Cliven Young mandlig depilatory cream

Mænd, som kvinder, stræber efter at se perfekt ud. Billedet af en macho brutal ting fra fortiden. I dag plejer velplejede mænd en aktiv livsstil. Glat hud giver kroppen et præsentabelt udseende, forhindrer udviklingen af ​​bakterier i håret.

I kampen mod uønsket vegetation vil Cliven Young være din allierede - en mandlig depilationskrem baseret på naturlige ingredienser.

Det fjerner effektivt hår, fugtiger, nærer huden, genopfriske sin vandbalance.

Sløvt udseende og ubehagelig lugt af sved skubber mænd for at fjerne hår

Hvorfor bliver mænd slippe af med håret

Årsagerne til at nægte ekstra hår til mænd er forskellige. Det er muligt at identificere de vigtigste grunde, der skubber den stærke halvdel til depilation:

 1. Svedende. Mænd har tendens til at svede flere kvinder. Sved efterlader mærker på tøj, forårsager en ubehagelig lugt. For størstedelen er dette et alvorligt problem, især hvis de indtager højtstående positioner og skal bruge meget tid i samfundet.
 2. De særlige forhold i erhvervene. Specialister på visse områder har ikke råd til det tykke hår i hænderne og andre dele af kroppen. Disse omfatter kokke, atleter, skuespillere.
 3. Glat hud fremhæver muskelaflastning, gør kroppen attraktiv for det modsatte køn.
 4. Nogle tyder på depilation for en række intime liv.
Årsagerne til at nægte ekstra hår til mænd er forskellige.

Forskelle mandlige og kvindelige dipilator

Male depilatory creme afviger fra kvindelig depilator ved kemisk sammensætning. Guys hår er strammere, tykkere, tilbøjelige til hurtig vækst. Komponenterne hos en mandlig depilator er mere aktive i deres virkning på protein denaturalisering. De opretholder pH-niveauet, blødgør og nærer, kompenserer for de skadelige virkninger af hovedkomponenterne.

Cliven Young - mandlig depilation creme, som effektivt, smertefrit fjerner hår, har en lav pris, enkel, nem at bruge.

Brugen forhindrer udseende af udskæringer, forårsager ikke rødme, sænker hårets vækst på områderne af depilation, giver yderligere hudpleje.

Sammensætningen af ​​Cliven Young omfatter vegetabilske olier, fugtgivende ingredienser. Før brug, test for følsomhed. Påfør på hudområdet, lad det gå i det ønskede tidsrum (5-10 minutter), skyll. Undlad at bruge stoffet i tilfælde af rødme, irritation eller kløe. Må ikke anvendes på beskadiget hud.

Glat hud giver dig mulighed for at se relief torso, muskelform, smukke udseende af den pumpede krop

Anvendelsesregler for depilator

Hvis du ikke har identificeret nogen kontraindikationer for brug af depilatoren, skal du starte proceduren:

 1. Påfør produktet jævnt på aflejringsområdet. Brug en spatel - den sælges med cremen.
 2. Hold i 5-10 minutter. Tjek med en spatel hvordan hårene fjernes. Om nødvendigt forlæng proceduren. Følg fristen angivet på pakken.
 3. Vask med en hård vaskeklud uden sæbe.
 4. I nogle timer efter proceduren afstå fra alkoholholdige lotioner.
 5. Brug hårvæksthæmmende midler.

Overholdelse af de grundlæggende regler, du kan nemt give din hud et velplejet udseende, glemme svedsproblemerne, blive mere attraktive.

Køb Cliven mænds kosmetik

12 muligheder i afsnittet "Cliven mænds kosmetik"

Shampoo CLIVEN

Interfererer med dannelse af skæl, påvirker årsagen til en kløe og den hævede skrælning. Formlen indeholder ekstrakter af burdock og salvie, som normaliserer den øgede sekretion af talgkirtlerne, og vitamin PP og provitami B5 giver energi og næring til hovedbunden.

Shampoo CLIVEN

Den dobbelte formel kombinerer en fugtighedsgivende og energibesparende brusegel sammen med en nærende og blid hårshampoo i et produkt. Den aromatiske og balsamiske virkning af anisekstrakter toner og giver energi til hele kroppen, mens mynteekstrakt stimulerer mikrocirkulationen i hovedbunden.

CLIVEN geler

Forfriskende og toning duft til mænd. Indeholder valle og vandopløseligt lanolin, som genopretter hudens cellulære lag, giver en følelse af renhed og friskhed.

Cremer CLIVEN

Indeholder en særlig kombination af naturlige ekstrakter af mentol, kamfer og mynte. Reducerer irritation og rødme forårsaget af barbering. Det absorberes hurtigt i huden og efterlader ingen olieagtig glans.

Shampoo CLIVEN

Formlen er beriget med ekstrakter af burdock og salvie, som udfører en effektiv normaliserende effekt. Provitamin B5 og E-vitamin nærer hår fra rod til spids og beskytter det mod de skadelige virkninger af frie radikaler.

CLIVEN geler

Indeholder ikke-aggressive overfladeaktive stoffer. Vask forsigtigt huden uden at nedbryde den. Intense aroma giver en behagelig følelse af friskhed og renhed.

