Sjove billeder om shugaring (17 billeder)

Sugaring er en fashionabel depilation procedure fra ordet "Sugar" - sukker. Det kaldes også sukker hårfjerning. Er det virkelig sejt? At dømme dig, for at hjælpe dig får du et udvalg af humor om emilje i billeder med påskrifter!

Den eneste kvinde, der kommer med et overskæg er en kat!

Det er på tide at gøre skygge skønhed!

Mand straks smuk født!

Derfor tog piger mode til at bære lange nederdele til gulvet.

Derfor vil en pige være kæreste.

Den følelse - når i morgen er første gang i en dyb bikini.

Nysgerrige historier fra praksis for hårfjerning mestere og deres kunder

Forfatterens oversættelse fra Sphinx depilation salon

Kilde :: http://waxingdiaries.blogspot.com/ http://www.waxmetoo.com/brazilian_bikini_waxing.html

Oversættelse: Anastasia Nazarova, redaktør af bloggen til sphinx depilation salon

Overraskelse for mand

Denne sag blev fortalt mig af en af ​​mine klienter, som besluttede at gøre brasiliansk hårfjerning hjemme. Hun købte et sæt voksfjerning i en specialbutik, kom hjem og studerede omhyggeligt vejledningen. Hun kunne ikke vente med at overraske sin mand, da han kom hjem fra arbejde. Mens hendes barn blev fuldstændigt absorberet i et computerspil, smelte min klient voks i mikrobølgeovnen, så bevæbnet med en speciel spatel, påførte denne ubærelig varme voks over hele bikiniområdet (Gud, hun havde kun førstegradsforbrændinger), havde dybt indånding, parat til at rive væk fra voks fra huden, men... Hun kunne ikke gøre det! Vassen kom ikke ud! Hun forsøgte at rive mindst en smule fra kanten, men vild smerte gennemboret gennem hende. Voks (glem ikke at hans temperatur var ekstremt høj), ligesom hendes hår, fast fast på huden. De næste par timer brugte hun på badeværelset med søm saks, skære voks fra huden. Overraskelse for min mand en succes.

Jeg genkendte dig ikke straks...

En af mine klienter besluttede for første gang i sit liv at prøve brasiliansk hårfjerning efter råd fra en ven. Hun besluttede at kontakte hårfjerning mesteren, der modtog klienter derhjemme. Før mødet var kvinden meget bekymret. Og ikke underligt. Da hun kom til adressen og ringede til dørklokken, hoppede en stor gøenhund ud på hende. Så førte en ældre mand, som introducerede sig som mester, hende gennem en mørk korridor ind i et lille rum. Føreren fortalte hende at klæde sig ud, klatre på sofaen og stå på alle fire. Han begyndte at udføre hårfjerning fra bagsiden af ​​det intime område (husk, mesteren i salonen vil aldrig bede dig om at tage sådan en ubehagelig og ret upartisk holdning til dig under en epilationssession). Kvinden gjorde alt som mesteren fortalte hende og tilbragte den næste halv time stirrende på portræt af sin herre i sin ungdom og hængte på den modsatte mur. Hvad var hendes overraskelse da hun i portrættet anerkendte sin tidligere kæreste, som hun havde et forhold for mange år siden!

Dårlig dato

Før en af ​​mine klienter kom til vores salon, havde hun en ganske dårlig oplevelse i en anden salon. På råd fra en arbejdskollega meldte hun sig til den salon for at gøre brasiliansk hårfjerning for første gang i sit liv. Hun tilmeldte sig en session den dag da hun havde en første date med en kæreste, som hun virkelig kunne lide. Sessionen syntes at være normal, men da mesteren rev den sidste del af voks fra klientens hud, fortalte han hende, at sessionen var forbi, og hun kunne klæde sig. Det syntes ret mærkeligt for klienten, fordi mesteren ikke havde anvendt midler til at rense huden af ​​voksrester. Men hun klædte sig, selvom hun følte ubehag, fordi der stadig var meget voks på hendes hud. Pigen havde ikke tid til at tage hjem og tage et bad før datoen, så gik hun straks til mødet fra salonen. Midt om aftenen følte hun en stærk brændende fornemmelse i regionen af ​​labia. Hun undskyldte sig selv og gik på toilettet. Der fandt hun, at hendes labia var fastlimet til hinanden og ikke mindre fast limet på trusserne. Resten af ​​aftenen blev til tortur. Pigen græd næsten i smerte under desserten, fordi kunne næppe sidde Hun var nødt til at forlade datoen tidligere end forventet, og hun var sørgmodig for, at hun sandsynligvis ikke længere ville se den fyr, der havde inviteret hende, fordi hun havde forladt sig så hurtigt, og selv under straffen for dødsstraf ville ikke have erkendt, hvorfor hun måtte forlade. Heldigvis sluttede historien godt, og nu er disse unge mennesker og ægtefæller. Hvad der var interessant, da han kom hjem, opdagede den unge mand, at et stykke broccoli stod fast mellem hans tænder, og han var sikker på, at deres møde var afsluttet så hurtigt af netop denne grund, derfor skyldte han sig selv for den fejlagtige dato.

Lille fejl

Denne historie skete dagen før Halloween. På feriedage har vi altid mange kunder, der tilmelder sig epilationen af ​​bikiniområdet, fordi mange af dem har friske fancy kjoler og vidtrækkende planer for afslutning af aftenen i en intim atmosfære. Så da i slutningen af ​​min arbejdsdag kom en anden ung klient ind på mit kontor, fortalte jeg hende at tage af hendes bukser og undertøj og ligge på sofaen. Jeg sagde, at mens hun klædte ud, måtte jeg gå ud for at ringe et kort telefonopkald. Hun havde et meget overrasket og forvirret udtryk på hendes ansigt, men jeg troede, at hun bare var bekymret for proceduren og var bange for smerte. Da jeg kom tilbage til kontoret, var pigen allerede udklædt og lå på sofaen. Jeg fortalte hende at sprede benene fra hinanden og spurgte, om hun skulle forlade en lille strimmel på puben, eller hun vil helt fjerne alt håret. Til hvilken pigen svarede meget høfligt: ​​"Undskyld, men jeg ønskede at gøre øjenbryn epilation"... Jeg elsker at forstå kunder.

