydelse her. Siden hvor mange år har farens skæg og overskæg vokset, i omkring samme alder begynder de også at vokse omkring sin søn. Nogen allerede ved 16 år har overgroede kindben, andre har et "geit" skæg ved 25 år. Hvis vi stiller et spørgsmål til voksne mænd, da de begyndte at barbere deres overskæg for første gang, så vil vi som reaktion modtage information om helt forskellige aldre.

Ved 14-15 år har 25% af drenge en teenage overskæg i form af en pistol. Skægget vises normalt lidt senere.

Hvert år øges antallet af hår, deres tykkelse normalt. Nogen er ligeglad med dette fænomen, nogen har teenagekomplekser. Nogle forsøger at barbere deres overskæg, misfarve det eller plukke ud den vegetation, der har dukket op. Faktisk er udseendet af en whisker forbundet med hormonelle ændringer.

Dette er et signal om, at fyren bliver til en mand. Forældre bør hjælpe deres barn med at beslutte, hvor gammel det er at begynde barbering. Far fokuserer normalt på alder, da han først barberede sit skæg. Det vil tage råd fra en forælder eller en ældre bror, om man skal bære et overskæg eller vente. Derudover skal de lære at rage et overskæg korrekt.

I nærværelse af let uklare ansigtshår rådgiver kosmetologer at vente til 18 år med begyndelsen af ​​barberingen. Ved denne alder bliver hårene allerede grove, bliver tykkere, hvilket bidrager til deres fjernelse. Hvis en 14-årig overskæg stikker ud, skaber et sjusket ansigt udseende, så kan du allerede barbere stygnet vegetation. Huden i denne alder er stadig meget delikat, en maskine eller en barbermaskine kan fremkalde irritation og hudsygdomme.

Hertil kommer udviklingen af ​​hårsække. Deres grov skade kan i fremtiden påvirke dannelsen af ​​et tykt, smukt skæg, som nu er i mode. I tilstedeværelsen af ​​acne, måske dens forværring. For en behagelig og sikker barbering af hår er det vigtigt at overholde alle betingelserne i proceduren:

 • Vaskeflade.
 • Anvendelse af midler.
 • Barbering hår
 • Hudpleje.

anbefalinger

Hver dreng skal have personlige ejendele til barbering, som han ikke bør dele selv med tætte mennesker. Pappersskrabere og skum kan helt sikkert ikke bruges. For en ung mand skal du købe skum og efterskærmning til følsom hud.

Du kan barbere din overskæg ved hjælp af en engangs sikkerhedsmaskine eller en maskine med 2-3 knive på barberhovedet. Køb ikke en maskine med et stort antal blade, det vil kun øge den mekaniske friktion af sart hud. Du skal stoppe ved valg af maskin af anerkendte producenter.

For en moden ung mand er det bedre at bruge anti-acne midler. De lindrer, desinficerer huden. Brug aldrig drengene sæbe og cologne, som tørrer ud i huden, krænker vandbalancen.

Før den første procedure er det stadig bedre at se, hvordan far eller bror bringer barberet på ansigtet. Drengen vil have en ide om, hvordan man barberer sin overskæg. Det anbefales ikke, at uerfarne unge bruger barbermaskiner, som bedstefar altid barberet.

Under ingen omstændigheder kan barbering tør hud. Før du starter proceduren, er det nødvendigt at vaske rensegelen og varmt vand, så porerne åbner og håret bliver mere smidigt. Det er bedst at barbere dit overskæg efter et bad eller en brusebad. Således er der en fiksering af hårsækkene.

Derefter påføres skrabeskum på et vådt ansigt og venter et par minutter for at blødgøre håret. Så forsigtigt begynde at barbere overskæget, minimerer skade på huden. Da børsterne vokser, er det endnu ikke svært, skal du barbere din overskæg så glat og omhyggeligt som muligt. Careless bevægelse er let at skære på huden, hvorefter selv et ar kan forblive. Græsning af det øvre lag af epidermis med barbering objekter kan forårsage en bakteriel infektion, rødme.

