Typer af lasere: hvilken laser til fjernelse af hår er bedre

Opfindelsen af ​​laserudstyr gav en stærk impuls til udviklingen af ​​kosmetologi. Tidligere kvinder så i en drømmepilation fra kroppen, kæmpede med dem, og lasere blev fremragende hjælpere. Men du skal vide om typer af laser og deres effektivitet.

 • 1. Typer af lasere
 • 1.1. rubin
 • 1.2. alexandrit
 • 1.3. diode
 • 1.4. Neodym
 • 2. Indikationer for brug
 • 3. Kontraindikationer
 • 4. Den bedste type laser hårfjerning

Epilering ved hjælp af laserudstyr kom til menneskeheden for ikke så længe siden fra omkring midten af ​​det sidste århundrede. De mest populære af dem er diode.

Typer af lasere

De vigtigste egenskaber er kraften og bølgelængden, som er forskellige, ligesom de typer af lasere. Det sidstnævnte karakteristiske og giver laserfølsomheden over for melanin - hudpigment, som absorberer termisk stråling. Arbejdet med to indikatorer sammen sikrer succesen med de nødvendige procedurer. Og typerne af lasere til hårfjerning adskiller sig præcist i disse egenskaber.

rubin

Enheden blev introduceret til verden i anden halvdel af det sidste århundrede, og siden da er teknologien stadig i efterspørgsel. Den er baseret på en rubinstang lavet af aluminiumoxid med tilsætning af krom. Ruby enheder har en bølgelængde på 694,3 mm, som giver dig mulighed for effektivt at håndtere uønsket vegetation.

En unik funktion er, at denne enhed kun bruges til at fjerne mørkt hår, der vokser på let hud. Et sådant krav er berettiget, da en bølge af lys af lille længde absorberes af melanin. Hvis enheden bruges til mørk hud, vil melaninet på de behandlede områder kollapse, og efter det vil der være en hvid plet.

alexandrit

Det smalle anvendelsesområde for den tidligere enhed krævede konstruktion af en udskiftning. Hun blev alexandrit laser. Dens basis er lavet af samme materiale, belagt med krom. Størrelsen af ​​laserlysbølgen vælges ved høringen, før det planlagte kursus, og intervallet varierer fra 700-820 mm.

Alexandrite laser giver dig mulighed for at justere længden af ​​lysbølgen manuelt. Dette udvide anvendelsesområdet for dets anvendelse til hårfjerning og -korrektion. Og i modsætning til det foregående udstyr fjerner alexandrit-laser mørkt hår på mørk hud.

diode

Det hedder også safir, det er tredje fase i udviklingen af ​​sådanne enheder. Epilation diode laser bruges oftest. En stærk strøm af strålingsenergi gør det muligt at fjerne hår, selv fra sort hud, og det giver dig mulighed for at bruge en diode laser til epilering, også i sydens lande.

Lysbølgen er 800 mm, men der er en ulempe - lav arbejdshastighed. Dette kan forårsage ubehag for personen under epileringsprocessen og endda smerte. Du skal også have en stigning i antallet af sessioner for at få et mere effektivt resultat. Men på trods af dette var det diode laser hårfjerning, der blev tilladt af FDA at arbejde med teenage hud.

Neodym

Dette er den nyeste af tekniske enheder, der bruges til hårfjerning. Dens bølge har den længste længde på 1080 mm og den største effekt af alle enheder. Disse egenskaber gør det muligt for strålerne at trænge dybt ind i huden, og derfor har epilationen med en neodymlaser en skadelig virkning på hovedbunden.

En sådan bølgelængde gør det muligt at fjerne hår i en lys skygge på enhver hud. Neodymbaserede lasere anvendes også i ikke-kirurgisk hudforyngelse, især under laseropvarmning.

Indikationer for brug

Epilation er foreskrevet og ifølge lægernes vidnesbyrd kan årsagen være hypertrichose eller hirsutisme, det vil sige sygdomme, der fører til unormal hårvækst.

Hvis du har brug for et godt resultat af laser hårfjerning, vælges typen afhængigt af omstændighederne.

Hårintrowth vil også være en indikation, fordi håndtering af manglen på andre metoder er problematisk, mens forskellen i proceduren er nul. Dette gælder også for irritation efter barbering, hvilket medfører ulejlighed.

Laser hårfjerning er ordineret til atleter, der har brug for æstetik til kroppen.

Kontraindikationer

Proceduren med nogle risici, epilering med alexandrit laser og alle andre har en række forhold, hvorunder det ikke kan gøres.

 1. Hvis patienten er under 18 år, er proceduren forbudt, da hormonbalancen i den unge krop er ustabil.
 2. Du kan ikke brænde hår og gravid, fordi det kan uforudsigeligt påvirke deres helbred.
 3. Hvis på det foreslåede sted er der skader på huden, så proceduren kan ikke være, alt dette efterfølges af mesteren, gør depilation.
 4. Hvis huden er overfølsom, og denne test viste, kan laser hårfjerning ikke være truet af skade.
 5. Stop signalet vil blive udtalt allergiske reaktioner, herpes infektioner og foci af betændelse på huden, maligne tumorer.
 6. Hvis kroppen kaster influenza og andre virale infektioner, er det værd at vente med diode epilation.
 7. Forbuddet mod proceduren og dem, der er syge med diabetes mellitus ukompenseret stadium, hypertension, åreknuder.

Behandle mol skal også omhyggeligt efter at have foretaget en foreløbig undersøgelse for at studere naturen.

Den bedste type laser hårfjerning

Hver type procedure er god, men prioriteten vil blive mærket og egnet i materialetåsenheden. Bordet vil hjælpe dig med at bestemme hvilken laser hårfjerning vil være den bedste.

Hvilken laser skal du vælge til fjernelse af håret: diode eller alexrit?

Laser hårfjerning i mere end to årtier er en fælles måde at fjerne hår i lang tid. Alle disse år har udviklingen af ​​den nye metode været på gang, og nu er fjernelsen af ​​uønsket vegetation med en diode og alexrit laser den mest populære.

Princippet om drift

Laseremittere til medicinske formål har forskellige tekniske egenskaber. Bølgelængde, strålingstæthed og pulsvarighed er de parametre, som de adskiller sig fra.

Operationsprincippet for alle emittere er det samme. Alle dem, herunder diode og alexandrit, udsender lys af en bestemt bølgelængde. Lyset absorberes af hårets mørke pigment - melanin. Denne proces ledsages af frigivelse af termisk energi, hvilket er skadeligt for hårsækken.

Egenskaber ved laserstråling

En laser er en lyskilde, der udsender en smal stråle af lys. Dens entydighed ligger i den kendsgerning, at en sådan stråle af lys har en strengt defineret bølgelængde og divergerer relativt lidt i kontaktpunktet med overfladen af ​​et faststof. Med andre ord er denne stråling smal og monokromatisk.

Dette nøgleelement ved laserstråling tillader i mange henseender at overskride fotoepilering. Hårets melanin virker som centrum for lysenergiabsorption. Andre strukturer i huden - hæmoglobin, blodkar, melanin i huden næsten ikke absorberer og er ikke beskadiget af laserstrålingens virkning.

Med fotoepilation beskæftiger vi os med absorptionen af ​​lys med forskellige bølgelængder. Således er hud, hår og omgivende strukturer under angreb.

Diode eller alexrit

Både diode- og alexandrit-radiatorer er anordninger til kontaktfri fjernelse af uønsket vegetation. For at bestemme hvilken af ​​dem der passer bedst til hårfjerning, lad os identificere deres væsentligste forskelle.

alexandrit

Det udsender lys med en bølgelængde på 755 nanometer. Det antages, at med sådanne parametre er forholdet mellem energi, der falder ind i de dybe lag - dermis og tilbage på overfladen - optimalt. Risikoen for komplikationer hos patienter 1 - 3 fototype er lille.

diode

Genererer lys ved en bølgelængde på 800 nanometer. Dette er et område med medium absorption af melanin. Den bruges til 1-5 Fitzpatrick hudtyper. Det vil sige, det er velegnet til både lette skinnede patienter af den skandinaviske type og mørke svarte martater.

Det antages, at dets ydeevne ved arbejde med mørke mennesker skyldes den lange bølgelængde og pulsvarighed.

