TehnoProsto | Websted om husholdnings- og edb-udstyr. Nyheder, anmeldelser, råd om valg

Vores artikel i dag vil blive afsat til en så vigtig enhed i en persons liv som en elektrisk barbermaskine, med andre ord en elektrisk barbermaskine. Ingen ved sikkert, hvad der gjorde en person barbering for første gang, men det blev moderigtigt og efterspurgt (tilgive os skægelskere), og producenterne fik et stort potentiale for at udvikle dette område og tjene penge. Uanset om du er ny til barbering eller en professionel, der udfører denne procedure om morgenen og aftenen, skal du måske købe en elektrisk barbermaskine. Og nu er hovedspørgsmålet, der skal konfronteres med, hvordan man vælger en elektrisk barbermaskine, hvad man skal kigge efter, når man køber, og hvilken elektrisk barbermaskine er bedre. Kvinder, der søger en gave til deres mænd, denne artikel er også for dig :). Vi vil forsøge at reagere på brændende emner.

Den første elektriske barbermaskin blev leveret med visuelle instruktioner om, hvordan man bruger den.

Denne enhed har fået stor popularitet i de fjerne 20'ere af det XX århundrede. Det er ikke overraskende, at ideen om at oprette en sådan enhed tilhører militæret, som hvert minut er vigtigt, og enheden sparer tid. Oberst Jacob Schick modtog et patent for en opfindelse i 1923, så blev ideen hentet af andre producenter, og den nye enheds æra begyndte.

I CIS-landene, siden begyndelsen af ​​60'erne af det 20. århundrede, begyndte udbredt popularitet at fremstå samtidig med, hvordan man barberer og hvordan. Alle bøjede sin linje: frisør, hvor du kunne barbere, ønskede ikke at miste deres klientel og overbevist om, at ingen ville gøre det bedre end en mand. Og producenterne af elektriske barbermaskiner indså, at de havde fundet en "guldmine" og producerede nye apparater. I sovjetiske film lavede de endda en lille "reklame" for elektriske barbermaskiner: "Skæbens ironi eller med lysdamp", "Fortrolighedsherrer" osv.

Men det er hele historien, vi er interesserede i en anden del af dagens emne.

Debatten om, hvilken barbermaskine der er bedre: en maskine, en elektrisk, en farlig kniv eller simpelthen en skarp kniv (nogle blev barberet med en økse) fortsætter og vil vare evigt.

I dag vil vi tale om den elektriske enhed i klassisk forstand, som har mange fordele. Denne barbermaskine er ideel til en nybegynder, fordi eliminerer utilsigtede nedskæringer, beskadiger ikke huden (især hvis huden er tilbøjelig til acne), efter at proceduren ikke nødvendigvis bruger cremer, derudover sparer enheden tid. Levetiden for enhver moderne barbermaskin er meget lang, hvilket betyder, at der ikke er behov for hele tiden at bruge penge på køb af nye maskiner eller køb af nye knive.

Men der er en lille "flyve i salven." Når du rejser, er det ikke altid praktisk at bruge en barbermaskine, hvis den ikke har et indbygget batteri, skal du kigge efter en stikkontakt. Periodisk skal rengøres, og det kan tage lang tid. Knive kan kedeligt med tiden, du bliver nødt til at kigge efter yderligere detaljer.

Desværre kan du ikke klart sige, hvilken barbermaskine der er bedre at bruge. Du bør føle dette, forstå hvad din hud har brug for. Helt enkelt har hver type barbering sine egne fordele, vejer fordele og ulemper, så kun den endelige beslutning træffes.

Først og fremmest bemærkes, at vores artikel er afsat til enheder, der er vant til at barbere kun ansigter, bruge sådanne apparater til hår på andre dele af kroppen uden særlige vedhæftede filer, kan beskadige enheden og skade brugeren.

Hvordan man vælger en elektrisk barbermaskin til mænd

Til at begynde med, lad os se på, hvad shavers er, hvilke funktioner de håndterer, og om du har brug for al denne funktionalitet.

Der er to typer elektriske barbermaskiner: mesh og roterende.

Vi vil ikke gå ind i detaljerne i arbejdet. Det er nok for os at vide, at i nethalsen er skæreenheden dækket med et specielt net, du sender det over huden, hårene falder i hullerne og knivene barberer dem af. Skæring af hår opstår på indersiden af ​​gitteret. Kniven er fastgjort til den i meget begrænset afstand. Som regel har de fra 1 til 5 gitter.

Den roterende elektriske barbermaskin har runde mekanismer, knivene, hvor der ikke arbejdes med frem og tilbage bevægelser som i en razor, men i en cirkel. Indeholder normalt 2 eller 3 ringe, nogle gange mere, men det er ikke nødvendigt.

I øjeblikket har alle typer barbermaskiner nået en sådan perfektion, at hårene i ansigtet ikke klamrer, forårsager smerte, ikke forårsage ubehag og irritation. Undersøgelser har dog vist, at en barberkniv barberer hårene bedre, ansigtet bliver glattere end at bruge et net. Men nu på markedet er hovedsagelig modeller med flydende hoveder, der følger ansigtets konturer, og derfor øges kvaliteten af ​​barberingen markant.

For at forstå, hvilken shaver der er bedre, skal du analysere din hudtype. Rotary barbermaskinen er velegnet til mænd med normal hudtype, som ikke har særlig irritabilitet. Net barbermaskine er ideel til personer med følsom hud, tilbøjelige til udslæt, fordi forlader børster 1-2 mm lang. Det kan have en "våd barbering" funktion, der giver dig mulighed for at anvende en creme eller skum på dit ansigt, som vil blødgøre håret og forbedre barberhugget glid, og resultatet bliver derfor meget bedre. Bemærk også tilstedeværelsen af ​​keramiske knive i maskeret.

Hvilke funktioner skal du ikke betale for meget, når du køber en elektrisk barbermaskine?

Producenter med hver ny model forsøger at tilføje en slags ny parameter, for at gøre enheden bedre end andre. Men ikke altid disse forbedringer retfærdiggør deres pris. For eksempel, selvrensende funktion. Det drejer sig om specielle dockestationer, hvor du kan indsætte en barbermaskine, og det vil blive rengjort af sig selv, du skal bare tilføje vaskemiddel. Men efter vores mening er dette en unødvendig tilføjelse, intet mere end et marketinggreb.

En barbermaskine kan ikke rense sig godt, især på vanskelige steder, hvor der forbliver rester af hud eller hår. Desuden tager den selvrensende enhed meget plads, som stadig skal findes på badeværelset. Vi råder dig til at rense barbermaskinen selv ved brug af børster fra kittet og en antiseptisk opløsning. Normalt giver denne procedure ingen problemer. Alt dette findes i instruktionerne. For at rense den elektriske barbermaskin skal du som regel fjerne gitteret og forsigtigt trykke det på en hård overflade for at fjerne snavs. Knive rengøres med en regelmæssig børste fra sættet. Men du skal være yderst forsigtig, fordi mekanismer er bedre at ikke røre med dine hænder for at undgå brud og for at undgå utilsigtet skade på fingrene. Der er også enheder, der kan vaskes under rindende vand.

Og hvad er bedre at betale for?

Vi har allerede nævnt, at net og roterende barbermaskiner kan have en våd barbering funktion. Dette vil undgå irritation, og det er praktisk at vaske en sådan barberkniv direkte under hanen eller barberingen lige i brusebadet.

Derfor skal du først og fremmest fokusere på enhedens enkelhed og knivernes kvalitet i stedet for et sæt uforståelige innovationer.

Eksperter anbefaler at se separat hos producenten af ​​produktet, og det er bedre, hvis det vil være Tyskland, Holland eller Japan (Braun, Philips, Panasonic).

Hvad kan påvirke omkostningerne ved en elektrisk barbermaskine?

En nyttig tilføjelse til enheden vil være tilstedeværelsen af ​​en trimmer, som vil hjælpe med at passe skæget, hvis du ikke ønsker at barbere dit ansigt fuldstændigt og forlade lidt længde. Det hjælper også med at skære håret på templerne, hvis du ikke har tid til at gå til frisøren.

Tilfører også betydeligt prisen på tilstedeværelsen af ​​alle slags skærme og ekstra tilbehør (dækker, kropsdyser osv.)