Det er vigtigt at huske at barbering af overskæg bør lede maskinen i retning af hårvækst. Om nødvendigt er barbering tilladt vinkelret på hårets vækst. Dette giver dig mulighed for at omhyggeligt barbere selv de mest frække hår. Regelmæssig retning af maskinen mod vækst af overskæg truer udseendet af indgroet hår. Et hårfollikelskifte forekommer. Håret er svært at bryde igennem til overfladen på det rigtige sted.

I overskægsområdet skal der være mindst barberingsbevægelser, selvom selv teenagehår på dette sted er ret svært at barbere. Efter flere barberingsbevægelser er det nødvendigt at skylle maskinen fra hår og skum, og det skal også holdes rent. For engangsmaskiner er der kun få gange tilladt. Populær hos mænd er maskiner med aftagelige hoveder. Efter proceduren med barbering skal du skylle med køligt vand.

Når du tørrer dit ansigt forsigtigt med et tørt håndklæde, skal du anvende produktet efter barbering. Sammensætningen af ​​aftershave indeholder særlige ingredienser, der beroliger, desinficerer huden. Når du først barberer et overskæg, kan du ikke undvære små stykker, der skal behandles med en bomuldspinne dyppet i hydrogenperoxid. Det er også muligt en lille irritation, som skal passere alene.

Næste trin

I fremtiden kan du barbere din overskæg med en elektrisk barbermaskine. Ved brug af det reduceres risikoen for skade til et minimum. Det vil være bekvemt at barbere din overskæg ved hjælp af et el-barbermaskin. Det er mere egnet til ung hud end roterende. Barbermaskinen eliminerer udskæringer og er behagelig for mænd.

For en teenager er der ikke behov for at barbere din overskæg dagligt. Dette skal gøres efter behov. Normalt nok 1-2 gange om ugen. Der er en opfattelse, at efter den første barbering, vil tykke overskæg begynde at gøre deres vej. Dette er slet ikke tilfældet, den første barbering fremkalder ikke forøget hårvækst. Korrekt overholdelse af alle barberingsteknikker gør det muligt for huden at trække vejret, reducere spredningen af ​​acne.

For at afgøre, om man skal barbere et mustache i en alder af 14 år, bør en teenager selvstændigt, men samtidig holde sig til de kloge råd fra voksne. Hvis håret begyndte at ødelægge udseendet væsentligt, så kan du barbere overskæget under hensyntagen til alle tidligere anbefalinger.

Svaret på spørgsmålet: "Hvor gammel skal du begynde barbering?" Er simpel - når synligt ansigtshår fremstår. I livet fører drengene ofte til den sædvanlige nysgerrighed. Det er vigtigt at advare teenageren mod mulige fejl. For barnets gavn må du bede ham om ikke at skynde sig for at barbere sin overskæg - alt har sin tid.

Sådan skægges et skæg: forberedelse, fashionable former, skæreprocessen

Flere og flere mænd vil lære at skære et skæg på egen hånd. Det er ikke så svært, hvis du nærmer dig dette problem med behørig opmærksomhed. Du skal vælge en passende form for skæget, forberede værktøjssætet og følge en simpel frisørsalgoritme.

Maskulinitet eller overskud: Første gang vi barberer overskæg

De første teenage-overskæg på en eller anden måde gør en fyr til at tænke på, hvordan man barberer sin overskæg for første gang. I hvilken alder skal du begynde barbering, eller måske skal du vente? Vi råder dig til at vælge den rigtige barberhøvel til følsom hud.

Hemmelighederne til en vellykket barbering uden irritation: hvordan man barberer

Irritation efter barbering og hvordan man barberer ordentligt for at undgå det. Hvis du kender årsagerne til irritationens udseende, for at beherske barberingen korrekt, kan du undgå de ubehagelige konsekvenser ved at pleje et ansigt.

