Deltag i Gillette Club og få op til 20% rabat.

Et seriøst tilbud til dem, der sætter pris på kvalitetsbarbering og fordele.

Hvad er Gillette Club?

Gillette Club er dit abonnement for regelmæssige fordele:

SPAR OP TIL 20%
FØRSTE KLASSE BLADER

GRATIS SHIPPING
PÅ ALLE INDKØBSKURV

ÅRLIG TILMELDINGSPLAN
PÅ VÆLG

Hvordan bliver man medlem af Gillette Club?

Tag tre enkle trin for at blive medlem af Gillette Club.

Tjek mulige abonnementsplaner for regelmæssigt at modtage unikke kampagnekoder.

Plan nr. 1 gudmor

Antal blade per pakke

Frekvens for at få en salgskode

Rabat på næste køb

Gratis fragt ved næste indkøb (gælder for hele kurven)

Plan nummer 2 gudfar

Antal blade per pakke

Frekvens for at få en salgskode

Rabat på næste køb

Gratis fragt ved næste indkøb (gælder for hele kurven)

Vælg knive med en mængde på 2 stk. eller 4 stk. pakket i overensstemmelse med den ønskede abonnementsplan og fortsæt til kassen.

Udfyld dine detaljer i pop op-vinduet, efter at du har bestilt din ordre og bekræft din adgang til Gillette Club.

Vent til et brev, der bekræfter din medlemsstatus.
Hvis du har spørgsmål, kontakt venligst [email protected]

Er du allerede i?

Ønsker du at spare penge lige nu?

Vælg store emballageblade med en maksimal fordel på op til 25%

Gillette Venus Breeze Shaver Cassette til kvinder - Anmeldelse

Forberedelse til sommeren i fuld gang, viste Gillette Venus Breeze udskiftelige barberingskassetter sig ikke at være det rigtige valg i jakten på glatte ben og en let barbering.

Som forberedelse til sommeren besluttede jeg at købe udskiftningsblade til min lang glemte Gillette maskine.

Da jeg hovedsagelig køber kosmetik og rengøringsmidler i en onlinebutik, læste jeg anmeldelser på flytbare kassetter der og lavede et valg til fordel for Gillette Venus Breeze, da de roste dem meget på stedet.

Gillette Venus Breeze kostede mig i onlinebutikken på 139 UAH. for to ting, nu dyrere.

Emballage og udseende.

Hver kassette er pakket i en separat beholder, og den er praktisk.

Brug.

Jeg gik ind i badet med et godt humør, men jeg kom allerede med lidt forkælet.

Denne kassette er frygtelig ubelejligt at bruge, disse heliumpuder synes at blande sig med barberingsprocessen, som de kan fjernes. Men det giver ikke mening. Bladene er skarpe og efter dem bliver jeg irriteret, selv når jeg fjernede disse pads, fordi jeg troede det handlede om dem.

Jeg formåede også at skære mig selv, ikke med vilje, på grund af den gode hukommelse, jeg aldrig havde hugget mig med maskiner med udskiftelige kassetter.

Jeg forstår ikke, hvordan nogen formår at barbere uden skum, kun med disse pads, lykkedes det mig ikke.

Og ja, disse pads er ret holdbare, det kan afhænge af oprindelseslandet, jeg har lavet dem i Polen.

Efter ca. 5 gange er knivene ikke så skarpe, og mærkeligt nok er barberingsprocessen ikke længere så farlig, og der er næsten ingen irritationer.

Jeg anbefaler ikke aftagelige kassetter Gillette Venus Breeze, det er bedre at købe enkle kassetter uden indlæg.

Hvad er forskellen kassett serien Gillette Fusion

Fusion er en af ​​de to hovedserier af Gillette udskiftelige kassetter. Den anden er Mach3. Og som i tilfældet med Mach3 har Fusion flere variationer, forskellene mellem hvilke vi forsøgte at finde ud af.

Fusion har fem barberblad og et trimmerblad. Der er fire typer kassetter i Rusland: Gillette Fusion basismodel og Gillette Fusion Power, Gillette Fusion Proglide og Gillette Fusion Proglide Power (UPD.) Om den nye Gillette Fusion ProShield med smørepude og på toppen og bunden af ​​knivene, som blev solgt efter Udgivet dette indlæg, læs her).

Alle fusioner har samme vedhæftede fil og er udskiftelige; Hvis du har en Fusion-maskine, vil enhver patron i denne serie gøre.

Gillette fusion

Den grundlæggende model af serien. Smørestrimler, 5 knive, et trimmerblad på toppen, 15 gummikroge (deres opgave er at glatte og beskytte huden) og et flydende hoved.

Det er billigere end alle kassetter i serien.

Gillette fusionskraft

Strøm i titlen betyder, at kassetten er designet til en maskine med mikroimpulser. Vi sammenlignede ærligt denne kassette med basen en på jagt efter grundlæggende forskelle (prisen er anderledes for dem), men vi fandt den ikke. Selv producenten viste sig at være ekstremt stingy med forklaringer: der er bogstaveligt talt et par almindelige sætninger og ingen detaljer på den officielle Fusion Power hjemmeside.

Efter en omhyggelig undersøgelse af kassetterne og emballagen blev der fundet en lille forskel. Gillette Fusion og Gillette Fusion Power varierer i sammensætningen af ​​smørebåndet. Strømstrimlen er blevet tilsat med en bonus af druemusolie-ekstrakt (vitis vinifera) og avocadoolie (persea gratissima). Men da ingredienserne i sammensætningen er nævnt sidst, er deres indhold ubetydelig.

Ovenpå er emballagen af ​​Fusion Power-kassetter, nedenunder konventionel Fusion. Al forskellen mellem kassetterne er en lille forskel i smørebåndets sammensætning.

Gillette fusion proglide

Kassetten ser lidt anderledes ut end basemodellen. Fabrikanten ændrede farven, reducerede delen med mikrokanten og gjorde dem blødere, øgede smørebåndet og lavede trimmerbladet åbent (det er lettere at skylle). Fire af fem blade fra Proglide er tyndere end basismodellen.

Har du fået bedre ud af dette bånd? Subjektivt, ja Ifølge vores følelser glider Proglide bedre, lettere og endda barberer bedre. Og det er nok det eneste tilfælde, hvor det virkelig er værd at betale lidt ekstra og vælge ikke en grundlæggende Fusion-model, men dens version.

Det er bemærkelsesværdigt, at disse kassetter på Gillette Fusion-systemet, for eksempel produceret af Muehle, Bolin Webb, bliver sat regelmæssigt og ikke den sædvanlige Fusion. I fabrikker vælger de helt sikkert, hvad der er bedst. (I maskinens barbermaskiner står standardkassetter nominelt.)