Vinduespoler

Når jeg gjorde en brasiliansk hårfjerning til min almindelige klient. Mødet var roligt, vi snakede som altid med pænt i processen. Og pludselig, bag min ryg er der nogle underlige lyde. Jeg vendte om og så en ung fyr, der vasker vinduerne. Jeg gardiner normalt vinduerne med tykke persienner, men når du læser kabinettet før du besøger klienten, glemte jeg tilsyneladende at lukke vinduerne. Fyren kiggede på os meget opmærksomt og med interesse. Klienten bemærkede det også, og panik fejede over mig. Hvad sker der med min omdømme og salonens omdømme, hvilket garanterer fuldstændig sikkerhed og privatliv i deres reklamemateriale? Ved du hvad min klient sagde? "Det ved du, det er en god ide! Har en dag med intimt hårfjerning for mænd og lad blindsene åbne. Jeg ville komme for at se det... "

Professionel humor af mestere af skønhed

Sjove øjenbryn, vittigheder om shugaring og kosmetologers arbejde

Professionel humor er det, der forener fagfolk på samme område. Mennesker, der arbejder i samme branche, kan fortælle mange ting til hinanden, ikke kun i sagen, men kun for sjælen.

Så vi besluttede at postere oftere noget sjovt for dig, kære mestre af skønhed. Tag en pause fra arbejde og besøg os ofte for bare at grine.

Du kan gemme billeder fra vores artikler til dig selv og bruge dem i dine grupper og instagram, hvis du har svært ved at finde indhold. Vi bruger tid til at finde noget interessant for vores læsere, men du spilder ikke din tid, du skal stadig inspirere skønhed til dine kunder.

Så, et udvalg af totalt


Men herrerne i tatovering, microblading og visage vil grine hjerteligt over dette


Nå, hvem er involveret i shugaring - dette er for dig.

Politik til beskyttelse af personlige oplysninger

Denne fortrolighedspolitik for personlige data (i det følgende benævnt privatlivspolitik) gælder for alle oplysninger, som Online-Krasota Online Store-webstedet (i det følgende benævnt Online Shop), der findes på domænenavnet online-krasota.ru (samt dets underdomæner), kan få om brugeren, mens du bruger webstedet online-krasota.ru (såvel som dens underdomæner), dets programmer og dets produkter.

1. Definition af udtryk

1.1 Følgende udtryk anvendes i denne privatlivspolitik:

1.1.1. "Site Administration" (herefter benævnt Administration) - autoriserede medarbejdere til webstedsstyring af Online-Krasota Online Store, som organiserer og (eller) udfører behandling af personoplysninger samt bestemmer målene om behandling af personoplysninger, sammensætningen af ​​personoplysninger, der skal behandles, handlinger ( transaktioner) udført med personlige data.

1.1.2. "Personlige data" - Oplysninger om direkte eller indirekte bestemt, eller defineret af en person (Personoplysninger).

1.1.3. "Personlig databehandling" - enhver handling (handling) eller sæt af handlinger (operationer) udført ved hjælp af automatiseringsmidler eller uden at bruge sådanne midler med personlige data, herunder indsamling, optagelse, systematisering, akkumulering, opbevaring, forfining (opdatering, ændring) udtrækning, brug, overførsel (distribution, levering, adgang), depersonalisering, blokering, sletning, destruktion af personoplysninger.

1.1.4. "Fortrolighed over personoplysninger" er et krav til operatøren eller en anden person, der har fået adgang til personoplysninger for at forhindre deres formidling uden samtykke fra genstanden for personoplysninger eller tilgængeligheden af ​​et andet retsgrundlag.

1.1.5. Online-Krasota Online Store-webstedet er en samling af sammenkoblede websider hostet på internettet på en unik adresse (URL): online-krasota.ru, såvel som dens underdomæner.

1.1.6. "Underdomæner" er sider eller en samling sider, der er placeret på tredjedelsdomæner, der tilhører Online-Krasota Online Store-webstedet, samt andre midlertidige sider, hvoraf i bunden er kontaktoplysningerne i administrationen

1.1.5. "Bruger af webstedet Online-Krasota Online Store" (i det følgende benævnt brugeren) er en person, der har adgang til Online-Krasota Online Shop-webstedet via internettet og bruger information, materialer og produkter fra Online-Krasota Online Shop-webstedet.

1.1.7. "Cookies" er et lille stykke data, der sendes af en webserver og gemmes på brugerens computer, som webklienten eller webbrowseren sender til webserveren hver gang i en HTTP-anmodning, når man forsøger at åbne siden på det tilsvarende websted.

1.1.8. "IP-adresse" er en unik netværksadresse til en node i et computernetværk, hvorigennem en bruger får adgang til en onlinebutik.

2. Generelle bestemmelser

2.1. Brugen af ​​webstedet Online Shop-Krasota af brugeren udgør accept af denne privatlivspolitik og betingelserne for behandling af brugerens personlige data.

2.2. I tilfælde af uenighed med vilkårene i privatlivspolitikken skal brugeren ophøre med at bruge Online-Krasota Online Store-webstedet.

2.3. Denne fortrolighedspolitik gælder for webstedet Online-Krasota Online Store. Online-butikken kontrollerer ikke og er ikke ansvarlig for tredjepartswebsteder, som brugeren kan følge de tilgængelige links på webstedet Online-Krasota Online Store.

2.4. Administrationen verificerer ikke nøjagtigheden af ​​personoplysninger, som brugeren stiller til rådighed.

3. Emnet for privatlivspolitikken

3.1. Denne privatlivspolitik fastlægger administrationens forpligtelser til ikke-afsløring og beskyttelse af personoplysninger, som brugeren giver efter anmodning fra administrationen, når du registrerer dig hos Online-Krasota Online Store eller når du abonnerer på et nyhedsbrev.