Cremer CLIVEN

Perfekt nærer huden og genopretter hudens naturlige lipidlag. Aloe vera ekstrakt forhindrer effektivt rødme og irritation. Indeholder fugtigheds- og blødgørende stoffer: glycerin, panthenol, jordnøddesmør.

Cremer CLIVEN

Til følsom og tilbøjelig hud. Danner et tykt skum, der blødgør hårene og letter barberingen. Glycerin og provitamin B5 fugter og nærer huden, jordnøddeolie nærer og blødgør huden, genopretter vandbalancen, aloe vera-ekstrakt forhindrer udseende af rødme og irritation.

Shaving Gels CLIVEN

Ikke-fedtet og let absorberet. Aloe vera-ekstrakt, vegetabilsk glycerin og provitamin B5 fugter og toner op huden, gør det blødt og glat, bisabolol lindrer rødhed og irritation, allantoin genopretter epitelet.

Cremer CLIVEN

Rig i blødgørende dermonutrale komponenter. Skaber et tykt og rigeligt skum, giver en forsigtig og grundig barbering, da det blødgør hår og glatter ansigtets hud.

Shampoo CLIVEN

Indeholder vitamin E, provitamin B5, birkekstrakt. Gør håret skinnende og blødt. Det nærer, fugter, toner og returnerer hårets vitalitet. Til tørt og normalt hår.

Shampoo CLIVEN

Formuleringen af ​​produktet kombineret sammen en neutral shampoo og en fugtgivende shower gel. Shampoo vasker forsigtigt hår uden at nedbryde det og dybere nærer det. Brusgelen opdaterer epidermis og opretholder hudens naturlige vandbalance.

CLIVEN

Cliven Polyvalent Hand Cream fugtiggør og nærer dybt

Cliven Protective Hand Cream fugtigt og beskytter mod skadelige faktorer.

Fastgørende shampoo til normalt og tørt hår renser godt, styrker og genopretter

Fastgørende shampoo til fedtet hår renser godt, styrker og genopretter

Skælshampoo restaurering for alle typer hår renser godt, bekæmper manifestationer af skæl

Sensitive skin shower gel shampoo opdateres og er velegnet til både hoved og kropsvask.

Udjævning af barberskum med avocadoolie fremmer en blød og smertefri barbering

Udjævning af barberskum med avocadoolie fremmer en blød og smertefri barbering

Cliven kosmetik er fremstillet i Italien og har vist sig at være blød, nærende og meget effektiv på markedet. Virksomhedens hjemmeside.

Nudel i kosmetik

Fra antikken til nutiden blev nyrerne spist (suppe, salater osv.), Healere og phytotherapeutister, der aktivt blev brugt til behandling, men nældebenet modtog en særlig udbredt anvendelse som ingrediens i kosmetik. Selv hofteren til den romerske kejser Marcus Aurelius skrev Galen i sit berømte digt "På egenskaberne af urter": "Med saft af nældefrø, hvis du bliver smurt med dit hoved, vil hårtab stoppe."

Cliven til mænd creme og efter barbering emulsion til følsom hud

Cliven for mænd efter barbering fugtighedscreme for følsom hud kom til mig næsten ved et uheld. Dette er et godt produkt, men det har en enorm minus. Detaljer nedenfor.
Aftersheyv fra den italienske producent L.C.A

Kosmetik under varemærket Cliven er produceret af det italienske selskab L.C.A. Det er blandt ledere på det europæiske marked med hensyn til produktionen af ​​kosmetiske produkter. Producentens produkter eksporteres til forskellige lande i verden.

På den officielle hjemmeside af mærket Cliven finder du en række produkter. Der er hygiejniske, pleje og dekorative kosmetik til kvinder. Producenten tilbyder to linjer til mænd: til mænd og til drenge. Den første er udpeget af sætningen for mænd og den anden for unge mænd.

Der er to typer produkter i Cliven for mænds linje til voksne mænd: til normal og følsom hud. Emballage først indrammet i sort og rød farve, og den anden i hvid og rød. Denne anmeldelse handler om den følsomme version i hvid og rød design.

Emballage og sammensætning

Cremen kommer i et bekvemt plastrør. Det kan lægges på hylden i badeværelset på grund af sin flade top. Røret er i en karton, der indeholder produktinformation. Generelt emballage kvalitet og behagelig.
Så pakket efter barbering creme

Men produktets sammensætning er tvetydig. Den har en ingrediens, der forkæler alt. Men første ting først. Af de stoffer, der er nyttige for huden, skal følgende bemærkes:

 • Glycerin. Det fugter epidermis.
 • Jordnøddesmør. En anden fugtighedscreme.
 • Panthenol. Dette stof har en svag anti-inflammatorisk effekt.
 • Aloe Leaf Extract Herbal komponent stimulerer sårheling.
 • Allantoin. Luftfugtighed, regenerator.

Nu om uønskede ingredienser. I efterberøringscreme "Cliven" er der parabener. Men de er ikke den værste ingrediens fra mit synspunkt. Sammensætningen har triclosan. Dette er et antibakterielt stof.
Cliven After Shave Cream

I kosmetik anvendes triclosan i bakteriostatiske koncentrationer. Det hæmmer væksten af ​​mikroorganismer. Tilsyneladende mener fabrikanten, at takket være dette stof vil efterskæringscreme forhindre betændelse.

