T-formet barbermaskin

Den T-formede barbermaskin er en klassisk type barbermaskin, som de fleste mænd bruger i dag. Opfundet af producenten Gillette i 1901, har dette vidunderlige værktøj gennemgået mange ændringer, mens det forbliver næsten uændret i form, princippet om drift og brugervenlighed.

Særlige egenskaber

Navnet på denne razor taler for sig selv - det har en T-form med en længde på et håndtag og et hoved, hvor bladet er placeret. Dette design giver maksimal komfort og sikkerhed ved barbering - dette er den største forskel mellem sådanne maskiner fra de eksisterende "farlige" barbermaskiner. Der er mange varianter af præstationer - fra klassikeren med to eller tre aftagelige dele til systemer som "sommerfugl" til den mest behagelige udskiftning af knivene, så alle kan vælge selv den mest egnede.

En sådan barbermaskine består normalt af flere dele:

 • håndtaget er plast eller metal, ofte rillet for at gøre værktøjet nemmere at holde i din hånd;
 • Crest er den nederste base, en universal kniv er placeret på den;
 • Hovedet er den øverste del af maskinen og lukker bladet.

Mænds T-formede maskiner værdsætter på grund af følgende fordele:

 • komforten ved at bruge værktøjer med et bekvemt håndtag;
 • barberingskvalitet og glat hud efter det;
 • rentabilitet - efter det gamle knivs svigt skal du bare købe en ny uden at erstatte maskinen selv;
 • universalitet - udskiftelige blade af typen "Sputnik" er identiske og billige.

Den klassiske version af den T-formede maskine bruger et standardblad, som sædvanligvis sælges i sæt af flere stykker. De er meget billigere end aftagelige kassetter, som måske stadig ikke er de samme for forskellige typer barbermaskiner.

Ved metoden for placeringen af ​​åsen er der 4 versioner af T-formede maskiner:

 • Med lukket kam eller "Lukket kam". I sådanne systemer er bladene den sikreste, de kan næsten ikke skæres. Denne mulighed anbefales til unge mænd, der lige er begyndt at barbere, men de er også perfekte til mænd med bløde børster, der skal rake 2-3 gange om ugen. Ulempen er, at de næppe er acceptable for meget groft hår, og de kan muligvis ikke rense ansigtet så grundigt som muligt.
 • Åben kam eller åben kam er bedst for erfarne mænd med grove børster. Disse barbermaskiner giver den mest rene og effektive barbering.
 • Åbne / lukkede kammaskiner kan justere en åben eller lukket kam. En sådan kombineret version vil være nyttig for mange, men selve konstruktionen er mere kompleks, den kan hurtigt svigte, og maskinen selv bliver tilstoppet hurtigere, det vil kræve rengøring.
 • Slantstangen eller Kosorez-maskinmodellen har en skrånende ryg. Brystet er vinklet i henhold til guillotinprincippet, barbering er meget effektiv. Men denne mulighed er velegnet til mænd med barbering erfaring, da det ikke er helt sikkert.

Udover de klassiske versioner af T-formede barbermaskiner, hvor den øverste del er helt fjernet, er der også modeller "Butterfly" eller "butterfly", med en speciel lås til fastgørelse. Kanten er let etableret og fjernet på den specielle faste mekanisme. Dens design er mere kompliceret end værktøjsmaskiner fra 3 dele, men hvis du behandler denne barbermaskine forsigtigt, vil den tjene med komfort i lang tid.

Alle disse muligheder er tosidige, hvilket giver endnu større bekvemmelighed, det vil sige, de kan bruges 2 gange længere end ensidige maskiner med et blad i kassetter.

Brandoversigt

Fra de T-formede værktøjsmaskiner fremstillet i Rusland kan noteres "Marshal", "Rubin", "Rapier." Classic Marshall Maxi barbermaskiner til dobbeltsidede blade er lavet med et slidstærk metalhoved og et udvidet plasthåndtag til en behagelig barbering. Producenten "Rubin" er kendt for sine razors af høj kvalitet siden sovjetiske tider. I dag er mange modifikationer præsenteret med en anden placering af kammen, metal og plasthåndtag af forskellig længde. Rapier Platinum Lux dobbeltsidet barbermaskine har et simpelt klassisk design og et langt plasthåndtag.

T-formede barbermaskiner: hvilken skal man vælge?

I den moderne mand arsenal bør være basale genstande og kosmetik til barbering af børster eller modellering af skæg og overskæg. Blandt dem kan være en t-formet barbermaskin - en slags barberkniv med lang levetid og perfekt barbering af børstehårene til selve roden. I henhold til graden af ​​efterspørgsel og brugen af ​​t-formede barbermaskiner er ledere i dag.

T-formet maskine er et værktøj til barbering af børster på ansigtet, hvilket indebærer et hoved med udskiftelige bladkassetter. Dette giver dig mulighed for at bruge værktøjet i lang tid, hvilket sikrer kvaliteten af ​​barbering med minimal risiko for skade og nedskæringer. For første gang blev en sådan apparat til barbering opfundet af producenten af ​​barberingstilbehør og kosmetik Gillette i 1901.

Varianter af T-formede maskiner

Kendt for næsten alle mænd, har den mandlige t-formede maskine til barbering, fra 1901 til i dag, gennemgået mange ændringer og ændringer, men den har bevaret sin form og funktionsprincip.

Fabrikanter af barberingstilbehør tilbyder i dag mange sorter af en sådan maskine, og de klassiske T-formede barbermaskiner til mænd antyder brugen af ​​et standardblad, som sælges komplet med en barbermaskine.

Åben (lukket) kam

Den sikreste barbering med en formet maskine kan opnås med en lukket barberkam, der er mærket med et "lukket kam" mærke. Dette system design af maskinen betyder sikre knive, så du kan bruge denne type maskine til unge mænd og begyndere i specifikationerne for barbering med denne type maskine. Pick up maskiner med denne type blad er bedre for de mænd, der barberer et par gange om ugen. Ulempen ved en sådan maskine er, at knivene ikke klare sig godt med stive børster og giver ikke altid maksimal børsterrengøring.

En anden ting er at barbere det med en åbenkrummet maskine, denne slags barbermaskine bliver markeret "åben kam". Eksperter anbefaler denne mulighed til erfarne mænd, som nemt kan klare barberingen med en formet maskine. Fordelen ved dette værktøj er den maksimale rensning af huden fra børstehårene og det cornified lag, minus - risikoen for skade er højere end den lukkede type.

Der er også en kombineret model - "Open / Closed comb" sikkerheds barberkniv t-formet, som kan regulere åbning eller lukning af kammen, afhængigt af menneskets behov. Maskinen har en kompleks struktur, hvilket resulterer i fejlagtig håndtering af maskinens ledninger til tilstopning, fejl.

