Den første barbering gutter: hvordan man ikke forlade nedskæringer og irritation

Siden barndommen har forældre givet deres børn det grundlæggende i personlig hygiejne. At nå ungdomsårene står over for en anden regel om ansigtspleje - barbering. Når vi barberer for første gang, er det bare nødvendigt at observere nogle nuancer for fuldstændigt at fjerne ansigtshår og samtidig ikke fremkalde udviklingen af ​​inflammatoriske processer på irriteret hud i ansigtet.

For at fjerne alle de ubehagelige konsekvenser af barberingsproceduren er det værd at henvende sig til det med al ansvar. Selv om det ser ud til, at der ikke er noget særligt ved barberingsprocessen, vil de første forsøg sandsynligvis vise sig at være smertefulde. For at minimere de ubehagelige konsekvenser, bør du følge visse regler, vide om det er værd at barbere et overskæg tidligere end 18 år og have en ordentlig barberingsteknik.

I hvilken alder skal du begynde at barbere en teenager?

Et entydigt svar på dette spørgsmål eksisterer simpelthen ikke. Hver persons organism er individuel. I nogle unge mænd synes teenage whiskers at blive gammel, mens i andre er synlig fluff allerede til stede ved 15 år. Specialister kosmetologer anbefaler først barbering overskæg ikke tidligere end 17-18 år, men hvis den arvelige faktor fremkalder synligt hår i en tidligere alder, så kan denne faktor genovervejes. Under alle omstændigheder den endelige beslutning, når du kan barbere den første fluff på ansigtet af en teenager for at bestemme med sine forældre.

Razor valg

Når den unge "fluff" bliver for mærkbar, og det er ubehageligt for en ung mand at komme på en sådan måde i samfundet, skal du tænke på den første barbering. For at proceduren skal finde sted smertefrit og minimalt beskadige huden, skal du vælge den rigtige maskine.

Det anbefales at foretrække flerbladet razor, der er så sikkert som muligt, og systemet med mikro-rygger giver dig mulighed for at glatte barberingen, hvilket minimerer den delikate teenage hud. På en sådan maskine er det bekvemt at udskifte kassetterne efter behov.

En anden god løsning er at købe en elektrisk barbermaskine. I dette tilfælde berører knivene ikke huden, hvilket vil beskytte mod mulige nedskæringer og irritationer. Huden vil lettere barbere og føle sig godt tilpas. Et andet plus er, at der ikke er brug for at bruge gel- eller barberskum.

Barbering af en klassisk maskine kræver visse færdigheder, fordi håret fjernes i det øverste lag af celler, hvilket er uacceptabelt for en teenager. Hans hud er stadig i gang med vækst sammen med hele kroppen, så det er bedre at udelukke sådanne aggressive handlinger.

Hvilken slags barberingsprodukter skal du bruge?

Før du påbegynder en barberingsprocedure, skal du købe et antal produkter, der hjælper dig med at overføre det lettere og undgå skader. Vi taler nu om barbering og efter barbering. For at den første barbering af overskæg skal passere uden negative konsekvenser, er det bedre at købe en gel eller skum til følsom hud, der blødgør hårene så meget som muligt og forbereder huden.

Du skal vide, hvordan man bruger barbergel, og hvordan man anvender det på dit ansigt sparsomt. Naturligvis kan du blot skumme værktøjet med dine hænder, men det er bedre at få en barberingsbørste, der hjælper dig med at let skumme en lille smule gel og distribuere den på den ønskede overflade. Efter barbering er færdig, er det tilrådeligt ikke at glemme specielle lotioner eller balsamer. Disse produkter er designet til at berolige irriteret hud og dens desinfektion.

Forberedende fase

Før du barberer din overskæg for første gang, skal du grundigt vaske med varmt vand. Denne proces skal blive en vane, således at børsterne bliver maksimalt blødgjort og fugtet. Nogle gange anbefales det til at blødere et håndklæde i varmt vand og lægge det på deres ansigt i et stykke tid for yderligere blødgøring. Efter denne procedure skal overskydende væske være våd, men ikke tør. Huden skal forblive fugtig.

Barberingsteknik

Hver ung mand er interesseret i svaret på spørgsmålet om hvordan man barberer et overskæg korrekt? Efter at huden er blevet tilberedt, påføres det valgte barberingsprodukt. Det skummer i hænderne eller direkte på ansigtet. Dernæst skal du tage maskinen og shave en teenagers mustasje forsigtigt uden at efterlade separate hår. Du skal forlade skummet på huden i flere minutter, og maskinen skal efter hver bevægelse skylles under rindende varmt vand.

Der er visse regler for barbering. Det anbefales at starte processen fra kinderne, bevæger sig til nakken, og de mest følsomme områder (over læben og hagen) bør barberes i enden. Bly barberkniven er nødvendig i retning af hårvækst. Hvis der er individuelle hår, kan du snyde mod vækst. Alle bevægelser skal være glatte og forsigtige for at undgå irritation og rødme i huden. Det er bedre at lave en jævn bevægelse end et par små hurtige jerks.

Nogle gange vokser en teenagers overskæg ujævnt, og nogle hår er arrangeret i en ret vinkel, derfor anbefales det, at du får en lidt mere stram hud med fingrene.

Efter afslutning af proceduren skylles det resterende skum med køligt vand for at lukke de dampede porer og indsnævre mikrobeskæringen. Alle unge anbefales at bruge balsam eller lotion efter barbering for at hjælpe huden med at komme sig. I fremtiden gør det helt unødvendigt. Nogle mænd nægter balsam og foretrækker cologne.

Før du barberer for første gang, bør du studere alle ovenstående oplysninger og om muligt rådføre dig med din far eller ældrebror.

Hudplejefunktioner

Hvis det efter det første forsøg på at barberge ansigtshud, udslæt eller acne betændte huden, kan det tage lidt tid at smøre de berørte områder med antiinflammatorisk salve. En sådan reaktion kan forekomme efter hver barbering, indtil huden bliver brugt.

For at undgå hudproblemer er det tilrådeligt ikke at skynde sig og ikke være interesseret i, om det er muligt at barbere et overskæg i en alder af 14 år. Alt har sin tid! Hvis betændelse og acne er til stede uanset hyppigheden af ​​barbering, er der behov for yderligere daglig hudpleje, som består i brugen af ​​skrubber, masker og terapeutiske lotioner. Hvis det er svært at klare problemet alene, anbefales det at søge hjælp fra en kosmetolog

Ingen vil helt sikkert sige, hvor længe en teen skulle barbere. Specifikke tal kan ikke kaldes alt afhænger af en ung persons fysiologiske egenskaber. Det vigtigste ved at bestemme, hvilken type hud der skal vælges, hvordan man vælger den rigtige barberkniv og relaterede værktøjer. Det endelige resultat afhænger af valget.

Den ideelle alder for den første ungdommelige barbering

I en vis alder begynder drenge at lægge mærke til vegetationen på deres ansigt. Nogen tager straks barbermaskinen i stykker, og der er ikke nogen opmærksom på dette i for lang tid. Hvilken alder er den mest velegnede til en ung manns første barbering, og hvilke punkter i denne proces bør tages i betragtning?

Alder for den første barbering

Puberty hos drenge begynder normalt på 11-12 år, i sjældne tilfælde kan dette stadium starte tidligere. Denne periode er også karakteriseret ved udseendet af vegetation. Så tidligt som 13-14 år kan en teenager støde på en kanon på hans ansigt i overlæben. Drengene reagerer forskelligt på denne proces, men under alle omstændigheder er hvert tegn på hans opvækst utrolig vigtigt for en teenager.