Sådan barberes et overskæg?

Vigtige tips om, hvordan man barberer overskæg, måder og subtiliteter af skægbeskæring. Plejeregler og værktøjer, der bruges til behagelige hårklipp.

Hvornår skal du begynde at barbere teen

Spring til indhold

 • Log ind
 • registrering
 • Se nye indlæg
 • Fora
 • brugere
 • Blogs
 • galleri
 • kalender
 • større
 1. Konferencer af klubben Lad os føde og rejse
 2. → Om vores babyer
 3. → Skolebørn, teenagere.

Hvornår kan du barbere en piges ben?

 • Side 1 af 2
 • 1
 • 2
 • fremad
 • Log ind for at svare på emnet.

# 1 Vi100

# 2 Masyashka ***

# 3 Siberia ****

Nu taler vi om ben. Kan jeg starte allerede eller ej?

# 4 Ktuta **

# 5 Vikdaria **

# 6 webushka ***

 • Navn: Julia
 • Køn: Kvinde
 • By: Moskva, Medvedkovo
 • Til toppen
 • Navn eller citat

# 7 Siberia ****

Jeg kan huske min erfaring, den samme barberede for første gang om 14 år og oversvømmede næsten straks sorte og hårde stænger.

# 8 Vi100

 • Køn: Kvinde
 • By: Moskva, NEAD
 • Til toppen
 • Navn eller citat

# 9 Ktuta **

# 10 Vi100

 • Til toppen
 • Navn eller citat

# 11 alt forkert

# 12 Vi100

Hvis hårene er lyse og tynde, så er IMHO det muligt i den alder og ikke at starte - jeg vil stadig have tid i 12, men jeg kunne mærke

men nu er de på en eller anden måde blevet mørke gennem en, og der er så mange af dem. Min datter og hendes hoved har meget tykt hår, og når man ser på dine ben, er alt lige der, du kan endda sige det.

 • Til toppen
 • Navn eller citat

# 13 * Azazella *

# 14 Vikdaria **

Generelt, i hvilken alder kan du gøre professionel hårfjerning? I kabinen, lang sigt? Jeg deltager i spørgsmålet. Og hvad er en langsigtet epilering?

Piger - og hvem døtre bruger depilatory cremer = fortæl mig navnet venligst. Jeg er selvfølgelig, hårløs, jeg har lys og meget, meget sjælden og tynd, og vokser langsomt næsten 2 måneder. Jeg har aldrig brugt cremer og forstår dem ikke overhovedet...

# 15 happy_cat **

Jeg har ikke løst det, vi havde et spørgsmål for et år siden om 11,5 år, hendes hår er blondt og ikke så synligt, eller snarere alt så fint ud, men da vi flyttede til landhuset, var der en kæreste, der sandsynligvis barberer benene fra barndommen Under alle omstændigheder gjorde hun allerede i alderen 10, selv om hun også er lys, og jeg tror ikke, at der var alvorlige problemer. I almindelighed tørrede en kæreste på hendes hjerne og engang en docha pralede på, hvilke glatte ben hun havde, hvad jeg var bange for ikke at sige noget om, efter hvor mange gange de talte, forklarede hun for hende hvilken slags hedgehog hun ville få. Jeg har selv altid brugt epilatoren, så jeg gjorde elektro overhovedet og næsten glemte det, og her er det. Generelt begyndte det fra 12,5 år med os, men i slutningen af ​​sommeren forstod hun selv, at hendes hår blev stiv og kom til rådgivning, de besluttede at bruge en fløde et par gange og derefter begynde at bruge voksstrimler, fordi hun var bange for elektrolytisk epilator, Vi er ved at vokse. Generelt tænkte jeg, at jeg ville tage hende 14-15 år, hvis problemet opstår ved epilering, og alt går hurtigt for frisk, men hun besluttede forskelligt, hun ved ikke, at blondt hår er sværere at fjerne for altid end mørkt hår, at det barberede hår er værre end kanoner dem, men du kan ikke sætte hovedet på...

