Sten til retting af barbermaskiner

At skarpe en farlig barberkniv er ikke mindre fascinerende processen med at bruge dette værktøj end at barbere sig selv. Hvis du lærer at skærpe en farlig barberkniv, vil du være i stand til at klare noget skæreobjekt. Fordi denne færdighed er at få enhver mand.

For at skærpe barbermaden skal du anvende forskellige sten. Uanset hvor meget du vil spare, bliver du nødt til at bruge penge på flere kopier, som du vil bruge til hver gang. I dag bruger de ofte syntetiske sten til farlige barbermaskiner, som du kan købe i vores butik af farlige barbermaskiner og tilbehør til dem.

Køb sten til barbermaskiner i butikken britvaopasnaya.ru

Vores online butik er en specialbutik til barbermaskiner og tilbehør. Vi arbejder direkte med producenter, hvilket betyder at vi kun har originale produkter. I vores store katalog kan du købe sten til slibning af farlige barbermaskiner, stropper til rakere og også farlige barbermaskiner fra verdensberømte producenter: Solingen og Thiers Issard. Razor Solingen præsenteret i to linjer. Du kan købe den farlige barbermaskin Dovo Solingen og Erbe Solingen fra os.

Med de rigtige pleje vil disse virkelig højkvalitets razors vare dig i årtier. For at gøre barbering komfortabel og sikker, skal du købe en sten til at skarpe en farlig barberkniv og et rækbælte. Nedenfor vil vi fortælle dig, hvordan man vælger og bruger en sten til en farlig barberkniv.

Vælge en sten til skarphed en barbermaskine

Folk, der for nylig har erhvervet en farlig barbermaskine, mistes ofte i det store markedssortiment og kan ikke vælge egnede sten til deres værktøj. Forskellige materialer, sektion, kvalitet - virkelig let at blive forvirret. Dit valg bør være stenene, som afviger i følgende kvaliteter.

1. En god sten til slibning af en barbermaskine bør være ensartet. Se nærmere på overfladen. Det skal være helt glat visuelt. Hvis du ser forhøjelser eller heterogenitet på det, så er det bedre at nægte en sådan sten. Størrelse betyder noget! Bedst egnet sten 150 × 50. Du kan finde på markedet, og andre forslag: 60 × 180, 70 × 200 mm Vi anbefaler, at du holder dig til den optimale størrelse, så for ikke at betaler for meget og for at skærpe sin barbermaskine med en maksimal komfortom.3.. Vurder formlen af ​​stenen. Det skal være glat på alle sider. Ofte er der substandard prøver, hvor kun en side er jævnt erklæret. Gør dig klar til, at du vil købe en rigtig høj kvalitet sten.

For en komplet og høj kvalitet slibning barberkniv vil du tage et par sten i forskellige grits: • # 500; • # 1000; • # 3000; • # 5000; • # 6000; • # 8000; • # 10000.Pervy sten er nyttige for dig at rette farlig geometri barbermaskiner, grovskæring og reparation. Yderligere skærpning skal udføres på sten med stigende tværsnit.

Naturlig eller syntetisk?

Blandt ejerne af farlige barbermaskiner er debatten om hvilke sten der bedst kan bruges til at skarpe deres værktøjer, syntetiske eller naturlige, ikke aftagende. Lad os forsøge at forstå dette problem. I lang tid blev sten fremstillet i Belgien og Tyskland betragtet som den bedste. Disse er naturlige sten lavet af skifer. De blev endda kaldt en gang "razor stones". Men fremskridt står ikke stille og kan tilbyde os alternative muligheder. For nylig er japansk fremstillede syntetiske sten blevet mere og mere populære. Hvad er de bedre og værre?

1. Tænk på, hvad naturen kan give os, og hvad er en maskine til fremstilling af syntetiske sten. Skifer kan være inhomogen på steder, har forskellige kornstørrelser, nedbrydes gradvist, hvilket vil medføre mindre højkvalitetsskarphed gang for gang. Desværre er naturen ikke selv tyder på, at producerer sten til slibning barbermaskiner, fordi dens planer ikke gøre dem idealnymi.Sintetichesky sten til slibning barbermaskine lavet netop til dette formål, har derfor de bedste egenskaber. Derfor opnås der ensartede prøver med en kvalitativ tilgang til fremstilling af sådanne sten uden tætninger, forhøjninger eller små fordybninger.

2. Erfarne eksperter inden for skarphed plejer stadig at vælge sten, skabt af naturen. De siger, at at bruge en barberkniv, skærpet på sådanne sten, er meget mere behagelig.

3. Brug af natursten er en sand hyldest til tradition. Du vil skærpe dit barberingsværktøj som dine forfædre gjorde det. Det er op til dig at bestemme hvilken sten du skal vælge. Men for begyndere, anbefaler vi syntetiske sten, som er lettere at obraschenii.AlternativaSovremenny marked er klar til at tilbyde os alternativ rock ydeevne til slibning lige barbermaskiner og alle de andre måder, du vil sætte pris på. Vi anbefaler på det kraftigste, at du forsøger hver enkelt af dem individuelt for at forstå, hvilken der passer til dig. Det er nødvendigt, at skæringsprocessen giver maksimal komfort og fornøjelse.

Vandsten

Disse sten bruges oftest til slibning af træbearbejdningsværktøjer. Det er dog også egnet til en barbermaskine. Det skal bruges til at hælde en barbermaskine (meget grov skarphed), når værktøjet ikke længere fungerer som passende.

Vandstene er også syntetiske og naturlige. Ofte omfatter sådanne produkter aluminium, siliciumcarbid og keramik. Før stenen skal fugtes rigeligt. Det er nødvendigt at købe sten til slibning af farlige barbermaskiner ved hjælp af selve værktøjets størrelse. Prøv at holde barberens længde ikke mere end stenens bredde. Det er bedre at købe en vandsten med en lille margin for sikkert at skærpe dit værktøj.

Keramisk Hona

Disse er gammeldags sten til slibning af farlige barbermaskiner, som du stadig kan købe i enkle butikker, men du bliver nødt til at søge. Du kan købe indenlandske produkter med en diamantbelagt. Disse sten kaldes "slagterstangen". De er meget blødere end vandsten, så de kan bruges til finskæring af forkant. Som regel er disse meget små æsler, der giver et virkelig højkvalitetsresultat. Velegnet til tørt arbejde. Du kan også dæmpe en sådan sten. Alt afhænger af, hvor behagelig du arbejder på en eller anden måde.

Lille slibekrum eller sandpapir

Denne metode kan kun prøves for eksperimentets skyld, da det ikke er sandsynligt, at du vil kunne lide det. Sandpapir har brug for hyppig udskiftning, selv om det er billigt. Hvordan man bestemmer, at en barbermaskine er jorden

Det kan være meget svært for en nybegynder at bestemme, at skærekanten på en barbermaskine er blevet bragt perfekt og er velegnet til brug. Der er to effektive måder at bestemme, hvor skarp din rakhøvler er. For at gøre dette kan du bruge hår på vægt eller et mikroskop. Det er bedre at kombinere dem.

For at komme i gang, prøv at skære håret på vægt med din lige barberkniv. Du kan gøre det på armen uden at røre huden. Hvis barberharen skærer hår, så kan den bruges. Se derefter på hende under mikroskopet. Med en stigning på 500 gange skal skærekantene spejles og kun have små pletter og ridser.

Fælles fejl i brugen af ​​sten til slibning

Når du først begynder at bruge en razor sten, og endnu ikke har modtaget en skarphed oplevelse, kan du støde på flere interessante effekter og fejl. For hurtigt at lære at bringe forkant til idealen, anbefaler vi, at du undgår de fejl, der er angivet nedenfor.

