TehnoProsto | Websted om husholdnings- og edb-udstyr. Nyheder, anmeldelser, råd om valg

Glat hud er en af ​​de smukke skønhedskanoner, derfor arbejder hver pige og kvinde for at slippe af med unødvendig vegetation. På en række måder at gøre dette kan du skrive en hel encyklopædi, men med alt dette er den mest populære mulighed at bruge epilatoren. Du kan fjerne hår med det derhjemme, og alle udgifter til denne regelmæssige kosmetiske procedure er kun begrænset af prisen på enheden. Lad os ikke skjule det faktum, at proceduren er smertefuld, men huden bliver glat i 2-4 uger, og efterhånden bliver hårene tyndere, og epileringsprocessen bliver hurtigere, sjælden og mindre ubehagelig. Men hvis du allerede læser dette materiale, så ved du hvad du skal til, så nu er det tid til at finde ud af hvilken epilator at vælge, fordi producenterne tilbyder mange forskellige muligheder. En bonus for vores læsere er rankingen af ​​de bedste epilatorer i 2017.

I første omgang blev epilatorer skabt til fjernelse af hår på benene, men i dag kan der ved hjælp af specielle vedhæftede stoffer bruges disse til epilering af bikini og underarm. Den store efterspørgsel efter epilatorer skabte hård konkurrence blandt producenterne, og for at vinde denne kamp begyndte de at tilbyde enheder med flere og flere funktioner og ofte unødvendige. En person, der ikke er meget kyndig i denne sag, gør ofte en konklusion: Jo flere funktioner, jo bedre og gør fejl, når overpaying for helt unødvendige overskud. Hvordan ikke at overpay og vælge præcis den epilator, der bedst opfylder kravene?

Hvilken epilator at vælge?

Skive eller pincet?

I det store og hele er alle epilatorer opdelt i to typer, afhængigt af handlingsprincippet. Begge muligheder har en hær af tilhængere, så det er umuligt at sige, hvilken epilator der er bedre, disk eller pincet. For større objektivitet, lad os dvæle på princippet om drift, fordele og ulemper ved hver type.

Opgaven af ​​alle epilatorer er den samme - at trække håret op af rødderne. Diskenheder er udstyret med flere par diske, der roterer og konvergerer, greb og trækker hår. Pincetter udstyret med plader (pincet), som under drift gør knivlignende bevægelser. Disc ad gangen fjerner ikke mere end 32 hår, pincet - op til 48, afhængigt af antallet af pincet. Selvfølgelig, hvis du går gennem epilatoren med 48 pincet, vil proceduren være hurtig, men smertefuld. Udgaven til 12 pincet er mere godartet, men det vil tage meget tid til epilering. Hvis du vælger en pinsepilator, er det optimale antal pincetter 32 stk.

Fordelene ved disk epilatorer:

 • mere produktiv i arbejdet, giver et bedre resultat, men pincett med 40 pincet kan nemt konkurrere i effektivitet med dem;
 • der er ingen risiko for allergiske reaktioner;
 • Perfekt til at fjerne hår på benene.

Fordele ved pincet:

 • processen vil dog være mindre smertefuld, hvis der anvendes en lille mængde pincet;
 • men 36 eller 48 pincet vil give en mere grundig epilation;
 • klare hårfjerning i bikiniområdet.

Skiver og pincet er som regel lavet af metal, men der er modeller, hvor disse dele er lavet af keramik. De er meget dyrere, men er velegnede til ejere af følsom hud, der reagerer på metal med irritation.

Anæstesimetode

Sikkert, hver pige, der undrer sig over, hvordan man vælger en epilator, er mest interesseret i, hvor smertefuld processen er. Erfarne brugere rapporterer, at hårfjerningen bliver mere ubehagelig, fordi hårene bliver tyndere og sjældnere, lettere at trække ud. Nogle anbefaler at behandle den nødvendige zone med novokain før epilering, og producenterne har udarbejdet deres løsninger til denne effekt.

Anæstesi i epilatorer i dag gennemføres på en af ​​følgende måder:

 • afkøling. Hvis du køler grundigt af det behandlede område af huden, vil hårfjerningsprocessen ikke være så ubehagelig. For at gøre dette bruger fabrikanterne specielle gelposer, som forkøles og anvendes under epilering. Som en mulighed - en handske med en gel. Du kan bruge det improviserede middel: en ispakke eller et afkølet håndklæde;
 • blæser. Fra epilatorens specielle enhed til det område af huden, der blæser kold luft. Dette system bruges hovedsageligt i enheder fra Philips og er perfekt til følsom hud;
 • vibrerende massage. En god mulighed for dem, der er meget bange for smerte, sammenligner hårfjerning med tortur og kan ikke stå en sådan procedure. En særlig massage dyse afslapper huden, reducerer smerten og løfter håret, hvilket gør processen nemmere og hurtigere.
 • hudstrækningssystem anvendes kun i få modeller. Huden er fast og strækket af en særlig mekanisme, der ikke tillader, at den stiger, når håret trækkes ud. Det øger effektiviteten og reducerer smerten.

Tilstedeværelsen af ​​anæstesi kan bedømmes efter navnet på epilatoren. Så i apparater fra Philips vises præfikset - Satinelle Sensitive, fra Rowenta - Epil Active og fra Braun - Silk-epil.

Hvor mange hastigheder har du brug for?

Tidligere var epilatorer kun på en hastighed, men nu er de som regel udstyret med to eller endda tre hastigheder. Det er selvfølgelig bedre at give præferencer til modeller, hvor der er flere tilstande end en, især hvis du er ny til epilering. I første omgang kan du arbejde med den første hastighed for at vænne sig til og forstå, hvordan man korrekt bruger epilatoren. Også den første hastighed er egnet til at fjerne tykke hårde hår. Mere erfarne piger kan bruge anden hastighed: processen bliver hurtigere. Desuden er denne tilstand velegnet til lang hårfjerning. Den tredje hastighed er normalt til stede i Rowenta epilatorer og giver dig mulighed for at udføre proceduren meget hurtigt, men smerten vil også stige.

Strømtype

Der er to muligheder:

 • strømforsyning;
 • batteridrevne.