Den første barbering gutter: hvordan man ikke forlade nedskæringer og irritation

Siden barndommen har forældre givet deres børn det grundlæggende i personlig hygiejne. At nå ungdomsårene står over for en anden regel om ansigtspleje - barbering. Når vi barberer for første gang, er det bare nødvendigt at observere nogle nuancer for fuldstændigt at fjerne ansigtshår og samtidig ikke fremkalde udviklingen af ​​inflammatoriske processer på irriteret hud i ansigtet.

For at fjerne alle de ubehagelige konsekvenser af barberingsproceduren er det værd at henvende sig til det med al ansvar. Selv om det ser ud til, at der ikke er noget særligt ved barberingsprocessen, vil de første forsøg sandsynligvis vise sig at være smertefulde. For at minimere de ubehagelige konsekvenser, bør du følge visse regler, vide om det er værd at barbere et overskæg tidligere end 18 år og have en ordentlig barberingsteknik.

I hvilken alder skal du begynde at barbere en teenager?

Et entydigt svar på dette spørgsmål eksisterer simpelthen ikke. Hver persons organism er individuel. I nogle unge mænd synes teenage whiskers at blive gammel, mens i andre er synlig fluff allerede til stede ved 15 år. Specialister kosmetologer anbefaler først barbering overskæg ikke tidligere end 17-18 år, men hvis den arvelige faktor fremkalder synligt hår i en tidligere alder, så kan denne faktor genovervejes. Under alle omstændigheder den endelige beslutning, når du kan barbere den første fluff på ansigtet af en teenager for at bestemme med sine forældre.

Razor valg

Når den unge "fluff" bliver for mærkbar, og det er ubehageligt for en ung mand at komme på en sådan måde i samfundet, skal du tænke på den første barbering. For at proceduren skal finde sted smertefrit og minimalt beskadige huden, skal du vælge den rigtige maskine.

Det anbefales at foretrække flerbladet razor, der er så sikkert som muligt, og systemet med mikro-rygger giver dig mulighed for at glatte barberingen, hvilket minimerer den delikate teenage hud. På en sådan maskine er det bekvemt at udskifte kassetterne efter behov.

En anden god løsning er at købe en elektrisk barbermaskine. I dette tilfælde berører knivene ikke huden, hvilket vil beskytte mod mulige nedskæringer og irritationer. Huden vil lettere barbere og føle sig godt tilpas. Et andet plus er, at der ikke er brug for at bruge gel- eller barberskum.

Barbering af en klassisk maskine kræver visse færdigheder, fordi håret fjernes i det øverste lag af celler, hvilket er uacceptabelt for en teenager. Hans hud er stadig i gang med vækst sammen med hele kroppen, så det er bedre at udelukke sådanne aggressive handlinger.

Hvilken slags barberingsprodukter skal du bruge?

Før du påbegynder en barberingsprocedure, skal du købe et antal produkter, der hjælper dig med at overføre det lettere og undgå skader. Vi taler nu om barbering og efter barbering. For at den første barbering af overskæg skal passere uden negative konsekvenser, er det bedre at købe en gel eller skum til følsom hud, der blødgør hårene så meget som muligt og forbereder huden.

Du skal vide, hvordan man bruger barbergel, og hvordan man anvender det på dit ansigt sparsomt. Naturligvis kan du blot skumme værktøjet med dine hænder, men det er bedre at få en barberingsbørste, der hjælper dig med at let skumme en lille smule gel og distribuere den på den ønskede overflade. Efter barbering er færdig, er det tilrådeligt ikke at glemme specielle lotioner eller balsamer. Disse produkter er designet til at berolige irriteret hud og dens desinfektion.

Forberedende fase

Før du barberer din overskæg for første gang, skal du grundigt vaske med varmt vand. Denne proces skal blive en vane, således at børsterne bliver maksimalt blødgjort og fugtet. Nogle gange anbefales det til at blødere et håndklæde i varmt vand og lægge det på deres ansigt i et stykke tid for yderligere blødgøring. Efter denne procedure skal overskydende væske være våd, men ikke tør. Huden skal forblive fugtig.

