Hvordan man bruger forskellige typer voksvoks

Fremgangsmåden ved hårfjerning ved hjælp af voks er kendt for mange, men ikke alle ved, hvordan man bruger voks til at gøre proceduren mindre smertefuld og sikker. At komme i gang er at forstå princippet om enhedens funktion. Voskoplav, eller apparat til smeltning af voks, består af et stativ under tanken, varmeelementet og kontrolknapperne. Princippet om dets funktion ligner apparater til opvarmning af flasker med baby mad, ved hjælp af regulatoren kan du vælge det ønskede smeltepunkt for voks. Det er sikkert at bruge sådanne enheder derhjemme, du behøver ikke højt strømforbrug og kontrolfærdigheder.

Typer voskoplavov til hårfjerning

Afhængigt af designet af det fartøj, der anvendes til opvarmning af voks, er voksvoks opdelt i:

 • dåse;
 • kassette;
 • kombinerede modeller.

Kassettekassetter har en speciel platform med et varmeelement, i hvilket kassetter eller blækpatroner er fyldt med voks. Et rullehoved er installeret på patronen, det gør det muligt at anvende voks jævnt og i et tyndt lag, hvilket minimerer risikoen for forbrændinger. Der er specielle dyser af forskellig størrelse, idet der tages hensyn til det område, hvor proceduren skal udføres. Hvem bruger en kassette enhed, der er helt tilfreds med resultatet.

Kassette voks voks er bedst egnet til arbejde med varm voks. Det opvarmes til +60 ° C, og fordeles derefter langs hårets vækst. Epilation udføres normalt på arme, ben og ryg, da i disse områder vokser håret i en retning. Til denne procedure er der brug for papirstrimler, de er tæt på huden, og efter afkøling fjernes de sammen med voks og klæbende hår. Kassettevoksning anses for optimal til hjemmebrug. Hvis det er nødvendigt, hårfjerning store overflader, kan du købe en model med flere kassetter. Nem at bruge modeller med sensorer, der viser den resterende mængde voks. Det er nødvendigt at kontrollere kompatibiliteten af ​​indkøbte vokskassetter med voks voks, nogle gange er deres dimensioner forskellige. Som et resultat kan patronen simpelthen falde ud af rulledysen.

Hvad er praktisk dåse og kombinerede voks?

De bruges ofte i professionelle butikker, selv om du kan købe modeller til hjemmet. Konserves voks voks er designet til "hot" epilering, de opvarmer voks til + 120 ° C. "Hot" epilering er velegnet til hudområder, hvor hårvækst opstår i forskellige retninger. Disse er områderne af bikini og underarms, og hos mænd - på brystet og underlivet. Ved hjælp af en spatel spredes varm voks over hudområdet og forlades i nogen tid. Voks stiver i form af en film, den fjernes sammen med klæbende hår.

For ikke at blive brændt, skal du først anvende lidt voks på din hånd og vurdere dens temperatur. Konservesbeholdere kræver omhyggelig håndtering på grund af risikoen for voksstænk og forbrændinger. Voksbeholderen skal være dækket af et låg. Det er bedre at vælge modeller med termostat eller termostat.

Kombineret voks er en dyrere model, som giver dig mulighed for samtidig at varme kassetterne og beholderne med voks. Normalt er de udstyret med skønhedssaloner, men du kan købe enheden til hjemmebrug. I de kombinerede modeller indstilles opvarmningstemperaturen for hver tank separat.

Hvordan vælger man den optimale model

Før du køber en voks voks, skal du beslutte, hvor ofte hårfjerning er nødvendig. Hvis proceduren udføres kontinuerligt og på store overflader, er det bedre at vælge modeller, der opvarmer flere beholdere på samme tid. En kassettemodel er egnet til engangsbrug, du kan tage den med dig på en tur. Sådanne modeller fremstilles med en elektrisk ledning eller med en stativ, hvorfra kassetten efter opvarmning til den ønskede temperatur fjernes fuldstændigt. Denne indstilling er mere praktisk, da det ikke begrænser valget af sted for proceduren efter længden af ​​ledningen. Modeller med elektrisk ledning skal afbrydes fra stikkontakten under anvendelse af voks.

 • med en systematisk procedure vokser hårene langsommere, bliver tyndere og mindre synlige;
 • voksing irriterer ikke huden
 • Du kan fjerne hår fra enhver del af kroppen;
 • Efter epilering vokser nyt hår efter 2 uger.

Hårfjerning er dog absolut ikke egnet til hudsygdomme, gravide og patienter med diabetes mellitus. Anbefales ikke til brug i nærvær af muldvarp eller vorter på huden.

Stadier af voksning

For effektiv hårfjerning er det nødvendigt, at deres længde er 3-5 mm. Prævoks opvarmes i apparatet til den ønskede temperatur.

 1. Inden du bruger kassetten, skal du dreje rullen ned i nogle få sekunder, så voksen kommer på rullen og derefter påføre et tyndt jævnt lag på det område, der skal behandles. Derefter skal kassetten placeres lodret på en plan overflade, så voksen ikke løber ud.
 2. En stribe papir er tæt påført på vokslaget og presset mod kroppen for bedre kontakt. Det er bedre, hvis papiret er et par centimeter længere end det voksede område.
 3. Papir med klæbrige hår og voks fjernes ved en skarp bevægelse mod hårvækst. På samme tid skal du bruge den anden hånd til at fastsætte huden, så den strækkes. Jo bedre huden er strakt, jo mindre smerte.
 4. Hvis nogle af hårene er efterladt, bliver der igen påført papir på dette sted, og efter voksstik er de kraftigt trukket af.

En papirstrimmel kan påføres voks flere gange. Efter proceduren fjernes den resterende voks med olie.

Våd ikke behandlet hud i 8 timer efter proceduren.

Du bør ikke besøge badet eller saunaen i de næste 2-3 dage. For at forhindre indfødning af håret kan huden behandles med en skrubbe.

Efter at have erhvervet visse færdigheder, vil epilering ikke tage meget tid, og din hud vil glæde dig med glathed og mangel på hår.

Sådan bruger du patronvoksning?

Siden antikken er standarden for feminin skønhed anset for at være en glat, velplejet krop uden tegn på unødvendigt hår. Og i dag søger kvinder efter måder at slippe af med overskydende vegetation og vælge de mest effektive. Blandt de populære metoder, som moderne kvinder oftest bruger, er voksning eller voksning. Indtil for nylig gælder denne procedure udelukkende for salontjenester. Til sessionen er det nødvendigt at opvarme voksmassen til en bestemt temperatur, hvilket er ret vanskeligt at gøre ved hjælp af tilgængelige værktøjer (potter eller skåle) derhjemme. Med fremkomsten af ​​specielle instrumenter til opvarmning af voks er problemet med hjemmeprocedurer blevet meget enklere. Nu, for at gøre en voksfjerning selv, behøver du kun at lære at bruge voks voks.

