Voks i patroner

For at få helt glatte ben, armhulen og bikiniområdet uden unødvendige hår, udfører kvinder forskellige former for hårfjerning. Nogen går på skønhedssaloner for at slippe af med unødvendig vegetation, og en person er vant til at gøre alt alene alene hjemme.

Unge damer, der foretrækker at udføre denne operation hjemme, mener, at det ikke bare er mere rentabelt og sikkert, men også praktisk, fordi du ikke behøver at gå hvor som helst, og du kan foretage en hårfjerningsprocedure på et hvilket som helst passende tidspunkt.

Derudover er der et bredt udvalg af udstyr til fjernelse af hår. For nylig har voksning været ved at blive populært, og det skyldes, at voks har dukket op i patronerne, hvilket gør denne procedure meget lettere.

Særlige egenskaber

Voks i patroner - dette er et nyt værktøj til depilation, som for nylig er kommet på hjemmemarkedet. Det giver dig mulighed for nemt at fjerne overskydende hår fra forskellige dele af kroppen, for eksempel ben, underarms, bikini område.

I specielle kassetter, der bruges til hårfjerning, er frosset voks. Patroner har visse dyser, der tillader et jævnt lag at påføre agenten på huden.

Afhængigt af formålet med hvilken patronen anvendes, kan dispenserelementets bredde variere. For eksempel bruges brede dyser til at fjerne hår på benene, da de skaber en bred voksstrimmel, hvilket gør proceduren hurtig og smertefri. Smalle vedhæftede filer er mere bekvemme at bruge til at slippe af med vegetation i axillary og bikini området.

Det er værd at bemærke, at patronvoks til forskellige områder har en forskellig sammensætning og egenskaber, da hårene vokser, for eksempel på benene, adskiller sig i deres struktur fra dem, der forekommer i armhulerne.

Voks i kassetter kan købes både separat og i et kit til depilation.

De vigtigste fordele ved en kassette til hårfjerning:

 • Vassen er i stand til at opfange et lag af døde celler og derved udøve effekten af ​​peeling. På grund af dette bliver epidermier mere øm og glat, og også regenerering af huden opstår.
 • Naturlige ingredienser, der er en del af sådan kosmetik, giver nærende og fugtgivende effekter på dermis. Ved forhøjede temperaturer har planteekstrakter og olier en bedre virkning på huden.
 • Det har en lang handlingstid. Med hver efterfølgende voksning bliver hårene tyndere og mindre mærkbare.
 • Dette kosmetiske produkt er overkommeligt, du kan købe det til en rimelig pris.

Der er flere typer voks i epilationpatronerne:

 • Azulenium er perfekt til forskellige typer af epidermier. På grund af dets umættede kulbrinte (azulene) kan dette produkt også anvendes til følsom hud uden at forårsage irritation, rødme og andre manifestationer af en allergisk reaktion. De vigtigste fordele ved dette produkt:
 1. klare hårfjerning på forskellige dele af kroppen;
 2. har antiinflammatoriske virkninger
 3. har en blødgørende virkning
 4. bryder ikke håret, men trækker det ud af roden.

På grund af den blide cremede struktur er epileringsproceduren mindre smertefuld.

Epilation voks i kassetter og voksstrimler derhjemme

Du kan fjerne hår hjemme på forskellige måder (for eksempel en barbermaskine eller shugaring), men ikke alle af dem garanterer en så lang bevarelse af resultatet som voks. Efter voksning begynder de første hår først at vokse efter to eller tre uger. Indtil dette punkt forbliver huden glat, som i fotomodeller på omslaget af blanke magasiner.

I hjemmet sker voksning enten med voksstrimler eller voks i kassetter. Det er bedre ikke at bruge den såkaldte varme voks i dåser, fordi det er meget svært for en nybegynder at styre opvarmningstemperaturen. Som følge af forkert fjernelse af hår på en varm måde kan du tjene en forbrænding eller helt spilde et produkt uden at få et resultat.

Hvordan man bruger strimler af voks derhjemme?

Når du bruger voksstrimler, er hårfjerning hjemme meget enkel. Voksstrimlen placeres mellem palmerne og gnides for at opvarme epilateringslaget. Derefter skal det påføres huden, der allerede er tørret og affedtet og glattet i retning af hårvækst. Når strimlen strammer tæt til huden, skal den brydes af en skarp bevægelse mod hårvækst. For at undgå svær smerte, glem ikke at holde huden på det sted, hvor du begynder at rive af. Hver stribe kan bruges to eller tre gange. Hvis den første gang ikke lykkedes at fjerne helt håret, skal du bruge pincet.

Efter epilation forbliver et ubehageligt klæbrigt lag på huden. Det kan fjernes med et serviet, der kommer i sættet, eller du kan bruge en bomuldspinne dyppet i vegetabilsk olie.

Hvis vi taler om effektivitet, mister voksstrimlerne kassettevoksning. Efter dem forbliver der meget hår på huden, brudt i rod eller i midten. Dette skyldes, at varmen i hænderne ikke er i stand til at opvarme vokslaget til den ønskede temperatur.

Sådan voks voks i kassetter

Voks i kassetterne er en forholdsvis ny opfindelse, så det er sandsynligt, at der vil opstå vanskeligheder ved at erhverve hårfjerningsprodukter derhjemme. Hvis kosmetiske butikker i din by ikke er nødvendige, kan du bestille via internettet, for eksempel i OZON.RU. Dette er en stor velrenommeret online butik, hvor du kan finde, hvis ikke alle, så alt (den pris i maj 2012: voks kassette 135r, 1300R Razogrevatel, roll hårfjerning 400R).

Til hårfjerning skal du bruge:

Voksstrimler, papir, forvarmer og vokskassette

 • voks kassette;
 • voksvarmer
 • specialpapir;
 • enhver vegetabilsk olie.

Sæt kassetten i forvarmeren og tænd den i 20-30 minutter, i nogle tilfælde kan voksen opvarme i en time, så kontroller det med jævne mellemrum for varme. På denne tid skal du rengøre epiliruens hud godt, tørre det tørt med et håndklæde og desuden affedre med lotion eller tonic. Tag en kassette og skub rullen langs huden langs hårvæksten. Fastgør papiret og stryg det, så det klæber tæt på huden. Når dette sker, hold huden med den ene hånd og rip papiret mod hårvæksten med den anden. Behandle ikke et område mere end to gange. Hvis hårene stadig forbliver, skal du bruge pincet til at fjerne dem.