Både diode- og alexandritlasere kræver den obligatoriske aktive afkøling af huden. Således bliver proceduren ikke kun smertefri, men også mere effektiv. Årsagen er, at når overfladelagene af epidermis afkøles, falder hårets temperatur selv en smule. Derfor er hårsækken ødelagt af høje temperaturer, og huden lider ikke.

Hvilke resultater skal forventes

Fjern alt hår for evigt kan ikke en af ​​de eksisterende metoder. I tilfælde af en alexandrit eller diode laser, efter at have gennemført hele processen, kan uønsket vegetation glemmes i flere år.

For en signifikant reduktion i antallet af hår kræver 5-7 procedurer. Intervallet mellem dem kan være 1 - 3 måneder.

Antallet af procedurer afhænger af:

 • hår og hudtyper;
 • niveauer af mandlige kønshormoner;
 • hårvækst stadium.

Da målet for laserstråling er melanin, jo mere mættet hårfarven er, desto mere produktive er laserterapi-sessionen. På samme tid er grå og meget blondt hår, uden pigment, næsten ikke fjernet af laseren.

I løbet af sin udvikling går hårsækken gennem tre faser - anagen, catagen og telogen. Anagen-scenen varer ca. 2 år. På dette tidspunkt er håret i en tilstand af aktiv vækst. Det er forbundet med dermal papilla ansvarlig for dets ernæring og vækst.

Kun anagenhår reagerer på laserstråling. Når en anden batch hår kommer ind i denne vækstfase, kommer tiden til de næste sessioner af laserterapi.

Fremskridt i proceduren

For at resultaterne af hårfjerning skal tilfredsstille patienten og lægen, er det bedre at forberede sig på proceduren i forvejen.

uddannelse

Det er det samme, når det bruges til epilering af enhver type laser og omfatter:

 1. Påfør solcreme, hvis din session er planlagt til den lyse solsæson.
 2. Det anbefales ikke at solbade 6 uger før epilering.
 3. Du kan ikke bruge voksaflejring, elektroepilering og shugaring seks uger før starten.
 4. Dagen før proceduren bør du barbere det hudområde, der skal behandles.
 5. På epilationsdagen bør du ikke deltage i aktivt fysisk arbejde, du skal fjerne tung fysisk anstrengelse, swimmingpool og jacuzzi.

køling

Epilation med alexandrit og diode laser er ikke en smertefri procedure. Faktum er, at melaninet indeholdt i huden konkurrerer om absorptionen af ​​laserstråling med hårets melanin. Jo mere intens pigmentering af huden, jo højere er risikoen for skade. Jo stærkere patientens ubehag. Patienter beskriver typisk deres fornemmelser som en let brændende og prikkende fornemmelse.

Forskellige former for afkøling bruges til at beskytte epidermis:

 1. En kold luftstråle leveres til det behandlede område.
 2. Safirvindue. En speciel safirplade gennem hvilken koldt vand strømmer overlapper det behandlede område. Skud udføres direkte gennem vinduet.
 3. Brug en kølespray. Indbygget system i systemet, hvor sprøjten påføres umiddelbart før skuddet. Køling af huden her er baseret på den hurtige fordampning af freon fra overfladen af ​​epidermis.

Fremgangsmåden til fjernelse af håret er ens, når du bruger både diode- og alexandrit-lasere. Sekvensen af ​​handlinger er som følger:

 1. Eventuelle kosmetiske produkter skal fjernes fra det behandlede område.
 2. Selv om arme, ben og ryg kan behandles uden anæstesi, bruges den normalt i ansigt og bikini.
 3. Ved hjælp af en speciel gitter bestemmer lægen grænserne for stedet for epilering.
 4. Parametrene for strålingskraften for hver patient vælges individuelt. For nøjagtigt at vurdere graden af ​​strålingseksponering af en bestemt effekt, kan der laves flere testskud. Efter en time kan du evaluere resultatet.
 5. Hvis enheden ikke er udstyret med et aktivt kølesystem, anbringes der et tykt lag af kølegel inden starten af ​​sessionen.

Ideelt set er det øjeblikkelige respons på behandling fordampningen af ​​hårsakslen uden udseendet af andre synlige virkninger. Efter et par minutter kan der opstå hævelse og rødme i det område, der behandles. Varigheden af ​​disse bivirkninger og deres sværhedsgrad afhænger udelukkende af hårets farve og densitet. Typen af ​​laser dyse påvirker ikke forekomsten af ​​sådanne effekter.

Hvilken laser at vælge

Ved deres effektivitet er lasere, der anvendes til fjernelse af hår, næsten de samme. Alle dem - rubin, alexandrit, neodymium, diod viste høj effektivitet, når de arbejdede med mørkt hårdt hår. Deres anvendelsesområder og bivirkninger er forskellige.

anvendelsesområde

Bølgelængden udgivet af diode og alexandrit lasere er anderledes. Så, alexandrit-stråling (755nm) absorberes mere af hårets melanin. Lysstrømmen fra diodlaseren (800 nm) absorberes noget mindre af håret. Imidlertid absorberer andre kromoforer - hæmoglobin og oxyhemoglobin også en sådan stråling værre.

Derfor vil mørk hud med den samme strålingsfluxkraft blive mindre, når den behandles med en diodelaser. Dette medfører også forskelle i brugen af ​​disse emittere afhængigt af hudpigmentering. Så, alexandrit bruges hyppigere til epilering hos patienter med 1-3 Fitzpatrick fototype. En diode laser fungerer godt over et bredere sortiment. Han svinder for mørkt hår hos patienter 1-6 fototype.

En forudsætning for gode resultater i diode epilation er tilgængeligheden af ​​høj kvalitet dyb køling. Årsagen er den højere energitæthed af energi, der kræves til en sådan procedure.

Bivirkninger

Ved epilering trænger laserstråling normalt ind i huden til en dybde på 5 mm. Dette er nok til ødelæggelsen af ​​hårsækkene. Med korrekt indstillede emitterparametre og overholdelse af alle regler for forberedelse til proceduren er der ingen andre komplikationer, bortset fra lille rødme og hævelse.

Ved epilering med alexandrit på mørk hud (4-5 fototype) er risikoen for forbrændinger højere end ved arbejde med en diode emitter.

Andre bivirkninger - ardannelse, ændringer i pigmentering, follikler - forekommer kun, når reglerne for forberedelse til proceduren overtrædes.

Helt klart, hvilken laser er bedst umulig. Farven på hår og hud, apparatets kraft og tilstedeværelsen af ​​et kølesystem vil påvirke valget af en eller anden metode til fjernelse af uønsket vegetation. Men den vigtigste faktor er en erfaren kosmetolog. En god specialist kan få fremragende resultater på både diode og alexandrit laser dyser.

Forskelle mellem alexandrit og diode laser

Laser hårfjerning giver dig mulighed for permanent at slippe af med uønsket hår. Men før du optager proceduren opstår spørgsmålet, hvilken laser er bedre at bruge: alexrit eller diode? For at træffe det rigtige valg, er det klogt at først kende de vigtigste egenskaber for hver, for at identificere fordele og ulemper ved deres brug.


Alexandrit laser

Apparatets navn skyldtes brugen i opførelsen af ​​et naturligt mineral-alexandrit. Hvis huden er lys og håret har en mørk farve, er denne laser særlig effektiv. Det er fornuftigt at anvende det til at fjerne hår, der fremkommer på grund af hormonproblemer eller vokser på grund af nationale karakteristika. Disse hår er normalt ret hårde, har en høj densitet, og andre muligheder for epilering giver dem ikke det perfekte resultat. Den beskrevne laser fjerner dem bemærkelsesværdigt, nogle gange kun efterladt en ubemærket nedadgående.

Indgroet hår er også helt fjernet af denne enhed. Men den lette og tynde hår alexandrite laser virker ikke.

Når du arbejder på en laser, er det ikke muligt at forudsige kursets varighed på forhånd. Normalt tager det fra 6 til 8 sessioner, hvorfra en pause skal være en halv til to måneder. Men som regel opnås resultatet hurtigere end med en diodelaser.

Fremgangsmåden ved hjælp af en alexandrit laser er ret håndgribelig. I tilfælde af overfølsomhed tilbydes klienter lokalbedøvelse.