Snoet (fast) hoved

Med et snoet hoved og en barbermaskin er den ideel til erfarne mænd i depilationsproblemer med et sådant værktøj. Det snoet hoved på en sådan maskine bevæger sig forsigtigt langs huden og roterer som håret vokser. På grund af dette tager hårfjerning meget mindre tid og kræfter, og hårene skæres i den rigtige vinkel. Men samtidig kalder mange eksperter sådanne blade til en t-formet barbermaskine og et hoved farligt i graden af ​​traumer.

Hvis man dog bruger en maskine med et lige fast hoved, kan en mand sikkert fjerne overskydende hår i ansigtet med sin egen manuelle indstilling af skærevinklen og retningen af ​​knivene. Ulempen ved en sådan maskine er det faktum, at det lige hoved ikke er i stand til at fjerne alle hårene på én gang i en bevægelse, som et snoet hoved. Den utvivlsomme fordel er de mindre risici for nedskæringer og slid.

almindelig

Til gengæld foreslår den klassiske barbermaskine muligheden for at fjerne den øverste del. Det er vanskeligt at skifte den sædvanlige t-formede maskine; for det er en mand nødt til at tage knivene på den hårde side og sætte dem ind i maskinens hoved. Denne maskine indeholder to hoveddele - hovedet med kniv og nederste del, som skal fastgøres til håndtaget på maskinen. Sjældent er der almindelige maskiner med 3 dele, nemlig to plader af hovedet og et håndtag.

sommerfugl

Det genanvendelige metal udseende af "Butterfly" maskine eller sommerfugl er efterspurgt mere end de sædvanlige klassiske versioner. I et sommerfuglsystem involverer mekanisk udfoldning af maskinhovedet til udskiftning af knive. Eksperter mener, at sommerfuglen er den mest bekvemme maskine til hjemmebrug, kun nogle få cirkulære bevægelser med et håndtag, og maskinen vil åbne som sommerfuglvinger under flyvning.

aggressiv

I dette tilfælde påvirkes maskinens grad af aggressivitet ved tre kriterier: bladets afgang ved maskinen, vagt og flyvning. Men oftest taler vi om knivens rækkevidde, nemlig afstanden mellem knivets kant og tangenten til barberhovedet. Derfor er graden af ​​beskyttelse mod hudskader underforstået, og jo længere denne afstand er, desto farligere vil depileringsproceduren være. Den optimale vinkel mellem kniven og tangens på barberhovedet skal ligge inden for 30 grader.

blød

Maskinens bløde udseende adskiller sig fra det aggressive, idet det indebærer selvjustering af blades vinkel. Derfor vil alle indikatorer for aggressivitet med et sådant værktøj blive holdt til et minimum, hvorfra navnet på maskinen kommer op - blødt. Den bløde sikre maskine er som regel en tysk formet barbermaskine, der sikrer en behagelig og behagelig barbering af børster.

Funktioner i udvælgelsen

På grund af denne mangfoldighed af arter ved mænd ikke, hvordan man vælger en t-formet barbermaskine efter personlige præferencer og behov. Hovedvalgskriteriet bør være mænds erfaring og hans praksis i driften af ​​en sådan enhed. For begyndere og unge mænd tilbyder producenter mange variationer af sikre maskiner med et perfekt og originalt design, men der skal stadig være mindst erfaring med håndtering af en sådan maskine.

For begyndere skal du vælge en maskine til følgende parametre:

 • kammen skal være en lukket eller kombineret type enhed;
 • lige hoved maskine;
 • mekaniske maskiner;
 • lette maskin muligheder.

Kriterierne for aggressivitet bør være direkte proportional med mænds praksis og erfaring med brugen af ​​den t-formede maskine. Detaljerede anbefalinger og tips om hvordan man vælger en maskine med en optimal grad af aggressivitet kan fås hos sælgeren. Jo tungere vægten af ​​maskinens hoved er, desto mere ekstreme bliver barberingen. Det samme kan siges om længden af ​​håndtaget, desto mindre er det, jo mere farligt vil proceduren være.

Hvordan afhenter bladet?

Pick up de bedste klinger til t-formede barbermaskiner kan være på sådanne indikatorer som aggressivitet, skarphed og holdbarhed af service. Men prisen på knivene bestemmer ikke deres kvalitet og de ovennævnte egenskaber. Eksperter anbefaler at være opmærksom på producenten og det land, hvor sådanne komponenter fremstilles. Sekundære faktorer, såsom vandhardhed, kosmetik mv., Påvirker også kvaliteten af ​​knivskarberingen.

Bladene skal vælges efter hudtype, for eksempel kan blades med minimal aggressivitetsindikatorer være velegnede til følsom hud. For andre mænd er sådanne blade ikke egnede, da de ikke klare hårdt og tykt hår, skæg og overskæg. Derfor bør menneskets personlige erfaring og præferencer også være vigtige kriterier for valg af knive.

Forskelle på maskiner, hvilken skal man vælge?

For at vælge den bedste mulighed for en t-formet maskine til en behagelig barbering af skæg og overskæg, skal en mand begynde at blive bekendt med de vigtigste fordele og svagheder ved hver maskintype. Ikke den sidste rolle i valget af maskinen vil spille forskellene mellem dem, nemlig:

 1. Graden af ​​aggressivitet og risiko for skade. For nybegyndere og uerfarne mænd er det bedre at vælge sikre typer barbermaskiner, og erfarne og dygtige mænd kan bruge farlige muligheder, som er lettere og hurtigere at klare opgaverne.
 2. Håndter materiale. Højeste kvalitet og holdbar service er maskiner med et rustfrit stålhåndtag, der vil være tungt efter vægt. Et højkvalitetsgreb vil være ergonomisk, med ribben på overfladen for at forhindre glidning i hånden, behagelig form og længde.
 3. Komforten i at adskille og samle hovedet - kam, knive og omslag. Alle dele skal være lette at åbne, og fast fastgjort og sidde fast på håndtaget, da dette påvirker barbersikkerheden.
 4. Producent. Hidtil er toppen af ​​de bedste t-formede barbermaskiner ledet af den tyske Muehle-barbermaskine, selvom den i mange kriterier og egenskaber ikke er ringere end den IDE-formede russisk fremstillede barbermaskine, der først og fremmest har været placeret på salget i mere end 20 år.

Det er værd at være opmærksom på typen af ​​maskine, nemlig versionen af ​​ryggen i maskinen - skrånende, lige, lukket eller åben, roterende eller stationær. Den billigste og mest bekvemme type t-formet maskine, der er i brug, er "Open / Closed comb" -modellen, som er universel ifølge alle menneskers behov og færdigheder.

Hvorfor betragtes tyske maskiner som de bedste i verden?