Gillette Fusion Proglide Power

Der er flere forskelle mellem Proglide og Proglide Power (for en maskine med mikroimpulser) end mellem de to første kassetter. For det første har Proglide Power en del med mikrocrescents (der er færre), og for det andet er en minikam blevet tilføjet til bladets basis, hvilket ifølge legenden giver børstehårene den rigtige retning inden skæring. Smørebåndets sammensætning, selv om striberne er forskellige i farve fra Proglide og Proglide Power, var identiske i kassetterne.

Ved barbering med en almindelig maskine (uden mikropulser) viste alt dette for os ubetydelige, viste patronerne sig på samme måde.

***
At opsummere. Af de fire fusionskassetter var Gillette Fusion Proglide det bedste for os. Fabrikanten synes at have lagt meget på at gøre kassetten til en bedre base model. I bekræftelse af vores mening - mange relevante anmeldelser og på internettet. De brugere, der havde en chance for at prøve bare Fusion and Fusion Proglide, bemærkede, at sidstnævnte glider bedre og barberer bedre.
Hvad angår kraftvariationerne, var deres fordele, hvis der stadig eksisterede, ikke blevet bemærket af os.

Kassetter til razor gilet

til de mest populære barbermaskiner

Originale udskiftningsblade

til populære Gillette shavers

Tilbud gælder i 4 dage

Vi tager ordrer døgnet rundt

Betaling ved levering

Har købt KASSETS fra os - du vil helt sikkert købe mere end én gang!

Gillette ORIGINAL - Lavet i Tyskland

Kassetter GILLETTE MACH 3 8 stk. Tyskland

1.150 rubler / 650 rubler

GILLETTE MACH 3 (8 stk)

Dette er et patenteret DLC triple blade barbersystem til nem glidning, smørebånd med indikator og elastisk kam for hudspænding. Tre blade er specielt installeret på forskellige niveauer for at barbere endnu renere med kun én bevægelse.

Kompatibilitet: Alle Mach3, Mach3 Turbo, Mach3 Sensitive, Mach3 Power, Mach3 Strømfølsomme udskiftelige blade til montering passer alle Mach3, Mach3 Turbo, Mach3 Sensitive, Mach3 Power, Mach3 Effektfølsomme barbermaskiner.

Hit salg! Kassetter GILLETTE MACH 3 TURBO 8 stk. Tyskland

1350 rubler / 700 rubler

GILLETTE MACH 3 TURBO (8 stk)

Den mest rene og komfortable barbering, der leveres af et diamantbelagt tredobbeltbladet razorsystem. På Gillette Mach3 Turbo-kassetten er der en mikrokamme fra bløde og elastiske plader placeret lige foran det tredobbelte blad. Ved at trække huden forsigtigt, forbereder mikrokam hår til en ren og behagelig barbering. Indikator smørebånd indeholder vitamin E og aloe, når det falder, er det ønskeligt at skifte kassette til et bedre barberingsresultat. Tre blade er specielt installeret på forskellige niveauer for at barbere endnu renere med kun én bevægelse.

Kompatibilitet: Alle Mach3, Mach3 Turbo, Mach3 Sensitive, Mach3 Power, Mach3 Strømfølsomme udskiftelige blade til montering passer alle Mach3, Mach3 Turbo, Mach3 Sensitive, Mach3 Power, Mach3 Effektfølsomme barbermaskiner.

Blækpatroner Gillette Sensor Excel 10 stk. Tyskland

1.480 rubler / 890 rubler

Gillette Sensor Excel (10 stk)

Dette er et barbersystem med to (Sensor, Sensor Excel) eller tre (Sensor3, Blue3) knive placeret i et smalt barberhoved. På grund af den lille bredde af barberkassetten barberer Gillette Sensor Excel sig selv svært tilgængelige områder (for eksempel under næsen). To knive med en speciel kromfinish, fem mikrokanter og en smøremiddel giver fremragende barberingskvalitet. At bestille

Kassetter GILLETTE VENUS 8 stk. Tyskland

1.550 rubler / 950 rubler

GILLETTE VENUS (8 stk)

De blev skabt specielt til kvinder. Tre knivblader er udstyret med bløde beskyttelsespuder, der giver en forsigtig og forsigtig barbering. Nu, ved hjælp af knive bliver Gillette Venus barbering behagelig. Gillette Venus gentager nøjagtigt kroppens kurver og håndterer nemt vanskelige områder uden at savne hår. En speciel indikatorstrimmel, mættet med aloe og E-vitamin, signalerer behovet for at ændre patronen Gillette Venus. Hver Gillette Venus patron er forseglet individuelt i en vandtæt pakke. Uanset hvad din maskine er, går de VENUS udskiftelige kassetter til enhver VENUS-stak.

Kassetter GILLETTE FUSION 8 stk. Tyskland

2080 rubler / 1040 rubler

GILLETTE FUSION (8 stk)

Kompatibilitet: Disse flytbare kassetter passer til alle fusionspenne: Fusion ProShield, Fusion ProGlide med FlexBall teknologi, Fusion ProGlide tidligere generation (uden FlexBall), Fusion - samt Power penne i den angivne serie

Dette er teknologien til den 5. bladoverflade til barbering. 5 knive ligger tættere på hinanden, hjælper med at reducere tryk for at opnå utrolig komfort.

Kassetter GILLETTE FUSION POWER 8 stk. Tyskland

2180 rubler / 1080 rubler

GILLETTE FUSION POWER (8 stk)

Den udskiftelige patron af "Gillette Fusion Power" er en teknologi fra den femte kantoverflade til barbering. De 5 "PowerGlide" -klinger er placeret tættere på hinanden, hvilket hjælper med at reducere tryk for at opnå utrolig komfort. Takket være det patenterede bladbelægning giver "PowerGlide" bladet en utrolig glide.

Kompatibilitet: Disse flytbare kassetter passer til alle fusionspenne: Fusion ProShield, Fusion ProGlide med FlexBall teknologi, Fusion ProGlide tidligere generation (uden FlexBall), Fusion - samt Power penne i den angivne serie

Designet til brug i maskiner Strøm (med batteri)

Kassetter GILLETTE FUSION PROGLIDE 8 stk. Tyskland

2480 rubler / 1200 rubler

GILLETTE FUSION PROGLIDE (8 stk)

Med de tyndeste blade. Fem tynde blader fra Gillette med en speciel belægning, der reducerer modstanden. Til revolutionerende slip og utrolig glathed til barbering. Fem knive giver dig mulighed for at fjerne hvert hår endda renere med mindre hudirritation.