Kontraindikationer til brugen af ​​denne laser er:

 • sår, skader på huden;
 • herpes;
 • graviditet;
 • diabetes mellitus
 • eliminere antibiotika 10 dage før kurset
 • lys epilepsi;
 • onkologiske sygdomme
 • garvet hud (du skal opgive garvning 10 dage før proceduren);
 • Tilstedeværelsen af ​​hår uden pigment.

Diode laser

Hårfjerning med denne laser anbefales til ejere af let hår og mørk hud. Det er mest effektivt under disse forhold. Men elskere af solsenge og strande bør huske på, at umiddelbart efter at have taget ultraviolette bade, bør epilering ikke gøres med denne enhed, da huden i sidste ende vil få en dobbelt del af varme og lys, hvilket i sidste ende fører til for tidlig aldring af dermis.

Diode laser er aktiv mod hår, der er i vækststadiet. Af denne grund kan et fuldgyldigt resultat af procedurerne med en diodelaser kræve mere end ved anvendelse af alexandrit. Men igen kan det nøjagtige antal nødvendige procedurer ikke kaldes. Det afhænger helt af de enkelte karakteristika, mængden og kvaliteten af ​​håret, deres vækst. Det tager normalt fra 8 til 12 procedurer.

Under epilation anvendes en speciel gel, der afkøler huden, hvilket gør proceduren mere behagelig. Samtidig er epilationen helt smertefri.

Diodelaser påvirker mere omhyggeligt huden, hvilket eliminerer muligheden for skade. Men alligevel umiddelbart efter hårfjerning er det værd at skjule sig fra det aktive sollys.

Kontraindikationer til brug af en diodelaser er:

 • graviditet
 • Hudlæsioner
 • diabetes mellitus
 • Åreknuder
 • Accept af antibiotika 10 dage før proceduren inden kursets afslutning
 • Onkologiske sygdomme
 • Let epilepsi
 • herpes
 • Et betydeligt antal mol i det behandlede område

Husk at hver sag er individuel. For at finde ud af, hvilken metode der passer til dig,
Tilmeld dig en gratis konsultation via telefon: +7 (937) 07-07-22 2.

Hvilken laser er bedre til hårfjerning?

Artiklen diskuterer typerne af laser hårfjerning, beskriver fordele og ulemper ved hver metode. I slutningen kan du lave din egen konklusion, hvad du skal vælge fra udbuddet af tjenester på dette område på markedet for skønhedssektoren.


Efter fremkomsten af ​​laserterapi giver videnskabsmændene ikke op på at forbedre epileringsmetoder. I øjeblikket konkurrerer fire repræsentanter af denne type for deres popularitet:

 1. rubin
 2. diode
 3. alexandrit
 4. Neodym

Se også:

Ifølge princippet om anvendelse skelnes der indretninger til homogen og selektiv fotothermolyse. Selektiv type omfatter alle former for hårfjerning undtagen neodym. Lasere af den homogene type passerer en stråle af lysstråler ind i folliklen, der ødelægger det, når de opvarmes.

Ruby Pioneer

Ruby laser dukkede op i 60'erne af det tyvende århundrede. Enhedenes hovedkomponent er en rubinstang, som omfatter aluminiumoxid og krom.

Det kan bruges til at blande tatoveringer, hårfjerning og misfarvning af alderspletter. Men ulempen ved denne metode er betydelig, det anbefales ikke til personer med mørk hud eller solbrændthed, fordi der er risiko for lyspunkter eller forbrændinger på procedurens sted.

Alexandrit laser

Populær og nu er alexandrit metode. Det tager i gennemsnit fire gange at helt slippe af med håret i det ønskede område. Bølgelængden er lidt længere end rubin, ca. 750 Nm, mens anvendelsesområdet ikke er anderledes.

Roboternes kvalitet er noget højere, huden bliver smidig og levende. Procedurens smertefuldhed er minimal, og ved en høj smerte tærskel anvendes en særlig beroligende gel, og tiden i salonen tager i gennemsnit 40 minutter.

Diode metode

Diodeindretningens bølgelængde er 810 Nm. En mærkbar fordel var muligheden for anvendelse af kvinder med en mørk hud, men ikke mørkhudet uden risiko for ubehagelige pletter. Diode laser er effektiv med tilstrækkeligt hårdt hår og med deres overdrevne vækst gør det muligt at gøre dem bløde og usynlige.

Alle disse metoder er kun effektive med mørk hårfarve.

Hvis vi sammenligner diode- og alexandrit-metoden, kan vi ikke sige utvetydigt. Dioden har en lidt længere bølgelængde, men den kan ikke justeres, alexandritet har en lavere pulskraft, og køleprincippet ligger i krydestyring, dvs. ikke-kontaktkøling, hvilket gør epilering mindre følsom.

Det skal bemærkes, at effektiviteten af ​​forskellige metoder for hver zone er tvetydig. Til epilering af overlæben er det bedre at ty til alexandritmetoden og i den dybe bikini zone til dioden en. Faktum er, at dioden har en ringdiameter på 9 mm, som gør det muligt at trænge ind i mere komplekse zoner ved at fjerne huller.

Innovation - Neodym Laser

Metoden til fotogen termolyse tillod et andet udseende på epilationsprincippet. Det blev oprindeligt udviklet til mørkhudede kvinder. I modsætning til alle ovennævnte metoder leder det strålenes energi til hårcellerne og blodårene og ikke til melanin.

Bølgelængden når 1060 Nm, og arbejdshastigheden er højere end den anden, i gennemsnit tager det ikke mere end en halv time at behandle de mest komplekse zoner.

Hvis vi laver en komparativ analyse, kan vi give førstepladsen til neodymlaseren, den anden til alexandrit og diode og den tredje til rubinen. Fordelen ved neodym er muligheden for at bruge til enhver hudtype, hastighed og sikkerhed. Den eneste ulempe er prisen på denne enhed og som følge heraf fraværet i nogle saloner.

Princippet om forberedelse til hårfjerning er anderledes for alle, for nogle mennesker anbefales det at shave for nogle dage før proceduren, i andre denne periode varierer op til en uge.

Men at gå efter en epilation anbefales identisk, dybest set det:

• Gå ikke til solarium og bad i 2 uger efter eksponering;
• Må ikke solbade;
• Fugt huden med særlige midler for at forhindre, at det tørrer ud;
• Fjern ikke håret uafhængigt af det valgte område.

Resultaterne af laser hårfjerning afhænger i det væsentlige af overholdelsen af ​​disse anbefalinger.

De bedste diode lasere til fjernelse af hår. Gennemgang og bedømmelse

Hver anden kvinde ønsker at slippe af med uønsket hår én gang for alle. Med moderne teknologi er det nemt at gøre - brug bare laser hårfjerning. I denne artikel vil vi se på forskellige typer af sådanne enheder og fremhæve deres forskelle, fordele og ulemper. Og også vælge den bedste laser på markedet.

For råd og køb af udstyr ring 8 800 777 08 69

Vigtige parametre i laser hårfjerning maskiner

 1. Strålingstype
 2. Procedurens varighed
 3. effektivitet
 4. Laser ressource
 5. Kølesystem
 6. Laser pris

Lad os først se på typerne af lasere:

 • diode
 • alexandrit
 • Neodym
 • rubin

Rubinlaseren arbejder ret langsomt (ca. 1 puls per sekund) og er ikke egnet til garvet hud samt blondt hår. Nu anvendes næsten ingen lasere.

Alexandrite laser er hurtigere (1,5 pulser per sekund) og er heller ikke egnet til blondt hår og garvet hud. Plus alexandrit laser smertefri procedure og hastigheden af ​​hårtab.

Diodelaser er hurtigere (2 eller flere pulser per sekund) og klare sig med noget, selv blondt hår.

Et entydigt svar på spørgsmålet: Hvilken er den bedste alexandrit- eller diodelaser, der ikke virker. Det hele afhænger af typen af ​​hud, hårfarve og individuelle egenskaber.

Procedurens varighed afhænger af mange faktorer, herunder størrelsen af ​​manipulatoren og lyspunktet, kapaciteten af ​​denne særlige laser. For eksempel klare diode lasere en og en halv gange hurtigere end alexrit dem.