I praksis er der ikke behov for at anvende triclosan og andre farmaceutiske antibakterielle midler efter barbering. Desuden udvikler bakterier og svampe hurtigt modstand mod lave koncentrationer af dette stof. Men dette er ikke det værste.

Siden 2017 er brugen af ​​triclosan forbudt i nogle amerikanske stater. Læger har mistanke om, at dette stof påvirker folkets endokrine system negativt. Også triclosan mistænkes for at reducere mannlig frugtbarhed. Talere på menneskelige vilkår antager lægerne, at på grund af tilstedeværelsen af ​​et antibakterielt middel i hygiejneprodukter reduceres reproduktionskapaciteten hos mænd.

Undersøgelser af virkningerne af triclosan på organisationen fortsætter, så det er ikke værd at gøre entydige konklusioner. Men mistankerne er så alvorlige, at ønsket om at bruge kosmetik med dette stof falder kraftigt.

Egenskaber for efterberberingscreme "Kliven"

Italiensk aftershey er tyk nok. På grund af dette er det økonomisk. En lille ærter er nok til at behandle barberingsområdet. I modsætning til mange tykke retsmidler forårsager cremen ikke ubehag. Det er godt fordelt og absorberes hurtigt.

Duften er behagelig, maskulin. Hvad der lugter rigtigt, svært at forstå. Men duften er parfumeret, blomstret, ikke sødt, lidt tungt. Det forsvinder hurtigt. Ca. 20 minutter efter påføringen af ​​lugten forbliver næsten ikke.

Cliven for mænd fugtiger og beroliger huden. Det fjerner effektivt rødhed. Måske skyldes dette også de antibakterielle egenskaber triclosan.

Cremen er velegnet til den kolde årstid, men for varmt og varmt vejr virker det for tykt og fedtet. Men for mænd med tør hud kan denne bemærkning ignoreres.

En tønde honning og en flue i salven

Dette er præcis det, der kan beskrives efter Cliven. Generelt fungerer værktøjet fint. Det har en behagelig lugt. Cream er nok i lang tid. Det koster omkring to dollars. Sætet af egenskaber ved produktet, du kan sætte en solid "fem".

Der er en "men". Dette er triclosanindhold. I modsætning til parabener er den negative virkning på kroppen omtalt, den antibakterielle forbindelse er næsten helt usikker. Han er allerede blevet forbudt i flere amerikanske stater.

Når den italienske producent lytter til lægernes mening og fjerner fra sammensætningen en virkelig skadelig ingrediens, kan Cliven til mænd til følsom hud anbefales til alle vetshvever.

Opdatering den 10/01/2017:

Efterberbere emulsion Cliven for Men til følsom hud

En emulsion adskiller sig fra en creme ved dens konsistens og sammensætning. Det er mere flydende, så det er lettere at sprede sig på huden og absorberer hurtigere. Forresten, hvis det virkelig er en emulsion, skal den ryste før brug. Men i hætteglasset observerer jeg en homogen væske, så det er mest sandsynligt en balsam.
Cliven Aftershare Option

Emulsionen er i en glasflaske. Dispenseren mangler, så nogle gange bliver flere penge udhældet end nødvendigt. Flasken sælges i en æske. Det viser sammensætningen af ​​midlerne.

I modsætning til fløde er der ingen triclosan i emulsionen. Derfor kan det betragtes som sikrere. I sammensætningen er der et uddrag af hekseskalle eller heksemøtrik. Dette er et naturligt antiinflammatorisk middel. Også i sammensætningen er allantoin, bisabolol, glycerin. Parabener anvendes som konserveringsmidler. Hvis du er bange for dem, hold dig væk fra Cliven.
Emulsionsbestanddele

På egenskaberne af emulsionen. Jeg kan ikke lide duften. Det er for sødt, for vedholdende og endog kvælende. Tolerant til forskellige parfume, men her overdriver italienerne det.

Om sommeren, i ekstrem varme, efter anvendelse af produktet, opstår sved på huden. Men sagen er snarere i vejret, og ikke i kosmetik. Under normale omgivelsestemperaturer er der ikke noget problem.

Cliven emulsion absorberer hurtigt og fugter huden godt. Jeg bemærkede ikke værktøjets evne til at fjerne rødme og betændelse.

Standard masseklasse kosmetik. Plus en glasflaske og fugtgivende egenskaber, minus manglen på en dispenser og manglende evne til at berolige huden godt. Til sammenligning: Jeg kan godt lide balsam Nivea mere.

Male depilatory cream - en nem måde at slippe af med overskydende hår

Nogle mænd tror, ​​at den stormfulde vegetation på kroppen lægger vægt på at tilhøre et stærkt sex. Men der er dem der vil slippe af med det.

Ligesom kvinder vælger mænd forskellige måder at fjerne uønsket hår på. For mange er proceduren i epilatoren, voksstrimler og andre metoder forbundet med at trække hår meget smertefuldt. De kan ikke gøre dem alene, der er ingen tid til salonprocedurer. Redder male depilatory creme: hurtig, overkommelig, smertefri!

