Aftershave lotion

Hver dag går mange mænd og kvinder til barbermaskiner. En stærk halvdel af menneskeheden opnår glathed i ansigtet, og pigerne overvåger den perfekte hud på benene. Aftershave lotion - en integreret del af proceduren. Det hjælper trods alt med at berolige huden, bevare sin sundhed og tone.

Hovedfunktioner

Selv de mest moderne barbermaskiner efterlader mange mikro-stiklinger på huden, usynlige for øjet. Det beskadiger epidermis, kan forårsage irritation og rødme.

En god aftershave lotion til mænd giver komplet hudpleje og udfører en række funktioner.

 • Sænker epidermis, mildner virkningerne af mekanisk skade, lindrer rødme;
 • Advarer udseende af betændelse og irritation;
 • Desinficerer mikronæringsstoffer, helbreder, bidrager til hurtig restaurering af huddækslet;
 • Opfrisker, giver ansigtstonen;
 • Moisturizes, opretholder en optimal vandbalance på huden i løbet af dagen;
 • Beskytter ansigtet mod det ydre miljø
 • Det giver huden en behagelig aroma (om nødvendigt).

De mest populære aftershave lotions til mænd

Næsten hver mand barberer sit ansigt - denne procedure tager ikke meget tid. Under denne procedure kan en mand skære sig selv. For at genoprette huden og helbrede sår opfundet aftershave lotion.

Disse værktøjer udfører forskellige funktioner. Lad os finde ud af, hvorfor vi har brug for sådanne værktøjer, hvad er deres fordele og hvilke slags lotioner du kan bruge.

Hvorfor har du brug for aftershave?

For at finde den rigtige lotion er det vigtigt at forstå, hvorfor det er nødvendigt. Dette værktøj til mænd bruger efter barbering. Det hjælper med at tage godt af huden og helbreder det. Til lotion afbrød ikke duften af ​​parfumevand, du kan afhente duften, der ligner din.

Lotionen erstatter ikke parfume, da der er få duftende partikler i den, det supplerer hele sammensætningen af ​​plejeprodukter. Dette er en kosmetisk:

 1. blødgør huden
 2. helbreder sår
 3. takket være alkohol det desinficerer såret,
 4. har en behagelig og vedvarende lugt.

Nogle mænd udskifter lotion med parfume, men det er forkert, da parfumeen ikke fugter huden og ikke gendanner beskadigede celler.

Fordele ved andre midler

Hvis du vælger en lotion eller fløde, er det bedre at give præference til det første middel, da det har flere fordele.

 1. Efterlader ikke et fedtet spor
 2. Tørrer hurtigt,
 3. Umiddelbart absorberet
 4. Formlen er mere behagelig for kroppen.

Lotion helbreder sår godt og reparerer beskadigede celler. Denne egenskab er meget vigtig, fordi hvis sårene heler i lang tid, bliver huden betændt og forårsager en stor ulejlighed. Vurdering af kosmetiske produkter viste, at lotion på mange måder overstiger andre produkter.

Sammensætning og egenskaber

Når du køber en lotion, er det vigtigt at læse dets sammensætning og vælge den der passer til dit ansigtstype. Når man har en tør hud, kan man ikke købe et produkt på basis af alkohol, da det tørrer huden endnu mere. Køb alkoholfrie produkter eller dem, hvor en lille mængde af dette stof.

For følsom hud, skal du købe midler, som inkluderer:

 • aloe,
 • allantoin,
 • C-vitamin fremmer sårheling
 • F-vitamin beroliger huden,
 • panthenol,
 • Vitamin A.

Overvej funktionerne i dit ansigt og dets modtagelighed for visse komponenter. Lotion er et nødvendigt efter barberingsprodukt, det hjælper med at genoprette huden og fugt den.

Anvendelsesmåde

For at lotionen skal kunne udføre alle sine funktioner, er det vigtigt at vide, hvordan man bruger det.

 1. Efter barbering skal du vaske dit ansigt med vand.
 2. Spred produktet på dine hænder i 2 sekunder.
 3. Åbn dine håndflader og hold dem i et par sekunder for at slette lidt alkohol.
 4. Påfør lotion på vådt ansigt.

Denne anvendelsesmåde vil minimere den brændende fornemmelse, forbedre aromaen og bidrage til en bedre effekt af hovedkomponenterne på huden.

Hvilken man skal vælge?

Ovennævnte hvordan man vælger et værktøj og hvilket er bedre. Du skal overveje typen af ​​hud, den er af fire typer:

Efter at have bestemt din hudtype, læs omhyggeligt sammensætningen og vælg lotion, som består af elementer, der passer til dig personligt. Vær især opmærksom på mængden af ​​alkohol.

Tip! Før du bruger lotionen, test for allergenicitet. For at gøre dette skal du lægge væske på din hånd og se hudens reaktion på kosmetikens sammensætning.

Top Shaving Lotion Toppe

Shaving lotion er kun en slags kosmetisk, men selv blandt dem er der gode og dårlige. Nu betragter vi en række populære og højkvalitets lotioner, som bruges af mange mænd.

Dolce Gabbana

Det berømte mærke dolce er ikke kun berømt for sin behagelige lugt af parfume, men også for den usædvanlige duft af lotion. Værktøjet blødgør og fugter ansigtet. Brug af denne lotion vil du ikke kun nyde den behagelige lugt, du vil forbedre din hud.