Voksning kan gøres til arme, ben, armhuler, bikini og ansigt. De sidste tre zoner er særligt følsomme. Det er muligt, at smerten bliver så akut, at du ikke vil være i stand til at udholde den. Hvis du beslutter dig for at fjerne håret med voks og der, så følg retningen af ​​deres vækst. For eksempel vokser armpit hår næsten i fire forskellige retninger. For at kunne designe dem korrekt skal du anvende voks på små områder, vedhæfte papir, rive den af ​​og fortsætte til den næste. Det er meget lang og smertefuldt, især for første gang. Hvis du aldrig bruger en barberkniv igen, og kun bruger voks, bliver dit hår værre og værre hver gang.

Efter korrekt voksning kan der kun være mild irritation og sensibilisering i løbet af de følgende dage. Der bør ikke være indgroet hår, ingen blå mærker, ingen stærk rødme. Hvis du er bekymret for nogen af ​​ovenstående, så er det værd at overveje, hvad der blev gjort forkert. Indgroede hår fremstår, hvis papiret ikke er flettet hårdt nok. Udseendet af blå mærker og rødme antyder, at huden er for følsom til en sådan hjemmeepilation.

Voksning efter hjem voksning

Efter fjernelse af håret fra huden, fjern voksrest. For at gøre dette skal du fugte en bomuldspude eller tampon i olie (oliven, solsikke) og tørre overfladen. Olien selv fjernes derefter let med sæbe og vand. Ved afslutningen af ​​rensning skal du sørge for at fugtige huden med en creme. Du kan bruge antihårvæksten, men som min erfaring har vist, er der ingen forskel mellem dem og den sædvanlige nærende creme.

For de næste tre dage, nægter at gå til badhus, sauna, solarium eller til stranden. Proepiled hud har brug for hvile.

Efter tre dage anbefales det at bruge en kropscrub.

Glem ikke at følge den rene rulle fra kassetten. Efter brug skal du tørre den med en vatpind, der er fugtet med olie.

Kassette voks til depilation

Cassette voks til depilation er et nyt ord i moderne kosmetologi. Med det bliver hårfjerning en praktisk, praktisk og sikker procedure. Særlige voksformuleringer er designet til forskellige hudtyper. Kendte producenter Waxkiss eller Depilflax tilbyder at købe forbrugsvarer individuelt eller i et sæt til en overkommelig pris.

Hårhærdning med kassettevoks

Det mest populære hjemmehjælp er barbering. Dens indlysende fordel er procedurens hastighed og lave omkostninger. Håret vokser dog hurtigt, og risikoen for hudskade er høj. Når du bruger dåse voks, er det vanskeligt at styre opvarmningstemperaturen uafhængigt. Shugaring er ikke altid effektiv i tilfælde af hårde hår og ubehageligt til brug i hjemmet.

Fordelene ved hårfjerning med kassettevoks:

 • voks er i specielle patroner (kassetter) med ruller - dette sikrer økonomisk brug og eliminerer sandsynligheden for utilsigtet spild;
 • vokssmelt anvendes til opvarmning - et miniaturapparat med en regulator, hvor temperaturen stiger til 50-60 ° С (ingen risiko for termisk hudbrænding);
 • rulle dysen på kassetten giver dig mulighed for at anvende voks jævnt og korrekt langs arbejdsområdet, herunder svære at nå og hævede axillære eller intime områder;
 • hele processen med depilation tager ikke meget tid, instruktionerne til udførelse kræver ikke særlige færdigheder, som giver dig mulighed for at fjerne alle hårene fra problemområdet;
 • voksmetode er effektiv til alle typer hud og hår, er ikke ledsaget af udskæringer, mekaniske skader på huden;
 • Den korrekte præstationsrækkefølge giver et pålideligt resultat. Repetering skal gentages tidligst i 3-4 uger, afhængigt af hårvæksthastigheden.
Ikke alle hår er fjernet.

Fjernelse ved shugaring udføres bedst ikke hjemme, undtagen Sandra pasta, og i salonen. Depilation med kassettevoks er et ideelt hjem valgmulighed. I modsætning til epilatoren (depilator) kræver det ikke byrdefulde omkostninger for dyre enheder.

Udgiftspligtigt materiale produceres af producenter i en bred vifte, er billig og giver hver forbruger mulighed for at købe et passende værktøj.

Hårfjerningsprocedure med kassetter

Alle produkter (forbrugsstoffer) til voksafhårdning af hår ved hjælp af kassetter fås hos enhver almindelig og online butik:

 1. Kassette (kassette) med voks. Det er en lille plastbeholder fyldt med en voksblanding. Der er mange slags - de er forskellige i sammensætning, tæthed og toner. Anvendelsesbetingelse - Jo hårdere håret er, desto mere tæt blandes der. Følsom hud har brug for voks med aloe-ekstrakt. Det naturlige eller azulene fyldstof har hypoallergeniske egenskaber og oliven og arganblødgørere. Depilation af ben og arme udføres med brede valsekassetter, armhule og bikini-patron med en smal dyse.
 2. Voskoplav - en kompakt lille enhed (varmeapparat), i hvilken en vokskassette indsættes. Også til salg kan vokse til opvarmning af voks i banker. Enheden er tilgængelig i to versioner - kabelforbundet med en ledning og trådløs med en stativ (base), hvor vokspatronen er indsat. Dobbelt voks coplav med to understøtter tillader enheden at blive brugt af to brugere.
 3. Strimler (strimler) på papir eller stofbasis. De sælges i individuelle strimler eller i rullform. Strimler er nemme at opbevare og bruge i forskellige områder. Valset materiale kan skæres i strimler af ønsket længde og bredde - efter behov for en komplet procedure.
 4. Efterbehandling olien skal anvendes efter proceduren for at lindre irritation. Særlige olier (f.eks. Rosmarin) er tilgængelige. Det er tilladt at erstatte den sædvanlige vegetabilske analog - oliven, fersken, massage eller enhver børns creme.
 5. Antiseptiske og baktericide midler er ikke obligatoriske. Det anbefales at gøre pulvere eller lotioner til følsom hud for at undgå irritation, kløe, inflammatoriske processer med mindre mekaniske skader på huden.

