Barber inden fødslen. Hvordan barberes og hvorfor?

Ni måneder med at vente er forbi, og det længe ventede og spændende øjeblik for fødslen af ​​en baby nærmer sig endelig. Forberedelse til levering er en ansvarlig og følsom proces. Og hvis der ikke er nogen problemer med de nødvendige lægemidler, er tøj til den fremtidige mor og baby, ernæring, intime hygiejneproblemer, nemlig barbering inden fødslen, meget spændende og giver tvivl til de gravide kvinder.

Indhold:

 1. Moderne syn på prænatal hygiejne.
 2. Medicinsk begrundelse for behovet for barbering.
 3. Sådan fjerner du intim vegetation.
 4. Tips og råd.
 5. Anmeldelser af gravide kvinder om barbering.

Moderne syn på prænatal hygiejne

For nogle få år siden blev spørgsmålet om at skære kvinder i arbejde ikke engang diskuteret. Og hvis den fremtidige mor ikke havde tid til at tage sig af dette på forhånd, kæmpede sygeplejersken nådesløst med hår, ikke interesseret i patientens mening. En barbermaskine eller kniv til det var en nødvendighed på listen over nødvendige ting.

I dag trænger tendenser fra vest til kulten af ​​hårløse kroppe, det har også påvirket intime steder. Denne tilgang til personlig hygiejne afspejles i prænatal forberedelse. Skal jeg barberes inden fødslen, bør kvinden i arbejdskraft bestemme for sig selv. Læger på ingen måde vil ikke insistere på dette utvetydigt. Og hvis det er besluttet, at fødsel ikke er en grund til at dele med hårene, vil du ikke se den overraskede jordemoder, og du vil ikke høre gynækologens kategoriske mening.

Men sådanne synspunkter om problemet med barbering kan ikke understøtte personalet på dit hospital. Og selvom læger ikke har ret til at insistere på at fjerne hår på intime steder, er det bedre at kende på forhånd lægeudtalelsen og høre på hans råd.

Medicinsk begrundelse for behovet for barbering

Mange damer betaler nok opmærksomhed til deres intime hårklipp. Men sådan vokser ikke gennem årene. At dele med hår i en kort periode er helt sikkert muligt. Og hvis denne proces giver anledning til tvivl, er det nødvendigt at finde ud af hvorfor at barbere sig før fødslen.

Mange eksperter, der udtrykker deres holdning til dette spørgsmål, anbefaler at barbere håret i perineum ikke af hensyn til veletablerede krav, men for at sikre bekvemmeligheden og sikkerheden ved forskellige manipulationer under og efter fødslen. Vægten af ​​skønhedens intime zone og generisk hygiejne opvejer klart sundhed og sikkerhed.

Faktorer, der berettiger behovet for barbering:

 1. Hår i intime steder - et godt sted for udseendet af bakterier. Det er umuligt at gøre håret helt sterilt. Forskellige infektioner og infektioner i fødslen kan provokere disse mikroorganismer.
 1. Fødselsprocessen overvåges nøje af det medicinske personale. Hovedets udgang ledsages af ændringer i hudens farve og spænding. Overdreven spænding og muligheden for uønskede tårer er indikeret af en mærkbar hvidblegning af huden. Tæt vegetation tillader ikke at se disse ændringer og i tide til jordemor at gøre et pænt snit.
 1. Syning i tilfælde af pauser er ønskeligt at udføre på en hårløs overflade. Behandling af søm efter fødslen er også svært på grund af de ekstra hår.
 1. Postpartumperioden ledsages af livmoder sekret. Og overskydende vegetation i perineum vil bidrage til ophobning af infektioner og udvikling af inflammatoriske processer.

Beslutningen om at gøre en enestående kvinde i arbejde, men sikkerheden og bekvemmeligheden af ​​en så vigtig proces som fødsel afhænger også af sådanne baggrunde som at barbere intime områder.

Sådan fjerner du intim vegetation

Du kan selvfølgelig ikke undre sig over dette spørgsmål og overlade proceduren til en erfaren jordemoder på hospitalet. Men nogle kvinder oplever skam eller forlegenhed foran en fremmed. Ja, forbigående fødsel må ikke give tid til at udføre depilationen på hospitalet. Forbered også huden og lad det roe sig ned efter en sådan intim proces i en hospitalsindstilling er meget vanskelig.

Derfor er det ønskeligt at udføre prænatal pubic og perineal forberedelse derhjemme. Hvordan barberes før fødslen, når en ret afrundet mave lukker den nødvendige gennemgang? Ved hjælp af det sædvanlige spejl kan du lette processen. For at gøre dette, sæt spejlet på stolen, som sætter et ben. Åben anmeldelse giver dig mulighed for at barbere med lethed.

Hvis denne valgmulighed er uacceptabel, kan du kontakte din mor, ven eller endda din fremtidige far til hjælp. Her afhænger alt af personlige forhold, skamhed eller afsky for partnere.

Ud over mulighederne for barbering bruger nogle mødre specielle depilatory cremer til hårfjerning, voksstrimler eller epilatorer. Også tilbyder salon procedurer med service af intime hårklipp. Men under graviditeten er det ikke sikkert at ty til denne type tjeneste.

Fremtidige mumier bekymrer sig også om timingen af ​​intim træning. At kende den omtrentlige fødselsdato, kan du navigere sikkert. Forlad ikke denne træning i sidste øjeblik. Når sammentrækningerne begynder, kan du få tid til at barbere, men i de fleste tilfælde har patienterne ikke tid til det. Selvom en smule fejlberegnes og hårene lidt vokser tilbage, er det stadig bedre end tyk vegetation. Manglede muligheden for at forberede sig hjemme - på hospitalet vil hjælpe. Bare glem ikke at tage med dig en ny barbermaskine, en frisk kniv og barberkrem.

Tips og tricks

Ud over timing og metoder til hårfjerning i perineum, skal du vide, hvordan man barberer korrekt før fødslen. For at gøre dette skal du følge disse retningslinjer:

 1. Tag et varmt bad for at blødgøre hårene. Hvis vand er begyndt at flyde væk, er det strengt forbudt at gøre dette.
 1. Sørg for at vaske dine hænder og behandle intime steder med personlig pleje. Egnet til desinfektion miramistin, oktinisept.
 1. Irritationer kan undgås ved brug af en barbergel. Det er meget bedre end skum giver glidning. Gelen påføres et par minutter før barberingen.
 1. Du kan forsøge at barbere tørre ved hjælp af talkumpulver.
 1. Kør kun en barbermaskine på hårets vækst, uden at strække huden og ikke tillade stærkt tryk.
 1. Efter udførelsen skylles stedet med varmt vand. Ansøg om denne intime gel. Derefter behandles huden med lotion.
 1. Komprimerer med kamille eller en snor hjælper med at berolige huden.
 1. Vælg lotioner og geler med lavt alkoholindhold for at undgå unødig irritation.

Brug den rigtige teknik og passende plejeprodukter, og barbering bliver ikke til tortur for dig.