Skarpe smerter i armen

Du arbejder med en barbermaskine i en time, den anden, den fjerde, og her er det bragt til det ideelle, skærer håret i luften! Husk at du har arbejdet i meget lang tid, så vær forberedt på at enkelte fingre eller hele hånden kan holde en spasme. Det manifesteres af skarp smerte.

Smerterne opstår ikke under slibeprocessen, men efter det. Om aftenen anbefaler vi ikke, at du bærer skrøbelige genstande i dine hænder, hold børn og dyr i dine arme på grund af den kraftige smerte, du kan tabe dem. Du må heller ikke barbere straks efter slibning. Dette kan forårsage skade. Og hvis du taber barbermaden, bliver den til chips, og du bliver nødt til at skærpe bladet eller endda få et nyt værktøj. Mange tror, ​​at du skal se en læge på grund af sådanne ting. Faktum er, at spasmen ikke kan forudsiges. Nybegyndere bør være forberedt på denne effekt.

Langs bladet og i en cirkel

På trods af al respekt for de mennesker, der lærte dig at skærpe køkkenknive og andre skæreværktøjer, skal du kigge på fakta og bruge sten til at rette de lige barbermaskiner korrekt. Du bør være klar over, hvilke processer der sker med forkant på grund af visse sten manipulationer. Og den første ting du behøver at vide er, at enhver sten efterlader ridser på forkant, helt op til de sidste trin i behandlingen.

Når du bevæger klippekanten over stenen på tværs, har den en positiv effekt på knivskarpheden. Furrows vil være på tværs af bladet. I dette tilfælde vil barbermaskinen modstå en masse belastning ved huggning, skæring og planning og ikke kedelig i meget lang tid.

Det kan ikke siges, at cirkulære og langsgående bevægelser ikke vil medføre, at barbermaskinen bliver skarp. Det vil dog forblive så i kort tid. Faktum er, at de langsgående riller skaber udtynding på nogle steder. Dette fører til, at barbermaskinen gradvist går i stykker på svage steder. "Hvor tynd, der bryder." Med denne tilgang skal du meget ofte bruge en barberkniv. Du kan bruge cirkulære og langsgående bevægelser på ikke-slibende sten, der ikke skærer forkant. Denne razor sten er designet til at hærde værktøjet.

Skub ikke!

For meget tryk på instrumentet er en almindelig fejl hos nyoprettede ejere af farlige barbermaskiner. Det er vigtigt at observere graderingen. Ved begyndelsen af ​​skærpning, når der sker en hård skæring af forkant, bør trykket på barbermassen være signifikant. Når du bruger barbermaskinen senere, bør du gradvist reducere trykket. I sidste etape skal barbermaskinen kun trykke på stenen under vægten af ​​sin egen vægt. I nogle tilfælde bør selv dette pres reduceres.

Hvorfor er det så vigtigt? Faktum er, at barberkniven med højtryk bøjer, og du forarbejder ikke spidsen af ​​skærens kant, men de områder, der er lidt højere. Dette vil ikke føre til et positivt resultat og kan ødelægge barbermaden med særlig iver.

Udseende eller effektivitet?

Selv eksperter bruger ofte elektrisk tape eller andre lag, når de bruger en sten til at rette barbermaskiner og skærpe dem. På kort sigt vil dette ikke føre til alvorlige problemer. Imidlertid vil efter 10-15 sådan slibning razor arbejde værre og værre. Hvorfor? Forklaring er påkrævet.

Isoleringstape og andre lag anvendes til ikke at beskadige barbermaskens pickax med slibemidler. Denne foranstaltning bidrager til det faktum, at barbermassen ser æstetisk glædeligt ud, ikke efterlader nogen ruhed på det, og spejlets renhed bevares. Men ved hjælp af sådanne anordninger bryder du værktøjets geometri. Det er allerede lavet, så alle kan skærpe det uden at ty til brugen af ​​andre materialer og værktøjer, undtagen sten.

Når du bruger elektrisk tape, ændrer du skæringsvinklen. Han bliver dummere. Således bliver barbermassen selv dummere og dummere hver gang, på trods af at du bruger et mikroskop til at overvåge dets tilstand og andre tricks. Derfor anbefaler vi kraftigt ikke at bruge elektrisk tape. Brug af slibemidler af dårlig kvalitet En nybegynder er ret vanskeligt at købe sten til barbermaskiner og ikke lave et forkert valg. Hvis du køber en billig sten af ​​lav kvalitet, risikerer du ikke bare at opnå det ønskede resultat, men også ødelægge en barbermaskine. Sådanne produkter sælges i hvert trin til priser fra 20 til 200 rubler. Som regel er de lavet i Kina.

At fastslå, at en slibesten ikke passer til dig, er ikke så let. Se først på prislappen. Et godt værktøj kan ikke koste for billigt. Efter overtagelsen test stenen på noget mindre delikat end en lige barbermaskine. Tag en køkkenkniv og prøv at skærpe den. Hvis der i processen bliver kornet af stenen, eller de er arrangeret på det i små klynger, så kan det smides væk, "at have købt ens sind" på denne måde.

Hvad er så dårligt at sprede korn? De kan være fatale til forkant! Chipping off, de begynder at rulle mellem overfladen af ​​sten og forkant. Dette resulterer i beskadigelse af bladet og alvorlig chipping. Dette har naturligvis en negativ indvirkning på skarpheden.

Juster stenene!

Det er meget sjældent at finde en perfekt flad sten, der bliver en trofast ven til din lige barberkniv. Derfor skal enhver sten, uanset om den kun er fra pakken eller en gammel, der er arvet fra din bedstefad, udjævnes før brug. Undtagelsen vil være DMT sten. Men selv blandt sådanne produkter er der buede varer, der skal raffineres. Afslutning er en ret kompliceret proces. Den kan udføres ved hjælp af en anden sten af ​​mindre sektion eller specialværktøj. I denne sag er det bedre ikke at risikere endnu engang og kontakte en specialist.

Rengøring inden brug

Under opbevaring dækkes stenene med støv. Støvpartikler, selvom de er små, men tjener som et ekstra slibemiddel, der forstyrrer arbejde. Hånd tør alt affald fra stenen, både før brug og arbejde. Vandstene skylles straks og våd for at opnå maksimale resultater.

Hvis du bryr dig om sten til at skarpe farlige barbermaskiner, som du kan købe hos vores certificerede online butik, vil dit værktøj glæde dig hver dag med skarphed og effektivitet. Gør ikke typiske fejl og stop ikke med at forbedre!

Skarpe en barbermaskine hjemme

Barbermaskinen er et berømt barberingsværktøj. Men med intensiv brug bliver den stump. For at forny sin tidligere uopsættelighed kan den styres på et bælte. I fremskredne tilfælde er skarphed af en farlig barberkniv på en sten nødvendig.

Skarphed sker forsigtigt og omhyggeligt, fordi det vil påvirke barberingsniveauet.

Udvælgelsesbælte

Skarphed og redigering er forskellige. Ved skarphed viser det sig at fjerne et lag metalduge. Når der redigeres zonen fra græs, korrigeres de ujævne pletter på overfladen af ​​spidsen.

For at holde bladet i den nødvendige stand, har vi brug for nogle værktøjer.

Skæringsbælte til redigering her skal være påkrævet. Der er sådanne variationer af et sådant bælte:

 1. Suspenderet.
 2. Træhåndtag versioner.

Suspenderede muligheder er meget populære, fordi de har lov til selvstændigt at justere stretchingen. Effektivere er bælterne, hvis bredde fanger hele bladet. Så det passer helt. Selv bæltet kan holde noget lager. Så overfladen er ensartet.