Kompatibilitet: Disse flytbare kassetter passer til alle fusionspenne: Fusion ProShield, Fusion ProGlide med FlexBall teknologi, Fusion ProGlide tidligere generation (uden FlexBall), Fusion - samt Power penne i den angivne serie

Kassetter GILLETTE FUSION PROGLIDE POWER 8 stk. Tyskland

2580 rubler / 1250 rubler

GILLETTE FUSION PROGLIDE POWER (8 stk)

Designet specielt til den reneste barbering med mindre hudirritation. De fem tyndeste blade fra Gillette med en speciel belægning, der reducerer modstanden. Til revolutionerende slip og utrolig glathed til barbering. Mikrobørsten, som Gillette Fusion ProGlide Power udelukkende har, hjælper med at styre hårene under knivene. Alle udskiftelige kassetter Fusion, Fusion Power, Fusion Proglaid, Fusion Proglaid Power er udskiftelige med hinanden og gensidigt egnet til maskiner i alle Fusion-serier.

Kompatibilitet: Disse flytbare kassetter passer til alle fusionspenne: Fusion ProShield, Fusion ProGlide med FlexBall teknologi, Fusion ProGlide tidligere generation (uden FlexBall), Fusion - samt Power penne i den angivne serie

Designet til brug i maskiner Strøm (med batteri)

Nyt! Kassetter GILLETTE FUSION PROSHIELD 4 stk. Tyskland

1.490 rubler / 1.150 rubler

GILLETTE FUSION PROSHIELD (4 stk)

Beskyttelse mod irritation under barberingen - takket være smørebåndene før og efter chill - en teknologi, der afkøler ansigtets hud under barberingen.

Gillettes tyndeste knive til revolutionerende glidning og glat barbering (de første fire knive er sammenlignet med Fusion). Præcis blade trimmer på bagsiden af ​​kassetten. Bladstabilisator. Microbrush styrer hårene præcist til bladene.

Gillette Fusion ProShield

990 rubler / 590 rubler

Gillette Fusion ProShield maskine

- FlexBall Technology - INNOVATION fra Gillette. - To fedtstrimler - før og efter bladene. - Blades. Nu er de tyndere end papir, skarphedens skærekant og endda menneskehår. - FLEXBALL teknologi - forenkler barberingen ved halsen, templerne og nasolabial fold. - Ultra slank trimmer (6. blad på bagsiden af ​​patronen) - til præcis konturering. Gillette Fusion, Gillette Fusion ProGlide og Gillette Fusion ProShield udskiftelige kassetter er egnede.

Gillette Blue 3 maskine

Passer til Sensor Excel-kassetter

590 RUB / 490 gnid.

Gillette Blue 3 knivskarpt og funktionelt design:

3 knive med chrome finish

smalt hoved giver dig mulighed for at barbere lige svært tilgængelige områder

5 mikroskårer glatter huden, beskytter den mod nedskæringer, bremsekluden forsigtigt den bladbehandlede hud

håndtaget har et specielt design og glidende belægning til sikker fastgørelse af maskinen i din hånd.

Kompatibilitet: udskiftelige blade Sensor, Sensor Excel, Sensor 3, Blå 3, Vector 3 til montering passer alle Sensor, Sensor Excel, Sensor 3, Blå 3, Vector 3 barbermaskiner.

Passer til Sensor Excel-kassetter.

Gillette Mach 3 maskine

590rub / 320 gnid.

Barbersystem Gillette Mach 3

Gillette Mach 3 barbersystem kombinerer moderne barberingsteknologier, der arbejder sammen for at give en grundig og behagelig barbering:

- tre blade med slidstærk DLC belægning, der forsigtigt glider langs dit ansigt, knivene er specielt monteret på forskellige niveauer for at barbere endnu renere med kun én bevægelse;

- Det flydende hoved følger konturerne i dit ansigt;

- mikrokamme af fem bløde og elastiske plader placeret lige foran det tredobbelte blad, der trækker huden forsigtigt, forbereder mikrokammen hårene til en ren og behagelig barbering;

- Fugtgivende strimmel med en blå strimmelindikator, som med langvarig brug falder og signalerer behovet for at skifte patronen.

Alle udskiftelige blade Mach3, Mach3 Turbo, Mach3 Sensitive, Mach3 Power, Mach3 Strømfølsom på fastgørelsen er velegnet til alle shavere Mach3, Mach3 Turbo, Mach3 Sensitive, Mach3 Power, Mach3 Power Sensitive.

Gillette Series Action Sensitive 200ml Shaving Gel

Gillette Series Action Følsom barbering gel til følsom hud, 200ml.

Handling - tredobbelt handling: fugter, beskytter, opdaterer. Gillette Series Action Sensitive "For Sensitive Skin" barberingsgel med aloe.

Beskytter mod irritation. - Op til 30% bedre barberglidning sammenlignet med Gillette Regular skum. - Næsten lugtfri. - Velegnet til følsom hud. - Indeholder aloe. - Triple Protection formel med tre smørende ingredienser hjælper med at beskytte huden mod nedskæringer, rødme og tæthed.

Shaving gel Gillette Mach3 "Ekstra komfort" 200ml.

Shaving gel Gillette Mach3 "Ekstra komfort" 200ml.

Gillette Mach3 Complete Defense Shaving Gel Ekstra komfort skaber et tykt, behageligt skum, der perfekt bevarer fugt (sammenlignet med Mach3 barberende geler). Smørekomponenter på flere niveauer giver en fantastisk razorglide, mens den optimale kølemetode opdaterer huden.

Produktfordele: - Barbergel, der skaber et tykt, behageligt skum. - Smørekomponenter på flere niveauer giver fantastisk razor glide. - Optimal kølemetode giver en friskhed. - Beholder fugtigt (sammenlignet med Mach3 barberingsgeler). - Formula Mach3 Komplet Forsvar for pålidelig beskyttelse mod brænding (sammenlignet med barberskum Mach3)

Kassetter til razor gilet

Indtil slutningen af ​​handlingen er tilbage:

PÅ BESTEMMELSE FRA 2 PAKKER PÅ 8 BLADER +4 BLADER SOM EN GAVE!

I BESTEMMELSEN AF 3 PAKKER PÅ 8 BLADER +8 BLADE SOM EN GAVE!

  • 00
  • 00
  • 00

Udfyld formularen og vi ringer tilbage.

Hvorfor 3517 kunder allerede bestilt kassetten med os:

Hurtig levering i hele Rusland

Betaling for varer kun ved modtagelse

100% refusion inden for 14 dage, hvis varen ikke er behagelig.

