Regler for brug af kulstofskrælning

For hver kvinde er det vigtigt at se smukke ud, så mange af det retfærdige køn gør maksimal indsats for at gøre ansigtets hud rent og sundt. Til dato er der et stort udvalg af kosmetiske procedurer til dette, men kulstofskrælning fortjener særlig opmærksomhed. Takket være denne innovative løsning kan du ikke bare få effektiv hudpleje, men også fjerne de første tegn på aldring.

Særlige egenskaber

Carbon peeling er en populær procedure udført af kosmetologer. I øjeblikket er dette den mest effektive måde, hvorpå du hurtigt og effektivt kan fjerne døde celler og aktivere genoprettelsen af ​​nye. Hovedtræk ved denne skrælning er, at der udover foryngelse er en ekstra mulighed for at behandle forskellige hudsygdomme. Sessions udføres af en laser: en speciel maske påføres ansigtet, som indeholder karbonatelementer, og under påvirkning af strålerne sker en korrektion. Som et resultat, viser det sig at fjerne fjernet acne, pletter efter acne, samt niveauet relief og hudfedt.

Ifølge kosmetologer giver laserskrælning dig mulighed for at gøre dit ansigt helt glat, som en "porcelændukke". I modsætning til andre korrigerende procedurer er carbonatskræl ikke begrænset i sæsonen. Det kan gøres selv om sommeren og efteråret, den eneste ting at undgå bivirkninger bliver nødt til fuldt ud at overholde anbefalingerne fra lægen og regelmæssigt bruge solcreme. Denne type behandling er især velegnet til repræsentanter med fedtet hud, som ofte er tilbøjelige til dannelse af sorte pletter og acne.

Efter den første session bliver huden mere blid, glat og elastisk.

Under skrælningen behandles ansigtet med carbon gel, som trænger dybt ind i porerne, så specialisten leder laserstrålerne til de ønskede områder, og de interagerer med kulet, hvilket resulterer i ødelæggelse af talgpropper og døde celler. Denne procedure er kendetegnet ved en langvarig virkning, som regel selv efter to år efter hele kurset noterer patienterne en reduktion i risikoen for ardannelse og pigmentering.

Fordelene ved kulstofrensning kan også omfatte:

 • manglende ubehag og smerte
 • muligheden for at nyde resultatet efter den første procedure
 • lav risiko for bivirkninger og rødme;
 • hurtig rehabiliteringsperiode.

Princippet om peeling er baseret på brugen af ​​en nanosekundpuls, der forøges af en carbon-katalysator. Takket være denne innovation er der en "eksplosion" af cremen, som har trængt ind i talgkirtlerne og på overfladen af ​​selve dermis. Det har antiinflammatorisk og anti-baktericid virkning, og bidrager også til indsnævring af kanalerne, som er placeret ved udgangen af ​​talgkirtlen. Som følge heraf reduceres risikoen for dannelsen af ​​en patogen flora på overfladen af ​​huden og i cellerne.

Hvis alle rengøringsreglerne udføres korrekt, er det bemærket, uanset patientens alder efter det første kursusforløb:

 • betydelig inaktivering af talgproduktion
 • indsnævring af store porer;
 • reduktion af inflammatoriske processer
 • Ansigtet køber en glat lettelse, og dens farve bliver sløv, ensartet og sund;
 • eliminering af melaniner og pigmentpletter;
 • restaurering af den alkaliske syrebalance i huden, hvorefter dens celler klare skader meget bedre og bevarer deres funktioner i lang tid;
 • aktivering af metabolisme og acceleration af metabolisme;
 • makeup bliver lettere, da det fordeles jævnt i hele dækningen og ikke "strømmer" i slutningen af ​​dagen.

vidnesbyrd

Anvendelsen af ​​carbon peeling proceduren anbefales primært til problematisk hud i ansigtet, som er tilbøjelig til udseendet af betændelse og overskydende fedt. Sådan rengøring er også velegnet til dermis dækket af comedoner, acne og rosacea. Takket være moderne teknologi er det ikke kun nemt at slippe af med acne, men også at klare de begyndende tegn på aldring. Fordelene ved at skrælle på grund af det faktum at det helt fjerner overskydende fedt på huden og strammer porerne. Som følge heraf observeres en fremragende effekt: Kollagenfibre strammes, hudaflastningen er nivelleret, epidermis er dybt renset for døde celler og urenheder.

Derudover giver kulstofskrælning et godt resultat med fading hud. Efter behandlingsforløbet forsvinder små rynker, da laseren vil glatte dem perfekt. Med hensyn til dybere rynker bliver de umærkelige. På grund af polering får huden et ensartet udseende og en mat skygge.

Fordele ved laserrensning blev også bemærket i tilfælde såsom couperose, hvor ansigtet er dækket af et vaskulært gitter. Dette er en patologi i huden og kredsløbssystemet. For at eliminere det er enhver form for rengøring forbudt, bortset fra at overfladeskrælning, som også omfatter kulstofskrælning, betragtes som en undtagelse.

Da der i løbet af kosmetiske procedurer anvendes en gelmaske på ansigtet, mætter blodet med ilt, skærmens vægge styrkes, og i en vis periode kan du slippe af med blålige eller røde "stjerner" på ansigtet.

Kontraindikationer

På trods af at kulstofskrælning er veletableret i kosmetologi, har en masse positiv feedback, har den også ulemper.

Før du beslutter dig for en lignende procedure, skal du rådføre dig med dine læger og tage højde for alle kontraindikationer.

 • Aldersgrænse Rengøringsskaderne bemærkes i en alder af 20 år. Derfor, hvis unge patienter ønsker at lave en ansigtsjustering, skal den derfor koordineres med en specialist.
 • Amning og graviditet. Da effekten af ​​peeling endnu ikke er fuldt undersøgt, er det ikke værd at risikere barnets helbred på sådanne stadier af sit liv.
 • Tilstedeværelsen af ​​forværrede kroniske og smitsomme sygdomme. Det er bedst at vente på en fuld opsving, og vælge en mere passende periode til peeling.
 • Oncology. Hvis kræftceller er til stede i kroppen, vil rengøring af denne type forværre situationen. Dette gælder ikke kun for syge patienter, men også for dem, der har mistanke om kræft.
 • Dermatologiske sygdomme og herpesudslæt. I det tilfælde, hvor der opstår mekaniske skader på huden, skal de først repareres, og kun derefter fortsætte med afskalning. Laserrensning af ansigtet med acne er absolut forbudt, men hvis hyppigheden og omfanget af udslæt er lille, skal du få en beautician's anbefaling og bruge en unik teknik.
 • Kolloidære ar For at fjerne dem skal du bruge andre typer hardware kosmetologi, som vælges individuelt.