De andre versioner tiltrækker af det faktum, at den resulterende spænding altid er ingen forskel. Denne mulighed er yderst nyttig for begyndere i dette håndværk.

Normalt, når en barberkniv skærpes på en sten, er det nødvendigt at redigere det på et bælte ved hjælp af en speciel pasta. Der skal lægges stor vægt på produkter, der allerede er udstyret med pasta i virksomheden. Der er muligheder, hvor den ene side er dækket med pasta, og den anden er ren hud.

Specialister sætter pasta selv. Og du kan købe forskellige versioner af det uden problemer. De produceres af forskellige virksomheder.

Et udvalg af sten

Normalt skærpes farlige barberingsprodukter i planten. Hvis køberen ønsker det, kan han lave redigeringen på bæltet derhjemme. Så får bladet den nødvendige skarphed.

Brugen af ​​hjulet er berettiget, når bladet er forringet meget dårligt eller der er beskadigelse på det.

Der er forskellige sten til slibning, lavet af forskellige virksomheder. Og i mange fabrikanters forslag vises forskellige versioner af materialet, som mere effektivt end andre udfører deres opgaver.

I dag har syntetiske sten vundet stor berømmelse. Dette er en god mulighed for slibning. Deres omkostninger er acceptable, og kvaliteten kan skærpes perfekt. At få dem, er det nødvendigt at være opmærksom på sådanne nuancer:

 1. Stenen til slibning bør perfekt holde sin form.
 2. En stor suspension bør ikke være.
 3. Overfladen er nødvendigvis homogen, med fine korn.
 4. Stenen må ikke have tykke klumper.
 5. Den optimale parameter: 50 x 150. Der er versioner 70 x 200 og 60 x 180.

Hvad er skærpningsproceduren

Succesens succes er påvirket af personens erfaring i sagen. I mange tilfælde er åbningstiderne mislykkedes. Kniven på en sådan barbermaskine er meget følsom. Og hvis du følger den forkerte bevægelsesvektor, kan du danne vinklen, uregelmæssige områder, shcherbinki osv. Ved at variere vinklen.

Det tager tid at erhverve den nødvendige erfaring, og efterhånden vil disse operationer blive overført til overlegenhed.

Detaljerne om skærpning på sten

Stangen til den tilsigtede operation anvendes sjældent, kun med betydelige skader på bladet. Hyppig slibning er ikke nødvendig. Men i undtagelsestilfælde er det vigtigt at skærpe barbermaden i henhold til denne plan:

 1. Stenen er fugtet med vand.
 2. Razor pinde med fingre, tommelfinger og pegefinger er involveret.
 3. Tryk samtidigt på knivets ende og kammen.
 4. Rakemaskinen løber langs stenen.
 5. Ved sin ende ruller barbermaskinen over, presset som i punkt 2, men ved den anden side. Drejning udføres kun gennem højderyggen. Dette forhindrer skader på kniven.
 6. En lignende bevægelses razor findes i den anden retning.

Eksternt giver proceduren ikke problemer. Men her behøver du ikke at krænke skarphedsvinklen og sørg for, at bladet presses konstant mod baren. Så det er ikke tilladt at beskadige overfladen.

På vandstenen er det vigtigt at følge disse regler:

 1. Påfør en lille trykkraft. Hele flyet af barbermassen skal konstant være i kontakt med overfladen af ​​arbejdsstenen.
 2. Flyt barbermaskinen frem og tilbage, brug den samme pressekraft, så du opnår en ensartet skærpning af bladet.
 3. For at beskytte kammen mod ridser, pakk den med tape.

Brug bælte

Som allerede bemærket benyttes bæltet til at redigere barbermaskinen, ikke dets skarphed. Ofte er den ene side af bæltet læder, og det andet er fint kornet stof. For hver 50 læder får vi 15 stofindgange. For korrekt redigering skal du konstant overvåge spændingen og vinklen på den funktionelle overflade.

Fremgangsmåden for at lave dine egne hænder er som følger:

 1. Bladet hviler på overfladen med en bred side.
 2. Det strækker sig langs ryggen fremad.
 3. For ikke at bøje kanten, skal du trykke let på bladet.
 4. Når du når det yderste punkt, skal du bladre på samme måde som i trin 2, men i modsat retning.
 5. Bevægelsen er ikke lavet meget hurtigt. Så du kan beskadige bæltet og skade dine fingre.

Brug nazhdachki eller skind

Dette er den nemmeste måde. Det krævede arsenal er simpelt:

 • sandpapir med grit mere end 2000;
 • vand;
 • flad overflade

Ak, men i dag vil du ikke skarpe sandpapiret med det samme, fordi det er meget svært at finde det rigtige korn. Derfor er denne metode logisk at kombinere med arbejde på bæltet.

Korrekt knivpleje

Da denne barbermaskine anses for et meget sofistikeret værktøj, har det brug for særlig pleje. Efter hver brug skylles barbermaskinen med vand og tørres til helt tørt.

Et tørt område med ventilation er egnet til opbevaring af barbermaskinen. I det skal metallet hvile.

Hvis barberkniven anvendes sjældent, skal kniven være belagt med paraffinolie.

Tilstanden for en barbermaskine bestemmes i vid udstrækning af intensiteten af ​​dens anvendelse. Selvfølgelig, hvis du bruger værktøjet hver dag, vil det hurtigt miste arbejdsforhold.

Hvis du har identificeret behovet for daglig brug af en barbermaskine, så er det bedre at have flere sådanne enheder i reserve. De kan bruges skiftevis.

Kast aldrig en barberkniv: det kan blive beskadiget, og barbering kan være smertefuldt.

Er det muligt at fjerne håret permanent?

 • Forsøgte alle mulige måder at fjerne håret på?
 • På grund af overdreven vegetation føler du dig usikker og ikke smuk.
 • Du er bange for at vente på den næste henrettelse, idet du husker at du bliver nødt til at udholde igen.
 • Og vigtigst af alt - effekten varer kun få dage.

Og nu svar på spørgsmålet: passer det dig? Er det muligt at klare dette? Og hvor mange penge har du allerede "lækket" til ineffektive midler og procedurer? Det er rigtigt - det er tid til at stoppe med dem! Er du enig? Derfor besluttede vi at offentliggøre vores abonnent Alina Borodinas historie, hvor hun fortæller i detaljer, hvordan hun slap af problemet med overdreven vegetation i 1 dag for evigt! Læs mere >>

Sharpen Blade

Knivskarphed

Razor sten

Til slibning af barbermaskiner anvendes meget ofte syntetiske sten. Disse sten bør moderat holde form, ikke give rigelig suspension, have ensartet korn, ikke have tætte klumper (agglomerater). Den optimale størrelse af stangen til skærpning af razors fra 50x150mm, går ofte omkring 60 * 180 og 70 * 200mm.

Disse egenskaber svarer til de japanske slibesten af ​​følgende producenter (og deres serier): Naniwa Super Stone, Suehiro Cerax / New Cerax, Kasumi, King

Det er yderst uønsket at anvende følgende HATAMOTO, NAKATOMI og Taidea sten til skærpning af barbermaskiner.