Hvad angår reservedele til elektriske barbermaskiner (masker, knive osv.) Anbefaler vi dig at købe dem på forhånd på købsdagen, så du vil beskytte dig selv mod problemerne i forbindelse med opsigelsen af ​​frigivelsen af ​​din enhedsmodel. I gennemsnit gør en barbermaskine et fremragende arbejde med sit ansvar i 2 år, hvorefter du vil bemærke, at resultatet ikke længere er det samme, og udskiftning af dele er nødvendigt.

Elektrisk barbermaskin med eller uden batteri?

Vi anbefaler dig at tage enheden med et indbygget batteri. Fra en opladning vil det fungere i 20-50 minutter og varer i princippet i 1-3 uger afhængigt af batteristrøm og hyppighed af brugen. Det utvivlsomme plus med en sådan beslutning er muligheden for at tage enheden med dig på en rejse, hvor det ikke er muligt at finde en stikkontakt.

For en fuld opladning tager det normalt 1-2 timer. Husk på, at nogle nye Philips-modeller ikke tillader dig at bruge en barberkniv, hvis den er tilsluttet, så hvis batteriet er helt tomt, skal du vente et stykke tid, inden du begynder barberingsproceduren.

Nu ved du lidt mere om, hvordan man vælger en elektrisk barbermaskine. Fremtiden tilhører efter vores mening elektriske barbermaskiner, mange producenter har nægtet at frigive rotationssystemer, eller de producerer et begrænset antal modeller. Lad os finde ud af, hvad er de bedste elektriske barbermaskiner præsenteret i butikkerne i dag.

Den bedste elektriske barbermaskine 2016/2017

PHILIPS S7370 / 12

 • Barbersystem: roterende (roterende)
 • Barberingstype: Tør / Våd
 • Antal barberingshoveder: 3
 • Batteriladningsindikator: LED
 • Strøm: batteri
 • Batteriladningstid: 60 min
 • Batteriets levetid: 50 min
 • Trimmer: flytbar
 • Automatisk rengøringssystem: nej
 • Rengøring under rindende vand: ja
 • Pris: fra 140 $

En af de mest moderne til dato, elektriske barbermaskiner. Det har funktionen af ​​en våd barbering, takket være hvilken du kan barbere lige i brusebadet. Ringe består af specielle mikrogranuler, der hjælper med at undgå risikoen for irritation. Denne barbermaskin virker kun fra et batteri, producenten har bevidst fjernet evnen til at bruge enheden, når den drives fra netværket, fordi Hovedfunktionen er våde barbering og barbering i brusebadet. På barbermaskinen er der en særlig skærm, der signalerer batteriladningen og behovet for at udskifte knivene. I nærværelse af en aftagelig trimmer, der kan tilsluttes i stedet for en blok med ringe. Inkluderer en speciel rejse sag. Desværre skubber prisen mest.

BRAUN Series 3 3030

 • Barbersystem: netto
 • Barberingstype: Tør
 • Antal barberingshoveder: 3
 • Batteriladningsindikator: LED
 • Strøm: netværk / batteri
 • Batteriladningstid: 60 min
 • Batteriets levetid: 50 min
 • Trimmer: Indtrækbar
 • Automatisk rengøringssystem: nej
 • Rengøring under rindende vand: ja
 • Pris: fra 85 $

En anden interessant model, men allerede i netversionen. Ifølge producenten er deres specielle udvikling MicroComb. Mikrokuglen indeholder to rækker små kamme jævnt fordelt omkring en uafhængig flydende trimmer. Dette giver dig mulighed for at fange og lede flere hår med hver bevægelse og giver en hurtigere barbering. Systemet håndterer både lange og korte hår. Vi kunne godt lide teknologien, der følger ansigtets konturer. Desværre er der ingen mulighed for våd barbering, men dette påvirker ikke hudirritation. Brugere bemærker, at barbermaskinen helt barberer hårene selv på nakken, hvilket gør rotationssystemerne sværere, og kvaliteten er bedre end værktøjsmaskiner.

PHILIPS S1520 / 04

 • Barbersystem: roterende
 • Barberingstype: Tør
 • Antal barberingshoveder: 3
 • Batteriladningsindikator: LED
 • Strøm: batteri
 • Batteriladetid: 480 min
 • Batteriets levetid: 50 min
 • Trimmer: foldning
 • Automatisk rengøringssystem: nej
 • Rengøring under rindende vand: nej
 • Pris: fra 50 $

En anden stor elektrisk barbermaskin fra Philips til en overkommelig pris og uden unødvendig funktionalitet. Det tillader ikke barbering i bruser, ligesom andre, men det er bemærkelsesværdigt for dets specielle pålidelighed i drift og varigheden af ​​batteriets levetid. Fabrikanten kan prale af et system CloseCut, hvorved knivene selvstændigt skærpes under drift. Men igen, som vi skrev ovenfor, understøtter mange razorer fra denne producent ikke driften af ​​enheden, der er tilsluttet netværket. Plus, mange er bange væk med en lang batteriladningstid, hvilket er cirka 8 timer. Prisen på enheden er imidlertid meget attraktiv, og derfor anbefaler vi, at denne barbermaskine køber.

REMINGTON TF70

 • Barbersystem: net (vibration)
 • Barberingstype: Tør
 • Antal barberingshoveder: 2
 • Batteriladningsindikator: ingen
 • Strømforsyning: batterier
 • Batteriets levetid: 60 min
 • Automatisk rengøringssystem: nej
 • Rengøring under rindende vand: nej
 • Pris: fra 15 $

De bedste mænds elektriske barbermaskiner er også repræsenteret af REMINGTON. Virksomheden har eksisteret i lang tid, enhederne er fremstillet pålidelige. Vi anbefaler denne barbermaskine som en trofast assistent til forretningsrejser og hyppige rejser. For en pris ikke højere end $ 20 får du mulighed for at bruge den i 60 minutter, og så skal du bare udskifte strømforsyningselementerne. Flytende net følger tydeligt ansigtets konturer og barberer selv de korteste hår. Et bekvemt on-off-system på enheden hjælper med at skjule barberhovedene sikkert. Vi anbefaler dig straks at købe et ekstra net, fordi find dele vanskelige.

VITEK VT-1377

 • Barbersystem: roterende
 • Barberingstype: Tør
 • Antal barberingshoveder: 3
 • Batteriladningsindikator: LED
 • Strøm: batteri
 • Batteriladetid: højst 2 timer
 • Batteriets levetid: 50 min
 • Trimmer: til trimning af skæg og sideburns
 • Automatisk rengøringssystem: nej
 • Rengøring under rindende vand: ja
 • Pris: fra 20 $

Den elektriske barbermaskin fra Vitek har et flot udseende, en flot plastik og evnen til at vaske under rindende vand. Vi bemærker bladernes højkvalitetsarbejde og lang batterilevetid. Hvis du kan lide tilstedeværelsen af ​​et skæg på ansigtet, så er der en speciel trimmer i barbermaden, som hjælper med at trimme et sted, skære det et eller andet sted :). Nogle siger, at en lille irritation kan forekomme i ansigtet, når den bruges først, så det er bedre at bruge en lotion eller aftershave creme. Resten er en god enhed i sit prisklasse.

PANASONIC ES6003S520

 • Barbersystem: netto
 • Barberingstype: Tør / Våd
 • Antal barberingshoveder: 3
 • Batteriladningsindikator: LED
 • Strøm: batteri
 • Batteriladetid: 8 timer
 • Batteriets levetid: 25-30 minutter
 • Trimmer: indbygget, indtrækbar
 • Automatisk rengøringssystem: nej
 • Rengøring under rindende vand: ja
 • Pris: fra 35 $

Den bedste elektriske barbermaskin fra Panasonic er blevet en rigtig "national" en. Antallet af positive anmeldelser ruller bare over. Brugere er ikke bange for en lang batteriladetid og en kort arbejdstid. Ifølge producenten har barbermaskinen meget skarpe knive lavet af kraftigt japansk stål, der bruges til fremstilling af samurai sverd. Vi kunne ikke være overbevist om dette, fordi der ikke er tilgængelige sverd. Raketøjet er behageligt at holde takket være det nye ergonomiske design af Pro-Curve og glidende elastomerindsatser, og det er meget vigtigt, hvis du har våde hænder. Du vil lide højhastigheden af ​​denne elektriske barbermaskine, så en enkelt opladning kan vare i en uge eller to.