Typer af enheder

Før man fortsætter med hjemmet til fjernelse af unødvendig vegetation med voks, er det vigtigt at forberede sammensætningen, nemlig smelte blandingen til den ønskede konsistens og temperatur. Voks smelter er beregnet til dette formål, hvilket i høj grad letter den forberedende proces og gør proceduren sikker. I dag på det kosmetiske marked kan du finde flere typer enheder, der smelter voks, hvis væsentligste forskel ligger i designet:

 • dåse apparat;
 • kassette modeller;
 • Kombinerede voksvoks.

Udformningen af ​​apparatet af enhver art er yderst simpelt og omfatter:

 • stå under tanken med blandingen;
 • ledning til stikkontakt eller base
 • knapper og kontrol knapper.

På trods af modellerne eller deres omkostninger er driftsprincippet altid det samme: automatisk valg og understøttelse af det optimale temperaturniveau på grund af den indbyggede termostat. En sådan funktion af anordningen forhindrer kroppen i at blive brændt.

Voskoplav, eller apparat til smeltning af voks, består af en stativ under tanken, varmeelementet og kontrolknapper

Kananordningen - den er beregnet til opvarmning af vægten i banker og bruges generelt i skønhedssaloner, da den beregnes på store mængder voksblanding. Værktøjet i bankerne bruges til den såkaldte "hot" hårfjerning, når massen efter hærdning fjernes ved hjælp af væv eller papirstrimler. Denne type fjernelse af overskydende vegetation er velegnet til armhule eller bikini zone. Det er nødvendigt at arbejde med konserves meget forsigtigt, da temperaturen af ​​den smeltede masse når 120 grader.

Kassetten er ideel til hjemmeben vegetation sessioner og består af kassetter eller patroner fyldt med en blanding og anbragt på en stativ med et varmeelement. Patron voks coplav har specielle dyser til forskellige dele af kroppen og et rullehoved til at påføre produktet på huden i et tyndt og jævnt lag. En sådan model er den bedste mulighed for epilering med varm voks opvarmet til +60 ° C.

Den kombinerede model - er beregnet til samtidig opvarmning af patroner og kapacitet med voksblanding. Sådanne enheder bruges som regel i skønhedssaloner, men hvis du ønsker det, hvis prisen passer dig, er det helt acceptabelt at bruge det hjemme. I disse indretninger er funktionen af ​​separat opvarmning af massen i hver beholder eller kassette tilvejebragt.

Instruktioner for brug af enheden

Dem, der beslutter at købe en enhed til opvarmning af voksblandingen, skal du først bestemme, hvor ofte og i hvilken størrelse kroppen vil blive epilering. Til konstant brug og behandling af store hudområder er det sandsynligt, at der vil være behov for en model, hvor flere beholdere kan opvarmes på samme tid. For små epilerede områder, til brug for engangsbrug eller brug af enheden under rejsen, er det bedre at blive på en kassette, hvor kvaliteter som enkelhed og kompaktitet er i første omgang.

For at proceduren skal vise et positivt resultat, er det nødvendigt at studere instruktionerne, før du starter sessionen, og find ud af, hvordan du bruger voks korrekt. Alt er simpelt her:

 • varme massen til den ønskede temperatur;
 • distribuere på hudens problemområde
 • Fjern blandingen samtidig med unødig vegetation.

Fordelen ved voksning er:

 • varigt resultat - huden vil forblive glat i 2-4 uger. Permanent hårfjerning vil føre til, at hovedbunden bliver tyndere og vil vokse meget langsommere, hvilket forlænger følgelig effekten af ​​glat hud;
 • brugen af ​​voks reducerer risikoen for irritation på huden efter proceduren;
 • Voksning anvendes på alle dele af kroppen og ansigtet.
Kassette voks voks er bedst egnet til arbejde med varm voks.

Kontraindikationer

Det er strengt forbudt at udføre proceduren i følgende tilfælde:

 • diabetes mellitus
 • graviditet;
 • hudsygdomme.

Betingelser for brug af kassetteenhed

 • i første fase er det nødvendigt at placere patronen i en voksmølle og tænde for netværket i 20-30 minutter, indtil massen smelter til den ønskede konsistens og temperatur;
 • For at starte proceduren skal du dreje kassettrullen ned og vente et par sekunder, indtil den varme voks kommer på rullen og derefter anvende et lag af penge på problemområdet, der bevæger sig i retning af hårvækst. Nulstil kassetten, indstil den således, at massen ikke løber ud (lodret position);
 • læg en papirstrimmel på laget af blandingen og tryk tæt på kroppen;
 • i en skarp bevægelse for at rive voksen sammen med båndet og klæbende hår, der bevæger sig mod hårets vækst. På den anden side skal du bruge den anden hånd til at stramme og fiksere huden i denne position. Jo stærkere spændingen er, jo svagere er ømheden;
 • i tilfælde af at en del af vegetationen forbliver, skal manipulationen gentages;
 • Fjernelse af rester fra epilering med olie.

Den vigtigste betingelse for kvaliteten af ​​sessionen er, at huden er helt tør, inden blandingen påføres.

For at behandle den næste del af kroppen gentages hele sekvensen af ​​handlinger, begyndende med at dreje patronen (for at dække den med voks) og påføre et lag af opvarmet blanding på hudoverfladen. Hvis massen er kold, skal du tænde for voks, varme massen i kassetten og fortsætte proceduren.

Det skal huskes, at du efter voksningssessionen også bør følge reglerne for hudpleje:

 • inden for 8-10 timer efter proceduren anbefales det ikke at udsætte behandlede områder for vand;
 • at besøge saunaen eller badet bør udskydes i mindst 2-3 dage;
 • For at forhindre indvækst af hår, skal hudområder, der er blevet vokset, behandles med en skrubbe.

Efter at have mestret de nødvendige færdigheder til voksning, vil det være ret nemt at udføre voksningsproceduren derhjemme.

Fordelene ved voks voks

Plusser apparater til opvarmning af voksblandingen:

 • sikkerhed;
 • kompakthed;
 • volumen;
 • opvarmningshastighed
 • magt;
 • påkrævet temperatur
 • økonomisk strømforbrug.

Ved køb af en enhed er det værd at afklare, om denne model af vokssmelte svarer til den type blanding, der anvendes under proceduren, da hver enhed er konstrueret til en bestemt sammensætning, for eksempel: hvis varmeren er dåse, vil voksmassen for patronen ikke smelte.