Med udseende af hår på ansigtet vil nogle fyre straks fjerne dem med en barbermaskine. Det er godt, hvis en dreng kan henvende sig til sine forældre til rådgivning, men nogle gange bestemmer han alt selv. Fra manglende viden kan unge mænd skade deres hud, især hvis det er problematisk og følsomt. Derfor vil det ikke være overflødigt for forældre at foretage en forebyggende samtale med deres søn, så på tidspunktet for pistens udseende på hans ansigt ville han stille spørgsmål til dig og ikke til venner, der er så uvidende som han selv.

Lad os vende tilbage til spørgsmålet om at bestemme den ideelle alder for den første barbering. Det skal bemærkes, at der ikke vil være noget definitivt svar på dette spørgsmål. Der er ikke et sådant mønster, at du i dag blev 15, og i morgen tager du en barbermaskine. Udviklingen af ​​organismen foregår individuelt: i nogle drenge forekommer stub allerede i en alder af 14, mens den i andre er kun tættere på 18 år.

Udseendet af den første pistol er ikke en grund til at begynde barbering. Selvfølgelig vil drengen selvfølgelig styrke denne proces for at blive ældre. Det er nødvendigt at minde ham om i øjeblikket at med hver barbering bliver børsterne mørkere og hårdere, hvilket betyder, at han meget snart skal rake hver dag.

For tidligt barbering kan få konsekvenser. En teenagers hud er øm og følsom, og en sådan aggressiv effekt som barberblad kan påvirke hendes tilstand negativt. Hertil kommer, at hvis gutten lider af acne, acne eller andre inflammatoriske processer på ansigtets hud, så kan du ved hjælp af en barberkniv "sprede" denne glæde til hele ansigtet og forværre processen.

Baseret på råd fra kosmetologer er det bedst at begynde at barbere et ansigt ikke tidligere end 18 år. I denne alder bliver guternes hud mere moden og mindre modtagelig for ydre påvirkninger. Forsøg at afholde teeneren fra barbering, hvis han er under 14, selvom fluffen er tilstrækkeligt mærkbar. I denne alder er beslutningstagningen mere individuel og afhænger selvfølgelig af ungdommens ønske. Alderen på grund af at bruge en barbermaskine til at fjerne ansigtshår er i høj grad bestemt af arvelighed. Dette skal også overvejes, når man beslutter at begynde barbering.

Den bedste mulighed er, når en fyr begynder at barbere ansigtet tættere på flertalsalderen. Hvis vegetationen er meget aktiv, så fra 14-15 år. Indtil denne alder er det ønskeligt at lide, hvis vi kun taler om pistolen, og ikke om fuldstrengede børster, hvilket er yderst sjældent i denne alder. Tal derfor med den unge mand og argumenterer for, hvorfor du ikke skal skynde dig for at begynde barbering.

Første barberingsprocedure

Når hårfjerning stadig er påkrævet, skal du tage en ansvarlig tilgang til denne procedure. Det er ønskeligt, at den første barbering var under ledelse af en voksen. Ungdommer har ofte ingen idé om, hvad en uhyggelig barbering kan henvende sig til huden. De må ikke engang og så som faderen barberet eller hans ældre bror, men i denne situation må man ikke forveksle hudpleje af en voksen mand og en dreng. Den første ting at overveje er den unge huds følsomhed og dens sårbarhed. Du skal købe et individuelt barbersæt. Den bør bestå af en ny barbermaskine, et barberingshjælp og en aftershave.

Brug ikke paternal barberingstilbehør. For det første er barbermaskinen en strengt personlig ting og kan ikke deles, og for det andet skal barberingshjælpene vælges individuelt. Geler og lotioner til mænd er ikke egnede til teenage hud.

Razors er engangsbrug og genanvendelig. Det er bedre at vælge en barbermaskine med udskiftelige dyser, som har flere blade. De reducerer sandsynligheden for nedskæringer, ikke så meget skade på huden. Elektrisk barbermaskine er ikke den bedste mulighed for en teenager, fordi den beskadiger hudens stratum corneum mere. Det er bedre at opgive denne mulighed.

Sørg for at bruge barberingsprodukter. Det er bedst, hvis det er en gel til følsom eller teenage hud. Efter barbering er det nødvendigt at anvende en alkoholbaseret tonic eller lotion. Dette er vigtigt, fordi forkert pleje vil føre til betændelse i ansigtet. Når der opstår inflammatoriske elementer, kan du bruge calendula tinktur, chlorhexidinopløsning og panthenol spray.

Barberingsproceduren skal begynde ved dampning af huden. Barbering kan startes efter bad eller bad, hvilket letter lettere fjernelse af hår med det laveste niveau af hudtrauma. Derefter skal du påføre gelen (skum) og begynde barbering. Maskinførings software retning af hårvækst og den eneste måde. Ellers vil indgroede hår fremkomme, hvilket fører til inflammatoriske processer i områder med indgroning af hår. Hvis betændelse har optrådt, skal du bruge antiinflammatoriske lægemidler. Barbering af en teenager bør kun foretages med en let bevægelse kun fluffen selv og forsøge ikke at skrabe bladet på ansigtets hud.

Den optimale alder til barbering er rent individuelt. Du bør ikke skynde dig med det for at undgå negative konsekvenser. Og det er yderst vigtigt at udføre barberingsprocessen korrekt for ikke at skade en teenagers følsomme hud.

Sådan lærer du en teenager at barbere korrekt: nyttige ekspert tips

Børn vokser altid uventet op, og en dag vil din søn bede dig om at købe en barbermaskine til ham. Imidlertid er denne enhed alene ikke nok.

Victoria Alekseevna Tolstonosova, dermatocosmetolog, trichologist (Uro-Pro International Medical Center, Ekaterininskaya Clinic, Krasnodar), fortalte Letydor, hvordan man forbereder en teenagers hud før barbering, hvilke kosmetiske produkter skal bruges før og efter proceduren, bedre end barbering - med en maskine eller en elektrisk barbermaskine, og også hvordan man behandler huden i tilfælde af et snit.

Victoria Alekseevna Tolstonosova

Ved hvilken alder at begynde barbering

Til at begynde med er den første barbering ikke så meget forbundet med den æstetiske side af problemet, som med det vigtige stadium, hvor drengen bliver en mand. At være teenagerens mor følte jeg helt, hvordan jeg ved at barbere de første hår på mit ansigt, blev min søn mere uafhængig og følelsesmæssigt at reagere på manifestationer af vogterskab fra min side. Ofte, efter at have set deres jævnaldrende, tager de unge mænd maskinen meget tidligt op og slipper af den første kanon, der går forud for voksen vegetation.

Desuden tror forældre stadig i vores land, at jo hurtigere deres hår er barbert, jo tykkere og stærkere bliver de. Derfor er myten om tidlig barbering stadig side om side med den opfattelse, at det er nødvendigt at barbere hovedet på et etårigt barn.

Så snart ansigtshår begynder at vokse aktivt og er fyldt med pigment, skal det begynde at barbere sig. I gennemsnit sker dette i intervallet mellem 14 og 16 år, og en teenagers hormonelle baggrund kan foretage justeringer. Derudover er der en anbefaling fra kosmetologer, hvorefter du stadig skal begynde barbering i en alder af 18 år.

Sådan forbereder du dig på den første barbering

Ideelt set vil der være en far ved siden af ​​en teenager på tidspunktet for den første ansigtshårfjerning. Han vil også forklare, at hver person skal have personlige barberingstilbehør samt barberingshjælpemidler.