Kvinde anmeldelser om barbering

Meninger af kvinder i arbejdskraft og fremtidige mumier er radikalt forskellige. Nogle kvinder i deres anmeldelser på forummet udtrykker forvirring over behovet for sådan uddannelse og kategorisk nægter at slippe af med hår i perineum.

Andre udfører en sådan procedure konstant, uanset den afrundede mave. Derfor er spørgsmålet om barbering for dem ikke relevant, det er en normal hygiejnisk proces.

Den tredje kategori er neutral og ser frem til chancen. Jeg vil have tid - godt, jeg har ikke tid - de vil hjælpe dig på hospitalet hvis det er nødvendigt.

Meningerne konvergerer kun i en. Hvis vi allerede slipper af håret, så er det bedre at gøre det på forhånd, hjemme, ved at vælge egnede metoder og midler.

Vælg en kvinde i arbejde, hvad hendes skridt vil dukke op for lægerne. Men husk at barbering før fødslen har ikke kun den æstetiske side, men også hygiejnisk.

Barber før fødslen - alle nuancer af en intim procedure

For nogle år siden i barselssyge i Rusland blev kvinder tvunget til at barbere intime steder før fødslen. Det blev antaget, at skindhår "reduceret synlighed". Men i de senere år er denne regel forsvundet, og i dag forbliver barberingen af ​​det intime område efter kvindeens skøn. "Barber eller ikke barbere? Det er spørgsmålet. " Lad os finde ud af det.

Skal jeg barberes inden fødslen

Skal jeg barbere min lyske før fødslen? I dag har russiske obstetrikere og gynækologer ikke et entydigt svar på dette spørgsmål, og derfor har hvert hospital sine egne regler. Hvis du ved, hvem der lige skal tage fødslen, tøv ikke med, spørg ham om det direkte. Ofte afhænger præferencer i at vælge et intimt hårklipp afhængigt af den pågældende læge.

Imidlertid tror de fleste eksperter stadig på, at tæt voksende pubhår er en "yngleplads" for alle slags bakterier, som under fødslen giver mulighed for at observere processen med fødslen af ​​babyen i verden "fra de første rækker". Mikrober kan trænge ind i det intime område, mens barnet bevæger sig ind i vagina og derved truer den nyfødte. Også mikroorganismer risikerer at komme ind i såret i tilfælde af revner eller brud, hvilket kan forårsage ubehagelige konsekvenser i form af lokale betændelser. Desuden aktiverer en kvinde i flere uger efter fødslen frigivelsen af ​​lochia, som forbliver i håret og skaber et gunstigt miljø for reproduktion af bakterier. Ja, og det er nemmere at behandle et godt barberet skridt inden levering med specielle løsninger - præparaterne absorberes hurtigere i vævene, hvorfor effekten af ​​effekten øges.

Ifølge læger kan uhårede pubier udløse væksten af ​​bakterier, der kan skade en baby under fødslen.

I denne sag er der en anden udtalelse. Nogle læger tror: barbering før fødslen kan forårsage mikroskopiske revner, hvor infektionen trænger ind. Det er derfor, at kun en lille, intim hårklipp er "foreskrevet" til en kvinde i arbejde.

Ifølge nogle eksperter, hvis du aldrig har gjort "intime hårklipp" før - bør du ikke begynde at praktisere før du fødes. Ellers kan du fremkalde en sammentrækning af livmoderen og forårsage ubehagelige konsekvenser.

Hvor og hvornår at gøre en intim procedure

Barbering intime områder rådes umiddelbart før fødslen. Det er bedre for en dag, at i tilfælde af irritation har huden tid til at roe sig ned. Dette vil lindre ubehaget i leveringsrummet. For eksempel, hvis du kommer fremkaldt arbejdskraft (det vil sige kunstig, forårsaget af obstetrikere), kan du barbere din lyske om aftenen både uafhængigt og ved at kontakte salonen (ja! - nogle saloner er involveret i intime hårklipp til gravide kvinder). På den måde kan du undgå at skynde sig og sandsynligvis vil alt undvære unødvendige nedskæringer. Men hvis vandet allerede er flyttet, og du, som de siger, ikke behøver at barbere - ikke rolig. I dag, i barselssygehus, kan denne procedure udføres af læger direkte i arbejdshallen (mod et gebyr). For at gøre dette skal du tage en barbermaskine med dig hjemmefra, samt nogle beroligende olie.

Nogle kvinder foretrækker at barbere det intime område på hospitalet, og stoler på proceduren for obstetrikere og gynækologer.

Kvindernes mening

Generelt, hvordan og hvor man barberer før fødslen, bestemmer kvinden for sig selv. Her er et par udtalelser om dette:

Jeg havde sammentrækninger på barselshospitalet og tog et bad og barberede grundigt, pænt der. Og da, da de sænkede ind i venteværelset, sagde sygeplejersken: "Åh, hvor vidunderligt er alt sammen med dig!". Enema, og fremad... Jeg har ingen anden måde. Jeg skammer mig, du ved...

aleks11

https://forum.sibmama.ru/viewtopic.php?p=4196193#4196193

Min favorit løst dette problem for mig! Og hvorfor var jeg så otbrykalas? Jeg gjorde alt meget omhyggeligt, jeg ville ikke have kunnet i det øjeblik! Og at barbere i barselshospitalet - nej, meget, de har travlt med at tage den gravide kvinde ind i prænatalet...

Enigma 26

https://forum.sibmama.ru/viewtopic.php?p=4204508#4204508

Da jeg fødte for første gang, blev jeg barbert på hospitalet; føler sig som en skraber med en kniv og en anden sygeplejerske mumlede, at hun ikke havde noget mere at gøre, hvordan man barberer alle gravide kvinder... Horror. Så for den anden fødsel overvandt jeg mig selv og bad om min mand. Han gjorde alt meget omhyggeligt, selv om jeg var flov.

Hrizantema:

https://forum.sibmama.ru/viewtopic.php?p=4254703#4254703

Sådan fjerner du håret sikkert af dig selv

Du kan gøre depilation hjemme selv før fødslen, men pas på. Du skal være meget forsigtig med ikke at blive såret. Og selvfølgelig skal du følge alle hygiejnereglerne ved at bruge desinficerende lotioner.

Barbermanden

Den første regel om selvstændig barbering er "gør ingen skade". Brug kun nye barbermaskiner. Ældre maskiner er som brugt tandbørster: Det ser ud til at virke, men på grund af hyppig brug efterlader den hygiejniske tilstand meget at ønske. Hold din knivskarpe skarpe. Kedelige blade vil forårsage ikke kun alvorlig irritation, men også nedskæringer.

Før du barberer, skal du vaske dine hænder med antibakteriel sæbe eller desinficere dem med alkohol. Det er også værd at behandle maskinen selv, selvom den netop er pakket ud. Ved fødselsprocessen er renhed og sterilitet nøglen til ikke kun dit helbred, men også dit barns helbred.

Dernæst desinficer det intime område. Alkohol er ikke det værd - der vil være irritation. Det er bedre at bruge specielle lægemidler, såsom Miramistin eller Octinesept.

Til barbering skal du bruge et særligt skum. Det vil blødgøre din hud og gøre processen mere komfortabel og sikrere.