For at korrigere barbermometri, kantreparation og grovslibning skal du bruge korn fra # 400 til # 600

Yderligere skærpning har sædvanligvis følgende sekvens:

# 1000 ⇒ # 3000 ⇒ # 5000 eller # 6000 ⇒ # 8000 ⇒ # 10000, og du kan udelade denne ordre fra # 8000

Ofte i anmeldelser om skærpning af barbermaskiner er der kombineret # 3000/1000 Suehiro og kombineret # 3000/8000 KASUMI. Suehiro og Kasumi er alsidige til rustfrit stål og kulstofstål barbermaskiner, Naniwa Super Stone fungerer godt med traditionelle kulstofstålskrabere.

Meget ofte går mange praktikanter efter 3000 gritsten til yderligere forfining på naturlige slibesten: belgisk, tysk, britisk, gusevsky (grå alanien og grøn brasiliansk) og andre skifter, japanske natursten med et sæt nagur. Disse sten er længe blevet betragtet som de bedste til afslutning af barbermaskiner og blev ofte kaldt "razorsten". Nogen forbliver vedhæftende med syntetiske slibesten, mens man rager barberen. Alle vælger selv de metoder til skærpning og efterbehandling, resultaterne og arbejdshastigheden, som han er mere komfortabel på. Det antages, at naturlige slibesten kan opnå en mere behagelig barbering end kunstige.

Til færdigbehandling af en barbermaskine efter 8.000 grus anvendes der som regel hårde skærme af Guangxi, japanske natursten og Thuringian shales, herunder Eschers. Den billigste og mest overkommelige af dem er Guangxi.

Arbejder på Arkansas Translucent Arkansas og Black Arkansas, når finjustering af barbermaskinen bruges ganske sjældent, på grund af at klippet efter Arkansas er for aggressivt og mere egnet til knive.

Belgian Blue Whetstone og Coticule Yellow har forskellig hårdhed og kornstørrelse, så det er meget svært at anbefale disse skaler til finish razors, og endnu mere som en finishsten. Hver kopi skal testes for egnethed til slibning af barberkniv og bestemme dens plads i rækkefølge af slibning. Nogle gange kan disse sten give parasitære risici (på grund af rockens heterogenitet og tilstedeværelsen af ​​indeslutninger), som er uacceptable ved skærpning af razors, men er fremragende til slibning af knive.

Det mindste sæt sten til barberskrabere omfatter følgende korn # 1000 ⇒ # 3000 ⇒ # 8000, så en naturlig egnet sten eller # 10000 - # 12000

Edge efter Naniwa Super Stone med en stigning på X500, X2000, X3000

Glem ikke, at stenene til slibning og efterbehandling razors skal nødvendigvis justeres, de færdige skal have en passende ruhed. Der skal laves en radius (ca. 1 mm) på klippernes kanter til skærpning af barberkniven for ikke at beskadige kanten, når barbermaskinen påføres sten og når barbermaskinen fjernes fra stenen. Bare en lille skævhed er nok, og hvis der ikke er nogen radius på kanten af ​​stenen, vil du modtage en mikrochip eller en minearbejder, som vil være større end det korn du arbejder på. I dette tilfælde skal du gå tilbage et par trin og arbejde på grovere slibemidler til at løse det.

Tilføj en kommentar Annuller svar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar.

Razor slibesten

10.000 grit whetstone 0? hotKeyText.join (''): '' ">

Vi accepterer din brug af cookies (se mere om vores privatlivspolitik). Du kan justere dine Cookie-indstillinger i menuen til venstre.

 • Bedste match
 • Pris (stigende)
 • Pris (faldende)
 • Antal ordrer
 • Sælger Rating
 • Dato tilføjet (fra nyt til gammelt)

Ingen produkter fundet

Ingen produkter tilgængelige for forespørgsel "10.000 grit whetstone".

Ingen produkter fundet

Ingen produkter tilgængelige for forespørgsel "10.000 grit whetstone".

Naturlige og kunstige slibemidler

Websted om egenskaber og anvendelse af slibemidler

Skarphed, retting og finish razors på små sten

Moderator: aptekar113

Skarphed, retting og finish razors på små sten

Post oldTor »15 okt 2016, 20:17 # 1

Skarphed, retting og finish razors på små sten

Meddelelse Botanic »26. april 2018, 20:43 # 2

Skarphed, retting og finish razors på små sten

Indsend oldTor »31 maj 2018, 17:53 # 3

Razor slibning

Ved aktiv brug bliver barbermaskinen sløv. For at forny skarpheden af ​​enheden er redigering på bæltet tilstrækkeligt, men i nogle tilfælde vil det være nødvendigt at skærpe det om en sten. Denne proces er meget forskellig fra at skarpe andre ting, såsom en kniv, en saks. Skarphed skal gøres meget omhyggeligt, fordi kvaliteten af ​​barberingen afhænger af det.

Sådan vælges et bælte til en lige barbermaskine

Det er nødvendigt at skelne processen med slibning og dressing, fordi i det første tilfælde er en del af metalbanen fjernet, og i den anden er der slibning fra græsserne, uregelmæssigheder af spidsoverfladen. For at opretholde bladet i passende tilstand skal der bruges et lille sæt værktøjer. Lige razorrem er et must-have tilbehør til alle ejere af dette værktøj. Der er flere muligheder for dette produkt:

 • suspenderet;
 • med træhåndtag.

Den første er populær, fordi en person selvstændigt kan justere spændingen. Det bedste er modeller med bredde over hele bladet for at passe hele bladet, og det er bedre at endda have en lille margen, så overfladen behandles jævnt. Varianter på et solidt grundlag er gode, fordi spændingen altid vil være den samme. Dette er især nyttigt for begyndere i denne forretning.

Som regel er der efter klippning på en sten foretaget redigering på et bælte ved brug af en speciel pasta. Du skal være opmærksom på mulighederne for produkter, der allerede er klistret lige på fabrikken. Der er sætninger, der er smurt med pasta på den ene side og ren hud på den anden. Masters foretrækker at anvende det selv, du kan købe muligheder fra forskellige producenter.

Hvordan man vælger en sten til skarphed en barbermaskine

Som regel udføres skarphedere på fabrikken. Hvis det ønskes, kan køberen redigere på bæltet for at bringe bladet til den ønskede skarphed. Brug hjulet kun, hvis bladet virkelig forringes, beskadiget. Sten til skarphed er forskellige, mange producenter tilbyder forskellige versioner af det materiale, der bedst klare sin opgave.

I øjeblikket er syntetiske versioner af sten mere populære. De er velegnede til slibning, har en relativt lav pris i forhold til den opnåede kvalitet. Når du køber, skal du være opmærksom på sådanne øjeblikke:

 • varerne skal fortroligt opretholde formen
 • der bør ikke være meget suspension;
 • overfladen skal være finkornet og ensartet;
 • Stenen må ikke have agglomerater (tætte klumper);
 • bar størrelse 50x150 betragtes som optimal, men du kan finde 70x200, 60x180.

Sådan skærper du en lige barberkniv

At skarpe en barbermaskine kræver en vis færdighed fra en person, det er muligt, at det for første gang ikke fungerer som det skal. Værktøjets kniv er meget følsomt: Med den forkerte bevægelsesretning kan vinklen, shcherbinki, uregelmæssigheder osv. Vises. Det vil tage tid at stikke i hånden og lære at skarpe med en sten, men det bliver bedre med hver efterfølgende tid.

sten

En barberknivbjælke anvendes i sjældne tilfælde, hvor der er opstået alvorlige knivskader. Det er ofte umuligt at gennemføre det, og om nødvendigt skal du følge følgende algoritme:

 1. Damp stenen med vand.
 2. Hold instrumentet med pegefingeren og tommelfingeren.
 3. Tryk kammen ("rygsøjlen") og spidsen af ​​bladet på samme tid.
 4. Hold en barberkniv langs stenen.
 5. I slutningen af ​​stenen skal du dreje barbermaskinen og trykke den på samme måde, men på den anden side. Vend altid ryggen (stump side) for ikke at beskadige bladet.
 6. I samme bevægelse bevæger vi instrumentet i den anden retning.