Dolce Gabbana Lotion er populær hos mange mænd, så du kan hente duften der passer dig.

L'Oreal

Det franske selskab L'Oreal har lavet specielle produkter til hudpleje efter barbering. Lotionen blødgør huden og tager godt af det. Ice lotions er populære. Hovedelementerne fugter huden og holder det i cellerne i epidermis.

Sammensætningen omfatter forskellige vitaminer og koffein. På grund af dette skrælmer huden ikke, bliver ikke tør og føles ikke brændende efter påføring. Isen effekt genopfriske huden og opfrisker.

adidas

Adidas mærket bruges af atleter, fordi det har en frisk lugt. Efter ham er manden belastet med energi. Sådan duft bruges af aktive og mobile mennesker. Allerede disse fordele opmuntrer alene mange mænd til at vælge dette middel.

Lotioner hjælper en mand til at understrege sin stil. Hovedkomponenterne giver næring til huden og genopretter beskadigede områder efter barbering.

Oriflame

Virksomheden Oriflame har stor efterspørgsel på grund af dets tilgængelighed. Shaving lotion blødgør huden øjeblikkeligt og absorberes hurtigt i den. Takket være olier beskytter og beskytter produktet huden. Lotioner hjælper med at føle trøst, selvom en mand bliver skadet under barberingen.

Det vurderes, at den bedste aftershave lotion producerer oriflame.

Nivea mænd

Mandlige Nivey Lotion-serien består af vitaminer og kamilleekstrakt. På grund af dette har den en neutral lugt og absorberes hurtigt i huden. Alkohol er ikke inkluderet i denne lotion. Kamille og vitaminer udfører følgende funktioner:

 • Helbrede huden
 • Aflast irritation
 • Berolige huden
 • Fukt ansigtet
 • Giv friskhed.

Sådanne produkter er egnede til følsom og tør hud. Naturlige ingredienser forårsager ikke irritation og allergi. Fraværet af alkohol beskytter også huden mod udtørring.

Gillette

Gillette hjælper med at gøre barbering en favoritprocedure, dens lugt minder havbrise eller bjergluft. En god lotion bør ikke kun helbrede og fugte huden, men også have en behagelig aroma.

Efter barberingen ser din hud irriteret ud og beskadiges, og Gillette lotion hjælper dig med at slippe af med det. Sammensætningen indbefatter glycerin. Denne komponent kan både tørre og fugtige huden, alt afhænger af mængden i produktet.

Til reference! Menneskelige celler producerer selv glycerin - det cirkulerer vand.

Gamle krydderi

Old Spice Skin Care serien har en god effekt. Efter barbering bliver huden tør, irriteret og kan endda blive beskadiget. For at returnere huden et sundt udseende, behøver du ikke kun at brænde sår. Det er vigtigt at fylde huden med næringsstoffer, der beroliger ansigtet og nærer det med vitaminer.

Ren linje

En ren linje tiltrækker altid mange købere, fordi det producerer produkter, der har en naturlig sammensætning. Nogle siger endda, at den rene linje producerer medicinske produkter, som regenererer huden.

Lotions ren linje, takket være naturlige ingredienser, nærer og genopretter huden. De vigtigste komponenter desinficerer ansigtet, eliminerer irritabilitet og lindrer betændelse. Aloe er en af ​​de vigtigste komponenter i lotionen, det regenererer huden.

frihed

Lotion Freedom består af:

 • Vitamin F,
 • Urte ekstrakt,
 • Kamille ekstrakt,
 • Betain.

Hver af disse komponenter udfører følgende rolle:

 1. Det giver huden et naturligt udseende,
 2. Det har antiinflammatorisk virkning,
 3. Genopretter blodcirkulationen
 4. Det har en antiseptisk virkning,
 5. Soothes huden.

Lotion giver en grundig omhu for huden, nærer det med vitaminer og hjælper en mand til at føle sig godt tilpas efter barberingen.

Mennen

Menen indeholder provitamin B5, som fugter huden efter barbering. Det toner og beskytter huden mod bakterier. Det er behageligt at bruge sådan lotion, og det hjælper ikke med at føle ubehag efter barberingen. Den behagelige lugt af dette produkt vil lette dit humør for hele dagen.

Prisen på lotioner hos hver producent er anderledes. Det billigste produkt er den reneste linje. Lotion fra denne linje koster 150 rubler. Prisen på værktøjet afhænger af dets mærke.

Hvad fugtiger og beskytter huden yderligere?

For at beskytte og helbrede huden efter barbering skal du bruge gode lotioner. Men nogle gange er det ikke nok. Positiv effekt på huden sund mad og rent vand. Prøv at drikke rigeligt med vand og spis frugt og grøntsager. Kun denne fremgangsmåde vil hjælpe dig med en sund hud.