Ud over det ovennævnte er det også værd at bemærke, at kulstofskrælning er uønsket om sommeren.

Hvis der er et stort behov i sessionerne i løbet af denne sæson, skal du være enig med din læge om, hvordan du yderligere beskytter din hud mod solens stråler, ellers er komplikationer mulige.

Hvordan er det gjort?

Laserskrælning med en karbonmaske er i stor efterspørgsel blandt det retfærdige køn, uanset deres alder. Dette skyldes den terapeutiske virkning af proceduren, som er baseret på dyb penetration i cellerne i dermis. Under påvirkning af en laser binder spormaterialerne af kulfiber sammen hudceller, der tiltrækker forurening og rester af talg. Derfor, hvis du har brug for at slippe af med dermatologiske defekter, selv ud hudfleksionen, så skal du tage en enestående chance ved at prøve denne type afskalning.

Rengøringsprocessen er opdelt i to faser.

 • For det første anbringes en gelmaske på det valgte område af ansigtet, det ventes, indtil det er helt tørt, og laserbehandlingen påbegyndes. Under laserens indflydelse er der en "eksplosion" af carbonfiberpartikler, som aktiverer afvisning af døde celler. På dette stadium rengøres de overfladiske lag af huden, men cellerne påvirkes ikke på et dybt niveau.
 • Derefter opvarmes stoffet. Dette giver dig mulighed for at øge syntesen af ​​kollagen, hyaluronsyre, elastin og aktivere regenereringsprocesserne i det subkutane lag. Sessionen udføres ved hjælp af laserfotothermolyse.

For at få en god effekt fra proceduren skal du fjerne alle kroniske og inflammatoriske foci før sessionen. Derudover er det også værd at sørge for, at patienten ikke har overfølsomhed over for carboxylsyre. Før afskalning renses ansigtet grundigt med antiseptiske opløsninger, så påføres gelen selv, som efter tørring stimuleres af laserpulser. I slutningen af ​​sessionen er huden dækket af en lys creme.

Mange er interesserede i spørgsmålet om, hvorvidt kulstofskrælning er mulig hjemme. Det er værd at svare straks, at det ikke er muligt at foretage laserrensning af ansigtet alene, da det kræver speciel kosmetik og udstyr. Desuden bør denne peeling kontrolleres af en erfaren specialist, der kan evaluere det passende niveau af hudeksponering. Ellers kan de negative virkninger og laserforbrændinger ikke undgås. Selvom du selv anvender en kulhydratgel alene hjemme, vil den alene ikke have en effekt uden laser, da den ikke vil blive aktiveret.

Derfor, hvis der er behov for kulstofskrælning, er det bedst ikke at eksperimentere hjemme, men kontakt straks en kosmetologiklinik eller skønhedssalon. Til dato er det ikke nogen særlige problemer, da det er let at vælge et firma, der leverer disse tjenester til en overkommelig pris. Professionelle saloner er som regel udstyret med moderne lasersystemer og bruger kun højkvalitetsværktøjer. Det eneste, der før skrælning anbefales at spørge specialisten, hvilken gel der skal bruges, og bede ham om certifikater og dokumenter, der bekræfter laserudstyrets kvalitet.

Udførelsesfrekvens

Det er bedst af alt at indse alle former for skrælning om efteråret eller om vinteren, det er ikke en undtagelse for det og kuldrensning. Hvad angår forår og sommer, skal du undgå aggressiv udsættelse for sollys, hvis du beslutter dig for laserskrælning på dette tidspunkt af året. Ellers kan der opstå ubehagelige konsekvenser, og hudens ydre hud bliver endnu værre. For at få et godt resultat er det nok at udføre op til fem procedurer, i nogle tilfælde skal de øges til otte. Kurset kan også gentages, men forudsat at der er en indikation fra en hudlæge eller kosmetolog.

I gennemsnit tager mange fra 3 til 5 procedurer for at opnå effekten.

Komplikationer af kulstofrensning overholdes ikke, fordi huden takket være innovative teknologier er beskyttet mod skade, så det kan gøres ofte.

Carbon peeling er kendetegnet ved fraværet af en rehabiliteringsperiode, da efter mindre korrektion, forbliver der kun mindre rødder. Derfor kan proceduren sikkert planlægges ved afslutningen af ​​arbejdsugen. I løbet af weekenden går bivirkninger normalt væk. Derudover kan regenereringsprocessen accelereres ved hjælp af specielle fugtgivende cremer.

For hurtigt at genoprette huden og beskytte den mod betændelse anbefales det at overholde visse forholdsregler.

 • De første dage er strengt forbudt at anvende dekorative kosmetik. Hvad angår ultraviolette stråler, skal de undgås i mindst 3 uger, ellers er dannelsen af ​​pigmentpletter mulig.
 • Skønt huden efter peeling genoprettes inden for et par timer, er det stadig umuligt at vaske det om aftenen. Specialisten ved slutningen af ​​sessionen lægger på ansigtet en beskyttende og antiseptisk maske, som skal fungere i nogen tid.
 • Til daglig pleje skal du bruge kosmetiske produkter, som din læge anbefaler. Det er værd at udelukke alkoholbaserede produkter helt, det skyldes det faktum, at under afskalning af de fleste epidermis celler fjernes, og alkohol vil tjene som et aggressivt miljø for dem.
 • I tilfælde af at skrælningen stadig er færdig om sommeren, skal du beskytte dit ansigt mod langvarig solbeskyttelse. Når du går ud, skal du anvende en creme med et filter på din hud, der beskytter din hud mod ultraviolet stråling.
 • Mens du tager et bad, er det tilrådeligt at undgå skrubning. Dette gælder især ryggen, brystet og halsen, de kan ikke vaskes med hårde vaskeklude.