Laveste pris på grund af direkte leverancer

- 50% TIL UDBYGGENDE GILLETTE CASSETTER - 8PCS!

UDSKIFTNINGSKASSETTE "GILLETTE MACH3" - 8PCS!

Dette er et patenteret DLC triple blade barbersystem til nem glidning, smørebånd med indikator og elastisk kam for hudspænding. Tre blade er specielt installeret på forskellige niveauer for at barbere endnu renere med kun én bevægelse.

Udfyld formularen og vi ringer tilbage.

Udskiftbar kassette "GILLETTE MACH3 TURBO" - 8PCS!

Dette er den reneste og mest komfortable barbering, der leveres af et diamantbelagt triple blade barbersystem. På Gillette Mach3 Turbo-kassetten er der en mikrokamme fra bløde og elastiske plader placeret lige foran det tredobbelte blad. Ved at trække huden forsigtigt, forbereder mikrokam hår til en ren og behagelig barbering.

Indikator smørebånd indeholder vitamin E og aloe, når det falder, er det ønskeligt at skifte kassette til et bedre barberingsresultat.

Tre blade er specielt installeret på forskellige niveauer for at barbere endnu renere med kun én bevægelse.

Udfyld formularen og vi ringer tilbage.

Udskiftningskassette "GILLETTE FUSION" - 4PCS!

Dette er teknologien til den 5. bladoverflade til barbering. 5 knive ligger tættere på hinanden, hjælper med at reducere tryk for at opnå utrolig komfort.

Udfyld formularen og vi ringer tilbage.

Udskiftningskassette "GILLETTE FUSION" - 8PCS!

Dette er teknologien til den 5. bladoverflade til barbering. 5 knive ligger tættere på hinanden, hjælper med at reducere tryk for at opnå utrolig komfort.

Udfyld formularen og vi ringer tilbage.

Udskiftbar kassette "GILLETTE FUSION POWER" - 4PCS!

Designet til brug i maskiner Strøm (med batteri).

Den udskiftelige patron af "Gillette Fusion Power" er en teknologi fra den femte kantoverflade til barbering. De 5 "PowerGlide" -klinger er placeret tættere på hinanden, hvilket hjælper med at reducere tryk for at opnå utrolig komfort. Takket være det patenterede bladbelægning giver "PowerGlide" bladet en utrolig glide.

Udfyld formularen og vi ringer tilbage.

Udskiftbar kassette "GILLETTE FUSION POWER" - 8PCS!

Designet til brug i maskiner Strøm (med batteri).

Den udskiftelige patron af "Gillette Fusion Power" er en teknologi fra den femte kantoverflade til barbering. De 5 "PowerGlide" -klinger er placeret tættere på hinanden, hvilket hjælper med at reducere tryk for at opnå utrolig komfort. Takket være det patenterede bladbelægning giver "PowerGlide" bladet en utrolig glide.

Udfyld formularen og vi ringer tilbage.

Udskiftningskassette "GILLETTE FUSION PROGLIDE" - 4PCS!

Med de tyndeste blade.

Fem tynde blader fra Gillette med en speciel belægning, der reducerer modstanden. Til revolutionerende slip og utrolig glathed til barbering. Fem knive giver dig mulighed for at fjerne hvert hår endda renere med mindre hudirritation.

Udfyld formularen og vi ringer tilbage.

Udskiftelige cassette "GILLETTE FUSION PROGLIDE" - 8PCS!

Med de tyndeste blade.

Fem tynde blader fra Gillette med en speciel belægning, der reducerer modstanden. Til revolutionerende slip og utrolig glathed til barbering. Fem knive giver dig mulighed for at fjerne hvert hår endda renere med mindre hudirritation.

Udfyld formularen og vi ringer tilbage.

Udskiftningskassette til

"GILLETTE FUSION PROGLIDE POWER" - 4PCS!

Designet til brug i maskiner Strøm (med batteri). med de tyndeste blade.

Fem tynde blader fra Gillette med en speciel belægning, der reducerer modstanden. Til revolutionerende slip og utrolig glathed til barbering. Fem knive giver dig mulighed for at fjerne hvert hår endda renere med mindre hudirritation.

Udfyld formularen og vi ringer tilbage.

Udskiftningskassette til

"GILLETTE FUSION PROGLIDE POWER" - 8PCS!

Designet til brug i maskiner Strøm (med batteri). med de tyndeste blade.

Fem tynde blader fra Gillette med en speciel belægning, der reducerer modstanden. Til revolutionerende slip og utrolig glathed til barbering. Fem knive giver dig mulighed for at fjerne hvert hår endda renere med mindre hudirritation.

Udfyld formularen og vi ringer tilbage.

Udskiftningskassette til

"GILLETTE FUSION ProShield" - 6 pc'er!

Efter barbering beskytter mod irritation, barberer fem præcise knive hår uden indsats og med mindre friktion, hvilket sikrer maksimal komfort (sammenlignet med Fusion).
Præcis trimmerblad på bagsiden af ​​kassetten for en klarere kontur, 4 udskiftelige kassetter, knive egnet til alle Fusion og ProGlide penne

Udskiftningskassette "GILLETTE VENUS" - 4PCS!

De blev skabt specielt til kvinder. Tre knivblader er udstyret med bløde beskyttelsespuder, der giver en forsigtig og forsigtig barbering. Nu, ved hjælp af knive bliver Gillette Venus barbering behagelig. Gillette Venus gentager nøjagtigt kroppens kurver og håndterer nemt vanskelige områder uden at savne hår. En speciel indikatorstrimmel, mættet med aloe og E-vitamin, signalerer behovet for at ændre patronen Gillette Venus. Hver Gillette Venus patron er forseglet individuelt i en vandtæt pakke.

P / S Uanset hvilken maskine du har, udskiftelige kassetter "VENUS" passer til enhver VENUS-maskine

Gillette Shaving Cassettes

Gillette shaving patroner er produkter til en behagelig og sikker barbering. De er fremstillet til genbrug af maskiner fremstillet i henhold til de mest moderne standarder.

Om mærke

Navnet "Gillette" symboliserer kvalitetsprodukter til barbering. Forskellige maskiner med kassetter til mænd og kvinder er stærkt forankret i hver familiens hverdag. I dag er det svært at forestille sig, at selv i begyndelsen af ​​forrige århundrede syntes ideerne fra selskabets grundlægger, King Kemp Gillette, at mange var fantastiske.

På tidspunktet for oprettelsen af ​​sit eget firma var Gillett en rejseforhandler, der byder på produkter fra sin fars hardwarebutik. I 1895 opdagede han på toget, hvordan ubelejligt det var at bruge en lige barberkniv på vejen. Bladet, der var blevet kedeligt, var ubrugeligt, en mester var nødvendig til slibning.