PHILIPS S728 / 17

 • Barbersystem: roterende
 • Barberingstype: Tør / Våd
 • Antal barberingshoveder: 2
 • Batteriladningsindikator: LED
 • Strøm: batteri
 • Batteriladningstid: 1 time
 • Batteriets levetid: 40 min
 • Trimmer: flytbar
 • Automatisk rengøringssystem: nej
 • Rengøring under rindende vand: ja
 • Pris: fra 70 $

En anden Philips barbermaskin, men med en interessant bundt og stilfuldt design. Faktum er, at du sammen med el-barbermaskinen får et bekvemt barberhoved til kropshår. Dette er meget nyttigt, især da enheden understøtter evnen til at bruge den i bruseren. Vi kunne også godt lide hurtig opladningsfunktionen, barbermaskinen var klar til at arbejde om en time og arbejdede i lidt over 40 minutter, det er simpelthen et godt resultat. Vær ikke forvirret af det faktum, at der kun er to barberhoveder her, de gentager idealt ansigtets form og barberer meget glat.

BRAUN Series 5 5030 S

 • Barbersystem: netto
 • Barberingstype: Tør
 • Antal barberingshoveder: 3
 • Batteriladningsindikator: LED
 • Strøm: netværk / batteri
 • Batteriladningstid: 1 time
 • Batteriets levetid: 45 min
 • Trimmer: Indtrækbar
 • Automatisk rengøringssystem: nej
 • Rengøring under rindende vand: ja
 • Pris: fra 190 $

En af de bedste og dermed dyre elektriske barbermaskiner fra firmaet Braun. Dette er flagskibsmodellen, så at sige. Det har et smukt design, hovedet kan bøje i fem positioner for at vælge den mest hensigtsmæssige vinkel til barbering. Desuden fungerer systemet ikke kun fra batteriet, ligesom de fleste modeller, men også fra netværket, så du ikke behøver at vente, indtil batteriet er opladet for at barbere. Nogle siger, at enheden er ret støjende, men vi har ikke bemærket nogen kritiske indikatorer. Rigtig tysk kvalitet

Panasonic ES-LV9N-S820

 • Barbersystem: netto
 • Barberingstype: Tør / Våd
 • Antal barberingshoveder: 5
 • Batteriladningsindikator: LED
 • Strøm: batteri
 • Batteriladningstid: 1 time
 • Batteriets levetid: 45 min
 • Trimmer: Indtrækbar
 • Automatisk rengøringssystem: ja
 • Rengøring under rindende vand: ja
 • Pris: fra 350 $

Vi kunne ikke omgå denne barberside, men det er "fyldt" med en række ting. En sådan enhed er derimod egnet til elskere af alle slags gadgets. For dem der ikke kan lide at overbetale for alle mulige funktioner, kan du rulle gennem denne model yderligere :). Så hvad er så godt er den bedste mænds barberkniv fra Panasonic. Udstyret med fem hoveder. Huden efter dette bliver meget glat, måske et af de bedste resultater. Forårsager ikke irritation. Lithium-ionbatteriets kapacitet varer i 45 minutters kontinuerlig drift af enheden. Dets opladning tager ikke mere end en time. Og også komplet med en barbermaskine er der en særlig dockingstation, hvor enheden rengøres med ultralyd. Displayet på barbermaskinen er en rigtig computer, den viser en masse nyttige oplysninger. Men alt dette er efter vores mening "legetøj", fordi du skal købe forsyninger, for eksempel en særlig væske til vask. Hvis du ikke er bange for prisen, samt ekstra omkostninger efter købet, så er det barbermaskinen til dig.

PHILIPS S9521 / 31

 • Barbersystem: roterende
 • Barberingstype: Tør / Våd
 • Antal barberingshoveder: 3
 • Batteriladningsindikator: LED
 • Strøm: batteri
 • Batteriladningstid: 1 time
 • Batteriets levetid: 50 min
 • Styler: inkluderet som en separat dyse
 • Automatisk rengøringssystem: ja
 • Rengøring under rindende vand: ja
 • Pris: fra 400 $

Det skete så, at producenterne Philips og Braun er ledere af vores gennemgang af de bedste elektriske barbermaskiner, den samme tendens er observeret på det globale marked. Men kun Philips giver os et valg blandt rotorsystemer. Derfor fuldender vores gennemgang af præmiemodellen fra ovenstående firma. De patenterede V-Track Precision-knive tager forsigtigt og styrer hår af enhver længde. Nye fleksible hoveder roterer i 8 retninger og gentager konturerne af ansigtet så præcist som muligt og kræver mindre indsats for hver bevægelse. Personlige barberingsindstillinger, samt et system, der løfter hår, hvilket giver mulighed for maksimal kvalitet. Plus leveres med et skæg styler, der giver dig mulighed for at skabe et bredt udvalg af stilarter. Afgifter omkring 1 time, og arbejder mere end 50 minutter. Men prisen på en sådan enhed er passende.

Den bedste elektriske barbermaskine til mænd er efter vores mening den, du kunne lide fra denne liste. Som du forstår, går rotorsystemerne gradvist væk fra markedet, men hidtil er der en efterspørgsel efter dem. Vi håber, at vores anmeldelse har hjulpet med at bestemme, hvad der skal købes, og nu i spørgsmålet om hvordan man vælger en elektrisk barberkniv, kender du meget mere brugbar information end nogensinde. Skriv os kommentarer, vi vil svare alle sammen.

Hvordan man vælger en mænds elektriske barbermaskine

Hvordan man vælger en mænds elektriske barbermaskine.

Som de siger i "Philips", "Forveks ikke forplejede børster
med resultatet af det, der almindeligvis hedder "glemte at barbere."

Det lykkeligste øjeblik i en manns liv kom - barndommen sluttede og ungdommen kom. Med hende kom de vigtigste beviser - et overskæg og skæg. Nu barbering er for evigt. Det første enkleste spørgsmål er hvad? Fremskridt står ikke stille: barberer med barbermaskiner og barbermaskiner med læderbælter er væk. Tiden er kommet for en fredelig sameksistens mellem værktøjsmaskiner og elektriske barbermaskiner. Hver har sin egen niche. Maskiner nyder godt af prisen. En elektrisk barbermaskin sparer meget tid og med et minimum af indsats kan det ligne en million. Det har implementeret princippet om "hurtig og nem", mens dens kvalitet er sammenlignelig med maskinværktøjet. Det behøver ikke engang at indgå i netværket, det er nok at genoplade batteriet på forhånd, og du kan barbere i mangel af vand og elektricitet, bogstaveligt talt på farten. Desuden er de sædvanlige blade kontraindiceret til tør barbering, og i tilfælde hvor der ikke er nogen betingelser for lange procedurer med en maskine, er barbermaskine den eneste, som altid kan hjælpe. Og hun vil hele tiden hjælpe: i sin ungdom - at barbere den første fluff og modenhed - at passe på ansigtshår og i alderdommen - for at rydde op i de skaldede områder. Generelt med en barbermaskine i livet.

Så hvad er forskellen mellem moderne barbermaskiner? Overvej omhyggeligt udvælgelseskriterierne.

Barberingssystem

Det evige problem for pigen, som giver en razor til hendes mand - roterende eller net? Det evige problem for mænd: at erhverve en ny den samme som den gamle eller for at se, hvordan en anden type virker. Efter maskinen ser alt ud til at være forkert. Når rotoren går på nettet, kan du kun udbryde: "Ja, hun barberer slet ikke på nogen måde ægteskab eller hvad?" Og efter nettet, der går til rotoren, vil der ikke være mindre overraskelse: "Ja, hun trækker håret og skærer molen." Barbering, du skal altid have tid, varmt vand, nye skarpe kassetter, skum. Det er nødvendigt at omhyggeligt gennemgå alle hudens folder under næsen, i hjørnerne af læberne, halsen og omhyggeligt omgå alle medfødte og erhvervede hudfejl, såsom: ar, muldvarp, klæbemidler, acne osv. Uanset hvilken skarp maskine og uanset hvordan Ansigtet var tidligere dampet, men bladets bevægelse på huden føltes som at skære hår. Når du bruger en elektrisk barbermaskine, er fornemmelserne meget blødere, og netets tryk er generelt mere som kontakt med en forvarmet aluminiumskande af Coca-Cola 0,25 l. Desuden rager sidstnævnte ikke kun sensation, men i virkeligheden kræver det meget mere passerer end en maskine - dens styrke ligger andetsteds: du skal lave en skrå linje - det skal du gå gennem et bultende ar uden skader - det vil passere. Rotary barberer barberer cirkler, der ikke giver mulighed for strengt at følge skægets eller overskægets form, men barberer renere og hurtigere. Og alligevel, når du går i elektriske barbermaskiner, kan du helt forlade badeværelset med varmt vand og følgelig skum eller gel.