3.2. De personlige data, der er tilladt til behandling under denne privatlivspolitik, leveres af brugeren ved at udfylde formularer på webstedet Online-Krasota Online Store og indeholde følgende oplysninger: 3.2.1. efternavn, navn, patronymic af brugeren; 3.2.2. Brugerens kontaktnummer 3.2.3. e-mail-adresse (e-mail) 3.2.4. Brugerens bopæl (hvis nødvendigt) 3.2.5. billede (om nødvendigt)

3.3. Online-butikken beskytter data, som automatisk overføres, når du besøger sider:

 • IP-adresse;
 • Oplysninger fra cookies;
 • Oplysninger om browseren
 • adgangstid
 • referrer (adresse på den forrige side).

3.3.1. Deaktivering af cookies kan gøre det umuligt at få adgang til dele af det websted, der kræver tilladelse.

3.3.2. Onlinebutikken indsamler statistikker om sine besøgendes IP-adresser. Disse oplysninger bruges til at forhindre, opdage og løse tekniske problemer.

3.4. Andre personlige oplysninger, der ikke er angivet ovenfor (besøg historie, anvendte browsere, operativsystemer osv.) Er underlagt sikker opbevaring og ikke-spredning, medmindre andet er fastsat i afsnit. 5.2. af denne privatlivspolitik.

4. Formål med at indsamle personlige brugeroplysninger

4.1. Brugerens personoplysninger kan bruges af administrationen for at:

4.1.1. Identifikation af brugeren, der er registreret på webstedet Online-Krasota Online Store for yderligere tilladelse.

4.1.2. Giver brugeren adgang til personlige data på webstedet Online-Krasota Online Store.

4.1.3. Etablering af feedback med brugeren, herunder afsendelse af underretninger, henvendelser vedrørende brugen af ​​webstedet Online-Krasota Online Store, behandling af anmodninger og anmodninger fra brugeren.

4.1.4. Bestem brugerens placering for at sikre sikkerhed, undgå svindel.

4.1.5. Bekræftelse af nøjagtigheden og fuldstændigheden af ​​personlige data, som brugeren har angivet.

4.1.6. Oprettelse af en konto for at bruge dele af webstedet Online-Krasota Online Store, hvis brugeren har accepteret at oprette en konto.

4.1.7. Brugermeddelelser via e-mail.

4.1.8. Tilbyder brugeren en effektiv teknisk support i tilfælde af problemer i forbindelse med brugen af ​​online-Krasota online-butikssiden.

4.1.9. Med brugerens samtykke til at give brugeren specielle tilbud, nyhedsbreve og andre oplysninger på vegne af Online-Krasota Online Store-webstedet.

5. Metoder og vilkår for behandling af personlige oplysninger

5.1. Behandlingen af ​​personoplysninger af brugeren udføres uden tidsbegrænsning på nogen lovlig måde, herunder i informationssystemerne for personoplysninger ved hjælp af automatiseringsværktøjer eller uden brug af sådanne værktøjer.

5.2. Brugerens personoplysninger kan kun overføres til Den Russiske Føderations autoriserede statsstyrker på grund af og på den måde, der er fastlagt i Den Russiske Føderations lovgivning.

5.3. I tilfælde af tab eller offentliggørelse af personoplysninger har administrationen ret til ikke at underrette brugeren om tab eller offentliggørelse af personoplysninger.

5.4. Administrationen træffer de nødvendige organisatoriske og tekniske foranstaltninger for at beskytte brugerens personlige oplysninger mod ulovlig eller utilsigtet adgang, ødelæggelse, ændring, blokering, kopiering, distribution og andre ulovlige handlinger fra tredjepart.

5.5. Administrationen sammen med brugeren træffer alle nødvendige foranstaltninger for at forhindre tab eller andre negative konsekvenser som følge af tabet eller videregivelsen af ​​brugerens personlige data.

6. Parternes rettigheder og forpligtelser

6.1. Bruger kan:

6.1.1. Lav en gratis beslutning om levering af personoplysninger, der er nødvendige for at bruge webstedet Online-Krasota online-butik, og acceptere deres behandling.

6.1.2. Opdater, suppler den medfølgende information om personlige data i tilfælde af ændring af disse oplysninger.

6.1.3. Brugeren har ret til at modtage fra Administrationens oplysninger om behandling af hans personlige data, hvis en sådan rettighed ikke er begrænset i overensstemmelse med føderale love. Brugeren har ret til at kræve, at administrationen præciserer sine personlige data, deres blokering eller ødelæggelse, hvis personoplysningerne er ufuldstændige, forældede, unøjagtige, ulovligt opnåede eller ikke nødvendige for det angivne formål med behandling, samt at træffe lovgivningsmæssige foranstaltninger for at beskytte deres rettigheder. Det er tilstrækkeligt at give administrationen besked til den angivne e-mail-adresse.

6.2. Administrationen er forpligtet til:

6.2.1. Brug de oplysninger, der er opnået udelukkende til de formål, der er angivet i punkt 4 i denne fortrolighedspolitik.

6.2.2. For at sikre opbevaring af fortrolige oplysninger i hemmelighed, ikke at offentliggøre uden forudgående skriftlig tilladelse fra brugeren, og ikke at sælge, udveksle, offentliggøre eller oplyse på nogen anden mulig måde de overførte personlige data fra brugeren, undtagen p. 5.2. af denne privatlivspolitik.

6.2.3. Tag forholdsregler for at beskytte fortroligheden af ​​brugerens personoplysninger i overensstemmelse med den procedure, der normalt bruges til at beskytte denne slags oplysninger i den eksisterende forretningsomsætning.

6.2.4. Udfør blokering af personoplysninger vedrørende den relevante bruger fra tidspunktet for anmodning eller anmodning fra brugeren eller hans juridiske repræsentant eller autoriseret instans til beskyttelse af rettighederne til personer med personoplysninger i kontrolperioden, i tilfælde af upålidelige personoplysninger eller ulovlige handlinger.

Parternes ansvar

7.1. En administration, der ikke har opfyldt sine forpligtelser, er ansvarlig for tab, som brugeren har lidt i forbindelse med ulovlig brug af personoplysninger i overensstemmelse med lovgivningen i Den Russiske Føderation, medmindre andet er fastsat i stk. 5.2. og 7.2. af denne privatlivspolitik.

