Kaffemasker til hår - ansøgningsanmeldelser

Det er ingen hemmelighed, at kaffe er en tonic drink lavet af naturlige, stegte frø af kaffe træer. Men i mange år siden har forskerne fra debatten om farerne og fordelene ved denne aromatiske, forfriskende drik ikke stoppet.

Men få mennesker ved, at små korn af bitter og aromatisk kaffe er meget nyttige til hovedbunden og håret. De har utrolige helbredende egenskaber, som ikke kun giver håret en sund glans, men også gør dem tykkere og stærkere. For at opnå den ønskede effekt i hårplejeprocessen skal du vide, hvordan du bruger kaffe korrekt.

Nyttige egenskaber ved kaffe til hår

Ifølge forskning er kaffe et universelt middel til behandling og pleje af beskadiget, tørt og tyndt hår. Kaffebrug er trods alt en rig kilde til koffein og andre aktive stoffer samt nikotinsyre, som har en utrolig sund effekt på alle typer hår:

 • Styr hårfollikernes rødder.
 • Forhindre en nedfald.
 • Fremme hårvækst.
 • Nyd og fugt huden i hovedet.
 • Eliminer manifestationen af ​​skæl.
 • Giv dit hår en kaffebarance.

Derfor vil mænd og kvinder med daglig brug af kaffegrunde være i stand til at give deres krøller en særlig glans samt et velplejet udseende og derved vurdere kaffens fordelagtige egenskaber.

Når du bruger kaffe, skal ejere af lys eller farvet hår i blonder nu være forsigtige. Da håret fra kaffepladserne kan mørke eller endda få en uforståelig skygge.

På grund af sine fordelagtige komponenter giver kaffegården et mørkt hår en fantastisk skygge og hjælper med at bekæmpe skaldethed.

Så hvis du vil fange dine tråde omkring den naturlige skygge af kaffe og returnere dem til deres tabte styrke og skønhed, så skal du vide, hvordan du bruger kaffe til hår.

Kaffe grunde hår behandlinger

Så hvis du ønsker den maksimale sundhedseffekt under behandling og hårpleje, skal du kun bruge naturlig kaffe uden tilsætningsstoffer og aromatiske komponenter. Du kan tage både medium og finmalet kaffe. Hvis du bruger friskmalet kaffe, bliver dit hår ikke bare utænkelig farve, men også en fantastisk duft af kaffe. Lidt blødgør dit hår, du kan bruge brygget kaffe, anvende den tilberedte drikke på et rent hoved over hele længden af ​​håret. Med daglig gnidning af kaffegrunde, der samles i bunden af ​​koppen, renser du hovedets hud, hvilket gør det muligt for hårsækkene at trække vejret frit og forbedre hårets vækst.

Og hvis du vil forberede hårmasker med kaffe derhjemme, så i færd med at passe på dit hår, vil du opnå fantastiske resultater. Der er mange opskrifter til mirakuløse helbredende masker fra dette duftende produkt. Deres forberedelsesmetoder er ret enkle og tager ikke meget tid. De helbredende naturlige ingredienser, der udgør denne kaffes hårmaske, skaber en uovertruffen og mirakuløs effekt.

Opskrifter kaffemasker til hår derhjemme

Duftende, nærende hårmaske med kaffe

Nærer dit hår med naturlig styrke og giver dem en sund glans hjælper dig med en nærende hårmaske med kaffe. Madlavning er ret nemt. Først skal du lave naturlig kaffe. Efter at denne duftende drik køler ned, smid den forsigtigt ind i dit hårs rødder. Derefter pakker vi hovedet med et håndklæde, og efter en halv time vasker vi denne maske af.

Hvis du vil øge effekten og give friskhed til dine tørre krøller, skal du lave en kaffemaske ved hjælp af følgende ingredienser til madlavning:

Tilsæt kogt, stærk kaffe til mælken. Derefter opvarmes denne masse lidt på en lille brand. Derefter blandes alt sammen med resten af ​​komponenterne, og blandes med håret, og efter 15 minutter skylles og vaskes håret med shampoo.

Hårmask med cognac og kaffe

For at undgå skaldethed og permanent slippe af med hårtab vil du hjælpe hårmask med brandy og kaffe.

Til forberedelsen skal du bruge:

 • kaffe - 1 spsk.
 • honning - 1 spsk.
 • burdock olie - 1 spsk.
 • cognac - 1 spsk. l.;
 • løg - 1 stk.

Først skal du lave kaffe. Bland derefter de resulterende kaffegrunde med revet løg og alle ovennævnte ingredienser. Derefter gnides den homogene masse i hovedbunden med lette massagebevægelser. Dernæst dækker hovedet med noget, og efter 30 minutter skylles håret med vand.

Kaffemask til hårvækst

For at fremskynde hårvæksten bør du forberede en hårmaske med følgende komponenter:

 • kaffe - 1 tsk;
 • kogt vand - 2 spiseskefulde l.
 • ricinusolie - 0,5 spsk;
 • æg - 2 stk.
 • Cognac - 2 st.l.

Fyld malet kaffe med varmt kogt vand og tilsæt ovennævnte ingredienser der. Bland grundigt alt og fordel den resulterende maske i krøller. Ti minutter senere vasker vi af masken og vasker vores hår med shampoo.

Kaffemaske til hårfarve

Hvis du vil have dine krøller til at blive elastiske med en blændende nuance af aromatisk kaffe, så vil du i dette tilfælde blive hjulpet af den sædvanlige farvende kaffemaske med naturlægemidler og naturlige ingredienser.

For at forberede denne kaffemaling skal du:

 • kaffe - 1 spsk;
 • farveløs henna - 1 tsk;
 • Basma - 1 tsk;
 • honning - 1 tsk;
 • olivenolie - 1 tsk

Først skal du lave kaffe. I de resulterende kaffegrunde tilsættes henna og basma og resten af ​​ingredienserne. Alt grundigt blandet til en homogen masse og ensartet fordeler masken gennem håret fra rod til spids. Hvis dit hår er meget langt, kan maskens proportioner øges (alle komponenter - 3 spsk). Efter påføring af masken vikler vi hovedet med et håndklæde eller sætter på en særlig hat eller madpose. Hvis du vil give dit hår en rig kaffeskade, så kan du vaske af masken efter 20 minutter. Men henholdsvis for at få en lys kaffe farve ─ 15 minutter. Så med den ønskede hårfarve bestemt, er det tid til at skylle med varmt vand. Efter shampooing kan du tilføje bordeddike eller citronsaft til vandet og skylle dine krøller.

På baggrund af ovenstående kan vi trygt sige, at kaffegrundene er det mest universelle, naturlige, mirakuløse værktøj, der har en særlig magisk kraft. Og dem der opdager det, kan ikke kun se på deres fremtid, men også genskabe deres skønhed og sundhed til deres hår. Tror ikke? Læs derefter testimonials fra dem, der har oplevet den mirakuløse magt af kaffe på sig selv og opnået fantastiske resultater.