Ledere med hensyn til efterspørgsel og kvalitet af t-formede værktøjsmaskiner er tyske producenter som Muehle, Merkur Solingen, Wilkinson og Timor. Dette skyldes det faktum, at den tyske barberkniv er lavet af rustfrit stål af høj styrke type, sådanne maskiner vil være stærke og holdbare i levetiden. Rangeringen af ​​specialister ledes af modellen R89 Muhle fra Tyskland med et originalt design og kvalitetsindikatorer. Priserne på t-formede maskiner fra Tyskland fra førende producenter varierer fra 1.500 til 30.000 rubler.

Korrekt pleje og vedligeholdelse

Faktisk er barbering med en figurativ maskine ikke meget forskellig fra proceduren med engangsmæssig billig maskiner. Til barbering er det kun vigtigt at give en fedtet ren hud i ansigtet, såvel som ikke-elastisk og hårdt hår i skæg og overskæg. Du skal vaske dit ansigt med sæbe og varmt vand. Anvend derefter en barberkrem, der reducerer elastikken hos børsterne med sin alkaliske sammensætning.

Maskinen justeres og bevæges derefter over det påførte skum i optimal vinkel mellem knivene og hårene - 30 grader. Det er meget vigtigt ikke at være nidkær med barbering for ikke at beskadige hudens integritet. Efter at have passeret maskinen, skylles den i vand fra skummet, og en creme påføres igen på huden. I sidste ende skal du vaske dit ansigt, undersøge det for fuldstændig mangel på hår. Efter barbering anbringes midler til tørre ren hud.

Vedligeholdelse af en barberkniv involverer demontering af maskinen i dele, vaskes hver for sig og tørrer maskinen i naturlige forhold eller ved brug af et håndklæde. Saml maskinen skal være tør, efter at den t-formede barbermaskine er opbevaret i et specielt tilfælde eller besøgt i en stativ. Værelset skal være tørt og ventileret. Hvis maskinen ikke bruges i lang tid, er det bedre at belægge metalen med voks eller speciel olie for at beskytte mod rust.

konklusion

De mest populære on-demand og kvalitet t-formede barbermaskiner er produceret i Tyskland. Eksperter anbefaler rådgivere af klassikere og elite designer ting at være opmærksom på mærker som Wilkinson, Gillette, Mule og Timor. Blandt de russiske producenter er lederen marskal, Rapier og Rubin. Værdige eksperter mener det japanske mærke Feather Popular og Weishi fra Kina.

Hvordan vælger man en T-formet maskine (barbermaskine)?

En T-formet maskine er et værktøj, som du hurtigt og sikkert kan fjerne børster. Det har mange navne: sikkerheds barbermaskine, Double Edge Safety Razor, DE Rezor. Der er andre muligheder, som vi kaldte de mest almindelige navne.

Efter opfindelsen indtager den T-formede maskine et vigtigt sted blandt de foreslåede indretninger. Moderne barberingsenheder kunne ikke erstatte deres forgænger. Det er ikke overraskende, fordi den T-formede barbermaskine gør et fremragende arbejde med sine opgaver.

Hvordan vælger man et godt værktøj til barbering?

Fås i en bred vifte af T-formede maskiner. De kombinerer succesfuldt stilfuldt design, skønhed og pålidelighed. Barberingsudstyr har eksisteret i årtier. Af denne grund sparer det penge. Disse er ritualinstrumenter, som foretrækkes af dem, der sætter pris på kvalitet og komfort.

Hvordan vælger man en T-formet maskine, hvis barbermaskinerne ligner hinanden meget? Det virker kun sådan. Mellem dem er der forskelle, vi overvejer.

Produktionen af ​​barbermaskiner med høj ydeevne, involveret i nogle få virksomheder. Disse omfatter:

Det drejer sig om virksomheder, hvis produkter fortjener forbrugernes opmærksomhed. Efter at have købt et kvalitetsværktøj til barbering har man ingen spørgsmål. Dette er et velbegrundet fænomen, fordi fabrikanterne tænker gennem alting til mindste detalje: tyngdepunktet, balanceringen af ​​hovedet og håndtaget.

Også gode T-formede maskiner fremstilles under varemærket ikon, Tradere, Feather. Der er flere nye projekter på markedet, men de er ikke særlig populære. Derfor vil vi ikke overveje dem.

Selvfølgelig kan du tage en chance og købe en barberkniv til så lavt som $ 20. Dette er et lotteri. Måske har du heldig.

Hvad er en T-formet maskine? Denne enhed består af tre eller to dele. Der er også ikke-separable værktøjer. De bruger butterfly lock systemet.

Hvad er mere praktisk design?

Fremhæv de vigtigste punkter:

Klassisk med 3 og 2 dele

Razors af to og tre dele - med korrekt brug af maskiner i lang tid. De kan kombineres med forskellige hoveder. Den største ulempe er værktøjets lange forberedelse til arbejdsstaten;

Razor låsesystem

Butterfly - låsesystemet, kendetegnet ved pålidelighed og brugervenlighed. Blade belastes nemt og hurtigt. Ulemperne omfatter manglen på en kombination af forskellige hoveder. Der er en myte om, at en barberkniv med et sådant låsesystem er kortvarigt. Dette er en ubekræftet rygte. Hvis en mand ikke hammer negle, vil et værktøj til barbering vare mere end et dusin år.

Hvilke typer T-formede barbermaskiner er tilgængelige?

Lad os fremhæve dette øjeblik mere detaljeret:

Lukket kam

Den bedste mulighed for begyndere. Dette er en barbermaskine med et hoved med en lukket kam. Denne model er mest almindelig, fordi den er den sikreste.

Åbn kam

Designet giver kontakt med en kant med hud. En åben kam shaver har en betydelig fordel. Dette er drømmen om en mand, der kan lide en tæt barbering med et minimum antal passerer.

Åben / Lukket

Kombineret mulighed. En mand kan eksperimentere og bruge en åben eller lukket kam.

Skråstang

Speciel type barbermaskine. Den største forskel er den skråt skåret. At bruge en sådan maskine kan være repræsentanter for det stærkere køn med erfaring og dygtighed.

Hvad ser et barberhoved med et lastet blad ud?

Dette ses tydeligt i diagrammet:

 1. Blade overhæng - denne indikator henviser til afstanden mellem maskinens hoved og kanten af ​​bladet;
 2. Clearance er en parameter, der bestemmer aggressiviteten af ​​en T-formet barbermaskine. Dette er kløften mellem knivstøtten. Jo større afstanden er, desto farligere er barbermaskinen;
 3. Span - hvilket betyder afstanden mellem vagtens kant og bladet;
 4. Hovedets bund - denne genstand beskytter ansigtet mod nedskæringer.

Hvordan man bestemmer graden af ​​aggressivitet af en barbermaskine?