En højkvalitets enhed med et stort sæt ekstra funktioner, der skaber bekvemmelighed under hjemmeprocedurer, er en virkelig nyttig enhed til krops- og ansigtspleje, der giver mulighed for voksning med minimal indsats og positive resultater.

Kassette voks voks - modeloversigt, specifikationer og pleje

Body hårfjerning med voks har været praktiseret i årtier. For at gøre proceduren komfortabel og så behagelig som muligt, foreslår de moderne producenter at bruge kassette voks voks. Takket være sikkerhed og brugervenlighed kan proceduren udføres ikke kun i kabinen, men også i hjemmet.

Hvad er en kassettevoksning, egenskaber og applikationer til?

Kassettevoksning anvendes til depilation ved hjælp af specielle patroner, som er en beholder med voks. Spiser fra netværket opvarmer vokssmelten dets indhold til den ønskede temperatur. I den øvre del er der en rulleapplikator, hvorved smeltet voks påføres på et jævnt tyndt lag. Indtil han frøs, påføres en papirstrimmel ovenpå og med en skarp bevægelse fjernes sammen med uønsket hår. Patronen er engangsbrug, og når den er overstået, skal du købe en anden.

HJÆLP! Vaskens standard smeltetemperatur i patronen er 39-40 grader, så der er ingen termostat i kassettevarmerne. Enheden når den ønskede temperatur og opretholder den gennem hele proceduren.

Anvendelse:

 • kassetten indsættes i varmeapparatets krop;
 • enheden er tilsluttet stikkontakten, indikatorlyset tændes, processen med voksopvarmning begynder;
 • Når indholdet af patronen når driftstemperaturen, vil forvarmningstilstanden tænde;
 • voksning afbrydes fra netværket, begynder proceduren for depilering.

Udvælgelsesinstruktioner

Enhederne varierer i følgende parametre:

 • Fodermåde Nogle voksplader er forbundet til netværket, ikke direkte gennem ledningen, men ved hjælp af en basestativ. Komfort ligger i det faktum, at under indretningens arbejde ikke vil strække ledningen, vil indholdet af patronen på dette punkt gradvist afkøles. Der er modeller med baser, som to eller tre voks er tilsluttet på samme tid. Dette er nødvendigt, hvis depilationen udføres kontinuerligt, såvel som store arealer behandles, og der er ikke tid til at vente på, at den nye patron opvarmes. Nogle modeller har evnen til at strøm fra batterierne.
 • Strøm. Jo kraftigere enheden er, jo hurtigere vokser op til driftstemperaturen. I gennemsnit tager det 15-20 minutter.
 • Indstillinger. Kittet kan have ekstra tilbehør: genanvendelige spatler, rengøringsmidler.
 • Tilstedeværelsen af ​​en termostat. En sådan mulighed findes sjældent for patronvoks, men det kan være nødvendigt, når man arbejder med voks, der har et ikke-standard smeltepunkt.
 • Byg kvalitet. Enheden skal være lavet af plastik af høj kvalitet med et stramt beskyttelsesdæksel. Under opvarmning bør der ikke være nogen fremmed lugt. Hvis voskoplav har en base, skal den være fast og ubesværet indsat i reden.
 • Omkostninger. En kvalitets vokssmelte fra et bevist firma vil ikke være billigt, men når du køber en enhed til privat brug, kan du spare på ekstra muligheder, som du kun har brug for i salonen.

Først skal du beslutte, hvor ofte og under hvilke forhold varmeapparatet skal bruges, samt de nødvendige ekstrafunktioner. Det er praktisk at bruge enheden med et gennemsigtigt vindue, hvorigennem du kan se, hvor meget voks der er tilbage i patronen.

VIGTIGT! Standardpatronvolumenet for voks er 100 g. Før du køber, skal du sørge for, at patronens volumen og form er velegnet til brug i en bestemt voks voksmodel.

Voskoplavy, som ikke bør købes

 • Kinesiske forfalskninger. At skelne en sådan enhed kan være udseende. Normalt ser det ud som en populær model af et kendt mærke, men navnet på sagen er ændret. Sættet mangler den nødvendige dokumentation. På trods af den billige pris kan voksning i løbet af arbejdet overophedes, blive ustabil eller hurtigt blive ubrugelig.
 • Ildfaste materialer med ikke-standard volumen eller form af patronen. Nogle producenter arbejder kun med deres egen voksproduktion. Hvis du køber en almindelig patronpatron til et sådant instrument, kan det ikke passe forgæves.
 • Med fast netledning. Hvis ledningen er tilsluttet enheden direkte, og der ikke er nogen mulighed for at fjerne det under depilation, vil det medføre unødvendig ulejlighed.
 • Uden garanti. Ingen producenter er immune fra ægteskab. Hvis voksrefraktoren bliver uvirksom eller fejler den første brugsdags, skal det være muligt at udskifte det.

pleje

Varmeapparatet skal rengøres efter hver brug. For at skrubbe voksen fra kroppen ved hjælp af de midler, du kan købe i en specialbutik. Efter påføring opløses klæbemidlet og kan let afvaskes. I hjemmet kan du slippe af med voks med almindelig vegetabilsk olie eller alkohol.

TIP! Brug en ikke-vævet klud under rengøring. Dette vil medvirke til at undgå at lægge fibrene i stoffet eller bomuld til voks.

Producentoversigt

Hvid linje

Italiensk firma producerer udstyr og kosmetik til depilation. I Rusland blev popularitet popularitet på grund af god kvalitet og overkommelig pris. De fleste hvide linjer vokser i Kina, men nogle modeller er lavet i Italien selv.

Virksomheden har en bred vifte af klyngevoksningsanordninger til skønhedssaloner og boliger. Til den første version produceres kraftfulde enheder med baser til to og tre patroner til uafhængige brug - kompakte modeller. Alle vokssmelter er udstyret med en lysindikator, nogle modeller har et gennemsigtigt vindue på en af ​​siderne. Enhederne er designet til at opvarme en standardpatron med voks i 100 g. Prisen varierer fra 1-1.5 tusind rubler.

Gezatone

Gezatone er Europas førende inden for produktion af professionelt kosmetologisk udstyr til salonbrug og hjemmeprocedurer. Virksomheden har ikke mange modeller af vokslegeringer, men de er alle af høj kvalitet og har positive anmeldelser.

Voskoplavy gør i Frankrig det specialiserede udstyr. Apparaterne holder temperaturen godt, må ikke overophedes og ikke brænde hænderne under brug. Nogle modeller sælges samtidigt i flere trim niveauer: med en base og en aftagelig netledning. Dette gør det muligt om nødvendigt at købe de nødvendige detaljer for det allerede opnåede voksmateriale. Den gennemsnitlige pris på enheden er 1.5 tusind rubler.