Det er klart, at på grund af den fremragende i enhver form for maven, vil barbering ikke være meget praktisk. Du skal bruge et spejl, som du skal sætte foran dig, så skæringsområdet er tydeligt synligt. Du kan forresten overlade "frisøren" arbejde til sin mand.

Hvis pubic håret er for langt, skal du først klippe det. Pas på med saks! En akavet bevægelse og blodtab kan ikke undgås. Træk derefter huden og start vikbistrowa: 01/25/2018, 14:24
Sikkert. Irritationer og nedskæringer vil være, hvis barbering mod hårvækst, selvom det er mere effektivt.
Hvis du barberer hårene, virker den første gang ikke, smør dette sted med skum igen og vent to minutter for at huden skal roe ned. Fortsæt derefter med at fortsætte procedure.

Efter barberingen skal huden i det intime område behandles igen, men denne gang med en barberingskrem. Du kan også bruge en blødgørende creme. Sørg dog for, at det ikke på grund af dets anvendelse forårsager allergier. Det er bedre at tage et dokumenteret produkt.

Video: Sikker barberingsregler

epilator

Hvis du aldrig har brugt en barberkniv eller er bange for at blive såret, kan du bruge epilatoren. Effekten af ​​denne depileringsmetode varer længere, hårene efter proceduren forbliver så bløde og ikke kedelige, og epilatoren kan bruges nogle dage før fødslen. For at gøre proceduren lettere, brug et spejl. Glem ikke at desinficere huden.

Hvis du ikke har brugt denne slags intime haircut før, starter lige nu ikke den bedste idé. En epilator kan provokere livmoderkontraktioner, hvilket vil medføre meget ubehagelige konsekvenser.

Du kan "barbere" ved hjælp af voks både i salonen og hjemme. I sidstnævnte tilfælde skal du også have et spejl og meget tålmodighed, fordi denne procedure ikke er behagelig. Først skal du opvarme voksen, så brug det straks til det intime område i retning af hårvækst. Det er værd at forberede på forhånd, fordi den varme voks ikke venter. Efter påføring og hærdning af teksturet, med en skarp bevægelse rive stripen i retning mod hårvæksten. Hvis det ikke virker - kan du bede om hjælp fra din mand. Efter alt, på grund af underlivet for at kunne gennemføre proceduren er det selv meget vanskeligt.

Effekten af ​​voksdannelse kan ikke men glæde sig over. Han vil holde omkring 3-4 uger.

Depilatory cream

Metoden til fjernelse af hårfjerning før fødselskræmmende creme i dag er fortsat en af ​​de mest populære. Mindste smerte, langvarig effekt og resultatet er bare et eventyr. Fremgangsmåden er meget enkel:

 1. Påfør cremen til lyskeområdet.
 2. Vent nogle få minutter (eksponeringstiden er angivet på pakken).
 3. Brug en speciel spatel til at fjerne eventuelle hårrester.

Denne metode er ikke egnet til hårfjerning i området af en dyb bikini, da den kan komme på slimhinderne og forårsage forbrændinger.

Usikker udtørring

Hvad du ikke bør bruge, når du fjerner skamhår er pincet. Denne metode til depilation kan forårsage alvorlig betændelse, samt fremkalde smerte. Både den ene og den anden inden fødslen er uønsket. Ellers kan du ikke kun forårsage betændelse i inguinalområdet, men også provosere livmoderkontraktion.

Det er ikke nødvendigt at fjerne håret med pincet - dette kan forårsage alvorlig langvarig irritation og smerte.

Uanset hvilken hårfjerning du vælger, husk: det vigtigste er, at det er sikkert. Du må aldrig tage din tid, hvis du våger at barbere sig selv og aldrig haste til "frisøren", hvis du har valgt at stole på specialisten. En anden mulighed er slet ikke at barbere. I sidste ende er intim hygiejne en personlig sag.

Sådan barberer du dig selv før fødslen

Barbering inden fødslen kræver, at sygeplejersken er i stand til at kontrollere processen under barnets udseende. Hvis kvinden allerede har indtrådt i den generiske proces, er den hygiejniske procedure ikke brugt, du skal forberede babyens udseende på forhånd.

grunde

Barbering inden fødslen hjælper med til at sikre manipulationens bekvemmelighed. Hår bliver ofte ynglepladsen for skadelige bakterier, der kan komme ind i moderen og babyen. Behandling af perineum udføres hjemme, i en skønhedssalon eller i barselshospitalet.

Hvorfor barberer inden fødslen:

 1. at eliminere udseendet af skadelige bakterier, der danner på hårlinjen;
 2. til at udføre en episiotomi, og også at jordemor kunne estimere forandring af en skygge og intensitet af et integument;
 3. For at suturere og behandle dem efter fødslen skal du forsigtigt barbere perineumet;
 4. reducere akkumuleringen af ​​infektioner i postpartumperioden forårsaget af uterussekretioner.

Sikkerheden og bekvemmeligheden ved fødslen af ​​et spædbarn til verden afhænger af den rigtige, intime hygiejne. Det er nødvendigt at barbere bikiniområdet for kejsersnit for ikke at inficere moderens krop med en infektion.

Skal jeg barbere før jeg fødes? Barbering af hår i det intime område er ikke en forudsætning. Det er vigtigt at huske at hårlinjen bidrager til spredning af infektioner, forstyrrer overvågningen af ​​den generiske proces.

Hårfjerning vil påvirke leveringen både positivt og negativt. Mikroskader forårsaget af razor eksponering bliver en kilde til infektion. Dette sætter barnet og moren i stor risiko.

Barberingsmetoder

Det er ret svært at barbere før fødslen på grund af en stor mave. Proceduren er betroet af jordemor i barselshospitalet, mesteren i salonen, manden. Det er bedre at forberede huden på forhånd, da fødslen kan være forbigående.

Måder at barbere sig foran hospitalet:

 • værktøjsmaskiner;
 • creme - depilatory;
 • epilator;
 • voks;
 • Laser hårfjerning;
 • laser.

Den mest almindelige metode er hårfjerning med en barbermaskine. Dens anvendelse forårsager ofte hudirritation hos kvinder. Høj sandsynlighed for nedskæringer og microcracks.

Depilatory cream er sikker og forårsager ikke skade. Det forkerte valg af midler forårsager irritation, rødme i huden. Cremen er ikke effektiv til ejere af hårdt hår.

Epilator anbefales ikke til gravide på grund af den smertefulde procedure. Men med regelmæssig brug fjernes hår i 3-4 uger. For at reducere smerten ved hjælp af barberskum.

Voksning er tilladt, hvis den gravide kvinde har udført proceduren før. Det er bedre, hvis specialisten gennemfører sessionerne for at undgå blå mærker, skader, revner. Epilation bikini sparer effekt i 3-5 uger.

Fotoepilering under graviditet er forbudt. Dette skyldes, at virkningen af ​​metoden på fostrets udvikling ikke er blevet fuldt undersøgt. Det anbefales at udelukke fotoepilation, hvis kvinden ikke tidligere har brugt tjenesten, har en lav smertegrænse, og er også i de sene stadier af at bære barnet.