Før du beslutter dig for hvilket batteri du skal vælge, skal du tænke på hvordan og hvor du vil være mere tilbøjelig til at udføre hårfjerning. Til hjemmebetingelser rådes en networked-epilator, og for dem, der ofte rejser, er en batteridrevet enhed mere egnet, og du vil ikke afhænge af udløbets tilgængelighed og placering. Sandt nok skal du oplade batteriet regelmæssigt. Men for at rejse og passe enheden, strømforsynet med et stikkontakt, og du vil ikke være begrænset i batteriets levetid. Sandt, en betydelig plus genopladelige epilatorer - evnen til at bruge til proceduren i brusebadet.

Arbejder epilatoren under vand?

For nylig begyndte alle producenter massivt at producere epilatorer, der understøtter funktionen af ​​ikke kun tør, men også fugtig epilering. Sagen til sådanne anordninger er pålideligt beskyttet mod indtrængning af fugt indad, derfor kan epilering udføres under et brusebad, hvilket gør proceduren mindre smertefuld og hurtigere. Hvis du stadig er bange for smerte under epilation, så kig på modellerne med evnen til at udføre proceduren under vand og endnu bedre - med skum. Naturligvis arbejder sådanne epilatorer kun på batteri.

Arbejdschef

Epileringsprocessen indebærer dannelse af mikroirritationer, så rengøringen af ​​epilatoren bør monitoreres omhyggeligt. Det er bedre at købe en enhed med et aftageligt hoved: efter proceduren kan det vaskes og desinficeres. Det vil være meget sværere at passe på det indbyggede hoved. Sørg for, at kittet indeholder en beskyttelsesdæksel og en børste til skrubning af hår, hvilket gør at epilatoren altid kan holdes ren.

Yderligere funktioner og dyser

På bekostning af behovet for yderligere funktioner og vedhæftede filer, diskuterer diskussionen ikke. Vi vil ikke dømme, men blot præsentere de vigtigste, og du kan selv bestemme, hvad du virkelig har brug for.

Som en ekstra funktion bruges der ofte en baggrundsbelysning, der belyser det behandlede område, så man ikke overser et enkelt hår. Funktionen vil også spare, når du skal gøre hårfjerning i det bedste med hensyn til lysforholdene. Men uden denne funktion er det nemt at gøre.

Sammen med epilatoren kan kittet indeholde flere vedhæftede filer:

 • dyser til hårfjerningszone bikini og underarms. Deres hovedformål er tydeligt fra navnet. Dysen dækker en del af skiverne eller pinceterne, reducerer arbejdsområdet og gør det muligt at gøre epilering på sådanne ømme steder mere behagelig og mindre smertefuldt.
 • dyse til begyndere. For at vænne sig til hårfjerningsprocessen, kan du bruge specielle vedhæftede filer, der begrænser den del af pincettene eller skiverne. Med et fald i antallet af samtidige trækninger af hår, falder smerten også;
 • Trimmer. Det vil tage, ikke for at rive, men for at skære hår. Kan finde ansøgning i pleje af bikiniområdet, når du opretter intime hårklipp
 • dyse til peeling. Kræves i tilfælde, hvor hår vokser ind i huden. Ved hjælp af en dyse afskalles det øvre lag af huden og indgroet hår frigøres;
 • dyse til punkt hårfjerning. Det vil tage for eksempel for at justere formen på øjenbrynene, for at skabe en lige linje af bikini eller at trække flere adskilte voksende hår.

producent

Fabrikantens navn betyder meget, og mange købere mener med rette, at det er bedre at overbetale lidt, men at købe en enhed fra et velrenommeret firma, fordi dets omdømme er en garanti for kvalitet. De bedste epilatorer tilbyder sådanne virksomheder:

 • Philips er en hollandsk virksomhed, der fremstiller en række personlig plejeprodukter. En serie af epilatorer har flere dusin modeller, der er ergonomiske og af høj kvalitet. I sortimentet er der modeller af alle priskategorier og med et andet sæt funktioner;
 • Braun er et tysk selskab, der har eksisteret i mere end et halvt århundrede og har produceret epilatorer i mere end 30 år. I alle enheder forsøger virksomheden at implementere den nyeste teknologi;
 • Rowenta er en international virksomhed, en af ​​de ældste producenter af husholdningsapparater. Epilatorer fra virksomheden modtager et stilfuldt design, bred funktionalitet og højeste kvalitet.
 • Panasonic - den største japanske producent af udstyr af enhver art. Der er i rækken og en serie af epilatorer, der er af højeste kvalitet og bred funktionalitet.

Bedste epilatorer 2017

Ifølge de ovenfor beskrevne parametre kan du træffe det rigtige valg og købe en model, der optimalt opfylder dine krav. Vi vil skynde os for at lette din opgave en smule og tilbyde dig de bedste epilatorer på markedet ved årsskiftet 2016 og 2017.

Braun 7561 Silke-epil 7

 • pincet, 40 pincet;
 • antal hastigheder: 2;
 • batteristrøm;
 • der er baggrundsbelysning;
 • evnen til at bruge i badet
 • Omkostningerne er omkring 6.200 rubler.

Et af salgsledere i øjeblikket. Modellen er afbalanceret i pris og funktionalitet. Batteriet varer i 40 minutters arbejde, selvom det tager cirka en time at oplade. Epilering kan udføres i brusebadet, så perfekt glat hud kan opnås hurtigt og smertefrit, og hvis noget kommer lysene til undsætning. Inkluderet er en barbermundstykke, en massager for at reducere smerte under epilering og en dysebegrænser. Derudover er der en rengøringsbørste og køleklude. Modellen er meget vellykket og nem at bruge, og erfaringen fra mange brugere indikerer en lav smertefuldhed af proceduren udført ved hjælp af denne epilator.

Philips HP6553

 • disk epilator;
 • antal hastigheder: 2;
 • batteristrøm;
 • ingen baggrundsbelysning
 • evnen til at bruge i badet
 • koster omkring 3.800 rubler.