TNL Professional

Det koreanske selskab trådte ind på det russiske marked for 10 år siden. Depilationsudstyr er ikke en profil, så valget af voksvarmere er ret beskedent. Ikke desto mindre er nogle modeller blevet populære på grund af den lave pris. Voskoplav på en kassette til privat brug koster kun ca. 500 rubler. Blandt manglerne noterer brugerne lav strøm og en garanti på kun tre måneder.

Depilflax

Virksomheden fra Spanien, som den forrige, har et lille antal modeller af klynge voks smelter, men alle er af fremragende europæisk kvalitet og tankevækkende design. Køberen kan købe et sæt af en, to eller tre varmeapparater komplet med en base. Den gennemsnitlige pris for en voks coplav pr. Kassette starter fra tusind rubler.

Listen over dokumenter, der skal købes

Som i tilfælde af elektrisk udstyr bør køb af voks voks ledsages af mindst minimal dokumentation:

 • Instruktioner. Køb voks voks uden det er ikke det værd. Håndbogen skal indeholde oplysninger om enhedens tekniske egenskaber, brugsregler samt navnet på modellen og producentens kontakter.
 • Garanti kort. Det skal indeholde navnet på varen, serienummeret og pakningen af ​​handelsorganisationen. Efter købet skal du gøre dig bekendt med betingelserne for garantien.
 • Overensstemmelsescertifikat. Ingen vil fremlægge et dokument om dets tilgængelighed ved køb, men voksvarmeanlæg er underlagt certificering. Du kan finde ud af, om den er tilgængelig i tre PCT-bogstaver på pakken. Dette bekræfter, at waxtoplav opfylder kravene i tekniske forskrifter.

konklusion

På trods af overflod af billig kinesisk vokslim er det bedre at stoppe valget på en dokumenteret producent. Hvis du køber en enhed til hjemmeaffald, kan du spare på udstyr og yderligere funktioner. For salonen er det bedre at tage en model med en base til flere voksvoks. Voks på huden bør ikke være for varmt, ellers er det nødvendigt at mistanke om en fejl i enheden og bede om garantiservice.

Nyttige videoer:

Hvis du har spørgsmål, så spørg dem i kommentarerne. Vores eksperter vil svare dig så hurtigt som muligt.

Hvordan man vælger og bruger voks voks

En af de mest almindelige kosmetiske procedurer til fjernelse af uønsket ansigts- og ansigtshår er voksning. Sandsynligvis i dag er det svært at finde en kvinde, der i hvert fald i sit liv ikke har forsøgt at vokse hjemme. Dette er en forholdsvis overkommelig og ikke for kompliceret manipulation, hvilket er meget forenklet, hvis moderne enheder bruges til at opvarme voksklyngen og kan vokse voks.

Hvad er voskoplav

Problemernes smertefrihed afhænger af, hvordan vokset opvarmes. For at opvarme den faste masse til den ønskede konsistens er der nu ingen grund til at jordpanden, og endnu mere, så sammensætningen ikke brænder, som det var før. Voskoplav - en enhed med en termostat, der fungerer i overensstemmelse med apparatets princip for opvarmning af containere med babymad, håndterer sådanne problemer. Dens vigtigste fordele er:

 • smelter voksen til den optimale konsistens;
 • holder temperaturen i slukket tilstand;
 • helt sikkert at bruge;
 • tager lidt plads;
 • økonomisk energiforbrug.

Enheden har et simpelt design og består af tre vigtige dele:

 • kystfartøjer til containere;
 • ledning til stikkontakt eller stativ;
 • knapper og andre regulerende kontroller.
Voskoplav har en simpel design og kompakt størrelse.

Hovedspørgsmålet, når man køber en enhed - hvad skal man navigere? Eksperter inden for kosmetologi anbefaler først og fremmest at være opmærksom på producenten, en slags vokssmelte, da følgende vigtige parametre er:

 • effekten af ​​den enhed, som opvarmningshastigheden afhænger af
 • mængden af ​​voksmasse, der kræves til opvarmning
 • det tidspunkt, hvor driftstemperaturen opretholdes efter frakobling fra netværket;
 • Kompaktitet og bekvemmelighed af modellen;
 • metode til tilslutning til elnettet;
 • enhedsgarantiperiode.

Før du køber voks, spørg altid om du har kontraindikationer til voksning. For alle tumorer, dermatitis og hudlæsioner, åreknuder, infektiøse og onkologiske sygdomme samt graviditet er manipulation forbudt.

Typer af vokslim

Kendskab til funktioner og egenskaber ved varianter af vokssmelter vil hjælpe med at bestemme valget.

kassette

Kassetter og patroner er bekvemme og nemme at bruge, så du kan behandle enhver hud på din krop og ansigt. Vassen er i en speciel enhed (kassette / patron), på hvis overflade en rulleapplikator er anbragt. Med denne detalje kan et tyndt lag hud påføres huden, hvilket forhindrer forbrændinger.

Nogle modeller har et specielt vindue, der giver dig mulighed for at bestemme mængden af ​​resterende voks.

For at opvarme behovet for at indsætte patronen i voksmøllen, skal du sørge for, at deres dimensioner matcher hinanden. Nå, hvis varmeren er universel og designet til at arbejde med forskellige størrelser. Et vigtigt punkt - måden at tilslutte enheden til lysnettet. Kassettemodellen indebærer muligheden for at bruge varm og varm voks. Den gennemsnitlige pris kan være fra 1000 til 2000 rubler.

Kassette voks smelte er bekvem og nem at bruge.

krukke

En sådan anordning kan smelte en stor mængde voks og er mere beregnet til salon end for hjemmet. Det hele afhænger af størrelse og muligheder. I dette tilfælde er det nødvendigt at forsigtigt påføre den opvarmede masse med en speciel spatelspatel. I alle modeller af dåse type er der temperaturregulatorer, der gør det muligt at styre varmeprocessen og opretholde den ønskede temperatur. Omkostningerne ved kan voks voks er helt acceptabelt. I gennemsnit varierer det fra 1.500 til 4.000 rubler.

Kanen voskoplav er beregnet mere til salon end for hjemmet.

kombineret

Den tredje mulighed kombinerer kapaciteterne i de to tidligere typer og har fordele, der sikrer maksimal succes af proceduren. Følgelig er omkostningerne ved en sådan vokssmelte væsentligt højere end den for en kassette eller dåse. Det svinger omtrent i området fra 5.000 til 9.000 rubler.

Kombineret voks voks sikrer maksimal voks succes.