Nogle lasere præsenteret i vores anmeldelse bruger innovative teknologier SHR (super hårfjerning). Denne teknologi giver dig mulighed for at øge frekvensen på store hudområder til 10 Hz, hvilket øger proceduren betydeligt (fra 30 til 15 minutter til fods). Afhængig af den gennemsnitlige varighed af proceduren vil der blive tildelt ratings.

Effektiviteten af ​​hårfjerningsproceduren afhænger af bølgelængden og deres kombinationer. De mest avancerede lasere kræver 4-6 procedurer for at opnå en varig effekt, som varer i årevis.

Vores anmeldelse præsenterer populære modeller af laser enheder og deres ressource varierer fra 70 tusind til 20 millioner flapper. Jo større laserens ressource er, desto mere rentabelt er et sådant køb til salonen. Undtagelsen er alexandrit lasere, med en mindre ressource er antallet af blinker brugt på patienten også flere gange mindre.

Effektiviteten af ​​kølesystemet afhænger af smertefriheden af ​​proceduren, og dette er en meget vigtig indikator. Ikke alle er i stand til at udholde smerte i 40-50 minutter, og selv med brugen af ​​bedøvende geler giver køling af håndstykket selv og frysning af smerte håndgribelige resultater. Kunderne er tilfredse og kommer tilbage igen.

Omkostningerne til ethvert udstyr til en skønhedssalon eller skønhedssalon bør være økonomisk begrundet. Dyrt laser, der købes i salonen med lav trafik, betaler meget længere. Derfor er prisen ikke den sidste parameter, hvormed du kan navigere for at finde den optimale løsning.

Typer af lasere til hårfjerning - hvilken laser er bedre?

Der er lasere af forskellige typer, og hver af dem er designet til forskellige typer hår og hud. Hvordan man ikke får forbrændinger, og får det mest effektive resultat? Lad os finde ud af det sammen.

I Moskva er det ikke længere! Kun indtil 31. januar 2018!
Laser hårfjerning til prisen på voks fra "Arbat Esthetics"!

Princippet om laser hårfjerning

For at forstå, om laser hårfjerning passer til dig og hvilke af dens typer er bedre, skal du forstå kernen i proceduren.

Laser hårfjerning er hårfjerning ved opvarmning af hårsækken. Kan penetrere dybt under huden, ødelægger laserstrålen follikelen og endda papillen, der føder den. Således er laser hårfjerning betragtes som den mest effektive og sikre procedure til fjernelse af uønsket hår.

Mere detaljeret og med nuancer diskuteres laser laserfjerning i en separat artikel.

Selvom laser hårfjerning ikke forårsager akut smerte, bruges specielle cremer og salver, som forhindrer ubehagelige fornemmelser, især i intime områder, til særligt følsomme patienter.

Er en laser billigere end voks?
Hvordan så?

Pris sammenligning til laser hårfjerning. Vi leder efter fordele.

Besparelser fra 2.000 til 20.000 rubler.

Laser hårfjerning: typer af lasere og deres fare.

Kosmetiske enheder til laser hårfjerning er forskellige typer af lasere. Typerne af lasere selv adskiller sig primært i deres bølgelængde. Jo længere bølgelængden er, desto større dybden af ​​indtrængen og effektiviteten af ​​proceduren. De mest populære typer af lasere, der anvendes i kosmetologi, er alexandrit og diode.

Overvej typerne af lasere for at øge stråleets sikkerhed og dybde.

Hvilken laser er bedre - diode eller alexandrit

Ja, i dag er diode og alexandrit installationer den mest almindelige. For at forstå, hvilke af disse typer der er bedre og mere effektive, lad os se på alle mulighederne for de typer laser hårfjerningsmetoder.

Ruby Laser

Anvend ruby ​​laser begyndte for længe siden og aktivt brugt det indtil 1998. Denne laser er den ældste blandt alle, selvom den bruges i nogle andre skønhedssaloner.

I en rubinlaser er pulsfrekvensen 694 nm. En sådan impuls virker på huden i 3 millisekunder, og dens effekt er 40-60 J / kvm. se. Med denne laser kan du kun fjerne mørkt hår på let hud. Lysere hår tillader ikke at fjerne bølgelængden og effekten. Når der anvendes på mørk hud, kan der opstå hævelse eller pigmentering. Det er nødvendigt at omhyggeligt henvende sig til brugen af ​​en rubinlaser.

Fjernelse af lys og rødt hår: nej.
Hårfjerning på mørk hud: nej.
Muligheden for anvendelse på enhver del af kroppen: ja.
Omkostningerne ved proceduren: $.
Effektivitet: **
Burn Risk: *****
Procedurens varighed: *****

Epilation med alexandrit laser

Syntes at erstatte rubinlaseren. Det genererer en længere bølge af stråling - 725 nm. Derudover er pulsrepetitionshastigheden 5 Hz, hvilket er præcis 5 gange hurtigere end en rubin. Jo mørkere håret er, desto højere effektivitet. Den maksimale effekt på lys hud, uden solskoldning. Da laseren er mere kraftfuld, kræves ekstern hudafkøling under proceduren. Med forkerte indstillinger kan du blive brændt.

Blondt hår fjerner ikke. Men du kan udføre proceduren for en lysbrun.

Selvfølgelig er effektiviteten ved at bruge alexandrit laser meget højere end rubin, men patienter klager ofte over smerte efter laser hårfjerning på disse typer af lasere.

Fjernelse af lys og rødt hår: Meget lys og grå - nej.
Hårfjerning på mørk hud: nej.
Muligheden for anvendelse på enhver del af kroppen: ja.
Omkostningerne ved proceduren: $$.
Effektivitet: ***
Risiko for forbrændinger: **.
Procedurens varighed: ***

Diode laser hårfjerning

I en diodelaser er bølgelængden 800 - 900 nm, og pulsens varighed er op til 30 ms med en frekvens på 1 Hz. Sådanne parametre gør det muligt at udføre proceduren selv på stærkt garvet hud: Effekten udføres både på melanin og på de kar, der fodrer hårsækken.

Med sin hjælp er det umuligt at fjerne helt gråt hår, men denne type lasere klare blondt hår med melanin. Takket være dens bølgelængde trænger diode laserstrålen ind i huden til 3,5-4 mm og giver dig mulighed for helt at ødelægge hårsækken. En af de mest effektive typer laser til fjernelse af hår.

Fjernelse af lys og rødt hår: ja.
Hårfjerning på mørk hud: ja.
Ømhed: *.
Muligheden for anvendelse på enhver del af kroppen: ja.
Omkostningerne ved proceduren: $$.
Effektivitet: ****
Risiko for forbrændinger: **.

Neodymium laser hårfjerning

Neodymlaseren skelnes ved, at pulsens varighed er 100 millisekunder, og bølgelængden er meget længere end i alexandrit - 1064 nm.

Essensen af ​​strålingens påvirkning med en sådan bølgelængde er ikke kun effekten på melanin, men den mulige koagulering af blodkar, der fodrer håret. Generelt bruges neodym-enheder til fjernelse af det vaskulære netværk på huden, så effekten af ​​epilering er bygget på dette - for at fratage kraftens hår og derved "dræbe" det. Imidlertid er effekten af ​​sådanne lasere lavere end den af ​​ovenstående, hvorfor procedurens varighed og dens effektivitet falder.

Neodym planter er næsten ikke fundet i skønhedssaloner og er kun tilgængelige i specialiserede klinikker.

Fjernelse af lys og rødt hår: ja.
Muligheden for anvendelse på enhver del af kroppen: ja.
Omkostningerne ved proceduren: $ $ $.
Effektivitet: ****
Procedurernes varighed og antal procedurer: ****

Elos epilation

Dette er en moderne udvikling, der omfatter to typer virkninger på håret. Den første er lys, den anden er aktuel. Enkelt sagt, Elos hårfjerning kombinerer to typer: elektrolyse og laser hårfjerning.

Essensen af ​​metoden er, at laserstrålen opvarmes af håret, og den elektriske impuls lanceres under huden og ødelægger hårsækken på en stor dybde - 5-6 mm. Plus Elos hårfjerning er, at regelmæssig laser hårfjerning kan fjerne hår i en dybde på 4 mm. Funktionerne i proceduren er, at det tager meget længere tid end ren laser hårfjerning, hvilket påvirker omkostningerne.