Processen ser ikke ud til at være meget vanskelig, men det er vigtigt at holde vinklen og holde bladet presset mod stangen for ikke at beskadige overfladen. Vigtige punkter at være opmærksomme på:

 • Trykkraften skal være lille, men du skal konstant holde kontakten med hele razorens plan med overfladen af ​​stenen.
 • Når du bevæger dig fremad og bagud, skal pressekraften være den samme, så bladet kan skærpe jævnt;
 • Rids ikke kammen med tape.

Brug af bælte

Det er ikke helt rigtigt at sige, at et bælte bruges til at skærpe en farlig barberkniv eller snarere at regere. På den ene side er der på den ene side ofte en ren hud, og på den anden side et stof, der har minimal grit. For hver 50 udskrifter på huden skal du gøre 15 på stoffet. For at redigere bæltet skal du følge spændingen, vinklen på arbejdsfladen. Processen er som følger:

 1. Placer bladet fladt på overfladen.
 2. Træk langs ryggen del fremad.
 3. Der bør være et lille pres for at forhindre bøjning af kanten.
 4. Når du når det ekstreme punkt, gentag bevægelsen i modsat retning.
 5. Udfør ikke bevægelser for hurtigt, da dette kan være en direkte årsag til beskadigelse af bæltet og fingrene.

Hvilken omhu kræver et farligt blad mellem skarphed

Et sådant sofistikeret instrument kræver særlig pleje, som dens levetid afhænger af. Efter hver brug skal du sørge for at skylle barbermaskinen med vand og tørre godt, indtil den er helt tør. Opbevar enheden på et tørt, ventileret sted, så genopretningen finder sted (metalstøtte). Hvis du ikke bruger værktøjet meget ofte, anbefales det at behandle bladet med paraffinolie.

Frekvensen af ​​brugen påvirker barbermaskinens tilstand, derfor vil værktøjet med daglig brug hurtigt svigte. Det anbefales i sådanne tilfælde at have flere reservedele til at bruge dem skiftevis. Dette vil hjælpe med at udvide deres liv. I intet tilfælde kan du ikke slippe barbermaskinen, fordi selv små chips på et tyndt blad vil ødelægge kvaliteten af ​​barberingen, vil enheden ridse huden og trække håret.

Måder at håndtere en barbermaskine korrekt og effektivt

Under hyppig barbering begynder barberskåret at blive kedeligt. At barbere en dum barbermaskine bliver ganske problematisk, og at købe en ny maskine hver gang er for dyr. At skærpe en barbermaskine er den bedste løsning til dette problem.

Måder at gøre jobbet

At skarpe en barbermaskine kan gøres med et bælte, men i nogle situationer må man ty til at bruge et specielt værktøj.

Brug bælte

Til at begynde med anbefales det at få det rigtige bælte. Følgende muligheder er bedst: hængende, med træhåndtag. Det er nødvendigt at vælge på en sådan måde, at hele bladet passer på det, i hvilket tilfælde forarbejdningen vil være ensartet.

Efter valg kan du gå videre til arbejde.

Sådan gør du jobbet korrekt:

 • Placer det flade blad på læderdelen.
 • Begynd nu langsomt at trække kamdelen fremad. Samtidig er det nødvendigt at trykke lidt på metaloverfladen, dette vil undgå at bøje kanten.
 • Så snart du når kanten af ​​bæltet, i samme bevægelse, begynder du at styre barbermaskinen, vender tilbage i modsat retning.
 • Efter at have gennemført dette trin 50 gange, drejes bæltet og gør 15 gentagelser på bælgens stofdel.

Udfør denne proces, indtil bladet er skarpt igen.

Denne proces kaldes ikke skarphed, men redigerer den lige barberkniv på et bælte med egne hænder, da barbermaskinen kun skærer på en speciel sten, og bæltet hjælper kun med at forbedre razorens tilstand.

Sten skærpning

Denne skæringsmetode anvendes kun i sjældne situationer, da bladet hurtigt kan forringes og bliver ubrugeligt.

Før du begynder at skærpe, lad os finde ud af, hvilken enhed der er bedst at vælge. I dag er der mange sorter af slibesten, men syntetiske muligheder anses for at være de bedste, da de passer godt til slibning og også har lavere omkostninger.

Når du vælger, skal du kontrollere følgende punkter:

 • En kvalitetsslibesten bør holde sin form godt.
 • Razor slibning på en sten bør ikke efterlade en stor suspension.
 • Vær særlig opmærksom på overfladen af ​​stenen, den skal være homogen.
 • Du kan også vælge en bestemt størrelse af sten. Den mest bekvemme størrelse er 50X150, men du kan tage større prøver.

Slibeprocessen er som følger:

 • Før du bruger en sten, er det ønskeligt at vaske det med vand. Sæt det derefter på en hård overflade og tag bladet.
 • Begynd langsomt at holde bladet langs stenen. At nå kanten, drej bladet og føre i modsat retning.

For at skærpe barberhøjen, følg denne proces, indtil kniven er skarp nok.

Nyttige tips om korrekt slibning

 • Stropper til glatning af razors skal strammes fast, ellers vil det tage en bølgete form, hvilket igen vil medføre bøjning af kanten.
 • Farlig barbermaskine, skærpning, der er risikabelt, følg derfor sikkerhedsreglerne under arbejdet.
 • Før du begynder at skærpe, skal du vælge den rigtige skarphedsvinkel. Placer derfor enheden for skarphed på en flad overflade af bladet. Se nu på hvor mange huller der er i slutningen af ​​bladet. Hvis bladet er uden skader, så kan du begynde at skærpe stenen.
 • Når du barberer en barbermaskine, skal det ikke være stærkt at trykke på bladet, da det med stærkt tryk kan beskadiges. Men sørg for, at bladet gennem hele skærmen passer godt til overfladen af ​​stenen, mens du ser den rigtige retning af vinklen på barbermaskinen.
 • Under bevægelser i begge retninger skal trykket på bladet være det samme - ellers vil skæringen ikke forekomme jævnt.
 • Før arbejdet forsegles kammen med tape eller tape, så du kan forhindre ridser på den.
 • Hvordan man skærper en barberkniv til knivskarphed? For at opnå bladets største skarphed skal du skærpe, indtil bladtykkelsen bliver minimal. Men en sådan barbermaskine vil have en stor ulempe, fordi den er for tynd, bliver den også for skrøbelig.

Tips til opbevaring og brug

For at bladet skal forringes så sjældent som muligt, er det nødvendigt at følge nogle regler om indholdet:

 • Forlad en barbermaskine, helst på et tørt sted, som også er godt ventileret. Et sådant arrangement vil give metalet mulighed for at genvinde fra barbering.
 • Når barbermaskinen er blevet skærpet, skylles bladet grundigt med vand og tørres forsigtigt af.
 • Efter hver brug anbefales det at anvende paraffinolie på bladet, hvilket gør det muligt at bevare skarpheden i længere tid.
 • Hvis du ofte barberer, ville den bedste løsning være at få et par blade, i så fald bliver du nødt til at redigere barbermaskine meget sjældnere.