10 bedste aftershave produkter

Feature Rating

Enhver mand med jævne mellemrum tvunget til at barbere stubben på hans ansigt. For nogle skyldes dette kjolekode på arbejdspladsen, andre ligesom glat hud. Under alle omstændigheder kan denne procedure ledsages af nedskæringer og irritationer. Især for at slippe af med ubehagelige fornemmelser, tilbyder kosmetiske virksomheder mange forskellige midler efter barbering. De mest populære af disse er alkoholbaserede lotioner. De opfrisker ikke kun godt, men har også en antiinflammatorisk effekt. For flere årtier siden blev kun denne type produkt indført i butikker. Men moderne producenter har taget højde for funktionerne i følsom hud og begyndte at producere geler, cremer og aftershave balm specifikt til hende.

Alle fonde har deres ulemper og fordele. For eksempel forårsager lotioner smerter, når de anvendes til udskæringer, og cremen kan tilstoppe porer. Derfor er det vigtigt at vælge de mest hensigtsmæssige midler. For at gøre dette skal du overveje følgende punkter:

 • Geler har en fremragende fugtgivende virkning;
 • Vælg en lotion eller en balsam, hvis du har olieagtig hud;
 • Cremen er ideel til følsom hud;
 • Med en tendens til irritation, foretrækker produkter, der indeholder salicylsyre;
 • Tilstedeværelsen i aloe-ekstraktets sammensætning er en betydelig fordel;
 • Værktøjet skal have en behagelig lugt, fordi det kan mærkes hele dagen.

Under barberingen udsættes uforberedt hud på grund af afskæring af det øvre lag af epidermis. Derefter er der en utrolig tørhed og irritation. Efter barbering produkter er designet til at bekæmpe disse ubehagelige fornemmelser. Vi valgte de bedste produkter ifølge købere.

Den bedste aftershave gel til mænd

3 Gillette Series Sensitive Skin

Den populære producent af barberprodukter Gillette er en følsom hudgel med fremragende beroligende virkning. Fås i et usædvanligt format - 75 ml emballage i den mest kompakte størrelse. Flasken er meget praktisk at holde i din hånd og tage med dig på vejen. Sensitive Skin skaber en friskhed umiddelbart efter barberingen. Gelen fugtiger huden huden og beroliger den.

Værktøjet er fantastisk til daglig brug. Holder sund hud uden irritation selv ved hyppig barbering. Det har en mynte lugt. Efterlader ikke mærker på ansigtet. De vigtigste fordele er: behagelig følelse efter påføring, fravær af rødme, lys tekstur, optimale omkostninger. Mangler ikke fundet.

2 Natura Siberica Ice Yak og Yeti

Natura Siberica Ice Yak og Yeti After Shave Gel er designet til den bedste pleje af mænds hud. Produktet beroliger det så hurtigt som muligt og forhindrer irritation. Det har tekstur af mellemfedt, som straks absorberes og efterlader ingen rester. Indeholder yakmælk, der fylder huden med næringsstoffer. Fås i en mængde på 150 ml, den har en frisk mentol smag.

Gelen indeholder Shea smør, panthenol, vitaminer, vilde hellebore ekstrakt, som sammen har en tonic, beroligende og antiseptisk virkning. Umiddelbart efter påføring er der en køleeffekt. Fordelene er den ideelle sammensætning, fremragende tilstand af huden efter påføring, de bedste anmeldelser, lav pris. Mangler ikke fundet.

Under barberingen er mænds hud under enorm stress. For at få hende til at se roligt og hydreret efter proceduren, skal du vælge det rette middel. Hver af dem har sine fordele og ulemper. Vi fandt ud af, hvad der betyder, at efter barbering er det bedre at vælge.

Hvilken aftershave er bedre

Jeg har en meget følsom hud i ansigtet: en lille brise om vinteren - skræl straks af. Og som mange allerede har gættet, er barbering en ægte tortur for mig, mere præcist en barberingstilstand. Hvilke slags produkter har jeg lige prøvet: lotioner fra forskellige producenter, barberskum, forskellige barbermaskiner (værktøjsmaskiner, el) og så videre. og så videre. Gemte mig sagen. Det var en lang tur i naturen, med et barberskum og efterskæringslotion var netop for opholdets varighed, pludselig en forretningsrejse forlænget med seks uger. Hvad skal man gøre? Først tænkte jeg, brug alkoholservietter til injektioner, men det var meget prikkende. Så besluttede jeg at bruge en anden antiseptisk - chlorhexidin. Og ved du hvad? Ingen irritation, rødme, skrælning efter barbering i de sidste 3 måneder, nej! Huden er glat, blød! Jeg led i 12 år, brugte mange penge, og beslutningen var bogstaveligt talt under min næse for 29 rubler for 100 ml i 2018 priser. En simpel efter-barbering chlorhexidin erstattede alle midler og løste mine problemer. Nu vasker jeg stubben med almindelig husholdningsæbe i stedet for barberskum og behandler mit ansigt med chlorhexidin. Alt.

ZY efter barbering fabrikanter minus (joke, minus som du ønsker)

 • Topbedømt
 • Først på toppen
 • Faktisk top

311 kommentarer

Og jeg barber mit ansigt med varmt vand før barbering og så alle reglerne uden irritation.

Kvalitetskrem og efterberetningskolomer (Side 1 af 7)

Sider 1 2 3... 7 Næste

Du skal logge ind eller registrere for at skrive et svar.