7.2. I tilfælde af tab eller offentliggørelse af fortrolige oplysninger er administrationen ikke ansvarlig, hvis denne fortrolige information: 7.2.1. Blev offentligt område før dets tab eller offentliggørelse. 7.2.2. Den blev modtaget fra en tredjepart, før den blev modtaget af ressourceadministrationen. 7.2.3. Det blev afsløret med brugerens samtykke.

7.3. Brugeren er eneansvarlig for overholdelsen af ​​kravene i lovgivningen i Den Russiske Føderation, herunder lovgivningen om reklame, om beskyttelse af ophavsret og beslægtede rettigheder, om beskyttelse af varemærker og servicemærker, men ikke begrænset til ovenstående, herunder fuldt ansvar for indholdet og materialet.

7.4. Brugeren erkender, at ansvaret for enhver information (herunder men ikke begrænset til: datafiler, tekster mv.), Som han har adgang til som en del af Online-Krasota-netbutikken, bæres af den person, der leverede sådanne oplysninger.

7.5. Brugeren er enig i, at de oplysninger, der leveres til ham som en del af webstedet Online-Krasota Online Store, kan være intellektuel ejendomsret, hvilke rettigheder der er beskyttet og tilhører andre brugere, partnere eller annoncører, der sender sådanne oplysninger på webstedet Online-Krasota Online Store. Brugeren har ingen ret til at foretage ændringer, leje, overføre på lånebetingelser, sælge, distribuere eller oprette afledte værker på grundlag af sådant indhold (helt eller delvis), med undtagelse af tilfælde, hvor sådanne handlinger udtrykkeligt blev godkendt skriftligt af ejerne af sådant indhold i overensstemmelse med vilkår i en særskilt aftale.

7.6. I tilfælde af tekstmaterialer (artikler, publikationer, der er i fri offentlig adgang på Online-Krasota Online Shop-webstedet), er deres distribution tilladt, forudsat at der gives et link til online-butikken.

7.7. Administrationen er ikke ansvarlig over for brugeren for ethvert tab eller skader, som brugeren opstår som følge af sletning, fejl eller manglende evne til at bevare indhold og andre kommunikationsdata, der findes på Online-Krasota Online Store-webstedet eller transmitteres via det.

7.8. Administrationen er ikke ansvarlig for direkte eller indirekte skader som følge af: brug eller manglende evne til at bruge hjemmesiden eller de enkelte tjenester Uautoriseret adgang til brugerens kommunikation; udsagn eller adfærd fra en tredjepart på webstedet.

7.9. Administrationen er ikke ansvarlig for oplysninger indsendt af brugeren på online-Krasota online-butikens hjemmeside, herunder men ikke begrænset til: information beskyttet af ophavsret, uden ophavsretsindehaverens direkte samtykke.

8. Tvistbilæggelse

8.1. Inden retssagen er anlagt i tvister som følge af forholdet mellem brugeren og administrationen, er det obligatorisk at indsende et krav (et skriftligt forslag eller et tilbud i elektronisk form om frivillig bilæggelse af tvisten).

8.2. Modtageren af ​​kravet inden for 30 kalenderdage fra datoen for modtagelsen af ​​klagen, skriftligt eller elektronisk, giver ansøgeren meddelelse om resultatet af behandlingen af ​​kravet.

8.3. Hvis en aftale ikke nås, henvises tvisten til voldgiftsretten i Moskva, Volgogradsky Avenue, 47, of. 309.

8.4. Den nuværende lovgivning i Den Russiske Føderation gælder for denne privatlivspolitik og forholdet mellem brugeren og administrationen.

9. Yderligere vilkår

9.1. Administrationen har ret til at ændre denne Privacy Policy uden brugerens samtykke.

9.2. En ny privatlivspolitik træder i kraft fra det øjeblik, den er offentliggjort på webstedet Online-Krasota Online Store, medmindre andet er fastsat i den nye udgave af privatlivspolitikken.

9.3. Eventuelle forslag eller spørgsmål vedrørende denne privatlivspolitik skal rapporteres til: [email protected]

9.4. Den nuværende privatlivspolitik findes på https://online-krasota.ru/politika-konfidencialnosti/

Opdateret: 9. august 2018
Moskva, Volgogradsky Avenue, 47, of. 309, LLC "ONLINE BEAUTY"

Samtykke til behandling af personoplysninger

Jeg hermed i det følgende - "Personoplysninger" i henhold til kravene i forbundslov af 27. juli 2006 nr. 152-ФЗ "Om personlige data" (med ændringer og tilføjelser), fritt, i min egen interesse og i min interesse, giver min LLC "ONLINE" BEAUTY "(herefter benævnt" Online Store ", adresse: Moskva, Volgogradsky Avenue, 47, kontor 309) til behandling af deres personoplysninger, der er angivet under registreringen ved at udfylde en webformular på webstedet for onlinebutikken https: / /online-krasota.ru og dens underdomæner * https://online-krasota.ru (herefter - webstedet), sendt (udfyldt) ved hjælp af IEM-stedet.

Ved personlige oplysninger mener jeg alle oplysninger om mig som Personoplysninger, herunder mit efternavn, fornavn, patronym, adresse, uddannelse, erhverv, kontaktoplysninger (telefon, fax, e-mail, postadresse), fotografier, andre anden information. Ved at behandle personlige data forstår jeg indsamling, systematisering, akkumulering, forbedring, opdatering, ændring, brug, distribution, overførsel, herunder grænseoverskridende, depersonalisering, blokering, destruktion, permanent lagring) og andre handlinger (operationer) med personlige data.

Behandlingen af ​​personoplysninger i Personoplysninger er udelukkende udført med det formål at registrere personoplysninger i onlinebutikdatabasen med efterfølgende afsendelse af e-mail-meddelelser og sms-meddelelser til Personoplysninger, herunder reklameindhold, fra onlineforretningen, dets partnere og / eller underleverandører, informations- og nyhedsbreve, invitationer til internetbutikbegivenheder og andre oplysninger om reklame og nyhedsindhold samt at bekræfte personlige oplysninger ti af emnet for personlige data, når du deltager i en online butikshændelse.