Hvis du følger alle ovenstående korrekt, vil risikoen for komplikationer være minimal. I nogle tilfælde er der naturligvis bivirkninger, men de er oftest forårsaget af forsømmelse af enkle anbefalinger. Denne rengøring er helt sikkert for sund hud, og det gør det ikke skade. Derudover vil nøglen til en god peeling være det korrekte valg af salon. Ikke-professionelle kosmetologer og lavkvalitets gel vil give yderligere udseende af sort på ansigtet og pege på betændelse. Efter dette er det nødvendigt at sørge for ikke hudpleje, men hudbehandling, da alvorlig skrælning og forbrændinger vil skabe ubehag.

Desuden kan en patologi som udseende af tumorer iagttages i stedet for lethed, pigmentpletter og fregner bliver mørkere og stiger i størrelse.

anbefalinger

For nylig modtog gode anmeldelser fra kosmetologer kulstofskrælning, da det altid har et glimrende resultat, kræver ikke særlig forberedelse til proceduren og tager minimal tid til rehabilitering. Efter laserhuden til ansigtet efter kort tid er der brug for en vis omhu, så det er tilrådeligt at bruge anbefalinger fra specialister for at gøre alt korrekt.

 • Før du går til skønhedssalonen, skal du vælge en god dag. Som regel foretrækker de fleste patienter ansigtskorrektion inden weekenden. Således er der flere dage på lager for at spille det sikkert ud fra udseendet af uønskede virkninger.
 • Svært sjældent efter skrælning mærkes en let skrælning af huden, som til sidst forsvinder. For at fremskynde processen med cellereparation rådgiver kosmetologer konstant at bruge fugtighedscreme.
 • Det er uønsket at bruge kosmetik i de første dage efter peeling, men i tilfælde af, at der er et presserende behov for dette, skal sminke udføres med specielle bløde produkter.

SkinPeel

Stien til perfekt hud

Carbon peeling: effektiv procedure eller ledninger?

Hvorfor er mange mennesker forsigtige med at skrælle, på trods af den åbenlyse effektivitet af denne procedure? Det handler om traumer: i de fleste tilfælde er den vidunderlige virkning direkte proportional med de ubehagelige fornemmelser og den obligatoriske genopretningsperiode. Kosmetologi forsøger konstant at finde den bedste balance mellem smertefuldhed i processen og slutresultatet og tilbyder nye procedurer i dette segment. En af dem er kulstofskrælning. Dette universelle middel til at løse flere kosmetiske problemer kan anvendes i alle aldre og har et minimum af kontraindikationer.

Hvem viser kulstofskrælning?

Denne type afskalning hjælper med at slippe af med acne og sorte pletter, strammer porerne og normaliserer fedtet hud. Det forandrer hudens farve, fjerner pigmentpletter og eliminerer ujævn hudoverflade. Fremgangsmåden er vist for kvinder med de første tegn på aldring. Drenge og piger kan uden frygt bruge kulsyre til at slippe af med teenage ål. Han har ingen alder kontraindikationer.

Carbon peels anbefales også til teenagere.

Kategorisk bør du ikke gøre karbonskrælende onkologiske patienter, gravide og ammende mødre, patienter med diabetes, epilepsi og tuberkulose. Det anbefales ikke i nærværelse af keloid ar og kronisk betændelse i huden.

Essensen af ​​proceduren

Teknologien kombinerer brugen af ​​en carbon gel og et laserapparat. Carbon gel (dermed navnet carbon peeling) forbereder huden til laserbehandling og forbedrer processerne i hudens lag under påvirkning af den termiske impuls, som enheden genererer.

Carbon gel øger effekten af ​​proceduren

Antallet af behandlinger afhænger af hudtype. På tør og følsom hud opnås resultatet hurtigere - i 3-5 sessioner. For fedt og problem kan du få brug for flere sessioner - fra 8 til 10. Trin:

 • rengøring af ansigtet med en alkoholopløsning eller antiseptisk
 • anvendelse af carbon nanogel;
 • laser behandling.

Ultralyd kan bruges som rengøringsprocedure. Det har en antiseptisk effekt, lader lidt af overfladelaget af huden, hvilket gør eksfoliering lettere og mere effektivt.

Princippet om peeling:

 • Tørring nanogel klæber sammen døde skinneskalaer, trækker overskydende talg og snavs akkumuleret i porerne fra lagene af huden;
 • Den første laser effekt er, at opvarmning af overfladen af ​​huden, dækket af gel, fordamper den, omdanner den til kuldioxid og vand. Dette er selve øjeblikket med rensning, hvorved hudkanalerne frigives, overfladens uregelmæssigheder og alt "snavs" fjernes. I et ord kan vi sige, at gelen udfører en absorberende funktion.
 • Dernæst virker laser på de dybere lag af epidermis, forbedrer blodcirkulationen og celle ernæring. Ved hjælp af varme stimulerer det produktionen af ​​kollagenfibre, øger hudens turgor og trækker det op. Processen hedder fotothermolyse.

Funktioner af peeling, forberedelser og udstyr

Hovedtræk ved kulstofskrælning er smertefrihed. Hvilke andre fordele har denne hudpleje?

 • der er ingen rehabiliteringsperiode (rødhed og svagt aftagning allerede den næste dag);
 • efter peeling kan du bruge de sædvanlige nærende cremer;
 • muligheden for at bruge dekorative kosmetik fra de første dage efter sessionen;
 • ingen komplikationer og krav til seasonality.

Carbon peeling er en "let" procedure, det gør ikke skade de dybere lag af huden. Virkningen af ​​det er rent kosmetologisk - det helbreder ikke acne, men fjerner kun dets ydre manifestationer. Det samme gælder for sorte prikker - åbne komedoner.

Hvad er en carbon gel?

Carbon nanogel er kuldioxid, som påvirker huden som følger:

 • desinficerer og dræber patogene mikrober
 • stimulerer blodcirkulationen og celleregenerering
 • normaliserer fedtstofskifte
 • eksfolierer døde celler;
 • På grund af normaliseringen af ​​cellulær metabolisme påvirkes hudens overflade og farve.

I de fleste russiske saloner bruger kosmetologer udstyr fra Med Laser-mærket, såvel som carbon gel toner af samme mærke. Det anvendes ikke kun til kulstofskrælningsproceduren, men også i andre laserk Cosmetology-operationer.

Neodymlaser bruges ikke kun til peeling, men også til hårfjerning, hudpolering og tatovering.