Hvad skal du vide om den første barbering?

De grundlæggende regler om personlig hygiejne fra børns forældre lærer i barndommen. Men der kommer en tid, hvor drenge, der er fyldt 16 år, står over for et problem. Skal jeg begynde barbering, og hvordan man barberer et overskæg for første gang?

Det ser ud til at være svært i denne proces, men når en teenager skal håndtere dette alene, er det vigtigt at gøre alt rigtigt. Tværtimod giver irriteret hud ikke nogen fornøjelse. Forældre spørger i sin tur, hvor mange år du kan barbere det første syn på børster?

Typer af barbermaskiner

Mange 16-årige begynder at opleve problemer med barbering på grund af det forkerte valg af maskine. Unge mennesker tager normalt ikke hensyn til, hvilken type hud de har, hvor følsomme det er. Disse er de nødvendige parametre, hvormed værktøjerne vælges.

Moderne mænd, du kan sige heldig. Selv ved deres første "konflikt" med stubbe, kan de vælge mellem en række apparater og barbermaskiner. Når valget først var mellem en barbermaskine og en barbermaskine. Nu tilbydes både elektriske muligheder, værktøjsmaskiner og farlige barbermaskiner.

Hvad er barbermaskinen så farlig? Faktum er, at den bruger et skarpt bladblad. Hvis du ikke bruger det korrekt, kan du få alvorlige skader. Denne slags barbermaskine har imidlertid en række fordele, ikke for ingenting, som den anvendes efter så meget tid efter opfindelsen. En af de største fordele er et langt og skarpt skærpet blad. Med det kan du bruge flere gange på samme hudområde, og det vil ikke føre til irritation.

Den anden fordel er skærmens ensartethed. Hvis værktøjet begynder at blive stump, så stikker det jævnt over hele overfladen. Fra tid til anden er det værd at male det. Hvis du gør dette før hver barbering, vil hårene blive afskåret specielt let. Den tredje ubestridelige fordel er produktets holdbarhed. Hvis driften og opbevaringen udføres korrekt, kan lang levetiden for et sådant barberingsværktøj nå flere årtier.

Men ikke ulemper uden omkostninger. Først og fremmest er naturligvis fare. Hvis du ikke bruger produktet korrekt, kan du forblive med ar på ansigtet i stedet for glat rent hud. Dette er næppe første gang, det kan betragtes som en acceptabel løsning. Prøv det værd, når der vil være en vis oplevelse.

Konventionelle værktøjsmaskiner, mekaniske og elektriske versioner af barbermaskiner er rangeret som sikkerheds barbermaskiner. Det er de maskiner, der normalt anbefales for første gang. Dette er en af ​​de nemmeste, hurtigste og billigste muligheder. Det er nødvendigt at skelne mellem engangsmaskiner og muligheder med genanvendelige barberhoveder. Deres forskel ligger i selve navnet.

Når du barberer en engangsopsætning, bliver bogstaveligt to eller tre gange bladet helt dumt, og det vil kun være rigtigt at smide det væk. Til den genbrugelige mulighed skal du købe flytbare kassetter, men de holder meget længere. I princippet er det for første gang, især hvis du er i tvivl om, at maskinen er en god mulighed for dig, er det bedre at bruge en engangspost.

Mekaniske barbermaskiner har også en lav pris med en ret høj barbering. Ulemperne omfatter behovet for hyppig udskiftning af blade, såvel som fraværet af beskyttelsesstrimler.

Sandsynligvis i 16 år er el-barbermaskine en af ​​de mest acceptable alternativer. Det er praktisk, praktisk og hurtigt. Når du arbejder med en elektrisk barbermaskin, beskytter du automatisk mod irritation, du kan kun skade din hud med stor indsats, og selv en teenager kan for første gang barbere korrekt. Imidlertid har sådanne muligheder deres ulemper.

Logisk er netværksafhængighed. Og kvaliteten af ​​barbering forlader undertiden meget at ønske, især når det kommer til grove, male børster. Derfor er det ofte nødvendigt at gentage det samme område gentagne gange.

I øjeblikket er det alle populære typer barbermaskiner, som mænd bruger hver dag. Mere detaljeret er det værd at overveje versionen med maskinen, da populariteten af ​​dette barbermaskinerværktøj er størst.

Vi bruger maskinen korrekt

For at bruge el-barbermaskinen behøver du ikke nogen specielle færdigheder, bare tilslut den til netværket. Men med en ren barbering med hjælp fra maskinen har dens problemer, skal du bruge dette objekt korrekt. Og derfor er det meget vigtigt at udføre tre trin:

 • forberedelse (vask, ved hjælp af barberingsprodukter);
 • barber direkte
 • postuhod.

Før du begynder på selve barberingen, skal du gå gennem en simpel forberedende fase. Det kræver grundig vask med varmt vand. Den høje temperatur vil bløde børsterne og forberede huden. Samtidig vil specielle barbercremer yderligere forenkle proceduren.

Efter vask af et lille håndklæde eller terry klud anbefales at fugte med varmt vand og lave en slags komprimere, klemme ud overskydende vand. Et par minutter rundt om ansigtet vil være nok til at åbne follikel og forenkle hårfjerning.

Den anden del af præparatet er brugen af ​​gel- eller barberskum. Dette trin kan ikke overses. Værktøjet skal påføres håndfladen og jævnt fordelt over alle områder af ansigtet, som du planlægger at behandle. Hvis palmen virker ubehageligt, prøv en børste. Professionelle bruger børsten til at distribuere specielle formuleringer.

Til barbering, især først, skal du kun bruge friske barbermaskiner med skarpe kanter. Det meste af skaden under barberingen skyldes brugen af ​​stumme maskiner. Barbering skal starte fra kinderne til siden af ​​hagen. Det er vigtigt at følge den retning, hvor håret vokser. Hvis du bruger den modsatte retning til barbering, så kan du stå over for et sådant problem som indgroede hår.

Efter at have behandlet hele overfladen, skal du ikke glemme behovet for at fugte huden. Når alt det resterende skum vaskes, skal du bruge en creme eller en særlig efterskærmning. Det er bedst at vælge muligheder for følsom hud, som normalt sker i ungdomsårene. Dette trin vil spare dig for irritation. Og også lade huden genoprette sig hurtigt.

Hvis du efter første gang ikke er tilfreds med resultatet (det er ikke altid muligt at fjerne håret hårdt væk i retning af hårvækst), kan du forsøge at ændre lidt vinklen, hvor maskinen bruges. Dette vil effektivt fjerne lige hår, der vokser vinkelret på huden.

Hvis den hud, hvor behandlingen udføres med fri hånd, er lidt spændt, så kan der opnås bedre resultater. Skyl maskinen grundigt efter hver behandling. Faktisk er barbering let. Især hvis du træner dig selv til at gøre dette lige fra begyndelsen.

Hvornår skal du begynde at barbere teen

Spring til indhold

 • Log ind
 • registrering
 • Se nye indlæg
 • Fora
 • brugere
 • Blogs
 • galleri
 • kalender
 • større
 1. Konferencer af klubben Lad os føde og rejse
 2. → Om vores babyer
 3. → Skolebørn, teenagere.

Hvornår kan du barbere en piges ben?

 • Side 1 af 2
 • 1
 • 2
 • fremad
 • Log ind for at svare på emnet.

# 1 Vi100

# 2 Masyashka ***

# 3 Siberia ****

Nu taler vi om ben. Kan jeg starte allerede eller ej?