En ny ide var at bære billige værktøjsmaskiner med engangsblade. En sådan barbering kunne altid smides væk og en ny taget med et skarpt blad. Realiseringen af ​​idéen om Gillette blev mulig takket være en anden opdagelse - ingeniør Nickerson tilbød forretningsmanden teknologien til hurtig og høj kvalitet slibning af stålbånd til bladene.

En forbedret barbermaskine med udskiftelige knive har vundet popularitet over flere år. Dette blev lettet af enhedens sikkerhed - i modsætning til den farlige barberkniv kunne en kort kniv kun blive skåret lidt. Derudover værdsatte praktiske amerikanere billigheden af ​​det nye produkt sammenlignet med en frisørservice.

Den rigtige succes kom til virksomheden, efter at i 1918 købte den amerikanske hær flere tusinde Gillette-mærkeværktøjer til soldaterne. På dette tidspunkt var King Gillett millionær, og salget beløb sig til en halv million enheder om året.

I slutningen af ​​det tyvende århundrede har virksomheden allerede produceret mange ting, herunder de berømte engangsflydende hovedmaskiner med en gelstrimmel. Klatret til toppen af ​​det kommercielle Olympus fortsatte og førte til overtagelsen af ​​mærker som Parker, Oral-B og Duracell. I 2005 blev Gillette en del af den kommercielle gigant ProcterGamble, der sælges for 57 milliarder dollars.

Gillette kassetter

Takket være upåklagelig kvalitet er Gillette-patroner i stor efterspørgsel blandt forbrugerne. I vores butik kan du købe ægte kvalitetsgillette kassetter. Modellerne er præsenteret i to hovedserier: Fusion og Mach3. Vi foreslår at lave en ordre i henhold til kataloget, med levering, vælge en bekvem betalingsopsætning eller købe i vores butikker i Moskva og Skt. Petersborg.

Funktioner og forskelle kassette Gillette

På trods af det særprægede overordnede design varierer Gillette-kassetterne fra forskellige barbersystemer:

  • Fusionslinjen er repræsenteret af grundmodellen og flere muligheder med ekstra funktionalitet. De adskiller sig i smørebåndets sammensætning, størrelsen af ​​delen med mikrokroner. Alle Fusion-produkter har 5 barbermaskiner og et ekstra barberblad. Montagerne i modellerne er ens; patroner passer til enhver maskine i fusionssystemet;
  • Gillette Mach3 kassetter omfatter denne serie samt Turbo og Sensitive. Alle kassetter i denne serie har 3 blade og varierer i antallet af mikro-riller, såvel som i sammensætningen af ​​smøreindikatorstrimlen. Fastgørelser er universelle for alle barbermaskiner i dette system.

Valget er værd at lave, i betragtning af de viste funktioner. Basismodeller er billigere i pris, men de kan være den bedste mulighed for din hud.

Kompatible udskiftningskassetter med Gillette maskiner.

En af fordelene ved Gillette bånd og maskiner er, at mange af dem er udskiftelige. For eksempel kan du med én maskine prøve 2 linjer kassetter. Vil Mach3 Turbo-kassetterne fra Fusion-linien bare passe til min maskine? Lad os prøve at finde ud af det.

Udskiftelighed tolkes som teknisk og fysisk egnet til hinanden 2 dele - maskine plus kassette.

Tabellen herunder og dens kommentarer vil give dig de oplysninger, du har brug for at kende kompatibilitet. Eksperimentér! Prøv noget nyt.

Kompatible linjer Venus og Mach3

-Alle Mach3 og Venus aftagelige kassetter passer til alle Mach3 og Venus barberingspenne.

Kassetter til razor gilet

SHAVERS OG REPLACEABLE CASSETTE TIL SHAVING WITH DELIVERY ACROSS RUSLAND

Advarsel! Butikken lukker!

Alle Gillette kassetter og barbermaskiner har rabatter på op til 50%!

Vi har kun originale produkter.
(produktion: Tyskland)

læg din bestilling nu

og få op til 50% rabat på Gillette bånd og barbermaskiner

Indtil slutningen af ​​handlingen er tilbage:

Hvorfor 237 kunder har allerede bestilt kassetter fra os:

Levering fra 1-14 dage over hele Rusland

Betaling for varer kun ved modtagelse

100% refusion inden for 14 dage, hvis varen ikke er behagelig.

Den laveste pris på grund af direkte leverancer fra producenten

Udskiftningskassette "GILLETTE MACH3 ON 8 PCS" - 2 Sæt

Udskiftningskassette "GILLETTE MACH3 ON 8 PCS" - 2 Sæt

MACH3 kassetter fra GILLETTE er patenterede DLC razors med tredobbelt blade, en smurt indikatorstribe og en micro ribbed pad.

Triple DLC-blade, der er installeret på forskellige niveauer i optimal vinkel, er kassens vigtigste træk. Den unikke teknologi til fremstilling af DLC giver en behagelig slip under barberingen.
Micro ribbed pad på kassetterne (15 microcrests) hjælper med at opnå glat hud uden ekstra indsats.
Smøremiddelindikator fugtiger huden, og når du skifter farve giver et signal til udskiftning af kassetten.

GILLETTE MACH3 KIT

Udskiftningskassette "GILLETTE MACH3 PÅ 8 PCS" - 3 Sæt

Udskiftningskassette "GILLETTE MACH3 PÅ 8 PCS" - 3 Sæt

MACH3 kassetter fra GILLETTE er patenterede DLC razors med tredobbelt blade, en smurt indikatorstribe og en micro ribbed pad.

Triple DLC-blade, der er installeret på forskellige niveauer i optimal vinkel, er kassens vigtigste træk. Den unikke teknologi til fremstilling af DLC giver en behagelig slip under barberingen.
Micro ribbed pad på kassetterne (15 microcrests) hjælper med at opnå glat hud uden ekstra indsats.
Smøremiddelindikator fugtiger huden, og når du skifter farve giver et signal til udskiftning af kassetten.

KIT GILLETTE MACH3

KIT GILLETTE MACH3

Udskiftelig patron GILLETTE MACH3 8 stk
Razor GILLETTE MACH3
GILLETTE barberskum at vælge imellem
Aftershave at vælge imellem
Rejsetaske til sæbe og sæbeforsyninger

Gaver til sættet:
Naturlig børstehår barbering
Negleklippere
Fodslibningsfil

GILLETTE MACH3 TURBO

Udskiftbar kassette "GILLETTE MACH3 TURBO PÅ 8ST" - 2 Sæt

Udskiftbar kassette "GILLETTE MACH3 TURBO PÅ 8ST" - 2 Sæt

Gillette Mach3 Turbo kassetter er barberet med en enkelt bevægelse - de blev kaldt "turbo" af en grund. Hemmeligheden bag effekten ligger i belægningen af ​​bladene og den bløde mikro-højderyg.