Blade overhang er en grundlæggende parameter. Men der er andre kriterier, der kræver opmærksomhed:

 • Vægten af ​​"hovedet" T-formet barbermaskine;
 • Håndtagslængde er en vigtig parameter. Maskinen med kort håndtag er mere manøvrerbar.
Hvis barbermaskinen har et langt og tungt håndtag, kan manden justere vinklen mellem huden og bladet.

Til salg er forskellige modeller af T-formede maskiner. Alternativt kan du give højde for barbermaskinen med funktionen at justere vinklen på bladet. Dette er et glimrende valg, fordi maskinværktøjer varer lang tid og aldrig fejler. Deres ulemper er den høje omkostninger og komplicerede rengøringsproces.

Under alle omstændigheder, hvad skal du barbere, beslutter du. Vælg en T-formet maskine fra et stort udvalg og brug det i mange år. Hav en god barbering!

Classic Shaving Machine

Mit tidligere indlæg kom ikke ind i det varme, men jeg håbede virkelig ikke. Han var så til at kaste en fiskegrej, takket være, at jeg indså, at emnet for klassisk barbering er interessant for dig. Og jeg besluttede mig ikke for at trække og skrive dette indlæg i lang tid.

Vi starter måske fra begyndelsen. Nej, jeg vil ikke skrive om historien om barbering, skabe en T-formet maskine og lignende, for ikke at skræmme mine abonnents rester. Men kort sagt vil jeg sige, at denne maskine blev opfundet og sat i brug af kammerat Gillett i 1901. Og det blev en revolution i verden med barbering, da bladet blev udskifteligt og det behøvede ikke at blive skærpet.

Og i dette indlæg vælger vi vores første t-formede barbermaskine. Umiddelbart vil jeg advare dig om, at det vil være mere interessant for begyndere Lovers of Classic Shaving, snarere end dem, der allerede bruger den T-formede maskine.

Omkostningerne ved t-formede maskiner har en meget stor spredning. Maskiner af indenlandsk produktion på markederne kan købes for små penge, der spænder fra 50 rubler (som f.eks. Øst, marskal, brise, pilot, sparer, raver). For det meste begyndte disse maskiner at blive produceret i sovjetiske tider, og siden da er der ikke sket noget. Og ligesom mange af de sovjetiske produkter er disse maskiner kopier af billige udenlandske barbermaskiner. Jeg vil ikke tale om kvaliteten af ​​barbering med disse væv, fordi jeg ikke barberede dem. Men i mit hus er en maskine "Sunrise", købt af interesse) Jeg kan ikke sige noget dårligt om det, mange barberer disse maskiner. Men du skal selvfølgelig forstå, at disse barbermaskiner er præcis, hvad de er, og ikke forvente noget overnaturligt fra dem. Men som den første maskine - du kan prøve dig selv helt, for ikke at bruge ekstra penge.

Dernæst vil jeg tale om den maskine, som jeg startede med. Det viste sig, at jeg sååå fyrede ikke engang at købe en maskine, men "forsøger". Jeg var nødt til hurtigt at finde / købe / låne / stjæle en T-formet maskine. Jeg var den sikreste mulighed for at gå til en kosmetik, ikke en netbutik (i store netværkskosmetiske butikker som flyve, rivgosh osv., Du vil ikke finde sådanne barbermaskiner). Nå i denne butik købte jeg en shick maskine i en blisterpakke og et bundt af klinger i sættet. Her er dette:

Selve knivskarmen er plastik, men der er en metalstang i håndtaget, takket være hvilket værktøjsmaskiner der ligger behageligt i hånden. Denne razor forstår ikke de klassiske 3 dele, men kun den øverste del af hovedet skrues af, hvilket jeg synes er praktisk.

Jeg er omkring 30 år gammel, børsterne er ikke meget stive, men jeg kunne virkelig ikke barbere. Jeg går til sidst, vokser børster af millimeter til 5-8 og derefter barberer. Og min første barbering med en T-formet maskine var med en så stor børstehår.

Jeg vil ikke lyve for dig, at det var fabelagtig, magisk og jeg straks kastede en barberkniv med 3 knive. Fra første gang er alt sjældent godt. Men jeg vil fortælle dig det vigtigste, jeg kunne lide:

1. Jeg har ikke skåret mig selv. Selvom mange der, når han hører om sådanne barbermaskiner, siger at det er farligt, er det muligt at "afskære kinden".

2. I en "passage" barberede jeg næsten alle stubben under roden. Razor mak3 havde ikke noget sådant resultat.

3. Børsterne fik ikke fast i bladet og blev let afvasket med en vandstrøm.

Det var selvfølgelig ubelejligt at barbere nogle områder af ansigtet, da hovedet på denne barbermaskine ikke "flyder". Og siden jeg var vant til at barbere med maskiner med et stort antal blade, brugte jeg en t-formet maskine mange gange på den ene del af ansigtet - hvilket ikke anbefales.

Jeg var tilfreds med resultatet. Når alt kommer til alt, hvis denne razor til en pris på 150 rubler giver et sådant resultat, hvad kan de razors jeg så på internettet til 3000 rubler?) Og lige før barbering havde jeg et humør - "Jeg vil helt sikkert lide det."

I øjeblikket bruger jeg stadig denne barbermaskine, når du rejser.

Da jeg var tilfreds med barbering, var det næste spørgsmål, hvilken slags barbermaskine at købe for en alvorlig barbering. Efter at have studeret en masse oplysninger, lavede jeg flere konklusioner for mig selv:

1. Raket bør være med en lukket kam (Hvad er forskellen mellem en åben og en lukket kam, jeg vil fortælle i følgende indlæg).

2. Hun burde være med 89 hoved.

3. Det skal være en simpel konstruktion, fra 3 dele.

4. Det skal være et velkendt mærke.

I andet afsnit bor vi mere detaljeret. Hvad er et "barberhoved"? I princippet er det logisk at gætte.

89 hovedet er et klassisk T-formet barberhoved med en lukket kam. Den bruges i alle maskiner af det fremtrædende tyske mærke Muhle (undtagen den nye ROCCA-samling) og absolut i alle maskiner af det engelske mærke Edwin Jagger. De fleste kinesiske og ikke-kinesiske mærker kopierer det. Tilnærmelsesvis er dette et ideal i klassisk barbering, og det anbefales at begyndere begynder med det.

Ingen fotomaskine Muhle R106 lige med 89 hoved.

Som et resultat havde jeg lige valget mellem disse to mærker. Nemlig mellem maskinerne Muhle R89 og Edwin Jagger DE89. Maskiner er helt identiske i parametre og kvalitet. Om kvaliteten skal du sige særskilt - det er perfekt. Når du holder en sådan maskine i dine hænder, føler du, at dette er en ting. nej, ikke sådan. Føle, at dette er en ting! Værktøj til traditionelt ritual. Ritualer, som mænd har lavet i århundreder. Og når du kigger på denne maskine, indser du, at du kan overlade den til din søn, og han vil give den til hans osv.)))