# 4 Ktuta **

# 5 Vikdaria **

# 6 webushka ***

 • Navn: Julia
 • Køn: Kvinde
 • By: Moskva, Medvedkovo
 • Til toppen
 • Navn eller citat

# 7 Siberia ****

Jeg kan huske min erfaring, den samme barberede for første gang om 14 år og oversvømmede næsten straks sorte og hårde stænger.

# 8 Vi100

 • Køn: Kvinde
 • By: Moskva, NEAD
 • Til toppen
 • Navn eller citat

# 9 Ktuta **

# 10 Vi100

 • Til toppen
 • Navn eller citat

# 11 alt forkert

# 12 Vi100

Hvis hårene er lyse og tynde, så er IMHO det muligt i den alder og ikke at starte - jeg vil stadig have tid i 12, men jeg kunne mærke

men nu er de på en eller anden måde blevet mørke gennem en, og der er så mange af dem. Min datter og hendes hoved har meget tykt hår, og når man ser på dine ben, er alt lige der, du kan endda sige det.

 • Til toppen
 • Navn eller citat

# 13 * Azazella *

# 14 Vikdaria **

Generelt, i hvilken alder kan du gøre professionel hårfjerning? I kabinen, lang sigt? Jeg deltager i spørgsmålet. Og hvad er en langsigtet epilering?

Piger - og hvem døtre bruger depilatory cremer = fortæl mig navnet venligst. Jeg er selvfølgelig, hårløs, jeg har lys og meget, meget sjælden og tynd, og vokser langsomt næsten 2 måneder. Jeg har aldrig brugt cremer og forstår dem ikke overhovedet...

# 15 happy_cat **

Jeg har ikke løst det, vi havde et spørgsmål for et år siden om 11,5 år, hendes hår er blondt og ikke så synligt, eller snarere alt så fint ud, men da vi flyttede til landhuset, var der en kæreste, der sandsynligvis barberer benene fra barndommen Under alle omstændigheder gjorde hun allerede i alderen 10, selv om hun også er lys, og jeg tror ikke, at der var alvorlige problemer. I almindelighed tørrede en kæreste på hendes hjerne og engang en docha pralede på, hvilke glatte ben hun havde, hvad jeg var bange for ikke at sige noget om, efter hvor mange gange de talte, forklarede hun for hende hvilken slags hedgehog hun ville få. Jeg har selv altid brugt epilatoren, så jeg gjorde elektro overhovedet og næsten glemte det, og her er det. Generelt begyndte det fra 12,5 år med os, men i slutningen af ​​sommeren forstod hun selv, at hendes hår blev stiv og kom til rådgivning, de besluttede at bruge en fløde et par gange og derefter begynde at bruge voksstrimler, fordi hun var bange for elektrolytisk epilator, Vi er ved at vokse. Generelt tænkte jeg, at jeg ville tage hende 14-15 år, hvis problemet opstår ved epilering, og alt går hurtigt for frisk, men hun besluttede forskelligt, hun ved ikke, at blondt hår er sværere at fjerne for altid end mørkt hår, at det barberede hår er værre end kanoner dem, men du kan ikke sætte hovedet på...

Hvordan barberes en overskæg for første gang?

Et tip om at vokse op som en overskæg er tydelig i nogle teenagere så tidligt som 13 år. Ved en alder af 15 har en ud af fire unge piercing whiskers og en sjælden fluff på deres hages og kinder. De tilføjer ikke modig voksenalder, men udseendet af en ung mand har klart ikke gavn af det umodne ansigtshår. I denne alder er en teenagere imponeret over hans person fra samme alderpiger, derfor er ønsket om at barbere unge skud skudt fuldt ud berettiget.

Barberings aldersgrænser

Uklare aldersstandarder og anbefalinger, når det er muligt at begynde barbering til en moden mand, er ikke i hænderne på enten læger eller kosmetologer. Modningsprocessen begynder i hver ung mand på forskellige måder under hensyntagen til organismens individuelle karakteristika. En vigtig faktor er arvelighed. Forældre har brug for sammen med sin søn at beslutte sig for behovet for at barbere sin overskæg og ordentligt hjælpe ham med sin første erfaring ved eksempel. Beauticians opfordres til at begynde barbering i en alder af atten. Men hvis en teenager bogstaveligt irritere "tre hår" gjort deres vej på hagen, giver det mening at første barbering, og i 15 år.

De teenagere, der gør deres vej, kan forårsage ubehag og komplekser hos en ung mand.

Barbering til drenge under 14 år anbefales ikke af følgende grunde:

 1. huden på ansigtet af unge i denne alder er så følsom, at manipulationer med skarpe barbermaskiner kan fremkalde irritation af huden efter barbering og dens sygdom;
 2. mange unge mænd på ansigtets hud, som en for tidlig barbering kun forværrer.

På grund af ønskeligt at starte denne procedure, den sandsynlige negative virkninger af barbering på huden ansigt så sent som muligt, så selv hårene let hærdet.

Forberedelse til den første barbering

Undlad at behandle den kommende procedure for selvstændig barbering og lad det glide. Vejledning fra en voksen mand, en bror eller en far hjælper med til at forhindre, at barbermaden bliver mishandlet, så barbering for første gang er behageligt og behageligt. Voksne gutter ser med interesse de ældre mænd i familien, når de barberer børsterne eller afhenter deres overskæg, så de har visse ideer om barberingen.

Irritation kan forekomme på skæg af overskæg efter barbering de første par gange. Smør dit ansigt efter barbering med kosmetiske geler.

Lær hvordan du barberer korrekt i en separat artikel.

I denne situation er de unge mænd nødt til at forklare forskellen i plejen af ​​huden hos en ung mand og en voksen mand. Der skal lægges særlig vægt på behovet for at bruge enhver person, der har en anden barberingsenhed, gel, creme eller andet hudplejeprodukt. Fars barbermaskine og fløde teenager vil ikke fungere.

Hvordan vælger jeg den første barbermaskine til en dreng?

Hvad styres når man vælger en barbermaskine til drenge? I kampen mod genfældet stubben bruger mænd barbermaskiner i to kategorier:

 1. Straight Razors - open bladed apparater;
 2. Sikkerhedsskrabere, der ikke kan blive såret.

I hænderne på en professionel barber barberer det åbne barberblad meget effektivt end den klassiske T-formede maskine med rustfrit stålblade.

Hvis du bruger "forsigtighed", så for den sarte hud på ansigtet af en ung mand, ville dette være en ideel mulighed. Eksperter mener, at evnen til korrekt håndtere "forsigtighed" vil fjerne hårene på en gang i første gennemløb med minimal traume til huden drenge ansigt.

For en teenager, der begynder at barbere, er den uafhængige brug af et åbent skarpt blad, styret af en usikker hånd, fyldt med dybskåret skade og kraftig blødning. Mens den unge mand ikke udvikler i sig selv de raffinerede bevægelser, når man bruger sikre maskiner, anbefales det ikke at bruge "ængstelse".

Sikkerhed Razor Kategorier:

 • maskiner med sæt af skæreblad;
 • elektriske barbermaskiner.

Ved hjælp af den anvendte type skæreblade er maskinerne opdelt i to typer:

 • T-formede maskiner med dobbeltsidede blade;
 • barberhoved.
T-formet barbermaskin.

For en teenager 15-16 år gammel, der endnu ikke er vant til at rage regelmæssigt, er det nødvendigt at minimere den irriterende virkning af skarpe knive på ansigtets hud. Ved brug af barberhoved afhænger procedurens komfort direkte af, hvor mange bladplaner der er i barberhovedet. For teenagere i alderen 14-16 år vil de rette fokusere på en barberkniv med tre til fem knive fra en velrenommeret producent.