Video - opskrift: Super hårmaske med kaffe med egne hænder

Kaffe til hår: ansøgningsanmeldelser

Mærkeligt nok, men i en alder af 30 begyndte jeg at blive skaldet. Selvfølgelig før jeg ikke kunne prale af smarte, tykke hår. Mit hår var altid sparsomt og tyndt. Men jeg forventede ikke, at de ville falde ud. For første gang oplevede jeg frygt og selvtillid, men efter at jeg havde kendskab til kaffens helbredende egenskaber, spurgte jeg min kone at gøre mig til en maske. Overraskende et par uger senere så min familie, at mit hår var stærkt og tykt. Jeg var bare i den syvende himmel med glæden og indså, at jeg ikke var truet med skaldethed.

Margarita, 33 år gammel

Jeg elsker at være i rampelyset. For altid at få vist ekstatiske synspunkter har jeg altid eksperimenteret med hår eller omhyggeligt malet det i forskellige farver eller blot gav dem en særlig skygge. Som følge heraf har disse eksperimenter forårsaget, at mit hår bliver sløvt, skørt og tørt. For at vende tilbage til mit hår samme skønhed og sundhed begyndte jeg at anvende forskellige importerede kosmetiske produkter. Men det viste sig alle at være ubrugeligt. Så tog jeg til beviste populære opskrifter. Jeg tog en kop kaffe og lavede en maske. Efter daglig brug blev mine tråde ikke kun silkeagtige og bløde, men blev også til en smuk kaffe, rig skygge. Nu for alle omkring mig er jeg blevet kvinde med aromaen af ​​kaffe.

Fra fødslen var mit hår altid tykt, langt og utrolig smukt. Og alt sammen fordi jeg i hårplejeprocessen altid brugte kun folkelige opskrifter. Jeg lærte kun om kaffens gavnlige egenskaber i løbet af min ungdom, men jeg havde ikke mulighed for at få det. Men nu bruger jeg kaffeolie til hår hver dag. Jeg laver det selv. For at gøre dette tager jeg olivenolie, bland den med en teskefuld kaffe og kog blandingen i et vandbad i ca. seks timer. Så klemmer jeg det ud, filtrer det og sæt det i køleskabet. Jeg bruger denne medicinske olie som en maske efter behov. Jeg vil gerne sige, at mit hår ser fantastisk ut.

Kaffe til hår (pænt!)

På trods af hele kontroversen om kaffe kan den bruges til gavn for sig selv. Hvordan? Dette er, hvad vi vil fortælle dig.
Faktum er, at kvinder siden antikke tider har brugt kaffegrunde som en effektiv kosmetik. For at anvende denne ingrediens i hjemmet kosmetologi er det nødvendigt at bevare fortykning efter kogning af malet kaffe. Det skal dog huskes, at det skal være uden mælk og sukker!

Fordelene ved kaffe til hår

Selv i den videnskabelige verden diskuteres de positive effekter af kaffe på hår.

Så gnider kaffe grunde hjælper med at kæmpe skaldethed. Desuden giver en afkøling af kaffe skinne og en behagelig skygge til håret. Efter at have brugt produkter baseret på kaffe bliver håret tykkere, stærkere og mere silkeagtig. En yderligere effekt er skrubningen af ​​hovedbunden, som også er meget, meget nyttig for hår, fordi renser huden og giver hårpæren mulighed for at trække vejret og vokse mere frit.

Resultaterne af individuel forskning om effekten af ​​kaffe på hårvækst.

Den Internationale Journal of Dermatology (Vol. 46, udgave 1, s. 27-35) offentliggjorde resultaterne af en undersøgelse, der taler om kaffe som en mulig stimulator til hårsækkene. Undersøgelsen viste, at koffein blokerer processen med hårsækkebeskadigelse, som er meningen at være årsagen til mandlig skaldethed.

Dr. Fischer fra universitetet i Jena (Tyskland) gennemførte en undersøgelse af effekten af ​​koffein på væksten af ​​hårsækkene. Han sagde: "Koffein er et meget populært stof, men lidt er kendt om dets virkning på væksten af ​​en persons hårsække. Og jeg hævder, at koffein er blevet en lovende kandidat til at stimulere hårvækst. "

Dr. Fisher gennemførte sin forskning ved at tage en biopsi af hovedbunden hos mænd i de tidlige stadier af hårtab. Han lagde hårsækkene på 14 personer i rør med opløsninger indeholdende forskellige niveauer af koffein. Hårprøver forblev i laboratoriet i op til 8 dage for at overvåge deres vækst.

Da D. Fisher gjorde en analyse af koffeinbehandlede hårfollikler med dem, der ikke blev behandlet med koffein, fandt han nogle interessante resultater. Den gennemsnitlige vækst af koffeinmodtagende follikler steg med ca. 46 procent sammenlignet med kontrolgruppen. Desuden blev livscyklusen for hår behandlet med koffein forlænget med 37 procent. Koffein forøgede hårets længde fra 33 til 40 procent.

Kaffemask Hårmaske

Hårmasken med kaffe er meget nem at forberede. For at gøre dette skal du tage en stærk kaffe kaffe, dræne den flydende del og anvende tykt på tørt hår og gnide det i rødderne. Hovedet er dækket med en hat og efterladt i en halv time og derefter skyllet af med varmt vand.

Her er nogle mere komplicerede men meget effektive opskrifter til brug af kaffe til hår:

 • Fastspænding skylles ud, hvis du blander en tyk kaffe med et afkok af kamille og et par dråber ylang-ylang olie;
 • fastgørende maske til hår på basis af løg, honning og kaffe grunde har en mærkelig lugt, men det bekæmper hårtab perfekt.

Kaffegrunde til hår kan også kombineres med mælk, honning og æg eller med brandy og ricinusolie. Den nemmeste og mest effektive hårspyler:

 • 100 ml mælk + 3 teskefulde malet kaffe
 • kog indtil kogning
 • Lad afkøle lidt og tilsæt 1 tsk honning
 • gnid i hår og lad i 20 minutter
 • Skyl rigeligt med ikke varmt vand (mælk skal ikke skylles med varmt vand, det er bedre endda at køle af)

Hår olie med kaffe.

Kaffeolie fremstilles ganske enkelt - ved hjælp af infusionsmetoden. Tag en baseolie, der er nyttig til dit hår (sesam, hørfrø... eller bare olivenolie) og hæld malet kaffe i en beholder med olie (ikke tyk kaffe, nemlig kaffe). Forholdet mellem 1 og 5, det vil sige 1 tsk kaffe - 5 teskefulde olie. Insister 7-10 dage på et mørkt sted. Tryk jævnligt på pressen og uden opvarmning.

Der er en anden (varm) måde at lave kaffeolie på. Her er de nøjagtige instruktioner til fremstilling af kaffeolie:

 1. Tag 500 ml af din yndlingshårolie (kokos, sesam, mandel, oliven) og hæld den i en lille gryde.
 2. I olien hæld 50 gram jorden grøn kaffe.
 3. Kog i et vandbad i 6-8 timer.
 4. filtrer gennem filteret.
 5. Hæld i en separat beholder og brug efter behov.
 6. Olie skal opbevares i køleskabet (uden adgang til lys og varme).

For kaffeolie er det bedre at bruge grøn kaffe. På en gang var han kun i butikker til salg og måtte stege ham i ovnen, men i dag må han nok se.

Påfør kaffeolie (eller rettere olie infunderet med kaffe) samt andre hårolier: gnides i hårrødderne, dækket med en plastikhætte og efterladt i 1,5-2 timer. Virkningen af ​​en sådan procedure vil være dobbelt: med olie og hår forstærker og kaffe vil stimulere hårsækkene.