Den diamantlignende tredobbelte blade-belægning giver dig mulighed for at barbere hår, selv med hurtige og skarpe bevægelser uden at beskadige huden.
Mikrokæden fra bløde og elastiske plader er placeret lige foran bladet - det er han, der forsigtigt trækker huden og "forbereder" hårene.
Indikatorfedtstrimlen er imprægneret med E-vitamin og aloe. Over tid vil indikatoren falme - det vil være et signal om behovet for at ændre kassetten.

GILLETTE MACH3 TURBO KIT

Udskiftningskassette "GILLETTE MACH3 TURBO PÅ 8 PCS" - 3 Sæt

Udskiftningskassette "GILLETTE MACH3 TURBO PÅ 8 PCS" - 3 Sæt

Gillette Mach3 Turbo kassetter er barberet med en enkelt bevægelse - de blev kaldt "turbo" af en grund. Hemmeligheden bag effekten ligger i belægningen af ​​bladene og den bløde mikro-højderyg.

Den diamantlignende tredobbelte blade-belægning giver dig mulighed for at barbere hår, selv med hurtige og skarpe bevægelser uden at beskadige huden.
Mikrokæden fra bløde og elastiske plader er placeret lige foran bladet - det er han, der forsigtigt trækker huden og "forbereder" hårene.
Indikatorfedtstrimlen er imprægneret med E-vitamin og aloe. Over tid vil indikatoren falme - det vil være et signal om behovet for at ændre kassetten.

GILLETTE MACH3 TURBO KIT

GILLETTE MACH3 TURBO KIT

Udskiftelig patron GILLETTE MACH3 8 stk
Razor GILLETTE MACH3
GILLETTE barberskum at vælge imellem
Aftershave at vælge imellem
Rejsetaske til sæbe og sæbeforsyninger

Gaver til sættet:
Naturlig børstehår barbering
Negleklippere
Fodslibningsfil

GILLETTE MACH3 SENSITIV

Udskiftbar kassette "GILLETTE MACH3 SENSITIV PÅ 8 PCS" - 2 Sæt

Udskiftbar kassette "GILLETTE MACH3 SENSITIV PÅ 8 PCS" - 2 Sæt

Erstatningskassetter til Gillette Mach3 Sensitive er designet til at barbere følsom og superfølsom hud.

Smørende geltebåndskassetter glider forsigtigt over huden og hjælper med til at forhindre irritation
SkinGuard microcrests giver yderligere beskyttelse til huden og bidrager til en blød og behagelig barbering.
Indikatoren ændrer farve, da knivene bliver stumpe - skift kassetterne, når indikatorstrimlen bliver hvid.

GILLETTE MACH3 SENSITIV KIT

Udskiftbar kassette "GILLETTE MACH3 SENSITIV PÅ 8 PCER" - 3 Sæt

Udskiftbar kassette "GILLETTE MACH3 SENSITIV PÅ 8 PCER" - 3 Sæt

Erstatningskassetter til Gillette Mach3 Sensitive er designet til at barbere følsom og superfølsom hud.

Smørende geltebåndskassetter glider forsigtigt over huden og hjælper med til at forhindre irritation
SkinGuard microcrests giver yderligere beskyttelse til huden og bidrager til en blød og behagelig barbering.
Indikatoren ændrer farve, da knivene bliver stumpe - skift kassetterne, når indikatorstrimlen bliver hvid.

GILLETTE MACH3 SENSITIV KIT

GILLETTE MACH3 SENSITIV KIT

Udskiftelig patron GILLETTE MACH3 SENSITIV 8ShT
Razor GILLETTE MACH3 SENSITIV
GILLETTE barberskum at vælge imellem
Aftershave at vælge imellem
Rejsetaske til sæbe og sæbeforsyninger

Gaver til sættet:
Naturlig børstehår barbering
Negleklippere
Fodslibningsfil

Udskiftbar CASSETTE "GILLETTE VENUS" - 8 stk!

Udskiftbar CASSETTE "GILLETTE VENUS" - 8 stk!

Blød og skånsom barbering med VILLUS kassetter fra GILLETTE sikrer hver kvindes sikkerhed og komfort.

Safe Shave: Kvinders Venus 3-Blade Cassettes er forsynet med bløde beskyttelsespuder, der glatter og beskytter huden.
Komfortabel barbering: Venus gentager præcis kurverne i kroppen og håndterer let vanskelige områder uden at savne hår. En speciel indikatorstrimmel, gennemblødt med aloe og E-vitamin, da farveændringerne indikerer, at det er nødvendigt at udskifte kassetten.
Passer til alle Venus barbermaskiner undtagen Simply Venus.

SET GILLETTE VENUS

Udskiftbar cassette "GILLETTE VENUS PÅ 8 PCS" - 2 Sæt

Udskiftbar cassette "GILLETTE VENUS PÅ 8 PCS" - 2 Sæt

Blød og skånsom barbering med VILLUS kassetter fra GILLETTE sikrer hver kvindes sikkerhed og komfort.

Safe Shave: Kvinders Venus 3-Blade Cassettes er forsynet med bløde beskyttelsespuder, der glatter og beskytter huden.
Komfortabel barbering: Venus gentager præcis kurverne i kroppen og håndterer let vanskelige områder uden at savne hår. En speciel indikatorstrimmel, gennemblødt med aloe og E-vitamin, da farveændringerne indikerer, at det er nødvendigt at udskifte kassetten.
Passer til alle Venus barbermaskiner undtagen Simply Venus.

SET GILLETTE VENUS

SET GILLETTE VENUS

Udskiftelig patron GILLETTE VENUS 8SHT
Razor GILLETTE VENUS
Rejsetaske til sæbe og sæbeforsyninger

Gaver til sættet:
Negleklippere
Fodslibningsfil

Udskiftbar cassette "GILLETTE FUSION ON 8 PCS" - 2 Sæt

Udskiftbar cassette "GILLETTE FUSION ON 8 PCS" - 2 Sæt

Gillette Fusion udskiftelige barberkassetter har tynde skarpe kanter til større glathed med mindre indsats.