Beskeder 1 til 25 af 169

1 tema fra z89 2016-02-08 09:15:15

Emne: Kvalitets aftershave lotions og colognes

Kære Medlemmer! Del dine erfaringer med at bruge lotion og barberingskolomer. Jeg har praktisk talt ingen erfaring, da jeg primært bruger balm og cremer, men jeg vil virkelig købe noget. Interesseret i produkter af specialiserede mærker som Proraso, Muehle, Truefitt Hill osv.

2 Svar fra z89 2016-02-08 09:59:26

Re: Kvalitet aftershave lotions og colognes

En lille forklaring, jeg vil gerne have oplysninger ikke kun om parfume sammensætningen, men vigtigst af alt, hvordan produktet håndterer direkte ansvar og komfortniveau under brug.

3 Svar fra Wolfskin 2016-02-08 10:35:20 (redigeret: Wolfskin, 2016-02-08 10:36:19)

Re: Kvalitet aftershave lotions og colognes

En lille forklaring, jeg vil gerne have oplysninger ikke kun om parfume sammensætningen, men vigtigst af alt, hvordan produktet håndterer direkte ansvar og komfortniveau under brug.

Find og bestil

Behagelig sandeltræ-citrus duft, lindrer perfekt irritation, omend i en ånd.

4 Svar fra Wolfskin 2016-02-08 11:22:11

Re: Kvalitet aftershave lotions og colognes

Generelt, fra billige New Dawn lotions lindre irritation meget godt. For eksempel, Kuznetsky Most eller Golden Galion. Og mænd er gode.

Ja, Novozarevskys er gode både effektive og i smag af mange dyre, de taber deres næse.

5 Svar fra mick1968 2016-02-08 11:36:42 (redigeret: mick1968, 2016-02-08 12:22:49)

Re: Kvalitet aftershave lotions og colognes

I øjeblikket bruger jeg besætningen og Maste.
Tilfreds. Mast er specielt godt.
Der var en erfaring med at bruge Solingen lotion.
Det er ikke helt ligesom det. Tørrer huden. Arom. parfume kunne ikke lide.
Muddy "whitish" væske, som mel blandet med vand. Ville ikke købe mere. For min smag, nonsens.

6 Svar fra Sergey S @ nych 2016-02-08 11:45:44

Re: Kvalitet aftershave lotions og colognes

TC, og temaet "Traditional Shaving" end ikke arrangeret. Lotioner blev diskuteret der.

7 Svar fra Wolfskin 2016-02-08 11:48:01 (redigeret: Wolfskin, 2016-02-08 11:49:07)

Re: Kvalitet aftershave lotions og colognes

Roma, bestilte du en pitralon i samme tjekkiske butik?

det er der - der er flere typer af dem

8 Svar fra kysa 2016-02-08 13:17:35

Re: Kvalitet aftershave lotions og colognes

Apoteker har østrigske mærke STYX naturkosmetiske. Tidligere i mændens linje var der en vidunderlig barberingsbalsam med naturlige æteriske olier i form af meget flydende mælk - 100 ml. I et mørkebrunt glasfarmaceutisk flaske. Min mand husker stadig denne balsam (den måde blev i 1997 købt, mærket kom til Rusland i 1994), siger han, at der ikke var noget bedre end ham endnu. Irritation af huden efter barbering tog afsted "med et knus," fugtet, elimineret skrælning og overdreven olieagtig hud. Aromaen var citrus-woody, lys, men vedholdende. I øjeblikket har STYX naturkosmetiske en serie "Winner" til mænd:

Der var engang en linje for "Harley Davidson" til mænd - et komplet sæt - skum / barbering gel, dezic, t / in, p / barbering lotion. Værdi for pengene var fremragende! Lotion p / barbering og skum d / barbering virkelig kunne lide mig (disse var 2. æreplads).

Gode ​​lotioner og balm p / barbering fra israelske firmaer. Opmærksom og fortjener mændens linje fra den græske kor.

Tip 1: Sådan bruges aftershave

Indholdet af artiklen

 • Sådan bruges aftershave
 • Må mænd bruge kosmetik
 • Sådan håndteres kløe intimt sted efter barbering

Sådan vælges aftershave

Sådan bruges aftershave

Tip 2: Sådan bruger du en lige barberkniv

 • - et spejl;
 • - lige barbermaskine;
 • - vand;
 • - barberkrem (helst på basis af glycerin);
 • - barbering børste

Tip 3: Sådan vælges et ansigts lotion

Sådan bestemmes hudtype

Først skal du finde ud af din hudtype. Omkring midten af ​​dagen, uden at vaske dit ansigt, skal du fastgøre et tyndt hvide ark eller serviet til midten af ​​panden. Hvis der er en plet tilbage af talg, er din hud olieagtig. Hvis pletten ikke er tydeligt synlig, har du sandsynligvis en blandet hudtype. Hvis der slet ingen plet er, er din hud tør.

Hvad skal man se efter, når man vælger en lotion til ansigtet

Nu ved du din hudtype. Du kan gå til butikken for lotion. For olieagtig hud er det perfekte middel, der indeholder zink. Det tørrer huden og hjælper med at bekæmpe acne og acne. Lotioner til olieagtig hud tilføjer stoffer, der indsnæver porer, eliminerer olieagtig glans og giver huden en mat finish. De rengør huden rent om morgenen, inden du bruger sminke og om aftenen, når sminke skal vaskes af.