Sådan appliceres kassette voks til hårfjerning

Hjem behandling for hårfjerning med kassette og varm voks er ret simpelt og indeholder følgende grundlæggende trin:

 1. Indsæt voksblandingspatronen i vokssmelten, tilslut ledningen til lysnettet - smeltning af voks skal ske inden for 25-60 minutter afhængigt af sammensætningen.
 2. Mens du venter, er det nødvendigt at tørre huden godt med et papirserviet, om nødvendigt stænke med talkum eller babypulver, så det bliver lettere og mere smertefrit at epilere.
 3. Afbryd den opvarmede vokssmelte fra elnettet, drej rullen nedad og hold den over huden i retning af hårvækst.
 4. Påfør det tilberedte papir eller den ikke-vævede strimmel på den påførte voks, forsigtigt glat det med din hånd langs hele længden.
 5. Stil i en kort periode (2-3 minutter), hvorefter strimlen tages i den ene ende og med en skarp bevægelse kommer den ud mod hårets vækst (vigtig regel) og parallelt med hudoverfladen;
 6. Resterne af voks med en vatpind fugtet i olie, kan huden om 10-15 minutter behandles med en antiseptisk eller en beroligende creme.

Det er bedre at fjerne de resterende enkelthår med pincet, uden at udføre proceduren to gange på et sted.

Funktioner af proceduren for hjemmetablering

Varm patronvoks er egnet til åbne områder (hænder, fødder, armhuler). Svære at nå og følsomme områder i bikiniområdet epileres fortrinsvis ved hjælp af varm voks.

Denne metode giver en god effekt, men for de øvre zoner. Dybt intimt område kræver en god opvarmning til smertefri procedure.

Den første depilation med kassettevoks er uundgåeligt smertefuld. Efterfølgende procedurer forårsager ikke ubehag og smerte, og hårene bliver tyndere og vokser sjældnere. Følsomme mennesker kan, før proceduren, smøre det depilerede område med isbryder eller tage anæstetisk pille. Det er tilrådeligt at tage et bad eller vaske din hud med sæbe - de åbne porer letter fjernelsen af ​​hår. For en mere sikker måde, brug Epilage til at fjerne uønsket vegetation. Bare glem ikke Fito Depilation - det berømte kompleks. Og den sidste udvej af Lowa Lowa hår depilation fløde.

Efter 2-3 dage efter depilering skal du rengøre huden med en blød skrubbe - det er sådan, at det er muligt at undgå indfødning af håret. I de tidlige dage anbefales det ikke at besøge saunaen eller poolen, solariumet eller stranden. Følgende procedure kan gøres, når længden af ​​det genfødte hår når mindst 0,5 cm. Metoden er fortjent efterspurgt, hvilket fremgår af talrige videoer og anmeldelser på sociale netværk.

LiveInternetLiveInternet

-Søg efter dagbog

-Abonner via e-mail

-statistik

Voks til depilation kassetter, hvordan man bruger

Når der ikke er mere hår på dine fødder, kan du fortsætte med at fjerne voksrester med olie.
Til voksning derhjemme er det bedre at bruge korte strimler: Bredden af ​​alle strimler er som regel standard: 7,5 cm og skåret 10-11 cm lang. Så i denne artikel vil vi diskutere epilering derhjemme med varm voks. som er tilgængelig i kassetter. Påfør olien på kroppen og gnid ind med massagebevægelser. Du kan bruge enhver baby olie, massage olie, cola eller oliven.
5. Hvis du opvarmer mere - blive brændt, hvis mindre - rullen ikke vil rotere, og voksen ikke vil blive påført huden.


3. Faktum er, det er meget ubelejligt at gøre epilering til dig selv med lange strimler (22-23 cm), fordi det ikke altid er nok at nå strimlen, især på toppen af ​​benene.
Vi gør voksning hjemme i faser:
1. Nu har mange butikker online versioner.
4. Lim den ikke-vævede strimmel til voks og hold den flere gange for hånden.
6. Kontroller, at temperaturen i rummet ikke er lavere end 22-25 grader, inden du vokser. Du har også brug for olie for at fjerne voksrester fra huden. Hvis det er koldt i lejligheden, vil voksen afkøle i applikationsfasen, og epilationen bliver til et mareridt.
2. Denne voksningsmetode beskadiger meget huden, du kan endda få forbrændinger, for ikke at nævne de stærke smertefulde fornemmelser på grund af det store lag voks, der klæber til huden.

Det anbefales heller ikke at besøge saunaer og puljer i 3 dage. Voks til kassering af kassetter, hvordan man bruger det
Epilering voksning derhjemme: trin for trin instruktioner.


I cassette voks voks opvarmer voksen op til en temperatur på 56-60 grader, og ikke mere! Derfor er det urealistisk at få forbrændinger, mens ikke alle dåse voksvoks har temperaturregulatorer. Forvarm voksvoks med en kassette. Du skal rive med en skarp bevægelse af din hånd, parallelt med benet og under ingen omstændigheder trække op!
7. Depilation derhjemme - video. En anden ting, der skal bruges til voksning derhjemme, er ikke-vævede strimler til hårfjerning (epilationspapir, strimler), der sælges som separate strimler eller på en rulle.


Hvad er der behov for voksning derhjemme?
1.
Det skal bemærkes, at voksepilation i hjemmet til en nybegynder har en række begrænsninger, og i intet tilfælde skal du gøre bikiniområdet, dybbenet, underarmområdet og epilering på ansigtet. Voks er bedre at købe mørke farver: grøn, blå, brun - som vil være i kontrast til hudfarven.
2. Du kan fjerne olien med et håndklæde eller papirhåndklæder.
8. Resterne af sådanne midler i salonerne fjernes med en speciel rensepotion, men hvis du ikke bruger cremerne på forhånd, er det ikke nødvendigt i princippet.
3. Antiseptisk lotion og beroligende lotion kan bruges som ønsket - disse er ikke væsentlige egenskaber ved voksning hårfjerning derhjemme.


Der er kosmetologer, der bruger voks i dåser, som opvarmes i en speciel kan voks voks og derefter påføres med en træpind til huden.
Kassette voks voks, kassette voks og nonwoven strips sælges i specialforretninger til kosmetologer og frisører. I en række forskellige metoder og teknikker er det meget svært for en nybegynder at finde ud af, præcis hvilken voks der er behov for, og det sker undertiden, at kvinder en gang gør depilering hjemme eller helt nægter fedt fra denne procedure i fremtiden.