Datoen for udstedelse af samtykke til behandling af personoplysninger i Personoplysninger er datoen for afsendelse af registreringswebformularen fra webstedet for online-butikken.

Behandlingen af ​​personoplysninger i Personoplysningerne kan udføres ved hjælp af automatiseringsudstyr og / eller uden brug af automatiseringsudstyr i overensstemmelse med gældende lovgivning i Den Russiske Føderation og onlineforretningens interne bestemmelser.

Online-butikken tager de nødvendige juridiske, organisatoriske og tekniske foranstaltninger eller sikrer deres vedtagelse for at beskytte personlige data mod uautoriseret eller utilsigtet adgang til dem, ødelæggelse, ændring, blokering, kopiering, levering, distribution af personoplysninger samt andre ulovlige handlinger i forhold til personlige data og forpligter sig også til at opretholde fortroligheden af ​​personoplysninger i Personoplysninger. Onlinebutikken har ret til at involvere underleverandører til behandling af personoplysninger i Personoplysninger, og har også ret til at overføre personoplysninger til behandling til dets tilknyttede virksomheder, samtidig med at det sikres, at sådanne underleverandører og tilknyttede personer accepterer de tilsvarende forpligtelser vedrørende fortroligheden af ​​personoplysninger.

Jeg har læst (a) at:

 1. dette samtykke til behandlingen af ​​mine personlige oplysninger, der er angivet under registreringen på webstedet for online-butikken, sendt (fyldt) via hjemmesiden, gælder i tyve (20) år fra datoen for registrering på webstedet for online-butikken
 2. samtykke kan trækkes tilbage af mig på grundlag af en skriftlig erklæring i enhver form
 3. Levering af personoplysninger til tredjepart uden deres samtykke medfører ansvar i overensstemmelse med gældende lovgivning i Den Russiske Føderation.

Shugaring pubis: søde depilation af intime steder

Hver pige forsøger at finde den bedste mulighed for sig selv at slippe af med vegetationen på intime steder. Det bør være en enkel, overkommelig og effektiv metode, der udføres uafhængigt. Denne shugaring pubis, en metode, der giver mulighed for lang tid at glemme uønsket vegetation.

Phased kosmetisk session

For at skygge pubic zone, skal du ikke kun sukkerpasta. For at kvalitativt udføre proceduren for fjernelse af skindhår med sukker, er flere trin nødvendige:

 1. forberedelse af hud til depilation
 2. shugaring pasta forberedelse, forberedelse af værktøjer og yderligere materialer til proceduren;
 3. korrekt anvendelse af sukkerpasta og derefter tilbagetrækning.

Efter shugaring har den behandlede hud af pubis særlig pleje. Med forbehold af reglerne for udførelse af shugaring vil skindhuden efter proceduren være strålende og glat. For eksempel, se hvordan den klassiske bikini shugaring udføres på billedet før og efter proceduren.

Forberedelse til hårfjerning på intime steder

For at kvalitativt udføre proceduren for at slippe af med vegetation i det intime område, herunder pubis, skal du korrekt forberede huden. Dette er ikke svært, og her er nogle handlinger, der hjælper med at løse problemet hurtigt:

 1. Vælg en tid til shugaring, og to dage før sessionen, behandle pubisens hud med en mild skrubbe;
 2. således at der i processen med shugaring smerte var minimal, lige før proceduren, damp huden. Du kan tage et bad eller stå under et varmt brusebad;
 3. På dagen, der er udpeget til shugaring, må du ikke anvende cremer til pubis eller behandle med lotioner. Huden af ​​pubis under depilation skal være helt tør.

Se på billederne af en bikini shugaring, hvor du kan vælge den du kan lide. Du kan udføre en dyb bikini, eller forblive på den brasilianske version.

Den sædvanlige shikaring bikini - er fjernelse af vegetation, som er synlig fra under badedragt eller undertøj.

Den brasilianske version af den intime zone depilation er en komplet hårfjerning i bikiniområdet, herunder den indre del af lårene og den interdigitale fold.

Du kan se, hvordan forskellige varianter af pubic shugaring holdes i billedet nedenfor, og vælg den mest attraktive mulighed for depilation.

Udfører proceduren derhjemme

Ikke hver pige er klar til at gå til salonen for intim depilation, fordi det er for sartt emne. I dette tilfælde skal du lære at udføre en kosmetisk shugaring session selv.

Før du forbereder sukkerpastaen, skal du bestemme, hvilken konsistens du har brug for. Pastaen kan have følgende tæthed:

Sød pasta af højeste tæthed anvendes til det intime område. Du kan bruge den gennemsnitlige tæthed af produktet, men kun efter erhvervelse af færdigheder i forarbejdning med sukker.

Inden du starter proceduren, skal du se den pubic shugring video, som viser hele processen trin for trin.

Du kan købe færdiglavet sukkerpasta eller tilberede det selv. Forbereder massen som følger:

 1. Tag granulatssukker (8 spsk.), Friskpresset citronsaft (eller pulveriseret citronsyre) og kogt vand (afkølet), 2 spsk. l;
 2. brug for en tank med en tyk bund, som ikke brænder sukker;
 3. komponenter blandes og koges over lav varme, omrøring. Så snart massen begynder at boble, gør ilden minimal;
 4. Efter kogning af pasta skal den simre på lav varme i yderligere 4 minutter. Det er ikke nødvendigt at blande pastaen efter kogning, ellers komprimerer sammensætningen stærkt;
 5. Fjern beholderen fra ilden, når sammensætningen bliver gylden og duften af ​​karamel.

Tag lidt pasta i en ske og lad dem køle af. Blandingen skal være plastik for at gøre den til en kugle til påføring på et udvalgt hudområde.

procedure

Så er pastaen forberedt, nu skal du rette den på pubis hud og derefter fjerne den med hårene.

Sukkermasse påføres pubis mod vegetationen med langsomme, let indrykkede bevægelser.