Barberingsmetode

Nogle shavere giver ekstra fugt. I dette tilfælde har apparatets design en speciel beholder fyldt med skum. I barberingsprocessen fordeles skummet jævnt over overfladen af ​​huden, fugtgivende og blødgør det. Den største ulempe ved sådanne barbermaskiner er, at det er nødvendigt at købe specielt skum.

Flydende barberhoveder

Den næste teknologiske innovation i barbermaskiner er de flydende hoveder. Nu bliver de en del af det generelle system med gentagende facialkonturer. Takket være en speciel mount kan hovederne afvige uafhængigt af hinanden, selv i de sværeste områder, hvilket gør barberingsprocessen mere effektiv.

Barbering enhed mobilitet

Et andet niveau af teknisk innovation er den mobile barberingsenhed. Nu leverer producenterne i stigende grad hele barberingsenheden, som hovedet er placeret på, med en bevægelig montering. På grund af dette kan det afvige i forskellige retninger og fly. Små støddæmpere efter at have passeret vanskelige steder, returnerer enheden til sin oprindelige position. Dette giver en endnu mere præcis gentagelse af hovedets anatomiske lindring, en mere behagelig barbering som helhed og følgelig renheden af ​​komplekse områder af ansigtet.

Antallet af barbersektioner

Det vil være meget interessant at se et sådant mirakel af den kinesiske industri som barbermaskiner med seks eller endda syv sektioner.

rengøring

Razorer, der kun indebærer en tør barbering, kan kun rengøres ved den tørre metode, dvs. åbner børstebeholderen og ryst indholdet i skrald eller vask, og brug derefter børsten, der følger med børsten, til forsigtigt at slippe af med hårrester uden at påvirke masken - de er så sarte og enhver uforsigtig kontakt er farlig for dem. Du kan udføre slutrengøringen med blot en luftstrøm, for eksempel at blæse, men denne metode er for farlig - partikler af hår med submillimeterlængde, der nemt går ind i en lukket luftstrøm, kan danne en suspension i en kort periode, der er skadelig over for lungerne (trods alt for en myte, der endnu ikke er blevet afbrudt inde, for evigt vil der forblive).

Razors, der tillader våde barbering, tillader også at vaske knive under rindende vand - meget bekvemt for dem, der har mulighed for (tid og sted) at tørre skæren grundigt og yderligere smøre den. I nogle ekstraordinære tilfælde må man ikke rydde heltidstrykket af en barbermaskine - hvis du drømmer lidt, kan du tænke på grundene til en sådan behandling, og dovenskab vil ikke være der først. For at automatisere rengøringsprocessen, samt reducere vedligeholdelsestiden, er der barbermaskiner med automatisk rengøringsmulighed.

Denne enhed kaldes en rengørings- og genopladningsstation. Hovedfunktionen er at fjerne børstehårene og desinficere klippeaggregatet. En opløsning indeholdende en af ​​alkoholerne, for eksempel isopropyl, er garanteret at gøre de vaskede dele mere hygiejniske end ledningsvand. Duft vil give lugten af ​​friskhed og renhed. Stationen smører også knivene og tørrer dem derefter. Alt dette sker samtidig med opladning af de indbyggede batterier. Stationen kan alt efter skæreenhedens tilstand fungere efter forskellige rengøringsprogrammer.

Det er værd at bemærke, at for at fuldføre arbejdet på en sådan station er det nødvendigt at regelmæssigt købe specielle patroner. I gennemsnit er en nok til 2-3 måneders drift.

Således, før du vælger en barbermaskine med automatisk rengøring, skal du overveje disse ekstraomkostninger.

trimmer

Det antages, at overskæg og skæg bæres af dovne mænd, der ikke ønsker at barbere hver dag, men ethvert ansigtshår kræver konstant pleje. En person skal se pæne og velplejede. For at få en lige linje med en barberkniv på grænsen til skæg eller overskæg er en ganske ubetydelig opgave, og ved hjælp af den indbyggede trimmer er det ret let at løse. Styling et langt skæg og kunstnerisk overskæg er naturligvis bedre at blive modelleret med en professionel trimmer, men for at rydde op på en klassisk canadisk eller goatee, så vil templerne og ørelinjen være ret

Den indbyggede trimmer er også velegnet. Som regel består den af ​​to plader, der er forskudt i forhold til hinanden, hvilket afskærer alle hårene, at de er i vejen.

Trimmere findes som indbygget i kroppen og i form af separate vedhæftede filer. Indbygget i noget som en flash i kameraer - er også foldet og inddrageligt.

Der er dyser med en rund trimmer for at fjerne hår i næsen samt dyser for at give en person en pæn barbering (fra medicinsk synspunkt er dette den ideelle hudtilstand).

Generelt er trimning ikke styling.

udstilling

For løbende overvågning af den korrekte brug af enheden begyndte producenterne at tilføje alle slags skærme. De kan enten være i form af farveindikatorer eller i form af et fuldt LCD-display. Piktogrammer og indskrifter hjælper med at overvåge barberbatteriet, så de vil fortælle om niveauet og behovet for at oplade på et lavt niveau eller omvendt, om afslutningen af ​​ladningsprocessen, når den når en høj. Kun kontrol af energikilder er ikke begrænset, da indikatoren kan vise diagnostiske meddelelser om behovet for rengøring og endda om udløbet af brugen af ​​barberhoveder og dermed behovet for at udskifte dem.

Strøm system

og fra netværket, og nogle tillader begge på samme tid. Det vil sige, hvis brugeren ignorerer indikatorens vedvarende advarsler om behovet for opladning og barbermaskinen stopper, kan morgenproceduren fortsættes ved at forbinde ledningen til stikkontakten (dog er denne ordning ikke altid tilfældet).

Der er også en modsat mulighed - modeller, hvor barberingsfunktionen er indrettet, derfor med henblik på elektrisk sikkerhed for at forhindre utilsigtet brug i vand under spænding, kan de ikke fungere fra netværket. Razors med et batteri er meget bekvemme - du kan barbere og flytte rundt på lejligheden på samme tid, og at du ikke er bundet til en stikkontakt, kan finde et sted med perfekt belysning eller et behageligt spejl. Batteriets livscyklus har et begrænset antal, som normalt svarer til 3-4 års komfortabel brug, det er, når dets kapacitet er nok til 5-10 procedurer uden genopladning. Derefter bliver nedbrydningen meget mærkbar, og i grænsen når en ladning til en barbering. Mange historier fortæller om en tilfældig stigning eller tværtimod et dramatisk fald i denne periode. Selv om netværket er fyldt med klip om professionel eller selvudskiftning af batteriet, men i dette tilfælde vil den reelle stramhed af barbermassen i de fleste tilfælde være nødvendigt at sige farvel.

Batterikraft har taget sin egen særlige niche i mobil- eller rejseafskærmninger. Dem, der er på vej på vagt eller alene, vil sætte pris på denne metode til at drive enheden med værdighed, hvilket i nogle tilfælde vil være den bedste løsning i forhold til alternativet til at tilslutte en dyr barberkniv til en ustabil togstikkontakt eller bilomformer med sin pseudo sinusoid.

støtte

For nem opbevaring og samtidig opladning leveres en del af barbermaskinerne med en stativ. Det er meget bekvemt - i oprejst stilling tager barbermaskinen meget mindre plads, og selv i denne position berører dets rister ikke solide overflader.
Bemærkning: Det er nødvendigt at skelne præcist standen, som ikke udfører flere funktioner bortset fra opbevaring og opladning, og stationen til automatisk rengøring, som også ofte kan kaldes en stativ.