Til delikat teenagehud er endog fem knive i barberhovedet lidt for meget, fordi et pas på hovedet med fem knive kan sammenlignes med de fem pas af en barberkniv med et enkelt blad. Overdreven skrabning af faktisk glat hud i ungdommen irriterer hende yderligere.

Du bør ikke blive involveret i antallet af skærekanter - en maskine af et velkendt mærke med tre blader af kvalitetsstål vil være i stand til at barbere en ung mand mere komfortabelt end de fem blade af en kinesisk forfalskning.

Den berømte "Gillette" med tre blade

Moderne elektriske barbermaskiner er opdelt af typen barbersystem:

 • net elektriske barbermaskiner skære børstehår med vibrerende knive skjult under et fleksibelt metalnet. Antallet af barberhoveder er højst tre;
 • roterende barbermaskiner ved hjælp af roterende knivehoveder. Normalt er roterende barbermaskiner udstyret med to eller tre barberhoveder.

Jo mere barberingshoveder, renere barbermaskinen. På hvordan man vælger en elektrisk barbermaskin, læs linket.

Der er to hovedtyper af elektriske barbermaskiner.

Ifølge effektiviteten af ​​barberingen giver eksperter og brugere ubetinget det første sted til en farlig barbermaskine, så følger sikre maskiner. Netto barbermaskiner er mere velegnet til følsom hud hos unge, fordi de beskadiger huden mindre end roterende enheder. Elektriske barbermaskiner tildelte kun den tredje position. Men når den unge mand skal bruge barbermaskinen for første gang alene, vil det være korrekt at tage hensyn til hans mening og vælge enheden efter hans præference. Den mest acceptable løsning betragtes som en elektrisk barbermaskine. At arbejde med hende minimerer risikoen for skade. Desuden kan barbering af overskæg og fluff på hagen beskadige det ydre beskyttende lag af huden, hvilket vil forårsage irritation og forårsage acne.

Kosmetiske barberingsprodukter

Særlig opmærksomhed bør rettes mod barberingsprodukter. En teenager i en alder af 14 år kan være skadet for kosmetik, idet de vurderer at være uacceptable for mænd. I dette tilfælde kan det forklares for ham, hvordan sårbar ung hud er, når den udsættes for skarpe kanter. Alligevel bruger selv voksne mænd med hærdet hud specielt såkaldt "betyder før og efter barbering", ikke at glemme at også anvende skum på kinderne, når de bruger en barbermaskine.

For en teenager barbering første gang, vil det være rigtigt at bruge en fugtgivende gel for at rengøre ansigtet. Du bør også tilføje creme- eller barbergel og efterbehandlingsprodukter til det sæt af tilberedte kosmetik. Den væsentligste forskel fra voksne mænds kosmetik er brugen af ​​efterbearbejdning af specielle balsam til forebyggelse af acne. Her er det nødvendigt at tage hensyn til de individuelle karakteristika ved den modne unge mands sundhed og vælge den optimale balsam til huden.

Efter barbering balsam for følsom hud af en teenager.

Første barberingsproces

Efter alle de forsigtige forberedelser var det tid for teenageren til at gå barbermaskinen gennem kanonen for første gang med egne hænder. Særlige teknikker, hvordan man bruger apparaterne og cremerne korrekt, er der mange.

Teenagers første barbering under farens kontrol

 1. Før barberingen skal du rengøre og blødgøre huden. I det enkleste tilfælde vil det være korrekt, hvis du vasker dit ansigt med varmt vand eller et håndklæde eller et serviet gennemblødt i varmt vand i dit ansigt et øjeblik.
 2. Påfør barberskum til fugtet hud og spred det i en barberingsbørste over de områder af dit ansigt, som du har tænkt dig at bruge med en barbermaskine.
 3. Et par minutter, det er ønskeligt at vente på skummet til at blødgøre huden. Derefter skal du ved hjælp af lette bevægelser barbere kun den penetrerede fluff og ikke forsøge at skrabe hele ansigtet med bladet for første gang.
 4. Ved afslutningen af ​​processen skal du skylle dit ansigt med køligt vand.
 5. Tørre tørret med et håndklæde, læg en balsam på huden.

Brug af colognes af en teenager er yderst uønsket, da alkoholfraktionen kun tørrer huden.

Video: Sådan barberes.

I starten rådes unge mænd til at barbere efterhånden som håret vokser. Du kan barbere oftere, næsten daglig, det bliver ikke værre. Når barberingsproceduren er behagelig, helbreder den huden og reducerer risikoen for spredning af acne. Konstant barbering lærer den unge mand til rydder og disciplin, han bliver gradvist til en mand.

Sådan barberes

Moderne mænds mode er virkelig demokratisk. I de sidste par år var det acceptabelt for en forretningsmand at have tykt ansigtshår. Han tænkte ikke på, om man skulle barbere sig før han mødtes med partnere eller mødtes med sin elskede. Både tre-dages stubbe og fuld skæg var på mode, de symboliserede maskulinitet på grænsen til brutalitet. Kig på mange berømtheder, der slap af skæget, for eksempel Leo DiCaprio og David Beckham, spekulerede en dreng eller en mand om at barbere sig eller ej. Men hver mand skal vide, hvordan man barberer, hvilken barbermaskine at bruge og hvor mange gange om ugen at gentage ritualet.

Med et rent barberet ansigt

Hvorvidt mændene er trætte af at fjerne restene af måltidet fra skæget, eller mode er begyndt at udføre en anden cyklus, men i dag vender repræsentanterne for det stærkere sex med rene barberede ansigter tilbage til byens gader. Måske havde nogen tid til at glemme, hvordan man barberer korrekt, hvornår man skal gøre det, og hvor ofte proceduren skal gentages. For dem - en lille mesterklasse.

På hvilken alder kan drenge barbere?

Den første barbering er en speciel begivenhed, som enhver dreng ønsker at opleve. Hvorfor? Om morgenen, barbering foran spejlet med sin far, føles han som en voksen mand. Det er ikke overraskende, at en teenager skynder tid: ikke at vide, hvordan man barberer ordentligt, og om han slet kan gøre det. Han begynder at bruge en elektrisk barbermaskine eller maskine. Og når den næste dag opdager drengen irritation eller udslæt på hans ansigt, indser han, at hans tid endnu ikke er kommet.

Ifølge børnelæger og erfarne groomere bør en teenager ikke begynde at barbere før 14 år. Hårfjerning fra ansigtet før denne alder er kun nødvendigt, når de virkelig forkæler udseendet af drengen.

For at forhindre udskæringer eller udtynding på en teenagers hud skal han ikke bruge en elektrisk barberkniv eller bruge en farlig barberkniv. Det ville være ideelt for ham at rense sin overskæg og skæg med et væv. Men de bør ikke bruge hver dag. Skal jeg barberes før en eksamen eller skole disco? Det afhænger ikke af, hvor meget tid der er gået siden den foregående procedure, og hvor meget børsterne er vokset.

Hvordan man lærer at barbere sig - mesterklasse

I dag barberer hver anden mand maskinen. Og det gør han næsten hver dag. Nogle mænd, hvis hår vokser langsomt, barberer ikke mere end en gang hver anden eller tre dage.

 1. Hver gang du bruger maskinen, skal du vaske dit ansigt med gel eller ansigtsvask. Hvorfor er det nødvendigt? Vask vil gøre håret blødere.
 2. Efter vask sætter de skum på kinderne, hagen og halsen og venter lidt tid for at blødgøre håret. Dette sker i 2-3 minutter.
 3. Hver gang maskinen udføres på huden, skylles den i varmt vand, så det ikke tilstoppes.
 4. Efter proceduren vaskes med køligt vand og anvendes aftersheyv i form af cologne, creme, lotion, olie mv.