Fjernelse af lys og rødt hår: ja.
Sårhed: ****.
Muligheden for anvendelse på enhver del af kroppen: ja.
Omkostningerne ved proceduren: $ $ $.
Effektivitet: ****
Procedurernes varighed og antal procedurer: ***

Laser hårfjerning

For mange er denne procedure for at slippe af med uønsket hår kendt under navnet "koldt hårfjerning." Hår ved hjælp af denne epilering brændes normalt med en alexandrit eller en diodelaser med en speciel kølefæstning. Således føler en person ikke smerte. Ved standardprocedurer kan du bruge anæstetisk komprimering før proceduren og ikke overbetale for dysen. Bemærk, at denne procedure ikke kan gøres på "nogen" klinik, og for implementeringen skal du have en specialist på højt niveau. Muligheden for at fjerne lys hår på mørk hud er ikke blevet bekræftet.

Fjernelse af lys og rødt hår: ja.
Ømhed: *.
Muligheden for anvendelse på enhver del af kroppen: ja.
Omkostningerne ved proceduren: $$$$.
Effektivitet: ****
En specialist på højt niveau er påkrævet!

Laser hårfjerning kan udføres ved kontakt og kontaktløs måde: det afhænger alt om, hvorvidt laser dysen kommer i direkte kontakt med huden.

Når du arbejder med rubin- og alexandrit-lasere, bruges ikke-kontaktmetoden som regel: Laserdysen hviler på huden med en speciel stativ, og laseren behandler overfladen med en stråle. Moderne diodeanordninger arbejder i kontakt - I slutningen af ​​dysen er der en speciel linse, der desuden fokuserer laserstrålerne på de eksisterende hår og øger epileringens effektivitet.

Laser hårfjerning. Hvad er bedre: diode eller alexandrit laser til ansigt, krop, bikini zone. Kontraindikationer og effekter, resultater, fotos

Fjernelse af uønsket kropshår er en almindelig kosmetisk procedure. Den største efterspørgsel er laser hårfjerning. Det mest almindelige spørgsmål er, hvilken laser der skal vælges - diode eller alexrit?

Hvem har brug for laser hårfjerning

 • Hypertrichose - øget hårvækst på steder, hvor de skal vokse. Behovet for og antallet af sessioner bestemmes individuelt.
 • Hirsutisme - hårdt mørkt hår hos kvinder for den mandlige type (ansigt, bryst, mave).
 • Særlige krav til arbejdstagernes hygiejne inden for visse aktivitetsområder (kokke) samt til sportsfolk (svømmere, vægtløftere, gymnastikere).
 • Overfølsomhed over for andre metoder til at udrydde uønsket vegetation på kroppen, indvækst på håret.

Hvem er forbudt

Laser hårfjerning procedure (diode eller alexrit laser) har nogle uønskede konsekvenser.

Absolut kontraindiceret til personer, der lider af følgende sygdomme:

 • epilepsi;
 • diabetes mellitus i det decopenserede stadium
 • fotodermatitis og somatiske hudpatologier;
 • maligne neoplasmer;
 • pulmonal tuberkulose i aktiv form
 • systemiske blodsygdomme;
 • grå eller dunet hår
 • tage antibiotika af tetracyclingruppen;
 • smitsomme sygdomme.

Det er uønsket at udføre proceduren, hvis:

 • medicin, der forårsager lysfølsomhed i huden bliver taget
 • tilstedeværelsen af ​​herpes i procedurens område
 • sygdomme i det kardiovaskulære system i dekompensationsform;
 • graviditet, laktationsperiode
 • godartede neoplasmer med en progressiv tendens;
 • hyperpigmenteret nevi;
 • diffus giftig goiter;
 • hormonelle lægemidler.

Diode laser

Princippet om drift af diodlaseren er at generere højeffektbjælker, der opvarmer hårsækkene. Bølgelængden er 810 nm. Ødelæggelsen af ​​pæren opstår, processen med naturlig ernæring stopper, og håret selv bliver lysere og tyndere.

På tidspunktet for generering af stråler er huden ikke såret, graden af ​​påvirkning er minimal. Tværtimod bidrager diode-laserproceduren til aktivering af hudregenerationsprocesser, lysning af pigmenterede zoner, udglatning af ar.

Fordele ved diodlaseren:

 • hår i 90% af tilfældene forsvinder for evigt;
 • 4-6 procedurer er nok til at få effekten;
 • interaktion med eventuelle hudtyper, herunder garvet, er tilladt
 • minimum rehabilitering periode
 • lav sandsynlighed for hudskader, forbrændinger, pigmentering og irritation;
 • lige effektivitet i kampen med både mørke og lyse hår.

Ud over de mange fordele ved diodelaser er der flere ulemper:

 • Høje omkostninger ved kurset.
 • Behovet for et stort antal sessioner for ejere af let hår.
 • Der kan være smertefulde fornemmelser på tynd, meget følsom hud.

Alexandrit laser

Hovedelementet i denne type laser er naturlig alexandritsten. Det opvarmer hurtigt op til en høj temperatur, bølgelængden er ikke mere end 755 nm.

Fordelene ved proceduren alexandrit laser:

 • Bevist gennem årene af brug i æstetisk medicin, den høje effektivitet af enheden.
 • Den mindste sandsynlighed for negative konsekvenser efter sessionerne.
 • Høj effektivitet ved fjernelse af mørkt hår på lys hud.
 • Efter sessionen bliver huden strammere, bliver mere elastisk, unaestetisk pigmentering forsvinder.
 • Varigheden af ​​effekten forsvinder i flere år efter nogle fulde forløb og til tider for evigt.

Ulemperne ved alexandrit laser omfatter:

 • Ubehagelige fornemmelser, sårhed i proceduren.
 • Behovet for mindst 8-10 sessioner.
 • De høje omkostninger ved proceduren.
 • Ikke-universalitet, som alexandrit laser er kun egnet til personer med en bestemt type udseende.
 • Et stort antal kontraindikationer og restriktioner, forbud mod kunstig eller naturlig brunbrun.

Forberedelse til laser depilation

Laser hårfjerning, diode eller alexrit metoder, kræver overholdelse af reglerne for foreløbig træning.

Det er vigtigt:

 1. 10 dage før starten af ​​den første session skal du ikke gå på solarium eller solbade i den åbne sol.
 2. Om 2-3 uger er alle former for depilations udelukket, bortset fra barbering. Du behøver ikke at trække, lette hårene i procedurens område. For at opnå et effektivt resultat bør hårene have en tæt mørk stamme og vokse jævnt.
 3. I 10 dage udelukker brugen af ​​tetracyclin antibiotika.
 4. I tre dage må du ikke tørre det epilerede hudområde med en alkoholholdig opløsning.
 5. Inden for et par timer er det epilerede område forsigtigt barberet, huden er ryddet af tidligere anvendte kosmetik (deodorant, cremer, makeup).

Brug ikke laser under menstruation. Det er bedre at udføre det et par dage før eller efter din periode.

Laser fjernelse procedure sekvens

Laser hårfjerning, uanset hvilken metode der vælges - diode eller alexandrit, indeholder flere obligatoriske trin:

 • På forberedelsesstadiet udfører kosmetologen test. Dette vil bidrage til at evaluere hudens reaktion efter kontakt med laseren, samt vælge det optimale niveau af energi. Meget afhænger af individuelle fornemmelser, smerte tærskel, medicinske indikationer.
 • En stråle er rettet mod det epilerede område af huden. Den passerer 4 mm og absorberes af stoffet melanin til stede i kroppen.
 • Lysenergi omdannes til varme, folliklerne og hårvækstcellerne opvarmes for fuldstændigt at ødelægge dem.
 • Der er en systemisk veksel af pulser og køling. Hvis epilationen udføres på ansigtet, bæres patienten beskyttelsesbriller for at beskytte mod skadelig stråling.
 • Trin for trin fortsætter specialisten med at behandle huden. Procedurens varighed afhænger af sted og individuelle karakteristika, kan variere fra 15 minutter til 2 timer.

Hvordan og hvorfor udføres køling?

Laser hårfjerning (diode eller alexrit metoder) har et generelt indflydelsesprincip. Takket være epidermisk afkøling kan en specialist bruge høje fluancer og reducere smertefulde fornemmelser under proceduren.