Man og hårfjerning

Hver mand, der har taget hårfjerning, har sin egen grund, angivelsen til proceduren. De mest almindelige faktorer er følgende:

 1. Den afgørende rolle spilles af ønsket om at slippe af med overdreven svedtendring, fordi sveden vises på bagsiden, brystet, under armene og efterlader våde pletter på tøjet. Så tørrer de ud og hvide haloer vises på stoffet. Det sjusket udseende og den ubehagelige lugt af sved skubber mænd for at fjerne hår. Dette er især vigtigt for ledere, øverste ledere og andre, der altid er under kontrol.
 2. Profession kræver. Denne procedure er relevant for mange atleter, kokke, skuespillere.
 3. Glat hud giver dig mulighed for at se relief torso, muskelform, smukke udseende af den pumpede krop. Derfor unge, atletiske mennesker og udføre hårfjerning.
 4. Grooming tiltrækker det modsatte køn.
 5. Fjernelse af uønsket hår i lysken (delvis eller fuldstændigt) forstørrer seksuelt organ visuelt.
 6. Ønsket om at diversificere sexlivet, at overraske din partner.

På video - cremen til mandlig intim depilation:

Særlige egenskaber

Håret på mænds hud er tykkere og stærkere end kvinden, hårpæren ligger dybere. Tykt og de vokser hurtigere, skal depilering gøres oftere, og derfor er der større risiko for irritation. Derfor er han-værktøjet til depilation anderledes end kvinden. Det bruger stoffer, der er mere aktive til at deature proteiner, opretholder pH, nærer og lindrer huden. Kremens kemiske bestanddele giver ødelæggelsen af ​​hårstrukturen: de svækker og bliver let skrabet med en speciel spatel, som ofte sælges med cremen.

Den samme creme er muligvis ikke egnet til alle områder, hvor du skal fjerne hår, fordi huden kan være mere følsom på et sted og grovere - i en anden. Så skal du tage en anden creme! For det intime område og armhuler, områder med mere følsom hud, skal du vælge produkter med svagere handling, mere blid. I deres sammensætning er krævede fugtgivende ingredienser.

"Folkets" råd: Prøv cremen, som på hård hud virker godt (forårsager ikke irritation), hold "følsomme" områder mindre tid og vurder resultatet. Måske vil han tilfredsstille dig.

ansøgning

Mænd med fløde fjerner hår fra ryggen, underarmene, brystet, arme, ben, i det intime område.

Advarsel! Før du påfører cremen, skal du sørge for, at der ikke er mindre ridser, acne, forbrændinger, revner osv. På huden. Tag en følsomhedstest: Anvend cremen på et lille område og hold det på det rigtige tidspunkt. Hvis du tidligere føler en brændende fornemmelse - vask straks af og ikke brug. Prøven udføres bedst en dag før depilationen, det er så længe, ​​at man kan forvente en reaktion. Hvis irritation opstår, skal cremen erstattes med en analog af et andet mærke.

Næste trin:

 1. Påfør cremen med en speciel spatel (den sælges ofte sammen med produktet).
 2. For at opretholde det på huden anbefales af producentens tid.
 3. Med den samme spatel, der holder huden med din hånd, skal du forsigtigt skrabe af cremen sammen med håret fra det depilerede område.
 4. Vask af fløden med det faldne hår med vand, uden at anvende gelen (brug en ren, ingen sæbe, vaskeklud).

Find ud af hvad du skal gøre, hvis der er præster over hele kroppen.

Yderligere anbefalinger

 • Efter depilering anbefales det at anvende en fugtighedscreme eller hårvæksthæmmer til området: creme, spray osv.
 • I de næste par timer må du ikke bruge alkoholbaseret kosmetik.
 • Du behøver ikke at have seksuelle forhold lige efter depilering af intime zoner: Lad din hud slappe af og roen ned i et par timer.
 • Undgå kontakt med cremen og slimhinderne!
 • Overdriv ikke cremen længere end angivet: Der er fare for kemisk forbrænding.

Depilation kan kun gentages efter 72 timer!

Top producenter

 • Creme-gel Veet (Tyskland). Meget populært, du kan købe det i et apotek eller et supermarked. Et effektivt middel, håret begynder at "bryde igennem" kun efter tre dage. De er tyndere og svagere med hver efterfølgende brug, fordi cremen har en destruktiv virkning på hårsækken. Det anbefales at anvende på mange områder: bryst, ryg, ben, hænder, armhuler osv. Kremens tekstur er let, bortset fra det direkte formål at fjerne hår, produkttonerne og blødgør huden. Takket være aloe vera, sænker hårvæksten (med regelmæssig brug). Fabrikanten anbefaler at anvende den i 6 minutter. Hår vokser meget langsommere end ved barbering. Til salg er det til 950 rubler.
 • Cliven Young (Italien). Creme baseret på vegetabilske olier virker hurtigt og effektivt. Irritation og tørhed i huden godt eliminerer glycerin og lanolin, det nærer sin mandelolie. Du kan købe til 540 rubler.
 • Tanita for mænd (Polen). Handler hurtigt og effektivt. Velegnet til udtørring af følsomme hudområder, takket være vitaminer C, E, aloe vera. Disse ingredienser fugter og regenererer huden. Gennemsnitlig pris - 270 rubler.
 • COLLISTAR Men (Italy) er også velegnet til følsom hud. Ud over benene, armene, ryggen, kan du fjerne uønsket ansigtshår i ljummen for at behandle armhulerne. Cremen forsinker også hårvæksten. Fjerner dem i 4-6 minutter. Den gennemsnitlige pris er 1300 rubler.
 • Forfængelighed for mænd (Polen). Kan bruges overalt på kroppen. Den består af et ekstrakt af Centella Asiatica, som fugter huden godt og i lang tid. Pris - fra 150 rubler.

