Anvendelsen af ​​creme-maling "Kapous Professional"

Alle malinger "Kapous Professional" kan blandes med hinanden i forhold til spektralområdet.

Brugen af ​​"Kapous Professional" creme maling er umulig uden "Cremoxon Kapous" cremen, der viser oxid. Farvestoffer er meget økonomiske, når de blandes i forhold til 1 del kremmaling og 1,5 dele cremeoxid 3%, 6% eller 9% (afhængigt af den oprindelige naturlige hårfarve og ønsket skygge). Eksponeringstiden afhænger af den valgte farve og varierer fra 35 til 50 minutter. Ved brug af yderligere varme reduceres eksponeringstiden.

Hårfarve

For at opnå den ønskede farve, der er valgt i paletten, skal man forud for farvningen nøjagtigt bestemme farven på naturligt hår (niveauet af dybden af ​​tone) og procenten af ​​gråhår.

At bestemme hårets farve ved hjælp af en skala af naturlige nuancer. I dette tilfælde skal en hårstreng løftes og undersøges til lyset, da i den samlede masse af hår fremstår noget mørkere. Mængden af ​​grå hår tælles som en procentdel i forhold til hele massen af ​​hår

Vigtigt: Hvis diagnosen og bestemmelsen af ​​den oprindelige farve ikke blev foretaget korrekt, kan hårfarven efter farvning måske ikke falde sammen med den valgte fra paletten med 100%.

Det anbefales at smøre huden på den regionale hårlinie med beskyttende olie "Helix Kapous" - dette vil beskytte huden mod irritation og farvning med maling.

Hvis der er en tendens til allergier, er det ønskeligt at foretage en test for modtagelighed for denne type farvestof. For at gøre dette anvendes en lille mængde af lægemidlet på tør hud bag øret. Hvis huden efter 24 timer blev rød og der var irritation, så er det i dette tilfælde bedre at ikke bruge stoffet. Hvis der er sår eller tegn på hudsygdomme i hovedbunden, bør misfarvning opgives for ikke at skade sundheden.

Guiden skal arbejde i handsker for at beskytte huden mod farvende hænder.

Alle værktøjer og tilbehør bør ikke have metaldele, som når maling interagerer med metalet, forekommer uønskede forbindelser, der påvirker malingens kvalitet negativt.

Til fremstilling af hårfarve ved hjælp af specielle plastskåle og kvaster.

Alle refleks nuancer fra paletten fortyndes i forholdet 1: 1.5. For eksempel 50 gram maling og 75 gram. Cremoxon "Kapous Professional" cremeoxid af den krævede procentdel (afhængigt af den oprindelige hårfarve). For at mildne den kemiske reaktion ved kontakt af cremefarvestoffet med hovedbunden og håret, anbefales det stærkt at tilsætte 4-6 dråber Helix Kapous beskyttelsesolie til farvestofblandingen.

Mix maling og oxidationsmiddel bør straks fyldes håret, da oxidationsprocessen begynder straks, når den blandes.

Malingen skal hurtigt påføres håret, så farven over hele længden af ​​håret er ensartet. Det er nødvendigt at gøre det om 10-15 minutter.

Strengene skal være så tynde, at malingen kan mætte dem (jo tykkere håret, jo tyndere strengen).

Primærfarvning er farvningen af ​​tidligere umalet hår. Under den primære farvning påføres farvestoffet, der trækkes fra roden med en afstand på 2-4 cm. Dette skyldes, at hårrødderne farves hurtigere ved rødderne (temperaturregimet). Det anbefales derfor at anvende farvestoffet på hele længden af ​​håret og derefter til rødderne. Den samlede eksponeringstid er 35-45 minutter afhængigt af den valgte refleksrække.

Sekundær farve er farven på det regrown hår. Når sekundærfarven skal være meget præcist, anvender farvestoffet på den genvundne del af trådene, må det tidligere malede hår ikke igen udsættes for lægemidlet. Påfør et farvestof med en lavere procentdel cremeoxid til det tidligere farvede hår for at opdatere den manglende farve og skinne.

Efter påføring af maling på hovedet må der ikke dannes "shell" af maling, som kan skabe drivhuseffekt og forhindre frigivelse af fri ilt. Det er meget vigtigt at observere farvestoffet på håret. Tællingstiden for farvestoffet på håret bør begynde efter fuld påføring af farvestof på håret. Når "Kapous Professionelle" hår farve creme effekter skal være mindst 30 minutter og ikke mere end 50, når farvestoffer linje "Special Blonde" - ikke mindre end 50-55 minutter, ellers farvestoffet vil ikke forekomme helt og vil ikke være holdbar i hår. Ved anvendelse af yderligere varme eksponeringstid på hårfarve falder til 1 / 3. 5 minutter før slutningen af ​​holdetiden anbefales at omhyggeligt tilpasse promassirovat hårfarve.

Shampooing efter farvning.

Efter den angivne tid er gået, og den ønskede farve opnås, udføres emulgeringen: En lille mængde varmt vand påføres håret, er lidt skummet og fordelt over hele længden af ​​håret, mens massagerende bevægelser udføres langs den regionale hårlinie. Dette gør det muligt at fjerne farvestoffet fra hovedbunden og få håret til at skinne. Derefter skal håret skylles grundigt med vand og derefter med en speciel shampoo til farvet hår "Kapous Professional", som neutraliserer den kemiske reaktion og normaliserer hovedbundens tilstand og behandler med en balsam til farvet hår for at undgå en langsom oxidationsproces efter hårfarvning.

Valg af Cremoxon "Kapous Professional"

Creme-oxid «Kapous professionelle» specielt designet til brug med fløde-maling «Kapous Professional» og «Kapous Studio», samt med alle de blegemiddel «Kapous Professional» linje betyder. Den specielle formel giver en let forbindelse med creme malinger, strømmer ikke ned under farvning.

1,5%. Blødt for at give den ønskede skygge og mangel på skinnebleget hår (toning)
3% - til farvning i tone på mørke niveauer, for at give den manglende farve og glans til det tidligere malede hår samt til farvning af lys nuancer (naturlig eller blond) i mørke farver;
6% - for at farve tonen i tone og 1 tone lysere end den originale farve;
9% til farvning 2-3 toner lettere end den oprindelige farve;
12% - til farvning 3-4 toner lettere end den oprindelige farve
Alle "Cremoxon" kan blandes sammen.

Anvendelsen af ​​farvestoffer gruppe "Special Blond"

Blødt cremefarve til naturligt hår, der indeholder en mere mættet kosmetisk base, giver dig mulighed for samtidig at lyse og tynde håret. Det anbefales at bruge en dybde niveau 7 naturlig hårfarver og lysere grå uden en creme-oxider «Kapous Professional» 9% og 12% i forholdet 1: 1,5.Vremya ekstrakter om hår 50-55 minutter.