Faktisk ville jeg tydeligt lægge ud i dette indlæg alle firmaer. som producerer barberingstilbehør og værktøjsmaskiner. Men noget om følelserne, talte jeg meget om min erfaring. I fremtiden vil jeg forsøge at blive samlet mere. Men dette indlæg håber jeg at gøre din appetit.

Opsummer kort:

Jeg anbefaler, til at begynde med, prøv en billig maskine. Sørg for at du er interesseret, og du vil fortsætte med at gøre det. Og hvis du vil, være opmærksom på tre virksomheder: Merkur, Muhle og Edwin Jagger. Nemlig på maskiner med en lukket kam Muhle r89, 106, 108, nogen Edwin Jagger maskiner og Merkur 33c, 34c maskiner og lignende. Disse er maskiner af en gennemsnitlig priskategori. Og dette er ikke mit valg, mange skriver om disse barbermaskiner som om deres første maskine.

PS: Jeg hævder ikke at være den ubestridte kender til klassisk barbering. Og hvis der er kommentarer til emnet - skal du tage dem i betragtning. I hvad kan også være forkert. Plus min erfaring er, at jeg beskæftiger mig med mange modeller af T-formede barbermaskiner og andre barbermaskiner, og jeg kan lave anmeldelser på dem, du er interesseret i.

En bonus her er mit billede af en klassisk Edwin Jagger 3D Laser Diamond maskine

Sådan vælges en t-formet barbermaskine

Hvis du har barberet en T-formet barbermaskine i lang tid, ved du, hvad aggressivitet er, og hvordan en åben kam er forskellig fra en lukket, du kan sikkert springe over dette indlæg, i det finder du ikke noget nyt. Hvis du vil prøve en klassisk barbering, men ikke ved hvordan du nærmer dig den, skal du læne dig tilbage.

Hvordan vælger man en t-formet barbermaskine? Der er mange producenter og endnu flere modeller af værktøjsmaskiner. Hver har sit eget design, har sin egen geometri, design, hovedtype, dermed forskellene i pris og kvalitet på barberingen. Ikke alle ønsker at håndtere alle disse detaljer, hvad skal du være opmærksom på først og fremmest? Det nemmeste svar er at læse anmeldelser og vælge en bestemt model. Mere avanceret - se på omkostninger og aggressivitet. Dette er de to vigtigste parametre, der skal orienteres.

pris

Vigtigt plus af de t-formede barbermaskiner, at den ganske gode arbejdsmaskine kan fås for små penge.

Budgetoptionerne inkluderer Weishi (fra $ 10, Kina), Timor (fra $ 20, Tyskland), Feather Popular model ($ 30, Japan). Selvfølgelig vil du ikke passere en sådan maskine til dine børnebørn, men det er en god mulighed at starte med.

Razor fra fremragende præstation og kvalitet præstation kan købes for $ 50. Disse er de klassiske modeller af Muehle, Merkur, etc.

Fra $ 85 og derover er der interessante muligheder. For eksempel maskiner med justerbar angrebsvinkel (Merker Progress and Futur) med et interessant håndtag design (Muehle, Timor), et usædvanligt design (Erbe med to blade).

aggressivitet

Aggressivitet er en barbers evne til effektivt at skære stubbe. En stærkt aggressiv maskine fjerner håret så tæt som muligt på roden, barberer rent og kræver færre passerer, men det kræver teknologi (fejl kan være fyldt med irritation eller nedskæringer). Maskinen med lav aggressivitet virker forsigtigt, med det kan du være mindre præcis.

Her er det vigtigt at foretage en reservation: aggressivitet er et betinget begreb. Producenter mærker ikke deres produkter, og denne parameter kan ikke bestemmes af øjet. Hvad vil barberingen med en bestemt maskine, kun øve shows. Heldigvis lever vi i en alder af internettet, og i næsten alle modeller kan vi finde gennemsnitlige data om aggressiviteten.

Som den første barbermaskine bør du vælge en blød model, der er mange af dem: dette kaldes allerede Feather Popular, Merkur 23C, 34C og 41C, "Butterfly" Erbe Solingen, Phoenix DOC.

Guldstandarden blandt t-formede maskiner hedder Muehle R89 (til aggressivitet under gennemsnittet). Meget er blevet sagt om ham, kort sagt - en stor barbermaskine, barbering rent, forsigtigt, svært at skære. Det er oftere end andre anbefale til begyndere (dog helt fortjent).

Mere aggressive muligheder (Parker med lukket snit, ATT H1 og H2, Fatip modeller, Muehle R41) vælges som regel af dem, for hvem en mild barbering med en lav aggressiv maskine er et forløb. Modeller med justerbar (Merkur Progress, Merkur Futur) er også en mulighed for erfarne. De kan variere aggressiviteten afhængigt af længden af ​​børster og knive. At købe en avanceret og langt fra billig barbermaskine, bare for at passe på en mode og barbere på det altid, er ikke helt rationel.

Maskinen er valgt - hvad er næste?

Og så skal du afhente bladet. Hvis du læser et indlæg dedikeret til knive, så ved du, at de er alle forskellige og opfører sig anderledes - en person er egnet, den anden er ikke. Tag derfor til den nye maskine for at prøve nogle få bladespakker fra forskellige producenter.

Hvorfor er barbering en klassisk T-formet razor bedre end en kassette maskine?

T-formede barbermaskiner. Hvorfor er barbering en klassisk T-formet razor bedre end en kassette maskine?

På trods af overflod af videoer, der aktivt fremmer barberingskassettemaskiner, er populariteten af ​​T-formede barbermaskiner ikke kun ikke faldende, men vokser også eksponentielt. Faktum er, at forslagene fra moderne udviklere af værktøjsmaskiner ikke altid svarer til almindelige brugeres ønsker, mens den klassiske forbliver konsekvent efterspurgt og relevant.

Hovedårsagerne til populariteten af ​​T-formede barbermaskiner


Hvis du omhyggeligt undersøger årsagerne til, at mange moderne mænd foretrækker T-formede barbermaskiner, på trods af overflod på kassetternes hylder, falder alt på plads. Faktum er, at disse barberingsindretninger i mange henseender er bedre end moderigtige kassettmodeller. Her er blot nogle få grunde til populariteten af ​​klassiske T-formede barbermaskiner:

l Omkostningseffektiv. Drift af den T-formede barbermaskine, såvel som dens pris, koster 10 gange mindre end de samme indikatorer for en moderne kassetteapparat. Ikke alle købere er villige til at betale for meget, hvilket resulterer i næsten ensartede resultater.
l Evne til at gøre forbedringer. Du kan gøre barbering med en klassisk T-formet maskine mere effektiv bare ved at købe og installere blader af høj kvalitet. Samtidig behøver barbermaskinen ikke at blive ændret eller forbedret på nogen måde.
Klassiske T-formede barbermaskiner, faktisk symboliserer maskulinitet, mens ikke kun det rimelige køn, men også kvinder bruger kassettemaskiner i dag.