Depilation creme vælger alle individuelt. Det kan være nødvendigt at kontrollere effekten af ​​flere. Eller det kan være nødvendigt at vælge en creme til forskellige zoner. Heldigvis nu et godt valg: Du kan købe dem i en specialiseret kosmetisk butik, supermarked, apotek. Køb og test, der er altid en passende!

Er muligt. Du vil også have brug for en afslappende rygmassage teknik til en mand. Linket beskriver de typer af massage til mænd. Du kan også bruge mænds body lotion til hudpleje. Til hudpleje kan du bruge acne creme til mænd. Årsagerne til acne på mændens hæk er beskrevet her, acne på bagsiden af ​​en mand er her.

Mandfløde til udsmykning af intime zoner: tips om valg og anvendelse

Bekæmpelse af vegetation er en af ​​de vigtige komponenter i kropspleje, både for kvinder og mænd. Tilhængerne af glat, klar hud er velbevidste om, hvor svært det er at klare uønsket vegetation, især på ømme hudområder i lyskeområdet. Mandlige creme til depilering af intime områder - et middel til at slippe af med pubic hår uden smerte og ubehag. Du bør dog ikke uforsigtigt behandle denne type hårfjerning, da den er baseret på den kemiske proces med ødelæggelse af uønsket vegetation.

FAST ARTIKEL NAVIGATION

Positive aspekter af hårfjerning intime områder

Skeptikere kan argumentere: de siger, hvorfor fjern håret fra kroppen, fordi naturen er kommet op med en sådan person? Måske er der et sandkorn i deres ord, men sådanne fakta vidner veltalende for epilering:

 • Manglen på vegetation giver kroppen et æstetisk velplejet udseende.
 • Hårintimerede zoner skaber et gunstigt miljø for udviklingen af ​​skadelige bakterier, derfor reducerer deres fravær sandsynligheden for inflammatoriske processer og andre sygdomme.

Og funktionen til at beskytte kønsorganerne mod eksterne negative påvirkninger med civilisationsudviklingen tog tøjet på.

Redaktionelt styre

mangler

Hårfjernelsesmetoden for depilation creme har desværre nogle ulemper. Det kan forårsage irritation og skrælning af huden. Og i tilfælde af intolerance over for nogen af ​​komponenterne, selv en allergisk reaktion. Derfor bør en mand, før han beslutter om depilering af intime områder med en creme, omhyggeligt læse sammensætningen af ​​produktet og være sikker på at udføre en test på et lille område af kroppen.

I tilfælde af rødme eller udslæt fra denne metode til hårfjerning er bedre at nægte.

Prinsippet om cremen

Hårfjerning ved hjælp af cremen betragtes som den mest humane måde og er heller ikke så dyr som nogle typer af denne procedure. De intime zoners vegetation er udsat for kemiske virkninger af cremerens bestanddele, som har til formål at ødelægge keratin - hårets hovedbygningsmateriale.

Som følge af blot få minutters eksponering er hårets struktur ødelagt indefra, og det er kun for blot at fjerne dem fra hudoverfladen med en speciel scapula.

Hvordan adskiller en mandlig depilatory creme sig fra en kvindelig?

Mandlige creme til depilering af intime områder har en særlig forbedret sammensætning. Dette skyldes det faktum, at mandhår har en lidt anden struktur end kvindelig: den er meget hårdere, og det er desuden i stand til at vokse hurtigere.

Mænds creme indeholder flere stoffer til protein denaturering. Og deres handling kompenseres af yderligere komponenter for at blødgøre og fugtgøre huden.

Populære mærker

Som regel er kendte mærker, der har specialiseret sig i fremstilling af depilatoriske cremer, ikke efterladt uden opsyn af mænd. Repræsentanter for det stærkere køn tilbydes produkter specielt designet til dem.

COLLISTAR Depilatory Cream For Men

Creme til hårfjerning lavet i Italien. Designet specielt til følsom mandlig hud. Eliminerer vegetationen i løbet af få minutter og reducerer væsentligt sin efterfølgende vækst. Det kan bruges på alle, selv de mest følsomme områder af huden: på ansigtet, i armhulerne, i ljummen.

Udgifterne til depilation creme af dette selskab er ret høj, i gennemsnit skal du betale omkring 1.500 rubler for det.

Cream-gel Veet

Værktøjet er lavet i Tyskland. Den har en let struktur, blødgør og toner huden. Cremen ødelægger ikke kun den del af håret der ligger på overfladen af ​​huden, men trænger også ind i hårpæren og ødelægger den. Som følge heraf bliver håret med regelmæssig brug tyndere, deres vækst falder markant.

Der er en mannlig creme-gel Veet omkring 1000 rubler.

Cliven ung

Creme lavet i Italien. Den indeholder naturlige vegetabilske olier, glycerin og lanolin. Handler hurtigt og effektivt. Kan endda bruges på tør hud, der er tilbøjelig til irritation.

Det er lidt billigere end de to foregående produkter, ca. 500-600 rubler.

Tanita til mænd

Dette er billigere creme lavet i Polen. Velegnet til udtørring af følsom hud. Handler hurtigt og effektivt. Det irriterer ikke huden på grund af aloe vera indeholdt i det og vitaminerne C og E.