Hvis du observerer disse tip, kan du bruge barbermaskinen til at være meget længere, og knivbladet vil forekomme meget sjældnere end med opbevaring af dårlig kvalitet.

konklusion

Nu ved du hvordan man skal skærpe en barbermaskine hjemme. Men måske, når du først forsøger at skærpe en barbermaskine, får du måske ikke det resultat, du forventede. Men vær ikke foruroliget, da processen med at skarpe en farlig barberkniv ikke er helt simpel og tager tid, så du kan vænne dig til værktøjet. Med hver efterfølgende skarphed begynder du at vænne dig og lære nye regler om, hvordan du skærer bladet på den mest effektive måde og gør det skarpere. Efter ca. tre forsøg vil du begynde at skærpe barbermaskinen korrekt.

Regler for pleje af skæg

Tips om, hvordan man plejer skæg for mænd, der beslutter at indgå et brutalt billede. Beskrivelse af specialiserede midler og apparater til pleje.

Redigering, skarphed og vedligeholdelse af en lige barberkniv: instruktioner til brugeren

Farlig barbermaskine - det eneste for mænd at barbere, som blev brugt i starten til i dag. Hvis maskiner, barbermaskiner og andre afstivningsmetoder fremkalder stærk irritation af huden, så er risikoen ved sådanne konsekvenser praktisk taget nul efter påføring af en farlig barbermaskine. Derfor er dette værktøj populært blandt erfarne frisører og frisører, såvel som blandt mændene selv.

Farlige barbermaskiner kræver visse normer og regler for vedligeholdelse samt regelmæssig slibning, da barberbladene skal være så skarpe som muligt. Få mænd ved, hvordan man skærper en barbermaskine og med hvilke redskaber der skal gøres. Derfor, inden du begynder at bruge et sådant værktøj til barbering, er det tilrådeligt at gøre dig bekendt med reglerne for skarphed, redigering og pleje af en lige barbermaskine.

Hvad skal man bruge til at skærpe barbermaskiner og hvordan man bruger det?

Redigering og skarphed af en farlig barbermaskine er to forskellige processer, som i tilfælde af skærpning fjernes et lag af metal på knivene, og ved redigering bliver zonen poleret ud fra tilstedeværelsen af ​​uregelmæssigheder på metalet og spidsen af ​​spidsen. Farlig barberkniv indeholder under de nødvendige forhold, forudsat brugen af ​​slibebånd, sten, sandpapir eller specialskind. På hvordan man kan skærpe en barbermaskine, kan en mand lære teoretisk eller visuelt på videoanmeldelser.

Bæltet

Til slibning af en barberhøvel bruger jeg to typer bælter - ophængsbånd eller med træhåndtag. Men den første mulighed er mere efterspørgsel, da det giver dig mulighed for uafhængigt at justere spændingen. Det er nødvendigt at samle et bælte således, at dets bredde helt dækker bladet, og at efterlade lidt mere reserve. Med træhåndtag er bælter populære blandt begyndere, da de allerede er faste og har et niveau af spænding.

Ved hjælp af et bælte kan en mand lære at redigere en lige barberkniv. Sådanne bælter har som regel hud på den ene side og fint kornet stof på den anden side. Redigering med et bælte udføres under nøjagtig styring af en spænding og et hjørne af en funktionel overflade.

Brug ridsen til rakapparatet som følger:

 1. Først skal du sætte knivbladet bred side til overfladen;
 2. Ved siden af ​​ryggen skal bladet være placeret fremad;
 3. Det er forbudt at trykke på bladet, da dette kan føre til bøjning af kanten;
 4. Når redigering når det ekstreme punkt, er det nødvendigt at gøre de samme manipulationer som i andet afsnit af instruktionen, men i modsat retning.
 5. Alle bevægelser bør være magt, så bladet ikke gør sig til skade og ikke beskadiger læderremmens integritet.

sten

Kun eksperter ved med sikkerhed, hvordan man skærper knivblader med en sten. Derudover skærpes de fleste farlige ansigtsrensemidler under produktionen. Hvis bladene bliver kedelige, er brugen af ​​et bælte normalt underforstået. Men hvis barberbladet blev beskadiget og beskadiget under brug, kan en skarphed stadig være nyttig.

Mange virksomheder sælger sten, de er forskellige i form af fremstillingsmateriale og driftsprincip. De mest populære i dag er syntetiske sten med en acceptabel pris og fremragende arbejdskvalitet. Ved brug af sten er det vigtigt at huske på, at barberbladene er meget følsomme overfor ujævne mekaniske effekter, den forkerte bevægelsesvektor og skæringsvinklen med en sten kan forårsage dannelse af ridser, ridser og uregelmæssigheder.

Restaureringen af ​​skarphed og niveau overflade af bladene ved hjælp af en sten udføres som følger:

 • Først skal du fugtige sten med vand.
 • Du skal holde barbermaden med din tommelfinger og pegefinger.
 • Fingre skal samtidig klemme kammen og enden af ​​bladet.
 • Til skarphed er det nødvendigt at bruge en barbermaskine langs selve sten.
 • I slutningen af ​​stenen skal barberkniven vendes om, presses i henhold til andet afsnit i instruktionen af ​​den anden side og gentage bevægelserne i henhold til fjerde afsnit.

At dreje barberbladet under stenskæring er kun nødvendigt gennem kammen for ikke at beskadige det.

Skæringsvinklen under arbejdet skal være stabil og konstant for ikke at skade metalets integritet. Hvis der anvendes vandsten, foreslår instruktionen til slibning af en barbermaskine følgende regler:

 • Trykkraften skal være lille;
 • hele barberpladen skal være i kontakt med stenens overflade;
 • flytte barberbladet langs stenen, graden af ​​depression bør være stabil;
 • kæm bladet er viklet med tape for ikke at beskadige det med en sten.

Der er lidt at lykkes med at anvende den til at barbere en barbermaskine med en sten første gang, det tager tid at bringe anstrengelsen til perfektion. En god sten til slibning bør holde sin form, ikke tildele et stort volumen suspension, har en homogen struktur med fint korn og uden klumper. Størrelsen af ​​stenen før selvskæring bør ideelt set være 50x150.

Andre materialer

Bladene kan redigeres og skærpes ved hjælp af andre værktøjer, såsom sandpapir eller sandpapir. Disse er de mest populære materialer, der anvendes af begyndere i sådanne spørgsmål. Metoden til brug af papir til slibning svarer til princippet om at bruge et bælte, da det er ret problematisk at finde det rigtige papirpapir. Arsenal til brug for sådanne anordninger er simpel - vand, sandpapir eller sandpapir, glat overflade.

Overdragelse til skarphed eller skarphed selv: alle fordele og ulemper

Kun en erfaren specialist ved sikkert, hvordan man skal skærpe en farlig barberkniv og hvordan man gør det korrekt, så knivene er skarpe og bevarer deres oprindelige udseende. Hvis en mand ikke har færdigheder til at arbejde med slibemidler, er det bedre at søge hjælp fra en specialist. Oftest anvendes en sådan løsning i tilfælde af, at bøjningen ikke giver sine resultater.

Ikke alle mennesker kan skærpe og redigere barberbladet med en sten. Derfor er det bedre at kontakte en specialist, hvis der mangler færdigheder og viden om, hvordan man kan genoprette bladets gamle udseende og skarphed med en sten. Uafhængige indsatser er meget nemmere at rette barberknivens skarphed med et bælte samt andre materialer, såsom sandpapir. Sådan arbejde er mindre risikabelt i graden af ​​traumer for en barbermaskine.

Sådan opbevares en lige barbermaskine?

Kun med ordentlig pleje kan en mand være i stand til at beskytte sin farlige barberkniv mod rust, knivslidhed og et fald i funktionaliteten. En lige barbermaskine er et meget sofistikeret emne, der kræver særlig pleje. Efter håndtering af barbermaskine skal du skylle det under rindende vand, blut det med en klud eller et håndklæde for at fjerne resterende fugt.