Hvad er de vigtigste forskelle mellem en T-formet razor og en kassette maskine?


Udover sin form har den T-formede barbermaskine en række yderligere funktioner, som adskiller den fra moderne kassetteapparater, nemlig:

- En T-formet barbermaskine har kun et blad, og denne omstændighed reducerer ikke kvaliteten af ​​barberingen på nogen måde, hvis vi sammenligner en sådan barbermaskine med kassettemaskiner med 3 til 5 blade;

- et enkelt blad af en T-formet barbermaskine skraber ikke huden i tredje eller femte gang, som en kassetteapparat gør, hvorfor huden er mindre irriteret og skadet;

- Knappen på den T-formede barbermaskine er let at komme og rense, mens det med en kassette er simpelthen umuligt at gøre dette.

Det er selvfølgelig nødvendigt at tage højde for det forhold, at udskiftning af knivene i en T-formet barbermaskine er en størrelsesorden billigere end køb af kassetter.

Varianter af moderne T-formede barbermaskiner


Kun for en uinformeret person kan det forekomme, at alle T-formede maskiner fremstillet af moderne producenter er de samme. Faktisk er det ikke. Der er tre hovedtyper af sådanne produkter, som hver især har sine egenskaber og fordele:

1. Maskiner med standardskåret og lukket kam (ClosedComb). Disse maskiner er ideelle til de mænd, der starter deres dag med en barberingsprocedure.
2. Razors med et skråt snit (SlantBar). Sådanne produkter kan være den bedste mulighed for de mænd, der foretrækker at have et smukt ansigtshår, da de tillader at gøre konturerne så lige og klare som muligt.
3. Maskiner med bølgepap (OpenComb). De er perfekte til dem, der foretrækker at barbere ikke mere end 1 gang om 2 uger.

T-formede barbermaskiner kan også variere i type konstruktion (fastgørelse). I dag er både ikke-separable maskiner med en butterfly lås og modeller bestående af 2 eller 3 dele til salg. I sådanne modeller er bladet placeret mellem pladerne placeret på barberhovedet.

En barbering T-formet maskine kan være en fremragende ferie gave, fordi der i dag ud over de almindelige budgetmodeller findes virkelig eksklusive produkter til salg med håndtag lavet af dyre materialer og et originalt design. En sådan gave vil kun understrege donorens upåklagelige smag og hans engagement i den klassiske barbering.


Maskinen, som Butterfly-lås er installeret, er mere egnet til begyndere, da det giver dig mulighed for nemt og hurtigt at ændre knive om nødvendigt. Når man bruger en sådan maskine, skal man dog huske på, at dens design ikke giver mulighed for at kombinere forskellige hoveder. Rengøring af en sådan maskine er også kompliceret af designfunktionerne.

Maskiner med sammenfoldeligt design


Razors, der består af flere dele, med omhyggelig håndtering og korrekt pleje vil vare meget lang tid. Desuden gør deres design det nemt at kombinere forskellige hoveder. Den eneste ulempe ved sådanne modeller kan kaldes en længere proces med at forberede sig til barbering, snarere end at anvende ikke-adskilte produkter. Det er dog meget nemmere at rengøre sådanne maskiner end modeller med en "sommerfugl" -lås.

Blandt andre forskelle mellem T-formede razors kan tilskrives deres vægt, størrelse og grad af aggressivitet barbering. Alle disse parametre er uløseligt forbundet. Jo sværere hovedet og jo længere barberingshåndtaget er, jo mere aggressiv bliver barberingsprocessen. I dag producerer mange kendte producenter af T-formede maskiner modeller, som giver mulighed for at styre vinklen på bladet, hvilket gør det nemt at reducere eller øge graden af ​​aggressiv barbering, hvis det er nødvendigt.

Sådan bruger du en T-formet maskine


Klassisk barbering ved den T-formede maskine forudsætter brug af alle nødvendige attributter, herunder barberingsbørste og skum. Hvis denne barbering virker som en person, der er generende, og han foretrækker en elektrisk barbermaskine, som væsentligt reducerer tiden til barbering, skal han tage højde for, at han ikke vil kunne opnå en sådan ren barbering som ved en T-formet maskine. Derudover vil den ekstraordinære følelse af friskhed og lethed, der opstår efter proceduren ved en klassisk barbering, også forblive utilgængelig for ham.

For begyndere, der kun lærer det grundlæggende ved klassisk barbering, anbefaler eksperter at vælge en model med en lukket kam, og for en barberbørste er den bedste mulighed en model med en badgerbunke. Ud over disse to tilbehør skal du lave en sæbe eller en speciel creme samt en beholder til opskumning.

Professionelle anbefaler ikke brugen af ​​det færdige skum eller gel i cylindre, da virkningen af ​​sådanne produkter på huden kan være meget negativ. Sæbe - den mest foretrukne løsning, som i sin sammensætning af aggressive kemikalier til tider mindre.

Sæbe du skal lægge den forberedte beholder og pisk skummet med en fugtig børste. Hvis der anvendes barberkrem, piskes den direkte på huden. Det er værd at huske på, at skummet skal påføres den fugtige hud. Skum på ansigtet vil ikke blot blødgøre de stive børster, men også lidt hæve håret, hvilket gør barberingsprocessen mere komfortabel og nem.

Efter påføring af skummet kan du begynde at barbere. Maskinen skal holdes i bunden af ​​håndtaget og holde den inde mellem tommelfingeren og pegefingeren. Du kan også holde maskinen med dit indeks, tommelfinger og langfinger, og forsøge at udøve det mindste mulige tryk på barbermaskinen.

Du bør ikke forsøge at fjerne alle ansigtshår på en gang, især hvis børsterne allerede er tilstrækkeligt vokset. Dette skal ske i flere faser, det vil sige barbering bør udføres med minimal overlapning, gradvist, kun på den måde kan du opnå gode resultater.

Under ingen omstændigheder kan blærebladene bruges til barbering. Hvis der opstår en ubehagelig følelse af stramhed på huden, betyder det, at det er på tide at skifte kniven i barbermaskinen.

Du behøver ikke at røre huden på de steder, hvor skummet er fraværende, da det kan føre til mikrotrauma og irritation.