Applikationsfunktioner

Funktionsprincippet for alle former for voks er det samme: Automatisk valg og understøttelse af det optimale temperaturniveau gennem den indbyggede termostat. Denne funktion undgår forbrændinger.

Beauticians lover - hvis processen med voksning udføres regelmæssigt, så vil uønskede hår over tid blive tyndere, de vil vokse langsommere

For at komme i gang skal du gøre dig bekendt med de instruktioner, der er vedhæftet enheden og udforske de vigtigste punkter. Hvis det er en vokstype kassette, er det nødvendigt at indsætte patronerne i de specielt udpegede rum og tilslutte enheden til elnettet. Når blandingen opvarmes (efter ca. 15-20 minutter), skal kassetten vendes med en rulle nedad i nogle få sekunder. Du kan så sprede et tyndt lag af varm masse over den rensede hud i retning af hårvækst (i en vinkel på 45 °), stram godt et stykke papir eller stof i dette område, glat det og rip det i modsat retning, og hold huden med den anden hånd.

Video: Aflejring af benene med vokspatroner

Det er vigtigt! Til depilation med en patron er det bedre at bruge vævsstrimler, da de er mere holdbare og egnede til flere formål.

http://pureskin.pro/skinhair/epilation/type/vosk/vidy/vosk-dlya-depilyacii-v-kartridzhax.html

Vassen til dåseapparatet vælges fortrinsvis på basis af planteekstrakter og olier, idet der altid tages hensyn til typen af ​​hud. Den er anbragt i en rensetank, lukket med låg og opvarmet i 20-30 minutter. Sammensætningen lægges meget omhyggeligt på huden med en spatel i et ensartet lag i retning af hårvækst (i en vinkel på 90 °) og afrives som det hærder i modsat retning. Man bør huske på, at massen i en dåse voks kan opvarme op til 120 ° C, efter et par minutter omdannes til en elastisk film, så der er ingen grund til at bruge strimler.

Uanset hvilken metode der bruges, prøv at rense huden fra rester af midler til professionelle kosmetiske olier og emulsioner med en afkøling og beroligende effekt. De fjerner perfekt voks, lindrer irritation, sænker yderligere hårvækst.

Omsorg for hårfjerning

Eksperter anbefaler at rengøre overfladen af ​​voks umiddelbart efter den sidste procedure med alkoholservietter, som sælges på apoteket (eller ved professionelle midler - for eksempel Depileve). Opløs perfekt isopropylalkoholvoks samt alle andre alkoholholdige opløsninger med en koncentration på mere end 40%. Med ukompliceret forurening kan vegetabilsk olie være velegnet. Det er nødvendigt at påføre en lille mængde på en varm overflade og vente 10 minutter, og rengør derefter med en fugtig bomuldsstynge.

Voskoplav: hvordan man bruger enheden og hvilke typer der findes

Procedurer for fjernelse af uønsket hår i salonen kræver finansielle investeringer. Derfor udfører kvinder ofte depilation derhjemme. Voksning er en af ​​de mest populære metoder til bekæmpelse af hår. Voksaflejring kan udføres ved hjælp af en anordning, såsom vokssmeltning. Men hvad er denne enhed og hvordan man bruger den?

Voskoplav og dets sorter

For at fjerne hår ved hjælp af voksmetode anvendes voks:

Kold voks kræver ikke opvarmning: Det er nok at holde det i dine hænder, før du bruger det

Varm voks til depilation opvarmes til 45 ° C

Varm voks til hjemmebrug er normalt placeret i en krukke, og til professionel brug er det granulater, plader eller fliser.

Voskoplav - en enhed, der opvarmer voksmassen til den ønskede temperatur. Under proceduren opretholder enheden varme, hvilket forhindrer afkøling af det skummende materiale. Det moderne marked tilbyder flere varianter af voks smelter.

Kan vokse

Apparatets type kan bruges oftest i saloner. Dens funktion er evnen til at smelte voks i store mængder. Kan voksvoks er udstyret med en regulator, der gør det muligt at ændre temperaturen på massen under aflejring. Ved arbejde med en sådan voksmølle skal der ydes ekstrem forsigtighed, da indholdets temperatur kan være meget høj.

Varm hårfjerning er velegnet til bikini og underarm.

Hermetisk voksning bruges til varm voksning.

Kassette eller patronvoksning

Kassette voks voks er beregnet til depilation ved hjælp af patroner. Deres største fordel er tilstedeværelsen af ​​en valsespids, som giver mulighed for jævnt og tyndt at anbringe masse på kroppen. Også ved brug af voks i en kassette reduceres risikoen for forbrændinger: Designet sikrer pålideligt sammensætningen.

Patroner er nemme at bruge til områder, hvor hårene vokser i en retning: på ben eller arme.

Kassettevoks er opdelt i:

 • enheder med base. Funktionsprincippet for sådanne modeller ligner et vandkedels arbejde: Varmeapparatet er anbragt på en stativ, som er inkluderet i netværket ved hjælp af en ledning. Hvis det er nødvendigt at opvarme voksen yderligere under drift, placeres voksvokset på basen i flere minutter;

Voskoplav med base - dyrere og bekvemere valg end enheden uden base

Voskoplav uden base bruges ofte til hjemmetablering

Kombineret voksning

Designet af den kombinerede vokssmel gør det muligt at bruge det både til opvarmning af voks i dåser og til opvarmning af kassetterne. Kammeret til den varme masse er udstyret med en temperaturregulator. Området for patronerne kan repræsenteres med voksbaser med en base eller simpelthen kasser til opvarmning af kassetterne.

Kombineret voksning - En enhed, der bruges i depilationskabiner med en stor strøm af kunder og flere mastere

Hvilken voks ildfaste er bedst til dit hjem?

anna18-02-1997 fra: 04.02.2018, 12:02
Fjernet et komma, fordi "fra synsvinkel". - Ikke et indledende design.
'> "> Med hensyn til bekvemmelighed, sikkerhed og tilgængelighed er kassettvokssmeltning mest egnet til hjemmebrug. Patroner tillader at anvende blandingen korrekt selv til en nybegynder. Nogle gange er der købt hermetisk voks voks til hjemmet. I dette tilfælde er det nødvendigt at vælge modeller til opvarmning af små mængder voks.

Normalt er hjemme voksning gjort med patroner og papirstrimler.

Regelmæssig voksning gør det mindre smertefuldt over tid. Fjern uønsket vegetation er bedre i et par dage efter menstruation.

Hvordan man arbejder med dåse voks

Depilation ved brug af dåse voks involverer følgende trin:

 1. Voksmassen placeres i en voksmølle og bringes til den ønskede temperatur. Det er normalt skrevet på krukken med blandingen. Varigheden af ​​opvarmning afhænger af varmeapparatets model.