Forfængelighed for mænd

Et meget billigt produkt til mænd lavet i Polen. Ifølge producenten indeholder i sin sammensætning ekstrakt af Centella asiatiske plante, takket være, at det fugtiger huden i lang tid.

Tips til valg og anvendelse derhjemme

Mænd, der beslutter at udføre de intime områder med en fløde hjemme, er det nyttigt at lytte til nogle tips:

 • Gem ikke ved at købe et billigt produkt. En god depilatory creme kan ikke være billig, og oftest kommer med en spatel til hårfjerning og hudplejeprodukter efter proceduren.
 • Køb ikke en udgået produkt. Det er ikke sikkert at bruge dette værktøj.
 • For at fjerne pubic hår, få kun cremen med notatet: "For intime områder."
 • Køb ikke et produkt på emballagen, hvis sammensætning ikke er angivet, eller der er ikke nogen detaljeret instruktion på russisk.
 • Forlad aldrig cremen længere på kroppen end den angivne tid i instruktionerne! Selvom resultatet var langt fra forventet. Det er bedre at gentage proceduren om et par dage.

Du kan lære mere om male depilation fra videoen.

Clyven for mænd

Din indkøbskurv er tom!

 • producent
 • Cliven

Indberetning Adgang

Cliven

CLIVEN (Cliven) Young Shampoo-Shower Gel Med SPC Complex, 200 Ml

Den dobbelte formel kombinerer en fugtighedsgivende og energibesparende brusegel i et enkelt produkt sammen med..

CLIVEN YOUNG After Shave Cream-Balsam Med SPC Complex 100 ml

Cremen returnerer fugtgivende irriteret barberhud, hvilket giver en øjeblikkelig følelse af lettelse og godt.

CLIVEN YOUNG Shaving Foam Med SPC Complex 200 ml

Blødt og kompakt skum understøtter og forbedrer hudhydrering og naturlig lipidbeskyttelse. Ak..

CLIVEN Shower Gel Mand CLASSICO 250 Ml

CLIVEN mænds gelbruser CLASSICO 250 ml. Mand CLIVEN CLASSIC shower gel er ideel..

CLIVEN Deodorant Spray For Feet 150 Ml

CLIVEN (Cliven) deodorant spray til fødder 150 ml antiodor. Antidor spray til fødder Cliven (Cliven) - dette..

CLIVEN Barbering Cream 100 Ml

Cliven Shaving Cream (Cliven) indeholder neutrale, blødgørende ingredienser, der nemt kan være..

CLIVEN Delicate Shaving Cream (100 ml)

Delikat (delikat) barberkrem CLIVEN (Cliven) 100 ml, til følsom hud. Barberkrem '..

CLIVEN Hand Cream Multivitamin 100 Ml

CLIVEN (Cliven) deodorant spray til fødder 150 ml antiodor. Antidor spray til fødder Cliven (Cliven) - dette..

CLIVEN After Shave Cream 100 Ml

Efter barberingscreme CLIVEN 100 ml, beskytter og nærer. Nærende og blid, hurtigt absorberet creme p..

CLIVEN After Shave Lotion 100 Ml

CLIVEN aftershave lotion 100 ml, indeholder aloe vera, vitamin PP, vitamin B5, baseret på destill..

CLIVEN Male Deodorant CLASSICO 200 Ml

Deodorant italiensk berømt producent af kosmetik, som indeholder aktiv bakteriostat..

CLIVEN Male Deodorant FRESCO 200 Ml

Deodorant italiensk berømt producent af kosmetik, takket være bakteriostatens aktive virkning..

CLIVEN Delicate Shaving Foam 200 Ml

Delikat barberskum (Delicata) CLIVEN (Cliven) 300 ml, beskyttende og fugtgivende skum til sanserne.

CLIVEN Smoothing Shaving Foam 200 Ml

Udjævning barberskum CLIVEN (Cliven) 200 ml, indeholder avocado olie. Luksuriøst og blødt skum til..

Intimal sæbe med INTIMO dispenser fra CLIVEN 300 Ml

Intim sæbe med INTIMO dispenser fra CLIVEN (Cliven) 300 ml, hygiejnisk med højeste kvalitet, med..

Gavesæt til mænd CLIVEN (Cliven) № 402

Delikat barberskum (Delicata) CLIVEN (Cliven) 200 ml, beskyttende og fugtgivende skum til sanserne.

LIVET (Cliven) Ung mandlige deodorantspray, 200 ml

Den effektive formel af en lang deodoriserende effekt eliminerer ubehagelige lugt som følge af..

СLIVEN (Cliven) gave sæt til mænd № 104

Sammensætningen af ​​gave sæt til mænd CLIVEN (Cliven) nummer 104 omfatter: mænds deodorant CLIVEN CLASS..

Cliven For Men Shampoo Firming Multivitamin For Oliehår For Mænd 250 Ml

Multivitaminstramningshampoo til olieagtigt hår Cliven For Men (Cliven for Men) 250 ml. Dette..

Cliven for Men Shampoo Firming Multivitamin til normalt og tørt hår til mænd 250 Ml

Multivitaminstramningshampoo til normalt og tørt hår Cliven For Men (Cliven for Men)..

CLIVEN Gel efter barbering 100 ml

CLIVEN After Shave Gel 100 ml, dette er en gel, der perfekt afkøler huden efter barbering, vil skabe en fornemmelse.