Ved denne procedure anvendes kun en neodymlaser med en effekt på 500 mJ og en flashhastighed på 1-2 pr. Sekund i en afstand på 3-5 cm fra hudoverfladen.

Kosmetologen vælger individuelle muligheder for kunder efter hudtype og de problemer, der skal fjernes. I denne henseende kan hyppigheden af ​​blink og strålens magt være anderledes.

Er der nogen effekt overhovedet?

At læse anmeldelser om proceduren for at træffe et valg er generelt en takløselig opgave. Kunder med forskellige hudtyper og helt individuelle kildedata kan hjælpe dig med at træffe en beslutning, men dit personlige resultat kan være helt anderledes. Men stadig er et relativt objektivt billede af enhver form for pleje mulig.

Ja, nogle får et stabilt maksimalt resultat, mens andre får lidt rensning og udseende forbedring. Skeptikere hævder, at resultatet er langt fra det, der blev angivet i annoncen - der er forstørrede porer, sorte prikker og komedoner. Alle er enstemmige i kun én ting - der er en reel virkning at stramme huden, tørre og udjævne farven.

Desværre kan effekten af ​​en engangs kulstofskrælningssession kun mærkes, når man ser meget tæt på din egen refleksion.

Carbon peeling: billede før og efter

Selvfølgelig kan proceduren verificeret af hundredvis af kvinder ikke kaldes "ledninger". Det vigtigste - du bør ikke stole for meget på den mirakuløse effekt. Det skal forstås, at kardinale ændringer ikke kan forventes fra overfladiske skræl på alle. Og hvis i reklamemeddelelsen du er lovet for meget, skal du bare dele det med to.

Carbon peeling er klassificeret som overfladisk, så det kan udføres oftere end kemisk peeling. Dette er en god mulighed for kompleks pleje, som faktisk giver dig mulighed for at nå flere mål: Rens og stram huden, smalle porer, slippe af komedoner og glatte fine rynker. Og ikke mere.

Hvad er kulstofskrælning?

Carbon peeling er en relativt ny metode til at håndtere de første tegn på aldring og problem hud.

Denne teknik vedrører lasertyper af peeling, men det er dygtigt kombineret med fotoforyngelse og udføres ved hjælp af en carbonforstærker - nanogel. I denne situation fjernes det hornede lag af epitelet, huden bliver glatt, frisk hud vender tilbage, pigmentpletter elimineres.

Ud over den foryngende effekt har den en terapeutisk virkning på huden, så det anbefales at:

Hvordan er proceduren?

Før du begynder, skal du konsultere en kosmetolog. Hvis der er mindst en sygdom angivet i kontraindikationer, skal proceduren afbrydes eller udskydes.

Hvis der er nogen inflammatoriske processer, skal de først fjernes, og kun derefter fortsætte med at skrælle.

Proceduren udføres i to faser:

 1. En carbon nanogel påføres patientens hud med et tyndt lag, der er designet til at forberede området til laser eksponering, hvor alle døde og keratiniserede celler i cellerne afskales. På samme stadium elimineres inflammatoriske processer.
 2. Ved hjælp af laserimpulser udføres fototermolyseprocessen, det vil sige, at huden opvarmes på et dybt niveau. Denne fase bidrager til produktionen af ​​elastin og kollagen, som er ansvarlig for hudens elasticitet og ungdommelighed.

Varighed er ca. 20 minutter, og kurset består af fem sessioner med fem dages interval.

Egenskaber og fordele

Carbon peeling har en række ubestridelige fordele, herunder følgende:

 • ingen smerte eller ubehag
 • Resultatet, som manifesteres efter den første procedure
 • ingen rødme og bivirkninger typisk for peeling;
 • manglende rehabiliteringstid.
Proceduren er særegent ved tilstedeværelsen af ​​en særlig nanosekundpuls forbedret af en carbonkatalysator. At det giver dig mulighed for at arrangere en slags "eksplosion" af kulstofcreme, der ligger både på hudoverfladen og i talgkirtlen.

Dette fører til en indsnævring af udskillelseskanalerne i talgkirtlen og er bakteriedræbende og antiinflammatoriske effekter, hvilket fører til et fald i patogen mikroflora, parasitere i de dybe lag af dermis og på hudoverfladen.

Video: Laser Carbon Cleaning

effektivitet

Carbon peeling fungerer meget delikat. Ved at interagere med patientens hud eksfolierer den forsigtigt de døde lag af epidermis og har en bakteriedræbende effekt.

Som et resultat af denne type afskalning genoprettes alle metaboliske processer, herunder lipidmetabolisme.

Desuden indsnævrer det mærkbart forstørrede porer og har en stimulerende virkning på produktionen af ​​collagen og elastin. Endvidere lanceres regenerative processer på et dybt mobilniveau, hvilket fører til en generel foryngelse af ansigtet.

vidnesbyrd

Indikationer er følgende faktorer:

 • Tilstedeværelsen af ​​fine rynker;
 • olieagtig hud;
 • visning, tab af hudelasticitet;
 • grå og kedelig hud;
 • tilstedeværelsen af ​​huddefekter
 • Tilstedeværelse af alder pletter.

Rynkemassage er inkluderet i foryngende kompleks og udføres oftest langs kindbenene: fra mund til øret og langs whisky-næselinjen. Læs mere i artiklen - ansigtsmassage til rynker.

AFT epilering er en unik og ultramodern måde at fjerne uønsket hår på ansigt og krop. Patientanmeldelser bekræfter sin høje effektivitet. Læs videre.

Kontraindikationer

Kontraindikationer til kulstofskrælningen er følgende faktorer:

 • graviditet og amning
 • tilstedeværelsen af ​​inflammatoriske processer
 • onkologiske sygdomme;
 • alvorlige og kroniske sygdomme i indre organer
 • tilstedeværelsen af ​​kolloidære ar.

Video: Peeling procedure

Rehabiliteringsperiode

Som sådan er det ikke nødvendigt med en rehabiliteringsperiode. Den største bivirkning er en lille rødme, som passerer alene inden for en dag eller to. Derfor kan patienten fortsætte med at lede sin sædvanlige livsstil, så snart proceduren slutter.