Voksen skal opvarmes til den ønskede temperatur, det vises normalt på emballagemassen.

Varm voks påføres huden med en spatel til hårvækst.

Voks holder hårdt fast, så fjernelsen er hurtig

Uanset hvilken type voks der anvendes, er det nødvendigt at behandle huden med olie ved afslutningen af ​​proceduren for at fjerne voksrester.

Video: Underarm Depilation med Hot Wax

Depilation med kassettevoks

Affiltreringsmetoden ved hjælp af en kassetteanordning indbefatter følgende manipulationer:

 1. Patronen er anbragt i enheden og inkluderet i netværket i 20-30 minutter.
 2. Efter opvarmning afbrydes enheden fra netværket.
 3. Voskoplav vende om i nogle få sekunder for at massere lidt glas.
 4. Enheden udføres på huden for at gøre en strimmel af størrelsen af ​​en papirstrimmel.
 5. En påføring påføres den påførte masse, hvis ene kant skal forblive fri for 1 cm.
 6. Grib den frie kant, træk strimlen kraftigt mod hårets vækst.

Voksen påføres hårvæksten og fjernes - i modsat retning

Voksning refererer til bioepilationsteknikker. På denne måde blev vegetationen fjernet i antikken, især østlige kvinder betalte denne opmærksomhed.

Video: Fjernelse af fødderne med varm voks

Hvad kan erstatte voks voks?

Du kan opvarme voksen derhjemme uden voksning:

 • Brug af mikrobølgeovn. En forfyltet foliebeholder eller patron er anbragt i en varmebestandig beholder og tændt ovnen. Opvarmningstiden afhænger af mængden af ​​masse og strøm på enheden. Hvis det er 1000W, er 30 sekunder tilstrækkeligt. Med mindre strøm øges tiden til et minut.
 • Vandbad. En beholder med voks placeres i en bred gryde med en lille mængde vand. Efter kogning skal ilden reduceres. Ved konstant omrøring er det nødvendigt at opvarme voksen, indtil den bliver homogen. Hele processen tager ikke mere end 10 minutter. Før du bruger blandingen, er det nødvendigt at kontrollere temperaturen med et termometer.
 • Brugen af ​​jern. Kassetten er pakket i klud - dette forhindrer hurtig smeltning - og forsigtigt stryges med et varmt jern.

Valget af metoden til opvarmning af voks er en personlig sag, men brugen af ​​en speciel enhed er den sikreste og mest effektive metode.

Hvis du ikke har voks voks, kan du opvarme voksen med en mikrobølgeovn, vandbad eller jern

anmeldelser

Voskoplav Jeg købte hvad den første jeg købte den, vokspatroner sælges til den, de er standard for alle vokssmelter og strimlerne købes også der, jeg har allerede forsøgt at bruge alt på en bikini, og jeg vokser hår på mine ben...

Ksyuyuyu

https://galya.ru/clubs/show.php?id=76464

Jeg har en vokskassette, i omkring to år nu gør jeg min armhuler meget tilfreds. Men på andre steder er det umuligt at lave sig selv.

kredit

https://sovet.kidstaff.com.ua/question-103327

Jeg bruger professionel. Solgt i professionelle butikker. Jeg købte en enkelt varmelegeme til mine ben og tog straks 5 patroner, og for en bikini og underarms købte jeg en lille varmelegeme og et kilogram voks til det (jeg kunne godt lide den mandlige og den marine, de har en køleeffekt). Depilation papir (det bruges, når patronerne bruges) er mere tæt, da tynd er meget ofte exfolieret. Men selskabet forsøgte alt, effekten er den samme. Jeg tager nu til den laveste pris. Selv hendes mand sat på armhulenes hårdhed, kan han virkelig godt lide.

montaca

http://www.stranamam.ru/post/9386532/

Efter at have mestret de nødvendige færdigheder og mestrer arbejdet med voks, kan du med succes udføre proceduren for voksning derhjemme. Du kan gøre denne proces mere bekvem ved at vælge en egnet model voks voks.

Hvordan vælger voks voks?

Voskoplav - en fantastisk enhed, der giver dig mulighed for at lette arbejdet hos både en specialist og en ikke-professionel, og hurtigt behandle hvert hudområde.

Nogle modeller af sådanne indretninger kan foruden opvarmning af voksen opretholde den ønskede temperatur i lang tid for at tillade fjernelse af alt uønsket hår i en procedure.

Der findes forskellige typer enheder: kassette, dåse og kombineret. Efter at have læst artiklen vil du lære at vælge voks voks, som er ideel til dig.

Sådanne modeller bruges til at smelte voks produceret i patroner (kassetter). Øverst på kassetten er en rulleapplikator, der giver dig mulighed for at anvende smeltet voks. Det giver en jævn applikation af materialet i et tyndt lag, hvilket minimerer risikoen for forbrændinger. Under epilering styres apparatet til opvarmning af voksen nedad med en rulle; derfor, hvis patronen ikke sidder for tæt, kan den flyve ud, have snavsede arbejdsfladen og forstyrre proceduren. Af denne grund skal du være opmærksom på, om den støtter brugen af ​​kassetter fra producenten, hvis voks du har valgt, når du køber voks.

Sørg for at kontrollere, hvordan enheden er forbundet til netværket. Det er selvfølgelig umuligt at bestemme ved denne parameter hvilken voksning der er bedre, men personlige præferencer kan spille en stor rolle i forhold til bekvemmelighed. Således er standardmodellen udstyret med et netværksindikatorlampe og en ledning. På tidspunktet for proceduren er det nødvendigt at afbryde sådan voksning fra netværket. Som eksempel kan du tage enheden "Basic" fra "White Line", som giver dig mulighed for at varme to patroner med varm voks. Hver indehaver af denne model har et specielt vindue, der giver dig mulighed for at se, hvor meget voks der er tilbage, og for at afgøre om det er værd at opvarme en ny patron, eller du kan vente.

Hvis du ikke vil stole på stikkontakten, skal du være opmærksom på apparatet til opvarmning af voks på bunden (som en el-kedel). Nogle baser er udstyret med slots, som giver dig mulighed for at forvarme flere patroner samtidig: Antallet af mulige patroner varierer fra en til tre. For håndværkere, der arbejder i salonen, egnet base med en rede, hvorigennem du kan forbinde flere enheder sammen.