 • øger blodcirkulationen i hovedbunden;
 • stimulerer hårsækkene ved at blokere DHT-faktoren;
 • på grund af indholdet af phytosterol bevarer perfekt fugt og trænger godt ind i hovedbunden;
 • nærer håret som tilberedt på basis af vegetabilsk olie.
 • For piger med blondt hår bør produkter, der indeholder kaffe, ikke bruges!

Kaffe brygget på nældefeber - et mirakelværktøj til hår

Nettle selv er kendt for at stimulere hårvækst. Men i kombination med kaffe, der blokerer DHT-faktoren, som ikke tillader hårpæren at vokse frit - vil give en dobbelt effekt.

Selv om brygget på kaffe med nålelad, vil ikke give en sådan øjeblikkelig virkning (som det bruges som en balsam), men med tiden vil resultatet være entydigt og indlysende. Det vigtigste er at have tålmodighed!

Tips til brug af kaffe til hår:

 1. Brug kun naturlig kaffe uden smagsstoffer og tilsætningsstoffer.
 2. Tag en medium eller fint malet kaffe.
 3. Jo friskere kaffen er, desto bedre er resultatet: aromaen og farven på friskmalet kaffe er utrolig!
 4. Kaffeskylning er kun egnet til mørke farver og hårfarve.

ADVARSEL! NOGEN KAFFEUDSTYR, ANVENDT TIL HOVEN AF HOVEDEN, OPFØRER TRYKKET.

Nyttige egenskaber ved kaffe til hår

Dette er overraskende, men den kendte favoritkaffedrik for mange mennesker kan medføre mange fordele.

Faktum er, at friske kaffebønner indeholder mange forskellige organiske stoffer: koffein, mere end 30 organiske syrer, protein, mineralsalte osv.

De indeholder også fiber, kaffeolie og vand. Koffein beskytter hårpærerne fra forskellige læsioner, der fører til krøllens død.

Den tyske læge Fisher gennemførte en række videnskabelige eksperimenter, hvor han studerede effekten af ​​koffein på væksten af ​​hårsækkene.

Det viste sig, at de koffeinbehandlede follikler steg 46% sammenlignet med resten, og hårets livscyklus steg med 37%.

Som følge heraf steg krumlængden med 33 - 40%.

I forbindelse med stegning af kaffebønner desintegreres nogle organiske stoffer og nye gunstige komponenter dannes, for eksempel er PP nikotinsyre en vitamin B-gruppe, som forbedrer blodmikrocirkulationen og derved forbedrer ernæringen af ​​hårsækkene og deres iltning.

Dette hjælper med at styrke håret og øge deres vækst. Vitamin PP fugtiger tråde og giver dem elasticitet.

Et af de komplekse organiske stoffer i sammensætningen af ​​kaffebønner er tannin. Det dækker tyndt hår, hvilket gør det tykkere. Derudover giver tannin tråde silkeagtige og skinnende.

Ovenstående nævnes kun en lille del af de komponenter, der udgør kaffen.

Men det er nok til at forstå, hvor meget kaffe der gunstigt påvirker hårets tilstand: krøllerne bliver silkeagtige, stærkere og tykkere.

Processen med at gnide fortykkelse i hovedbunden fører til rensning af huden fra døde celler, hvilket øger blodgennemstrømningen.

Som følge heraf modtager pæren en tilstrækkelig mængde ilt og næringsstoffer, som fremmer dets styrke og vækst af hår.

Således kan du bekæmpe hårtab.

Der er generelle retningslinjer for brug af kaffe til hår:

 • småmalet kaffe skal anvendes
 • forskellige smagsstoffer og tilsætningsstoffer bør ikke være
 • Det anbefales kun at bruge kaffe til mørke krøller, da blondiner risikerer at få en uventet og ikke altid behagelig skygge;
 • For at opnå det ønskede resultat skal kun friske korn anvendes.

Malet kaffe bruges i mange masker, skylninger, balsam mv.

Masker til voksende krøller med kaffe

En kop frisk flavored kaffe med tilsætning af god brandy kan både varme og løfte stemningen.

Men det viser sig, at en sådan godbid også er "til sjælen". En opskrift på en vidunderlig maske til tråde, hvilket vil forbedre deres udseende væsentligt.

For at gøre dette skal malet kaffe (20 g) fyldes med varmt vand (30 ml) og lades i 3 minutter. Derefter blandes væsken med brandy (30 ml) og æg (2 stk.).

Få klæbrig og viskøs konsistens. Maskeopskriften angiver proportioner for mellemlangt hår.

Blandingen skal gnides i hovedbunden og spredes over strengene. Det anbefales at dække hovedet med klæbende film og indpakke med et håndklæde på toppen. Varigheden af ​​masken er 1,5 timer.

Derefter vaskes masken med varmt vand. I dette tilfælde anvendes shampooet ikke, fordi ægget har stærke vaskemidler, og malet kaffe virker også som en skrubbe.

Krøller perfekt vasket uden ekstra midler.

Kaffe- og brandymasken har positive anmeldelser, fordi efter brug er der en stigning i hårvæksten.

Cognac multiplicerer effekten af ​​kaffe på folliklerne, fordi den har opvarmningsegenskaber og påvirker de metaboliske processer. Masken skal udføres 1-2 gange om ugen.

Inden for en måned vil krøllerne vokse godt og falde mindre ud, bliver silkeagtige, tykke, sunde, vil få en smuk kaffeskygge.

Eksperter tilbyder en anden simpel men effektiv opskrift med kaffe til at genoprette og vokse hår.

For at gøre dette skal du tage 30 g kaffe grunde og tilsæt et par dråber æterisk olie (ylang-ylang, gran, cedertræ, mynte, sandeltræ osv.).

Fortynd 15 ml kamille-, nælde- eller kalendelafkogning. Masser den resulterende blanding i hovedbunden og massage i låse.

Dæk hovedet med cellofan og et håndklæde, lad i 30 minutter. Og vask det af med bare vand.

Blandingen af ​​blandingen kan varieres afhængigt af længden af ​​krøllerne. Masken anbefales 1-2 gange om ugen.

De æteriske olier og urtete, der foreslås i opskriften, bruges ofte til at styrke håret og øge deres vækst, da alle disse komponenter indeholder en stor mængde vitaminer, biologisk aktive stoffer, sporstoffer osv.

Den kombinerede effekt af kaffe og æteriske olier på krøller multiplicerer resultatet til tider.

Strands erhverver et sundt og luksuriøst udseende, vokser hurtigere og holder op med at falde, som det fremgår af mange anmeldelser.

Kaffeprodukter til forskellige hårtyper

Der er et stort antal masker og andre hjemmebaserede kaffeprodukter, der kan bruges til forskellige typer hår.

Til fede krøller

Dette er en af ​​de få opskrifter, hvor instant kaffe bruges, ikke malet kaffe. 2-3 timer l. kaffe hæld 0,5 kopper mælk og genopvarmning. Derefter tilsættes 45 g honning.

Påfør en maske til hele længden af ​​håret, det er bedre at pakke hovedet med cellofan eller med madpakke og et håndklæde.