Skridsikker indsats

Glidende indgreb kan laves af forskellige materialer, såsom kulfiber, gummi eller gummi. De giver komforten til brugen af ​​enheden, og for at gøre det lettere at gøre overfladen lettere.

Omkostningsintervaller

Op til 2.000 rubler - en stor gruppe opstartsskrabere (oftest kopier af berømte mærker fra tidligere år). Produceret hovedsageligt i Sydøstasien. Reservedele og udskiftelige klippeaggregater er ikke bredt tilgængelige. Batterier typisk kapacitet. Den gennemsnitlige levetid for en barbermaskine er 2-3 år. Der er selvfølgelig tilfældige og uforudsigelige undtagelser på forhånd.
2000 - 5000 rubler - den største gruppe af barbermaskiner. Alle tre hvaler fra Philips, Braun og Panasonic vises i den samt topmodeller af anden fabrikant. Her har razors ofte de enkleste versioner af flydende hoveder og bevægelige barbermaskiner. Der er coasters. Og vigtigst af alt, sådan en egenskab af kendte mærker som "acceptabel kvalitet".
5000 - 9000 rubler - De første enkleste stationer til automatisk rengøring vises, analoge displays, 4-5 razors. Batterikapaciteten er større end i den foregående gruppe.
Over 9000 gnid. - et tillæg, ikke kun for et stort navn, men også for et dusin teknologier til forbedring af kvaliteten af ​​barbering, såsom: lineær motor, multi-bevægelig 3D-hoved, hudbeskyttelsesteknologi, teknologi, der gør det muligt for barbermaskinen at evaluere børsterne og tilpasse sig det, kontrollere dens tæthed og give yderligere magt i tætte områder. Der er også rigtig pålidelige designs og fantastisk design. Raketserne i denne gruppe er rige på Li-ion-batterier, hvilket både er styrke og svaghed på samme tid, da disse batterier fra fabrikkens tid begynder at miste kapaciteten meget langsomt. (Du kan se den elegante barbermaskine i den lavere prisgruppe - sandsynligvis blev den aldrig købt i en rimelig tidsramme).

Farvel maskine!

Hvorfor køber du stadig engangsmaskiner eller bånd? Fordi du kan gå til dem uden nogen færdigheder. Frisøren brød eller batteriet passer ikke i den forkerte tid - ikke noget problem, du kan tage en maskine, og selv efter en lang pause vil alt arbejde ud første gang (små udskæringer - naturligt - som uden det). Den omvendte overgang sker med en lang afhængighed - fra en uge til en anden, fra en måned, og hvem kunne aldrig gå. Hvad er årsagen? Faktum er, at de fleste ikke ved, hvordan man barberer korrekt, kopiering håndens bevægelser med maskinen på samme bevægelse med en elektrisk barbermaskine. Og du skal røre overfladen af ​​huden med minimal tryk, ellers razoren vil ikke barbere, men kun ridse ansigtet. Du bør også barbere langsomt nok, bevæg hånden forsigtigt og glat mod retningen af ​​hårvækst.
Det er alt, nu gemmer vi maskinen for en regnvejrsdag og vælger en barbermaskine.

Hvordan vælger man en elektrisk barbermaskine? Vurdering razors og anmeldelser

Historien om den første elektriske barbermaskine begyndte takket være opdagelsen af ​​Jacob Schick, en militæringeniør fra USA.

I 1928 patenterede han sin opfindelse, men produktet modtog ikke positive karakteristika blandt forbrugerne på grund af ulejligheden ved dens anvendelse.

Handlingsmekanismen af ​​en roterende type elektrisk barbermaskine blev udviklet i slutningen af ​​30'erne af det 20. århundrede af ingeniør Alexander Horowitz. De første modeller af elektriske barbermaskiner, udstyret med et udskifteligt batteri, blev frigivet i midten af ​​XX århundrede.

Det amerikanske firma Remington, der har forbedret teknologien, udgav en ny elektrisk barbermaskine i 70'erne i det sidste århundrede, som begyndte at være i stor efterspørgsel. Derefter har denne enhed fået verdensomspændende berømmelse og opnået stor popularitet blandt den mandlige befolkning.

Sådan vælges en elektrisk barbermaskine

Mange mænd foretrækker at barbere ved hjælp af konventionelle værktøjsmaskiner med knive, da denne metode efter deres mening er blødere og mere blid. Den største ulempe ved denne metode er den obligatoriske tilgængelighed af vand, et spejl og fritid. Forretnings- og travle mænd vælger derimod elektriske barbermaskiner som den mest alsidige løsning, der kan bruges overalt og til enhver tid og uden brug af specielle værktøjer til rådighed.

Når du køber denne enhed i første omgang, er der mange spørgsmål: "Hvordan vælger man en elektrisk barbermaskine? Hvilken er bedre og mere effektiv? Hvad er forskellene mellem forskellige modeller og deres producenter? "Dem, der har svært ved at vælge denne enhed, bør beslutte forskellige typer elektriske barbermaskiner, for at forstå deres egenskaber, de vigtigste fordele og ulemper.

I dag er der to typer elektriske barbermaskiner: roterende og maskintype.

Rotary type

Denne type elektriske barbermaskine består af roterende hoveder indeholdende skarpe knive, som ved bevægelse afskårne voksne hår. Afhængig af antallet af barberhoved forbedrer kvaliteten af ​​barberingen.

Denne type elektriske barbermaskine er designet til at fjerne korte børstehår, der er fantastisk til daglig brug og sikrer fejlfri resultater. Rotary barbermaskiner giver den mest tætte barbering, da de er i stand til at klare hår af forskellig længde. Antallet af barberhoveder afhænger af effektiviteten af ​​processen.

Mesh type

Små vibrerende knive gemt bag et tyndt metalnet arbejder konsekvent og afskærer de genfødte hår. En net barbermaskine er den bedste måde at fjerne lange børster. Denne metode anses for at være så sikker som muligt, da beskyttelsesnetet på en forsvarlig måde beskytter huden mod utilsigtet kontakt med skarpe knive, undtagen nedskæringer og sår. Netto barbermaskiner kan barbere langt hår, men de garanterer ikke et helt rent resultat. Mangler og mangler kan korrigeres med ekstra enheder.

Mænds elektriske barbermaskin

Repræsentanter for det stærkere køn har ofte individuelle præferencer, når man laver et daglig toilet. For nogle er barbering en slags ubrydelig rituel og for andre - en uundgåelig ubehagelig pligt.

Ofte købes elektriske barbermaskiner af kvinder som en gave til en elsket. Selvom en mand foretrækker barbermaskiner med knive, kan en elektrisk barberkniv være en uundværlig hjælper til ham under nogle livsforhold. For eksempel hjælper elektrisk barbermaskine under rejse eller under en akut tidssvigt mange mænd og bliver en hjælp i nødsituationer.

For ikke at forveksle med valget, bør du vide nogle regler om hvordan man vælger en elektrisk barbermaskine til mænd. Før du køber denne enhed som gave, skal du finde ud af, hvilken metode din barbering foretrækker.

 • Hvis en mand kun gør en daglig barbering hjemme, så er det bedst at købe en barbermaskin med det maksimale antal flydende hoveder. Avancerede modeller har en våd barbering funktion ved hjælp af gel eller skum. En sådan barbermaskine er meget bekvem, fordi det er tilstrækkeligt at skylle under rindende vand ved rensning. Fugtbestandige modeller er velegnede til brug og opbevaring på badeværelset, de er nemme til daglig brug.
 • Nogle repræsentanter for det stærkere køn gør en daglig barbering i bilen og klarer at udføre de nødvendige manipulationer under trafikpropper eller under et stop ved et trafiklys. For sådanne mænd er en roterende barbermaskin med evnen til at forbinde via en cigaret lighter egnet - en meget bekvem mulighed for for travle og forretningsfolk.
 • Hvis en mand ofte sker på forskellige ture, fly eller forretningsrejser, så bliver en elektrisk barbermaskin med stor batterikapacitet en uundværlig assistent til ham. Derudover er det tilrådeligt at vide, hvordan man vælger en elektrisk barbermaskine. Det er nødvendigt, at det er udstyret med et ekstra batteri med mulighed for opladning fra en stikkontakt. Det stærkere køn, som ofte skal barbere på vejen, foretrækker elektriske barbermaskiner med et aftageligt batteri. Batteriets store kapacitet og hastigheden af ​​opladningen er de bedste kvaliteter af en elektrisk barbermaskine til mænd på forretningsrejse. Det er nødvendigt at vælge muligheden for opladning fra en almindelig netledning, da induktionsstativet kan være ubelejligt at bruge, når du rejser.
 • Nogle mænd foretrækker at barbere sjældent og frigiver de tre dages brutale stubbe. Dette kan skyldes hudens særlige følsomhed, når manipulering af barbermaden forårsager ubehag, irritation eller allergiske reaktioner. Dette rejser spørgsmålet: "Hvordan vælger man en elektrisk barbermaskine til mænd med denne type hud?" En maskeret elektrisk barbermaskine bliver en pålidelig assistent i denne situation. Det er så sikkert som muligt, traumatiserer ikke huden, klæber med løbebørsterne. Uhårede hår kan korrigeres med en regelmæssig barbermaskine.