Der er flere effektive kølesystemer:

 • Kontakt. En transducer indbygget i værktøjets spids gør det muligt at afkøle den høje termiske ledningsevne. Proceduren giver mindre ubehag og udføres så smertefrit som muligt. Køletransduceren beskytter epidermis ved at skabe en kølelegeme på overfladen.

Hudafkøling efter laser hårfjerning med en diode eller alexrit laser udføres med en spraykryogen

 • Spray kryogen. Kølesprayen sprøjtes på det område, der skal depileres før eller efter impulsen påføres.
 • Luftkøling. Retningstrømmen har en temperatur på -34 ° C.
 • Hvilken laser er bedre at vælge for hårfjerning på ansigtet

  Problemet med uønsket ansigtshår kan løses med en laser. Hvilket er bedre at vælge - alexandrit eller diode? Valg af valg afhænger af de individuelle egenskaber, hudtype, farve og tykkelse af hår.

  Diodelaseren giver dig mulighed for at fjerne vegetation på delikate områder med maksimalt smertefri, lige så effektivt arbejde på alle fire fototyper, også på mørk hud. For at fjerne hårene på hagen er antennerne over overlæben, 5-6 procedurer, tilstrækkelige.

  Alexandrit laser til at fjerne ansigtshår er uønsket. Det kan levere smerte, efterlade ar og til tider fremkalde væksten af ​​nyt hår. Alexandrit laser er ineffektivt for grå, lys eller let hår, da det kun virker med melanin.

  Hvilken laser er bedst til hårfjerning på kroppen

  Huden på kroppen er mindre følsom end på ansigtet eller i bikiniområdet. Men når man vælger en laserteknik, skal man tage højde for flere faktorer. Alexandrite laser betragtes som "guldstandarden" i æstetisk kosmetologi, derfor er det det mest optimale valg til kropsepilation.

  Dysens diameter er 18 mm, hvilket gør det muligt for en enkelt stråle at behandle et stort hudområde. Hyppigheden af ​​udbrud - 2 per sekund, dette medfører den mindste tid brugt på proceduren. Smertefulde følelser fjernes med et effektivt kølesystem.

  Hvis patienten ikke tilhører den europæiske fototype, er det bedre at give præference ved valg af en diodelaser. Det er mere effektivt at fjerne blondt hår og på garvet hud. Det skal bemærkes, at håret efter diodefjernelsen ikke falder straks ud, men inden for 2 uger, så proceduren er mere behagelig at udføre i den kolde årstid.

  Hvilken laser er bedre til bikiniområdet epilation

  Bikiniområdet er et særligt følsomt hudområde, så den rigtige tilgang ved valg af teknik er yderst vigtig. Epilering i dette område kan være dyb eller klassisk. Diodelaser anses for at være den mest effektive til fjernelse af vegetation i bikiniområdet.

  På grund af dets egenskaber trænger strålen dybere ind i huden, absorberes til det maksimale af melanin og påføres nogen skygge af hår. En anden fordel ved valget for den følsomme zone er, at antallet af procedurer, der kræves for effekten, er meget mindre i sammenligning med alexandrit-laser. Diode laser eliminerer forekomsten af ​​forbrændinger og ar i særligt følsomme områder. Et let ubehag er muligt, men under forudsætning af et effektivt kølesystem er smertefulde fornemmelser under sessionen praktisk taget udelukket.

  Hudpleje efter epilering

  For at forlænge effekten af ​​proceduren skal du følge anbefalingerne:

  • Umiddelbart efter proceduren og i løbet af de første to dage påføres et beroligende creme på det laserbehandlede område (Panthenol, Bepanten).
  • De første 24 timer kan ikke vådte den behandlede overflade. I løbet af de næste 10 dage begrænser vandbehandlingerne til 5-10 minutter.
  • Hvis epilationen udføres om sommeren, bliver de behandlede dele uden solcreme med en indikator på mindst SPF35 ikke blanke i 1-1,5 måneder.
  • De første 3 dage bør afstå fysisk anstrengelse og alle former for massage, afstå fra ture til bad eller sauna.
  • Under hele kurset anbefales det ikke at trække voksende hår ud.

  Bivirkning ved laser hårfjerning

  Meget effektiv og hurtig måde at fjerne uønsket hår på kan give ubehag, smerte.

  Det har også flere bivirkninger:

  1. Perifollikulært ødem, erytem. Det opstår umiddelbart efter proceduren og passerer inden for et par timer. Behandlingen kræver ikke.
  2. Burns. Da energi omdannes til varme, er der mulighed for forbrændinger. Dette sker på grund af ineffektiv afkøling, krænkelse af procedurens teknologi. Særligt modtagelige for forbrændinger er garvet hud såvel som IV og VI fototyper.
  3. Folliculitis. Patienter der lider af hyperhidrose, er der risiko for betændelse i hårsækkene. En bivirkning kan også observeres hos personer, der besøger poolen mellem behandlinger.
  4. Konjunktivitis, nedsat synsstyrke. Når laser hårfjerning af ansigtsområdet udføres, er det vigtigt at overholde sikkerhedsforanstaltningerne - brug sikkerhedsbriller for at undgå skade på øjnene.
  5. Ardannelse, hyper- eller hypopigmentering. Som et resultat af en termisk forbrænding under niveauet af kælderen membranen, kan en patient danne et ar, udvikle hyper- eller hypopigmentering.

  Effektvarighed

  Antallet af sessioner af laser hårfjerning, samt valg af en diode eller alexander laser til fjernelse af håret, bestemmes individuelt. For at opnå resultatet i gennemsnit mindst 7-10 procedurer. Effekten af ​​laser hårfjerning kan vare i 4-5 år, men det afhænger alt af patientens individuelle egenskaber.

  Det er umuligt at slippe af med uønsket vegetation på dit ansigt, krop eller bikini zone for resten af ​​dit liv, men i tilfælde af rettidige støttesessioner kan effekten af ​​glat hud gøres permanent.

  Video om lasere til fjernelse af hår

  Diode eller Alexandrit:

  Bikini Epilation / Hvilken laser er bedre:

  Hvilken laser er bedre?

  Laser hårfjerning - den sikreste, mest effektive og hurtige metode til hårfjerning i lang tid. Hvilken laser er bedre: mere effektiv og sikrere? I denne artikel vil vi bare tale om de komplekse mekanismer for laser hårfjerning.

  Hvilken laser er bedre?

  Hvilken laser er bedre? I kosmetologi udføres metoden til laserhårfjernelse ved anvendelse af forskellige typer lasere. De adskiller sig i bølgelængde, effekt og varighed af pulserende stråling og dækningsområde.

  Se videoen på vores kanal om de eksisterende typer af lasere. Hvilken laser er bedre? Lær om tricks af laser hårfjerning

  Følgende procedurer anvendes til proceduren: flashlampe (fotoepilation), rubinlaser, alexandrit laser, diodelaser, yttrium-aluminium granat med neodymium (Nd: YAG).

  Mekanismen for laser hårfjerning

  Hvad er mekanismen for laser hårfjerning? At besvare spørgsmålet: "Hvilken laser er bedre?", Det er nødvendigt at overveje de tekniske egenskaber hos laserne. Blandt disse er vigtige:

  bølgelængde

  • Det vigtigste kendetegn ved kosmetologielaser er bølgelængden af ​​den udstrålede puls.

  laser effekt

  • Vigtige aspekter af effektiviteten og sikkerheden ved laser hårfjerning til huden er laserkraften og varigheden af ​​dens puls. Siden tiden for termisk afslapning af huden er 5-10 gange kortere end hårets hår, giver dette dig mulighed for at vælge pulsens varighed kortere end hårets afslapningstid. Og reducerer til den lavest mulige opvarmning af huden, hvilket eliminerer forekomsten af ​​forbrændinger. For at opnå den ønskede virkning opvarmer den termiske virkning af laserstråling håret til en temperatur, der ikke vil have negative virkninger på huden i form af pigmentpletter.

  kølesystem

  • En anden vigtig mekanisme for lasere er kølesystemet. Det sikrer procedurens komfort, forebyggelse af udseende af forbrændinger og aktivering af vellus hårets vækst. Det giver dig mulighed for at øge laserpulsens kraft.

  laserstråle diameter

  • Den næste vigtige mængde er laserstrålens diameter. Det bestemmes af apparatets udseende. Her tager vi hensyn til vores hudens mekanisme for at sprede laserstrålingen og derved reducere effekten af ​​dens påvirkning. Som et resultat heraf var en signifikant reduktion i strålingsdiameteren ved dybden af ​​follikelet i sammenligning med den oprindeligt indstillede på hudoverfladen. Kontaktkøling er meget effektiv, som giver dig mulighed for at øge kraften i en laserpuls. Dette sikrer den største effektivitet af proceduren og reducerer risikoen for forbrændinger til nul. Et slående eksempel på en kontaktkølet laser er MedioStar NeXT diode laser fremstillet i Tyskland og dens modifikationer.

  virksomhedskvalifikation

  • Det næste vigtige aspekt var, hvor laseren blev produceret. Made in Germany er garant for den bedste kvalitet, pålidelighed og sikkerhed i verden for de fleste mennesker. Effektiviteten, hastigheden og sikkerheden i løbet af laser hårfjerningsprocedurer afhænger ikke kun af typen af ​​laser. Det er vigtigt at tage hensyn til det land, hvor det blev produceret. Ud over virksomhedens kvalifikationer i den globale medicinske lasersektor.