Denne epilator modtog også mange anerkendelser fra brugerne. Modellen tiltrækker opmærksomheden af ​​fremragende udstyr, rimelig pris, brugervenlighed og et imponerende resultat. Enheden indfanger hår med en længde på 0,5 mm, kittet indeholder en dyse til barbering, en dyse-trimmer og en kølemiddel. Hovedet kan vaskes under vand, komplet med en børste til rengøring. Epilering kan udføres i brusebadet, men uden brug af skum. Batteriet varer i 30 minutter, det tager cirka en time at oplade. Enheden klæber med selv de tyndeste hår, og resultatet er perfekt glat hud.

Braun 9-561 Silke-epil 9

 • pincet, 40 pincet;
 • antal hastigheder: 2;
 • batteristrøm;
 • der er baggrundsbelysning;
 • evnen til at bruge i badet
 • omkostningerne er omkring 7.200 rubler.

Fremragende og virkelig multifunktionel enhed med mange dyser. Hvis du leder efter den bedste bikini zone epilator, så kan du sikkert vælge denne model. Til hårfjerning intime områder kan du bruge en dysebegrænser til at skabe hårklipp - en dyse-trimmer. Også inkluderet er en massager, en barbering dyse og en dyse til punkt hårfjerning, så denne epilator er egnet til øjenbryn, mere præcist for at skabe deres ideelle form. En rengøringsbørste, taske og opladningsholder leveres med enheden. Epilatoren fanger hår fra 0,5 mm lang, kan bruges til epilering i brusebadet og med skum. Fra batteriet kører 40 minutter. Med denne enhed kan hårene fjernes på de mest utilgængelige steder, og det eneste negative - støjniveauet er over gennemsnittet.

Braun 3270 Silke-epil 3

 • pincet, 20 pincet;
 • antal hastigheder: 2;
 • strømforsyning;
 • der er baggrundsbelysning;
 • koster omkring 2 600 rubler.

Den perfekte epilator med hensyn til pris / kvalitet forhold. Der er ikke noget overflødigt, men resultatet vil ikke skuffe dig. For at reducere smertefulde fornemmelser under proceduren hjælper massageren, og det er nemt at holde enheden ren, fordi epilatorhovedet er fjernet, og det komplette sæt indeholder en børste til rengøring. På grund af baggrundsbelysningen er der ikke behov for at kigge efter et godt oplyst vinduessæde, og der er ingen problemer med et dårligt batteri. Leveres med et barberhoved og en trimmer. Den eneste ulempe - umuligheden af ​​hårfjerning under brusebadet, men prisen er mere end acceptabel.

Rowenta EP9260

 • pincet, 24 pincet;
 • antal hastigheder: 2;
 • batteristrøm;
 • der er baggrundsbelysning;
 • evnen til at bruge i badet
 • koster omkring 4 500 rubler.

En af de bedste epilatorer på markedet i dag. Med ikke den højeste pris giver fremragende resultater, og muligheden for epilering under vand og ved brug af skum vil gøre proceduren så behagelig som muligt. Enheden indfanger hår med en længde på 0,5 mm, kører på et batteri i 40 minutter, og i kittet får du mange dyser: Ud over trimmeren, barberingsmundstykket og massageren er der en dyse, så du kan sikkert bruge denne epilator til bikinizonen. Derudover indeholder kittet også en peeling dyse, der vil hjælpe med at løse problemer med indgroede hår. Det epilerende hoved kan fjernes og skylles, der er en børste til rengøring.

Panasonic ES-WX72

 • pincet, 48 pincet;
 • antal hastigheder: 1;
 • batteristrøm;
 • ingen baggrundsbelysning
 • evnen til at bruge i badet
 • koster omkring 3 200 rubler.

Ifølge brugerfeedback er dette faktisk den perfekte epilator. Det virker meget længe fra batteriet, det klare sig perfekt med dets direkte ansvar, du kan tage det med dig i brusebadet og bruge skum - så er smerten minimal. Antallet af pincet tyder på, at meget hår bliver trukket ud på en gang, så tiden for epilering reduceres. Når du behandler de mest følsomme områder i huden, kan du bruge en begrænser tip eller et tip til punkt hårfjerning. Sidstnævnte, selv om den er beregnet til ansigtet, bruges af mange til bikini-zonen: nogle gange er det bedre at bruge mere tid end at torturere selv. I sætet er der allerede 6 vedhæftede filer, så enheden bliver virkelig multifunktionel.

Braun 5-511 Silke-epil 5 Wet tør

 • pincet, 28 pincet;
 • antal hastigheder: 1;
 • batteristrøm;
 • ingen baggrundsbelysning
 • evnen til at bruge i badet
 • koster omkring 3 300 rubler.

Hvis du leder efter en budget epilator uden ekstra vedhæftede filer, så skal denne model appellere til dig, især da producenten er kendt og pålidelig. Epilatoren klare sig godt med sin direkte opgave, den kan tages i brusebadet og bruges sammen med brugen af ​​skum, det giver dig mulighed for at få fat i håret fra 0,5 mm. Hovedet kan fjernes og skylles. God ting for dine penge!

Philips HP6520

 • disk epilator;
 • antal hastigheder: 2;
 • batteristrøm;
 • ingen baggrundsbelysning
 • evnen til at bruge i badet
 • koster omkring 2 400 rubler.

En anden minimalistisk og billig epilator. Til en lav pris får du en enhed uden dikkedarer. Der er ingen lys og dyser, men enheden håndterer hårfjerningen perfekt. Afgiften varer i 30 minutter, du kan foretage hårfjerning i brusebadet, men uden skum. Hovedet er let at løsne og vaske.

Panasonic ES-WD22

 • pincet, 48 pincet;
 • antal hastigheder: 1;
 • batteristrøm;
 • ingen baggrundsbelysning
 • evnen til at bruge i badet
 • Omkostningerne er omkring 3.900 rubler.

Stille og behagelig epilator, der giver det perfekte resultat og vil appellere til dem, der søger en enkel enhed, og vil ikke bruge de mange dyser. Epilatoren arbejder under vand, det er let at tage sig af det, opladningen varer i 30 minutter, det er behageligt i hænderne.

Philips HP6570

 • pincet, 32 pincet;
 • antal hastigheder: 2;
 • batteristrøm;
 • der er baggrundsbelysning;
 • evnen til at bruge i badet
 • koster omkring 4.700 rubler.