Pleje af den T-formede barbermaskine


Korrekt og systematisk pleje af den T-formede barbermaskine kan øge levetiden væsentligt, så du bør ikke ignorere de grundlæggende principper for sådan pleje. Her er de vigtigste regler, hvorefter du permanent kan bevare den oprindelige tilstand af barbermaden:

- Efter afslutningen af ​​barberingsproceduren skal maskinen skylles i rent vand;

- Det er bedst at fjerne bladet fra maskinen før opbevaring, skyll det, tør det grundigt og blottet med en ren klud;

- For at undgå rust på barberbladene skal det holdes adskilt fra det;

- før maskinen tages i opbevaring, skal den demonteres og skylles under rindende vand

- For at bevare de originale kvaliteter af barbermaden i lang tid anbefales det at børste det en gang om ugen med en tandbørste med 1 dråbe af opvaskemiddel.

- For at fjerne vandbåret barberkniv fra overfladen af ​​barbermaden, kan du bruge en svag opløsning af bordeddike. Dette bør dog gøres med stor forsigtighed, da en stærk koncentration af syre kan forårsage uoprettelig skade på krombelægningen;

- at sanitere maskinen, kan du bruge almindelig alkohol. Efter desinfektionsproceduren skal maskinen vaskes med rindende vand og tørres grundigt.

Disse enkle regler hjælper med at opretholde barbermaskinens ydeevneegenskaber i lang tid.

Hvor kan man købe en kvalitet T-formet maskine til barbering?


Køb en virkelig højkvalitets maskine - nøglen til en behagelig barbering og langvarig brug af produktet. Du bør ikke købe billige modeller af tvivlsom kvalitet, da de ikke kun hurtigt fejler, men kan også forårsage en masse problemer, når de bruges. Ved valg af en maskine skal der lægges særlig vægt på at sikre, at bladet indsættes i det så smidigt som muligt og ikke "danser", ellers vil der være problemer med barbering.

Du kan købe en T-formet barbermaskine i Moskva på All Shaving-butikken overfor metrostationen Chertanovskaya. Mere end 50 typer barbermaskiner og barbermaskiner er tilgængelige dagligt. Stort udvalg af knive til sikkerhedsmaskiner.

Butikets rækkevidde opdateres løbende med nye modeller fra kendte producenter, der fuldt ud opfylder de moderne krav til kvalitet og sikkerhed. Du bør ikke risikere dit eget helbred og købe maskiner fra tilfældige sælgere. Derudover er det værd at huske, at ved at erhverve et kvalitetsprodukt, kan du spare meget, da det ikke tager lang tid at købe en erstatning for det, fordi en T-formet barbermaskine fremstillet i overensstemmelse med alle regler med ordentlig og regelmæssig pleje vil vare længe nok.

Barbermaskiner

Et skarpt ansigt er stadig en egenskab af det ideelle billede af en velplejede mand. Og ikke den sidste rolle i at opnå et perfekt resultat afspilles af de værktøjer, der anvendes i denne proces. Moderne barbermaskiner, som mænds personlige præferencer, er utroligt forskellige: klassiske T-formede, billige forbrugsstoffer, praktiske løsninger med udskiftelige patroner. Hvordan i denne overflod af forslag til at vælge den optimale barbermaskin? Hvad er deres forskelle, hvad er fordele og ulemper? Er der en perfekt mulighed?

Indhold:

Engangs barbermaskiner

Alle ved om den lave pris ved denne mulighed. Og det tiltrækker forbrugerne. Af de mest kendte og mest populære producenter af engangsbærere er virksomhederne Bic, Gillette og Schick. Det er, som i dag er de vigtigste deltagere i kampen for massepungens tegnebog.

Engangsmaskiner sammenligner sig positivt med konkurrenter på grund af deres lave pris.

fordele

Som barbermaskiner med udskiftelige patroner har engangsmaskiner en eller flere blade, som gør det muligt at skære håret forsigtigt på ansigtet. Men de har en række fordele, der adskiller dem fra konkurrenter. Disse fordele omfatter:

 • Pris. Det er naturligvis usandsynligt at finde noget billigere!
 • Tilgængelighed. Disposable barbermaskiner er nemme at finde, da de sælges selv i et aviskiosk eller en lille butik rundt om hjørnet.
 • Beløbet. Til en relativt lille pris får du en pakke bestående af flere maskiner på én gang.
 • Brugervenlighed. Sådanne barbermaskiner bliver en behagelig følgesvend hjemme, på forretningsrejse eller på tur. Især hvis du går på en tur, hvor overvægt ikke er velkommen. For eksempel vil du vandre et bjergopstigning med en rygsæk på ryggen, bo i en campingplads eller deltage i en regatta på en yacht der involverer lange havkrydsninger. Plast barbering her vil være den bedste løsning, fordi det er let og ikke fryser til hænderne, selv ved en temperatur på 0 grader Celsius.

Mærkeligt, og hvorfor producenterne ikke bruger den sidste fordel ved at reklamere for deres produkter? Men sjov til side! Trods alt har engangsmaskiner desværre ulemper.

mangler

 1. Sådanne maskiner bliver hurtigt stumpe. Derfor er emballagen ikke tilstrækkelig i lang tid, hvilket tvinger dig til konstant at købe en ny. Her tænker du på penge, såvel som eksistensen af ​​reelle fordele ved brug af engangsmaskiner.
 2. Kvaliteten af ​​stål og belægningsklinger er lav. Glem ikke, at dette er en engangspost! Få mennesker kan bruge disse maskiner, fordi for nogle mænd forårsager barbering irritation eller andre hudproblemer.
 3. Lette vægt af en sådan barbermaskine på samme tid bør tilskrives sine mangler. Han tvinger trods alt en mand til at presse hårdere på maskinen. Dette er nødvendigt for at opnå et stærkere greb på huden, når du barberer, og dermed et bedre resultat. Men sådanne bestræbelser igen kan føre til irritation, acne og tørhed.

Barbermaskiner med udskiftelige patroner

Dette er den mest populære mulighed, der bruger størstedelen af ​​den mandlige befolkning på planeten. Ud over det berømte reklamebureau Gillette produceres lignende produkter af andre fremtrædende producenter:

 • MUEHLE er en af ​​verdens førende producenter af højkvalitets barberingstilbehør.
 • Bolin Webb er en producent af ultramoderne formemaskiner designet i stil med klassiske engelske biler.
 • D. R. Harris er et berømt firma med mere end 200 års historie af mærket. Og også er leverandøren af ​​den engelske kongresdomstol.
 • Det italienske firma S.Quire byder på barberslibere med et moderne, undertiden ekstraordinært design.
 • Og andre.
Barbermaskiner med udskiftelige patroner kan have forskellige designs og farver.