For at opvarme voksen har du brug for en speciel enhed - en kassette voks voks. For en start er det bedre at øve på dine fødder og overdrage ømme steder til en erfaren kosmetolog. Nyttige tips om, hvordan man voks voks hurtigt og smertefrit.
Før voksning (om morgenen efter et brusebad) er det ikke tilrådeligt at bruge fugtgivende og nærende lotion - dette vil svække grebet af voks og hår. På trods af at sådan voksning er lidt dyrere end varm voksning, tro mig, det er det værd! Faktum er, at der i kassetten med voks er en rulle, hvorpå voksen påføres med et meget tyndt lag, hvilket signifikant reducerer smerte under epilering.

Umiddelbart efter voksning er det ikke ønskeligt at tage et bad eller bad for at undgå betændelse i huden. For en ny kassette med voks tager det 35-40 minutter.
4. For at rive en strimmel med voks er det nødvendigt mod vækst af hår. trækker på huden lidt, så det gør ikke ondt så meget. Påfør voks på huden i retning af hårvækst.
5.


Hjem voks voksning: trin for trin
Hvis du er træt af den endeløse barbering og summende af epilatoren, er voksning lige, hvad du har brug for.
Opvarmning af vokskassetterne i en gryde med varmt vand eller i mikrobølgeovnen er strengt forbudt! Under hele voksningsprocessen skal voksen opvarmes til 56-60 grader.

Sådan bruger du patronvoksning?

Siden antikken er standarden for feminin skønhed anset for at være en glat, velplejet krop uden tegn på unødvendigt hår. Og i dag søger kvinder efter måder at slippe af med overskydende vegetation og vælge de mest effektive. Blandt de populære metoder, som moderne kvinder oftest bruger, er voksning eller voksning. Indtil for nylig gælder denne procedure udelukkende for salontjenester. Til sessionen er det nødvendigt at opvarme voksmassen til en bestemt temperatur, hvilket er ret vanskeligt at gøre ved hjælp af tilgængelige værktøjer (potter eller skåle) derhjemme. Med fremkomsten af ​​specielle instrumenter til opvarmning af voks er problemet med hjemmeprocedurer blevet meget enklere. Nu, for at gøre en voksfjerning selv, behøver du kun at lære at bruge voks voks.

Typer af enheder

Før man fortsætter med hjemmet til fjernelse af unødvendig vegetation med voks, er det vigtigt at forberede sammensætningen, nemlig smelte blandingen til den ønskede konsistens og temperatur. Voks smelter er beregnet til dette formål, hvilket i høj grad letter den forberedende proces og gør proceduren sikker. I dag på det kosmetiske marked kan du finde flere typer enheder, der smelter voks, hvis væsentligste forskel ligger i designet:

 • dåse apparat;
 • kassette modeller;
 • Kombinerede voksvoks.

Udformningen af ​​apparatet af enhver art er yderst simpelt og omfatter:

 • stå under tanken med blandingen;
 • ledning til stikkontakt eller base
 • knapper og kontrol knapper.

På trods af modellerne eller deres omkostninger er driftsprincippet altid det samme: automatisk valg og understøttelse af det optimale temperaturniveau på grund af den indbyggede termostat. En sådan funktion af anordningen forhindrer kroppen i at blive brændt.

Voskoplav, eller apparat til smeltning af voks, består af en stativ under tanken, varmeelementet og kontrolknapper

Kananordningen - den er beregnet til opvarmning af vægten i banker og bruges generelt i skønhedssaloner, da den beregnes på store mængder voksblanding. Værktøjet i bankerne bruges til den såkaldte "hot" hårfjerning, når massen efter hærdning fjernes ved hjælp af væv eller papirstrimler. Denne type fjernelse af overskydende vegetation er velegnet til armhule eller bikini zone. Det er nødvendigt at arbejde med konserves meget forsigtigt, da temperaturen af ​​den smeltede masse når 120 grader.

Kassetten er ideel til hjemmeben vegetation sessioner og består af kassetter eller patroner fyldt med en blanding og anbragt på en stativ med et varmeelement. Patron voks coplav har specielle dyser til forskellige dele af kroppen og et rullehoved til at påføre produktet på huden i et tyndt og jævnt lag. En sådan model er den bedste mulighed for epilering med varm voks opvarmet til +60 ° C.

Den kombinerede model - er beregnet til samtidig opvarmning af patroner og kapacitet med voksblanding. Sådanne enheder bruges som regel i skønhedssaloner, men hvis du ønsker det, hvis prisen passer dig, er det helt acceptabelt at bruge det hjemme. I disse indretninger er funktionen af ​​separat opvarmning af massen i hver beholder eller kassette tilvejebragt.

Instruktioner for brug af enheden

Dem, der beslutter at købe en enhed til opvarmning af voksblandingen, skal du først bestemme, hvor ofte og i hvilken størrelse kroppen vil blive epilering. Til konstant brug og behandling af store hudområder er det sandsynligt, at der vil være behov for en model, hvor flere beholdere kan opvarmes på samme tid. For små epilerede områder, til brug for engangsbrug eller brug af enheden under rejsen, er det bedre at blive på en kassette, hvor kvaliteter som enkelhed og kompaktitet er i første omgang.

For at proceduren skal vise et positivt resultat, er det nødvendigt at studere instruktionerne, før du starter sessionen, og find ud af, hvordan du bruger voks korrekt. Alt er simpelt her:

 • varme massen til den ønskede temperatur;
 • distribuere på hudens problemområde
 • Fjern blandingen samtidig med unødig vegetation.

Fordelen ved voksning er:

 • varigt resultat - huden vil forblive glat i 2-4 uger. Permanent hårfjerning vil føre til, at hovedbunden bliver tyndere og vil vokse meget langsommere, hvilket forlænger følgelig effekten af ​​glat hud;
 • brugen af ​​voks reducerer risikoen for irritation på huden efter proceduren;
 • Voksning anvendes på alle dele af kroppen og ansigtet.
Kassette voks voks er bedst egnet til arbejde med varm voks.

Kontraindikationer

Det er strengt forbudt at udføre proceduren i følgende tilfælde:

 • diabetes mellitus
 • graviditet;
 • hudsygdomme.