Hold blandingen på krøllerne brug for 1 time. Skyl derefter alt af. Som eksperter siger, kan denne procedure udføres mindst hver dag.

Den gunstige effekt af kaffe på hovedbunden og krøllerne er allerede blevet overvejet ovenfor. Men denne komponent, som honning, er ideel til fedtet hår, fordi det har tørreegenskaber.

Derudover giver honning perfekt næring til håret, for i sammensætningen er der simpelthen en mængde biologisk aktive stoffer.

Efter påføring af produktet bliver håret sundt, ikke fedtet, glans, det bliver blødt og frodig.

Til tørre tråde

Den følgende opskrift foreslås til fugtgivende, styrkelse og vækst af tørre krøller. Tag 40 ml ricinusolie og 40 g malet kaffe.

Alt er blandet og gnides ind i hovedbunden i cirkulære bevægelser og fordeles derefter over hele længden af ​​trådene.

En badekåbe bæres over hovedet og opvarmes med et håndklæde.

Procedurens varighed er 1 time. Som følge heraf får krøllerne den nødvendige hydrering, ernæring, deres vækst og genopretning stimuleres.

Kaffe skylle

Fra kaffe kan du lave en god skylning. Opskriften er ret simpel. Tag 240 ml vand, 15 g malet kaffe og 2 spsk nældeblad.

Alt er blandet og sendt til madlavning ved lav varme i 5 minutter. Derefter skal den resulterende skylning afkøles og filtreres.

Dette værktøj bruges efter vask af hovedet. Rent hår skal skylles med kaffeopløsning.

Endnu bedre, hvis skylningen hældes i en flaske med en spray - dette sikrer en jævn fordeling af låsen.

Det skal bemærkes, at dette værktøj ikke kun er beregnet til at vokse hår, styrke strengene og gøre dem silkeagtige og tykke, men også for at fjerne statisk elektricitet: kaffebønner passer perfekt til dette.

Hårfarve med kaffe og henna

Kaffe kan ikke kun helbrede krøllerne, men også farve strengene og give dem et luksuriøst udseende. I dette tilfælde vil henna komme til undsætning.

Henna, som kaffe, har en gavnlig effekt på krøllernes rødder, styrker dem og genopretter strukturen af ​​trådene på grund af dyb indtrængning i håret.

Henna giver krøller mange nuancer af rød farve. Men når du bruger kaffe og henna sammen, kan du få en skygge af mørk chokolade, en lys kobberfarve eller en mahogni-tone.

Det hele afhænger af den valgte andel af farvestoffet, den originale hårfarve og uforudsigelighed af henna.

Hvis der forekommer farvning for første gang, anbefales det først at prøve malingen på en separat streng og se, hvilken skygge henna vil bringe sammen med kaffen.

Så opskriften tæres næste.

Du skal tage 0,5 koppes løgskræl og hæld 1-1,5 kopper varmt vand. Kog blandingen og lad den brygge i 0,5 h. Hæld derefter 1 tsk sort te i opløsningen.

Kog igen og sæt til side i 30 minutter, derefter spænd bouillon og kog igen.

Tilsæt blandingen 1 spiseskefuld kaffe. Broth bør trækkes i yderligere 30 minutter. Derefter fortyndes henna med den resulterende afkogning. Farvestoffet er klar.

Det skal bemærkes, at henna bør bringes til konsistens af creme creme. Det resulterende farvestof skal påføres strengene med en børste, jævnt fordelt over hele længden.

Dernæst skal du bære en plastikhætte på hovedet og lade den være i mindst 40 minutter. Til henna og kaffe "greb" godt, er proceduren bedre at udvide, om muligt, gennem hele natten.

Efter slutningen af ​​maletiden skal den sædvanlige skylning udføres uden brug af shampoo.

Det er tilrådeligt ikke at bruge vaskemidler i yderligere 2-3 dage. Dette er for at sikre, at henna og kaffe giver krøllerne den endelige nuance.

Vi håber, at ovenstående opskrifter til brug af kaffe til hår vil være nyttige for dig!

Hudpleje derhjemme - anmeldelse

Slankende kaffe og cellulite - det er rigtigt! Drømmer du om smuk og elastisk hud? Kaffeområdet vil hjælpe dig! De mest grundlæggende og billige madlavningsopskrifter til de mest dovne og økonomiske :-)

Piger, der ikke kan lide dig eller ligeglade med kaffe, hæve dine hænder!

Og nu er de, der ikke kan klare sig uden en kop af denne velsmagende og duftende drink endnu en morgen (eftermiddag-aften). Ja, jeg ser, jeg ser - de sidste er flertallet. Og jeg er ikke en undtagelse. Men fortæl mig, charmerende damer, hvem af det store flertal, uden at tænke for meget, smider kaffehallen ud? Stop, og skynd dig ikke for at fodre hendes toiletskål eller skraldespand - det er i sandhed et brugt sediment, men det er et unikt og nyttigt produkt til huden!

Koffein forbedrer ikke kun mikrocirkulationen i problemområderne i huden - ved at lette fjernelsen af ​​overskydende, akkumuleret væske i vævene, fremskynder det stofskiftet i dem. Under koffeinvirkning bliver huden glat og elastisk, får et sundt og smukt udseende, og de hatede celluliteformationer bliver mindre synlige med tiden og forsvinder derefter helt.

I dag vil jeg dele med dig de enkleste og mest tilgængelige opskrifter af skønhed, hvor hovedstedet er givet til kaffe, eller rettere, sovende kaffe, de såkaldte kaffegrunde (også kendt som kage, det er også måltid). Tidligere havde man kun hørt med kanten af ​​ens øre om fordelene ved kaffe scrubs lavet af malet kaffe, så jeg smed aldrig den tykke, men intuitivt opsamlet, tørret og opbevaret i sådanne plastikburer med låg

... samtidig samle opskrifter til brug, hvoraf der er mange. Noget i dem ændrede noget som følge heraf, i øjeblikket bruger jeg flere.

Skrub på en sæbebase For at forberede skrubbeen skal du have kaffegrunde og en sæbebase, som i mange opskrifter foretrækkes smagfrie brusegeler. Jeg brækkede ikke mit hoved over hvor man fandt en, så jeg brugte den mest almindelige og billige barberkrem værd 23 p. velkendt producent af bekymring "Kalina". Af den måde, med en temmelig god sammensætning:

Hæld måltidet i en lille glasburk, tilsæt fløde og bland alt korrekt.

Alt foregår udelukkende på øjet: Du kan tage mindre måltid og mere fløde eller omvendt - afhængigt af hvor tyk du vil have en skrubbe og hvilken slags skrubningseffekt at opnå

På grund af den kremede sæbebase opnås skrubben ikke væskende, medium hårdhed - den kan også bruges til ansigtet. På våd hud glider det let og renser det forsigtigt.

Hvis du bruger flydende sæbe til hænder eller gel til ansigtet, så får du en mild skrubbe

Ifølge denne opskrift var skrubben ikke kun en gang, men umiddelbart for fremtiden viste det sig, at en sådan ufuldstændig 200gr.