Anvendelse af farvestoffer.

Tintcreme maling 0,03 og sølv er beregnet til brug på friskbleget hår (lightening baggrund 9-11) for at give en pastellfarvning og forhindre håret i at tørre ud under slid. Blandingsforhold 1: 2 med lave procentdele cremeoxid "Kapous Professional". Eksponeringstid på håret - op til 20 minutter med visuel inspektion.

Special Mesh Cream Paint

Blødt cremefarve til naturligt hår misfarver som følge af farvning af en lys fantasy farve.

Scarlet og vitaminkompleks i sammensætningen tager sig af håret og giver dem langvarig udstråling, glans og farvestabilitet. Cream-paint "SpecialMesh" anbefales at blandes i forholdet 1: 2 med 3%, 6%, 9% cremeoxider "Kapous Professional" (afhængigt af det ønskede resultat og den originale hårfarve.) Den anbefalede blødningstid er 45 minutter.

Farveforstærkere.

Bruges til at forbedre en bestemt farveeffekt eller til at korrigere (neutralisere) uønskede nuancer. Farveforstærkere sættes til de grundlæggende farvestoffer for at forbedre farveeffekten op til 50% og fra 0,5 cm til 4 cm for at neutralisere uønskede nuancer.

Enkelt brug på forbleget hår er acceptabelt.

Ask er vant til at neutralisere kobber nuancer, styrke ashen.

Violet - for at neutralisere den gule nuance, forbedre den violette.

Golden - for at neutralisere den violette nuance og alle dens derivater, forbedre guld og titian nuancer.

Kobber - for at neutralisere de blå nuancer, styrke kobber (orange)

Rød - for at neutralisere grønne nuancer, forbedre rød og kobber.

Blå - for at neutralisere den orange nuance, forbedre kulden.

Paint Kapous (Capus) - brugsanvisning

En serie kosmetik Kapous Professional er designet til farvning og hårpleje i forhold til skønhedssaloner. Professionelle mestere, der ikke kun er bekendt med instruktionerne til påføring af maling Kapus, men som også har erfaring med farvning af hår af forskellig struktur, længde og farve, vil hjælpe dig med at opnå det præcise resultat, du forventer.

At farve dit hår med Kapus farvestof, skal du ikke blot vide, hvordan du fortynder farvestoffet med en oxidant og hvor meget du skal holde på dit hår, men også for at tage højde for den oprindelige skygge af hår, procentdelen af ​​gråt hår og også anvende den resulterende masse til håret korrekt.

Hvis du stadig beslutter at farve dit hår med Kapous Professional maling hjemme, så lad os først og fremmest tale om sammensætningen og anvendelsen af ​​dette produkt.

Fordelene ved organisk hårfarve Kapous

Dye Kapus afladet i 100 ml rør og bestemt til blanding med et oxidationsmiddel i en mængde på 1 til 1,5, det vil sige i røret 1 i den ønskede nuance af farvestoffet skal tage en flaske Oxidant volumen på 150 ml.

Kapous Professional Hair Dye har følgende egenskaber:

 • Det er økonomisk;
 • Nem at påføre håret over hele længden;
 • Strømmer ikke og tørrer ikke ud;
 • Det har en afbalanceret sammensætning, der garanterer holdbarhed af farve, skinn silke af hår takket være ginseng ekstrakt og ris proteiner;
 • Indeholder ikke ammonium, som garanterer beskyttelse mod indånding af ætsende dampe af dette stof.

Sådan opdrættes og påføres maling Kapus

Hårfarve med Kapous Professional begynder med bestemmelsen af ​​den ønskede farve på Capus-paletten, baseret på din eksisterende nuance og procentvis grå hår. Hvis procenten af ​​gråt hår er op til 35%, skal du bruge en standardandel på 1: 1.5. Med en højere procentdel af hvidt hår anbefales det at øge forholdet til 1: 1.

Som regel anvendes 3% oxidant til farvning af håret i tone og stærkere til lynnedslag. Så du kan lette håret med 1,5 ton ved hjælp af oxidant 6%, og med 2-3 toner - oxidant Kapus 9%.

Oxidant og farvestof blandet i ikke-metalliske beholdere.

Hvor meget laver Kapus på håret?

Påfør malingsbehovet, trække hårets rødder tilbage et par cm, fordi der på dette sted farvningen opstår hurtigst muligt. Tiden for farvning bør ikke overstige 35-40 minutter, regnet fra tidspunktet for påføringen.

Kapous hair remover, anbefalinger til brug

Dekapitering eller vask af det gamle farvestof er en ansvarlig og kompliceret procedure både for den udøvende og for håret selv. Kosmetiske mærker forsøgte med en særlig forståelse for at nærme sig processen og udglatte aggressiviteten af ​​kemiske komponenter så meget som muligt. Kapus eller Decoxon 2 Faze Kapous hårfjerner er en emulsion, hvormed fjernelsen af ​​et ubehageligt farvestof vil være smertefrit for håret. Lad os prøve at finde ud af, hvad der er specielt med det præsenterede produkt, dets mangler og hemmelighederne med succesfulde fald i hjemmet.

Hvad er det

Brand Kapous (Kapous) betragtes som en af ​​eksperterne inden for farve og professionel hårfarvning. Rig palette af nuancer, produkter af høj kvalitet, holdbarhed og brugervenlighed - de vigtigste hemmeligheder i brandets popularitet. Du kan få bekendtskab med Kapus hårfarver og deres farvepaletter på vores hjemmeside.

Det sker, at farvning ikke bringer den ønskede virkning, eller tiden er kommet til nye forsøg med farve, og restene af tidligere maling tillader ikke at opnå en jævn og ren farve. Derefter anvendes radikale foranstaltninger - nedfald.

Proceduren har til formål at fjerne farvestofmolekyler fra hårstangen. Til dette formål anvendes specielle midler, deres mål er at ødelægge de bindinger, der forener malmolekylerne. Selskabets pengeskrin har også en hårfjerner - et tofaset Decoxon 2 Faze Kapous produkt. Med det kan du nemt slippe af med spor af tidligere farvning.

Capus remover har en unik formel, det slår hensynsløst ned på farver og nuancer uden at skade dit hår.

Rådet. Hårvask Capus er ideel til at korrigere mislykket farvning, hvis efter proceduren ikke passerede mere end en dag. For et fast farvestof er stoffet måske ikke effektivt.

Fordele og ulemper

De positive aspekter af stoffet omfatter:

 • Skader ikke håret, efter at proceduren er forblået, er krøllerne bløde, silkeagtige;
 • lyser ikke krøller, naturlig skygge forbliver uændret;
 • Brugsanvisningen er enkel, så der er ingen problemer med hjemmedumping;
 • virker forsigtigt, forårsager ikke en brændende fornemmelse i kontakt med hovedbunden;
 • proceduren tager ikke meget tid, der kræves kun 10 minutter ved forberedelsen til at bryde bindingerne mellem malingspartiklerne;
 • 4 vaskninger om dagen
 • en pakke er nok til flere procedurer;
 • Nice, overkommelig pris.