Betingelser for brug af kassetteenhed

 • i første fase er det nødvendigt at placere patronen i en voksmølle og tænde for netværket i 20-30 minutter, indtil massen smelter til den ønskede konsistens og temperatur;
 • For at starte proceduren skal du dreje kassettrullen ned og vente et par sekunder, indtil den varme voks kommer på rullen og derefter anvende et lag af penge på problemområdet, der bevæger sig i retning af hårvækst. Nulstil kassetten, indstil den således, at massen ikke løber ud (lodret position);
 • læg en papirstrimmel på laget af blandingen og tryk tæt på kroppen;
 • i en skarp bevægelse for at rive voksen sammen med båndet og klæbende hår, der bevæger sig mod hårets vækst. På den anden side skal du bruge den anden hånd til at stramme og fiksere huden i denne position. Jo stærkere spændingen er, jo svagere er ømheden;
 • i tilfælde af at en del af vegetationen forbliver, skal manipulationen gentages;
 • Fjernelse af rester fra epilering med olie.

Den vigtigste betingelse for kvaliteten af ​​sessionen er, at huden er helt tør, inden blandingen påføres.

For at behandle den næste del af kroppen gentages hele sekvensen af ​​handlinger, begyndende med at dreje patronen (for at dække den med voks) og påføre et lag af opvarmet blanding på hudoverfladen. Hvis massen er kold, skal du tænde for voks, varme massen i kassetten og fortsætte proceduren.

Det skal huskes, at du efter voksningssessionen også bør følge reglerne for hudpleje:

 • inden for 8-10 timer efter proceduren anbefales det ikke at udsætte behandlede områder for vand;
 • at besøge saunaen eller badet bør udskydes i mindst 2-3 dage;
 • For at forhindre indvækst af hår, skal hudområder, der er blevet vokset, behandles med en skrubbe.

Efter at have mestret de nødvendige færdigheder til voksning, vil det være ret nemt at udføre voksningsproceduren derhjemme.

Fordelene ved voks voks

Plusser apparater til opvarmning af voksblandingen:

 • sikkerhed;
 • kompakthed;
 • volumen;
 • opvarmningshastighed
 • magt;
 • påkrævet temperatur
 • økonomisk strømforbrug.

Ved køb af en enhed er det værd at afklare, om denne model af vokssmelte svarer til den type blanding, der anvendes under proceduren, da hver enhed er konstrueret til en bestemt sammensætning, for eksempel: hvis varmeren er dåse, vil voksmassen for patronen ikke smelte.

En højkvalitets enhed med et stort sæt ekstra funktioner, der skaber bekvemmelighed under hjemmeprocedurer, er en virkelig nyttig enhed til krops- og ansigtspleje, der giver mulighed for voksning med minimal indsats og positive resultater.

Voks i kassetter

JSC "Chistovye" tilbyder at købe voks til depilation i patroner til en god pris. Det giver dig mulighed for effektivt og sikkert at fjerne hår, selv med vanskelige områder. Afhængig af typen af ​​voks i depilationskassetterne kan de bruges til at behandle områderne af armhulerne og den lave bikini samt bagsiden, benene og armene. Før brug opvarmes patronen i en speciel maskine. Voks blandinger i kassetter varierer i tæthed og sammensætning, som vælges efter hudtype og hårdheden af ​​det behandlede hår. Derudover er konfigurationen af ​​feederen vigtig. Armhule- og bikiniområderne behandles med smalle dyserpatroner og afbening af ben og arme - med modeller med brede valser.

fordele

Kassettevoks til depilation er kendetegnet ved følgende egenskaber.

økonomi

Patroner er udstyret med specielle ruller, der jævnt fordeler materialet over det behandlede område, herunder relief og vanskelige områder. Dertil kommer, at tilstedeværelsen af ​​dyser eliminerer spild og overdreven voksforbrug.

sikkerhed

Brugen af ​​varmt voks i patroner gør det muligt at undgå mekaniske skader, skær og forbrændinger i huden. Driftstemperaturen på udstyret er 50 ° С -70 ° С. Til opvarmning af kassetten anvendes en specialmøllefabrik med en varmestyring.

Nødvendigt udstyr

Voskoplav

Denne enhed er en kompakt varmeovn til opvarmning af kassetten med arbejdsblandingen. Apparaturets design er ikke fundamentalt forskelligt fra anordningen til smeltning af voks i granuler eller dåser. Afhængigt af konfigurationen er der kablede enheder, der har en ledning og trådløs, udstyret med en base (stand), hvori patronen er indsat.

Stripsy

Dette materiale repræsenterer strimler på stof eller papir, som sælges både i ruller og i form af allerede skårne elementer af den tilsvarende bredde. Færdigfremstillede strimler giver nemhed og hastighed i proceduren, og en solid rulle giver dig mulighed for at forberede striber til en bestemt klient så præcist som muligt.

Teknologi brug

Depilation ved hjælp af kassettevoks omfatter følgende trin.

 1. Klargøring af patronen. Kassetten indsættes i voksanordningen, og enheden er tilsluttet til strømforsyningen eller strømforsyningen. Afhængig af sammensætningen af ​​blandingen kan fremgangsmåden til opvarmning af materialet tage fra 20 til 60 minutter.
 2. Forberedelse af huden. Behandlingsområderne fortørres med papirservietter og om nødvendigt dækkes med babypulver eller talkumpulver.
 3. Anvendelse af blandingen. For at behandle aflejringszonen vendes patronen med en rulle nedad og i retning af hårvækst. Efter voksning påføres præfabrikerede strimler på det og glattes over hele længden. Efter 2-3 minutter tages strimlen i den ene ende og knækkes af en skarp bevægelse, der er orienteret mod hårvækstets retning og parallelt med huden.
 4. Fjernelse af rester. Efter afslutning af proceduren fjernes de resterende spor af voks med en olieret vatpind, og huden behandles med en beroligende creme eller antiseptisk.

For at afklare detaljerne og købe en patron med voks til fjernelse af hårfjerning, bedes du kontakte vores online butik.

Depilation voks i patroner

Hver dag et voksende antal kvinder, der foretrækker at passe sig selv uden at ty til salontjenester. For det første giver det betydelige besparelser i både tid og penge. Og for det andet er det ikke svært at købe materialer og selvplejeprodukter. Derfor er voksaflejring med brug af patroner blevet meget populær derhjemme.

Essensen af ​​voksning (voksning)

For at fjerne overskydende hår fra overfladen af ​​huden bliver voksen påført hårets vækst, og så kommer det pludseligt ud i modsat retning, det vil sige mod hårets vækst.

Ved adskillelse fra voksens hudoverflade fjernes håret fast på det sammen med folliklerne. Som et resultat bliver huden glat i 3-4 uger.