Hold barbermaskinen i et ventileret og tørt rum, så metallet kan hvile. Hvis en barberkniv bliver brugt ekstremt sjældent, skal paraffinolie påføres sin kniv for at beskytte den mod rust. Til daglig barbering med et sådant værktøj anbefaler eksperter at have flere sæt, så man ikke bærer en barberkniv med konstant manipulation.

Hvorfor er barberpleje vigtigt?

Som nævnt tidligere er en barberkniv en sårbar og følsom enhed, der kan lide af enhver mekanisk påvirkning. Rakemaskinen har derfor brug for særlig pleje og omhyggelig anvendelse, så bladene forbliver skarpe og effektive så længe som muligt. En god lige barberkniv vil vare en mand et dusin år, hvorunder barbermassen skal smøres, slibes og styres.

Eksperter bemærker, at metal barbermaskine har brug for hvile. Derfor anbefales det ikke at bruge en barbermaskine dagligt. Du skal opbevare metallet på et sted med en lav luftfugtighed, badeværelset er absolut ikke egnet til dette. Fugtig luft og hyppig kontakt med vand fører til metaloxidation og rust. Det anbefales ikke at slippe barbermaskinen, da den bryder knivets integritet.

konklusion

Ikke alle mennesker vil være i stand til at skarpe en farlig barberkniv med egne hænder, derfor er et værdifuldt værktøj til barbering ofte udlejet til mestere til slibning og dressing. De ved sikkert hvad slags bælte og sten for at genoprette knivets skarphed, hvilken side af bæltet der skal køre barbermaskinen, og hvordan man justerer og justerer barbermaskinens udseende. Den gennemsnitlige mand kan også vænne sig til sådanne opgaver, hvis han nøje følger instruktionerne.

Sikkerheds barbermaskine

Razor farlig bruges til at fjerne hår (hovedsageligt på ansigtet) i mere end et århundrede. Dette værktøj består af et håndtag og et blad. Der findes forskellige typer af lignende enheder. I dag på markedet kan du købe en manuel lige barberkniv og lavet på drejebænke.

Omkostningerne ved sådanne værktøjer er ret høje. Barbersættet, der indeholder en farlig enhed, indeholder en barberingsbørste, som bruges til at påføre skum (sæbe) på ansigtet. Bladet til barbering af hår er lavet af massivt metal, og dets skærekant løber langs hele længden af ​​bladet, hvilket sikrer maksimal dækning. Efter at have købt et sæt med en lige barberkniv, behøver du ikke længere at købe værktøjsmaskiner med udskiftelige knive eller andre enheder, der bruges til at fjerne vegetation.

Tips til en nybegynder, når de vælger

Indtil 1800-tallet blev alle hårfjerningsværktøjer kaldt barbermaskiner. Men efter fremkomsten af ​​den T-formede maskine, der blev udviklet af Gillette, blev udtrykket "farligt" brugt i forhold til værktøjer med et langt blad og et håndtag.

Billighed er ikke blandt fordelene ved en barbermaskine. På markedet er der relativt billige modeller. Disse typer af værktøjer er imidlertid ikke tilstrækkeligt stærke metal, hvilket påvirker kvaliteten af ​​barberingen negativt.

Af de fordele, der karakteriserer disse enheder, kan følgende fremhæves:

 1. Skarp kniv. Raket barbersæt indeholder værktøjer, der kan fjerne hår af enhver tykkelse og længde.
 2. Perfekt resultat. Kun sådanne barbermaskiner gør huden så glat som muligt. Selv de bedste maskiner kan ikke fjerne alle hårene. Farlige værktøjer barberer vegetationen ved roden, og efterlader ingen hint af børstehår bagved.
 3. Ingen konsekvenser. På grund af den lange skærekant minimeres sandsynligheden for indgroede hår eller irritation på huden.
 4. Lang levetid. Hvis du følger reglerne for drift, forbliver razorerne brugbare i århundreder.
 5. Lav pris. De bedste barbermaskiner giver dig mulighed for at opgive andre enheder til fjernelse af hår.

Af hovedtyperne af sådanne værktøjer skiller sig ud Shavett (lige barberkniv). Denne enhed ligner lignende produkter. Forskellen mellem Shavett og andre typer barbermaskiner er, at den første kommer med udskiftelige blade. Fordelene ved sådanne indretninger er som følger:

 • ingen grund til at skærpe jævnligt;
 • at have et blad minimerer sandsynligheden for irritation;
 • brugervenlighed;
 • omkostningsbesparelser (i forhold til genanvendelige barbermaskiner).

Hvis du ikke tidligere har haft erfaring med en lige barberkniv, anbefales det først at købe et billigt værktøj. Også, før du køber enheden, skal du være opmærksom på flere andre aspekter.

Lige barbermaskine: hvordan man vælger

Når du vælger et værktøj, bør begyndere være opmærksomme på to aspekter:

 1. Tilstedeværelsen af ​​et rundt hoved. Dette blad er sikrere og forhindrer utilsigtede nedskæringer.
 2. Bladbredde - 5 / 8-6 / 8. Enheden med sådanne parametre giver den mest hensigtsmæssige barbering.

Når du vælger en barbermaskine er det også vigtigt at være opmærksom på følgende faktorer:

 • lav pris;
 • tegning er malet på bladet;
 • ingen frimærke;
 • nær ryggen er der ikke plads til skærpning (tilgang)
 • billedet er ikke parallelt med bladets plan.

Hver af disse faktorer er karakteristisk for enheder af dårlig kvalitet.

Farlige barberhøvler er opdelt i flere typer afhængigt af bladets form, bladets egenskaber og de materialer, hvorfra bladet og håndtaget er lavet.

Webformular

Duvene kommer i følgende former:

 1. Lige linjer Den farligste type.
 2. Bøjet, i form af en halvmåne.
 3. Wedge. Når vi flytter til basen, øges bredden af ​​nettet.
 4. Indsnævret. Sådanne værktøjer er mindst efterspurgte.

Barberingsværktøjer med et indsnævret blad er velegnede til begyndere. Et blad af denne form forhindrer utilsigtede nedskæringer.

Bladbredde

Ideelt set, hvis barbermaskinen er lavet med et 5/8 eller 6/8 inch blad. Blad af anden størrelse kræver lidt træning. I starten er det svært for mænd at vælge den optimale vinkel til barbering, så i starten er det værd at nægte at bruge smalle blader. Brede blader tungere end resten, så disse enheder er ubelejligt at bruge.

Blade konkavitet

Kuglens konkavitet "frygt" er som regel 1/1 eller Ѕ. Sidstnævnte er trods de relativt høje omkostninger mere egnet til begyndere. Blader med konkavitet Ѕ skelnes af optimale indikatorer for fleksibilitet og hårdhed.

Bladhoved

Følgende knivhovedformer findes:

 • square;
 • runde (hollandsk);
 • Fransk (irsk);
 • spansk;
 • konkave.

Nybegyndere bør købe rundehoveder. Sidstnævnte giver høj kvalitet barbering uden nedskæringer.

Stålblad

Producenter bruger 3 typer stål til en farlig barberkniv: kulstof, damask og rustfrit. Den første er den mest populære, da den let smelter og har andre nyttige egenskaber. Blandt ulemperne ved kulstål er forøget skørhed. Derudover er dette materiale underlagt korrosion.

Rustfrit stål forbliver skarpt længere, men det er svært at redigere. Materialet er mindre fleksibelt end kulstof, derfor kræver det en vis færdighed ved barbering.