5-bladets overfladeteknologi, hvor knivene ligger tæt på hinanden, hjælper med at reducere trykket på huden for at opnå utrolig komfort.
Forbedret fugtgivende strimmel giver jævnere glidende glidning af patronen på hudoverfladen.
Blade-trimmer optimerer barbering i vanskelige områder: på sideburns, under næsen, rundt om halsen.
Soft pad glider langs ansigtets konturer, hvilket sikrer komfort og sikkerhed ved barbering.

SET GILLETTE FUSION

Udskiftbar kassette "GILLETTE FUSION ON 8 PCS" - 3 Sæt

Udskiftbar kassette "GILLETTE FUSION ON 8 PCS" - 3 Sæt

Gillette Fusion udskiftelige barberkassetter har tynde skarpe kanter til større glathed med mindre indsats.

5-bladets overfladeteknologi, hvor knivene ligger tæt på hinanden, hjælper med at reducere trykket på huden for at opnå utrolig komfort.
Forbedret fugtgivende strimmel giver jævnere glidende glidning af patronen på hudoverfladen.
Blade-trimmer optimerer barbering i vanskelige områder: på sideburns, under næsen, rundt om halsen.
Soft pad glider langs ansigtets konturer, hvilket sikrer komfort og sikkerhed ved barbering.

GILLETTE FUSION SET

GILLETTE FUSION SET

Udskiftelig kassette GILLETTE FUSION 8PCS
Razor GILLETTE FUSION
GILLETTE barberskum at vælge imellem
Aftershave at vælge imellem
Rejsetaske til sæbe og sæbeforsyninger

Gaver til sættet:
Naturlig børstehår barbering
Negleklippere
Fodslibningsfil

GILLETTE FUSION POWER

Udskiftningskassette "GILLETTE FUSION POWER ON 8 PCS" - 2 Sæt

Udskiftningskassette "GILLETTE FUSION POWER ON 8 PCS" - 2 Sæt

Gillette Fusion Power udskiftelige barberingskassetter har fem præcise blade, der giver en glat og behagelig barbering. Designet til brug i maskiner Strøm (med batteri).

Reduceret tryk på huden: Bladene er anbragt tæt mellem hinanden, hvilket reducerer trykket og reducerer sandsynligheden for nedskæringer, selv med en unøjagtig barbering.
På ansigtets konturer: Blød pude glider på huden, der følger ansigtets konturer - det giver en behagelig og sikker barbering.
Resultatet i de "vanskelige" områder: Bladet trimmer giver dig mulighed for at opnå det ønskede resultat på huden under næse og sideburns.

Og du har brug for nye.

Har du en gillette razor?

8 udskiftelige kassetter. i pakke

PÅ BESTEMMELSE AF 3 NÅGLE PAKNINGER

FÅ FJERNET EMBALLAGE GRATIS!

Katalog (lavet i Tyskland)

Mach 3 (Mac 3) 2 stk.

Mach 3 Turbo (Mac 3 Turbo) 4

Mach 3 (Mac 3) 8 stk.

Mach 3 Turbo (Mac 3 Turbo) 8

Mach 3 (Mac 3) 12 stk.

Mach 3 Turbo (Mac 3 Turbo)

Fusion 2 stk

Fusion Proglide 2 stk.

Fusion Proglide Power 2 Pack

Fusion Proshield 2 stk

Fusion proshield chill

Fusion 4 stk

Fusion Power 4 Pack

Fusion Proglide 4 Pack

Fusion Proglide Power 4 Pack

Fusion Proshield 4 Pack

Fusion Proshield Chill 4 Pack

Fusion (Fusion) 8 stk.

Fusion Power (Fusion Power)

Fusion Proglide 8 Pack

2080 p p 1040 s

2080 p p 1040 s

2390 p p 1160 s

Fusion Proglide Power 8 stk.

Venus (Venus) 8 stk.

Fusion Proglide 12 stk

2179 s. 1340 s

2390 p p 1160 s

Forskelle i originale produkter fra falske

Bemærk venligst, at den interne mærkning er anderledes. Strimlen er meget let fjernet og lagt tilbage, hvilket i princippet ikke er muligt i de originale Procter og Gamble produkter.

Nitterne, der sikrer gummistrimmeren (kammen) i originale udskiftelige kassetter, har en diameter på mindre end 1 mm.

I en falsk diameter større end 1 mm. Af den måde kan den samme kassettediameter være helt anderledes.

I de originale kassetter har smørebåndet en smøreeffekt og vaskes gradvist under brug. I en falsk, denne plastikstrimmel, malet under originalen. Faktisk er det slet ikke vasket, selv for udvidet brug.

Den nemmeste måde at skelne ægte kassetter fra en falsk er ultraviolet lys. Bladet er placeret under en ultraviolet lampe, og du kan se, hvordan mærkevarer vil lyse blåt og den falske forbliver sort.

Hvorfor kunder har tillid til os

ALLE PRODUKTER TILGÆNGELIGE

Du kan altid være sikker på, at hele rækken af ​​udskiftelige kassetter er til rådighed.

BEDSTE PRISER

Når du tænker på vores firma, skal du være sikker på at du har valgt den bedste kvalitet til en overkommelig pris.

DIREKT FRA PRODUCENTEN

Alle vores produkter er af fabrikskvalitet, derfor tilbyder vi kun 100% kvalitetsprodukter.

3000 tilfredse kunder

Antallet af vores tilfredse kunder vokser hvert år, og vi er stolte af det!

BEDSTE SERVICE TIL KUNDER

Vores ledere er altid klar til at rådgive dig om alle problemer.

FAST LEVERING I RUSLAND OG CIS

Vi vil hurtigt indsamle og sende dig varerne med det samme!

Sådan bestiller du en bestilling

Du forlader en ansøgning på vores hjemmeside ved at vælge båndene i kataloget og klikke på "Bestil" knappen

Lederen vil kontakte dig inden for 10 minutter og specificere detaljerne i ordren.

Inden for en dag er produktet færdigt og afsendt til den angivne adresse

Du modtager ordren ved at betale for varerne og levering ved levering på stedet

Forsendelse og betaling

COURIER I MOSKO

Leveringstid: 1-2 dage fra ordren.

Forsendelse og varer betales

Leveringstid: 1-7 dage fra bestillingens øjeblik

Forsendelse og varer betales

* Levering uden for Moskva og Moskva-regionen foregår på hverdage

fra 10 00 til 18 00 i løbet af dagen

* Ved udstedelse af pakker opkræves en russisk postkommission for at foretage en pengeoverførsel.

Hvis det er bekvemt for dig at betale for levering eller varer straks, så gør det ved hjælp af vores service nedenfor.