Cliven Protective Liquid Soap 500 ml

Denne flydende sæbe har antibakterielle og beskyttende egenskaber. Det renser forsigtigt huden, forstyrrer ikke..

Cliven Liquid Soap Mild 500 ml

Dette vaskemiddel baseret på bløde overfladeaktive og dermoneutrale komponenter renser epi..

CLIVEN Body Cream Polyvalent 300 Ml

Body creme polyvalent CLIVEN (Cliven) 300 ml, beskyttende, nærende, med E-vitamin, pro-vitamin..

Cliven Cream-Balm til fod 100 ml RELAX grøn

Cliven balsam cremen er specielt indikeret til pleje af trætte fødder og hævet og træt ankel.

CLIVEN Herretøjs Gel FRESCO 250 Ml

CLIVEN shower gel til mænd FRESCO 250 ml. Mand CLIVEN shower gel FRESCO er ideel til..

Glatning Shaving Foam CLIVEN 300 Ml

Udjævning barberskum CLIVEN (Cliven) 300 ml, indeholder avocado olie. Luksuriøst og blødt skum til..

Gavesæt til mænd CLIVEN (Cliven) № 101

CLIVEN CLASSICO mændens shower gel er ideel til alle mænd. Indeholder i sin sammensætning i..

Gavesæt til mænd CLIVEN (Cliven) № 102

CLIVEN mænds shower gel til følsom hud er ideel til mænd med følsom hud.

Gavesæt til mænd CLIVEN (Cliven) № 401

CLIVEN (Cliven) mænds deodorant spray CLASSICO (Classic) 200 ml. Italiensk deodorant er kendt..

Levet (Cliven) Gavesæt til mænd nr. 103

Sammensætningen af ​​gaveværdien til mænd CLIVEN (Cliven) nr. 103 indeholder: mænds deodorant CLIVEN..

Perfumery Cliven Men

212 MEN er den perfekte duft til en ung, dynamisk mand, der lever i en sådan verden, der hurtigt ændrer sig. Menneske 212 reagerer let på alle de seneste tendenser, men samtidig forbliver det i overensstemmelse med sig selv, samtidig med at visse indre værdier holdes uændrede.

Skånsomt skumskum med aloe vera-ekstrakt til en mild barbering. Det nærer huden og genopretter vandbalancen. Forhindrer rødme og irritation. Indeholder fugtigheds- og blødgørende stoffer: glycerin, panthenol, jordnøddesmør.

Om natten lyser lysene og lydene falmer, objekterne for objekter forsvinder. En atmosfære af intimitet er skabt. En kender til kærlighedsspillet og templet vises. Dette er en fed forførende, en krydret duft af Banderas Seduction i Black Man. For en selvsikker mand, mystisk og lidenskabelig. Han har

Indeholder en særlig kombination af naturlige ekstrakter af mentol, kamfer og mynte. Reducerer irritation og rødme forårsaget af barbering. Det absorberes hurtigt i huden og efterlader ingen olieagtig glans.

Cliven Gavesæt

Skånsomt skumskum med aloe vera-ekstrakt til en mild barbering. Det nærer huden og genopretter vandbalancen. Forhindrer rødme og irritation. Indeholder fugtigheds- og blødgørende stoffer: glycerin, panthenol, jordnøddesmør.

Gave sæt №401 Cliven For Men

Cliven Gavesæt

Rig i blødgørende dermonutrale komponenter. Skaber et tykt og rigeligt skum, giver en forsigtig og grundig barbering, da det blødgør hår og glatter ansigtets hud.

Velegnet til følsom hud, som efter barbering er strammet, rødmet og dehydreret. Indeholder aloe vera ekstrakt og heksehasel, som lindrer irritation og toner huden, vitaminkompleks beskytter huden mod miljøets skadelige virkninger såvel som.

Blå Seduction For Men er en frisk og sensuel duft, som du simpelthen ikke kan modstå. Den harmoniske kombination af forfriskende, lette noter med frugt og krydrede toner understreger den unikke kontrast.

Happy For Men har en unik mands duft, fordi med den holder friskhedens følelse meget længere: det "opvarmer ikke" på huden, som de traditionelle mænds duftstoffer. En blanding af citrus lugt (mandarin og grapefrugt) blander harmonisk med havets ubehagelige duft i.

Barberskum CLIVEN (Cliven) 200 ml, beskyttende og fugtgivende skum til følsom hud. Barberingsskum blødgør håret hårdt på ansigtet, hvoraf det razor forsigtigt og forsigtigt glider på huden. Emollient og fugtgivende stoffer, t.

Gavesæt Følsom hud

Kosmetik og parfume Clinique Clinique Happy for Men Köln Clinique Happy For Men perfekt understrege billedet af en energisk ung mand, der værdsætter lyse og rene følelser og er ikke bange for at bevæge sig fremad. En dynamisk sammensætning afsløres med en citruscocktail n.

Cliven Gavesæt

Barberskum CLIVEN (Cliven) 200 ml, beskyttende og fugtgivende skum til følsom hud. Barberingsskum blødgør håret hårdt på ansigtet, hvoraf det razor forsigtigt og forsigtigt glider på huden.