  Hvad forbedrer laserens effektivitet?

  Laser hårfjerning udføres i en kontakt og ikke-kontakt måde: det hele afhænger af, om laser dysen kommer i direkte kontakt med huden.

  Når du arbejder med rubin og alexandrit lasere, bruges ikke-kontaktmetoden normalt. Laserdysen hviler på huden med en speciel stativ, og laseren behandler overfladen med en stråle. Moderne diode og alexandrit lasere arbejder i kontakt. I slutningen af ​​dysen er der en speciel linse, der desuden fokuserer laserstrålerne på de eksisterende hår og øger epileringens effektivitet.

  Hvilken laser er bedre?

  Blandt de mange typer lasere er ifølge eksperter ikke en enkelt laser universel. Der er ingen laser, der kombinerer alle de ideelle parametre for enhver person. Afhængig af de enkelte kendetegn ved vores hudtype og hårfarve vil nogle typer laser være mere effektive end andre. Imidlertid leverer de fleste centre tjenester på en bestemt type lasere. Under hensyntagen til fremskridt og innovation, tidspunktet for fremkomsten af ​​en bestemt type laserapparat, bør du se på diode- og alexritlaserne.

  Candela (USA) - GentleLASE (alexrit laser), GentleYAG (neodymlaser), GentleMax (kombinerer neodym, alexandrit og erbium ER: YAG laser). Quanta System (Italien) - Laser Systems Light A (alexandrit laser) og LightA Star (alexandrit og neodym-moduler). Lumenis (USA, Israel, England) - LightSheer (diode laser) og andre.

  Den ubestridte leder på listen over de mest pålidelige er Asclepion Laser Technologies GmbH (Tyskland) - MedioStar, MedioStar NeXT, MedioStar NeXT Pro-lasere (høj-effektdiode og alexandritlasere). Asclepion Laser Techologies er anerkendt som et af de mest kvalificerede virksomheder inden for den globale medicinske laserindustri for æstetisk medicin.

  Læs om interessant uafhængig forskning om effektiviteten af ​​laser hårfjerning i vores artikel "Permanent hårfjerning eller krympning?". Her forklarer vi årsagen til, at når man taler om lasere til hårfjerning, anbefales det at bruge udtrykket "hårreduktion" i stedet for "permanent hårfjerning".

  Typer af lasere

  For at besvare spørgsmålet: Hvilken laser er bedre, overvej de eksisterende lasertyper og metoder til laserfjerning.

  Mekanismen for laser hårfjerning. Hvilken laser er bedre?

  1. Photoepilation

  Ligesom laser hårfjerning er photoepilation en fysioterapeutisk metode til eksponering for højt effektlys på hårpigmentet og på hårfollikel. Den flashlampe, der bruges i fotoepilation, har et bredt spektrum bestående af bølger af forskellig længde. Flashen dækker et større område af det behandlede område end en snævert fokuseret laserstråle. På grund af strålingens udslip absorberes op til 70% af lysbølgen ikke af hårsækkene, men af ​​de omgivende væv. Dette effektforbrug kompenseres ved varigheden af ​​pulsen ved hjælp af tidsforskellen mellem den termiske afspænding af hår og hud.

  For at beskytte huden mod overophedning leveres fotoepilationsanordninger med et kølesystem. En anæstetisk creme påføres behandlingsområdet før sessionen.

  Fordele og ulemper ved fotoepilering

  Hvad er fordele og ulemper ved photoepilation? Langsigtet effekt. Metoden er velegnet til enhver, selv delikat områder af kroppen. Elimineret risiko for infektion. Photoepilation fjerner ikke meget lys, er mere smertefuldt end laser hårfjerning. I modsætning til laser hårfjerning til proceduren er den krævede længde af håret før proceduren 5 mm. Metoden er kontraindiceret for åreknuder, øget lysfølsomhed og tilbøjelighed til at danne keloider.

  2. Ruby laser

  Rubin-laserbølgelængden er 694 nm. Rubys laserens kølesystem gør proceduren så behagelig som muligt. Epilation på den er effektiv til mennesker med 1-2 lyse typer hud, resultatet af hårfjerning varer i flere år. Det voksende hår er tyndere og lettere end før proceduren.

  Imidlertid er denne laser hårfjerning uacceptabel for garvet hud og lysfarvet hår. Brugen af ​​en rubinlaser til mennesker med mørk eller garvet hud medfører en høj risiko for hypopigmentering og forbrændinger. For lasere af denne type er kendetegnet ved langsom handling. I dag anvendes rubinlasere sjældent til laserfjerningsprocedurer.

  3. Alexandrit laser

  Alexandrit laserbølgelængde 755 nm. Det er effektivt til at fjerne lys, lidt pigmenteret hår og til hud 1-4 lette type.

  Alexandrite laser har et indbygget freon kølesystem, som beskytter huden mod forbrændinger og reducerer ubehageligt fra proceduren. Dette er en fordel ved høj flash gentagelseshastighed, hvilket betyder høj zone proceshastighed.

  Dette er en af ​​de mest effektive lasere til fjernelse af blondt hår. Det bemærkes, at laseren af ​​denne type er den hurtigste laser på tidspunktet for proceduren. Om alle fordele ved alexandrite lasere, vil vi fortælle i en af ​​vores næste artikler.

  4. Diode laser

  Diode laser enheder adskiller sig fra alle andre lasersystemer på den måde, de genererer en laserstråle ved hjælp af dioder og halvledere. Diode laser arbejder på lange bølger, som kan tilpasses individuelt til en bestemt patient.

  Det er værd at være særlig opmærksom på diodlasere med samtidig fodring af en tobølgepuls (810 nm og 940 nm). De er mere effektive og sikre, da de ødelægger hårsækkene på forskellige dybder af huden. Laser hårfjerning med en diode laser er fantastisk til mennesker med mørk, mørk hud og for at fjerne tykt, mørkt hår. Effektiv til 1-4 lys hudtype. Denne type laser hårfjerning er meget populær i både kvinder og mænd.

  Fordelene ved diode laser hårfjerning

  Hvad er fordelene ved diode laser hårfjerning? Langt lys bølger trænger dybere, hvilket er mere sikkert for huden. Som følge heraf reduceres risikoen for skader på overfladelaget af huden så meget som muligt. Der er en hurtig genopretning af huden efter proceduren. Laseren justeres individuelt for parametrene i din hud og hårtype og er velegnet til mørke, mørke hudtyper.

  Diode laser hårfjerning er mest effektivt til fjernelse af mørkt hår og er lidt mindre effektivt for mennesker med skøn hud og tyndt hår.

  5. Neodym laser

  Neodymlasere (YAG lasere) har den længste bølgelængde på 1064 nm. Sådanne bølger absorberes minimalt af de øverste lag af huden og når en maksimal dybde på 4,5 mm og når folliklerne. Bemærk at med stigende bølgelængde reduceres absorptionskoefficienten for melanin. Ved bølgelængden af ​​en neodymlaser bliver anvendelsen af ​​melanin ineffektiv i modsætning til oxyhemoglobin og vand. Du kan få effekten af ​​hårfjerning på en neodymlaser på to måder: Efter omhyggelig voksing skal du gnide kulsuspensionen. Meget høj strålingshastighed giver huden mulighed for afkøling uden at beskadige huden. Men for at opnå penetration af kul suspension så tæt som muligt på follicle er ikke så let. Dette afspejles i metodenes effektivitet. Fordelen i dette tilfælde er muligheden for udsættelse for pistolen, rødt og gråt hår samt lys og mørke.