Efter at have analyseret anmeldelser af forbrugere og fagfolk er der flere betydelige ulemper:

 • stoffet er kun effektivt mod ikke-klæbende farvestof (hvis det ikke har været 24 timer efter malingen), i tilfælde af ældre farvning vil produktet ikke være i stand til helt at fjerne malingen;
 • Værktøjet af værktøjet er kun 10 minutter, så det skal anvendes meget hurtigt. Ejere af tykt, langt hår bliver nødt til at gøre vaske trin for trin, tilberede flere portioner;
 • Der er ingen aktivator (oxid) i Decoxon 2 Faze Kapous kit; den købes separat;
 • den ubehagelige lugt efter dekapning forbliver i lang tid;
 • hvis det forrige farvestof ikke er helt fjernet, er risikoen for dens tilbagevenden høj;
 • i nogle tilfælde kræves en pause på 36 timer mellem vask og yderligere maling.

Omkostninger til

Omkostningerne ved at vaske maling med Kapous-hår er acceptabelt. Køb af et sæt vil koste omkring 450-550 rubler, plus prisen på en oxidator på 60-150 rubler (afhængigt af volumen). I skønhedssalonen betaler du over 1.100 rubler til proceduren - besparelserne kan ses med det blotte øje.

Effekt af brug

Fabrikanten præsenterer Decoxon 2 Faze Kapous som en kosmetisk farvekorrektionslotion. Agenten kan ikke have nogen virkning på det naturlige pigment, kun på det kunstige farvestof. Med andre ord, hvis du tidligere har lyst op til niveau 9, vil håret være 9 efter vask. Hvis du havde et 6. niveau, malede du dit ansigt mørkt og vasker det af nu, så du bør ikke forvente en tone lysere end det oprindelige 6. niveau.

Ud over det indledende niveau vil på krøllerne skille baggrundsafklaring. Skjul sidefarver (lysegul, orange, rød og andre) under kraften i toning i den ønskede farve.

Feature effektivitetsværktøjer Kapus i kampen mod forskellige farvestoffer:

 • efter maling med husholdnings maling er demodexon ineffektivt. Dette skyldes tilstedeværelsen af ​​metalsalte i maling;
 • Efter maleri med professionelle malinger, hvis mere end 24 timer er gået, vil Kapus-værktøjet lette 50-60% af det sidste farvestof, men de tidligere akkumulerede nuancer forbliver uændrede;
 • efter farvning af virksomheden med maling, hvis den sidste transformation blev udført for mere end en dag siden, kan Demodexon ikke opløse mere end 70% af farvestoffet;
 • Virksomheden lover maksimale resultater (100% effektivitet) efter frisk farvning (mindre end 24 timer er gået). I dette tilfælde kan farven let fjernes (et levende eksempel på billedet før og efter).

Advarsel! Mængden af ​​farvninger, tilstanden og typen af ​​hår på vaskningstidspunktet påvirker resultatet af farvemætning i meget mørke nuancer.

Før og efter billeder

Hvad er inkluderet i sættet

I æsken med Decoxon 2 Faze Kapous finder du 2 flasker, deres volumen er 200 ml. Vejledningen og anbefalingerne for brugen af ​​produktet findes på produktemballagen, der findes ikke et separat instruktionsark.

Glem ikke at også købe Cremoxon Soft oxide (1.5%), kun af denne klasse. Blanding af produkter fra forskellige producenter er forbudt. Sådanne eksperimenter påvirker negativt resultatet og hårets endelige tilstand.

Sådan udfører du en vask derhjemme

Dekapitation med et tofaset Kapus middel er en simpel procedure, selv begyndere vil ikke stå over for nogen vanskeligheder.

Ansøgningsprocedure:

 1. Ryst begge hætteglas af produktet. Bland dem i lige store mængder i en separat, ikke-metallisk beholder. Blandingen skal være homogen.
 2. Hurtigt fordele den forberedte sammensætning til tørt hår. Forvask dit hår er ikke nødvendigt. Du skal holde inden for 10 minutter. Langhårede skønheder opmuntres til at fortynde produktet i portioner og gradvist anvende dem på krøllerne.
 3. Efter påføring skal du sætte et brusebad på hovedet (indpak plastfolie, læg posen på). Sæt en varm hat eller vind håndklæde over filmen. Varme forbedrer virkningen af ​​stoffet, vil give det bedste resultat.
 4. Skyl håret forsigtigt med vand efter 20 minutter. For at reducere den skarpe lugt skal du bruge varmt vand.
 5. Påfør oxid til hår (Cremoxon Soft, 1,5%). Sug det i 6 minutter. Analyser hårets farve. Hvis der forekommer mørke områder - farven ikke er helt vasket, skal proceduren gentages. For at gøre dette skal du tørre håret og udføre disse handlinger igen.
 6. Skyl af restene af de midler, du har brug for teknisk shampoo Kapus eller shampoo til farvet hår af samme mærke. Den første mulighed anvendes, når en anden vask er planlagt. Hvis resultatet er fuldt ud tilfredsstilt brugerens ønsker, skal du bruge den anden shampoo.
 7. Ikke tidligere end 36 timer efter den endelige fjernelse af farvestoffet fra håret, fortsæt til toning eller re-painting. Dette vil redde fra krøllens mørkere, gøre billedet komplet.

Det er vigtigt! Det er forbudt at anvende masker, balsam mellem vaskeprocedurer.

Vigtige nuancer af proceduren

For at opnå den ønskede succes fra proceduren skal virksomhedens eksperter være opmærksom på følgende punkter:

 1. Før du bruger lægemidlet, test det for en allergisk reaktion.
 2. Udfør alle handlinger i enkelthandsker.
 3. Arbejde i et rum med god ventilation, husk at produktet har en stærk, ubehagelig lugt.
 4. Undgå at få stoffet i dine øjne. I dette tilfælde skal du straks skylle øjet med rindende vand, konsultere en øjenlæge.
 5. Forsøg ikke straks at farve eller farve dit hår, vent 1,5-2 dage. Dette vil beskytte mod uventet mørkning af krøllerne under farvning.
 6. Udfør ikke mere end 4 vaske om dagen, på trods af sammensætningens sikkerhed og harmløshed.
 7. Efter færdiggørelsen af ​​arbejdet på farven skal man tage sig af genoprettelsen af ​​styrke, sundhed og hår. Brug masker, balsam, opgiv hot styling og blødtørre.

Kosmetisk Color Decoxon 2 Faze Kapous Corrector eller Kapous Hair Colour Remover - er en stor hjælper til dristige, uforståelige fashionistas. Vær ikke bange for at eksperimentere med farve, men gør det klogt, og det præsenterede produkt vil hjælpe med at slippe af med mislykkede forsøg uden at skade krøllerne.