Laser hårfjerning før fødslen påvirker ikke fosteret negativt. Bestråling af huden fører ofte til tør hud, kløe. Metoden er ikke effektiv for ejere af let hår.

Barberingsteknologi

At uafhængigt barbere det intime område i lang tid, brug et spejl, det vil hjælpe med at se skridtområdet og lette processen. Det anbefales at udføre proceduren 2-3 uger før den forventede dato.

Sådan barberer du dig selv før fødslen:

 1. tag et varmt brusebad
 2. vask hænder med sæbe og desinficere med en barbermaskine, for eksempel Miramistin;
 3. et spejl er installeret på stolen, så ved at placere benet er skridtet tydeligt synligt;
 4. spejl kan sættes på bunden af ​​badeværelset;
 5. På den behandlede overflade påføres creme, barberskum;
 6. brug en barbermaskine til at fjerne håret i retning af dets vækst for at minimere skader på huden;
 7. Efter proceduren skylles bikiniområdet med varmt vand og behandles med et antiseptisk middel.

For at forberede sig på fødsel bør der anvendes engangs barbermaskiner, der er forbehandlet med alkohol. Efter proceduren anbringes en beroligende creme, kamille ekstrakt eller serie.

Barberer de inden fødslen på et barsels hospital? Ja, jordemor hjælper den gravide til at barbere sig ordentligt inden fødslen, men moderen skal tage en maskine eller barberkrem med hende til barselshospitalet.

Hvis du ikke kan barbere dig selv, kan en kvinde bede om hjælp fra hendes mand. Desinfektionsregler ændres ikke. En mand skal vaske hænderne grundigt før proceduren.

Kvinden har et intimt område, før man går på hospitalet, skal være helt barberet. I lang tid, når maven blander sig, vender kvinder til skønhedssaloner. Erfarne kosmetologer i sterile forhold fjerner uønsket hår.

Tips

Intim barbering inden fødslen hjælper med at undgå hudskade, nedskæringer og irritation. Der er ikke behov for at udskyde hygiejneprocedurer før arbejdsgang. Det er forbudt at barbere sig, hvis vandet har afledt eller sammentrækninger er begyndt, da der er risiko for infektion, og fødslen af ​​et barn kan være hurtigt.

Hvad skal du barbere inden fødslen:

Skal jeg barbere min lyske inden fødslen? Ja, i tilfælde af brud og udskæringer af perineum, vil fraværet af hår lette processen med suturering. Hår i lysken er også en yngleplads for infektioner.

Før proceduren i hjemmet anbefales det at tage et varmt brusebad. Dette vil gøre det muligt for huden at dampe ud og reducere smerte. Ved brug af en maskine eller en epilator er det nødvendigt at bruge et gel- eller barberskum.

For at reducere irritation efter proceduren skal der anvendes kølecreme, antiseptika. Rødheden af ​​huden fjernes med kamille og en række lotioner. Til dette hældes 2 spiseskefulde tørrede urter med kogende vand og afkøles.

Hvornår kan barbere efter fødslen? Ved syning er barbering tilladt senest en måned efter barnets fødsel. Hvis fødslen af ​​barnet gik godt uden tårer og nedskæringer, kan du udføre proceduren i en uge.

Depilatory cream anbefales fra den 39. uge af graviditeten. Det fjerner forsigtigt håret, vil ikke forårsage mekaniske skader. Cremen bruges til bikini depilation umiddelbart før fødslen.

Om epilation

Epilation udføres kun i specialiserede saloner og klinikker. Metoden adskiller sig fra depilation, idet hårene permanent fjernes fra roden. Til dette skal du gennemgå et forløb af procedurer.

Kan jeg gøre hårfjerning før fødslen? Hvis en kvinde før graviditeten gjorde hårfjerning i salonen, så er proceduren tilladt. Hvis den fremtidige mor har svangerskabsdiabetes og hudsygdomme, er epileringsproceduren forbudt.

Laser hårfjerning er kun effektiv til mørkt hår. Metoden er baseret på laserstrålens indvirkning på pæren, næsten smertefri. For at opnå effekten kræves mindst 3 procedurer.

Under fotoepilation påvirkes håret af strøm. For fuldstændig hårfjerning i bikiniområdet har du brug for op til 10 sessioner, der hver tager cirka 40 minutter. Metoden anbefales ikke under graviditet.

Elos hårfjerning er en ret ny metode. Det kombinerer en lysstråle og en strøm samtidigt. Indflydelse på fostrets udvikling er ikke blevet fastslået, derfor bør mødre afstå fra denne metode til fjernelse af hår.

Hvornår kan jeg gøre hårfjerning efter fødslen? De første 3 uger kan ikke være kosmetiske procedurer. Hvis leveringen var vanskelig, forlænges perioden til 2 -3 måneder. Når amning ikke anbefales at gennemføre foto epilation sessioner.

Kontraindikationer

Der er en række kontraindikationer til udførelse af hårfjerning til gravide og ammende kvinder. De er forbundet med det særprægede at bære et barn og moderens sundhed.

Depilation inden fødslen er kontraindiceret i følgende sygdomme:

 • diabetes mellitus
 • tendens til allergiske reaktioner
 • tilstedeværelsen af ​​ar og ar
 • højt blodtryk
 • hudsygdomme;
 • øget kropstemperatur;
 • hududslæt og rødme;
 • åreknuder.

Brugen af ​​barbermaskiner og cremer kan forværre tilstanden af ​​huden, føre til tørhed og flak. Smerter fremkalde stress for en svækket kvindelig krop. Derfor er brugen af ​​voks og sukkerpasta forbudt i tilfælde af fare for abort og tidlig fødsel.

Hormonjustering øger følsomheden af ​​huden, så i helbredende sår og nedskæringer heler længere. Epilering anbefales ikke til brug, når vandet har trukket sig tilbage eller sammentrækninger begynder.

Den optimale tid til depilering er 2-3 uger før rejsen til barselshospitalet. Dette vil gøre det muligt for huden at slappe af efter proceduren, microcracks og udskæringer vil have tid til at stramme. Beauticians anbefaler at bruge en barbermaskine eller voks, og i senere perioder - en creme til følsom hud.

Hvis der efter en depileringssession forekommer udslæt, irritation, rødme i huden og alvorlig kløe før fødslen, konsulter en læge. For at lindre symptomer anvendes lægemidler og afkog af urter.

Epilering af en fremtidig mands dybe bikini er et vigtigt punkt i forberedelsen af ​​processen med at føde en baby. Når man vælger en hårfjerningsmetode, er det værd at overveje hudens egenskaber, under graviditeten, forekomsten af ​​allergier overfor kosmetik. Hvis en kvinde ikke kan udføre proceduren alene, bør du bruge hjælp fra sin mand, en nær ven, en skønhedsekspert.