  * I denne metode virker kulhandlinger i stedet for melanin, opvarmer og beskadiger nærliggende væv.

  I den anden metode anvendes lav-effekt langpuls-neodym-laserstråling. Mekanismen i dette tilfælde ligner en fotoepilation. Kun bølgelængden af ​​neodym er normalt dobbelt så lang, og derfor er penetration i hudens tykkelse bedre. I denne metode er lederen ikke melanin, ikke kulsuspension, men oxyhemoglobin. Og kerneproceduren er reduceret til cauterization af de skibe, der fodrer håret. Fremgangsmåden er forholdsvis smertefuld, men har en længere effekt i forhold til enhver anden form for laser. Efter seks behandlinger, et halvt år senere, voksede 90% (ud af 200 klienter) mindre end halvdelen af ​​håret på hagen, 60% over overlæben, 70% på kroppen *

  (Nd: YAG) lasere er ikke begrænset af hudtype. Neodym YAG laser hårfjerningssystemer anses for at være effektive for alle hudtyper. De er sikre selv for 4-5 lette typer af huden på grund af den svage absorption af melanin i området for laserstrålingsbølgelængden. Denne type laser har en høj flash gentagelseshastighed. Dette er især nyttigt ved epilering på store områder af kroppen.

  Pulsvarigheden og effekten af ​​en neodymlaser er højere i sammenligning med andre typer lasere.

  Laser hårfjerning ledsages af afkøling af huden med en aerosol, som beskytter huden mod forbrændinger.

  * Nanda S, Bansal S. 2010 Nov-Dec; 76 (6): 677-81

  6. Elos epilation

  Der er andre lasersystemer, der kombinerer forskellige bølgelængder. For eksempel kombinerer elos-hårfjerning strålingen af ​​en diode laser og varme på grund af strømmen af ​​strømmen. Dette giver dig mulighed for at reducere intensiteten af ​​optisk stråling og anvende metoden på mørk hud eller blondt hår. Elos hårfjerning kombinerer to typer: elektrolyse og laser hårfjerning.

  Proceduren er den særegne, at det tager meget længere tid end rent laser hårfjerning. Dette afspejles i dets værdi. Som med enhver procedure for elektrolyse er ubehag muligt. En kompleks effekt på huden af ​​elektrisk strøm og laserpulser kan føre til uønskede konsekvenser og komplikationer.

  7. Laser qool hårfjerning

  Laser Qool hårfjerning er kendt for mange under navnet "koldt hårfjerning." Håret er normalt brændt med en alexandrit- eller diodelaser med en speciel kølemundstykke. Smerten under proceduren er således minimal. Muligheden for at fjerne lys hår på mørk hud er ikke blevet bekræftet.

  Diode eller neodym laser? hvilken laser er bedre?

  Diode eller neodym? Så hvilken laser er bedre? A priori giver den længste bølge af en neodym-laser proaktivt ham en fordel. Det tjener som et mål for effektiviteten af ​​laser hårfjerning. Er det sådan? Lad os se på begge dele. Neodym laser blev designet til at fjerne skibe. Dens stråling har ringe virkning på melanin. Det påvirker hårets rod, men snarere blodkarrene. Dette sikrer større effektivitet af hårfjerning for alt hår og på ethvert vækststadium *. Det giver ikke en høj effektivitetsindikator. Ved hjælp af en lav-effekt neodymlaser til epilering får vi en mindre effektiv procedure. Mindre effektive til epilering af mørkt pigmenteret hår end epilering på en diodelaser. Behandlingshastigheden og effektiviteten af ​​diodlaseren på mørkt hår blev evalueret af både patienter og laserterapeuter. En posteriori, der bruger en diode laser, kan hår behandles på næsten enhver form for hud. Da denne laser blev designet specielt til at fjerne uønsket hår, inspirerer det mere tillid til at opnå en laser effekt.

  * Når der anvendes høj strålekraft, hvor lederen er en kul-suspension, gnides, efter vokset hår.

  Snart på vores hjemmeside:

  Hvor mange procedurer er der påkrævet for at stoppe hårets vækst? Hvor lang tid varer effekten efter et laser hårfjerningskursus? Hvor ofte foregår proceduren? Hvor meget tid skal passere mellem sessionerne, og påvirker det effektiviteten af ​​hver efterfølgende procedure? Hvor meget er laser hårfjerning?

  LaserNet

  3 tanker om "Hvilken laser er bedre? "

  Hej, jeg er på forløbet af året, hvilket gør den diode laser hårfjerning overlæbe, og effekten af ​​det som noget små, jeg havde forventet mere, da der efter hårfjerning på bare 10 dage er allerede begyndt at dukke op igen voloski.Voloski Jeg har mørkt, vil jeg bryunetka.Mozhet Vil du anbefale mig en anden laser hårfjerning til mørkt hår, hvilket er mere effektivt?

  Goddag, Gina! Baseret på de data, du har angivet, er den mest effektive metode kun en diode laser hårfjerning. Laserens oprindelsesland er imidlertid af afgørende betydning. Lasere lavet i Kina har lav effekt, vi anbefaler diode lasere MedioStar NeXT, MedioStar NeXT Pro lavet i Tyskland. Dette er et meget vigtigt punkt. Af de alternative metoder til diode - hårfjerning på Alexandrite laser. Og vær også opmærksom på producenten.
  For at vurdere effektiviteten af ​​tidligere procedurer er det imidlertid vigtigt at overveje at hår vokser på ansigtet hurtigere end for eksempel på benene. Dette skyldes det faktum, at anagenfasen (hårvæksten) i denne zone er en af ​​de længste, og hår, der er i tidlig anagenese i løbet af laserproceduren, tager ikke lang tid at begynde at vokse. Dette er en logisk proces. Dette forklarer også, at ansigtsområder i første omgang behandles oftere end kropsområder. Derfor er det næste vigtige punkt laserterapeutens kvalifikation, som på baggrund af historien anbefaler epileringsmetoden, korrigerer hyppigheden af ​​gentagne procedurer.
  Vores rådgivning er rådgivende i naturen og koger ned til det faktum, at:
  - hvis du gjorde procedurerne på en kinesisk fremstillet diodelaser, bør du tænke på at ændre salonen (skønhedscenter);
  - Hvis du har gjort hårfjerning på en kraftig laser, skal du høre laserterapeutens utilfredshed med effektiviteten af ​​procedurerne, spørg om alexandrit-hårfjerning bliver mere effektiv. Du skal få et svar, der giver dig selvtillid og ønske om at fuldføre kurset. Hvis du får et vagt svar, bør du tænke på at ændre salonen (skønhedscenter).
  Epilering på diodlaseren, såvel som på alexandrit - yderst effektiv procedure. Udført på kraftfulde enheder underlagt hele kurset, giver gode resultater. Den første er mere orienteret - på mørkt hår, det andet - på lys hår. Men begge arbejder på dem og andet hår. Proceduren er dog meget individuel. Af stor betydning er genetik. Hormoner kan påvirke væksten og hele livscyklusen betydeligt.
  Tak for at kontakte os!

  Min kære, aldrig igen eller n diode laser. Kør på alexandrit laser i absolut nogen salon. Med kuponer kan du finde billige muligheder. Sørg for at sørge for, at dette er alexandrit.
  En procedure og i to måneder kan du glemme håret. Derefter skal proceduren gentages. Antallet af procedurer er allerede individuelt. Du vil se effekten efter den første procedure.

  Tilføj en kommentar Annuller svar

  BRUG ET UNIKT TILBUD: Rabatter er inkluderet! OG PÅ REFERENCEEN FOR JEG ALDRIG BEREGNET KURSENS AFSLUTNINGSKOSTNAD!

  Online kursus "Super Face" fra den første licenserede gymnastik træner i Rusland til ansigtet af Anastasia Burdyug!

  Midler til fjernelse af hår på intime steder

  Er det muligt for gravide kvinder at gøre proceduren for depilation