Hvis du har blandet hud, så skal du bruge mere blide lotioner. Vælg et middel, der bevarer fugt og normaliserer hudens PH-niveau. Over tid vil de fede områder stoppe med at producere overskydende talg, og ansigtsudseendet vil blive bedre. Du ville bedre skifte mellem kosmetik, bruge morgenkrem til olieagtig hud, og om aftenen, tværtimod, fugtgivende. Derefter bliver din hud ikke for tør og samtidig slippe af med olieagtig glans.

For tør hud skal du få et nærende, fugtighedsgivende middel. Vælg en lotion, der indeholder glycerin, kamille, samt berigede olier, som vil give din hud en glød og glans. Brug lotion om morgenen, før du anvender makeup. Faktum er, at disse kosmetik næsten altid indeholder alkohol, og det kan tørre dit ansigt endnu stærkere. Om aftenen er det bedre at anvende en fed creme til din hud, der vil mætte cellerne med vand og nyttige elementer.

Hvorfor læse sammensætningen af ​​lotion?

Når du vælger en lotion til huden, skal du læse grundigt sammensætningen. Bemærk, at de mere naturlige stoffer en kosmetik har, jo mere gavnlig vil det være på huden. Derudover kan de kemiske elementer i sammensætningen forårsage allergier og irritation. Vær opmærksom på prisen. Et godt middel kan ikke koste for billigt. Værdi for pengene - kvaliteten er den vigtigste regel, når man vælger et kosmetisk produkt.

Aftershave lotion

Barberingsprocessen er fast etableret i moderne menneskers hverdag, og det er ofte barbermaskinen, der bruges som hovedværktøj. For at forhindre irritation og forbedre hudtilstanden, bør du bruge aftershave lotion.

Egenskaber og værdi

Dette værktøj er et obligatorisk led i proceduren for barbering, og forsømmelsen af ​​dens anvendelse truer med rødme, tørhed og irritation af huden. Klassisk lotion hjælper med at hydrere epidermis og helbrede mikrotraumas og udskæringer, der forlades af bladet.

Gode ​​lotioner har antiseptiske virkninger og giver en fuldstændig ansigtspleje, der giver følgende effekter:

 • rødme og hudblødgøring;
 • fugtgivende og toning;
 • desinfektion og restaurering efter mekanisk skade
 • beskyttelse af dermis fra den negative påvirkning af eksterne faktorer;
 • celleregenerering;
 • hvilket giver en behagelig aroma.

Også blandt fordelene ved at bruge aftershave-lotioner er at give en let tekstur, en ensartet fordeling over overfladen af ​​dermis, giver et velplejet og smukt udseende til ansigtet som helhed.

Ulemperne omfatter en mulig brændende fornemmelse og øget irritation. Dette resultat indikerer en mismatch af hudtype. Allergier kan også opstå på grund af individuel intolerance over for visse stoffer.

Kvalitative udvælgelsesregler

Den første ting at overveje, når du vælger en lotion efter barbering - dette er typen af ​​din hud. Til fedtet og betændt epithel er et middel med en antiinflammatorisk virkning egnet, hvilket vil reducere sekretionen af ​​talgkirtlerne og give ansigtet en døsighed. I dette tilfælde vil alkoholbaserede produkter være passende.

Til tør og følsom hud er det bedre at købe fugtgivende lotioner uden alkohol baseret på nærende olier. Sådanne produkter bør være hypoallergen og indeholder en række plejende ingredienser som aloe vera, panthenol, vitamin F beroligende og helbredende vitamin A. Normalt etiketten sætte markøren "til følsom hud".

Før du bruger et produkt, skal du sørge for at udføre en hurtig test for tilstedeværelsen af ​​en allergisk reaktion. For at gøre dette kan du håndtere en lille mængde lotion på underarmen. Hvis der efter 20-30 minutter ikke findes nogen reaktioner på huden, så kan produktet bruges til det tilsigtede formål.

Lotion til kvinder bør have en delikat og mild effekt, og også forsigtigt genoprette huden. Eventuelt kan du vælge et middel til at bremse hårvækst.

Hjemmelavede opskrifter

Hidtil er det muligt at forberede ethvert kosmetisk produkt hjemme, og aftershave lotion med egne hænder er ikke en undtagelse.

For at forberede dette værktøj med egne hænder, skal du:

 • alkohol, vodka eller rom;
 • destilleret vand
 • alun (dobbeltsalte, som kan købes på apoteket);
 • olivenolie;
 • æterisk olie at vælge imellem
 • glycerol;
 • krydderier.

Fyld beholderen med en alkoholholdig væske i en mængde på 100 ml. Hæld langsomt i 50 ml vand. Under omrøring tilsættes olivenolie og en blødgørende ingrediens - glycerin. Kaste en knivspids alun og bland. Tilsæt den opnåede middel med ether og krydderier, læg i en ren flaske og ryste godt.

Lad lotionet komme i 2 uger i et mørkt, køligt sted. Glem ikke at ryste fra tid til anden. Efter en bestemt periode, spænd værktøjet (til adskillelse af krydderier), og du kan trygt behandle dit ansigt efter barbering med kold lotion.