Hvorfor er det bedre at barbere, inden du får fødsel, og hvordan man gør det selv

Jo tættere fødselstiden er, jo flere tvister er der om at barbere skridtet til fremtidige moms. Nogen protesterer selve proceduren, nogen føler skam og forlegenhed ved tanken om, at en intim person vil blive barberet af en fremmed, og nogen, på trods af den udbulende mave, barberer regelmæssigt sin bikinizone gennem graviditeten. Men er det nødvendigt at barbere perineum, hvis det på nogle hospitaler tillader det ikke at barbere sig? Og hvordan kan du selv gøre det?

Hvorfor er det ønskeligt at barbere skridtet før fødslen

Tidligere blev denne procedure udført obligatorisk, men nu er barbering af hår i det intime område, bortset fra nogle tilfælde, blevet et frivilligt spørgsmål.

Hårfjerning fra lyskeområdet før fødslen kan:

 • Det er meget lettere for jordemor at kontrollere fødselsprocessen, at reagere på afvigelser i arbejdsmiljøaktiviteten rettidigt. Efter at have bemærket ændringer i hudens perineum i tide (det bliver hvidt - dette sker i øjeblikket ved udbruddet af hovedet), er det muligt at forhindre fødselspauser eller skære om nødvendigt trange væv, hvilket reducerer traume efter fødsel.
 • Øg niveauet for desinfektion, hvis det efter fødslen bliver nødvendigt at sutere huller eller medicinske snit. Foreløbig fjernelse af hår vil gøre denne operation bekvem for lægen, og fraværet af hår i såret vil reducere risikoen for postoperative komplikationer og hurtighelbredelse.
 • Når der er et presserende behov for en kejsersnit, fremskynde forberedelsen af ​​det kirurgiske felt (der er ikke behov for at barbere pubisk hår) for at reducere sandsynligheden for infektion i såret. Dette forhindrer udviklingen af ​​mulige komplikationer.
 • Tilrettelægge postpartumhygiejne. I flere måneder efter fødslen vil udskrivningen ske fra skeden - lochia. Barbering af hår i lænestillingen vil lette hygiejnen, mindske risikoen for at udvikle en stigende infektion i urinvejen og kønsorganerne.

Barbering af det intime område er obligatorisk, når der udføres en planlagt kejsersnit.

Sådan barberer du dig selv

Hvis kvinden stadig besluttede at barbering er nødvendig før fødslen, men ikke kan eller ikke har tid (arbejdet begyndte tidligere) for at udføre det, kan du overlade denne procedure til jordemoder. Du skal bare tage med til dig på barselshospitalet en ny maskine, de nødvendige barberingsprodukter og en beroligende creme. Men rushen og det faktum, at en helt outsider vil barbere, forårsager ubehagelige følelser hos de fleste mødre, bringer ubehag og gør det svært at koncentrere sig om den generiske proces.

Hvis selv tanken om, at en fremmed vil barbere håret i lysken, forårsager forlegenhed og et angreb af bashfulness, så er det bedre at spørge en nærtstående (mor, mand), eller du kan barbere dig selv før fødslen. Helt på forhånd i hjemmet i overensstemmelse med alle hygiejnereglerne, er denne vanskelige proces mere behagelig for den fremtidige mor.

For at fjerne hår fra perineum, kan du anvende:

barbermaskine

Før du begynder at barbere, skal du vaske dine hænder godt med sæbe, vask omhyggeligt med en intim hygiejnegel, helst med en yderligere øget antiseptisk effekt. Brug aldrig tonics eller alkohol lotioner til at desinficere perineum: de vil forårsage tørhed og irritation af den delikate hud og kan provokere inflammatoriske processer.

Før brug er det nødvendigt at rengøre maskinens klinge med alkoholholdige midler.

Efter at have forberedt huden og maskinen, kan du begynde barbering. "På tør" er denne proces ikke anbefalet, du kan forårsage irritation af huden i lysken eller blive skadet. Sæbe til dette formål kan kun bruges som en sidste udvej, når du er nødt til at barbere, og der er ingen andre barberingsprodukter. Det anbefales at bruge specielle allergivenlige cremer, geler eller skum.

Barberingsprocessen vil være ubelejligt, på grund af den udragende store mave er det svært at visuelt overvåge dine handlinger.

For at hjælpe dig selv under denne procedure skal du tage et spejl og handle som følger:

 • Spejlet er placeret foran dig eller placeret på bunden af ​​badeværelset.
 • Et skum eller en gel påføres jævnt på huden.
 • Barbering hår udføres mod retningen af ​​deres vækst. For at lette processen af ​​huden anbefales det at strække lidt. Vi skal handle uden hast, fordi processen sker næsten blindt og der er stor risiko for skade.
 • Efter fjernelse af alle hårene skal du fjerne det resterende skum med hygiejniske vådservietter og smøre huden med kosmetisk olie eller enhver passende blødgørende creme.

Det er alt sammen. Man må kun huske, at maskinberetet hår kommer igen hurtigt, og sådanne handlinger bør udføres umiddelbart før fødslen eller ca. en dag før den.

epilator

Nogle mennesker tror fejlagtigt, at brug af en depilator til gravide, især før fødslen, er meget skadelig. Men hvis en kvinde er vant til at bruge epilatoren og er klar til at lide lidt smerte, så er der ingen kontraindikationer, du kan bruge din sædvanlige enhed.

Til fordel for epilering, det faktum, at håret efter denne procedure ikke vokser i lang tid, og fjernelse fra det intime område kan gøres 1-2 dage før besøget på hospitalet.

Før epilering vaskes og fremstilles huden på samme måde som for fjernelse af vegetation fra perineum ved hjælp af en maskine. Herefter fjerner epilatoren alle hårene under kontrol af spejlet.

Afslutningen af ​​proceduren bør være anvendelsen af ​​en blødgørende, beroligende irritationskrem eller olie.

Depilatory cream

For mange gravide kvinder er dette stof blevet et yndlingsmiddel til at hjælpe med at fjerne vegetation fra intime steder før fødslen uden smerte og let. Gravid kan gøre alt på egen hånd uden at risikere skade og næsten at røre ved.

Du skal bare vaske skridtet, anvende cremen, og efter den tid, der er fastsat i henhold til vejledningen, skal du fjerne den med en speciel spatel sammen med hårene. Virkningen af ​​værktøjet varer 10-12 dage, hvilket gør det muligt at forberede sig på forhånd til besøget på hospitalet.

Derefter er det nødvendigt at fjerne resterne ved hjælp af en vådservietter til intim hygiejne, og påfør derefter blødgørende creme.

De fleste fremtidige mødre med glæde anvender depilatory cream til den intime zone, der altid får et positivt resultat.

Voksning af vegetationen fra lyskeområdet før arbejde er en smertefuld proces, men meget effektiv. Nyt hår efter en sådan procedure vil kun ses om en måned, hvilket gør det muligt at forberede intime arbejdspladser på forhånd og ikke forvente en nærliggende leveringsdato.

Ved hjælp af voksplader kan du fjerne vegetationen derhjemme.

Uafhængigt vil det være svært, fordi en udbulende mave vil blande sig med at se dine handlinger, hjælper spejlet også dårligt. Det er bedre at spørge en elsket til at opvarme voksen, placere vokspladerne på kroppen og derefter rive dem af.