Efter at have fjernet den søde masse fra pubis, skal du omhyggeligt undersøge de behandlede steder. Hvis der er hår tilbage et sted, så gentag straks bikini depilation. Fjern hår med pincet.

Kig på billederne, hvordan skal pubis se efter shugaring.

Glem ikke, at den behandlede hud har brug for tid til restaurering og særlig pleje. Behandl bikiniområdet med et desinfektionsmiddel, og påfør derefter en beroligende creme.

Hvis du følger reglerne for udførelse af depilering ved hjælp af shugaringmetoden, vil proceduren i bikiniområdet gå glat og uden uønskede konsekvenser.

Billeder om shugaring cool

Online mp3-skæring er praktisk
og en simpel service, der hjælper dig
Opret selvstændigt en musik ringetone.

YouTube video download

YouTube video converter Vores online video
Converter giver dig mulighed for at downloade videoer fra
YouTube hjemmeside i webm, mp4, 3gpp, flv, mp3 formater.

Radio online

Disse er radiostationer at vælge imellem efter land, stil.
og kvalitet. Radio stationer over hele verden,
mere end 1000 populære radiostationer.

webcams

Direkte udsendelse fra webcams produceret
helt fri reel
tid - udsendt online.

Online tv

Vores online tv er over 300 populære.
Tv-kanaler at vælge imellem, efter land
og genrer. Broadcast tv-kanaler gratis.

Chat Roulette + Video 18+

Fantastisk mulighed for at skabe nye relationer
med efterfølgeren i det virkelige liv. Tilfældig video
chat (chat roulette), publikum - disse er mennesker fra hele verden.

Shugaring

Shugaring eller sukkerepilation er en af ​​de mest fashionable og populære procedurer i skønhedssaloner. Håret fjernes ved hjælp af en tykk klæbrig masse, svejset på basis af vand og sukker.

De vigtigste træk ved shugaring:

 • sukker er et helt naturligt stof, det er allergivenligt og irriterer ikke huden;
 • håret er fjernet fra roden - din hud vil holde glathed i op til 3-4 uger;
 • efter skygge vokser håret mindre ofte eller vokser slet ikke, da de fjernes langs og ikke mod deres højde;
 • huden bliver særlig øm og blød, fordi shugaring også tjener som skrælning;
 • sukker hårfjerning er mindre ubehageligt end voks, fordi pastaen anvendes på små områder af huden;
 • Temperaturen på varmt sukker er behageligt for hænderne og derfor din hud.

Shugaring procedure

Selve proceduren udføres på to måder:

 • ved hjælp af sukker sirup og klud (som med voksning);
 • ved hjælp af en sukker bold.

Den anden mulighed er mest almindelig. Normalt går det som følger:

 • et par dage før epilering anbefales det at gå over huden med en skrubbe;
 • Hårlængden skal være mindst 3-5 mm;
 • huden skal være ren og tør under epilation;
 • mesteren tager et lille stykke tyk sukkerpasta i hånden, knæder det med fingrene og stikker det til det ønskede område og strækker det over huden mod hårvækst;
 • så tårer den "tinnuka", men i modsat retning;
 • sukker kan let vaskes med vand.

Efter shugaring, vent et stykke tid at tage et bad og prøv ikke at svede for at undgå hudirritation. Efter to dage kan du gentage skrubbe.

Shugaring priser

Normalt er priserne på shugaring lidt højere end priserne på voksning. Men for at vælge en passende mulighed for dig selv, skal du prøve begge procedurer.

Shugaring Anmeldelser

Kvinder, der foretrækker denne form for hårfjerning, bemærker i deres anmeldelser af shugaring, at den utrolige glathed af huden, fraværet af indgroede hår og irritation, samt effektens varighed. Hvad angår de smertefulde fornemmelser, er de meget individuelle, men mange siger, at shugaring er en mere behagelig procedure end voksning af hår.

Shugaring er en praktisk og tidstestet epileringsmetode. Huden selv på de mest følsomme områder i din krop bliver glat og smuk med et minimum af ubehagelige fornemmelser, hvis du bruger shugaring.

Billeder om shugaring (38 billeder)

Vi afsætter vores næste samling af billeder til genstand for skønhedssaloner, nemlig shugaring. Dette er en procedure til fjernelse af hår fra kroppen ved at anvende en tyk sukkerpasta.

Shugaring - sukker depilation...

Medium Density Paste...

Shugaring i dit hjem.

Anvendelse indsæt til fods.

Anvendelse indsæt til fods.

Anvendelse indsæt til fods.

Gentag fjernelse af uønsket hår...

Smuk, sund, velplejet hud...

Anvendelse af pasta til armhulen.

Søde piger, jeg vil have dig til at bemærke...

Fjern uønsket hår.

En barbermaskine? Tak! Jeg tager et skud!

Kvindeben og blomster.

Anvendelse indsæt til fods.

Anvendelse indsæt til fods.

Memo til kunder. Shugaring.

Hånd efter shugaring.

Sukkerpasta anvendes mod hårvækst...

Anvendelse indsæt til fods.

Shugaring arbejder i flere retninger...

Smukke beskedne piger foto

Statusvalg: beskedne piger status for VKontakte.

De smukkeste piger i Kaukasus befolkning (21 billeder).

Den smukkeste pige på planeten og hendes rivaler. Miss.

31. januar 2017. Den smukkeste pige på planeten og hendes rivaler. Miss universet. "Miss Universe" Iris mittenar. Foto: Reuters. "Frøken Kina" optrådte på scenen i en beskeden kjole med en broderet panda på den. Udsigt:

Sexiest brasilianske kvinder i verden: foto | stjerner på www.

4. juli 2017. Copacabana farve: de smukkeste brasilianske kvinder i verden. Rige farver - adskiller ikke beskeden charme af konceptuelle unisex. Pigen kom til brandets ambassadører i en alder af 16 år, hvilket skyldtes.

Kjoler til fulde. Modeller af aftenkjoler til fulde.

Kjoler til fulde. Modeller af aftenkjoler til overvægtige kvinder og piger. Se mere. 222 smukke sommer kjoler til fulde.