Vigtige tips om hårfarvning for at undgå et dårligt udseende:

Mal Capus med hyaluronsyre. Palette, sammensætning, beskrivelse, brugsanvisning

Fra tid til anden ønsker enhver kvinde at ændre sit billede. Først og fremmest vedrører det hårfarve. I dag bliver den nye maling Kapus, der indeholder hyaluronsyre, mere og mere populær. En forskellig palette vil give enhver pige mulighed for at vælge en farve, hun kan lide.

Kapous Hyaluronic Series: Funktioner

Kapøs maling udviklet af de nyeste teknologier har sine egne egenskaber:

 • malingen indeholder det nyeste moderniserede pleje kompleks, takket være det giver tilstrækkelig fugt til håret;
 • lavmolekylær syre forhindrer losning af krøllen, det hjælper med at styrke og sikrer også ensartet vækst;
 • Malingskomponenter justerer den beskadigede struktur af strengen, fordelt jævnt langs hele længden;
 • Komplekset af stoffer i sammensætningen danner en modstandsdygtig film, som hårfarven forbliver ens i lang tid. Desuden ser frisure altid lys og silkeagtig ud.

Produktionen af ​​denne serie udføres på moderne udstyr, alle produkter er underlagt streng kontrol, hvilket svarer til internationale standarder.

Kapous Hyaluronic Paint Beskrivelse og omkostninger

Malingen har en cremet struktur, så det hedder creme maling. Ved anvendelse spredes det ikke jævnt på håret. Malingen har ikke en skarp lugt, så du kan lede løsningen uden brug af en beskyttende maske, ingen skadelige eller giftige stoffer kommer ind i kroppen, da de ikke er i sammensætningen af ​​produkterne.

Den specielle formel gør det nemt at kombinere med farvestoffer, hvilket resulterer i en mættet farve. På grund af den nemme adgang til reaktionen med oxidationsmidler, vil det ikke gøre en stor indsats for at forberede malingen, den glatte tekstur bliver næsten umiddelbart efter en kort blanding af komponenterne.

Malingen er tilgængelig i små rør, der er lufttætte, således at fremmede elementer og stoffer ikke kan indtages. Den gennemsnitlige pris for fløde maling er 250 rubler. Malingpaletten i denne serie er stor, afhængig af farven, prisen kan variere fra 238 til 370 rubler.

Farvets sammensætning

Farvestoffarve udviklet af den nyeste teknologi, det er sikkert for hår, ødelægger ikke deres struktur, giver dig mulighed for at spare farve i lang tid.

Disse egenskaber er noteret på grund af indholdet i farvestoffet af de aktive elementer:

 • hyaluronsyre. Det tiltrækker et stort antal vandmolekyler. Fungerer som cement, fylder det indre rum i hårstrukturen, hvis det blev dannet som følge af skade. Det er en fremragende mikroledere under farvning for farvning af pigmenter;
 • Kreatin. Det refererer til aminosyren, fremmer heling af usunde krølleområder. Det beskadiger ikke, men tværtimod påvirker det cortex og hårseksen under farvning.
 • panthenol, provitamin B5. Det anses for en fremragende beskyttelse for farvet hår, fylder det tomme rum efter påføring af maling, omslutter hver krølle med en film, der giver dig mulighed for at øge hårdvolumenet med 10-20%. Denne film forhindrer skadelige stoffer og elementer i at trænge ind i håret.

Hyaluronsyre i Kapus-maling påvirker ikke vandindholdet. På grund af denne serie indeholder en rig palette af farver. Farvestoffet anvendes dog nødvendigvis med oxid, hvis koncentration er forskellig afhængigt af skyggen.

Fordele og ulemper ved serien

Malerier Kapus har sine fordele i forhold til andre typer:

 • sparsommelig sammensætning bevarer hårets sundhed og skønhed;
 • moderniseret teknologi giver mulighed for at opnå en konsistens, der ikke spredes under ansøgningsprocessen;
 • indholdet af organiske komponenter sparer hår, genopretter det efter anvendelse af sammensætningen, hvis der er sket skade
 • på grund af tilstedeværelsen af ​​hyaluronsyre i sammensætningen hårdgøres håret under farvningsprocessen;
 • hermetisk emballage forhindrer indtrængen af ​​skadelige stoffer fra det ydre miljø
 • en række farve nuancer;
 • bekvem emballage
 • relativt lave omkostninger.

På trods af det store antal positive har malingsserien sine negative sider:

 • Med det forkerte valg af oxidkoncentration, kan effekten svækkes, vanskelige dele af håret vil ikke snige sig;
 • det er nødvendigt at holde håret længere end normal maling;
 • indeholder komponenter, der kan forårsage allergier, så før brug er det vigtigt at foretage en følsomhedstest.

Capus maling med hyaluronsyre kan ikke findes i alle butikker. På grund af den høje efterspørgsel efter produkter er den fulde palette kun præsenteret i onlinebutikker, som langt fra alle har tillid til.

Kapous Hyaluronic Palette

01 - power ashen farve (bruges til at neutralisere eller mætte hårfarve);

02 - magt lilla nuance;

03 - guld gamma forstærker;

04 - kobber farve forstærker;

06 - rød effektforstærker;

07 - forstærker blå farvetone;

073 - forstærkergrønområde;

1,0 - sort farve opløsning;

1,00 - sort lyse farve;

1.1 - blå-sort farve

1.2 - sort lilla skygge;

10,0 - blond af platinområdet

10.012 - Platinblond krystal skygge af tobak;

10.016 - platinblond farve pastelperler;

10.02 - Platinblond skygge af ren lilla;

10.081 - platinblond farve pastelis;

10.084 - platinblond ren brownie farve;

10.086 - platinblond krystal latte skygge;

10,1 - platinblond aske farve;

10.23 - platin blond shade nacre;

10,3 - platinblond skygge af guld;

10.31 - platinblond beige farve med guld;

10.34 - platinblond kobberfarve med guld;

3,0-mørk brun gamma;

3,00 - mørk brun lys skygge;

4,0 - brun gamma;

4,07 - brunlig skygge af kold type;

4,12 - brunlig tobaksklud

4.3 - brunlig skygge af guld;

4.4 - brunlig kobberfarve

4,5 - brunlig mahogni

4.6 - brunlig rød farve;

4,8 - brunagtig kakao nuance;

5.0 - lysebrun farve;

6,0 - mørk blond;

8.0 - afklaret blond farve

9,0 - en meget lys blond skygge;

900 - lysere organisk maling;

901 - lightening ashen maling;

902 - lightening violet maling;

913 - lysende beige farve;

Nacreous sand;

Enhver nuance giver dig mulighed for at få en rig farve, der ser godt ud på håret. At klargøre tonen nok til at bruge en speciel klarer.