fordele

 • Mænd tiltrækkes af anvendeligheden af ​​sådanne maskiner og kvalitetsresultater. De er nemme at bruge, giver dig mulighed for omhyggeligt at barbere børsterne. Udskiftelige patroner er udstyret med flere parallelle knive parallelt med hinanden, samt reducerer risikoen for irritation med specielle strimler med et smøremiddel, som øger hårene med et gummibånd. Alt dette gør barberingen mere grundig. Varigheden af ​​selve processen tager i gennemsnit ca. 10 minutter.
 • Blades af maskiner er lavet af højere kvalitet end i engangs modstykker, stål og har en speciel belægning. Dette giver dem bedre slip på huden og dermed en blødere barbering.
 • Ergonomi. Sådanne maskiner er udstyret med et behageligt glidende håndtag og et flydende hoved. Sidstnævnte er i stand til i barberingsprocessen at gentage kurverne i ansigtet, hvilket giver mulighed for at opnå et bedre resultat.
 • Maskiner med udskiftelige patroner er let tilgængelige, fordi de kan findes i ethvert supermarked.
 • Uden at skifte patronen forbliver barberingen effektiv til 3-4 procedurer.
 • Et stort udvalg af modeller, der er forskellige i antallet af knive, nogle designfunktioner i hovedet eller håndtaget. Dette giver dig mulighed for at købe den mest passende mulighed for en bestemt kundes behov.
 • Omkostninger. Fabrikanter producerer modeller rettet mod forbrugere med en meget anderledes tegnebogsstørrelse. Prisen på maskiner spænder fra flere hundrede rubler til titusinder. Derfor er denne type værktøjsmaskiner nydt af både almindelige borgere og meget respektable forretningsmænd. Hver i sin priskategori, selvfølgelig.
Flydende hoved og skridsikre greb tiltrækker købers interesse i barbermaskiner med udskiftelige patroner

mangler

 1. Afhængig af tykkelsen af ​​brystvækst og hårets struktur (blød eller hård, tynd eller tyk) er det nogle gange nødvendigt at lave flere pas med en barberhane til en forsigtig barbering. Dette kan forårsage irritation på følsom hud. Derfor anbefales det at købe et efterbehandlingsprodukt.
 2. Det er muligt at dyrke individuelle hår. Selvom denne ulempe er meget mindre almindelig end barbering med en engangs maskine.

MELLEM FOR OG EFTER SKAVE I ET VIDT SAMMENHED ER PRÆSENTERET I ONLINE BOWANDTIE. KVALITATIV, INDEHOLDER NATURLIG OG OMHÅNDNING AF SKINENES FÆLLES KOMPONENTER - DER SKAL DE NØDLIGT FINDE DEN IDEELLE LØSNING FOR DIG!

Classic T Shaped Machines

Det er en dobbeltsidet sikkerheds barbermaskine, hvis popularitet er steget dramatisk i de sidste par år. Især blandt mænd, der søger at skabe et individuelt stilfuldt billede. T-formede maskiner er sikre og nemme at bruge med visse færdigheder.

Klassiske T-formede maskiner giver den bedste barberingskvalitet (til venstre - åben kam, i den midterste lukkede kam, på den højre skråstang)

fordele

 • Brugen af ​​en T-formet maskine giver det højeste kvalitetsresultat i forhold til de ovenfor beskrevne analoger. Faktum er, at i løbet af proceduren dampes ansigtets hud ud, og hårene løftes. Derfor skærer bladet dem mere omhyggeligt i selve roten. Som et resultat har vi et rigtigt rent barberet ansigt, der er værd for en monark eller en ægte gentleman.
 • På grund af egenskaberne ved proceduren med deltagelse af den klassiske T-formede maskine kræver barbering et meget mindre antal bladpasser langs stubben på ansigtet. Og det påvirker gunstigt hudens tilstand, hvilket reducerer risikoen for irritation betydeligt såvel som manifestationen af ​​virkningen af ​​indgroet hår.
 • En række klassiske T-formede maskiner giver dig mulighed for at vælge den optimale model til en bestemt mand. Det er nødvendigt at tage ikke kun hensyn til den æstetiske komponent i barbermanden du kan lide, men også tykkelsen og stivheden af ​​børsterne, såvel som de individuelle præferencer hos køberen. Der er 3 typer maskiner: åben (åben kam), lukket (lukket kam), skråt (slantbar). Den første af dem klare let med tykke eller stive børster. Den anden er meget almindelig og populær, nem at bruge, og er også en glimrende mulighed for begyndere. Maskin med skrå skær giver den bedste barbering. Med hensyn til aggressiviteten af ​​en bestemt type afhænger det af den specifikke model af en bestemt fabrikant.
Udskiftelige knive er alt, hvad du skal ændre regelmæssigt, når du bruger en T-formet maskine.
 • Real penge besparelse. Du vil spørge: "Hvordan?" Faktum er, at du kun en gang bruger en vis mængde på en barbermaskin. Så er alle dine efterfølgende omkostninger kun omkostningerne ved at købe en ekstra kniv. Og de har en utrolig lav pris. Således betaler din maskine efter blot et par måneders brug. Sammenligner dette med de faste omkostninger ved at købe nye pakker af disponible modparter eller udskiftningspatroner?

FORSKELLIGE MASKINER OG OGSÅ KLARTE SHAVE KITS, FINDER DU NÅGELIG BOWANDTIE ONLINE STORE. Valget er stort og varieret, og priserne kan tilfredsstilles af køberen med en hvilken som helst WALLET-størrelse. VÆLG EN VÆRDIG MULIGHED FOR DIG SELV, SOM GAVE FOR EN KEND MAN, EN RELATIV, EN MAN!

mangler

Den klassiske T-formede barbermaskine har flere ulemper. Men de er ikke så signifikante sammenlignet med konkurrenternes ulemper.

 • Processen tager lidt længere tid end at barbere en maskine med en udskiftelig patron. Men i dette tilfælde skal du huske det endelige resultat, fordi det er perfekt! Og her er selvfølgelig fordelen på siden af ​​den T-formede fyr.
 • Barbering af en sådan maskine kræver visse færdigheder. Men der er ikke noget, hvis du ønsker det, kan du hurtigt lære.

Afslutningsvis

Selvfølgelig er der ikke noget definitivt svar på spørgsmålet om, hvilken barbermaskin der er bedre. Og det er helt naturligt. En af børsterne er trods alt ret sjældne og bløde, den anden lider af den kendsgerning, at den hårde ansigtsplantage gør sin vej inden for få timer efter barberingen. Derudover har mange følsomme over for ekstern aggressiv faktorer hud. Derfor er der for en bestemt mand en perfekt mulighed! Hvilket er valgt under hensyntagen til sådanne kriterier som: praktiske, bekvemmelighed og omkostninger ved tilbehøret at pleje, tidsforbrug til barbering, slutresultatets kvalitet, bladmateriale, tilstedeværelsen af ​​en fugtighedscreme eller andre funktioner. Her bestemmer alle for sig selv, hvad der er mest værdifulde og vigtige for ham.

Hvad razors bruger du og hvorfor? Del din mening, vi er virkelig interesserede!

Gør det ondt for at trække øjenbrynene ud for første gang

Midler til lyn: Vælg den bedste hårklarer