Smukke beskedne piger billeder

Piger er ofte fornærmet Lad os se, hvordan det ser ud.

Han blev fornærmet og forlod... Hvad er du fornærmet? Hvorfor bliver jeg fornærmet? Jeg tænker. Pinocchio. Utilstrækkelig pige Tag !! Vores Tanya græder højt... Kvinder er at sætte i klubben foto pige folk visdom. Solen blev fornærmet. Silent beskeden.

Ubehageligt øjeblik Mærkelig pige Her er det en ægte fornærmelse. Ond pige Sødt fange det. Vær en mand, stem for posten! (99 stemmer, gennemsnit: 4,48 stjerner ud af 5). vi er forskellige vi er sammen billeder Loading. Flere interessante valg: Sjove billeder om shugaring (17 billeder). Cool statuser, VKontakte; interessante fakta, gratis billeder, billeder af piger, vittigheder billeder!

Sjove billeder om veninder (20 billeder). Smukke og interessante billeder del 62 (67 billeder). Sjove billeder af godmorgen (30 billeder). Sjove billeder af middelalderen. (12 billeder). Sjove billeder om ferie. (14 billeder). Koldtrukne billeder (35 billeder). Sjove billeder om piger i VKontakte (36 billeder). Sjove billeder om kærlighed og penge (30 billeder).

Smukke piger og fly (29 billeder).

Tags: annonce. "Tidligere post. Sjove billeder om efteråret (25 billeder). Næste indlæg. Sjove billeder om mænd (36 billeder). Din kommentar annullere svar. Din e-mail vil ikke blive et karantænefoto med et brag forlænget. Fornavn Kommentar.

Billeder om shugaring cool

Når en sådan sprut med det tyske sprog,

Jeg ser kampen "Spartak" - "Barcelona", slutningen af ​​første halvdel. Kommentaren dræber med sætningen: "Så hvad hvis Spartak gør 3-0, har de stadig en halv tid på forhånd for at afgøre, hvem der vil udveksle Messi med en T-shirt"

Det lader til, at jeg aldrig igen vil kunne læse ordet "nordlig" korrekt fra første gang.

Hjemmelefonen brød (under garanti). Ring efter reparation. Svar: "Hej, velkommen til Panaso. Du er i det automatiske talegjenkendelsessystem. Hvis du vil. Blah blah blah, - Sig ordet. Blah blah blah, hvis du vil. Sig - bla blah blah." Sig (som anbefalet): "Konsulent." Pause. "Team not recognized". Og igen: "Hvis du vil.". Jeg er i hjerterne: "Pidarasa fucking!" Pause. "Firma. Michael, hvordan kan jeg hjælpe dig?"
Og adgangskoden ændres ikke.

Chelyabinsk er den eneste by i Rusland, hvor du nemt kan få kneppet ved at bruge ordet "stern".

VKontakte
Gruppe Svær techie
post:
"Hvilket russisk ordsprog indeholder de slaviske forfædres hemmelige viden om styrken af ​​materialer?"
kamenty:
- Hvor tynd - der er revet
- Kædenes styrke er lig med styrken af ​​de svageste af forbindelserne.
- Kan ikke hjælpe - du vil ikke gå: D
- Er det varmt, mens varmt?

xxx:
På en eller anden måde oversatte de teksten fra lærebogen på ICE fra engelsk. Vi besluttede at bruge en elektronisk oversætter. Oversætteren oversatte udtrykket "Forår skubber stemplet", der tydeligt kender essensen: "Forår presser på stempelet" i stedet for "Foråret skubber stemplet".

Min 6-årige nevø vil helt sikkert vokse op for at være advokat: Han går til førskoleklassen, de har for nylig fået en "kontrol". Tjek hvad børnene i et halvt år har lært. Blandt andet var opgaven "Indsæt det manglende brev i ordet." Så i ordet "GRIB" (GRB) satte mindretallet bogstavet "O", og læreren fandt det som en fejltagelse. Resultatet - en vurdering af "5". Men uden et plus. Nephew før det blev kun fem plus studeret. Så gik han til den anden lærer og begyndte på den måde fra en afstand: de siger, er der et sådant ord "The Coffin"? Efter at have opnået et bekræftende svar, fortalte han, hvad der var tilfældet, men vurderingen blev ikke rettet. Så kaldte han sin far og klagede over, at det var ulovligt for ham! lav et lavt skøn Som følge heraf har han opnået sin, nu går han, skrækker hvad han er en fremragende elev

- Har du "SkupE"?
- Hvad er det?
- Nå "Skupe", EPT!
- Nej nej!
- Pffff. Og hvis jeg bringer det til dig, kan du installere det på min bærbare computer?
-. For "SkupE" det?
- Svetogorsk - landsbyen! Hele verden sidder i "Skupe" og taler på webkameraet!
- Ja, ingen tvivl! Selv "ISCU" stilles stadig!

at der jeg "elsker" - selv ordet "jeg lover" har allerede mistet sin betydning.

at der jeg "elsker" - selv ordet "jeg lover" har allerede mistet sin betydning.

xxx: gee, hvilket ord er huggable
Jeg finder det svært at oversætte det)
yyy: "sådan at jeg vil kramme"
xxx: ja, men i et ord
yyy: rørende: D og meget
xxx: "omfavne" hvis der var et sådant ord på russisk
yyy: fucking er
og omfavnende vilje)
xxx: Der er sådan en pige, og gutterne bag hendes ryg - jeg ville have kramt
Kawai ^ _ ^

Og jeg ville have erhvervet en licens til levering af mobile radiotelefonktjenester på stedet for ledelsen af ​​LLC ROC. Jeg ville få 4G-udstyr og kalde det hele "Guds stemme" eller "Lord of the Telecom".