Er du ikke professionel? Så overvej det, at det er bedre for dig at arbejde med varm voks: varmt kan brænde og forårsage hævelse. Hvilken voksning er bedst til brug i hjemmet? Kassetten vil bare være perfekt! Dyser med forskellige bredder giver dig mulighed for at håndtere ethvert område på kroppen eller ansigtet. Vi anbefaler dig at være opmærksom på miniaturemodeller med 100 ml kassetter: for eksempel til "Free" -enheden fra "White Line" med et netværksindikatorlampe. Hvis du ikke leder efter den mest budgetmæssige model, men den mest behagelige, så tag et kig på "Lady B", der er udstyret med et vindue til at spore mængden af ​​voks. En stativ er også knyttet til denne enhed.

Instruktioner: hvordan man bruger vokssmelte?

Mange piger er interesserede i spørgsmålet om, hvordan man bruger vokssmeltning? I vores tid, i en mode ren, velplejede hud, uden overskydende vegetation. Du kan slippe af med uønskede hår med en bred vifte af produkter.

Mange udvej til voksning, da effekten varer i næsten en måned. Epilering kan gøres både i salonen og hjemme. I hjemmet er proceduren vanskeligere at udføre, i det mindste blev det tænkt det i nogen tid. Nu voksmarkedet har dukket op på kosmetikmarkedet, det var han, der løste problemet med at udføre hårfjerning hjemme.

Voskoplav - lette hårfjerning derhjemme

Voskoplav, og på en anden måde er en voksvarmer en speciel kompakt enhed, der er designet til at udføre voksning derhjemme. Det giver dig mulighed for at opvarme forbindelsen jævnt ved hjælp af en sikker metode, der vil lette forbrændinger. Det sparer energiforbrug, opvarmer voks meget hurtigt til den temperatur, der er nødvendig (ved hjælp af den indbyggede termostat). Tidligere led kvinderne hårfjerning helt for hånd. Vassen blev opvarmet i gryder, og det var umuligt at bestemme voksens temperatur.

Enheden består af en tank til voks, en base til den, en ledning til en stikkontakt eller bare en stativ. Enheden har kontrolknapper: tænd, sluk, temperaturregulator. Voskoplav arbejder på princippet, såvel som andre enheder til opvarmning, for eksempel en langsom komfur eller en yoghurt maker.

Voskoplavy er anderledes og for forskellige typer voks.

De begyndte at producere mange virksomheder, det er bedre at købe en varmelegeme af kendte mærker, og det vigtigste er at være opmærksom på enhedens funktioner og pris.

Voskoplavy er følgende typer:

 1. Kan vokse. Denne type anvendes i saloner, da den har en stor mængde opvarmning. Der er også husholdningsvoks voks, men med en lidt anden form og med et mindre volumen. Der er stadig muligheder, som omfatter et par krukker. I denne form er der en termostat. Det er den mest bekvemme type til epilation i bikini og ben.
 2. Kassette voks voks er designet til at opvarme sådanne værktøjer, der er i kassetterne (patroner). De arbejder på tidspunktet for tilslutning af enheden til stikkontakten. Og der er muligheder, der kører på batterier. De har næsten altid et lille vindue, der hjælper med at se, hvor meget voks der er tilbage. Hvis der ikke er nok, skal patronen udskiftes. På toppen er der en speciel rulle, der hjælper med at påføre en opvarmet voks med et tyndt lag. Det ophæver risikoen for forbrændinger, da det dispenserer mængder voks. Det er voks i patronerne, der repræsenterer den ideelle enhed til hjemmepilation, hvor rullen tjener som et værktøj, der anvender sammensætningen. Hvis voks kommer ind i kassetten, fjernes den med en olie for at rense huden. Det mest anvendte til hårfjerning er voks i patronerne.
 3. Kombineret (multifunktionel) er både dåse- og kassettevisning i en. Da disse er to typer sammen, er det logisk, at der i et af dem vil være et rum til bånd og til dåser. Det dyreste udseende og egnet til enhver form for depilation. Det er muligt at sætte på hver type voks dens temperatur. Alt dette vil medvirke til at varme det hurtigere og straks for alle former for hårfjerning.
 4. Garland opvarmer flere bånd på en gang. Hvad fremskynder hårfjerningsprocessen. Når du bruger denne type voks voks i salonen, vil mesteren kunne betjene flere klienter på én gang.

Hvordan har du brug for voksning?

Anvendelsesordningen er enkel: opvarmet voks skal påføres det ønskede hudområde. Derefter, med en skarp bevægelse, fjern den sammen med unødvendige hår. Når du bruger voks voks, varer resultatet i lang tid, op til 3 uger. Hvis proceduren hele tiden udføres, vil håret vokse sjældnere over tid, og deres struktur bliver tyndere end oprindeligt.

Meget afhænger af hvilken slags voks der bruges:

 1. I en dåse varmere. Voks er nødvendig på basis af ekstrakter og olier fra forskellige planter. Det kan være både universelt og for et bestemt område af huden. Efter udvælgelse af voks skal den placeres i en beholder og opvarmes i op til 30 minutter. Det ønskede smeltepunkt vil blive skrevet på voksflasken. Efter opvarmning bliver den en homogen masse. Det påføres huden med en spatel jævnt i retning af hårvækst i en vinkel på 90 °. Det er nødvendigt at anvende meget omhyggeligt og omhyggeligt for ikke at forbrænde dig selv.
 2. Ved kassettevoksning. Voks i granulat og patroner skal vælge den, du har brug for. Du skal installere det i enheden og tænde den til opvarmning. Varm op i ca. 20-30 minutter. Det er nødvendigt at anvende ikke med en speciel pind, men med en rulle i retning af hårvækst, i en vinkel på 45 °. Derefter skal du lægge et serviet eller striber på voksen, glatte det i retning af vækst. Når voksen er hærdet, skal den fjernes med en skarp rykke, men mod hårets vækst.

Ved enhver brugsform er det altid nødvendigt at fjerne voks på huden korrekt. Dette skal gøres ved professionel kosmetik. For eksempel, olie eller rensemulsion, vil de fjerne alle rester og rolige epidermis.

Huden vil være irriteret, olien med en køleeffekt eller serum mod hårvækst kan lindre det. Disse produkter kan anvendes på enhver del af huden. I slutningen af ​​alt skal du anvende en speciel gel, der nedsætter hårvækst, og du kan bruge det hver dag.

Forbedring af resultatet af proceduren

Så du har besluttet dig for valget af voks voks til depilation derhjemme. Håndbogen indeholder detaljerede anbefalinger for betjeningen af ​​enheden. Lad os dvæle på kosmetologernes vigtige nuancer og tip for at gøre proceduren mere effektiv.

For at starte proceduren skal du først rense huden fra de øverste partikler og tørre hele området. For at rengøre huden passer en speciel gel, der hjælper med at fjerne håret bedre. Også til følsom hud talk med menthol anvendes. Det beskytter ikke kun huden mod overophedning, men også ved hjælp af menthol reduceres de smertefulde fornemmelser under proceduren og vil bidrage til, at irritation ikke opstår efter epilering.