Oxid selektion

Kapus maling med hyaluronsyre (paletten er meget rig) indebærer det rigtige valg af oxid for at få den ønskede farve. Hvis sammensætningen af ​​sammensætningen er valgt forkert, kan resultatet vise sig, at pigen ikke kan lide, frisyren bliver forkælet.

Maling kræver brug af CremOXON oxid. Forskellig skygge kræver brug af forskellige koncentrationer:

 • 1,9% sammensætning er påkrævet, hvis farvning udføres på naturligt eller bleget hår;
 • 3% af lægemidlet er påkrævet for at arbejde med mørkt hår eller ved farvning af lyse krøller i mørket;
 • 6% oxid bruges til at misfarve håret med flere toner, og et præparat af denne koncentration anvendes, hvis det er nødvendigt at lette krøllerne med mere end 3 toner;
 • 12% oxid bruges, hvis du vil have meget blondt hår.

Farveinstruktioner

Kapus-maling med hyaluronsyre (paletten er meget varieret) kan nemt bruges til at male hjemme.

Til arbejde er det nødvendigt at forberede beskyttelseshandsker, beholder og spatel, så længe de er lavet af andet materiale end metal, da metalpartikler reagerer med malingkomponenter og derfor taber de oprindelige egenskaber, og farvningens virkning kan være svagere.

Hvordan er farvning:

 • i den forberedte beholder for at blande farvestoffet og oxidet, skal stoffer tages 1: 1,5 dele;
 • Ved hjælp af en spatel blandes ingredienserne grundigt til en masse af en homogen struktur dannes;
 • under den første farvning er det nødvendigt at anvende farvestofblandingen til hele længden af ​​krøllen, men adskillige centimeter for at trække sig tilbage fra rødderne, da roddelen males hurtigere;
 • hvis farvningen gentages, skal der først påføres en mættet oxidkoncentration ved rødderne og fordeles derefter over hele længden, idet denne procedure udføres, fordi rødderne vokser i en anden nuance end den anden fra håret, når farvningen gentages.
 • efterlad farvestoffet på håret i 30-40 minutter, skyll derefter med varmt vand.

Før farvning skal tjekke huden for følsomhed over for malingen. For at gøre dette skal du anvende et stof på et lille område af huden bag øret, vent et par minutter, og se om irritation vises eller ej.

Hvis huden ikke forekommer allergisk, så kan du sikkert gå videre til farvning.

Filler Kapous Hyaluronic

Filler Capus bruges til at oplade usundt hår med styrke og energi. Produktet omslutter krøllen med en tæt film, på grund af hvilken krølleens diameter stiger.

Fyldstof indeholder stoffer, der fremmer hårgendannelse:

 • Hyaluronsyre af høj aktivitet (genopretter vandbalancen, fremmer aktiveringen af ​​metabolisme i beskadiget hår, genopretter straks strukturen);

Kapus maling med hyalurinsyre ikke kun perfekt farvestoffer, men styrker og fugtiger også hårstrukturen

 • Keratin (trænger ind i dybden af ​​strukturen, fuldender hårets brudte spiraler og derved reducerer hårets fluffiness, og de bliver også mindre sprøde).
 • Også i fyldstoffet er ekstrakt fra ginseng rødder, risproteiner og vand. Den gennemsnitlige pris for fyldstofet Kapus er 1072 rubler.

  Brug fyldstofet som følger:

  • vaske, tørre krøller, opdele dem i små tråde;
  • Anbring et værktøj med en flad børste på håret, træk nogle få centimeter fra roddelen;
  • fordel krøllerne med en kam, vent 15-20 minutter;
  • vask ikke, blødtørre, hold et varmt jern til hår på hver streng;
  • vask derefter med shampoo, tør.

  For maksimal effekt anvendes midlet 3-4 uger, helst i kombination med andre midler i denne serie.

  Det genvinding af Kapous Hyaluronic serum

  Serum er et tofaset middel, der domineres af hyaluronsyre. Bruges til at genoprette håret efter kemikalier, samt til den aktive pleje af ustyrlige og hårde krøller.

  Sammensætningen indeholder stoffer:

  • Hyaluronsyre (genopretter hovedbundens hydrobalance, fremmer regenerering af strukturen);
  • Hydrolyseret silke (beskytter hår mod skadelige virkninger af miljøstoffer og frie radikaler);
  • Vitaminkompleks (forhindrer ødelæggelse af hårstruktur, mekanisk skade, fremmer glat kamning).

  Den gennemsnitlige pris for genoprettende serum Kapus er 430 rubler.

  Sådan bruges genoprettende serum:

  • vask hår, let håndklæde tørt;
  • rystelse betyder at blande faser
  • Ansøg jævnt over hele længden af ​​håret;
  • vask ikke serumet ud.

  Værktøjet kan påføres vådt eller tørt hår.

  Beskyttende Elixir Kapous Hyaluronic

  Elixir Kapus bruges til at beskytte håret efter brug af en hårtørrer, strygejern, curling eller andre aggressive komponenter.

  Sammensætningen indeholder følgende aktive ingredienser:

  • Hyaluronsyre (hår fugtgivende, restaurering af beskadigede områder);
  • Aspargin- og glutaminaminosyrer (danner en film, som forhindrer fugtabsorption, bidrager også til let kamning);
  • Panthenol (reducerer dannelsen af ​​split-ender, giver håret en intensiv næring).

  Den gennemsnitlige kostpris for lægemidlet er 500 rubler.

  Brug værktøjet som følger:

  • vaske dit hår, let presse dem med et håndklæde;
  • anvende elixir kam;
  • efterlade på håret i 10-15 minutter. Skyl med rigeligt vand.
  • gnide lidt penge på palmerne, læg igen på håret efter tørring med et håndklæde;
  • tørre hårtørrer, gør styling ved hjælp af strygejern.

  Dobbelt anvendelse af lægemidlet vil sikre en sikker effekt af hårtørrer og jern på håret.

  Farvestof Capus er det nyeste hårplejeprodukt. Ved hjælp af en rig palette kan du skabe en skygge, der ikke kun glæder hårets ejer, men også de omkringliggende mennesker. Og hyaluronsyre, der er en del af det, vil gøre det muligt at bevare krøllevandbalancen, mens genopbygning af beskadigede strukturer.

  Video om maling Kapus med hyaluronsyre

  Teknik til hårfarve Kapus med hyaluronsyre:

  De mest almindelige fejl ved farvning af maling Kapus med hyalurinsyre:

  Hårfarve Capus: anmeldelser, palette og funktioner i ansøgningen

  Kapous Cosmetics er et russisk firma, der beskæftiger sig med udvikling og produktion af kosmetik, som er førende inden for at skabe en serie produkter designet til omsorgsfuldt pleje.

  Eksperteret og testet af eksperter Hårpreparationer er lavet hos virksomheder, der opfylder alle moderne krav og kvalitetsparametre gældende i vores land og i Europa.