For dem, der gentagne gange har barberet, og han ved, hvilke konsekvenser alkohol kan forårsage et særligt følsomt og følsom hud, anbefales det at erstatte denne komponent med et andet bindemiddel - gin eller infusion af eg bark. Disse komponenter vil have en mildere effekt og vil ikke "belønne" med brænding og skrælning.

Glem ikke at tilføje kaliumalum, stoppe blodet. Citrus sorter samt cedertræ, eucalyptus og lavendel olie er fremragende som æteriske olier.

For modstandere af alkoholholdige kosmetik udviklede et særtilbud.

Forberede denne opskrift, forberede:

 • æbleeddike - 5 spsk. l.;
 • appelsinjuice - 5 spsk. l.;
 • tinktur af hassel - 3 spsk. l.;
 • Bergamot og citronolie - 5 dråber.

Præparatet for fremstilling og holdbarhed er desuden ikke anderledes end den første opskrift. Når du anvender duften af ​​eddike forsvinder, så du ikke kan bekymre dig om den skarpe aroma.

En fremragende køleindstilling ville være følgende opskrift:

 • vodka eller medicinsk alkohol - ½ kop;
 • hassel tinktur - ¼ kop;
 • glycerin - 1 spsk. l.;
 • agurkolie - 5 dråber;
 • pebermynteolie - 5 dråber;
 • alun-knivspids.

Sådan en forfriskende og forfriskende lotion vil tone enhver hud i en tone, hvilket gør den smidig, ren og blød.

Bestsellere

Ikke alle kan lide at tinker med madlavning hjemmelavede opskrifter, og ofte er der ikke tid nok. Derfor foretrækker de fleste mænd butiksbud, blandt hvilke der allerede er mange elskede mærker og mærker. Og for ikke at fejlberegne og vælge den bedste aftershave lotion, vil det være nyttigt at gøre dig bekendt med vurderingen af ​​de mest populære muligheder.

Nivea

Dyb fugtighedscreme til følsom hud med en let tekstur og en knap hørbar aroma. Det omfatter Active Comfort kompleks, som huden beroliger ned og fugtes på et dybt niveau. Det er vigtigt, at denne serie ikke indeholder alkohol og lignende komponenter i aggressiv handling. Den bløde formel er forsynet med kamilleekstrakt og E-vitamin, som er en del af det kosmetiske produkt.

Gillette

Måske det mest populære valg blandt den stærke halvdel. Da værktøjet er beregnet til beroligende og blødgørende epitelet, har lotionerne en frisk og forfriskende lugt. Indeholder alkohol og helbredende aktive ingredienser. Efterlader ikke mærker og irritation.

Adidas

Det berømte sportsmærke Adidas glæder sine fans med forfriskende aftershave lotioner med en unik opskrift. Den indeholder specielle ingredienser, som beskytter huden mod irritation og fremmer helbredelsen af ​​mikrotraumas. På trods af alkoholindholdet, velegnet til alle typer af dermis.

Gamle krydderi

Ofte annonceret, og derfor indeholder et populært mærke også alkohol i sine lotioner. Dette påvirker imidlertid ikke fugtigheds- og forfriskende mænds hud. Og blødgørende ingredienser forhindrer følelsen af ​​tæthed og tørhed. Old Spice tilhører det gennemsnitlige prissegment.

Loreal

Til fremstilling af kosmetiske produkter fra L'Oreal Paris anvendes en formel med lavt alkoholindhold, som beskytter huden mod udtørring og afskalning. Producenten tilbyder flere muligheder for aftershave, der har forskellige effekter. Så der er linjer med øjeblikkelig fugt og hurtig genopretning; forfriskende alkoholfri produkt; antibakteriel lotion, eliminerer rødme og betændelse og effektivt desinficerer.

Mennen avalche

Ungarsk lotion produceret i flasker på 100 ml. Takket være provitamin B5 indeholdt i sammensætningen, er huden straks fugtet og tonet. Indeholder alkohol og har en kraftig køleeffekt. Det har en frisk, lidt tær lugt.

Ny Dawn

Under dette mærke produceres flere typer væsker med høje vedligeholdelsesegenskaber med det samme. Værktøjet vil give lys og ømhed, og duften lugter i lang tid på din hud. De vigtigste komponenter er en ekstrakt af aloe vera og tang, allantoin, menthyllactat, vitamin A, E, D. Balm beskytter mod mekanisk beskadigelse, blødgør og forhindrer irritation.

Under barberingen er huden mest forsvarsfri og udsat for mekanisk skade. Derfor bør du ikke forsømme brugen af ​​specielle lotioner til barbering for at forhindre dette og forlade ansigtet sikkert, smukt og sikkert. De beskytter ikke kun fugt og beskytter følsomt epitel, men giver også huden et frisk, sundt udseende.

Aftershave - hvilken skal man vælge?

Rødme, kløe, tør hud - hyppige konsekvenser af barbering. Heldigvis kan du undgå problemer ved at bruge et passende efterskæringsprodukt efter proceduren eller efterskæringer (efter barberingen - efter barbering), som beroliger og fugter huden. Aftersheyva er alkoholisk og alkoholfri (den første har som regel en stærk aroma). Du bør vælge de produkter, der passer til din hudtype.