Hvis en assistent ikke kunne findes, og der ikke er nogen stærke fordomme imod det faktum, at en fremmed vil udføre en lignende procedure, kan du ty til en skønhedssalon, hvor du hurtigt og professionelt kan fjerne overskydende vegetation med voks. Blandt gravide kvinder bliver der gradvist mere og mere populært at besøge skønhedssaloner for at forberede sig på fødslen. Den langsigtede effekt efter påføring af voksen giver dig mulighed for roligt at forberede sig på fødslen, samt lette vedligeholdelsen af ​​postpartumhygiejne.

Barbering af hår fra skridtet eller skal føde, holde et naturligt udseende - enhver gravid kvinde bestemmer for sig selv.

Hvis hun nægter at barbere sig, så vil hun kun være i stand til at barbere sig mod sin vilje, hvis der er behov for en nødsituationskirke. Efter at have afvejet fordele og ulemper ved at bevare den naturlige vegetation i lysken, vil sandsynligvis mange forventende mødre komme til den konklusion, at det er ret muligt at miste håret i en kort tid for at sikre fødselsprocessen og bevare barnets helbred. Og eksistensen af ​​mange metoder til fjernelse gør det lettere at vælge den mest praktiske for hver kvinde.

Bulgakova Olga Viktorovna

Lægeplejerske-gynækolog, Stavropol, Uddannet fra Stavropol Medical Academy med æresbevisning. Bopæl i obstetrik og gynækologi. Avanceret træning til behandling af infertilitet.

Hvorfor er det bedre at barbere, inden du får fødsel, og hvordan man gør det selv

Skal jeg barberes inden fødslen, og hvordan man barberer dem, vil det gøre det lettere

06/10/2017 kl. 16:23

Tidligere blev spørgsmålet om, hvorvidt man skulle barbere før fødslen, ikke engang diskuteret, da jordemødrene rejste spørgsmålet om denne procedure med en kant. Jeg gjorde det selv - det gjorde jeg ikke - sygeplejersken ville tage barbermanden i hendes hænder. I de senere år ser flere og flere moderskabssygehuse mod vest, som følge heraf får de lov til at forlade vegetationen på et intimt sted. Hvad er resultatet?

På et af foraene skrev den unge mor, at hun ikke havde tid til at sætte sig i orden, hele klanprocessen følte forfærdeligt ubehag. På den anden side var der en historie, der beskrev forfærdelige irritationer efter barbering, og på den tredje person med en lægeuddannelse forsikrede han sig om, at en ren skridt er afgørende for helbredet hos en nyfødt. Hvorfor? Lad os finde ud af det sammen.

Skal jeg barbere og hvorfor

På trods af loyaliteten til håret i bikiniområdet skal spørgsmålet om, hvorvidt det er hensigtsmæssigt at forlade dem, diskuteres med din læge. Bare fordi hvis personalet på hans hospital er imod det, bliver de nødt til at blive barbert. Især for dette blev der tidligere tilføjet en engangsbærer til listen over obligatoriske genstande til hospitalet, som sygeplejersken arbejdede med.

I dag er barbering en obligatorisk hygiejnisk procedure, der udpeges, hvis kvinden har en kejsersnit. Desuden dømmer personalet ved hjælp af forumchanokrapporterne en barberkniv, selvom der er en let stub, der kommer igennem den næste dag. Spørgsmålet: "Hvorfor og faktisk er det virkelig nødvendigt?" Lægerne svarer udtømmende.

Det viser sig, at en ren og glat skridt ikke er en hyldest til etablerede traditioner, men en grundlæggende regel for bekvemmelighed og sikkerhed under og efter fødslen.

Hvorfor barberer:

 • Hår i bikiniområdet er en ideel yngleplads for bakterier. Bare fordi det er umuligt at gøre dem sterile, forbliver mikroorganismer stadig på dem, hvilket forårsager en ubehagelig lugt og øger risikoen for infektion og infektion under forskellige manipulationer.
 • Vegetation forhindrer medicinsk personale i at kontrollere leveringsprocessen. Ligesom det eller ej, og udgangen af ​​hovedet strammer huden. I tilfælde af renlighed og glathed bemærker jordemoder overdreven spænding på grund af forandring i deres farve (de bliver blege hvide) og træffer beslutning om behovet for en episiotomi - et skridt indsnit. Dette lindrer ikke kun den delurientiske kvinde fra smerten forårsaget af tårer, men letter også og fremskynder arbejdskraften.
 • Hårfri overflade - et løfte om sterilitet og kvalitet, når der søges i tilfælde af brud. Selvfølgelig bør du ikke indstille dem, men du kan heller ikke udelukke dem.
 • Overskydende hår vil forstyrre søm efter arbejde.
 • Et andet svar på spørgsmålet om hvorfor du bør barbere før fødslen er at reducere risikoen for komplikationer og betændelse. Udflod fra urinen er en forudsætning for postpartumperioden, og vegetationen i deres lokaliseringszone er et ideelt miljø for akkumulering og levesteder for patogen mikroflora.

Selvfølgelig, i de fleste tilfælde, den endelige beslutning - for kvinden i arbejde. Men at tage det, bør du tage højde for udtalelser fra eksperter. Bare fordi de er mere kvalificerede og erfarne i denne henseende.

Sådan barberes korrekt

Før fødslen af ​​en kvinde oprigtigt overrasket over at høre dette spørgsmål. I mellemtiden forsvinder alle spørgsmål i den 9. måned, når en stor mave forhindrer at se det oplagte i bikini-zonen. Som følge heraf delegerer nogen ansvar for at slippe af med unødvendig vegetation til hendes mand eller sygeplejerske på hospitalet, men fakta er stadig: det er mere bekvemt at gøre alt selv.

På den ene side er der i denne sag ingen følelse af skam og forlegenhed foran en fremmed (hvis det er en person fra det medicinske personale) på den anden side - der er en fast tro på, at de vil kunne udføre hygiejneproceduren. Af og til begynder arbejdsaktiviteten pludselig og tvinger den til at udsætte mindre sager indtil senere.

Således er det bedst at gøre alt på forhånd hjemme. For at opnå det mest effektive resultat skal du bruge tips og anbefalinger om, hvordan du barberer, før du fødes.