Hvis du er interesseret i at købe en epilator med keramiske pincet, så er dette den bedste model på markedet. Enheden fungerer ret godt, bare i plejen, og for at reducere smerte under proceduren anvendes et massage system.

Valg af epilator: Hvad skal du vide om det for ikke at blive skuffet?

Hver kvinde ønsker at se perfekt ud, at være attraktiv for alle mænd. Spørgsmålet om, hvordan man vælger epilatoren, bekymrer mange kvinder. Når alt kommer til alt, erhverver produkter af god kvalitet, garanterer du et glimrende resultat i lang tid.

I dag er der et stort antal forskellige mærker og typer af elektriske epilatorer. Hvordan vælger jeg en epilator? Hvilken vil være den bedste løsning? Hvad er værd at være opmærksom på under købet?

Der er flere måder at fjerne kropshår på. Det mest populære er at slippe af med problemet med en barbermaskine, voks eller elektriske epilatorer. Hver af metoderne har sine fordele.

Fordelene ved at bruge epilatoren.

 1. Enheden vil permanent lindre håret. Du behøver ikke at udføre proceduren hvert par dage.
 2. Mobilitet. Enheden kan nemt tage med dig på vejen.
 3. Brugervenlighed.
 4. Besparelser. Efter at have købt en epilator én gang, kan du bruge den i lang tid.
 5. Med regelmæssig brug vises nyt hår sjældnere.

Problemet med at vælge en god epilator er meget relevant. Når du køber, skal du være opmærksom på en række egenskaber, såvel som kundeanmeldelser.

En god måde at vælge den rigtige enhed på er råd fra dine venner. Det er erfaringen med at bruge forskellige epilatorer, der giver dig mulighed for ikke at forveksle med det rigtige valg. Du kan også sammenligne enheder af forskellige mærker på internettet.

Køb en epilator: Hvad skal man kigge efter?

Valg af laser epilator til hjemmebrug, en kvinde har brug for at forstå, hvilken enhed der passer til hende.

Når du køber, skal du være opmærksom på en række nuancer.

 • Brand fabrikant. Det er et produkt af et berømt mærke vil være den bedste løsning. Som regel køber du en god epilator på et bevist sted, vil du have et garantikort. Det betyder, at denne enhed helt sikkert vil tjene dig i lang tid. De mest populære er produkterne fra mærket Philips, Braun, Rowenta, samt Panasonic.
 • Form og design af produktet. På trods af at det vigtigste i epilatoren er dets tekniske egenskaber, kan en behagelig form og en behagelig farve også være årsagen til at vælge en eller anden enhed. Før du foretager et køb, tag varerne i hånden. Vær opmærksom på, om enheden passer komfortabelt i din håndflade. Dette kriterium er vigtigt, da det bliver sværere for dig at få det ønskede resultat med en ubelejlig epilator.
 • Prisen på varerne. Omkostningerne ved enheden bør ikke være minimal. Som regel vil en sådan epilator ofte blive afladet, vil ikke være i stand til at garantere hundrede procent kvalitet af det udførte arbejde og vil også tjene dig i en kort periode. Pas på forfalskninger! Forfølg ikke en attraktiv pris.
 • Strømkilde I dag kan epilatorer arbejde både fra netværket og fra batteriet. En enhed uden batteri er billigere, men det har flere ulemper. Det er mindre mobil, og kræver konstant en stikkontakt. En lang ledning under operationen af ​​epilatoren vil kun forstyrre. Du vil være meget svært at nå vanskelige områder.

Når du køber en enhed, der kører på et batteri, skal du være opmærksom på en nyansering som driftstiden. De fleste af dem kan arbejde i omkring en halv time uden genopladning. Men at lave en fejl med valget, kan du købe en epilator, der vil arbejde med en styrke på femten minutter, og oplade hele dagen.

 • Princippet om enhedens funktion. De mest almindelige er to typer systemer:
 1. Pincet er forskelligt, fordi der er specielle pincet i epilatoren. De er forskudt.
 2. Disksystemet er, at enheden fjerner uønsket hår med specielle diske, som roterer. Under bevægelse griber de og trækker hår.

Hvordan man kan overvinde smerten under brug?

Epilatorer er mange, hvilken er bedre at vælge? Svaret på dette spørgsmål afhænger af, hvor let enheden fungerer. Meget ofte piger klager over smerter, der opstår under brugen af ​​dette produkt.

For at løse dette problem skal du kun købe en enhed med en køleeffekt. Denne type epilator vil være et rigtigt fund for kvinder med lav følsomhedstærskel.

Enheden indeholder en kølegel eller en kassette. Du kan også finde en epilator, der kan bruges på badeværelset. Det er fugtet og dampet hud, der gør det muligt at fjerne håret mindre smertefuldt.

Yderligere funktioner af produktet

Når du køber en epilator, skal du være opmærksom ikke kun på selve hovedproduktet, men også på, hvad der er knyttet til det. For eksempel kan det være yderligere vedhæftede filer. De er af flere typer:

 • vibrerende;
 • afkøling;
 • dyser, der strækker huden
 • barbering.

Hvis vi kigger nærmere på hver af dem, masserer og vibrerer dyserne huden. Det vil give dig mulighed for at fjerne hår mindre smertefuldt. Også reducere ubehag ved hårfjerning kan vedhæftede filer, der strækker huden. Det er denne funktion, der giver dig mulighed for at fjerne hår fra armhulerne, såvel som fra det intime område med højere kvalitet.

Hvis en sådan dyse ikke er nok for dig, så er der også nogle razorer med nogle epilatorer. De gør din enhed til en almindelig elektrisk barbermaskine. Med hende vil du fjerne tykt hår fra områder, hvor huden er den mest delikate. Du kan også kombinere flere måder at slippe af med overskydende hår.

Du kan vælge den dyse, der vil være nødvendigt for dig!

Også blandt de ekstra funktioner i produktet kan fremhæves en særlig fremhævning. Denne funktion bliver relevant, når håret fjernes fra områder, hvor selve enhedens skygge falder. Det er med en ekstra kilde til lys, du kan se hvert savnet hår.