Hvis du har normal eller olieagtig hud, kan du bruge alkoholholdig lotion, tonic eller cologne. Alkohol toner og desinficerer godt, men kan forårsage tørhed og brænding, men den ubehagelige virkning er let elimineret ved kold: Hvis du vasker dit ansigt med varmt vand og derefter koldt vand efter en barberingsproces, vil irritation fra aftershiva mærkbart falde. I stedet for vand kan du bruge et stykke is eller et isende våde håndklæde, der skal påføres ansigtet i et par minutter. I nogle frisører foretager de noget som dette: Først lægger de et koldt håndklæde i ansigtet, så påfør et barberingsprodukt på huden, og sæt håndklædet på igen.

Det er muligt at reducere den brændende fornemmelse af aftersheiva efter alkohol, hvis den anvendes med lette cirkulære bevægelser (uden stærkt tryk og slibning). Du kan blot sprøjte produktet på dit ansigt uden at røre det med dine hænder (det er sandt, hvis du for eksempel barberet før morgenmaden - hvem vil drikke kaffe med duften af ​​eau de cologne?) Eller gnid nogle dråber i dine hænder og klap derefter den barberede hud.

Hvis huden er tør og følsom, skal du være opmærksom på midlerne uden alkohol - cremer, mælk efter barbering eller balsam. De har en tyk konsistens, fugter, nærer og lindrer huden; Ofte er der stoffer, der helbreder mikroskæringer og reducerer inflammation. Det er let at bruge lægemidlet: En lille mængde af det påføres ansigtet og forsigtigt gnides.

Alum (læs mere om dem her), som normalt bruges som SOS-middel til nedskæringer, er også en glimrende metode: de har en positiv effekt på huden, lindrer det og regulerer talgkirtlen.

Kvalitetskrem og efterberetningskolomer (Side 1 af 7)

Sider 1 2 3... 7 Næste

Du skal logge ind eller registrere for at skrive et svar.

Beskeder 1 til 25 af 169

1 tema fra z89 2016-02-08 09:15:15

Emne: Kvalitets aftershave lotions og colognes

Kære Medlemmer! Del dine erfaringer med at bruge lotion og barberingskolomer. Jeg har praktisk talt ingen erfaring, da jeg primært bruger balm og cremer, men jeg vil virkelig købe noget. Interesseret i produkter af specialiserede mærker som Proraso, Muehle, Truefitt Hill osv.

2 Svar fra z89 2016-02-08 09:59:26

Re: Kvalitet aftershave lotions og colognes

En lille forklaring, jeg vil gerne have oplysninger ikke kun om parfume sammensætningen, men vigtigst af alt, hvordan produktet håndterer direkte ansvar og komfortniveau under brug.

3 Svar fra Wolfskin 2016-02-08 10:35:20 (redigeret: Wolfskin, 2016-02-08 10:36:19)

Re: Kvalitet aftershave lotions og colognes

En lille forklaring, jeg vil gerne have oplysninger ikke kun om parfume sammensætningen, men vigtigst af alt, hvordan produktet håndterer direkte ansvar og komfortniveau under brug.

Find og bestil

Behagelig sandeltræ-citrus duft, lindrer perfekt irritation, omend i en ånd.

4 Svar fra Wolfskin 2016-02-08 11:22:11

Re: Kvalitet aftershave lotions og colognes

Generelt, fra billige New Dawn lotions lindre irritation meget godt. For eksempel, Kuznetsky Most eller Golden Galion. Og mænd er gode.

Ja, Novozarevskys er gode både effektive og i smag af mange dyre, de taber deres næse.

5 Svar fra mick1968 2016-02-08 11:36:42 (redigeret: mick1968, 2016-02-08 12:22:49)

Re: Kvalitet aftershave lotions og colognes

I øjeblikket bruger jeg besætningen og Maste.
Tilfreds. Mast er specielt godt.
Der var en erfaring med at bruge Solingen lotion.
Det er ikke helt ligesom det. Tørrer huden. Arom. parfume kunne ikke lide.
Muddy "whitish" væske, som mel blandet med vand. Ville ikke købe mere. For min smag, nonsens.

6 Svar fra Sergey S @ nych 2016-02-08 11:45:44

Re: Kvalitet aftershave lotions og colognes

TC, og temaet "Traditional Shaving" end ikke arrangeret. Lotioner blev diskuteret der.

7 Svar fra Wolfskin 2016-02-08 11:48:01 (redigeret: Wolfskin, 2016-02-08 11:49:07)

Re: Kvalitet aftershave lotions og colognes

Roma, bestilte du en pitralon i samme tjekkiske butik?

det er der - der er flere typer af dem

8 Svar fra kysa 2016-02-08 13:17:35

Re: Kvalitet aftershave lotions og colognes

Apoteker har østrigske mærke STYX naturkosmetiske. Tidligere i mændens linje var der en vidunderlig barberingsbalsam med naturlige æteriske olier i form af meget flydende mælk - 100 ml. I et mørkebrunt glasfarmaceutisk flaske. Min mand husker stadig denne balsam (den måde blev i 1997 købt, mærket kom til Rusland i 1994), siger han, at der ikke var noget bedre end ham endnu. Irritation af huden efter barbering tog afsted "med et knus," fugtet, elimineret skrælning og overdreven olieagtig hud. Aromaen var citrus-woody, lys, men vedholdende. I øjeblikket har STYX naturkosmetiske en serie "Winner" til mænd:

Der var engang en linje for "Harley Davidson" til mænd - et komplet sæt - skum / barbering gel, dezic, t / in, p / barbering lotion. Værdi for pengene var fremragende! Lotion p / barbering og skum d / barbering virkelig kunne lide mig (disse var 2. æreplads).