Sådan vælges en elektrisk barbermaskine til følsom hud

Ved fjernelse af hår kan der forekomme forskellige reaktioner på huden. I en sådan situation er det nødvendigt at vælge den mest blide mulighed for barbering. Før du beslutter dig for et køb, bør du vide præcis, hvilken metode til barbering vil minimere allergi og irritation. Resultatet er et spørgsmål: "Hvordan vælger jeg en elektrisk barbermaskin til følsom hud?"

I denne situation kan du kun bruge en maske type barbermaskine, da denne mulighed for at håndtere børster anses for at være den sikreste og mest blide. Defekter kan elimineres med en barberkniv med knive. Efter barbering er det nødvendigt at passe på betændt hud i ansigtet ved at vælge højkvalificerede beprøvede kosmetikprodukter, der ikke forårsager allergiske reaktioner eller irritation.

Køb en moderne elektrisk barbermaskin

Når du køber en barbermaskin, skal du vide om de ekstra funktioner i moderne apparater. Nogle muligheder er rettet mod at forbedre kvaliteten og processen med barbering, samt at give komfort under drift. Og alligevel, hvordan man vælger den rigtige barbermaskine? Er det værd at betale ekstra penge?

Lad os overveje alle mulige muligheder med hvilke moderne enheder er udstyret.

 • Den indbyggede trimmer er en bekvem tilføjelse til en almindelig elektrisk barbermaskine, som du nemt kan trimme den regrown haircut.
 • Udskifteligt ekstra batteri er nyttigt, hvis der ikke er mulighed for hurtig opladning.
 • Induktion af batteriladningsniveauet er en moderne tilsætning for at fastslå behovet for genopladning af batteriet.
 • Beskyttelse mod overopladning af batteriet - beskytter batteriet og forlænger dets levetid.
 • Flydende hoveder - sørg for den mest glatte barbering og gentag konturerne i ansigt og nakke.
 • Elektronisk advarsel om behovet for rengøring - en praktisk tilføjelse til dovne mænd.

Alle ovennævnte muligheder påvirker væsentligt vareomkostningerne, så før du køber en elektrisk barbermaskine, skal du beslutte dig for et sæt af de funktioner, der vil blive efterspurgt under operationen.

Elektrisk barbermaskin til kvinder

De fleste af det retfærdige sex bruger en elektrisk barbermaskin til at barbere deres ben, bikini og underarm områder. I betragtning af den øgede følsomhed for delikat kvindeskind, bør du nøje overveje, hvordan man vælger en elektrisk barbermaskin til kvinder.

Først og fremmest er det tilrådeligt at købe en barbermaskine med flydende hoveder. Derudover er vandtætte barbermaskiner meget bekvemme, de kan bruges under badning. Hvis en kvinde ofte rejser eller rejser, skal du købe en elektrisk elektrisk barberkniv med et ekstra batteri.

Der er modeller af elektriske barbermaskiner til hår af forskellig længde. Meget praktisk at bruge barbermaskiner, epilatorer, der kan fungere i forskellige tilstande. Når huden er for følsom, skal du bruge en elektrisk barbermaskin udstyret med en våd barbering indstilling. Det er ønskeligt at bruge en speciel kosmetisk creme. Derudover tilbyder det moderne marked en række modeller med massageruller og kølemundstykker for at lette processen med at fjerne uønsket hår.

Knivændring

For en perfekt barbering skal du ikke kun vide, hvordan du vælger en elektrisk barberkniv, men også være i stand til at yde kompetent pleje til enheden. Du bør regelmæssigt kontrollere tilstanden af ​​knive i barbermaskinen. Instruktionsmanualen indeholder en detaljeret beskrivelse af processen med udskiftning af afstivede knive.

Efter at have studeret de detaljerede instruktioner, kan du selvstændigt klare denne opgave. Nogle gange indeholder kittet nye knive, der er nødvendige til den første udskiftning. Ellers skal du passe på forhånd om køb af et udskiftningssæt. Ofte er det nødvendige bladesort ikke tilgængeligt, så du kan bruge online-butikker, hvor det er nemt at bestille den ønskede model.

Vurdering af elektriske barbermaskiner, anmeldelser

De fleste mennesker, inden de køber, er aktivt interesserede i spørgsmålet om, hvordan man vælger en elektrisk barbermaskine. Forbrugernes tilbagemeldinger afhænger ofte af de enkelte præferencer for forskellige barberingsmetoder. Apparatets levetid, dens effektivitet, afhænger dog af modelens kvalitet og producentens ry.

Erfaringerne med at bruge elektriske barbermaskiner viser, hvordan modstridende resultaterne er, når man bruger forskellige modeller og mærker af sådanne enheder. De fleste købere er enige om, at billige modeller af mindre kendte firmaer har et kortere levetid og viser et ugunstigt resultat.

De mest populære producenter af elektriske barbermaskiner er for tiden Philips, Braun, Panasonic. Disse berømte virksomheder producerer højkvalitets, moderne og funktionelle barbermaskiner.

Ifølge kunde- og brugeranmeldelser, når man undersøger vurderingerne af de bedste elektriske barbermaskiner, er følgende netmodeller først og fremmest: Panasonic ES-ST25, Braun 390cc Series 3 BOSS, Panasonic ES-LV61-K820, Braun CT4 og Braun 5020s Serie 5.

Salgsføreren er i øjeblikket Panasonic ES-ST25.

Blandt de roterende barbermaskiner er Philips-mærket i henhold til salgsværdien foran alle. En af de mest populære er den multifunktionelle model Philips YS534 / 17. Også populære er Philips RQ1151 / 16, udstyret med GyroFlex 2D teknologi og Philips RQ1250 / 16.

Hvordan vælger man en elektrisk barbermaskine? Philips, Panasonic eller Brown? De nyeste datamodeller fra virksomheder, der er skabt ved hjælp af computermodellering, garanterer fejlfri resultater og maksimal komfort, når de bruges.

konklusion

Hvordan man vælger en elektrisk barbermaskin til mænd, tænker kvinder oftest. Takket være omsorgsfulde koner falder elektriske barberhøvler i mænds hænder, nogle gange helt ved et uheld, som en gave til en ferie. Resultatet af barberingen med et nyt elektrisk apparat er så populært hos repræsentanter for det stærkere køn, at de ofte helt afstår fra maskinen med farlige blade, og foretrækker en elektrisk nyhed.

Elektriske barbermaskiner er praktiske, effektive enheder, som perfekt kan klare børster af forskellig længde, hvilket giver et pålideligt resultat.

Top 15 bedste elektriske barbermaskiner til mænd

For nylig er valget af en elektrisk barbermaskin blevet et reelt problem. Hver måned vises nye og nye modeller på markedet. Derfor er det meget vigtigt at lære at skelne de reelle fordele fra iværksætternes marketinggimmicks. Sådan finder du ud af, hvad der er godt og hvad er det ikke? Hvilken model er bedre at købe? For at gøre livet lidt lettere for vores læsere, har vi samlet dig en vurdering af de bedste elektriske barbermaskiner til mænd i 2017-2018. Når du har studeret vores anbefalinger omhyggeligt, vil du være i stand til at forstå, hvilke bedste gitter eller roterende barbermaskiner, du virkelig kan lide.