  I 2001 begyndte i specialbutikker at sælge den første russiske hårfarve Kapous Professional. Det produceres i Italien, men Kapus-mærket, som Matrix hårfarve, anses for indenlandske. I hele den tid, der er gået siden det øjeblik, ophører Kapous mærkeprodukter ikke med at forkæle købere med fantastiske nye produkter.

  Sammensætningen og fordelene ved hårfarve

  Enhver kvinde foretrækker et eller andet hårfarve af forskellige årsager: lytter til anbefalinger fra professionelle i frisør, analyserer anmeldelser, kan reklame, vurderer produktet ved emballage, sammensætning og selv tager det sådan, men hvad hvis det er nødvendigt.

  Under alle omstændigheder forventer købere kun af maling en god effekt, f.eks. Skønhed af farve, mild behandling af hår, holdbarhed. Utvivlsomt tillid til professionelle hårprodukter.

  Kapous Professional Hair Dye opfylder alle disse krav og kan bekræfte enhver ventetid. Det er ikke kun egnet til farvning af naturligt og først og fremmest farvet hår, men også perfekt forkæler grå hår.

  Det skal bemærkes, at Kapous Professional er en permanent permanent maling.

  Den specielle sammensætning af formlen af ​​trikoprotektiv garanterer opnåelse af tredobbelt beskyttelse af håroverfladen, hvilket indebærer tilstedeværelse af glans, holdbarhed og lysstyrke. Silkeprotein, der er til stede i sammensætningen af ​​Kapus-farvestof, vil tage sig af sundhedstilstanden hos håret, der udsættes for farvning. Det vil dække hvert hår med en film, der holder fugt og farve, vil spare tråde fra sollys, støv og andre skadelige faktorer.

  palet

  Paletten af ​​farver til hår af dette mærke består af de nyeste farver og nuancer.

  Specialister i virksomheden er regelmæssigt interesseret i at ændre den lunefulde mode for at behage forbrugerne med de mest fashionable ting i sæsonen.

  En rig palette opdateres ofte flere gange om året, hvilket gør det muligt at opnå de mest usædvanlige farver, unikke nuancer til enhver smag. Opmærksomhed forbrugere præsenteret et hundrede og seks nuancer, som om ønsket kan blandes (inden for et spektrum).

  Hårfarvestoffer er opdelt i kategorier efter farve:

  • Naturlig tone
  • Naturlig rig, repræsenteret af seks nuancer, jævnt skiftende fra lys til mørkt
  • Ask, herunder syv røgetoner
  • Rosewood, præsenteret i tre sandtoner
  • Golden, golden, intense, herunder ni nuancer, glædeligt øjet med solmoduleringer
  • Guld-kobber bestående af to fashionable toner
  • Kastanje med tre nuancer
  • Beige, bestående af to nyanser af blond
  • Pearlescent, rig på tre strålende nuancer
  • Golden beige glædeligt forbrugeren med tre toner af iriserende forgyldning
  • Chokolade, repræsenteret af elleve "søde" nuancer

  Instruktioner til brug

  Detaljerede trinvise instruktioner om brugen af ​​hårfarve Kapous Professional derhjemme er vedlagt produktet.

  Det er værd at være særlig opmærksom på behovet for at bruge produktet kun med den specielle creme CremOXON, der kun er beregnet til blanding med produkterne i dette mærke.

  Oxid tilbydes i fem typer:

  1. Koncentration på 1,5%. Det er egnet til at skabe en ny nuance.
  2. Koncentration på 3%. Det er uundværligt for at genoplive farven på allerede farvet hår, når det bliver blondt hår i mørke, når man farger mørkt hår uden at ændre skyggen
  3. Koncentration på 6%. Det er egnet til farvning uden at ændre tonen eller lynet den oprindelige farve med en tone.
  4. Koncentration på 9%. Ændrer den oprindelige hårfarve til to eller tre nuancer.
  5. Koncentration 12%. Ideel til lysning af eksisterende hår med tre eller fire toner.

  Det er meget gavnligt at bruge maling, fordi når den kombineres med cremeoxid i et forhold på 1: 5, stiger blandingen i volumen.

  Fordelen ved CremOXON er, at den perfekt interagerer med maling, hvilket sikrer viskositeten (når den påføres håret, flyder farvekompositionen ikke).

  Varigheden af ​​farvning påvirker den valgte farve. I gennemsnit tager det fra 30 minutter til 1 time.

  Egenskaber ved farvning

  For at opnå det ønskede resultat, når du farger hår med professionel Kapous Professional-maling, skal du strengt følge de enkle regler:

   • Korrekt identificere den oprindelige hårfarve og mængden af ​​gråt hår. Fejlen kan føre til, at hårfarven efter farvning vil være helt ikke, hvad der var forventet
  • Før du starter farvningen, anbefales det at behandle huden tæt på hovedbunden med Helix Kapous eller simpelthen en fedtet creme for at beskytte huden mod farvestoffets skadelige virkninger.
  • Til blanding kan komponenterne i farvestofsammensætningen ikke bruge metalredskaber og de samme værktøjer, fordi de kan oxideres. Det er bedst at tage en plastskål og en speciel børste.
  • Mal arbejdet med handsker
  • En blanding af hårfarve med cremeoxid bør anvendes umiddelbart efter tilberedning på grund af den hurtige kemiske reaktion, der opstår under samspillet mellem komponenterne

  I betragtning af det faktum, at Kapous Professional hårfarve er klassificeret som professionelt, men i sammenligning med sådanne professionelle hårfarvestoffer som Igora eller ESTEL, de anmeldelser, der bekræfter deres høje kvalitet, er omkostningerne ved Kapous dye meget demokratiske.

  På den officielle hjemmeside for firmaet Kapus er prisen på 100 ml af et stof ca. 120 rubler. Kremoxid i mængden af ​​60 ml koster omkring 20 rubler.

  I onlineforretninger kan maling købes til en pris på højst 200 rubler. I skønhedssaloner når sin pris 250 rubler. Det er klart, at prisen på dette produkt er tilstrækkeligt acceptabelt for købere med nogen indkomst.

  Anmeldelser af hårfarve Kapous Professional

  Hårfarve Kapous Professional kunne hurtigt finde fans: mange piger får en følelse af tilfredshed med det opnåede resultat og siger, at kun dette produkt bliver brugt senere.

  Christina: "Mærket af dette mærke er meget nemt at blande og påføre på hårets overflade, det er tilgængeligt og giver et glimrende resultat: farven får mere lysstyrke og mætning, den ligger på overfladen af ​​trådene i et jævnt lag. Hår efter brug af dette produkt bevarer sin blødhed og elasticitet. "

  Maria: "Under farvningen beskadiger stofferne i sammensætningen ikke huden på hovedet. Malingen udsender ikke dårlige lugte, hvilket også er en fordel. "

  Lena: "Kapous Professional hårfarve er ret økonomisk, og røret er behageligt at bruge."