Den optimale hårlængde til voksning er 3-4 mm.

Voksende depilation involverer forskellige måder at anvende voks på huden på:

 • ved hjælp af en spatel
 • fra patronen.

Det skal bemærkes, at anvendelsen af ​​kassettevoksning forenkler proceduren meget, da vokslaget er ensartet og tyndt. Dette sparer både materielt forbrug og tid.

Vassen påføres over hårvæksten og kommer ud i modsat retning.

Hårfjerning med kassette voks

Patronen er en plastikbeholder af rektangulær form, som er fyldt med voks. Patronens låg har en rulle. Med det er voksen jævnt fordelt over overfladen af ​​huden.

Voks med forskellige hudvenlige kosttilskud lægges i kassetterne.

Hvad er nødvendigt for depilation

For at Waxing skal kunne producere de forventede resultater, skal du forberede alle nødvendige materialer og værktøjer før du starter proceduren:

 • vokspatron;
 • Voskoplav;
 • papirstrimler;
 • antiseptisk (chlorhexidin, alkohol, etc.);
 • voks remover.

Sådan opvarmes voks i patronen

Kassettevoks er varm i temperatur, det vil sige, den skal opvarmes. Ellers kan sådanne råmaterialer ikke påføres huden. Voks materiale kan opvarmes på flere måder.

Brug voks voks

Den enkleste og mest pålidelige metode til voksopvarmning er brugen af ​​en særlig opvarmningsanordning. Voskoplav inkluderet i gitteret og det viste den temperatur, som anbefales af producenten af ​​vokspatronen.

Voskoplav designet til at opvarme patronen med voks

Efter at have nået den ønskede temperatur, vil apparatet give et signal, der angiver, at råmaterialerne er klar til brug. Moderne modeller er udstyret med en termisk sensor, som hjælper med at opretholde den ønskede temperatur af voks gennem hele proceduren.

Brug af mikrobølgeovnen

Hvis du ikke har vokssmelte ved hånden, kan du varme patronen i en mikrobølgeovn. For at gøre dette skal du frigive kassetten fra emballagen, folien og sende den til ovnen. Opvarmningstid varierer inden for 1-3 min. Det afhænger af mængden af ​​voks i patronen samt på mikrobølgeffekten.

Efter opvarmning skal du forsigtigt påføre voks til håndleddet og afgøre, hvor let det er at anvende, og om der er fare for at forbrænde huden. Hvis det er nødvendigt, kan patronen opvarmes yderligere i 10-15 sekunder. Det er muligt at opvarme voks så mange gange som ønsket - det påvirker på ingen måde dens egenskaber og kvalitet.

Vandbad

For at opvarme råmaterialerne skal du tage en beholder med vand og sætte det i et vandbad. Alt denne konstruktion skal stå på lav varme. Vandet, hvor patronen er placeret, må ikke koges.

Voks vil blive betragtet som klar til brug, hvis den har en flydende konsistens, og dens temperatur er behagelig for huden. Den tid det tager for patronen at varme op på et vandbad afhænger af tykkelsen af ​​dets vægge såvel som på densiteten af ​​selve råmaterialet.

Nine trin voksning

Fremgangsmåden til fjernelse af overskydende hår fra kroppen ved hjælp af voks i patronen er ret simpelt og nemt at beherske.

 1. Ryd hud mod urenheder.
 2. Desinficere huden med chlorhexidin.
 3. Placer vokspatronen i en særlig voksmølle eller opvarm den i en mikrobølgeovn eller i et vandbad.
 4. Kør en voks test linje på en papirstrip eller håndled. Dette skal gøres for at sikre, at voksen er varm nok, ligger jævnt og er klar til brug.

Når du anbringer voks på en stribe papir, kan du bestemme, om råmaterialerne er i brug

Voks skal spredes over huden.

Resten af ​​voks glattes over.

På en papirstrimmel med voks blev hårene fjernet sammen med rødderne

Hvis voks voks bruges til at opvarme voksen, så må patronen ikke fjernes fra varmeren under proceduren.

Video: Voksning af hjem voks i patroner

Professionelle tips

For at hårfjerningen ved hjælp af voks skal være så effektiv som muligt, og ubehag under depilering og konsekvenserne efter proceduren er minimal, anbefaler eksperter at følge nogle anbefalinger.

Hvad er ønskeligt at gøre før depilation

12-24 timer før proceduren anbefales det at skrubbe huden. Dette vil fjerne stratum corneum og lette træk af hår sammen med folliklerne. Desuden øges hårets længde, der endnu ikke er vokset til 3-4 mm, efter at have skrubbet huden. Derfor kan voksen fange og fjerne dem sammen med roden.

Skrubbebehandling giver dig mulighed for at forhindre udbrud af indgroede hår i fremtiden, da det er lettere for nye svækkede hår at trænge ind i den tyndere hud.

Umiddelbart inden voksning anbefales huden at dampe: Du kan tage et varmt brusebad, eller du kan kun 10-15 minutter. Vedhæft et håndklæde gennemblødt i varmt vand til problemområdet (55-60 ° C). Dette præparat åbner porerne og gør det lettere at fjerne hår.

Før du anvender voks på huden, kan du anvende babypulver, hvilket minimerer hudskade, når voksstrimlen slides af, og sparer også huden fra utilsigtede forbrændinger, når du bruger opvarmet voks.

Post-voksningsprocedurer og aktiviteter

2-3 dage efter voksaflejring rådgiver kosmetologer to gange om ugen for at skrubbe huden for at forhindre indgroede hår. Til disse formål er det nødvendigt at bruge specielle lotioner og cremer til indgroet hår.

Når du behandler huden med en skrubbe, kan du bruge malet kaffe, salt, sukker som faste partikler.

Da huden under proceduren udsættes for visse mekaniske virkninger, dannes der mikrotraumer på den, gennem hvilken patologisk mikroflora let kan trænge ind og forårsage inflammatoriske processer. For at undgå dette, er det bedre inden for 2-3 dage efter depilering at udelukke besøg i pools, saunaer, gym.

Eksperter anbefaler også at bære undertøj lavet af naturlige stoffer. Faktum er, at syntetiske fibre ikke tillader luft at passere igennem, og det fører til overdreven svedning. Sveddråber er en ideel yngleplads for skadelige mikroorganismer, som, som kommer ind i hudens porer, forårsager betændelse i form af pustler og endda koger.