... som altid er ved hånden med mig - den står på hylden på badeværelset. Jeg bruger det regelmæssigt i den tredje måned (når hver dag, hver anden dag), men hun synes stadig ikke at ende. Efter skrubber skal du sørge for at bruge anti-cellulite gel

➢ Kaffeskrubber har en positiv effekt på lymfatisk dræning af huden, hvilket fører til et fald i hævelsen, og disse lægemidler indsnævrer blodkar og derved hjælper med at klare åreknuder

Fedtbaseret skrubbe Også her er alt ret simpelt: Tilsæt fedtolie til friske kaffegrunde (eller færdig tør). Jeg brugte min yndlings universelle hør olie, som du kan tilføje et par dråber kosmetiske olier

På grund af olierne er scrub også let fordelt på huden.

... godt eksfolierende hornede celler, der gør huden glat, blød og fløjlsagtig.

Denne skrubbe vil allerede være noget sværere end den foregående (afhængig af slibningen), men effekten er ikke mindre fantastisk!

➢ Mekanisk effekt forbedrer blodgennemstrømningen, og tilstedeværelsen af ​​kaffe i skrubben vil få de subkutane lag til aktivt at slippe af med uønskede forekomster for os.

❸ Skrub med fugtighedscreme Og denne opskrift er elementær. Kaffeområder skal blandes med enhver fugtighedscreme. Jeg havde en "ægte baby creme" på hånden. pris 21 p. med kamille ekstrakt

Med hensyn til egenskaber og effekt er denne skrubbe ligner den forrige - huden efter det er mættet og fugtet og kræver ikke yderligere fugtighedscreme.

Kun nu, på grund af cremenes tæthed, er det allerede lidt mere kompliceret. Men tro mig, det er det værd.

➢ Den enkleste kropscafé har fremragende hudeffekter. Hvis du aldrig har prøvet denne procedure, vil du opleve en stor overraskelse.

Derudover:

- I scrubs med brugt kaffe kan du bruge sådanne naturlige ingredienser som: honning, blå kosmetisk ler på mineralvand, olivenolie, regelmæssigt og havsalt, mælk, fløde, creme creme.

- Som skrælning til hovedbunden er kaffekruven langt mere harmløs og mere gavnlig end det samme almindelige bordsalt. Selvfølgelig vaskes skrubben af ​​meget mere problematisk end sidst :-) Men hvis du nogensinde har prøvet det, vil du være meget tilfreds med resultatet. En sådan skrubbe er primært nyttig til olieagtig hovedbund og anbefales ikke til blondiner, hvis hårfarve kan ødelægge det.

➢ Ud over den mekaniske indvirkning vil skrubbe fra kaffegrunde give effektiv kemisk støtte. Faktum er, at kaffebønner indeholder et særligt kemikalie, der kan nedbryde fedtstoffer. Og selvfølgelig koffein, som vil vække, forfriskende og gøre cellerne i det subkutane væv til at arbejde mere kraftigt.

Hvad gav mig en kaffe scrub efter almindelig 2 måneders brug:

Først vil jeg bemærke, at jeg ikke har nogen særlig udtalt cellulite på grund af konstant træning i hjemmet og i gymnastiksalen i flere tidligere år (som desværre allerede tidligere) samt konstant langvarig brug af hårde vaskeklude og nogle massagefærdigheder.. I øjeblikket har jeg cellulite på niveau 1-2, men kropsfedt kirtler af vinter og mave har et sted at være.

- tuberkler er nu kun synlige på steder, og hver dag er de mindre og mindre

- figuren er blevet slank, blev endelig fundet og mistet taljen

- elastisk og stram hud med jævn relief

- reducerer puffiness og lindrer træthed i benene

- munterhed og godt humør

Tips:

✔ Brug ikke et sublimeret produkt til fremstilling af scrubs - naturlig kaffe erstatter ikke den

✔ Hvis du ikke bruger mad, men friskmalet kaffe, skal du vide, at en sådan skrubbe kan plette huden og give den en lys brun

✔ Det er ønskeligt, at kaffen ikke var stor, men medium eller fintmalet. Ellers vil skrubben vise sig ekstremt aggressiv og kan ridse huden. Finmalning anvendes i ansigtsskrubbe, medium - til kroppen.

✔ Skrubbe bør påføres ikke til vådt, men let tørret hud - alt du skal gøre er blot at blotte det med et håndklæde

✔ Det er slet ikke nødvendigt at få en skrubbe fra en krukke med fingre (det er forfærdeligt, at jeg ikke kan lide, at denne blanding er tilstoppet under mine negle). En plastikspatel fra depilationskrem er perfekt til dette.

✔ For at øge effekten og opnå et hurtigt, ønsket resultat, har du brug for:

 • brug en skrubbe hver dag eller hver anden dag
 • Tilsæt kosmetiske og æteriske olier til skrubbe: druesaft, avocado, appelsin, grapefrugt, citron, geranium, som har visse egenskaber og bidrager til fjernelse af overskydende væske
 • Kombiner massage med skrubbe samtidigt (helst forskellige typer)
 • Brug specialmodelleringsværktøjer efter skrubbe
 • sund mad
 • og selvfølgelig udelukker ikke fysisk anstrengelse

konklusion:

Home kaffe scrub er en af ​​de mest pålidelige, naturlige og effektive procedurer i kampen mod cellulite og overvægtige for en smuk sund hud. Piger, spare din familie budget i forfølgelse af forskellige kropspleje produkter! Smid ikke den sovende kaffe - fordi procedurerne med disse skrubber er så behagelige, gavnlige og omkostningseffektive.

Ønsker du, at din hud bliver fejlfri, dine negle stærke og dit hår velplejede og uden skade på din tegnebog? Brug mine enkle tips og dokumenterede effektive opskrifter:

For at fremskynde transformationsprocessen vil du hjælpe:

Farve, skylle, helbredende maske... Og alt handler om kaffe!

Stærke aromatiske kaffe fra uendelig tid er blevet en konstant følgesvend af menneskeheden. Ifølge statistikker kan omkring en tredjedel af os ikke forestille os vores morgen uden denne forfriskende drink og mindst halvdelen ikke-nej og til og med forkæle dig selv med en elsket kop om dagen. Og tilhængere af hjemmet kosmetologi gå endnu længere og dristigt bruge malet duftende korn i plejen af ​​ansigt, krop og - især - håret. Deres erfaring er værd at lære! Efter at have mødt med en levende drikke, vil dine krøller få glans, silke og behagelige saftige nuancer.

Hår og hovedbund fordele

Det vigtigste aktiv i den "guddommelige drikke" er selvfølgelig koffein, det aktive stof, der bidrager til hurtig genopretning af tørt, skørt og svækket hår, giver dem energi og øger modstandsdygtigheden over negative miljøfaktorer. Men foruden dette nødvendige element er andre lige vigtige komponenter inkluderet i sammensætningen af ​​lugtbrune korn.

Dette er primært nikotinsyre. Vær ikke skræmt på trods af det afstødende navn (nikotin!). De bringer kun hår ved at udvide hovedhårens små kapillærer. Ernæringen og blodtilførslen af ​​hårsækkene forbedres, krøllerne bliver tykkere og stærkere, får skinne, blødhed og sunde udseende.

Der er kaffe og antioxidanter, der hæmmer forvirringsprocessen og en ret seriøs liste over mineraler: jern, kalium, calcium, magnesium, fosfor. Et venligt selskab med vitaminer, hvoraf nogle fylder livet med beskadigede tråde, andre stopper hårtab, og andre begrænser udseendet af gråt hår, gør kaffe til et universalmiddel egnet til pleje af enhver form for hår.