Gode ​​lotioner og balm p / barbering fra israelske firmaer. Opmærksom og fortjener mændens linje fra den græske kor.

Hvornår og hvordan man ansøger aftershave?

Vi fortsætter temaet aftershave lotions. Lad mig begynde at minde om, at lotion er opdelt i to hovedgrupper - alkohol og alkoholfri. I hver gruppe er der yderligere to undergrupper. Vandbaseret (alkohol) eller cremet. Ellers afhænger det hele af fabrikantens sammensætning og fantasi. Jeg vil ikke røre fantasien, men sammensætningen deler lotionene i parfumer, kosmetik eller medicinsk-kosmetiske produkter. Efterskælvende lotioner i parfumerisk kosmetisk kategori repræsenterer den største andel af lotionsegmentet. De har en næsten lige balance mellem parfume og komponenter til beroligende og genoprettende hud. Derfor kan de primært findes i butikker, der sælger kosmetik og parfume. Lotioner af den medicinske-kosmetiske kategori besidder en forholdsvis lille segmentandel. Her skiftes balancen mod de terapeutiske komponenter, og parfume-delen er minimeret eller fraværende helt og holdent. Disse produkter sælges hovedsageligt i apoteker og findes sjældent i parfumeforretninger.

Jeg var nødt til at fortælle lidt mere om typer af lotioner, da der er nuancer i deres anvendelse. Til at begynde med kan lotionen påføres straks efter barbering eller efter lidt tid. Anvendelse af lotion umiddelbart efter barbering er vigtigt, hvis du skærer dig selv eller er under sådanne forhold, at det forpligter dig. For eksempel dårligt vand, varmt klima med højt indhold af støv eller sand, overdrevent fugtigt klima. Under normale forhold må du ikke straks anvende lotion. Det er bedre at vente 15-20 minutter og derefter påføre det på huden. Der er to grunde. Den første er, at der som regel mange barbering om morgenen før morgenmad. Kosmetiske lotioner har en vedvarende lugt, der kan overføres. Du afhenter mad og fortsætter med at spise maden med den overtagne duft af din lotion. Vi må ikke glemme, at slægtninge også ikke rigtig vil lugte duften af ​​din parfume mens du sidder ved morgenmad. Jeg er sikker på, at aromaen til en lækker morgenmad og morgenkaffe i øjeblikket er meget mere behageligt. Den anden grund er, at huden er skadet under barberingen, og nu bruger du alkoholkrem, hvilket giver lidt mere stress og spænding. Brug ikke lotion med det samme, lad huden hvile lidt og genoprette dens naturlige temperatur. Tro mig, der vil være mindre spænding.

Hvordan man ansøger lotion? Der er to hovedmuligheder. Enhver, der elsker spændingen, og at det smelter stærkt af parfume, som hovedregel helligt hælder lotion på sin håndflade og straks påføres ansigtet, hvis det er en flaske uden sprøjte (Splash). Hvis en flaske med en spray, skal du blot sprøjte den direkte på ansigtet. Dette er bestemt ikke rigtig korrekt. Særligt dårligt er det faktum, at lotionen begynder at udføre funktionen af ​​cologne eller toiletvand. Jeg minder dig om, at dette er en førstehjælpsbehandling, og derfor bør du ikke bogstaveligt hælde det på dig selv, så det kan spredes over en kilometer fra dig. Den anden mulighed og mere korrekt. Uanset om der er spray eller ej, bliver lotionen ikke straks påført ansigtet, men gnides let i palmerne og presses derefter mod ansigtet. I denne udførelsesform er mindre forbrug og lotion ikke så aggressiv på huden. Dette gælder for parfumer og kosmetik lotioner på vand (alkohol) basis.

Creamy lotions (balsams og cremer) påføres 15-20 minutter efter barbering. Dette skyldes det faktum, at hudens naturlige temperatur skal genoprettes. De fleste af os bruger køligt eller koldt vand til at skylle skummet væk og hurtigt lukke porerne. Dette er korrekt, men ved lave temperaturer reduceres modtagelsen af ​​midler og deres terapeutiske komponenter signifikant. Det er derfor, at det er ventetiden værd. Og den anden grund er morgenmad igen.

Medicinske og kosmetiske produkter skal anvendes i henhold til læge eller producentens anbefaling. Men glem ikke ovenstående anbefalinger.

Jeg håber, at denne artikel har hjulpet dig med at anvende lotion. Dette er selvfølgelig ikke en obligatorisk henstilling til henrettelse. Alt er relativt, og du selv vil forstå, hvad der er mere korrekt for dig.

Jeg minder dig om, at aftershave lotions "Male Club" tilhører kategorien parfumerisk kosmetik. De indeholder den optimale mængde æteriske olier og er baseret på effektive naturlige ingredienser. Lotioner er egnede til normal og olieagtig hud.

Sådan bruger du en laser epilator derhjemme

Sådan farves hår med henna derhjemme