Efter voksdannelse er det bedre at opgive stramme tøj, fordi der i dette tilfælde er risiko for at ændre hårfolliklens stilling. Derfor er der i fremtiden en høj sandsynlighed for, at håret vokser under huden.

Kontraindikationer for voksaflejring

Du må ikke bruge voksaflejring i følgende tilfælde:

 • friske sår, ridser, udskæringer;
 • udslæt i form af acne, pustler mv.
 • insektbid;
 • forbrændinger af forskellig art;
 • neoplasmer i form af papillomer, vorter osv.
 • åreknuder
 • graviditet, fordi smerte kan provokere livmoderkontraktioner.

Vassen i patronen er nem at bruge til depilering derhjemme. I dette tilfælde elimineres hårene effektivt sammen med folliklerne. For at forbedre kvaliteten af ​​proceduren anbefales det at følge råd fra fagfolk.

Voks i RO.IAL patron. voks til epilering - anmeldelse

kassettevoks til kold epilering. det er nødvendigt at vide! (foto og kitty)

Efter at have læst dine triste anmeldelser om voksning besluttede jeg at lægge noget som * nyttige tips * og * faq * på denne sag.

men af ​​ideologiske årsager er en detaljeret og detaljeret gennemgang blevet fjernet. selv om det kan være en sammensværgelse af ubehagelige og hårede mod smukke og silkeagtige?

faktisk mig selv voks. Da jeg kun er her om COLD-metoden, er den bedste cassette voks italiensk. Bare tag ordet. Hvad sælges i butikker og kaldes * voksstrimler * og lå ikke i nærheden. hverken i kvalitet eller i omkostninger ved proceduren. voks er anderledes. til følsom hud, til mandlige hår (ja, ja, mænd kan også modstå voksepilation og overleve), for at vokse * hamp * (så vidt jeg husker, er længden på en halv millimeter allerede spændende).

næsten alle de samme voks er i bankerne. Det skal behandles lidt anderledes - det opvarmes i en anden voksmølle (under en krukke), der påføres med en træspatel (et sted, hvor jeg havde overset en super-ergonomisk spatel med en veetemperaturføler), så som sædvanligt - papir, voks gel. vanskeligheden er, at det ikke altid er muligt at anvende et lag voks til den ønskede tykkelse, det kan ikke påføres mere end en gang til et sted.

hvis en lidt opvarmet voks lugt mere som blomster / have / græsmarker og ikke kolofonium (aha, meget af det), vil denne voks ikke sikkert gøre dig glad. Alle disse voks er testet og hvad du læser i deres sammensætning * frygtelig og skadelig * - alt er inden for det normale område!

Det er logisk at straks nævne * papir * strimler. de burde have en tæthed på 100. ja, hvis der også er 100 i deres emballage. Da jeg køber alt på ét sted, så har jeg papir fra samme producent.

resten er ikke til opgaven. og punktet! store og fede. strimler af forskellige farver til en ublu pris, med duftstoffer, * blondekanter * - ponty pontovye og hører ikke til sagen

hvis du kan starte, så begynder vi med det faktum, at vi behandler * håret * overflade med en forberedende lotion, tørre tørre. i mellemtiden opvarmes voks i en voksmølle. lidt fastsættelse af huden * i begyndelsen af ​​stien *, i retning af hårvækst og anvende den. Dine bevægelser skal være trygge og rolige. Voksmeltning skal holdes med ikke-frugtbare hænder og altid vinkelret på huden! Du må ikke ændre bevægelsens hastighed og ikke wobble. Dine voksstrimler bør ikke krydse, det vil sige hvis de kryper på et halvt centimeter - det er ligegyldigt, men voks, som ligger i flere lag - er uacceptabelt! Prøv ikke at tage voksen fra kassetten, før du trækker en linje med den ønskede længde (hvis du taler om benene, skal linjerne være fra knæ til ankel uden huller). Hvis du lige er begyndt, kan du straks anvende striber ikke på hele for- eller bagsiden, men på halvdelen (højre eller venstre). også i retning af hårvækst, vi anvender, meget tæt og med afhængighed presser vi * papir * strimmel. fra den side, hvorfra du trækker dig, skal du have omkring en tomme løst papir for nemheds skyld. lidt trækker huden fra samme side, skærer papiret næsten vandret ud til overfladen. som det ofte viser sig, er det den sværeste ting at forstå, og hvis den unge dame starter med et mislykket forsøg, er huden irriteret, smertesignalet går til hjernen, produktionen af ​​stressdannende hormoner begynder, panik og det er det. skønhed begynder at kræve ofre, plus stemningen går på nafy.

Så bevægelsen skal være så sikker, glat og hurtig, så vil du se bare et skaldet plaster af hud af samme farve som resten af ​​kroppen!

Så når du ser på, hvor nemt og simpelt alt er, er denne olie taget. og efter det er dette GEL.

Voks til depilation (i patroner)

Eksperter anbefaler at bruge varm voks til depilering i patroner af store områder af huden - ryg, ben, arme og bryst. Denne behandling er meget mere behagelig end depilation med kold voks, fordi den er mindre smertefuld.

Et sæt værktøjer til en højkvalitets depileringsprocedure: voks i en patron (2 stk.), Voks voks, strimler. Velegnet til begyndere og begyndere. (Dette produkt udstedes kun på webstedet!)

Super blød voks voks har en særlig plasticitet. Velegnet til at fjerne hårdt hår selv på følsom, tør hud.

Gennemsigtig voks for at fjerne tyndt, blont hår. Ideel til hud udsat for allergi.

Voks med en æterisk olie i patronen er ideel til at fjerne kort hår med øget stivhed.

Plastvoks indeholder druemostekstrakt, fjerner forsigtigt hår af enhver type, forårsager ikke peeling af huden, efterlader ingen spor af klæbrighed.

Elastisk voks. Velegnet til at fjerne kort hårdt hår.

Mellem hård hårfjerning voks. Ideel til hud udsat for allergi.

Vassen i patronen er ideel til at fjerne korte hår med øget stivhed.

Medium tæthed voks til fjernelse hår af enhver hårdhed.

Professionelt hårfjerningssæt. Velegnet til begyndere og begyndere.

Voks til hårfjerning i følsomme områder (ansigt, armhuler, bikini).

Voks til følsom hud, anbefales til at fjerne tykt hårdt hår. Den har en lys blomsterduft.