Eksperter anbefaler laser kulstof peeling i slutningen af ​​ugen, da peeling kan forekomme, som også finder sted inden for en dag eller to. For at fremskynde regenereringsprocessen er det muligt at anvende konventionelle fugtighedsgivende midler.

Sådan skrælning udelukker ikke brugen af ​​dekorative kosmetik og makeup, men læger anbefaler at undgå udsættelse for direkte sollys i to til tre uger for at undgå udseendet af pigmentpletter.

Priser for proceduren

Den gennemsnitlige omkostninger ved kulstofskrælning er:

Carbon laser peeling (Kina Doll skræl) - ansigt som porcelæn dukke

Carbon peeling er en moderne teknik til foryngelse og rensning af huden. Mange kvinder har allerede værdsat alle fordelene ved denne teknik og foretrækker det med rette over andre.

Carbon peeling er forskellig fra kemiske peeling. Dette er en unik kombination af hardware eksponering og kompleks foryngelse af huden. Proceduren har næsten ingen kontraindikationer og bivirkninger, som hun fortjente anerkendelse blandt det retfærdige køn.

Hvad er kulfiber (kulstof) peeling?

Carbon (kulstof) peeling er en revolutionerende laserprocedure, som er helt smertefri og tager minimal tid. I udlandet hedder det "China Doll Peel", hvilket betyder - Peeling Chinese Porcelain Doll.

Denne terapi er nyttig for personer med olieagtig hud, forstørrede porer, kedelig hud og acne på ansigt eller krop. Det er en god måde at exfoliere og forfriske huden, giver et øjeblikkeligt forfriskende udseende og forlader huden blødere, glattere og mere modstandsdygtige.

Hovedtræk ved denne teknik er, at den omfatter to processer på én gang - laser eksponering og fotorejuvenering. Gennemført med et specielt apparat og en gelmaske.

Et lag af flydende carbon påføres huden og det trænger dybt ind i porerne. Laserlys er stærkt tiltrukket af kulpartikler. Når laseren passerer over overfladen, ødelægger den kulstof, fjerner døde hudceller, fedt og forurening fra det.

Carbon peeling kaldes så på grund af det faktum, at maskenes sammensætning, der påføres ansigtet, omfatter kuldioxid nanopartikler (kulstofcarbon).

Det udføres i to hovedfaser:

 1. Anvendelse af nanogel på huden, opvarmning med en laser. Under denne proces begynder de døde celler at blive revet væk, overfladelaget er renset.
 2. Laserfotothermolyse - dyb opvarmning af væv. Processen fremskynder regenerering, kollagen og elastin produceres aktivt.

Før sessionen renses huden, alle kosmetik fjernes, og en antiseptisk gel påføres. I slutningen af ​​sessionen fjernes rester af gel og maske ved hjælp af et specialværktøj, og der påføres en beroligende creme, der svarer til hudtype.

Hvis du ikke kan bestemme, om du har brug for kulstofskrælning, hvad er det, vurderinger af mange patienter vil bidrage til at træffe et afgørende skridt, for de er for det meste positive.

Hvem kan tildeles proceduren?

Carbonaceous peeling er meget populær, foto før og efter, anmeldelser viser sin alsidighed og effektivitet af effekten på huden. Teknikken har sine egne fordele og evner.

Hun kan udnævnes til følgende problemer.

INDIKATIONER

 • efterligne og alder rynker;
 • olieagtig hud, aktive talgkirtler;
 • aldens fading af huden
 • alvorlig dehydrering af de øvre lag af epidermis;
 • acne ar
 • alder pletter og fregner.

Anmeldelser af kulstofskrælning viser, at proceduren er virkelig effektiv. Efter at have udført umiddelbart mærkbare resultater og foryngende virkning. Også proceduren har andre fordele i forhold til andre kosmetologiske teknikker.

Du bør ikke forvente af proceduren med super fantastiske resultater som efter plastik. Ja, huden bliver yngre, blødere og smukkere, men hvis der er alvorlige problemer og stærke aldersrelaterede ændringer, vil sådan skrælning forbedre situationen ubetydeligt.

Facial rensning med en carbon blanding vil hjælpe med fading hud, efterligne rynker, oiliness og tørhed, men du vil ikke vente på plastik effekt.

Ubestridelige fordele

Virkningen af ​​proceduren er som følger:

 1. Cleansing. Carbon har evnen til at absorbere fedt og forureninger dybt inde i porerne. Når laseren passerer over overfladen, målretter den og ødelægger kulstofpartiklerne og tager det absorberede materiale med det.
 2. Exfoliate. Da kulstof er rettet mod en laser, eksploderer den døde hudceller, hudorme og effektivt exfolierer huden. Resultatet er en blødere, strålende hud med nedsat porestørrelse og en glattere hudtone.
 3. Rejuvenating. Carbon peels målretter også mod de dybe lag i huden for at stimulere kollagenproduktionen, hvilket igen reducerer rynker, gør huden mere tæt og elastisk og gør huden mere lys og mere jævn.
 4. Behandling af acne og ødelæggelse af talg. Den varme, der frembringes af kulstofskræl, har 2 ekstra fordele. Det reducerer bakterierne P.Acnes, der er ansvarlig for udviklingen af ​​acne, og komprimerer også talgkirtlerne, hvilket fører til et fald i talg og dermed til et fald i poreoverbelastning. Behandling kan udføres på enhver del af kroppen, herunder ryg og bryst.

Som med alle hudbehandlinger bør kulsyre skal suppleres med en god hudplejeprocedure og daglig brug af højfaktor solcreme.

Carbon peeling har mange ekstra fordele, som er bekræftet af anmeldelser, billeder før og efter. Blandt de ofte bemærkede er følgende:

 • effektivitet - resultaterne kan ses umiddelbart, selv efter en enkelt session
 • smertefrihed - for mange er ordet "skrælning" forbundet med brændende fornemmelse og ubehag, men under en sådan session vil patienten ikke føle smertefulde fornemmelser og ubehag;
 • fravær af rehabiliteringsperioden - efter sessionen går patienten næsten øjeblikkeligt hjem, der er ingen grund til at følge komplekse regler og anbefalinger, huden bliver ikke betændt;
 • naturlig regenerering begynder.

Bemærkelsesværdige resultater kan observeres efter en session, men for at opnå de mest langsigtede resultater anbefaler vi regelmæssige procedurer, helst 5-7, med en afstand mellem dem på en uge.