Carotinider, æteriske olier og tanniner fortjener specielt omtale, som følge af hvilke kaffemasker har en farvende virkning. Uanset hvor offensiv det er, skal rene blondiner og kvinder med melirovannyh hår overgå ideen om at blive omdannet til en elegant brunhåret kvinde eller munter fisk ved hjælp af din yndlingsdrink. Resultatet af dine eksperimenter kan være uforudsigeligt.

Sådan farves dit hår med kaffe

Effekten af ​​kaffefarvering kan sammenlignes med effekten af ​​at bruge lys shampoo: Farligt ændrer farven, medens hjælpen ikke lykkes, men for at opdatere den, gør den dybere, rigere og mere interessant mere end muligt. Mørkblondt hår får en behagelig chokolade og kaffeskade; lyse rødt vil være lidt tilbageholdt og ædle, og sorte krøller vil få glans og velplejede udseende. Samtidig vil kun naturlige produkter blive sat i virksomheden - ingen kemikalier, vasker, aggressive farvestoffer... Desuden vil der i tillæg til en hel vifte af nyttige stoffer udstyre dit hår med en lækker aroma, der vil vare flere dage.

Men for hver tønde honning er der en ske med tjære. I modsætning til den færdige maling, nummereret i nuancer og med et mere eller mindre forudsigeligt resultat, kan kaffe overraske dig og ikke altid behageligt. For ikke at få træk af en uklar brun skygge i stedet for en appetitlig chokoladebølge eller mørk kastanje, skal du først prøve den forberedte blanding på en separat krølle, taget fra et sted i dybden af ​​hårets hoved. I dette tilfælde, selvom noget går galt, kan den mislykkedes malede streng altid blive forklædt.

Derudover skal du følge et par vigtige regler:

 1. Brug kun naturlig kaffe. Opløseligt øger risikoen for at få resultatet, ikke hvad du forventede.
 2. To eller tre dage før farvning, stop med at vaske dit hår.
 3. Efter påføring af masken (på variationerne af sammensætningerne nedenfor) skal du dække hovedet med plastikfilm og derefter varme med et tykt terryhåndklæde. Så farven bliver mere mættet, og kaffen giver krøller maksimalt nyttige stoffer.
 4. Selv om blandinger til farvning sikkert kan holde en time, to og tre på hårets hoved - jo mere tid du bruger på proceduren, jo mørkere bliver skyggen - lad dem ikke tørre helt på hovedet. Skyl håret fra kaffepladserne vil ikke være let.
 5. For at gøre kammen let og ikke gøre strenge tunge, tilføj 1-2 grader stykker til hver maske. l. hår balsam.
 6. Over tid vil den nye farve falme, så glem ikke at opdatere det regelmæssigt.

Hvis den nye farve er så succesfuld, at du ikke vil dele med den, gentag farvningen to gange om måneden, og skyl håret i intervallet med afkogning af egebark, salvie eller kaffeekstrakt. Det er simpelt forberedt: 2 spsk. l. kaffe skal hældes over 2 kopper vand, kog over medium varme i 10 minutter, kølig, belastning og brug. Foretrækker du lyse farver? Så er din trofaste assistent kamille.

Resultatet af farvning på lyskrøller er vanskeligt at forudsige.

Reglerne er blevet undersøgt, naturlig kaffe er allerede i kabinettet, tiltalende blinkende højdepunkter på siderne af blikbeholderen, og er du begejstret? Så gå direkte til blandingerne.

Sunny Ginger

 1. Hæld 100 g malet kaffe med en halv kop kogende vand, hold på lav varme i 5-6 minutter, fjern fra varme.
 2. Tilsæt en pose (25 g) henna og bland godt. Ønsker at få en udtalt ryzhina - mængden af ​​henna kan fordobles; og hvis masken virker for tyk, tilsæt varmt vand.
 3. Lad blandingen afkøle til en behagelig temperatur for huden og rør 1 tsk. honning og 1 spsk. l. mandelolie. Du kan springe over dette trin, hvis en af ​​komponenterne ikke er til rådighed. Det påvirker ikke farvning, det mætter kun blandingen med vitaminer.
 4. Påfør gruel til dit hår, ikke glemme at gnide det i rødderne, varme hovedet med et håndklæde, som nævnt ovenfor, og læne sig tilbage med en kop kaffe og en favoritbog i din hånd. Tid til farve, som kan betydeligt mørkere håret, vil tage meget.
 5. Efter 1-3 timer skylles hovedet godt uden shampoo og skylles med vand, syrnet med eddike eller citronsaft (2 spsk pr. 1 l vand).

Du kan ikke lave kaffe, men lad den stå under låget i 15-20 minutter, hvis det passer dig.

Blandingen skal være temmelig tyk.

Chokolade skygge

 1. Lav 100 g kaffe med en halv kop kogende vand.
 2. Tilsæt 3 el. l. henna, 2 spsk. l. Basmy og 1 spsk. l. olivenolie.
 3. Påfør gruel til dit hår, varme det op, og efter 2-3 timer vask masken af ​​med rigeligt vand.

For at holde den resulterende nuance så længe som muligt, mindst tre dage efter farvning, må du ikke vaske dit hår og ikke besøge dampbadet.

Kastanje farve til lys blonde krøller

 1. Brew 3 tsk. kaffe i 5 spsk. l. kogende vand.
 2. Slå 2 æggeblommer med 1 el. l. brandy og kombinere begge blandinger.
 3. Påfør håret, luk det med plastfolie oven på det - med et håndklæde og skyll efter en kvart time.

Mængden af ​​ingredienserne i hver maske er angivet for gennemsnitslængden af ​​hår. Juster det i overensstemmelse med kravene i dit hår: reducer, øg, men glem ikke at holde proportionerne.

Video: Farveindstilling med henna krøller og kaffe

Effektive masker for at forbedre hårtilstanden

Selvom du forbliver en stærk tilhænger af din naturlige farve, er dette ikke en grund til at nægte dit hår fornøjelsen af ​​at blive bekendt med alle fordele ved kaffeomsorg. Alt du skal gøre er at reducere procedurens tid fra flere timer til 15-20 minutter og "modificere" maskenes sammensætning med nye helbredende komponenter.

For en behagelig aroma

Lav en kop almindelig kaffe uden mælk og sukker. Lad afkøle, stamme, hæld væske i en flaske med en spray. Sæt den tykke side til side - senere er det nyttigt for dig til skrubber og masker. Vask dit hoved, spray håret hårdt med infusion tilbage i hætteglasset og lad dem tørre uden brug af en hårtørrer.

Til glans og styrke

Lav kaffe. Fugt en bomuldsstynge i en varm drikke og behandle skalbunden ordentligt. Alt, der er tilbage i koppen (du kan sammen med tykkelsen), fordeler sig over hele længden af ​​håret; "Roll" dem pænt i et bundt, pakk dem i plastik, varm dem og lad dem være i en kvart time. Vask af uden shampoo og tør det naturligt.