 • Det anbefales at fortsætte efter at have udført alle hygiejneprocedurer - det vil sige efter et varmt brusebad, der blandt andet bidrager til blødgøring af håret.
 • Det er ekstremt vigtigt at vaske dine hænder grundigt og desinficere dem med antiseptika. Til desinfektion af intime zoner kan du bruge Octinisept, Miramistin. De er ikke fortyndet og erstattes ikke med alkohol, cologne, for at undgå irritationer.
 • For at fjerne vegetation bør du tage en ny engangs maskine, der er forbehandlet med alkohol eller et desinfektionsmiddel.
 • Nu er det vigtigt at udstyre arbejdspladsen. Det er nok at forberede et spejl, som er forudinstalleret på stolen. De sætter en fod på den, hvilket giver et glimrende overblik. Hvis du udfører denne procedure regelmæssigt på badeværelset eller i brusebadet, så er det logisk ikke at ændre den etablerede procedure nu. Det vigtigste er din bekvemmelighed og sikkerhed.
 • Barbergel er nøglen til at minimere risikoen for irritation. I modsætning til skum giver det maksimal glidning. Det er kun vigtigt at anvende det på ren hud et par minutter før barberingen. Som en mulighed bruger nogle kvinder i arbejdskraft talkum, når de planlægger at udføre proceduren på tør basis. I mellemtiden, hvis du vil undgå irritation, bør du vænne sig til denne metode. Bare en kvindes hud er meget delikat og let at skade.
 • Hvordan barberes? Razor bør holdes udelukkende på væksten af ​​hår. Strækker eller strækker huden anbefales ikke for at minimere risikoen for irritation.
 • Efter proceduren skal du vaske bikiniområdet med varmt vand ved hjælp af en intim hygiejne gel. I slutningen kan du behandle huden med en lotion eller komprimere fra en infusion af en streng eller kamille, som vil berolige, tørre og desinficere yderligere. Det er kun vigtigt at tage lotioner og geler med et mindste alkoholindhold, ellers kan irritation ikke undgås.

Andre måder at fjerne hår på før fødslen

Er det nødvendigt at bruge en barbermaskine til at slippe af med uønsket vegetation? Det viser sig nej, for det vigtigste er ikke selve processen, men dens resultat.

Den moderne kvinde er tilgængelig på mange måder for at sikre hudens renhed og glathed. Blandt dem er:

 • anvendelse af depilatory creme;
 • voks hårfjerning;
 • epilator.

Men første ting først.

Depilatory cream

Dette er en sikker og pålidelig løsning, der bruges af fremtidige mødre i udlandet. Barbering der er en indikation for en operation, som er en kejsersnit. Vores metode er ikke særlig almindelig. Dette skyldes, at mange kvinder har "smagt" mere effektive metoder til fjernelse af hår.

Ja, og vælg en god fløde er ikke altid let. Nogle klare ikke deres "ansvar" på grund af hårets stivhed, andre - forårsager alvorlig irritation. Under graviditeten, før du bruger cremen, er det især vigtigt at gennemføre en hudallergi test, for ikke at tjene en kemisk forbrænding.

Under alle omstændigheder eksisterer denne metode og hjælper virkelig meget, som det fremgår af mange anmeldelser.

voks

Denne procedure er ikke for svag i hjertet, mens den i mellemtiden har testet det og følt alle sine fordele (langvarig mangel på hår, præstationshastighed, glathed i huden efter kontakt med voks), vender det ufrivilligt igen og igen. Det er overflødigt at sige på grund af smerten, at det ikke anbefales at bruge den til første gang i den 9. måned af graviditeten, fordi stress kan fremkalde for tidlig fødsel.

Samtidig er det muligt at bruge det konstant inden graviditeten. Resultatet vil helt sikkert tilfredsstille dig - 3 - 4 uger af glathed og skønhed. Nogle beslutter at gøre det selv, og ikke i kabinen, men det er ikke den bedste løsning. Alligevel er det i indgreb med en afrundet mave.

epilator

En effektiv måde at fjerne hår derhjemme. Meget smertefuldt, da det indebærer at trække dem ud en efter én og endda din egen hånd. I mellemtiden er det med alt dette aktivt brugt af dem, der er vant til det. Effekten varer også 3 - 4 uger, men du kan ikke prøve det selv for første gang i den 9. måned. Husk stress, for tidligt arbejde?

Under andre forhold hjælper spejlet og behandlingen af ​​epilatoren med desinfektionsmidler inden brug.

Sammenfattende ovenstående er det værd at bemærke, at naturlighed er den vigtigste modstander af vegetationsfjernelse, i mellemtiden skal den falde tilbage i baggrunden inden fødslen. Bare for at reducere risikoen for infektion til ingenting og tillade moderen at føde en sund og stærk baby, samt hurtigt komme sig fra fødslen.

Sådan barberer du dig selv inden du får fødsel

Ikke så længe siden rystede den glædelige nyhed den unge familie med nyheder om genopfyldning, men det var allerede tid at gøre sig klar til barselshospitalet. Et af de vigtigste faser af forberedelsen til fødslen er fjernelse af vegetation i perineal zone. Det er kendt, at næsten alle barselssygehuse kræver fjernelse af hår i skridtzonen fra gravide kvinder. Selv om dette ikke er gjort alene, vil jordemoder tage sig af denne proces på tærsklen. Derfor er få af pigerne glade for, at udenfor folk er involveret i omsorg for det intime område. Vær opmærksom på spørgsmålet om, om du skal barbere før fødslen, og hvad er den mest hensigtsmæssige måde at vælge?

Skal jeg barbere mit hår før fødslen

Hvis det tidligere var obligatorisk at fjerne vegetationen i græszonen, er det i dag næsten en frivillig procedure. Men det er kun i ord, i virkeligheden viser de fleste af barselssygehusene før fødslen til kvinder, at det er nødvendigt at fjerne hår i et følsomt område. Hvis du ikke gør det selv, for eksempel, hvis pigen ikke har tid, så begynder fødslen først, indtil fødselskanalen frigives.

Håret på perineum er en barriere for den læge, der tager levering. Men derudover er der et stort antal bakterier på håret, som er farlige både for det nyfødte barn og for kvinden i arbejde.

Den obligatoriske skrotningsproces giver følgende fordele ved fødslen:

 1. For det første letter manglen på vegetation i skridtzonen arbejdsprocessen. Lægen eller jordemoder kontrollerer processen uden forhindringer og overvåger også hudens farveændring. Når alt kommer til alt, vil sådanne finesser, når huden bliver hvid i den intime zone, indikere, at barnets udgang begynder. Dette undgår dannelsen af ​​tårer og dissektion af spændt væv.
 2. I høj grad påvirker dekontaminering af det intime område. Dette gælder især i tilfælde af, at der skal søges skadede væv eller andre former for indsnit. Hvis der ikke er noget hår på skridtområdet, vil fødselsprocessen være meget lettere: det vil være lettere for lægen at sy på og fremskynde sårhelingsprocessen.
 3. Tidlig fjernelse af vegetation i det intime område vil bidrage til at reducere postpartumhygiejne. Det er trods alt kendt, at der i nogen tid fra vagina efter fødslen kommer en udskillelse af lochia (rensning af livmoderen). Mangel på hår vil ikke kun lette pleje, men også forhindre infektion i vagina, hvilket kan resultere i behovet for, at en kvinde skal indlægges.

Derfor, hvis du er ved fødselsdagen, spørger du dig selv om det er nødvendigt at barbere den intime zone, så er svaret utvetydigt - uden fejl. Derudover er det bedst at gøre det selv, på trods af den udbulende mave. Hvordan barberes inden fødslen, og hvad er de vigtigste måder, vi lærer videre.

Sådan barberer du dig selv inden du får fødsel

Til jordemor behøver ikke at barbere kvindens lyske på hospitalet. Du skal i forvejen være opmærksom på denne proces. Selvfølgelig, ikke en måned før levering, da håret vil vokse igen, men i løbet af en eller to uger maksimalt.