Barberingsteknik

Hver ung mand er interesseret i svaret på spørgsmålet om hvordan man barberer et overskæg korrekt? Efter at huden er blevet tilberedt, påføres det valgte barberingsprodukt. Det skummer i hænderne eller direkte på ansigtet. Dernæst skal du tage maskinen og shave en teenagers mustasje forsigtigt uden at efterlade separate hår. Du skal forlade skummet på huden i flere minutter, og maskinen skal efter hver bevægelse skylles under rindende varmt vand.

Der er visse regler for barbering. Det anbefales at starte processen fra kinderne, bevæger sig til nakken, og de mest følsomme områder (over læben og hagen) bør barberes i enden. Bly barberkniven er nødvendig i retning af hårvækst. Hvis der er individuelle hår, kan du snyde mod vækst. Alle bevægelser skal være glatte og forsigtige for at undgå irritation og rødme i huden. Det er bedre at lave en jævn bevægelse end et par små hurtige jerks.

Nogle gange vokser en teenagers overskæg ujævnt, og nogle hår er arrangeret i en ret vinkel, derfor anbefales det, at du får en lidt mere stram hud med fingrene.

Efter afslutning af proceduren skylles det resterende skum med køligt vand for at lukke de dampede porer og indsnævre mikrobeskæringen. Alle unge anbefales at bruge balsam eller lotion efter barbering for at hjælpe huden med at komme sig. I fremtiden gør det helt unødvendigt. Nogle mænd nægter balsam og foretrækker cologne.

Før du barberer for første gang, bør du studere alle ovenstående oplysninger og om muligt rådføre dig med din far eller ældrebror.

Hudplejefunktioner

Hvis det efter det første forsøg på at barberge ansigtshud, udslæt eller acne betændte huden, kan det tage lidt tid at smøre de berørte områder med antiinflammatorisk salve. En sådan reaktion kan forekomme efter hver barbering, indtil huden bliver brugt.

For at undgå hudproblemer er det tilrådeligt ikke at skynde sig og ikke være interesseret i, om det er muligt at barbere et overskæg i en alder af 14 år. Alt har sin tid! Hvis betændelse og acne er til stede uanset hyppigheden af ​​barbering, er der behov for yderligere daglig hudpleje, som består i brugen af ​​skrubber, masker og terapeutiske lotioner. Hvis det er svært at klare problemet alene, anbefales det at søge hjælp fra en kosmetolog

Ingen vil helt sikkert sige, hvor længe en teen skulle barbere. Specifikke tal kan ikke kaldes alt afhænger af en ung persons fysiologiske egenskaber. Det vigtigste ved at bestemme, hvilken type hud der skal vælges, hvordan man vælger den rigtige barberkniv og relaterede værktøjer. Det endelige resultat afhænger af valget.

Første stubbe - hvordan skal en teenage barbere

Når den første furiness dukker op på dit ansigt, føler du, at du har lavet et stort skridt i voksenverdenen og deres ritualer. Mandlig barbering, selvom det er forbundet med stolthed og modenhed, er årsagen til mange problemer. Lær at barbere ordentligt, sørg for følsom hud og undgå ubehagelige og uæstetiske irritationer, der kan forårsage angst og blive en kilde til unødig stress, for eksempel før dating.

Artiklens indhold:

Barbering kosmetik

Razors og barbermaskiner er heldigvis langt væk. I dag dominerer mænds badeværelser:

 • • Elektriske barbermaskiner;
 • • Razors med udskifteligt blad;
 • • Og muligvis engangsbrug.

Vær opmærksom på, hvilken slags hår du har - blød og delikat kræver mere avanceret tilbehør. Du kan vælge:

Det sker, især hos unge mænd, der barberer sig meget for nylig, at kosmetik forårsager yderligere irritation af ansigtets hud.