-"Hej. Jeg er her. Fra et forlag. Bøger."
Mig: "Nej, ikke interesseret, tak."
-"Har du ingen børn?".
Jeg: "nej"
-"Kamasutra er."

whitelexa: cho i går var. Jeg falder i en seng grundigt presset af internettet halv en aften. Da jeg vidste, at pigen er ved at forberede et kursusarbejde, beslutter jeg at ringe til hende og ringe det som noget der utilsigtet poking ind i historien om opkald Jeres hjemmebane nummer !! Hooters gik og så tæven kalder hjem.. halv aften. 0_o.. pigen tager ikke telefonen op, jeg beslutter at svare på hjemmet, jeg forbereder epithets i mit sind mere lyst. Jeg rider huset væk fra væggen og barker på det (mobiltelefon fra det andet øre) "Jeg lytter til dig kære fucking."
..så giglede hun nervøst i søvn.

xxx: Hvad er jeg, den eneste person i denne verden, der fra første gang og uden tanker "godt, mindst fem minutter" står op på det eneste normale vækkeur på en mobiltelefon?

Kommenter bloggen "Stern Techie":

hvad er jeg den eneste person i denne verden, der fra første gang og uden tanker "godt, mindst fem minutter" står op på det eneste normale vækkeur på en mobil?

Jeg tjener en gentagelse af engelsk. Og i dag gjorde min "serveret" mig chok på te: ordet "billeder", i stedet for de normale "mønstre", læste han som "SKRIFTLIGE PERSONER"! Forud for dette læste "bror" som "Droucher" XD

En chef kalder. "Tjek telefonen! Jeg har ringet 3 gange, jeg kommer ikke hele tiden. Det er dit PBX, der er uønsket!"
De bad om et nummer. Vi kalder
"Hej. Vi tjekker telefonen, er dette nummeret?"
"Ja"
"Jeg ringede til XXX og sagde, at jeg ikke kunne komme igennem til dig"
"Undskyld os, tak. Denne nar har allerede ringet 3 gange, hver gang sønnen tog telefonen op, og hver gang sagde han, at han ikke gik der og slog af"

xxx: Alvorlig og hans kaldenavn er "FdulyC"
yyy: ja ikke. Han ønskede at skrive AleksX, glemmer at skifte layout.

Denne administrator kan kun læse ordet "Nord" som "Nord", men ikke "Server"!

Fedya 04/23/12 - 11:39
tatoveringer, børn? og hvad mere

"Ohrenny" de læser ikke korrekt første gang, ha!
Du går første gang i bilbutikken ved siden af ​​den klogt kloge hammer for korrekt læsning af "rassuharivatel".

xxx: Alvorlig og hans kaldenavn er "FdulyC"
yyy: ja ikke. Han ønskede at skrive AleksX, glemmer at skifte layout.

Hvad er "kærlighed" der - selv ordet "jeg lover" har allerede mistet sin betydning.

Stern, uskadet 2 uger, sad i
elektrisk tog Modsat fyren - på
T-shirt er skrevet: "Smil hvis du vil
mig ". Jeg keder mig, jeg sidder smilende, og han
Jeg så dig sved.

Alvorlig russisk elektronisk virksomhed.

xxx: Jeg går i dag i en gazelka ved siden af ​​en transportør, sådan en alvorlig mand, stern
xxx: vi går forbi en langsom hastighed forbi en ung person med gyldent hår, der flittigt sparker på rattet på hendes matiz
xxx: Her klatrer denne chauffør ind i vinduet og ind i hele gaden "Hvad vil det ikke starte !? Og du forsøger at sparke det i ryggen!" og i hysterik, glider under rattet.

3: 06 / Dmitry: Nu ringer de fra nogle venstre nummer til hjemme nummer
3:07 / Dmitry: og jeg har alt, celle nummer
3:07 / Dmitry: hent telefonen, slip straks.
3:07 / Dmitry: Jeg skriver SMS fra neta: Tæve, ring igen, find og fuck!
3: 07 / Dmitry: stoppet
3:07 / Steptko: ahahahahahahaha))
3:07 / Steptko: En alvorlig determinant

De siger også, at Chelyabinsk er hård. SchA på stationen rev nogle kat klørne på jernsædet! Han kunne ikke lide det, han hoppede på den anden nøjagtig det samme og fortsatte jobbet. Alvorlig Ryazan.

xxx: ja han gut hvad en alvorlig type
yyy: hvad er han?
xxx: Nå, Gopniks som han sidder fast på ham
xxx: Nå, der "melke, pazvanit, fra hvilket område", ja, og så i teksten
xxx: Duc sætte denne ramme med hans leverede slag, en, resten blev pensioneret
yyy: yyy)
xxx: hvad laver du? Han tog telefonen fra dette offer og hans CEP
xxx: sagde trofæer.
yyy: yyyyyy)

Alvorlig Chelyabinsk humor. Fredag ​​aften på kontoret. Disigner, op til næste shooter, giver et mesterværk:
- Jeg kom med nye figurer til børns tegnefilm - Snowballs !!

Billeder om shugaring cool

Se posten. Du stablede.

Han snuppede. Vil du vise sibirisk høst? Pofotal lidt i haven.

Sammenlignet. Gravet en kartoffel?

Og i Sahara vaschpe varme

Fra n * h abola hører vi. Det er koldt. På Krim, varmere

Pizdaboly, hej.
Hvordan er det

Mihas underskrev sin sætning. Selvom hvad er sætningen, løser han også spørgsmål.

Nej, det er kuber med lyd, det er anderledes, Sana har ingen kuber med lyd.

Ja, og se neher.. Sanya overgår ingen.

Og lad os se

Alexey, alle her forsøger at være en konkurrent til san13, men vil han trække?

Er det en konkurrent til San13 Shtli?

God eftermiddag har du fantastiske samlinger, men du har brug for et skærmbillede på hovedsiden, og selve videoen er inde i publikationen. Når du har ordnet det korrekt, så hopper vi over til hovedsiden!
Med venlig hilsen!

Åh, mand, så er du med Anime Cult?

for hentai, først og fremmest træner du YouTube selv, og jeg er der for den 9. måned.

Nå, jeg xs, og pludselig er der en hentai tråd.

hvis nu et udvalg af anime terninger er forbudt, jeg selv xs hvordan man kan leve videre: D
Jeg rører ikke Peekaboo! Og så admin gnides vandretur.

Hvad gør voks i briketter og hvordan man bruger det

Facial soda: egenskaber, grundlæggende anvendelser, tips