Fremhævning er helt valgfrit, hvis du laver hårfjerning i et rum med god belysning. Vær opmærksom på denne funktion, hvis du er ejer af blondt hår.

Indretningens hastighed: Hvor bedst kan epilere huden?

Mange epilatorer under driften af ​​enheden gør det muligt at justere diskens omdrejningshastighed.

Dyrere enheder har tre hastigheder. Hvad er det for?

For det første vil den lave hastighed af epilatoren give dig mulighed for at udføre denne procedure mindre smertefuld for din hud. Derfor reducere enhedens hastighed, når det fjerner hår fra bikiniområdet, underarm og knæ.

Bemærk også antallet af pincet på dysen. Her er det vigtigt at finde den rette balance mellem kvaliteten af ​​det udførte arbejde såvel som smerte. Der er en afhængighed: jo flere pincet, jo mere omhyggeligt bliver hårene fjernet.

På samme tid, hvis pincetten er lille, så bliver du nødt til at gå flere gange på samme område af kroppen.

Når du køber en enhed, skal du være opmærksom på dens vægt. Det skal være gennemsnitligt. En tung enhed vil være ubelejligt at bruge, og en lys vil være mindre stabil. Se også på niveauet af støj, som epilatoren producerer, det bør ikke være for stort.

Sådan bruger du en ny epilator?

Meget ofte, når du først bruger en ny enhed, vil smerten blive overdrevet. Men ikke travlt med at blive forstyrret, fordi du lavede et dårligt køb. Den første hårfjerningsprocedure vil altid være mere smertefuld end de efterfølgende.

Hvor skal man opbevare epilatoren?

Efter at have købt en epilator er det vigtigt at vælge det rigtige sted til opbevaring. Dette gør det muligt for din enhed at vare længe. Opbevar det ikke i badeværelset, våd og varm damp kan beskadige produktet. Hold epilatoren i en speciel boks, der følger med den.

Det vil også være et godt sted at opbevare ekstra vedhæftede filer og specielle børster, der skal bruges til at passe på din enhed. Det er i denne boks, du kan bære epilatoren.

Som et resultat kan vi sige, at det er meget vigtigt at vælge den rigtige epilator. Glat hud er et meget vigtigt problem for en pige, der ønsker at se smukke og sofistikerede. Brug af den rigtige enhed giver dig mulighed for at føle dig selvsikker.

Når du køber, studerer og sammenligner egenskaberne ved flere typer enheder, samt køber enheden i en gennemprøvet og god butik. Det vil give dig mulighed for at beskytte dig mod forfalskning.

Gem ikke på købet, fordi produkter af høj kvalitet og bekvem kan vare i lang tid. Når du vælger, skal du overveje faktorer som komfort, funktionalitet og værdi for pengene.

15 bedste epilatorer til kvinder

Valget af epilatoren er et alvorligt spørgsmål. De er ikke billige, så du har ikke ret til at lave fejl. Ved hjælp af vores bedømmelse vælger du en model af usædvanlig kvalitet. Mød de bedste epilatorer i 2017 - begyndelsen af ​​2018.

Udvælgelseskriterier

mad
Både batteridrevne og netværksdrevne epilatorer er egnede til hjemmebrug. På rejsen er det bedre at tage den første. Vær dog opmærksom på, at du stadig skal opkræve den, det kommer som regel fra netværket, så der er ikke noget særligt behov for autonome modeller.

dyser
Jo flere tips epilatoren har, desto bedre. Hvis du har følsom hud, kan du ikke undvære en massageapparat og en speciel hætte. En dyse, en trimmer og en barbermaskine hjælper dig med at gøre alle slags intime frisurer, og en dyse til punktfjerning er perfekt til at fjerne hår i bikini, underarm eller ansigt.

Yderligere funktioner
Epilatorens flydende hoved er en nødvendig funktion til ren hårfjerning. Tag ikke modeller uden belysning - det er meget ubelejligt. Køleformen er obligatorisk for dem, der har følsom hud. Det er ikke tilrådeligt at tage en model, der ikke kan bruges i brusebadet. Tørre hårfjerning er meget mere smertefuldt, men fjernelse af hår ved hjælp af skum giver dig mulighed for at dele med uønsket vegetation.

Hvilken producent er bedre?

Der er ikke så mange producenter af epilatorer, og købere foretrækker at vælge beviste virksomheder, snarere end risiko med ukendte mærker. Tre "hvaler" i produktionen af ​​epilatorer - Braun, Philips og Panasonic - købere vælger oftest modeller af disse firmaer. Rowenta er en anden konkurrent for titlen på et vellykket epilator brand.

De bedste epilatorer i 2018

Epilatorer er simpelthen uundværlige for kvinder. Disse enheder giver hver pige mulighed for at se perfekt ud. Takket være sådanne enheder forbliver kroppen altid glat og fløjlsagtig, og overskydende hår vil ikke være i stand til at forkæle stemningen.

Nu er valget af sådanne enheder ret stort, så vi har udarbejdet en kvalitativ vurdering af de virkelig bedste epilatorer for 2018. Denne top 10 blev lavet efter kunder, såvel som specialister inden for skønhed. Vi formåede at samle de mest værdige repræsentanter fra epilatorernes verden, som har en fremragende pris / præstationsgrad for i dag.

10 Braun FG 1100 SilkFinish


Takket være Braun FG 1100 SilkFinish-epilatoren kan du virkelig frigøre dit kreative potentiale. Dette er en fuldstilet styler designet til at håndtere bikiniområdet. Det giver ikke kun mulighed for at barbere med høj kvalitet, men også at skære bikini linjen, hvilket gør dette område smukt. Et specielt hoved giver dig mulighed for at fjerne hårpunktet, hvilket giver den ønskede form. Du kan nemt oprette det perfekte billede uden ekstra indsats. Inkluderet er to kamme til trimning af hår.

fordele:

 • Meget kompakte dimensioner.
 • Fjern forsigtigt og trim håret i bikiniområdet.
 • Perfekt i hånden.

ulemper:

 • Rigtig lav pålidelighed af enheden.
 • Kan ikke trimme hår mindre end 0,5 cm.