Selvom du ikke har tid til at barbere din lyske, skal du helt sikkert tage maskinen til barbering samt de nødvendige midler til dig på barselshospitalet. Nogle piger på grund af den store mave har simpelthen ikke den fysiske evne til at udføre proceduren alene. I dette tilfælde kan du spørge om hendes mand, hvem er forpligtet til at hjælpe sin kone. Men hvad kan barberes lysken inden fødslen?

De mest populære måder er:

Hver metode har sine egne egenskaber, fordele og ulemper. Lad os overveje hver metode separat, hvorefter vi bestemmer den mest krævede.

Barbering maskine

Den mest populære og nemmeste måde at håndtere overskydende vegetation på kroppen. For at barbere håret før fødslen, skal du først forberede sig på denne proces. For at gøre dette skal en kvinde vaske det intime område ved hjælp af en gel og et antiseptisk middel. Du skal også vaske dine hænder med sæbe og vand for at forhindre infektion i skeden.

Vigtigt at vide! Brug af alkohol eller alkoholholdige præparater til desinfektion af det intime område er forbudt, da dette vil forårsage tør hud. Det optimale desinfektionsmiddel er hydrogenperoxid.

Når huden og værktøjerne er klar til proceduren for at fjerne overskydende vegetation i det intime område, så kan du fortsætte. For en start bør du tage en behagelig position til dette. Du skal helt sikkert bruge et mellemstort spejl, da det med en afrundet mave vil være problematisk at overveje et delikat område.

Det er forbudt at barbere hår ved hjælp af en tørmaskine, da dette er den første måde at forårsage hudirritation og dannelsen af ​​voksende hår. Før skrabning anbringes specielle skum, cremer eller geler med en hypoallergen virkning på det intime område. Efter påføring af fugtighedscreme kan du starte proceduren for fjernelse af vegetation. Du skal barbere dit hår i retning af hårvækst, hvilket vil forhindre irritation af huden og undgå dannelsen af ​​voksende hår. Det intime område er følsomt nok, så du bør barbere forsigtigt for at undgå skade. For ikke at skære dig selv er det nødvendigt under maskinens passage at strække huden. Skynd dig ikke, fordi rushen fører til skade. Ved afslutningen af ​​barberingen skal du fjerne skumresteret og behandle det intime område med naturlige midler, for eksempel jojobaolie eller andre arter.

Barbering af håret i det intime område er nødvendigt i maksimalt 1-2 uger, men ikke senere, men det er bedre at gøre det dagen før, fordi hårene vokser meget hurtigt, og du bliver nødt til at gentage processen igen. Denne metode refererer til den mest enkle og populære. Derudover kan en kvinde selvstændigt udføre proceduren.

epilator

Hvordan barberes med en epilator? De fleste læger anbefaler ikke at bruge en epilator til at fjerne vegetation i lyskeområdet. Hvorfor? Smertefornemmelser, der er karakteristiske for dette værktøj, forårsager stress på huden. Dette kan føre til for tidlig arbejdskraft, så dette værktøj skal bruges med forsigtighed.

Hvis proceduren for hårfjerning ved hjælp af et værktøj til dig ikke er fremmed, kan du bruge denne metode. Fordelen ved metoden er, at håret er fjernet i lang tid, så du kan udføre proceduren i forvejen 2-3 uger før den forventede fødselsdato.

For at epileringsprocessen skal finde sted med de mindst smertefulde fornemmelser, er det nødvendigt at tage et bad på aftensmaden, så behandle huden med desinfektionsmidler og udfør derefter aflejringsproceduren. I slutningen er det nødvendigt at anvende speciel creme for at fugtige huden.

Depilatory cream

En barberet lyske er et tegn på pleje, derfor når en pige kommer ind på hospitalet, kan vi på grund af manglen på hår i det intime område trække den egentlige konklusion. Ikke mindre populær og acceptabel måde at fjerne hår på er at bruge en særlig depilation creme. Denne metode er ikke kun hurtig og smertefri, men også sikker.

For at bruge depilatory cream skal du først forberede proceduren. Sammen med fløden er vedlagte instruktioner til brug. I dag er der dusinvis af forskellige mærker af sådanne midler, forskellig i navn og omkostninger. Handlingsprincippet for hver creme er identisk.

For at udføre depilationen skal du anvende cremen på det intime område. Det anbefales at forkorte håret til 5-8 mm for at øge produktets effektivitet. Du kan forkorte håret med en klipper. Cremen påføres i et ensartet lag, så hårene forsvinder. Efter påføring er det nok at holde cremen på huden i 5-10 minutter, og fjern den derefter med en plastikspatel. Processen er ganske enkel og hurtig. Ulempen er den betydelige omkostning ved midler. Hår vokser efter depilation efter 1-1,5 uger, så det anbefales at bruge et ekstra lægemiddel til at undertrykke deres vækst.

Barberet lyske gør det muligt at lette den generiske proces. Det intime område af huden har brug for omhyggelig pleje, så brugen af ​​voksstrimler til at fjerne hår sættes på sidste sted. Den eneste fordel ved denne metode er varigheden af ​​effekten. Hårene begynder kun at blive vist efter en måned, så voksning kan foregå på forhånd.

Ellers er voksaflejring en kompleks og smertefuld proces, der er ret svært at udføre alene. Du kan spørge din ægtefælle om hjælp, men ikke alle mennesker er enige om at se hans kone.

Princippet om vegetation fjernelse i den intime zone er baseret på limning særlige striber med voks på huden, med deres efterfølgende fjernelse. Strimlerne i deres sammensætning har mange forskellige naturlige ingredienser, som har en positiv virkning på huden, men selv de hjælper ikke med at reducere den smertefulde proces. Til afhugning med striber er det nødvendigt at skære hår i en længde på højst 7 mm. Hvis dette ikke er gjort, vil proceduren være mere smertefuld og mindre effektiv. For at undgå negative konsekvenser er det nødvendigt at rive en strimmel i retning mod vækst af hår og at sætte det modsatte. I dette tilfælde vil det være muligt at undgå de negative konsekvenser - udseendet af voksende hår.

Skal jeg barbere det intime område inden fødslen

Den intime del af den kvindelige krop er et spejl af sjælen, derfor er det vigtigt at gennemføre proceduren for at fjerne vegetation ikke kun før fødslen, men også konstant. Tidligere tog folk ikke til hårfjerning i intime områder, men i dag er tilstedeværelsen af ​​hår i dette område modstridende.

For at fødselsprocessen skal gå igennem ikke kun hurtigt, men også uden komplikationer, skal en kvinde forberede sig på forhånd. Den moderne industri giver en kvinde mulighed for at vælge den mest optimale og acceptable måde at håndtere vegetation i det følsomme område. Derfor forsink ikke for i morgen, hvad det er på tide at gøre i dag.

Hvordan man laver hårfjerningssukker hjemme: reglerne og anbefalingerne. Ulemper og fordele ved shugaring

Sådan laver du shugaring hjemme: Opskriften på sukkerpasta og 3 måder at fjerne selvhår