Det er således muligt at sikre, at alle regenereringsprocesser fortsætter naturligt og uafhængigt. Lægen beslutter, individuelt, hvor mange sessioner der kræves i hver enkelt sag.

Er der nogen kontraindikationer?

Hvis der er tegn, så vil der være kontraindikationer - desværre gælder denne regel for absolut alle medicinske procedurer. Laserrensningssessioner har deres egne kontraindikationer, selvom der er meget få af dem.

KONTRAINDIKATIONER

 1. onkologiske sygdomme;
 2. graviditet, amning
 3. alvorlige inflammatoriske processer i de behandlede områder
 4. keloid ar;
 5. herpes;
 6. lidelser i melaninmetabolisme;
 7. hjertepacemaker, hjerteanfald og slagtilfælde, alvorlige sygdomme i hjerte-kar-systemet;
 8. kuldioxidallergi;
 9. individuel intolerance

Før udførelse skal patienter undersøges og testes. Dette vil bidrage til at minimere alle de risici, der kan være forbundet med kontraindikationer til at udføre.

Efter indsamling af anamnese og undersøgelse kan lægen træffe den endelige dom - det er muligt eller umuligt for en bestemt patient at gennemgå en skrælning med en kulsyreblanding. Det er også tilrådeligt at teste for allergier. For at gøre dette skal du anvende en lille mængde kulsyreblanding på et lille område af huden.

Denne procedure er minimalt invasiv, så komplikationer er praktisk taget udelukket her. I sjældne tilfælde kan små inflammatoriske processer begynde i de øvre dele af epidermis. Dette skyldes for skarp rensning af porerne.

Hvad er udstyret?

Peeling sessioner kan ikke gøres hjemme (som for eksempel husholdningskemikalie peeling) i mangel af specielt udstyr. Enheden til udførelse af kulskrælning er en anordning med højfrekvente laserbølger.

Kulstofopløsningen påføres klientens hud, som enheden interagerer med. Som et resultat af denne interaktion i hudporerne opstår de såkaldte mikroeksplosioner af mikrodispergerede carbonpartikler, som renser huden, tone det op og forynge.

Forurening og døde celler fjernes, porerne er dybt renset. Enheden forårsager ikke smerter og ubehag under sessionerne. Det maksimale, der kan mærkes, er lidt varme.

Spørgsmål svar

Kan jeg gå til proceduren om sommeren?

Er peeling tilladt under ungdomsårene?

Gør manipulation ondt?

Forberedelse af proceduren

Rensning med en carbonaceous blanding, selv om det anses for at være en simpel procedure, kræver stadig noget forberedelse til det. Før peeling skal du besøge en erfaren kosmetolog og gennemgå en undersøgelse.

Det er vigtigt at udføre en allergisk reaktionstest. Hvis du efter at have påført blandingen til et lukket område af huden ikke har rødme og udslæt, kan du fortsætte til sessionerne.
I flere dage anbefales det ikke at dampe huden, men ikke at rengøre den med kemiske eller andre midler.

Hvis der er flere sessioner, så skal der være mellemrum mellem 7-10 dage, da det i hvert fald er et alvorligt stress for huden.

Efter proceduren er der ingen grund til at gennemgå rehabilitering - dette er en af ​​fordelene ved en sådan peeling. Hvis du er bange for mulig rødme, planlæg manipulationen i weekenden eller foran dem.

Inden for få dage forsvinder alle mulige bivirkninger fuldstændigt. For at fremskynde rehabilitering kan du bruge almindelige kosmetik - cremer og lotioner, antiseptiske geler, der passer præcist til din hudtype.

De første par dage efter kosmetiske manipulationer anbefales det at afholde sig fra brugen af ​​dekorative kosmetik.

Du kan ikke bruge de værktøjer, der er en del af alkoholen. Det er ikke nødvendigt at bruge skrubbe i flere uger - det kan beskadige sart hud. Tillad ikke pludselige temperaturændringer!

Hvis du skrælmer om sommeren, så i 2-3 uger skal du omhyggeligt beskytte huden mod direkte ultraviolette stråler og bruge solcreme med SPF 60.

Du kan lære om prisen på carbon peeling session direkte på webstederne på udvalgte klinikker. Omkostningerne afhænger af mange parametre, men man kan med sikkerhed sige, at dette er en overkommelig service. Prisen for den er ca. 2 til 3 tusind rubler.

anmeldelser

Kundeanmeldelser bekræfter effektiviteten af ​​denne procedure. På internettet i fora kan du finde mange svar, og de fleste af dem er positive. Der er selvfølgelig negative, men det skyldes oftest mangel på professionalisme hos kosmetologer og den forkerte procedure.

Hvis du er interesseret i mere detaljeret kulstofskrælning, vil videoen i slutningen af ​​artiklen hjælpe med at håndtere alle dine spørgsmål.

CATHERINE, 20 ÅR OLD:

"Fra ungdomsårene lidt af pigmentering og acne. Efter ålene var der stadig store ar. Jeg prøvede kulstofskrælning på mig selv og var 100% tilfreds med resultatet.

Efter kosmetologens første besøg faldt pigmentpletterne og blev mindre mærkbare, porerne blev indsnævret, huden blev mindre olieagtig. Generelt var jeg nødt til at gå igennem 5 procedurer. Jeg beklager ikke på alle tidspunkter og økonomiske ressourcer, fordi jeg fik et resultat, som jeg ikke engang havde forventet. "

EUGENIEN, 34 ÅR:

"Jeg var altid skam over mit ansigt - efter et stærkt akneudslæt var det i små ubehagelige ar. Jeg forsøgte en række salver og cremer, som lovede at give en fantastisk effekt, men det var det selvfølgelig ikke. Kosmetolog rådede kulstofskrælning. Jeg var enig i, for sandsynligvis vil enhver person, uanset køn, drømme om at være smuk.

Jeg gik kun igennem 3 sessioner. Derefter forbedrede tilstanden af ​​min hud mærkbart, det blev endnu yngre, men vigtigere forsvinder de hadede ar. Vær ikke bange for kosmetiske procedurer. Om nødvendigt kan de arbejde vidundere. "

ANNA, 35 ÅR:

"Små efterligning rynker begyndte at dukke op, hvis udseende på ingen måde gav mig tilfredshed. Længe valgte en passende kosmetisk procedure, lægen rådede kun sådan en skrælning.