Hvor mange mænd ønsker ikke at barbere hver dag! For at gennemføre proceduren ikke mere end to gange om ugen, bruger de ikke et værktøj, men en elektrisk barbermaskine. Sådan barberer du denne enhed? Alt afhænger af enhedens model og funktionalitet.

Men der er også mænd, der foretrækker at barbere med en lige barberkniv. Og de forstår ikke, hvorfor andre barbere dyrere enheder. I dygtige hænder gør en barbermaskine et glat ansigt i lang tid.

Slippe af med skæg

Før du styrker dig selv med en elektrisk barbermaskine og barberer et skæg, der er blevet omhyggeligt dyrket i uger eller måneder, skal du tænke grundigt på din beslutning. Hver mand har ret til at bestemme, hvordan man skal se bedre ud.

For at slippe af med et skæg og ikke at gå efter med et skyllet ansigt, skal du vide, hvordan man barberer uden irritation. Skæget kan ikke barberes med en elektrisk barberkniv, meget mindre brugt en våd barbering. Langt hår fjernes fra ansigtet med en trimmer, og efter at kinden og hagen er barberet med en maskine. For at se efter, at proceduren var rigtig glat, skal du armle dig med et håndspejl.

Smukke små ting

Fremgangsmåden til barbering fra den daglige rutine kan blive en rituel handling, hvis du udover en god barbermaskine kan købe flere funktionelle tilbehør - en barberingsbørste, en stativ og en sag til maskinen. Det er også vigtigt at sikre, at knivbladet på maskinens knivskarv er skarpt nok til at udskifte patronerne regelmæssigt. Derefter vil huden på mands ansigt være glat uden rødme eller irritation.

Hvis du kunne lide artiklen, kan du dele den med dine venner i det sociale. netværk. Og jeg siger farvel til dig til nye møder!

Hvornår begyndte mænd barbering?

Da mændene begyndte at barbere, er det ikke ligefrem kendt. Historikere mener, at de arkæologiske fund af de første barberingsenheder, som var skarpe skalventiler og skærpet kvartstykker, endog for 20.000 år siden, dateres tilbage til denne tid. Årsagerne til hvilke primitive mænd begyndte at barbere er også ukendte. Måske af religiøse grunde, eller for at behage hendes venner. Eller måske at sætte en skræmmende tatovering på dit ansigt eller bare for at slippe af med lopper. Men de fleste historikere mener, at barbering havde en praktisk betydning.

Raket stærkere end skægget

I hånd-til-hånd kamp havde en barberet kriger en fordel over en skæg og håret modstander. Han kunne gribe sit hår eller skæg. Alexander af Macedon var en ivrig tilhænger af barbering. Efter eksempelet på den elskede kommandør og konge begyndte hans soldater også at slippe af med børsterne. De gjorde det, hvis ikke hver dag, så før kampen eller kampen uden fejl. Med den lyse hånd af barberede græske krigere begyndte de uberørte, vilde nationer at blive kaldt barbarer. De gamle romere vedtog moden til barbering fra grækerne, og udvidede den derefter til andre nationer.

Bidraget til dette er, at den barberede og korthårede mand blev anset for mere mandlig end skæget og langhåret. På det tidspunkt bar slaver, bønder og håndværkere ikke barbering og ikke barberer. Og i mellemrummet mellem kampene skærpede militærmændene deres våben og kontrollerede deres skarphed på deres egne kinder og hage. Senere er sådan underholdning blevet en tradition og forankret i militære bestemmelser.

Sandt nok gik sejlerne, selv militæret, rundt om uberørt - med den evige rulning er det svært at skrabe ansigtet med en skarp barberkniv uden konsekvenser. Men da de gik i land, gik de nødvendigvis til barbermanden. Og frisører var i disse dage livets fokus, en slags mænds klubber. De gik der ikke bare for at barbere, men også at mødes med venner og de rigtige mennesker, udveksle nyheder, diskutere sager. Velhavende mennesker, der ikke ønsker at kommunikere med det fælles folk, barberes med hjælp fra en tjener eller kaldes en barberer derhjemme.

I middelalderen udførte barberer og barberer opgaver som læger. De bar ikke kun barberet og barberet, men også ekstraherede tænder, sætte leeches, behandlede sår og endda amputerede lemmer. De tjente borgerne, ledsaget af hæren under kampagnerne. En af grundene til briternes nederlag i slaget ved Hastings og den efterfølgende erobring af England af normannerne var... barbering. King Harolds spejdere rapporterede, at William Erobreren ikke havde nogen soldater, kun barberede munke. Harold undervurderede fjenden og blev besejret, fordi "munkene" var dristige, erfarne, omhyggeligt barberede krigere.

Kun hunde og katte...

Glem ikke de religiøse og rituelle motiver til barbering. Folk, der stadig i stenalderen anvendte forskellige skræmmende tatoveringer til deres krop og ansigt, og for at kunne ses, måtte de fjerne håret.

Fans af religiøs barbering var de gamle egyptere. De mente, at hårfjerning er gudernes renhed og forskellen fra de "vilde" nationer. Alle barberede - mænd, kvinder og endda børn. Få mennesker ved, at den berømte egyptiske skønhed Nefertiti var skaldet. Ægypterne dækkede deres hårløse hoved med parykker og sparer dem samtidig fra den brændende sol. Skæget fik lov til at have kun faraoerne, og selv det falske, bundet til ansigtet med bånd.

Men i det gamle Rusland blev skæg hædret. Det blev troet, at skæget - et symbol på mod, styrke og visdom. Beard hædret og brydde sig om hende. En mand med et plukket og grimt skæg blev anset for ringere. Der var ikke mere fornærmelse end at spytte i et skæg. Med vedtagelsen af ​​kristendommen etablerede kirken endnu mere folketraditionen om at bære skæg og indviet denne skik, hvilket gør det til et symbol på både tro og russisk nationalitet. Måske var der en opdeling i russere og ukrainere. De sydlige slaver barberede deres skæg og hoveder og forlod kun frodige overskæg og chubs, for hvilke de fik ukrainernes kælenavn. Ved gengældelse begyndte de at kalde de nordlige slaver Katsaps - fra "Yak Tsap", det vil sige som en ged.

I Rusland blev der endda fastsat en straf for skader på skæget - 12 Hryvnia. Og for at forårsage kropslig skade og skade skyldes en straffe på kun tre hryvnias.

Ivan The Terrible sagde, at barbering et skæg er en synd, der ikke vil vaske blodet af alle de store martyrer. Præsterne nægtede at velsigne skægget. Patriark Adrian erklærede fra prædikestolen: "Gud gjorde mennesket skæg: kun katte og hunde har ikke hende."

Prins Lzhedmitri, som barberede på polsk mode, led for det. Han og Falsdmitry-folket blev anklaget for "frygtelige forbrydelser": de tager ikke dampbad, sover ikke efter aftensmad, spiser kalvekød, barberer deres overskæg og skæg. Moskvas folk kunne ikke tilgive sådan og oprør mod Grishka Otrepyev og hans medmennesker.

Ønsker at være smuk - løn!