9 Rowenta EP7530


Pålidelig epilator Rowenta EP7530 arbejder på netværket, og giver dig også mulighed for at opnå en unik bedøvelse ved hjælp af luft. Soft Sensation teknologi gnider forsigtigt og glatter huden for at fjerne smertefulde fornemmelser. Massageballer virker effektivt sammen med huden, sender visse impulser til hjernen, blokerer smerte. Den unikke vedhæftning giver dig mulighed for at opnå præcis hårfjerning med total kontakt til et bestemt sted. Der er kun to hastigheder og brugbar belysning.

fordele:

 • Kold luft lugter huden.
 • Fjerner hår med lidt eller ingen smerte.
 • Højkvalitets massagebolde og lys.

ulemper:

 • Ikke alt hår er fjernet første gang.

8 Philips HP6570


Hvis du har brug for hurtig hårfjerning uden tidstab, kan du vælge mellem Philips HP6570. Denne model har et bredt hoved til øjeblikkelig fjernelse af et stort antal hår. Men avancerede keramiske skiver sikkert opfanger og fjerner hår af enhver størrelse. Hjælper og teknologi med aktiv vibration. Giver også en massage dyse, der beroliger huden. I dette tilfælde gør baggrundslyset det muligt at se selv de mindste hår. Det vaskbare hoved er let at rengøre lige under hanen.

fordele:

 • Smerteløs fjernelse af næsten ethvert hår.
 • Opti-Light Effektiv baggrundsbelysning.
 • Virkelig hurtig hårfjerning.

ulemper:

 • Dårlig fanger meget korte hår.
 • Øget støjniveau.

7 Braun 5-541 Silke-epil 5 Wet tør


Trådløs epilator Braun 5-541 Silke-epil 5 Wet Tørret har fire forskellige dyser på én gang. Dette gør det muligt at udføre ikke kun tør og blød, men også fugtig fjernelse af håret. Nu kan du bare gå til badet med varmt vand for at nyde processen. Det ergonomiske håndtag er ikke kun behageligt at greb, men har også en speciel belægning, hvorfor enheden ikke glider ud af hænderne.

Det unikke massagesystem stimulerer huden behageligt, hvilket skaber effekten af ​​afslapning og komfort. Det er værd at bemærke vandtæt taske og holdbart batteri, samt 2-speed mode.

fordele:

 • Højkvalitets tør og våd fjernelse af hår.
 • Umiddelbart fire forskellige dyser i sættet.
 • Fuld autonomi takket være batteriet.

ulemper:

 • Manglende opbevaringstaske.

6 Rowenta EP5620


Billig epilator Rowenta EP5620 kombinerer vellykket bekvemmelighed i daglig brug og godt design. Silence-teknologi gør enheden næsten tavs, men Micro-kontaktsystemet fjerner ethvert hår forsigtigt og omhyggeligt. Der er to hastigheder her. Der er også tre ekstra dyser til rådighed. Enheden giver en massage effekt under brug. Der er støjreduktionsteknologi for at holde enheden stille. Til fordel for gadgeten siger baggrundsbelysning Vision, samt omgående 3 tips.

fordele:

 • Håret fjernes meget høj kvalitet og uden smerte.
 • Lydløs drift og kraftig baggrundsbelysning.
 • Resultatet er synligt i lang tid.

ulemper:

 • Ikke alle tips er effektive.

5 Panasonic ES-ED50


Den smukke og elegante epilator Panasonic ES-ED50 nyder straks kvinder. Den har en temmelig kompakt og letvægts krop, der gør den komfortabel placeret selv i en lille palme. Der er 45 pincet til effektiv greb af hår, og den mest tynde. Sofistikeret LED belysning vil lette hårfjerningsprocessen.

I sætet er der 3 dyser på en gang, hvoraf den ene har en aftagelig kam. Dobbelt mobilhoved giver dig mulighed for at fjerne håret hårdt og på steder, der er svært tilgængelige. Det er værd at bemærke en elegant kosmetik taske, samt et indbygget batteri, som varer i 30-40 minutter ved kontinuerlig brug.

fordele:

 • Ekstremt nyttig og effektiv baggrundsbelysning.
 • Tre dyser til alle lejligheder.
 • Dobbelt flydende hoved.

ulemper:

 • Springer regelmæssigt noget hår.

4 Braun 5329 Silke-epil 5


Den Braun 5329 Silk-Epil 5 epilator, der arbejder på netværket, suppleres af en speciel ansigtsrens. Det har øget effekt for at opnå perfekt glathed. Modellen garanterer ren hud i flere uger, hvilket siger meget. I dette tilfælde klare enheden effektivt med meget korte og tynde hår.

Det er også nødvendigt at fremhæve teknologien Close-Grip, som giver dig mulighed for at fjerne hår med 40 miniaturepincetter. Men det flydende hoved følger perfekt kroppens konturer. Avancerede fingre hæver lidt hår for høj kvalitet eliminering. Desuden lugter kølehandsken huden godt før og efter proceduren.

fordele:

 • Effektivt resultat, der varer lang tid.
 • Yderligere rensedyse til ansigtet.
 • Belysningssystem og flydende hoved.

ulemper:

 • Opretter for meget støj.
 • Ledningen er lidt kort.

3 Philips HP6575


Det progressive SatinPerfect-system gør det muligt for Philips HP6575-epilatoren at fjerne selv de tyndere og korte hår. Samtidig er huden absolut ikke beskadiget. Kunden finder også i kassen en speciel dyse designet specielt til følsomme områder. Enheden kan bruges frit i bruseren takket være Wet Dry-systemet. Våd og tørpleje leveres, det indbyggede genopladelige batteri giver op til 40 minutter for at nyde nem epilering uden unødvendige ledninger.

fordele:

 • Keramiske tang til forskellige hår.
 • Kraftigt batteri med lang opladning.
 • Der er en behagelig baggrundsbelysning.

ulemper:

 • Kort levetid.
 • Fungerer ikke fra et normalt elektrisk netværk.