Til blød og nem styling derhjemme

Lav 2 spsk. l. farmaceutisk kamille liter kogende vand og lad det brygge i en halv time. Sæt bouillon, tilsæt 5 ss. l. friskbrygget kaffe og 3-4 dråber rosmarin og ylang-ylang æteriske olier. Efter vask dit hår skal du skylle dit hår med afkogningen. Ingen grund til at skylle.

Udskift kamille med nudel i opskriften, og få et skylle, der gør håret ikke kun blødt og fedtigt, men også stærkt.

Til accelereret vækst med et æg

Bland et glas forvarmet mælk med 50 ml friskbrygget kaffe. Lad blandingen afkøle lidt og slå den med et æg og 1 spsk. l. honning. Pas på, ægget ruller op i den varme væske! Spred hele massen gennem håret, især efter behandling af rødderne, og efter en kvart time skylles der med rigeligt vand.

Kaffe og cognac - en fremragende duet, ligegyldigt hvor cool

Fra at falde ud med cognac og kage

Brew en kop kaffe. Med glæde skal du bruge drikken selv til det tilsigtede formål, og bland den resterende kaffekage med dem, der tages i 1 spsk. l. flydende honning, brandy og burdock olie. Tilsæt der en lille løg, knust i en blender, sammen med den saft, der er kommet ud, bland alt godt og læg det på hårets rødder. Efter en halv time skylles hovedet godt, og skyll duften med vand, syrnet med citronsaft (2 spsk pr. 1 liter).

Med tykkelse til løse og skøre tråde

Bland 2 spsk. l. sovende kaffegrunde med samme mængde farveløs henna og lad den brygge i 30 minutter. Behandl håret fra rod til spids. Hvis du holder masken under håndklædet i 15 minutter, vil det give krøllerne et boost af vitalitet og vitaminer. Lad blandingen stå i 2-3 timer, og få en lille effekt af farvning.

Video: Den oprindelige metode til påføring af en kaffemaske

Video: Skrubbe til hovedbunden

Et lille tip: Hvis du har følsom hovedbund, skal du erstatte salt med sukker. Denne blanding er mindre effektiv, men virker blødere og forårsager ikke irritation. Med hensyn til selve kaffen skal det altid være enten fint eller medium jorden.

Det er tilrådeligt at lave masker med kaffe en eller to gange om ugen. Efter at have gennemført 5-8 procedurer, giv dit hår en pause fra den forbedrede terapi i 2-3 måneder.

Kaffeolie til hår

Kaffeolie - mere præcist, olien opnået fra grønne kaffebønner ved koldpressning - produktet er yderst værdifuldt. Det nærer håret med vitaminer, styrker hårsække, eliminerer tørhed, afskalning, kløe... Jeg ønsker at få denne usædvanlige kosmetiske tider meget vanskelig: ikke alle kosmetik butikker har det i sit sortiment, og køb via internettet kan være betydeligt "bidende" for familiens budget. Men hvornår stoppede vanskelighederne de unge damer, der prøvede deres egen skønhed? Hvis olien ikke var til salg, gør det selv! Desuden er et sådant produkt garanteret at være uden skadelige urenheder og konserveringsmidler, hvilket betyder, at der er mere gavn af det.

Kold jord med jordfrø

 1. Tag 500 ml af enhver olie, du kan lide: byrde, oliven, mandel. Nå, hvis det kommer i en glasbeholder.
 2. Knus en håndfuld kaffebønner, så du får 50 g duftende brunt pulver. Overvej at friskmalet kaffe vil "give op" meget mere værdifulde stoffer til smør end færdiggjort kaffe, så prøv at få en kaffekværn.
 3. Hæld pulveret i en flaske olie, forsegl det og lad det være på et køligt, mørkt sted i to uger.
 4. Glem ikke at ryste flasken med jævne mellemrum.
 5. Stam den færdige olie er ikke nødvendig, for den tid, der kræves til infusion, kaffen vil slå sig ned på bunden og vil ikke genere dig.
Idé: Sprøjt olien på dit hår med en sprøjteflaske, og vent 3 minutter

Hot option: proportioner og ansøgningsmetode

 1. Hæld den samme mængde olie i en emaljeret grydepande - helst en, som du ikke har til hensigt at bruge til madlavning.
 2. Hæld derefter 100 g friskmalet kaffe, bland grundigt.
 3. Hold gryden i vandbadet i mindst 6 timer, helst 8.
 4. Strain.
 5. Opbevar det færdige produkt i køleskabet, væk fra varme og sollys.

Hvordan man bruger? Damp en bomuldspindel i kaffeolie, behandle hovedbunden og trådene til enderne, og skjul håret under en plastfolie og et tykt håndklæde. Handlingstid - 1,5 timer. Masken styrker samtidig og fugtiger håret og huden, giver dem et utal af sporstoffer, forhindrer udseende af skæl og lindrer irritation. Medmindre du selvfølgelig ikke er allergisk overfor en af ​​dens komponenter.

Den bedste effekt kan opnås, hvis du bruger grønne kaffebønner.

Hvem anbefales ikke "forfriskende" kosmetik

Tag ikke kaffe op, hvis du:

 • Bright blonde.
 • De gjorde en perm, radikalt ændret farve eller udsat hår til andre aggressive stoffer.
 • Er allergiske overfor koffein og andre komponenter i maskerne.

Kan hår falde ud fra ham

Men rygter om at kaffe bidrager til hårtab, bør du ikke være bange. En sådan fare eksisterer, men kun for dem, der misbruger af "guddommelig drik": indtages i høje doser af koffein udvasker calcium fra kroppen, hvilket afspejles i den hastigt krøller tilstand, tænder og negle.

anmeldelser

Hår er simpelthen uvirkeligt! Som i reklame! Lys, smuldrende, splittede ender syntes at rette sig og rette sig. De blev så nærede, glatte, fugtige. Jeg elsker det helt. Nå, den lækre duft af kaffe på dit hår i 2-3 dage som en god bonus.

Jenny frost
http://irecommend.ru/content/kofe-ya-ne-pyuno-pokupat-budu-regulyarno-maska-s-kofe-dlya-volos

Allerede et halvt år er jeg malet med henna, basma, kaffe... piger! Håret er blødt, det falder ikke længere, det vokser hurtigere! Den eneste problemer - den vaskes meget hårdt ud. Men det er det værd!

Rysosha
http://www.woman.ru/beauty/cosmetics/thread/3841873/2/

Masken er klæbrig, brun, og uanset hvor bundet den er, strømmer den under posens kanter og strømmer ned til nakken. Men jeg vil være smuk og ikke skaldet. Derfor udholder jeg halvanden time og vasker mit hoved grundigt uden at bruge nogen shampoo eller balsam. Jeg tørrer et håndklæde tørt. Ved udgangen får jeg helt rent, skinnende, blødt og silkeagtigt hår. I den seneste måned har jeg lavet en sådan maske 4 gange, nu er mit brændte hår blevet fuldstændig restaureret.

Livet hacket
https://vk.com/wall-115335023_433

Ligegyldigt hvor meget kaffe at male den magiske effekt af masker, uanset hvor meget nattergal hælder deres anvendelighed og lave omkostninger, for at vurdere virkningen på håret tonic drink og selv bestemme, om det er umagen værd, kan du alene. Så uden forsinkelse i køkkenet - til kaffe. Prøv beundrer, beslut. Det kan ske, at en bank med duftende indhold vil bevæge sig i lang tid fra køkkenskabet til badeværelset, tættere på dine yndlingsbalsamer og shampooer!