Kvalitet parfume Angel Schlesser Essential for Men. Modstandsdygtig parfume Angel Schlesser Angel Schlesser Essenshial Fomen. Lys og smuk aroma.

Spil Seduction in Black har en lys karakter. Den frugtagtig friskhed af bergamot og grønt æble i de øverste noter står i kontrast til de krydrede og havnoter i hjertet af smagen. Toget forbedres af en kombination af sensuelle noter af patchouli, mos og muskulatur, der afslører essensen af ​​duften. Spil Se.

Høj kvalitet parfume Liz Claiborne Kurvebølge til mænd. Vedholdende parfume Liz Klaberne Kuve Wayf for Men. Lys og smuk aroma.

Cliven gave sæt giver mulighed for at behage både dig selv og dine kære. Næsten alle kits omfatter barberskum, brusebad og shampoo. Dette vil give omfattende pleje til hele kroppen. Pleje af ansigtets hud under og efter barberingen giver dig mulighed for at gøre denne procedure.

Seduction in Black er en stærkere version af Blue Seduction duft, hvor sensualitet når et nyt niveau. Det understreger akkordene af træ, rav og øst, der fremhæves af en usædvanlig krydret notat, der fremhæver friskhedens og friskheden af ​​duften.

Kvalitet parfume Calvin Klein evighed for mænd. Vedholdende parfume Calvin Klein Eternet Man. Lys og smuk aroma.

Kosmetik og parfume Clinique Clinique Happy for Men Köln Clinique Happy For Men perfekt understrege billedet af en energisk ung mand, der værdsætter lyse og rene følelser og er ikke bange for at bevæge sig fremad. En dynamisk sammensætning afsløres med en citruscocktail n.

Gavesæt nr. 401 Cliven For Men barberskum 200ml + deodorant Classico 200ml. Producent: EL.CHI.A., Italy. 1. Cliven For Men "Blødgør" barberskum med avocadoolie, 200ml. Dette er et blødt cremet barberskum på grund af tilstedeværelsen af ​​sådanne i sin formel.

CK One Summer - duft til mænd og kvinder fra parfume mærket Calvin Klein. Sammensætningen blev frigivet i 2018. Det tilhører duftgruppen blomsterfrugt, præsenteres i kategorien citrusfuzhernoy parfume. Hendes lyd udfolder sig perfekt om sommeren og bliver til V.

Calvin Klein Ck Et unisex toiletvand er en duft til mænd og kvinder, tilhører gruppen af ​​citrus dufte. Dette er en ny duft udgivet i 2017. Alberto Morillas og Harry Fremont blev oprettet - forfatterne til mange kendte projekter i stjernens smagsindustri. Original.

Sæt gave til mænd Cliven For Men i en kasse (gel d / shower + deodorant spray + shampoo)

Gave sæt №104 Cliven For Men.

Sammensætningen af ​​gave sæt nr. 104 Cliven For Men. for mænd omfatter: Male Deodorant Classic, 200 ml., Mænds brusegel, 250 ml., Firming Shampoo, 200 ml

CLIVEN (Cliven) mænds deodorant spray CLASSICO (Classic) 200 ml. Deodoranten fra den italienske velkendte kosmetikproducent, der indeholder aktive bakteriostatiske specialkomponenter, fjerner de ubehagelige lugt og forhindrer deres nye udseende. Samtidig irriterer sprayen ikke huden og beskadiger den ikke. Behagelig friskhed ledsager hele en lang dag. Den har en stilfuld sort flaske og praktisk dispenser.


Kære kunder!
Vi gør opmærksom på mulige ændringer i emballageudformningen og ændringer i produktionen af ​​varer. Levering er underlagt lagertilgængelighed. Produktets kvalitetsegenskaber forbliver uændrede.

Cliven Mænds Kosmetik

Lotionen oplader din hud straks med energi, og E-vitamin bryr sig og beroliger efter barbering. Fjerner øjeblikkeligt fornemmelsen af ​​brænding efter barbering. Dit ansigt ser frisk ud og hviler.

Perfekt nærer huden og genopretter hudens naturlige lipidlag. Aloe vera ekstrakt forhindrer effektivt rødme og irritation. Indeholder fugtigheds- og blødgørende stoffer: glycerin, panthenol, jordnøddesmør.

Indeholder en særlig kombination af naturlige ekstrakter af mentol, kamfer og mynte. Reducerer irritation og rødme forårsaget af barbering. Det absorberes hurtigt i huden og efterlader ingen olieagtig glans.

Velegnet til følsom hud, som efter barbering er strammet, rødmet og dehydreret. Indeholder aloe vera ekstrakt og heksehasel, som lindrer irritation og tone op i huden, vitaminkompleks beskytter huden mod miljøets skadelige virkninger.

Rig i blødgørende dermonutrale komponenter. Skaber et tykt og rigeligt skum, giver en forsigtig og grundig barbering, da det blødgør hår og glatter ansigtets hud.

Indeholder ikke-aggressive overfladeaktive stoffer. Vask forsigtigt huden uden at nedbryde den. Intense aroma giver en behagelig følelse af friskhed og renhed.

Forfriskende og toning duft til mænd. Indeholder valle og vandopløseligt lanolin, som genopretter hudens cellulære lag, giver en følelse af renhed og friskhed.

Hvad er forskellene mellem depilatoren og epilatoren?

Hydroperit til blegning og lynhår - brugsanvisning