  Men det er nødvendigt at erkende, at der er et lille antal brugere utilfredse med kvaliteten af ​​dette hårfarve.

  Kritiske anmeldelser skyldes hovedsagelig, at maling er ret vanskeligt at købe i butikker, primært gennemføres det via online ressourcer.

  Udtalelsen fra mange kvinder, der bruger Kapous Professional hårfarve, tyder på, at det længe har været det bedste alternativ til dyre produkter. Persistens, farveintensitet, rig palette, levende nuancer, brugervenlighed, overkommelig pris gjorde dette værktøj til en af ​​lederne blandt lignende produkter.

  Video gennemgang af maling og anbefalinger fra eksperter

  Få mere at vide om Kapus farvestof fra Kapous-center, hvor professionelle stylister og frisører vil lære dig det russiske firma til hår.

  8 499 641-05-75

  I vores online butik af professionelle kosmetik til hår, kapous-prof.ru, modtog vi flere opkald vedrørende en meget elsket produkt fra Kapus-firmaet "Decoxon 2 fase Kapous".


  "Decoxon 2 fase Kapous" (Deoxon 2 Phase Kapus) er et redskab til at rette uønsket kosmetisk skygge af hår, mange kalder det simpelthen - Capsule Remover.

  I denne artikel vil vi undersøge flere problemer i forbindelse med dette produkt:

  1. Hvorfor Kapous vask ikke fungerede
  2. Hvor lang tid efter mislykket farvning anvendes Dexon
  3. Hvad du behøver at vide, før du gør proceduren med "Decoxon 2 fase Kapous"
  4. trin for trin instruktioner til brug
  5. Er det muligt at farve eller blegge håret efter proceduren Decoson fra Capus

  1. Hvorfor fungerede Kapous-vasken ikke? (Varianter)

  1. De to faser af Decoxon blev ikke blandet nøjagtigt.
  2. Underudviklet til tiden.

  3. Blødt (1,5% oxid) blev ikke påført, eller det var undereksponeret over tid.
  4. Decoxon farvekorrektionsproceduren blev udført efter 24 timer fra modtagelsen af ​​den forkerte skygge.
  5. Håret blev farvet med husholdningsfarve. Husholdningsfarvestoffer indeholder metalsalte, så Deboxon virker ikke.
  6. Decoxon opløses professionelt hårfarve ved 50-60% af den sidste maling. De resterende akkumulerede nuancer forbliver.
  7. Hvis håret blev farvet med Kapous hårfarvestof, opløser Dexon det med 70%.

  2. Hvor lang tid efter en mislykket farvning anvendes Dexon?

  Hærdningen (mikrokrystallisation) af kosmetiske pigmenter sker inden for 24 timer, så farven kan korrigeres korrekt i denne tidsperiode. Efter 24 timer er 100% resultat af vellykket fjernelse af uønsket kosmetik ikke garanteret, da mikrokrystalliseringsprocessen allerede er irreversibel.

  3. Hvad skal du vide, før du gør proceduren "Decoxon 2 fase Kapous"?

  ! Anvendelse af Decoxon til hår bør ikke tage mere end 10 minutter.
  ! Hvis håret er tykt, skal du fortynde Dexon i portioner, da det kan arbejdes i en skål.
  ! Hvis du vil gentage proceduren - tør håret.
  ! Brug ikke balsammen efter vask igen, når du genbruger vaskekoppen, men du kan bruge serum til at genoprette beskadiget hår "Dual Renascense 2-fase"

  4. Trinvise instruktioner til brug af Capus Remover.

  1) Før brug skal du ryste og blande de to faser i et 1: 1-forhold
  2) Vask ikke dit hår på forhånd. Påfør på tørt hår. At rede.
  3) Eksponeringstid 20 minutter, med varme.
  4) Skyl med rigeligt vand. Klem håret.
  5) Påfør 1,5 SOFT oxid i 6 minutter
  6) Vi vasker:
  - Teknisk shampoo Kapus - hvis du gentager proceduren med Dexoxone eller vil blegge håret.
  - Shampoo til farvet hår Capus - hvis der ikke er nogen kemisk procedure.
  7) tørre håret tørre

  4. Er det muligt at farve eller blegge håret efter proceduren med Deuxone fra Capus?

  - Det er muligt at farve eller misfarve efter at have fjernet den uønskede skygge af hår med Deoxone først efter 36 timer.
  - Hvis malingen er frisk, så kan du male med det samme.
  - Hvis du beslutter at blegge dit hår, gør det kun på 3% Cremoxon.

  I denne artikel brugte vi flere navne på Decoxon, som findes på internettet og i butikkerne. Decoxon Kapous, Decoxon Kapus, Dekokson, Decoxon, Dekokson, Kapus remover, remover Kapous - det hele er ét produkt til korrektion af uønsket nuance i hårfarve professionel maling, Decoxon 2 fase Kapous.

  Alt hvad du behøver at vide om hårfarve Capus

  I dag er mange højkvalitets hårfarvestoffer med en bred farvepalet repræsenteret på markedet. En af disse er professionelt hårfarve Capus. Så du kan bestemme, om du skal bruge den til dine krøller, lad os se, hvilken slags maling, hvilke funktioner der er brugt, og hvordan man bruger det til at farve dine tråde hjemme.

  Om producenten

  Kapous Professional er en producent af hår kosmetik, der har arbejdet på dette marked i mere end 10 år og har allerede sunget sin ledende stilling på den. Alle produkter fra dette firma produceres i de bedste italienske og spanske fabrikker.

  Kapous hårfarve

  Den gennemgår obligatorisk testning i henhold til de strengeste internationale standarder, inden den sendes til markedet. I dag er det populært i mange lande i verden. Kvinder vælger Kapus produkter til både professionel og privat brug.

  Alle produkter fremstillet af denne producent er kompatible med hinanden. På grund af den unikke formel, der er udviklet af Kapus laboratoriet, kan forskellige former for maling og oxidanter af dette firma blandes selv hjemme. Hvis du følger producentens instruktioner, får du fremragende resultater i 100% af tilfældene.

  Paint serien

  Kapus produkter kan i øjeblikket opdeles i flere store linjer. Blandt dem er:

  • Kapous Studio - en linje med lavt indhold af ammoniak, egnet til vedvarende farvning;

  Kapus-linjen indeholder også et lysere, specielle produkter til fremhævning af hår og en farveforstærker. Det anbefales at bruge disse produkter for at få det bedste resultat til professionelt maleri, men du kan nemt udføre din hjemprocedure uden dem.

  Grundlæggende hårfarvepaletter

  Kapus-linjen indeholder i øjeblikket 106 nuancer af maling, blandt hvilke er ashy nuancer af hår, smukke farver til blondiner, brunetter og rødhårede. Lad os se nærmere på dem.