Jeg forventede det stærkeste ubehag og smerte, men jeg følte intet andet end en lys, behagelig varme. Jeg bemærker, at efter huden blev rødmen rød, men efter et par timer forsvandt det ubehagelige symptom, som om det var hidtil uset.

Jeg var tilfreds med resultatet - kun 3 sessioner, og jeg ser igen klokken 18! "

Ekspertudtalelse

Anna Avaliani

praktiserende beautician

Carbon peeling tilhører den nye effektive kosmetologiske udvikling. Til denne procedure anvendes en neodymlaser såvel som en speciel lotion, der indeholder nanopartikler af carbondioxid. Effekten er vidunderlig.

Aisha Baron

plastikkirurg

Efter denne procedure kan du opnå gode resultater. Carbon peeling fjerner skinne på ansigtet, gør det mat. Derudover er porerne indsnævret, den inflammatoriske proces forsvinder, farven forbedres. Med denne enkle procedure kan du reducere rynker, alder pletter, men selvfølgelig bør kardinal foryngelse ikke forventes.

Hvis du vil gøre kulstofskrælning, anbefaler vi at være opmærksom på billedet, svarene fra folk, der vil hjælpe dig med at gøre det endelige valg til fordel for denne særlige procedure.

Resultaterne i fotografierne er indlysende - kvinder bliver markant yngre, deres hud er ren og frisk, skinner med sundhed.

Mange mennesker undervurderer egenskaberne for kulstofskrælning, men denne procedure kan eliminere mange problemer. Det vigtigste ved at finde en god specialist, på grund af hans færdigheder afhænger af det videre resultat.

Carbon peeling - hvad det er, kontraindikationer, foto før og efter proceduren

Blandt de overflod af teknikker, der tilbydes af kosmetologi til rensning af ansigtet, er kulstofskrælning en sikker måde at klare fejl i enhver alder. Renhedens egenart er en kombination af en særlig sammensætning og en laser, der tillader indtrængning af aktive ingredienser dybt ind i dermislaget. I processen fjernes de cornified celler, og processen med regenerering af hudvæv starter. Resultater - en frisk nuance, justering af ansigtslindring, bortskaffelse af små defekter. Før du går til salonen, skal du studere funktionerne i manipulationerne, de mulige risici, forbud mod udførelse.

Hvad er kulstofskrælning?

Hvad er kulstofskrælning og hvad er kernen i manipulation - et spørgsmål der opstår i mange kvinder, der bare skal rense. Proceduren kombinerer brug af en laserstråle og et specielt præparat baseret på kuldioxid nanopartikler. Aktive partikler af lægemidlet kan ikke kun trænge ind i de dybere lag af epidermierne, men tiltrækker også dermisens døde celler, snavs og fedt. Strålen stimulerer på sin side kompositionens arbejde, aktiverer produktionen af ​​kollagen, fordamper de døde hudpartikler, niveauer ansigtslindringen, ødelægger skadelig mikroflora.

Brugen af ​​sammensætningen baseret på kulstof giver dig mulighed for at erstatte den komplekse pleje af ansigtet ved hjælp af aggressive stoffer, hvis komponenter er sure. Som følge heraf kan du få en glat hud glat, slippe af med defekter, få en foryngende effekt. Beskrivelsen af ​​manipulationerne, hvis du studerer deres egenskaber, er ret kompliceret, men i virkeligheden er alt simpelt - sessionen tager meget lidt tid og med fuldstændig fravær af ubehag eller smerte.

Princippet om drift og effektivitet

Hvordan har effekten på huden? Fordele ved kulstofskrælning - de aktive komponenter i præparatet baseret på carbon virker på dermis, så udføres laserbehandling for at forøge sammensætningen og frembringe en vis effekt på epidermisvævet.

Resultaterne er mærkbare efter den første session:

 • åbne porerne i dermis;
 • udjævningstoner, pigmentpletter forsvinder;
 • eksfoliering af keratiniserede partikler forekommer;
 • kollagen stimuleres
 • hyaluronsyre produceres;
 • regenerering af epidermal væv forekommer
 • tegn på aldring elimineres - relief, rynker, folder er glattet;
 • ansigtet strammer, bliver elastisk.

Ved du det Under sammensætningens indflydelse ødelægges patogene mikroorganismer på overfladen af ​​dermis, som forhindrer udseende af udslæt, acne, inflammationer.

Indikationer for brug

Før du går til kosmetologen, skal du undersøge listen over indikationer, som afgør, om du skal rengøre. Indikationer for brug:

 • pigmentpletter;
 • fine rynker;
 • hud defekter;
 • det aktive arbejde i talgkirtlerne, hvilket fører til udseendet af en fedtfilm;
 • grå kedelig dermis;
 • post-acne, udslæt
 • tab af elasticitet, turgor.

Ved du det Hvis du ikke selv kan afgøre, om du skal udføre rengøring, skal du gå til en kosmetolog. Føreren vil efter en grundig undersøgelse vælge en effektiv måde at rense dermis på under hensyntagen til alle hudproblemer, alder, følsomhed.

Er der kontraindikationer

Det er ikke nok at studere indikationerne for kulstofskrælning - undersøgelsen af ​​forbud mod manipulation er også nødvendig. Careless holdning til kontraindikationer truer ubehagelige komplikationer. En kosmetolog bør fortælle konsekvenserne og skaderne af manipulationer selv før rengøring - dette vil give dig mulighed for at bestemme, hvor meget en kvinde er klar til komplikationer.

Hvem anbefales ikke carbon peeling og kontraindikationer til dens gennemførelse:

 • ar eller ar på dermis;
 • betændelse eller infektion i huden
 • melanin problemer;
 • sår, revner, forbrændinger;
 • uforudsigelig hudreaktion på lægemidlets komponenter;
 • virussygdomme;
 • kroniske sygdomme i det akutte stadium
 • graviditet;
 • onkologiske formationer;
 • amning periode.

Ved behandling af alvorlige sygdomme med aggressive stoffer er det bedre at informere kosmetologen på forhånd.

Hvordan udføres proceduren?