2 Braun 7-939e Silke-epil 7 SkinSpa Wet tør


Braun 7-939e Silke-epil 7 SkinSpa Wet Model Tørret er et komplet skrælnings- og hårfjerningssystem. Pakken indeholder 3 ekstra komponenter for at fjerne selv ekstremt korte hår over hele kroppen. Epilatorhovedet giver dig mulighed for at massere områder på grund af den pulserende vibration. Et progressivt flydende hoved giver perfekt komfort, og håret kan fjernes under brusebadet.

Dysen i form af en pensel implementerer ultralydskrælning og har også en form i form af en skål. Sådanne børster med høj densitet er meget effektive. Dysen til ansigtet giver dig mulighed for at rense huden fra kosmetik og frigøre porerne.

fordele:

 • Trådløs epilator med 3 forskellige vedhæftede filer.
 • Velegnet til hårfjerning og afskalning.
 • Kvalitativt fjerner alle hår selv under brusebadet.

ulemper:

 • Kan ikke bruges under opladning.

1 Tanda Me Chic


Den progressive og innovative fotoepilator Tanda Me Chic har relativt kompakte dimensioner. Takket være Elos-teknologien elimineres hår af absolut enhver farve og på den mest forskellige hud. Den indbyggede lampe har en kilde på 120.000 pulser, hvilket gør det muligt at fjerne alt unødvendigt effektivt. Samtidig kan intensiteten af ​​blinkene nemt justeres og justeres. Dette er en rigtig effektiv fotoepilator.

Hvordan man vælger en epilator (2018)

At købe en epilator er et vigtigt skridt. En ukorrekt valgt enhed kan trods alt give værten en masse lidelser og ikke have håndteret sin hovedopgave. I denne artikel vil vi beskrive, hvad epilatoren skal være, og hvordan man vælger den uden fejl.

Funktioner af udvalgte modeller

En effektiv epilator har følgende egenskaber:

 • Uden huller fjerner overskydende hår.
 • Copes med korte hår.
 • Velegnet til epilering af ømmeområder.
 • Har gearskifte.
 • Beskadiger ikke huden.
 • Udstyret med en aftagelig arbejdsenhed.

Yderligere bekvemmelighed i brugen af ​​epilatorer fra forskellige producenter giver belysning, massagesystemer og reducerer smerte. Det er godt, hvis enheden er bærbar og egnet til at fjerne uønsket vegetation i vand og bruge skum.

Afhængigt af konfigurationen udvides enhedernes funktionalitet ved hjælp af forskellige dyser og separate enheder til krops- og ansigtspleje. Denne faktor påvirker hovedsagelig prisen på epilatoren.

Fordele og ulemper

Fordelene ved elektroepilatorer kan kaldes:

 • Forsigtig fjernelse af overskydende vegetation med virkning i 2-4 uger.
 • Valget af hastigheder til forskellige områder af hårfjerning.
 • Let at bruge og rent.
 • Slidstærk og skridsikker sag.
 • Aftagelige epilerende hoveder.
 • Effektivitet på korte og tynde hår.
 • Forsigtig effekt på huden.

Traditionelt overvejer ulemperne ved sådanne anordninger:

 • Smertefuld fjernelse af hår.
 • Den høje pris på multifunktionelle modeller.

Hvad skal man kigge efter, når man vælger

Når du vælger en epilator, skal du først og fremmest orienteres om pris og udseende, men ved hjælp af sådanne funktionelle indikatorer:

 • Arbejdsmekanismen (disk eller pincer).
 • Epilerende hovedbredde.
 • Strømforsyning (batteri eller elnettet).
 • Velegnet til hårfjerning i vand.
 • Pain relief metoder (massage, luftkøling eller brug af en mitten).
 • Hvorvidt enheden er egnet til hårfjerning i sarte områder.
 • Tilstedeværelsen af ​​baggrundslyset.
 • Dyser og kosmetik taske inkluderet.
 • Yderligere funktioner.

Glem ikke at kontrollere enhedens vægt og dimensioner, materialets materiale og hvor behagelig det er i hånden.

Braun 3380 Silke-epil SoftPerfection


Epilator Braun SE 3380 er en moderne model af høj kvalitet designet til behagelig og blød fjernelse af håret og giver huden fløjlsagtig udseende og blødhed. To-hastighedstilstanden giver dig mulighed for at justere epilatoren under hudens egenskaber og helt fjerne smerter. Du kan fjerne fra roden selv de hår, hvis længde ikke overstiger 0,5 mm, samt hår, der er tætte på huden. Epileringsproceduren udføres ved hjælp af et specielt massagesystem. Massage-effekten ved fjernelse af hår anbefales af hudlæger, det gør epileringsprocessen mindre smertefuld og blødgør behandlingsstederne.

Funktionen ved pletfjernelse af uønskede hår og et ekstra barberhoved, der er specielt designet til ren og blød barbering i armhulerne og i bikiniområdet, hjælper med at opnå fremragende resultater for hårfjerning. Den sofistikerede design af sagen, lavet af højkvalitets plastik og et ergonomisk opbevaringskasse, vil være en behagelig tilsætning til resten af ​​modelens plusser.

Epilator Braun SE 3380 er perfekt til kvinder, der altid vil se smukke og feminine. Enheden er nem at bruge, og den lave pris gør den overkommelig for en bred vifte af forbrugere, der overvåger deres udseende.

fordele:

 • Hårfjerning fra 0,5 mm.
 • Dysen SoftLift (hæver håret, tæt på huden).
 • Dyse til følsomme kropsområder.
 • Masse dyse.
 • Afkøling af huden (speciel mitten med gelpakning indeni).
 • EasyStart Starter System.
 • Hastighed 1: meget blød epilering.
 • Hastighed 2: ultra-effektiv epilering.
 • Pincet materiale - rustfrit. keramisk belagt stål.
 • Case inkluderet.
 • Billige.
 • Lang levetid.
 • Let at vedligeholde.

ulemper:

 • Ingen brug med skum.
 • Strømforsyning.
 • Ingen baggrundsbelysning.
 • Fanger ikke altid alle hårene.
 • Ikke brugt med skum.
 • Hovedet er ikke flydende og kan ikke vaskes.