Og så besluttede folkene med den århundredgamle ærgrelse af skæget Peter, at få ham til at barbere sig. Han selv gik "barfodet" fra sin ungdom efter imitation til sin ven og lærer Franz Lefort og andre indbyggere i det tyske kvartal. I 1698, efter returnering fra en tur til Europa, Peter I den næste dag i receptionen personligt boyarerne begyndte at klippe deres skæg og Kaftaner okorachivat Dolgopolov. De tog en ny virksomhed alvorligt ud, der blev udstedt et dekret om barbering og iført en "tysk kjole". Særlige hold af soldater fra de "underholdende regimenter" blev fanget rundt om byerne af skæggede mænd i russisk kjole, og de spredte deres lange tøj og skæg. Naturligvis mange kunne ikke lide denne innovation. Ark af Peters dekret, spikret på polakkerne, blev kastet med mudder og afføring, periodisk uroligheder og optøjer brød ud, der ikke ønskede at gå med "bare næser".

Kampen fortsatte i fem år, indtil tsaristiske "fortjeneste" intervenerede, ellers finansiere. Hvorfor kæmpe med skæggede mænd, når du kan kneppe med dem? Beards har pålagt en særlig skat. Courtiers, tjener adelsmænd, embedsmænd måtte betale 600 rubler for at have et skæg (store penge på det tidspunkt), velhavende handlende - 100 rubler hver, mellem og lille - 60 rubler hver. Og "fra folkene fra boyars og byfolkene (det vil sige fra tjenerne), trænere og taxichauffører, fra kirken og alle bureaukraterne i Moskva - 30 rubler hvert år." Selvom bønderne i landsbyerne kunne gå som de vil, men hver gang den bondeskæggede bonde krydser bylinjen, måtte han betale en øre til vagten ved porten.

Men militæret måtte slippe af med skæg uden undtagelse. Men de fik lov til at bære et overskæg. Efterhånden i Rusland blev overskæget en uundværlig egenskab for enhver militær mand.

Blodig procedure eller meditation?

I det 18. århundrede udviklede knive og lige knive sig til en foldet lige barberkniv. De bedste blev betragtet som barbermaskiner fra Sheffield engelsk og tysk solingen. Storslået stål, dybtgående skærpning af bladet - Zolingenbladene blev poetisk kaldt "sangskrabere".

Barbering med en lige barberkniv er en slags meditativ handling, der kræver fuld koncentration. Ud over barbermaskinen, sæbe, barberbørste, læderbælte til slibning og glatning er bladet nødvendigt. Men hverdagens gøremål, forfængelighed og stress er glemt.

Men mænd mindede slet ikke om meditation og psykoterapi. Tilbringe 15-20 minutter på en ofte "blodig" procedure eller en time at besøge en barber syntes at være meget for dem. Måske var det derfor, at der var forskellige gobies-gobier og skippere i løbet. Selvom de krævede pleje, sparte de meget tid. Forsigtede skæg var forbundet med alderdom og uforsigtighed. En af forfatterne kaldte sit skæg ekskrement på ansigtet. Til dels havde han ret. Moderne forskere har fundet ud af, at hvis mange ikke er så mange mikroflora i skæg, ikke er meget forskellige i sammensætningen fra eksplosionsmikroflora.

Gillette, Chic og Beek - hvem vil vinde?

Æra af barbermanden sluttede i slutningen af ​​det nittende århundrede. Kempe-brødrene patenterede en barberhøvler, hvor bladet blev sandwichet mellem to strimler af smedet stål. Sandt nok måtte han skærpe. Men det var han, der spurgte ideen om American King Camp Gillette - han opfandt en barbermaskine med et blad, der simpelthen blev smidt væk
efter det blev stump.

I første omgang købte nye barbermaskiner og knive dårligt. Derefter kom Gillette op med et reklamearbejde: Hans firma begyndte at sælge maskiner under kostprisen og til og med distribuere selvfrit gratis forbrugere til dem. Gillette blev en af ​​de første personer i mærket - hans portræt og underskrift blev trykt på klingens pakker. Sandt nok har opfinderne af barbermaskens overskæg aldrig barbert. Til hvilken amerikanske præsident Theodore Roosevelt sagde: "Jeg stoler ikke rigtig på en person, der laver barbermaskiner og har et overskæg."

Ikke desto mindre bestilte den amerikanske regering i 1917 Gillette 36 millioner blade til soldater, og han blev øjeblikkeligt en milliardær.

Og i 1910 opfandt oberst af den amerikanske hær Jacob Schick en ny type barbermaskine - en maskine med udskiftelige kassetter. Bladets udragende kant var meget skarp, men så kort at det var umuligt for dem at skære sig selv.

Et par år senere brød den samme Shik sit ben. Og så opfandt obersten... en elektrisk barbermaskine. Sandt nok kunne firmaet Shika i lang tid ikke implementere det i produktionen. Initiativet til at frigive barbermaskiner, der blev opsnappet af Philips.

I 1970'erne brød Bic til markedet. Dens ejer og grundlægger, Marcel Beek, var den anerkendte konge af engangsartikler. Hans engangspenge og lightere besejrede verden, køen var til maskinerne.

Virksomhederne gav kun 10% af forbrugermarkedet, men takket være en vellykket reklamekampagne overgik interessen for Bic-razere alle forventninger. Efter nogle få år foretrak 60% af barberingspopulationen engangsmaskiner.

I 1976 producerede Gillette sin egen engangsmaskine. Men tiden var gået tabt. Kun 15 år senere opnåede den en tilsvarende andel af det udviklede marked med Bic.

Næsten hver morgen begynder morgenen med barbering. Og selvom der er en teknologi til laserfjerning, eliminerer stædig stubbe en gang for alle, vil razors altid være der. Tværtimod er barberende ansigter virkelige mænds forretning og pligt.

10 tips om barbering

Meget ofte oplever mænd vanskeligheder og frygt for at barbere deres ansigter og nakke. Svær lindring, den fremspringende Adam, virkelig tilføjer problemer og kræver en vis færdighed for at undgå skade og lære at barbere.

Nogle, som følge af overdreven forsigtighed, er efterladt barberet hud. Nogen er bekymret for rødme, smerter fra nedskæringer, indgroet hår. Alt dette kan skyldes den forkerte tilgang til barbering.

I denne artikel vil vi fortælle 10 tips om, hvordan man korrekt barberer en mand og undgå udskæringer, rødme af huden og andre irritationer forårsaget af barbermaskine.

Rådets nummer 1. Brug barberingshjælp

Nogle producenter hævder at du kan barbere dit ansigt og hals uden at bruge skum eller barbergel. Tag ikke deres ord til det. Ja, de bruger en slags sæbestrimmel til at blødgøre barberingen, men det erstatter ikke en fyldig barberingsgel / skum. Sørg derfor for at bruge barberskum.

Brug barberkrem eller gel

Rådets nummer 2. At studere retningen af ​​hårvækst

Håret på dit ansigt kan vokse i forskellige retninger. Hårpærer placeret på den ene side af ansigtet eller halsen kan endda arrangeres i en cirkel. Forståelse af retningen af ​​hårvækst er det første skridt til en ordentlig barbering.

Den nemmeste måde at bestemme retningen for hårvækst er at holde fingeren over en 2-3 dag børstehår. Hvis børsterne ridse fingeren - du fører mod hårets vækst. Hvis fingeren går glat - du får hårvækst. Du kan endda tegne et "hårvækstkort" på papir, hvis det bliver lettere for dig at huske dette. Retning afbildet af pile på begge sider af ansigtet.

Barbering er nødvendig i retning af hårvækst. Vær ligeglad! Dette er hovedreglen for barbering.