Anmeldelser af vores produkter

"Gillette Fusion og Mac 3 købt i bulk. Hurtigt leveret til Chelyabinsk. Kvaliteten af ​​produkterne er meget tilfreds. Rart at arbejde med et sådant selskab. Særlig tak til medarbejderne i dette firma. "

SP Korolev Pavel Vladimirovich

"Jeg har stor respekt for PG produkter, så jeg køber det regelmæssigt. Min beprøvede mulighed er en fusion proshield. De barberer elegant, det varer lang tid."

Brudnov Vladimir Igorevich,

48 år gammel, Krasnoyarsk

"Jeg køber regelmæssigt maskiner til min mand! Jeg barberer endda mit barns hår med denne barbermaskine på mit hoved, det er meget bekvemt! Forresten er det meget nemmere at lave et bikiniområde med en vest, end du tror)). Jeg anbefaler til alle!"

Lobanova Lyudmila, 29 år gammel, Moskva

"Første gang købt den 23. februar. Skift blade om en gang hver tredje måned. Og prisen er normal og nok i lang tid. I betragtning af at barbermassen ikke behøver at blive ændret ofte, kan du altid regne med en behagelig barbering. "

Smirnova Julia, 34 år gammel, Jekaterinburg

"Jeg vil gerne skrive min egen anmeldelse om gilet styler, jeg har barberet dem i mere end 3 år. Kvaliteten er god, en kassette varer i tre måneder, barberingsprocessen er behagelig, der er ingen irritation i ansigtet.."

Zhdachev Victor, 47 år gammel, Kazan

"Min mand har meget følsom hud i ansigtet. For 5 år siden begyndte de at bruge Mach-maskinen. Min mand stoppede med at føle ubehag under barberingen. Vi vil ikke skifte til andre produkter!"

Morozova Svetlana, 54 år gammel, Surgut

"Proglide-indstillingen for mig er det rigtige valg! Fra begyndelsen forstod jeg og følte fordelen ved denne mulighed. Huden efter barberingen føles behagelig hele dagen."

Kalashnikov Alexander, 36 år gammel, Vladivostok

Om vores virksomhed

På området for detailhandel og engroshandelen inden for personlig hygiejne og ansigtspleje arbejder vi for syvende år. I løbet af denne tid har vi fået et ry som en pålidelig partner. Med os kan du købe nogen form for kassette Gillette. Samarbejder direkte med producenten, vi er glade for at tilbyde dig attraktive priser for alle produkter.

Vores mission: At gøre barberingsprocessen ikke kun behagelig, men også tilgængelig for alle!

For engroskunder

For engros køb af flytbare kassetter fremstillet i Tyskland, send venligst en forespørgsel til [email protected] eller send en anmodning via feedback, hvor du kan beskrive din anmodning i detaljer.

Mindste antal køb: fra 10.000 rubler.

Leveringsbetingelser: Fuld forskudsbetaling.

Forsendelse fra transportvirksomheder: SEDEK, PEK eller enhver TC bekvemt for dig.

129110, st. Schepkina, d.58, s. 3

Salg af varer til pleje af hud i ansigt og krop

De mest gunstige priser!

1. Eventuelle oplysninger, som parterne sender til hinanden, når de bruger webstedets ressourcer, er fortrolige oplysninger.

2. Brugeren tillader Administrationen af ​​Webstedet at indsamle, behandle og gemme deres personlige data, samt at sende tekst og grafisk information af en reklamegenskab.

3. Parterne forpligter sig til at overholde denne aftale, som regulerer de retlige forhold i forbindelse med etablering, ændring og opsigelse af fortrolighed vedrørende parternes personlige oplysninger og ikke udlevere fortrolige oplysninger til tredjemand.

4. Administrationen af ​​hjemmesiden indsamler to typer oplysninger om brugeren:

o personlige oplysninger, som brugeren bevidst offentliggjorde for administrationen af ​​webstedet for at kunne bruge ressourcerne på webstedet

o tekniske oplysninger, der automatisk indsamles af webstedets software under besøget Når brugeren besøger webstedet, bliver supporttjenesten automatisk tilgængelig information fra standardserverloggene (serverlogfiler). Dette inkluderer IP-adressen på brugerens computer (eller proxyserver, hvis den bruges til at få adgang til internettet), internetudbyderens navn, domænenavnet, typen af ​​browser og operativsystem, oplysninger om det websted, hvorfra brugeren overgik overgangen til webstedet, sider på webstedet som brugeren besøger, dato og klokkeslæt for disse besøg, de filer, som brugeren downloader. Disse oplysninger analyseres programmatisk i en aggregeret (upersonlig) formular til analyse af webstedets tilstedeværelse og bruges til udvikling af forslag til forbedring og udvikling. Forbindelsen mellem IP-adressen og brugerens personlige oplysninger bliver aldrig videregivet til tredjeparter, medmindre det kræves af lovgivningen i det land, hvor brugeren er hjemmehørende.

5. Webstedets administration er meget seriøs om at beskytte brugerens personlige data og giver aldrig brugerens personlige oplysninger til brugeren, medmindre det er direkte påkrævet af en autoriseret statlig instans (for eksempel på skriftlig anmodning fra domstolen). Alle personlige oplysninger fra brugeren bruges til at kommunikere med ham, for at udføre en transaktion indgået mellem brugerne af hjemmesiden ved hjælp af webstedets ressourcer, at analysere webstedets tilstedeværelse, at udvikle forslag til forbedring og udvikling og kun kan videregives til andre tredjeparter med hans tilladelse.

6. Administrationen af ​​webstedet beskytter brugerens personlige oplysninger og anvender de generelt accepterede sikkerhedsmetoder for at sikre beskyttelse af oplysninger mod tab, korruption og uautoriseret formidling. Sikkerhed implementeres af software netværkssikkerhed, adgangskontrolprocedurer, brug af kryptografiske midler til beskyttelse af information, overholdelse af privatlivspolitikker.

7. Webstedet har implementeret en brugeridentifikationsteknologi baseret på brug af cookies. Cookies er små filer gemt på brugerens computer ved hjælp af en webbrowser. På den computer, som brugeren bruger til at få adgang til hjemmesiden, kan cookies registreres, som senere vil blive brugt til automatisk autorisation, samt til indsamling af statistiske data, især om webstedets deltagelse. Site Administration lagrer ikke personlige data eller adgangskoder i cookies. Brugeren har ret til at forbyde opbevaring af cookies på den computer, der bruges til at få adgang til webstedet, ved at indstille sin browser i overensstemmelse hermed. Det skal tages i betragtning, at alle tjenester, der bruger denne teknologi, muligvis ikke er tilgængelige.

Depilation voks i patroner

Smukke kvindelige intime hårklipp