Damaskus stål er den dyreste. Prisen på sådanne knive skyldes materialets høje kvalitet, som er kendetegnet ved god fleksibilitet og holdbarhed. Stål er let at skærpe og forbliver skarpt i lang tid.

Begyndere rådes til at købe kulstofstål barbermaskiner. I dette tilfælde skal du være opmærksom på producentens mærke. Nogle virksomheder i legeringens sammensætning omfatter elementer, der nedbryder stålets egenskaber.

Håndter materiale

Håndteringsmateriale er ikke primært vigtigt. Valget af denne parameter er baseret på smag præferencer. Overvejet de billigste enheder med et plastikhåndtag. Den dyreste er den håndlavede barbermaskine, der blev lavet ved hjælp af ikke-standardmaterialer: dyreben, værdifulde træarter og andre.

producenter

I Rusland i dag kan du købe en farlig barberkniv, håndlavede eller udenlandske mærker. Find en model fra en husholdning er ret svært. Et sådant produkt blev masseproduceret i Sovjetunionen, og derfor på det moderne marked er sovjetiske razors mere almindelige.

Af udenlandske mærker, der producerer sådanne produkter, kan du vælge mærker Thiers-Issard, Dovo og Boker. Disse virksomheder producerer apparater af højeste kvalitet. Derfor køber du en vintage barberkniv af et af følgende mærker, kan du ikke bekymre dig om værktøjets pålidelighed.

Om skærpning af barbermaskiner?

Til slibning af barbermaskiner anvendes syntetiske eller naturlige sten og specielle bælter. Proceduren kan også udføres ved hjælp af slibende materialer som emerypapir.

Sten til slibning af barbermaskiner, der sjældent anvendes. Behovet for at bruge dette materiale opstår, hvis bladet er blevet beskadiget. Mænd får normalt syntetiske sten, der giver en god skærpning og kendetegnes af en relativt lav pris.

Ved hjælp af tricket er det vigtigt at følge et par regler. Først og fremmest er du nødt til at modstå den korrekte vinkel på skarphed. Eventuelle afvigelser vil resultere i ridser og chips, hvilket vil medføre, at instrumentet forringes.

Traditionelt har der brugt særlige bælter til slibning af barbermaskiner. Sidstnævnte er opdelt i to typer: suspenderet og med træhåndtag. Den første mulighed anses for at være den mest populære. Suspension stropper giver dig mulighed for at ændre niveauet af stretching. Når du køber et sådant produkt, skal du være opmærksom på dens bredde. Under slibning bør bæltet helt dække kniven.

Modeller med træhåndtag købes for det meste af nybegyndere. I disse bælter er spændingsniveauet indstillet på fabrikken.

Derudover er der modeller, suppleret med en speciel pasta. Sidstnævnte er nødvendigt, hvis glatbarberen bliver rettet. Pastaen fjerner små metalpartikler.

Den ene side af stropper til straightening har en glat overflade, den anden er finkornet. Skarphed udføres under forudsætning af at den korrekte vinkel og spændingsgrad observeres.

Hvordan man skærper en farlig barberkniv?

Redigeringsprocessen er lidt anderledes afhængigt af hvilket materiale der bruges. Det er muligt at skærpe en lige barberkniv på en sten, hvis hvalpen opfylder følgende krav:

 • Stenens form ændrer sig ikke med tiden;
 • fraværet på suspensionens overflade
 • overflade - homogen eller finmalet;
 • mangel på stramme klumper
 • barens størrelse er 50x150 mm (du kan tage sten lidt større i størrelse).

Skarphed på stenen udføres som følger:

 • bar fugtet med vand
 • instrumentet er placeret mellem pegefingeren og tommelfingeren;
 • kammen (øverste del) og spidsen af ​​bladet er samtidigt fastgjort til stenen;
 • barbermaskinen løber langs stenen;
 • når du er færdig, skal du dreje barbermaden og udføre lignende bevægelser, og holde den anden side.

Drej værktøjet gennem kammen. Dette eliminerer muligheden for skader på bladet.

Under skærning anbefales det at følge flere regler:

 • Hold kniven presset mod baren;
 • du skal trykke let, men samtidig holde bladets overflade på stenen;
 • ikke at ændre pressekraften under begge sider;
 • Tæt kammen med tape (for beskyttelse mod ridser).

Bæltet bruges ikke til slibning, men til straightening af en lige barbermaskine. Processen er som følger:

 • bladet presses mod båndets overflade (lagt fladt);
 • bladet trækkes fremad af rygpartiet;
 • under bevægelse er det nødvendigt at trykke let på bladet;
 • Når man når kanten, skal man vende tilbage til sin oprindelige position ved at lave et pas på den anden side af bladet.

Når du arbejder med dette objekt, er det nødvendigt, at bladet passerer 50 gange langs den fine kornede del og 15 gange over huden. Det anbefales at lave glatte bevægelser.

Skarphed med andre materialer

Skarphed med sandpapir udføres i henhold til de samme regler som fastsat for retting på bæltet. Før proceduren skal materialet fugtes for at forhindre beskadigelse af kniven. Før man påbegynder aktiv retting af barberbladet, anbefales det at eksperimentere med forskellige typer sandpapir og dermed vælge den bedste løsning til grit.

Hvorfor er pleje af en lige barberkniv så vigtig?

Det er vigtigt ikke bare at vide, hvilken side af bæltet du skal redigere barbermøllen, men også reglerne for pleje af værktøjet. På grund af det faktum, at sådanne enheder er lavet af forskellige materialer, reagerer de forskelligt på ydre påvirkninger. Imidlertid er de fleste af værktøjerne relativt dumme. Derfor er det nødvendigt at regelmæssigt redigere sikkerheds barbermaskine på et bælte.

Ved at overholde dette krav er det muligt at forlænge apparatets levetid i mange år. Hvis du regelmæssigt redigerer en farlig barberkniv, vil værktøjet beholde samme skarphed, takket være, at den vil give en konstant glat og ikke-traumatisk barbering.

En sådan anordning skal smøres med en bestemt frekvens. Desuden anbefaler eksperter ikke at bruge barbermaskiner dagligt, da metallet tager tid at "hvile".

Hvordan opbevarer du en barberingsenhed?

Værktøjets levetid afhænger af mange faktorer. Ikke en lille rolle i dette er givet til opbevaringsbetingelser. Sammen med barbermaskinerne anbefales det at købe ekstra tilbehør (stativ, sag osv.), Der beskytter instrumentet mod ekstern indflydelse.

Efter hver procedure anbefales det at rengøre, skylle og tørre bladet. Hold barbermaskinen i et ventileret rum med et normalt fugtighedsniveau. Hvis enheden sjældent anvendes, skal bladet behandles med paraffinolie, som beskytter stålet mod korrosion.

Over tid er alle barbermaskiner dumme. Tidsintervallet mellem slibning bestemmes af den type stål, hvorfra bladet er fremstillet, og arten af ​​brugen. Hvis værktøjet bruges til daglig barbering, bliver bladet stumt relativt hurtigt. For at undgå skade og for at opretholde skærmens skarphed skal sidstnævnte konstant regeres på bæltet.

Mænd, der ikke tidligere har brugt barbermaskiner, rådes til først at købe lavprisværktøjer fremstillet af carbonstål. Til slibning metal bør ty til tjenester af specialister. For væsentlig skade på kniven vil det kræves at redigere materialet på stenen.

Depilation creme "100% hårfjerning" fra karamel

Gennemgang af analoger af anæstetisk creme Emla og deres egenskaber