Der er ingen særlige problemer med at rense huden, men du skal vide, at kulstofskrælning til ansigtet kun er muligt i salonen - hjemme manipulationer er forbudt. Obligatorisk forberedelse går forud for rengøringen - mesteren anvender en lille mængde af forbindelsen til dermis-tenderområdet og kontrollerer reaktionen. Hvis der ikke er mistænkelige signaler fra kroppen, kan du fortsætte med manipulationerne.

Skrælningssessionen foregår i flere faser:

 1. Gel-aniseptisk behandler huden - det giver dig mulighed for at fjerne snavs, støv, partikler af død derma.
 2. En maske på basis af carbonpartikler anvendes jævnt.
 3. Efter 5-8 minutter tørrer sammensætningen op, så du kan gå videre til næste fase af proceduren med en laser.
 4. Patienten bærer solbriller, der beskytter mod laserstråling.
 5. Problemets områder af huden behandles med en laserstråle.
 6. Efter 25-30 minutter fjernes masken, fordeles over dermisammensætningen, beroligende irritation og beskytter mod de skadelige virkninger.

Carbon peeling exfoliates ikke kun snavs eller fedt, men også dele af dermis, og den skadede hud skal beskyttes. For at gøre dette skal du anvende en særlig blanding, der beskytter mod skadelige virkninger udefra. Det er umuligt at klare alle fejl i en procedure - du kan se resultaterne efter flere sessioner.

Hvordan man bryr sig om hud efter kulstofskrælning

Laser skrælning med carbonic nanogel er en procedure, der næsten ikke krænker hudens integritet. På trods af dette kræver dermis særlig pleje, fordi virkningen på den ikke kun var kulstof, men også en laser. Puffiness eller rødme er sjælden, så du behøver ikke farmaceutiske præparater til pleje, du kan gøre med kosmetiske præparater.

Genopretning af dermis tager ca. to uger. De grundlæggende regler for pleje, der skal følges nøje:

 • De første to dage ikke at vaske, du kan anvende et skum eller en gel til at rense huden;
 • brug ikke dekorative kosmetik;
 • daglig brug af et antiseptisk middel til hudbehandling
 • plejeprodukter må ikke indeholde aggressive ingredienser eller alkohol;
 • Aktivt udføre hydrering af dermis, brug for disse naturlige produkter;
 • nægte at besøge solarium, bad, solrige strande;
 • Sørg for at anvende en creme, der beskytter mod UV-lys.

Ved du det Det anbefales ikke at anvende kompositioner til rensning eller slibning, for at forlade skrubber. Aggressive behandlinger eller medicin kan yderligere traumatisere huden og forårsage irritation.

Hvor ofte kan du gøre proceduren

Det spørgsmål, der ofte opstår hos kvinder - hvor ofte rengør man med kulstof. Du kan slippe af med de fleste fejl og bemærke positive resultater i 4-7 sessioner. Der skal være mellemrum mellem dem, hvor huden helt er genoprettet.

Hvor mange procedurer vil være nødvendige, kun en kosmetolog kan bestemme varigheden af ​​pauserne. Alvorligheden af ​​manglerne, tilstanden af ​​hud, alder og sundhedsproblemer tages normalt i betragtning.

Er der nogen bivirkninger?

Bivirkninger efter koldrensning er sjældent forstyrret, og oftest lider kvinder med følsom hud eller med en skødesløs holdning til forbud eller anbefalinger oftest. Efter manipulation kan inflammatoriske processer på dermis udvikle sig, ledsaget af frigivelse af pus. Dette sker normalt, når der er sår eller revner, når der påføres kulstof. Derfor anbefales det at undersøge huden omhyggeligt for integriteten.

Forkert bestemt laserdybde kan også medføre problemer - hævelse eller kraftig rødme. Det er muligt at klare komplikationen ved at opgive dekorative kosmetik, gå i frostigt eller blæsende vejr og behandle huden med aggressive stoffer.

Hvis du uforsigtigt behandler forbudene og udfører manipulationer, mens du bærer en baby, kan der forekomme pigmentpletter på ansigtet. At klare dem vil ikke fungere, må vente, indtil de forsvinder alene. Det anbefales at bruge mindre tid i solen og bruge bløde blegemidler - de vil gøre pletterne mindre synlige.

En anden komplikation kan opstå, hvis manipulationen fandt sted på huden påvirket af ar eller ar. Eksponering for kulstof og laser kan forårsage fornyet inflammation. Resultatet er dybere ar, som ikke længere kan fjernes selv ved aggressive kosmetiske teknikker.

Kan kulstofskrælning gøres hjemme?

Beauticians advarer - kulstofskrælning derhjemme udføres ikke. Selvom det er muligt at finde en mester, der er enig i en lignende procedure, skal du være opmærksom og opgive at forsøge at redde - sådan uagtsomhed kan koste sundhed.

Kun i salonen kan en kosmetolog kontrollere hudens integritet, afgøre, hvor sikker proceduren er, og om der er komplikationer i processen. Ved de første alarmsignaler af huden stoppes manipulationerne, og sammensætningen fjernes fra dermis. Dette hjælper med at forhindre ubehagelige konsekvenser. Uerfarne mester derhjemme kan ikke være opmærksom på de komplikationer, der truer med skade eller forbrændinger.

Billeder før og efter proceduren

Carbon peeling har mange fordele og fordele i forhold til andre rengøringer. Dette kan ses ved at se billeder af kvinder, der har gennemgået proceduren. Billedet viser tydeligt hvordan hudtilstanden er ændret til de bedre, mærkbare defekter er forsvundet, og ansigtslindningen er udjævnet. Billeder bliver ofte et glimrende incitament til at gå i salonen og glemme de mangler, der allerede er trætte af at gemme sig under et lag af rødme eller fundament.

Kundeanmeldelser

Mange kvinder har allerede succesfuldt fjernet problemerne på ansigtets hud og var overbeviste om, at brugen af ​​kul og laser virkelig giver dig mulighed for at klare problemerne smertefrit og hurtigt. Vi tilbyder vores læsere at dele deres oplevelser - positive eller negative. Det er muligt, at dette vil gøre det muligt for damerne at afgøre, om de skal gå til salonen og gennemgå proceduren. Forlad feedback - sikkert vil mange damer sætte pris på den givende oplevelse.

Kan jeg barbere et bikiniområde med en barberkniv?

6 bedste voks til depilation