Video præsentation af epilatoren i videoen nedenfor:

Panasonic ES-ED90


Køb epilator Panasonic ES-ED90 betyder at købe et multifunktionelt hudplejeprodukt, der kan udføre flere kosmetiske procedurer. Hovedfunktionen ved denne model er tilstedeværelsen af ​​en sømfil til peeling fødder, som effektivt og forsigtigt renser huden på fødderne fra døde hudceller.

Den kompakte og praktiske epilator af Panasonic ES-ED90 giver mulighed for både kablet og trådløs brug, det er egnet til behandling af tør eller våd hud.

Komfort og sikkerhed

En speciel ramme beskytter huden mod berøring af 48 epilaterende skiver, takket være, at der ikke er spor eller irritationer på huden efter behandling. Gribets bredde er 0,5 mm - den er ideel til fjernelse af små hår, men tillader ikke enheden at forårsage skade på huden, selv i tilfælde af utilsigtet kontakt. Det flydende hoved garanterer manglen på mikrotraumas og irritation, selv når man behandler de mest følsomme områder.

Universal applikation

Inkluderet - 6 specielle dyser, herunder et barberhoved, tilbehør til behandling af følsomme områder og hudpleje til hæle. Enheden kan bruges på både våd og tør hud. I sidstnævnte tilfælde påføres et specielt fugtgivende skum, hvilket gør proceduren sikker og smertefri og forhindrer også udseende af mærker på huden.

Uden ledninger

Panasonic epilator er udstyret med et indbygget batteri, beskyttet mod fugt. På grund af dette kan enheden arbejde op til 30 minutter uden at tilslutte til stikkontakten. Den indbyggede mikrocontroller registrerer automatisk spændingsniveauet og ændrer de nuværende egenskaber og forhindrer beskadigelse af batteriet. Enheden kan oplades fra lysnettet med en spænding på 100-240 V.

fordele:

 • Mulighed for ikke kun tør, men også fugtig epilering med skum.
 • Du kan bruge epilatoren mens du tager et bad eller bad.
 • Selv de længste og tyndeste hår er nemme at fjerne takket være 48 epilerende pincet.
 • Flydende mobilhoved med en særlig hældningsvinkel letter epilering på steder, hvor kroppen er bøjet.
 • Batterilevetid 30-40 minutter, opladning på bare 1 time.
 • Pakken indeholder så mange som 6 forskellige vedhæftede filer, en kosmetikpose og en rengøringsbørste.
 • Letvægts, bekvemt formet hus med LED-baggrundsbelyst.
 • Dual-drivsystem og 2 arbejdshastigheder.
 • Fod / hånddæksel.
 • Unlined armhule / bikini cap.
 • Pre-epilation attachment.
 • Beskyttelsesdæksel til fodpleje.
 • Dyse til hurtig hårfjerning.
 • Dyse til delikat hårfjerning.
 • Dyse til underarms / bikini epilation.
 • Barbering dyse
 • Dyse til epilering af ben / arme.
 • Fodpleje vedhæftning.
 • Cover Skin protekt.
 • Kosmetisk taske til opbevaring.
 • Pensel til rengøring.
 • Vekselstrømsadapter.

ulemper:

 • Afbryder hår.
 • Barbering dyse er absolut ubrugelig.
 • Pris.
 • Støj.
 • Et mislykket system til fastsættelse af dyser - Under drift er knappen ved hånden, du kan ved et uheld trykke på, og dysen flyver.
 • Hårfjerning vedhæftning fanger huden.
 • Hvis din hårfjerning tager mere end 30 minutter (batterilevetid), så er denne epilator et værdiløst køb, fordi det tager 1 time at oplade.

Oversigt over denne epilator fra en specialist:

Rowenta EP7530


Epilator Rowenta EP7530 Soft Extreme sikrer øget komfort og pålidelighed. Den patenterede smertefri teknologi giver komfortabel brug på grund af højfrekvensen af ​​bevægelsen af ​​massagepladen og overfører mange impulser, der blokerer smerte.

Rowenta EP7530 Soft Extreme er udstyret med den patenterede Soft Sensation teknologi, som var resultatet af at studere vores reflekser. Ved forekomst af smertefulde fornemmelser på huden har vi alle tendens til at gnide det mekanisk, hvilket reducerer ubehag. Takket være en speciel dyse masserer Rowenta Soft Extreme epilatoren intensivt huden under epilering. Efter hårfjerning køler strømmen af ​​kold luft huden og beroliger den.

Eksklusiv epilationsdyse giver ultra-præcis epilering takket være 100% hudkontakt og fjernelse af selv de korteste hår (
Med Philips HP 6422/01 epilator vil din hud være perfekt glat i næsten fire uger.

Der er to hastigheder: hoved og ekstra, designet til at fjerne for tynde hår. Dens brug giver det perfekte resultat.

For at forhindre, at hårene sidder fast i det epilerende hoved fra at nedsætte arbejdsevnen, giver designet det nemt at rengøre to trin. For det første kan det tilstoppede hoved rengøres med en børste og derefter om nødvendigt skylles med vand.

Attraktivt design er ikke bare et indfald: Den elegante buede form af enheden er også ergonomisk. Epilatoren passer komfortabelt i din hånd og glider ikke ud, giver komfortabel brug, og lysvægten tillader ikke, at din hånd bliver træt gennem hele proceduren. Høj byggekvalitet er nøglen til enhedens lange levetid.

Du kan frygtløst epilere selv følsomme områder, herunder bikiniområdet. Specielt designet skiver med komfortable pincet sikkert tag fat og træk hår fra 0,5 mm i længden med roden uden at savne en enkelt. Samtidig er der næsten ingen ubehagelige og smertefulde fornemmelser, og muligheden for irritation minimeres, da en zone ikke skal gentages. For at opnå det bedste resultat kan du variere kombinationen af ​​dyser og hastighed.

Epilatoren er udstyret med en speciel Opti-start massage dyse, som giver dig mulighed for at forberede huden før proceduren og for at sikre en tilstrækkelig tæt kontakt med huden. Det hjælper også med at placere epilatoren i optimal vinkel til det epilerede område, således at proceduren udføres så effektivt og omhyggeligt som muligt.

Hvordan man vælger og bruger epilatoren til ansigtet

Deep Bikini - Review