  Til blondiner

  Valget af farver til blondiner i Kapus-linjen er meget bredt. De kan vælge nuancer fra sådanne herskere:

  Pearl Blonde

  • naturlig;
  • perlemor;
  • Særlig blond (de smukkeste nuancer til blonde hårets ejere);
  • forskellige guld muligheder.

  Også i rækken af ​​produkter fra denne producent præsenterer en blød lysere. Brug det hvis du vil have en smuk lys skygge af hår, undgå rødhed eller yellowness af den nye tone. Det skal anvendes ved første farvning, såvel som brugt af dem, der er malet i en blonde af brunhåret eller rødhåret.

  Til brunetter

  Smukke nuancer til brunetter er også præsenteret i forskellige Kapus linjer. Blandt dem er:

  Kastanje skygge

  • naturlige kolde serier;
  • linjal "naturlig" og "naturlig mættet"
  • Ashy.

  Du kan vælge ikke bare naturlige, men også fantasy nuancer af mørke farver, der passer til den kombinerede farve. Blandt dem i denne producents sortiment er mørk rød, mørk lilla, såvel som mange andre. Vælg dem, hvis du vil markere eller farve.

  For rødt

  Rødhårede piger kan selv vælge lyse farver i "kobberblond" linjerne "golden copper", "copper". Blandt disse nuancer kan du vælge både klassisk rød farve og smukke rødlige og gyldne toner. For den kombinerede farve af røde piger er det bedre at vælge flere nuancer i kobber serien - dette vil give mulighed for at få en meget smuk effekt på håret.

  Ash nuancer

  På Kapus paletten er der 7 nuancer, der giver en røget halo, når de er farvede. Denne samling indeholder farver med markeringer fra 1,1 til 10,1. Blandt dem er der toner til brunetter, brunehårede kvinder og ashy blondt hår, en af ​​de mest eftertragtede hårfarver.

  Lys asf farve

  Denne palette passer til dem, der aldrig har farvet deres hår før, og de damer, der ønsker at opdatere farven på deres krøller for at gøre det mere interessant.

  Sådan vælger du den rigtige hårfarve

  For at vælge den rigtige nuance af dette farvestof har du brug for:

  1. Bestem på farvetone og type tone (kold, asket, kobber), som du vil vælge til farve.
  2. Vælg en palette med flere nuancer. Undersøg producentens anbefalinger, som angiver, hvordan denne tone vil se på håret mørkere eller lettere. Det er nødvendigt at tage hensyn til følgende funktioner: Har du gråt hår, har dit hår været malet før, skal du lette dem på forhånd.
  3. Pick oxid maling til udvælges under hensyn til, at nogle af hans muligheder vil give dig mulighed for at male håret tone i tone, mens andre vil gøre det for et par nuancer lysere. Hvis du ønsker at radikalt ændre hårfarve, for eksempel, er lavet af en brunette blondine anbefales at misfarve håret, eller den ønskede skygge på dem vil ikke fungere.

  Hvis du har en sådan mulighed, skal du søge på internettet for anmeldelser på din valgte type maling. Så du kan finde ud af, hvordan det vil se på hårskyggen, ligner din, og vil ikke tvivle på dit valg.

  Regler for valg af hårfarve

  Til hjemmet hårfarvning produkter af dette mærke anbefales at vælge et blødt produkt uden ammoniak. Hvis du ikke har lyst til at lette dit hår, skal du tage produktets tone til tone eller en skygge mørkere. Der bør lægges særlig vægt på valget af flødeoxid til blanding med maling. Der er følgende versioner af oxid til hårfarvning:

  Oxid til hårfarve

  • 1,5% er et let oxid, der skal bruges til at farve krøller i en ny farve.
  • 3% - oxid, der anvendes til farvning af både lyse og mørke krøller tone til tone. Tillader dig at holde håret glans og farvemætning.
  • 6% - et værktøj, også male krøllerne i tone til tone eller ellers en skygge lysere end originalen.
  • 9% er et produkt, der er værd at bruge, hvis du vil have en skygge 2 eller 3 toner lettere end originalen.
  • 12% - oxid til at male dine tråde med 4-5 toner lysere end den oprindelige tone.

  Disse oxidoptioner er egnede til alle produkter udstedt af Kapus. Vælg dem, idet du kun fokuserer på det resultat, du vil have.

  Egenskaber og farvningsprocedure

  For at farvningen med Kapus skal kunne lykkes, bør du følge disse generelle anbefalinger:

  Maleri proces

  • Før du bruger farvestoffet, skal du sørge for at teste for følsomhed. Dette er nødvendigt for at undgå yderligere allergiske reaktioner, der kan opstå, når man arbejder med et sådant produkt;
  • Umiddelbart inden farvning skal du sørge for at bruge en rig creme til at behandle huden langs hårlinjen. Selvom farven kommer ind i farvningsprocessen, kan du nemt vaske den af;
  • Brug ikke metalværktøjer. Husk at de kan oxideres og kan derfor påvirke farven og kvaliteten af ​​farvning. Det er bedre at tage til dette formål en almindelig plastikpotte og en speciel børste;
  • Bland aldrig maling og oxid på forhånd. Klargør denne blanding umiddelbart inden påføring på håret. Husk, du skal distribuere det på dit hår i de første 15 minutter.

  Overtrædelse af disse regler kan påvirke resultatet af farvning negativt. Du risikerer at få den forkerte farve, du oprindeligt ønskede, eller ellers få en ujævn dækning af krøller.

  Arbejde med færdig maling Kapus er slet ikke svært. For at opnå en smuk farve, du har brug for at anvende med en pensel på hårfarve, for at opretholde sin producenten angivne tid (det afhænger af maling serien), og derefter skylles med varmt vand og anvende på hår conditioner til beskyttelse farve.

  Hvis dit hår allerede er farvet, skal du først anvende sammensætningen kun på rødderne, vent et par minutter, og anvend det derefter over hele længden af ​​håret. Så du vil opnå ensartet farve af dine krøller.

  Asymmetri på kort hår: De subtiliteter, der skaber og styler hår

  Læs mere om hvor smukt krøllehår, læs her.

  video

  Flere nyttige oplysninger om hårfarve Capus se video

  konklusion

  Som du kan se, er Kapus-linjen for hår virkelig meget bred og gør det muligt at vælge effektive midler til døende kvinder med en hvilken som helst original krøllefarve, både i saloner og hjemme. Alt hvad du behøver for at få det perfekte resultat: Vælg et smukt farvestof, forberede dig korrekt til proceduren for dets anvendelse, samt udfør det strengt i henhold til producentens anvisninger. Og så får du et glimrende resultat.

  Var razorstumpen? Tre effektive måder at skærpe på

  Start plukning øjenbryn: Hvor gammel er du?