Kriterier for udvælgelse

For at vælge den bedste enhed til barbering, skal du forstå, hvad det er værd at være opmærksom på i butikken. Der er flere udvalgskriterier:

 • brugervenlighed;
 • ergonomi;
 • barbering kvalitet;
 • enhedens pålidelighed;
 • Tilstedeværelsen af ​​irritation efter brug
 • Muligheden og typerne af rengøringsknive;
 • type mad;
 • genopladningshastighed (for batterityper);
 • tilgængeligheden af ​​yderligere funktioner
 • prisen.

Vær desuden opmærksom på antallet af knive og det materiale, de er fremstillet af. Det er bedst at give præference til keramik. Dette minimerer sandsynlig irritation. Sådanne modeller kan bruges til følsom hud, og barbermaskinen giver ikke ubehag.

Barberingstype

Ved drift kan alle de forskellige elektriske barbermaskiner opdeles i to store kategorier:

 • kun til normal tørskæring
 • "Våd" applikation, med mulighed for påføring af skum eller gel.

Sidstnævnte mulighed har begge sine fordele og ulemper. På den ene side hjælper brugen af ​​forskellige midler til at blødgøre borstene, forbedrer glidningen, og processen er meget lettere. På den anden side er der yderligere forudsætninger for reproduktion af et stort antal bakterier på apparatets knive. Efter en tid bliver den "våde" elektriske barberkniv bare en yngleplads til mikrober. Den eneste vej ud er at desinficere enheden efter hver brug.

Typer af enheder

Alle elektriske barbermaskiner til mænd er opdelt i to store grupper: roterende og mesh. Hver af dem har både fordele og ulemper. Hvilken er bedre at bruge til at få det bedste resultat? Du bestemmer dig.

Grid

Barbersystemet består af flere knive, der vibrerer fra side til side. På toppen af ​​enheden er dækket af et tyndt metalnet, som har mange huller. Det er gennem dem, at hårene på børsterne flytter til knivene. Et sådant system gør et fremragende arbejde selv med børster tre dage gamle. Brugerfejl fortæller os, at disse modeller er gode til mænd med følsom hud. De giver næsten ikke irritation. Derfor, hvis du leder efter den første barbermaskine til en teenager, så er "mesh" den bedste mulighed.

roterende

Den bevægelige system af disse modeller består af flere hoveder, eksternt ligner diske med slots. Løft er knive roterende i en bestemt retning. Sådanne modeller har en særskilt fordel - en meget glat barbering. Dette opnås på grund af maksimal pasform og tæt afskæring af de korteste hår. Blandt denne type enheder er der mange modeller til hårdt hår.

Rotary barbermaskiner har selvfølgelig negative punkter. De er ikke altid velegnede til følsom og følsom hud (men der er undtagelser). Faktum er, at nogle ikke meget højkvalitetsenheder kan trække hår ud, hvis de bruges ukorrekt og forårsager ret ubehagelige fornemmelser.

TOP 3 elektriske våde barbermaskiner

Nå vender vi endelig til detaljerne. For elskere af "våd" barbering - tre barbermaskiner. Bedømmelsen af ​​de bedste modeller hjalp os med at kompilere anmeldelser af eksperter og forbrugere.

Braun 9240s Serie 9

En af superklasse barbermaskiner. Brugere kalder det den mest avancerede barbermaskine på hylderne. Dens vigtigste forskel er den specielle teknologi "Syncro Sonic", som giver dig mulighed for at scanne ansigtets konturer og tykkelsen af ​​de eksisterende børster. Justeringen af ​​motoreffekt sker automatisk afhængigt af de opnåede data.

 • trimmeren har en titaniumcoating, som forhindrer tidlig korrosion;
 • DirectCut-systemet anvendes, hvilket gør det muligt at afskære setæerne, der vokser i forskellige retninger;
 • Den bedste beskyttende teknologi til at blødgøre huden;
 • Det specielle design af trimmeren giver dig mulighed for at skære hårene ved siden af ​​huden;
 • Der er 2 gitter til en glattere barbering.

Modellen har en helt vandtæt sag, så den kan bruges til både tør og "våd" proces samt rengøres med almindeligt vand.

Den eneste ulempe ved Braun Series - 9 9240s kan betragtes som ikke for attraktiv pris, fra $ 350.

Panasonic ES-RT37

Denne model har derimod en meget flot pris, omkring $ 70. Men super teknologier her bruges meget mindre. Dette er imidlertid en meget god kvalitet model fra en velrenommeret producent. Blandt fordelene er følgende:

 • Tilstedeværelsen af ​​et flydende hoved, der giver den mest tætte pasform;
 • muligheden for våd hudbehandling;
 • batteridrift, en ladning er nok til 8-10 processer;
 • pålidelig bygge.

Mænd bemærker, at brugen af ​​denne enhed er næsten sammenlignelig med brugen af ​​konventionelle barbermaskiner med et stort antal blade. Den eneste ulempe kan betragtes som ikke særlig bekvem mekanisme til at tænde enheden og det faktum, at nogle mænd havde en lille irritation, når de var i kontakt med den tynde hud i nakken. Men det er, som de siger, et spørgsmål om vane.

Panasonic ES-LV9N

Denne model har så mange som 5 barberhoveder og giver både tør og våd barbering. ES-LV9N-S820 vil sikkert blive værdsat af elskere af forskellige newfangled gadgets. Men for dem, der ikke kan lide at betale for forskellige "chips", kan en sådan enhed ikke lide det. Desuden overlader prisen for det meget, fra $ 370. Hvad er fordelene ved denne model?

 • Fem hoveder giver det højeste kvalitetsresultat;
 • kraftigt lithium-ion batteri sikrer uafbrudt drift i 45 minutter;
 • opladningstid - 45 minutter;
 • model udstyret med en glidende del med en trimmer til barbering;
 • Komplet med enheden kommer en særlig dockingstation, hvor ultralydsrengøring af enheden finder sted;
 • Enheden er udstyret med et display, som afspejler alle oplysninger om processen.

Blandt ulemperne kan man i tillæg til omkostningerne bemærke, at efter en tid skal du købe en særlig væske til rensningssystemet.

TOP 3 elektriske roterende barbermaskiner til våde barbering

Hvis du foretrækker en roterende barbermaskin med en våd barbering, skal du læse dette afsnit omhyggeligt. Tre ganske interessante modeller af 2017-2018 er samlet her, men du kan tilføje nogle flere til dem.

Philips S9151

Ikke underligt, at modellen af ​​dette firma åbner vores rating. Philips og Brown er trods alt de anerkendte verdensledere inden for produktion af sådant udstyr.

S9521 / 31-modellen har også nogle temmelig interessante funktioner:

 • klare både tør og våd barbering;
 • udstyret med et system af rotorer af tre hoveder;
 • kører på batteri: 45-50 minutter og 60 til opladning;
 • der er en station til genopladning og rengøring af systemet;
 • Systemet med patenterede knive klæder perfekt med hår af næsten enhver længde;
 • barbermaskinen er udstyret med en berøringsskærm, hvor hele processen er tilgængelig;
 • leveres med et skæg styler;
 • barberhoved roterer i 8 retninger, hvilket ikke giver nogen chance selv for de mest urolige hår.

Selvfølgelig kan al denne storhed ikke være billig. Derfor kan omkostningerne i området $ 400 kun betegnes som en ulempe.

Philips S7720 Shaver 7000

Det antages, at der til behandling af følsom hud er bedst at foretrække en elektrisk barbermaskine med en dyse i form af et gitter. Denne model ødelægger fuldstændig denne stereotype. Philips S7720 er den bedste mandlige model til dem, der har svært ved at barbere.

 • optimal glidning, der leveres af mærkevarer;
 • barberhoved roterer i 5 forskellige retninger;
 • bladsystemet er i stand til at genkende typen af ​​hår, løfte dem og skære dem tæt på huden;
 • vandtæt taske;
 • der er et SmartClean system, der leverer højkvalitets smøre- og rengøringssystem;
 • ergonomisk og stilfuldt design.

Blandt manglerne kan nævnes prisen (ca. $ 265), samt behovet for at købe udskiftningspatroner.