Til intime områder oftest anvendte lotion med aktive ingredienser (salicylsyre), hjælper de med at forhindre udseende af indgroede hår.

Konklusion om emnet

Hvis du vælger voks voks, skal du fokusere på dine egne præferencer for den anvendte voks og den metode til hårfjerning, som du altid har brugt. Følg instruktionerne, og så vil effekten være lang.

Hvordan man bruger forskellige typer voksvoks

Fremgangsmåden ved hårfjerning ved hjælp af voks er kendt for mange, men ikke alle ved, hvordan man bruger voks til at gøre proceduren mindre smertefuld og sikker. At komme i gang er at forstå princippet om enhedens funktion. Voskoplav, eller apparat til smeltning af voks, består af et stativ under tanken, varmeelementet og kontrolknapperne. Princippet om dets funktion ligner apparater til opvarmning af flasker med baby mad, ved hjælp af regulatoren kan du vælge det ønskede smeltepunkt for voks. Det er sikkert at bruge sådanne enheder derhjemme, du behøver ikke højt strømforbrug og kontrolfærdigheder.

Typer voskoplavov til hårfjerning

Afhængigt af designet af det fartøj, der anvendes til opvarmning af voks, er voksvoks opdelt i:

 • dåse;
 • kassette;
 • kombinerede modeller.

Kassettekassetter har en speciel platform med et varmeelement, i hvilket kassetter eller blækpatroner er fyldt med voks. Et rullehoved er installeret på patronen, det gør det muligt at anvende voks jævnt og i et tyndt lag, hvilket minimerer risikoen for forbrændinger. Der er specielle dyser af forskellig størrelse, idet der tages hensyn til det område, hvor proceduren skal udføres. Hvem bruger en kassette enhed, der er helt tilfreds med resultatet.

Kassette voks voks er bedst egnet til arbejde med varm voks. Det opvarmes til +60 ° C, og fordeles derefter langs hårets vækst. Epilation udføres normalt på arme, ben og ryg, da i disse områder vokser håret i en retning. Til denne procedure er der brug for papirstrimler, de er tæt på huden, og efter afkøling fjernes de sammen med voks og klæbende hår. Kassettevoksning anses for optimal til hjemmebrug. Hvis det er nødvendigt, hårfjerning store overflader, kan du købe en model med flere kassetter. Nem at bruge modeller med sensorer, der viser den resterende mængde voks. Det er nødvendigt at kontrollere kompatibiliteten af ​​indkøbte vokskassetter med voks voks, nogle gange er deres dimensioner forskellige. Som et resultat kan patronen simpelthen falde ud af rulledysen.

Hvad er praktisk dåse og kombinerede voks?

De bruges ofte i professionelle butikker, selv om du kan købe modeller til hjemmet. Konserves voks voks er designet til "hot" epilering, de opvarmer voks til + 120 ° C. "Hot" epilering er velegnet til hudområder, hvor hårvækst opstår i forskellige retninger. Disse er områderne af bikini og underarms, og hos mænd - på brystet og underlivet. Ved hjælp af en spatel spredes varm voks over hudområdet og forlades i nogen tid. Voks stiver i form af en film, den fjernes sammen med klæbende hår.

For ikke at blive brændt, skal du først anvende lidt voks på din hånd og vurdere dens temperatur. Konservesbeholdere kræver omhyggelig håndtering på grund af risikoen for voksstænk og forbrændinger. Voksbeholderen skal være dækket af et låg. Det er bedre at vælge modeller med termostat eller termostat.

Kombineret voks er en dyrere model, som giver dig mulighed for samtidig at varme kassetterne og beholderne med voks. Normalt er de udstyret med skønhedssaloner, men du kan købe enheden til hjemmebrug. I de kombinerede modeller indstilles opvarmningstemperaturen for hver tank separat.

Hvordan vælger man den optimale model

Før du køber en voks voks, skal du beslutte, hvor ofte hårfjerning er nødvendig. Hvis proceduren udføres kontinuerligt og på store overflader, er det bedre at vælge modeller, der opvarmer flere beholdere på samme tid. En kassettemodel er egnet til engangsbrug, du kan tage den med dig på en tur. Sådanne modeller fremstilles med en elektrisk ledning eller med en stativ, hvorfra kassetten efter opvarmning til den ønskede temperatur fjernes fuldstændigt. Denne indstilling er mere praktisk, da det ikke begrænser valget af sted for proceduren efter længden af ​​ledningen. Modeller med elektrisk ledning skal afbrydes fra stikkontakten under anvendelse af voks.

 • med en systematisk procedure vokser hårene langsommere, bliver tyndere og mindre synlige;
 • voksing irriterer ikke huden
 • Du kan fjerne hår fra enhver del af kroppen;
 • Efter epilering vokser nyt hår efter 2 uger.

Hårfjerning er dog absolut ikke egnet til hudsygdomme, gravide og patienter med diabetes mellitus. Anbefales ikke til brug i nærvær af muldvarp eller vorter på huden.

Stadier af voksning

For effektiv hårfjerning er det nødvendigt, at deres længde er 3-5 mm. Prævoks opvarmes i apparatet til den ønskede temperatur.

 1. Inden du bruger kassetten, skal du dreje rullen ned i nogle få sekunder, så voksen kommer på rullen og derefter påføre et tyndt jævnt lag på det område, der skal behandles. Derefter skal kassetten placeres lodret på en plan overflade, så voksen ikke løber ud.
 2. En stribe papir er tæt påført på vokslaget og presset mod kroppen for bedre kontakt. Det er bedre, hvis papiret er et par centimeter længere end det voksede område.
 3. Papir med klæbrige hår og voks fjernes ved en skarp bevægelse mod hårvækst. På samme tid skal du bruge den anden hånd til at fastsætte huden, så den strækkes. Jo bedre huden er strakt, jo mindre smerte.
 4. Hvis nogle af hårene er efterladt, bliver der igen påført papir på dette sted, og efter voksstik er de kraftigt trukket af.

En papirstrimmel kan påføres voks flere gange. Efter proceduren fjernes den resterende voks med olie.

Våd ikke behandlet hud i 8 timer efter proceduren.

Du bør ikke besøge badet eller saunaen i de næste 2-3 dage. For at forhindre indfødning af håret kan huden behandles med en skrubbe.

Efter at have erhvervet visse færdigheder, vil epilering ikke tage meget tid, og din hud vil glæde dig med glathed og mangel på hår.

Hvordan kan skærpe en genanvendelig barbermaskine

Laser hårfjerning - anmeldelse