Flex Wax er en fremragende kombination af syntetiske og naturlige harpikser med tilsætning af innovative komponenter.

Voks for følsom hud. Anbefales til at fjerne tykt og stiv hår.

Voks har en særlig plasticitet. Ideel til følsom hud.

Super blød voks voks har en særlig plasticitet. Velegnet til at fjerne hårdt hår selv på følsom, tør hud.

Gennemsigtig voks, ideel til fjernelse af fint blondt hår.

Voks i olivenolie patron. Velegnet til at fjerne hårdt og kort hår.

Varm voks til depilering er velegnet til behandling af store hudområder - på ben, ryg, bryst og arme.

Voks i en patron med chokolade smag. Velegnet til moderat hårfjerning.

Tykk voks til at fjerne hårdt kort hår.

Gennemsigtig hud fugtgivende voks.

Voks til alle hudtyper, især for følsomme. Sober og bryr sig om huden.

Velegnet til enhver hudtype, der kan fjerne lige indgroede hår til 2 applikationer. Det har en behagelig aroma.

Voks for følsom hud.

Voks til tør og følsom hud.

Varm voks til depilering er velegnet til behandling af store hudområder - på ben, ryg, bryst og arme.

Medium tæthed voks for at fjerne hår mellemhårdhed.

Voks i kokosoliepatron. Velegnet til at fjerne hårdt og kort hår.

Vassen er velegnet til alle hudtyper.

Voks til delikat hud.

Velegnet til alle hudtyper, anbefales til at fjerne hårdt hår.

Ideel til tyndt og let hår. Det har en stærk regenererende virkning, lindrer puffiness.

Vassen er velegnet til alle hudtyper, til hårdt hår.

Voks skabt specielt til depilation på ansigtet. Godt lugter huden.

Voks til meget tør og følsom hud.

Til alle hudtyper, der er egnet til at fjerne kort og hårdt hår.

Varm voks til depilation egnet til følsomme hudområder.

Velegnet til fjernelse af tyndt og let hår. Ideel til at fjerne store overflader.

Voks til alle hudtyper.

Til depilation på følsom hud. Fremragende toner og fugtiger huden.

Frugtvoks til alle hudtyper.

Voks til alle hudtyper.

Varm voks til depilering er velegnet til behandling af store hudområder - på ben, ryg, bryst og arme.

Voks til alle hudtyper.

Voks i en patron med en jordbærsmag. Velegnet til at fjerne hårdt og kort hår.

Voks for tør, tilbøjelig til at skrælle huden.

Velegnet til fjernelse af tyndt og let hår. Anbefales til følsom hud tilbøjelig til allergi.

Velegnet til alle hudtyper, anbefales til at fjerne hårdt hår.

Voks i en patron med kamille. Velegnet til at fjerne hårdt og kort hår.

Voks i en patron med en frugt aroma. Velegnet til moderat hårfjerning.

Voks for tør, tilbøjelig til at skrælle huden.

Medium densitet voks. At fjerne hår af enhver hårdhed.

Voks til alle hudtyper.

Voks for følsom hud.

Varm voks til depilering er velegnet til behandling af store hudområder - på ben, ryg, bryst og arme.

Til følsom hud. Det har en behagelig neutralt smag.

Ideel til tyndt og mediumt tykt hår. Anbefales til følsom hud.

Voks for følsom hud.

Varm voks til depilering er velegnet til behandling af store hudområder - på ben, ryg, bryst og arme.

Fordelene ved at bruge voks til depilation i kassetter

For at opvarme voksen i patronen, vil du bruge kun 15-20 minutter. Materialet smelter ved en temperatur på 37 grader, så selv for begyndere er det ikke særlig svært at bruge kassetter derhjemme - risikoen for at blive brændt reduceres til næsten nul. Det er meget bekvemt at opvarme og anvende voks - sammensætningen til hårfjerning placeres i en speciel beholder, der ikke ved et uheld kan vælges. Sandsynligheden for at beskytte tøj og møbler er minimal. Fremgangsmåden udføres ekstremt hurtigt, fordi Intet behov for en spatel at anvende.

Voksens sammensætning kan være anderledes - det tilsættes æteriske olier, urtepomace og andre hudvenlige komponenter. Kassetter er meget mere økonomiske end dåser af voks, som er behageligt kombineret med lave priser, og det er en god grund til at købe voks til hårfjerning i patroner.

Sådan bruges vokspatroner

 1. Placer patronen i specialudstyr - voks - og varme til smeltepunkt.
 2. Behandl din hud med professionel kosmetik til hårfjerning - en speciel lotion eller gel med en antiseptisk, rensende og affedtningsvirkning.
 3. Arm dig selv med en speciel strimmel til depilering af ikke-vævet, ikke-elastisk materiale. Test hvordan opvarmning af voks er, rul det over flere gange. Hvis værktøjet ligger jævnt, er det tid til at starte proceduren.
 4. Brug en rulle, dække området omkring 10-12 cm lang med opvarmet materiale, der bevæger sig langs hårvæksten. Hvis du behandler en ujævn overflade (for eksempel ankler eller knæ), stræk huden og påfør voks med korte strimler, 2-3 cm hver.
 5. Fastgør en strimmel hurtigt til zonen, efterlad et lille stykke på siden, hvor du vil rive den af. Forsigtigt glat
 6. Efter et par sekunder, når du trykker på huden i separationsområdet, trækkes stripen kraftigt mod hårets vækst, mens du ikke trækker den op.
 7. Hvis du ikke opnår den ønskede glathed første gang, gentag processen med påføring og fjernelse af voks.
 8. Fjern klæbrige rester og hudirritation med professionel kosmetik efter depilation med antiinflammatoriske, helbredende og beroligende ingredienser. Dette kan være en lotion uden fede komponenter eller olie.

Efter denne epilering vil huden glæde sig over glathed og skønhed i ca. 3-4 uger. Efter denne periode kan du gentage proceduren. Pas på og undgå depilering for sår, irritation og papillomer, åreknuder, dermatitis, diabetes, urticaria, erythema, eksem og udslæt af anden oprindelse.

Hvis du vil købe voks i blækpatroner i St. Petersborg i online-butikken, skal du kigge på kataloget Pretty Women Pro. Vi tilbyder et bredt udvalg af produkter til gode priser med levering i Rusland.

Sådan trækker du ud øjenbrynene uden smerte

Solarium og swimmingpool: hvordan man kan kombinere?