 • • Når du føler at huden begynder at ridse og bage unpleasantly - skift hudplejeproduktet. Normalt er problemet forårsaget af overfølsomhed af huden til sammensætningen af ​​denne kosmetiske eller en lille betændelse, der hurtigt passerer.
 • • Hvis ubehagelige symptomer vedvarer, skal du kontakte en hudlæge.
 • • Hvis huden, efter at have været i brug, bliver rød, bliver et besøg hos lægen en nødvendighed. Nogle gange er det et symptom på kontaktdermatitis, hvor der opstår uheldige ændringer: pletter og blærer fyldt med hvidgul væske.
 • • Hvis du bemærker dem, skal du ikke panikere. Vil hjælpe medicin, der har antiinflammatorisk og anti-allergisk virkning.

Barbering og hudpleje

 • 1. Undgå at modvirke de oprindelige fejl under barberingen. Med tiden vil du forstå alt, og den daglige handling ophører med at være et problem.
 • 2. Knivbladet skal bevæge sig i en bestemt retning: fra top til bund.
 • 3. Prøv at trykke barbermaskinen på dit ansigt, ret pænt, med følelse, ellers vil du bryde det øverste lag af epidermis.
 • 4. Husk at huden skal desinficeres sikkert (for at undgå ubehagelige konsekvenser).
 • 5. Håret på teenagerens krop vokser ikke lige overalt: på hovedet er håret blødt og fleksibelt, mens håret på hagen og kinderne er hårdt og forholdsvis tykt. Dette er et tegn på, at mandlige hormoner virker i kroppen, der påvirker skægets vækst.
 • 6. Ved du, hvad din hudtype er? Hvis ikke, spørg din søster eller kosmetolog.
 • 7. Tør hud i en teenager er sjælden, men du bør undgå at vaske dit ansigt med sæbe og vand.
 • 8. Til olieholdig og kombinationshud, brug speciel kosmetik, der reducerer talgproduktionen. Det er godt, hvis de indeholder rensemidler, såsom te-træolie. Bare rolig, dette er et almindeligt problem blandt teenagere. Når du barberer, skal du være forsigtig - denne hud kræver delikatesse.
 • 9. Forsøg ikke at fjerne barske ændringer på huden, fordi de hurtigt vil optage andre dele af ansigtet.
 • 10. Vorter og eventuelle hudpletter bør også undgå kontakt med maskinen.

Barberingsproblemer

 • 1. I løbet af den første barbering vil du sandsynligvis ikke være i stand til at beskytte dig mod alle mikrotraumas af epidermis. Lille blødning er ikke farlig, men du skal forsigtigt desinficere dem - du har brug for hydrogenperoxid og en vatpind til at vaske dit ansigt.
 • 2. Når du slipper af ansigtshår, skal du bruge en regelmæssig efter barbering, der lindrer irritation.
 • 3. Det sker, at ansigtet på en teenager forårsager mere alvorlige problemer. Gram-negative bakterier eller stafylokokker, kan føre til betændelse i hårsækkene. Hudændringer vises normalt på nakken og kinderne. Du kan mærke små bobler, men nogle gange som følge af udviklingen af ​​den inflammatoriske proces forekommer der abscesser, der gør barbering meget vanskelig. Du kan ikke røre dem med beskidte hænder og endnu mere klemme. Hvis du bemærker dem i ansigtet, skal du opgive barbering i et par dage. Hvis tilstanden vedvarer, skal du registrere dig hos en hudlæge.

Den første barbering er begyndelsen på en handling, som de fleste mænd gentager i deres liv. Du bør vide ikke kun hemmelighederne om effektivt at slippe af med ansigtshår, men også den grundlæggende regel om hygiejne forbundet med mænds ritual. Du bør ikke dele din barbering med nogen - selv med en elsket.

Tip 1: Hvorfor vokser kvinder overskæg og hår på deres kin?

lllokony