Undersøg retningen af ​​hårvæksten

Rådets nummer 3. Barbering forberedelse

Korrekt forberedelse af huden overses ofte. Som regel skyller mændene ansigtet, hagen, men de kan for eksempel glemme halsen. Glem ikke at skylle hele ansigt og hals med varmt vand. Skyl grundigt af snavs. Det er endnu bedre, hvis du damper din hud under et varmt brusebad eller et varmt håndklæde placeret på dit ansigt og hals i 2-3 minutter. Porerne således åbne og barberes bliver både lettere og sikrere.

Skyl dit ansigt, hage og nakke

Rådets nummer 4. Ansigtsbehandling med olie

Hvis du har en meget følsom hud, vil det medføre en lille mængde barberolie, som reducerer irritation. En tynd film vil ikke tillade bladet at røre ved huden, og du kan nemt gå gennem vanskelige områder.

Du kan købe olie til barbering i vores online butik Bowandtie Shop Gallery.

Gør dette: vask dit ansigt -> påfør olie -> påfør barberkrem.

Behandl ansigtets ansigt med olie

Rådets nummer 5. Brug koldt vand til barbering

Efter at have forberedt ansigtet og dampet huden, skal du forsøge at barbere og skylle maskinen med koldt vand. Da det ikke er mærkeligt, bemærker mange mennesker et fald i irritation og risikoen for at skære ansigt og nakke.

Brug koldt vand til barbering

Rådets nummer 6. Brug en "special" barbermaskin

Ved ordet "special" menes en barbermaskine med blødgøringsstrimler og et stort antal blade (fra 3 stk.). De kaldes undertiden "sikkerhedsskrabere" til barbering. Faktisk sørgede fabrikanten af ​​maskinerne for, at man med skarpt kendskab til barbering ikke kunne få ondt eller skære sig selv, endda barberer hårvækst (som annonceret). Produktionen anvender højkvalitets skarpe blade placeret i en vis vinkel, således at kanten af ​​bladet ikke rager ud stærkt og gør ikke ondt i ansigtet.

Brug en multi-blade barbermaskin

Rådets nummer 7. Træk nogle svært tilgængelige hud

På nogle steder er barbering meget svært, selv ved at bruge alle mulige blødgøringsmidler. For eksempel er Kadyk-regionen et meget komplekst område. Forsøg at flytte huden væk eller trække den for at flytte dit hoved frem eller tilbage. Kortere razorbevægelser vil også medvirke til forsigtigt barbering af et komplekst område.

Træk nogle svært tilgængelige hud

Rådets nummer 8. Gør ikke stor indsats.

Tryk ikke på barbermaskinen, når du barberer. Barbering skal roen og uden anstrengelse. Hvis det ondskabsfulde hår ikke barberer, prøv en lille ændring i barbermaskinens retning.

Gør ikke stor indsats, ellers blive såret.

Rådets nummer 9. Skyl dit ansigt grundigt efter barberingen.

Når du er færdig med barberingen, skyll ansigtet og halsen grundigt med varmt vand (før påføring efter efterskæringen). Dette giver dig mulighed for at slippe af med barberskum og partikler af barberet hår.

Efter anvendelse af aftershave anbefales det at skylle dit ansigt med koldt vand for at lukke ansigts- og nakkeporerne. Dette er især nyttigt, hvis du foretrækker at barbere om morgenen og derefter køre gennem den støvede by.

Skyl dit ansigt grundigt efter barberingen.

Rådets nummer 10. Overdrive det ikke.

Lad os se det. Mange mennesker undlader at rake deres ansigt og hals perfekt selv efter mange års træning. Det er klart, at huden ikke bliver som en baby, selvom du hælder alle barberingsprodukterne på dig. Prøv derfor ikke at skære dig selv og bringe dine færdigheder til et "tilfredsstillende" niveau, og jeg synes, det er ret nok til at se "præsentabel".

Så vi har gennemgået 10 tips om, hvordan man barberer en mand korrekt og undgå vanskeligheder inden barberingen. Selvfølgelig skal du følge alle de tip på en gang, ikke det værd. Eksperimenter. Overhold hvordan huden reagerer på en eller anden tilgang til barbering, og jeg er sikker på at du kan opnå gode resultater. Hvis du bliver træt af barbering hver morgen, kan du altid lære at dyrke et skæg.

Kan stadig vokse et skæg

Anbefal læsning

Forfatter og administrator af den mandlige stil blog BowTie.ru

Det viser sig, at barbering er en hel kunst)) Nu forstår jeg hvorfor jeg ofte bliver irriteret efter barbering...

Hvis du kun barberer i retning af hårvækst, vil barbering ikke være glat (i hvert fald for mig, men jeg tror ikke, at jeg er den eneste), så jeg barberer først for hårvækst og derefter imod. Det er da - hvis du barberer straks mod hårets vækst, bliver irritationen stærkere. Jeg barberer kun på hårets vækst, hvis udgangen er ubetydelig, og det behøver ikke at se på alle 100 for at give huden en hvile. Første gang jeg hører om barberolie og aldrig kom på tværs - skal du finde og prøve.

Før jeg begyndte at dyrke et skæg, undertiden gjorde jeg det samme som dig: først i retning af hårvækst, så mod. Sandt, ikke alle områder, men kun hvor hårene dukkede op.

Følgende hjælper mig meget. Efter påføring af skum eller gel på ansigtet holder jeg det på huden i ca. et minut før barbering, og så bliver det meget mere behageligt at barbere

Godt råd, tak;)

Sandelig, gel / skum blødgør hår og hud endnu mere!

Jeg barberer hele tiden kun mod hårvækst. Ellers skærer hårdt, især hvis håret er kort, skal du gå igennem flere gange, hvilket øger irritation og risiko for udskæring. Jeg barberer hver 2-3 dage, nogle gange mindre. Efter et varmt brusebad, fantastisk. I løbet af arbejdsugen om morgenen har du ikke travlt med et håndklæde, selv om rådene er gode. Hvis jeg på ferie ikke kan barbere i en uge, men min kone brummer, kan ikke lide. Så håret er længere og kan være først på hårets vækst og derefter mod. Han voksede kun et lille skæg som en ugift student som et forsøg, selv om det var mere sandsynligt en popricol og dovenskab. Om skylning af maskinen med koldt vand hørte ikke, jeg vil prøve. Nu bor jeg hos min kone i et privat hus, vandet i hanen er kun koldt. Jeg vasket mit ansigt med en kold, opvarmede vandet i barberingsskålen, spred det færdige skum med en lille børste og barberer mod væksten. Nu prøver jeg først at bare massere med en lille børste dyppet i varmt vand over ansigtet, hårene stiger og derefter skum. På steder, hvor jeg ikke straks barberer, passerer flere gange til en tilfredsstillende tilstand. Derefter vasket han med koldt vand og anbragte en lille smule creme / balsam efter barbering, jeg fjernede overskuddet med almindeligt toiletpapir, så jeg kunne være klar hurtigere og ikke vente, indtil cremen blev absorberet, selvfølgelig blev en lille fløde smidt væk. Jeg har heller ikke hørt om smørret, creme eller balsam efter barbering er nok, irritation er lille.

Hvad har vi? og vi har mak3 og den kombinerede fyuzhin. Så det er alt, hvad Fyuzhin har brug for at bruge geler eller cremer med alkohol skriver køling eller forfriskende. Og hvad med Mac3 uden alkohol. Læs omhyggeligt. Og behøver ikke aftershave. Han så noget sådan i Klive I, stejlt som han barberer ansigtet mod vækst eller måske vokser hans hår opad... fra bunden til toppen. Hvis nogen hjalp.. plus mig.

Hvordan kan man nemt og enkelt skære panden

Epilation af kvindelige overskæg - en anmeldelse