Coffee scrubs - et effektivt værktøj til hårvækst og dyb rensning af hovedbunden

Drikker du kaffe om morgenen? Jeg er meget sjælden, hovedsagelig til frokost. Men denne artikel handler ikke om at tage denne forfriskende drink inde, men om dens kosmetiske egenskaber og anvendelse. Kaffe skrubbe til hår er en af ​​måderne at forbedre vores hår på alle fronter. Især vil det sætte pris på repræsentanter for brunt hår. Hvordan man laver, anvender og hvad er dets brug for hår, læs videre.

Hvorfor er kaffe tilsat til scrubs?

Kaffe er et naturligt produkt, der er meget populært blandt komponenterne til forskellige kosmetiske produkter, både hjemmelavede og købte. Det er nyttigt ikke kun for hår, men også for ansigt og krop, og det bruges også effektivt i skrubber til forebyggelse af indgroet hår.

Effektiviteten af ​​kaffe til hår og hovedbund opnås på grund af dets sammensætning:

 • tocopherol - lindrer betændelse fra hovedbunden, forhindrer forekomsten af ​​bakterier;
 • koffein - øger blodgennemstrømningen i hovedbunden og som følge heraf fremskynder hårvæksten
 • steroler - opretholde en optimal hydratisering af hovedbunden;
 • chlorogen syre - regenererer huden, kæmper mod de negative manifestationer af det ydre miljø;
 • og mange flere nyttige ting.

I hår scrubs bruges kaffe hovedsagelig som kaffe grunde (kage) eller bare malet kaffe.

Det viser sig, at kaffe er i stand til at glatte hårets skalaer og gøre dem mere glatte.

Coffee scrubs er designet til:

 1. rensning af hovedbunden af ​​døde celler;
 2. fremskyndet hårvækst
 3. fjerne skæl;
 4. skinne og blødhed i håret;
 5. forbedring af hårsækkenes ernæring med ilt;
 6. fjernelse af toksiner fra hovedbunden;
 7. slippe af med overskydende fedt.

Sådanne værktøjer kan tilberedes med fornøjelse derhjemme, de er velegnede til alle typer hår og hovedbund. Kaffe er en meget blød slibekomponent, men det vil helt sikkert klare sine opgaver. Man må kun prøve, og resultatet vil ikke vare lang tid.

Efter den første ansøgning syntes det mig, at jeg lige havde farvet eller protoneret hår, farven blev mere mættet og strålende.

Effektive opskrifter til hår scrubs

Kaffe scrubs er en masse kaffe, så jeg vil forsøge at bringe de mest berømte og effektive.

Coffee Ground Scrub

 • malet kaffe (3 spsk);
 • varmt vand (3 spsk.).

Hvordan laver man mad og ansøger?

Brew kaffe kogende vand, insistere. Derefter skal de resterende efter filtrering af tykkelsen gnides i hovedbunden og grundigt massere den i 10 minutter. Vask af med shampoo og varmt vand.

Dette er den nemmeste og hurtigste opskrift, men efter brug af en sådan skrubbe er håret meget blødt og skinnende, erhverver en rig skygge, hvis den anvendes på længden.

Kaffe scrub med rød peber

 • malet kaffe (4 spsk);
 • rød peber (0,5 tsk);
 • burdock olie (2 spsk).

Hvordan laver man mad og ansøger?

Brew kaffe og få den tyk. Tilføj derefter de resterende komponenter og applicer på hovedbunden, massage lidt, vent 15 minutter. Derefter vaskes med shampoo.

Denne skrubbe er velegnet til alle, der ønsker at reducere hårtab. Blandingen er ret hård - peberen kan brænde hovedet dårligt, når det blev gjort første gang, så blev det vasket væk bogstaveligt i løbet af 5 minutter. Hvis det tolereres, kan du vare længere, men kaffe og burdockolie giver en blødgørende effekt.

Kaffe skrubbe med olivenolie

 • malet kaffe (2 spsk);
 • olivenolie (1 spsk.).

Hvordan laver man mad og ansøger?

Bland de to komponenter sammen, bland blandingen på hårrødderne og hovedbunden, massage i 5 minutter og lad den gå til en anden 10. Vask af med varmt vand og shampoo.

Denne skrubbe er perfekt til tørt hår og hovedbund, fordi dets ingrediens olivenolie giver dem en perfekt næring. Det var ret svært for mig at vaske denne skrubbe fra hovedbunden, håret blev ikke helt skyllet ud, derfor er det ikke meget velegnet til fede.

Kaffe skrubbe med æggeblomme og honning

 • kaffe grunde (2 spsk);
 • honning (1 spsk);
 • æggeblomme (1 stk.).

Hvordan laver man mad og ansøger?

Alle præsenterede ingredienser blandes sammen til en homogen masse, den resulterende skrubbe appliceres på hovedbunden, en let massage sker i 10 minutter. Derefter vasket af.

Ifølge mange positive anmeldelser lindrer denne skrubbe ret effektivt skæl, og det er værd at bruge det i 2 uger i stedet for shampoo.

Kaffe skrubbe med havsalt

 • malet kaffe (1 spsk);
 • havsalt (2 spsk);
 • druemusolie (1 spsk.).

Hvordan laver man mad og ansøger?

Bland de tre ingredienser grundigt. Påfør scrub til hårrødderne og massage hovedet i 10 minutter. Skyl derefter med shampoo vand.

Denne skrubbe passer til mere fedtet hår. Efter ham er hovedet perfekt rengjort, skinnet på håret stiger.

Tips og kontraindikationer

Hvis du vil have, at skrubberen har en positiv effekt, så prøv at overholde følgende anbefalinger:

 1. Ansøg om snavset hår, det er ønskeligt at fugte let på hovedbunden;
 2. brug af høj kvalitet kaffe, sublimeret vil ikke fungere;
 3. følsom hovedbund - Vælg en blødere og mere blid skrubbe med kaffe grunde;
 4. Malet kaffe skal være medium og fint malet;
 5. valgfri tilsættes æteriske olier efter type hovedbund;
 6. brug ikke mere end 1 gang om ugen
 7. vask af kraten helst med shampoo, skyll med krydderafkok.

Men i de følgende tilfælde er scrub af kaffe bedre at bruge:

 • Tilstedeværelsen af ​​sår, nedskæringer i hovedbunden;
 • individuel intolerance over for kaffe og andre komponenter i skrubbe;
 • Brug ikke på hårfarvet i blond, ellers vil effekten være uforudsigelig.

Vidste du at for at få en kastanjet farve, når det var farvet med henna, blev der tilføjet kaffe?

Det er alt, hvad jeg vil sige. Jeg tror, ​​at kaffe scrubs for hår bliver til dig en almindelig procedure for rensning, toning og nærende hår og hovedbund. Og hvad en duft fra dem er noget! Så nyd dit helbred!

Og hvis du har din egen opskrift på dette værktøj, så del det i kommentarerne!

Strålende hår til dig! Vi ses snart!

Denne artikel er værd at dele med venner:

Ligesom en blog?
Abonner på nye artikler!

Qool hårfjerning: anmeldelser

Rette bangs improviseret