Philips S7370

Denne model er en af ​​de mest moderne til dato. Takket være tætheden af ​​sagen og tilstedeværelsen af ​​Philips S7370 / 12 våde barbersystem, kan du bruge det lige i bruser. De specielle mikrogranuler, der udgør ringene, minimerer udseendet af irritationer. Enheden fungerer kun fra et batteri, der kan give en tæt barbering i 50 minutter. Genoplad vente for længe, ​​kun 1 time.

Modellen har en speciel skærm. Det viser oplysninger om batteriets ladestatus og behovet for at skifte blader. Inkluderet er en trimmer fastgørelse til trimning af skæg eller sideburns og en praktisk taske. Omkostningerne ved enheden er omkring $ 190.

TOP 3 roterende barberskrabere

Hvis du foretrækker at barbere "tør" og ikke ønsker at bruge ekstra penge på skum og geler, er følgende modeller til dig. Vi har valgt de bedste roterende barbermaskiner med de fleste kundeanmeldelser.

Philips RQ1175

Den gennemsnitlige pris for denne model er omkring 145-150 amerikanske dollars. Enheden er udstyret med en bevægelig barberingsenhed, som har en meget gavnlig indvirkning på kvaliteten af ​​processen. Bladets porcelænsbelægning minimerer muligheden for allergiske udslæt. Indeholder spearheads for skæg, trimmer. Blandt de positive aspekter udsender brugerne et kraftigt batteri, der kan opretholde uafbrudt drift af enheden i lang tid. Glæder også tilstedeværelsen af ​​yderligere vedhæftede filer, stilfuldt design. I manglerne diskuterer mange mænd, at barberingsprocessen er for lang, og kvaliteten af ​​materialer, der anvendes til fremstilling af enheden, ikke er for høj.

Philips S5110

En anden interessant model fra en populær producent. En af sine allerførste fordele er en mere eller mindre overkommelig pris, omkring $ 90. Blandt andet kan du ringe til disse:

MultiPrecision-systemet giver dig mulighed for at løfte hår af forskellig længde og giver den bedste pasform;

 • barberhoved (3 stk.) har så mange som fem uafhængige bevægelsesretninger, hvilket sikrer en næsten perfekt barbering;
 • sættet indeholder en aftagelig trimmer til at simulere skæg og overskæg frisurer;
 • moderne display system giver brugeren besked om graden af ​​forurening af barberhovedene samt batteriniveauet;
 • En times opladning af batteriet giver op til 40 minutter uafbrudt drift, og til engangsbrug er det nok at oprette forbindelse til netværket i kun 5-10 minutter;
 • barberhovedhoveder kan vaskes med vand.

Blandt ulemperne ved denne model er manglende evne til at udføre en "våd" barbering, hvis det ønskes, såvel som fraværet af en ladestation i kittet.

Vitek Vt-1377

Denne model er endnu mere tilfreds med prisen. Omkostningerne ved denne enhed til barbering er kun ca. 20 konventionelle enheder. Ikke desto mindre påvirker det ikke dets egenskaber for meget.

Der er tre "flydende" razorhoveder, der næsten helt gentager facialkonturen. Derudover indeholder kittet en trimmer, så det medfører ikke skæg i orden heller ikke problemer.

Lidt pumpede opladningsegenskaberne op. Hele processen tager cirka 2 timer, og den autonome drift af enheden varer 30-40 minutter. Ikke desto mindre er der en hurtig opladningsfunktion. Enheden kan rengøres under rindende vand. Dette er en af ​​de populære lavprismodeller i 2018.

TOP 3 net barbermaskiner til tør barbering

Hvis du leder efter din første barbermaskin, eller hvis du er ejer af følsom hud, skal du være opmærksom på de bedste elektriske barbermaskiner, som vi har valgt til dig.

Braun 760cc-4 Serie 7

En interessant og ret funktionel enhed til elskere af vibrerende barbermaskiner. Der er et "flydende" hoved, der er i stand til ganske rent at barbere selv de mest utilgængelige steder.

 • arbejde fra akkumulatoren, og fra et netværk er muligt;
 • forårsager ingen irritation
 • reservedele (forbrugsstoffer) er altid kommercielt tilgængelige.
 • ret høj pris, fra $ 265.

Panasonic ES-LT8N

En interessant og temmelig teknologisk model fra den japanske producent. Omkostningerne ved denne enhed er omkring 230 dollars, hvilket generelt set er meget.

 • Det supermobile 3D-system med tre lysblade har en perfekt "følelse" af alle uregelmæssigheder i ansigtet;
 • barberingshovedet sensor analyserer kvalitet og stivhed af børstehårene og justerer automatisk procesens strøm og hastighed;
 • der er en rengøringsstation, der gør det muligt at opretholde bladernes kvalitet i lang tid;
 • stilfuldt, elegant;
 • Den har en robust metallegeme og meget skarpe knive.

Blandt manglerne kan det kun bemærkes, at trimmeren på enheden har meget skarpe knive og kræver meget omhyggelig behandling.

Braun 5030s Serie 5

Omkostningerne ved denne barberingsenhed er meget mere behagelige - omkring $ 160. Her er der 3 uafhængige hoveder, der sikrer perfekt glathed i processen. En informationsdisplay vil gøre dig opmærksom på behovet for at genoplade eller rense barbermaskinen.

Kun 60 minutters opladning er nok til op til 45 minutters kontinuerligt arbejde. Og hvis der ikke er tid til at oplade, kan du bare tænde enheden i netværket og fortsætte med at arbejde.

Modellen er udstyret med en indtrækbar trimmer til pleje af sideburns eller skæg. Blandt de negative aspekter kan man kun bemærke en smule støjende drift af enheden, men det forstyrrer slet ikke.

TOP 3 budget elektriske barbermaskiner

Næsten alle modeller, som vi betragter, er af temmelig høje omkostninger. Og hvad med dem, der ikke har tilstrækkelig økonomisk kapacitet til at købe en dyr barbermaskine. Vi anbefaler at være opmærksom på de mere overkommelige modeller, der præsenteres nedenfor.

Panasonic Es-6003

På trods af den lave pris (op til $ 50) har denne model alle de nødvendige funktioner. Razor kan bruges til både tør og "våd" barbering, der er en vandtæt sag. Tre barberhoveder med rustfri stålknive giver mulighed for meget højkvalitets barbering. Enheden er i stand til at holde en afgift i temmelig lang tid, men det opkræver også en hel del, så længe som 8 timer. Inkluderet er tilbehør til rengøring af instrumentet samt en taske.

Blandt manglerne kan man mærke en ret håndgribelig vibration, som i starten kan skabe en lille ulejlighed. Det negative punkt er også, at det er umuligt at bruge enheden fra netværket, når stikket er sluttet til stikket, er det simpelthen blokeret.

Philips Hq 6927

En anden budgetmodel af forholdsvis god kvalitet, for helt sane penge, fra 45 dollar. Enheden er ret kompakt, den kan kun bruges tørt barbering. Batteriet kan opretholde uafbrudt drift i 30 minutter, hvorefter barbermaskinen kan tilsluttes lysnettet og fortsætte processen. Philips Hq 6927 har et bevægeligt hoved, der sikrer maksimal pasform af rotorringene.

Blandt manglerne kan man bemærke manglen på en opladningsindikator, som dog ikke forstyrrer tilstedeværelsen af ​​et stikkontakt i adgangszonen. Pakken indeholder en rengøringsbørste og et beskyttelsesdæksel på grund af den lave vægt, det er meget bekvemt at tage enheden med dig på en tur.

Remington tf70

Nå og udfylder vores liste over en af ​​de mest billige modeller af den kinesiske producent. Omkostningerne på omkring $ 15-20 er ret overkommelige for de fleste mænd. Remington Tf70 net barbermaskine har kun 2 hoveder og er kun beregnet til tør barbering. Drives af batterier, så du kan tage den med dig selv på en camping tur.

Der er selvfølgelig mange ulemper. For eksempel bør barbermaskinen ikke vaskes med vand, og modellen har ikke et automatisk rengøringssystem. Men hun barberer overraskende perfekt, så små negative øjeblikke kan udholdes.

På denne måde er vores placering af de bedste elektriske barbermaskiner til mænd i 2017-2018 afsluttet. Men du kan nemt fortsætte det selv og tilføjer andre modeller til sammenligningen.

Hårfjerning strimler

Anvendelsen af ​​bagepulver til pleje, behandling og fjernelse af hår